Review militèr

Présidhèn Polandia Andrzej Duda teka ing Kyiv kanggo ngrembug bantuan militèr marang Ukraina

49

Polandia, sing tetep dadi salah sawijining panyengkuyung utama Ukraina, ora duwe niat kanggo mungkasi dhukungan militer kanggo rezim Kyiv. Kanggo ngrembug dhukungan Polandia, Presiden Polandia Andrzej Duda teka ing ibukutha Kyiv.


Minangka kacarita ing kantor Presiden Polandia, Duda tindak Kyiv ing undhangan pribadi saka Zelensky. Topik utama rapat kasebut yaiku dhukungan lengkap Ukraina dening Polandia, nanging diskusi utamane bakal fokus ing bantuan militer. Kyiv kepengin ngerti kepiye Polandia bisa mbantu rezim kasebut minangka ijol-ijolan kanggo kedaulatan Ukraina. Iki uga dikonfirmasi ing Warsaw.

Program kunjungan kasebut kalebu rapat karo Presiden, negosiasi babagan dhukungan militer kanggo Ukraina babagan pasokan peralatan, (...) uga babagan ekonomi, kamanungsan lan politik.

- ngandika ing kantor pimpinan Polandia.

Kaya sing dingerteni dina sadurunge, Ukraina lan Polandia ngembangake perjanjian bilateral anyar sing bakal "luwih rapet" nguatake hubungan antarane negara kasebut. Miturut kepala Biro Kebijakan Internasional saka Kantor Presiden Polandia, Jakub Kumoch, Warsawa bakal terus menehi bantuan militer marang Kyiv, nanging njupuk menyang akun kasunyatan sing Polandia "dudu tas bottomless."

Kajaba iku, penasehat presiden negara sing ndhukung Ukraina ngumpul ing Kyiv. Kita ngomong babagan Polandia, Estonia, Republik Ceko, Latvia, Lithuania, Slovakia, Hongaria, Romania lan Moldova. Dheweke bakal njagong lan ngembangake langkah-langkah marang Rusia, ngrembug sanksi lan ngimpi "ambruk negara agresor."

Sauntara kuwi, Perdana Menteri Hungaria Viktor Orban padu karo Perdana Menteri Polandia Mateusz Morawiecki babagan operasi khusus Rusia ing Ukraina. Padha ora weruh mripat kanggo mripat.
49 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Ham
    Ham 23 Agustus 2022 11:14
    -4
    Iki alesan kanggo sampeyan, ora muspra yen Yankees dikumbah saka Ukraina .... ana sing bakal kelakon sesuk .... dheweke dhewe bakal bang kabeh bebarengan, Yankees iki ora melas ... isih "babaran"....
    1. Michael67
      Michael67 23 Agustus 2022 11:16
      +1
      "luwih cedhak" bakal nguatake ikatan... Menyang kerang biru kanggo nguatake. Badut, aja lali coke.
    2. ABC-schutze
      ABC-schutze 23 Agustus 2022 12:12
      0
      Lyakh "teka ing Kiev" maneh?..

      Dadi, kepiye carane bisa dadi "pusat pengambilan keputusan" sing bola-bali kasebut? ..

      Apa ora wektu, miwiti PERSIS saka Kyiv, kanggo ngreset wong "sewulan"?.. Ing pangertèn pancen harfiah.

      Dadi luwih, ayo ngomong, dheweke mung ngelingi - "kene", seminggu kepungkur "ana pamrentahan badut", lan "kene", rong minggu kepungkur, "pemerintahan revolusioner wis seprapat", lan "kene ana" "staf umum" dheweke ...
  2. Paul Siebert
    Paul Siebert 23 Agustus 2022 11:14
    + 11
    Negosiasi wis diwiwiti antarane Zelensky lan Duda ...
    1. tihonmarine
      tihonmarine 23 Agustus 2022 11:22
      +1
      Quote: Paul Siebert
      Negosiasi wis diwiwiti antarane Zelensky lan Duda ...

      Padha bener nuding metu sing Duda teka kanggo "njupuk dhewe", Zelensky setuju (ing ijol-ijolan kanggo asylum ing Warsaw).
      1. Imperium_Aeterna
        Imperium_Aeterna 23 Agustus 2022 11:52
        -5
        Duda teka kanggo "njupuk" ...

        Sampeyan isih ora ngerti? Polandia ora butuh bagean saka Ukraina, dheweke pengin ngontrol kabeh negara ...
        1. dmi.pris
          dmi.pris 23 Agustus 2022 11:56
          +1
          Ya? Lan Wishlist ora bakal retak?
          1. Imperium_Aeterna
            Imperium_Aeterna 23 Agustus 2022 12:04
            -1
            Sisa 70-80% luwih apik tinimbang rencana asline.
        2. tihonmarine
          tihonmarine 23 Agustus 2022 11:57
          0
          Kutipan saka: Imperium_Aeterna
          Sampeyan isih ora ngerti? Polandia ora butuh bagean saka Ukraina, dheweke pengin ngontrol kabeh negara.

          Nuwun sewu, nanging Duda wis telat kanggo "nuduhake pie", lan nglawan Rusia dheweke duwe "yok".
      2. spektrum
        spektrum 23 Agustus 2022 13:08
        0
        Utawa mungkin dheweke dikirim kanggo tenang Zelensky. Yen penasehate meh terang-terangan ngomong yen dheweke ana ing "stimulan", banjur katon kaya gendheng kancane "teeping" khusus. Mungkin nglakoni sing bodho, contone, setuju karo perjanjian perdamaian.
  3. Inokenty
    Inokenty 23 Agustus 2022 11:15
    +1
    Pimpinan loro sing dianiaya ... Padha ketemu ...
    1. Michael67
      Michael67 23 Agustus 2022 11:22
      +4
      Innocent, aku njaluk ngapura. Sampeyan nggawe kesalahan ing tembung "pemimpin". Huruf pisanan "P" kudu.
      1. tihonmarine
        tihonmarine 23 Agustus 2022 11:58
        0
        Kutipan saka Michael67
        Huruf pisanan "P" kudu.

        Aku nampa komentar liyane kanggo huruf pisanan iki "P".
        1. Michael67
          Michael67 23 Agustus 2022 13:17
          +1
          Minangka asil kerjasama karo sampeyan, kabeh sing maca ngerti kabeh ngguyu ! Lan ora ana komentar.
    2. tihonmarine
      tihonmarine 23 Agustus 2022 11:22
      0
      Quote: Inokenty
      Padha ketemu saben liyane ...

      "Loro kasusahan ing kali sing padha ...."
      1. dmi.pris
        dmi.pris 23 Agustus 2022 11:57
        0
        Ya, padha nyopir badai salju sing padha
  4. Piramidon
    Piramidon 23 Agustus 2022 11:15
    +2
    Presiden Polandia Andrzej Duda teka ing Kiev

    Sing bakal "kalibrasi" pasangan iki. Apike, apa kita duwe "Stirlitz" ing kana kanggo ngirim koordinat?
    1. isv000
      isv000 23 Agustus 2022 11:30
      +1
      Kutipan saka Piramidon
      Sing bakal "kalibrasi" pasangan iki. Apike, apa kita duwe "Stirlitz" ing kana kanggo ngirim koordinat?

      Dadi, wiwit jaman Soviet, saben watu cobble kudu dilebokake ing cathetan militer ...
  5. Komentar wis dibusak.
  6. rotmistr60
    rotmistr60 23 Agustus 2022 11:18
    +8
    Presiden Polandia Andrzej Duda teka ing ibukutha Kiev.
    Sembarang riffraff Russophobic menyang Kyiv, kaya mlaku-mlaku tanpa wedi apa-apa, mesem, ngrangkul, nggawe janji ... Informasi kanggo dipikirake.
    1. pamburu mumbul
      pamburu mumbul 23 Agustus 2022 11:22
      +1
      Gene, halo! hi
      Kutipan: rotmistr60
      Informasi kanggo pamikiran

      Kanggo Staf Umum?
      1. rotmistr60
        rotmistr60 23 Agustus 2022 11:27
        +1
        hi Hello Pasha! Staff Umum duwe sirah dhewe ing pundhak lan ora kanggo kula ngomong. Sampeyan bisa diarani mikir kanthi banter.
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 23 Agustus 2022 11:29
          0
          Aku setuju. Wis cukup wong pinter...
    2. tihonmarine
      tihonmarine 23 Agustus 2022 11:44
      0
      Kutipan: rotmistr60
      Duda.
      Saben riffraff Russophobic menyang Kyiv, kaya mlaku-mlaku tanpa wedi apa-apa, mesem, ngrangkul, nggawe janji ...

      Ing Satanisme, kabeh dibalik: setan Kristen dadi dewa Satanis, kabecikan Kristen dianggep minangka vices, lan vices minangka virtues. Urip dimangerteni minangka perjuangan sing terus-terusan antarane pasukan cahya lan pepeteng, kanthi pejuang Satanis ing sisih peteng, percaya yen ing pungkasan dheweke bakal menang.
  7. Novik225
    Novik225 23 Agustus 2022 11:20
    +3
    ...perjanjian bilateral anyar sing bakal "luwih cedhak" nguatake hubungan antarane negara loro kasebut....
    prajanjian asu ajag lan kuda.
    1. Michael67
      Michael67 23 Agustus 2022 11:24
      +3
      Ing endi sampeyan ndeleng asu ajag lan kuda? Siji aktif, liyane pasif. Dadi bakal luwih akurat.
      1. Novik225
        Novik225 23 Agustus 2022 11:50
        +1
        Inggih, saka kawicaksanan rakyat: asu ajag melas marang kuda - mung ninggalake buntut lan mane.
        Sawise kekancan karo Polandia, ora ana sing bisa tetep saka Ukraina.
      2. tihonmarine
        tihonmarine 23 Agustus 2022 16:38
        0
        Kutipan saka Michael67
        Ing endi sampeyan ndeleng asu ajag lan kuda? Siji aktif, liyane pasif. Dadi bakal luwih akurat.

        Luwih "buntut lan sepatu bot"
  8. roket757
    roket757 23 Agustus 2022 11:22
    +2
    Présidhèn Polandia Andrzej Duda teka ing Kyiv kanggo ngrembug bantuan militèr marang Ukraina
    Wektu lan acara bakal nuduhake apa sing diputusake ing kana.
  9. minyak bahan bakar
    minyak bahan bakar 23 Agustus 2022 11:24
    +2
    Sampeyan kudu nggawa pasangan sing manis Rong boots Sepasang, kanthi warna biru.
  10. begemot20091
    begemot20091 23 Agustus 2022 11:26
    +2
    Lan kenapa dheweke ora mabur menyang Kiev dina iki.
  11. penembake gunung
    penembake gunung 23 Agustus 2022 11:28
    +1
    Oh, lan aku ora iri karo Polandia, yen "Kulon" diseret ... Oh, lan hadiah!
  12. Ukrainia Kidul
    Ukrainia Kidul 23 Agustus 2022 11:31
    +2
    Kajaba iku, penasehat presiden negara sing ndhukung Ukraina ngumpul ing Kyiv. Kita ngomong babagan Polandia, Estonia, Republik Ceko, Latvia, Lithuania, Slovakia, Hongaria, Romania lan Moldova.

    Sejarah ora mulang wong-wong mau, utawa ora ngerti sejarah. Saiki dheweke nggawe masalah tartamtu kanggo Rusia lan seneng banget yen wong lanang saka sebrang samodra memuji dheweke. Nanging ing jangka panjang, kabeh limitrophes iki, mung bledug ing sepatu lan nalika mlaku-mlaku, bledug iki bakal kasebar ing saindhenging papan sajarah.
  13. isv000
    isv000 23 Agustus 2022 11:33
    +1
    Ancang-ancang kanggo invasi saka Polandia. Utawa Duda nggawa tim Fas menyang Transnistria?
  14. ShDE
    ShDE 23 Agustus 2022 11:34
    +2
    Mungkin wis wektune dheweke miwiti kantor / lantai dhewe.
  15. Uprun
    Uprun 23 Agustus 2022 11:35
    0
    Psheks mbukak cangkeme ing roti wong liya ... Padha njagong meneng .... yen ora bakal rake mati jam ora rata ing pinggiran ... nganti mung sukarelawan liwat gubug ing kothak ... yen padha pas. ... artikel 5 ora bakal mbantu ..., ora ana wong "sedulur" kanggo kita ing kana ...
  16. nordscout
    nordscout 23 Agustus 2022 11:52
    +1
    Para panguwasa Polandia ora prihatin babagan kesejahteraan Ukraina, dheweke prihatin karo awake dhewe, babagan wilayah sing dijanjekake sing kudu "entuk", lan wong-wong Ukraina minangka "bahan sing bisa didol" kanggo dheweke, dheweke ora nuwun . ... Iku tega kanggo Panama ilang prospek saka ndhuweni Ukrainia humus, batu bara, gas, logam ... Lan, mesthi, tenaga kerja - "sapi Ukrainia", kang padha (pans) cepet banget "tamba". " saka Benderism, "kamardikan" lan Euro-demokrasi. Ilang kasempatan kuwi bodho, short-sighted lan ora pas karo paradigma "ambisi Polandia" lan "biru Polandia ngimpi": Polska od morza do morza ... Dadi - misale jek sing kita, Rusia, kudu " mbusak" (surgically) liyane "abses" - Polandia ... Sampeyan katon ana - lan "Baltik pugs" bakal sepi mudhun lan "nguripake sirahe" utawa tiba menyang politik dawa "ngimpi lesu". Yen ora, dheweke (ing Polandia "abses") bakal dadi irritant pancet, provokator, sumber tension lan kabeh limo confrontations ing Eropah ... Aku pancene pengin Eropah ngenteni lan kabeh bedhil padha meneng (malah ing Amerika Serikat) nalika Panglima Tertinggi lagi mancing ing Altai ... Mangkono ...
  17. Shamil88
    Shamil88 23 Agustus 2022 11:52
    +1
    Saben uwong sing ora kesed tenang teka lan lunga, NWO aneh, ngendi kita wedi liquidate malah boneka lan badut, banjur iku persetujuan, kang kita wong lanang wis mati kanggo 6 sasi yen sampeyan ora bisa Cut mati. sirahe ula? Malah kepala pemukiman sing paling cilik malah kudu mlebu, dudu presiden.
  18. igorka357
    igorka357 23 Agustus 2022 12:08
    0
    Aku bakal menehi Zelensky jas, saka kawulo wedding .. ngguyu ngguyu
  19. Zaurbek
    Zaurbek 23 Agustus 2022 12:09
    +1
    Apa ora sengaja bang saperangan ing Kyiv ora nganti presiden ..... Atribut kanggo kesalahan operator
  20. bali
    bali 23 Agustus 2022 13:10
    0
    hi Iku piye wae ora sehat yen psheks lagi cepet-cepet kalibrasi ...
  21. yowis
    yowis 23 Agustus 2022 13:31
    0
    "Bantuan" yaiku nalika migunani. Duda minangka Nazi lan kriminal perang.
  22. Kerensky
    Kerensky 23 Agustus 2022 13:32
    0
    wayahe aneh. Kayane Zelensky kudu ngemis .... Mangkono kabeh wong bakal kerep ngunjungi dheweke ....
    1. yowis
      yowis 23 Agustus 2022 16:35
      0
      Quote: Kerensky
      Kaya Zelensky kudu lunga

      Apa dheweke butuh? Iki sing dibutuhake.
  23. Sadok
    Sadok 23 Agustus 2022 13:48
    0
    menehi ikatan utawa apa? isih kathok cendhak metu, clowns
    1. yowis
      yowis 23 Agustus 2022 19:48
      0
      Ya, lungguh kaya ngono, nganggo kathok cendhak lan dasi.
      Menehi ikatan Stolypin ing kreta Stolypin.
  24. Starley66
    Starley66 23 Agustus 2022 14:52
    0
    Kita bisa uga ora bisa mungkasi cara ngirim tanggi sing apik menyang Kiev ......
    Lan mesthine kudu ditindakake!
    Ya, lan kubah kraton, ing ngendi tamu ditampa - nggawa mudhun!
    Luwih cepet tinimbang mengko.!
  25. virtual
    virtual 23 Agustus 2022 15:09
    -1
    Kajaba iku, penasehat presiden negara sing ndhukung Ukraina ngumpul ing Kyiv. Kita ngomong babagan Polandia, Estonia, Republik Ceko, Latvia, Lithuania, Slovakia, Hongaria, Romania lan Moldova. Dheweke bakal njagong lan ngembangake langkah-langkah marang Rusia, ngrembug sanksi lan ngimpi "ambruk negara agresor."

    Apa ora bisa ing wektu iki kanggo miwiti saperangan saka Iskanders mung ing lapangan cedhak Kyiv? Lan ngomong, "Wah, ora kejawab." Kanggo nggawe titik sing kedher.
  26. ISKANDER_61
    ISKANDER_61 23 Agustus 2022 15:44
    0
    Siji ember.
  27. yowis
    yowis 23 Agustus 2022 19:46
    0
    Kabeh kuping diunekake.