Review militèr

Pejabat Swiss negesake ukuman penjara kanggo warga sing ora netepi rezim pemanasan nalika ana kekurangan gas

94

Yen nganti saiki Swiss dianggep minangka perwujudan kesejahteraan lan kamakmuran, saiki negara Eropa iki ngalami krisis sing nglanggar cara urip biasa. Pamrentah Swiss wis ngenalake arahan sing bener mbaleni arahan para birokrat Eropa ing Uni Eropa, sanajan Swiss dudu bagean saka Uni Eropa.

Kabinet Mentri Swiss nemtokke watesan abot ing panggunaan gas domestik lan listrik. Ing musim dingin, kabeh omah kudu njaga rezim suhu sing ora ngluwihi 19 derajat Celsius kanthi mutlak. Informasi iki dikonfirmasi dening kepala layanan pers Departemen Ekonomi Swiss Markus Spurndli.

Ing wektu sing padha, miturut sekretaris pers Kementerian Ekonomi Swiss, paukuman abot diwenehake kanggo wong-wong sing nglanggar arahan iki lan panas omah-omahé ing suhu ndhuwur 19 derajat kanthi latar mburi kekurangan gas ing negara kasebut. Iki minangka denda sawetara ewu franc Swiss, utawa penjara nganti telung taun (kanggo sing bola-bali nglanggar arahan kasebut).

Pranyata yen warga Swiss rata-rata bisa dipenjara amarga ing musim dingin dheweke mutusake kanggo anget hawa ing omah, umpamane, nganti 23 derajat. Yen kaya iki disuarakake dening pejabat Swiss kanggo 2-3 taun liyane, banjur iki bisa dianggep minangka guyon. Nanging saiki guyonan kanggo wong Eropa wis rampung. Kajaba iku, dheweke wiwit ngerti yen sanajan negara duwe dhuwit akeh ing anggaran, mesthine ora bakal bisa nggawe omah panas lan ngasilake listrik nganggo dhuwit iki.
94 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Canecat
    Canecat 7 September 2022 06:58
    +9
    sing ing istilah mutlak ora ngluwihi 19 derajat Celsius.
    Eh ... ing kene kompor nalika olah raga bakal nyebar kaya kue panas ... ngguyu
    1. 41 KAB
      41 KAB 7 September 2022 07:16
      + 12
      Kutipan saka Canecat
      Eh ... ing kene kompor nalika olah raga bakal nyebar kaya kue panas ...

      Lan apa bedane, suhu ing pakunjaran ndhuwur +19 nglirik
      1. alex neym_2
        alex neym_2 7 September 2022 07:26
        +3
        Apa "inovasi" iki bakal mengaruhi turis ing sawetara cara?
        1. den3080
          den3080 7 September 2022 07:39
          +4
          Kutipan saka: aleks neym_2
          Apa "inovasi" iki bakal mengaruhi turis ing sawetara cara?

          Mesthi wae. Dheweke bakal turu sacara eksklusif ing dalan, ana macem-macem pemain ski sing teka ing salju kanthi jumlah gedhe, banyu anget kanggo ngumbah - ora luwih saka 1 liter saben individu saben dina, ora ana roti panggang / omelettes / sereal / sosis kanggo sarapan, 150 ml teh utawa kopi kanthi suhu 50 C (ora luwih) lan saben dina liyane. Kaya iki nglirik eseman
          1. Syurik70
            Syurik70 7 September 2022 20:18
            0
            Putin ngandika persis iki dina iki:
            Beku, beku, buntut serigala

            https://www.rbc.ru/politics/07/09/2022/6318614a9a79471ce078f464
        2. Alexander Salenko
          Alexander Salenko 7 September 2022 07:42
          +4
          Pitakonan sing apik banget, yen ora, aku mikir babagan kulawargane karo bayi, nanging apa suhu ing rumah sakit bersalin, lan ing rumah sakit? Lan sawise padusan, metu menyang kamar unheated, oh ya, apa padusan ing Gbr.
      2. Canecat
        Canecat 7 September 2022 07:26
        +6
        Quote: 41 DAERAH
        Apa bedane

        Nalika nggunakake gas utawa listrik. Kanggo kita, mesthi, formulir, kaya biasane, durung rampung rampung.
        1. 41 KAB
          41 KAB 7 September 2022 07:31
          +3
          Kutipan saka Canecat
          digawa ora rampung.

          Omah pinter ngirimake suhu, nanging dheweke ora ngerti babagan kompor weteng, suhu luwih dhuwur tinimbang +19, mesthine ing pakunjaran ...........
          1. Smoke_in_smoke
            Smoke_in_smoke 7 September 2022 10:09
            +2
            Quote: 41 DAERAH
            Omah pinter ngirimake suhu, nanging dheweke ora ngerti babagan kompor weteng, suhu ndhuwur +19 mesthi ana ing kunjara ...

            Mungkin akeh sing pengin mlebu penjara, amarga larangan kasebut kanggo rumah tangga pribadi. apik
        2. Dym71
          Dym71 7 September 2022 10:47
          +1
          Kutipan saka Canecat
          Kanggo kita, mesthi, formulir, kaya biasane, durung rampung rampung.

          Dadi, larangan kasebut mung ditrapake kanggo konsumen gas.
          Kutipan saka Blick
          Yen ora cukup gas ing musim dingin, pamrentah federal pengin njupuk langkah sing angel. Ing bangunan sing digawe panas kanthi gas, suhu interior kudu digawa nganti maksimal 19 derajat. Banyu panas mung kudu digawe panas nganti 60 derajat. Pemanas inframerah lan tenda ruangan sing digawe panas bakal dilarang. Sauna lan blumbang kudu tetep adhem.
          1. LIONnvrsk
            LIONnvrsk 7 September 2022 14:12
            +2
            Kutipan saka Dym71
            Lan ana,

            Lan bakal katon, menehi link menyang sumber lan ora ana pitakonan saka sing kasengsem! Nanging VO bubar banget wegah menehi link kasebut lan ora pengin nuduhake jeneng wartawan sing nyiapake materi kasebut. Yagene? aran
            1. Dym71
              Dym71 7 September 2022 14:32
              +2
              Kutipan saka: LIONnvrsk
              Yagene?

              Bisa uga ana akeh alasan, ora ngganti inti, menehi materi kualitas sing kurang apik. hi
              1. sanak
                sanak 8 September 2022 07:22
                -1
                Minangka padha bakal ngomong sadurunge, penet kuning.
                Umumé, kahanan karo artikel lan diskusi kasebut meh padha karo apa sing kedadeyan, contone, ing forum Kazakh. Artikel kanthi kualitas kurang katon kanthi nyebutake Rusia lan Kazakhstan, lan kabeh tentara Russophobic miwiti diskusi kanthi gaya kita sing paling apik. Nanging sing paling menarik yaiku meh ora ana wong Rusia ing diskusi kasebut, mung bisa uga ora peduli apa sing kedadeyan ing kana, nanging karep kaya ngono ing kana, kedadeyan sing padha ing kene nalika Eropa utawa Amerika Serikat kasebut.
            2. LIONnvrsk
              LIONnvrsk 7 September 2022 14:39
              0
              Kutipan saka: LIONnvrsk
              Yagene?

              Mungkin wartawan VO peduli karo jiwa kita. Lan banjur Allah ngalang-alangi kita ing padha BLIKKita ora bakal maca crita mlumpat babagan carane Viktor Fedorovich nembak Su-34 kita nganggo bedhil utawa carane wong bodho Koklyatsky ngirim maneh palsu saka forelock sing padha, lan Blick nulis manawa iki palsu saka propaganda kita. lol
              1. Dym71
                Dym71 7 September 2022 14:54
                +1
                Kutipan saka: LIONnvrsk
                Mungkin wartawan VO peduli karo jiwa kita.

                Lelucon apik eseman
      3. Navodlom
        Navodlom 7 September 2022 08:10
        +2
        Quote: 41 DAERAH
        suhu ndhuwur +19 ing pakunjaran

        Luwih becik, minangka langkah pencegahan, kanggo mindhah kabeh warga menyang institusi milik negara ing mangsa mangsa.
        Kurang sirah.
    2. faiver
      faiver 7 September 2022 07:24
      +2
      ngendi padha bakal njupuk karya?
    3. seregatara1969
      seregatara1969 7 September 2022 07:54
      +1
      Yen mung padha duwe apa, lan sawise kabeh, padha kudu nindakake ing stasiun, misale jek! Dadi pikirane bener, sanajan 19 derajat isih bisa ditampa.
      1. Terenin
        Terenin 7 September 2022 08:06
        +6
        rata-rata warga Swiss bisa dipenjara amarga ing mangsa dheweke mutusake kanggo anget udhara ing omahe, contone, nganti 23 derajat.

        Aku ora seneng banget babagan iki, nanging mung - seneng banget! am
      2. Dinggo
        Dinggo 7 September 2022 09:36
        +1
        Mesthi tolerable, Sergey. Aku ngomong iki saka pengalaman pribadi - nalika maca ing thermometer kamar arang ngluwihi 19 derajat ing mangsa (gumantung saka cuaca ing njaba jendhela), padha "populer" nerangake kula ing kantor omah sing standar kanggo panggonan omah (+ 17) dituruti!..
        Iki Rusia, 63 wilayah (wilayah Samara), yen ana ...
        1. Komentar wis dibusak.
        2. Termut1309
          Termut1309 7 September 2022 12:39
          0
          Miturut teks dokumentasi peraturan SanPiN 1.2.3685-21 (Tabel 1 ing Lampiran 2), suhu udara njero ruangan apartemen ing 2022, gumantung saka tujuan fungsionale, kudu paling sethithik indikator ing ngisor iki (Tabel 5.27):

          Kamar urip - saka 20 nganti 22 ° C ing mangsa lan saka 22 nganti 25 ° C - ing mangsa panas.
          Pawon, jedhing kapisah, jedhing - 19 - 21 ° C.
          Kamar mandi gabungan, pancuran - 24 - 26 ° C.
          Koridor antar-apartemen - 18 - 20 ° C.
          Vestibules lan tangga - 16 - 18 °C.
          Ruang panyimpenan - 16 - 18 ° C.
          Coba pindhah saka pantry menyang apartemen.
          1. Dinggo
            Dinggo 7 September 2022 14:05
            +1
            Matur nuwun kanggo saran, nanging aku ora ngelingi sing aku ngombe vodka karo sampeyan "kanggo sedulur" ...
            Lan liyane ... Apartemen 4-kamar, windows - plastik karo glazing pindho "ing bunder", ing. lawang menyang vestibule saka platform - baja karo mesin ingkang ndamel benter lan sealant ing grooves, ing. lawang saka vestibule kanggo apartemen iku kayu ngalangi karo segel watara keliling. Termometer ing ruang tamu.
            Dheweke nyucuk irunge. ZhEK engineer menyang baterei - kok siji luwih utawa kurang panas, lan liya - misale jek kaya kang digawe panas dening tangan ... Aku takon - "Bali"? meneng...
            Ing mangsa panas kaloro ing ruang paling ngisor lagi rewiring soko, padha nyeret welding ... "Reformers - optimizers" ora ana gunane ...
    4. Wend
      Wend 7 September 2022 10:27
      0
      ngguyu Demokrasi, kabeh wong bisa beku kaya sing dikarepake ngguyu
    5. pinter bokong
      pinter bokong 8 September 2022 07:08
      0
      Padha duwe akeh adonan, supaya padha panas kompor
  2. Kot Alexandrovich
    Kot Alexandrovich 7 September 2022 06:59
    + 12
    Apike, ing pakunjaran, doormen uga bakal duwe suhu sing kurang ing mangsa? Utawa hak asasi manungsa, lsp? Zekam luwih anget? ngguyu
    1. Terenin
      Terenin 7 September 2022 08:08
      +4
      Kutipan: Cat Alexandrovich
      Apike, ing pakunjaran, doormen uga bakal duwe suhu sing kurang ing mangsa? Utawa hak asasi manungsa, lsp? Zekam luwih anget? ngguyu

      Ya pancen, opo lan yen salah siji saka tawanan ngrasa kaya kewan homo panas-maha?
  3. Silver99
    Silver99 7 September 2022 07:00
    +6
    Snitching bakal diwanti-wanti, utawa wong ing omah tanpa topi lan boots bakal kejiret lan langsung dikirim menyang kunjara.
    1. penembake gunung
      penembake gunung 7 September 2022 07:14
      +5
      Kutipan saka Silver99
      Snitching bakal diwanti-wanti, utawa wong ing omah tanpa topi lan sepatu bot bakal kejiret lan langsung dikirim menyang kunjara

      Lan iki sisih loncat karo muter awak saka kemajuan. "Omah Smart" diarani ... A "dandan" cilik saka piranti lunak, lan dheweke dhewe bakal laporan kanggo sapa ngirim, lan apa suhu ing omah, lan carane akeh kWh wis diobong, lan uga bakal ngetokake a nggoleki ngguyu Denda bisa uga guyon, nanging kabeh liya bener. Meter listrikku dhewe nglaporake maca menyang Energosbyt.
    2. lwxx
      lwxx 7 September 2022 07:19
      +5
      Snitching ing Eropah wis suwe diunggahake menyang drajat kebebasan lan demokrasi, yen sampeyan ngalahake kanthi bener, lan yen sampeyan meneng, sampeyan minangka pendukung totalitarianisme lan despotisme. Mulane akeh-akehe demonstrasi lan macem-macem arak-arakan, mulane padha terang-terangan ngumumake, kaping pindho, luwih gampang ndhelik ing mburine wong akeh (ya, biyen ngono. lol lol ).Lan saiki luwih gampang kanggo tetep anget ing wong akeh ngguyu
      1. Komentar wis dibusak.
      2. Plate
        Plate 7 September 2022 07:48
        0
        Kutipan saka lwx
        Yen sampeyan ngalahake kanthi bener, lan yen sampeyan meneng, sampeyan minangka pendukung totalitarianisme lan despotisme.

        Budaya sing apik, elinga. Lan carane kita. Padha weruh sing pepadhamu, ngomong, murub geni ing yard sak periode bebaya geni nglanggar peraturan safety, nanging ora laporan. Kepiye carane dheweke bakal ngomong mengko ... Lan yen kabeh dadi geni, banjur sapa sing bakal ngomong apa? Utawa luwih becik yen sederek "nothuk" marang sedulure sing mlebu pesenan negara lan wiwit sugih kanthi cepet.
        1. lwxx
          lwxx 7 September 2022 08:04
          -1
          Quote: piring
          Kutipan saka lwx
          Yen sampeyan ngalahake kanthi bener, lan yen sampeyan meneng, sampeyan minangka pendukung totalitarianisme lan despotisme.

          Budaya sing apik, elinga. Lan carane kita ...
          Lan kita wis ngalami iki - ing 1930s-40s. Aku pengin papan urip - thothok-thothok. Kepengin nggenteni kalungguhane lurah – stk, totok, lsp. Liyane kudu budaya - BUDAYA ELING DIRI. Iku budaya, ora wedi.
          1. Plate
            Plate 7 September 2022 08:10
            +1
            Elinga yen panguwasa sing ngatur pesenan kasebut populer banget. Lan kadhangkala nganti kaya ngono, dheweke ora pengin ngrungokake kekurangane pamarintahane, sanajan ing latar mburi ngakoni kaluwihane. Nanging umume, aku setuju, ya, denunciation kudu dadi alesan kanggo verifikasi, diselidiki, nanging dudu sing adhedhasar paukuman.
            Kutipan saka lwx
            Kudune ana kabudayan liya - BUDAYA ELING DIRI

            Ora ana budaya kesadaran diri ing Bumi, kayane saiki ora ana.
    3. den3080
      den3080 7 September 2022 07:42
      +2
      Kutipan saka Silver99
      Snitching bakal diwanti-wanti, utawa wong ing omah tanpa topi lan boots bakal kejiret lan langsung dikirim menyang kunjara.

      Ora perlu nyenengake apa-apa - wis pirang-pirang abad padha gadai kanthi cara ireng. Nyusup ing pepadhamu iku minangka ciri nasional Jerman, lan mayoritas populasi ing Swiss yaiku Swiss-Deutsche.
    4. Alexander Salenko
      Alexander Salenko 7 September 2022 07:44
      +2
      Dheweke wis nuthuk ana, paling ora ing tetanggan Jerman, tanggane weruh pepadhamu, mantan kita, nggawa obeng menyang kamar mburi dina Minggu, njupuk gambar lan langsung nggoleki, sampeyan ora bisa ndandani ing akhir minggu. .
      1. Plate
        Plate 7 September 2022 08:03
        +1
        opo? Apa ora bisa ndandani ing akhir minggu? Ana sing angel dipercaya ing larangan kasebut.
        1. Alexey R.A.
          Alexey R.A. 7 September 2022 14:07
          +1
          Quote: piring
          opo? Apa ora bisa ndandani ing akhir minggu? Ana sing angel dipercaya ing larangan kasebut.

          Pfff ... lan ndandani akhir minggu kita diwatesi. Lan ora mung ing akhir minggu. Punika St. Petersburg "Law on Silence":
          ...apa wae karya konstruksi sing rame ing MKD, ditindakake ing wayah awan (saka 8:00 nganti 22:00) lan luwih saka 1 jam saben dina, kudu dikoordinasi.

          Tanpa jadwal pambangunan sing wis disepakati, gangguan lan bisu bisa didenda. Kanggo individu, jumlah denda bakal 1-3 ewu rubel, kanggo pejabat - 5-10 ewu rubel. Kanggo organisasi, paukuman kanggo gangguan kasebut bakal saka 10 nganti 30 ewu rubel.

          Miturut hukum St Petersburg, dina Sabtu, karya konstruksi ing MKD bisa ditindakake saka 12 nganti 22 jam. Ing dina Minggu lan preian, ndandani lan pengeboran ing apartemen ora diidini.

          Iku mung tradisional ing Rusia keruwetan saka hukum wis mitigated dening optionality saka implementasine ©. eseman
          1. Plate
            Plate 7 September 2022 14:22
            0
            Lha aku ora mikir rame. Ya, lan ing komentar padha wrote complaint babagan ndandani, lan ora gangguan saka iku. Yen kabeh iku sepi lan tentrem, banjur apa ora? Nyuwun
        2. Alexander Salenko
          Alexander Salenko 8 September 2022 08:09
          0
          Kanggo apa aku tuku, kanggo apa aku adol. Sampeyan uga kudu matèni iwak karo palu nalika mancing, sing mesthi supaya ora nandhang sangsara, utawa contone, sampeyan bisa dadi pembalap ing sprinter, setir wis rusak liwat, sampeyan ora duwe hak kanggo ngganti. Miturut cara, babagan ndandani, nanging gangguan digawe, sampeyan ngganggu istirahat, mula aku bakal percaya karo informasi kasebut.
          1. Plate
            Plate 8 September 2022 11:48
            0
            Quote: Alexander Salenko
            Sampeyan uga kudu mateni iwak nganggo palu nalika mancing, mesthine supaya ora nandhang sangsara

            Ora, wis ana apa-apa. Aku malah ora ngerti apa lan ngapa.
    5. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 7 September 2022 12:25
      0
      Fi, carane ora toleran. Ora squealing, nanging posisi sipil aktif, tanpa kang iku mokal kanggo mbangun masyarakat demokratis free. eseman
  4. trafllot1832
    trafllot1832 7 September 2022 07:01
    +9
    Ora, aku ora, aku pracaya, iki propaganda Barat, Swiss bisa kanthi aman panas mangsa karo dhuwit kertas. Aku ora pracaya! lol
  5. IVZ
    IVZ 7 September 2022 07:05
    +2
    Sing. malah yen aku panas omah karo kompor kayu utawa batu bara liwat 19 gr. lan ing wektu sing padha aku bakal panas karo gas, aku isih duwe haplyk a? Ana sing ora bener.
    1. Nexcom
      Nexcom 7 September 2022 07:29
      +4
      Ora luwih saka 19 derajat, titik! Apa voluntarisme?
      1. Dym71
        Dym71 7 September 2022 09:55
        +1
        Kutipan saka Nexcom
        Ora luwih saka 19 derajat, titik!

        Artikel asli mung nuduhake panggunaan gas, watesan listrik ora ditrapake - mbayar lan panas paling sethithik nganti 40, sanajan ing sawetara kanton listrik mundhak regane luwih saka 100 persen (lan ing endi wae durung munggah rega ing kabeh).
        Artikel asli:
        https://www.blick.ch/politik/gfroerlis-muessen-im-ernstfall-bibbern-heiz-suendern-droht-der-knast-id17851055.html
        Artikel babagan kenaikan rega listrik (analisis komparatif miturut wilayah ing Swiss):
        https://www.blick.ch/wirtschaft/die-tarife-fuer-2023-sind-amtlich-blick-zeigt-die-riesigen-unterschiede-in-richigen-kostet-der-strom-830-prozent-mehr-als-in-gondo-id17854805.html
        1. tunggal-n
          tunggal-n 7 September 2022 12:46
          -1
          Sing nggumunake aku yaiku ana atusan perusahaan pasokan listrik ing Swiss cilik. Lan saiki dheweke ora bisa nyebarake energi kanthi merata. Akibaté, ing salah siji desa nampa listrik gratis, lan ing desa tetanggan regane mundhak kaping pirang-pirang. Pasar:)))
  6. Mauritius
    Mauritius 7 September 2022 07:06
    +2
    Pejabat Swiss negesake ukuman penjara kanggo warga sing ora netepi rezim pemanasan nalika ana kekurangan gas
    wong bodho wong bodho Isi, segel lan maneh ..... Lan chop playful tangan, senadyan suhu lan snot. aran
  7. Tusv
    Tusv 7 September 2022 07:06
    +1
    We drown kuat, purun saka Eropah, lan nalika lonceng muni, kita mbukak kabeh jendhela lan nguripake condo ing minimal. Kok suwe ora bukak? Aku wis jinis ing whatsapp. Jancok tekan ngisor
    1. Nexcom
      Nexcom 7 September 2022 07:08
      +1
      Bakal padha uga dilebokake ing kunjara kanggo overspending banyu ing jamban? Lha wong Eropa slamet....
    2. kim
      kim 7 September 2022 07:15
      +1
      kanggo saben kacang angel ...
      1. tukang kayu
        tukang kayu 7 September 2022 07:18
        +2
        Ana tunyuk .. nganggo benang kiwa)))
        1. Nexcom
          Nexcom 7 September 2022 07:31
          +3
          Nuuuu, ing Yunani kabeh wong wis nuduhake ing TV carane luwih bener kanggo saluran lan nyolong bensin saka mobil. Kita ngenteni kelas Euromaster ing youtube babagan carane ngapusi counter, inspektur suhu, lan kabeh pembatasan licik ing kana. ngguyu
          1. AAC
            AAC 7 September 2022 07:47
            +1
            Bakal ora dikarepke yen Swiss lan Austria wiwit nggantung magnet ing counter))
            1. Nexcom
              Nexcom 7 September 2022 07:49
              +1
              Aku padha bakal nggawe kabeh limo Papan elektronik angel ana. Dheweke ora ngerti cara sing gampang. Magnet minangka penemuan murni Rusia.
  8. Mazunga
    Mazunga 7 September 2022 07:08
    +4
    Aku manggon dhewe ing canton
    muncul milky way
    sapi kita
    menehi metu ing gunung tanpa lelah
    sungkowo ora ngerti minangka sampeyan bisa ndeleng
    kedaden kanggo kula sanadyan
    metamorfosis aneh
    Aku kelalen jendhela ing pawon
    cedhak karo Alpen
    saiki aku lungguh ing quiche
    Musara kaiket ing jinis
    Aku ngajari murka bang
    lan mlaku ing pengering rambut uga
    Aku rumangsa migunani
    padha ngaco aku
    numpak aku kaya Mandela
    konco rana mbukak
  9. Egoza
    Egoza 7 September 2022 07:08
    0
    Ayo "borjuis" nyedhiyakake! Senajan pitakonan liyane, carane padha karo kayu bakar?
    1. Nexcom
      Nexcom 7 September 2022 07:09
      +1
      Ing Swiss, mung ala - padha tuku briket ing Jerman utawa Prancis utawa Italia. Sawijining wong Austria marang aku. Dadi ora bakal nyenengake banget kanggo dheweke.
    2. kula 1970
      kula 1970 7 September 2022 07:46
      +2
      Quote: Egoza
      Ayo "borjuis" nyedhiyakake! Senajan pitakonan liyane, carane padha karo kayu bakar?

      Yen sampeyan maca sirah-on, iku formal malah yen padha AMBEGAN 20 derajat apik ...
      Apa jenis borjuis ana
      1. Plate
        Plate 7 September 2022 08:18
        0
        Nanging aku kepengin weruh yen thermometer ing omah rusak? Nuduhake derajat 5-7 luwih murah tinimbang sing bener.
        1. kula 1970
          kula 1970 7 September 2022 16:00
          0
          Quote: piring
          Nanging aku kepengin weruh yen thermometer ing omah rusak? Nuduhake derajat 5-7 luwih murah tinimbang sing bener.

          Dadi saiki ing busana bakal ana termometer presisi - - kanthi divisi 0,0001 derajat.
  10. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 7 September 2022 07:09
    +7
    Pranyata rata-rata warga Swiss bisa mlebu kunjara amarga ing musim dingin dheweke mutusake kanggo anget hawa ing omahe,

    ***
    - "Hukum telung ̶k̶o̶l̶o̶s̶k̶a̶h̶ derajat" ...
    ***
    1. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 7 September 2022 14:12
      0
      Lan ana lan sadurunge triplet termal cedhak.
      Kanggo nglawan para penggelapan energi termal kapitalis, nyetujoni prosedur sing disederhanakake kanggo proses hukum ing kasus non-selaras karo rezim pemanasan.. eseman
  11. VALERIK_097
    VALERIK_097 7 September 2022 07:15
    +1
    Lan kanggo garage-eksekusi digawe panas?
    1. Nexcom
      Nexcom 7 September 2022 07:17
      +1
      Samsaya Awon - quartering umum karo confiscation saka property ing sih saka negara.

      PS Apa babagan sauna mini ing omah? Swiss seneng banget. ngguyu kumis - kirdyk?
      Miturut cara, Finns lan Swedia uga.
    2. Plate
      Plate 7 September 2022 08:19
      0
      Ing saham - kanggo ngimbangi kerugian lol
  12. kim
    kim 7 September 2022 07:16
    +4
    ya 19 apik
    sweter, kaos kaki tebal, pancuran - mung ing McDuck...
    kita bisa duwe 90 ing 12s, lan sawise kabeh, padha urip?
    1. Nexcom
      Nexcom 7 September 2022 07:34
      +1
      Oh, aku teka ing McDuck - aku entuk rong hamburger lan 15 menit ngumbah nganggo gel padusan. lol
  13. B-xnumx
    B-xnumx 7 September 2022 07:19
    +1
    Yen aku dadi warga negara, aku njaluk supaya pamrentah ngenalake kuota suhu rata-rata kanggo omah. Banjur padha bisa dadi panas, contone, ing kamar turu, lan nyuda suhu ing kamar liyane.
    Lan supaya padha drive piyambak menyang negara icicles.
    Senajan padha temtu bakal entuk manfaat saka pengalaman. Lan jawaban saka kita tansah, lagi ngomong, teka. Ayo padha ngelingi Leningrad.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 7 September 2022 07:28
      +2
      Kutipan: B-15
      Senajan padha temtu bakal entuk manfaat saka pengalaman.

      Iku wektu kanggo gawé "potbelly stoves" ing Swiss lan drown wong-wong mau karo dung, denda kanggo panas kuwi durung kasedhiya.
      1. Nexcom
        Nexcom 7 September 2022 07:35
        +2
        Dheweke ora duwe sapi Alpine sing cukup kanggo nyedhiyakake kabeh Swiss kotoran. Ora apik, minangka pilihan kanggo Feed sapi supaya padha telek luwih asring ... sedulur
  14. Galleon
    Galleon 7 September 2022 07:21
    +2
    Ayo padha menyang belahan bumi kidul kanggo mangsa, menyang belahan bumi lor kanggo mangsa panas. ing Australia iku tansah anget lan ana akèh papan kosong, contone,.
  15. tihonmarine
    tihonmarine 7 September 2022 07:27
    +3
    . Iki minangka denda sawetara ewu franc Swiss, utawa penjara nganti telung taun (kanggo sing bola-bali nglanggar arahan kasebut).


    Iki minangka demokrasi, nganti pirang-pirang taun Swiss wis maju !!!
  16. roket757
    roket757 7 September 2022 07:27
    +2
    Pejabat Swiss negesake ukuman penjara kanggo warga sing ora netepi rezim pemanasan nalika ana kekurangan gas
    Dadi kelangan, mesthi ... nanging iki donyane, iki aturan lan ... dhewe, kabeh dhewe!
  17. mojohed2012
    mojohed2012 7 September 2022 07:29
    +4
    Ayo menehi pitunjuk marang pamrentah Swiss: Ngenalake istilah pidana kanggo ndhukung teroris Ukraina, ninggalake sanksi sing dileksanakake marang Rusia lan ngumumake netralitas lan sampeyan bakal dadi anget tanpa quirks bodho iki.
    1. Nexcom
      Nexcom 7 September 2022 07:38
      +1
      Uh-huh, kita nggawe briket apik banget sanajan regane ilahi. Pangiriman bisa diatur. Ahhh, aku kelalen - iki operator energi saka Rusia, tanpa alesan.
  18. Fizik13
    Fizik13 7 September 2022 07:29
    +1
    Swiss ora duwe dhuwit???
    Lan ing endi emas Nazi, dolar raja narkoba, oligarki lan bandit liyane saka sak ndonya ???
    1. kula 1970
      kula 1970 7 September 2022 07:53
      +2
      Kutipan saka Fizik13
      Swiss ora duwe dhuwit???
      Lan ing endi emas Nazi, dolar raja narkoba, oligarki lan bandit liyane saka sak ndonya ???

      Sampeyan ketinggalan jaman - suwene 10 taun dheweke mbukak rahasia perbankan apa wae sing dikarepake saka pasukan keamanan.
      Sembarang...
  19. Kotofeich
    Kotofeich 7 September 2022 07:42
    +2
    Kutipan saka Nexcom
    apa babagan sauna mini ing omah?

    Kabeh dilarang. Lan sauna lan blumbang. ngguyu
    1. Nexcom
      Nexcom 7 September 2022 07:52
      +2
      Kasedhihan teka marang dheweke .... nangis

      Aku bisa suggest sing padha ngatur wisata kanggo Rusia kanggo siram.
      Boiler termal, padusan panas, kayu bakar birch, njupuk kerikil siji-siji, sapu birch lan konifer.
      Aku ora sengit dhuwit. ngguyu Sampeyan bisa steam ora ing wektu! Lan adus uga.
  20. yuriy55
    yuriy55 7 September 2022 07:49
    +1
    Pejabat Swiss negesake ukuman penjara kanggo warga sing ora netepi rezim pemanasan nalika ana kekurangan gas

    Lan, yen sampeyan menehi hukuman penjara kanggo ngumbah celah sing misahake bokong, banjur ekspresi:
    "njupuk bokong" - wiwit njupuk makna sing beda. lol
  21. AML
    AML 7 September 2022 07:52
    +2
    Hmm, oke, wong diwasa, nanging bocah-bocah cilik. Kepiye carane nerangake marang bocah setengah taun yen luwih elek ing pakunjaran?
  22. Listrik
    Listrik 7 September 2022 07:58
    0
    Mung wingi mencorong, nanging dina iki dumadakan singsot! Carane khayalan kabeh ing donya iki!
  23. mateni fasis
    mateni fasis 7 September 2022 08:06
    0
    Menehi peduli bab apa lan carane padha duwe ing Swiss. Gabung karo sanksi - supaya padha nyedhot rasa seneng karo sendok lengkap.
  24. alexey alekseev_2
    alexey alekseev_2 7 September 2022 08:51
    0
    Ya, dheweke bakal langsung ngalih menyang paukuman abad pertengahan, padha negor wit kanggo dipanasake, dicekel, langsung ngeculake usus lan angin ing wit sing ditebang. ngguyu ngguyu
  25. APASUS
    APASUS 7 September 2022 08:55
    0
    Iki sing dak maksud karo KEBEBASAN! Istilah kanggo nguripake pemanasan. Apa ukuran tanggung jawab wis diterbitake?
    0,1 derajat luwih dhuwur - 5 taun penjara
    Sing luwih dhuwur kanthi 1 derajat - kerja keras urip
  26. Vladimir Postnikov
    Vladimir Postnikov 7 September 2022 09:54
    0
    A idiom anyar lair: Kanggo perusahaan lan Swiss froze.
  27. Mint Gingerbread
    Mint Gingerbread 7 September 2022 09:55
    0
    Aku mamang babagan "warta" kaya ngono. Hamster VO, kaya biasane, seneng lan seneng menang, kaya undead ngguyu Ayo kula mikir, supaya aku weruh apa, ing kasunyatan, iki panguwasa Swiss banget wanted kanggo ngirim kanggo warga. Pranyata ora dilarang kanggo nggawe blumbang panas, pemanas, sauna, lan liya-liyane, kabeh sing nggunakake listrik sing akeh. Maneh, iki mung ditrapake kanggo omah listrik. Yen ana ing Rusia saben taun, ing pirang-pirang wilayah banyu panas dipateni nganti pirang-pirang minggu, lan ing interval saka wayahe mangsa panas dipateni, akeh omah dadi panas sawise sawetara sasi lan wong mlaku ing apartemen nganggo busana. Lan kanthi cara kasebut, sadurunge wiwitan musim panas uga. Ya, sampeyan bisa nguripake pemanas, padha mung muter lagu ngguyu
  28. AML
    AML 7 September 2022 10:09
    +2
    Kutipan: Mint Gingerbread
    Yen ana ing Rusia saben taun, ing pirang-pirang wilayah banyu panas dipateni nganti pirang-pirang minggu


    Iki amarga ana pemanasan pusat, mula bisa dipateni. Elinga ing ngendi ing Eropa lan Amerika ana ing kabeh?

    Kanggo sapa ing Federasi Rusia kanggo sapa banyu panas banget kritis, dheweke duwe ketel lan kesenengan iki ora worth dhuwit neraka. Mesthi wae, kabeh bisa, nanging aku ora krungu apa-apa kaya boiler sing ditembak utawa dipenjara.

    Lan sampeyan lali kanggo sebutno idea penting banget - ing Federasi Rusia ing desa, isih ana outhouses ing lurung-lurung. Iki minangka cathetan kanggo sampeyan, yen ora, sampeyan nyebarake kanthi ora yakin.
  29. MUD
    MUD 7 September 2022 10:36
    -2
    Ora ana sing bisa ngguyu ing Swiss, deleng standar pemanasan sampeyan. Ora luwih murah tinimbang 18 lan ing sudhut 20. Supaya padha ana ing pakewuh.
    1. pemikir
      pemikir 7 September 2022 12:33
      -1
      Sing persis apa sing kita duwe - ora luwih murah, nanging ana - ora ana wong liyo ya
    2. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 7 September 2022 14:15
      0
      Kutipan: MUD
      Ora ana sing bisa ngguyu ing Swiss, deleng standar pemanasan sampeyan.

      Dadi siji bab - totalitarian Rusia karo standar sanitary sawijining. Lan liyane minangka masyarakat demokratis sing gratis, ing ngendi suhu ing apartemen minangka prakara pribadi kanggo kabeh wong (anggere sing mbayar). eseman
  30. Alex Kaadilan
    Alex Kaadilan 7 September 2022 11:44
    0
    Aku duwe 15 derajat. Aku wis biasa.
  31. AML
    AML 7 September 2022 12:44
    0
    Kutipan saka Alex Justice
    Aku duwe 15 derajat. Aku wis biasa.

    Aku AC ing +30 ing mangsa panas lan aku froze. Mulane, pakulinan iku prakara murni individu.

    Saiki ing njaba + 34 ° C
    Rasane +37°C

    Lan aku nyaman.
  32. amr
    amr 7 September 2022 13:49
    +1
    lan sampeyan bisa nyambung menyang sumber, banget padha palsu!
  33. Inquisitor
    Inquisitor 7 September 2022 15:11
    0
    Apa pakunjaran bakal dadi anget?