Review militèr

Ing wilayah Yevpatoria, sistem pertahanan udara nembak obyek udara Ukrainia

30
Ing wilayah Yevpatoria, sistem pertahanan udara nembak obyek udara Ukrainia

Pasukan rezim Ukrainia terus nyoba nyerang Crimea. Kanggo iki, kendaraan udara tanpa awak utamane digunakake.


Dadi dikenal yen ing wayah wengi petungan pertahanan udara kita, target dideteksi lan dirusak ing wilayah Evpatoria. Miturut laporan sing durung dikonfirmasi, iku UAV sing dirilis dening pihak Ukraina saka wilayah Odessa utawa Nikolaev.

Sisih Ukrainia nglakoni sing paling apik kanggo ngalihake perhatian saka mundhut wilayah ing Donbass lan ing wektu sing padha nyoba nggawe ilusi "ngalahake" sadurunge dina kamardikan Ukrainia sing disebut. Ing wektu sing padha, ing kantor Zelensky, akeh penasehat lan asisten dheweke nyoba nggedhekake topik "lengan dawa" saka intelijen Ukrainia, babagan "partisan Ukrainia", lan liya-liyane. Nanging, tambah akeh ahli, nganalisa serangan lan nyoba nyerang Crimea lan ora mung Crimea, nyimpulake yen wakil saka layanan lan struktur khusus manca ana ing mburi. Layanan intelijen Barat wis suwe "ngadegake awake dhewe" minangka master provokasi.

Ing babagan iki, bisa kasebut yen ing kahanan nalika tentara Ukraina ora sukses nyata ing paprangan, nalika bola-bali ngumumake "musim panas" counteroffensive ing Kherson ora kelakon, Kyiv lan sponsor sawijining kudu golek kesempatan kanggo. nuduhake pilihan Ukrainia electorate liyane kanggo "kamenangan" . Lan minangka salah sawijining pilihan - nyoba nggedhekake kegiatan saboteurs lan teroris. Kegiatan iki bisa ditindakake kanthi nyatane mung kanthi cara siji - mbebasake wilayah sing luwih akeh lan luwih anyar kanthi ngilangi sarang lan agen layanan khusus Ukrainia lan Barat sing melu nyiapake provokasi.
30 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Victor_B
    Victor_B 20 Agustus 2022 07:03
    +7
    Pasukan rezim Ukrainia terus nyoba nyerang Crimea. Kanggo iki, kendaraan udara tanpa awak utamane digunakake.
    Ing perang, kaya ing perang ...
    Serangan wilayah Federasi Rusia dening Saloreikh ora bakal mandheg, nanging mung bakal nambah ...
    Sampeyan kudu siap kanggo iki.
    Ing baris pisanan saka nimbali kanggo drive Ukronazis adoh supaya padha ora fly, nanging apa karo DRG? Ya, lan NATO bakal nyerahake rudal kanthi jarak 300 km ...
    Kapindho yaiku pertahanan udara, nanging ora bisa disebarake kanthi merata lan nutupi langit.
    Liyane - kita butuh siji VICTORY, banjur kabeh pitakonan iki bakal ilang.
    1. Fedor Sokolov
      Fedor Sokolov 20 Agustus 2022 07:12
      +6
      Aku mbayangno yen Meksiko ujug-ujug kepengin bali Texas lan nglakokake sabotase ing Amerika Serikat, "Hiroshima" anyar ing Meksiko ora bisa dihindari. Jepang mbayar rega dhuwur amarga melu ing Perang Donya II nglawan Amerika. Lan kita, Ivans sing apik, ngapura kabeh wong, ora ngerti yen kebecikan lan humanisme kita miringake, amarga mungsuh nganggep iki minangka kekirangan, lan padha ngusapi sikile sing ringkih kaya keset.
      1. bukak
        bukak 20 Agustus 2022 07:16
        +3
        Dheweke mung bakal ngilangke sing apik, sing ringkih ambruk kaya Tuzik pad pemanas, ana cukup conto iki, diwiwiti karo Yugoslavia, biyen ana negara kasebut lan wis lalen amarga kelemahane.
      2. Victor_B
        Victor_B 20 Agustus 2022 07:26
        0
        Kutipan: Fedor Sokolov
        Aku mbayangno yen Meksiko dumadakan pengin bali Texas lan nglakokake sabotase ing Amerika Serikat
        Bola-bali nyoba nggunakake "argumen" iki ing perselisihan, nanging - budheg! Ora ana gunane. Malah alis ora obah - apa hubungane Meksiko? Ing / ing Ukraina, bocah-bocah mati ing tangan r_ashists / orc, kabeh manungsa nglawan perang!
        Dadi, iku normal kanggo ngobrol karo wong normal ing obrolan, nanging negara ora bakal ngukum "kemanusiaan progresif" apa wae.
        Alas ... Argumentasi iki ing perselisihan ... Ora saluran ...
        1. MMX
          MMX 20 Agustus 2022 17:52
          -3
          Asil saka SVO ketok - sawise 5 sasi memungsuhan, bledosan wis gludhug ing Crimea. Iki sukses, aku sumpah.
    2. Irit
      Irit 20 Agustus 2022 07:57
      +1
      Kita kudu luwih angel, bakal dadi wektu, kanthi kiasan, kanggo mbuwang sarung tangan putih, banjur bakal luwih gampang perang!
    3. Simbah amatir
      Simbah amatir 20 Agustus 2022 08:06
      +1
      Kanthi DRG kudu tumindak miturut hukum perang. Lan ora kanggo kekacoan karo saben wong sing kejiret. Dheweke njupuk telu - diinterogasi ing papan kasebut, loro - ing tembok, siji ditinggalake kanggo papriksan sing luwih rinci, banjur - uga ing tembok.
  2. wilayah 28
    wilayah 28 20 Agustus 2022 07:13
    + 10
    Ora jelas apa jenis UAV lan saka ngendi diluncurake. Painfully dawa sawetara kanggo paling cedhak Ukrainia posisi. Saka segara, saka prau apa?
    1. donavi49
      donavi49 20 Agustus 2022 09:38
      +3
      Bagéyan saka pesawat, bagéan saka UAVs biasanipun, jinis komersial (sing ora tega) padha pindhah bebarengan rute kanggo INS. Tugase yaiku madhangi pertahanan udara obyek kasebut. Dampak mung ana ing jendela span saka rasi lintang IceEye. Satelit radar kanthi sampurna ndeteksi pemancar (radar), kaya cahya.
      1. wilayah 28
        wilayah 28 22 Agustus 2022 03:25
        +1
        Blimey. Lan aku rattled mati ing pertahanan udhara kanggo meh 30 taun lan ora ngerti
    2. Mantan prajurit
      Mantan prajurit 21 Agustus 2022 12:50
      +1
      Mbok menawa ana kiriman senjata sing ora diumumake: drone lan pluru, sing saiki ana akeh manufaktur ing donya. Nganti sepira iki bakal terus lan nggedhekake babagan nomenklatur mung bisa dianggep.
  3. trafllot1832
    trafllot1832 20 Agustus 2022 07:14
    +1
    Soko wis kerep, wis 5 UAVs ing rong dina, ngendi padha diijini saka wilayah Odessa?
    1. wilayah 28
      wilayah 28 22 Agustus 2022 03:28
      +2
      250 - 300 km. Adoh banget kanggo pesawat kontrol.
  4. rotmistr60
    rotmistr60 20 Agustus 2022 07:19
    + 13
    goleki kesempatan kanggo nuduhake pamilih Ukrainia opsi liyane kanggo "kamenangan"
    Jujur, wong-wong sing manggon ing wilayah kasebut ora peduli apa lan marang sapa sing pengin dituduhake rezim Kyiv. Dina iki, dheweke ngrasakake ancaman kanggo urip lan nyawane wong sing ditresnani, mula dheweke ngenteni jawaban kanggo pungkasane metu sing bakal ngalangi dheweke ora nindakake serangan teroris lan sabotase. Secara pribadi, aku kaget nalika ana sing nulis yen nanggepi kita nyerang gudang kasebut, konsentrasi Nazi, lsp. Iki dudu jawaban, nanging kewajiban saben dina langsung sajrone operasi khusus kanggo numpes personel, peralatan, gudang mungsuh. Napa TV Ukrainia isih nyiarake, pembangkit listrik lan utilitas banyu kotamadya, jembatan lan administrasi kutha ora bisa ditindakake? Kaping pirang-pirang pitakonan iki ditakoni sing ora ana jawaban.
    1. dmi.pris
      dmi.pris 20 Agustus 2022 09:30
      +1
      Dina iki markas Armada Laut Ireng mabur maneh.. Mesthi ora ana wangsulan sepisan armada gedhe ora bisa njaga markas, sanajan saka barang cilik sing diluncurake saka gendheng tetanggan.
  5. ruwet
    ruwet 20 Agustus 2022 07:43
    +6
    Iki wektu kanggo ngebom Lvov lan Kyiv.
    1. gansales
      gansales 20 Agustus 2022 07:55
      -9
      Kutipan saka Roust
      Iki wektu kanggo ngebom Lvov lan Kyiv.

      Lviv bisa, nanging Kyiv ora worth iku ... Iku bakal kita malah tanpa serangan!
  6. Dikson
    Dikson 20 Agustus 2022 07:49
    +8
    Sampeyan kudu dingerteni kanthi jelas - iki dudu provokasi bodho, dudu game saraf, iki minangka karya sing sistematis lan konsisten kanggo mbukak sistem pertahanan udara semenanjung .. Nyiapake serangan massive. Mekaten punika. Kabeh peluncuran kita, lokasi sistem pertahanan udara diatasi dening satelit Amerika, pesawat pengintai UAV .. Kanggo karusakan sakteruse. Tahap pisanan yaiku - karya sukses Ukrainia (Inggris) DRG ing lapangan udara lan gudang kita .. ngenali posisi sistem pertahanan udara - tahap kapindho .. Bakal ana serangan serius. Dheweke wis siyap lan kita kudu siap..
    1. ada
      ada 20 Agustus 2022 14:11
      +3
      Ora, dudu provokasi, NWO lan wilayah sing cocog, aku percaya, minangka papan sing cocog kanggo ngatasi masalah kasebut:
      "Ing kahanan konsep anyar panggunaan pertempuran pasukan militer gabungan AS lan NATO, solusi tugas utama VNO bisa ditindakake tanpa akeh.
      rudal lan serangan udara (MRAU) minangka cara utama nggunakake AOS ing operasi udara, dirancang kanggo karusakan geni simultan saka mungsuh.
      ing wilayah sing wiyar, nanging kanthi serangan udara massive terpadu (IMVU) minangka dampak massive terkoordinasi sing ditindakake ing tahap awal operasi multi-sphere kanggo kepentingan
      nggawe kahanan kanggo tumindak nemtokake sakteruse dening NATO Allied Forces klompok kanggo nggayuh tujuan operasional lan strategis, ...
      ... Peran khusus ing struktur IMVU
      muter eselon target imitasi-palsu, sing dirancang kanggo ngoptimalake konsumsi rudal sing dipandu anti-pesawat lan ngalihake pasukan lan sarana sistem pertahanan udara (pertahanan udara), nemtokake karakteristik lan lokasi stasiun radar anti-pesawat. sistem rudal kanggo karusakan. ..." (Cara kanggo nglawan implementasine konsep "pertempuran multi-domain" AS lan NATO)
      Dheweke mesthi nyiapake, kita kudu menehi perhatian marang spesifik lan fokus acara latihan NATO ing 2021 lan 2022 "Defender Europe". Yen kita nampa analogi kanggo 2021 ("seri wolung latihan kanthi jeneng umum "Defender Europe" (Mei-Juni). Minangka bagéan saka tumindake, direncanakake kanggo nggarap penyebaran lan nggunakake rong NATO antar-layanan. klompok ing wektu sing padha - ing sisih kidul-wétan Eropah
      lan ing Estonia.
      Minangka pasukan bala saka Amerika Utara, direncanakake nransfer kontingen tingkat divisi saka Angkatan Darat AS ... . Uga direncanakake kanggo nguji kemungkinan infrastruktur transportasi ing Balkan kanggo gerakan pasukan lan ngupayakake pilihan kanggo ngatasi zona Rusia sing diwatesi (dilarang) akses ing Segara Ireng lan wilayah Baltik.
      Latihan Defender Europe-2021 tujuane kanggo nduduhake kesatuan lan kesiapan kanggo pertahanan gabungan negara-negara sing melu aliansi .. saka sumber terbuka) lan fokus ing 2022 ("... Tujuan utama OBP yaiku njaga tingkat kesiapan markas sing perlu kanggo kepemimpinan formasi bawahan ing kahanan sing angel, uga kemampuan Pasukan Sekutu NATO kanggo ngrampungake kabeh tugas ing konflik militer nglawan "negara kanthi kemampuan sing wiyar" - saka nindakake "hibrida". "konfrontasi kanggo nggunakake senjata pemusnah massal.
      Ing wektu sing padha, direncanakake kanggo fokus ing upaya utama kanggo nglatih komando lan badan kontrol unit kanggo ningkatake katrampilan staf operasional kanggo ngrancang tumindak kanthi sifat lan skala sing beda - saka nindakake konfrontasi "hibrida" nganti nggunakake senjata massa. karusakan. ...
      Latihan tempur pasukan kasebut bakal dituju kanggo nggarap pilihan kanggo nggunakake pasukan nuklir taktis (TNF), sistem pertahanan udara lan rudal, lan pasukan tujuan umum ing operasi "pertahanan kolektif". .... Perhatian utama ing nyiapake pasukan pertahanan udara / rudal blok kasebut direncanakake kanggo menehi informasi pas wektune, pengintaian lan daya tembak saka pangkalan darat lan segara kanggo kesiapan kanggo ngusir serangan massal kanthi senjata presisi jarak jauh (HTO DB). ... . ... Aktivitas latihan tempur saka pasukan tujuan umum bakal dituju utamane kanggo nguji rencana operasional saka jinis Defender kanggo nyedhiyakake pitulungan koalisi menyang negara-negara NATO, kalebu penyebaran ing cedhak tapel wates Rusia saka formasi saka pasukan keterlibatan prioritas aliansi kanggo " militèr nyegah Federasi Rusia utawa ngusir agresi saka njaba Moskow....". bahan ZVO).
      Sing ngerti, iku dikenal kanggo apa lan kanggo sapa kabeh "Pembela" padha nemokke ya
  7. nada muni
    nada muni 20 Agustus 2022 07:50
    +4
    Cretins ora ngerti yen serangan saiki ing Crimea dudu serangan, nanging bukaan sistem pertahanan udara. Wong bodho padha bungah-bungah.
  8. gansales
    gansales 20 Agustus 2022 07:53
    -8
    Padha njupuk munggah Crimea .. Inggih, uga! Dheweke mikir iki cara kanggo mungkasi serangan Rusia ..
    Ora suwe kabeh pesisir Segara Ireng bakal dadi milik kita, lan banjur bakal dadi kontrol ing Kyiv! Iki dudu slogan, wong-wong, kabeh dadi arah iki..
    Taktik saka Staf Umum lan pimpinan politik bakal enggal bisa digunakake
    Kulon wis nyuwek lan thrashing saka impotensi lan niat jahat ...
  9. Egoza
    Egoza 20 Agustus 2022 07:55
    +3
    Jeblugan cedhak pesisir ing Sevastopol - mung ditembak target mungsuh.
    Foto kasebut nuduhake target mudhun liyane, sekitar jam 21:40.
    Muga-muga mungsuh lagi nyelidiki pertahanan udara, utawa mung kanthi sistematis nyoba nyerang obyek nggunakake UAV.
    Sumber: https://rusvesna.su/news/1660934717

    Dheweke pengin mbuktekake manawa dheweke bisa bali menyang Crimea kanthi cara militer. Lan Sevastopol umume nyebabake nesu ing dheweke. Ora ketompo carane dheweke nyoba nggawe ulang lagu Sevastopol dadi "Sevastopol misto pelaut Ukrainia" - ora bisa ditindakake. Iku, saiki lan bakal tetep dadi kutha RUSIA SAILORS!
    1. Komentar wis dibusak.
  10. Arcady007
    Arcady007 20 Agustus 2022 08:05
    +4
    Infa babagan gerakan UAV iki "saka wilayah Odessa utawa Nikolaev" nguwatirake.
    Pranyata padha ngeweruhi mung nalika padha weruh iku?
    1. Al Manah
      Al Manah 20 Agustus 2022 08:56
      +1
      Ya, padha ditembak mudhun wis liwat tanah, lan ora ing dalan menyang pesisir. Telat ngeweruhi utawa liyane, iku ora cetha.
  11. Fizik13
    Fizik13 20 Agustus 2022 08:07
    0
    Luwih akeh ahli, nganalisa serangan lan upaya kanggo nyerang Crimea lan ora mung Crimea, nyimpulake yen wakil saka layanan lan struktur khusus manca ana ing mburi. Layanan intelijen Barat wis suwe "ngadegake awake dhewe" minangka master provokasi.

    Nanging, sisih kulon nyusut. Dheweke ora bisa nindakake apa-apa kajaba nggawe warga sipil ora becik, utamane kanthi tangan sing salah.
    Apa intrik lan multi-gerakan sajrone konfrontasi antarane USSR lan Amerika Serikat, lan saiki? Banjur kutha Raqqa ing Siria bakal dibusak saka lumahing bumi. Salah siji tangi utawa pesta ing Afghanistan bakal dijupuk saka drone. Banjur ing DPR lan LPR, OSCE memata-matai Nazi lan nutup mripat marang kekejemane.
  12. faterdom
    faterdom 20 Agustus 2022 08:23
    +4
    Iki ora ana maneh saka wilayah Ukraina. Iku wong Inggris sing ndhelikake barang ing wadhah ing kapal sipil, sing sakperangan alesan kita ora katon ing rinci - kita kabeh wedi, amarga padha nangis bab "kabebasan pandhu arah".
    Sampeyan kudu njupuk kanthi tangan.
    1. Dikson
      Dikson 20 Agustus 2022 09:11
      +1
      Ngomong-ngomong, bisa uga "sikap muhibah" kanggo mbukak blokir pelabuhan Ukrainia isih bakal teka maneh kanggo ngganggu kita kanthi getih sing akeh. .
  13. opuonmed
    opuonmed 20 Agustus 2022 09:18
    +1
    ora ana tembung
  14. Dikson
    Dikson 20 Agustus 2022 09:25
    +2
    Inggih, salam kenal.. - Drone miber ing atap markas Armada Laut Ireng dinten Setu esuk, 20 Agustus..
  15. poplar 7
    poplar 7 21 Agustus 2022 11:16
    0
    Inggih, nalika jawaban bakal teka ing Kiev?