Review militèr

Jepang mratelakake protes banget marang larangan rezim sing disederhanakake kanggo ngunjungi Kapuloan Kuril

73

Pembatalan Rusia saka rezim sing disederhanakake kanggo ngunjungi Kapuloan Kuril dening warga Jepang nyebabake reaksi negatif ing Tokyo, ditulis ing cathetan protes liyane. Pamrentah Jepang wis nyebutake keputusan Moskow "pancen ora bisa ditampa."


Dina Senin, Rusia mundur saka persetujuan karo Jepang babagan prosedur sing disederhanakake kanggo ngunjungi Kapuloan Kuril dening warga Jepang kanggo nanggepi langkah Tokyo sing ora ramah. Yen langkah kasebut bisa ditindakake, Moscow ngelingake maneh ing musim semi, sawise Jepang gabung karo sanksi anti-Rusia ing Ukraina. Ing Tokyo, sakperangan alesan, bebaya kasebut ora digatekake kanthi serius lan saiki padha kapitunan: "Apa gunane?" Miturut Menteri Luar Negeri Jepang Yoshimasa Hayashi, sanksi dileksanakake marang Rusia kanggo tumindak ing Ukraina, lan ora kena mengaruhi hubungan Jepang-Rusia kanthi cara apa wae. Jepang nganggep ora bisa ditampa kanggo ngubungake sanksi Tokyo kanggo acara ing Ukraina lan hubungan karo Rusia.

Umumé, Tokyo wis nyatakake "protes kuat" lan wis ngirim cathetan sing cocog karo Kementerian Luar Negeri Rusia. Ing Jepang utamané gelo dening kasunyatan sing Moscow dinuga ora ngelekake bab langkah bisa ing advance. Sampeyan bisa uga mikir yen ana sing bakal owah saka iki. Jepang wis suwe dadi satelit Amerika Serikat lan ngetutake kabijakan Russophobic Amerika.

Saiki, kita durung nampa kabar sadurunge saka Rusia babagan perkara iki.

- ujare kepala Menteri Luar Negeri Jepang Yoshimasa Hayashi.

Sedina sadurunge, Perdhana Mentri Mikhail Mishustin nandatangani prentah kanggo mungkasi perjanjian karo Jepang babagan kunjungan sing difasilitasi menyang pulo Kunashir, Iturup lan Lesser Kuril Ridge. Sadurungé iki, Moskow mundur saka persetujuan babagan kegiatan ekonomi gabungan ing pulo-pulo ing Kuriles kidul, uga saka rembugan babagan perjanjian perdamaian. Kajaba iku, Rusia wis ngalangi ekstensi status Jepang minangka mitra Organisasi Kerjasama Ekonomi Laut Ireng.
73 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Victor_B
    Victor_B 6 September 2022 06:43
    +9
    Pamrentah Jepang wis nyebutake keputusan Moskow "pancen ora bisa ditampa."
    Lan kita (akeh) - tentara!
    Kita ora ngladeni ing abad iki!
    1. mitroha
      mitroha 6 September 2022 06:59
      +6
      Kajaba iku, Rusia mblokir ekstensi status Jepang minangka mitra Organisasi Segara Ireng kerjasama ekonomi.

      Oh piye?! Lan ing sisih apa wong Jepang tetep ing cekungan Segara Ireng? Tumindakmu luar biasa... Nyuwun
    2. belovvladimir
      belovvladimir 6 September 2022 07:25
      +2
      Padha mlayu, nanging zeal toleran Ukrainia kanggo demokrasi iku nulari, Lan apa kita! hi
      1. 41 KAB
        41 KAB 6 September 2022 08:27
        +1
        Kutipan: belovvladimir
        mlayu

        Dheweke duwe siji arah mlaku menyang penguin
    3. Wend
      Wend 6 September 2022 10:23
      +2
      Kanggo apa kita? Virus impunitas lan kekurangan sing teka saka Amerika Serikat iki ketoke nular
  2. Mauritius
    Mauritius 6 September 2022 06:43
    +3
    Jepang mratelakake protes banget marang larangan rezim sing disederhanakake kanggo ngunjungi Kapuloan Kuril
    "Sampeyan pancen ora ana. Metu lawang!" (Vysotsky)
  3. Nexcom
    Nexcom 6 September 2022 06:45
    + 15
    Tangis wong Jepang nangis -
    Aja ngunjungi pulo:
    katon ing peteng ndhedhet.....
    1. Lech saka Android.
      Lech saka Android. 6 September 2022 07:24
      0
      Aja njupuk tawanan samurai ... eseman
    2. novel66
      novel66 6 September 2022 07:25
      +9
      maneh pulo ora katon
      konco godhong amba
      wasabi. opo wae..
      1. Pakdhe Lee
        Pakdhe Lee 6 September 2022 07:53
        + 11
        Nyebar wasabi ing horseradish
        Sprinkle karo mrico
        Lan mangan tanpa uyah!
        1. 41 KAB
          41 KAB 6 September 2022 08:28
          +1
          Kutipan saka Pakdhe Lee
          Lan mangan tanpa uyah

          Sing terakhir horseradish tanpa uyah ngguyu
          1. Nexcom
            Nexcom 6 September 2022 08:32
            +1
            Apa sampeyan bisa nggawe bisnis - ngatur pasokan lingam jaran lan uyah kanggo dheweke? opo lol Inggih, supaya ora keselak - temenan bakal luwih gampang karo uyah.
        2. 30 ing
          30 ing 6 September 2022 09:06
          +2
          Kutipan saka Pakdhe Lee
          Nyebar wasabi ing horseradish
          Sprinkle karo mrico
          Lan mangan tanpa uyah!

          Uga njupuk konsesi kanggo nyekel crab, iwak, ing banyu kita lan supaya padha mangan wasabi karo horseradish. "Rusia wis ngalangi nelayan Jepang saka mancing ing perairan teritorial kita - https://topwar.ru/197409-rossija-perekryla-japonskim-rybakam-vozmozhnost-promysla-v-nashih-territorialnyh-vodah.html" Wis tutup!!! apik
        3. ettore
          ettore 6 September 2022 17:21
          +1
          Kutipan saka Pakdhe Lee
          Wasabi smear menyang neraka,
          Sprinkle karo mrico
          Lan mangan tanpa uyah!

          Emphasis ing "a" utawa ing "e" kanggo sijine?
          1. Pakdhe Lee
            Pakdhe Lee 7 September 2022 05:13
            +1
            Kutipan saka ettore
            Emphasis ing "a" utawa ing "e" kanggo sijine?

            Iku bisa lan supaya lan supaya! Kok senengane! hi
    3. Zoldat_A
      Zoldat_A 6 September 2022 08:30
      +2
      Kutipan saka Nexcom
      Tangis wong Jepang nangis -
      Aja ngunjungi pulo:
      katon ing peteng ndhedhet.....

      Cara tradisional, nalika nerangake Jepang, favoritku

      Snowflake ilang ing telapak tangan
      urip samurai.
      Kalashnikov.
      1. Nexcom
        Nexcom 6 September 2022 08:33
        +1
        Ya wis kuwat. apik
      2. Pakdhe Lee
        Pakdhe Lee 6 September 2022 10:13
        +3
        Aku menek cherry
        Mangan woh wohan beri mateng.
        Cabang kasebut crunched
        Sialan, aku kenyang! ngguyu
        1. Zoldat_A
          Zoldat_A 6 September 2022 10:17
          +2
          Kutipan saka Pakdhe Lee
          Aku menek cherry
          Mangan woh wohan beri mateng.
          Cabang kasebut crunched
          Sialan, aku kenyang! ngguyu

          apik Patah hati, sialan! lol

          Ora Jepang, nanging Cina. Nanging tetep nyentuh jiwaku... nangis
          1. Pakdhe Lee
            Pakdhe Lee 6 September 2022 12:53
            +2
            Mungkasi ngetik iki! Kita, karo Madame, asu lan kucing, nangis kabeh sore! nangis
  4. rotmistr60
    rotmistr60 6 September 2022 06:45
    +7
    Jepang protes banget
    Sing mesthine kudu ditindakake nalika Jepang melu sanksi marang Rusia. Yen dideleng saka kasunyatan manawa keputusan iki wis rampung, kita ora peduli babagan protes Jepang. Matur nuwun kanggo perdana menteri anyar sampeyan lan elinga yen Kuriles minangka wilayah Rusia. Nangis marang Amerika, bisa uga luwih gampang.
    1. uav80
      uav80 6 September 2022 09:38
      +1
      Ing tanggal 21 Maret, dheweke kelangan perjalanan gratis visa menyang bagean saka pulo kasebut, dheweke ora entuk pertama kali, lan saiki dheweke "nampa" Kunashir lan Iturup lan pegunungan Malokuril.
  5. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 6 September 2022 06:47
    +5
    Jepang mratelakake protes banget marang larangan rezim sing disederhanakake kanggo ngunjungi Kapuloan Kuril

    ***
    Salmon nyemprotake buntute ing ombak
    Pulo-pulo kasebut didhelikake ing kabut
    Padha ora bisa bali
    Tenang Nihon...
    ---
    © V.V. Vorontsov. Kepulauan Rising Sun ing Rusia
    ***
  6. politisi
    politisi 6 September 2022 06:48
    +1
    Lan kanggo apa kita???
  7. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 6 September 2022 06:50
    +2
    Yen pamaréntah Jepang wis protes marang sanksi anti-Rusia dileksanakake dening negara kita, iku umume apik banget. eseman
    Lan supaya padha bisa dikandhani ... nggawe dhewe hara-kiri lan seppuku ... yen ora, sampeyan bakal nesu marang Rusia.
  8. nada muni
    nada muni 6 September 2022 06:54
    -18
    Sadurunge nggawe provokasi Jepang, paling ora Armada Pasifik dilengkapi kapal. Armada Jepang kaping pirang-pirang luwih kuwat tinimbang armada Rusia, laksamana Jepang ora Osipov lan Evmenov ...
    1. Lech saka Android.
      Lech saka Android. 6 September 2022 07:04
      +3
      Jepang dhewe munggah menyang botol ... kabeh armada Jepang bakal ilang pinunjul sawise rolas Sarmatian nyerang ing panggonan penting ing negara Jepang.
      Dadi luwih apik yen Jepang ora ngganggu Rusia nggunakake cara sing ekstrem ... yen ora, dheweke wis biasa karo penyesalan saka Kementerian Luar Negeri Rusia lan mutusake yen kabeh wong bisa mbayar.
      1. Metallurg_2
        Metallurg_2 6 September 2022 07:32
        +6
        Aja menehi perhatian marang dheweke - dheweke dadi troll CIPS, dheweke lagi tugas.
        Sanajan dheweke bakal dikirim menyang garis ngarep - ora muspra yen dheweke mutusake kanggo ndhaptar bocah-bocah wadon panas.
        1. Siberia55
          Siberia55 6 September 2022 10:00
          +1
          Dipindhah saka VK. Dheweke wis njagong ing kene. Aku dheweke nggawe kesalahan karo alamat lan ora ana sing bakal kalebu ing srach edan. Pangarep-arep hi
      2. Popov I.P.
        Popov I.P. 6 September 2022 07:38
        +3
        Apa "Sarmat"? Apa dheweke duwe SBC kelas megaton? "Sarmat" cetha keluwih, akeh pakurmatan kanggo Jepang. Amarga wilayah cilik ing pulo Jepang lan kapadhetan populasi lan infrastruktur sing gedhe banget, dheweke ora bisa dilalekake dening tembakan saka bedhil Mosin kanthi mripat ditutup. Dadi brigade 2OTRK "Iskander" karo SBC bakal cukup. .Saliyane iku, miturut doktrin nuklir kita, kita bisa nggunakake senjata nuklir kanggo nanggepi serangan utawa ing kahanan sing ngancam eksistensi Federasi Rusia. Nanging ana pangkalan Jepang ing kana, lan mbokmenawa uga duwe senjata nuklir. Lan yen ora, banjur ora masalah kanggo ngirim ing kana. Lan Jepang tumindak kaya-kaya ora ana ing antarane negara-negara agresor ing Perang Dunia II lan dudu dheweke sing nandhang kekalahan. Babagan sing diarani. "Wilayah lor" saiki ora perlu gagap, Gusti Allah ngalang-alangi supaya ora menehi tendangan pungkasan ing bokong saka proyek Sakhalin, yen ora, dheweke kudu tetep anget ing musim dingin kanthi sake utawa senam tradisional ..
      3. nada muni
        nada muni 6 September 2022 09:15
        -7
        Apa wong Sarmatian wis diadopsi? Nanging ora ana sing ana ing Jepang yaiku armada Amerika lan pangkalan Amerika, tegese ora ana sing bakal nggunakake senjata nuklir. Dadi Yaps uga duwe rudal sing bisa dilengkapi maneh ing wektu sing cendhak. Lan paling kamungkinan uga duwe senjata nuklir, amarga. kabeh teknologi kanggo nggawe kasedhiya kanggo wong-wong mau. Padha ora bisa ngrampungake karo Zokhla lan Japs provoked kanggo bungahaken saka turbopatriots.
        1. Lech saka Android.
          Lech saka Android. 6 September 2022 10:24
          0
          Nanging ora ana ... nanging pangkalan Amerika ora bisa dilanggar utawa apa wae yen ana serangan Jepang ing armada kita?
          Dheweke uga bakal nampa bagean saka peparingé kanggo bungahaken wong Amérika hangers-on ... durung miwiti kanggo menehi hasil karo zokhs ... kabeh isih ngarep ... iku luwih apik kanggo wong Jepang lungguh meneng ing Piece saka tanah lan ora babakan menyang Rusia ... padha bakal luwih wutuh.
    2. Mungut
      Mungut 6 September 2022 07:56
      +5
      Lan apa babagan Armada Pasifik ?, Jepang wis cukup mungsuh. Sing utama yaiku miwiti ing kana. Korea Utara bakal goyangake munggah bebarengan, China kanggo grievances kepungkur. Umumé, ing wilayah cilik lan rudal, bakal ana target, lan ora bakal ana pungkasane pasukan pendaratan, tanggi.
      1. nada muni
        nada muni 6 September 2022 09:17
        -7
        China lan Taiwan duwe masalah, lan sawise Putin ngetrapake sanksi marang DPRK, dheweke ora bakal tetep ing endi wae.
        1. Lech saka Android.
          Lech saka Android. 6 September 2022 10:25
          0
          Dheweke bakal ngerti ... aja kuwatir babagan China ... dheweke bakal cepet utawa mengko.
    3. Hort
      Hort 6 September 2022 10:26
      0
      Sarmat lan Yars rada tingkat ketimpangan iki
    4. VIK1711
      VIK1711 6 September 2022 10:36
      0
      Sadurunge nggawe provokasi Jepang, paling ora Armada Pasifik dilengkapi kapal. Armada Jepang kaping pirang-pirang luwih kuwat tinimbang armada Rusia, laksamana Jepang ora Osipov lan Evmenov ...

      Tujuane misil. Armada mung ora cukup ...
    5. kain
      kain 7 September 2022 15:01
      0
      Armada kertas ... prajurit kertas ... Jepang ora ana apa-apa kanthi militer ... Arus gelombang karo tentakel
  9. ZeeD
    ZeeD 6 September 2022 06:59
    +3
    Lan padha ora nyoba, tinimbang nyatakake protes, kanggo mikir kanthi sirah lan ora melu sanksi, supaya ora dadi ala mengko?
  10. Komentar wis dibusak.
    1. Metallurg_2
      Metallurg_2 6 September 2022 07:34
      0
      Sampeyan uga perlu kanggo ngatur ritual nyekeli organ kasebut ing lambe.
  11. Egoza
    Egoza 6 September 2022 07:02
    +2
    Mishustin nandatangani prentah kanggo mungkasi perjanjian karo Jepang babagan kunjungan sing difasilitasi menyang pulo Kunashir, Iturup lan Pegunungan Kuril Kecil. Sadurungé iki, Moskow mundur saka persetujuan babagan kegiatan ekonomi gabungan ing pulo-pulo ing Kuriles kidul, uga saka rembugan babagan perjanjian perdamaian. Kajaba iku, Rusia wis ngalangi ekstensi status Jepang minangka mitra Organisasi Kerjasama Ekonomi Laut Ireng.

    "Kita bakal ngerti tanpa sing snotty!" (karo)
  12. DeGreen
    DeGreen 6 September 2022 07:06
    +7
    Kayane jagad kabeh (kajaba Rusia) wis edan. Prancis, metu, nesu yen Rusia ora bakal ngedol minyak kanthi rega sing bakal dituduhake
    1. yuriy55
      yuriy55 6 September 2022 07:49
      +6
      Kutipan saka DeGreen.
      Kayane jagad kabeh (kajaba Rusia) wis edan

      Saliyane ing Amerika Serikat sumpah ing ... Rong pertiga saka masyarakat donya njupuk posisi beda ...
      Ya luwih... ya
  13. amatir
    amatir 6 September 2022 07:07
    + 12
    Kutipan: nada
    Sadurunge nggawe provokasi Jepang, paling ora Armada Pasifik dilengkapi kapal. Armada Jepang kaping pirang-pirang luwih kuwat tinimbang armada Rusia, laksamana Jepang ora Osipov lan Evmenov ...

    A troll Jepang tatu ing VO. Lan sing mboseni. Sadurunge, mung 404.
    1. Nexcom
      Nexcom 6 September 2022 07:12
      +5
      Kelangan - dumadakan dheweke bakal nggawe hara-kiri ing udhara nalika diobong.
      Maneh, bakal bisa guyon nalika isih urip.
      Contone, Bolt Cutter terus-terusan troll ing kene minangka "Britas sejati". Lan kadhangkala mutiara kuwi muncul, mung timah.
      1. mojohed2012
        mojohed2012 6 September 2022 07:46
        +2
        Sampeyan ngomong kanggo nglengkapi armada karo kapal?
        Wis kasep, kita nari karo apa sing kita duwe.
        Lan ana sistem rudal pesisir, penerbangan. Sing bakal kita perang maneh. Armada Pasifik ora arep nyerang lan ndharat ing pulo Jepang, nanging kita bakal mbela awake dhewe kanthi pitulungan saka Gusti Allah. Kita bakal nggambarake mungsuh.
        1. Popov I.P.
          Popov I.P. 6 September 2022 08:30
          +2
          Cukup logis yen ana 3 brigade BRAV ing Armada Pasifik (saben siji ing armada liyane). Range Onyx CR saka sistem pertahanan rudal Bastion ngidini sampeyan entuk NK Angkatan Laut Jepang ing pangkalan, jarak senjata modern saka pesisir kita menyang Kapuloan Jepang rampung tumpang tindih. Dadi ora bakal ana Tsushima anyar.
    2. DeGreen
      DeGreen 6 September 2022 08:05
      +3
      Aku iki 404.
      1. volodimer
        volodimer 6 September 2022 08:38
        +1
        Nanging apa bedane, kenapa kita kudu ngerti macem-macem feces.
  14. GURAN54
    GURAN54 6 September 2022 07:07
    +6
    Iku tetep kanggo bali zona ekonomi eksklusif Segara Okhotsk, nggawe precedent kanggo Samudra Arktik
  15. Deso
    Deso 6 September 2022 07:12
    +2
    Jepang nganggep ora bisa ditampa kanggo ngubungake sanksi Tokyo kanggo acara ing Ukraina lan hubungan karo Rusia.
    Lan kenapa dheweke mutusake manawa ana hubungane karo sanksi kanggo Ukraina? Iki minangka sanksi kanggo serangan teroris ing Kabul.
    Apa bab Jepang? Dadi karo padha apa karo Ukraina. Gunggung lan kabeh.
  16. Laksamana Besar
    Laksamana Besar 6 September 2022 07:16
    +2
    Présidhèn ngendika yèn Jepang dudu "Tanah Matahari Terbit" manèh. eseman
    1. 41 KAB
      41 KAB 6 September 2022 08:34
      +1
      Kutipan saka Laksamana Besar
      Présidhèn ngendika yèn Jepang dudu "Tanah Matahari Terbit" manèh.

      Saka pasisir Kamchatka, Jepang, tanah srengenge surup nglirik
  17. Sasha1979
    Sasha1979 6 September 2022 07:19
    +5
    Yen sampeyan ora seneng larangan ing rezim sing disederhanakake, mula sampeyan kudu nglarang kabeh, ing rezim apa wae.
  18. Mazunga
    Mazunga 6 September 2022 07:27
    +4
    Hokkaido segara adhem
    Aku lungguh lan ndeleng ing pesisir
    sanadyan dheweke cedhak ora kanggo njaluk
    Rusia tumpukan ing
    Aku luwih seneng nyirami sungkawa
    sake ing warung paling cedhak
    1. yuriy55
      yuriy55 6 September 2022 07:45
      +5
      Tanpa jengkel samurai Jepang:

      Kekuwatane ora cukup
      sumpah ora nyimpen, Kuriles ora bali
      lan urip tanpa guna.

      Abe ngaso, ganjaran kanggo pegawe -
      kremasi ing wilayah Minato-ku.
      1. Mazunga
        Mazunga 6 September 2022 07:57
        +3
        kerja keras
        neraka ing neraka
        tangan sing tegang - muter muntahake
        karo impaled Abe
  19. yuriy55
    yuriy55 6 September 2022 07:31
    +1
    Jepang mratelakake protes banget marang larangan rezim sing disederhanakake kanggo ngunjungi Kapuloan Kuril

    Hubungan "loropaken" sing ana ing antarane negara kasebut ngidini kita menehi saran:
    Masalah wong India Wong Jepang ora usah kuwatir sheriff wong Rusia.
  20. roket757
    roket757 6 September 2022 07:36
    +2
    Jepang mratelakake protes banget marang larangan rezim sing disederhanakake kanggo ngunjungi Kapuloan Kuril
    Ya ora peduli ... kurang omong nganggo ilat lan tumindak ala.
    Dheweke mung entuk tanggapan.
  21. sanja.grw
    sanja.grw 6 September 2022 07:37
    +2
    Jepang mratelakake protes banget marang larangan rezim sing disederhanakake kanggo ngunjungi Kapuloan Kuril

  22. FoBoss_V
    FoBoss_V 6 September 2022 07:41
    +2
    Umumé, aku seneng ngrumusake pitakonan lan retorika: i.e. kita sijine sanksi ing sampeyan, lan ayo ngomong, kita mandegake tetanduran lan pabrik, dilereni soko tugas lan ninggalake pasar, nanging sampeyan ora bisa nindakake apa-apa kanggo nanggepi. Kholopi barey ora kena. Lan miturut cathetan protes iki, kita nyatakake sampeyan mung ngilangi entri sing disederhanakake, ora malah larangan. Sing. dheweke nganggep awake dhewe duwe hak kanggo ngandhani saben wong sing dianggep ing ngisor iki kepiye tumindak lan apa sing kudu ditindakake. Dheweke mung lali konsultasi karo dheweke. Wong Jepang, kaya kewan, tetep ana, ora ana ing ngendi wae. Ngelingake apa sing ditindakake ing pungkasan taun 30-an ing wilayah sing dikuwasani, pembantaian ing Nanjing, lsp. Sialan kanggo aku uga, peradaban
  23. tahanan
    tahanan 6 September 2022 07:50
    0
    ngguyu Delengen, sampeyan tegas. Mbokmenawa sing paling nemtokake. Kita wis biasa karo wong liya lan dheweke mandheg nggawe aku ngguyu.
  24. wong mistik 1
    wong mistik 1 6 September 2022 08:03
    +1
    rungokna Jepang , kowe kudu ngadhepi akibat saka tumindakmu ! logika prasaja.
  25. APASUS
    APASUS 6 September 2022 08:27
    +1
    Inti saka Politik Barat. Mung padha bisa ngumumake sanksi kanggo negara objectionable, sanksi nanggepi nimbulaké nesu lan telpon kanggo kaadilan!
  26. Gpn27
    Gpn27 6 September 2022 08:33
    0
    Posisi sing aneh. Apa Jepang ora nindakaké sanksi kanggo Ukraina marang Rusia lan ora mimpin menyang rusak ing hubungan bilateral ing inisiatif saka Jepang? Pejabat Jepang duwe sawetara pribadine pamisah.
  27. kamulyan1974
    kamulyan1974 6 September 2022 08:36
    +1
    Sampeyan kudu ngelingake luwih dhisik apa langkah-langkah respon sing bakal ditindakake kanthi otomatis lan menehi jeneng tanggung jawab pribadi.
    Padha dileksanakake sanksi, padha otomatis ilang hak kanggo mlebu, sing dileksanakake sanksi iku guilty. Lan iku. Para wakil rakyat wis suwe ngusulake, kok undang-undange ora jelas, awake dhewe wedi nyinggung mitra?
  28. Sergey39
    Sergey39 6 September 2022 09:28
    +1
    Jepang bisa "keling", sanajan karo rolas protes, iki ora bakal ngganti kahanan. Padha ngenalaken sanksi, njaluk jawaban, sanajan ora materi, nanging padha mlumpat, iku apik!
  29. nada muni
    nada muni 6 September 2022 09:35
    -5
    Kapal KTOF nggawa database ing Middle-earth, KTOF marinir ing Ukraina, 5th Army ing Ukraina, Su-35 saka Vladik lan Khabarovsk ing Ukraina. Kepiye carane para pseudo-patriot bakal mangsuli yen Japs tunduk ing provokasi lan ngrebut Kuriles? senjata nuklir? Amarga kasunyatan manawa ana kapal lan pangkalan Amerika ing Jepang? Lan njupuk menyang akun kasunyatan sing Jepang duwe sarana kanggo ngirim senjata nuklir malah kanggo Moscow, iku perlu sawetara minggu kanggo nggawe senjata nuklir kanggo wong-wong mau (amarga padha mbokmenawa wis dangu).
    Pisanan kita bakal menehi hasil karo Hohland, milih wektu kanggo provokasi perang ing loro ngarep. Kaya-kaya pengin ngremehake Rusia kanthi persetujuan Kremlinbots ...
    1. Sauron80
      Sauron80 6 September 2022 10:08
      0
      Japs bakal ngadeg ing kios lan moo ing pesenan saka Amerika Serikat, ora ana sing bakal rock prau, aja padha sumelang))
  30. lawas
    lawas 6 September 2022 10:06
    0
    Jepang mratelakake protes banget marang larangan rezim sing disederhanakake kanggo ngunjungi Kapuloan Kuril

    Nanging apa dheweke ora mikir babagan protes sing kuat babagan bom atom dening pemilike? Samurai bl ora
  31. Rostislav Prokopenko
    Rostislav Prokopenko 7 September 2022 10:15
    0
    Saiki, yen kita mbatalake rezim sing disederhanakake kanggo ngunjungi Honshu, Hokkaido lan Kyoto, ayo padha nesu. nglirik
  32. bbss
    bbss 7 September 2022 15:08
    0
    Mripat sipit..adhuh!
  33. Kucing
    Kucing 7 September 2022 19:27
    0
    Pembatalan Rusia saka rezim sing disederhanakake kanggo ngunjungi Kapuloan Kuril dening warga Jepang nyebabake reaksi negatif ing Tokyo


    Basta, karapuziki, tarian wis rampung! (C). ngguyu