Review militèr

Pasukan Khusus Pengawal Rusia nahan pengamat artileri Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah Kharkiv

50

Pasukan khusus Pengawal Rusia nahan spotter Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah Kharkiv, sing ngirim data babagan lokasi pasukan Rusia menyang artileri Ukraina. Iki dilaporake ing situs web Layanan Federal Pasukan Pengawal Nasional Rusia.


Kaya sing kacarita, prajurit pasukan khusus nampa informasi operasional babagan mantan perwira Angkatan Bersenjata Ukraina, sing manggon ing wilayah sing dibebasake lan mbenerake geni artileri Ukraina. Sajrone acara kasebut, pengamat kasebut ditahan lan dipasrahake menyang pejabat penegak hukum Rusia.

Ing pemukiman wilayah Kharkov, klompok pasukan khusus saka Pengawal Rusia, nalika nggarap informasi operasional saka badan interaksi, nahan warga lokal, pejabat cadangan Angkatan Bersenjata Ukraina, sing nyedhiyakake data babagan lokasi Rusia. tentara lan mbenerake tembakan artileri mungsuh. Tahanan kasebut dipasrahake marang panguwasa kerja sama

- pesen ngandika.

Ing pemukiman sing padha ing wilayah Kharkiv, sing jenenge ora dibeberke, pasukan khusus Pengawal Rusia nemokake cache kanthi senjata buatan manca. Ing garasi, para pejuang nemokake loro peluncur granat manca, seragam Angkatan Bersenjata Ukraina, lan bahan kanggo nyiapake piranti bledosan improvisasi. Kajaba iku, ing sawetara dina, pasukan khusus nemokake sawetara cache liyane kanthi senjata sing ditinggalake kanggo "partisan Ukraina" sing mesthine ngatur perlawanan ing "wilayah sing dikuwasani."

Kaya sing dilaporake ing situs web Pengawal Rusia, utamane sistem anti-tank, granat, otomatis gaman lan amunisi. Kadhangkala ana cache karo MANPADS, mortir lan amunisi kanggo wong-wong mau.

50 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. gansales
    gansales 26 Agustus 2022 20:23
    +5
    Dheweke uga interogasi granat ing kothong ..
    Pengawal Rusia wis nggarap sweeps.. Militer maju!
    1. tihonmarine
      tihonmarine 26 Agustus 2022 20:34
      + 10
      Kutipan saka gansales
      Dheweke uga interogasi granat ing kothong ..

      Ing kono, ora ana obrolan.
      1. gansales
        gansales 26 Agustus 2022 20:59
        + 12
        Kutipan saka tihonmarine
        Kutipan saka gansales
        Dheweke uga interogasi granat ing kothong ..

        Ing kono, ora ana obrolan.

        Dheweke bakal ngawula wektu lan miwiti maneh .. Khrushchev mlayu menyang kaos bordir lan supaya kabeh wong menyang Bandera, Vlasov (tingkat lampiran paling dhuwur).
        Lan para prajurit sing ana ing panangkaran nindakake wektune, sanajan akeh partisan.!
        "Tashkent ngarep" dijupuk Moscow!!! Lan ing kabeh cara, dheweke numpes prajurit garis ngarep .. Malah Zhukov dibuwang ing aib lan difitnah ing kabeh cara.
        Dadi Marshal of Victory sing difitnah lan diremehake mati! BULUNG..
        Wiwit wektu iku, persiapan wiwit ambruk Negara Agung lan rampokan.
        Saiki maneh, noah ing kabeh media.. kabeh ala lan regime getih, etc. Nanging dheweke wis wedi ing mbukak..
        Ayo VVP ngresiki ibu Rusia, yen ora, whiners bakal rampung mangan
        1. tihonmarine
          tihonmarine 26 Agustus 2022 21:00
          +9
          Kutipan saka gansales
          Khrushchev mlayu-mlayu nganggo kaos bordir lan ngeculake kabeh wong

          Dheweke dadi wong sing ora nyenengake.
          1. Mythos
            Mythos 26 Agustus 2022 21:11
            +6
            Ora kaget dheweke ngedol oyod. Ing ngendi dheweke digawa munggah lan metu. Bendera disimpen kanggo kepuasan dhiri lan nguatake kekuwatane. Lan sawetara wong njupuk kauntungan saka iki lan lestarekake kanggo dangu. Saiki kita lagi reaping ganjaran.
            Lan spotter, kaya sing ngatur tumindak teroris, mung scrapped. Carane akeh wong sing tentrem mati saka wong ora prinsip kuwi.
            1. tihonmarine
              tihonmarine 26 Agustus 2022 21:18
              +5
              Kutipan saka Mitos
              Bendera disimpen kanggo kepuasan dhiri lan nguatake kekuwatane.

              Lan apa maneh sing bisa dadi Trotskyist, dheweke mesthi dadi mungsuh Bolshevik, sanajan ora pungkasan ...
          2. DKuznecov
            DKuznecov 26 Agustus 2022 21:23
            +6
            Khrushchev ora diresiki ing taun 37 kaya kabeh Bolshevik lawas liyane.

            Iku saka wong-wong mau, sing njupuk sip getih, sing Stalin nyingkirake,
            amarga padha ora duwe hukum lan brahala.
            Nanging Khrushchev lunga. Lan iku salah.
        2. Garik Gorkin
          Garik Gorkin 28 Agustus 2022 23:05
          -1
          Wong sing duwe wewenang ngomong babagan pengkhianatan Zhukov. Tuladhane:
          https://www.youtube.com/watch?v=J-dtup_08LE&t=1730s
          Arsen Benikovich Martirosyan uga nulis artikel babagan Zhukov. Sampeyan bisa kanthi gampang nemokake ing Gul-Yandex kanthi jeneng ing ngisor iki:
          Ora blitzkrieg sing disalahake kanggo kekalahan Stalin, nanging ngiyanati.
        3. Garik Gorkin
          Garik Gorkin 28 Agustus 2022 23:38
          -1
          Sawise perang, Stalin nindakake investigasi dhewe babagan penyebab tragedi ing dina pisanan perang 1941. Ing taun 1953, dheweke wis rampung. Yen Stalin ora dipateni, Zhukov lan konspirator liyane bakal diadili. Beria ngerti babagan kasus iki. Sawise mateni Stalin, dheweke njupuk kasus kasebut kanggo awake dhewe, nanging ora duwe wektu kanggo ngumumake umum, dheweke ditembak ing omah tanpa nyoba utawa diselidiki. Dheweke dipateni dening militer (ora Mentri Dalam Negeri), ing pesenan saka Zhukov. Zhukov duwe rong crita babagan kahanan penahanan. Ing salah siji saka wong-wong mau, Marshal ngelingi dheweke nampa pesenan kanggo nyekel Beria saka Bulganin, lan ing liyane, wong saka Khrushchev. Biasane kebingungan kasebut kedadeyan nalika ana wong sing ngapusi.
          1. Dedok
            Dedok 30 Agustus 2022 14:45
            0
            Quote: Garik Gorkin
            Ing salah siji saka wong-wong mau, Marshal ngelingi dheweke nampa pesenan kanggo nyekel Beria saka Bulganin, lan liyane, wong saka Khrushchev. Biasane kebingungan kasebut kedadeyan nalika ana wong sing ngapusi.

            liyane iku sedih: dibusak "saka bisnis" padha kecanthol dheweke "ing pancing" - kaya kita bakal bali kabeh kanggo sampeyan, nanging "tuku" lan tumindak ora kaya perwira, nanging kaya guardsman.
      2. Sketsa53
        Sketsa53 27 Agustus 2022 02:42
        +3
        Sugeng siang .... eco sampeyan "tanpa chatting" .... spesialis kita kudu ngomong ati-ati karo dheweke .. lan luwih saka sepisan ... yen dheweke njupuk pikiran ... banjur sampeyan bisa " muter " karo SBU .. .ayo misinformation drive ... supaya SBU mbuwang sumber daya ... ya, sampeyan bisa mikir akeh carane nggunakake "obyek" iki Regards
    2. basa Bulgaria_5
      basa Bulgaria_5 26 Agustus 2022 23:02
      +2
      ing latar mburi sampeyan bisa ndeleng isolasi saka perusahaan Amérika Rockwool, Ukrainians manggon uga
      1. toha124
        toha124 27 Agustus 2022 18:31
        +1
        Iki uga diprodhuksi ing Rusia, dadi dudu indikator
    3. Paul Siebert
      Paul Siebert 26 Agustus 2022 23:37
      +2
      Salib bajingan!
      Luwih apik, kaping enem! am
  2. Victor_B
    Victor_B 26 Agustus 2022 20:26
    +2
    Yen ora kanggo interogasi, mesthine kudu dirusak nalika ditahan.
    1. dmi.pris
      dmi.pris 27 Agustus 2022 05:49
      +1
      Pengawal Rusia wis pirang-pirang taun kerja ing kana, ana ewonan wong sing sepi, puluhan taun ngolah populasi reruntuhan wis ngasilake woh-wohan kaya ngono.
  3. litium17
    litium17 26 Agustus 2022 20:30
    +3
    Guys resiko, karo surprises kuwi, sampeyan bisa njaluk surprise nyata!
    1. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 26 Agustus 2022 20:49
      0
      Kutipan: lithium17
      Guys resiko, karo surprises kuwi, sampeyan bisa njaluk surprise nyata!

      Dheweke njupuk risiko sing ora perlu. Loteng bisa dipriksa sadurunge pejuang munggah. hi
      1. Dedok
        Dedok 30 Agustus 2022 14:47
        0
        Kutipan: Smoky_in_smoke
        Dheweke njupuk risiko sing ora perlu. Loteng bisa dipriksa sadurunge pejuang munggah.


        kudu dibongkar gedhong/omahe pengkhianat – supaya kulawargane nglambrang ora urip
    2. Plate
      Plate 27 Agustus 2022 09:35
      +1
      Mbok wis ngalami. Aku maca manawa ing kabeh profesi sing beresiko, rasa bebaya mboko sithik. Agen lan mata-mata ora ndhelikake saka pengamatan, prajurit kasebut ora wedi karo bledosan lan tembakan ...
      1. litium17
        litium17 27 Agustus 2022 14:09
        +2
        Sampeyan ngomong bener. Ing Perang Patriotik Agung, psikiater nampa pesenan kanggo riset sing luwih kamungkinan kanggo diunekake munggah, sapper experienced utawa enom? Aku dhewe mirsani carane tukang listrik sing berpengalaman rampung ... Ya, aku kudu nggawe manawa iki ing pertempuran. Sampeyan uga bisa ngomong kanggo pembalap sing wiwit mikir sing padha njupuk Gusti Allah dening jenggot!
  4. Leshak
    Leshak 26 Agustus 2022 20:37
    +6
    Pengawal Nasional bakal kerja ing atap. Sugeng tanggap warsa. Remuk bajingan lan Gusti Allah mberkahi sampeyan tanpa mundhut.
  5. trafllot1832
    trafllot1832 26 Agustus 2022 20:38
    +6
    Dina iki, FSB lan Pengawal Nasional wis panen sing apik, Kursk lan Sevastopol.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 26 Agustus 2022 21:01
      +3
      Kutipan saka: tralflot1832
      Dina iki, FSB lan Pengawal Nasional wis panen sing apik, Kursk lan Sevastopol.

      Kherson lan Kakhovka ...
    2. gansales
      gansales 26 Agustus 2022 21:11
      +4
      Kutipan saka: tralflot1832
      Dina iki, FSB lan Pengawal Nasional wis panen sing apik, Kursk lan Sevastopol.

      Ayo diterusake lan meneng.. Aku pengin pembunuh Dugina digantung ing endi wae (kaya dheweke)
      Lan banjur sing menehi dhawuh kanggo dheweke .. Mung meneng, supaya padha dhewe
      Kita ing Rusia banget apikan marang mungsuh lan kejem marang putra-putrane Tanah Air. hi Iki wektu kanggo ndandani kabeh lan ngusir kabeh sing sengit marang Russophobes sing sepi lan maling pengkhianat liyane saka kekuwatan.
      Dadi kabeh iki wis kesel wong lanang.. Saora-orane nyekel garpu
      1. tihonmarine
        tihonmarine 26 Agustus 2022 21:19
        +4
        Kutipan saka gansales
        Banjur sing menehi pesenan marang dheweke..

        Pisanan wong-wong mau.
        1. gansales
          gansales 26 Agustus 2022 21:29
          +2
          Kutipan saka tihonmarine
          Kutipan saka gansales
          Banjur sing menehi pesenan marang dheweke..

          Pisanan wong-wong mau.

          Padha njagong tengen pelanggan segara kabeh iki.
      2. Ilnur
        Ilnur 27 Agustus 2022 01:18
        +3
        Dugina sing mateni.. Padha nggantung nang endi wae

        Aku setuju, kaya ngono!
        A struktur kudu digawe sing punishes pedhang, supaya wong blathers soko marang Rusia, lan malah liyane ngatur lan nindakake serangan teroris, banjur nyekel wong-wong mau, ngendi wae, lan ngukum!
        1. gansales
          gansales 27 Agustus 2022 09:32
          -1
          Kutipan: Ilnur
          Dugina sing mateni.. Padha nggantung nang endi wae

          Aku setuju, kaya ngono!
          A struktur kudu digawe sing punishes pedhang, supaya wong blathers soko marang Rusia, lan malah liyane ngatur lan nindakake serangan teroris, banjur nyekel wong-wong mau, ngendi wae, lan ngukum!

          Sistem Sudoplatov makarya kanthi apik lan ana siswa lan jaringan agen rahasia tetep (sanajan ing taun 90-an akeh bakatin lan kertu trump liyane sing dipasrahake) Mung ana pesenan lan dhukungan sing cocog. Akeh sing siap kanggo ide kasebut! hi
          1. tihonmarine
            tihonmarine 27 Agustus 2022 11:37
            +1
            Kutipan saka gansales
            Sampeyan mung butuh pesenan lan dhukungan sing cocog. Akeh sing siap mung kanggo ide!

            Bener.
    3. Sergey84
      Sergey84 26 Agustus 2022 21:46
      0
      Aku iki penahanan iki ora malah dina sadurunge wingi, utawa apa sampeyan pancene mikir sing warta kuwi terus-terusan. Kita isih kudu nindakake pembangunan operasional)
    4. 30 ing
      30 ing 26 Agustus 2022 22:27
      +1
      Kutipan saka: tralflot1832
      Dina iki, FSB lan Pengawal Nasional wis panen sing apik, Kursk lan Sevastopol.

      Lan apa ing Sevastopol? Ora krungu apa-apa.
  6. Sergei Averchenkov
    Sergei Averchenkov 26 Agustus 2022 20:55
    +3
    Pira maneh bakal ana ... Kabeh mbaleni dhewe, kita bakal milih metu saka cache nganti pirang-pirang taun. Nanging worth iku, ora cara liya.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 26 Agustus 2022 21:20
      +5
      Kutipan: Sergey Averchenkov
      Pira maneh bakal ...

      Akeh, sawise Perang Donya II kedadeyan lan saiki bakal kedadeyan.
      1. gansales
        gansales 26 Agustus 2022 21:31
        +5
        Kutipan saka tihonmarine
        Kutipan: Sergey Averchenkov
        Pira maneh bakal ...

        Akeh, sawise Perang Donya II kedadeyan lan saiki bakal kedadeyan.

        Saiki kabeh bakal dadi luwih rumit, nanging taktik Sudoplatov isih wektu kanggo aplikasi.
        1. tihonmarine
          tihonmarine 27 Agustus 2022 11:37
          0
          Kutipan saka gansales
          , nanging taktik Sudoplatov, iku isih wektu kanggo aplikasi.

          Aku kanggo iku!
  7. Okakakiev
    Okakakiev 26 Agustus 2022 21:04
    +3
    Aku kelingan carane mungsuh kita ngguyu ing Garda Nasional, ngandika sing padha mung bisa perang karo wanita lawas.

    Kayane dheweke wis ngrasakake ancaman kasebut.
    1. Dedok
      Dedok 30 Agustus 2022 14:50
      0
      Quote: Okak Okakiev
      Aku kelingan carane mungsuh kita ngguyu ing Guard Rusia, ngandika sing padha mung bisa perang karo wong wadon lawas.

      padha ngguyu bener: ing awal SVO - kang Unit saka struktur daya ora gelem tundhuk karo pesenan?
      soko ing kasus sing - kesimpulan inaudible
  8. Eug
    Eug 26 Agustus 2022 21:23
    +1
    Lan kenapa dheweke butuh seragam ZSU? Sadurunge wiwitan NWO, asring
    digunakake minangka sandhangan biasa, utamané mangsa, ing syarat-syarat rasio rega / kualitas cukup apik. Lan ing kene - uga, Stirlitz ora nyimpen seragam Tentara Abang ing garasi utawa ing loteng ...
  9. Darurat
    Darurat 26 Agustus 2022 21:24
    +2
    Ya, menyang neraka! Padha bakal tamparan ing titik, pistol ing paws lan ora rigmarole.
  10. utara 2
    utara 2 26 Agustus 2022 21:47
    +5
    Pira karya titanic saiki lan saiki FSB lan Pengawal Rusia, kita ora bisa mbayangake!
    Bisa uga karya iki kudu ditindakake tanpa publikasi saben dina. Nanging ... banjur bakal kaya nalika USSR ing Khrushchev lan Brezhnev, nalika padha wedi bab wong Bandera, bab accomplices saka Nazi lan sedulur alas kanggo elinga masyarakat. Mol. kepriye., kepiye carane bisa akeh reptil ing antarane wong Soviet. Bisa! Lan ana atusan ewu reptil iki nalika Perang Donya II lan sawise Perang Donya II nganti 1953, lan mung pitu utawa wolung film fitur lan saperangan dokumenter digawe babagan lan tumindak getih ing sèket taun, nanging carane lan pira sing ditahan, ora ana ing Khrushchev utawa ing Brezhnev, dheweke ora nuduhake publik Soviet babar pisan. Dadi saiki yen kita wedi ngakoni kanthi umum lan nuduhake yen ana maneh akeh reptil iki ...
  11. azkolt
    azkolt 26 Agustus 2022 22:00
    -4
    Kutipan saka gansales
    Kutipan saka tihonmarine
    Kutipan saka gansales
    Dheweke uga interogasi granat ing kothong ..

    Ing kono, ora ana obrolan.

    Dheweke bakal ngawula wektu lan miwiti maneh .. Khrushchev mlayu menyang kaos bordir lan supaya kabeh wong menyang Bandera, Vlasov (tingkat lampiran paling dhuwur).
    Lan para prajurit sing ana ing panangkaran nindakake wektune, sanajan akeh partisan.!
    "Tashkent ngarep" dijupuk Moscow!!! Lan ing kabeh cara, dheweke numpes prajurit garis ngarep .. Malah Zhukov dibuwang ing aib lan difitnah ing kabeh cara.
    Dadi Marshal of Victory sing difitnah lan diremehake mati! BULUNG..
    Wiwit wektu iku, persiapan wiwit ambruk Negara Agung lan rampokan.
    Saiki maneh, noah ing kabeh media.. kabeh ala lan regime getih, etc. Nanging dheweke wis wedi ing mbukak..
    Ayo VVP ngresiki ibu Rusia, yen ora, whiners bakal rampung mangan

    Kabeh omong kosong! Dheweke ngeculake wong-wong sing, kaya Kravchuk, nyeret susu menyang alas. Aku bubar maca buku dening Leonid Borodin, penulis lan dissident, dheweke dipenjara ing 67 lan nyerat sing ketemu Bandera lan alas alas lan policemen lan malah Beria ing kemah!
  12. sasha_cho
    sasha_cho 26 Agustus 2022 23:40
    +3
    Tembak ing alun-alun tengah! Lan nuduhake ing TV tengah, langsung gelombang pickup suda
  13. yowis
    yowis 26 Agustus 2022 23:41
    +1
    Artileri minangka dewa perang. Spotter minangka manuk sing penting. Barang potongan.
  14. nord11
    nord11 26 Agustus 2022 23:57
    +3
    Pembantu sukarela kuwi kudu dipasrahake menyang pilar sing paling cedhak, minangka peringatan kanggo wong liya. Wong lanang ora ngerti basa liya.
  15. Charik
    Charik 27 Agustus 2022 02:27
    0
    omong kosong opo? buka garasi - langsung buang bensin utowo kumelun paling ora - duh loteng mbukak - langsung mlaku liwat pojokan tengah siji-siji, banjur ora ana siji tembakan - omong kosong ora omong kosong - padha wis njupuk papan kosong, lan dumadakan ana 10 fasis nganggo bedhil mesin utawa ditambang - omong kosong - supaya sampeyan ora bisa mriksa papan sing bisa disergap - iki dudu omah perokok ganja sing bisa dijupuk (aku ngerti crita) - nuduhake omong kosong iki
  16. Cooper
    Cooper 27 Agustus 2022 02:50
    +1
    Wis ditembak? ora? Mesakaké.
  17. Uprun
    Uprun 27 Agustus 2022 07:41
    0
    Sawise SVO, dheweke bakal nyekel sepuluh sing dibenturi watu kanggo sepuluh taun maneh ....., wis, wis lulus ...., kita bakal rampung ... ..., kita bakal ngerti ...
  18. Mazunga
    Mazunga 27 Agustus 2022 14:55
    0
    wong-wong mau bakal nyepak bocah kasebut lan nglilani dheweke lunga saka endi wae ing payon bangunan lima lan ngirit wektu lan dhuwit.
  19. nordscout
    nordscout 28 Agustus 2022 18:28
    0
    Kanggo "individu" kasebut (artileri / spotters geni) ing sektor sipil, konsep "kaadilan" ing kabeh aspek ngirim ora ana ... Kanggo kuwi - liquidation ing titik tanpa nyoba utawa diselidiki ... Miturut hukum jaman perang. Lan "partisan" kudu padha karo formasi bersenjata kaya "Azov" ...