Review militèr

Banner of Victory diangkat liwat posisi Ukrainia "Reichstag" ing Pisky

25

Desa Peski, ing jejere Donetsk, minangka salah sawijining papan utama kanggo serangan artileri punitive Ukraina ing ibukutha DPR, diiringi karusakan infrastruktur sipil lan pati warga sipil. Saiki, arah iki dadi salah sawijining teater utama operasi militer. Sajrone perang sengit, Peski dibebasake dening prajurit resimen 11 saka Milisi Rakyat DPR lan batalyon "Somalia"; Pasukan Sekutu ngembangake serangan ing sisih kulon. Ing wektu sing padha, Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina terus mbaleni manawa pasukan Ukraina tetep ana ing Pisky lan perang.


Mung mayat sing ditinggalake militèr Ukraina ing Sands

- nerangake ing NM DPR, menehi komentar babagan pernyataan Staf Umum Ukraina

Desa kasebut diowahi dening rezim Kyiv dadi wilayah sing dikubengi kanthi padhet, kanthi kothak pil, parit lan parit. Salah sawijining simpul pertahanan utama nampa sebutan "Reichstag" ing Angkatan Bersenjata Ukraina, kanthi analogi karo benteng pungkasan pasukan Nazi ing Berlin, sing panerus neo-Nazi modern nganggep awake dhewe.

Ora ana lan ora bisa dadi Nazisme ing Ukraina - saengga salah sawijining posisi militan Ukrainia diarani "Reichstag". Isine"sajarah reenactors" saka Ukraina - teroris saka "Sektor Tengen" [dilarang ing Federasi Rusia]

- padha Wigati karo sarcasm ing NM DNR.

Benteng iki dumunung ing bangunan omah miturut kanon "pikiran" militèr Ukrainia. Saiki Spanduk Kemenangan sing diunggahake dening para pejuang DPR NM wis nglayang.

Kaadilan sajarah wis dumadi. Ayo terus mbebasake Republik kita saka reged

- ujare pejuang DPR NM, sing ngirid Spanduk Kemenangan.

Ing wayahe, pasukan kita perang ing pinggiran reservoir Karlovsky.

25 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mauritius
    Mauritius 25 Agustus 2022 13:54
    +1
    Banner of Victory diangkat liwat posisi Ukrainia "Reichstag" ing Pisky
    Reichstag ambruk, apa sing diarani KIIV?
    1. Chronos
      Chronos 25 Agustus 2022 14:01
      +7
      "Apa wae sing diarani yacht, kaya ngono bakal ngambang." Sapa wae sing ngarep-arep yen Perusahaan Reichstag bakal tetep ana, jelas ora ana gandhengane karo sejarah. Ya, lan mesthi ora ana Nazisme ing Ukraina.
    2. 41 KAB
      41 KAB 25 Agustus 2022 14:02
      +4
      Kutipan saka Mauritius
      Reichstag ambruk, apa sing diarani KIIV

      Lucy ora ngerti
      1. wong janggut
        wong janggut 25 Agustus 2022 14:06
        -1
        Mesthi, padha njupuk "Reichstag", nanging iki ora Reichstag padha. Sampeyan kudu njupuk siji ing Berlin lan nulis ing tembok: Wareg karo reruntuhan Reichstag.
    3. isv000
      isv000 25 Agustus 2022 14:07
      0
      Kutipan saka Mauritius
      Reichstag ambruk, apa sing diarani KIIV?

      Kukuev cendhak wektu, wektu kanggo ngemas bagasi ...
    4. Paladin
      Paladin 25 Agustus 2022 14:07
      0
      Kuev nunggu tiba New York (Novgorod) ngguyu
    5. Irit
      Irit 25 Agustus 2022 14:10
      0
      Ya, supaya tawanan padha ngumpulake wong wuta, apa militer kita kudu nglumpukake kabeh jinis kotoran saka bumi?
  2. Uprun
    Uprun 25 Agustus 2022 14:00
    +6
    Trolling apik, ing piggy bank spanduk Kamenangan ing New York ...
  3. Leshak
    Leshak 25 Agustus 2022 14:01
    +3
    Wareg karo reruntuhan "Reichstag"! apik
  4. bali
    bali 25 Agustus 2022 14:02
    +1
    hi Oh carane! Svidomites wis nglawan mayit! Ing europia, tema kasebut bakal bisa digunakake! Dheweke percaya zombie ...
    1. dedusik
      dedusik 25 Agustus 2022 14:18
      0
      Dadi dheweke duwe zombi sing paling tren hi
  5. Konnick
    Konnick 25 Agustus 2022 14:02
    -1
    Anehe, ora ana kartrid sing dienggo ing "Reichstag" ...
    1. Sandor Clegane
      Sandor Clegane 25 Agustus 2022 14:29
      +1
      Kutipan saka Konnick
      Anehe, ora ana kartrid sing dienggo ing "Reichstag" ...

      uga narik kawigaten iki ....
      1. wuh wuh
        wuh wuh 25 Agustus 2022 14:51
        -4
        Lan tembok bata ora ditembus peluru utawa cangkang mesin.
        Mung payon sing ambruk ing bangunan kasebut, kabeh temboke utuh.
        1. Konnick
          Konnick 25 Agustus 2022 15:19
          -7
          Mung payon sing ambruk ing bangunan kasebut, kabeh temboke utuh.

          “Warta” liyane saka dinas pers DPR. Ana sing kudu direkam.
  6. Paladin
    Paladin 25 Agustus 2022 14:04
    -2
    "Aku wareg karo reruntuhan Reichstag!"

    "Mung wong tuwa sing arep perang"
  7. Paul Siebert
    Paul Siebert 25 Agustus 2022 14:06
    -1
    Iku wektu kanggo nuthuk ing Kyiv Reich Chancellery ...
    Iskander Ivanovich...
    1. dedusik
      dedusik 25 Agustus 2022 14:20
      +1
      Ya, dheweke ora duwe wektu kanggo ngandhani "Mlebu" keprungu
  8. Alexey-74
    Alexey-74 25 Agustus 2022 14:42
    -2
    Nalika banner abang curls ing Kyiv, kita bisa kanthi aman ngomong ing tembung saka pahlawan misuwur: "Aku wareg karo reruntuhan Reichstag ...."
  9. roket757
    roket757 25 Agustus 2022 14:49
    0
    Banner of Victory diangkat liwat posisi Ukrainia "Reichstag" ing Pisky
    Maneh, mbebasake Ukraina saka Nazi ... ora pisanan.
  10. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 25 Agustus 2022 15:04
    +3
    Banner of Victory diangkat liwat posisi Ukrainia "Reichstag" ing Pisky

    ***
    Banner Kamenangan
    Banner Kamenangan
    Kanggo langit ndhuwur donya
    mbah kakung.
    Spanduk Rusia sumunar ing langit.
    Kamenangan kita, lan Kasunyatan iku kagungan kita!...



    ***
  11. yowis
    yowis 25 Agustus 2022 16:14
    0
    Wareg karo reruntuhan "Reichstag". Apa dheweke uga njupuk New York?
    1. volodimer
      volodimer 26 Agustus 2022 09:15
      0
      Пока Нью-Йорк (Новгородское) ещё не взяли, но это дело времени.
      Будет намёк и тем, в честь кого украинцы названия присваивали.
  12. Carlos Hall
    Carlos Hall 25 Agustus 2022 17:12
    0
    Prestasi liyane bakal teka
  13. Konnick
    Konnick 25 Agustus 2022 22:45
    -4
    DPR kok ngibar-ibar bandera?

    Resimen 11 lan Somalia mung diluncurake kanggo ngresiki. Iku Angkatan Bersenjata RF sing mbebasake Peski. Koresponden militèr DPR promosiaken piyambak ing Banner Kemenangan suci.