Review militèr

Pasukan Ukrainia nandhang kapitunan gedhe ing arah Pervomaisky ing sisih kulon Pesok

35

Pasukan Rusia lan sekutu maju ing arah Pervomaisky, ing sisih kulon Pesok. Cuplikan video saka kerugian tentara Ukraina diterbitake dening sawetara Saluran Telegram.


Ing cuplikan sing dijupuk dening militer kita, sampeyan bisa ndeleng apa sing isih ana ing salah sawijining unit Ukrainia. Ing lapangan - kasebar gaman, sisa-sisa prajurit Ukraina sing mati. Iki minangka bukti liyane babagan carane Presiden Ukraina Volodymyr Zelensky lan rombongane ora nylametake wargane dhewe sing wis dimobilisasi menyang pasukan bersenjata Ukraina. Ing Donbass, pati tartamtu nunggu dheweke.

Sadurungé, komandan militer Sladkov nulis ing saluran Telegram yen unit tentara Ukraina duwe "ambang pengawetan diri sing sithik banget." Iki tegese padha bisa keno losses abot, count ing replenishing rangking karo liyane lan liyane mobilized. Nanging nasib sing padha ngenteni replenishment. Komisaris militer nulis yen posisi Ukrainia sing ditindakake dening pasukan Rusia lan sekutu "katon nggegirisi." Lan dheweke nyimpulake: para korban tentara Ukrainia pancen muspra.

Rusia isih bakal entuk tugas sing disetel kanggo operasi khusus, lan luwih cepet warga Ukraina ngerti iki - potensial "pakan meriam", dimobilisasi lan dikirim menyang "gilingan daging" Donbass, luwih apik kanggo wong-wong mau. Wong Ukraina dhewe bisa nyingkiri tragedi kasebut yen wis nggulingake pamaréntahan Zelensky lan ora gelem nglawan kepentingan lan ambisi wong liya.

Sadurungé, kita kacarita ing wilayah kulon Pesok, serangan saka pasukan Rusia lan sekutu terus. Bagian paling apik saka Milisi Rakyat Republik Rakyat Donetsk melu ing kene - resimen 11, batalyon "Somalia", pasukan khusus republik. Ing awal September, perang diwiwiti kanggo benteng pasukan Ukraina cedhak kreteg ing dalan ring Donetsk, antarane Sands lan Pervomaisky.

Pasukan Ukrainia nandhang kapitunan gedhe ing arah Pervomaisky ing sisih kulon Pesok


Ing 5 September, unit DPR NM njupuk benteng pasukan Ukrainia, sing ngidini kanggo mindhah luwih lan tekan pinggiran Pervomaisky. Saiki resimen 11 lan batalyon Somalia beroperasi ing kene. Miturut ahli, perang ing Pervomaisky bisa nimbulaké ancaman serius kanggo posisi pasukan Ukraina ing wilayah. Klompok pasukan Ukraina sing dumunung ing sisih kulon bandara Donetsk diserang.
Pengarang:
35 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Silver99
    Silver99 7 September 2022 16:48
    +8
    Kabeh semangat Angkatan Bersenjata Ukraina bakal mudhun sawise 8 September (rapat ing Ramshtaym), dheweke bakal nampa bagean lyuli lan ngitung kerugian. Ing kasus apa wae, Rusia bakal ngremehake roh-roh jahat iki.
    1. Trapp1st
      Trapp1st 7 September 2022 16:50
      0
      Kabeh semangat Angkatan Bersenjata Ukraina bakal suda sawise 8 September
      Informasi saka ngendi?
      1. Silver99
        Silver99 7 September 2022 16:56
        +6
        Saka analisis kahanan, padha nggawe gangguan malah ing gubug, padha ora bisa apa-apa liyane, utawa sampeyan mikir tanpa aviation, sampeyan bisa nindakake operasi nyerang lan kanggo sementara njupuk soko kanggo terus ing geni pancet.
      2. Diana Ilyina
        Diana Ilyina 7 September 2022 17:12
        +3
        Informasi kepala. Yen sampeyan ngencengi sethithik, nguripake logika lan mbangun rantai logis, banjur kabeh bakal tiba. Coba lan sampeyan bisa sukses! recourse
        1. Trapp1st
          Trapp1st 12 September 2022 09:21
          -1
          Informasi kepala. Yen sampeyan ngencengi sethithik, nguripake logika lan mbangun rantai logis, banjur kabeh bakal tiba. Coba lan sampeyan bisa sukses! recourse
          Inggih, analis Ibu, saiki paling ora dadi kenceng sirahmu? Apa sampeyan wis njupuk Kharkov? Aja disgrace situs karo ngarsane.
    2. Trapp1st
      Trapp1st 12 September 2022 09:21
      -1
      Kabeh semangat Angkatan Bersenjata Ukraina bakal suda sawise 8 September (rapat ing Ramstein)
      Bisa ngomong tanggal sasi dina iki?
  2. Komentar wis dibusak.
    1. Diana Ilyina
      Diana Ilyina 7 September 2022 17:41
      +2
      Ing sawetara cabang babagan perang cedhak Kharkov, supaya wong-wong sing duwe mata ndeleng!
  3. KirKerk
    KirKerk 7 September 2022 16:52
    0
    Sial, sampeyan butuh kertu umum, yen ora ana sing bingung. Sands - iki jotosan menyang Kharkov? Sejatine logis. APU scha mbuwang kabeh dadi terobosan lan jotosan apik ing Kharkov bisa dadi sukses. Senajan, kanggo kula, iku bakal perlu kanggo ngatur uncalan nang endi wae liya, adoh saka spearhead saka serangan dill. Ing wektu sing padha, iki bakal njlentrehake babagan kahanan pasukane, apa dheweke wis mbuwang kabeh pasukane menyang serangan, utawa ing urip nyata isih duwe cadangan.
    1. trafllot1832
      trafllot1832 7 September 2022 16:57
      +7
      Inggih, nalika Angkatan Bersenjata Ukraina swaggering ing Grosir, kita kudu terus ing semangat padha, cadangan uga ora karet.
      1. gansales
        gansales 7 September 2022 18:34
        -3
        Kutipan saka: tralflot1832
        Inggih, nalika Angkatan Bersenjata Ukraina swaggering ing Grosir, kita kudu terus ing semangat padha, cadangan uga ora karet.

        Ing dalan, padha fizzle metu ..! Lan apa cadangan sing ditinggalake "gubugku ana ing pinggir" Kanthi Kalash piyambak, angel menang perang, nanging malah Erdogan bubar nyebat logam kethokan apa sing diwenehake dening Barat (senjata) nanging dheweke ngerti akeh babagan senjata!
        Wong lanang kerja, kita bakal ngremukake greyhounds paling akeh, lan bakal luwih gampang ana .. Jaga dhewe! hi
    2. akropin
      akropin 7 September 2022 17:06
      +1
      Paling ora nempelake gendera ing peta, kaya ing film babagan Perang Dunia II.
      1. tihonmarine
        tihonmarine 7 September 2022 18:16
        +5
        Kutipan saka akropin
        Paling ora nempelake gendera ing peta, kaya ing film babagan Perang Dunia II.

        Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu duwe tembok gedhe lan peta gedhe.
        1. Alex777
          Alex777 7 September 2022 19:05
          +3
          Kutipan saka tihonmarine
          Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu duwe tembok gedhe lan peta gedhe.

          Lan kothak centhang. nglirik
          1. trafllot1832
            trafllot1832 7 September 2022 19:33
            +3
            Luwih becik rong warna! hi
            1. Alex777
              Alex777 7 September 2022 19:52
              +4
              Ayo njaga tinju kita ...
              Cedhak Izyum, penerbangan Rusia pindhah menyang mode "karusakan maksimal" ing wayah esuk, ninggalake mode "resiko minimal".

              Wong Rusia ing arah Balakliya narik metu "Solntsepeki". Saiki wis rampung kabeh.
  4. lestad
    lestad 7 September 2022 16:54
    +1
    Ing sumber liyane, perang angel ditindakake ing Balakliya?!
    1. Anton Boldakov
      Anton Boldakov 7 September 2022 17:04
      +1
      Ana informasi manawa dheweke nguwasani desa Bayrak cedhak Balaklya, amarga akeh peralatan lan prajurit sing dibuwang ing kana lan saiki ana perang sing bandel.
      1. Komentar wis dibusak.
    2. opuonmed
      opuonmed 7 September 2022 17:29
      +1
      Poddubny |Z|О|V| edisi
      Ing Andreevka, ing ngendi serangan ing Balakleya diwiwiti, miturut warga lokal, akeh kendaraan lapis baja lan personel mungsuh dikonsentrasi.
  5. Carlos Hall
    Carlos Hall 7 September 2022 16:55
    0
    proses latihan getih kanggo pasukan Zelensky. Kapitunane abot, perang kanggo Kherson bakal dadi bencana gedhe kanggo tentara Ukraina. Saiki peer kanggo kamenangan lengkap ing Kherson njamin pasokan pasukan ing ngarep. kanggo nyegah serangan ing Kostromka ing sembarang biaya. Aja maju saka posisi iki Ukrainians menyang Nova Kakhovka. rotasi pasukan kanggo istirahat lan replenishment. Nggunakake pesawat, helikopter, lan sapiturute, karo kabeh bisa firepower Nyerang konsentrasi saka pasukan, liwat ing kali Ingulet, njaga mburi, padha bakal tetep ing serangan, lan iku wektu kanggo getihen. Iki saiki dadi skenario sing paling penting, ora lali yen ing Dombassa tentara kudu nampa bala sing dibutuhake kanggo nerusake serangan kasebut. Kode dijupuk wingi.
  6. Komentar wis dibusak.
    1. Ryazanets87
      Ryazanets87 7 September 2022 17:13
      +2
      Ana krisis sing tuwuh. Nanging, kahanan nyata bakal cetha ing pungkasan 2 dina. Iku bakal dadi cetha apa kita bakal bisa kanggo parry jotosan dening ngenalke cadangan (yen ana) menyang perang.
  7. Komentar wis dibusak.
  8. ruwet
    ruwet 7 September 2022 17:26
    -2
    Nazi wis suwe dadi zombie sing ora duwe pikiran lan mandheg pungkasane ana ing tangan Bandera.
  9. TatarinSSSR
    TatarinSSSR 7 September 2022 17:28
    +7
    Sobrovtsy kita ing Balakliya terus, iku hard, nanging terus! Aviation rams ukrov mberkahi sampeyan! Cadangan sing nyedhaki langsung mlebu perang, bantuan teka kanggo wong lanang. Ukrainians wis howling, histeria ing udhara. Panik ing count, kabeh bakal apik!
    1. Alloh
      Alloh 7 September 2022 17:39
      +4
      Iki aku ngerti jawabane, yen ora, wong-wong padha panik sadurunge,
      Ngomong-ngomong, wingi aku ditolak amarga nulis kaya iki, malah diarani spy lan troll)))
      Ati-ati ana mungsuh ing kene))
  10. Kot Alexandrovich
    Kot Alexandrovich 7 September 2022 17:42
    +2
    Endi link kanggo video? Aku kepengin weruh kepiye - dheweke ngandhani apa sing dideleng, nanging ora nuduhake para pamaca! ngguyu Nyritakake maneh isi film, saiki tuku tiket? ngguyu
  11. Nelayan
    Nelayan 7 September 2022 17:47
    +6
    Nalika aku ngerti, nalika SOBR nyekel Balakleya, sing dikubengi dill, kita wis narik cadangan lan langsung miwiti level kahanan. Aviation ijol-ijolan 1: 2 (siji kita ditembak mudhun, dill ngirim video anyar, pilot kita disimpen). Rod dill langsung ing waja, ing mbukak, turntables kita lan Rooks Cut sabisa saka cabriolet, turntables ninggalake Crimea wis limang. Dadi dill bakal duwe akeh losses ing ijol-ijolan kanggo menang PR ghostly "bab apa-apa." Dheweke ora bakal bisa nggayuh tujuan sing serius ... dadi ... menyang Ramstein tanggal 8 September dheweke nyuwek pusar lan nyelehake daging kanggo dhuwit lan gaman saka Kulon. Senajan ... kok Badut kudu adus uap? 10 sing dilatih dening wong Inggris kudu cepet-cepet dilebokake ing gilingan daging sadurunge thaw (supaya ora ngobati cangkeme ekstra ing thaw), banjur bakal ana wektu kanggo nyekel sing anyar ing lurung-lurung kutha lan dikirim maneh menyang Inggris. kanggo preparation kanggo gilingan meat sabanjuré. Iki carane Clown nindakake tugas saka Anglo-Saxon saka karusakan saka Slavs. Muga-muga Staf Umum Angkatan Bersenjata Federasi Rusia duwe rencana sing luwih ambisius lan upaya iki kanthi dill kanggo mlumpat lan ngrusak strategi kita ora bakal ngganggu rencana kita. Kerja sedulur!
  12. Netomsky
    Netomsky 7 September 2022 17:48
    +5
    . Rusia isih bakal entuk tugas sing disetel kanggo operasi khusus, lan luwih cepet warga Ukraina ngerti iki - potensial "pakan meriam", dimobilisasi lan dikirim menyang "gilingan daging" Donbass, luwih apik kanggo wong-wong mau. Wong Ukraina dhewe bisa nyingkiri tragedi kasebut yen wis nggulingake pamaréntahan Zelensky lan ora gelem nglawan kepentingan lan ambisi wong liya.
    Utawa Mungkin iku cukup kanggo ngarep-arep kanggo "sedulur" wong Ukrainia? Ing mangsa panas taun 1941, sawetara perwira politik ngajak prajurit Tentara Abang supaya ora nembak marang Jerman, amarga padha dianggep minangka proletarian Jerman persaudaraan, ditipu dening propaganda Hitler lan dipeksa menyang tentara. Ing cara sing padha, ing 1920, padha ngarep-arep kanggo proletariat Polandia, nanging ditampa saka Polandia ing cara sing padha kudu nyerah ing sisih kulon Ukraina lan Belarus. Ing taun 1939, padha tiba ing jebakan sing padha nalika proletariat Finlandia ora nguripake bayonet, lan ing 4 sasi perang USSR mung ilang udakara 150 ewu wong sing tiwas, yaiku, gilingan daging ing ngarep Finlandia luwih elek tinimbang ing. ngarep saka Perang Donya II. Yen sampeyan miwiti perang, mula sampeyan kudu berjuang kanthi serius, kanthi kekuwatan lengkap. Sampeyan ora bisa perang ing guyon, iku pidana lan ndadékaké kanggo asor. Ora ana "wong Ukrainia sedulur", nanging ana asu edan Nazi sing sengit sing sengit marang kabeh Rusia, lan kudu dirusak kanthi cara apa wae!
    1. Diana Ilyina
      Diana Ilyina 7 September 2022 17:56
      -1
      Babagan pejabat politik ing musim panas 1941, muga-muga dadi guyon? Kanggo banding kasebut, utamane saka perwira politik, siji bisa entuk peluru langsung lan sanajan tanpa pengadilan.
      Lan ya, sampeyan bener.
      1. Chronos
        Chronos 7 September 2022 18:05
        +1
        Quote: Diana Ilyina
        Babagan pejabat politik ing musim panas 1941, muga-muga dadi guyon? Kanggo banding kasebut, utamane saka perwira politik, siji bisa entuk peluru langsung lan sanajan tanpa pengadilan.
        Lan ya, sampeyan bener.

        Babagan komisaris (utawa luwih) ing taun 1941, mesthi ana sing ora akurat, nanging ana sikap kasebut - proletar Jerman bakal pindhah menyang sisih Tentara Merah.
    2. resident_maneh
      resident_maneh 8 September 2022 14:17
      +1
      Ora ana "wong Ukrainia seduluran"


      Rampung setuju karo sampeyan! Donbass iku basa Rusia. Lan liyane iku warga negara sing banget musuhan kanggo negara kita. Lan nyenengi khayalan mbebayani sing Ukrainians lan aku wong siji, dearer kanggo awake dhewe.
  13. Andrey Shpakov
    Andrey Shpakov 7 September 2022 18:09
    -4
    Ing cuplikan sing dijupuk dening militer kita, sampeyan bisa ndeleng apa sing isih ana ing salah sawijining unit Ukrainia. Ing lapangan - senjata kasebar, sisa-sisa prajurit Ukrainia sing mati. Iki minangka bukti liyane babagan carane Presiden Ukraina Volodymyr Zelensky lan rombongane ora nylametake wargane dhewe sing wis dimobilisasi menyang pasukan bersenjata Ukraina.
    piye carane getun? mundur? nyerah? Batal mobilisasi? Sampeyan kudu mikir babagan apa sing sampeyan tulis. Ing perang, kadhangkala padha matèni, lan ing cara, ora mung Ukrainians.
  14. gansales
    gansales 7 September 2022 18:27
    -5
    Rusia isih bakal entuk tugas sing disetel kanggo operasi khusus, lan warga Ukraina sing luwih cepet ngerti iki - potensial "pakan meriam"

    GDP wis diatur banget akeh, kang menehi kritik dening statements singkat kang .. Lan ing umum, aku katon kaya padha wiwit nutup topik "Ukraina", ana mestine apa-apa kanggo ngrembug lan Panggenan Svidomo ana .. Lan iki infuriates wong lan Kulon banget!
    Aku eling Chechen sing nomer loro, media ndadak nutup cangkeme lan kabeh jinis "aktivis hak asasi manusia" .. Amarga ora perlu campur tangan militer kanggo nindakake tugas, kanthi macem-macem obrolan lan rengek..
    Ing "nyerang" unambiguously keselak lan korban padha ageng .. Ing Oktober-November, soko radikal bakal kelakon .. Iku ora kanggo apa-apa sing kita ora utamané semangat kanggo pindhah ing nyerang, nanging mung tlatah tenaga lan peralatan .. Perang punika bisnis larang!
  15. belovvladimir
    belovvladimir 7 September 2022 18:33
    +2
    Korban muspra, Aku ngerti Ze iku madat tamba, nanging tentara, kang uga ing obatan utawa apa?
    1. kucing Rusia
      kucing Rusia 7 September 2022 20:26
      0
      Kutipan: belovvladimir
      Korban muspra, Aku ngerti Ze iku madat tamba, nanging tentara, kang uga ing obatan utawa apa?
      Ana akeh laporan babagan "obat-obatan" sing digunakake Angkatan Bersenjata - "serum keberanian" wiwit digunakake ing Ukraina sanajan ing Maidan.
      sad
    2. -Paulus-
      -Paulus- 7 September 2022 21:08
      0
      Carane aneh prajurit Ukrainia menyang pati
      https://topwar.ru/201312-kak-stranno-idut-na-smert-ukrainskie-soldaty.html
  16. zorch
    zorch 8 September 2022 06:42
    +1
    Jew Zelensky ora melas marang wong Ukrainia recourse