Review militèr

"Aku murub lan cepet ninggalake posisi": Angkatan Bersenjata Ukraina wiwit nginstal sistem anti-tank ing buggies entheng

153

Kekurangan kendaraan khusus lan kendaraan lapis baja meksa militer Ukraina nggunakake produk krasan. Miturut pers Ukrainia, sistem anti-tank seluler adhedhasar kendaraan jinis buggy entheng wis muncul ing Donbas.


Minangka bagéan saka Angkatan Bersenjata Ukraina, klompok geni seluler muncul karo sistem anti-tank Prancis MILAN. ATGM dipasang ing buggies krasan, nanging ana pilihan kanggo nggunakake pickup. Kaya sing wis dingerteni, kauntungan utama kompleks kasebut yaiku kemampuan kanggo nggayuh target lan cepet ninggalake posisi kasebut.

Buggy entheng ngidini sampeyan pindhah ing dalan kanthi kacepetan sing cukup dhuwur, lan sistem anti-tank Prancis kanthi tepat target target.

- ngandika salah siji saka militèr Ukraina.

Sawise wiwitan operasi militer khusus Rusia, sawetara negara Kulon nglaporake babagan pasokan sistem anti-tank MILAN menyang Ukraina sawise wiwitan operasi militer khusus Rusia. Kaping pisanan, Prancis ngumumake iki, banjur Italia. Ing wulan April, saluran televisi Amerika CNN nuduhake laporan babagan pelatihan operator data ATGM Ukrainia. Kyiv entuk salah sawijining modifikasi awal - MILAN 2/2T.

Wigati dicathet menawa bubar Angkatan Bersenjata Ukraina nuduhake panggunaan MLRS improvisasi. Komplek iki minangka truk pickup kanthi peluncur Soviet dipasang ing mburi. penerbangan roket tanpa arah kaliber S-8 80 mm. Taktike padha: tembak lan mlayu.

Ditilik saka tampilan komplek seluler sing digawe dhewe, APU ora apik karo peralatan, lan pasokan saka negara-negara Kulon ora nylametake kahanan kasebut. Ukraina ora duwe produksi dhewe kanggo nggawe basis seluler kanggo ATGM padha, lan yen mengkono, Rusia dijamin kanggo nyerang karo pluru tliti dhuwur. Ora ana sing ngilangi tugas demiliterisasi Ukraina.

153 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Primipilus
    Primipilus 25 Agustus 2022 18:39
    + 46
    Sampeyan perlu kanggo numpes sektor energi Ukraina lan rampung mudhun ekonomi.
    1. neworange88
      neworange88 25 Agustus 2022 18:42
      + 13
      Dheweke bakal ngrampungake dhewe. Dina iki, kanggo pisanan ing sejarah, NPP Zaporizhzhya wis rampung dicopot saka jaringan listrik, laporan Energoatom.
      Kanthi kamenangan!
      Ing Amerika Serikat hinted sing kamenangan Ukraina ora ateges bali kabeh wilayah

      Anane Ukraina ing peta donya mesthine wis dadi kamenangan. Iki nyatakake ing wawancara dening diplomat Amerika, mantan Duta Besar AS kanggo Ukraina John Herbst.

      "Apa Amerika duwe pangerten sing jelas babagan kamenangan Ukrainia?" – takon langsung anjog.

      "Kanggo aku, kamenangan yaiku Ukraina ana kanthi kedaulatan lengkap. Kanthi keamanan lengkap. Wilayah sing nyedhiyakake ekonomi sing kuwat. Lan sing nduweni integritas teritorial, lan wilayah wilayah iki ora pati penting. Iki ora ateges bali kabeh wilayah sing direbut utawa bakal direbut Rusia ing mangsa ngarep. Iki carane aku nemtokake kamenangan, "ujare.

      https://t.me/s/avdeevkaru
      1. Чёрный
        Чёрный 25 Agustus 2022 18:45
        +6
        Sampeyan isih bisa bali menyang kreta ngguyu
        1. seregatara1969
          seregatara1969 25 Agustus 2022 18:49
          +1
          shahidtachanka iki bakal kalah dening baris saka bedhil mesin bebarengan!
          1. Syurik70
            Syurik70 25 Agustus 2022 18:55
            -2
            Miturut cara, militèr AS nyathet efektifitas dhuwur Javelin marang shahid-mobiles.
            Ing kono ana piala sing migunani kanggo iki.
            1. NGGO
              NGGO 25 Agustus 2022 19:11
              0
              Drone kamikaze bakal nyedhaki target seluler sing luwih dipercaya. Contone, Lancet paling cilik.
              1. Syurik70
                Syurik70 25 Agustus 2022 19:15
                +3
                Kutipan saka D.O.
                Drone kamikaze bakal nyedhaki target seluler sing luwih dipercaya. Contone, Lancet paling cilik.

                Lancet ora bisa nabrak howitzer gedhe sing ora obah ing posisi.
                Kathah gumantung ing operator.
                Lan Javelin nuntun awake dhewe. Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo nyekel target ing ngarsane, lan banjur otomatis wis bisa digunakake
                1. NGGO
                  NGGO 25 Agustus 2022 20:04
                  +4
                  Lancet ora bisa nabrak howitzer gedhe sing ora obah ing posisi.
                  Kathah gumantung ing operator.
                  Lan Javelin nuntun awake dhewe. Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo nyekel target ing ngarsane, lan banjur otomatis wis bisa digunakake

                  Mesthi wae, senjata apa wae kudu bisa digunakake. Nanging drone kamikaze bisa bunder-nggoleki target obah sing ora katon saka posisi, lan nalika ketemu, nyerang. Javelin uga bisa ilang target cepet. Kajaba iku, sampeyan bisa uga ora duwe wektu kanggo ngarahake "macaque" kaya ngono.
                  Nanging, saliyane piala, saka ngendi tentara Rusia bakal entuk Javelin? Utawa apa maksud sampeyan keprigelan ngembangake analog Rusia? Aku ora ngerti, misale jek padha wrote sing Javelin ora utamané sukses ing NWO.
                  PS Kanggo Lancets, pilihan kanggo njupuk target ing printah saka operator, lan serangan otomatis tanpa partisipasi operator, bakal migunani. Kalkulator sing cocog bakal luwih efisien nalika dipasang ing papan tinimbang ing konsol operator, amarga peralatan saluran komunikasi drone duwe wektu tundha.
                  1. cahya valentine
                    cahya valentine 26 Agustus 2022 16:29
                    0
                    джавелинов достаточно, если на выставках выстввляют и в армии ЛДНР передали.

                    Просто никтотиз умных людей неипланирует операции оружием не производящеися серийно своей промышленностью. Иначе могут быть неувязки в самый неудобный момент.
                    Против таких багги- самокатов ВЕЛИКОЛЕПНО ПОДОЙДЕТ 2 А42 30мм
                    1. IS-80_RVGK2
                      IS-80_RVGK2 26 Agustus 2022 17:02
                      0
                      Kutipan saka cahya valentin
                      Против таких багги- самокатов ВЕЛИКОЛЕПНО ПОДОЙДЕТ 2 А42 30мм

                      Вооружим каждого мотострельца 30мм пушкой?
                      1. cahya valentine
                        cahya valentine 26 Agustus 2022 17:26
                        0
                        "Мотостельцы" ужетвооруженымавтоматической 30 мм пушкой. И онамвеликолепна при действия потттв подобных засад. Помнится в сети были кадры после обстрела подобной пушкой планируемую засаду тербатовцев в каком
                        то " сиреневом саду" в Херсоне- ужасающие зрелище было.
                    2. NGGO
                      NGGO 26 Agustus 2022 18:24
                      0
                      Против таких багги- самокатов ВЕЛИКОЛЕПНО ПОДОЙДЕТ 2 А42 30мм

                      Ora ala.
                      Особенно если установить автоматическую пушку, или хотя бы пулемёт с трассирующими, на БПЛА "Орлан". Ибо бомбочкой с него в верткую машинку хрен попадёшь.
                      1. NGGO
                        NGGO 27 Agustus 2022 01:13
                        0
                        P. S. Блин, опечатка :)).
                        Конечно, восьмиметровый Орион, а не Орлан. Орлан маловат для пулемёта, тем более для пушки.
                      2. cahya valentine
                        cahya valentine 28 Agustus 2022 14:46
                        +1
                        ну. БПЛА своя концепция, но явный смысл в бПЛА есть если они постоянно барражируют небо .

                        Такое будет, но не прям сейчас и это обективная оценка.

                        Никакое стоелкое оружиетне обеспечит уничтожение багги на расстоянии 1 или 2 км- работа апмейскойСВД это 300 м, работа из АКМ - 150Автоматическпя пучка 30 мм и гарантированно добивает 2 км и поражает площадь в 100м осколками.
                        Для багги, то что нужно.
                      3. NGGO
                        NGGO 28 Agustus 2022 16:03
                        0
                        Никакое стрелковое оружие не обеспечит уничтожение багги на расстоянии 1 или 2 км

                        Преимущество БПЛА в том, что сверху существенно виднее, чем с земли, и барражировать такой "дозорный" может 12-24 часа. И эта вредоносная цель, багги или джип, в принципе может быть обнаружена и атакована еще до того, как с неё будет произведён выстрел.
                        Насчёт стрельбы из пулемёта с БПЛА, конечно, этот БПЛА должен сначала спикировать на цель, и, приблизившись, открыть огонь. А что на на такой "Орион" поставить, пулемёт или пушку, и какую, возможно, скорострельную авиационную, не знаю, ибо здесь слишком много технических нюансов, связанных с отдачей, массой оружия и боеприпаса, трудностью прицеливания в маневрирующую цель, и т. п. Спецам-разработчикам виднее, да и эксперименты здесь тоже необходимы.
                      4. NGGO
                        NGGO 28 Agustus 2022 17:14
                        +1
                        Автоматическпя пучка 30 мм и гарантированно добивает 2 км и поражает площадь в 100м осколками.
                        Для багги, то что нужно

                        Здесь, конечно, могут подойти ракеты, управляемые оператором через БПЛА. Однако боеприпасы бортовой пушки дешевле. К тому же работать из пушки не разорительно и по пехоте противника, в том числе одиночными, с достаточно безопасного для целостности БПЛА расстояния.
          2. dmi.pris
            dmi.pris 25 Agustus 2022 18:58
            +6
            Ora kabeh iku prasaja, padha duwe intelijen, malah saka satelit, malah saka UAV, malah saka informer.
          3. Deso
            Deso 25 Agustus 2022 19:46
            -11
            shahidtachanka iki bakal kalah dening baris saka bedhil mesin bebarengan!
            Ya ora ana sing kaya senapan mesin, meh ana slingshot.
            1. RED_ICE
              RED_ICE 25 Agustus 2022 21:24
              + 10
              Saka kisaran apa ATGM iki njupuk? Mikir sadurunge mbuwang topi
              1. Deso
                Deso 25 Agustus 2022 21:51
                +1
                Sadurunge njupuk ing ngendi wae, sampeyan kudu nemokake target, tekan. Utawa sampeyan propose kanggo njupuk karo ATGM kaya bedhil mesin, ing kabeh sing gerakane? Lan siji pitakonan liyane menarik, nanging operator ATGM bakal pindhah adoh, lungguh ing kabeh fours? Ora ana kursi kapindho kanggo sopir. Apa dheweke bakal numpak kabeh papat liwat nabrak nganti tekan papan sing kudu dituju?
                1. cahya valentine
                  cahya valentine 26 Agustus 2022 16:37
                  0
                  Немаловажное замечание - при неудобном размещении второго члена экипажа оперативности вообще где достигнуть.

                  И вспомнить критикам надо, что ПТРК Milan управляется по ПРОВОДУ и пока не попадет куда либо, утикать не удастся вообще :))
              2. vladimir 290
                vladimir 290 26 Agustus 2022 08:46
                +1
                с дальности прямой видимости, где у танка все преимущества
              3. cahya valentine
                cahya valentine 26 Agustus 2022 17:51
                0
                Дальность не более 2 км и уж совсем новые до 3 км ( новые думаю не пришлют)

                Управление по проводу, то есть кустарники не желательны наверное..
              4. cahya valentine
                cahya valentine 29 Agustus 2022 10:08
                0
                с дальности 2 км ракета этого ПТРК будет лететь 10 секунд - этот достаточно для обнаружения оператора, который НИКУДА НЕ УБЕЖИТ пока ракета не сработает , так как она на ПРОВОДЕ.

                С меньшей дистанции поражается любым стрелковым оружием!
            2. Charik
              Charik 25 Agustus 2022 21:42
              -5
              nutup pembalap ing bathuk - padha bakal nguripake liwat ngguyu
            3. ruha
              ruha 25 Agustus 2022 22:05
              -3
              Aku padha bakal break dhewe! )))
          4. Edik
            Edik 25 Agustus 2022 20:26
            +9
            Kutipan saka seregatara1969
            shahidtachanka iki bakal kalah dening baris saka bedhil mesin bebarengan!

            Sampeyan kudu ndeleng dheweke dhisik! Bab sing ora nyenengake, utamane karo mortir.
            1. Deso
              Deso 25 Agustus 2022 21:55
              +2
              Apa ana papan kanggo nyelehake mortir ing kana? Maksimum ana ags bisa prikolhozit. Ora ana papan kanggo operator ATGM. Sits ora ngerti carane lan apa. Ing bump pisanan bakal mabur saka ing kono.
              1. Edik
                Edik 25 Agustus 2022 22:26
                +2
                Kutipan saka Rustic
                Apa ana papan kanggo nyelehake mortir ing kana? Maksimum ana ags bisa prikolhozit.

                Nempatake ing platform kasebut ora nyata. Nanging apik banget minangka transportasi kanggo mindhah mortir kanthi cepet! Aku nyopir, nginstal, nggarap lan nggoleki mengko.
                1. cetha
                  cetha 27 Agustus 2022 10:42
                  +3
                  Quote: Edik
                  Kutipan saka Rustic
                  Apa ana papan kanggo nyelehake mortir ing kana? Maksimum ana ags bisa prikolhozit.

                  Nempatake ing platform kasebut ora nyata. Nanging apik banget minangka transportasi kanggo mindhah mortir kanthi cepet! Aku nyopir, nginstal, nggarap lan nggoleki mengko.

                  Привет, Эдик hi Воюешь. А, я думаю, куда запропостился? nglirik
                  1. Edik
                    Edik 27 Agustus 2022 12:06
                    +1
                    Hello, hi
          5. RED_ICE
            RED_ICE 25 Agustus 2022 21:34
            +6
            Sampeyan pisanan nyoba kanggo nglacak, banjur pencet maneh
          6. 4 ikit
            4 ikit 25 Agustus 2022 21:59
            -2
            Yen dheweke pancen inventif lan licik, mula kaya sing diucapake _ "Kanggo saben bokong sing licik ana bolt benang"
          7. Ratmir_Ryazan
            Ratmir_Ryazan 25 Agustus 2022 22:24
            -2
            Ing cart ana ATGM sing metu saka grumbulan saka 2000 meter lan tank bakal ngobong operator personel wojo, lan banjur langsung ngganti posisi.
            1. cahya valentine
              cahya valentine 26 Agustus 2022 17:58
              +1
              этот ПТРК 2 го поколения и не факт, что пробьёт современный танк.
              Скорость ракеты не позволят сделать нападение внезапным на расстоянии 2000 м.
              2 км ракета преодолеет за 10 секунд - это достаточно для уничтожения оператора по звуку выстрела и дыму.
              1. Ratmir_Ryazan
                Ratmir_Ryazan 27 Agustus 2022 16:17
                -1
                Ну и чушь.

                С 2 км вы выстрел не увидите, а когда услышите звук выстрела, то танк или БТР уже будет гореть.
                1. cahya valentine
                  cahya valentine 29 Agustus 2022 10:01
                  0
                  ну при определенных условиях эхо выстрела будет слышно на 3 км и это примерно та местность, с полями не экраниющими и лесопосадки отражающие звук.
                  Пробовали в поле перед лсом крикнуть - эхо усиливается в разы ( пробовали не раз , ради шутки).
                  Но сейчас внедряетса оптическая система поиска целей на машинах поддержжки танков и потом танк без пехотымуязы м и пехота что то точно заметит.
                  А автоматическая пушка 30 мм сделает , то что надо.
          8. vladimir 290
            vladimir 290 26 Agustus 2022 08:43
            0
            Вот и я думаю, попробуй выскочи перед танком в зоне прямой видимости на такой шайтан-арбе и потягайся с ним. На если только снять аппаратуру и из укрытия наводить.
          9. stankow
            stankow 26 Agustus 2022 09:18
            0
            Однако шустрая, зараза :) Попробуй попади ;)
            1. cahya valentine
              cahya valentine 26 Agustus 2022 17:59
              0
              2А42 попадёт !
        2. alexy sidaikin
          alexy sidaikin 25 Agustus 2022 18:56
          0
          Dadi iki cart ing cara anyar
        3. wong pribadi
          wong pribadi 25 Agustus 2022 19:12
          + 14
          Sampeyan isih bisa bali menyang kreta

          Nah, apa sing salah karo kreta kerajinan iki? Ing Chechnya, uga, limang taun kepungkur, padha nulis sing wis nyiyapake produksi Cheborz buggy, misale jek sing Ajaib iki disebut. Lan ing ngendi dheweke? Lan taktik "hit and go" dhewe ora dadi ala, amarga padha sinau ing ngarep, guru lan barmaley padha.
          1. Ultra
            Ultra 25 Agustus 2022 20:02
            -4
            Pepelat kuwi ora manggon ing paprangan, saka tembung babar pisan, ora ana mobilitas sing nylametake.
            1. wong pribadi
              wong pribadi 25 Agustus 2022 20:28
              +6
              Pepelat kang mangkono iku ora manggon ing paprangan, saka tembung babar pisan.

              Dadi ora kanggo pertempuran mbukak, nanging kanggo serangan dadakan. Dheweke cepet-cepet nyopir nganti jarak tembakan, nembak saka mburi tutup lan ticked. Apa wae sing luwih cepet tinimbang mlaku mlaku.
        4. penyu
          penyu 25 Agustus 2022 20:11
          -2
          Lan sampeyan uga bisa duwe kreta karo tong minyak, kaya ing "Tawanan Kaukasus" ngguyu
        5. griffin ireng
          griffin ireng 25 Agustus 2022 21:51
          +7
          Quote: Ireng
          Sampeyan isih bisa bali menyang kreta

          Nyatane, para pejuang kita uga bakal nggunakake buggies lan pickup UAZ kanthi sistem anti-tank. Lan pengalaman nggunakake mesin kasebut, wiwit saka WWII nganti saiki, nggawe kita ngati-ati.
      2. nnm
        nnm 25 Agustus 2022 20:00
        +3
        Nanging apa gunane ... kita wis nulis manawa dheweke nindakake pakaryan kanggo mulihake garis kasebut.
      3. Mythos
        Mythos 25 Agustus 2022 20:54
        0
        Ekonomi independen sing kuwat ora nate kuwatir Amerika Serikat. Ora kaget dheweke wis nandur modal ing vektor sing beda sajrone pirang-pirang dekade. Dheweke ora bisa ngomong kanthi jujur ​​yen dheweke ora peduli karo Ukrainia, dheweke butuh kaya ngono.
        Dene pembangkit listrik tenaga nuklir, prayogane yen padha mbalikke listrike, nanging mung kanggo wilayahe dhewe-dhewe, amarga ora.
    2. Irit
      Irit 25 Agustus 2022 19:26
      + 15
      Saiki, nalika ijo ana ing saubengé, razia ing buggies bisa nyebabake karusakan gedhe kanggo kita, amarga ana masalah kanggo ndeleng mobil cilik sing lincah ing mburi wit amarga dhuwure cilik. Lan, siji tembakan akurat saka sistem rudal anti-tank bisa ngrusak depot amunisi!
      1. Ultra
        Ultra 25 Agustus 2022 20:02
        -2
        Kaya skrip blockbuster. ngguyu
    3. gansales
      gansales 25 Agustus 2022 19:39
      -13
      Kutipan saka Primipilus.
      Sampeyan perlu kanggo numpes sektor energi Ukraina lan rampung mudhun ekonomi.

      Lha kok langsung wae.. IKI WILAYAH KITA, nyatane! hi
      PS Aku maca nang endi wae sing malah wilayah mardika (saiki) karo sumber daya lan populasi wis bisa menehi bali atusan lards, yen wisely
      NWO iki enriched Rusia kaya tau .. Ana akeh dhuwit, lan wilayah gedhe, ana ngendi kanggo nandur modal lan apa kanggo berkembang .. Sing apa sanksi menehi urip dilakoni hehe
      Nanging kabeh kudu dilakoni kanthi wicaksana, ora mung disebarake ing kene..
      Kolom kaping lima kuwat banget, lan sanajan Chubais mlayu, Chubaisiks tetep ing struktur kekuwatan lan ngenteni wayahe.
      Wektu kanggo ngresiki Rusia!
      1. wong pribadi
        wong pribadi 25 Agustus 2022 19:59
        0
        Lha kok langsung wae.. IKI WILAYAH KITA, nyatane!

        Ya, dina iki ana pesen yen Pasukan Aerospace kita nutupi sepur sepur lan ngrusak 200 cara. Ora ala, mesthi, nanging wis numpes 200 carane-nyekel, kita gained + paling liyane 400 mungsuh sumpah ing pasuryan saka sederek saka wong-wong mau numpes minangka-nyekel. Lan diwenehi losses wiwit awal NWO, kita duwe luwih saka 10 yuta mungsuh sumpah. Lan carane sampeyan arep nindakake bisnis karo wong-wong mau? Dheweke bakal nyuduk kita ing mburi kapan wae.
      2. mitrich
        mitrich 25 Agustus 2022 20:42
        +1
        Pembersihan Rusia kudu diwiwiti kanthi ngusir saka sofa sing diperes lan pedhot saka Internet, uryakal Mikhan sing ora ana panggonan. Hehe.
        1. gansales
          gansales 26 Agustus 2022 16:12
          -2
          Kutipan saka mitrich
          Pembersihan Rusia kudu diwiwiti kanthi ngusir saka sofa sing diperes lan pedhot saka Internet, uryakal Mikhan sing ora ana panggonan. Hehe.

          Чтобы одни нытики,просто заныли Россию ,как и СССР в конце 80-х начало 90-х Помню я это все нытью во всех сми
      3. IS-80_RVGK2
        IS-80_RVGK2 26 Agustus 2022 17:47
        0
        Это шутка такая или вы бредите?
    4. Okakakiev
      Okakakiev 25 Agustus 2022 19:50
      -6
      Setuju banget. Apa mandheg pimpinan kita saka langkah iki ora ngerti?
      Mungkin mung akeh amunisi sing dibutuhake kanggo iki lan dheweke menyang tujuan militer?
    5. Mint Gingerbread
      Mint Gingerbread 25 Agustus 2022 19:55
      +3
      Ide apik. Lan ayo ninggalake sipil, pensiunan lan bocah-bocah tanpa panas lan banyu, lagi ana ing wilayah mungsuh. Yen sampeyan nuruti logika sampeyan, banjur padha ora dadi wong maneh, padha mungsuh. Delengen, sedulur-sedulur sing luwih cilik padha mudhun ing dalan iki, mung kaya tikus pungkasan, kabeh jagad saiki nonton. Kamar edan banget?
      1. Baron Pardus
        Baron Pardus 25 Agustus 2022 20:28
        +4
        Ora ana wong sipil ing donya modern. Ana militèr, lan sing nyedhiyani. Aku ngelingake sampeyan yen tanpa warga sipil sing lengen, Feed, nambani, nglengkapi Angkatan Bersenjata Ukraina lan tentara sembarang, tentara ora bakal perang kanggo dangu. Apa sing luwih penting, kanggo nyirnakake 10 tank mungsuh utawa ngrusak pabrik sing nggawe mesin kanggo tank iki, bebarengan karo buruh trampil, saka bumi? Apa sing luwih penting, kanggo mateni pleton infantri mungsuh, utawa ngobong sawah gandum pirang-pirang kilometer persegi lan nyirnakake pirang-pirang atus ekor sapi? Ayo kula ngelingake sampeyan sing Hohloschweinen sipil sing diklumpukake dhuwit kanggo senjata lan peralatan supaya putrane "nekani separi, dheweke mlumpat sandhangan, sing lan nonton TV, padha ora pantes mati separimi BU HA GA GA. ." Kelalen? Dadi aku bakal ngelingake sampeyan. Lan kasunyatan manawa ing Odessa, campuran incendiary sing diobong wong Rusia ing omah serikat pekerja, botol #onizhedeti lan #izhedevochka uga dilalekake? Dadi aku bakal ngelingake sampeyan. Ora ana populasi sipil lan ora bisa. Ana tentara mungsuh, lan sistem pasokan lan replenishment.
        1. ruha
          ruha 25 Agustus 2022 22:11
          -8
          Iku kabeh? Kita ndeleng mung sawetara cilik saka kabeh populasi. 50% kanggo Rusia, nanging padha wedi kanggo mratelakake panemume lan persentasi iki suda dening bombing.
        2. kula 1970
          kula 1970 26 Agustus 2022 12:41
          0
          Kutipan saka Baron Pardus
          Baron Pardus
          Wingi, 20:28
          ANYAR

          +2
          Такого понятия как гражданские нету в современном мире. Есть военные, и те кто их обеспечивают. Напоминаю, что без гражданских, которые вооружают, кормят, лечат, оснащают ВСУ да и любую армию, армия долго не повоюет. Что важнее, уничтожить 10 вражеских танков или снести с лица земли завод который делаеть моторы для этих танков, вместе с квалифицированными рабочими?

          Поэтому вашей армии США пришлось срочно "экстрактироваться" из Афганистана?
          1. Repellent
            Repellent 26 Agustus 2022 12:55
            +2
            Kutipan: my 1970
            Поэтому вашей армии США пришлось срочно "экстрактироваться" из Афганистана?

            Зря вы это спросили. Ща получите лекцию на тему "это очень хитрый план".

            Что-то разболтался крайнее время наш американский, кхм, евроамериканский, кхм, коллега...
            1. Phil77
              Phil77 26 Agustus 2022 19:43
              -2
              Quote: Repellent
              Что-то разболтался крайнее время наш американский, кхм, евроамериканский, кхм, коллега...

              Роман!Ну согласитесь,что это его право,право?
              Привет,амиго! ngguyu duka
          2. Baron Pardus
            Baron Pardus 26 Agustus 2022 17:38
            +2
            О, люди растут на глазах. Нашли ещё один аргУмент. То, чуть что, спрашивали у меня про "методички", а вот, поди нашли ещё один аргУмент из серии "А у вас молоко убежало", "Сам такой". Растёте на глазах. Следующий аргумент будет на уровне "Абыр, Абыр". Ну давайте считать.
            а) У кого то на границах шобло религиозных, на всю бошку звезданутых фанатиков, вооружённых современным американским оружием которое было "брошено" под строжайшим приказом НИЧЕГО НЕ ЛОМАТЬ. И, совершенно случайно, у кого то на границах во всех пограничных выгребных ямах оканчивающихся на "стан", начались русофобские выступления, радикализация и исламизация. Но это конечно абсолютно случайно. НИкакой взаимосвязи.
            б) Насчёт кто откуда отступал. Вот не надо было тебе поднимать эту тему, ну совсем не надо было. Не нужно кидаться кирпичами, когда сам живёшь в доме из стекла, как говорят в США. Вы драпанули со всей Восточной Европы, которая кинулась в объятья к США и НАТО, впереди собственного визга. Вы драпанули из СССР, благополучно пролюбив свою собственную страну. Особенно было красиво когда во время ГКЧБ, армия и КГБ, вместе с народом стояли сосали большие пальцы (в лучшем случае свои собственные), ждали кто победит, кому бежать признаваться в верноподданичестве. Вы драпанули из Чечни, да так что до сих пор платите дань. Все это великолепие в регионе который НИЧЕГО не производит кром чеченцев, это на ВАШИ деньги, которые вы платите как в Орду. Напоминаю - платит дань не победитель, а побеждённый. Вы драпанули из под Киева, Сум и Харькова. На форсаже причём. Бросая своих собственных военных, которых укронедоприматы тут же расстреливали, вместе с теми кто вас ждал и был вам рад. Так как укронедоприматы - потомке тех недолюдей которых ССовцы расстреливали за излишнюю жестокость. Ваш драп из под Киева, Сум и Харькова, намного быстрее чем темпы вашего наступления на Хохлоschweineстан. Такими темпами к 2050 может быть дойдёте до Львовской Области. Может быть, если повезёт. Драпали намного быстрее.

            Вот не чем вашей армии гордиться, ну от слова совсем. Даже подавить хохлоschweinское недолюфтваффе вы не смогли. Подавить их ПВО, вы не смогли. Флота у них нет от слова совсем, но крейсер и два десантных корабля, ваши самотопы умудрились пролюбить. Проиграть морское сражение стране у которой нет флота. Молодцы.

            А ваши эти "Жесты доброй воли", Абрамовичи всякие и Мединские на переговорах и как они себя ведут - очень показательно. Будто вы собираетесь сдаваться. Ребята если вы собиратесь сдаваться - сдавайтесь сразу Китайцам. Они хоть страну вам в порядок приведут. Всяких предателей и коррупционеров зачистят. Сразу у вас появятся и самолёты 5го поколения, и современный флот, и радары АФАР.

            Дружеский совет - не нужно других упрекать в чём то, если у вас самих хвастаться не чем ну от слова совсем. Причём последние лет 30.
            1. Repellent
              Repellent 26 Agustus 2022 17:51
              +1
              Kutipan saka Baron Pardus
              Baron Pardus

              Да, разговорился камрад, разговорился... пора равнять ngguyu
              1. Baron Pardus
                Baron Pardus 26 Agustus 2022 18:49
                +1
                Ты Сам нарвался. Ну нельзя же так подставляться. :-). Your move, buddy.
                1. Repellent
                  Repellent 26 Agustus 2022 18:58
                  +1
                  Kutipan saka Baron Pardus
                  Ну нельзя же так подставляться

                  Quote: Paribasan
                  Не спеши, коза, в лес, все волки там твои будут

                  (c)
                  1. Baron Pardus
                    Baron Pardus 26 Agustus 2022 19:28
                    +1
                    Your move, pal:-). Give it your best shot... I will even put my right hand behind my back and go down on my knee, just to make it a fair fight for you:-)
                    1. Repellent
                      Repellent 26 Agustus 2022 19:44
                      +1
                      Speak Russian, bch ya
                      1. Baron Pardus
                        Baron Pardus 26 Agustus 2022 21:25
                        +1
                        Можно и по Русски, м-к, мне как то всё равно. Но трэш токингом у меня лучше получается на английском. :-)
                      2. Repellent
                        Repellent 26 Agustus 2022 21:30
                        +1
                        Отлично! Ну, я же сказал уже - жди, и воздастся тебе. Непременно ya
                      3. Phil77
                        Phil77 26 Agustus 2022 22:29
                        -2
                        Quote: Repellent
                        Mesthi wae

                        БИ-2.Тебе ответ, дружище!"Молитва".
                      4. Phil77
                        Phil77 26 Agustus 2022 22:45
                        -2
                        Quote: Repellent
                        Mesthi wae

                        Ибо сказал Он. ngguyu
                      5. Baron Pardus
                        Baron Pardus 27 Agustus 2022 03:14
                        0
                        Что касается молитв, то мне больше нравится "Молитва" группы Белфегор "Виpтус Асинария", мне больше такие молитвы по вкусу. Ну или там молитвы группы "Призрак Превыше Христа", будь это "Кон Клави Кон Дио", или "Год Ноль".
      2. wong pribadi
        wong pribadi 25 Agustus 2022 20:59
        -2
        Delengen, sedulur-sedulur sing luwih cilik padha mudhun ing dalan iki, mung kaya tikus pungkasan, kabeh jagad saiki nonton. Kamar edan banget?

        Sapa sing nonton? Yen iki kedadeyan, mula SVO ora bakal diwiwiti. Kajaba saka Rusia, ora ana sing weruh iki.
      3. ruha
        ruha 25 Agustus 2022 22:08
        -3
        Aku setuju karo sampeyan. Kabeh alangan tumiba ing tentrem. Militer bakal bisa nyedhiyakake listrik lan TD
    6. tihonmarine
      tihonmarine 25 Agustus 2022 19:57
      +3
      Kutipan saka Primipilus.
      Sampeyan perlu kanggo numpes sektor energi Ukraina lan rampung mudhun ekonomi.

      Yen Rusia nganakake NWO, mesthine kudu paling ora mandheg nyuplai listrik kanggo teroris. Saben uwong ngerti yen NPP Zaporizhzhya wis nyedhiyakake Nazi Ukrainia kanthi listrik tanpa gangguan, andal lan efisien wiwit dina pisanan sawise pembebasan. Kalebu wong-wong sing nembak artileri.
    7. Sergei Nikiforov
      Sergei Nikiforov 25 Agustus 2022 20:55
      -3
      Napa sampeyan ora seneng banget karo Ukraina? Bojone digawa lunga. Utawa isin kanggo negara..?
      1. AAK
        AAK 25 Agustus 2022 20:59
        +3
        Lan kenapa tresna marang dheweke, dheweke dudu tagihan limang ewu ...
        1. Sergei Nikiforov
          Sergei Nikiforov 26 Agustus 2022 06:44
          -1
          Вам лично что.? Или патриотизм продемонстрировать.?
    8. AAK
      AAK 25 Agustus 2022 20:58
      -5
      Iki kudu ditindakake wiwit taun 1991 ...
    9. SSR
      SSR 25 Agustus 2022 22:14
      -2
      Eropah. Mudhun menyang nul.
    10. SSR
      SSR 25 Agustus 2022 22:17
      0
      Kutipan saka Primipilus.
      Sampeyan perlu kanggo numpes sektor energi Ukraina lan rampung mudhun ekonomi.

      Eropa, nganti paling ngisor.
      Pamrentah VO percaya yen panemuku cendhak banget lan yen Eropa tekan "ngisor", iki durung dadi alesan kanggo komentar. )))
    11. Nikolai Ivanov_5
      Nikolai Ivanov_5 25 Agustus 2022 22:38
      -6
      Nangis saperangan rolas warheads nuklir kanggo tenang urofascists ing salawas-lawase.
  2. 72jora72
    72jora72 25 Agustus 2022 18:45
    +7
    Ukraina kanthi cepet Suriah, kanthi kabeh akibat sing ngrusak negara kasebut.
    1. neworange88
      neworange88 25 Agustus 2022 19:01
      +5
      Angkatan Bersenjata Ukraina wis dadi UGIL.
      Sawetara prajurit Ukrainia, miturut tentara bayaran, asring ngluwihi kakuwasan resmi, nambahake awake dhewe liwat perdagangan senjata utawa melu rampokan biasa.


      "Para prajurit unitku kudu mlebu mall kanggo ngumpulake perabotan, elektronik lan barang-barang berharga liyane," ujare pejuang Kanada kasebut. Dheweke didhukung dening tentara bayaran saka Prancis, ujar manawa dheweke isin ngetutake perintah Ukrainia lan njupuk perabotan lan barang-barang berharga saka toko ing ngarepe warga.

      https://ria.ru/20220825/naemniki-1812141610.html
      1. Egoza
        Egoza 25 Agustus 2022 19:12
        -2
        Kutipan saka: neworange88
        "Para prajurit saka unitku kudu mlebu mall kanggo ngumpulake perabotan, elektronik lan barang-barang berharga liyane," ujare pejuang Kanada.

        Aku ngerti elektronik. Nanging ing ngendi Furnitur? ana apa? Apa tembok impor worth iku? Set kanggo apartemen 3 kamar? Sanajan "Nova Poshta" gumunggung nalika ATO wis ngangkut gerbang palsu, nanging durung ngangkut perabotan kanthi volume kaya ngono! )))
  3. yuriy55
    yuriy55 25 Agustus 2022 18:46
    -5
    Ditilik saka tampilan komplek seluler sing digawe dhewe, APU ora apik karo peralatan, lan pasokan saka negara-negara Kulon ora nylametake kahanan kasebut.

    Ala utawa ora, supaya pasukan sekutu kita mutusake. Lan taktik organisasi teroris jelas.
    Aku nganggep senapan sniper anyar bisa ngencerake "kepriye ngerti" Ukrainia iki.
  4. roh
    roh 25 Agustus 2022 18:49
    +2
    Stepan "Road of Fury" ngguyu
  5. Radikal
    Radikal 25 Agustus 2022 18:53
    +5
    Ditilik saka tampilan komplek seluler sing digawe dhewe, APU ora apik karo peralatan, lan pasokan saka negara-negara Kulon ora nylametake kahanan kasebut. Ukraina ora duwe produksi dhewe kanggo nggawe basis seluler kanggo ATGM padha, lan yen mengkono, Rusia dijamin kanggo nyerang karo pluru tliti dhuwur. Ora ana sing ngilangi tugas demiliterisasi Ukraina.
    Kanthi gampang, penulis anonim kasebut optimis banget. Saben uwong ngerti apa optimisme kasebut ing wiwitan NWO .... sad
  6. alexy sidaikin
    alexy sidaikin 25 Agustus 2022 18:54
    +1
    Kabar sing padha karo aku ... dheweke wis nggawe produk "gawean omah" wiwit musim semi.
    1. wuh wuh
      wuh wuh 25 Agustus 2022 21:56
      +2
      Lan, serially.
  7. BedMax
    BedMax 25 Agustus 2022 18:58
    +1
    Kutipan saka roh
    Stepan "Road of Fury" ngguyu

    bodho
  8. Andriuha077
    Andriuha077 25 Agustus 2022 19:05
    0
    MILAN, misale jek, luwih larang tinimbang liyane ing total, cart lan tim.

  9. Leshak
    Leshak 25 Agustus 2022 19:11
    +1
    Banderomobile beraksi...
  10. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 25 Agustus 2022 19:16
    -3
    Ora ketompo carane wong Sumeria mbangun hyperloops, kabeh padha, kabeh prestasi rampung karo kreta Old Man Makhno ...
    1. wong pribadi
      wong pribadi 25 Agustus 2022 20:32
      -6
      nanging kabeh padha, kabeh prestasi rampung karo kreta Old Man Makhno ...

      Kanggo kreta, jaran dibutuhake, lan ora dipangan.
  11. gansales
    gansales 25 Agustus 2022 19:29
    -10
    Ayo ndeleng apa sing bakal ditindakake nalika ijo sing cerah ilang lan salju ditutupi salju ..
    Nalika iku mburu kita bakal diwiwiti!
    1. Sergei V
      Sergei V 25 Agustus 2022 20:31
      0
      Sampeyan mbokmenawa durung tekan Afghanistan, amarga sampeyan ngarani perkebunan alas iki minangka ijo
      1. Sergei Nikiforov
        Sergei Nikiforov 25 Agustus 2022 20:59
        +2
        Zelenka serius 1983-1986
      2. gansales
        gansales 25 Agustus 2022 21:26
        -10
        Kutipan: Sergey V
        Sampeyan mbokmenawa durung tekan Afghanistan, amarga sampeyan ngarani perkebunan alas iki minangka ijo

        Ing Afghanistan, gunung lan grumbulan apa wae mbebayani.
        Lan ing kene steppes lan pancing cilik lan saiki padha ndhelikake ..
        1. Ka-52
          Ka-52 26 Agustus 2022 05:36
          +2
          Ing Afghanistan, gunung lan grumbulan apa wae mbebayani.

          вы мыслите киношными стереотипами. В Афганистане горы на севере. На юге - полупустыни. А посредине - вполне себе зеленый край, с деревьями, кустами, травой и прочей "радостью". Особенно в долинах, вдоль рек. Там даже хвойные леса есть.
    2. wong pribadi
      wong pribadi 25 Agustus 2022 20:38
      +5
      Ayo ndeleng apa sing bakal ditindakake nalika ijo sing cerah ilang lan salju ditutupi salju ..
      Nalika iku mburu kita bakal diwiwiti!

      Dadi klompok serangan kita uga ora ana papan kanggo ndhelikake. Ya, lan MLRS lan bedhil self-propelled kita ora bakal ndhelikake kanggo reloading, nanging piye wae, sawise kabeh, dheweke uga duwe seni lan MLRS, lan ing kene ana sawetara "kanca" liyane sing mbuwang sistem pertahanan udara marang dheweke. ora ana buzz kanggo VKS kita.
      1. gansales
        gansales 25 Agustus 2022 21:29
        -10
        Quote: wong pribadi
        Dadi klompok serangan kita uga ora ana papan kanggo ndhelikake. Ya, lan MLRS lan bedhil self-propelled kita ora bakal ndhelikake kanggo reloading, nanging piye wae, sawise kabeh, dheweke uga duwe seni lan MLRS, lan ing kene ana sawetara "kanca" liyane sing mbuwang sistem pertahanan udara marang dheweke. ora ana buzz kanggo VKS kita.

        Nalika iku, akeh sing bakal owah.
        Rusia wis serius njupuk solusi saka masalah iki lan kita bakal entuk goal kita!
      2. Petr_Koldunov
        Petr_Koldunov 25 Agustus 2022 21:54
        -4
        Quote: wong pribadi
        Dadi klompok serangan kita uga ora ana papan kanggo ndhelikake. Ya, lan MLRS lan bedhil self-propelled ora bakal dadi ndhelik kanggo ngisi ulang

        Ing tangan siji, ya, iki masalah bebarengan ... Nanging ayo padha elinga carane ing Maret-April ing Kyiv padha nunggu greenbacks kaya trump ace. Arestovich langsung drooling, ngandhani carane kabeh bakal ngganti sanalika ijo blossomed.
        Saka ngendi kita nggawe kesimpulan sing ora jelas manawa ijo sing cerah luwih penting kanggo dheweke. Lan bisa dianggep yen rampung ing sasi setengah utawa rong sasi, rasa ora nyaman bakal teka kanggo loro-lorone ... nanging kanggo wong-wong mau bakal luwih kuwat.
  12. magang_SAM
    magang_SAM 25 Agustus 2022 19:30
    -1
    Kaya sing wis dingerteni, kauntungan utama kompleks kasebut yaiku kemampuan kanggo nggayuh target lan cepet ninggalake posisi kasebut.


    "Aku teka, aku weruh ... warisan" (c)
    Tindakake lakune lan sampeyan bakal ngerti.
    Lan "Crazy Frog" apik kanggo video kasebut)
    1. ASAD
      ASAD 26 Agustus 2022 04:09
      -2
      Apa sampeyan mikir kudu ngenteni jawaban kanthi heroik?
  13. Viktor Sergeev
    Viktor Sergeev 25 Agustus 2022 19:32
    -3
    ISIS uga ISIS ing Ukraina. Winter wis teka rauh.
  14. Eug
    Eug 25 Agustus 2022 19:32
    +1
    Aku wis suwe prédhiksi taktik ZSU kasebut. Mobil bakal dirampas saka populasi, angger-anggering Toret ngidini iki rampung nalika perang (undhang-undhang kasebut nyedhiyakake tumindak kanggo ngevaluasi kendaraan lan mbayar ganti rugi, bisa uga ana wektu tundha). Lan ing Ukraina, akeh sing disebut. "Euro-blips" - mobil bekas sing diimpor saka Eropa, sing tundhuk reresik pabean miturut prosedur khusus kanthi wektu tundha ing reresik pabean, lan saiki ora ana registrasi Ukrainia.
    1. Deso
      Deso 25 Agustus 2022 20:34
      -2
      hukum menehi kanggo tumindak regane saka kendaraan lan pembayaran ganti rugi, bisa karo wektu tundha
      Hukum? Ing Banderastan banjur? Dheweke nyedhaki, sijine tong minyak ing cangkir, squeezed mobil metu lan lumaku mykola nalika sampeyan isih urip. Lan umume bakal ditampani. Kanthi Nazi bakal dadi.
    2. Alexander Razin
      Alexander Razin 25 Agustus 2022 20:46
      -3
      Apa sampeyan ngomong babagan? Hohloanomacht nyita mobil wiwit Februari
  15. TOP2
    TOP2 25 Agustus 2022 19:57
    -3
    Minangka bagéan saka Angkatan Bersenjata Ukraina, klompok geni seluler muncul karo sistem anti-tank Prancis MILAN. ATGM dipasang ing buggies krasan, nanging ana pilihan kanggo nggunakake pickup. Kaya sing wis dingerteni, kauntungan utama kompleks kasebut yaiku kemampuan kanggo nggayuh target lan cepet ninggalake posisi kasebut.

    Dheweke ora bakal mlayu saka BMPT ...
  16. Voronezh
    Voronezh 25 Agustus 2022 20:15
    +3
    Lan ing ngendi mobil-mobil Kadyrov sing dipuji? Aku ora ngerti babar pisan, kaya negarane mung siji, wadya balane dhewe-dhewe, nanging nyatane kayane Republik Chechnya duwe montor mabur dhewe-dhewe karo pirantine dhewe-dhewe sing ora diadopsi dening RF Armed Forces. Utawa kabeh wong ngerti iki nanging ndalang yen kabeh iku kudune?
    1. wong pribadi
      wong pribadi 25 Agustus 2022 20:39
      +3
      Lan ing ngendi mobil Kadyrov sing akeh dipuji?

      Padha mburu lan mancing.
  17. Baron Pardus
    Baron Pardus 25 Agustus 2022 20:22
    + 11
    Ana apa-apa salah utawa isin ing kasunyatan sing Hohloschweinen nginstal ATGMs ing buggies. Tentara AS iya padha, nginstal TOU-2 ATGM ing buggy dune. Ana eksperimen sing ngonfirmasi kelangsungan konsep iki, mung ora dibutuhake lan FAV kita melu perang nganggo bedhil mesin utawa peluncur granat otomatis. Nanging ana kamungkinan kanggo nginstal TOU-2 ATGM ing buggy dune (FAV - Fast Attack Vehicle). Dadi ora ana sing bisa ngguyu karo dheweke. Dheweke nindakake perkara sing padha karo tentara kita. Sampeyan ora kudu ngguyu babagan iki. Buggies dune karo ATGM iki ora gampang ditemokake sadurunge diluncurake, lan sawise diluncurake, wis telat kanggo ngerteni.
    1. Repellent
      Repellent 25 Agustus 2022 20:42
      -8
      Kutipan saka Baron Pardus
      Tentara Amerika nindakake sing padha ... Dadi ora ana sing bisa ngguyu. Dheweke nindakake perkara sing padha karo tentara kita. Sampeyan ora kudu ngguyu babagan iki

      Nah, yen tentara Amerika ... opo ngguyu
    2. futurohunter
      futurohunter 26 Agustus 2022 13:27
      0
      Baron Pardus
      Эти дюн Багги с ПТРК нелегко заметить до пуска, а после пуска - поздно их уже замечать

      Не совсем так. При постоянной воздушной разведке всё видно. Да и РЛС поля боя их засекут. Пуск ПТРК ещё не означает, что она попадёт в цель, а попадание в цель не означает, что она подобьёт танк. Танки могут ставить помехи ("Штора"), отстреливать дымовые гранаты (это против всяких Джевелинов с ИК ГСН). Главное, чтобы они вовремя их заметили. У танка, в конце-концов, есть динамическая защита. Короче, да, угроза есть, но бороться с ней можно
  18. albert1907
    albert1907 25 Agustus 2022 20:33
    -7
    Aku ora bakal kaget yen wong Ukrainia bakal miwiti nginstal Javelina ing sepeda!
    1. cahya valentine
      cahya valentine 26 Agustus 2022 14:29
      0
      Лучше сразу с двух сторон велосипеда привязать по НУРС 57.

      Вот скорость то будет у велосипеда ни один " москаль" не поймает:)
  19. Alexander Razin
    Alexander Razin 25 Agustus 2022 20:45
    -4
    Apa aku ora ngerti - menyang ngendi kabeh lembing? Ora ana kerugian ing Angkatan Bersenjata
  20. yowis
    yowis 25 Agustus 2022 21:03
    -5
    Duma kudu ngetrapake hukum sing nglarang negosiasi karo Macron. Utamane telpon.
  21. RED_ICE
    RED_ICE 25 Agustus 2022 21:26
    -1
    Perang gerilya lan DRG ing mburi kita. Sing medeni
    1. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 26 Agustus 2022 05:27
      0
      при разгроме украины как страны и партизанить стимула не будет, разве кроме некоторых упоротых
  22. opuonmed
    opuonmed 25 Agustus 2022 21:30
    0
    rauh lan ora kaya sing bakal ana anggere kita narik karet
  23. Vladimir Postnikov
    Vladimir Postnikov 25 Agustus 2022 21:32
    +6
    Inggih, Ukrainia nyingkirake, mula wolung taun wis dadi artisanal tanpa ana iwak, ing kana kanker iku iwak.
    Kasunyatan liyane surprises kula: D. Rogozin wis trumpeting wolung taun sing kita duwe industri pertahanan sing mrodhuksi kabeh paling anyar lan ora ana analogs ing donya. Akibaté, kita ora duwe analog ing donya, carane menehi hasil karo carts lan howitzers abad kepungkur ing umur komunikasi seluler, drones lan satelit, ing umur murah lan efisien kamera video lan microelectronics. Apa pancene mokal, adhedhasar kemajuan teknologi modern ing donya, kanthi efektif nglacak gerobak sing gemuruh, murka, lan anget kanthi cara sing ing sawetara menit bakal ketemu karo proyektil biasa sing ora dikoreksi? Ora perlu potongan sing ora ana analog ing jagad iki. Sampeyan mung kudu duwe peralatan ndjogo, komunikasi, gegaman karo bedhil self-propelled terpadu, lan piranti hardware karo program sing tepat. Lan ora ana sing anyar. Tumindak ing basis saka apa wis ana kanggo dangu.
    Iku swara wong nangis ing ara-ara samun, yen ana. Dadi aja munggah.
    1. cahya valentine
      cahya valentine 26 Agustus 2022 14:24
      0
      Не торопитесь :)
      "Тачанка" еще не выехала только планируют, а вы уже хотите "чтобы уже через пару минут она встретилась с обычным некорректируемым снарядом"

      Типа, "еще не ушел, но уже пришел" :))
  24. Darurat
    Darurat 25 Agustus 2022 21:33
    -2
    Bajingan lan mlayu. Nanging carane adoh bakal assholes ngatur kanggo uwal?
    1. ASAD
      ASAD 26 Agustus 2022 04:12
      -1
      Maksudku,,, shat,,? Turnamen jousting ing.
  25. wuh wuh
    wuh wuh 25 Agustus 2022 21:53
    +6
    Buggies iki ora bisa diarani krasan.
    Padha digawe dening perusahaan cilik. Serius.
    quadcopters Scout uga digawa ing buggies.
    Dadi, dheweke ora numpak kanthi wuta, nanging nyiyapake penyergapan anti-tank.
    после duweke pengintaian aerial.
  26. Swasta SA
    Swasta SA 25 Agustus 2022 22:21
    -4
    Kutipan saka Primipilus.
    Sampeyan perlu kanggo numpes sektor energi Ukraina lan rampung mudhun ekonomi.

    Lan apa maneh wong sipil persaudaraan, yaiku "Supreme" kita sing paling penting.
    janji ora bakal ngalahake?
  27. Storog Dvornik
    Storog Dvornik 25 Agustus 2022 22:58
    -2
    Ing pinggiran Rusia iki, ora ana owah-owahan ...
    Sajrone abad kaping 21, pati teka kaping telu saka intervensionis saka Kulon, ing abad kaping XNUMX, para intervensiis dhewe diarani lan batange ditampa ...
    Kesimpulan...
    1918 ... Gulyaipole + Petliurovskaya utawa Makhnovist tachanka ...
    2022... b\Ukraina + teknologi dhuwur liyane, lan gerobak sing padha...
    Muga-muga ing Ukraina, dheweke bakal ngelingi apa sing dinyanyekake simbah ...
    "Oh, kreta saka Kiev, bangga lan kaendahan kita ..."
    1. stankow
      stankow 26 Agustus 2022 09:31
      +1
      Вроде там тачанка-ростовчанка бьiла, а не киевчанка ... nglirik Из песни слово не вьiкинешь :)
      1. Storog Dvornik
        Storog Dvornik 9 September 2022 15:47
        +1
        В оригинальном тексте советской песни присутствуют - тачанка-растовчанка, и тачанка-киевлянка...
        Из песни слово не выкинешь :)
  28. Igor_Aretano
    Igor_Aretano 25 Agustus 2022 23:06
    +1
    Dadi varian saka cart machine-gun Makhnovist. Ngendi sampeyan nyelehake gen ...
    1. Igor_Aretano
      Igor_Aretano 25 Agustus 2022 23:07
      -1
      Ah, ngarep...
  29. kelip-kelip
    kelip-kelip 25 Agustus 2022 23:42
    -2
    "Aku murub lan cepet ninggalake posisi"

    Sampeyan bisa langsung miwiti saka bagean kapindho: cepet ninggalake posisi.
  30. bali
    bali 26 Agustus 2022 07:43
    +1
    hi А ещё можно самодельные бонбы с самодельного автожира сбрасывать! Если повезёт конечно ...
  31. Uprun
    Uprun 26 Agustus 2022 08:21
    -1
    Эка невидаль, а что у нас нет легких разведавтомобилей типа баги? Давайте еще мотоциклы с коляской обсудим...., тоже мобильная техника....На войне все средства хороши.... Есть средство, есть и средство его поражения...., там бессмертных нет....
  32. Swasta SA
    Swasta SA 26 Agustus 2022 08:49
    0
    Quote: kelip-kelip
    "Aku murub lan cepet ninggalake posisi"

    Sampeyan bisa langsung miwiti saka bagean kapindho: cepet ninggalake posisi.

    Покинуть позицию , а потом застрелиться .
  33. duncan
    duncan 26 Agustus 2022 10:08
    0
    Багги для смертников.
  34. Petrik66
    Petrik66 26 Agustus 2022 10:11
    0
    Ждем тачанок. На нее устанавливается боевой модуль от БМП и вперед на Донецк.
    1. futurohunter
      futurohunter 26 Agustus 2022 13:12
      +1
      Petrik66
      Ждем тачанок

      Дык, есть же
      1. Petrik66
        Petrik66 26 Agustus 2022 13:35
        0
        Это не фотожаба?
        1. futurohunter
          futurohunter 26 Agustus 2022 22:43
          0
          Petrik66
          Это не фотожаба?

          Katon kaya ora.

          У него в кузове не менее древний вид оружия лежит. Может, это, конечно и массо-габаритные макеты, чисто для фото в соцсетях, кто его знает. Похоже, что не фотожабы. Но и не бойцы
  35. Boril
    Boril 26 Agustus 2022 11:13
    0
    "Aku murub lan cepet ninggalake posisi": Angkatan Bersenjata Ukraina wiwit nginstal sistem anti-tank ing buggies entheng

    Типо багги-партизаны? keprungu Идея не новая и при правильном исползования, эфективная. Вообщето боротся против высокомобильных груп весьма сложно...
    1. futurohunter
      futurohunter 26 Agustus 2022 13:18
      0
      Boril
      Вообщето боротся против высокомобильных груп весьма сложно

      Как сказать... При хорошей разведке и охранении бороться вполне можно. Разведка с воздуха, огневое поражение выявленного транспорта. Патрулирование местности противодиверсионными группами. Расстановка мин, датчиков, использование полевых РЛС и т.п. Организация периметра безопасности вокруг мест дислокации частей. Такие банде-джихад-мобили больше перспектив имеют для терактов. А при действиях против войск у них есть уязвимость - как минимум, надо остановиться для пуска ракеты. В момент пуска они себя демаскируют. А если ракету нужно наводить, так и вынуждены оставаться на месте, пока ракету не доведут до цели, и могут быть накрыты артобстрелом
      1. Boril
        Boril 26 Agustus 2022 14:18
        -1
        При хорошей разведке и охранении бороться вполне можно. Разведка с воздуха, огневое поражение выявленного транспорта. Патрулирование местности противодиверсионными группами. Расстановка мин, датчиков, использование полевых РЛС и т.п. Организация периметра безопасности вокруг мест дислокации частей.

        Можно, но даже по пересчета мероприятих противодействия видно, что будет дорого! Гораздо дороже, чем сами багги с партизанами. Идея о мобильные группы на багги по сути является вид асиметричное воздействие над противника, чтоб вынудить его к несоразмерные усилия.
    2. futurohunter
      futurohunter 26 Agustus 2022 13:21
      0
      Гораздо опаснее, если вооружение (ПТУР, АГС, крупнокалиберные пулемёты, миномёты) перевозится гражданским транспортом - микроавтобусами, фургончиками, внедорожниками, каблучками в замаскированном виде, и его не видно до момента, пока не открыли двери и не начали стрелять
    3. cahya valentine
      cahya valentine 26 Agustus 2022 14:13
      -1
      Вот пример из ТТХ-
      Управление ракетой Milan осуществляется по ПРОВОДАМ.
      Стало быть нужна чистая поверхность , без высокой травы или кустарника, так же наверняка осложнено использование в лесистой местности.

      Упраление ракетой ручное и оператор не может бросить управление до сработки заряда ракеты, а это 40% вероятность уничтожения оператора.
      На прицеливание надо время и навскидку не пустить ракету, чтоб "сразу в коляску багги" и уехать на хутор горилку пить :)))

      Но ПТРК данного типа все же опасно и игнорировать не стоит, но и думать , что это супер оружие тоже не надо и уж точно охотникам за ДРГ врага ( пока СМЕРШ не восстановили)
  36. futurohunter
    futurohunter 26 Agustus 2022 13:10
    0
    Да, похоже плохо у них с "обычными" вооружениями, раз джихад-мобили начали делать. Хотя, такие багги - очень неприятная штука. Ответ - постоянное воздушное наблюдение с БПЛА и оперативное поражение всего движущегося, да хоть с тех же дронов
  37. cahya valentine
    cahya valentine 26 Agustus 2022 13:55
    0
    А теперь у них новая "Мрiя" - ПТРК MILAN :))
    "Святой Джавелин" не помог ....
  38. Volzhanin64
    Volzhanin64 26 Agustus 2022 14:39
    0
    Далее будут применять дельтапланы
  39. Oleg812spb
    Oleg812spb 27 Agustus 2022 00:22
    0
    Делают ставку на высокомобильную "Войну Тойот" с возможностью засадной тактики. Этакие Мото-ДРГ. В Африке это дало результат. Потребуются ресурсы для контроля периметра и территории.
  40. Swasta SA
    Swasta SA 27 Agustus 2022 14:47
    0
    Quote: Ireng
    Sampeyan isih bisa bali menyang kreta

    Нет, товарищи сослуживцы . Овса на армейских складах не найдёте. А лошадь
    на армейском пайке NATO расчетного тягового усилия не выдаст .