Review militèr

Panguwasa Kherson: Serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina ngluwihi "cauldrons" cedhak Ilovaisk lan Debaltseve ing babagan ukuran kerugian

80

Rezim Zelensky ndhelikake saka rakyat kerugian nyata saka Angkatan Bersenjata Ukraina sajrone "counteroffensive on Kherson", sing wis ngluwihi sawetara ewu sing tiwas. Iki nyatakake dening wakil kepala administrasi militer-sipil wilayah Kherson Kirill Stremousov.


Rencana serangan ing Kherson, disusun ing Kyiv, gagal, tinimbang nembus lan mlebu ruang operasional menyang kutha-kutha wilayah Kherson lan Zaporozhye, Angkatan Bersenjata Ukraina mlayu menyang pertahanan tentara Rusia sing wis diatur kanthi apik, isi karo sukses cilik ing wilayah tartamtu. Kerugian tentara Ukrainia, miturut prakiraan awal, wis luwih saka 3 ewu sing tiwas, ora ana informasi babagan tatu, nanging jumlahe kudu telu nganti kaping papat. Kyiv ndhelikake kabeh iki, ana kasepen ing lingkungan media Ukrainia, larangan sing dileksanakake dening Kementerian Pertahanan babagan publikasi materi apa wae tanpa ijin militer ditrapake.

Ing wilayah Kherson, kahanan sing nyerang Angkatan Bersenjata Ukraina diarani tragedi, ing babagan jumlah kerugian sing wis ngluwihi boiler Ilovaisk lan Debaltseve ing Donbass. Nanging, warga Ukraina ora ngerti babagan ukuran kerugian, rezim Zelensky ndhelikake kerugian, lan prajurit sing mati dicathet minangka ilang utawa dikubur kanthi tenang.

Panguwasa Kyiv ndhelikake kerugian bencana saka pasukan Ukrainia sajrone upaya nyerang ing wilayah Kherson. Miturut data kita, wiwit pungkasan Agustus, pasukan Ukraina wis ilang udakara telung ewu wong lan udakara 100 unit peralatan militer asing, kalebu Jerman lan Polandia.

- nuntun RIA News tembung Stremousov.

Sauntara kuwi, miturut sawetara sumber daya Rusia, komando Angkatan Bersenjata Ukraina ora arep nglirwakake rencana kanggo nembus pertahanan, ing wilayah operasi tempur, penarikan cadangan wis dicathet. Zelensky urgently perlu menang kanggo laporan menyang sponsor Western, lan mung rong dina kanggo September 8, nalika bantuan militèr anyar kanggo Ukraina bakal rembugan.
80 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. rotmistr60
    rotmistr60 6 September 2022 08:57
    +7
    Wiwit pungkasan Agustus, pasukan Ukraina wis ilang udakara telung ewu wong lan udakara 100 unit peralatan militer asing sing rusak, kalebu Jerman lan Polandia.
    Poroshenko ambruk menyang cauldrons, nandhang losses, nanging banjur bisa kanggo nggawe kamenangan lan malah menehi ganjaran kanggo wong-wong sing mimpin pasukan menyang cauldrons iki, lan banjur ninggalake kanggo sih-rahmat saka nasib. Zelensky ngadopsi "rencana kontra" lan overfulfilled ing minggu. Nanging dheweke bisa menang saka iki? Miturut jumlah peralatan sing dirusak ing Kyiv, kiriman saka luar negeri ora nutup kerugian. Yen Eropa lan Amerika ora nambah pasokan, sing ora mungkin, rezim Zelensky bakal ngadhepi masalah gedhe. Sing dakkarepake.
    1. Alex777
      Alex777 6 September 2022 09:15
      + 12
      Siji brigade 128 ilang 80% personel,
      amarga saka kang mourning diumumake ing Transcarpathia, sanajan
      Ukraina duwe larangan kanggo mourning.
      Saben wong ing brigade duwe 2000 forelocks. Katon kanggo kula sing
      3000 iku mundhut banget underestimated.
      1. dmi.pris
        dmi.pris 6 September 2022 09:20
        + 14
        Nanging, iku angel banget kanggo kita ing kono. Pasukan winates, padha rentan karo logistik, lan ora dadi masalah kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina mbuwang rong puluh kilo liyane mayit potensial.
        1. Alex777
          Alex777 6 September 2022 09:32
          + 11
          Kutipan saka: dmi.pris
          Nanging isih angel banget kanggo kita ing kana.

          ya wis. Atos banget...
        2. blunderbuss64
          blunderbuss64 6 September 2022 10:17
          + 15
          crita siji pahlawan Russian.
          Alexey Ischenko, letnan senior. Brigade Pengawal 126, komandan kompi.
          Wiwit wiwitan NWO, dheweke wis ana ing wilayah sing paling angel. Dheweke tumindak minangka bagian saka pos marching kepala, mbebasake New Kakhovka.
          Ing tanggal 29 Agustus, posisi perusahaane diserang dening Angkatan Bersenjata.
          10 kendaraan tempur infanteri, 11 tank, lan T-72 Polandia. Ing dhawuhe, perusahaan nolak sawetara serangan, Alexei Ishchenko mbenerake geni saka tentara meriem brigade ing airmen maju, ora ngidini unit kanggo diubengi, lan ora ngidini terobosan pertahanan.
          Sajrone perang, pilot tiwas lan tatu. Ishchenko dhawuh supaya digawa menyang mburi, lan dheweke wiwit murub saka ATGM. Tiwas telung tank. Gunggunge, perusahaane ngilangi 8 tank, 7 kendaraan tempur infanteri, 6 truk. Banjur dheweke tatu. Lan dheweke terus mrentah nganti ilang eling amarga getihe ilang.
          Dheweke dimuat menyang operator waja personel, padha wiwit evakuasi saka posisi. Pengangkut personel lapis baja ditabrak ...
          Alexei Ishchenko umur 24 taun. Mung patang puluh papat taun. A kinerja kanggo Pahlawan Rusia ditulis ing wong. Anumerta.
        3. pandhu arah777
          pandhu arah777 6 September 2022 11:45
          -1
          Kutipan saka: dmi.pris
          Nanging, iku angel banget kanggo kita ing kono. Pasukan winates, padha rentan karo logistik, lan ora dadi masalah kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina mbuwang rong puluh kilo liyane mayit potensial.

          Dheweke nguwasani sawetara desa, kanthi kerugian gedhe. Kanggo informasi ing wilayah Kherson. Pemukiman - 697, kalebu: Desa - 658; Kutha / pemukiman jinis kutha-36
          Aku iki dudu tujuan sing dikarepake, dheweke mbebasake 1% kabeh pemukiman nalika kelangan 1% tentarane, aku mikir yen ora ana sing ragu yen dheweke ora bisa mbebasake Kidul. Sampeyan ora ngandhani babagan logistik, Deir ez-zor diwenehake kabeh sing dibutuhake sajrone telung taun kanthi blokade lengkap kanthi udhara, lan ing kene ana luwih akeh kesempatan.
    2. ukum70
      ukum70 6 September 2022 09:20
      +3
      Nanging dheweke bisa menang saka iki?

      Dibandhingake karo Zelensky, Poroshenko minangka amatir ing nggawe kamenangan saka apa-apa.
    3. mojohed2012
      mojohed2012 6 September 2022 09:28
      +6
      Aku percaya yen Angkatan Bersenjata terus nyurung Kherson kanthi bor, ngapusi ing lemah kanthi massa, banjur ing sawijining dina operasi pertahanan Kherson saka Angkatan Bersenjata Federasi Rusia bakal diarani Verdun Ukrainia! Nalika taktik utopia saka 1000 ngethok, kanthi nyerang ing sembarang biaya supaya nyandhang mudhun lan getihen Angkatan Bersenjata RF, bakal mimpin kanggo losses massa malah luwih saka Angkatan Bersenjata Ukraina.
      Verdun, Passchandel, Pelkappel, Messina lan perang liyane ing Perang Donya I pungkasane goyangake mburi lan tentara Entente lan Triple Alliance ing Front Kulon. Akibaté, ing taun 1, prajurit Jerman sing lungguh ing trenches nguwuh-uwuh marang bala bantuan sing liwat ing ngarep: Sampeyan arep menyang ngendi, kita kabeh nggawe manawa perang rampung sanalika bisa, lan sampeyan pindhah menyang plug bolongan karo. dhewe!
      1. Alex777
        Alex777 6 September 2022 09:55
        +1
        Perang Kursk 2.
        1. Trapp1st
          Trapp1st 6 September 2022 10:18
          +1
          Perang Kursk
          Miturut sumber Jerman, 103 tiwas lan ilang ing kabeh Front Wétan. 600 tatu. Miturut sumber Soviet, 433 ewu total kerugian ing Kursk salient.

          Kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina, 3000 wong wuta ora ana apa-apa ...
          1. Alex777
            Alex777 6 September 2022 10:27
            +7
            Njupuk perang mayuta-yuta tentara lan mundhut?
            Dadi saiki ora mayuta-yuta, nanging puluhan ewu perang. Kanthi peralatan teknis sing luwih dhuwur.
            Angkatan Bersenjata Ukraina nglumpukake kabeh sing bisa lan dibuwang menyang perang.
            Mulane aku kelingan perang Kursk.
            Banjur iku uga hard, nanging kamenangan wis kita.
            Lan bakal dadi kita.
  2. Bai
    Bai 6 September 2022 08:58
    + 15
    Wingi, Zvezda nuduhake peta perang. Kh.okh.ly ana menek menyang sawetara jenis cacing dawa lancip, kang dijupuk liwat saka kabeh pinggiran. Iku misale jek kaya idea ketok - kanggo Cut mati lan ngatur ketel. Lan yen sampeyan mikir babagan - kenapa? Ayo dadi akeh pasukan sing bisa mimpin ana, ngendi padha, kaya ing sawetara shooting, bakal numpes. Sing luwih gedhe, luwih apik.
    1. wulan 702
      wulan 702 6 September 2022 09:02
      +9
      Kutipan saka B.A.I.
      Sing luwih gedhe, luwih apik.

      Taktik iki digunakake ing sadawane ngarep kabeh .. Penggilingan pasukan lan sarana bakal ditindakake kanthi nunggu lampu ijo lan sworo seru sing adhem, sing bakal nambah efektifitas dana pengintaian ..
      1. wong pribadi
        wong pribadi 6 September 2022 09:59
        +2
        nunggu mudhun saka ijo sarwa lan sworo seru kadhemen, kang dramatically nambah efektifitas dana pengintaian.

        Ing kene, kahanan uga kaping pindho kanggo pesawat kita, ora ana greenery ora mesthi ana. Kaklov isih duwe akeh perkara sing bisa nyebabake karusakan kanggo kita.
        1. wulan 702
          wulan 702 6 September 2022 10:52
          +3
          Kita duwe kauntungan mutlak ing senjata serangan, ana masalah karo ngenali mungsuh lan target sebutan, mbusak greenery lan kadhemen bakal ngenthengake masalah iki kanggo kita.
          1. wong pribadi
            wong pribadi 6 September 2022 11:09
            +2
            Kita duwe kauntungan mutlak ing senjata serangan, ana masalah karo ngenali mungsuh lan target sebutan

            Kita duwe kauntungan ing pirang-pirang aspek, nanging, NWO wis 7 wulan, lan pungkasan wilayah kasebut ora katon. Nanging karo sebutan target, padha ora duwe masalah karo "kanca" padha dikirim ing wektu nyata saka satelit, iki MO kita ngandika yen ana.
            1. wulan 702
              wulan 702 6 September 2022 18:23
              +1
              Lan kok banjur padha duwe 20% saka mundhut saka wilayah, numpes produksi industri lan ing 200k rong atus? Yagene padha duwe gelombang 7th kuburan, nanging conscripts kita ora perang lan 15% saka tentara? Kepiye yen kabeh padha karo sebutan target?
              1. wong pribadi
                wong pribadi 6 September 2022 18:52
                +2
                Kepiye yen kabeh padha karo sebutan target?

                Apa padha nyritakake babagan kerugian kita?
                1. wulan 702
                  wulan 702 6 September 2022 19:09
                  -1
                  Lan gelombang mobilisasi apa sing kita duwe? Lan kenapa para wajib militer ora perang? Mungkin darurat militer wis diumumake? Utawa apa VPK 24\7 bisa?
                  1. wong pribadi
                    wong pribadi 6 September 2022 20:19
                    +1
                    Lan gelombang mobilisasi apa sing kita duwe?

                    Lan apa rasio antarane kita lan kaklov?
                    1. wulan 702
                      wulan 702 7 September 2022 07:32
                      -3
                      yen kabeh padha karo kita kaya sing nyedhot, nanging alamiah luwih elek, banjur kenapa wanita wis dimobilisasi wiwit 1 Oktober, lan mung "pasukan ekspedisi" sing gelut ing negara kita? Lan yen kabeh ora SO kaya sawetara, banjur apa ngapusi? Kita mung telung grooves luwih saka wong-wong mau, aku njupuk statistik resmi saka wong-wong mau lan kita ..
                      1. wong pribadi
                        wong pribadi 7 September 2022 07:39
                        +1
                        Aku njupuk statistik resmi saka wong-wong mau lan kita ..

                        Inggih, miturut statistik, kita duwe kerugian 200 ewu, lan miturut statistik kita, kebalikane.
                      2. wulan 702
                        wulan 702 7 September 2022 07:59
                        -1
                        Lan aku ndeleng sampeyan saka Estonia, aku ngomong babagan populasi ing Ukraina lan ing Rusia .. Tansah ngapusi ..
      2. vitvit123
        vitvit123 6 September 2022 11:25
        0
        Lan kanggo reconnaissance Khokhlyast tegese, kita bakal ninggalake ijo sarwa?
        Oh, aku wis maca panjelasan sampeyan, nanging keraguan tetep ..
    2. Nelayan
      Nelayan 6 September 2022 09:07
      + 21
      Staff Umum kita nggantheng! Ing telung dina, remuk jumlah mungsuh sing nganti pirang-pirang sasi bisa nahan Nikolaev utawa Odessa kanthi karusakan maksimal! Lure menyang sawah, steppes lan numpes! Lan sawise kabeh, dill dituku amarga kepinginan kanggo promosi! Kurang kekuwatan tetep ing Nikolaev lan Odessa ... kita kudu nyopir menyang kutha-kutha ing pundhak sing rusak sadurunge mudslide.
      1. ukum70
        ukum70 6 September 2022 09:22
        +4
        Lure menyang sawah, steppes lan numpes!

        Ora perlu nggodho wong metu. Iku rencana licik saka komandhan sing paling dhuwur.
        1. Alex777
          Alex777 6 September 2022 09:58
          +1
          Wartawan ujar manawa wong Inggris ngrancang operasi kasebut. Lan saiki dheweke ora ngidini dheweke mlumpat saka kerugian ...
          Dheweke medeni badut kanthi mungkasi dhukungan kanggo Kulon.
      2. Protey
        Protey 6 September 2022 09:53
        -2
        Kutipan saka Fisherman
        Kurang kekuwatan tetep ing Nikolaev lan Odessa ... kita kudu nyopir menyang kutha-kutha ing pundhak sing rusak sadurunge mudslide.

        Mung ora bakal ana sing mlebu. Kita ora duwe bala lan cadangan. Lan kerugian 3000 kanggo klompok maju 70 ewu ora ana apa-apa. Dheweke bakal ngisi sajrone sawetara minggu.
        1. Alex777
          Alex777 6 September 2022 10:05
          +5
          Kutipan saka Prometey
          Kita ora duwe bala lan cadangan.

          Lho... Lha kowe dhewe sing nggagas opo sing ngusulake?

          Kutipan saka Prometey
          Lan kerugian 3000 kanggo klompok maju 70 ewu ora ana apa-apa.

          Apa sampeyan duwe akeh pengalaman tempur? Kerugian apa sing bakal mungkasi klompok maju? keprungu
          Kabeh rumah sakit ing wilayah kasebut, kalebu Odessa, diisi tatu 3 dina kepungkur. Ewonan tatu. Lan iki mung sing bisa ditarik menyang rumah sakit.
          1. Protey
            Protey 6 September 2022 10:40
            -6
            Kutipan: Alex777
            Apa sampeyan duwe akeh pengalaman tempur?

            Ora. Lan kepiye yen aku ora bisa ngrembug babagan militer?
            Kutipan: Alex777
            Kabeh rumah sakit ing wilayah kasebut, kalebu Odessa, diisi tatu 3 dina kepungkur. Ewonan tatu. Lan iki mung sing bisa ditarik menyang rumah sakit.

            Nyatane, ora ana bukti kanggo iki. Mung gosip. Lan iki piye wae ora serius banget.
            Kutipan: Alex777
            Kerugian apa sing bakal mungkasi klompok maju?

            Iku misale jek kaya losses kritis, kang sambungan ilang kemampuan pertempuran - 30%.
            Babagan bala lan cadangan. Bener ta? Sawise kabeh, sajrone nem sasi kepungkur, tentara Rusia wis perang ing minoritas numerik. Wong isih ora wesi.
            1. Alex777
              Alex777 6 September 2022 14:34
              +2
              Kutipan saka Prometey
              Nyatane, ora ana bukti kanggo iki. Mung gosip. Lan iki piye wae ora serius banget.

              Sing golek bakal nemokake. Wawancara langsung saka rumah sakit lan kabeh. Aku ketemu lan katon. Mulane, aku nulis.

              Kutipan saka Prometey
              Iku misale jek kaya losses kritis, kang sambungan ilang kemampuan pertempuran - 30%.

              Sladkov sing dikutip kasebut nyebutake kerugian 3000.
              Senajan 1600 ilang mung siji brigade ing 2 dina.
              Paparan geni ditindakake dening kabeh wong: VKS lan artileri.
              Pesen saka unit Ukrainia liyane,
              kang saka perusahaan 100 pejuang ana 7 lan kaya, ana cukup ing Internet. Saka video. Golek.
              Ing mratelakake panemume, iku wis bisa kanggo Multiply 3000 dening 2.
              Jumlah sing tatu bakal paling sethithik 10.
              Malah 16000 iku akeh kanggo grup 70.
              Lan nomer nyata karo ilang, tawanan lan deserters bakal malah luwih.

              Kutipan saka Prometey
              Babagan bala lan cadangan. Bener ta?

              Ora cara iki. Mung saka mbukak:
              https://topwar.ru/200934-ukrainskaja-razvedka-soobschila-o-perebroske-na-donbass-3-go-armejskogo-korpusa-vs-rossii.html
              Rotasi unit ditindakake miturut rencana. Kanca-kanca padha teka. Padha ngomong ...
          2. GURAN54
            GURAN54 7 September 2022 11:47
            0
            rumah sakit sipil kanthi maksimal 3000-4000 kasur.. Yen sampeyan ora mbuwang pasien biasa.
            1. Alex777
              Alex777 7 September 2022 14:27
              0
              Kutipan: GURAN54
              rumah sakit sipil kanthi maksimal 3000-4000 kasur.. Yen sampeyan ora mbuwang pasien biasa.

              Dokter dielingake seminggu sadurunge wiwitan.
              Aku nonton crita babagan rumah sakit Nikolaev. Ing wong-wong mau
              bab 2000 iku banjur. Banjur padha nggawa sing tatu
              ing kabeh rumah sakit kanggo Odessa. Carane akeh panggonan ana
              - Aku ora ngerti. hi
        2. Ryazanets87
          Ryazanets87 6 September 2022 10:54
          +1
          Ya, lan angka kerugian Angkatan Bersenjata Ukraina mung minangka asumsi. Carane akeh Ukrainians tenan ilang pitakonan amba. Lan luwih akeh - apa kerugian sing dialami pasukan kita.
        3. Alexander Salenko
          Alexander Salenko 6 September 2022 11:42
          0
          Iki matèni, lan karo tatu, dadi metu siji-kapitu saka grup iki, kang wis pinunjul.
    3. ism_ek
      ism_ek 6 September 2022 09:47
      -3
      Lagi 30 km saka Novaya Kakhovka Setengah dalan wis liwati. Yen Novaya Kakhovka ditangkep utawa paling ora kontrol geni ditetepake, banjur kita ing arah Krivoy Rog bakal diubengi, tanpa cangkang. Pasokan liwat reservoir Kakhovka angel banget.
      Ana akeh pitakonan kanggo printah kita. Padha overslept nyerang Ukrainia. A sakepel pasukan udhara karo "tank aluminium lan bedhil poto-propelled" .. Ora nimbali lapisan. Apa sing ditindakake ing kono kabeh musim panas? Aku umume meneng babagan dhukungan penerbangan.
      Wong lanang, mesthi, singa, padha perang nganti pungkasan. Nanging printah arah kidul bakal duwe "debriefing" gedhe.
      Apa sing ditindakake Angkatan Udara ing kana? Kepengin nyerang Nikolaev? Ing tank aluminium? Njaga kontrol wilayah Kherson? Yagene kita ora ndeleng pertahanan kanthi jero? Gudang bawah tanah karo amunisi? Iku cetha yen kreteg bakal sijine metu saka tumindak, lan ing steppe siji ora bisa ndhelikake saka satelit mungsuh .... Sheer bungling.
      1. pandhu arah777
        pandhu arah777 6 September 2022 09:56
        +3
        Staf Umum ndeleng kabeh, ora bakal tekan Kakhovka, ora duwe kekuatan sing cukup, lan yen ngilangi pasukan kasebut saka sektor liyane, luwih apik, kabeh wis dipikirake kanthi apik, serangan iki mung dadi bencana kanggo dheweke. .
      2. Jendral Shahimatovich
        Jendral Shahimatovich 6 September 2022 10:27
        -4
        Kepiye 30 ewu bisa nggawe pertahanan berlapis? Kita ora duwe wong. Ora ana.
        1. Alexander Salenko
          Alexander Salenko 6 September 2022 11:47
          +2
          Klompok 70-kuat Angkatan Bersenjata Ukraina, iki uga ora Kapadhetan operasional kaping Perang Donya II, kanggo referensi, divisi bedhil, iki ngarepe 8-12 km, relatif ngandika 8-10 ewu wong, Aku ora njupuk Staffing. Dadi kanthi serangan berlapis, uga ora nambah banget.
        2. ism_ek
          ism_ek 6 September 2022 14:13
          0
          Napa Vysokopolye, Olgono, lan liya-liyane ora diowahi dadi wilayah sing dikubengi? Padha bisa ngandika bab Tsirkuny, utawa St. Saltove
      3. Ryazanets87
        Ryazanets87 6 September 2022 10:56
        +3
        Ing kene ing VO dheweke nyanyi lagu babagan telung baris pertahanan kanthi jero. Ing kasunyatan - thread, asring saka bagéan saka LDNR.
        Kahanan kasebut serius banget, lan ing kene akeh sing keselak kanthi semangat sing bodho lan ngetung wong Ukrainia sing tatu.
        1. Alexander Salenko
          Alexander Salenko 6 September 2022 11:48
          +1
          Kanca-kanca, nalika wong-wong kita ngubengi Paulus, ana pitakonan sing njupuk sapa kanthi insang, ora 30 nanging 50 km menyang Novaya Kakhovka, nanging ora masalah, kita meh tekan pembangkit listrik tenaga nuklir Ukrainia Kidul, dadi apa ? Lan ing kene aku takon pitakonan sing padha, uga, kita teka lan entuk pijakan?
  3. Mauritius
    Mauritius 6 September 2022 08:58
    +3
    Serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina ngluwihi "cauldrons" cedhak Ilovaisk lan Debaltseve ing babagan ukuran kerugian.
    "Wis, monyet-monyet. Apa kowe ora bakal urip selawase!?" (Jenderal Amerika) Nyuwun
    1. ALARI
      ALARI 6 September 2022 10:11
      +1
      Sersan ngunggahake prajurit tentara Amerika kanggo nyerang ing Perang Dunia I.
    2. Roma-1977
      Roma-1977 6 September 2022 10:12
      0
      Iku kaya Fritz Agung ngandika 300 taun kepungkur?
      1. Himalaya
        Himalaya 6 September 2022 10:26
        0
        Sapa wae bisa ngomong, nanging wong sadurunge-mengko sijine tandha ing pager
      2. Protey
        Protey 6 September 2022 10:42
        0
        Friedrich mesthi ora nyebut prajurite kethek. Dheweke kandha - mateni wong-wong mau, utawa dadi bangkai.
      3. Mauritius
        Mauritius 6 September 2022 11:10
        +2
        Kutipan: Roma-1977
        Iku kaya Fritz Agung ngandika 300 taun kepungkur?

        Kutipan saka ALARI
        Sersan ngunggahake prajurit tentara Amerika kanggo nyerang ing Perang Dunia I.

        Aja dumeh.... aran Kanggo 300 taun, sapa wae sing ora ngucapake variasi kasebut, nanging nyebarake Simak ing saindenging jagad ing Star Rangers Nyuwun
        https://author.today/post/163392
        Kutipan saka Prometey
        Friedrich mesthi ora nyebut prajurite kethek. Dheweke kandha - mateni wong-wong mau, utawa dadi bangkai.
        Luwih tepat
        Frederick Agung, sing ing 1747, sadurunge perang Kolin, ngandika marang pengawal goyah karo tembung heartfels ing ngisor iki: Rascals, sampeyan bakal urip ing salawas-lawase? ("Apa sampeyan pengin urip langgeng, bajingan?")
        Sanajan Friedrich nganggo basa Inggris ... belay Wis suwe, kabeh ditulis saka memori ... recourse
  4. roket757
    roket757 6 September 2022 08:58
    0
    Sauntara kuwi, miturut sawetara sumber daya Rusia, komando Angkatan Bersenjata Ukraina ora arep nglirwakake rencana kanggo nembus pertahanan, ing wilayah operasi tempur, penarikan cadangan wis dicathet. Zelensky urgently perlu menang kanggo laporan menyang sponsor Western, lan mung rong dina kanggo September 8, nalika bantuan militèr anyar kanggo Ukraina bakal rembugan.
    Pengin muter-muter karo manuk hering ing Ramstein?
    Patemon Grup Kontak Pertahanan Ukraina ing Pangkalan Udara Ramstein, Jerman, bakal ditindakake tanggal 8 September 2022, layanan pers Departemen Pertahanan AS ngumumake tanggal 29 Agustus.
    IA Red Spring
    Waca artikel lengkap ing link:
    https://rossaprimavera.ru/news/d5647e81
    1. Nelayan
      Nelayan 6 September 2022 09:08
      0
      ya, ing tanggal 8, Badut kudu nuduhake aktivitas maksimum. Ya, lan ora duwe bathi kanggo menehi feed 10 vukrops sing wis disiapake dening wong Inggris, luwih gampang saiki dibuwang menyang tungku lan ing pra-musim dingin dheweke bakal nyiapake bunuh diri luwih akeh kanggo dheweke.
      1. roket757
        roket757 6 September 2022 10:03
        0
        Ana klub lampus, kok saiki kahanan bunuh diri ora katon, nalika akeh kedadeyan ing donya sing ora bisa digambarake nganggo pulpen, ora bisa dimangerteni saka sudut pandang apa wae, lan ora ana mambu akal sehat. sakabehe.
        Oalah...para panggedhe/komandan ora arep mateni awake dhewe!!! Sdris sirna ing nix nyata pisanan, golek mengko, ngaturake tagihan, kanggo tumindak - tumindak.
      2. Mauritius
        Mauritius 6 September 2022 11:34
        +2
        Kutipan saka Fisherman
        ya, ing tanggal 8, Badut kudu nuduhake aktivitas maksimum.

        Yen ora, kreta bakal dadi waluh, lan badut dadi tikus. Nyuwun
        1. Nelayan
          Nelayan 6 September 2022 21:45
          +1
          dadi tikus pengemis ... Yankees bakal ngreset kabeh akun dhuwit sing dicolong marang dheweke
  5. Egoza
    Egoza 6 September 2022 09:04
    +4
    Zelya wis ndesek warga Donbass lan Crimea kanggo nyiapake kanggo "de-pendudukan". Mbokmenawa iki bakal diwenehi minangka "Aku bakal menang sethithik". Kaya, sethitik liyane, kita dielingake wong-wong mau kabeh, menehi dhuwit liyane!
    1. roket757
      roket757 6 September 2022 10:06
      +1
      Biasane ... "serangan sing apik", rada de-pendhudhukan, bakal teka maneh sing kaya ngono ... ora masalah omong kosong, skakuas sing nyekel, nanging sing duwe. dheweke kudu, sing kabeh crita.
  6. Protey
    Protey 6 September 2022 09:06
    -2
    Nanging, Angkatan Bersenjata Ukraina nyurung lan ngepung kita, nyedhaki Kherson. Superioritas ing jumlah infantri lan kendaraan lapis baja nindakake tugase. Mung kene karo cadangan kita ora cukup. Ana sacoro prakteke apa plug kesenjangan karo.
    1. cmax
      cmax 6 September 2022 09:39
      +1
      Kutipan saka Prometey
      Nanging, Angkatan Bersenjata Ukraina nyurung lan ngepung kita, nyedhaki Kherson. Superioritas ing jumlah infantri lan kendaraan lapis baja nindakake tugase. Mung kene karo cadangan kita ora cukup. Ana sacoro prakteke apa plug kesenjangan karo.

      Dina iki, gelut ing wilayah Posad Pokrovsky (Rambler). Lan iki ora adoh saka Kherson. Kita ora ngomong akeh babagan iki.
      1. Alexander Salenko
        Alexander Salenko 6 September 2022 11:52
        +2
        Ya, Angkatan Bersenjata Ukraina ora bakal njupuk Kherson. goal sing New Kakhovka, lan rencana operasi, ing asas, iku sembarang, ora pendhudhukan wilayah, nanging asor saka mungsuh, ing kasus iki bridgehead Dnieper, dissection dadi rong bagéan lan asor ing bagean. Ora rencana bodho babar pisan.
      2. Roma-1977
        Roma-1977 6 September 2022 12:45
        0
        Posad Pokrovsky minangka tapel wates antarane wilayah Kherson lan wilayah Mykolaiv. Dheweke dadi garis ngarep sadurunge.
  7. tatra
    tatra 6 September 2022 09:08
    -7
    Stremousov iki siaran saka ngendi? Maneh saka hotel mewah ing Voronezh?
    1. Sergei V
      Sergei V 6 September 2022 09:15
      -3
      Kandhane bali, utawa dipeksa bali, lan sanalika perang
    2. Alexander Salenko
      Alexander Salenko 6 September 2022 11:52
      0
      Ngintip? Inggih, njupuk Panggonan, dumadakan dateng.
  8. IVZ
    IVZ 6 September 2022 09:08
    +1
    Serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina ngluwihi "cauldrons" cedhak Ilovaisk lan Debaltseve ing babagan ukuran kerugian.

    Nalika politisi sing tanggung jawab kanggo gelut, lan pelawak provinsi sing tanggung jawab politik, kanggo sing tetep kuwasa minangka kasempatan kanggo tetep urip, apa asil liyane sing bisa diarepake.
    1. ukum70
      ukum70 6 September 2022 09:30
      +2
      Fuhrer Jerman lungguh ing trenches nalika Perang Donya I, lan Ukrainia ... Aku sujud ing peta katon kaya jester.
      1. Alexander Salenko
        Alexander Salenko 6 September 2022 11:53
        0
        Kok ketoke wonge wong ndeso.
  9. Paul Siebert
    Paul Siebert 6 September 2022 09:08
    + 13
    Dina iki aku nonton video serem ing salah sawijining saluran telegram ...
    Wis atine krasa.
    Loro xox enom nggoleki kuburan adhine ing kuburan militer sing seger.
    Iku HUGE. Kanggo cakrawala ...
    Lan ing saben gendéra xoxlyatsky kuburan.
    ketemu. Lan tangise wong wadon wiwit ...
    Ora bisa nonton. Ngalih.
    Nanging "prajurit cahya" arang njupuk "rong atus". Paling wektu padha mung ngiwa kanggo rot.
    Mentalitas petani, kaya - dheweke ora peduli maneh. Lan aku butuh tik tok...
  10. Sergei V
    Sergei V 6 September 2022 09:14
    -8
    Stremousov. Napa sampeyan mangkat menyang Voronezh?
  11. Pereira
    Pereira 6 September 2022 09:19
    0
    APU mlayu menyang pertahanan tentara Rusia sing diatur kanthi apik

    Apa kaya ngono? Lan liyane mentas, wong karo dipikir pinter tryndel sing ora ana baris nimbali, nanging mung pos militèr karo cadangan ing mburi kanggo nanggepi cepet.
  12. Irek
    Irek 6 September 2022 09:26
    0
    Napa Zelevoviku kudu melas marang komplotan Svidomo, dheweke duwe tujuan, karusakan saka Scotomazepia.
  13. GNM
    GNM 6 September 2022 09:44
    +2
    ... Zelensky mbutuhake cepet menang ...

    Kita pengin kabeh rekaman
    Kita mulya menehi jeneng! (Saka)
  14. spektrum
    spektrum 6 September 2022 09:56
    +2
    IMHO, serangan iki saka Angkatan Bersenjata Ukraina digawe akal yen serangan marang Nikolaev direncanakake. Paling ora, wektu wiwitan kudu dipindhah (bisa uga ing awal taun ngarep). Lan sabotase lan shelling saka ZNPP bisa meksa kanggo ngganti arah saka serangan, contone, menyang Nikopol lan Krivoy Rog. Aku ora pracaya padha ora bisa ngrusak fasilitas panyimpenan kanggo bahan radioaktif. Ide kasebut yaiku ngatur siji pukulan gedhe karo kabeh hymer lan bencana ekologis bakal dipastikan. Lan iki bisa tansah diatur yen NPP Zaporizhzhya dadi kuwat banget ing mburi kita. Lan hymer jarak jauh cocok banget kanggo iki.
    IMHO, kabeh bahan radioaktif kudu dicopot kanthi cepet saka kana, mateni stasiun kasebut, banjur "tumindak miturut rencana."
  15. YuriMoscow
    YuriMoscow 6 September 2022 10:11
    -3
    Bandera njupuk peralatan sing rusak, ora ana foto, maneh kanggo suku cadang.
    1. Ryazanets87
      Ryazanets87 6 September 2022 10:59
      -2
      Wartawan militèr lan malah sebagian Ukrainia piyambak nuduhake soko. DIMK, minangka biasanipun, sijine bolt ing lan mbatesi piyambak ing muttering Konashenkov (dheweke wis ana lan "Bradley" wiwit incite).
      1. Roma-1977
        Roma-1977 6 September 2022 12:48
        0
        Konashenkov iki informed sing Bradley, lan prajurit sing zaptur iku, ora ngerti sing Bradley lan modifikasi Walanda saka M113 armored personel operator, bener diwenehake dening Angkatan Bersenjata Ukraina, wis silhouettes rada padha.
    2. agoran
      agoran 6 September 2022 20:10
      0
      Mesthi, ora masalah.
  16. Magellan
    Magellan 6 September 2022 10:55
    0
    Ing lanskap wilayah Kherson, luwih angel kanggo mbela tinimbang ing wilayah lor liyane, nanging kita bakal sukses!
    1. Alexander Salenko
      Alexander Salenko 6 September 2022 11:56
      +1
      Kenapa luwih angel? Inggih, katon ing nimbali saka Jerman, contone, ing Kali Molochnaya. Iku kabeh gumantung saka pasukan lan sarana sing kasedhiya, ing steppe mungsuh adoh saka katon, sanajan dheweke ana ing balok, banjur ing cuaca garing bakal ngeculake bledug, sawetara jenis KAMAZ tunggal, lan sing bisa dideleng saka wulu.
      1. Magellan
        Magellan 6 September 2022 14:05
        0
        Ana sawetara obyek ing lemah sing bisa ditempelake kanthi kuat, kajaba sampeyan ninggalake jembatan ing sisih tengen.
        1. Alexander Salenko
          Alexander Salenko 6 September 2022 21:41
          +1
          Sampeyan ngerti, iki minangka tesis kontroversial, kaya ana sawetara obyek kasebut kanggo mungsuh sing wis nembus pertahanan. Iku kaya karo selokan anti-tank, sing bisa gampang dadi trench kanggo mungsuh.
          Ayo dadi elinga idea saka festungs Hitler, utawa Staff Umum kang, mbantu akeh? Padha nyoba kanggo embody APU padha ing perang iki, kutha-kutha, gropyokan dening kelompok wojo kanggo 50-70 km saka aman lan bali, lan yen padha ora Care babagan populasi, iku luwih gampang kanggo nglawan festungs modern, Cut mati gas. , listrik, banyu.
          Manungsa gelut ing endi wae, ing steppe, ing gunung, ing alas lan ing kutha. Kaya mitos karo tank sing mung spasi steppe sing cocog karo dheweke, jelas yen ana medan sing ora cocog kanggo tank sing ora bisa nyopir kanthi fisik. Lan karo istilah senjata nyerang-pertahanan, iku uga katon lucu, nanging ing cara, aku entuk sethitik digawa adoh.
  17. tolmachiev51
    tolmachiev51 7 September 2022 03:01
    0
    - "Ana larangan sing ditindakake dening Kementerian Pertahanan babagan publikasi materi apa wae tanpa ijin militer." Kanthi gati kanggo info kita. Iku misale jek sing kita uga ngalih menyang "perang kanggo Ukrainia pungkasan" !!!