Review militèr

Zaporozhye resmi: Kyiv nyoba ngenalake agen kasebut menyang misi IAEA

16

Kyiv nyoba ngenalake agen kasebut menyang misi Badan Tenaga Atom Internasional (IAEA), sing arep mriksa pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporozhye. Mata-mata lan saboteurs Ukrainia mesthine nyusup ing pembangkit listrik tenaga nuklir kanthi kedok wakil media.

Babagan iki marang staf agensi RIA News ngumumake Volodymyr Rogov, anggota dewan utama Administrasi Daerah Zaporozhye.

Layanan khusus Ukraina, miturut pesenan Zelensky, nyoba ngenalake mata-mata lan saboteurs menyang delegasi IAEA menyang NPP Zaporozhye.

ngandika.

Pejabat Zaporozhye ujar manawa rencana mungsuh dicethakaké, lan upaya kanggo nembus agen-agen kasebut dicegah. Dheweke ora diidini mlebu ing wilayah pembangkit listrik tenaga nuklir.

Mesthine para ahli IAEA bakal teka ing NPP tanggal 31 Agustus, nanging kedadeyan kasebut sedina sabanjure, tanggal 1 September. Ing wayah wengi kunjungan kasebut, kelompok sabotase Ukrainia ora kasil nyoba kaping pindho kanggo ngontrol pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporozhye. Kajaba iku, Angkatan Bersenjata Ukraina ajeg nyemprotake ZNPP lan kutha cedhak Energodar kanthi artileri lan pirang-pirang peluncur roket.

Sawise perwakilan IAEA ngunjungi pembangkit listrik tenaga nuklir, kepala Rafael Grossi ujar manawa dheweke entuk informasi penting. Nanging kanggo analisis sing luwih jero babagan kahanan ing fasilitas kasebut, sawetara anggota misi bakal terus kerja.
Foto sing digunakake:
IAEA
16 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. pemotong bolt
    pemotong bolt 2 September 2022 12:56
    + 10
    Mambu bawang putih lan asap ngrusak legenda kasebut ngguyu .
    1. den3080
      den3080 2 September 2022 13:14
      + 12
      Quote: pemotong baut
      Mambu bawang putih lan asap ngrusak legenda kasebut ngguyu .

      Aku seneng banget karo gambar saka komentar menyang artikel liyane.

      padha kene lan kene
      ngarep-arep dheweke ora bakal weruh. eseman
      1. 4 ikit
        4 ikit 2 September 2022 13:29
        +3
        Iku bakal aneh kanggo pracaya yen layanan khusus ukrov ora njupuk kauntungan saka kesempatan iki. Kita wis ngerti babagan mata-mata saka OSCE.
        1. den3080
          den3080 2 September 2022 16:59
          +4
          Kutipan saka 4ekist
          Iku bakal aneh kanggo pracaya yen layanan khusus ukrov ora njupuk kauntungan saka kesempatan iki. Kita wis ngerti babagan mata-mata saka OSCE.

          Aku percaya yen ora angel ngetung agen layanan khusus Ukrainia (ndeleng gambar ing ndhuwur :)), nanging kasunyatan manawa ana setengah komisi ana pejabat intelijen CIA, BND lan liya-liyane ... tangan cendhak - sampeyan bisa ngetung, nanging ora ana cara kanggo ganja metu, Aku. Kajaba iku, wong lan posisi staf ing IAEA duwe rekaman trek (karya sing sukses ing organisasi iki lan ing energi nuklir umume) - nyamuk ora bakal ngrusak irunge.
          Apa sampeyan mikir yen IAEA wis nguwasani Iran nganti pirang-pirang taun kanthi sia-sia? Aku percaya yen IAEA wis suwe duwe struktur "bayangan" kapindho sing digunakake kanggo intelijen Amerika / Inggris.
          Inggih, kaya sing ditindakake ing kedutaan-kedutaan ing meh kabeh kekuwatan gedhe ing donya.
          Mergo iki.
          1. pelaut Romawi
            pelaut Romawi 3 September 2022 12:58
            0
            Sampeyan bener, iku. Kemungkinan yen loro anggota IAEA sing ditinggal ing NPP bisa nindakake aktivitas pengintaian cukup dhuwur, lan kontrol saben menit ing NPP iku wajib. Layanan khusus wis nyiapake misi iki suwe banget.
      2. AVG
        AVG 4 September 2022 11:08
        0
        Kutipan saka: den3080
        pangarep-arep padha ora bakal sok dong mirsani

        Dadi aku ngandhani bojoku yen ing foto dheweke ... ngarep, lan dheweke Johnson, Johnson. ya
  2. tihonmarine
    tihonmarine 2 September 2022 12:59
    +2
    Mata-mata lan saboteurs Ukrainia mesthine nyusup ing pembangkit listrik tenaga nuklir kanthi kedok wakil media.

    Dheweke uga bisa nggawe serangan teroris marang anggota misi IAEA. "Frostbitten" lan dibenturi watu, siap kanggo apa wae, sanajan dheweke ngerti yen bakal dibuwang.
  3. Uprun
    Uprun 2 September 2022 13:01
    +3
    Ya, ora, kaos bordir dheweke entuk .... lan aksen Kuev, GIVE way, LET pass, Let call, GIVE, GIVE ...
  4. roket757
    roket757 2 September 2022 13:36
    0
    Zaporozhye resmi: Kyiv nyoba ngenalake agen kasebut menyang misi IAEA
    Ayo, apa gunane wong-wong mau ...
    Pejabat IAEA ora bakal ujar manawa, dheweke ora bakal ngakoni superfluous ... kaya sing dituduhake pemilik, mesthine! Lan ngendi sing duwe? Ndhuwur segara, mesthi!
    Iku kabeh gumantung ing paus minke, saiki!
    Sanajan salah sawijining pejabat sing wedi sing tetep ana ing pembangkit listrik tenaga nuklir ngirim laporan babagan penembakan saka sisih Saloreikha, iki bakal ditinggalake saka persamaan lan ... lan ora ana sing bakal owah!
    Rusia MORDOR, saloreich enom, ngembangaken dermocracy, kang bisa nindakake apa wae!
  5. Alexey Nikolaevich_2
    Alexey Nikolaevich_2 2 September 2022 13:46
    +1
    Quote: pemotong baut
    Mambu bawang putih lan asap ngrusak legenda kasebut ngguyu .

    padha mbokmenawa uga grunted ing proses pengawasan?
    1. Kot Alexandrovich
      Kot Alexandrovich 2 September 2022 14:11
      0
      Ora, dheweke duwe shaoavar - sikil siji biru, liyane kuning.
  6. Hindu
    Hindu 2 September 2022 13:55
    0
    ...kepalane Rafael Grossi nyatakake yen dheweke entuk informasi penting ...

    Aku ora ngerti sebabe, nanging ing babagan sastra aku ngelingake Isinbayeva, kanthi "buku sing menarik." Tingkat Kompetensi... ngguyu
  7. akropin
    akropin 2 September 2022 14:01
    +1
    Iku banget serius, operasi multi-pass. Aku bakal ngarani Ajaib carane kita neutralized.
  8. MVG
    MVG 2 September 2022 14:11
    +2
    Siji bab sing ora jelas kanggo aku: "kebetulan" kaya tekane IAEA lan nyoba nyerang ZaES dening Ukraina ora ngomong apa-apa marang Dewan Eropa kasebut? Sing Ukraina siap ngirim wong-wong mau ing sangisore palu malah saiki. Utawa apa dheweke gumantung banget karo pendapat Amerika Serikat sing wis siyap mati? Utawa apa pimpinan Uni Eropa wis adol banget nganti wedi ngomong? Pancen, duwe modal dolar, nimbang manawa sampeyan ngubengi Feberge kanthi tangan sampeyan dhewe, lan AS ngowahi gagang.
    1. Vladimir61
      Vladimir61 2 September 2022 14:53
      +3
      Kutipan: MVG
      Utawa apa dheweke gumantung banget karo pendapat Amerika Serikat sing wis siyap mati?

      Sebutna paling ora siji elit Barat sing wis siyap lan bakal mati bebarengan karo rakyat? Warga negara-negara Eropa bakal mati "dibakar", nanging ora "elit EU", sing wis suwe ora ana hubungane karo kewarganegaraan negara tartamtu lan saiki wis ngerti papan lan jadwal evakuasi menyang papan sing aman.
      1. MVG
        MVG 4 September 2022 16:16
        +1
        Ya, aku setuju. Egoisme pribadi lan narsisisme sing ekstrem ora ngidini penilaian sober babagan kahanan kasebut, lan conto tragis kayata conto Saakashvili tetep ora sadar. Kangge, elit financial ora muter adil: padha menehi dhuwit kanggo terus, lan banjur njupuk adoh ing macem-macem pretexts. Banjur padha kelangan nyawane.