Review militèr

Menteri Pertahanan Spanyol: Rusia bisa bali menyang serangan ing Kyiv kapan wae

30

Senjata self-propelled Rusia sajrone operasi khusus


Menteri Pertahanan Spanyol nggawe pratelan sajrone operasi khusus militer Rusia kanggo nglindhungi Donbass. Ing pangerten menteri Spanyol (utawa menteri, kaya sing saiki diucapake ing Ukraina) Margarita Robles, Rusia nglakokake "perang" marang Ukraina, lan teater operasi, miturut Robles, wis diganti.

Menteri Pertahanan Spanyol nyathet yen permusuhan bakal ditindakake saiki "ing sisih kidul lan wétan Ukraina", nanging "bisa nyebar menyang wilayah liya sawayah-wayah."

Mbak Robles:

Agen-agen intelijen ing saindenging jagad ngelingake manawa Putin bisa bali menyang serangan ing Kyiv utawa wilayah liyane ing Ukraina.

Lan maneh iki kondhang "kabeh donya". Sapa sing dimaksud Mbak Robles? Kabal NATO, sing terus-terusan nambah kahanan ing sekitar Ukraina lan sing nyebabake konflik bersenjata kanthi kemungkinan terus dikirim minangka perkara sing paling penting. gaman rezim Kyiv?

Miturut Margarita Robles, perang ing Ukraina bakal "dawa lan angel banget."

Ing wektu sing padha, menteri Spanyol ora ngomong apa-apa babagan kasunyatan manawa NATO ana ing tangan kunci sing bakal mbantu mungkasi permusuhan kapan wae. Kunci iki, kaya sing dingerteni, kalebu nampa syarat-syarat Rusia babagan jaminan keamanan bebarengan, ditulis lan disertifikasi kanthi sah. Lan Robles ora ngomong apa-apa babagan iki kanthi alesan sing prasaja: Kulon terus nganggep Ukraina minangka anti-Rusia lan, kanthi basis iki, siap kanggo ngobati konflik bersenjata iki kanthi biaya apa wae kanggo Ukraina.
30 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ARIONkrsk
    ARIONkrsk 24 Agustus 2022 07:03
    + 16
    Carane brilliantly wong Amerika teka munggah karo idea kanggo milih wanita ing Eropah kanggo posisi Menteri Pertahanan, nyatane, ngomong kepala sing ora ngerti lan ora bisa kanggo nyebut titik mbangun saka tampilan.
    1. 41 KAB
      41 KAB 24 Agustus 2022 07:09
      +2
      Rusia sawayah-wayah bisa bali menyang serangan ing Kyiv

      Swara kepala sing ngomong kanthi persuasif, dipercaya ing Uni Eropa nglirik
      Lan pimpinan kita durung menehi prentah "dening cuev", tegese bakal provokasi ......
    2. Zhan
      Zhan 24 Agustus 2022 07:12
      +1
      Kutipan saka ARIONkrsk
      Carane brilliantly wong Amerika teka munggah karo idea kanggo milih wanita ing Eropah kanggo posisi Menteri Pertahanan, nyatane, ngomong kepala sing ora ngerti lan ora bisa kanggo nyebut titik mbangun saka tampilan.

      Dadi trep banget. Dadi kanggo bagean lan ing kulawarga.
    3. Magellan
      Magellan 24 Agustus 2022 07:21
      -4
      ora ngerti lan ora bisa ngandharake sudut pandang sing mbangun

      Lan iki ora perlu. Posisi Menteri Pertahanan sejatine politik.
    4. Yngvar
      Yngvar 24 Agustus 2022 07:31
      +7
      Dheweke duwe masalah karo geografi! Globe "donya kabeh" yaiku Amerika Utara, Eropa Kulon kanthi jamban GB lan negara provinsi kanguru ing belahan bumi sisih kidul ... Inggih, wanita - menteri pertahanan minangka "lagu" sing kapisah, ing mayoritas (uga , sing apa alam dhawuh) cretinism geografis iku diagnosa ilmiah ... "Aku ora ngerti ngendi Rusia! Nanging aku babakan!"
    5. seregatara1969
      seregatara1969 24 Agustus 2022 08:02
      +5
      Kita ing kene, sawise mindhah saperangan saka telung sofas menyang tumpukan, ramalan kuwi, luwih akurat dening cara, bakal nggawe Bunch bab mangsa ing Eropah lan Spanyol dhewe! Sampeyan bakal nangis ing paduan suara kanggo telung swara! Ahli teori iku ibumu
    6. Navodlom
      Navodlom 24 Agustus 2022 08:28
      +2
      Kutipan saka ARIONkrsk
      kanthi cerdik, Amerika teka kanthi gagasan kanggo milih wanita ing Eropah dadi Menteri Pertahanan.

      Rekam jejak sing apik banget.
      Loro-lorone pengacara lan diplomat.
      Lan saiki dheweke lagi latihan militer.
      Prajurit universal.

      1. Nesu66
        Nesu66 24 Agustus 2022 09:08
        +6
        Apa pasuryan sing mbukak lan apikan ...
        Bisa dadi tuan rumah program "Sugeng dalu, bocah-bocah ya
        1. yowis
          yowis 24 Agustus 2022 10:20
          +6
          ... utawa ngawula ing inquisition (suci).
      2. alexy sidaikin
        alexy sidaikin 25 Agustus 2022 10:33
        +2
        Apa pasuryan ... soulful lol
      3. Paul Siebert
        Paul Siebert 25 Agustus 2022 14:19
        +1
        Kutipan: Navodlom

        Rekam jejak sing apik banget.
        Loro-lorone pengacara lan diplomat.

        Paling ora gynecologist, kaya Doychevskaya Ursulushka kita ... nglirik
  2. Egoza
    Egoza 24 Agustus 2022 07:14
    +8
    Lan maneh iki kondhang "kabeh donya". Sapa sing dimaksud Mbak Robles? Kabal NATO sing terus-terusan nambah kahanan ing sekitar Ukraina lan sing nyebabake konflik bersenjata kanthi kemungkinan terus nyedhiyakake senjata menyang rezim Kyiv minangka perkara sing paling penting?

    Kanggo wong-wong mau, "donya kabeh" yaiku NATO, lan kabeh wong sing ora melu ing kono mung sithik banget sing ora perlu dianggep, "subhumans ing non-negara"
    Inggris, Spanyol, Prancis, Jerman ... kaya-kaya enggal-enggal kelingan marang kaluhurane para penjajah lan para penjajah. Sejarah mbaleni dhewe - dheweke bakal kelangan kabeh sing dibanggakake, amarga "alam dumunung ing turunane", lan Boomerang tansah bali.
    1. ruha
      ruha 24 Agustus 2022 09:32
      +2
      Kanggo wong-wong mau, ing saindenging jagad padha nindakake propaganda, yaiku Google, Facebook, inst lan TD lan TP. Sing utama yaiku percaya. Padha mikir padha pracaya lan ndhukung. Yen padha wedi marang wong-wong mau ora ateges padha pracaya.
  3. rotmistr60
    rotmistr60 24 Agustus 2022 07:25
    +5
    Miturut Margarita Robles, perang ing Ukraina bakal "dawa lan angel banget."
    Sapa, yen dudu Menteri Pertahanan Spanyol, ngerti manawa wektu perang lan keruwetan kasebut. Sembarang perang abot karo korban manungsa, karusakan, kasusahan wong. Dadi, supaya bisa mandheg luwih cepet, kudu mandheg nyediakake senjata menyang Ukraina?
    Agen intelijen ing saindenging jagad ngelingake ...
    Lan tanpa bebaya saka layanan khusus "donya kabeh" iku mokal kanggo ngerti?
  4. MVG
    MVG 24 Agustus 2022 07:42
    +3
    "Rusia bisa bali menyang serangan ing Kyiv sawayah-wayah" - iku isih banget awal, lan bisa uga ora perlu. Dhewe mlayu karo kabeh komposisi.
  5. Viktor Sergeev
    Viktor Sergeev 24 Agustus 2022 07:43
    +7
    Kenapa Kiev saiki? Kita kudu njupuk 5 wilayah ing sisih wétan lan kidul, iki meh kabeh potensial ekonomi Ukraina, bakal ana scraps kang ora ana apa-apa, ora industri utawa tetanèn.
    1. VOENOBOZ
      VOENOBOZ 24 Agustus 2022 08:03
      +2
      Kanggo Polandia mung bener, jujur.
  6. Uprun
    Uprun 24 Agustus 2022 07:54
    +2
    Inggih, dheweke bakal ngerti luwih saka Spanyol !!!
  7. mojohed2012
    mojohed2012 24 Agustus 2022 08:20
    +3
    Inggih, Putin bakal bali menyang Serangan ing Kukuev, apa sampeyan mikir? Apa sampeyan panas utawa adhem?
    Ora ana apa-apa, mangsa bakal teka. Ora suwe bakal ana wektu kanggo Ze lan Ukraina!
  8. bali
    bali 24 Agustus 2022 08:33
    +2
    hi Malaikat liyane ... Ora ana liyane.
  9. Carlos Hall
    Carlos Hall 24 Agustus 2022 08:36
    +4
    Menteri Pertahanan Spanyol ora ngerti apa-apa babagan urusan militer. Ngangkat wanita iki minangka sekretaris pertahanan kaya pilot pesawat komersial kanthi wuta.
  10. Nesu66
    Nesu66 24 Agustus 2022 09:06
    +3
    Menteri Pertahanan iki mung Nostradamus!
    Sapa sing bakal ngira yen Rusia bisa bali menyang serangan ing Kyiv?! prajurit
  11. ruwet
    ruwet 24 Agustus 2022 09:18
    +2
    Yen perlu, kita bakal rendhem pungkasan Nazi non-manungsa ana, nanging paling ing jamban Lvov.
  12. yowis
    yowis 24 Agustus 2022 10:19
    0
    Ngendi wong lanang (iki ora akurat) njaluk sedhih Spanyol? Endi ibune kutha-kutha Rusia, lan ing ngendi Madrid (apa sing ara-ara samun!)?
  13. Zaurbek
    Zaurbek 24 Agustus 2022 11:11
    0
    Kudu resik-resik Kidul... tekan PMR. Kyiv bakal ngenteni, mangsa.
    1. yowis
      yowis 24 Agustus 2022 13:51
      0
      Ayo Madrid iki ngenteni.
  14. Vladimir61
    Vladimir61 24 Agustus 2022 13:18
    +4
    Tukang masak liyane menehi ramalan ... Stunned!
    1. Jager
      Jager 24 Agustus 2022 20:02
      -1
      Ing jaman kepungkur, sampeyan ngerti, Menteri Pertahanan, mantan produsen furnitur, ora luwih apik ...
    2. cahya valentine
      cahya valentine 26 Agustus 2022 18:27
      +1
      Cheo banjur ana akeh bibi lan umume tanpa pendidikan khusus, kaya ing Jerman Menteri Pertahanan minangka wanita - gynecologist kanthi pendidikan.

      Aku kolega Spanyol uga ora kompeten.
  15. cahya valentine
    cahya valentine 26 Agustus 2022 18:23
    0
    Menteri Senora wis ora sekolah militer lan fantasize.

    "..Putin bisa bali nyerang maneh"

    Ing negara kita, lan ing ngendi wae, dudu kepala negara sing mutusake operasi militer, nanging Staf Umum, komandan tentara. :)))

    Banjur, saka posisi rakyat - padha ndhukung tumindak marang Bandera, saka sudut pandang Dewan Keamanan Rusia - pangkalan NATO ing Ukraina ora bisa ditampa - iki minangka "garis abang".
    Iku perlu kanggo sinau pawulangan Senora Menteri sampeyan.