Review militèr

Pentagon ngonfirmasi diskusi babagan pasokan jet tempur buatan Barat menyang Ukraina

60

Amerika Serikat nimbang nyediakake jet tempur Amerika utawa Eropa menyang Ukraina, nanging durung ana keputusan pungkasan. Iki dilaporake ing Pentagon.


Rebo kepungkur, Departemen Pertahanan AS nganakake taklimat saben dina, sing takon babagan alokasi bantuan militer menyang Kyiv, kalebu jet tempur buatan Barat. Colin Kahl, Wakil Menteri Pertahanan kanggo Urusan Politik, kudu njupuk rap ing ngarepe wartawan. Juru bicara Pentagon, mangsuli pitakon babagan kahanan pesawat kasebut, ujar manawa lagi dipikirake, nanging keputusan pungkasan durung digawe.

Pejuang tetep dipikirake, nanging keputusan pungkasan babagan perkara iki durung digawe.

ngandika.

Miturut Kahl, pasokan pesawat Amerika utawa Eropa menyang Ukraina saiki ora dadi prioritas, Amerika Serikat ngupayakake supaya wong Ukraina nggunakake pesawat sing wis ana ing layanan. Kanthi gampang, Amerika nyoba nyedhiyakake Ukraina kanthi pirang-pirang sistem anti-pesawat sing bisa ngowahi ombak ing langit. Masalahe yaiku Amerika Serikat utawa Eropa saiki ora duwe sistem pertahanan udara sing dibutuhake kanggo iki, mula kudu diproduksi. Lan medeni kanggo menehi saka cadangan kita dhewe, amarga konflik bisa ngluwihi wates Ukraina.

Terusake tema pejuang, juru wicoro Pentagon nyathet yen sanajan masalah iki wis ditundha, bisa uga Kyiv isih bakal nampa, nanging mung sawetara taun.

Ing Kyiv dhewe, diskusi wis cukup suwe babagan pesawat apa sing dibutuhake Ukraina kanggo nglawan Rusia. penerbangan. Minangka Komando Angkatan Udhara Angkatan Bersenjata Ukraina mutusake, pilihan sing paling apik yaiku nyedhiyakake rong pejuang Amerika bebarengan - F-16 lan F-15.
60 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. dnestr74
    dnestr74 25 Agustus 2022 12:55
    +4
    Ketoke, pilot wis siyap. Ora suwe Ambrams bakal lunga ....
    1. Roma-1977
      Roma-1977 25 Agustus 2022 12:57
      +2
      Durung disiapake, nanging lagi nyiapake saiki.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Ivan Ivanov
          Ivan Ivanov 25 Agustus 2022 13:07
          0
          Ora ana sing ngalangi sampeyan nyelehake pilot ing kana.
        2. Vitaly Gusti
          Vitaly Gusti 25 Agustus 2022 14:04
          -4
          Kutipan saka hellcat2000
          Mulane, kita ngenteni munculé F-16 ing Ukraina ing sangisore wit Taun Anyar.

          Kelalen mlebu taun.
    2. Sergei_taktik
      Sergei_taktik 25 Agustus 2022 13:02
      -6
      Ya, masalah pasokan durung rampung, lan pilot wis dilatih ngguyu
    3. tihonmarine
      tihonmarine 25 Agustus 2022 13:04
      +1
      Kutipan saka: dnestr74
      Ketoke, pilot wis siyap.

      Ana akeh pilot ing NATO, nanging ora kabeh bakal mabur menyang pertahanan udara Rusia.
    4. Aron Zaavi
      Aron Zaavi 25 Agustus 2022 13:04
      +1
      Kutipan saka: dnestr74
      Ketoke, pilot wis siyap. Ora suwe Ambrams bakal lunga ....

      Ora. $ 100 yuta dialokasikan kanggo iki mung sasi kepungkur. T / e anyar 30 pilot lan personel kasebut ora bakal katon sadurunge Nopember.
      1. Vitaly Gusti
        Vitaly Gusti 25 Agustus 2022 14:05
        -4
        Quote: Aron Zaavi
        T / e anyar 30 pilot lan personel kasebut ora bakal katon sadurunge Nopember.

        Nanging ora taun iki.
      2. Genry
        Genry 25 Agustus 2022 14:15
        +1
        Quote: Aron Zaavi
        $ 100 yuta dialokasikan kanggo iki

        Ing endi pesawat?
    5. Roma-1977
      Roma-1977 25 Agustus 2022 13:10
      +1
      Abrams ora bakal bisa. Kakehan kangelan karo operasi ing isolasi saka basa repair. Lan introduksi Polandia Abrams menyang Ukraina minangka tahap sabanjure eskalasi kanthi asil sing ora jelas. Aku bakal vang wiwitan pangiriman Leopard-1 lan M-60 peralatan dibusak saka panyimpenan.
      1. Sergey3
        Sergey3 25 Agustus 2022 14:16
        -1
        Bakal kaya serangan ing Irak: dheweke bakal nggawe blok militer anyar saliyane NATO lan ngirim pasukan karo pilot lan tanker dhewe, yen sampeyan mikir yen wong ing Kulon ngerti apa sing kedadeyan ing Ukraina, salah banget. Umume kapal tanker lan pilot bakal yakin manawa dheweke ora dikirim menyang perang, nanging kanthi gampang, kaya ing Suriah utawa Afghanistan, ing ngendi warga lokal ora bisa melu tawuran nyata karo mungsuh lan mung mati ing bom.
    6. Zoldat_A
      Zoldat_A 25 Agustus 2022 13:13
      +5
      Kutipan saka: dnestr74
      Ketoke, pilot wis siyap. Ora suwe Ambrams bakal lunga ....

      Wong sing ora setuju karo sampeyan sijine "minus" kene, aku motong.
      Lan apa sampeyan ora setuju? Iki disagreement, ketoke, bab Abrams.
      Nanging bubar, staf sing padha lan Eropa sing padha bengok-bengok babagan pasokan "senjata sing ora bisa nyebabake." Dissent, ketoke lali babagan?
      Lan saiki "Telung sumbu" lan "Hymars" ing wutah lengkap.

      Dadi babagan obrolan "Abrams" lan F-(apa wae) ora nganggur.

      Kanggo bageanku, aku ngenteni suwene wektu Amerika muter saka "senjata non-mati" menyang senjata nuklir taktis.
      Saka sawetara wong bodho bakal bisa diinstal, saka wong bodho liyane ora bakal teyeng kanggo nggunakake.
      1. edmed
        edmed 25 Agustus 2022 14:10
        +1
        Kutipan saka: Zoldat_A
        Kanggo bageanku, aku ngenteni suwene wektu Amerika muter saka "senjata non-mati" menyang senjata nuklir taktis.
        Saka sawetara wong bodho bakal bisa diinstal, saka wong bodho liyane ora bakal teyeng kanggo nggunakake.

        Lan wong bodho katelu sing ngidini kabeh iki, nanging carane kabeh diwiwiti - helm, digunakake / rompi, lan saiki - "Chimera" lan "F" -ki, Getun iku, arsenal dijupuk metu, 1 km ana, iku nandhang sangsara. kanggo dangu, iku ora perlu.
  2. berang-berang1982
    berang-berang1982 25 Agustus 2022 12:57
    +5
    Iku salah siji bab nalika Ukrainia Su-25 lan MiG-29 ditembak mudhun, lan iku cukup liyane nalika F-16s lan F-15s miwiti kanggo njupuk mudhun (lan padha bakal ndharat massal), ing kasus iki reputasi pesawat Amérika. bakal nandhang sangsara banget. Iki Amerika lan wedi.
    1. pandhu arah777
      pandhu arah777 25 Agustus 2022 13:01
      +3
      Kutipan saka Beaver1982
      Iku salah siji bab nalika Ukrainia Su-25 lan MiG-29 ditembak mudhun, lan iku cukup liyane nalika F-16s lan F-15s miwiti kanggo njupuk mudhun (lan padha bakal ndharat massal), ing kasus iki reputasi pesawat Amérika. bakal nandhang sangsara banget. Iki Amerika lan wedi.

      Ya, dheweke bisa ngirim lan mbuktekake yen dheweke ditembak mengko, yen ditembak mudhun ing wilayah Ukraina, bakal kaya karo Himars, sampeyan ora bisa mbuktekake tanpa foto, nanging bakal bengok-bengok yen kabeh wong aman lan kasil digunakake ngguyu
      1. tihonmarine
        tihonmarine 25 Agustus 2022 13:05
        +6
        Kutipan saka: navigator777
        sampeyan ora bisa mbuktekaken tanpa foto, nanging padha bakal bengok-bengok sing everyone wis aman lan kasil Applied

        Wangsulan: Bab ingkang utama iku kanggo njupuk mudhun lan numpes wong-wong mau, lan ora nyedhiyani foto. Lan numpes liyane.
      2. berang-berang1982
        berang-berang1982 25 Agustus 2022 13:15
        +3
        Kutipan saka: navigator777
        bakal padha bengok-bengok yen kabeh wong wis aman lan kasil ditrapake

        Dheweke bisa bengok-bengok apa wae, duwe hak, nanging bakal ditembak kanthi elegan - ing droves, pesawat isih beda karo cangkang artileri.
        Panggunaan pesawat taktis serangan angel banget, lan ora ana bedane gedhe antarane MiG-29 lan F-16 - padha ditembak mudhun, sing padha bakal kelakon karo wong liya.
    2. Sergei_taktik
      Sergei_taktik 25 Agustus 2022 13:03
      +2
      Ukara "bakal nampa sawetara taun" nuduhake yen Ukraina liyane bakal nampa
    3. 41 KAB
      41 KAB 25 Agustus 2022 13:09
      +5
      Kutipan saka Beaver1982
      reputasi pesawat Amerika bakal nandhang sangsara banget. Iki sing diwedeni Amerika

      Reputasi pesawat Amerika ora menarik. Pesawat-pesawat Amerika bakal mateni sedulur, anak, putu. Lan ora mung garis abang
    4. Zoldat_A
      Zoldat_A 25 Agustus 2022 13:20
      +2
      Kutipan saka Beaver1982
      Iku prakara temen beda nalika padha miwiti kanggo njupuk mudhun (lan padha bakal ndharat massively) F-16 lan F-15, ing kasus iki reputasi pesawat Amérika bakal nandhang sangsara banget. Iki apa Amerika wedi.

      Iki, kanthi cara, minangka jawaban kenapa dheweke ora nate teka ing Tank Biathlon. Nanging padha diundang. Lan luwih saka sepisan.
      Apa yen? Apa yen kita njaluk ngaco? Kepiye carane kita adol ing saindenging jagad?

      Iki ora ana hubungane karo tentara utawa senjata. Iki bard.
      Pemasaran sing murni.
    5. Ratmir_Ryazan
      Ratmir_Ryazan 25 Agustus 2022 13:22
      +1
      Iku salah siji bab nalika Ukrainia Su-25s lan MiG-29s ditembak mudhun, lan iku cukup liyane bab nalika F-16 lan F-15s wiwit ditembak mudhun (lan padha bakal massively ndharat), ing kasus iki ajining diri saka Amérika. pesawat bakal nandhang sangsara banget. Iki sing diwedeni wong Amerika.


      Amerika malah luwih wedi marang kamenangan Rusia ing konflik iki.

      Su-25 lan MiG-29 gampang ditembak amarga kudu nyedhaki garis ngarep kanggo nyerang posisi kita, dheweke ora duwe rudal jarak jauh, lan sing mbutuhake katerangan target sing terus-terusan, sing kanthi otomatis nggawe sawetara langkah luwih murah. Ing babagan kemampuan tinimbang kita Su-30/35, dheweke kudu njupuk akeh risiko lan mbukak serangan saka sistem pertahanan udara lan pejuang.

      Mulane padha duwe kerugian kaya saiki, saiki kita sacara teknis luwih maju kanthi urutan gedhene, nyatane kita nglawan penerbangan Soviet ing pungkasan taun 80-an, ing pesawat modern kanthi rudal modern, kayane malah nggunakake 5th. generasi pejuang.

      Nanging kahanan bisa owah banget.

      Lan F-16 sing padha, malah sing digunakake, bakal bisa nggunakake rudal udara-ke-udara AIM-120 jarak jauh (udakara 100 km) kanthi pencari aktif sing ora mbutuhake katerangan target, bakal bisa diluncurake. miturut data saka pesawat pengintaian NATO lan nyerang helikopter lan pesawat kita saka jarak 100 km, lan saliyane iki, gunakake rudal anti-radar lan nyengkuyung kabeh sistem pertahanan udara saka Pantsir nganti S-400.

      Padha bakal ngawula kabeh kabecikan iki ing Polandia nggunakake wilayah Ukraina mung minangka lompat airfields, sing, padha ateges nandur modal apa-apa ing infrastruktur lan ora perlu lan ora perlu kanggo Sepur teknisi, Polandia bakal nindakake kabeh kanggo dhuwit Amérika.

      Kabeh iki banget complicates kahanan ing ngarep kanggo kita.

      Kajaba iku, nggunakake jet tempur ing wilayah kasebut, Ukraina bakal nyegah para pilot supaya ora bisa dicekel yen ana pesawat sing ditabrak lan diusir, lan kanthi resiko minimal, uga bakal ana akeh mantan pensiunan, contone, wong Polandia. , sing arep perang kanggo Ukraina.

      Dadi, munculé NATO F-16/15 ing langit Ukraina minangka masalah wektu, bisa uga wis digunakake kanggo nyerang sistem pertahanan udara kita, pecahan roket AGM-88 HARM wis ditemokake ing Ukraina lan ana informasi yen dheweke ditabrak Shell.

      Lan ing kene masalah pertahanan udara kita katon, meh kabeh sistem pertahanan udara kita seluler lan disusun ing sasis siji, yaiku, yen radar kena rudal anti-radar, kita bakal kelangan ora mung radar, nanging uga peluncur karo rudal lan kru.

      Ing sistem pertahanan udara NASAMS sing disedhiyakake menyang Ukraina, kabeh dipisahake saka siji liyane lan peluncur lan radar lan pos komando, ngetokake radar, komplek tetep utuh lan petungane utuh. Ya, komplek kuwi kurang maneuver, nanging luwih stabil ing pertahanan.

      Aku wis suwe nulis manawa kita uga butuh sistem pertahanan udara sing padha, jarak cendhak lan jarak menengah, sing bisa digunakake ing pandhuan saka radar lan saka OLS.
      1. KCA
        KCA 25 Agustus 2022 14:27
        +1
        Apa MIG-29, SU-27 lan SU-25 diwenehake karo suspensi HARM lan sistem kontrol rudal? Gampang banget, bener, kanggo nggawe maneh kabeh elektronik pesawat, ninggalake kompatibilitas karo senjata Soviet lan nambah kompatibilitas karo NATO? Aneh, ing Amerika Serikat, rudal paling anyar mung ora pengin tiba saka B-52, nanging iki oppa, lan SU-27 njupuk apa wae sing dikarepake? Sarwa, utawa wis F-16 wis hollowed metu ing radar kita? Peniru spasi ditempelake ing radar peringatan dini, kanthi jumlah 12 potongan, Thor lan Pantsir, Buk ngadeg ing cedhak, lan sanajan jarak peluncuran HARM maksimal 170 km, operator kasebut bakal dideteksi 400 km adoh lan ora bakal tekan. titik peluncuran, lan saka dhuwur pesawat kurang HARM sawetara 20km, lan operator lan PRR Shell bakal uncalan rudal.
        1. Ratmir_Ryazan
          Ratmir_Ryazan 25 Agustus 2022 15:26
          +1
          Aku nulis nang endi wae yen rudal Amerika diluncurake saka pejuang Soviet?!

          Aku nyatakake yen pecahan rudal Amerika diterbitake ing saluran telegram lan menehi saran yen F-16/15 wis digunakake dening Ukraina, nyerang sistem pertahanan udara kita saka jarak sing adoh.

          Ora perlu nulis babagan carane kabeh kudu, amarga kabeh ora kaya ngono !!!

          Angkatan Bersenjata Ukraina bisa ngebom Pulo Ula nganggo wesi tuang, ngowahi jembatan dadi sieve, nabrak pembangkit listrik tenaga nuklir, lan ana sing ora ngalangi dheweke nindakake !!!

          Data babagan lokasi sistem pertahanan udara bakal ditampa dening pesawat pengintai NATO, sing bakal ndeteksi Pantsir utawa BUK utawa S-300 sing padha kanthi radiasi radar, langsung ngirim data menyang F-16 kanthi PRR, lan nalika iku. tekan garis peluncuran rudal ing papan sing kurang, bakal njupuk kanthi cepet lan ngirim rudal menyang target uga bakal mudhun banget lan ora ana sistem pertahanan udara siji-sijine sing bakal tekan, apa maneh mbuwang rudal kasebut.

          Saiki bayangake manawa ana akeh pesawat sing nyerang.

          Kurang edhan urapatriotik, iki minangka sumber analitis, ing kene perlu kanggo netepake kemampuan senjata lan mungsuh.
      2. Genry
        Genry 25 Agustus 2022 14:29
        +2
        Quote: Ratmir_Ryazan
        Kajaba iku, gunakake rudal anti-radar lan ngubungi kabeh sistem pertahanan udara saka Pantsir nganti S-400.

        Nyatane, Pantsir dimaksudake kanggo nutupi S-300 lan bakal nembak anti-radar ....
        S-400 lan luwih enom duwe rudal 9M100, sing dirancang kanggo ngrusak serangan gedhe saka target kacepetan dhuwur, kalebu anti-...
        Quote: Ratmir_Ryazan
        Ing sistem pertahanan udara NASAMS sing disedhiyakake menyang Ukraina, kabeh dipisahake saka siji liyane lan peluncur lan radar lan pos komando, ngetokake radar, komplek tetep utuh lan petungane utuh. Ya, komplek kuwi kurang maneuver, nanging luwih stabil ing pertahanan.

        Aku ndhukung!
        Aku ora seneng Shell khusus. Senjata, pluru, radar deteksi lan kiriman komando kudu kapisah - iki bakal ngidini bisa kerja podo karo target sing luwih akeh. Lan saka nyuda massa menara meriam, karakteristik panuntune bakal nambah (inersia bakal nyuda), sing perlu kanggo target jarak cendhak.
        Pemisahan fungsional bakal nambah mobilitas, ngoptimalake konfigurasi miturut kondisi (luwih akeh misil utawa bedhil), nambah kemungkinan nganyarke saben komponen (ana spesialisasi perusahaan manufaktur lan biro desain).
        1. Ratmir_Ryazan
          Ratmir_Ryazan 25 Agustus 2022 15:31
          -1
          Cangkang minangka sistem rudal pertahanan udara jarak cendhak sing dirancang kanggo nutupi macem-macem obyek, lan ora mung pertahanan udara jarak jauh.

          Video saka Shells lan Thors sing rusak ing macem-macem wilayah cukup kanggo ora nulis maneh yen pertahanan udara kita bakal nyuda kabeh.
          1. Genry
            Genry 25 Agustus 2022 18:53
            +1
            Quote: Ratmir_Ryazan
            Cangkang minangka sistem rudal pertahanan udara jarak cendhak sing dirancang kanggo nutupi macem-macem obyek, lan ora mung pertahanan udara jarak jauh.

            Aku ngomong ing konteks komentar sing aku nanggapi lan ora arep nerbitake analisis multi-volume.
            Quote: Ratmir_Ryazan
            Video saka Shells lan Thors sing rusak ing macem-macem wilayah cukup kanggo ora nulis maneh yen pertahanan udara kita bakal nyuda kabeh.

            Ing endi aku nulis babagan kabeh ....?
            Aku mikir yen sampeyan nyetel gol, malah sampeyan bisa kejiret tanpa kathok, ing kahanan aggravating. Mung ana pilihan saka kahanan kasil nalika Shell ora njupuk. Yen mungsuh weruh utawa ngetung, banjur Khan.
            Akeh wong sing mikir yen dheweke paling mikir, nanging nyatane dheweke tumindak bodho miturut apa sing ditulis dening sawetara penulis saka perguruan tinggi sastra. Lan kanggo njupuk mudhun lan urip - iku perlu kanggo bisa licik lan ngerti licik mungsuh - tanpa iki, sanajan sampeyan duwe kabeh kertu trump ing tangan, sampeyan bisa ngapusi dhewe.
        2. KCA
          KCA 25 Agustus 2022 15:39
          +1
          Thor, Shell lan Wasp uga dimaksudaké kanggo nglindhungi peralatan ing Maret, kanggo nindakake Maret anter jemput? Loro radar, siji ing posisi, kaloro gallops maju karo setengah peluncur, ngenteni konvoi, banjur maju, banjur setengah peluncur maneh? Beech bisa digunakake kanthi pandhuan saka pos komando lan tanpa, sanajan jarak sing luwih cendhek
    6. wuh wuh
      wuh wuh 25 Agustus 2022 13:35
      +3
      F-16 wis ing layanan kanggo patang puluh taun.
      Lan padha ditembak mudhun cukup, padha dijupuk mudhun akeh wong. Ing ngarep ing Ukraina ora bakal mengaruhi reputasi ing sembarang cara ing skenario ing perang.
    7. Kesha1980
      Kesha1980 25 Agustus 2022 13:40
      +2
      reputasi pesawat Amérika bakal nandhang sangsara banget

      Amerika Serikat, bebarengan karo sekutuné (Republik Vietnam, Korea Selatan, Australia, Thailand, Selandia Baru), ilang watara 12 pesawat, helikopter lan kendaraan udara tanpa awak.

      Ajining diri lara? ya wis. Nanging ing sales nyatet? Ora). Dadi wong-wong mau ora perduli karo reputasine. Dheweke mung bakal ngomong: "tuku penguin - mung papan!". Bener, sing kedadeyan.
    8. AdAstra
      AdAstra 25 Agustus 2022 14:27
      -2
      Dheweke ditembak ing Korea lan Vietnam lan ing Timur Tengah lan ora ana apa-apa. Dheweke mung ora ngerteni iki lan ngremukake kabeh kanggo nanggepi propaganda sing kuat. Dadi kenapa saiki padha wedi?
  3. roket757
    roket757 25 Agustus 2022 12:58
    +1
    Pentagon ngonfirmasi diskusi babagan pasokan jet tempur buatan Barat menyang Ukraina
    "Eksperimen" pengin mriksa carane asbak bakal kobong / tiba ...
    Dadi asile bisa dibayangake, nanging ... otak wis rampung, iki kasunyatan, lan malah kendhali tiba ing buntut ...
    1. cahya valentine
      cahya valentine 25 Agustus 2022 13:02
      0
      Iku cukup bisa sing.
      Ing kene, nyatane, wis ana konflik karo pasukan lan senjata saka Kulon, lan kabeh wong kepengin weruh carane nyiyapake luwih apik.
      Cetha yen tentara Rusia kita dadi mahir ing senjata NATO saka Bandera lan latihan, malah tank T-72 B nglawan "javelin" "suci" ora 100% milih "javelin"
      1. roket757
        roket757 25 Agustus 2022 13:40
        -2
        Dadi Yankees minangka wong lanang sing praktis ... kanggo ngrusak kita, ing wektu sing padha gaman, kanggo nyoba taktik.
        Cetha yen ora ana barang anyar khusus, lan ora ana apa-apa khusus sing kudu dipriksa, nanging ing saham lawas, senjata ora anyar, ora bakal sukses.
        Umume, dheweke bakal ngrusak ...
  4. trafllot1832
    trafllot1832 25 Agustus 2022 12:58
    +4
    Wis suwe ora nembak litak, wingi tekane Mirgorod kudu dipriksa, ilat-ilat ala ngomong letaks ora ana ing caponiers, mula padha ngaco banget.
    1. neworange88
      neworange88 25 Agustus 2022 13:17
      0
      Mrikso.
      Senjata kanthi tliti dhuwur saka Angkatan Udara Rusia ing lapangan terbang militer Mirgorod, wilayah Poltava, nyerang limang pesawat tempur Angkatan Udara Ukrainia. Siji Su-27 lan siji Su-24 rusak. Loro Su-27 lan siji Su-24 rusak banget. Kapitunan mungsuh ing tenaga kerjane ana 30 nasionalis. Ing wilayah Dnepropetrovsk, minangka akibat saka serangan presisi dhuwur ing lapangan terbang militer Dnepr, telung pesawat saka angkatan udara Ukraina dirusak. Serangan presisi dhuwur dening Angkatan Udara Rusia ing wilayah pemukiman Novy Bug, wilayah Mykolaiv, ngrusak pos komando klompok Kakhovka pasukan Ukraina. 64 prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina lan pitung unit peralatan militer padha dibubarake. Angkatan Bersenjata Ukraina lan 200 unit peralatan militer dirusak ing dalan menyang zona pertempuran ing Donbass.


      Pangiriman serangan presisi dhuwur ing obyek kompleks industri militer Ukraina, nindakake ndandani senjata lan peralatan militer kanggo pasukan Ukraina, terus. Ing desa Shepetovka, wilayah Khmelnytsky, senjata tliti dhuwur saka Angkatan Udara Rusia numpes bengkel perusahaan kanggo ndandani senjata lapis baja lan macem-macem sistem roket peluncuran, kalebu produksi manca. Ing kutha Zaporozhye, bengkel produksi pabrik Iskra ditindakake, ing ngendi ndandani stasiun radar pertahanan udara lan pertempuran baterei kontra. Bangunan produksi pabrik perbaikan penerbangan Migremont, ing ngendi peralatan penerbangan Angkatan Udara Ukraina dipulihake, uga dirusak.

      https://t.me/s/avdeevkaru

      Migremont iki kudune wis suwe diobong ing lemah, yen ora, sawise nem sasi NVO, Migremont mbalekake peralatan pesawat Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi lengkap.
      1. trafllot1832
        trafllot1832 25 Agustus 2022 13:28
        -1
        Matur nuwun, dadi Mirgorod meneng suwe, aku ngenteni obituari.
  5. Retvizan 8
    Retvizan 8 25 Agustus 2022 12:59
    +2
    Inggih, yen kita wis ngomong babagan pasokan pesawat impor, tegese "Hantu Kuev" kita landing kanthi apik.
  6. cahya valentine
    cahya valentine 25 Agustus 2022 12:59
    -1
    Pilihan sing paling apik bakal dadi sapu
  7. pandhu arah777
    pandhu arah777 25 Agustus 2022 13:06
    +2
    Pangiriman tunggal ora bakal ngrampungake masalah kasebut, nglawan pertahanan udara lan atusan pesawat kita, pangiriman malah sawetara rolas pesawat ora bakal ngrampungake apa-apa, lan ora bakal ngirim atusan, lan dheweke ora duwe akeh pilot lan nglatih maneh. wes suwi.
    1. dnestr74
      dnestr74 25 Agustus 2022 13:23
      +1
      Ora pesawat sing mbebayani, nanging minangka operator "lengan dawa",
  8. Roma-1977
    Roma-1977 25 Agustus 2022 13:07
    -7
    Jawaban sing bener mung kanggo pasokan pesawat tempur NATO menyang Ukraina mung bisa dadi woro-woro resmi yen kabeh lapangan udara ing Ukraina Kulon (lan luwih apik - malah jembatan lan pembangkit listrik) bakal kena senjata nuklir taktis. Lan yen informasi iki ora tekan sing dituju, banjur pukulan iki. Aku ngerti manawa akeh sing wedi karo tembung "serangan nuklir". Nanging senjata nuklir wis dadi senjata paling efektif wiwit taun 1945. Lan yen ora digunakake kanggo cepet mutusake masalah angel, banjur apa iku perlu? Kaya "senjata pencegahan"? - A serangan nyata ing target sing isih kudu numpes karo soko iku cara paling apik kanggo ngalangi. Banjur, ketoke, ora ana sing nahan mitra. Utawa, kaya biasane, kita bakal ngenteni nganti pasukan jendhela-dressing Ukraina wiwit ngebom Moskow lan maneh banget ngancam "serangan ing pusat-pusat pengambilan keputusan"?
    1. Ratmir_Ryazan
      Ratmir_Ryazan 25 Agustus 2022 15:33
      0
      Aja nulis omong kosong, babagan serangan nuklir, sampeyan ora ana ing taman kanak-kanak.
      1. Roma-1977
        Roma-1977 25 Agustus 2022 16:24
        -3
        Alami, ora ana sing bakal ngluncurake serangan nuklir. Maksudku iku bakal migunani, dipandu dening logika kadhemen. Kita kudu mungkasi perang iki. Lan mungkasi karo titik kandel. Amerika Serikat ora ragu-ragu ing sawijining wektu ing Hiroshima lan Nagasaki, lan uga serius nyiapake kanggo nggunakake senjata nuklir ing Korea ing 50s, nalika kahanan ing ngarep dadi stalemate. Lan tumindak Amerika wis bola-bali diwilang lan sadar, lan ora tumindak exaltation.
  9. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 25 Agustus 2022 13:13
    -3
    Aku pengin tentara Saloreikha mungkasi nelpon Angkatan Bersenjata Ukraina, nelpon wong-wong mau - Nazi.
  10. rotmistr60
    rotmistr60 25 Agustus 2022 13:15
    +1
    Amerika Serikat nimbang pasokan pejuang Amerika utawa Eropa menyang Ukraina
    Malah yen kita nerusake saka kasunyatan sing Amérika-Eropah wis dilatih sawetara pilot Ukrainia tartamtu, apa padha tenan mikir sing pesawat bakal mabur quietly lan bisa nguripake pasang ing ngarep? Yen katon, dheweke uga bakal kesasar, sing bakal dadi pukulan liyane kanggo prestise senjata Amerika. Sadhar babagan iki, Amerika nggawe reservasi
    Kyiv isih bakal nampa wong-wong mau, nanging mung sawise sawetara taun
    Lan apa sing bakal kelakon ing sawetara taun saiki, Amerika ora bisa mikir.
  11. AlexFly
    AlexFly 25 Agustus 2022 13:17
    +1
    Supaya kita bakal terus nyakot snot, tovarisch guarantor? Pertahanan udhara, angkatan bersenjata lan tentara bakal mboko sithik pulih, apa sampeyan pengin mundur?
  12. MUD
    MUD 25 Agustus 2022 13:17
    0
    Kita mung kudu alon-alon nyerang lan ngenteni tekane pesawat kasebut lan peralatan liyane kanthi gaman.
  13. cemeng
    cemeng 25 Agustus 2022 13:20
    -2
    Sawise sawetara taun? Schaub saiki kudu, miturut Lend Lease, i.e. gratis, lan senadyan kasunyatan sing wis wilayah Kyiv minangka bagéan saka Federasi Rusia, kanggo sampeyan kabeh bakal Ukraina, nanging sampeyan bisa langsung menyang Crimea sapunika, cezh uga Ukraina. ngguyu
  14. Shamil88
    Shamil88 25 Agustus 2022 13:26
    -1
    Akibaté, Ukrainians bakal nampa kabeh, loro aviation lan pertahanan udhara, lan supaya nggunakake meager saka Angkatan Aerospace bakal dadi malah kurang, nalika Departemen Pertahanan nindakake biathlons, mungsuh wis arming, Amerika Serikat supaya ngganggu kita. karo kabeh sing kudu dikirim menyang khokh.lam, padha bakal duwe cukup dhuwit lan sumber daya kanggo dangu, lan apa kita duwe? Sawise pembebasan Lisichansk, tentara pancen ngadeg, apa kita ngenteni negosiasi utawa apa? Utawa apa dheweke ngenteni nganti luwih akeh senjata dikirim menyang Khokhols supaya kerugian kita luwih gedhe? Apa sing dikarepake pimpinan?
    1. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 25 Agustus 2022 13:51
      -1
      ngenteni mangsa
    2. KCA
      KCA 25 Agustus 2022 14:32
      +1
      Aku krungu yen khusus kru saka kadet VU melu biathlon, kudu dikirim langsung menyang SVO, utawa kudu diijini numpak kompetisi lan rampung sinau?
  15. Uprun
    Uprun 25 Agustus 2022 13:29
    -5
    Katon kaya game kanggo ngunggahake tarif wis tekan garis finish, mung senjata nuklir taktis sing tetep ana .... Garis abang ora ana maneh ...., kita butuh "tawaran" sing ora bisa ditolak dening Pentagon. .... Contone, menyang bledug basa amers ing Suriah dening Angkatan Udara Siria .... Iskanders ing Venezuela utawa kaya. Untung wonge ora ngerti....
    1. AdAstra
      AdAstra 25 Agustus 2022 14:32
      0
      Pitakonan mung, apa kita bisa mbela pangkalan kita ing Suriah, yen ana apa-apa, apa Iskander bakal berlayar menyang Venezuela, lsp?
      1. Uprun
        Uprun 25 Agustus 2022 14:54
        -4
        Dheweke bakal nglangi ...., pengebom kita wis mabur lan kapal bakal nglangi .... lan kita mbela pangkalan ing Suriah dina iki, yen ana, lan ora sunbathing ing pantai ....
  16. GNM
    GNM 25 Agustus 2022 14:46
    +3
    ... Terus topik pejuang, wakil Pentagon nyathet yen sanajan masalah iki wis ditundha, bisa uga Kyiv isih bakal nampa dheweke, nanging mung sawetara taun ...

  17. andrey kuznetsov_3
    andrey kuznetsov_3 25 Agustus 2022 15:00
    -3
    Pentagon mariyuana dhuwur.
  18. Alexey-74
    Alexey-74 25 Agustus 2022 15:03
    -2
    Yen pejuang F-15, F-16 katon ing langit Ukraina, ora preduli saka pilot NATO utawa Ukrainia sing dilatih, Angkatan Bersenjata Rusia bakal njupuk kabeh langkah kanggo numpes kanthi sistem pertahanan udara lan pesawat Angkatan Udara, lan kabeh pejuang Kulon iki bakal dijamin kanggo ndharat. Iki minangka risiko reputasi gedhe lan kerugian finansial sing gedhe, ditambah garis abang sing digambar luwih saka sepisan. Aku ragu yen Barat bakal mutusake provokasi iki.
    1. Roma-1977
      Roma-1977 25 Agustus 2022 16:26
      +1
      Ana dhuwit gedhe ing taruhan. Utawa apa sampeyan mikir yen NATO mung bakal ngilangi nalika Federasi Rusia mlebu ing tapel wates Polandia? Totoan arep munggah.
  19. nordscout
    nordscout 25 Agustus 2022 16:26
    -2
    Pitakonan! Lan sapa sing bakal njagong ing pucuk piranti kasebut? Kanggo perang, sampeyan butuh "serangan" sing luwih dhuwur tinimbang 200 jam saben taun lan paling sethithik latihan saben minggu ing "pertempuran udara" lan "nyingkiri" pertahanan udara kabeh jinis ... Aku ragu banget yen Amerika bakal "nglilani" dill pilot liwat "Top Gun" ... Banget larang. Dadi - bakal dadi pilot ing F-15,16 saka "siji sortie", ora liya, nanging sapa sing beruntung ing urutan pisanan bakal "njaluk" ing kaloro ...
  20. ChoroKyrgyz
    ChoroKyrgyz 31 Agustus 2022 09:56
    -1
    Пускай подлетают и дохнут с¥ки как мухи.