Review militèr

Ing Dina Kamardikan Ukraina, Angkatan Bersenjata Ukraina nyerang stasiun tenaga hidroelektrik Kakhovka

26

Sirine serangan udara muni ing Novaya Kakhovka dina iki. Iki amarga kasunyatan sing ing Dina Kamardikan Ukraina, Angkatan Bersenjata Ukraina murub artileri ing stasiun PLTA Kakhovka.


Babagan agensi iki RIA News kacarita kepala administrasi lokal Vladimir Leontiev.

Ing tengah dina sing amba, Dina Kamardikan Ukraina, kita ketemu karo shelling saka Ukraina

- ngandika pejabat.

Miturut dheweke, durung dingerteni manawa ana sing nandhang tatu nalika ditembak, nanging weker serangan udara nalika semana isih muni. Data babagan karusakan durung ditampa.

Sadurunge, Leontiev nglaporake babagan serangan rudal Angkatan Bersenjata Ukraina ing stasiun tenaga hidroelektrik, sing ditindakake dening militer Ukraina ing 19 Agustus. Banjur pasukan pertahanan udhara Rusia bisa nyegat kabeh rudal, supaya shelling ora gawe piala.

Tumindak agresi sing padha dening pasukan keamanan Kyiv bubar dadi luwih kerep. Nyerang Novaya Kakhovka lan stasiun pembangkit listrik tenaga air Kakhovka, dheweke nggunakake macem-macem jinis senjata, kalebu HIMARS sawetara peluncur roket sing diwenehake menyang Kyiv dening Amerika Serikat. Nanging ora tansah kabeh rampung apik. Konsekuensi sing paling serius disebabake penembakan ing 12 Juli, nalika gudang ing ngendi saltpeter disimpen njeblug. Iki nyebabake korban jiwa lan karusakan sing nyebar.

Uga, militer Ukraina asring nggunakake roket kanggo nyerang bendungan hidroelektrik. Iki ditindakake kanggo ngganggu hubungan transportasi karo Kherson nyabrang Kali Dnieper.
Foto sing digunakake:
https://novkahovka.khogov.ru/
26 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. AlexGa
    AlexGa 24 Agustus 2022 17:32
    +5
    Ing kasus kaya mengkono, pitakonan muncul: "Yagene jembatan Moskovsky, Metromost, Patona lan ZhD ing Kyiv ora dirusak?
    1. Victor_B
      Victor_B 24 Agustus 2022 17:35
      +9
      Kutipan saka AlexGa
      Lan kenapa Moskovsky, Metromost, Jembatan Patony lan Jembatan Railway ing Kyiv ora dirusak?
      Misteri iki apik tenan!
      Mung kene pitakonan iki wis takon kaping pirang-pirang atus.
      Menehi wangsulan. Ora menehi wangsulan ... (c) Jiwa mati (Nikolai Gogol)
    2. gansales
      gansales 24 Agustus 2022 17:46
      -7
      Kutipan saka AlexGa
      "Lan kenapa ora Moskow, jembatan Metro, jembatan Patona lan jembatan sepur ing Kyiv ora dirusak? Dipandu dening logika pemerintah saiki ing Kyiv, jembatan iki digunakake dening Angkatan Bersenjata Ukraina lan roh-roh jahat liyane.

      Aku padha ora bakal bisa nggunakake kabeh iki kanggo dangu .. Iku kabeh alesan! Yen ora, serangan gedhe ing infrastruktur mburi, lsp. Lan kabeh bakal mandheg .. Nanging iki dudu cara kita! Isi Zelya sing padha ing bunker, amarga kabeh iki dibangun nalika USSR lan kabeh rencana ana ing arsip ..
      Nalika Nazi lagi udan ing bungkus ing garis ngarep lan ing mburi, wis ana atusan ewu tagihan (iki wong Amer sing wis wiwit ngomong kaya ngono)
      1. Aron Zaavi
        Aron Zaavi 24 Agustus 2022 17:54
        +4
        Kutipan saka gansales

        Nalika Nazi lagi udan ing bungkus ing garis ngarep lan ing mburi, wis ana atusan ewu tagihan (iki wong Amer sing wis wiwit ngomong kaya ngono)

        Um. Lan sapa sing nyekel ngarep saka sisih Angkatan Bersenjata Ukraina?
        1. AAG
          AAG 24 Agustus 2022 18:24
          +2
          Quote: Aron Zaavi
          Kutipan saka gansales

          Nalika Nazi lagi udan ing bungkus ing garis ngarep lan ing mburi, wis ana atusan ewu tagihan (iki wong Amer sing wis wiwit ngomong kaya ngono)

          Um. Lan sapa sing nyekel ngarep saka sisih Angkatan Bersenjata Ukraina?

          Ojo repot
        2. gansales
          gansales 24 Agustus 2022 18:49
          -2
          Quote: Aron Zaavi
          Kutipan saka gansales

          Nalika Nazi lagi udan ing bungkus ing garis ngarep lan ing mburi, wis ana atusan ewu tagihan (iki wong Amer sing wis wiwit ngomong kaya ngono)

          Um. Lan sapa sing nyekel ngarep saka sisih Angkatan Bersenjata Ukraina?

          Padha setuju, njupuk menyang akun mobilisasi umum, padha bakal drive everyone kanggo ngarep!
          Kanggo 8 taun, dheweke ngowahi garis kontak ing Donbass, meh dadi benteng ..
          Mercenaries ora sawetara, etc.
          Nanging kabeh iki bisa dadi luwih apik, konsentrasi kasebut saka wong-wong mau .. Artu didorong dening kita lan udan rina wengi lan alon-alon maju .. Aku ora pengin ngandhani kabeh ing kene Aron
          Sampeyan saka trench liyane lan Zelensky iku fellow tribesman .. Dadi ora ana gunane kanggo mbuktekaken soko kanggo sampeyan .. Rusia saiki perang nglawan NATO lan Donbass iku Palestina, lan Ukraina kang wektu bridgehead bakal ngomong .. Ayo menehi hasil karo Ukraina lan Palestina, kita bakal menehi hasil karo sampeyan wis ana. .Kupingmu metu saka AS ing Kyiv!
          1. Aron Zaavi
            Aron Zaavi 24 Agustus 2022 18:58
            -7
            Kutipan saka gansales
            ⁹ ..Rusia saiki perang nglawan NATO lan Donbass iku Palestina, lan Ukraina sing wektu springboard bakal nuduhake.

            Bakal ngenteni hi
            1. gansales
              gansales 24 Agustus 2022 21:18
              0
              Quote: Aron Zaavi
              Bakal ngenteni

              Ngenteni Aron, enggal "pengungsi" karo tas bakal cepet-cepet menyang sampeyan ..
              Apa sampeyan bakal njupuk menyang kulawarga..? wassat
              Padha bakal zigzag lan sumpah ing Russian interspersed karo Ibrani lan Inggris lan nuntut Sala lan vodka!
              Apa sampeyan pengin iki? Sampeyan bakal nampa wong-wong mau
              1. Aron Zaavi
                Aron Zaavi 24 Agustus 2022 21:46
                -1
                Kutipan saka gansales
                Quote: Aron Zaavi
                Bakal ngenteni

                Ngenteni Aron, enggal "pengungsi" karo tas bakal cepet-cepet menyang sampeyan ..
                Apa sampeyan bakal njupuk menyang kulawarga..? wassat
                Padha bakal zigzag lan sumpah ing Russian interspersed karo Ibrani lan Inggris lan nuntut Sala lan vodka!
                Apa sampeyan pengin iki? Sampeyan bakal nampa wong-wong mau

                Aja kuwatir banget. Luwih becik ndaftarake putra-putramu ing batalyon regional. Banjur sampeyan wis ana ing kene wiwit taun 2014 nyritakake kepiye semangat perang.
                1. Komentar wis dibusak.
                  1. Komentar wis dibusak.
                2. gansales
                  gansales 25 Agustus 2022 17:09
                  -1
                  Quote: Aron Zaavi
                  Banjur sampeyan wis ana ing kene wiwit taun 2014 nyritakake kepiye semangat perang.

                  Aku ora ngomong iki, lan umume babagan putra utamane ..
                  1. Aron Zaavi
                    Aron Zaavi 25 Agustus 2022 17:22
                    -1
                    Kutipan saka gansales
                    Quote: Aron Zaavi
                    Banjur sampeyan wis ana ing kene wiwit taun 2014 nyritakake kepiye semangat perang.

                    Aku ora ngomong iki, lan umume babagan putra utamane ..

                    1. gansales
                      gansales 25 Agustus 2022 17:25
                      -1
                      Sampeyan terus nyoba Aron lan K kanggo gawe lara aku luwih supaya aku mlayu menyang larangan.. Wah.
                      Aku sinau sampeyan kene sampurna .. Aku ngerti siasat lan carane akeh anggota forum sampeyan nyetel lan nyetel supaya meanly.
  2. Egoza
    Egoza 24 Agustus 2022 17:46
    +3
    Tanpa mangu, pukulan iki bakal disalahake ing Rusia. Zelya wis nyatakake ing pidato sing serius yen Ukraina wis perang karo Rusia suwene wolung taun, kanthi heroik ngusir ... bla bla bla. .
    Tokoh 8 taun wis muncul maneh! Apa kanggo nggawe kerugian sajrone 5 wulan katon luwih cilik? (((
    1. gansales
      gansales 24 Agustus 2022 19:10
      -2
      Quote: Egoza
      Tokoh 8 taun wis muncul maneh! Apa kanggo nggawe kerugian sajrone 5 wulan katon luwih cilik? (((

      Bajingan muter karo statistik .. Dina iki aku ngrungokake pidato singkat dening salah siji jenderal saka Amerika Serikat, ngalembana Rusia kanggo taktik ing konflik iki, nanging mesthi ngalembana Ukronazis, apa pahlawan, etc.
      Nanging titik utama yaiku Rusia, kanthi sawetara kontingen militèr ing Donbass lan operasi nyerang, bisa ngowahi strategi serangan militèr.
      Meh 1 nganti 30 Amarga kaunggulan ing latihan artileri lan mobilitas kelompok taktis pasukan sekutu!.
      Jaran sing paling ideologis nggiling lan jumlah tawanan saya tambah akeh. .. Ing mangsa, Elena bakal luwih menarik!
      1. Aron Zaavi
        Aron Zaavi 24 Agustus 2022 19:31
        -4
        Kutipan saka gansales
        ... Ing mangsa, Elena bakal dadi luwih menarik!

        Iki bener.
        1. gansales
          gansales 24 Agustus 2022 21:36
          -1
          Quote: Aron Zaavi
          Kutipan saka gansales
          ... Ing mangsa, Elena bakal dadi luwih menarik!

          Iki bener.

          Apa sing bener Harun? ..Oh, sampeyan para pengungsi Yahudi, sing ngganggu sampeyan nglawan Rusia, sing menehi sampeyan pendidikan gratis lan, ing umum, nggawe wong metu saka sampeyan .. Lan matur nuwun kuwi ..
          Maz menang akeh sing menarik sing dicritakake babagan apa sing kedadeyan ing kana.. Nuwun sewu! Malah Krasnodar ora pengin mangkat menyang Israel, dheweke manggon karo garwane Rusia lan adonan sing sugih lan entuk dhuwit ing gunung wong lan ing kene dheweke uga gumunggung babagan kepiye dheweke entuk kerja lan ora mbayar pajak . .
          1. Aron Zaavi
            Aron Zaavi 24 Agustus 2022 21:41
            -6
            Kutipan saka gansales
            Quote: Aron Zaavi
            Kutipan saka gansales
            ... Ing mangsa, Elena bakal dadi luwih menarik!

            Iki bener.

            Apa sing bener Harun? ..Oh, sampeyan para pengungsi Yahudi, sing ngganggu sampeyan nglawan Rusia, sing menehi sampeyan pendidikan gratis lan, ing umum, nggawe wong metu saka sampeyan .. Lan matur nuwun kuwi ..
            Maz menang akeh sing menarik sing dicritakake babagan apa sing kedadeyan ing kana.. Nuwun sewu! Malah Krasnodar ora pengin mangkat menyang Israel, dheweke manggon karo garwane Rusia lan adonan sing sugih lan entuk dhuwit ing gunung wong lan ing kene dheweke uga gumunggung babagan kepiye dheweke entuk kerja lan ora mbayar pajak . .

            1. gansales
              gansales 24 Agustus 2022 21:45
              0
              Aaron wis suwe seneng karo kartun kaya ngono..? Iku ora babi halal nglirik
      2. Sergei V
        Sergei V 24 Agustus 2022 20:43
        -1
        Aku malah ngira-ngira jendral kuwi sapa, malah ngira-ngira dheweke wis suwe pensiun, pakar RT Favorite, dheweke tansah ngrujuk marang dheweke.
  3. Tavi
    Tavi 24 Agustus 2022 17:49
    +2
    Babagan shelling iki saka saluran telegram Ukrainia TRUKHA
    ing wiwitan dheweke nulis yen iki minangka respon saka Angkatan Bersenjata Ukraina marang "penjajah"
    sawise sawetara pesen, nalika padha wiwit nulis nang endi wae sing shelling saka pembangkit listrik tenaga air
    orcs ing shelling saka pembangkit listrik tenaga air dituduh, minangka tansah, Angkatan Bersenjata Ukraina kaya dheweke dhewe dipecat lan dituduh ...
    Aku kepingin weruh, apa padha tetep maca sing rampung bodho?
  4. Charik
    Charik 24 Agustus 2022 18:41
    +1
    Dina iki aku kerja ing street-beauty-blunder-35 kanthi tujuan, mulih lan ing TV nuduhake sawetara rapat dabil lan kabeh wong ing basa sing beda-beda ngomong omong kosong.
  5. sofkar
    sofkar 24 Agustus 2022 21:47
    -1
    Iki dilaporake menyang RIA Novosti dening kepala administrasi lokal, Vladimir Leontiev.

    Ing tengah dina sing amba, Dina Kamardikan Ukraina, kita ketemu karo shelling saka Ukraina

    Apa sing dikarepake? Apa sabenere ing dina iki ora ana sing bakal ndemek dheweke?
    Lan apa, N.Kakhovka mengeti Hari Kamardikan Ukraina? kancane sapa?
    Kaya ing lelucon Georgia: Gogi, kancamu sapa - mine, utawa bruwang?
    1. Kuzmitsky
      25 Agustus 2022 21:26
      0
      Ora ketompo sapa sing dadi walikota Kakhovka. Lan kasunyatane, yen katon saka Kyiv (lan malah adoh saka Moskow), warga Ukraina manggon lan kerja ing Novaya Kakhovka, sing tentara "pribumi" mbukak geni nalika liburan.
      1. sofkar
        sofkar 25 Agustus 2022 22:00
        -1
        Quote: Kuzmitsky
        Warga Ukraina manggon lan kerja ing Novaya Kakhovka, lan tentara "pribumi" mbukak geni nalika liburan.

        Sampeyan nganggep yen ing referendum sing dijanjekake rauh, "warga sing manggon lan kerja ing Nova Kakhovka, lan sing saiki Ukrainia saka sudut pandang Moskow lan Kyiv, malah ing tanggal 24 dheweke duwe preian" (kutipan sampeyan), dheweke bakal milih ora gabung karo Rusia?
        1. Kuzmitsky
          26 Agustus 2022 07:51
          0
          Panguwasa Kyiv, nyatane, ngusir wong-wong mau ing salawas-lawase kanthi tembakan. Mesthi, wong ing referendum bakal milih Rusia.
  6. gajah
    gajah 25 Agustus 2022 11:54
    0
    Tentara kita kudu ngirim hadiah ing dina Sabat iki ing Kuev