Review militèr

Wartawan militer babagan drone sipil: Tanpa "dolanan" iki sajrone permusuhan saiki, ora ana cara

18

Cukup akeh sing wis dikandhakake lan ditulis babagan kasunyatan manawa UAV dadi bagian integral saka permusuhan.


Iki ora mung babagan drone militer. Drone sipil uga wis bola-bali mbuktekake kegunaan lan efektifitase.

Miturut koresponden militer, "dolanan licik" ing urip sipil dadi pejabat intelijen sing bisa dipercaya, lan kadhangkala dadi sistem serangan pinpoint ing ngarep.
Utamane, ing saluran telegram "Reporter Rudenko V" Crita cekak wis diterbitake nuduhake carane quadcopter sekutu kasil nyelehake granat ing posisi benteng mungsuh - kanthi presisi pinpoint.

Nanging, akeh video kasebut wis diklumpukake ing jaringan, sing nuduhake panggunaan "dolanan" sing akeh lan migunani sajrone konflik bersenjata.



Miturut penulis saluran kasebut, drone sipil ing Donbass wis digunakake kanggo wektu sing suwe lan efektif banget. Wiwit awal konflik karo Ukraina, akeh unit Donetsk nggunakake "dolanan" iki minangka pramuka. Ing wektu sing padha, sajrone pirang-pirang taun, milisi Donbass entuk pengalaman akeh babagan nggunakake drone.

Senadyan kasunyatan sing ing awal operasi khusus, komando Rusia kanggo sawetara alesan mutusaké ora kanggo njupuk menyang akun iki prasaja, nanging ing wektu sing padha cara technical efektif, ing pungkasan, miturut wartawan militèr, wektu sijine kabeh ing. panggonane. Saiki quadrocopters ora mung dituku dening sukarelawan kanggo unit kita, nanging uga diprodhuksi ing perusahaan domestik. Dadi cetha yen sajrone permusuhan ora ana cara dina iki tanpa "dolanan".
18 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mauritius
    Mauritius 29 Agustus 2022 11:19
    +5
    Wartawan militer babagan drone sipil: Tanpa "dolanan" iki sajrone permusuhan saiki, ora ana cara
    Aku pracaya. Wis ana INFA sing "dolanan" ngenalaken menyang peralatan saben prajurit ing Amerika Serikat lan ing Inggris. Mung sawetara kaping cilik.
    1. Чёрный
      Чёрный 29 Agustus 2022 11:30
      +8
      We tuku karo wong lanang lan ngirim sawetara Toys iki kanggo fellow countrymen. Bab sing migunani. Drone sipil bisa digunakake ing tingkat skuad-platoon. Pengintaian, keamanan .... ukurane cilik kanthi ciri sing apik babagan dhuwur, jangkauan, lan kualitas gambar.
      2-3 saben cabang migunani.
  2. roket757
    roket757 29 Agustus 2022 11:20
    0
    Wartawan militer babagan drone sipil: Tanpa "dolanan" iki sajrone permusuhan saiki, ora ana cara
    Murah lan nyenengake ... sampeyan bisa nggunakake kanthi efektif, kanthi skill sing tepat.
    Senajan peralatan digawe khusus, sanajan luwih larang, katon, nanging ana kaluwihan, gumantung saka katrampilan / kepinginan pabrikan, pelanggan, lan mesthi gumantung saka rega ... sayang.
  3. trafllot1832
    trafllot1832 29 Agustus 2022 11:25
    +2
    Pungkasane teka lan langsung dadi luwih nyenengake. Penembak mortir nggunakake drone kanggo ngalahake simpul resistensi kanthi lengkap. Ana akeh video. Mbokmenawa operator UAV uga dibutuhake ing peleton.
    1. gajah
      gajah 29 Agustus 2022 11:36
      + 15
      Shoigu kudu ditampilake video kasebut supaya ora bingung ing prioritas. Candhi sing dibangun luwih saka 3 lemak babi ora bakal migunani ing ngarep
      1. Ronrew
        Ronrew 29 Agustus 2022 12:15
        +4
        Kepiye Hagia Sophia ora mbantu Kakaisaran Bizantium. Saiki Konstantinopel diarani Istanbul, lan Hagia Sophia minangka masjid sing bisa digunakake.
      2. Dedok
        Dedok 29 Agustus 2022 14:34
        0
        Quote: Gajah
        Shoigu kudu ditampilake video kasebut supaya ora bingung ing prioritas.

        ... ing paseksen ...
    2. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 29 Agustus 2022 11:43
      +3
      Kutipan saka: tralflot1832
      Pungkasane dheweke teka lan langsung dadi luwih nyenengake.

      Uh-huh ... Aku entuk - nanging mung sak NWO. Lan sadurunge dheweke, tentara ora ndeleng drone cilik kosong amarga keamanan sing ora apik (saluran fisik lan komunikasi), lan Milisi Rakyat percaya yen yen ana apa-apa, banjur tentara kita bakal teka lan perang kaya wong diwasa.
      Murz nulis manawa dheweke nawakake peralatan lan personel kanggo latihan nggunakake UAV cilik kanggo kabeh unit NM. Mung loro utawa telung batalyon / resimen sing ngrampungake perkara kasebut.
      Kutipan saka: tralflot1832
      Mbokmenawa operator UAV uga dibutuhake ing peleton.

      Dideleng saka video sing kondhang babagan ngresiki parit, ya, ora bakal lara.
      Sanajan tugas sing padha bisa ditanggulangi dening operator UAV sing nggarap mortir. Murz padha wrote sing infantri sing ora njaluk menyang firefight a - nalika mungsuh dideteksi, dumunung mudhun, lan banjur UAV mabur ing, lan titik diperlokaké dideteksi wis numpes utawa ditindhes dening geni mortir.
  4. Ampere
    Ampere 29 Agustus 2022 11:32
    +6
    .... Senadyan kasunyatan manawa ing wiwitan operasi khusus, perintah Rusia kanggo sawetara alasan mutusake ora nganggep iki prasaja, nanging ing wektu sing padha tegese teknis efektif ....
    Komando kita lan Menteri O kanthi serius nyiapake ... kanggo tank biathlon! Lan iya! ya NWO ora bab utama ing MO. Biathlon gagal - ora ditrima! Iki minangka kebanggaan kabeh MO! Viduha sing mulya! Penembake super lan aman, trep, nyaman. sedulur
  5. GNM
    GNM 29 Agustus 2022 11:33
    0
    ... printah Rusia kanggo sawetara alesan mutusaké ora kanggo njupuk menyang akun iki prasaja, nanging ing wektu sing padha cara technical efektif ...

    Paling kamungkinan, dheweke ora ngetung manawa drone dibutuhake ing tingkat departemen.
    Miturut tutorial video: padha nuduhake kabeh algoritma muspra, iku kudu ditampilake mung kanggo dhewe (Aku weruh carane Sumerians-rukopops padha diunekake munggah, nyoba kanggo ngirim "hadiah" kuwi), lan iku ora cetha kok. mayit kudu diunekake.
    1. Dedok
      Dedok 29 Agustus 2022 14:37
      0
      Kutipan: GNM
      Kamungkinan paling ora ngitungyen drone dibutuhake wis ing tingkat departemen.

      ngetung sapa sing bisa
      lan ing kasus iki, dheweke isih ora ngerti sebabe dheweke
  6. Dauria
    Dauria 29 Agustus 2022 11:56
    +8
    Saiki quadrocopters ora mung dituku dening sukarelawan kanggo unit kita, nanging uga diprodhuksi ing perusahaan domestik.


    Hmm ... ana kedadeyan ing situs web Aliexpress (ditampilake kikuk). Lan ujug-ujug, ora ana papan kanggo tuku motor 1104 sing ala. Luwih tepat - ing rega normal. Tangan kapindho - mangga. Ora diprodhuksi ing Rusia pancen tenan ora ana sing perlu kanggo ngumpulake dolanan. Baterei, mesin, pengontrol kacepetan, pengontrol penerbangan, kamera video lan peralatan kontrol. Ora ana, malah tabung serat karbon, piring lan baling-baling.
    Apa jenis "produksi ing perusahaan domestik" sing kita ucapake? Mbukak paket lan ngumpulake? Malah teka karo kunci ...
    1. Leshak
      Leshak 29 Agustus 2022 21:48
      0
      ... Mbukak paket lan ngumpulake? Malah teka karo kunci ...

      Lan angin munggah rega kanggo "immodest" tingkat. ya
  7. yowis
    yowis 29 Agustus 2022 11:58
    -5
    Kutipan: "... printah Rusia kanggo sawetara alesan mutusaké ora kanggo njupuk menyang akun iki prasaja, nanging ing wektu sing padha efektif technical liya ..." Akhir kutipan.
    Jeneng - sandhi - penampilan!
  8. Victor29
    Victor29 29 Agustus 2022 12:30
    -1
    Wingi, sawetara Jerman utawa Eropa liyane kanthi bias pro-Ukraina ngirim video babagan carane UAF nyolong drone saka Sladkov.
    Sanalika kontrol drone ilang, Sladkov lan kabeh tim kudu cepet-cepet mundur saka panggonan penyebaran, supaya ora tiba ing tembakan artileri / mortir kanthi cepet.
  9. mojohed2012
    mojohed2012 29 Agustus 2022 12:31
    +2
    Iki ngelingake kedadeyan Perang Dunia I, nalika perang posisional dibutuhake: Tongkat, pedhang, piso khusus, helm baja, cuirasses, mortir, pelempar gas, ketapel, bedhil mesin kanthi pendinginan banyu sing dipeksa ing kothak pil, lsp. . ngarep wis kebak, nanging sasi lan taun liwati. Dina iki, wektu mabur luwih cepet lan, Insya Allah, saben limang pejuang Angkatan Bersenjata RF ing platoon bakal nampa quadcopter pengintaian.
  10. svp67
    svp67 29 Agustus 2022 13:38
    +1
    Miturut koresponden militer, "dolanan licik" ing urip sipil dadi pejabat intelijen sing bisa dipercaya, lan kadhangkala dadi sistem serangan pinpoint ing ngarep.
    Ya, nanging wingi Sladkov nuduhake carane EW saka Angkatan Bersenjata Ukraina "nyolong" saka wong-wong mau drone kuwi wis "ngowahi" lan ora bisa nyimpen.
  11. avdkrd
    avdkrd 29 Agustus 2022 16:45
    +2
    Aku ora bisa ngerti kok adat kita, karo predilection tartamtu, mburu copters sing sukarelawan kita lan wong-wong sing ora indifferent nyoba kanggo nggawa menyang Donbass?