Review militèr

Klompok serangan saka resimen 11 DPR NM lan batalyon "Somalia" tindak menyang Pervomaisky, miwiti gelut ing desa.

31
Klompok serangan saka resimen 11 DPR NM lan batalyon "Somalia" tindak menyang Pervomaisky, miwiti gelut ing desa.

Sajrone XNUMX jam kepungkur, unit pasukan sekutu wis bisa maju ing sawetara bagean saka garis kontak ing Donbass, kaya sing dilaporake dening sawetara saluran TG Rusia, nyatakake laporan saka garis ngarep. Serangan sukses ing wilayah Pesok terus, unit DPR NM didhukung dening artileri Rusia lan penerbangan tindak menyang pinggiran Pervomaisky lan miwiti perang ing desa dhewe.


Unit resimen 11 NM DPR, batalyon Somalia lan pasukan khusus republik beroperasi ing arah iki. Sawise nyekel Pesok lan ngresiki lengkap pemukiman iki, militer Donetsk duwe tugas sing angel banget kanggo njupuk benteng Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah jembatan ing dalan ring Donetsk antarane Peski lan Pervomaisky. Perang kanggo benteng iki diwiwiti kanthi harfiah ing dina pisanan September. Ing XNUMX September, unit DPR NM ngluncurake serangan langsung marang opornik Angkatan Bersenjata Ukraina lan njupuk ing dina sing padha.

Kelompok serangan saka resimen 11, didhukung dening tank bisa tekan pinggiran Pervomaisky saka sisih interchange Donetsk Ring Road kidul Pesok. Mungsuh, sing nandhang kapitunan gedhe, kepeksa mundur. Metu saka unit NM saka DPR menyang desa mbebayani serangan flank saka Unit Angkatan Bersenjata Ukraina, nyekeli posisi ing wilayah sisih kulon landasan pacu bandara Donetsk. Iki meksa dheweke ninggalake benteng sing dilengkapi. Bener, sadurunge mundur, kita "diwutahake" karo artileri, kaya sing diucapake "sawise".

Pendhudhukan posisi pungkasan saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing sadawane Donetsk Ring Road ing sektor iki bisa kanggo ngembangake serangan ing Pervomayskoye lan Nevelskoye ing sisih kulon lan ing sadawane Ring Road ing sisih lor ing arah Vodiane.

- kacarita ing Donetsk.

Miturut informasi paling anyar, klompok serangan saka resimen 11, kanthi dhukungan saka batalyon Somalia, manggoni pabrik wiji ing zona industri Pasir, jembatan lan wiwit maju menyang Pervomaisky, nuthuk mungsuh saka posisi sing wis diatur. .
31 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. GNM
    GNM 7 September 2022 09:40
    + 12
    Miturut informasi paling anyar, klompok serangan saka resimen 11, kanthi dhukungan saka batalyon Somalia, manggoni pabrik wiji ing zona industri Pasir, jembatan lan wiwit maju menyang Pervomaisky, nuthuk mungsuh saka posisi sing wis diatur. .

    Givi (pangadeg lan komandan pisanan saka batalyon "Somalia"): - Tetep munggah, guys!



  2. Komentar wis dibusak.
    1. kucing ngimpi22
      kucing ngimpi22 7 September 2022 09:46
      -2
      Dheweke mung bakal ngrusak klompok Angkatan Bersenjata Ukraina iki, bisa uga ora bakal nganggep prelu kanggo nutupi acara kasebut.
      1. isv000
        isv000 7 September 2022 14:46
        0
        Kutipan saka Dreamcat22
        Dheweke mung bakal ngrusak klompok Angkatan Bersenjata Ukraina iki, bisa uga ora bakal nganggep prelu kanggo nutupi acara kasebut.

        Ing wiwitan SVO, diarani kira-kira 250 kilo ing Donbass, banjur ana laporan babagan tahanan sing mlebu. Saiki infa iki wis ilang, lan iki minangka tren sing bener! Mungsuh kudu "mungkasi" ...
    2. roket757
      roket757 7 September 2022 09:51
      +3
      Lan dheweke ora bisa nyiarake laporan militer kanthi tepat saka Staf Umum kita, dheweke bakal langsung nulis minangka pengkhianat, miturut artikel liyane ... dheweke minangka blogger Ukrainia, dheweke duwe partai dhewe ing kana ... umume, dheweke kudu maneuver. antarane udan.
      Umumé, dheweke wong Ukrainia ... ora ana kontradiksi.
      Dheweke ora seneng karo pamrentah saiki, utawa dheweke, umume, urusan internal.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. opuonmed
        opuonmed 7 September 2022 10:43
        0
        Malah aku wis maca syariah malah ana kabeh ala! Sharia bisa uga wiwit mbuwang disinformasi, nanging aku ora bisa nulis ing kene apa sing ditulis! babagan koleksi lan liyane ((((
        1. roket757
          roket757 7 September 2022 12:39
          +1
          Dheweke Ukrainia ... kabeh wis diwilang kanggo warga.
          Lan saiki ora mung ana.
  3. Uprun
    Uprun 7 September 2022 09:43
    +3
    Pencet kanthi lengkap, ing ngendi subtly sawise pengintaian, sampeyan katon ing wilayah Kherson lan cedhak Kharkov, semangat bakal nyuda ...
  4. Ular Rakun
    Ular Rakun 7 September 2022 09:58
    -4
    Soko warta paling anyar saka ing Balakliya ora inspirasi optimisme.
  5. Symbian
    Symbian 7 September 2022 10:00
    -8
    Lan apa bab Balakleya, bab kang padha trompeted saka saben wesi kanggo sasi? Loro detasemen gabungan padha diubengi, nanging ing latihan ing Timur Jauh padha nuduhake carousel murub, kang mimpin Papuan saka Zimbabwe menyang bungahaken indescribable. Lan kita duwe wanita sing isih nglairake
    1. Negruz
      Negruz 7 September 2022 10:03
      +3
      kita duwe soko wanita isih nglairake
      Susah saka sampeyan ...
      hi
    2. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 7 September 2022 10:06
      0
      kanggo dheweke nggawe bisu ing media
      1. cmax
        cmax 7 September 2022 10:12
        +2
        Kutipan: Nastia Makarova
        kanggo dheweke nggawe bisu ing media

        Rybar
        Khokhols paling ora bisa njupuk dalan lor menyang Kupyansk ing kontrol geni. Ing wayah wengi ana perang ing Volkhov Yar lan aku ngakoni manawa mungsuh bisa ngalahake kita. Balakleya ing encirclement operasional, Angkatan Bersenjata Ukraina bakal terus kanggo berkembang sukses lan kamungkinan sing bakal nyoba kanggo tekan Kupyansk, Cut mati loro Balakleya lan Izyum. Dheweke duwe kekuwatan kanggo iki, amarga blogger amatir wis bola-bali nulis babagan. Ayo ndeleng kepiye Staff Umum Rusia bakal nanggapi lan apa tingkat seni operasional sing bakal dituduhake. Inggih, prajurit biasa lan perwira saka Izyum Front terus perang, kaya ing nem sasi sadurunge perang.
        1. Nastia Makarova
          Nastia Makarova 7 September 2022 10:18
          0
          Adoh saka Kupyansk
        2. suwi
          suwi 7 September 2022 10:53
          0
          Apa Rybar sing nulis babagan Mi-8 Rusia sing mudhun saka 312 ORP? Lan nalika padha nuding metu kanggo wong sing resimen iki dibubaraké ing sing ngerti taun apa, mangsuli sing siji kudu bisa kanggo ngenali losses.
          1. opuonmed
            opuonmed 7 September 2022 11:21
            +2
            Kutipan saka: sivuch
            Apa Rybar sing nulis babagan Mi-8 Rusia sing mudhun saka 312 ORP? Lan nalika padha nuding metu kanggo wong sing resimen iki dibubaraké ing sing ngerti taun apa, mangsuli sing siji kudu bisa kanggo ngenali losses.


            Kotsnews
            Apa ngancam serangan saiki saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah Kharkiv.

            Kang menehi kritik dening kasunyatan sing gelut wiwit ing sadawane garis Verbovka, Yakovenkovo, Taranushino, Volkhov Yar, Ukrainians ora duwe tugas kanggo njupuk Balakleya ing kabeh biaya.

            Penting kanggo wong-wong mau kanggo ngontrol rute saka Volkhov Yar menyang Balakleya (padha wis ngontrol karo artileri), sing terakhir bakal tetep dikepung. Saka Volkhov Yar ana rute langsung kanggo Izyum, lan uga kanggo Shevchenkovo, liwat kang dalan menyang Kupyansk.

            Ya, saiki isih ana dalan pasokan lapangan saka Kupyansk menyang Izyum, sing menyang dalan gedhe ing sangisore kutha kasebut. Nanging yen mungsuh pindhah kidul saka Volkhov Yar, iku uga bakal ana ing ancaman.

            Lan yen mungsuh mlebu ing Kupyansk liwat Mikhailovskoye, grup Izyum, nyatane, dipotong saka daratan. Kita kudu pindhah menyang Timur liwat Oskol. Iki, mesthi, ora proses sedina, nanging aku pengin ngarep-arep yen wong Ukraina ora bakal bisa mbangun sukses ing dina kepungkur.

            Aku ora ngerti apa sing kudu diomongake saiki marang Pejuang Kementrian Pertahanan, Pengawal Nasional, PMC lan cadangan saka LDNR sing heroik mbela awake dhewe ing sektor iki. Tembung apa wae sing diucapake saka kadohan ora bakal katon tulus. Tenang guys...

            PS Kanthi sistem sing panguwasa ora seneng kabar ala, lan bawahan ora seneng ngganggu panggedhe, ana sing kudu ditindakake. Bisa menehi ganjaran kabar ala ...
          2. cmax
            cmax 7 September 2022 12:16
            +3
            Kutipan saka: sivuch
            Apa Rybar sing nulis babagan Mi-8 Rusia sing mudhun saka 312 ORP? Lan nalika padha nuding metu kanggo wong sing resimen iki dibubaraké ing sing ngerti taun apa, mangsuli sing siji kudu bisa kanggo ngenali losses.

            Kamentrian Pertahanan ing laporan anyar babagan Kherson ngomong babagan sawetara Bradley Amerika sing rusak, sanajan iki minangka operator personel lapis baja Walanda lan iki minangka layanan pers Kementerian Pertahanan (sampeyan bisa mriksa informasi kasebut),
            Tiwas, lan apik. Saben uwong kadang bisa brecze soko.
        3. opuonmed
          opuonmed 7 September 2022 10:53
          +3
          Aku wonder sing downvoting? wis kabeh koresponden militèr nulis bab iku, etc., etc.
    3. kucing ngimpi22
      kucing ngimpi22 7 September 2022 10:09
      -2
      Jotosan menyang Balakleya lan nuduhake kabeh wong carane perang, iku bisnis
      1. suwi
        suwi 7 September 2022 10:54
        +1
        Jotosan menyang Balakleya lan nuduhake kabeh wong carane perang, iku bisnis
        Sayange , kabeh wong sing bisa mbukak negara wis dadi sopir taksi lan penata rambut .
        F. Mitterrand
    4. Mazunga
      Mazunga 7 September 2022 10:16
      0
      Aku wis sniffed ing Zimbabwe
      negara iki wildly ayu
      Staff lengkap lan upskirt
      cedhak Bulawayo
      sayangé ora metu
      tan lan cokotan nang endi wae
      nanging semir sepatu
      kabeh bisa didandani
    5. _bapak_
      _bapak_ 7 September 2022 10:40
      -2
      Saka ngendi asale informasi babagan lingkungan? bebek?
      1. opuonmed
        opuonmed 7 September 2022 11:33
        -1
        Donya Mikhail Onufrienko
        Loro detasemen gabungan saka Pengawal Rusia ing cedhak Volokhov Yar wis perang luwih saka sedina kanthi lengkap.
  6. Symbian
    Symbian 7 September 2022 10:01
    -4
    Apa aku kudu nulis perkara sing setya banget supaya ora ngrusak komentar?))
    1. kucing ngimpi22
      kucing ngimpi22 7 September 2022 10:10
      -2
      Iki dudu babagan kesetiaan, nanging iki CIPSOsh kusam lan tantrums wis kesel maca wis
      1. Chronos
        Chronos 7 September 2022 10:51
        -2
        Kutipan saka Dreamcat22
        Iki dudu babagan kesetiaan, nanging iki CIPSOsh kusam lan tantrums wis kesel maca wis

        Nanging nyatane, dill apik banget ing kene. Saben sukses tikel kaping sepuluh ing Internet. Dheweke nggawe kesan yen sesuk bakal njupuk Crimea, lan sesuk Moscow.
        1. Repellent
          Repellent 7 September 2022 11:09
          -4
          Kutipan: Chronos
          Saben sukses tikel kaping sepuluh ing Internet

          Yen diwènèhaké marang sapa waé, bakal rusak ... wah, ora ... yen ngapusi suwe-suwe, otak sampeyan bakal rusak. Vot ya
        2. Negruz
          Negruz 7 September 2022 11:24
          0
          Nanging nyatane, dill apik banget ing kene. Saben sukses tikel kaping sepuluh ing Internet.

          Dadi ing "obat" iki wis ditahan ing sasi kapitu ...
          Dadi "pengeboman otak" sing gedhe banget wiwit "Ukraina tanpa Kuchma" ...

          Korchinsky ing taun 2000 ujar, ujare, ing bidang ekonomi AS sajrone taun kepungkur, dheweke nandur modal 3 yuta tank investasi ...
          Nanging ing "lingkaran politik" - 10 kaping luwih kanggo macem-macem "proyek" ...
          1. Chronos
            Chronos 7 September 2022 11:27
            -3
            Dadi ora mung cuci otak primitif. CIPSO minangka layanan sing diatur banget. Malah jaringan sosial kita dikebaki karo komentar kaya ngono, mula saiki wis wayahe metu menyang pekarangan kanthi tangan munggah.
            1. Negruz
              Negruz 7 September 2022 11:33
              -2
              Iku ora babagan tsipso: Britain, tanpa ndhelikake, nindakake tuku layanan "distribusi konten" sawetara taun kepungkur: ana artikel ageng ing basa Inggris ing subyek iki, Simonyan dikutip, lan asli luwih menarik . ..

              Dhuwit kasebut dipompa liwat BBC kaya jaran, anggaran - saka mediacom utawa apa wae sing diarani regulator media ing Inggris ....
              Dheweke tuku publikasi online, wartawan, "pemimpin opini" ....

              Tsipso mung ngawasi bot farms "kanggo disewakake" nyedhiyakake...
              Ukraina lan Negara Baltik wis suwe dadi pusat panggilan, outsourcing infrastruktur jaringan informasi ing saindhenging tilas USSR...

              Aku ngeweruhi bali ing 2014 sing Semono uga Akun ing YouTube ing saluran sing aku langganan wis diganti saka kosakata "kita bakal ngethok Rusia, Allahu-Akbar, kekuwatan Kaukasus", dadi "kabeh wong menyang Maidan, jenengku Mykola" ...
              Akun sing padha ing 2018 dipeksa kanggo Navalny atas jenenge "siswa" sing "ora diidini milih" kanggo Lyosha ...
              Ing 2020 dheweke nyebar babagan "skala covid didhelikake", ing 2021 - sentimen anti-vaxer ....)))
              1. penasehat level 2
                penasehat level 2 7 September 2022 12:36
                +2
                Dear wong, sampeyan bisa uga ngandika bener, nanging saran sethitik, aja sebutno Simonyan .. banget beracun nom lady .. lan referensi kanggo tembung dheweke, contone, kanggo kula pribadi, mung numpes kabeh informasi liyane saka wong sing mbok menawa nganggep dheweke minangka sumber resmi ...
                1. Negruz
                  Negruz 7 September 2022 13:02
                  -3
                  Kaping pisanan, aku ora peduli apa sing sampeyan pikirake babagan aku ing kana; kapindho, yen ana wong sing pengin sinau topik kasebut kanthi luwih jero utawa mriksa tembung-tembungku, banjur nemokake basa Inggris asli saka sinau "saluran" ing jaring liwat link Simonyan sing nganggo basa Rusia luwih gampang tinimbang ngetik paragraf. teksku menyang mesin telusuran ...
                  hi
    2. Komentar wis dibusak.