Review militèr

Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina ngumumake "serangan repulsed" saka Angkatan Bersenjata RF ing Donbass lan ora ngomong apa-apa babagan serangan cedhak Balakleya

49

Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukrainia ing laporan esuk sing diterbitake nulis babagan seri kabeh serangan Rusia sing ditindakake ing Donbass. Laporan kasebut nyebataken bilih Angkatan Bersenjata Rusia nyerang posisi pasukan Ukrainia ing wilayah Bakhmut (Artyomovsk), Seversk, Soledar, uga ing Maryinka lan Avdiivka.


Nyatakake panggunaan mortir lan meriam meriam ing wilayah pemukiman Konstantinovka, New York (dijenengi dening rezim Kyiv Novoselovka), Krasnogorovka, Vesyoloye. Pasukan Rusia nindakake sawetara upaya nyerang.

Kacarita babagan "pengawetan bebaya rudal lan penerbangan serangan saka wilayah Republik Belarus". Ing wektu sing padha, jeneng negara iki ing Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina diwenehi surat cilik. Ketoke, miturut logika propagandis Ukrainia, iki nuduhake sikap rezim Kyiv menyang Minsk.

Laporan kasebut nyatakake yen ing wayah awan, kru pertahanan udara Ukraina nembak sawetara aset penerbangan militer Rusia, kalebu 2 pesawat serangan Su-25, limang drone lan loro helikopter (Ka-52 lan Mi-24). Sadurungé, kita kelingan, cuplikan muncul ing jaringan kanthi hit ing Su-25 saka sistem rudal anti-pesawat portabel. Ing wektu sing padha, sisih Ukrainia dhewe ora nduduhake bukti fotografi saka tembung-tembung kasebut babagan pesawat lan helikopter sing mudhun.

Kawigatosan ditarik kanggo kasunyatan sing wis pirang-pirang dina saiki ing laporan Staf Umum Ukrainia ora ana tembung babagan serangan balik ing arah kidul, uga babagan apa asile kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina. Uga, wakil resmi departemen Alexander ("Rambo Ukraina") Shtupun ora nglaporake apa-apa babagan serangan pasukan Ukraina ing wilayah Kharkiv. Nanging, dheweke nglaporake babagan "serangan sing ditolak dening pasukan Rusia" ing Donbass lan babagan karya kontra-baterei sing sukses saka angkatan bersenjata Ukraina ing sawetara wilayah.
49 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Murmur 55
    Murmur 55 8 September 2022 07:46
    +5
    E-aktorku wis njupuk seragam, uga, mesthi ana sing kedadeyan, kita bakal weruh ing busana wanita?
    1. Alexander 3
      Alexander 3 8 September 2022 08:01
      +2
      Mbokmenawa kita bakal weruh ing sabuk jaran. Mlumpat, supaya mlumpat ..
      1. dmi.pris
        dmi.pris 8 September 2022 09:02
        0
        Dheweke bakal katon nganggo sabuk gay.. Wah, sialan "Tiram Biru"
      2. wilayah 28
        wilayah 28 8 September 2022 09:09
        +1
        Saiki lagi nyedhak guyon anyar, tinimbang sing ora mlumpat sing .........., bakal ana sing ora beku sing.......
    2. Carat
      Carat 8 September 2022 08:06
      +1
      "Ing Winter uga, ngombe
      ternyata ora lemah,
      waria Kerensky
      disandangi kaya mbah putri ngguyu
      1. wong sing ora katon
        wong sing ora katon 8 September 2022 08:12
        +7
        Kerensky, kanthi cara, ora ngganti sandhangan wanita. Iku mitos.
        1. Carat
          Carat 8 September 2022 08:13
          +2
          Kutipan saka invisible_man
          Kerensky, kanthi cara, ora ngganti sandhangan wanita. Iku mitos.


          Aku ngerti. Iki tembang kaya ngono.
    3. ruha
      ruha 8 September 2022 08:11
      0
      Aku uga kaget. Shtropon undresses ngguyu mbokmenawa wis siyap-siyap mlayu
    4. Maz
      Maz 8 September 2022 08:11
      + 11
      Ana informasi babagan
      SOBR "Omega" lan SOBR "Tolpar" langsung saka unit sing menehi koridor:

      "Kontak mripat wis digawe karo kita, kabeh apik, ana tatu entheng, serpihan, lingkungan wis rusak, koridor wis digawe liwat sing tatu bakal dijupuk metu, artileri digunakake ing mungsuh"
      1. Kaufmann
        Kaufmann 8 September 2022 08:18
        -6
        Umumé, kabeh apik banget! Unit polisi mburi diubengi! Kabeh iku mung apik ...
        1. Nastia Makarova
          Nastia Makarova 8 September 2022 08:46
          -1
          opo maneh sing mburi???? ing SOBR lan OMON ing ngarep perang, salah siji saka unit paling siap tempur
          1. Lan11
            Lan11 8 September 2022 09:35
            0
            SOBR lan OMON ora dilatih kanggo nangani senjata abot. Iki minangka unit mburi nyata. Lan kasunyatan sing ana ing baris pisanan iku salah. Iki minangka perang, dudu operasi kontra-terorisme
            1. Nastia Makarova
              Nastia Makarova 8 September 2022 10:31
              -3
              iki minangka pertahanan militer lan dudu perang, dheweke dilatih lan duwe pengalaman tempur luwih akeh tinimbang angkatan bersenjata
              1. wong sing ora katon
                wong sing ora katon 8 September 2022 10:34
                0
                Sampeyan wis dikandhani kabeh kanthi bener. Polisi ora dilatih kanggo ngatasi tank lan kudu nindakake tugas.
                1. Nastia Makarova
                  Nastia Makarova 8 September 2022 10:54
                  0
                  Iki dudu polisi, iki pasukan khusus Kementerian Dalam Negeri, luwih berpengalaman tinimbang akeh prajurit darat saka tentara.
                  1. Kaufmann
                    Kaufmann 8 September 2022 12:28
                    -2
                    Oh inggih. Sampeyan mesthi ahli. Pasukan khusus polisi nglawan tank lan artileri. Wis nyatet, Vladlen padha, sing padha ora ngerti carane ngarahake tembakan artileri, kanggo mbenerake. Mesthi, wong lanang nuduhake wani lan ketekunan! Luwih-luwih wong sabangsaku. Lan iki pitakonan kanggo printah!
        2. saigon
          saigon 10 September 2022 04:32
          0
          Ya, iku ala yen polisi perang kaya unit linear, nanging padha terus lan asu dilatih miturut standar NATO bumped menyang POLISI.
          Dadi, iki minangka jawaban kenapa kita butuh Pengawal Rusia.
    5. Pertapa
      Pertapa 8 September 2022 08:28
      +1
      Kabeh kanggo ngarep, kabeh kanggo kamenangan, ora cukup waja kanggo cah lanang, kang mung kari kaos, amarga iku suci. Kepiye kesalahpahaman iki bisa nambah semangat kanthi omong kosong lan katon?
    6. Mityasha
      Mityasha 8 September 2022 08:56
      0
      100500 pesawat lan helikopter ditembak mudhun - unloading bisa dibusak. Badut, kaya prezik. Surat rantai abot banget, ngganggu mlumpat.
  2. aszz888
    aszz888 8 September 2022 07:50
    +2
    Uga, wakil resmi departemen Alexander ("Rambo Ukraina") Shtupun ora nglaporake apa-apa babagan serangan pasukan Ukraina ing wilayah Kharkiv.
    Aneh banget, sanajan kasunyatane babagan kamenangane)) ngguyu Nazi trompet ing advance. Ing foto - apa sampeyan sijine waja karo piso plastik ing wisuh? ngguyu
    1. Victor_B
      Victor_B 8 September 2022 07:57
      +1
      Iku banget aneh, senadyan kasunyatan sing Natsiks trompet kamenangan ing advance.
      Nggunakake cara saka "prative" kita ngetung anané pinunjul menang.
      Sanajan, umume, Ukronazis isih duwe sukses taktik tartamtu ...
      Malah aneh yen propaganda dill didhelikake.
      1. Kaufmann
        Kaufmann 8 September 2022 08:20
        -4
        Padha ngomong pesenan saka Staff Umum. Aja nutupi kemajuan operasi. Nanging, wis ana akeh video karo tahanan lan posisi sing ditinggalake
    2. Mikhail Sidorov
      Mikhail Sidorov 8 September 2022 08:24
      0
      Iku banget aneh, senadyan kasunyatan sing Nazi trumpeting bab kamenangan sing)) ngguyu ing advance.

      Ora ora tansah. Kadhangkala, ketoke, dheweke pengin moyoki, supaya bisa ngomong, "nyebul asap."
  3. Uprun
    Uprun 8 September 2022 07:52
    0
    Inggih, wiwit aku njupuk unloading, nimbang sing padha ndamel mungsuh ngluwihi Urals ...., ora ana gunane kanggo komentar omong kosong, mung karakter ...
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 8 September 2022 08:09
      +1
      Kutipan saka uprun
      dibusak unloading

      Demilitarized .... Iku tetep kanggo denazify!
  4. Boikot
    Boikot 8 September 2022 07:53
    -4
    Kabar apik banget ing wayah esuk, kaya ora ana sing kudu dibanggakake. Watu saka jiwa.
  5. penembake gunung
    penembake gunung 8 September 2022 07:56
    +8
    Padha meneng, kita meneng ... Kita mung bisa nglacak kahanan nyata liwat saluran "gerobak". Lan malah banjur ... karo amandemen.
    1. Mikhail Sidorov
      Mikhail Sidorov 8 September 2022 08:26
      -3
      Padha meneng, kita meneng ...

      Nalika wong kita meneng, mesthi nguwatirake. Ora ana sing apik, paling mungkin.
  6. Carat
    Carat 8 September 2022 08:04
    -1
    wakil resmi departemen Alexander ("Rambo Ukraina") Shtupun ngandika apa-apa bab nyerang pasukan Ukraina ing wilayah Kharkiv.


    Iki tegese urusan nyata Angkatan Bersenjata Ukraina luwih elek tinimbang sing dilaporake ing saluran telegram.
    1. U_GOREC
      U_GOREC 8 September 2022 08:28
      -5
      Quote: Karat
      Iki tegese urusan nyata Angkatan Bersenjata Ukraina luwih elek tinimbang sing dilaporake ing saluran telegram.


      Kertu esuk ing Kréta ora nyemangati ...
  7. Komentar wis dibusak.
  8. wong sing ora katon
    wong sing ora katon 8 September 2022 08:14
    -2
    Sisih Ukrainia misale jek wis ngumumake yen ora bakal laporan "prematur" babagan kamenangan.
  9. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 8 September 2022 08:21
    0
    Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina ngumumake "serangan sing ditolak" saka Angkatan Bersenjata RF ing Donbas lan ora ngomong apa-apa babagan serangan cedhak Balakleya

    ***
    - Iki supaya komando kita ora ngerti, rahasia militer ...
    ***
  10. Tochilka
    Tochilka 8 September 2022 08:23
    0
    Dadi nalika ngarep Angkatan Bersenjata Ukraina bakal ambruk? Ing laporan minggu kepungkur, kabeh CP wis dirusak, brigade mlayu saka garis pertahanan, mung sawetara kendaraan sing isih ana, rudal hymer lan titik ditembak mudhun. opo
  11. roket757
    roket757 8 September 2022 08:27
    +1
    Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina ngumumake "serangan repulsed" saka Angkatan Bersenjata RF ing Donbass lan ora ngomong apa-apa babagan serangan cedhak Balakleya
    Dina iki mung kaping wolu ... sesuk manuk vulture bakal kumpul menyang Ramstein lan ... nanging apa sing bakal kelakon sabanjure, kita bakal weruh.
    Babagan ing ngendi, sapa, apa sebabe kita dilalekake / ora nanggapi, lan liya-liyane, luwih becik diomongake mengko, nalika gambar berkembang, luwih utawa kurang jelas.
    Ing sawetoro wektu, kita bakal nganggep yen jerapah gedhe lan dheweke ndeleng kabeh, ngerti lan duwe rencana!
  12. rotmistr60
    rotmistr60 8 September 2022 08:33
    +3
    lan ngandika apa-apa bab nyerang near Balakleya
    Yen pemukiman iki ora dituduhake ing teks sing ditulis kanggo dheweke, mula durung ana sing kudu dilapurake. Malah "kamenangan" virtual dilaporake kanthi kacepetan supersonik, nanging ing kene, kaya sing wis dingerteni para ahli, sanajan ing segmen Ukrainia, dina kapindho babagan Balakliya sepi. Senajan sadurunge padha nyebul kabeh pipa lan njoget.
  13. APASUS
    APASUS 8 September 2022 08:36
    0
    Wis pirang-pirang dina, ing laporan Staf Umum Ukrainia ora ana tembung babagan serangan balik ing arah kidul,

    Departemen Luar Negeri mutusake kanggo nglakokake multi-pindhah. Ternyata, supaya dheweke bakal ngrusak kabeh pager, nanging bakal ilang lan ora ana sing ngelingi?
  14. Roso 56
    Roso 56 8 September 2022 08:44
    -1
    Rungokake banderlogs, aja ngormati dhewe. Wektu kanggo ngenalake Levitan anyar menyang ruang informasi. Banderlog saka siji voting bakal miwiti nyerah.
  15. Yak28
    Yak28 8 September 2022 09:02
    +1
    Miturut apa sing ditulis ing kreta, serangan tentara Ukrainia, ing asas, sukses, nggawa akeh tenaga kerja lan, sawise persiapan artileri, ngluncurake serangan. Dheweke bisa ngusir pasukan kita, maju menyang sawetara arah lan ngenggoni sawetara pemukiman. Ora jelas kepiye carane iki bisa kedadeyan karo dominasi penerbangan Rusia ing udara lan keunggulan Rusia ing teknologi rudal. Ayo ndeleng apa sing bakal dicritakake Konashenkov
    1. mateni fasis
      mateni fasis 8 September 2022 09:20
      +1
      Dideleng saka apa sing ditulis ing pager ing donya, kabeh iku ala.
    2. Napayz
      Napayz 8 September 2022 09:45
      0
      Aku pengin mikir yen bakal kaya cedhak Kherson - kita bakal mundur, dheweke bakal "dibentangake", dheweke bakal nutup "mlebu" lan Nazi bakal ngerti.
    3. Wad65
      Wad65 8 September 2022 10:25
      0
      Konashenkov bakal dibuwang maneh lan ora grimis ...
      1. mateni fasis
        mateni fasis 8 September 2022 12:11
        -1
        Rungokake Arestovich, dheweke ora ngapusi.
  16. mateni fasis
    mateni fasis 8 September 2022 09:19
    0
    Phew, saiki aku wis tenang babagan wong gundul iki - yen dideleng saka sandhangane, dheweke bali saka garis ngarep lan barang-barang sing landhep lan ngethok. Saiki aja lara.
  17. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 8 September 2022 09:25
    0
    Republik Belarus". Ing wektu sing padha, jeneng negara iki ing Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina diwenehi surat cilik.

    Ketoke dipercaya yen langkah iki nyuda kekuwatan Angkatan Bersenjata Belarus.
  18. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 8 September 2022 09:29
    0
    Kutipan: mateni fasis
    Phew, saiki aku wis tenang babagan wong gundul iki - yen dideleng saka sandhangane, dheweke bali saka garis ngarep lan barang-barang sing landhep lan ngethok. Saiki aja nganti lara

    Ketoke, sadurunge gambar dheweke giggled ing Ukraina dhewe. Dheweke menehi prentah ngganti bocah kasebut dadi kaos lan kathok cendhak.
  19. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 8 September 2022 09:34
    +2
    Quote: penembak gunung
    Padha meneng, kita meneng ... Kita mung bisa nglacak kahanan nyata liwat saluran "gerobak". Lan malah banjur ... karo amandemen.

    Lan sing cart punika obyektif? Lan ora ana disinformers sukarela utawa alarmists ana?
  20. Dikson
    Dikson 8 September 2022 09:39
    -3
    sawetara ewu prajurit lan watara 200 tank saka Angkatan Bersenjata Ukraina mbuwang menyang nyerang. Apa akeh utawa sethithik? Poddubny nulis babagan kahanan sing angel kanggo kita ..
    1. yowis
      yowis 8 September 2022 11:35
      -1
      Kahanan sing angel mung kanggo wong sing gelut utawa sing ditembak. Sisane terus urip kaya ora ana perang donya katelu (utawa kaping papat).
  21. yowis
    yowis 8 September 2022 10:41
    0
    Konoshenkov uga ora ngomong apa-apa. konspirasi?