Review militèr

Kamentrian Pertahanan: Ing sawetara wilayah arah Nikolaev-Kryvyi Rih, mungsuh terus nyoba nyerang

29

Senadyan gagal serangan umum Angkatan Bersenjata Ukraina ing arah Nikolaev-Kryvyi Rih, ing sawetara wilayah tentara Ukraina terus nyoba kanggo nyingkirake pasukan Rusia saka jabatane. Bentrokan terus, mungsuh ngalami kapitunan gedhe.


Kamentrian Pertahanan ngrilis laporan anyar, ing ngendi dheweke ora nggatekake apa sing kedadeyan ing sisih kidul Ukraina, mung nglaporake upaya Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo serangan balik. Mulane, pisanan sawetara informasi ora resmi saka sumber liyane. Ora ana owah-owahan utama ing sektor Andreevsky, ing ngendi Angkatan Bersenjata Ukraina bisa entuk papan ing sisih kidul Ingulet. Bridgehead dhewe terus ana, ditembak liwat, mungsuh nandhang sangsara gedhe losses, nanging terus stubbornly nyabrang lan nyoba kanggo counterattack. Ing wektu sing padha, Angkatan Bersenjata Ukraina ora duwe cadangan kendaraan lapis baja ing kana, kajaba ana sing ditransfer saka sektor liyane ing wayah wengi. Kahanan kaya mangkene stabil, esuk ora ana kabar babagan owah-owahan kahanan.

Bagian kapindho ing ngendi Angkatan Bersenjata Ukraina ngluncurake serangan yaiku Olginsky. Ing kene, unit mungsuh nyerang Vysokopolye, ngrebut sisih kulon pemukiman lan malah ngunggahake gendera ing rumah sakit. Mundur unit kita dicathet supaya ora dikubengi. Nanging, ing wayah sore, kita nindakake serangan balik, nanging apa dheweke bisa ngalahake APU, durung ana informasi.

Saka laporan resmi ing arah iki, mungsuh ilang 11 tank, 7 kendaraan tempur infanteri lan 8 kendaraan lapis baja liyane, 9 truk pikap kanthi bedhil mesin abot lan luwih saka 220 personel militer. Dideleng saka intensitas permusuhan, tokoh kasebut pancen nyata. Helikopter Mi-8 sing mudhun lan rong gudang senjata lan amunisi, ing ngendi luwih saka siji setengah ewu cangkang kanggo MLRS, kalebu kira-kira rong atus amunisi kanggo HIMARS Amerika, uga kudu ditambahake kanggo kerugian Angkatan Bersenjata Ukraina.

Ing arah liyane: Ing Kharkiv, rudal tliti dhuwur nutupi titik penyebaran batalyon nasional "Kraken", luwih saka 30 nasionalis langsung pindhah menyang kategori 10th, lan 81 peralatan uga dirusak. Ing wilayah Krasnopolye, brigade Angkatan Bersenjata Ukraina sing kaping 20 diserang, kalah 50 lan XNUMX wong sing tiwas lan tatu.

Artileri lan penerbangan ing dina padha kenek 152 personel mungsuh lan wilayah panyebaran peralatan, kalebu enem pos komando lan numpes limang RAV lan amunisi depot. Kacarita babagan karusakan saka peluncur MLRS HIMARS Amerika ing wilayah Kharkiv.

Penembake anti-pesawat nembak limang drone Ukrainia, kalebu siji Bayraktar TB2. Ketoke Kyiv nampa kumpulan anyar drone Turki. Papat rudal HARM lan 34 roket Uragan MLRS dicegat. Alder lan HIMARS. Kabeh iki ditembak mudhun ing wilayah Kherson.

29 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. MARGADON
    MARGADON 5 September 2022 13:52
    +1
    Landak tusuk, nangis, nanging terus mangan kaktus Nyuwun
    1. ukum70
      ukum70 5 September 2022 15:17
      +5
      Menang ngono..
    2. barclay
      barclay 5 September 2022 16:04
      +9
      Landak kadang tusuk, nanging kadhangkala kekuwatane ora mandheg, kudu diakoni. Lan sampeyan uga kudu eling yen kabeh serangan balik cilik iki ora liwati tanpa kerugian kanggo kita. Iku misale jek sing duwe kekuatan mung kanggo nahan ngarep.
      Nganti saiki, ora ana omongan babagan serangan ing kutha-kutha gedhe. Alah...
    3. dmi.pris
      dmi.pris 5 September 2022 18:01
      +2
      "Landak" iki wis nguwasani jembatan, narik pasukan lan nyoba nyedhak kita nyedhaki Kherson.
  2. blunderbuss64
    blunderbuss64 5 September 2022 13:54
    + 20
    Durung ana sing "cemplung". Pertempuran nekad kanthi kerugian ing loro-lorone.
    Tukang gun.
    Transisi Vysokopolie saka tangan menyang tangan lan perang kanggo Arkhangelsk. Ringkesan kanggo 04.09.2022/XNUMX/XNUMX
    https://www.youtube.com/watch?v=1SewOnaEnhs
    1. Perokok
      Perokok 5 September 2022 14:03
      +2
      Pangiriman reguler amunisi 122 mm menyang Rumania lan luwih menyang Ukraina wis diadegake saka Pakistan ... Kerjasama militer-teknis Inggris ngangkut.
      1. Sketsa53
        Sketsa53 5 September 2022 15:39
        0
        Bisnis ... mung bisnis ... lan ora ana pribadi .... nanging ing ARMY 2022 ... mung apik tenan wong lanang
    2. Sketsa53
      Sketsa53 5 September 2022 14:11
      +6
      Ing kana, Brigade 35 saka suckers, wis mangan "anabolik" cepet-cepet liwat ... wah, padha ngubur ing kono .... sanadyan kita uga njaluk iku ...
      1. APASUS
        APASUS 5 September 2022 15:17
        +1
        Kutipan saka Shket53
        Ing kana, 35 Brigade nyedhot, wis mangan "anabolik" cepet-cepet liwat ...

        Padha bener nggunakake soko, Aku weruh ngendi tatu lan mati ambruk sawise bledosan, lan sawetara malah ora ngapusi mudhun, mung crouching mudhun lan nerusake.
    3. pandhu arah777
      pandhu arah777 5 September 2022 16:44
      +2
      Kutipan: blunderbuss64
      Durung ana sing "cemplung". Pertempuran nekad kanthi kerugian ing loro-lorone.
      Tukang gun.
      Transisi Vysokopolie saka tangan menyang tangan lan perang kanggo Arkhangelsk. Ringkesan kanggo 04.09.2022/XNUMX/XNUMX
      https://www.youtube.com/watch?v=1SewOnaEnhs

      Saka sofa tansah luwih apik kanggo ndeleng kahanan nyata ing ngarep nglirik
  3. Komentar wis dibusak.
    1. Trapp1st
      Trapp1st 5 September 2022 14:34
      -2
      Wong Inggris sing ora bisa ngerti manawa operasi sing dirancang kanthi apik bisa rampung kanthi gagal.
      Apa sampeyan ngomong babagan Blitzkrieg?
      1. Boril
        Boril 5 September 2022 14:54
        +2
        Mungkin blitZkrieg luwih bener?
        1. Trapp1st
          Trapp1st 5 September 2022 14:58
          +2
          Mungkin blitZkrieg luwih bener?
          ngguyu Persis))
  4. trafllot1832
    trafllot1832 5 September 2022 14:00
    +5
    Video karusakan Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi nggunakake peralatan pengintaian Irony ing arah Kherson wiwit nyebar liwat jaringan kita. .Apa padha udud ing Angkatan Bersenjata Ukraina, Ironi karo seni ing menit lan setengah nggoda Smashed menyang polynomials.
    1. Trapp1st
      Trapp1st 5 September 2022 14:35
      0
      Share link plz
  5. Jendral Shahimatovich
    Jendral Shahimatovich 5 September 2022 14:02
    -2
    Infantri kita ora cukup. Kurang banget.
    1. Perokok
      Perokok 5 September 2022 14:06
      0
      Quote: Jenderal Shahimatovich
      Infantri kita ora cukup. Kurang banget.

      https://t.me/yurasumy/4769
      https://t.me/yurasumy/4771
  6. isv000
    isv000 5 September 2022 14:28
    -2
    Bentrokan terus, mungsuh ngalami kapitunan gedhe.

    Ing wayah sore, lungguh ing gazebo ombenan , nonton nyamuk lan midges ngempet bolam lampu, gelombang demi gelombang wong bodho , lan tiba - mung duwe wektu kanggo nyapu mayit saka meja ... Dadi iki - apa sing ana ing sirah Nyuwun ? Dheweke ngerti, dheweke ndeleng, lan ... padha menek, lan dheweke lungguh ing trench nganti pungkasan ... belay
    1. My_Log_In
      My_Log_In 5 September 2022 14:44
      +4
      Lan yen kita nganggep sing "kanggo Motherland"? Sampeyan ora ngerti babagan cuci otak ing sisih "liyane". Sing paling awon yaiku Rusia perang karo Rusia, wong Kulon ora pengin perang ...
  7. mojohed2012
    mojohed2012 5 September 2022 15:02
    +2
    Topik kasebut rumit lan tragis. Angkatan Udara lan infantri bermotor kita uga ngalami kerugian sing bakal kita sinau ing mangsa ngarep.
    Nolak serangan saka akeh mungsuh ing ngarep ing serangan artileri ora kelakon tanpa mundhut.
    Nanging perang dhewe tanpa pati ora ana minangka fenomena.
    Kene, ora ketompo carane sinis muni, ijol-ijolan penting. Pinten Angkatan Bersenjata Ukraina kalah ing babagan wong dibandhingake karo Angkatan Bersenjata Federasi Rusia sing nentang dheweke, amarga. yen kita njupuk ing iman frail statements Putin lan Shoigu sing padha nglindhungi sipil lan pejuang dhewe, banjur ing lingkungan kuwi angel banget kanggo nylametake para pejuang pertahanan Angkatan Bersenjata RF. Pertempuran kasebut bisa ditindakake, ing medan datar sing mbukak, kanthi akeh artileri ing loro-lorone.
    Aku mikir yen ing pungkasan September bakal cetha apa nyerang ing kabeh arah wis entek uap utawa apa gilingan meat nyerang bakal terus.
    1. wuh wuh
      wuh wuh 5 September 2022 15:06
      +1
      Iku gumantung apa komando Rusia bakal bisa ngatur pasokan klompok ing sisih tengen Dnieper kanthi amunisi, bahan bakar lan panganan.
      1. Romario_Argo
        Romario_Argo 5 September 2022 17:35
        0
        perlu kanggo mindhah ngarep ing sadawane baris: Nikolaev - Yuzhnoukrainsk - Krivoy Rog - Zaporozhye
        lan pasokan bakal langsung nambah, shelling saka ZNPP bakal mandheg
        lan ana iku uncalan watu kanggo PMR - lan kita bakal Cut mati Ukraina saka Segara Ireng
      2. pandhu arah777
        pandhu arah777 5 September 2022 17:50
        0
        Dheweke bakal ndandani tanpa masalah, helikopter abot bisa dibuwang nganti ponton digawa.
    2. isv000
      isv000 5 September 2022 15:10
      +1
      Kutipan saka mojohed2012
      Aku mikir yen ing pungkasan September bakal cetha apa nyerang ing kabeh arah wis entek uap utawa apa gilingan meat nyerang bakal terus.

      Kanthi wiwitan cuaca sing adhem, bakal ana masalah pemanasan. Ing wektu kasebut, paling ora ana siji maneh pembangkit listrik tenaga nuklir bakal dikuwasani tentara Rusia. Ambruk energi kudu mbantu ambruk Angkatan Bersenjata Ukraina ...
      1. Arnok
        Arnok 5 September 2022 17:20
        0
        Ing wektu kasebut, paling ora ana siji maneh pembangkit listrik tenaga nuklir bakal dikuwasani tentara Rusia.

        Kang siji prediksi bakal lulus?
        1. isv000
          isv000 6 September 2022 08:54
          0
          Kutipan saka Arnok
          Kang siji prediksi bakal lulus?

          Saka Nikolaev nganti Yuzhnoukrainsk 124 km...
  8. trafllot1832
    trafllot1832 5 September 2022 15:08
    +1
    Piye kabare liwat.Koran pemenang Ig Nobel donya sing salah, koran anyar iki dicabut lisensi ing Rusia. apik
  9. Torvlobnor IV
    Torvlobnor IV 5 September 2022 16:55
    -1
    Aku nggunakake panelusuran ing situs, nggoleki tembung "kraken": dideleng saka warta, ing wayahe luwih saka 500 "battalion militan nasional" wis dirusak. Menapa malih, miturut warta sing padha, Kraken "kelangan kemampuan tempur" paling ora kaping pindho. Lan dheweke kaya mangkene: urip, kamar ngrokok.
    1. 30 ing
      30 ing 5 September 2022 17:02
      0
      Kutipan: Torvlobnor IV
      . Lan dheweke kaya mangkene: urip, kamar ngrokok.

      Pelajaran anyar sing dirilis saka pakunjaran entuk ...