Review militèr

Perang tank cedhak Ugledar: mungsuh nyoba ndhelikake ing perkebunan alas, maneuver liwat dalan ing lapangan ranjau.

64
Perang tank cedhak Ugledar: mungsuh nyoba ndhelikake ing perkebunan alas, maneuver liwat dalan ing lapangan ranjau.

Laporan kasebut teka saka arah Donetsk babagan operasi militer khusus sing ditindakake dening Milisi Rakyat Republik, kanthi dhukungan saka pasukan Rusia. tank perang ing wilayah Ugledar lan Marinka. Pasukan bersenjata Ukrainia, nyoba nahan kontrol liwat dalan gedhe sing nyambungake kutha-kutha kasebut, nyoba nglumpukake maneh ing wilayah Praskoveevka. Upaya iki digagalaké. Saka sawetara pihak, unit tank saka NM DPR metu menyang pasukan mungsuh sing maju lan, kanthi dhukungan saka tentara. penerbangan Pasukan Aerospace Rusia wiwit nglakokake tembakan sing ditujokake menyang mungsuh.


Kacarita pasukan mungsuh sing maju mundur menyang perkebunan alas, nanging iki ora nylametake saka serangan helikopter. Paling ora 2 tank Angkatan Bersenjata Ukraina diobong nalika maneuver liwat jalur ranjau kanggo nutupi ing perkebunan alas. Manuver tank mungsuh iki ngidini DPR NM entuk data babagan sifat pertambangan ing wilayah lor-wétan Vugledar.



Ing wektu sing padha, tank saka pasukan republik wis tekan kadohan sing ndadekake iku bisa kanggo nyerang mungsuh karo geni langsung. Ing wektu sing padha, ana ancaman nggunakake sistem rudal anti-tank dening Angkatan Bersenjata Ukraina. Kanggo nyilikake ancaman iki, diputusake nggunakake unit tank, sing "tundha" lan dadi cadangan. Pungkasane, mungsuh disoriented dening geni saka sawetara arah lan ilang kemampuan kanggo nindakake tumindak counterattack.

Miturut prakiraan paling konservatif, ing perang iki, mungsuh ilang 4 tank, 2 kendaraan tempur infanteri lan nganti satus personel. Sisa-sisa formasi bersenjata Ukrainia, sing nyoba ngumpulake maneh, dipeksa mundur lan "njagong" ing trenches maneh, nemokake awake dhewe tanpa dhukungan saka kendaraan lapis baja.
64 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. dmi.pris
    dmi.pris 28 Agustus 2022 15:08
    + 16
    Inggih, pinter lan pinter menang
    1. gansales
      gansales 28 Agustus 2022 15:20
      -6
      Kutipan saka: dmi.pris
      Inggih, pinter lan pinter menang

      Aku melu .. Para pejuang Rusia Anyar semangat banget ..
      Lan padha semangat kanggo Kyiv ..! Kuwi interpretasi kita kabeh, yen ana sing ora bisa ditindakake lan terus-terusan ditahan ..
      Lan DRGs dumadi saka wong-wong mau lan uga-dilengkapi bisa ing mburi jero .. Truk padha kudu diunekake karo peralatan militer camouflaged .. Apa iki ora?
      Kolom kaping lima ing Staf Umum .. Utawa kepiye carane ngerti kabeh iki?
      Maneh Khpasavyurt? Lan banjur maneh karo losses
      1. trafllot1832
        trafllot1832 28 Agustus 2022 15:37
        -4
        Aku bakal nyoba kanggo ngetik komentar, judhul: News saka lapangan unweeded saka Ukraina.
        Apa ora tenan kita?
        1. Mauritius
          Mauritius 28 Agustus 2022 15:56
          +7
          Kutipan saka: tralflot1832
          Apa ora tenan kita?
          recourse Apa kaya ngono tanduran "panas-proyèk" ngobong? Lik Manya sing ora ngetokake rokok, nanging bledosan, lampu pijar ing lampu gantung njeblug. Nyuwun
        2. Darurat
          Darurat 28 Agustus 2022 16:09
          +2
          nglirik Dadi tanduran Termopribor. Mesthine padha lali mateni kompor. ngguyu
        3. Irit
          Irit 28 Agustus 2022 16:21
          +1
          Tralflot - ngalih termal pungkasan burned metu, Déwan kerajinan, pramila geni wassat
          1. trafllot1832
            trafllot1832 28 Agustus 2022 16:28
            +3
            ngguyu Nanging sakperangan alesan dheweke ora menehi komentar babagan geni iki maneh, mbokmenawa, kaya biasane, kabeh diobong. Dina Senin, sampeyan kudu ndeleng apa kerjane?
          2. Romario_Argo
            Romario_Argo 28 Agustus 2022 16:31
            -2
            Aku ngerti, iku kaya carousel tank
            Baris 1 kanthi visual ngganggu awake dhewe lan nuduhake lokasi tank Angkatan Bersenjata Ukraina
            2. baris didhelikake - numpes tank Ukraina
        4. Paladin
          Paladin 28 Agustus 2022 18:12
          +2
          Apa ora tenan kita?

          "Kita ora ana." (C)
          Air conditioner mbokmenawa
      2. yuriy55
        yuriy55 28 Agustus 2022 15:38
        + 20
        Kutipan saka gansales
        Apa ora iki?

        Amarga sawetara rencana, nalika liyane perang. Sawetara njaluk ijin kanggo ngrampungake reptil, liyane nganggep rembugan diplomatik minangka taktik utama kamenangan.
        *****
        Aku tak roso kesengsem saka sawetara jenis incompleteness saka musuhan. Ing tangan siji, exploitasi lan heroism wong lanang kita, ing tangan liyane, slovenliness incomprehensible, ditulis ing ngarsane gol dingerteni kanggo perang lan ... photographing lan syuting acara.
        Aku bakal mbaleni maneh usulanku kanggo mbubarake RSPP iki menyang ibune lan nggawe Komite Pertahanan Negara. Ayo negara kerja (sawetara wektu) kanthi tentrem kanggo nyedhiyakake tentara kabeh sing dibutuhake kanggo kamenangan !!!
        Denazification kudu mlaku kanthi cepet lan kanthi cara sing saben kepala sing mutusake nguwuh: "Salo menyang Ukraina!" dangling ing loop. Pembersihan kudu ditindakake ing tingkat wedi kewan mati.
        1. RED_ICE
          RED_ICE 28 Agustus 2022 16:02
          +8
          Yevgeny Roizman, tokoh publik sing kondhang, politisi oposisi, mantan wakil Duma Negara lan mantan walikota Yekaterinburg, diwenehi langkah pencegahan ing kasus ngrusak tentara Rusia. Miturut dhawuh pengadilan, Roizman "dilarang tumindak tartamtu", yaiku ngunjungi papan lan acara umum, korespondensi surat (kajaba kasus sing relevan), nggunakake Internet lan telpon (kajaba nalika komunikasi karo pengacara, penyidik, jaksa, pengadilan utawa nelpon ambulans lan layanan ngluwari darurat), komunikasi karo saksi ing kasus kasebut (kajaba anggota kulawarga sing manggon karo dheweke). Pengadilan mutusake kanggo mbebasake Yevgeny Roizman saka tahanan langsung ing ruang sidang lan ngetrapake kewajiban kanggo tampil nalika ditimbali dening investigator utawa menyang pengadilan.
          Dheweke didakwa karo artikel 280.3 saka KUHP Federasi Rusia "Tindakan umum sing dituju kanggo ngrusak panggunaan Angkatan Bersenjata RF." Lan ana ewonan ing negara kasebut. Lan dheweke ora bakal entuk apa-apa.
      3. mad gedhe
        mad gedhe 28 Agustus 2022 16:50
        +7
        Ukrainians kudu tuku. Lan langsung ing bunches. Kanggo dhuwit, dheweke bakal ngedol ibune dhewe, lan bakal nyembeleh pepadhamu ing umum. Saka kabeh wong Ukrainia sing sinau karo aku ing kursus sing padha, mung siji sing duwe julukan "Jujur". wong patologis tenan prayoga. Liyane lan narovil ing .. kanggo ngapusi umume nang endi wae.
        1. Nyrobsky
          Nyrobsky 28 Agustus 2022 19:21
          + 11
          Kutipan saka mad big
          Ukrainians kudu tuku. Lan langsung ing bunches. Kanggo dhuwit, dheweke bakal ngedol ibune dhewe, lan bakal nyembeleh pepadhamu ing umum.
          Minangka laku nuduhake, iki sampah dhuwit lan acquirer mung nanggung kerugian. Sajrone taun kamardikan, Rusia ngetokake 200 milyar dolar menyang wong-wong mau, nanging bisa ngedol awake dhewe menyang Departemen Luar Negeri AS kanthi rega 5 milyar dolar lan, kanthi podo karo, nyerahake awake dhewe menyang EU kanggo "rezim bebas visa". Saiki AS lan Uni Eropa nandhang kerugian ekonomi lan politik tanpa prospek entuk barang sing penting, kabeh sing dibuwang ing kono ing bentuk senjata lan trenches finansial ilang kaya ing bolongan ireng, sanajan kasunyatane kerugian jaminan. saka sanksi lan counter-sanksi wis bali menyang Eropah mundhut saka atusan milyar unit conventional. Ora, kita ora perlu kanggo tuku, nanging kita kudu ngukum kanggo promiscuity, supaya ing mangsa iku bakal ora ngajeni marang pepadhamu.
          1. mad gedhe
            mad gedhe 28 Agustus 2022 20:10
            +1
            Sampeyan kudu miwiti saka ngisor. Pucuk-pucuk mau isih ana maling.
          2. cahya valentine
            cahya valentine 29 Agustus 2022 13:14
            +1
            Dheweke "tuku" "grosir", ngutangi negara kanggo pembangunan, lan iki, ing pikirane, ora ana wong liya.
            Lan ing kene, saiki, kanggo pembayaran sing ditargetake kanggo peralatan, senjata utawa informasi Amerika kanggo wong sing spesifik, bisa digunakake kanthi 95%. :))
        2. suhorukofal
          suhorukofal 28 Agustus 2022 20:32
          +3
          Kutipan saka mad big
          Padha bakal ngedol ibune kanggo dhuwit, lan padha bakal mateni pepadhamu ing umum

          Kanthi wiwitan SVO, struktur kekuwatan Ukraina wiwit seneng-seneng - bisa supaya pesaing kanggo dhuwit, supaya dheweke dadi agen pribadi Putin. Nanging para pengusaha ora mandheg ing kono, banjur korban kudu mbayar tebusan kanggo awake dhewe. Aku ora ngerti carane nerusake, iku bisa kanggo kurban layanan, Aku bakal pitutur marang kowe sing dhawuh kanggo dhuwit, yen sampeyan mbayar ekstra lan kita bakal njupuk. Aku ora ngerti carane bener iku, nanging diwenehi carane akeh padha seneng nyekel kabeh limo telik, lan carane akeh padha kejiret, iku supaya. Lan wong-wong iki padha sumpah. Dadi sejatine sampeyan bakal ngedol sapa wae sing dikarepake kanthi dhuwit.
        3. kucing Rusia
          kucing Rusia 28 Agustus 2022 20:52
          +2
          Kutipan saka mad big
          Saka kabeh wong Ukrainia sing sinau karo aku ing kursus sing padha, mung siji sing duwe julukan "Jujur". wong patologis tenan prayoga.
          Paling kamungkinan dheweke русский, nanging dicathet dening wong tuwa minangka wong Ukrainia, supaya ora katon ...

          Kutipan saka mad big
          Ukrainians kudu tuku. Lan langsung ing bunches. Kanggo dhuwit, dheweke bakal ngedol ibune, lan bakal mateni pepadhamu umume.
          Hire - pisanan nindakake tugas, banjur mbayar, nanging mung sawise mriksa kualitas karya.
          hi
      4. zurbagan63
        zurbagan63 28 Agustus 2022 19:08
        0
        "Para prajurit Novorossia semangat banget.."
        Apa sampeyan ndeleng paling ora salah sawijining dokumenter paling anyar babagan pejuang Donbass? supaya katon! Delengen mripate wong lanang umur 40-50 taun iki. Padha kesel lan kangen, agawe ...
        1. stankow
          stankow 29 Agustus 2022 19:51
          0
          Dadi 8 1/2 taun perang wis, carane ora kesel!? Nanging isih padha perang! Kamulyan lan pakurmatan kanggo wong-wong mau!
      5. ABC-schutze
        ABC-schutze 28 Agustus 2022 21:04
        -2
        Inggih, ing Staff Umum, mesthi, ora. Nanging ing antarane sing duwe akses menyang "ruang tunggu", cukup ...

        Sawise kabeh, nganti saiki, ing "pusat-pusat pengambilan keputusan" UTAMA rezim Bandera-NAZI, ORA ADA KESAN SATU-SATU wae.

        Lan tugas REAL "denazifikasi" REGIME BY PRIORITY DESTRUCTION "pusat-pusat pengambilan keputusan" PRAKTIS ora dirampungake ...

        Tegese, "wong nang endi wae" ing kamar ganti, isih mromosikake opsi "negosiasi" karo pimpinan Kyiv Natsiks. Lan sing ngerti, "tanpa isin" wis gouging pembangkit listrik tenaga nuklir lan langsung ing wilayah Rusia ...
        1. kim
          kim 30 Agustus 2022 07:36
          0
          CPR ing kasus iki - London lan Washington.
          Apa sampeyan pengin pindhah menyang swarga kanthi cara sing nyuda untu? Utawa isih luwih apik?
      6. Sergey Kuzmin
        Sergey Kuzmin 29 Agustus 2022 08:01
        +1
        Lan DRGs dumadi saka wong-wong mau lan uga-dilengkapi bisa ing mburi jero .. Truk padha kudu diunekake karo peralatan militer camouflaged .. Apa iki ora?
        Tooting. Pejuang saka pedunung Novorossia lokal lan luwih gampang kanggo operate ing mburi garis mungsuh. Sampeyan mung perlu kanggo ngiyataken wong-wong mau karo spesialis kita, utawa, Kosok baline, kanggo kalebu ing klompok pasukan khusus kita, supaya kita bisa luwih apik navigasi terrain.
        1. ABC-schutze
          ABC-schutze 29 Agustus 2022 11:46
          +1
          Aku pracaya iku luwih expedient kanggo numpes ALL depot bahan bakar lan pabrik produk lenga sing tiba ing "bidang sesanti". preduli saka "afiliasi", kayata "sipil - militer" ...

          Iki luwih gampang lan luwih aman tinimbang nggoleki "truk" lan ngrusak kanthi bantuan DRG.

          Sawise kabeh, tanpa bahan bakar, ora ana kendaraan siji-sijine (apa sing rodha utawa trek ...) bakal adoh. Apa lan ing ngendi sampeyan ora "ngirim" ...

          Kaget, transportasi rezim Kyiv sing lagi dimuat metu saka pelabuhan Segara Ireng. Kanthi gandum, jagung, lan sapiturute ... Lan apa, nyatane, bahan bakar sing ditindakake nalika "mulih"?...

          Ya, Moskow njamin keamanan transportasi dhewe, diisi panganan. Aku nandheske, TRANSPORTS, nanging ora fasilitas panyimpenan bahan bakar sing digunakake kanggo ngisi bahan bakar. Lan ora mung dheweke ...

          Dadi apa kabar? ..
  2. trafllot1832
    trafllot1832 28 Agustus 2022 15:11
    +3
    - 4 kru tank sing dilatih saka Angkatan Bersenjata Ukraina, mesthine ora kabeh 200, nanging 300 uga larang.
  3. Sergio_7
    Sergio_7 28 Agustus 2022 15:12
    +2
    Apik banget wong lanang, apik!
  4. Saboteur_Navy
    Saboteur_Navy 28 Agustus 2022 15:13
    +2
    Seneng maca iki
  5. Leonidich
    Leonidich 28 Agustus 2022 15:17
    +3
    Alon nanging mesthi. Dadi, kita bakal kanthi tenang nggiling klompok Donetsk kanthi sekuat tenaga, nanging ora sithik, kamenangan bakal dadi milik kita.
  6. neworange88
    neworange88 28 Agustus 2022 15:18
    0
    Ugledar ing peta luwih cilik tinimbang Maryinka. Cedhak banget karo Elenovka ing ngendi wong Azov lungguh.
  7. Nexcom
    Nexcom 28 Agustus 2022 15:22
    +3
    "... Pasukan Wehrmacht sing menang, kanthi kaku nahan serangan mungsuh, mundur menyang posisi sing wis disiapake sadurunge, saéngga nyadari rencana Fuhrer sing apik kanggo nggodho Bolshevik menyang jebakan liyane. Wehrmacht bakal mbuwang gerombolan Bolshevik saka Pomerania kanthi serangan kilat. "(C)

    cukup kanggo ngganti jeneng wilayah lan kabeh bakal padha banget. ahh, ya, Wehrmacht uga bakal diganti dening Angkatan Bersenjata Ukraina. dadi mung nelusuri kertas kanggo dill .... wis kaya mengkono, iku ... mungkin ora ing skala kuwi, nanging wis.
  8. yuriy55
    yuriy55 28 Agustus 2022 15:25
    0
    Sisa-sisa tatanan bersenjata Ukrainia, sing nyoba ngumpulake maneh, dipeksa mundur lan maneh "njagong" ing trenches, nemokake awake dhewe tanpa dhukungan saka kendaraan lapis baja ...

    ... ing ngendi dheweke mesthine ditutupi serangan TOC.
    Yagene dheweke bisa nutupi ("lungguh" ing parit)?
    1. Sergey Kuzmin
      Sergey Kuzmin 29 Agustus 2022 08:05
      +2
      ... ing ngendi dheweke mesthine ditutupi serangan TOC.
      Yagene dheweke bisa nutupi ("lungguh" ing parit)?
      Kita, mbokmenawa, mbanting ... Bisa uga kenek Ukronazis sing wis metu ing terobosan saka MLRS .... Kurang pengintaian udara kita, kayane ...
  9. roket757
    roket757 28 Agustus 2022 15:26
    0
    Perang tank cedhak Ugledar: mungsuh nyoba ndhelikake ing perkebunan alas, maneuver liwat dalan ing lapangan ranjau.
    . Arep njepret, lagi gelut...tegese ora usah diomongke kalah.
    Pacelathon liyane yaiku kepriye anggone nglawan... ing kene kudu dirungokake panemune para ahli.
    1. neworange88
      neworange88 28 Agustus 2022 15:37
      +6
      Kepriye anggone padha ngupayakake perang?Lan iki piye carane Angkatan Bersenjata Ukraina nyekel jabatan ora saka kualitas tentara, nanging mung saka jumlahe.
      "Ana informasi yen Angkatan Bersenjata Ukraina lagi dienggoni miturut dhaptar warga sing dievakuasi ing kutha kasebut!
      Nyolong properti sing dipikolehi warga kutha!
      Sawise Angkatan Bersenjata Ukraina metu saka omah utawa apartemen sing dijarah, cangkang mesthi bakal mabur ing kana!
      Diduga saka Federasi Rusia!!!”


      Natsiks ora sopan mecah kunci lan mlebu omah. Wingi padha nimbali uwuh menyang sing duwe omah ing omahe, padha teka lan ngomong - hukum militer, prajurit diijini pindhah menyang omah! Kowe pengen opo?!


      Wis pirang-pirang bengi berturut-turut kita wis ngamati carane cedhak omah kita, ing tengah, padha drive munggah ing mobil .. banjur padha metu looking metu .. ngendi ana apartemen kosong, padha narik lawang ing ngleboke .. kene evakuasi kanggo kowe.. budhal,,, lan sak iki bakal ngosongake omahmu.

      https://t.me/s/avdeevkaru
      1. roket757
        roket757 28 Agustus 2022 15:47
        0
        "legalized" marauder ... supaya sampeyan bisa narik kawigaten wong-wong sing ngarep-arep kanggo slamet, mlayu saka kono, lan malah njupuk loot.
        Iki kasedhiya kanggo sawetara banget lan ora bisa dadi siji-sijine cara kanggo menehi motivasi para pejuang.
        Pungkasane, kabeh wong weruh carane akeh peti mati, pincang bali, lan ora bali kanthi cara apa wae lan ora nate!
        Dheweke geser menyang penilaian primitif babagan kahanan kasebut ... ora, ora, iki ora cocog karo aku, nanging sampeyan dhewe, dhewe, mutusake, mikir babagan kenapa, kepiye lan kenapa.
    2. pemotong bolt
      pemotong bolt 28 Agustus 2022 15:40
      -2
      ora perlu ngomong babagan kekalahan.
      Jerman malah ing 45m digunakake kanggo nindakake counterattacks.
      1. roket757
        roket757 28 Agustus 2022 15:54
        +1
        Iki bisa dingerteni, sanajan keputusan para komandhane logis ... babagan taktik perang, aku ora ngrembug, dudu topikku.
        Aku kasengsem ing kondisi umum pasukane, pejuang. Kepiye motivasi, kepiye para komandan kanthi kontrol unit, kepiye lan suwene, kanthi efektif siap mbela awake dhewe?
        Sing pitakonan.
      2. kucing Rusia
        kucing Rusia 28 Agustus 2022 21:08
        0
        Quote: pemotong baut
        ora perlu ngomong babagan kekalahan.
        Jerman malah ing 45m digunakake kanggo nindakake counterattacks.
        Ing pungkasan sukses counteroffensive saka Wehrmacht
        Operasi Bautzen-Weisenberg 21-29 April 1945
        Wehrmacht bisa ngrebut maneh, sawetara dina sadurunge ilang, kutha kasebut Bautzen. Sukses iku episodik, nganti serangan balas dendam Tentara Abang lan Tentara Polandia.
        hi
    3. Konnick
      Konnick 28 Agustus 2022 15:43
      -6
      Babagan tawuran sing signifikan ing ngendi helikopter kita ngrusak 4 tank, Konashenkov kudu dilaporake. Yen ora nglaporake, iki kerjane dinas pers DPR, sing luwih nggegirisi NM DPR tinimbang menehi informasi objektif.
      1. roket757
        roket757 28 Agustus 2022 15:55
        +1
        Acara kaya ngono, episode, ora bakal dilewati, diumumake lan ditutupi, yen kabeh wis ana.
      2. mad gedhe
        mad gedhe 28 Agustus 2022 16:56
        +4
        Flyers ora banget dimanjakan karo penghargaan. Padha adoh lan ing langit. Dheweke bakal ngenteni. Putra ing skuadron duwe siji komandan sing mbuwang telung tank lan limang kendaraan tempur infanteri ing siji sortie. Liyane mung saka meriam lan NAR-ami rampung. Durung ana sing dikirim. Putrane ZBZ wis telung taun ora bisa tekan Siria. Sampeyan ndeleng, lagi diangkut ing kuldi.
    4. singa642
      singa642 29 Agustus 2022 07:33
      -1
      Perang posisi antarane perusahaan utawa platoon. Dadi kita ora bakal bisa ndeleng kamenangan
  10. Altman
    Altman 28 Agustus 2022 15:44
    +4
    Latihan sing apik, kualitas senjata lan pengalaman entuk menang. Nuwun sewu, bilih Slav punika perang kaliyan Slav. Utawa luwih apik, Amerika Serikat perang karo tentara bayaran Ukrainia nglawan Rusia. am Správně USA bojuje proti Rusku, Ukrajinci neumírají ing zájmy Ukrajiny, lan USA!
    1. roket757
      roket757 28 Agustus 2022 15:59
      +2
      Perang ora tau apik...
      Konflik iki minangka beban sing abot lan suwe.
      Wong-wong sing ora sopan karo paus minke bisa memuji awake dhewe, nanging saiki kita kudu menang lan ngelingi pelajaran iki ing salawas-lawase ... lan njaga "guru" kanthi luwih ati-ati supaya ora kedadeyan maneh.
  11. renyah
    renyah 28 Agustus 2022 15:54
    +2
    Kutipan saka: tralflot1832
    - 4 kru tank sing dilatih saka Angkatan Bersenjata Ukraina, mesthine ora kabeh 200, nanging 300 uga larang.

    Sinisme perang ujar manawa luwih nguntungake kanggo ngrusak wong sing tatu, dudu wong sing mati. Dipatèni, dibusak saka sangu. Wong sing tatu kudu diobati. Statistik - ana limang buruh medis kanthi kualifikasi sing beda-beda ing cedhak siji wong sing tatu. Rumah sakit, kasur, obat. piranti lan kabeh. Apa yen padha dipatèni? Anggaran kudu kekacoan karo wong-wong mau nganti urip.
    1. shapkin ushankin
      shapkin ushankin 28 Agustus 2022 18:49
      0
      Dadi sadurunge, malah Nazi mikir babagan iki. Lan dheweke wiwit ngeculake ranjau anti-personil sing nyuwek sikil ...
    2. kucing Rusia
      kucing Rusia 28 Agustus 2022 21:15
      +2
      Quote: Crispy
      . Wong sing tatu kudu diobati. Statistik - ana limang buruh medis kanthi kualifikasi sing beda-beda ing cedhak siji wong sing tatu. Rumah sakit, kasur, obat. piranti lan kabeh. .
      Statistik iki dudu babagan Ukraina ...
      Quote: Crispy
      . Apa yen padha dipatèni? Anggaran kudu kekacoan karo wong-wong mau nganti urip.
      Lan kekuwatan apa sing bakal ana ing Kyiv sawise rampung NWO? ...
      Nyuwun
    3. kim
      kim 30 Agustus 2022 07:38
      0
      kenek lan dig
      lan yen uga "ilang", sampeyan ora kudu mbayar "peti mati"
      diwenehi negara budget kanggo wektu iki, Ukraina cukup pilihan
  12. Darurat
    Darurat 28 Agustus 2022 16:17
    0
    "... Manuver liwat lorong ing lapangan ranjau ..." (c) sad Nanging katon Svidomo alon-alon sinau. Chapat ing minefield geni lan mriyang ora mbukak menyang tambang ... syaraf punggawa ing tingkat, nanging "atamans" iku banget.
    1. mad gedhe
      mad gedhe 28 Agustus 2022 16:52
      0
      Ukrainians ora tau dadi prajurit ala.
      1. Darurat
        Darurat 28 Agustus 2022 17:13
        -3
        Wes lan bakal. Kewarganegaraan ora dadi faktor penentu kualitas prajurit.
      2. stankow
        stankow 29 Agustus 2022 19:54
        -1
        Lan carane liya - sekolah Russian! Mental Rusia! Siji wong, utawa paling ora setengah wong.
  13. Al Manah
    Al Manah 28 Agustus 2022 17:31
    0
    Kutipan saka: yuriy55
    Aku bakal mbaleni tawaran maneh

    Pamrentah nimbang usulan-usulan sing wis entuk suara sing cukup mung ing siji sumber Internet - situs web Inisiatif Publik Rusia. Ing liyane - iku mung mbusak tombol lan ngeculake uap menyang singsot.
  14. Konnick
    Konnick 28 Agustus 2022 18:25
    0
    Wis wayahe mandegake replikasi palsu saka dinas pers DPR.
    Dibandhingake saka laporan Konashenkov tanggal 27 lan 28 Agustus. Jumlah kendaraan lapis baja sing rusak (ora mung tank) ing kabeh arah tambah mung 3 unit saben dina, lan miturut "perang" iki kudu nambah 6.


    Konashenkov ora konfirmasi kabar babagan tank lan 100 infantri. Dheweke ngomong babagan Praskoveevka babagan karusakan gudang, amarga. desa iki adoh saka garis ngarep. Kajaba iku, jeneng sing bener yaiku Praskovievka lan adoh saka Maryinka. Kabeh artikel palsu.
    1. mad gedhe
      mad gedhe 28 Agustus 2022 18:58
      -2
      Aku ora ngerti kenapa mbuwang wektu ing Konashenkov? Sing biasa ngomong sirah nganggo seragam. Apa sing digawa, banjur diumumake.
  15. Vladimir Postnikov
    Vladimir Postnikov 28 Agustus 2022 18:29
    +1
    Saka sawetara pihak, unit tank saka NM DPR metu menyang pasukan mungsuh sing maju lan, kanthi dhukungan saka penerbangan tentara Angkatan Udara Rusia, wiwit nglakokake tembakan sing dituju ing mungsuh. Kacarita pasukan mungsuh sing maju mundur menyang perkebunan alas, nanging iki ora nylametake saka geni helikopter serang.

    Miturut prakiraan paling konservatif, ing perang iki, mungsuh ilang 4 tank, 2 kendaraan tempur infanteri lan nganti satus personel.

    Nanging ana uga petungan sing ora sopan.
  16. bovi
    bovi 28 Agustus 2022 19:20
    -2
    Saka sawetara pihak, unit tank saka NM DPR metu menyang pasukan mungsuh sing maju lan, kanthi dhukungan saka penerbangan tentara Angkatan Udara Rusia, wiwit nglakokake tembakan marang mungsuh.

    paling positif ing artikel
  17. Bayun
    Bayun 28 Agustus 2022 20:25
    -1
    Pakaryan mesin baris pisanan pancen mbebayani lan heroik. lanang wesi. 2 iku wis luwih gampang kanggo bisa karo tip. Lan yen sampeyan uga ana ing perusahaan seni, sampeyan ora bakal meri mungsuh ...

    Sadurunge mripat kita, taktik anyar kanggo gelut kanthi nggunakake gaman abot wis lair. Contone, meriem poto-propelled ing kabeh kamulyan nuduhake saben kaluwihan saka "self-propelled". Karya titik MLRS uga anyar.

    Eh! Saiki penulis buku kanggo Akademi lan Sekolah kuwatir babagan pira sing kudu REWRITE. Ya, oke. Sing utama yaiku taktik anyar iki nylametake urip.

    PS: Sapa sing peduli babagan kacepetan. Dadi apik - ora misuwur, mlaku kanthi tenang ...
  18. renyah
    renyah 28 Agustus 2022 21:03
    0
    Kutipan saka shapkin-ushankin
    Dadi sadurunge, malah Nazi mikir babagan iki. Lan dheweke wiwit ngeculake ranjau anti-personil sing nyuwek sikil ...

    Tujuan utama saka kuwi, mesthi, ora sikil. Desain kuwi nalika projectile MLRS dibuwang metu saka wadhah, liwat target, padha, kaya spinners wiji maple, buyar lan tiba ing lemah tanpa karusakan, sistem cocking micu. Tambang adoh saka wilayah. Sampeyan ora bisa mikir cara sing luwih barbar yen ing ndhuwur kutha.... Ora muspra yen dilarang. Salah sawijining cara kanggo nyegah panggunaan iki yaiku nggunakake sing dilarang ing JAWABAN. contone, fosfor, termite, utawa biaya cluster. Ing Perang Donya II, ora Jerman utawa kita digunakake, dening persetujuan. We are thermite ing cangkang Katyusha, iku gas beracun. Iki mung cara kanggo gawe uwong yakin.
    1. stankow
      stankow 29 Agustus 2022 20:01
      0
      Senjata sing bener-bener insidious, lan luwih-luwih marang warga sipil, minangka kejahatan sing nggegirisi. Nanging - Ukraina wis mlebu lan ngratifikasi "Konvensi sing nglarang ranjau anti-personil, iku uga Perjanjian Otava." Nanging ora numpes. Iku misale jek sing ing 2015 wiwit numpes, nanging ora numpes. Rusia ora mlebu konvensi lan ora ngrusak cadangan. Muga-muga isih ora ditrapake lan ora ditrapake. Miturut cara, negara gedhe liyane - Amerika Serikat lan China uga ora mlebu konvènsi. Efektif banget. "Disemprot" ing lapangan lan kabeh - dina sabanjure ora ana sing bakal teka. Sawise diresiki. Nganti padha ngrusak awake dhewe.
  19. Carlos Hall
    Carlos Hall 28 Agustus 2022 21:13
    -1
    Katon padha ngaco munggah. Ora mungkin dheweke ngerti carane nindakake apa-apa tinimbang mbela awake dhewe ing posisi statis.
  20. renyah
    renyah 28 Agustus 2022 22:51
    0
    Quote: kucing-rusich
    Quote: Crispy
    . Wong sing tatu kudu diobati. Statistik - ana limang buruh medis kanthi kualifikasi sing beda-beda ing cedhak siji wong sing tatu. Rumah sakit, kasur, obat. piranti lan kabeh. .
    Statistik iki dudu babagan Ukraina ...
    Quote: Crispy
    . Apa yen padha dipatèni? Anggaran kudu kekacoan karo wong-wong mau nganti urip.
    Lan kekuwatan apa sing bakal ana ing Kyiv sawise rampung NWO? ...
    Nyuwun

    Lumrahe....
  21. renyah
    renyah 28 Agustus 2022 22:53
    0
    Kutipan saka Carlos Sala
    Katon padha ngaco munggah. Ora mungkin dheweke ngerti carane nindakake apa-apa tinimbang mbela awake dhewe ing posisi statis.

    Sabotase ing saindhenging Rusia lan Ukraina. Bakal luwih elek.
  22. Sergey Kuzmin
    Sergey Kuzmin 29 Agustus 2022 07:58
    0
    Ing wektu sing padha, tank saka pasukan republik wis tekan kadohan sing ndadekake iku bisa kanggo nyerang mungsuh karo geni langsung. Ing wektu sing padha, ana ancaman nggunakake sistem rudal anti-tank dening Angkatan Bersenjata Ukraina. Kanggo nyilikake ancaman iki, diputusake nggunakake unit tank, sing "tundha" lan dadi cadangan. Pungkasane, mungsuh disoriented dening geni saka sawetara arah lan ilang kemampuan kanggo nindakake tumindak counterattack.

    Miturut prakiraan paling konservatif, ing perang iki, mungsuh ilang 4 tank, 2 kendaraan tempur infanteri lan nganti satus personel. Sisa-sisa formasi bersenjata Ukrainia, sing nyoba ngumpulake maneh, dipeksa mundur lan "njagong" ing trenches maneh, nemokake awake dhewe tanpa dhukungan saka kendaraan lapis baja.
    Digambarake kanthi apik, miturut pendapatku. Penulis pantes dialem.
  23. renyah
    renyah 30 Agustus 2022 13:25
    0
    Kutipan saka kim
    kenek lan dig
    lan yen uga "ilang", sampeyan ora kudu mbayar "peti mati"
    diwenehi negara budget kanggo wektu iki, Ukraina cukup pilihan

    Sampeyan bisa nindakake luwih apik. Ninggalake, mundur. Ayo Rusia nambani lan nanggung biaya.