Review militèr

Gedung Putih ngakoni ora ana bukti yen Rusia tuku amunisi saka Korea Lor

51

Amerika Serikat ngakoni manawa Washington ora duwe bukti yen Rusia diduga tuku amunisi saka Korea Lor lan digunakake ing Ukraina. Data sing dikutip ing pers Amerika babagan kesepakatan sing mesthine ditindakake ing antarane Rusia lan DPRK minangka goroh.


Dina Selasa, Gedung Putih nganakake taklimat saben dinane John Kirby, koordinator komunikasi strategis ing Dewan Keamanan Nasional Gedung Putih, ngandika. Pejabat administrasi Joe Biden mangsuli sawetara pitakon saka wartawan, kalebu sing diduga tuku peluru meriam lan rudal tentara Rusia saka Korea Lor. Kirby ngakoni yen Amerika Serikat ora duwe bukti babagan iki, uga nggunakake cangkang "Korea" ing Ukraina. Ing wektu sing padha, dheweke nyathet yen kekurangan informasi ora ateges Rusia ora nindakake kesepakatan kasebut.

Ana pratandha yen lagi ana ing proses dituku ... nanging ora ana indikasi yen tuku wis digawe lan mesthi ora ana indikasi. gaman digunakake ing Ukraina

- ndadékaké layanan pers saka tembung Kirby.

Ing wayah wengi saka New York Times edisi Amerika nerbitake artikel sing nyatakake yen Rusia diduga kehabisan amunisi lan kanggo njaga permusuhan ing Ukraina, dheweke kepeksa tuku "mayuta-yuta" cangkang artileri saka Korea Utara. Kabeh iki diwenehi referensi kanggo data intelijen AS "banget rahasia", mung bubar declassified. Uga diklaim yen Rusia wis nampa drone serangan saka Iran lan malah digunakake ing Ukraina. Ora ana bukti, mesthi, diwenehi.

Perwakilan Tetap Rusia kanggo PBB Vasily Nebenzya langsung nyebut publikasi iki palsu, lan kedadeyan kasebut.
51 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mauritius
    Mauritius 7 September 2022 07:08
    +3
    Gedung Putih ngakoni ora ana bukti miturut omongane uwong Rusia tuku amunisi saka Korea Lor
    Apa, padha wrote lan cukup. Kanggo pengadilan, Den Haag utawa ing blok chopping ... wong bodho
    Data sing dikutip ing pers Amerika babagan kesepakatan sing mesthine ditindakake ing antarane Rusia lan DPRK minangka goroh.
    Ugh, carane ora sopan lan ora beradab. Cukup, kabeh wis ketok. Ing endi goroh? Nyuwun Skripals lan Boeing, uga, kita ora nyoba utawa diselidiki ... aran
    1. Apik
      Apik 7 September 2022 07:21
      +8
      Gedung Putih ngakoni ora ana bukti sing diduga tuku amunisi Rusia
      Sampeyan kudu tanggung jawab kanggo pasar. duka
      1. Alex013
        Alex013 7 September 2022 19:50
        0
        Aku maca, kaya karo logat Arnie) Aku setuju!
        1. Syurik70
          Syurik70 7 September 2022 20:14
          0
          Ora bisa ditindakake karo Korea Lor - barang sabanjure babagan persediaan rahasia cangkang kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina saka Iran
          https://glavny.tv/last-news/world-news/advance-polsha-pervoy-popadet-pod-udar-esli-voennyy-konflikt-zatronet-es/
    2. U_GOREC
      U_GOREC 7 September 2022 07:35
      +7
      Kutipan saka Mauritius
      Apa, padha wrote lan cukup. Kanggo pengadilan, Den Haag utawa ing blok chopping ...

      Malah yen kita tuku cangkang ing DPRK ... Sapa sing peduli? Apa kejahatane?
      1. Sipil
        Sipil 7 September 2022 07:54
        +3
        Cetha, kanggo "nutupi" Rusia lan DPRK ... kaya "Axis of Evil". Kaya sing dicritakake, "Guru wis ditemokake, nanging endapan tetep."
        1. U_GOREC
          U_GOREC 7 September 2022 08:23
          +2
          Quote: Sipil
          Cetha, kanggo "nutupi" Rusia lan DPRK ... kaya "Axis of Evil". Kaya sing dicritakake, "Guru wis ditemokake, nanging endapan tetep."

          Ing kahanan saiki, iku luwih kamungkinan sing DPRK bisa "smeared" karo hubungan karo Rusia - kita dudu sumbu Evil saiki - kita Konsentrasi! wassat
      2. Victor_B
        Victor_B 7 September 2022 08:12
        +2
        Kutipan saka U_GOREC
        Malah yen kita tuku cangkang ing DPRK ... Sapa sing peduli? Apa kejahatane?
        Dheweke tuku, dheweke nampa hadiah - apa bisnis sampeyan?
        Ing dina liyane ana rame yen Kim bakal ngirim "sukarelawan".
        Nyedhiyani - kita bakal nampa kanthi matur nuwun!
        Lan iku!
  2. Tusv
    Tusv 7 September 2022 07:08
    +3
    Ya, Trotskyisme wis suwe saya suwe. Lan kabeh diwiwiti kanthi revolusi donya
  3. trafllot1832
    trafllot1832 7 September 2022 07:10
    +9
    Oh, Necheporenko tuwuh ing NYT, Departemen Luar Negeri nyoba mbantah. Kanggo humor, aku nulis "Hello saka Eun" ing basa Korea ing cangkang ing baris ngarep lan ngirim foto liwat jaringan. Yen ora, hoopoes saka Norwegia nulis soko ing cangkang sing dikirim dening Angkatan Bersenjata Ukraina lan kita kudu.
    1. Vladimir_2U
      Vladimir_2U 7 September 2022 07:23
      +4
      Kutipan saka: tralflot1832
      Kanggo humor, aku bakal nulis "Salam saka Eun" ing basa Korea ing cangkang ing baris ngarep lan ngirim foto liwat jaringan.

      Ya, sampeyan bisa troll ombenan
      Utawa kaya iki: "Ora didol, nanging diwenehi!"
      1. Simbah amatir
        Simbah amatir 7 September 2022 10:33
        0
        "Hadiah kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina saka kanca saka Korea Utara. Kanthi pangiriman sistem artileri Angkatan Bersenjata Rusia."
    2. 41 KAB
      41 KAB 7 September 2022 07:26
      +2
      Kutipan saka: tralflot1832
      ing cangkang ing baris ngarep wrote "Hello saka Eun" ing Korea

      Banjur hello saka SI ing basa Cina, yen sampeyan troll banjur menyang kebekan nglirik
    3. U_GOREC
      U_GOREC 7 September 2022 07:37
      0
      Kutipan saka: tralflot1832
      Lan banjur hoopoes saka Norwegia nulis soko ing cangkang dikirim dening Angkatan Bersenjata Ukraina.

      Dheweke nulis: "Putin, nyuwun pangapunten!" ngguyu
  4. Egoza
    Egoza 7 September 2022 07:12
    +1
    Apa bukti sing dibutuhake yen WHITE HOUSE ngandika? Dheweke percaya yen saben wong mung kudu percaya. Miturut cara kasebut, babagan "mayuta-yuta cangkang", Nebenzya bisa ujar manawa Rusia bakal duwe luwih akeh, nanging mung meneng wae! )))
    1. Nexcom
      Nexcom 7 September 2022 07:15
      +3
      Sampeyan bisa miwiti mlumpat saka sapunika - pen kanggo sy dikenali? wassat
    2. moscowp
      moscowp 7 September 2022 07:18
      0
      Apa sampeyan maca artikel kasebut? Dheweke ujar manawa Gedung Putih ora konfirmasi tuku cangkang ing Korea ...
      1. Nexcom
        Nexcom 7 September 2022 07:21
        +2
        Inggih? Lavrov ngandika - kita ora tuku apa-apa (utawa Shoigu - aku ora ngelingi sing persis). Pranyata metu sing sadurunge njabut pena, dheweke dikenali kasunyatan sing kita ora tuku.
  5. Silver99
    Silver99 7 September 2022 07:15
    +3
    Lha yen wis tuku, apa salahe? Sanajan ing jaman USSR, dheweke nglumpukake pirang-pirang amunisi kasebut, dheweke serius nyiapake benturan karo NATO.
    1. Kot Alexandrovich
      Kot Alexandrovich 7 September 2022 07:19
      -1
      Iki bakal nuduhake yen Rusia mung duwe dhuwit akeh! ngguyu
      1. U_GOREC
        U_GOREC 7 September 2022 07:40
        -7
        Kutipan: Cat Alexandrovich
        Iki bakal nuduhake yen Rusia mung duwe dhuwit akeh!

        Iki bakal ngomong yen kabeh kene bajingan! Drone ing Iran, Kerang ing Korea Lor ... Apa sabanjure? Apa kita bakal tuku Kalash ing China?
        1. Terenin
          Terenin 7 September 2022 08:35
          +3
          Kutipan saka U_GOREC
          Drone ing Iran, Kerang ing Korea Lor ... Apa sabanjure? Apa kita bakal tuku Kalash ing China?

          Yen perlu, sampeyan kudu tuku tanpa ragu-ragu.
          1. U_GOREC
            U_GOREC 7 September 2022 08:43
            0
            Kutipan: Terenin
            Yen perlu, sampeyan kudu tuku tanpa ragu-ragu.

            arep menyang ngendi! Aku ngomong babagan liyane - kenapa perlu kaya ngono? RI uga ora bisa ngasilake "nyamuk" kanthi jumlah sing cukup sadurunge Perang Dunia I lan menehi pesenan kanggo produksi 1 yuta potongan ing AS. Lan kabeh iki, kaya-kaya, ora rampung kanthi apik kanggo RI ...
            1. Mitrich73
              Mitrich73 7 September 2022 09:40
              0
              USSR tuku lan nampa akèh senjata saka Amerika Serikat lan Inggris. Yen ana perlu kanggo tuku peralatan saka negara liya lan negara-negara iki siap kanggo ngedol kanggo kita, banjur apa ora nindakake iki? Bangga dudu penasehat paling apik ing urusan militer.
  6. Siberia55
    Siberia55 7 September 2022 07:16
    +6
    Aku ora ngerti, kenapa kabeh wong seneng banget? Sanajan DPRK nyuplai amunisi, lan Iran nyuplai drone, apa masalahe? Ana senjata saka kabeh ndonya ing Ukraina, lan kita duwe gosip lan gupuh ing AS
    1. Nexcom
      Nexcom 7 September 2022 07:22
      +2
      Sadurunge mabur, Pen mung mikir yen Rusia kudu nindakake NWO miturut aturane. Umume wong-wong mau mikir yen kabeh jagad kudu urip lan tumindak miturut aturane.
      1. mojohed2012
        mojohed2012 7 September 2022 07:27
        +2
        Pancen, apa sing diidini AS lan NATO dilarang kanggo wong liya.
        Dheweke bisa nyedhiyakake senjata menyang sisih konflik ing Eropa, kayata Kosovo utawa Ukraina, nanging Rusia utawa Serbia dilarang!
        1. U_GOREC
          U_GOREC 7 September 2022 08:50
          +1
          Kutipan saka mojohed2012
          Pancen, apa sing diidini AS lan NATO dilarang kanggo wong liya.

          Kuwi ijo, non licet bovi
      2. U_GOREC
        U_GOREC 7 September 2022 07:42
        +1
        Kutipan saka Nexcom
        Sadurunge mabur, Pen mung mikir yen Rusia kudu nindakake NWO miturut aturane. Umume wong-wong mau mikir yen kabeh jagad kudu urip lan tumindak miturut aturane.

        Ya, sing kedadeyan! ya Kita manut aturane sanajan dheweke ora ngetutake dhewe!
        1. Nexcom
          Nexcom 7 September 2022 07:44
          +2
          Iki minangka paradoks paling gedhe ing kabeh sejarah. Dheweke nggawe aturan, nuntut implementasine saka kabeh wong (kalebu kita), lan dheweke dhewe nggawe aturan dhewe. Iku mung sawetara jinis paradoks ... Lawlessness.
          1. U_GOREC
            U_GOREC 7 September 2022 08:49
            +1
            Kutipan saka Nexcom
            Iki minangka paradoks paling gedhe ing kabeh sejarah. Dheweke nggawe aturan, nuntut implementasine saka kabeh wong (kalebu kita), lan dheweke dhewe nggawe aturan dhewe. Iku mung sawetara jinis paradoks ... Lawlessness.

            Apa paradoks kasebut? Apa sampeyan ndeleng sing anyar? Kabeh kaya biasane:
            Kuwi ijo, non licet bovi
            Wiwit jaman Roma ...
      3. Terenin
        Terenin 7 September 2022 08:37
        +3
        Kutipan saka Nexcom
        Sadurunge mabur, Pen mung mikir yen Rusia kudu nindakake NWO miturut aturane.

        Sing padha mikir ya
    2. Egoza
      Egoza 7 September 2022 07:26
      +1
      Kutipan: Siberia55
      apa masalahe? Ana senjata saka kabeh ndonya ing Ukraina, lan kita duwe gosip lan gupuh ing AS

      mesthi! Amerika Serikat lan NATO sregep nyuplai Ukraina kanthi pangarep-arep yen Rusia bakal kentekan cangkang, banjur dumadakan Rusia duwe wong sing bisa dituku! Lan ora ana ing AS! Lan umume, yen dheweke ora tuku, banjur pira cangkang sing padha duwe?
    3. 41 KAB
      41 KAB 7 September 2022 07:28
      +1
      Kutipan: Siberia55
      kita duwe gosip lan gupuh ing AS

      Sing utama yaiku penguin bakal panik ngguyu
    4. ruha
      ruha 7 September 2022 07:29
      +1
      Iki tegese Rusia wis entek cangkang lan ora suwe DPRK uga bakal entek lan ora suwe, kanthi cepet, kamenangan bakal teka. Mekaten tegesipun.
  7. mojohed2012
    mojohed2012 7 September 2022 07:24
    +1
    Ing tradhisi paling apik saka wong Inggris sing ngrusak: The Gentleman menehi tembung. Wong lanang kasebut njupuk tembung kasebut maneh.
    Ngapusi, lan yen ora lulus, chatting.
    1. Nexcom
      Nexcom 7 September 2022 07:25
      +2
      Iki gaya nasional. Lan yen ora bisa ngobrol, banjur gesheft cilik bakal dibuwang - kaya bakal "blur" kegagalane. Apa isih bakal nalika Lizka wiwit kemudi kanthi lengkap .... Iku bakal wiwit ....
      1. mojohed2012
        mojohed2012 7 September 2022 07:39
        +2
        Aku maca mratelakake panemume saka siji pakar sing sawetara ing sisih kulon nyana saka Truss sampah kuwi sing malah ing Johnson ora ngimpi.
        Dheweke pancen pengin ngowahi populasi dadi sungu wedhus lanang kanggo:
        - kanggo nggawe masyarakat wedhus toleran sing ringkih kanthi toleransi transgender, sing ora melu politik lan tahan.
        - supaya wong meneng, sanajan padha abuh saka keluwen lan kadhemen, nanging padha meneng, yen ora bakal pecked dening agen Putin utawa China. digunakake padha bakal ngomong sing padha ora katon ing wong trans lan LGBT wong nalika padha sambat babagan pamaréntah colored anyar Britain lan sambungan karo masyarakat LGBT.
        - supaya para bigwigs lan Pemerintah bisa ngetik biaya lan rega apa wae sing dikarepake, tanpa nerangake sifate, amarga, ujare, Putin kudu disalahake, titik, lan yen sampeyan takon lan mikir, sampeyan dadi agen.
        - lan kabeh kuwi.

        Umumé, kita ora melas kanggo populasi Inggris lan Eropah, amarga. iki padha ngidinke lan ora ngganti pemerintah lan parlemen / sistem politik. Iki tegese padha wareg karo mbayar panas tanpa mangan, utawa kosok balene, kanggo beku, dadi nganggur, keno hyperinflation, migran saka Afrika lan Timur.
        1. Nexcom
          Nexcom 7 September 2022 07:41
          +1
          Nyatane, sampeyan ora nate melas marang dheweke. ya
          Sing dikarepake yaiku apa sing dikarepake. Mangan nganti kenyang, aja keselak.
  8. Fizik13
    Fizik13 7 September 2022 07:25
    0
    edan! Pisanan diumumake, saiki dheweke nolak.
    Omong kosong kuwi isih kudu digagas. Banjur dheweke bakal setuju manawa alien nulungi kita, banjur nguripake gear mbalikke.
  9. Alexander Salenko
    Alexander Salenko 7 September 2022 07:31
    +2
    Wong bodho? Ayo dadi miwiti karo kasunyatan sing ora ana urusane wong-wong mau kanggo tuku apa-apa, kita ora tuku, minangka adoh aku kelingan, kita entek rudal bali ing Maret.
    1. Nexcom
      Nexcom 7 September 2022 08:45
      +1
      Yen sampeyan pracaya marang propaganda, kabeh wis rampung karo kita. rauh kita bakal miwiti njupuk 34s saka pedestals lan supaya perang lunga. ngguyu
  10. roket757
    roket757 7 September 2022 07:32
    0
    Gedung Putih ngakoni ora ana bukti yen Rusia tuku amunisi saka Korea Lor
    Iku ora, nanging ora peduli!
    Dadi, miturut jinis utama senjata. saham USSR durung entek!
    Ana posisi sing produksi wiwit relatif anyar, saiki lagi mbangun produksi iki, amarga perlu ... ing cara, sampeyan ora bisa tuku senjata kuwi saka sapa, mung dhewe.
  11. Cottondraton
    Cottondraton 7 September 2022 07:46
    0
    Apa Putin wis nembak oposisi nganggo mortir? Banjur crita tabloid dadi siji liyane cranberry tinimbang liyane ... Aku wedi mbayangno volume cangkang sing wis lying ing warehouses wiwit Perang Donya II. Lan dheweke Korea Lor.
    Ngelingake kula ing dongeng saka pionir dening geni ...
  12. yuriy55
    yuriy55 7 September 2022 08:02
    0
    Dina Selasa, Gedung Putih nganakake taklimat saben dinane John Kirby, koordinator komunikasi strategis ing Dewan Keamanan Nasional Gedung Putih, ngandika.

    Aku tansah nampilake kaya iki:

    Senajan, aku ora duwe bukti keaslian kuwi.
    Nyuwun
  13. Komentar wis dibusak.
  14. Uprun
    Uprun 7 September 2022 08:12
    0
    Lha yo pengen cangkange entek nang Rusia...nanging ora entek... Sesok ngomonge ngumpulke cangkang Soviet saka sak ndonya.....malah nang Afrika...Kosong. omong-omongan..., liyane gembel....
  15. rotmistr60
    rotmistr60 7 September 2022 08:25
    0
    Ana indikasi yen lagi ana ing proses dituku ... nanging ora ana indikasi yen tuku wis digawe lan mesthi ora ana indikasi yen senjata iki digunakake ing Ukraina.
    Iki verbiage, maca. Kaping pisanan, nyebarake palsu, sing nyebar ing media donya, banjur kanthi tampilan sing cerdas, dheweke ngomong babagan "tandha", kanthi ora langsung ngakoni yen dheweke terus terang ngapusi. Lan informasi kasebut wis diluncurake lan wis disimpen ing pikirane - "kabeh dadi ala ing Rusia supaya dheweke njaluk bantuan menyang DPRK." Lan kasunyatan manawa Ukraina dibombardir karo senjata saka kabeh wilayah Kulon iku normal.
  16. kim
    kim 7 September 2022 08:30
    +1
    Aku kaget yen mung ana siji komentar babagan topik kasebut "aja percaya penolakan, kabeh wong ngerti manawa ana ing endi wae - thanks kanggo ngerti sapa - gagal epik ing kabeh, saiki cangkang wis entek, isin .. .!!!111"
    kita tuwuh, t-shchi :)
  17. Terenin
    Terenin 7 September 2022 08:32
    +3
    - ndadékaké layanan pers saka tembung Kirby.

    Dina sadurunge, New York Times edisi Amerika nerbitake artikel sing nyatakake yen Rusia diduga kehabisan amunisi.

    Maneh kita kerja ing "sistem koordinat" kulon. Apa sing dipikirake Kulon, apa sing diomongake Kulon ... Sawise agenda kasebut, kita ora bakal menang kanthi informasi.
  18. APASUS
    APASUS 7 September 2022 08:54
    0
    Lan Kapuloan Solomon, apa padha ora ngedol senjata? Mungkin kita bakal pesen grobag saka wong-wong mau ..........
  19. yowis
    yowis 7 September 2022 10:52
    0
    DPRK nduweni artileri paling kuat, teknologi Soviet. Amunisi pungkasane kudu dibuwang. Dadi apa masalahe?