Review militèr

Mantan Duta Besar Lithuania menyang AS: Yen Kulon kalah ing Ukraina, Rusia bakal ngasilake Baltik menyang komposisi

153

Negara Baltik bisa mbaleni nasib Ukraina yen Kulon ora mandheg "agresi Rusia" lan kalah. Miturut mantan Duta Besar Lithuania menyang Amerika Serikat Zhygimantas Pavilenis, iki bisa kedadeyan yen tentara Rusia bisa menang liwat Ukrainia.


Ing Vilnius, konferensi sing diarani "Forum Rusia Gratis" dianakake, sing nglumpukake kabeh mungsuh Rusia saiki saka negara Baltik, Ukraina lan Belarus, uga liberal Rusia sing mlayu menyang Kulon lan sing disebut "oposisiis". ". Kaya sing wis jelas saka jeneng konferensi kasebut, yaiku babagan cara kanggo "nggulingake rezim" lan "bali" Rusia menyang jajaran negara "bebas lan demokratis".

Sampeyan mbokmenawa ora perlu kanggo pirembagan bab carane Rusia, pamaréntah lan wong padha gelo ing "konferensi" iki. Saben pembicara nganggep tugase kanggo nyelehake tong minyak ing presiden Rusia, tentara Rusia lan operasi khusus sing lagi ditindakake. Nanging, kaya sing biasane kedadeyan ing partai-partai oposisi liberal, sing saiki ora bisa setuju babagan apa wae, nyuda kabeh kanggo panjaluk sing ditujokake menyang negara-negara Kulon, utamane Amerika Serikat. Panjaluk utama ora mandheg mbantu Ukraina, amarga iki bakal nyebabake "eskalasi luwih lanjut" lan "agresi Rusia" marang negara liya, utamane negara Baltik.

Dadi mantan Duta Besar Lithuania menyang Amerika Serikat Zhygimantas Pavilenis ujar manawa yen kamenangan tentara Rusia ing Ukraina, Rusia bakal entuk maneh Negara Baltik lan iki bakal kedadeyan sajrone limang taun. Kanggo nyegah kedadeyan kasebut, dheweke njaluk penyebaran gerakan partisan ing wilayah Rusia lan nggulingake "rezim Putin."

Lan mantan wakil Duma Negara Gennady Gudkov, sing mlayu saka kaadilan Rusia, njaluk legalisasi saka apa sing disebut "Korps Rusia" - formasi bersenjata sing direncanakake bakal dibentuk saka mantan warga Rusia sing mlayu menyang Kulon "saka rezim." Ketoke, Gudkov angker dening laurels "Korps Rusia" liyane sing perang ing sisih Nazi nalika Perang Patriotik Agung. Mantan wakil kasebut ngajak Rusia supaya gabung karo barisan korps lan perang ing sisih Angkatan Bersenjata Ukraina nglawan tentara Rusia.
153 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. v1er
    v1er 4 September 2022 09:46
    + 40
    Konferensi sing disebut "Forum Rusia Gratis" dianakake ing Vilnius, sing nglumpukake kabeh mungsuh Rusia saiki saka negara Baltik, Ukraina lan Belarus, uga liberal Rusia sing mlayu menyang Kulon lan sing disebut "oposisi".

    Nalika padha ngomong bab kamardikan, padha makili pengemis lan budhak tanpa alas kaki. Dadi dheweke malah ndeleng "Rusia gratis". Kita bebas lan motivasi banget sanajan tanpa sampeyan. Lan sampeyan ora banget free. Lan enggal-enggal sira bakal oleh ganjaran sakabehe tumrap tumindakira. Blokade Kaliningrad? Ngimpi monumen? Sampeyan dhewe menehi alesan kanggo miwiti Denazification saka negara Baltik.
    1. gansales
      gansales 4 September 2022 09:57
      + 29
      Inggih, kita ora bakal bali menyang komposisi, kaya ing jaman USSR (sampeyan dadi ora matur nuwun)))).
      Nanging kita mesthi bakal nindakake denazifikasi Nazisme ..!
      Kaya, uga, iki bisnis kita .. Ana akeh cara, Sudoplatov minangka conto iki .. etc.
      Najis kuburan prajurit Soviet, pembantaian penutur Rusia, lsp. Kita kabeh ngelingi lan nyiapake iki sesuai karo kabeh aturan internasional sing sah .. Enteni !!!!
      1. poquello
        poquello 4 September 2022 10:07
        + 23
        Kutipan saka gansales
        Inggih, kita ora bakal bali menyang komposisi, kaya ing jaman USSR

        aja ngomong kanggo saben wong, Aku wong sing tanah kita kudu dijupuk adoh saka suku alam bébas
        1. Nelayan
          Nelayan 4 September 2022 10:28
          + 19
          Aku setuju! Kanggo Gagal negara lan ngusapake menyang Nazisme, liquidate statehood saka limitrophes lan nggawe provinsi karo hak duwe pamaréntah lokal kaya saindhenging Rusia, ngreksa basa lokal ing desa lan desa, ing kutha - basa negara saka pamaréntahan RUSSIAN.
          1. Syurik70
            Syurik70 4 September 2022 10:53
            +7
            Yen Negara Baltik pengin nganakake referendum kanggo gabung karo Rusia, mula kudu dianakake referendum ing Rusia manawa kita setuju gabung.
            Lan kanthi pribadi, aku bakal milih nglawan referendum kasebut.
            Ora gelem nyambut gawe, nuntut kakehan.
            BEBAS!
            Kita ora butuh wong-wong mau.
            Lan yen wong kepengin manggon ing Rusia lan siap ora mung duwe hak, nanging uga tugas, supaya wong pindhah menyang Rusia.
            1. Sergeyj1972
              Sergeyj1972 4 September 2022 11:29
              +8
              Pitakonan ing sisih lor-wétan Estonia saiki lan Daugavpils Latvia saiki karo saubengé, uga Klaipeda Lithuania saiki karo saubengé, kudu ditangani kanthi kapisah.
              1. kaping
                kaping 4 September 2022 15:20
                0
                Ya, kita ora butuh negara-negara Baltik sing mundur lan alon-alon iki .. Ayo nutup tapel wates kanggo dheweke lan mati, mung nganggo bohlam ..
                1. Sergeyj1972
                  Sergeyj1972 4 September 2022 15:34
                  +3
                  Sampeyan ora ngerti yen ing wilayah sing dakkandhakake, populasi sing nganggo basa Rusia lan Rusia luwih unggul?
            2. poquello
              poquello 4 September 2022 11:34
              +3
              Quote: Shurik70
              Yen Negara Baltik pengin nganakake referendum kanggo gabung karo Rusia

              apa sampeyan ngomong babagan? Suku-suku Nazi manggon ing kono sing ora duwe lan ora duwe hak kanggo tanah iki, sing manggon lan makarya ing kono kudu bali.
              1. Syurik70
                Syurik70 4 September 2022 13:52
                0
                Kutipan saka poquello
                Suku-suku Nazi manggon ing kono sing ora duwe lan ora duwe hak kanggo tanah iki, sing manggon lan makarya ing kono kudu bali.

                Tanpa pembantaian, Nazi ora bakal diusir saka kono.
                Lan Rusia ora bakal nindakake pembantaian.
                1. Denis812
                  Denis812 4 September 2022 16:01
                  +2
                  kenapa? Ayo padha urip. Tanpa hak milih.
                  Apa iki cara sing dipilih?
                  1. poquello
                    poquello 4 September 2022 16:57
                    +1
                    Kutipan saka Denis812
                    kenapa? Ayo padha urip. Tanpa hak milih.
                    Apa iki cara sing dipilih?

                    kaya ngono, nalika wong Rusia dirampas hak-hak, ora ana sing nguwuh-uwuh babagan pembantaian, lan liya-liyane ing Eropa.
                    1. Denis812
                      Denis812 4 September 2022 17:04
                      +1
                      Ya, ora ana pembantaian. Iku mung nglanggar hak asasi manungsa gedhe.
                      Ing apa Eropah demokratis hammered bolt.
                      Oke, matur nuwun wis ngajari aku.
                      Giliran kita wis teka
                  2. Nelayan
                    Nelayan 4 September 2022 19:57
                    +1
                    isih YA! Wong sing ora duwe kewarganegaraan (malah duwe paspor non-warga negara) minangka panemune, supaya dheweke keselak panemune dhewe!
          2. volodimer
            volodimer 4 September 2022 10:57
            +5
            Ing tangan siji.. Akeh wong lara lan mung lengkap "nomer 9".
            Ing sisih liya, dheweke bener.
            ing acara kamenangan tentara Rusia ing Ukraina, Rusia bakal ngrebut maneh negara Baltik lan iki bakal kelakon ing limang taun.
            Kita bakal mbalekake kabeh sing dadi duweke, sanajan ora "ing limang taun" ...
            Sing wadon saka asu bisa mambu sing lagi yapping.
            1. Smoke_in_smoke
              Smoke_in_smoke 4 September 2022 13:01
              +2
              Kutipan saka volodimer
              Kita bakal mbalekake kabeh sing dadi duweke, sanajan ora "ing limang taun" ...

              Peter I ora tuku Baltik saka bodho.
              Ora katon sampah dhuwit.

              Lan saiki, tinimbang menehi tandha "gratis" kanggo wong-wong mau, luwih becik dilelang, banjur mbatalake amarga keunikan panuku. apik
            2. Paul Siebert
              Paul Siebert 4 September 2022 13:20
              -2
              Kutipan saka volodimer
              ing limang taun

              Yen babagan Baltik, limang jam bakal cukup ... nglirik
          3. NDR-791
            NDR-791 4 September 2022 14:42
            +4
            Kutipan saka Fisherman
            Kanggo gagal negara lan nggeser menyang Nazisme, liquidate statehood saka limitrophes lan nggawe provinsi karo hak duwe pamaréntah lokal, kaya ing saindhenging Rusia.

            TANPA hak, tanpa. Mandiri - iku cukup. Ayo wilayah Kaliningrad dadi luwih apik. Lan Belarus bakal duwe akses menyang segara.
        2. pribadhi junior
          pribadhi junior 4 September 2022 10:49
          + 11
          Luwih becik ngenteni. "Land taking" tegese kabeh macan Baltik iki kudu diwenehi panganan. Apa kita butuh? Ekonomi EU bakal mulai mlengkung saka Baltik. Dheweke dhewe bakal dadi sing pertama njaluk gulu. Nanging dadi kanca karo Rusia iku hak istimewa.
          1. poquello
            poquello 4 September 2022 11:36
            +4
            Quote: Junior Private
            "Land taking" tegese kabeh macan Baltik iki kudu diwenehi panganan.

            oh wis! kanggo farms lan swasembada
            1. pribadhi junior
              pribadhi junior 4 September 2022 12:23
              +3
              Ing kasunyatan, masalah swasembada menarik lan ora gampang kaya sing dikira. Yen sampeyan nyoba mangertos ekonomi Chukhonian (ing wangun banget prasaja) kanggo 300 taun pungkasan, sampeyan bisa nggawe prakiraan ing ngisor iki:
              1. Ing diktator alus saka baron Jerman, Chukhon manggon lan seneng panen kentang lan transited sethitik ing urusan maritim. Lan ing wektu sing padha ora mikir kanggo pamer.
              2. USSR nggawe "pameran urip Soviet" saka Negara Baltik, menehi panganan, mbangun pabrik lan pembangkit listrik tenaga nuklir.
              3. Salajengipun, Chukhon diwenehi subsidi dening Uni Eropa, miturut skema Amerika sing wis kabukten.
              Saiki poin 2 lan 3 ilang, wong mlayu saka negara Baltik, produksi mandheg, sektor energi mati. Mung titik 1 tetep.
          2. volodimer
            volodimer 4 September 2022 13:45
            +2
            dadi kanca karo Rusia iku hak istimewa.

            Leonid, iki minangka trolling perdana menteri Estonia ngguyu ngguyu ngguyu
            Lan komentar sing bener banget. hi
        3. Sergey3
          Sergey3 4 September 2022 11:31
          +1
          Lan apa bab suku? Aku setuju sing bantala apik, nanging suku painfully alam bébas!
          1. poquello
            poquello 4 September 2022 11:39
            0
            Kutipan: Sergey3
            Lan apa bab suku? Aku setuju sing bantala apik, nanging suku painfully alam bébas!

            Kutipan saka poquello
            nyedhiyakake telung peternakan gedhe kanggo parasit lan pengkhianat lan supaya babi tuwuh ing kana lan nenun wreaths
          2. 30 ing
            30 ing 4 September 2022 11:44
            -1
            Kutipan: Sergey3
            Lan apa bab suku? Aku setuju sing bantala apik, nanging suku painfully alam bébas!

            Apa sampeyan ngomong liar? ngguyu Banjur menyang kebon binatang ... Reservasi, kaya ing negara-negara lan ora ana apa-apa, ing saindenging jagad ndeleng suku Indian liar ing kebon binatang Amerika .. .. hi ombenan apik
        4. Truthmaker
          Truthmaker 4 September 2022 12:24
          +3
          njupuk tanah kita

          Iki bener. Sampeyan perlu kanggo mbalekake tanah Rusia, sing dituku dening Peter menyang Rusia, lan Rusia uga mbayar getih para prajurite !!!
          Tanah-tanah kagungane Rusia kudu bali menyang Rusia.
        5. gansales
          gansales 4 September 2022 12:28
          0
          Kutipan saka poquello
          Kutipan saka gansales
          Inggih, kita ora bakal bali menyang komposisi, kaya ing jaman USSR

          aja ngomong kanggo saben wong, Aku wong sing tanah kita kudu dijupuk adoh saka suku alam bébas

          Bakal ana zona khusus, kanthi pangkalan militer Rusia lan kontrol ketat kabeh lan kabeh wong .. Aku mung setuju! Aku weruh mripate ala ing jaman USSR ..

          Nah, saiki, nalika kuburan prajurit kita najisake lan pawai SS ditindakake lan pembantaian penutur Rusia ditindakake. .. A sethitik kaya Rebel lan maling .. Kanggo Siberia kanggo hard pegawe angel, nanging efektif.
          Lan ora ana Russophobia frenzied kuwi .. USSR nyoba kanggo apik lan coaxed wong-wong mau ing kabeh cara bisa kanggo detriment saka RSFSR .. Nanging padha repaid kita kanggo kabeh complacency kita!
        6. sagitovich
          sagitovich 4 September 2022 13:00
          -3
          Lan nandur modal maneh? Nyedhiyakake pensiun lan liya-liyane. Lan yen entuk lemak sethithik, dheweke bakal mlayu menyang Uni Eropa maneh.
          1. poquello
            poquello 4 September 2022 13:07
            0
            Kutipan saka sagitovich
            Lan nandur modal maneh? Nyedhiyakake pensiun lan liya-liyane. Lan yen entuk lemak sethithik, dheweke bakal mlayu menyang Uni Eropa maneh.

            "Lan sampeyan ora bingung wol pribadi karo negara"
            nefig iki sluts kanggo ngidini negara
        7. pak wolf
          pak wolf 4 September 2022 15:01
          +3
          Cukup ora njupuk, nanging bali! Miturut Perjanjian Nystadt, tanah kasebut ora mung direbut maneh dening Peter, nanging uga dituku saka makutha Swedia ...
        8. gansales
          gansales 4 September 2022 15:05
          0
          Kutipan saka poquello
          Kutipan saka gansales
          Inggih, kita ora bakal bali menyang komposisi, kaya ing jaman USSR

          aja ngomong kanggo saben wong, Aku wong sing tanah kita kudu dijupuk adoh saka suku alam bébas

          Hehe aku krungu.. keprungu
      2. UAZ 452
        UAZ 452 4 September 2022 11:48
        +1
        Gabung karo Rusia minangka hak istimewa, dudu hak, paling ora kaya ngono. Warga negara Baltik jelas ora pantes kanggo hak istimewa kasebut. Dadi yen wilayah iki dadi bagéan saka negara kita, banjur ing cara sing padha Koenigsberg tau mlebu, lan, ing cara, tilas tanah Jerman uga dadi bagéan saka Polandia - karo expulsion lengkap saka populasi sadurungé.
      3. Andriuha077
        Andriuha077 4 September 2022 11:59
        +1
        "Persetujuan babagan transfer kutha Vilna lan wilayah Vilna menyang Republik Lithuania lan bantuan bebarengan antarane Uni Soviet lan Lithuania" Lithuania nampa setengah yuta wilayah Vilna.
        Lithuania wiwit mbales dendam kanggo taun-taun nalika Vilnius dadi bagean saka Polandia, lan Polandia biasa dadi korban dendam.
        Mung panguwasa Soviet sing padha bisa mungkasi bacchanalia Polonophobia iki: sawise Lithuania dadi bagéan saka USSR, Polandia ora dianiaya maneh ing wilayah Vilna.
        https://zampolit-ru.livejournal.com/13469803.html
    2. wulan 702
      wulan 702 4 September 2022 10:10
      +6
      Dheweke dicritakake ing NATO Rusia ing wates taun 97 ... Apa sing ora jelas?
      1. seregatara1969
        seregatara1969 4 September 2022 10:27
        +3
        Sing, padha ngimpi luwih ngremehake Rusia lan ngrusak Rusia? Numpes monumen lan perdagangan karo Rusia?
        Donya ora bakal padha! Awake dhewe ora ngerti apa sing bakal kelakon, nanging bakal beda, kanthi cara dhewe!
        1. wulan 702
          wulan 702 4 September 2022 15:45
          +1
          Kutipan saka seregatara1969
          Sing, padha ngimpi luwih ngremehake Rusia lan ngrusak Rusia?

          Inggih, ya, amarga pemilik zaluzhny dhawuh supaya! Lan ing kasus iki, panggonan ing gear landing ngarep dijamin! Lan kasunyatan manawa sprat lara lara, mula apa sing salah?
      2. Nelayan
        Nelayan 4 September 2022 10:28
        +5
        Enem sasi NWO wis liwati lan mung tekan negara Baltik!
        1. Gritsa
          Gritsa 4 September 2022 10:46
          +4
          Kutipan saka Fisherman
          Enem sasi NWO wis liwati lan mung tekan negara Baltik!

          Aku ora mikir iku kanggo kabeh wong. Ora adoh sadurunge wong Estonia ...
          1. Nelayan
            Nelayan 4 September 2022 10:51
            +1
            ana langkah demi langkah ... pisanan entuk informasi, banjur transfer - iki tangi
            1. Romario_Argo
              Romario_Argo 4 September 2022 11:36
              +1
              populasi Baltik wis nostalgia bab urip ing USSR
              95% populasi Baltik mung pengin urip kanthi stabilitas
              lan stabilitas dibandhingake EU katon mung ing pasuryan saka Federasi Rusia
              politikus - Tribaltov tobaccos - bakal rauh ninggalake kanggo panggonan permanen ing Miami tho
          2. Sergey3
            Sergey3 4 September 2022 11:32
            +2
            Banjur ana wong Finlandia, butuh wektu luwih suwe kanggo nggayuh!
            1. Nelayan
              Nelayan 4 September 2022 11:57
              0
              Dheweke daaaalekooo, ora tekan dheweke :)
    3. Sergey Drozdov
      Sergey Drozdov 4 September 2022 11:58
      -1
      Lan ora ana cara kanggo nutupi karo sawetara jenis "Kaliber"? - supaya ora nandhang sangsara suwe ...
    4. mamang
      mamang 5 September 2022 12:17
      0
      Kutipan saka v1er
      Blokade Kaliningrad? Ngimpi monumen? Sampeyan dhewe menehi alesan kanggo miwiti Denazification saka negara Baltik.

      Denazification, deNATOzation saka negara Baltik perlu strategis. Ora amarga nilai hantu saka wilayah kasebut - keamanan kanggo.
  2. asu ajag88
    asu ajag88 4 September 2022 09:48
    +8
    Ide kasebut mesthi apik ... nanging apa, parasit lan pengkhianat iki nyerah marang kita ... kesimpulan saka jaman USSR wis digawe ... ora ketompo carane akeh dhuwit sing didorong lan perusahaan bakal bali Muzzles Nazi ... nanging sampeyan bisa ngethok koridor tanah menyang Kaliningrad .. ... kita mbayar tanah iki nganggo emas ... wis dadi duweke kita
    1. Mauritius
      Mauritius 4 September 2022 09:59
      +5
      Kutipan saka silberwolf88
      Ide iki mesthi apik ... nanging apa, parasit lan pengkhianat iki wis nyerah marang kita ... kesimpulan saka jaman USSR wis digawe ... ora ketompo carane akeh dhuwit lan perusahaan sing didorong.
      Lha wong kono sepisan utawa kaping pindho lan salah ngitung. Usaha digali, tanah subur dibuwang, pupuk Yok, kaya manure. Nyuwun Lan pelabuhan tanpa es lan pangkalan angkatan laut bakal migunani kanggo kita, yen ora "wong liya bakal teka" nganti China. aran
    2. poquello
      poquello 4 September 2022 10:11
      +2
      Kutipan saka silberwolf88
      apa kanggo kita iki parasit lan pengkhianat nyerah

      nyedhiyakake telung peternakan gedhe kanggo parasit lan pengkhianat lan supaya babi tuwuh ing kana lan nenun wreaths
      1. 41 KAB
        41 KAB 4 September 2022 10:25
        +3
        Kutipan saka poquello
        parasit lan pengkhianat kanggo nyedhiakke telung farms gedhe

        Ing Strip tapel wates konco kabel barbed, lan tanpa gas ngguyu
        1. poquello
          poquello 4 September 2022 10:38
          0
          Quote: 41 DAERAH
          Kutipan saka poquello
          parasit lan pengkhianat kanggo nyedhiakke telung farms gedhe

          Ing Strip tapel wates konco kabel barbed, lan tanpa gas ngguyu

          ora, uga, iki kakehan, cukup kasar kanggo ngirim menyang situs construction
    3. Navodlom
      Navodlom 4 September 2022 10:33
      +3
      Kutipan saka silberwolf88

      apa kanggo kita parasit lan pengkhianat iki nyerah ...
      kesimpulan saka jaman USSR digawe

      Kesimpulan utama kudu digambar saka jaman pungkasan taun 80-an, nalika padha nguwuh-uwuh "Aja mangan pinggiran! Ayo padha pisah ing gubug lan kepiye carane urip!"

      Ing kono asu kasebut ngubur.
      Padha numpes daya paling gedhe ing nguber jins lan chewing gum.

      Ing sawijining wektu kita krungu babagan parasit lan babagan tanah sing ora perlu.
      30 taun wis liwati. Lan maneh, "Kita ora butuh parasit."
      1. asu ajag88
        asu ajag88 4 September 2022 14:24
        0
        lan sampeyan maca Bush Sr. ... sing paling disubsidi yaiku: Ukraina, sawetara republik Asia Tengah lan negara Baltik ... dheweke wedi yen Rusia bakal nggawe terobosan ekonomi ...
        1. Navodlom
          Navodlom 4 September 2022 15:10
          +1
          Kutipan saka silberwolf88
          sampeyan maca Bush Sr. ... sing paling disubsidi yaiku: Ukraina, sawetara republik Asia Tengah lan negara Baltik

          Nuwun sewu, kula mboten ngajeni piyambak.
          Iku penasehat jaban rangkah sing dirungokake ing jaman Yeltsin.
          Apa iki mimpin kanggo ora rahasia.

          Ketoke, dheweke wiwit lali yen mungsuh ora mulang babagan sing apik.
          Bush st. iku spesialis ing ekonomi Soviet?
          Sampeyan njupuk ing ngendi?
    4. Gritsa
      Gritsa 4 September 2022 10:49
      +3
      Kutipan saka silberwolf88
      Ide kasebut mesthi apik ... nanging apa, parasit lan pengkhianat iki nyerah marang kita ... kesimpulan saka jaman USSR wis digawe ... ora ketompo carane akeh dhuwit sing didorong lan perusahaan bakal bali Muzzles Nazi ... nanging sampeyan bisa ngethok koridor tanah menyang Kaliningrad .. ... kita mbayar tanah iki nganggo emas ... wis dadi duweke kita

      Ngomong sinis - kenapa kita butuh Balts? Nanging sawetara wilayah, sepur, pelabuhan, pabrik (yen ana), kutha - ora bakal lara, luwih-luwih - kita kabeh mbangun.
      Kepiye carane wong Jerman ilang saka wilayah Kaliningrad? Kawicaksanan kudu kaya mangkel iki uga ilang. Ing leladen! Sampeyan bisa sinau saka pengalaman AS sing paling demokratis babagan perkara iki.
      Saiki kabeh wong bakal nyalahake aku babagan fasisme ngguyu
      1. Netomsky
        Netomsky 4 September 2022 10:57
        0
        Quote: Grits
        Ing leladen! Sampeyan bisa sinau saka pengalaman AS sing paling demokratis babagan perkara iki.
        Saiki kabeh wong bakal nyalahake aku babagan fasisme

        Kaya ing Amerika Serikat, wong-wong India diwutahake menyang "tanah tandus", yaiku, diterjemahake saka basa Inggris menyang "tanah sing ora bisa digunakake", mula wong-wong mau kudu nyedhiakke wilayah ing Taimyr lan pindhah kabeh ing kana.
  3. Leshak
    Leshak 4 September 2022 09:48
    + 10
    ... Negara Baltik bisa mbaleni nasib Ukraina ...

    Mesthi, bisa uga yen dheweke ora mandheg ing Rusia. Atine cukup kanggo nutup - ora ana sing bakal ndemek.
    1. 4 ikit
      4 ikit 4 September 2022 10:05
      +5
      Sawise kabeh tumindak lan serangan marang Federasi Rusia, Lithuania kudu nyiapake kanggo skenario paling ala. Kita ora duwe "sedulur" wong ana, kajaba kanggo. minoritas sing nganggo basa Rusia.
  4. AlexGa
    AlexGa 4 September 2022 09:49
    +6
    O! Wong-wong mau banjur ngerti yen karo kawicaksanan kaya ngono, kedaulatane dadi pitakonan gedhe!?
    1. Dauria
      Dauria 4 September 2022 10:03
      + 11
      O! Wong-wong mau banjur ngerti yen karo kawicaksanan kaya ngono, kedaulatane dadi pitakonan gedhe!?

      Dheweke ora wedi. Padha ngarep-arep kanggo cling siji lan kuat minangka monolit Uni Eropah, lan banjur cukur luntur, Polandia squabble karo Jerman, Yunani ora seneng Turki. Licik Hungarians bek gas langsung .. Glavnyuk jaban rangkah bokong karo China, nempatno Eropah ing "misbyah perjuangan" .. Padha bakal ninggalake asu piyambak ing platform.
  5. Egoza
    Egoza 4 September 2022 09:50
    +9
    Dadi mantan Duta Besar Lithuania menyang Amerika Serikat Zhygimantas Pavilenis ujar manawa yen kamenangan tentara Rusia ing Ukraina, Rusia bakal entuk maneh Negara Baltik lan iki bakal kedadeyan sajrone limang taun.

    Menehi adoh impen rahasia? Lan sampeyan pisanan takon Rusia, ing FIG sampeyan butuh?! Beku, ngulu mangsa iki - teka mlaku dhewe, lan ora bakal luwih saka 5 taun
    1. penembake gunung
      penembake gunung 4 September 2022 09:59
      +3
      Quote: Egoza
      Menehi adoh impen rahasia? Lan sampeyan pisanan takon Rusia, ing FIG sampeyan butuh?! Beku, ngulu mangsa iki - teka mlaku dhewe, lan ora bakal luwih saka 5 taun

      Padha apik tenan pinter. Kepunahan suku wis ilang hak eksistensi ...
      1. gurzuf
        gurzuf 4 September 2022 10:10
        +5
        Lan sampeyan bisa miwiti karo gagasan ndhukung proklamasi Republik Narva (Prinarovskaya SSR). Kanthi ambruk USSR ing 1990-1991. ing bagean Estonia saka Narovie (Ida-Virumaa) gagasan disebarake babagan proklamasi Republik Narva (Prinarovskaya SSR)
    2. gansales
      gansales 4 September 2022 10:05
      +2
      Quote: Egoza
      Menehi adoh impen rahasia? Lan sampeyan pisanan takon Rusia, ing FIG sampeyan butuh?! Beku, ngulu mangsa iki - teka mlaku dhewe, lan ora bakal luwih saka 5 taun

      Elena setuju! tresna
      Kabeh bakal beda lan ora ana "sedulur" maneh..
      Denazifikasi kaku miturut Sudoplatov, lsp.
      Kita wis cukup ndeleng pawai sampeyan saka keturunan "babi" saka SS lan polisi liyane saka punishers getih ..

      Foto simbolis banget kanggo sampah Nazi iki
      1. Mauritius
        Mauritius 4 September 2022 10:10
        0
        Kutipan saka gansales
        Foto simbolis banget kanggo sampah Nazi iki

        Ora bisa maca apa sing diiklanake polisi?
        1. gansales
          gansales 4 September 2022 16:40
          -1
          Kutipan saka Mauritius
          Kutipan saka gansales
          Foto simbolis banget kanggo sampah Nazi iki

          Ora bisa maca apa sing diiklanake polisi?

          Padha nglindhungi ghouls iki saka ...
      2. AAG
        AAG 4 September 2022 15:06
        0
        "... Foto sing simbolis banget kanggo sampah Nazi iki..."
        Apa sampeyan ngerti apa simbolisme foto iki? Nah, coba ngerti!
        Kasunyatane, wedhus SS iku siji (!), Lan polisi akeh banget, lan dheweke njaga iki ... durung rampung saka wong! Aku ora ngerti, Nanging, taun apa foto, ketoke, saka lawas. Sajrone pirang-pirang taun, jumlah pawai wis akeh (((. Sing dikarepake. Lan yen sampeyan nonton video taun-taun pungkasan, polisi ngadhepi para pawai.
        Simbolis. Kabeh iki ditandur saka njaba. Nanging (!), Delengen jumlah mungsuh saka demolition, pembela monumen ing Baltik!
        ...(((Lan ing kene, ing VO, akeh sing nawarake kanggo ngukum wong-wong mau (marang tumpukan), ngiyanati maneh.
    3. svp67
      svp67 4 September 2022 10:30
      +3
      Bu hi
      Quote: Egoza
      teka mlaku dhewe

      Dheweke ora bakal mlayu, dheweke nggawe pager ing sadawane tapel wates ing kana ... supaya padha mlayu ing leladen lan anget
      1. gansales
        gansales 4 September 2022 16:48
        -1
        Kutipan saka: svp67
        Bu hi
        Quote: Egoza
        teka mlaku dhewe

        Dheweke ora bakal mlayu, dheweke nggawe pager ing sadawane tapel wates ing kana ... supaya padha mlayu ing leladen lan anget

        Dheweke bakal bengok-bengok lan ngobahake huruf Soviet .. Lan bakal kasep .. hi negatif
        Kita kabeh eling!!!

        Iki "sedulur" Bandera hehe Run, Khrushchev bakal ilang! Detasemen khusus Donetsk direkrut dening wong-wong sing wis kelangan kulawargane lan kanca-kanca .. Dheweke bakal ngetung sampeyan kanthi mripat lan negatif
  6. nnm
    nnm 4 September 2022 09:52
    +5
    Ngilingake:
    “Aku kudune ana ing panggonane!
    - dovyezhivaeshsya - sampeyan bakal!"
  7. Mauritius
    Mauritius 4 September 2022 09:53
    +5
    Mantan Duta Besar Lithuania menyang AS: Yen Kulon kalah ing Ukraina, Rusia bakal ngasilake Baltik menyang komposisi
    Lha wonge bakalan kalah, wah, bali, kok kuwatir banget? Nyuwun
    1. Sing nyetir pesawat
      Sing nyetir pesawat 4 September 2022 10:05
      +2
      Carane ora sumelang ing Baltus, amarga banjur padha kudu bisa lan ora njagong ing gulu kaya saiki, nampa bêsik salaka kanggo Russophobia rabid. Parasit.
  8. Normann
    Normann 4 September 2022 09:59
    +4
    Kita turu lan mikir - kepiye carane njupuk Labuses, sanajan ora ngerti - kenapa?
  9. tatarin1972
    tatarin1972 4 September 2022 09:59
    0
    Mikir sadurunge ngomong, utawa luwih apik, meneng. Ora perlu ngrusak Rusia, mula bisa uga kita ora bakal nyopot alat kelamin sampeyan ing lawang. Ing wayahe, sampeyan nindakake kabeh kanggo njaluk sampeyan denazification lan castration ing wektu sing padha.
  10. Mauritius
    Mauritius 4 September 2022 10:07
    +1
    peserta ora bisa setuju apa-apa kanthi konkrit,
    belay Spider ing bank, lan menehi hasil? Ingkang utama yaiku kanggo madhangi lan entuk pendanaan pribadi. aran Liyane iku saingan!
  11. maksimal 1987
    maksimal 1987 4 September 2022 10:08
    +2
    aja nesu! Mung wilayah Narva, Kotla-Jarve, Latgale, Memel, Vilna!
    1. Gritsa
      Gritsa 4 September 2022 10:53
      0
      Kutipan: maxim 1987
      aja nesu! Mung wilayah Narva, Kotla-Jarve, Latgale, Memel, Vilna!

      Lan Suwalki!
  12. virtual
    virtual 4 September 2022 10:11
    +4
    On ... kita ora perlu wong, sanajan padha takon maneh piyambak.
  13. nik-mazur
    nik-mazur 4 September 2022 10:12
    +1
    ... yen Kulon ora mandheg "agresi Rusia" lan kalah ...
    Ora yen, nanging nalika ...
  14. Skworen
    Skworen 4 September 2022 10:12
    0
    Negara Baltik nyerah marang kita, kaya sikil kaping lima asu :)
    njupuk Rusia metu saka kono, lan iku, supaya Balt dhewe godhok ing guano :)
    1. 4 ikit
      4 ikit 4 September 2022 10:20
      +5
      Shkworen: Negara Baltik nyerah marang kita, kaya sikil kaping lima asu :)
      njupuk wong Rusia metu saka kono,

      salah. Kita butuh Negara Baltik lan Rusia sing manggon ing kana lan bakal terus urip.
    2. Sergey Kulikov_3
      Sergey Kulikov_3 4 September 2022 10:53
      +2
      Sampeyan ora mikir sing bener, sampeyan kudu nggawa Nazi menyang EU, supaya wong-wong mau ngomong babagan identitas nasional ing kana, nanging tanah kasebut ora ana hubungane, wong-wong sing beda-beda manggon ing wong sing nganggo basa sing beda-beda, ana sawetara wong Estonia. , Latvia lan Lithuania, nggawe cadangan nasional saka wilayah iki ora worth iku.
    3. Sergeyj1972
      Sergeyj1972 4 September 2022 11:32
      +2
      Ana wilayah sing didominasi Rusia.
    4. AAG
      AAG 4 September 2022 15:17
      0
      "... njupuk wong Rusia metu saka kono, lan iku, supaya Balt dhewe godhok ing guano :)..."
      Akeh wong Rusia iki lair ing kana! Akeh sing mbangun infrastruktur SSR Baltik sajrone urip.
      Mulane, aku ora setuju karo bagean pisanan utawa kaloro komentar sampeyan.
  15. amatir
    amatir 4 September 2022 10:15
    +2
    Lan dheweke nerangake kenapa Rusia AGAIN negara Baltik. Padha dipakani / disiram, pabrik lan pembangkit listrik dibangun kanggo wong-wong mau, lan dheweke "nyimpen anjir ing kanthong".
    Sayange, dheweke ora bisa ngatur pembantaian. Ora wektu iku. Dadi ayo padha urip kanthi tentrem lan nyukupi awake dhewe kanthi ngrugekake Jerman, nganti rusak banget karo sanksi lan "ijo".
  16. swyatoslav
    swyatoslav 4 September 2022 10:18
    +3
    sing nglumpukake kabeh mungsuh Rusia saiki saka Negara Baltik, Ukraina lan Belarus, uga liberal Rusia sing mlayu menyang Kulon lan sing disebut "oposisi"
    - kabeh angga crawled menyang siji jar cilik! Bayangake, mung siji Kaliber ... nglirik
    1. Charik
      Charik 4 September 2022 12:52
      0
      ora, kene sampeyan kudu soko harder lan luwih cepet X47 Dagger contone
  17. Vladimir Sedov
    Vladimir Sedov 4 September 2022 10:24
    0
    suku iki, kaget dening permissiveness, isih durung ngerti sing Rusia ora perlu saka tembung ing kabeh. Ing bab mung, cepet utawa mengko, politisi cekap kanggo Rusia bakal njagong ing kono
    1. Roso 56
      Roso 56 4 September 2022 12:38
      0
      Politisi Rusia lan Russophiles saka warga lokal bakal kuwasa ing kana lan mung wong sing cukup normal sing bakal urip. Ora kabeh digunakake ing kabeh kepala Nazi. Elinga sapa sing nyopir Molotov menyang negara-negara lan ana akeh lan saiki ana.
  18. svp67
    svp67 4 September 2022 10:25
    +1
    Dadi mantan Duta Besar Lithuania menyang Amerika Serikat Zhygimantas Pavilenis ujar manawa yen kamenangan tentara Rusia ing Ukraina, Rusia bakal entuk maneh Negara Baltik lan iki bakal kedadeyan sajrone limang taun. .
    Nanging kenapa mantan duta besar ing Polandia lan Kazakhstan ora diundang, uga mantan Aleut saka Alaska?
  19. Sibguest
    Sibguest 4 September 2022 10:27
    +3
    Miturut Freud: "... bakal bali ...". Ya, bisa bali menyang wilayah Rusia. JANCOK (sapa sing butuh sampeyan), KARENA - AJA JANJI (ngomong ing RUSIA)! Nazi sing ora nyukupi bakal mati utawa mlayu menyang Eropa sing ora dicuci (ha-ha-ha!). Lan wilayah karo Rusia lan Balts nyukupi bakal bali menyang RUSSIA standar. Wektu ana ing sisih kita.
    1. minder
      minder 4 September 2022 14:06
      +1
      Kutipan saka sibguest
      KARENA - AJA JANCOK

      Bener, mung "nehren" sing ditulis bebarengan, amarga iku adverbia, ora negasi telek.

      PS Lan "jancok", dening cara, banget (nanging kene, gumantung apa iki temenan). hi
      1. Sibguest
        Sibguest 4 September 2022 18:17
        +1
        Loro-lorone pesen ditulis bebarengan utawa kapisah - gumantung konteks. Ing kasus iki, kanthi kapisah.
        1. minder
          minder 4 September 2022 20:29
          0
          Ing kene ejaan kudu dicenthang kanthi pitakonan kontrol.

          Yen "ngendi?" - banjur "neraka", lan yen "kenapa?" utawa "apa?" - banjur "jancok iku."

          Yen ana apa-apa?" - banjur "ora telek", nanging yen "apa?" utawa piye?" - iku "nehra"
  20. utara 2
    utara 2 4 September 2022 10:29
    +2
    ing artikel aku weruh kaputusan setengah bener ora nelpon kabeh sing padha ing konferensi ing Vilnius Russophobes, nanging kanggo nelpon wong mungsuh saka Rusia. Ing kasunyatan, padha kudu disebut mungsuh saka Rusia. Amarga fobia iku wedi, dudu gething, lan padha sengit marang Rusia. Lan mungsuh iku kaya saingan lan ora cukup mungsuh. Lan padha kumpul ing kana - mungsuh Rusia nyurung lan ngrancang kanggo nggulingake pamrentah ing Rusia kanthi kekuwatan senjata. Sapa iki yen dudu mungsuh Rusia? Lan umume, istilah "Russophobia" kudu ditinggalake. Mesthi ana istilah "sengit marang Rusia"
  21. Ratmir_Ryazan
    Ratmir_Ryazan 4 September 2022 10:29
    +3
    Gudkov dhewe wis gabung karo "Korps Rusia" lan perang ing pangkat Angkatan Bersenjata Ukraina?

    Skins for sale.
  22. Rusian
    Rusian 4 September 2022 10:29
    +1
    Lan kabeh Balts kanggo hard pegawe ing Siberia kanggo Russophobia. Lan mung populasi sing nganggo basa Rusia sing bakal tetep ana
    1. Gritsa
      Gritsa 4 September 2022 10:58
      0
      Kutipan saka rusich
      Lan kabeh Balts kanggo hard pegawe ing Siberia kanggo Russophobia. Lan mung populasi sing nganggo basa Rusia sing bakal tetep ana

      Lan kanggo ngumumake Lytysh, Lithuania lan Estonia "non-warga". Ing kene bakal nyenengake! Ayo padha ngrasakake apa sing dirasakake dening Rusia. Nang endi wae ing pesisir Samudra Arktik kanggo ngatur OA Baltik. Lan kabeh - menyang "tanah kelairan sajarah" sing ora pengin nampa.
  23. Luminman
    Luminman 4 September 2022 10:39
    0
    Rusia bakal mbalekake negara Baltik menyang komposisi

    Sapa sing butuh telek iki? nglirik
    1. Roso 56
      Roso 56 4 September 2022 12:32
      +1
      Lan kita bakal bali tanpa chink, kita bakal ngirim iki menyang geyropa. Kepiye sampeyan seneng karo pilihan kasebut?
      1. Luminman
        Luminman 4 September 2022 15:15
        0
        aku seneng... nglirik
  24. Andrey Stavropolsky
    Andrey Stavropolsky 4 September 2022 10:42
    +2
    Kita mung bakal mbalekake apa sing migunani kanggo kita. Apa kabeh Lithuania yen mung bagean sing dibutuhake!
    1. Navodlom
      Navodlom 4 September 2022 11:26
      +3
      Kutipan: Andrey Stavropolsky
      Kita mung bakal mbalekake apa sing migunani kanggo kita. Apa kabeh Lithuania yen mung bagean sing dibutuhake!

      Ing negara paling gedhé ing donya, luwih saka setengah saka wilayah kang dijamin dening permafrost, ngomong bab tanah duwe bathi lan unprofitable - idea suicidal.

      Kabeh tanah duwe bathi yen sing duwe ngerti carane mbuwang kanthi bener.
  25. GNM
    GNM 4 September 2022 10:42
    +1
    ing acara kamenangan tentara Rusia ing Ukraina, Rusia bakal bali negara Baltik kanggo dhewe lan iki bakal kelakon ing limang taun.

    Wedi ora tanpa dhasar. Balt sajrone 31 taun "kamardikan" wis mbuktekake yen ora muspra yen dheweke ora tau dadi negara merdika, mung ora duwe "kemampuan" kanggo iki.

  26. ximkim
    ximkim 4 September 2022 10:42
    +2
    Yen sampeyan ndeleng kabeh saka sisih liyane. Kanggo kepentingane dhewe, Putin lan timnya terus kuwasa. Kanggo bantuan iki kabèh perusahaan ing tightening ngawut-awut lan flogging warga dhewe. Ya, ing umum, nggawa menyang perang sipil. Ana saluran TVK ing Krasnoyarsk. Nanging dheweke mlebu ing daftar agen asing. Kok digawa mrana? Ya, amarga saben rilis warta nuduhake omah gila sing nggawe kekuwatan regional.
  27. roket757
    roket757 4 September 2022 10:47
    0
    Mantan Duta Besar Lithuania menyang AS: Yen Kulon kalah ing Ukraina, Rusia bakal ngasilake Baltik menyang komposisi
    . Dheweke dhewe bakal mati .... lan wilayah kasebut, miturut oh, sapa sing njupuk, bisa dingerteni.
  28. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 4 September 2022 10:53
    +1
    ya. Kabeh jagad, nyelehake kabeh lan simpen Baltik. Dheweke bakal lungguh kanthi tenang kaya tikus, mula ora ana sing butuh X lan ora ana gunane. Ora, iku perlu kanggo metu periodik saka doorway lan yelp ing Rusia kanthi utawa tanpa alesan.
  29. Zaurbek
    Zaurbek 4 September 2022 10:55
    +2
    Telung Balts kaya "Elusive Joes" ..... Yen sampeyan narik bear karo mustache lan mblokir transit kanggo Kaliningrad .... Banjur padha mesthi bakal menehi lyuli.
    Apa wong ora bisa manggon .. Apa offshore, kabeh dhuwit bakal teka kanggo sampeyan saka Federasi Rusia tho .. Ora, sampeyan ora bisa njagong!
  30. mateni fasis
    mateni fasis 4 September 2022 10:57
    0
    Lan aja ngimpi, labuses, ora ana sing bakal teka menyang sampeyan. Nanging saka adoh sampeyan kudu nasionalisasi - sampeyan wis pantes.
  31. Andrey Moskvin
    Andrey Moskvin 4 September 2022 10:58
    -1
    Yagene Israel ora wedi nembak mungsuh negara?
    Apa sebabe kita mung nuduhake prihatin?
    1. Roso 56
      Roso 56 4 September 2022 12:29
      -1
      Kanthi iki marang sing Maha Agung, umume kita uga ngguyu babagan iki. hi
  32. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 4 September 2022 11:00
    +3
    Cons:
    1. Kabeh kudu diwenehi panganan. Dheweke ora bisa mangan awake dhewe.
    2. Iki ora Ukraina - bangsa Baltik sing mental categorically asing kanggo kita. Ora bakal ana kecanduan lengkap (yen durung kedadeyan ing USSR sajrone 70 taun ...)
    3. Saka paragraf 2: iki bakal dadi tanah karo wong sing ora ramah, sing kudu ngenteni kabeh wektu kanggo nasib ala.
    4. Masalah basa. Ora akeh wong sing ngerti basa Rusia. Wis, paling ora rong generasi lair lan digedhekake tanpa mangerteni basa Rusia.

    Pros:
    1. Total kontrol Segara Baltik lan pesisir.

    Apa plus iki ngluwihi minus liyane - ing kene saben wong duwe pendapat dhewe. Kula pribadi - ya, luwih gedhe tinimbang. Iki keamanan negara kita saka Northwest.
    Nanging akeh sing ora setuju :)
  33. Sketsa53
    Sketsa53 4 September 2022 11:07
    +3
    Aku maca komentar ... "nah ... Tribaltic iki dibutuhake, sanajan dheweke dhewe nyusup", uga, etc. ing urat sing padha ... Aku bakal nyoba menehi, miturut pendapatku, sawetara alasan sing isih butuh. 1. Masalah saka Tribaltic kudu ditanggulangi amarga kita kudu koridor tanah kanggo Kaliningrad. 2. Sawise rampung Wilayah 404, Tribaltic bakal dadi springboard sabanjure kanggo ancaman Rusia. 3. Kita mungkasi pembantaian populasi sing nganggo basa Rusia. 4. We njaluk kabeh pesisir Segara Baltik ing kontrol kita, lan karo pulo Ezel (Saaremaa) lan springboard trep, supaya kabeh limo Swedia lan Finlandia ora banget banter whining babagan segara pedalaman (Baltik). 5 Kita bali menyang tanah leluhur Kakaisaran Rusia, lan iki wis dadi Politik (ayo klik ing irung kabeh Saxon sing ora sopan lan iki sing ana ing mburi Puddle) supaya padha nesu.
    1. Tukang Pasang65
      Tukang Pasang65 4 September 2022 11:30
      +2
      Kutipan saka Shket53
      Aku maca komentar ... "nah ... kita kudu Tribaltic iki, sanajan dheweke dhewe nyusup"

      Ana akeh penutur Rusia ing kana ... Lan amarga akehe populasi sing ora nganggo basa Rusia kerja ing negara-negara Uni Eropa - padha ngresiki jamban - kenapa wilayah kasebut bakal kosong? Maneh, bakal luwih gampang tekan Kaliningrad. Ya, lan "spesialis" kita saka republik Asia Tengah bakal duwe papan tambahan kanggo kerja - Rusia ora "karet". ngguyu ngguyu ngguyu apik
  34. sub307
    sub307 4 September 2022 11:10
    +3
    "... uga liberal Rusia sing mlayu menyang Kulon lan sing disebut" oposisi. Lha kok diijini minggat? Apa GDP uga ora sabar dadi liberal maneh? Ora, mung ninggalake rute kanggo "uwal" - Yamal, Taimyr, Kolyma ...., dheweke bakal ngatur "konferensi" ing kana. nglirik
  35. Aleksandral
    Aleksandral 4 September 2022 11:12
    0
    Sampeyan wedi yen sampeyan kudu mangsuli kabeh!
  36. Commodore Arktik
    Commodore Arktik 4 September 2022 11:14
    +1
    wong bodho! Ya, kita ora butuh Limitrophe sampeyan - sawise bosok Geyropa - teka mlaku dhewe))
  37. Tukang Pasang65
    Tukang Pasang65 4 September 2022 11:25
    0
    Yen Kulon kalah ing Ukraina, Rusia bakal mbalekake negara Baltik menyang komposisi
    Aku maca judhul lan langsung muncul pitakonan - kenapa yen? Apa ora samesthine? Kita ora bakal adoh - 1812 Napoleon ing Moskow. Lan wis ing 19 Maret (31), 1814, pasukan Rusia dipimpin Kaisar Alexander I triumphantly mlebu Paris. Nopember 1941 Uni Eropa Hitler ing tembok Moskow, lan wis tanggal 2 Mei 1945, garnisun Berlin nyerah. Dadi - ora yen. Mung samesthine!
  38. Babi Bad (Ham)
    Babi Bad (Ham) 4 September 2022 11:26
    +2
    Kanggo nyegah kedadeyan kasebut, dheweke njaluk penyebaran gerakan partisan ing wilayah Rusia lan nggulingake "rezim Putin."

    diundang sapa? Gudkov utawa soko karo parasut dropped? utawa hodor?
    kabeh piz-ly iki ora pengin nglawan awake dhewe, dheweke pengin njagong ing gayland lan nguwasani rampokan pembayar pajak Amerika lan Eropa ...
    Sapa sing paling nggegirisi babagan tema "partisan"? bip? nggih, mbah putri wis entek, nanging sampeyan ora bisa nglarang urip kanthi apik ...
  39. Sergeyj1972
    Sergeyj1972 4 September 2022 11:27
    +2
    Degradasi moral bapak lan putrane Gudkov mung apik tenan.
  40. km-21
    km-21 4 September 2022 11:42
    +2
    Mantan Duta Besar Lithuania menyang AS: Yen Kulon kalah ing Ukraina, Rusia bakal ngasilake Baltik menyang komposisi

    Aku bakal ngomong liya:
    Yen Kulon kalah ing Ukraina,
    Negara Baltik dhewe bakal dijaluk dadi bagéan saka Rusia.
    1. Roso 56
      Roso 56 4 September 2022 12:26
      0
      Yen Kulon kalah ing Ukraina,

      Ora ana keraguan babagan iki.
      Lan babagan takon, sampeyan mesthi bungah, mula sampeyan menehi kedaulatan kanggo ngrampungake masalah iki. Lan iki ora malah bener, Rusia bakal bali menyang dhewe apa belongs kanggo hak warisan saka Kakaisaran Rusia.
  41. Farm kolektif punika sukarela.
    Farm kolektif punika sukarela. 4 September 2022 12:05
    -2
    Saka kabeh barang berharga, mung akses menyang segara tetep ing Baltik. Sprats lan Dzintars ora ana maneh menarik kanggo sapa wae.
    1. Roso 56
      Roso 56 4 September 2022 12:22
      -1
      Lha, apa ora, yen kita nindakake dhewe?
      1. Farm kolektif punika sukarela.
        Farm kolektif punika sukarela. 4 September 2022 12:31
        -2
        Produksi sprats wis dikuasai (ora ana lelucon), nanging minyak wangi dudu titik kuat kita, nanging uga dudu titik kuat Balts. Kanthi pathos apa Dzintars nyoba metu ing pasar donya, nanging oops ... nanging ora ana sing butuh. Saiki oligarki lokal Osinovsky ngegungake supaya dheweke bisa tetep. Nanging asile padha - bakal ngasilake merek euro wong liya ing fasilitas kasebut, kanthi produksi mikro kosmetik ing logo dhewe.
        1. Roso 56
          Roso 56 4 September 2022 12:46
          0
          nanging wewangian iku dudu pakaryan kita

          Sampeyan serius, ponakanku kerja ing Moskow Merah tilas, barang liwat gunung, malah menyang Prancis, mula ora perlu ngapusi.
          1. Farm kolektif punika sukarela.
            Farm kolektif punika sukarela. 4 September 2022 13:02
            0
            Yuri, dadi realis, ing Rusia produk industri minyak wangi dhewe ora dihargai. Kabeh Eurobrands digunakake, lan wong-wong sing ora duwe dhuwit kanggo cah wadon terus tuku palsu. Pangecualian yaiku garis anggaran krim lan sampo, sampeyan ora bisa mbantah ing kene, umume. Lan Moscow Red iki, nafig ora ana sing perlu! Larang lan ora populer.
            1. Roso 56
              Roso 56 4 September 2022 13:25
              0
              Ora bakal dibutuhake, mesthine wis suwe ditutup, lan kanthi cara, produk kanthi desain lan jeneng "Red Moscow" minangka barang sing populer lan populer banget. Aja ngidoni awak dhewe, amarga bisa dadi backfire.
  42. Roso 56
    Roso 56 4 September 2022 12:20
    0
    Gudkov mung bisu yen ngetung wong-wong sing oncat. Padha ora mlayu kanggo mbukak sirahe kanggo peluru.
    Lan ora ana sangsi manawa Negara Baltik sing dituku ing siji wektu dening Peter the Great bakal bali menyang omah. Lan sing ora kaya iku, apik riddance, sampeyan bisa malah bali menyang Swedia yen padha ngijini sampeyan.
  43. Tarasios
    Tarasios 4 September 2022 12:22
    -2
    lan nafig kudu "kalebu ing komposisi"? Lan maneh kanggo nandur modal, nggawe "gambar model" saka negara-negara miskin cilik iki? Apa maneh sing bakal dadi "penjajah"? Nafig nafig. Dadi ora usah tawar menawar.
  44. kelip-kelip
    kelip-kelip 4 September 2022 12:22
    +1
    Yen Kulon kalah ing Ukraina, Rusia bakal mbalekake negara Baltik menyang komposisi
    Kanthi kabungahan sing ora didhelikake, mantan duta besar Lithuania menyang Amerika Serikat ujar
  45. E B
    E B 4 September 2022 12:24
    0
    kita ora bakal njupuk iki sundel pro-Kulon bali free , supaya padha ora isi rega
  46. wofka
    wofka 4 September 2022 12:33
    0
    Karakter iki bakal menyang partisans dhewe? Umumé, dheweke ngusulake terorisme. Dheweke kudu dibubarake kanggo banding kasebut. Utawa, ing paling awon, contemplate sunrises ing manuk hantu kutub kanggo paling 10 taun
  47. Darurat
    Darurat 4 September 2022 12:42
    -1
    Aja ngimpi. Cukup kanggo feed freeloaders. Asu snickering saka pemilik nyakot.
    1. Novosibirsk
      Novosibirsk 4 September 2022 13:37
      0
      Urip 2 kaping luwih apik tinimbang warga RSFSR
      1. Roso 56
        Roso 56 4 September 2022 16:16
        -1
        Aku ora ngerti babagan urip, nanging aku bisa ngonfirmasi manawa pasokan kasebut luwih apik. Nanging ora kabeh, aku nggoleki sawetara suku cadang kanggo Zhiguli, aku ora nemokake, kaya kita. hi
        1. Novosibirsk
          Novosibirsk 4 September 2022 18:14
          0
          Zp 2 kaping luwih dhuwur. Miturut cara, ana kanca saka Tallinn. Ya, dheweke seneng ing kono dibandhingake karo Peter. Sinau ing pelaut
  48. Novosibirsk
    Novosibirsk 4 September 2022 13:36
    0
    Sapa sing butuh. Anggere padha ora ngaco munggah.
    1. Darurat
      Darurat 4 September 2022 17:16
      0
      Dheweke bakal telek. Iki tegese uripe. keprungu
  49. Knell Wardenheart
    Knell Wardenheart 4 September 2022 13:52
    -1
    Iku bakal nggawe pangertèn kanggo njupuk Baltik mung yen volume perdagangan penting karo EU dijamin bakal maintained. Nanging, kasunyatane penyitaan kasebut bakal nyuda volume kasebut kanthi signifikan, sing ditambah karo asimilasi wilayah kasebut sing dawa, larang lan ora dijamin, bakal nggawe perusahaan kasebut ora duwe bathi.
    Saka sudut pandang militèr, nilai buffer iki diragukan (kajaba koridor menyang Kaliningrad), amarga kanggo njaga kita, kita kudu njaga pasukan sing signifikan ing kana, rame banget, lan pasukan kasebut bakal diserang saka akeh. arah lan populasi lokal ora grapyak.
    Pramila, panangkepan nagari Baltik punika, badhe enggal-enggal nyebataken prêlunipun kangge nangkep Polandia ugi, utawi malah ngrêmbagakên kathahing tapel-wates Eropah Wétan supados nambahi prêluning pertahanan.
    1. Novosibirsk
      Novosibirsk 4 September 2022 18:13
      0
      Apa gunane ing lorong?
      1. Knell Wardenheart
        Knell Wardenheart 4 September 2022 19:33
        +1
        Koridor nambah pasokan Kaliningrad ing wektu tentrem, nanging amarga bakal dipotong lan diblokir yen ana basis data, mesthine bakal tetep. Nalika padha liquidate bagean ngalangi saka pasukan kita ing acara saka perang gedhe, iki bakal kelakon. Isine weteng elongated iki bakal njaluk kanggo Alignment padha, lan sayangé sethitik bakal ngganti saka stuffing karo sarana lan pasukan - jarak cilik banget kanggo senjata modern lan kanggo blitzes. Yaiku, kanggo nguatake pertahanan Kaliningrad sing nyata, Polandia uga kudu dicopot - sing bakal ngilangi ancaman potongan sing cetha ing pasukan kita. Yen ora, protrusion iki bakal ora ana gunane kanggo kita lan ora bakal muter kanggo safety kita.
        1. Novosibirsk
          Novosibirsk 4 September 2022 20:05
          0
          Dadi, kabeh negara Baltik kudu bali menyang fairway kita. Ora ana ing komposisi
  50. IVZ
    IVZ 4 September 2022 13:56
    0
    Dadi mantan Duta Besar Lithuania menyang Amerika Serikat Zhygimantas Pavilenis ujar manawa yen kamenangan tentara Rusia ing Ukraina, Rusia bakal entuk maneh Negara Baltik lan iki bakal kedadeyan sajrone limang taun.

    Apa sing suwe banget? Lan ing ngendi pranala menyang Ukraina. Sanalika sampeyan kesel nandhang lelucon liar ...