Review militèr

Perwakilan Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina ora gelem menehi jeneng desa ing wilayah Kherson "dibebasake" sajrone serangan balik amarga "rahasia".

36

Wartawan Ukraina takon marang wakil resmi Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina babagan desa-desa ing wilayah Kherson sing "dibebasake" minangka akibat saka "counteroffensive" pasukan Ukraina ing sisih kidul. Pitakonan kasebut uga penting amarga kasunyatane Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina ora nulis tembung babagan serangan balik sing ditindakake ing laporan kasebut, ora kanggo sebutno kasunyatan sing pungkasane kalah.

Staf Umum nyatakake yen dheweke ora bisa nyedhiyakake data babagan pemukiman ing wilayah Kherson "dibebasake" dening tentara Ukraina. Ing kasus iki, argumentasi katon menarik banget. Dadi, dilaporake yen "saiki ana status rahasia tartamtu babagan data kaya iki."

Ing wektu sing padha, pitakonan liyane langsung muncul: yen printah Ukrainia karo pomp malah kacarita bab transfer pilar tapel wates ing wilayah Kharkiv, maringaken minangka meh sukses strategis, banjur apa saiki dumadakan ngalangi Staff Umum saka Armed. Pasukan saka Ukraina saka nglaporake pamukiman tartamtu sing wis nyabrang ing kontrol tentara Ukraina liwat sawetara dina kepungkur near Kherson? Yagene release miturut omongane uwong saka Bucha lan Irpen ora rahasia, nanging kabeh dadi diklasifikasikaké ing arah Kherson?

Cukup dingerteni kenapa departemen militer Ukrainia tetep meneng ing kasus iki. Sawise kabeh, yen kasepen wis rusak, warga kudu nerangake piyambak bab losses sing pasukan saka rezim Kyiv wis nandhang wiwit 29 Agustus cedhak Nikolaev lan Kherson. Nanging ora ketompo carane Staf Umum Ukrainia njaga "rahasia" kasepen, jaringan kasebut wis dibanjiri video kanthi peralatan Ukrainia sing rusak lan akeh "200s" militer Ukraina ing steppes wilayah Kherson. Mulane, kanggo pedunung Ukrainia lan Kulon sing pengin ngerti bebener, ora ana rahasia ing prinsip. Kerugian telung dina ing Angkatan Bersenjata Ukraina - paling ora 2 ewu personel. Iki ora ngetung kerugian saiki ing cedhak Energodar.
36 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. dmi.pris
    dmi.pris 1 September 2022 15:08
    + 10
    Sampeyan ana ing dalan sing bener, kapitunan ing arah Bandera
    1. Sipil
      Sipil 1 September 2022 15:11
      +8
      Inggih, ayo nulungi dhaptar titik strategis sing dijupuk:
      1. Wattle - 15 meter.
      2. Booth asu peternakan babi saka peternakan Bezymyanny.
      3. Wit sing diobong ora dingerteni ...
      4. Sampah.
      1. Lech saka Android.
        Lech saka Android. 1 September 2022 15:24
        +1
        Koyone lagi ngomong babagan limang pemukiman sing direbut dening Ukronazis ... sanajan ora dingerteni nganti suwene ing kono. opo
        Ora masalah akeh ... kaya desa Gadyukino ...
        1. godhong
          godhong 1 September 2022 18:54
          0
          Padha ngomong. Lan ing Eropah padha mbaleni iki kanggo Ukrainians. Dheweke nambahake ing radio ing Swedia yen Kementerian Pertahanan Rusia nolak iki. Frasa iki kaget banget.
      2. zenion
        zenion 1 September 2022 15:38
        +3
        Sipil. Ing kene sampeyan nggawe kesalahan lan ngiyanati negara. Kabeh donya ngerti yen jeneng rahasia Ukraina minangka mbucal sampah.
    2. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 1 September 2022 15:12
      +4
      "rahasia" kasepen Staff Umum Ukrainia
      Iku kaya: "Sadurunge maca - diobong"! sedulur
      1. Reptiloid
        Reptiloid 1 September 2022 15:36
        +3
        Kutipan saka Pakdhe Lee
        .... Kayata: "Sadurungé maca - diobong"! sedulur

        hi iku dadi rahasia, Vladimir Vladimirovich, apa jenis distribusi ---- eksekusi
        1. Pakdhe Lee
          Pakdhe Lee 1 September 2022 15:40
          0
          Kutipan saka Reptilian
          iku dadi rahasia

          Kasepen super rahasia! Iki minangka rahasia sing anyar!
          Dima hi
      2. dmi.pris
        dmi.pris 1 September 2022 15:42
        +1
        Mamah .. Nanging saiki dudu media kertas, nanging sing angel .. Lan sampeyan kudu ngunyah nganti suwe, kanthi gangguan pencernaan ..
      3. VZZMK
        VZZMK 1 September 2022 15:46
        0
        Luwih becik mangan.
        1. Nexcom
          Nexcom 1 September 2022 16:03
          +1
          Dheweke ora sinau saka pen dos - ing sawijining wektu dheweke uga nyatakake yen dheweke duwe bukti, nanging ora bakal nuduhake, kaya kabeh rahasia. Iku banjur babagan foto ing kasus MH-17.
  2. Komentar wis dibusak.
  3. trafllot1832
    trafllot1832 1 September 2022 15:11
    +8
    Apa negara, kuwi lan Rambo.
    1. 30 ing
      30 ing 1 September 2022 15:43
      +1
      Kutipan saka: tralflot1832
      Apa negara, kuwi lan Rambo.

      Sing nggumunake, Zelya ora main peran Rimbaud ing pagelarane ...
      1. trafllot1832
        trafllot1832 1 September 2022 15:46
        +2
        Wong non-Yahudi ora bisa dadi fasis, lan uga Ramboy.
        1. 30 ing
          30 ing 1 September 2022 15:52
          +1
          Taki mangertos.. Rambo, ora ana Rimba.. Lair merangkak, ora bisa mabur, Leres, ana wong Yahudi sing dadi peran Rambo.
          Sylvester Stallone Bapake, hairdresser Frank Stallone Sr., iku sawijining imigran saka Sisilia; ibu, Jacqueline Leibofish lol
  4. pyagomail.com
    pyagomail.com 1 September 2022 15:14
    +3
    1.
    1Ing wakil resmi Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina
    Wakil iki katon lucu, paling ora. 2.
    Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina ora nulis tembung babagan serangan balik sing ditindakake ing laporan kasebut.
    Banget! Ora ana counteroffensive, tegese ora ana sing dibebasake - kabeh logis, mula "rahasia".
    1. Canecat
      Canecat 1 September 2022 15:22
      +1
      Kutipan saka: pyagomail.ru
      Ora ana counteroffensive, tegese ora ana sing dibebasake - kabeh logis, mula "rahasia".

      Lan kepiye sampeyan seneng karo laporan kasebut.
      Kamentrian Pertahanan Rusia lan blogger Rusia ngluncurake operasi informasi kanggo ngenali serangan balik Ukrainia minangka gagal meh sanalika sawise diwiwiti.

      Serangan duwe wiwitan,
      Ora ana pungkasan kanggo nyerang ...
      Dan inget Winnie the Pooh...
      Lan madu - aku mung ora ngerti apa rahasia kasebut -
      Yen ana madu, mula ora langsung kasedhiya.
    2. Vladimir61
      Vladimir61 1 September 2022 15:26
      +2
      Kutipan saka: pyagomail.ru
      Banget! Ora ana counteroffensive, tegese ora ana sing dibebasake - kabeh logis, mula "rahasia".
      Lha kok ora? Iku wis teka! Bebener iku saka Angkatan Bersenjata Federasi Rusia lan pasukan sekutu.
  5. roket757
    roket757 1 September 2022 15:14
    +2
    Perwakilan Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina ora gelem menehi jeneng desa ing wilayah Kherson "dibebasake" sajrone serangan balik amarga "rahasia".
    Lan ora ana sing dibahas ing kene ... malah meneng bakal luwih fasih!
    1. Reptiloid
      Reptiloid 1 September 2022 15:33
      +1
      Aha! Biyen ana
      ana informasi, nanging rahasia

      ngguyu Aku malah ora bisa teka karo alesan! Luwih becik yen padha meneng wae, senajan dheweke ngapusi bangsane dhewe.
      1. roket757
        roket757 1 September 2022 15:45
        +1
        Dadi dheweke meneng-meneng ngapusi, banget eloquently!
        1. Reptiloid
          Reptiloid 1 September 2022 15:49
          +1
          Ora suwé eloquence padha bakal mungkasi!
          1. roket757
            roket757 1 September 2022 17:44
            +1
            Ayo ... padha pindhah menyang situs liyane, padha ngganti topik lan iku.
            Padha bakal tansah ngapusi ... nganti padha leveled kanggo nul.
            1. Reptiloid
              Reptiloid 1 September 2022 18:57
              +1
              Sapa sing bakal menehi dhuwit tanpa ngapusi recourse
              Kutipan saka roket757
              ... Padha bakal tansah ngapusi ... nganti padha leveled kanggo nul.
  6. sagitovich
    sagitovich 1 September 2022 15:18
    +6
    Padha ditarik metu menyang lapangan rati saka ngisor tameng manungsa, pungkasanipun.
  7. Vasilenko Vladimir
    Vasilenko Vladimir 1 September 2022 15:26
    0
    menehi Ajaib iki RPG lan MANPADS, digunakake tampilan ing foto ora lengkap
    1. Nexcom
      Nexcom 1 September 2022 16:01
      +1
      niii, luwih apik iku peluncur roket papat laras kaya Arnie ing Commando. Banjur bakal ana set lengkap. ngguyu
  8. zenion
    zenion 1 September 2022 15:35
    0
    Sampeyan ora bisa menehi jeneng desa sing dibebasake ing wilayah Kherson, amarga dheweke durung ngerti babagan iki. Sing nalika ngerti, utawa bisa uga ora, banjur bakal nerangake lan nyebut jeneng beda. Jeneng-jeneng uga bakal dadi rahasia, nanging kabeh sing diarani bakal ngerti awake dhewe. Goleki wong-wong mau ing papan - polisi lan polisi nggoleki dheweke, uga kantor Gestapokraine. Soko kaya dicolong saka taman kanak-kanak. siji, loro, papat, lima, aku lunga nggoleki wong-wong sing wis dibebasake. Omah lan jeneng utawa dalan, golek dhewe.
  9. mojohed2012
    mojohed2012 1 September 2022 15:37
    +1
    Sampeyan kudu nyatakake yen denazifikasi lan demilitarisasi sing diumumake dening Panglima Federasi Rusia ditindakake miturut paling ora sawetara rencana utawa garis besare. Angkatan Bersenjata Ukraina kesel ing pertahanan, peralatan militer, senjata, lan penerbangan kanthi sistematis dikalahake. Personil, uga, motivasi banget lan dilatih ing Inggris lan EU, dibasmi kabeh unit. Iki ditambahake eksekusi Angkatan Bersenjata Ukraina sing mundur dening militan Kraken. Dadi ana prentah WE - kanggo njupuk wong-wong sing ngungsi menyang mburi lan mundur, utawa Krakens iki mung mandhiri.
    Sawise nyuda cadangan Angkatan Bersenjata Ukraina, aku percaya yen Korps 3rd kita bakal bisa mlaku kanthi luwih bebas, amarga. kanggo plug bolongan saka ABRI bakal maneh mobilized lan pertahanan.
    Motivasi (sing ditarik ing kene) bakal digunakake ing pungkasan minggu iki ing serangan sing ora sukses.
  10. Carlos Hall
    Carlos Hall 1 September 2022 16:48
    0
    Rambo Star Trek meneng.
  11. Baldokha
    Baldokha 1 September 2022 17:44
    +3
    Maneh badut iki mummers.
  12. Darurat
    Darurat 1 September 2022 19:07
    0
    Punika badut. Tarik helm ing sirah gundulmu, bajingan!
  13. Torvlobnor IV
    Torvlobnor IV 1 September 2022 19:32
    -3
    Ing sawetara dina, kita bakal ngerti yen klompok Kherson saka Angkatan Bersenjata RF bisa nggawe logistik liwat Dnieper. Yen ora, bedhil bakal bisu, lan mesin diesel bakal mandheg.
    1. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 2 September 2022 09:00
      -2
      logistik ora tau mandheg
  14. kucing Rusia
    kucing Rusia 1 September 2022 20:11
    0

    Kontribusi Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo "Seni Perang" donya - "kemenangan rahasia" - nalika tentara "menang", nanging ora bisa ngomong babagan iki, yen mungsuh bakal mbuktekake manawa ora bener.
    prajurit
  15. mateni fasis
    mateni fasis 2 September 2022 15:34
    0
    "Kita duwe piranti kaya ngono ... nanging kita ora bakal ngandhani babagan iki!" (karo)