Review militèr

Pentagon wis nerbitake dhaptar senjata sing kudu ditampa Ukraina ing paket bantuan militer anyar

37
Pentagon wis nerbitake dhaptar senjata sing kudu ditampa Ukraina ing paket bantuan militer anyar

Sawise disetujoni Presiden AS Joe Biden kanggo pasokan anyar gaman menyang Ukraina, dhaptar kabeh sing kudu ditampa Kyiv minangka bagéan saka paket bantuan militer anyar diterbitake ing situs resmi departemen militer AS. Miturut dhaptar, Ukraina nunggu senjata ing ngisor iki:


• 100 HMMWV militèr AS (modernisasi Hummers);
• luwih saka limang ewu sistem anti-tank;
• proyektil tambahan kanggo HIMARS sawetara sistem roket peluncuran;
• 1000 cangkang kanggo sistem pertambangan anti-tank artileri RAAM;
• rudal anti-radar kacepetan dhuwur, peluncur granat lan senjata cilik mbebayani;
• 4 unit howitzer 105-mm, ditambah 36 cangkang kanggo wong-wong mau;
• Siji lan setengah yuta kartrid kanggo senjata cilik;
• nganti sèket kendaraan lapis baja medis;
• piranti night vision (NVD) lan sawetara peralatan militer liyane.

Senjata iki bakal dadi paket pitulungan militer Pentagon kaping rongpuluh kanggo Kyiv wiwit wiwitan taun 2021. Komplek senjata sing kalebu ing paket iki bakal biaya anggaran AS luwih saka $ 670 yuta.

Secara total, wiwit awal taun kepungkur, Amerika Serikat wis nyedhiyakake luwih saka $ 15 milyar kanggo kabutuhan militer kanggo Kyiv, lan dheweke jelas ora bakal mungkasi mesin cetak babagan iki.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Wikipedia
37 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. biasa
    biasa 9 September 2022 10:57
    +3
    Amerika nguji senjatane tanpa perang. Iku cukup kanggo ngelingi ngendi iku diwiwiti. Kaping pisanan, Sumeria dibanjiri lembing. Kita nyadari yen ora bisa digunakake karo tentara Rusia. Banjur teknologi Soviet lawas saka sak donya. Ora muter. Saiki howitzers lan MLRS, wis dadi luwih angel kanggo kita, nanging nganti saiki kita bisa ngatasi. Saiki iki kiriman anyar kanggo tes lan evaluasi.
    1. Artemion3
      Artemion3 9 September 2022 11:11
      0
      Humvees "modernisasi" dadi kekacoan bebarengan karo kru ing ranjau darat konvensional ing Irak lan Afghanistan, sadurunge kritik sing ngrusak Bush lan tekane MRAP. Dheweke pengin mbuwang palu zanidoraga lawas kanthi cara iki.)
      1. biasa
        biasa 9 September 2022 11:15
        +3
        Aku ora ngomong khusus babagan palu, nanging umume. Manawi anglampahi prabot ing Siria, ing Sumeria, ing ngriku wadyabalanipun sami pêrang, inggih punika ingkang kula têgês, lan Amerika botên mèlu-mèlu, kajawi para penasehat tuwin prajurit rejeki. dadi aku ora fokus khusus ing palu.
        1. Artemion3
          Artemion3 9 September 2022 11:23
          -1
          Aku setuju, padha mlayu Hymars lan javelins ing cara iki, lan padha uga bakal nyoba harpoons lemah, misale jek.
      2. Ratmir_Ryazan
        Ratmir_Ryazan 9 September 2022 11:33
        +1
        "Humvees" sing ditingkatake dadi kekacoan bebarengan karo kru ing ranjau darat konvensional ing Irak lan Afghanistan, sadurunge kritik Bush lan tekane MRAPs.


        Ing ranjau darat biasa, tank bakal dadi kekacoan.

        Hamer minangka kendaraan, lan nganggo waja anti peluru lan anti fragmentasi. Iku luwih apik kanggo numpak ing Hamer kuwi saka ing Ural utawa Kamaz udhara biasa.
        1. Artemion3
          Artemion3 9 September 2022 12:18
          -1
          Nyuwun pangapunten, aku nggawe reservasi, ing IED. Lan padha digunakake ing panggonan sing ora kudu, ing ngarep.
          1. Ratmir_Ryazan
            Ratmir_Ryazan 9 September 2022 12:47
            -1
            Tambang darat yaiku IED (Improvised Explosive Device).

            Armored Hamer apik, ngemu loro peluru lan pecahan, bab banget kanggo infanteri lan sampeyan bisa nindakake akeh.

            We would like a jeep waja padha, sethitik luwih gedhe tinimbang UAZ, mirah, akeh lan nyenengake.

            Aku weruh Land Rover waja saka dill sing tiba menyang ambush kita, kabeh ing sieve, gembong padha pierced, nanging aku njupuk dhewe lan kampanye tanpa mundhut.

            Nanging sampeyan ora bisa nggawe MCI abot kanggo kabeh wong lan macet ing lemah. Macan uga ora murah, mung cukup kanggo pasukan khusus, lan liyane kita nindakake ing awak Kamaz lan Urals ing ngisor awning karo lantai kayu.
    2. Wend
      Wend 9 September 2022 11:31
      +1
      Mungkin iki wektu kanggo ngilangi sumber daya strategis kanggo negara sing nyedhiyakake senjata menyang rezim Nazi ing Ukraina? Lan banjur soko Western partners parted
      1. ian
        ian 10 September 2022 10:43
        -2
        Вы правы. Пора. Перекрывайте.
    3. zloybond
      zloybond 9 September 2022 12:39
      0
      Amerika lan Kulon saingan - sing bakal nggawa luwih akeh pati menyang Rusia liwat dhukungan saka Outskirts kanthi gaman. Aku pengin banget ngarep-arep yen Yudas sing bakal salaman karo non-partner Kulon ing mangsa ngarep bakal njupuk tangan iki saka dheweke.
    4. ABC-schutze
      ABC-schutze 9 September 2022 12:43
      -1
      Aku percaya manawa iki uga wektu kanggo Staff Umum duwe "dhaftar" fasilitas panyimpenan lenga, area panyimpenan kanggo bahan bakar lan pelumas (stasioner lan lapangan), kapasitas kanggo produksi bahan bakar lan pelumas lan komunikasi (otomatis lan sepur). lan transportasi, kanggo karusakan PRIORITAS dening serangan UNGANG lan TARGETED ...

      Supaya kabeh sing kalebu ing "dhaftar" Pentagon lan "pemasok" liyane, "sawise teka", kanthi mantep tangi "kanggo seneng-seneng" ..

      Mesthine, "dhaftar" Staf Umum Federasi Rusia bisa uga ora diterbitake "nganti wektu" ...
      1. Sergei V
        Sergei V 10 September 2022 00:05
        -2
        Napa sampeyan ora tangi nem sasi lan kenapa sampeyan kudu tangi saiki?
  2. blackbird
    blackbird 9 September 2022 10:57
    0
    Lan sawise kabeh, ora ana sing bakal ngukum wong-wong mau amarga nyebabake konflik lan ndawakake.
  3. Sergei Nikiforov
    Sergei Nikiforov 9 September 2022 10:57
    -9
    Inggih, Amerika bodho, kita wis numpes meh kabeh Hammers, lan kabeh padha ngirim cangkang kanggo wong-wong mau
    1. Sergei V
      Sergei V 10 September 2022 00:06
      -2
      Sampeyan wis ngluwihi Konashenkov
  4. t200404
    t200404 9 September 2022 11:03
    -4
    Kabeh iki bakal mabur menyang kita (((
  5. GNM
    GNM 9 September 2022 11:03
    +4
    Ing jaman Uni Sovyèt, inti saka Amérika Sarékat bisa dimangertèni.



    1. Rorshah
      Rorshah 9 September 2022 11:21
      -3
      Gambar pungkasan babagan kita. Sekolah lan rumah sakit kita sing bobrok. Saka kita para ilmuwan mlayu menyang Amerika. Kita ora ngerti carane nggawe film lan ora nulis laris. Nanging tentara adus udan dhuwit.
      1. GNM
        GNM 9 September 2022 11:25
        +1
        Awaké déwé nggunakké wadya-bala kanggo mbélani negara kita, lan wong-wong kuwi uga nggunakké wong liya kanggo nyerang kita. Apa sampeyan entuk bedane?

        1. Artemion3
          Artemion3 9 September 2022 12:30
          0
          Iki minangka tembung emas.
        2. Sergei V
          Sergei V 10 September 2022 00:08
          -3
          Aku ora ngerti? Apa Ukraina nyerang kita? Aku mung ora ngerti penerbangan pikiran sampeyan
          1. 1 Alexey
            1 Alexey 10 September 2022 02:38
            0
            Kutipan: Sergey V
            Aku ora ngerti? Apa Ukraina nyerang kita? Aku mung ora ngerti penerbangan pikiran sampeyan

            Sawise kita ngakoni kamardikan DPR lan LPR, kita nggawe perjanjian sekutu karo dheweke.
            Sawise iku, Ukraina terus nyerang DNR lan LNR.
            Serangan marang sekutu kita, nyatane, serangan marang kita!

            Apa sing ora dingerteni ing kene?!
          2. Artemion3
            Artemion3 11 September 2022 12:38
            0
            НАТО напало на нас.
  6. rotmistr60
    rotmistr60 9 September 2022 11:05
    +4
    Saka 2 nganti 4, kalebu, poin sing bisa nyebabake karusakan maksimal ing medan perang - saka sistem anti-tank nganti proyektil kanthi tliti dhuwur. Sayange, logistik terus mlaku kanthi normal.
    Amerika Serikat nyedhiyakake luwih saka $ 15 milyar kanggo Kyiv kanggo kabutuhan militer
    Miturut sumber liyane, 10, nanging lobak horseradish ora luwih manis, amarga. kabeh nglawan kita.
  7. swarga
    swarga 9 September 2022 11:09
    -3
    kiriman aneh. Lan ing endi howitzer 155 mm? Ing endi Himars anyar? Sawise kabeh, lagi dirusak miturut laporan saka Wilayah Moskow. Apa Angkatan Bersenjata pancen butuh artileri?
    1. BlackMokona
      BlackMokona 9 September 2022 11:14
      0
      Kutipan saka Swarga
      kiriman aneh. Lan ing endi howitzer 155 mm? Ing endi Himars anyar? Sawise kabeh, lagi dirusak miturut laporan saka Wilayah Moskow. Apa Angkatan Bersenjata pancen butuh artileri?

      Wiwit cangkang dibutuhake, nanging peluncur dhewe ora dibutuhake. Dadi ora nyirnakake.
  8. ALARI
    ALARI 9 September 2022 11:09
    -1
    Endi pratelan saka pihak sing kasengsem (MO) manawa senjata kasebut ora bakal tekan ngarep lan bakal dirusak nalika nyabrang tapel wates?
  9. Vladimir61
    Vladimir61 9 September 2022 11:37
    +4
    Terus terang, partisipasi Kulon sing ora disguised lan langsung ing konfrontasi antarane Rusia lan fasisme nasional Ukrainia nggumunake aku. Pernyataan banter sing mbingungake, kayata "bakal perlu kanggo mencet ...". Apa kita bakal miwiti njupuk kabeh sing kedadeyan ing kabeh tingkat kanthi serius, utawa bakal urip kanthi kamenangan lan klise sing kepungkur?
    Apa sing kedadeyan ing cedhak Kupyansk mesthi kesalahan serius, yen ora luwih. Nanging sprinkling awu ing sirah uga ora worth iku. Umumé, ora bakal bisa menang perang nglawan Rusia, iku troublesome! Nanging kesimpulan kasebut mesthine.
    A. Khodakovsky, komandan batalyon "Vostok", nggawe kesimpulan sing menarik lan cukup. Pesen kasebut kaya ing ngisor iki - sajrone 8 taun perang, kita nyadari yen wis tekan tapel wates anyar, perlu kanggo njupuk langkah-langkah pertahanan, sanajan sesuk maneh. Iki ngidini yen gagal mundur menyang posisi sing wis dilengkapi. Klompok lor, wiwit wiwitan NMD, ngliwati populasi sing jarang lan ora duwe benteng serius ing wilayah lor wilayah Lugansk kanthi praktis tanpa gelut lan tekan posisi sing dikuwasani sawetara dina kepungkur. Kanggo sawetara alasan, ora ana sing mikir babagan garis pertahanan.
    Aku ora ngerti carane bener iki, nanging siji bisa mikir bab garis pertahanan kanggo ing paling loro alasan. Kapisan minangka terobosan menyang Old Saltov, sing isih ana ing Mei, lan sing kapindho yaiku musim dingin ing irung lan kegiatan permusuhan bakal suda. Iku wis perlu kanggo nyiapake kanggo "apartemen mangsa".
    1. Nross
      Nross 9 September 2022 12:07
      +1
      Sing padha "partisipasi langsung lan langsung saka Kulon" nalika Perang Donya II, nalika pedagang Amer ngedol produk lenga lan lenga menyang Wehrmacht, lan negara-negara Eropa sing "ora didol" kaya Swedia nyedhiyakake setengah saka Reich karo bijih lan polimetal. nanging "dikuwasani" Prancis seneng waved pick ing tambang batu bara, amarga cara urip ing Jerman ora owah meh ing sembarang cara ...
      Cukup aja nulis babagan iki.аapa ing koran Soviet.
      Ing jaman hiperinformatisasi, sapa wae bisa nemokake informasi apa wae, nanging mung pitakonan babagan iman sing ora bisa diowahi....
  10. AAC
    AAC 9 September 2022 11:50
    0
    Titik menarik babagan amunisi. Wong normal duwe SM 120-150. Total mung 5000 SM normal. Lan apa kaliber? Apa dheweke duwe saham amunisi kanggo A.K.? Babar pisan ora jelas. Iku kaya nyediakke rodha skuter karo roket. Utawa ana kelompok sing gelut karo kaliber NATO?
    Lan iku penting apa lan carane akeh piranti wengi sesanti. Yen sampeyan mindhah perang menyang fase wengi, sampeyan bisa kanthi radikal ngganti sifat perang.
  11. Boril
    Boril 9 September 2022 11:58
    +1
    Saka dhaptar, sing paling nggumunake:
    nganti sèket kendaraan medis waja;

    Iki minangka tambahan kanggo akeh kendaraan saka jinis iki sing diwenehake dening Angkatan Bersenjata Ukraina menyang negara liya. Ora mungkin ora ngelingi manawa perhatian khusus diwenehake kanggo sarana evakuasi sing tatu saka medan perang. Wis dibuktekake manawa panyedhiya perawatan medis sing pas wektune nyuda sacara dramatis asil sing bisa nyebabake, sing mengaruhi negara moral lan psikologis para prajurit.
    Aku bubar nonton video ing YouTube sing mbandhingake kit pertolongan pertama lapangan kanggo panggunaan individu ing Angkatan Bersenjata Ukraina lan Angkatan Bersenjata Federasi Rusia. Perbandhingan kasebut jelas ora seneng karo Rusia ... abad kaping 21 lawan kaping 20! hi
  12. Fedor Sokolov
    Fedor Sokolov 9 September 2022 13:05
    +1
    Iki minangka "demilitarisasi", lan ora ana pungkasane. Sampeyan kudu ngakoni manawa "mitra" nyengkuyung Ukraina luwih cepet lan luwih efisien tinimbang sing dilucutake.
  13. Fedorovich
    Fedorovich 9 September 2022 17:54
    -1
    4 unit howitzer 105 mm, ditambah 36 cangkang kanggo

    Lan apa, ora ana artileri normal?
  14. Vladimir_ninulya
    Vladimir_ninulya 9 September 2022 19:57
    -3
    Donya kabeh nalika kita ngalahake pedhang dadi bajak lan sampeyan menyang Gov, nanging banjur angel kanggo kabeh manungsa kanggo sinetron, paling ora bakal ana sawetara keuntungan.
  15. Beloemigrant
    Beloemigrant 9 September 2022 19:59
    0
    Kutipan saka Rorshah
    Gambar pungkasan babagan kita. Sekolah lan rumah sakit kita sing bobrok. Saka kita para ilmuwan mlayu menyang Amerika. Kita ora ngerti carane nggawe film lan ora nulis laris. Nanging tentara adus udan dhuwit.

    molci parhatyj ukrotroll wiselicy doboltaessa
  16. Beloemigrant
    Beloemigrant 9 September 2022 20:09
    0
    Kutipan: rotmistr60
    Miturut sumber liyane, 10, nanging lobak horseradish ora luwih manis, amarga. kabeh nglawan kita.
    jawaban
    Kutipan
    Keluhan

    Kutipan: Fedor Sokolov
    Iki minangka "demilitarisasi", lan ora ana pungkasane. Sampeyan kudu ngakoni manawa "mitra" nyengkuyung Ukraina luwih cepet lan luwih efisien tinimbang sing dilucutake.

    hwatit duraka waljat po USA udarit SJAS nado i nowoje more sdelat of Alaski k Meksike
    NATO Japonju unictozit Banderostan kapitulirujet saka bezwyhodnosti lan fanatik TJAO hwatit
    obycnaja wojna bezperspektiwnyj tupik wremja jadernoju nacat
  17. Lara Croft
    Lara Croft 10 September 2022 22:44
    0
    жиденький список, деньги решили на Рождество лучше отложить, что ли?