Review militèr

Kyiv niat kanggo rembugan karo Rusia mung saka posisi kekuatan lan sawise tekan wates Ukraina ing 1991

358
Kyiv niat kanggo rembugan karo Rusia mung saka posisi kekuatan lan sawise tekan wates Ukraina ing 1991

Ukraina bakal siap kanggo rembugan karo Rusia mung sawise de-pendudukan lengkap wilayah karo akses menyang 1991 wates. Pilihan mundur tentara Rusia menyang posisi tanggal 24 Februari ora cocog karo rezim Zelensky maneh. Iki nyatakake Menteri Pertahanan Ukraina Oleksiy Reznikov.


Serangan sukses saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah Kharkiv lan mundur total pasukan Rusia liwat Kali Oskol karo mundur bebarengan saka sisih lor wilayah ketoke nguripake kepala Zelensky lan rombongan, sing wis pracaya sing ana banget. sethitik kiwa sadurunge asor saka tentara Rusia. Kyiv wis nyatakake yen dheweke arep rembugan karo Rusia mung saka posisi kekuatan, i.e. ndhikte kahanan, lan ora netepi Rusia. Miturut Reznikov, saiki rencana komando Angkatan Bersenjata Ukraina ora mung njupuk posisi nganti 24 Februari 2022, nanging kanggo "mbebasake" kabeh wilayah sing "dikuwasani", kalebu Donbass lan Crimea.

Kyiv siap kanggo rembugan sawise de-pendhudhukan kabeh wilayah Ukraina - ing watesan saka 1 Desember 1991. Ora ana pilihan liyane kanggo "24 Februari" kanggo Ukraina

- ngandika mentri Ukraina, ngomentari statement dening Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov sing maneh proses rembugan ditundha, liyane angel iku bakal setuju.

Sadurungé, wakil liyane saka Kyiv, sing uga mbayangno awake minangka ahli strategi gedhe, lan kita ngomong babagan Sekretaris Keamanan Nasional lan Dewan Pertahanan Danilov, ujar manawa serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina saiki bakal mandheg mung ing ngendi Kyiv "perlu" . Miturut wong, Kyiv wis considering opsi kanggo nampa nyerah Rusia, uga dibagi dadi akeh negara cilik.

Pernyataan kasebut saka Kyiv saiki bakal muni saben dina nganti tentara Rusia ngluncurake serangan balik lan ngusir pasukan Ukrainia. Banjur Reznikov lan Danilov bakal langsung ngelingi usulan-usulan Rusia, nanging bakal kasep, panguwasa Ukrainia, dipimpin dening presiden teroris, kudu denazified.
358 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Aerodrome
    Aerodrome 11 September 2022 17:43
    +9
    Apa sing bakal diomongake sajrone seminggu ...
    1. neworange88
      neworange88 11 September 2022 17:50
      + 23
      . Kyiv siap kanggo rembugan sawise de-pendhudhukan kabeh wilayah Ukraina - ing watesan saka 1 Desember 1991. Ora ana pilihan liyane kanggo "24 Februari" kanggo Ukraina

      - ngandika mentri Ukraina, ngomentari statement dening Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov sing maneh proses rembugan ditundha, liyane angel iku bakal setuju.


      Lan aku malah bungah, ora ana sing bisa diomongake karo dheweke.
      Ana desas-desus yen amarga serangan gedhe lan cepet sing dituntut Zelensky, ana kerugian gedhe ing tenaga kerja lan, sing paling penting, rusak ing rantai pasokan Angkatan Bersenjata Ukraina, lan Rusia saiki wis mulai nyerang. cadangan mburi lan warehouses saka Angkatan Bersenjata Ukraina.
      Serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina saiki wis ilang momentum.
      Akeh sing nulis yen Zaluzhny ngelingake Zelensky babagan bebaya "perarakan" kasebut, sing bisa ngowahi saka kamenangan dadi ala.
      Saiki ana risiko gedhe kanggo kelangan wilayah ing arah pertahanan Nikolaev saka Angkatan Bersenjata Ukraina.

      https://t.me/s/avdeevkaru
      1. GNM
        GNM 11 September 2022 18:04
        +9
        Ana desas-desus yen amarga serangan gedhe lan cepet sing dituntut Zelensky, ana kerugian gedhe ing tenaga kerja lan, sing paling penting, rusak ing rantai pasokan Angkatan Bersenjata Ukraina, lan Rusia saiki wis mulai nyerang. cadangan mburi lan warehouses saka Angkatan Bersenjata Ukraina.
        Serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina saiki wis ilang momentum.

        Miturut cara, iki minangka jawaban kenapa kita maju kanthi langkah-langkah sing ati-ati, ngindhari kerugian gedhe. Dheweke ngobong awake dhewe ing dina pisanan NWO.
      2. Penerjemah
        Penerjemah 11 September 2022 18:12
        + 27
        ana kerugian gedhe ing tenaga kerja lan, sing paling penting, rusak ing rantai pasokan Angkatan Bersenjata Ukraina, lan Rusia saiki wis mulai nyerang cadangan lan gudang mburi Angkatan Bersenjata Ukraina.


        Ya, kita wis nggawe kerugian sewu sedina setengah taun. Sapa sing duwe kalkulator?
        Gogol gugup ngrokok ing pinggir.
        1. dmi.pris
          dmi.pris 11 September 2022 18:28
          + 12
          Iki kabeh kerugian kanggo wong, sing hawala lan percaya marang tembung, nanging ora ana wong ing propaganda.
          1. Penerjemah
            Penerjemah 11 September 2022 18:48
            -4
            Dadi aku nulis jawaban kanggo wong-wong iki.
            Padha terus chugging bebarengan.
          2. RED_ICE
            RED_ICE 11 September 2022 20:01
            +1
            Apa utawa sapa?
        2. neworange88
          neworange88 11 September 2022 18:31
          0
          Kutipan: Penerjemah
          ana kerugian gedhe ing tenaga kerja lan, sing paling penting, rusak ing rantai pasokan Angkatan Bersenjata Ukraina, lan Rusia saiki wis mulai nyerang cadangan lan gudang mburi Angkatan Bersenjata Ukraina.


          Ya, kita wis nggawe kerugian sewu sedina setengah taun. Sapa sing duwe kalkulator?
          Gogol gugup ngrokok ing pinggir.


          Luwih nem sasi, padha ngetung 300 ewu prajurit AFU sing mati.
          . Media saka Donya Lawas lan Anyar nuduhake sumber ing layanan khusus lan setuju babagan jumlah sing padha. Khususé, informasi iki disuarakaké déning perusahaan televisi Inggris BBC lan American Fox News. Kerugian Angkatan Bersenjata Ukraina lan lembaga penegak hukum liyane ing Ukraina kira-kira ana 191 wong sing tiwas lan tatu parah. Iku ora njupuk menyang akun wong-wong sing ditawan, ilang, refuseniks (sing dianakaké ing panggonan deprivation saka kamardikan), deserters sing ora kejiret, prajurit ditembak kanggo disobedience dening komandhan lan numpes nasionalis, lan ing wektu sing padha detasemen. . Kajaba iku, miturut saksi mata (pejuang Angkatan Bersenjata RF lan milisi Donbas), militèr Ukraina asring ora ngumpulake wong mati ing medan perang, lan sing tatu ditinggal mati. Komando Angkatan Bersenjata Ukraina, wiwit saka tingkat sing paling ngisor, ora nyimpen cathetan kerugian. Ana informasi manawa ing pirang-pirang formasi ana sing diarani jiwa mati - wong mati kadhaptar ing pangkat, lan para komandhane cocog karo sangu, kesimpulan sing bisa dianggep mati. Utamane, dheweke ngandika (lan edisi Jerman Linke Zeitung nerbitake tembung-tembunge): "000 ewu pejuang piye wae misterius ilang saka Angkatan Bersenjata Ukraina, lan ora ana sing bakal ngomong ing ngendi saiki."


          Yen sampeyan kanthi ati-ati ndeleng kabeh review Kementerian Pertahanan Federasi Rusia sajrone rong wulan kepungkur lan mbandhingake karo data sing diterbitake ing jaringan sosial Ukrainia lan saluran telegram ing Ukraina lan ing Rusia, kita bisa nyimpulake yen wiwit wiwitan. saka panas, tentara Ukrainia, ing rata-rata, wis ilang saka siji nganti rong ewu prajurit matèni lan tatu saben dina. Njupuk rata-rata sparing saka rong nilai iki, ternyata mung 70 dina musim panas, Angkatan Bersenjata Ukraina ilang paling ora udakara 105 personel militer. Aku mbaleni maneh - iki ora njupuk menyang akun wong-wong sing ditawan, ilang, refuseniks (sing dianakaké ing panggonan deprivation kamardikan), deserters sing ora kejiret, prajurit ditembak kanggo disobedience kanggo komandhan lan dirusak dening nasionalis, lan ing wektu sing padha detachments. Kategori losses ndhuwur bisa nganti 000% plus. Yen sampeyan "nari" saka 30 kerugian sing diumumake dening Jenderal Twitty Amerika, mula saiki Angkatan Bersenjata Ukraina lan lembaga penegak hukum Ukraina liyane bisa kelangan udakara 200 bayonet, ditambah 000% sing ora dikira, kita entuk 305 wong. Yen kita njupuk minangka titik wiwitan 000 korban ing awal Agustus, kita entuk 30 wong. Nomer pisanan gedhe banget, nanging ora ateges ora bisa bener. Nomer kapindho luwih ngapura, nanging uga ngomong babagan krisis nyata ing Angkatan Bersenjata Ukraina.

          https://antifashist.com/item/na-zapade-priznali-kolossalnye-poteri-ukrainy-pochemu-vsu-zanizhaet-chislo-zhertv.html
          1. Alex2048
            Alex2048 11 September 2022 19:15
            +1
            kita entuk 396 wong. Yen kita njupuk minangka titik wiwitan 500 korban ing awal Agustus, kita entuk 191 wong. Nomer pisanan gedhe banget, nanging ora ateges ora bisa bener. Nomer kapindho luwih ngapura, nanging uga ngomong babagan krisis nyata ing Angkatan Bersenjata Ukraina.

            Sing nggumunake, kanthi kerugian meh 250000 wong, Angkatan Bersenjata Ukraina ngalami krisis, nanging apa kerugian meh 400000 wong? ambruk? Lan miturut data paling anyar, Angkatan Bersenjata Ukraina maju lan ora mung obah, nanging meh padha karo sing ditindakake ing Februari, nalika ora ana sing nunggu kita ing Ukraina. hi
            Lan pitakonan liyane babagan rasio kerugian, sanajan ing 1 nganti 8, kepiye data bubar diwenehake nganti pirang-pirang wong sing wis dadi rahasia cilik saka Kementerian Pertahanan Federasi Rusia?
            1. lopvlad
              lopvlad 11 September 2022 19:33
              +3
              Kutipan: Alex2048
              Lan miturut data paling anyar, Angkatan Bersenjata Ukraina maju lan ora mung obah, nanging meh padha karo sing ditindakake ing Februari, nalika ora ana sing nunggu kita ing Ukraina.


              nanging ora ana sing mobilisasi ing Ukraina wis arep wiwit pungkasan Februari watara jam lan moho + ing mode non-stop, nyekel meriam fodder ora ono ing dalan saindhenging Ukraina?
              1. SSR
                SSR 11 September 2022 23:07
                +2
                Kutipan saka lotvlad
                nanging ora ana mobilisasi ing Ukraina wiwit pungkasan Februari watara jam lan tanpa wates

                Kebak sofa. Sampeyan mencet wong ing sirah, lan padha ngomong ngendi padha nuthuk.
                Populasi Ukraina luwih saka 40 yuta.
                Kita, gandhewo jero ing paling kanggo kasunyatan sing kita njagong lan pitenah CBO saka sofas.
                1. Anton51
                  Anton51 12 September 2022 13:15
                  -3
                  Ora ana 40 yuta sadurunge SVO
            2. Arzamas
              Arzamas 11 September 2022 19:42
              +7
              Ana, yuta mundhut ora kritis. Pasokan kabeh ana ing pundhak NATO. Entuk lemak meriam lan maju.
        3. 4 ikit
          4 ikit 11 September 2022 18:58
          +6
          ....sampun dangu proses rembugan dipun tundha, langkung angel kangge mupakat.

          Ora ana sing bisa diomongake karo gopnik iki. Padha ora tanggung jawab kanggo tembung, lan padha ora nepaki kontrak.
        4. Stirbjorn
          Stirbjorn 11 September 2022 19:21
          +1
          Kutipan: Penerjemah
          Ya, kita wis nggawe kerugian sewu sedina setengah taun. Sapa sing duwe kalkulator?
          Gogol gugup ngrokok ing pinggir.

          Kraken sing sapisan minggu, kita mbokmenawa Smash
        5. 30 ing
          30 ing 11 September 2022 19:41
          +1
          [/ B]
          Kutipan: Penerjemah
          Ya, kita wis nggawe kerugian sewu sedina setengah taun. Sapa sing duwe kalkulator?
          Gogol gugup ngrokok ing pinggir.

          Gogol wis suwe ora ngrokok apa-apa .. Lan sawetara atus ewu Svidovukrs mandheg ngrokok ... Kanggo alasan sing padha ... Ana pan [b] Za-luzhny
          , lan dheweke dikandhani saka genangan , kang voiced salah siji wolung utawa sangang ewu mati Svidoucres ... Carane akeh prajurit saka tentara Ukrainia tiwas, kita ora bakal ngerti manawa ... Ukrainians ora bakal ngomong, padha bakal ndhelikake, supaya ora mbayar dhuwit, kita bisa uga. salah. Nanging losses ageng. Nem sasi perang sengit njupuk korban. Lan ya, wong kejiret ing lurung-lurung kono, padha dijupuk saka omah-omahé ing wayah wengi, padha kejiret ing bedhil. am
        6. Arzamas
          Arzamas 11 September 2022 19:41
          0
          Ora ana sing peduli karo Mykol. Perlu, yuta liyane bakal dimobilisasi.
      3. kelip-kelip
        kelip-kelip 11 September 2022 18:22
        +6
        Ing pinggiran ana gosip sing amarga serangan gedhe lan cepet sing dikarepake Zelensky, ana kerugian gedhe ing tenaga kerja.
        Kene sawetara nomer
        Ing arah Nikolaev-Krivoy Rog lan Kharkov saka 6 nganti 10 September, kerugian rezim Kyiv ana liwat 4 matèni lan liyane 8 tatu.

        Dadi ya, dheweke duwe apa sing dibutuhake ...
        1. skeptik2
          skeptik2 11 September 2022 19:32
          +2
          Kanthi nyebutake tokoh tartamtu, luwih becik nuduhake sumber kasebut.
          Aku tindakake aturan iki.
      4. dnestr74
        dnestr74 11 September 2022 18:26
        0
        Kharkov kosong, kabeh wong nyerang lan ???? Saiki dheweke bakal ditransfer menyang sisih kidul, nanging kita ora butuh wilayah Kharkov, kenapa pasukan tetep ana?
      5. aybolyt678
        aybolyt678 11 September 2022 18:28
        +9
        "Pusing saka sukses" - iku frase cukup relevan dening I.V. Stalin
        1. Greg Miller
          Greg Miller 11 September 2022 19:19
          + 11
          Mundur lan evakuasi, sanajan sukses, ora menang perang.
          1. Plate
            Plate 11 September 2022 22:53
            +2
            bener. Nanging mundur sukses lan evakuasi perang, elinga, ora ilang.
    2. Evgen999
      Evgen999 11 September 2022 17:51
      + 42
      kita ora ngerti apa sing bakal kita ucapake sajrone seminggu ...
      1. Plantagenet
        Plantagenet 11 September 2022 18:04
        +3
        Lan medeni...
        1. aybolyt678
          aybolyt678 11 September 2022 18:52
          +5
          Kutipan saka Plantagenet
          Lan medeni...

          lan aku wedi karo sikap marang negara kita sadurunge NWO
          1. dmi.pris
            dmi.pris 11 September 2022 19:05
            +6
            Yagene wedi karo sikap mungsuh kita marang Rusia? Sampeyan kudu nindakake supaya dheweke goyang, mlumpat medeni ing wayah wengi.
            1. Plate
              Plate 11 September 2022 22:55
              +1
              Lan supaya mlumpat ing medeni, sampeyan kudu paling bungled batalyon robot. Ora ketompo. Paling ora nggawe teletank saka T-72 kanthi cara sing padha karo T-30 ing 26s. Mung banjur padha remot kontrol saka remot kontrol, lan banjur dipasrahake menyang program. Lan yen batalyon "robot" tank kasebut kanthi mandiri, tanpa campur tangan manungsa, ngrusak paling ora perusahaan Angkatan Bersenjata Ukraina, mula ing saindenging jagad bakal shudder ing wayah wengi saka visi terminator Rusia. Medeni soko elek - otomatis mateni wong.
      2. Santa Fe
        Santa Fe 11 September 2022 18:19
        +7
        kita ora ngerti apa sing bakal kita ucapake sajrone seminggu ...




        1. lopvlad
          lopvlad 11 September 2022 19:40
          -2
          Kutipan saka Santa Fe
          kita bakal pitutur marang kowe ing minggu


          Inggih, apa sampeyan pengin ngomong karo gambar-gambar iki utawa sampeyan nganggep minangka upaya kanggo saluran? utawa sampeyan isin karo kasunyatan sing Ukrainia diwulang, uga, padha terus mulang ing Crimea sawise 2014.
          Tumrap rêmbag karukunan, Rusia ora tau nilar, nanging ing wektu sing padha, panjaluk Rusia marang Ukraina tetep ora owah.
          1. Boris Sergeev
            Boris Sergeev 11 September 2022 20:29
            -4
            Inggih, apa syarat Rusia? Netralitas lan status non-nuklir Ukraina? Iki wis dicathet wiwit taun 1990. Deklarasi babagan Kedaulatan Negara Ukraina. Lavrov mung kudu mbukak kertas iki lan nyatakake yen Rusia wis ngrampungake misi kasebut. Nanging kenapa dheweke banjur miwiti?
            1. Repellent
              Repellent 11 September 2022 20:34
              0
              Kutipan: Boris Sergeev
              Iki wis kacathet wiwit taun 1990. Pranyatan Kedaulatan Negara Ukraina

              Lan ing pager "sekrup" ditulis ... lan ana kayu bakar ya

              Kutipan: Boris Sergeev
              Yagene dheweke banjur miwiti?

              Sampeyan ndeleng ... sampeyan ora ngerti bab dhasar, nanging ana sampeyan menyang troll kene. Kanggo sawetara alasan Nyuwun
              1. Boris Sergeev
                Boris Sergeev 11 September 2022 21:18
                -4
                Apa sing ditulis ing usulan-usulan Rusia kanggo Ukraina? "Netralitas" lan "status non-nuklir" sing padha ditambah karo pengakuan LDNR lan Crimea ing Rusia. Kaya sing sampeyan ngerteni, "kayu bakar" sing padha mung katon sisih. Iku worth matèni prajurit kanggo iki!
                1. Repellent
                  Repellent 11 September 2022 21:29
                  +1
                  Kutipan: Boris Sergeev
                  padha "kayu bakar" mung sisih tampilan

                  Aku kudu mbaleni: sampeyan ora ngerti bab dhasar. Sinau, nalika sampeyan sinau - bali. Yen kepinginan tetep nglirik ngguyu
                2. lopvlad
                  lopvlad 12 September 2022 00:17
                  +1
                  Kutipan: Boris Sergeev
                  Iku worth matèni prajurit kanggo iki!


                  ya, kanggo nyelehake luwih saka 200 ewu Ukrainians mati lan nggawe luwih saka 600 ewu cripples kanggo Amerika Serikat, iki kudu woodpeckers nyata.
            2. lopvlad
              lopvlad 12 September 2022 00:14
              +1
              Kutipan: Boris Sergeev
              Inggih, apa syarat Rusia?


              Danazifikasi, demiliterisasi lan status netral Ukraina.
              1. SvyatoslavK
                SvyatoslavK 12 September 2022 09:55
                0
                Iki kabeh "jaran bunder ing vakum" - demilitarisasi / denazifikasi - ora nyata, ora bisa diukur "nilai". Ora ana hubungane karo konsep "tujuan". Tujuane kudu bisa diukur, bisa digayuh, relevan lan terikat wektu.
            3. Bayun
              Bayun 12 September 2022 11:01
              0
              Bakal Ukrainia - Wigati dimangerteni - klasik: "Aku nglairake sampeyan, aku bakal mateni sampeyan."
        2. Sergey Tankist
          Sergey Tankist 11 September 2022 19:42
          0
          Lavrov ngandika iki nem sasi kepungkur, lan ing nem sasi liyane bakal ngomong bab sing padha.
      3. aybolyt678
        aybolyt678 11 September 2022 18:50
        -10
        Kutipan: Evgen999
        kita ora ngerti apa sing bakal kita ucapake sajrone seminggu ...

        kita bisa tansah nggawe ultimatum kanggo nggunakake senjata nuklir taktis ing wilayah Western Ukraina
        1. aybolyt678
          aybolyt678 11 September 2022 22:43
          0
          sapa bisa njawab kanthi jelas kanggo minus senjata nuklir taktis?
      4. Dinggo
        Dinggo 11 September 2022 20:00
        0
        [kutipan] [durung dimangerteni apa sing bakal diomongake awake dhewe sajrone seminggu..... / kutipan]
        Lavrov ngandika ...
    3. evgen1221
      evgen1221 11 September 2022 18:04
      0
      Aku ora bisa. Ketoke bakal ngomong lan njaluk senjata liyane.
    4. Nychego
      Nychego 11 September 2022 18:09
      -12
      Kutipan: Aerodrome
      Apa sing bakal diomongake sajrone seminggu ...

      Muga-muga dudu "Volga, Volga, Kali Ukraina ...".
      Utawa tentara nomer loro Wenck wis ana ing pinggiran Izyum lan, bebarengan karo 10 Nokhchi, bakal nyopir mungsuh menyang La Mancha lan Selat Inggris?
      1. nik-mazur
        nik-mazur 11 September 2022 18:13
        +7
        Kutipan saka Nychego
        Utawa tentara Wenck nomer loro wis ana ing pinggiran Izyum
        Aku ora bisa ngerti pasangan, sampeyan serius mbandingaken Izyum provinsi, malah dening standar Ukrainia, karo Moscow utawa Berlin?
        1. Nychego
          Nychego 11 September 2022 18:27
          -5
          Kutipan saka: nik-mazur
          Aku ora bisa ngerti pasangan, sampeyan serius mbandingaken Izyum provinsi, malah dening standar Ukrainia, karo Moscow utawa Berlin?

          Aku mbandingaken siji acara arang banget dipercaya (tekane tentara Wenck kang unformed) karo acara liyane knthi angel liyane kamungkinan: pasukan serangan sing muncul saka ngendi wae, saged inflicting asor ing ukrovoyaks ing minggu ... utawa ngendi wae. Sawise setengah taun ngalahake sirahmu menyang tembok, iki bakal dadi wektu kanggo ora ngarep-arep tumindak sing migunani lan sukses saka para prajurit "wanuh" ing tingkat sing luwih dhuwur tinimbang tingkat batalyon. Utamane saiki.
          1. nik-mazur
            nik-mazur 11 September 2022 19:18
            -4
            Kutipan saka Nychego
            Aku mbandhingake acara sing ora mungkin ... karo acara liyane sing meh ora mungkin.
            Sampeyan duwe sawetara jinis memori sing cendhak utawa arang banget - nyatane, klompok kita nyebabake kekalahan tentara Ukraina sajrone nem wulan.
            Ya, lan saiki kita ora ngomong babagan kekalahan pasukan kita, nanging mung babagan kelangan wilayah ...
            1. MMX
              MMX 11 September 2022 20:31
              +1
              Inggih, ya, kita Smashed kanggo setengah taun, lan sawise nem sasi iki (nalisir kabeh statements) padha ora mung ora ambruk, nanging uga saged blitzkriegs. Kanthi comfort saka kasunyatan sing kita durung bisa kanggo mbebasake kabeh Donbas durung, asil saka ukrov cukup aplikasi.
              Miturut cara, ahli pseudo kita kanthi banter nyatakake yen ing sifat permusuhan, terobosan lan boiler meh ora bisa (seni lan UAV ora bakal bisa digunakake). Lan iki klasik WWII. Kajaba iku, meh nyalin: terobosan digawe dening unit mobile banget ing papan sing ringkih tanpa nyerang benteng.
              Jerman, dening cara, teka ing ridiculous: ing kasunyatan, markas korps tindak konco garis mungsuh ing kendaraan automotive. Bener, mbalang ing truk pickup saka APU padha ing inti.

              P.S. ngidul. SELATAN sabanjure!!! Kharkiv mung gangguan.
              1. nik-mazur
                nik-mazur 11 September 2022 20:41
                +3
                Kutipan saka MMX
                sawise nem sasi iki (nalisir kabeh statements), padha ora mung ora ambruk, nanging uga saged blitzkriegs
                Mung ora ing blitzkrieg - iki perang kilat - nanging ing operasi kapisah saka taktis, ing kasus nemen saka operasional-taktis pinunjul. Nyatane, tentara Ukraina saiki ngrebut wilayah kanthi kerugian gedhe, nanging tanpa ngalahake pasukan kita. Lan apa strategi kaya iki digambarake dening Napoleon, sing ngganti tentara kanggo wilayah.
                1. MMX
                  MMX 11 September 2022 20:52
                  +2
                  Dadi sampeyan durung ngerti yen dheweke wis ngrebut inisiatif kasebut? Lan iki mung tes pena? Dadi, ngarepake "kabar apik" saka arah kidul.
                  1. nik-mazur
                    nik-mazur 11 September 2022 22:22
                    0
                    Kutipan saka MMX
                    durung temen maujud sing padha ngrebut inisiatif?
                    Apa jenis inisiatif - strategis, operasional, taktis? Sampeyan njupuk inisiatif ing alasan apa nemtokake?
                    1. MMX
                      MMX 12 September 2022 20:02
                      0
                      Kutipan saka: nik-mazur
                      Kutipan saka MMX
                      durung temen maujud sing padha ngrebut inisiatif?
                      Apa jenis inisiatif - strategis, operasional, taktis? Sampeyan njupuk inisiatif ing alasan apa nemtokake?


                      Kaping pisanan, inisiatif strategis, sing dicethakaké ana ing Tambah ing tumindak operasional-taktis nyerang ing bagean saka Angkatan Bersenjata Ukraina.

                      Sampeyan njupuk inisiatif ing alasan apa nemtokake?


                      Pira pemukiman sing dikuwasani ing sasi pungkasan? Bisa jeneng?
                      Lan pirang-pirang serangan ing arah konvergen kanggo mbentuk kanthong sing ditindakake ing sawetara wulan kepungkur?
                      Awake dhewe tangi. CBO fizzled metu, iku asil. Utawa, saka sisihe, ora ana sing bakal mandheg, kaya sing dakdeleng.
                  2. aybolyt678
                    aybolyt678 11 September 2022 23:16
                    0
                    Kutipan saka MMX
                    Dadi sampeyan durung ngerti yen dheweke wis ngrebut inisiatif kasebut?

                    inisiatif ing apa, nuwun? trep banget kanggo perang ing kutha-kutha, ora trep kanggo kita ... apa sampeyan pengin Kharkov dadi kaya Mariupol?
                    1. MMX
                      MMX 12 September 2022 20:05
                      -1
                      Kutipan saka: aybolyt678
                      Kutipan saka MMX
                      Dadi sampeyan durung ngerti yen dheweke wis ngrebut inisiatif kasebut?

                      inisiatif ing apa, nuwun? trep banget kanggo perang ing kutha-kutha, ora trep kanggo kita ... apa sampeyan pengin Kharkov dadi kaya Mariupol?


                      Acara anyar nuduhake yen dheweke bisa perang ora mung ing kutha. Kita nandhang kekalahan sing ngremehake ing CW, yen sampeyan ora weruh.
                      APU maju.
                      1. poquello
                        poquello 12 September 2022 20:25
                        0
                        Kutipan saka MMX
                        Acara anyar nuduhake yen dheweke bisa perang ora mung ing kutha. Kita nandhang kekalahan sing ngremehake ing CW, yen sampeyan ora weruh.
                        APU maju.

                        bab carane, nanging sapunika, kok padha ora teka? golek bolongan? sampeyan kudu katon luwih kasebut kanthi teliti, yen ora dumadakan loro sadulur bakal ketemu maneh
                      2. MMX
                        MMX 13 September 2022 18:44
                        0
                        Kutipan saka poquello
                        Kutipan saka MMX
                        Acara anyar nuduhake yen dheweke bisa perang ora mung ing kutha. Kita nandhang kekalahan sing ngremehake ing CW, yen sampeyan ora weruh.
                        APU maju.

                        bab carane, nanging sapunika, kok padha ora teka? golek bolongan? sampeyan kudu katon luwih kasebut kanthi teliti, yen ora dumadakan loro sadulur bakal ketemu maneh


                        Kok padha teka. Maca warta.
                      3. poquello
                        poquello 13 September 2022 19:15
                        0
                        Kutipan saka MMX
                        Kok padha teka.

                        maca ngendi? zona industri kita Bakhmut dijupuk, lan Angkatan Bersenjata Ukraina maneh mung ing telegram
                      4. MMX
                        MMX 13 September 2022 19:41
                        -1
                        Sing nggumunake, nglawan sapa, sing kita bela ing arah Kherson?
                        Lan sing dikuwasani Vysokopol, Novovoznesenskoye, Bilogorka, Mirolyubovka? Svyatogorsk?
                        Sapa sing ngluncurake serangan ing bandara Donetsk ing jaman saiki? Apa kita pancen perang karo awake dhewe yen miturut sampeyan duwe inisiatif??? opo
                      5. poquello
                        poquello 13 September 2022 19:52
                        0
                        ) lagi maju nanging ora bisa nyerang, Svyatogorsk mung telegram (liyane ora kasengsem), kita ora nulis yen dheweke njupuk Bakhmut karo Soledar
                      6. MMX
                        MMX 13 September 2022 19:47
                        0
                        Kutipan saka poquello
                        Kutipan saka MMX
                        Kok padha teka.

                        maca ngendi? zona industri kita Bakhmut dijupuk, lan Angkatan Bersenjata Ukraina maneh mung ing telegram


                        Miturut cara, babagan Bakhmut.
                        Laporan pisanan sing mlebu ing Bakhmut yaiku ing wulan Agustus. Sing nomer loro yaiku 12 September. Iku ora sakabehe cetha kanggo kula, apa kita njupuk Bakhmut maneh?
                      7. poquello
                        poquello 13 September 2022 19:55
                        0
                        Kutipan saka MMX
                        Laporan pisanan sing mlebu ing Bakhmut yaiku ing wulan Agustus. Sing nomer loro yaiku 12 September. Iku ora sakabehe cetha kanggo kula, apa kita njupuk Bakhmut maneh?

                        "mlebu" ora ateges "njupuk"
                      8. MMX
                        MMX 14 September 2022 18:11
                        0
                        "mlebu" ora ateges "njupuk"


                        bener. Mung saiki, kanggo "mlebu", sampeyan kudu njupuk inisiatif. nglirik
                      9. aybolyt678
                        aybolyt678 12 September 2022 20:55
                        0
                        Kutipan saka MMX
                        Kita nandhang kekalahan sing ngremehake ing CW, yen sampeyan ora weruh.
                        APU maju.

                        uga, kothak 50 dening 50 km karo dawa ngarep 2400 km ... padha nyerang ngendi oporniki lan NM LDNR padha, kurang bersenjata. Ing tangan liyane, Avdeevka, kang impregnable ing asas, ora kanti awon crumbled. Mesthi, iku pait, nanging sawise kabeh, perang njupuk Panggonan ing alas alas ngendi sampeyan bisa nggunakake peralatan sing ora digunakake ing kutha. Ukraina duwe kaluwihan angka, akeh peralatan sing muncul saka mburi bukit, akeh wong sing dicuci otak, mula apa bedane perang ing ngendi? luwih gampang ing pertahanan. Mesthi ora kepenak ing ngarepe wong-wong sing nunggu kita. pahit. nanging sacara kuantitatif padha nandhang kerugian gedhe nalika maju.
                        Secara pribadi, miturut pendapatku, alternatif kasebut yaiku nggunakake senjata nuklir taktis marang pabrik militer ing Amerika Serikat, utawa paling ora ultimatum. Paling ora iki mungsuh nyata lan dudu Rusia karo Rusia.
                      10. MMX
                        MMX 13 September 2022 18:50
                        -1
                        uga, kothak 50 dening 50 km karo dawa ngarep 2400 km ... padha nyerang ngendi oporniki lan NM LDNR padha, kurang bersenjata.


                        Ya, yen kita nggunakake serangan frontal kanthi lengkap karo taktik WWI.
                        APU kasebut minangka sing pertama menang iki kanggo ngalih menyang klasik WWII - serangan cepet dening unit seluler ing papan sing paling rawan (!!!), ngliwati pemukiman kanthi unit maju (ninggalake dadi ambruk dening unit utama sing obah. mburi) lan nerusake.
                        Sampeyan perlu kanggo nyerang ing panggonan sing ringkih.
                      11. poquello
                        poquello 13 September 2022 19:18
                        0
                        Kutipan saka MMX
                        serangan cepet dening unit seluler ing panggonan sing paling rawan (

                        iki igil klasik, horseradish kudu dibedakake saka washstand a
                      12. MMX
                        MMX 13 September 2022 19:32
                        0
                        Kutipan saka poquello
                        Kutipan saka MMX
                        serangan cepet dening unit seluler ing panggonan sing paling rawan (

                        iki igil klasik, horseradish kudu dibedakake saka washstand a


                        Sampeyan ora ngerti sejarah. Wehrmacht maju ing motor (lan sukses).
                      13. poquello
                        poquello 13 September 2022 19:40
                        0
                        Kutipan saka MMX
                        Kutipan saka poquello
                        Kutipan saka MMX
                        serangan cepet dening unit seluler ing panggonan sing paling rawan (

                        iki igil klasik, horseradish kudu dibedakake saka washstand a


                        Sampeyan ora ngerti sejarah. Wehrmacht maju ing motor (lan sukses).

                        lan ing pit kasil minangka bagéan saka konvoi, lan kita ing jaran "tsok, tsok, tsok, tsok", cukup kanggo nyenengake wong - Jerman maju karo konvoi mechanized, basis kang tank.
                      14. MMX
                        MMX 14 September 2022 18:09
                        0
                        Lha ya, mbayangno ing divisi tank lan bedhil motor ana resimen motor sing melu nyerang. Saiki manggon karo.
                      15. poquello
                        poquello 14 September 2022 18:33
                        0
                        Kutipan saka MMX
                        Lha ya, mbayangno ing divisi tank lan bedhil motor ana resimen motor sing melu nyerang. Saiki manggon karo.

                        ) dadi apa sing padha nyerang sampeyan utawa sing melu?
                      16. MMX
                        MMX 14 September 2022 20:36
                        0
                        dadi apa sing sampeyan nyerang utawa sing melu?


                        Apa sampeyan ngerti apa sing sampeyan tulis?
                      17. poquello
                        poquello 14 September 2022 21:33
                        0
                        Kutipan saka MMX
                        dadi apa sing sampeyan nyerang utawa sing melu?


                        Apa sampeyan ngerti apa sing sampeyan tulis?

                        Kutipan saka MMX
                        Wehrmacht maju ing motor (lan sukses).

                        Kutipan saka poquello
                        lan ing pit kasil minangka bagéan saka kolom
          2. lopvlad
            lopvlad 11 September 2022 20:19
            +3
            Kutipan saka Nychego
            grup kejut sing muncul saka ngendi wae, saged inflicting asor ing ukrovoyaks ing minggu ... nanging ngendi wae.


            sampeyan provokator weruh jumlah tentara Rusia lan pinten saka jumlah iki melu ing Ukraina Sajrone minggu saka serangan, ukroreich ilang mung matèni diverifikasi (mayit dikonfirmasi sing ora ambruk menyang bêsik cilik lan bisa dikenali) ing 7500 wong (4 ewu ing arah Kherson + 3500 ing balakley lan kismis).
            Ing wektu sing padha, Ukraina wis nglumpukake pasukan kanggo operasi iki kanthi nambah klompok lan jenuh karo senjata Barat wiwit awal Mei.
            Ide utama yaiku ngubengi (boiler) lan ngalahake klompok pasukan Rusia ing cedhak Kherson, Izyum, Balakleya.
            Akibaté, cedhak Kherson, gagal lengkap, lan cedhak Izyum lan Balakleya, sanajan Izium lan Balakleya dicekel, kelompok Rusia ing pemukiman iki ora bisa dicekel utawa dirusak.
            Dadi prajurit kita sing paling apik, amarga kadhangkala kurang hogfish dipotong kanggo daging cincang, lan mobilisasi ing Ukraina ora rampung, lan negara-negara Eropa sambat babagan depot senjata kosong.
            1. Boris Sergeev
              Boris Sergeev 11 September 2022 20:41
              -1
              Sapa sing, kanthi ora peduli, wis nonton kabeh wektu iki carane senjata lan tenaga kerja digawa menyang Kharkov kanthi ril sepur lan jembatan? Kanggo pitakonan: Yagene ora ana serangan ing kreteg ing Dnieper? ora ana jawaban sing jelas, lan ora ana.
              Lan mungkin sampeyan bisa nerangake carane ewu wong sing tiwas ing cedhak Kherson mengaruhi kemampuan tempur Angkatan Bersenjata Ukraina? Sawise kabeh, saiki kita ngomong babagan serangan anyar ing cedhak Ugledar. Lan, mesthi, iku bisa kanggo pass mati drape minangka maneuver taktik sarwa, nanging apa karo warga Kharkiv sing nampa passports Russian lan ora dadi pinter ing "regrouping" minangka "pembela" sing janji sing. "Rusia langgeng"? 93 guru saka wilayah Kharkiv kesah menyang Rusia kanggo mulang bocah-bocah ing program Rusia, ngendi saiki?
              1. nik-mazur
                nik-mazur 11 September 2022 22:26
                +1
                Kutipan: Boris Sergeev
                Yagene ora ana serangan ing jembatan ing Dnieper?
                Count nomer kreteg, Multiply dening sumber daya needed kanggo serangan, mbandhingaké karo efek bisa lan sampeyan bakal ngerti.
                Mung perlu kanggo ngetung ora ing istilah amben - akeh / sethithik, cepet / alon, kuwat / ringkih, - nanging nggunakake angka lan operasi aritmetika ...
                1. Boris Sergeev
                  Boris Sergeev 12 September 2022 02:34
                  -4
                  Sayange yen Angkatan Bersenjata Ukraina ing Kherson ora ngerti iki ...
                  1. nik-mazur
                    nik-mazur 12 September 2022 09:30
                    +3
                    Kutipan: Boris Sergeev
                    Sayange yen Angkatan Bersenjata Ukraina ing Kherson ora ngerti iki
                    Ngapunten? Carane akeh Ajaib-Khimars ngginakaken ing jembatan Antonovsky? Lan malah ngrusak soko. Kepiye carane iki mbantu Ukronassault? Ora babar pisan. Ilustrasi sing sampurna babagan "efektif" taktik bridge-busting. Sing ora nyegah bajing histeris saka histeria, lan kabeh-pissers whining bab perlu kanggo bom kreteg, kok kreteg ora bombed. Ya, amarga ora efektif kaya sing dikira para ahli kursi ...
                    1. Dikobraz777
                      Dikobraz777 13 September 2022 18:31
                      -1
                      Iki ditindakake supaya bisa ngilangi tentara Rusia saka pasokan. Lan ora kanggo mbantu nyerang.
                      1. nik-mazur
                        nik-mazur 13 September 2022 18:35
                        0
                        Kutipan: Dikobraz777
                        iki rampung kanggo Cut mati tentara Rusia saka persediaan
                        Lan kepiye kedadeyane?
                        Maneh, apa gunane ngethok persediaan kanggo tentara yen ora kanggo kepentingan serangan?
              2. poquello
                poquello 12 September 2022 20:27
                0
                Kutipan: Boris Sergeev
                Yagene ora ana serangan ing jembatan ing Dnieper?

                Aku njupuk sampeyan ora seneng listrik?
    5. isv000
      isv000 11 September 2022 18:35
      +3
      Kutipan: Aerodrome
      Apa sing bakal diomongake sajrone seminggu ...

      Aku bakal njupuk kasempatan karo ramalan: 17 September + - dina udan bakal teka kanggo jaran kanggo sawetara dina ...
      1. MaxKruh
        MaxKruh 11 September 2022 18:59
        0
        Apa sampeyan ndeleng psikis?
        1. isv000
          isv000 11 September 2022 19:19
          +4
          Kutipan saka MaxKruh
          Apa sampeyan ndeleng psikis?

          Si kakek ngomong...
          1. Alexander Antonov_2
            Alexander Antonov_2 12 September 2022 12:38
            -1
            Kakek iku psikis tempur KGB karo NTV, aku kira?
      2. godhong
        godhong 11 September 2022 19:17
        +1
        Kutipan saka isv000
        Kutipan: Aerodrome
        Apa sing bakal diomongake sajrone seminggu ...

        Aku bakal njupuk kasempatan karo ramalan: 17 September + - dina udan bakal teka kanggo jaran kanggo sawetara dina ...

        Wis ngomong. Saka grup VK Rusia:
        "Petugas NATO sing ngrancang operasi kasebut ora nganggep manawa Angkatan Bersenjata RF bisa mindhah massa akeh banget, cepet banget.
        NATO weruh yen cadangan potensial ana ing ngendi sing ngerti ...
        ... lan padha mbokmenawa pracaya nalika padha digawa munggah, Angkatan Bersenjata Ukraina bakal duwe wektu kanggo mlebu ing paling Kupyansk lan Izyum.
        Nanging ing kene dheweke bubar.
        Sanalika Angkatan Bersenjata Ukraina rampung mlebu usus lan ngumumke kamenangan ing saindenging jagad ...
        …iku. kahanan wis njedhul ngendi mundur wis "aib" kanggo wong-wong mau.
        Saka endi wae ing jero negara, lan dudu saka sektor liyane ing ngarep ...
        .... MI-26s miber (kampanye wis disiapake ing advance) lan kolom saka Angkatan Bersenjata RF tindak.
        Kita ora bisa ndhelikake cadangan gedhe saka NATO cedhak Kharkov.
        ... lan diweruhi dening Angkatan Bersenjata Ukraina, dheweke ora bakal menehi prentah kanggo nyerang.
        ...nanging kita bisa nggunakake katrampilan "pemeriksaan kejutan" sing wis mapan - transfer massa akeh wong lan peralatan ing jarak sing adoh.
        Lan misale jek penasehat militer Angkatan Bersenjata Ukraina ora nganggep "variabel" iki ...
        Saiki SOBR ing Balakliya lan kasepen Kremlin lan Kementerian Pertahanan Rusia bisa dingerteni, kabeh mung miturut rencana. Kita wis main ing tumindak ala saka Ukrainia.
        Nuwun sewu layang kathah.
        Inggih, awit aku ora manggon kene ing VO watara jam, Aku wis ora kejawab iku, nanging aku ora weruh warta bab serangan wengi kuat ing Dnieper lan Nikopol.
        1. isv000
          isv000 11 September 2022 19:23
          0
          Quote: godhong
          Nuwun sewu layang kathah.

          Ora ngapura, kabeh ana ing titik. Kepiye tentara Her Majesty Rusia bisa ngrusak NATO? Ukrainia ora ngitung, pion ... hi
        2. boson
          boson 11 September 2022 20:05
          +2
          Aku maca artikel iki ing umum, iku hard kanggo teka munggah karo alesan stupider.
        3. MMX
          MMX 11 September 2022 20:38
          0
          ayu! Kabeh menyang titik. Dheweke wis nulis yen kita ngubengi dheweke ing kana lan nglereni kabeh. Konashenkov pribadi hack limang potongan "Bradley" nganggo saber !! apik
          CBO arep miturut rencana licik, Aku panginten. wassat
    6. ABC-schutze
      ABC-schutze 11 September 2022 18:55
      +4
      Kabeh "pembicara" Kyiv bakal ditangani dening Angkatan Bersenjata Rusia lan sekutu, sajrone ngrampungake tugas NWO lan sawise entuk gol ...

      Nanging ana, Nanging, alesan kanggo mundhakaken pitakonan saka miscalculations ketok saka Kepemimpinan Rusia (ing Panggonan pisanan - POLITIK ...) ing Course saka mecahaken tugas diutus kanggo NWO ...

      Minangka pisanan iki, aku pracaya Adoption, PRAKTIS LANGSUNG sawise wiwitan NWO, iku banget "samar-samar" kaputusan motivasi kanggo nindakake sawetara "rembugan" karo Kyiv Nazi. Kasunyatan bilih militèr mutusaké kanggo mbatalake grup saka Kyiv iku salah siji bab. Kita ora ngerti motif, amarga rencana operasional lan operasional-strategis kampanye ora dingerteni.

      Nanging kanthi wiwitan sawetara "negosiasi", UTAMA ing kahanan kasebut, nalika tikus Kyiv lan peternak tikus Western wis BENAR lan cepet-cepet "mlayu saka kapal" adoh "ing sisih kulon" - kanggo wiwitan Lviv, Mbuktekake kanthi jelas. WEDI lan WEDI nyatane. Kaping pisanan, amarga wedi yen Angkatan Bersenjata Rusia nyebabake serangan REAL ing "pusat pengambilan keputusan" UTAMA lan pedunung. Lan iki tegese ora ana jaminan keamanan kanggo utusan kurator Barat "akreditasi" kanggo Nazi Kyiv ...

      Nanging VERY FACT saka idin saka politisi Rusia kanggo awal sawetara "rembugan" karo wakil saka Kyiv Nazi, kabeh liyane, kesiapan politisi Rusia kanggo "ngrungokake" sawetara impudent "preconditions" saka Kyiv Nazi babagan wektu, Panggonan rembugan lan rute karo liya saka nominasi sing kanggo rembugan , marang sing disebut. Wektu kanggo "Kulon" kanggo "ngumpulake pikirane", nganalisa pilihan kanggo pangembangan kahanan, nyepetake wektu lan, PENTING, Entuk kapercayan sing cukup yen nyata "serangan ing pusat pengambilan keputusan" ora kudu diarepake. ...

      Lan pisanan, "akreditasi" ing Nazi bali menyang ibune kutha-kutha Rusia, dikirim, lan banjur, kanggo IMPRAIDLY, UNDER OBJECTIVES, "kunjungan" saka kurator Western wiwit ngrangsang ROH MORAL clurut Kyiv. Kajaba iku, dheweke wis meh saben minggu ...

      Wiwitan saka "negosiasi" kasebut minangka MISI POLITIK KASAR DARI PEGAWAI RUSIA. Kaping pisanan, ing tingkat negara-politik sing paling dhuwur. Ora ana "negosiasi" karo pimpinan politik, militer lan propaganda saka rezim NAZI. Wong-wong mau wis RUSAK, kajaba wong-wong sing wis pasrah TANPA SYARAT. Utamane sawise kaputusan digawe kanggo miwiti "operasi MILITER khusus" marang wong-wong mau.

      Panggonan kanggo "teori - saka Madinah" ing televisi lan ing iringan propaganda saka SVO ing media liyane. LAN nang endi wae...

      Ing ngarsane ing kabeh limo "negosiasi" ana, malih, ing status "pemimpin" delegasi tritely DISORIENTS Kepemimpinan militèr ing tingkat strategis lan operasional, ing hubungan kanggo "stabilitas" saka GOALS POLITIK UTAMA NWO.

      Kang ora bisa nanging mengaruhi kualitas lan urutan konsep saka planning operasional lan operasional-strategis ing téater NVO.

      Lan MISCALCULATION POLITIK saka pimpinan POLITIK TOP Rusia, sing aku kasebut ing ndhuwur, ora "kasep" kanggo Mbenerake. Kajaba iku, ora angel kanggo ndandani ...

      Cukup kanggo nggawe, pungkasane, keputusan kanggo miwiti serangan TERUS lan TARGETED marang "pusat pengambilan keputusan" omah tikus Kyiv. Lan pedunungé. Tanpa "isin" dening "kemungkinan anane" ing kabeh jinis peternak tikus Barat - "penasihat" lan "perencana" liyane ...

      Nalika iku, DAMPAK REGULAR KAYA MULAI lan TERUS, "utusan" saka Kulon bakal maneh "nyingkir menyang tapel wates kulon." "Kunjungan" menyang Kiev bakal mandheg. Pendhudhuk Kyiv rat-house bakal terus-terusan "bingung" kanthi nggoleki bolongan anyar, lan ora kanthi "nulis artikel" lan "reprises kabeh wengi". Lan kahanan ing teater NWO (lan karo kahanan POLITIK "mubeng" NWO ...), bakal miwiti kanggo ndarbeni stabilitas long-term lan dinamika katebak supaya dikarepake dening akeh ...
      1. Sauron80
        Sauron80 11 September 2022 19:21
        +1
        Aku tau panginten sing aku bakal menehi plus, nanging kene aku setuju karo sampeyan.
        1. ABC-schutze
          ABC-schutze 11 September 2022 20:37
          +1
          Matur nuwun kanggo dhukungan (ora kanggo "plus" ...) ing prakara prinsip kanggo kula ...

          Babagan "detail" saben wong bisa duwe panemu dhewe. Sing utama yaiku dheweke didhukung dening argumen sing bisa dingerteni. Lan ora "simpati - emosi" ...

          Lan ing topik sing dakkandhakake, kekurangan "intelligibility" POLITIK sajrone mbantah keputusan "negosiasi" lan tumindak tumindak pihak Rusia katon wiwit wiwitan.

          Kajaba saka, wis disetel ing pinggir, wis pancen ora cocog, propaganda kepinginan kanggo soko ana, sepisan maneh, kanggo "nuduhake - nduduhake" kanggo tartamtu "internasional" umum ...

          "Dituduhake", nganti titik IMPUNITY kanggo "pusat pengambilan keputusan" saka Nazi Kyiv, serangan shelling lan teroris sing wis ana ing wilayah RUSIA ...
          1. ABC-schutze
            ABC-schutze 11 September 2022 20:43
            +4
            Lan saiki, sing paling ala bakal dadi upaya sawetara pelobi politik Rusia kanggo "nyambung" sifat kegiatan MILITER saka sisih Rusia ing teater NVO karo puncak sing bakal teka sing diarani. "Agung rongpuluh"...

            Lan wektu tundha nggawe keputusan babagan wiwitan serangan ing "pusat pengambilan keputusan" saka Nazi Kyiv wis ana ing "tandha" saka kemungkinan, sabanjure, "proses negosiasi" karo wakil saka Nazi Kyiv utawa tikus Kulon. peternak, wis "konco layar" saka puncak ...
            1. Sauron80
              Sauron80 11 September 2022 23:18
              +1
              Aku ora ngerti siji bab, apa liyane sing kudu kelakon supaya kita ing ndhuwur ngerti sing ora ana sing bakal rembugan, kabeh Kulon ngarepake mung kapitulasi saka Federasi Rusia, ngiring dening ambruk.
      2. Alexander Salenko
        Alexander Salenko 11 September 2022 20:31
        +1
        Aku milih sampeyan, nanging isih ana bantahan. Kanthi negosiasi palsu kasebut, kita bisa ujar manawa dheweke nyoba nggayuh persetujuan nganti pungkasan.
        1. ABC-schutze
          ABC-schutze 12 September 2022 10:26
          +1
          Inggih, kanggo bantahan sampeyan, ana pitakonan logis. Malah loro...

          Kaping pisanan, WHO, miturut KONDISI INI, ing Kepemimpinan POLITIK TOP Rusia, "kepengin ngomong" liya marang Nazi Kyiv, sing NANGGO NANGGO (kanggo keplok saka sing diarani "Eropa" ing Davos ...) saka implementasine ALL KETENTUAN saka perjanjian Minsk? .. Utawa salah siji sing disebut. "penasihat" kanggo pimpinan politik paling dhuwur ing Rusia, "rekomendasi" kaya ngono wis ora ana ing wektu kasebut, "disebarake" saka "kamar ganti" menyang pimpinan? ..

          Apa bisa dingerteni jenenge? .. Dadi, kanggo kabeh "kesiapan", mengko, dheweke ora bakal diidini nggawe keputusan sing sifate politik negara kanthi tembakan meriam? .. Kanggo alasan banal Ora ana lengkap, TINGKATAN lan OBJEKTIF "SALAM kanggo nggawe KEPUTUSAN TEPAT (sanajan ora sadar - naluriah ...) "arum" - ngerteni perkembangan kahanan, ing arah Njamin SUKSES ...

          Kanggo brevity, - punika VI Lenin (preduli saka "simpati - antipati" kanggo wong) AS A SAMPLE, ACUTE "gondho" ing pangembangan kahanan lan pilihan saka RIGHT VARIANT saka tumindak ing wayahe tengen. Dina iki banget awal kanggo ngomong, nanging sesuk iku kasep ... Ing konteks storming saka Winter Palace, Ovseenko - "ora ana maneuvers abstruse" lan "nunggu - negosiasi." Ora ana apa-apa kanggo "rewel nganti pirang-pirang jam". LANGKAH LANGKAH, STORM...

          Aku ngandut maknane, ora ngutip...

          Kanggo iki, supaya wong lanang "penasehat" kasebut diarani propagandis, nari ing ngarep lensa media lan tumindak minangka agitator-pendidik ing acara patriotik.

          Nanging, demi Gusti Allah, nundhung wong-wong mau IN THE NECK (sanajan ing status "penasihat") saka papan sing nggawe keputusan lan nggawe ...

          Lan pitakonan kapindho ...

          Kanggo sapa, nyatane, pimpinan politik Rusia nyoba "nuduhake" soko ing kana? .. Wis OBJEKTIF - MUSUH Rusia sing jelas?

          Inggih, IS IT isih ora cetha, kanggo wong ing Kepemimpinan Rusia, sing cara paling efektif kanggo "mbujuk" iki "mayoritas ing PBB" ing sih saka Rusia punika DECISIVE DESTRUCTION sak STARTED NWO, ing "puppet protegés" saka Washington lan "Uni Eropa" liyane?
          1. Alexander Salenko
            Alexander Salenko 12 September 2022 10:28
            +1
            Apa sampeyan ngelingi yen kita ora padu karo sampeyan? Iku curtsy ngomong mengko: kita nyoba.
    7. Sergei V
      Sergei V 11 September 2022 19:44
      -1
      Wis seminggu? 3 dina kepungkur, ana sing sumpah dina iki
    8. Dokter_Klaus
      Dokter_Klaus 11 September 2022 20:03
      +2
      Dheweke bakal ujar "Aduh, aku pengin kentut lan aku telek"
    9. Alexander Salenko
      Alexander Salenko 11 September 2022 20:30
      +1
      Kene aku uga kasengsem, sniffed lan surak munggah utawa apa?
    10. Panjenengan
      Panjenengan 12 September 2022 08:56
      +2
      Padha bakal ngomong padha. Padha ora lungguh ing trenches.
      Dheweke bakal pindhah menyang emigrasi menyang London lan saka ing kana dheweke bakal nyiarake kabeh negosiasi ... uga, lsp.
    11. ABC-schutze
      ABC-schutze 12 September 2022 12:25
      0
      Nazi ing Kyiv, karo Rusia - "saka posisi kekuatan." Kutub ing Warsaw, karo Tanah Air - "saka posisi reparasi" ...



      Ing tembung, kanthi "tata letak" saka wong bodho "squarely undead" murub, ing rolas taun (ora sadurunge ...), Moskow lan Berlin (sapa wae sing "mrentah" ing kono, hektar saka "ijo", sing kanthi mangkono wektu , dibuwang metu saka pamrentah), tho, sampeyan kudu mlebu persetujuan anyar babagan "persahabatan lan wates" ...

      Amarga "antarane" ora bakal ana "liyane" maneh ...
  2. Foundling
    Foundling 11 September 2022 17:44
    + 16
    Inspirasi. Iku bisa dingerteni
    1. Kosta153
      Kosta153 11 September 2022 17:46
      + 22
      Umumé, aku ora nyana saka Lavrov ... Iku ndadékaké kanggo ora seneng pikirane.
      1. Chronos
        Chronos 11 September 2022 18:13
        + 10
        Kutipan: Kosta153
        Umumé, aku ora nyana saka Lavrov ... Iku ndadékaké kanggo ora seneng pikirane.

        Yen sampeyan maca kanthi lengkap, dheweke nyiapake yen ora ana rembugan babagan syarat kasebut.
        1. Repellent
          Repellent 11 September 2022 18:18
          +4
          Kutipan: Chronos
          Yen sampeyan maca kanthi lengkap, dheweke ujar manawa ora ana rembugan ing kahanan kasebut.

          Sampeyan takon banget saka jaran Tingent lokal. Maca sumber asli (lan ora ing pager), lan malah ing kabeh ?! belay ngguyu
          1. Kosta153
            Kosta153 11 September 2022 18:42
            0
            Pisah kanggo jaran Apa jenis rembugan ing umum?
            1. Kosta153
              Kosta153 11 September 2022 18:43
              +1
              Nganti leleh. Salah siji kita utawa dheweke.
            2. Repellent
              Repellent 11 September 2022 18:48
              +1
              Kutipan: Kosta153
              Apa rembugan kaya?

              ora ana. Sewulan kepungkur, Lavrov nyuarakake kahanan Federasi Rusia babagan "negosiasi". Ing istilah kasebut, nyatane, kapitulasi.

              Saiki Lavrov mung ngelingake yen suwene wektu, kondisi "VNA" mung bisa dadi luwih elek.

              Yen sampeyan ora pengin kanggo ala, iku bakal ala kanggo apik

              Mergo iki Nyuwun
        2. Sergei V
          Sergei V 11 September 2022 19:45
          -3
          apa bedane yen kita ngomong babagan negosiasi, dheweke wis lali babagan tujuan sing wis kasebut.
        3. Boris Sergeev
          Boris Sergeev 11 September 2022 20:46
          -2
          Ing kahanan apa Lavrov siap ngomong karo "geng pecandu narkoba lan Nazi sing wis manggon ing Kyiv"? Pranyata, perusahaan sing kaya mengkono iku cukup cocok kanggo Menteri Luar Negeri.
          1. Repellent
            Repellent 11 September 2022 20:51
            0
            Kutipan: Boris Sergeev
            Pranyata, perusahaan sing kaya mengkono iku cukup cocok kanggo Menteri Luar Negeri

            Menteri kerja kudu komunikasi karo macem-macem wakil saka spesies homo. Kanthi Liza-saka-Tracks, contone. Dheweke duwe tugas sing angel banget ...

            Sampeyan ora kanggo troll ing manual latihan ngguyu
            1. Boris Sergeev
              Boris Sergeev 11 September 2022 20:58
              -1
              Ninggalake dhewe, yen aku bisa ngomong, humor kanggo "Musim Semi Rusia" - ana akeh wong kaya sampeyan ing kana. Nalika kepala negara nelpon partners ing Ukraina "pecandu narkoba lan Nazi", lan banjur bola-bali nawakake wong rembugan, lan malah karo "sikep muhibah", banjur iki mundhut saka pasuryan ngisor baseboard.
              1. Repellent
                Repellent 11 September 2022 21:06
                0
                Kutipan: Boris Sergeev
                negara nyebut mitra ing Ukraina "pecandu narkoba lan Nazi"

                Iku, ya. Leres, sapisan, minangka adoh saka aku.

                Kutipan: Boris Sergeev
                banjur bola-bali nawakake rembugan

                Yah? Conto "tawaran" menyang studio, kanthi pranala menyang dokumen - ora ana iman ing tembung sampeyan.

                Kutipan: Boris Sergeev
                iku mundhut pasuryan ing ngisor plinth

                Sampeyan ora kaancam, sampeyan wis ana. Ngisor ya
                1. Boris Sergeev
                  Boris Sergeev 11 September 2022 21:22
                  -2
                  Apa sampeyan mikir yen Lavrov, atas jenenge dhewe, nawakake negosiasi menyang Ukraina?
                  1. Repellent
                    Repellent 11 September 2022 21:28
                    0
                    Kutipan: Boris Sergeev
                    Apa sampeyan mikir

                    Apa aku mikir - sampeyan ora ngerti. Aja metu saka topik:

                    Quote: Repellent
                    Kutipan: Boris Sergeev
                    banjur bola-bali nawakake rembugan

                    Yah? Conto "tawaran" menyang studio, kanthi pranala menyang dokumen - ora ana iman ing tembung sampeyan

                    Kita ngenteni, Pak ... utawa balabol ya
                    1. Boris Sergeev
                      Boris Sergeev 12 September 2022 02:32
                      -3
                      Mesin telusur ing tangan, serangga!
                      1. Repellent
                        Repellent 12 September 2022 07:16
                        +1
                        Kutipan: Boris Sergeev
                        Mesin telusur ing tangan, serangga!

                        Tegese, kabeh padha balabol ya ngguyu
  3. Gpn27
    Gpn27 11 September 2022 17:46
    -9
    Sing nggumunake, nalika nyerang Crimea, kita bakal duwe kekarepan sing cukup kanggo nggunakake senjata nuklir, utawa ing wektu kasebut bakal ana kekacauan kaya ing taun 1917, lan Rusia bakal ambruk.
    1. TEX-50
      TEX-50 11 September 2022 17:50
      + 17
      Iku angel ngomong apa sing bakal tiba, nanging ora ana sing nggunakake senjata nuklir. Iki wis pancen ketok.
      1. Drotro
        Drotro 11 September 2022 18:05
        -3
        Aku tau ngomong tau.
        Ing wektu sing nyenengake, apa wae bisa kedadeyan.
        1. TEX-50
          TEX-50 11 September 2022 18:11
          +8
          ora bisa. Sajrone nem sasi iki, ora ana jotosan siji-sijine sing ditindakake ing perbankan lan kabeh fasilitas sing cedhak, nalika pimpinan militer ana ing kono, lsp. Jembatan maneh ... akeh liyane.

          Senjata nuklir ora bakal digunakake, yen mung amarga angin wungu utamane saka Kulon - LDNR lan bagean saka Federasi Rusia bakal dadi reged. Siji daya ora bakal nindakake proyek kanggo dangu, sampeyan bisa nerangake.

          Dheweke ora bakal nggunakake, yen mung amarga iku bakal dadi luwih gampang kanggo nggawe outcast donya kaya DPRK - iku bakal bisa kanggo nggawa daya kuat menyang kutha Ukraina, jotosan munggah lan ngarahake driji. Banjur boikot ekonomi bakal mutlak.
          1. Drotro
            Drotro 11 September 2022 18:54
            -3
            Yen ana pilihan sing luwih sithik kanggo acara liyane, mula kabeh keraguan bisa ilang.

            Nyatane, saka diskusi kita ing kene kabeh dadi ora jelas, nanging pedhut.
            Aku pengin ngerti apa sing kedadeyan, nanging "apa iku luwih gampang")
          2. Smoke_in_smoke
            Smoke_in_smoke 11 September 2022 19:18
            0
            Kutipan: TEX-50
            ora bisa. Sajrone nem sasi iki, ora ana jotosan siji-sijine sing ditindakake ing perbankan lan kabeh fasilitas sing cedhak, nalika pimpinan militer ana ing kono, lsp. Jembatan maneh ... akeh liyane.

            Aku setuju, iki minangka argumentasi.
            Kutipan: TEX-50
            Banjur boikot ekonomi bakal mutlak.

            Nanging iki dudu argumentasi.
            1. Donya ora manunggal lan boikot mutlak ora mungkin.
            2. A boikot bisa duwe impact kuwat ing VIP individu, nanging sethitik ing Rusia minangka kabèh.
            1. TEX-50
              TEX-50 11 September 2022 19:57
              +1
              1. Boikot mutlak ora mungkin mung ana ing dongeng-dongeng propagandis. Korea Lor minangka conto utama.

              2. Ing Rusia, kanthi sakabehe, 90% kabeh produk gumantung banget marang impor. Apa sing sampeyan bisik-bisik!
              1. Smoke_in_smoke
                Smoke_in_smoke 11 September 2022 21:58
                0
                Kutipan: TEX-50
                1. Boikot mutlak ora mungkin mung ana ing dongeng-dongeng propagandis. Korea Lor minangka conto utama.

                Ana akeh crita saka kabeh pihak.
                Bandhingake ing wektu luang apa potensial DPRK, boikot saka kabeh pihak, wis teka lan carane akeh mantan SSR Ukrainia wis ngrusak potensial wiwit 1991 - saiki negara 404, kang dibantu dening kabeh donya Kulon.
                Dheweke mbantu sampeyan entuk utang sing ora bisa dibalekake lan ngrusak awake dhewe.
                Kutipan: TEX-50
                2. Ing Rusia, kanthi sakabehe, 90% kabeh produk gumantung banget marang impor. Apa sing sampeyan bisik-bisik!

                Apa sampeyan bakal nyelehake link menyang 90%?
                Lan apa bagean saka produk gumantung impor kritis, apa bagean whim.
                1. TEX-50
                  TEX-50 12 September 2022 12:06
                  -1
                  Apa potensi DPRK teka? Ora ana. Negara mundur sing pancen mlarat lan wong-wong ora mati keluwen mung amarga China paling ora mbantu. Pelanggaran hukum total saka populasi lan kediktatoran pancen feodal. Lan kasunyatan sing padha nggawe raket sengsara ing kono. Rudal iki.
                  ngancam Jepang lan Korea Kidul. Wektu kanggo Numpes DPRK (kanthi lengkap) - 15 menit. Salvo siji US SSBN. Potensi kasebut negatif.

                  Link - struktur impor apa wae. Yen sampeyan ndeleng kanthi teliti apa sing ana ing pengadaan, banjur ana sarana produksi lan bahan mentah berteknologi tinggi. Yen ana luwih saka siji convolution ing tengkorak, iku bakal cukup ketok sing meh kabeh cara produksi diimpor. Iki tegese kiriman kasebut bisa diblokir (sing diamati saiki), umpamane, deleng industri mobil. Inggih, utawa panyulingan lenga. Conto favoritku yaiku kilang Tuapse. Sanalika sanksi dileksanakake marang Rosneft, sing wis suwe, modernisasi tanduran ajaib iki rampung. Dadi dheweke ana ing kahanan celaka amarga ora duwe teknologi. Instrumentasi, katalis, lan saiki uga masalah karo piranti lunak, server lan kabeh infrastruktur.

                  Struktur Impor Federasi Rusia (ana sampeyan uga bisa ndeleng struktur ekspor kanggo kajelasan). Apa sing bisa kita lakoni lan apa sing ora bisa.

                  https://oec.world/en/profile/country/rus?yearlyTradeFlowSelector=flow1
          3. Sergei V
            Sergei V 11 September 2022 19:49
            +1
            malah China bakal nyingkiri, sanajan saiki ora bisa mbantu
            1. TEX-50
              TEX-50 11 September 2022 19:59
              +1
              China duwe AS minangka mitra dagang utama. China ora bakal nolak. Dheweke ora bakal mundur. Gas dening cara nerangake karo 50% diskon wis. China minangka sekutu - luwih ala tinimbang Amerika Serikat.
        2. Nychego
          Nychego 11 September 2022 18:18
          -13
          Ana siji penjamin sing bisa dipercaya kanggo ora nggunakake senjata nuklir: Massive Ordnance Penetrator.
          Iki minangka artikel lawas babagan topwar, wiwit jamane isih dadi sumber analitis:
          https://topwar.ru/13613-amerikanskaya-bomba-protiv-vrazheskogo-bunkera.html
          Amunisi dites ing 2015 lan dilebokake ing layanan ing 2018 (?) - nyedhiyakake pembuangan dijamin "penjamin" liyane lan iki wis dijanjekake marang dheweke yen nggunakake senjata nuklir meh ing teks biasa.
          1. TEX-50
            TEX-50 11 September 2022 18:25
            +5
            Mungkasi omong kosong.
      2. Chronos
        Chronos 11 September 2022 18:14
        +2
        Kutipan: TEX-50
        Iku angel ngomong apa sing bakal tiba, nanging ora ana sing nggunakake senjata nuklir. Iki wis pancen ketok.

        Nanging muspra. Cetha banget yen serangan ing Crimea kanthi tujuan nyuwek iku bakal mimpin kanggo serangan TNW ing Kyiv - iki bakal langsung kelangan sirah panas.
        1. Kimia 1st
          Kimia 1st 11 September 2022 18:33
          + 20
          Sampeyan ngerti, militer lan politisi kita, kalebu Garant dhewe, asring banget ngumumake akibat lan nggambar garis abang sing kandel sing dadi karya kotor lisan biasa. Dadi kabeh donya kulon Belgorod lan Voronezh terus terang ngguyu ing bebaya nggegirisi kita.
        2. anyartc7
          anyartc7 11 September 2022 18:35
          +5
          Apa sampeyan edan, apa jenis senjata nuklir marang Ukraina? Yen negara kita ora bisa ngalahake tentara gedhe iki ing tapel watese tanpa senjata nuklir, iku luwih apik kanggo langsung disintegrate lan tumindak minangka principalities ing EU, USA lan LOL Ukraina.
          Iki minangka pangenalan lengkap babagan impotensi negara.
          Ora, sampeyan kudu menang kanthi cara militer konvensional, nanging misale jek ana sing kudu kedadeyan sing bakal ngganti kelas manajer ing Federasi Rusia saka ekonomi menyang tentara. Nanging angel pracaya, dheweke ngerti carane ngirit daya luwih akeh tinimbang telek lan ora bisa.
        3. Drotro
          Drotro 11 September 2022 18:41
          -1
          Ora ana sing njupuk statement. Menapa malih, ana conto saka bola-bali non-eksekusi ancaman.

          Ing publik Kulon, informasi wis disebarake yen Rusia lan Ukrainia ing Kherson nyiarake pernyataan kanthi gaya: "Rusia, nyerah. Metu nganggo kain putih. Kita njamin urip, panganan panas ..."
          Iku misale jek sing acara Kharkov dadi pemicu kanggo pindhah menyang tingkat sabanjuré saka operasi khusus.
      3. alhod
        alhod 11 September 2022 19:42
        +1
        Saliyane nggunakake senjata nuklir, ana uga pilihan kanggo ngrusak sistem energi, sing ora kalah mbebayani kanggo kutha-kutha gedhe.
      4. Bayun
        Bayun 12 September 2022 11:10
        +1
        kok wedi karo senjata nuklir? 3-5% wong duwe "kekebalan" kasebut. Sing ala bakal mati, sing apik bakal tetep, urip ing planet bakal terus tanpa Internet. Urip 100 taun teknologi wis contraindicated. A plow kayu lan sapi - iku kabeh sing perlu kanggo "rasa seneng lengkap."
    2. DominickS
      DominickS 11 September 2022 17:52
      +7
      Aplikasi ing ngendi lan ing ngendi? Apa sing bakal dadi gunane?
      1. Metallurg_2
        Metallurg_2 11 September 2022 18:00
        -2
        Miturut Kukuev.
        1. TEX-50
          TEX-50 11 September 2022 18:13
          +7
          Lan apa sing bakal diwenehake nalika komandan nyata kabeh gerakan lungguh ing kutha Washington, DC? Inggih, dheweke bakal ngganti Mykola kanggo Petrukha, lan kabeh bakal padha. Ukrainians cukup siap kanggo perang kanggo pungkasan piyambak.
          1. poquello
            poquello 11 September 2022 18:50
            -3
            Kutipan: TEX-50
            Lan apa sing bakal diwenehake nalika komandan nyata kabeh gerakan lungguh ing kutha Washington, DC?

            mikir kanthi bener, pukulan bakal ana ing Washington, lsp.), Aku mikir dheweke ora bakal ngelingake amarga dheweke wis ngelingake.
            1. TEX-50
              TEX-50 11 September 2022 19:56
              +4
              Kapal kasebut dicemplungake dening harpoons, ora ana impact. Ora bakal kelakon. Kejaba ngelus pipi.
              1. poquello
                poquello 11 September 2022 20:16
                0
                Kutipan: TEX-50
                Kapal kasebut dicemplungake dening harpoons, ora ana impact. Ora bakal kelakon. Kejaba ngelus pipi.

                carane kleleb kapal ngancam Federasi Rusia?
                1. Beloemigrant
                  Beloemigrant 12 September 2022 00:12
                  0
                  lan apa WMF RF naplewat?
                  1. poquello
                    poquello 12 September 2022 00:38
                    0
                    Kutipan saka: Beloemigrant
                    lan apa WMF RF naplewat?

                    ora, mesthi, nanging senjata nuklir digunakake ing cilik saka ancaman kanggo Federasi Rusia
                2. TEX-50
                  TEX-50 12 September 2022 11:55
                  -3
                  Pira kapal Federasi Rusia sing kudu dicelupake supaya bisa ngancam Federasi Rusia? Ing Panjenengan?
                  1. poquello
                    poquello 12 September 2022 17:52
                    0
                    Kutipan: TEX-50
                    Pira kapal Federasi Rusia sing kudu dicelupake supaya bisa ngancam Federasi Rusia? Ing Panjenengan?

                    bodho tenan? kapal lan liya-liyane mengaruhi konflik, padha klelep kita - kita bakal drown wong-wong mau, lan ancaman minangka upaya kanggo ngrebut wilayah Rusia, kalebu karo partisipasi NATO - padha bakal fly kanggo NATO, lan ora kanggo Kyiv minangka impen Amerika.
                    1. TEX-50
                      TEX-50 12 September 2022 20:09
                      -2
                      goblok tenan?


                      Sampeyan? Bodho ora nyata! Salam saking Izum.
                      1. poquello
                        poquello 12 September 2022 20:20
                        -1
                        Kutipan: TEX-50
                        goblok tenan?


                        Sampeyan? Bodho ora nyata! Salam saking Izum.

                        ) wong mati
      2. Bayun
        Bayun 12 September 2022 11:14
        0
        kanggo EXPERIMENT - iku wektu dhuwur. Polygon-U disusun kanggo nyoba kabeh opsi sing bisa ditindakake ing praktik.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. Nemorum
      Nemorum 11 September 2022 18:26
      -1
      Ora, ora cukup.
  4. Komentar wis dibusak.
    1. Leshak
      Leshak 11 September 2022 17:52
      -11
      Apa umum Ukrainia nyenengake kanggo nindakake omong kosong? Utawa iku penyakit nular?
      1. GNSh-2
        GNSh-2 11 September 2022 18:06
        +3
        Apa umum Ukrainia nyenengake kanggo nindakake omong kosong? Utawa iku penyakit nular?

        Iki ora omong kosong, nanging posisi sing bisa dingerteni, ora mung duwe hak kanggo ana, nanging uga didhukung dening argumentasi ing wangun Izyum.
        Lan carane sampeyan ngerteni kasunyatan objektif wis dadi masalah sampeyan. Dheweke dhewe, awake dhewe, ora ana sing gelem ngalah, mulane kita padu nganti mati, sapa sing dadi kuwat, bener - kaya ngono angger-angger perang.
        1. Leshak
          Leshak 11 September 2022 18:14
          + 13
          Padha "nyuwek tenggorokan" kanggo kamenangan, lan nalika padha mundur lan Azov nyerah. Lan kita wiwit sprinkle awu ing sirah ing pisanan, katon, Gagal. Ing endi roh Rusia? Malah ing situs iki, padha bisa lancar, minus (apa sing ora disenengi) bebarengan. Lan kita mung njerit yen kabeh wis ilang ...
          1. cmax
            cmax 11 September 2022 18:33
            +9
            Quote: Leshak
            Padha "nyuwek tenggorokan" kanggo kamenangan, lan nalika padha mundur lan Azov nyerah. Lan kita wiwit sprinkle awu ing sirah ing pisanan, katon, Gagal. Ing endi roh Rusia? Malah ing situs iki, padha bisa lancar, minus (apa sing ora disenengi) bebarengan. Lan kita mung njerit yen kabeh wis ilang ...

            Ing kene dheweke nulis kepiye Kementrian Pertahanan putus asa kanggo menang .........

            Inggih… dina sadurunge wingi ing briefing saben dina iki kacarita bab liyane downed Su-25 saka Angkatan Udara Ukraina. Dheweke kanggo dheweke, utawa luwih kanggo kita, dadi kaping 100 berturut-turut, wingi dheweke wis kaping 101. Sanajan miturut data umum, mungsuh duwe sekitar 40-45 pesawat total. Lan kabeh wong seneng.
            Ana sing mikir yen ngapusi iki bakal mbantu menang ing NWO. Nimbulake mung isin lan nolak informasi saka Kanashenkov. Tulis luwih akeh mungsuh.
            1. neworange88
              neworange88 11 September 2022 18:45
              +1
              Kutipan saka cmax
              Quote: Leshak
              Padha "nyuwek tenggorokan" kanggo kamenangan, lan nalika padha mundur lan Azov nyerah. Lan kita wiwit sprinkle awu ing sirah ing pisanan, katon, Gagal. Ing endi roh Rusia? Malah ing situs iki, padha bisa lancar, minus (apa sing ora disenengi) bebarengan. Lan kita mung njerit yen kabeh wis ilang ...

              Ing kene dheweke nulis kepiye Kementrian Pertahanan putus asa kanggo menang .........

              Inggih… dina sadurunge wingi ing briefing saben dina iki kacarita bab liyane downed Su-25 saka Angkatan Udara Ukraina. Dheweke kanggo dheweke, utawa luwih kanggo kita, dadi kaping 100 berturut-turut, wingi dheweke wis kaping 101. Sanajan miturut data umum, mungsuh duwe sekitar 40-45 pesawat total. Lan kabeh wong seneng.
              Ana sing mikir yen ngapusi iki bakal mbantu menang ing NWO. Nimbulake mung isin lan nolak informasi saka Kanashenkov. Tulis luwih akeh mungsuh.


              Dadi saka sak ndonya, Amerika nyedhiyakake pesawat menyang Ukraina, pesawat serang lan pilot sing padha wis suwe ora ana Ukrainia maneh. Ora ana sing ngapusi.
              Kabar saka 26 Mei 2022.
              Senadyan ora ana pernyataan resmi saka negara-negara Kulon babagan pasokan pesawat tempur menyang Ukraina, loro helikopter lan pesawat wis dikirim menyang Kyiv. Miturut informasi sing teka saka Kyiv, ing kumpulan pungkasan, West nyedhiyakake pesawat serangan menyang Angkatan Udara Ukrainia.


              Konfirmasi pengiriman penerbangan menyang Ukraina lan publikasi Kebijakan Luar Negeri. Miturut dheweke, helikopter lan pesawat sing dituju kanggo Kyiv dibongkar sadurunge dikirim supaya bisa ngganti status kiriman. Iki ditindakake dening "kelompok lapangan" khusus sing ana gandhengane karo Komando Eropa. Peralatan penerbangan dikirim menyang tlatah salah sawijining negara ing Eropah Wétan, ing ngendi iku dismantled. Paling kamungkinan bab Polandia.
              Sawise karya rampung, pesawat lan helikopter dikirim menyang Ukraina kanthi kedok "suku cadang" kanggo penerbangan, sing nuduhake yen ora ana pangiriman pesawat tempur. pesawat saka angkatan udara saka negara bekas Pakta Warsawa, bisa uga Bulgaria lan Slowakia. Secara total, 14 Su-25 dipasrahake menyang Kiev. Kajaba iku, Republik Ceko nyerahake batch helikopter serangan Mi-24 kanthi jumlah kira-kira 7 unit, ora ana informasi sing tepat. Bisa uga Mi-17 sing ditransfer menyang Amerika Serikat uga diurutake, sanajan Washington sadurunge resmi ngumumake rencana transfer menyang Angkatan Udara Angkatan Bersenjata Ukraina.

              https://topwar.ru/196862-soobschaetsja-o-poluchenii-ukrainoj-krupnoj-partii-shturmovikov-su-25-iz-nalichija-vvs-stran-vostochnoj-evropy.html

              Mesthine, mengko ana kiriman penerbangan anyar, mula Konashenkov nyuarakake nomer nyata.
              1. cmax
                cmax 11 September 2022 18:49
                +3
                Kutipan saka: neworange88
                Mesthine, mengko ana kiriman penerbangan anyar, mula Konashenkov nyuarakake nomer nyata.

                +50 tambahan DR 25 . Ya, ing kabeh Eropa + Asia ora bakal akeh .......
                1. neworange88
                  neworange88 11 September 2022 18:56
                  0
                  Napa iki ora bakal diklumpukake? Kira-kira jumlah pesawat serangan sing padha, kira-kira 50 lembar, mung ana ing Ukraina sadurunge 24 Februari 2022, lan ing kabeh negara liya, jumlah sing padha ora bakal diklumpukake?
                  . Pabrik ndandani pesawat Antonov lan Nikolaevsky makarya ing telung shift lan ing wektu sing cendhak nambah umur layanan 11 pesawat transportasi lan mulihake puluhan pesawat serangan.

                  "Slav sedulur" saka Eropah Wétan nduduhake patrap kanggo ngompa Ukraina nganggo pesawat tempur. Ing awal musim semi, 15 pesawat MiG-29 dipasrahake dening Slovakia, lan sekitar 60 pesawat tempur MiG-29 lan pesawat serang Su-25 liyane dipasrahake dening Republik Ceko, Bulgaria lan Polandia. Mbalik ing Polandia, dheweke nggawe hub udara gedhe, ing ngendi dheweke nggawa nganti 50 pejuang Soviet, pesawat serangan lan pengebom. Dheweke adhedhasar ing kana, lan pilot Ukrainia nyiapake penerbangan. Kajaba iku, Kyiv bisa nampa pesawat serangan Su-25 kanthi rahasia saka negara katelu. Contone, saka Asia Tengah. Bubar iku ternyata ing awal Agustus Azerbaijan nyerahke telung pejuang MiG-29 menyang Angkatan Udara Ukraina.

                  https://trmzk.ru/20220911-pochemu-ne-oblomany-krylya-ukrainy-aviaciya-protivnika-nabiraet-vysotu.dzen

                  Makedonia Lor nyumbang papat pesawat serangan Su-25 menyang Ukraina, sing dituku Skopje saka Kyiv ing taun 2001 kanthi rega € 4 yuta, miturut publikasi lokal MKD.mk.

                  Warta kasebut njlentrehake manawa Kamentrian Pertahanan negara durung mbantah utawa ngonfirmasi informasi kasebut, nanging nuduhake manawa rincian keputusan kasebut bakal diterbitake mengko, lan transfer senjata ora bakal nyuda kemampuan tempur tentara Makedonia. MKD.mk ngaku yen Makedonia Lor ngrancang kanggo ngedol pesawat kasebut ing taun 2004 utawa nganyarke menyang standar NATO.

                  https://www.rbc.ru/politics/05/08/2022/62ec2a609a7947eb6d92e2a2
          2. Drotro
            Drotro 11 September 2022 18:50
            + 11
            Ketoke motivasi Ukrainia luwih dhuwur tinimbang Rusia.
            Apa wae sing bisa dikandhakake - dheweke ana ing negarane, cita-cita nasionalis ora mung digawe panas, nanging diangkat dadi kultus. Yen "Kamulyaning Ukraina ..." diakoni minangka ucapan resmi. Lan para patriot, kanthi fanatisme Pemuda Hitler, nyebar nasionalisme ing kabeh sektor masyarakat. Lan padha ora isin ngomong sing Kamulyan iku padha ngalahake Rusia ringkih.

            Sing paling awon yaiku Kulon lan Ukraina ngupayakake kabijakan sing luwih konsisten lan bisa dingerteni. Pamrentah Rusia tumindak kanthi ora aman, siji bisa ngakoni kanthi aman.
            Lan yen ana kahanan sing durung mesthi ing ndhuwur, banjur saka ngendi kapercayan saka ngisor? Bener. 30 taun urip tanpa gagasan, gol, sawetara aspirasi sing dhuwur wis rampung. Ora ana sing percaya apa-apa. Ora ana semangat Rusia sing isih ana.
            Sampeyan teka kene kanggo mangerteni informasi luwih lengkap, nanging ends karo nambah incomprehensibility apa nunggu kita ing mangsa.
          3. sofkar
            sofkar 11 September 2022 20:07
            +1
            Quote: Leshak
            Lan kita wiwit sprinkle awu ing sirah ing pisanan, katon, Gagal.

            Ing kawitan?
            Yaiku, Kyiv karo Chernobyl, Chernihiv karo Sumy, Serpentine karo "Moscow" - iki kabeh kamenangan senjata Rusia?
            Kharkov minangka kegagalan pisanan!
          4. Boris Sergeev
            Boris Sergeev 11 September 2022 20:52
            -3
            Miturut cara, suwene Azov tetep ing Mariupol diubengi? Lan pira Balakleya karo Kupyansk?
            1. Repellent
              Repellent 11 September 2022 21:00
              -1
              Kutipan: Boris Sergeev
              Miturut cara, suwene Azov tetep ing Mariupol diubengi?

              Cho, "pahlawan - lemak"? Ngandika "a", ngomong wis lan "dadi" basa
              1. Boris Sergeev
                Boris Sergeev 12 September 2022 02:29
                -4
                Ora, aku mung nuduhake prabédan ing organisasi pertahanan.
                1. Dikson
                  Dikson 12 September 2022 04:19
                  +1
                  Kanthi Balakleya, kabeh iku, paling kamungkinan, ora kaya .. ngerti gouging biasanipun kita lan menehi kritik dening kacepetan ninggalake posisi, karo nilar peralatan ..- padha mung lali bab SOBR ing turmoil saka drape taktik .. Nah, kaya ing film, "perusahaan 9" ... banjur dheweke ngerti lan cepet-cepet mbantu para pejuang metu.
          5. Dikobraz777
            Dikobraz777 13 September 2022 18:43
            -2
            Amarga kanggo kita perang iki kanggo slamet. Apa kanggo sampeyan?
    2. Navodlom
      Navodlom 11 September 2022 17:53
      -3
      Kutipan: Odessa-17
      Nuwun sewu, sing aku pribadi banget ragu. Sampeyan mlayu, nilar peralatan akeh. Rekrutmen kanggo tentara ing basis kontrak - disrupted. Ora ana sing pengin dadi tentara, ing ngendi sawetara angon rusa ora nggatekake sing jelas

      Mamang pribadi sampeyan pancen ora ana peran.
      Sampeyan wong asing ing Rusia.
      Murah palsu provokasi kaya iku.
      Ing wangun sing paling ala.
      Deleng nalika sampeyan duwe alasan.
      1. Plantagenet
        Plantagenet 11 September 2022 18:10
        + 19
        Ana apa karo dheweke? Kita nilar wong sing pracaya marang kita lan nampa paspor warga Rusia. Saiki wong sing duwe paspor iki bakal disembelih ing wilayah sing ditinggalake dening pasukan kita. Sapa sing, sawise iki, bakal pracaya kita?
        1. Navodlom
          Navodlom 11 September 2022 18:12
          -1
          Kutipan saka Plantagenet
          Ana apa karo dheweke?

          Apa sampeyan bisa maca?
          Dadi maca!

          Kutipan: Odessa-17
          Nuwun sewu, sing aku pribadi banget ragu. Sampeyan mlayu, nilar piranti-piranti. Rekrutmen Tentara ing basis kontrak - digagalaké. Ora ana sing pengin dadi tentara, ing ngendi sawetara peternak reindeer ora nggatekake sing jelas. pasukan Republik - praktis dirusak (Maksudku pejuang personel sing berpengalaman). Wong-wong sing kejiret nalika mobilisasi - Kamentrian Pertahanan RF malah ora bisa menehi wong waja, ketoke kabeh dhuwit menyang pihak ing Moscow.

          Aku ndeleng Bunch saka goroh ditutupi kanggo nyamar dening scraps saka bebener.
          1. Penerjemah
            Penerjemah 11 September 2022 18:27
            -9
            Aku ndeleng Bunch saka goroh ditutupi kanggo nyamar dening scraps saka bebener.

            Aku wis ngandika langsung - Aku katon ing buku, Aku weruh anjir.
            Wong kasebut nulis cara kasebut, nanging apa sing sampeyan ora ngerti carane maca (lan nganalisa apa sing diwaca) luwih apik tinimbang tanggal registrasi, banjur tulisake, bakal luwih gampang ing kana.
            1. Navodlom
              Navodlom 11 September 2022 18:33
              +4
              Kutipan: Penerjemah
              Aku wis ngandika langsung - Aku katon ing buku, Aku weruh anjir

              Aku nulis babagan akun sampeyan ing ngisor iki.
              Sampeyan ora pantes perhatian maneh.
          2. Nexcom
            Nexcom 11 September 2022 18:28
            +7
            iki carane stuffing wis rampung - goroh dibumboni karo partikel saka bebener. cisso kerja....
            1. Navodlom
              Navodlom 11 September 2022 18:33
              +7
              Kutipan saka Nexcom
              iki carane stuffing wis rampung - goroh dibumboni karo partikel saka bebener. cisso kerja....

              murid setya Goebbels
        2. poquello
          poquello 11 September 2022 18:57
          -4
          Kutipan saka Plantagenet
          Kita nilar wong sing pracaya marang kita lan nampa paspor warga Rusia.

          supaya warga Rusia menyang Rusia
      2. Penerjemah
        Penerjemah 11 September 2022 18:14
        -11
        Ya, dheweke lali takon sampeyan.
        1. Navodlom
          Navodlom 11 September 2022 18:18
          +6
          Kutipan: Penerjemah
          Ya, dheweke lali takon sampeyan.

          Wah, kaliber gedhe dibuwang menyang perang



          1. Penerjemah
            Penerjemah 11 September 2022 18:23
            -22
            Ya, sampeyan ngidoni metu saka tutuk, lan ngomong biasane apa sing dikarepake.
            Lan nalika aku ndhaptar, aku kelingan tanpa sampeyan.
            1. Navodlom
              Navodlom 11 September 2022 18:29
              + 15
              Kutipan: Penerjemah
              Ya, sampeyan ngidoni metu saka tutuk, lan ngomong biasane apa sing dikarepake.

              Dadi aku nulis babagan iki setengah dina.
              Tinjauan militer ing jaman saiki wis akeh komentator profesional saka sisih Ukraina.
              Sampeyan salah siji saka wong-wong mau.
              Sampeyan nyengsarakke banget kanggo mriksa ing dina anyar.
              Kanthi sregep banget sampeyan kesusu nindakake tugas resmi.
              Aku ngerti, "ora sengaja" pas karo kedadeyan ing cedhak Balakleya.
              Iku bakal nggoleki yen padha sethitik liyane ngati-ati, padha bakal pass kanggo dhewe.
              Nanging ora, padha kesusu saka panggonan menyang quarry.
              Minangka ngandika kesusu kanggo banyu Staff Umum, Moscow Region, Kremlin karo slop.
              Apa sing jelas kanggo sampeyan?
              Utawa sampeyan bakal tetep muter bisu?
              1. poquello
                poquello 11 September 2022 19:02
                +3
                Kutipan: Navodlom
                Kanthi sregep banget sampeyan kesusu nindakake tugas resmi.

                ))))))))))))))) massa remuk
                1. Repellent
                  Repellent 11 September 2022 19:27
                  +3
                  Kutipan saka poquello
                  remuk massa

                  Pusing karo sukses (s)

                  Saka bungah ing ambegan goiter nyolong ...
              2. Dauria
                Dauria 11 September 2022 19:39
                +2
                Tinjauan militer ing jaman saiki wis akeh komentator profesional

                Bener. Persis profesional. Teks khas kasunyatan kegagalan sing bener. Pain kanggo Rusia, kanggo prajurit, kanggo wong sing ditinggal (iku kudu). Lan sithik-sithik
                dadi "apa perlu nglawan kekuwatan kaya ngono?". Iki minangka "aerobatik" tingkat dhuwur. Dituduhake, wong senegara kanthi ati sing getihen kuwatir babagan Rusia.
                Mungsuh pinter lunga, penyamaran sing bener. Nanging ana siji tusukan. Apa - Aku ora bakal ngomong. nglirik
                1. Repellent
                  Repellent 11 September 2022 19:47
                  +2
                  Kutipan saka dauria
                  Iki minangka pilot tingkat dhuwur.

                  Ora, iku cara banal.

                  Kutipan saka dauria
                  Dituduhake, wong senegara kanthi ati sing getihen kuwatir babagan Rusia

                  Iki uga trik lawas, sanajan, ya, saiki wis umum maneh. Dadi akeh "kanca" sing pegatan ing situs kasebut, ora ana sing bisa ngidoni Nyuwun ngguyu
                2. Skorobey
                  Skorobey 11 September 2022 21:41
                  +4
                  Ing VO, lan ora mung influx kuat anyar-wilayah lan lawas simulating care kanggo tanah air. Keprungu seruan ganti pemerintah, ambune lemu katon jelas.
                  [tengah]
                  1. Bayun
                    Bayun 12 September 2022 11:54
                    0
                    supaya Nicholas 2 perang karo "relatif" ... Mung siji 100% Jerman, lan liyane - 100% Rusian. Lan Man of Power modern kaya iki: ing wayah esuk - patriot, ing wayah awan - liberal, lan ing wayah sore - globalis tanpa akar.

                    Ing kene, kita mirsani pamisah INTERNAL iki. Aku setuju, ngganti minangka keputusan sing paling awon. Nanging kepiye carane STRENGTHEN? Aku mung weruh siji cara metu: kanggo ngiyataken IO saka Tsar kanggo Tsar! Apa kita, luwih elek tinimbang Inggris utawa liya-liyane. Lan banjur iku sah kanggo nimbang penolakan saka bagéan saka Kratoning saka sumpah kanggo Sovereign - khianat.

                    Sektarian saka Kulon perang mung karo "dongeng Rusia" ing perang kanggo nyawa lan pikiran. Kanthi gagasan propaganda nglawan "American Dream" lan "Sect-U" bakal kaya saber nglawan tank.
          2. poquello
            poquello 11 September 2022 19:00
            +4
            Kutipan: Navodlom
            Wah, kaliber gedhe dibuwang menyang perang

            ))))))))))) landing ing VO kanggo ndhukung sel turu
      3. trafllot1832
        trafllot1832 11 September 2022 18:29
        +5
        Novodlom. Aku nguripake saluran pisanan, aku ora percaya mripatku. Ana siaran saka Donbass. Konser kanggo ngurmati pembukaan peringatan ing Saur-Mogila, sawise rekonstruksi. Kanggo kabeh negara !!! apik
      4. cmax
        cmax 11 September 2022 18:35
        -3
        Kutipan: Navodlom
        Kutipan: Odessa-17
        Nuwun sewu, sing aku pribadi banget ragu. Sampeyan mlayu, nilar peralatan akeh. Rekrutmen kanggo tentara ing basis kontrak - disrupted. Ora ana sing pengin dadi tentara, ing ngendi sawetara angon rusa ora nggatekake sing jelas

        Mamang pribadi sampeyan pancen ora ana peran.
        Sampeyan wong asing ing Rusia.
        Murah palsu provokasi kaya iku.
        Ing wangun sing paling ala.
        Deleng nalika sampeyan duwe alasan.

        Sampeyan ana ing peran sampeyan. Aku ora weruh apa-apa, aku ora krungu apa-apa. Gusti tulung.
        1. Navodlom
          Navodlom 11 September 2022 18:40
          +6
          Kutipan saka cmax
          Sampeyan ana ing peran sampeyan. Aku ora weruh apa-apa, aku ora krungu apa-apa. Gusti tulung.

          Aku weruh lan krungu.
          Nanging aku ora njerit karo nesu.
          Aku simpen dhewe.
          Amarga kabeh ana wektune.
          1. cmax
            cmax 11 September 2022 19:13
            +3
            Kutipan: Navodlom
            Aku weruh lan krungu.
            Nanging aku ora njerit karo nesu.
            Aku simpen dhewe.
            Amarga kabeh ana wektune

            Sampeyan ngerti apa masalahe. Titik ora malah ing mundhut saka akuisisi wilayah adhedhasar asil 200 dina NWO. Wayahe.....
            wektu bebener wiwit tanggal 24 Februari. Intine yaiku kerugian gambar gedhe kanggo tentara Rusia, pimpinan lan presiden. Ana paribasan ... pisanan sampeyan kerja kanggo panguwasa (tentara Abang lan Soviet entuk wewenang iki), banjur wewenang kanggo sampeyan. Saiki ana masalah. A Piece saka iman ing daya negara nyuwil mati, kang ngandika saka saben TV, kita tentara kaloro ing donya, kita re-dilengkapi karo 80-90% senjata anyar, kita tentara profesional, kita duwe super pertahanan udara, perang elektronik super. Sampeyan bisa terus kanggo dangu. Perang nyata nuduhake liya. Lan sampeyan dhewe ndeleng. Masalah utama yaiku tembung ora cocog karo tumindak, aku bisa nambahake manawa wong sing dipeksa ninggalake omah, ninggalake kabeh sing ana ing urip, bakal nambah tembung liyane kanggo sampeyan. Lan apa sing dipikirake wong ing Kherson, Melitopol babagan Rusia saiki, sampeyan dhewe bisa ngira. Nanging Rusia ora nglirwakake ...
            1. Navodlom
              Navodlom 11 September 2022 19:19
              +1
              Kutipan saka cmax
              Sepotong iman ing kekuwatan negara pecah, sing ujar saka saben TV, kita minangka tentara nomer loro ing jagad iki

              Sijine dhewe ing panggonan prajurit Tentara Abang ing Sipil.
              Ing panggonan pejuang Soviet ing Perang Patriotik Agung.
              Apa sampeyan bisa mbayangno kaya apa dheweke?
              Ora ana sing ilang nalika negara kasebut rusak, lan potongan-potongan kasebut tiba?
              Mungkin nyatane dheweke nemokake kekuwatan, ketahanan lan wani ing awake dhewe?
              Lan daya tahan lan wani iki dadi semen kanggo konkrit negara kita.
              Ayo ora crumble kanggo bêsik.
              Ayo ora miwiti kanggo break lan cackle kanggo kabungahan saka mungsuh.
              1. cmax
                cmax 11 September 2022 19:30
                +4
                Kutipan: Navodlom
                Kutipan saka cmax
                Sepotong iman ing kekuwatan negara pecah, sing ujar saka saben TV, kita minangka tentara nomer loro ing jagad iki

                Sijine dhewe ing panggonan prajurit Tentara Abang ing Sipil.
                Ing panggonan pejuang Soviet ing Perang Patriotik Agung.
                Apa sampeyan bisa mbayangno kaya apa dheweke?
                Ora ana sing ilang nalika negara kasebut rusak, lan potongan-potongan kasebut tiba?
                Mungkin nyatane dheweke nemokake kekuwatan, ketahanan lan wani ing awake dhewe?
                Lan daya tahan lan wani iki dadi semen kanggo konkrit negara kita.
                Ayo ora crumble kanggo bêsik.
                Ayo ora miwiti kanggo break lan cackle kanggo kabungahan saka mungsuh.

                Aku setuju karo sampeyan, nanging ndeleng tampilan akeh peralatan sing ditinggal, wong lanang sing dicekel (BBS / TVPolska) dadi ora tenang. Tekanan mundhak lan pitakon ing sirahku kepiye? Keberanian sawetara diimbangi dening ora profesionalisme wong liya. Mekaten.
              2. Alexander Antonov_2
                Alexander Antonov_2 12 September 2022 12:58
                -3
                Napa mbandhingake karo Tentara Merah, sampeyan kudu mbandhingake karo tentara tsarist ing Perang Donya I, ing kene analogi luwih cocog.
                1. Navodlom
                  Navodlom 12 September 2022 13:24
                  +1
                  Kutipan: Alexander Antonov_2
                  Napa mbandhingake karo Tentara Merah, sampeyan kudu mbandhingake karo tentara tsarist ing Perang Donya I, ing kene analogi luwih cocog.

                  Aku ora mikir sampeyan bener.
                  Ing wektu iku pasukan revolusioner nindakake agitasi ing tentara kanthi kuat lan utama.
                  Mesthi, ana wong sing pengin kahanan kaya sadurunge revolusioner.
                  Nanging iki dudu kedadeyane.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. GNM
      GNM 11 September 2022 18:08
      +6
      Odessa-17 (Alexander)
      Dina iki jam 17:46

      Troll klasik ing kabeh kamulyan

      1. Bayun
        Bayun 12 September 2022 12:05
        -1
        "Klava" - Ukraina! Pahlawan - "klaf"!
    5. neworange88
      neworange88 11 September 2022 18:13
      + 10
      Nuwun sewu, sing aku pribadi banget ragu. Sampeyan mlayu, nilar peralatan akeh. Rekrutmen kanggo tentara ing basis kontrak - disrupted.


      Apa sampeyan mikir yen mlaku mlaku luwih gampang tinimbang nganggo kendaraan? Odessa-17 kapan sampeyan bakal nyerang Moskow?
      .Wong-wong sing kejiret nalika mobilisasi - Kamentrian Pertahanan RF malah ora bisa menehi waja

      Apa sampeyan ora ngerti yen ora ana mobilisasi ing Rusia lan, ora kaya Ukraina, ora ana sing kejiret ing tentara?

      . Ora ana sing pengin dadi tentara


      Apa sampeyan wis diwawancarai kabeh? Nganakake survey sosial?
    6. Lan K-ov
      Lan K-ov 11 September 2022 18:19
      -4
      Ay, warga ing kutha sing ora pati ngerti, saiki misto, apa dheweke malah ngerti apa sing ditulis?
  5. Romario_Argo
    Romario_Argo 11 September 2022 17:48
    +2
    Russophobes bakal dicabut kewarganegaraan ing Rusia,
    iku otomatis - NO - karya, ora program sosial, ora pensiun, ora TK, ora sekolah, etc.
    + diusir saka negara
    pitakonan mung apa apa karo Art. 6 p. 3. Konstitusi Federasi Rusia - V.V. mbokmenawa arep
    1. Gpn27
      Gpn27 11 September 2022 17:49
      +1
      Iku seng di pengeni kanggo Russophobes kanggo mbangun bèntèng ing batalyon penal.
      1. Nexcom
        Nexcom 11 September 2022 17:59
        +3
        Apa sampeyan siap dipercaya Russophobes? Aku mangu-mangu yen dheweke bakal mbangun kualitas - ora bisa dipercaya
        1. Gpn27
          Gpn27 11 September 2022 18:13
          -1
          Ing pengawasan saka komposisi permanen saka batalyon liwat variabel. Ora ana sing bakal ngandelake senjata, dheweke bakal ngatur nganggo shovel.
          1. Nexcom
            Nexcom 11 September 2022 18:15
            0
            tho, padha bakal ngapusi lan hack. pakulinan iku alam kapindho. Aku ora teka karo.
        2. Romario_Argo
          Romario_Argo 11 September 2022 18:18
          -2
          Russophobes kaya oposisi. carane Pakdhe Vova dibandhingake karo Lermontov
          Aku siap dipercaya, lan Russophobes - nanging mung sing sing ngudi kepentingan negara kita
          banjur pitakonan - apa bisa diarani Russophobes - ora, mokal - agen manca - ya
          1. Nexcom
            Nexcom 11 September 2022 18:19
            +2
            Nanging apa ana ing Federasi Rusia? belay
            Russophobes nguntungake negara???
            1. Romario_Argo
              Romario_Argo 11 September 2022 18:21
              0
              Aku nambah mengko - sampeyan ngalahake aku
              Russophobes minangka agen asing - ngupayakake kapentingan negara liya
              Spies, provokator - ing tembung, Mungsuh!
              1. Nexcom
                Nexcom 11 September 2022 18:39
                +1
                Saiki wis cetha. Aku salah paham mbiyen...
    2. Minus
      Minus 11 September 2022 17:59
      0
      Nganti saiki, Russophobes luwih seneng mrentah lan ora setuju nyerahake jabatan. Lan bab kewarganegaraan .... Sampeyan mesthi delirious. Aku weruh nomer ageng wong stateless. Lan bubar, liyane lan liyane saben sasi ... Senadyan kasunyatan sing ora ana proyek kanggo wong sing duwe kewarganegaraan .... Utawa kerja kanggo upah minimum lan ngisor.. Bukak situs web karya ing Rusia utawa kanggo aplikasi seluler. Sumber daya iki sejatine mbutuhake para majikan menehi lowongan. Langsung dadi cetha yen rata-rata saka Rosstat adoh saka kasunyatan.
      1. Romario_Argo
        Romario_Argo 11 September 2022 18:39
        +1
        carane bisa russophobes kemudi yen padha ora malah ing musuh
        - nanging dheweke pengin ngrusak lan adol menyang Rusia - sampeyan nulis omong kosong (!)
        - lan ana akeh karya kanggo sapa wae, pajak gaji wis suda saka 43,2% dadi 28,2%
        + pajak gaji dhewe dibayar mengko kanggo 2 sasi, Service Tax Federal ora nggoleki
        - Aku duwe akèh lowongan dikirim ing construction ing layanan beda
        Minus (Evgeniy) - Sampeyan ngapusi kabeh (!) - bisa kanggo SBU utawa CIA -?
    3. yuriy55
      yuriy55 11 September 2022 18:06
      -1
      Kutipan saka: Romario_Argo
      pitakonan mung apa apa karo Art. 6 p. 3. Konstitusi Federasi Rusia - V.V. mbokmenawa arep

      Ana Art. 282 saka KUHP Federasi Rusia
    4. Komentar wis dibusak.
    5. Penerjemah
      Penerjemah 11 September 2022 18:16
      -12
      Iki wong-wong sing, nalisir akal sehat, bengok-bengok yen kabeh iku apik, nyoba kanggo lull vigilance sing? Wis wayahe maju nang ngarep kaya ngono.
    6. dmi.pris
      dmi.pris 11 September 2022 18:35
      +1
      Saka ngendi informasi kasebut? Ora, aku "KAnggo" karo tangan loro! Nanging ana sing angel dipercaya hi
    7. Bayun
      Bayun 12 September 2022 12:10
      0
      Mekaten ... Lan ana urip, ana Phils lan Phobes, ing Federasi miturut Konstitusi ... Lan sing Ruso? Babagan kasebut ing sepeda manca - ora ana tembung;)
  6. Nexcom
    Nexcom 11 September 2022 17:48
    + 22
    Iku bakal aneh yen statements liyane teka saka Svidomites. Saiki, sayangé, padha duwe alasan kanggo greyhound kuwi. Dheweke dadi ora sopan lan nyebar propaganda sanajan ora ana alesan. Lan saiki....
    Ze temenan bakal njerit babagan kamenangan gedhe, amarga ing kepemimpinan sing ketat, "penjajah orc" dibuwang metu saka wilayah Kharkiv.

    Saiki kita duwe bal. Ayo ndeleng carane acara berkembang luwih. Nganti saiki, spesialis lan komentator Rusia ngancam serangan balik neraka, jebakan kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina lan liya-liyane .... Ayo ndeleng kepiye pungkasane ....
    1. Ronrew
      Ronrew 11 September 2022 18:31
      -5
      Tanpa mobilisasi parsial, spesialis lan komentator Rusia mung bisa ngancam.
  7. Kolins
    Kolins 11 September 2022 17:48
    +1
    Ya, kabeh wis dingerteni. Sing iki patrap liyane saka goodwill, kaya ing April ....... Siji-on-siji narasi saka pelaku, nalika pasukan padha mundur saka cedhak Kyiv, Chernihiv lan Sumy wilayah. Lan malah "Bucha" siji liyane wis ngrancang.
    Mbuwang uga. Lan supaya Shiz terus "ora nolak negosiasi"
  8. Sniper
    Sniper 11 September 2022 17:49
    + 10
    Jujur .. ing tingkat iki aku ora bakal kaget. Kanggo metu menyang wates negara ing taun 1991. Ana sing kudu diganti, nanging aku ora ngerti apa.
  9. Leshak
    Leshak 11 September 2022 17:49
    -1
    Miturut wong, Kyiv wis considering opsi kanggo nampa nyerah Rusia, uga dibagi dadi akeh negara cilik.

    Frasa kondhang Lavrov cocok banget ing kene.
  10. opuonmed
    opuonmed 11 September 2022 17:49
    +6
    Inggih, wektu bakal ngomong sapa sing bakal takon lan njaluk saka sapa! iku wektu kanggo Federasi Rusia kanggo nuduhake kabeh daya lan muter Ukraina menyang bledug! malah padha inspirasi, iku wektu kanggo nyelehake ing panggonane !!!!!!!
    1. Arian
      Arian 11 September 2022 17:52
      +5
      Meehan, sampeyan wis metu? lol
      1. GNSh-2
        GNSh-2 11 September 2022 18:14
        -12
        Meehan, sampeyan wis metu?

        Ya, ing kene akeh sing kanthi sukarela-wajib "metu" (kanggo pitakonan saka ngendi akeh rekrut teka)
        1. poquello
          poquello 11 September 2022 19:13
          0
          Kutipan: GNSh-2
          Ya, ing kene akeh sing kanthi sukarela-wajib "metu" (kanggo pitakonan saka ngendi akeh rekrut teka)

          iki piye carane?
      2. opuonmed
        opuonmed 11 September 2022 18:29
        0
        kowe ngomong opo? sapa sing mlebu maneh?
        1. Arian
          Arian 11 September 2022 18:55
          +1
          Iku rada sarkasme, aja repot)
          1. opuonmed
            opuonmed 11 September 2022 19:05
            +1
            Kutipan saka Arian
            Iku rada sarkasme, aja repot)

            oke mbak :)))))))
            1. Arian
              Arian 11 September 2022 19:08
              0
              Iku mung sing ana lokal kene, carane ngomong ... legenda - nguwuh-uwuh slogan-slogan, gee, kita duwe wong-wong mau, nanging bruwang Rusia, etc. Senajan, ing keadilan, aku kudu ngomong, kadhangkala ngandika bab wicaksana, sanajan. ora kerep. Mung yen komentar sampeyan pancen semangat kanca iki, dheweke ora bisa nahan awake dhewe) Aku ora nyinggung.
  11. Mikhail55
    Mikhail55 11 September 2022 17:49
    +9
    Mung pasukan bakal mungkasi Banderlogs.
  12. Piligrim85
    Piligrim85 11 September 2022 17:50
    -6
    Pease .... aja ngalih tas .. Kanthi latar mburi sukses lokal ing medan perang, dheweke nyerang ing perang informasi.
  13. Dzafdet
    Dzafdet 11 September 2022 17:55
    +4
    Lan bisa kanthi gampang entuk iki kanthi kepemimpinan ing ndhuwur lan Wilayah Moskow. Dheweke ora ngerti kepiye lan kepiye perang ....
  14. GNSh-2
    GNSh-2 11 September 2022 17:55
    + 12
    Sapa sing bakal mikir tanggal 24-25 Februari, nalika koran Vzglyad nulis "Kyiv meh dijupuk, pembersihan lagi ditindakake" yen sawise 200 dina Menteri Pertahanan Ukraina bakal ngomong iki ...
    Lan banjur marang wong sing Ukrainians bakal drown cruiser Moscow, padha bakal dijupuk kanggo wong ora normal mental, nanging kok nglakoake munggah lawas? Senin kepungkur, ora ana sing bakal percaya yen Izyum bakal ditinggalake ing dina Sabtu, nanging sing paling awon yaiku saiki ora ana sing ngerti persis ing ngendi kurva bakal mimpin: ora ana sing ngilangi masalah klompok Kherson, ing arah Ugledar, posisi ana. defiantly dibusak saka tambang.
    Iku misale jek kula sing wektu kupluk-mbuwang lan chuckling ing Ukrainians mindless wis irrevocably musna, lan Rusia perang karo banget serius, Highly motivasi lan wis bersenjata kanggo untu (kalebu senjata kita saiki) mungsuh, sing ing kasunyatan. mbuktekaken bilih piyambakipun ugi saged kelet
    1. Sebostyuan
      Sebostyuan 11 September 2022 19:42
      0
      Ana rong pilihan. Mlaku adoh lan njaluk ngapura. Manajemen database serius. Aku kanggo kaloro. Sampeyan bisa njagong ing pertahanan saiki, nyiapake pasukan ing mburi. Lan, sajrone wektu iki, tumindak perusahaan udara nyata.
      Ps. Iku worth bali aviation tentara menyang subordination saka klompok lemah. Lan nambah stormtroopers. Utawa menehi wong kanggo nalika.
      1. N3 ing Miami
        N3 ing Miami 12 September 2022 08:11
        0
        Yen kita mikir babagan iki, mula kita cukup bisa nindakake analog saka Desert Shield, nalika pasukan koalisi kanthi metodik level pembangkit listrik, pertahanan udara, radar, jembatan, wilayah sing dikubengi, gudang, rel lan liya-liyane. wulan. Sewulan pamboman sing terus-terusan lan keras lan kabeh bakal luwih gampang.
    2. Protey
      Protey 12 September 2022 09:01
      0
      Miturut cara, Girkin ora tau ngomong babagan mlaku sing gampang. Mbalik ing Maret, dheweke wiwit muni weker yen Rusia kudu nggawe cadangan mobilisasi. Dheweke banjur dianggep edan. Nanging dheweke ngerti banget sapa sing kudu dilawan lan ora duwe ilusi.
      Ing kasus iki, aku seneng karo statement M. Kalashnikov, sing nyebut Rusia minangka slug gedhe, sing digigit dening predator cilik lan ganas.
  15. Kuziming
    Kuziming 11 September 2022 17:56
    0
    Kutipan saka: neworange88
    . Kyiv siap kanggo rembugan sawise de-pendhudhukan kabeh wilayah Ukraina - ing watesan saka 1 Desember 1991. Ora ana pilihan liyane kanggo "24 Februari" kanggo Ukraina

    - ngandika mentri Ukraina, ngomentari statement dening Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov sing maneh proses rembugan ditundha, liyane angel iku bakal setuju.


    Lan aku malah bungah, ora ana sing bisa diomongake karo dheweke.
    Ana desas-desus yen amarga serangan gedhe lan cepet sing dituntut Zelensky, ana kerugian gedhe ing tenaga kerja lan, sing paling penting, rusak ing rantai pasokan Angkatan Bersenjata Ukraina, lan Rusia saiki wis mulai nyerang. cadangan mburi lan warehouses saka Angkatan Bersenjata Ukraina.
    Serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina saiki wis ilang momentum.
    Akeh sing nulis yen Zaluzhny ngelingake Zelensky babagan bebaya "perarakan" kasebut, sing bisa ngowahi saka kamenangan dadi ala.
    Saiki ana risiko gedhe kanggo kelangan wilayah ing arah pertahanan Nikolaev saka Angkatan Bersenjata Ukraina.

    https://t.me/s/avdeevkaru

    Apa kita wis mulihake kreteg ing Dnieper lan numpes Hymars? Pertahanan udara rusak? Apa kita duwe keunggulan udara?
    Apa maneh optimisme sing ora wajar?
  16. DenVB
    DenVB 11 September 2022 17:59
    +9
    Saka sudut pandang strategis, Rusia wis kalah perang. Ora ing paprangan. Iku urip. Paprangan mau kalah, awit wis cetha yèn golongan panguwasa ora arep perang kanthi wadyabala. Mulane, optimisme Kyiv cukup dingerteni. Wektu dianggo kanggo wong-wong mau.

    Lan ya, pitakonan ora ana maneh babagan Donetsk. Pitakonan iku apa kita duwe cukup testosteron kanggo defend ing paling Crimea.
    1. Chronos
      Chronos 11 September 2022 18:19
      +4
      Kutipan saka DVB
      Saka sudut pandang strategis, Rusia wis kalah perang. Ora ing paprangan. Iku urip. Paprangan mau kalah, awit wis cetha yèn golongan panguwasa ora arep perang kanthi wadyabala. Mulane, optimisme Kyiv cukup dingerteni. Wektu dianggo kanggo wong-wong mau.

      Lan ya, pitakonan ora ana maneh babagan Donetsk. Pitakonan iku apa kita duwe cukup testosteron kanggo defend ing paling Crimea.

      Inggih, isih banget awal kanggo sprinkle awu ing sirah. Nanging yen Crimea ora dibela, kabeh bakal ambruk. Amarga bakal menehi tekanan ing gendéra Ukrainia ing Kremlin. Lan wis wayahe kelas sing mrentah ngerti yen dheweke bakal mandheg dadi kelas penguasa yen ora ngerti manawa kabeh pancen serius.
      1. DenVB
        DenVB 11 September 2022 18:28
        0
        Kutipan: Chronos
        Lan wis wayahe kelas sing mrentah ngerti yen dheweke bakal mandheg dadi kelas penguasa yen ora ngerti manawa kabeh pancen serius.

        Dheweke bisa uga ngarep-arep, kaya pungkasan, dadi burgmaster lan polisi.
        1. Chronos
          Chronos 11 September 2022 18:31
          +2
          Kutipan saka DVB
          Kutipan: Chronos
          Lan wis wayahe kelas sing mrentah ngerti yen dheweke bakal mandheg dadi kelas penguasa yen ora ngerti manawa kabeh pancen serius.

          Dheweke bisa uga ngarep-arep, kaya pungkasan, dadi burgmaster lan polisi.

          Iki bodho ora lucu. Burgomasters banjur bakal eksklusif ngunjungi Mykols.
    2. TEX-50
      TEX-50 11 September 2022 18:19
      -1
      Cukup kanggo mbandhingake sumber daya kolektif Barat lan Federasi Rusia kanggo mangerteni yen perang hibrida mbukak kanthi kekuwatan lengkap, mula Federasi Rusia bakal kalah yen ora duwe sekutu ekonomi sing kuat. Lan ora ana lan ora bakal ana. Taiwan nuduhake kabeh kanthi luwih jelas. Ukraina ora ana apa-apa karo iku. Sampeyan bisa rampung dijupuk lan ilang perang Sato karo West kolektif (nalika isih nggandhol ing neraca dijupuk).

      Apa pitungan - iku ora cetha.
      1. Penerjemah
        Penerjemah 11 September 2022 18:37
        -4
        Petungan iku padha wedi.
        Yen populasi wis pracaya ing Iskanders, Kaliber, Kyiv ing telung dina, lan "ya, kita mung mundhakaken alis, lan Ukraina bakal tiba," banjur kok Kremlin ora pracaya ing bab sing padha.

        Ancaman tanggal 25 Februari, kita ngrembug topik iki karo bapakku, dheweke yakin yen Zelensky wis ana ing Polandia. Kanggo bantahanku yen ora kaya ngono, dheweke mung nanggepi. Lan ana 95% ing negara kasebut.
        1. TEX-50
          TEX-50 11 September 2022 19:55
          -1
          Aneh IMHO, pitungan, diwenehi sing iki ora Eropah, agen ing Ukraina ngirim wis sadurunge ibu iki. Senajan, ngelingi carane kepala perwira intelijen stammered ... dheweke mbokmenawa ngerti apa mambu. Sapa sing bakal ngrungokake dheweke!
    3. stelltok
      stelltok 11 September 2022 18:40
      +7
      Wektu dianggo kanggo wong-wong mau.

      Ekonom donya ora setuju karo iki.
      Mangsa kanggo EU bakal angel banget. Ing kabeh pangertèn. Akeh pabrik sing wis tutup.
      Ana uga masalah ing AS
      Pemotongan massal ing sektor produksi nyata diwiwiti ing AS.
      Ford ngeculake 3000 karyawan kanggo nyuda biaya
      Wis 46% saka perusahaan Amerika wiwit PHK karyawan - lan 52% pembekuan karyawan anyar.
      Ing tingkat iki, Amerika ngadhepi munggah mbledhos ing pengangguran nalika mangsa nyedhaki, karo resesi sing House putih ora bakal bisa nglirwakake maneh.
      Pasar real estate ing AS njeblug ing lapisan. Penjualan omah anyar ing Juli ambruk nganti 30% - nganti paling murah sajrone 6 taun.
      Iki mung wiwitan. Ekonomi mung bakal saya elek saka ing kono.
    4. Arian
      Arian 11 September 2022 19:00
      0
      Aku ora setuju karo sampeyan, ana kekalahan ngenyek, mesthi, nanging iki dudu pungkasan, kajaba mesthi ana HPP anyar sing apik tenan. Kanggo sawetara alasan, kahanan kasebut ngelingake aku babagan Perang Smolensk ing awal abad kaping 17, nalika dheweke uga miwiti kanthi riang, nanging ora ana tekad sing cukup kanggo ngrampungake perkara kasebut. Aku percaya yen kita duwe seri kabeh perang ing ngarep kanggo Ukraina lan bagean liyane saka warisan Soviet, lan perang kamenangan mung ora bisa, sayangé. Kanggo iki, mbuwang topi lan bengok-bengok kudu rampung, iki wis nesu banget. Lan sampeyan mesthi kudu nyiapake kesulitan.
    5. godhong
      godhong 11 September 2022 19:32
      +3
      Kutipan saka DVB
      Pitakonan iku apa kita duwe cukup testosteron kanggo defend ing paling Crimea.

      Shaw, apa dheweke wis nyerang Crimea? wong bodho
  17. yuriy55
    yuriy55 11 September 2022 18:00
    +2
    Kyiv duwe niat kanggo rembugan karo Rusia mung saka posisi kekuatan

    Muga-muga ora ana rembugan kanthi setengah-akal? Rusia duwe loro pengungkit sing bisa nyebabake jerat ing tenggorokan Nazi: ekonomi lan militer.
  18. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 11 September 2022 18:00
    +4
    Lan apa subyek rembugan sawise bali menyang 91? ora kanggo sebutno njamin kinerja Iku njijiki sing kita uga ngomong bab rembugan.
    1. TEX-50
      TEX-50 11 September 2022 18:23
      -7
      Inggih, contone, subyek rembugan bisa reparasi. Ing sawetara triliun greenery, contone (saka Ukraina dhewe apik yen nemu saperangan saka persen). Ngapa ora. Dak kira-kira yen ganti rugi, banjur dietung puluhan triliun.
  19. GNM
    GNM 11 September 2022 18:00
    +1
    Pernyataan kasebut saka Kyiv saiki bakal muni saben dina nganti tentara Rusia ngluncurake serangan balik lan ngusir pasukan Ukrainia.

    Ya, padha menehi mutts kesempatan kanggo njerit nganti muntah getih.

  20. Victor Dubovitsky
    Victor Dubovitsky 11 September 2022 18:01
    0
    Puser kudu diseduh kanthi autogenous supaya ora ngeculake.
  21. Warrior StillTot
    Warrior StillTot 11 September 2022 18:01
    + 13
    Kutipan: Aerodrome
    Apa sing bakal diomongake sajrone seminggu ...


    Ing bab sing padha ... ramstein lan 55 negara konco wong. Wiwit tanggal 1 Oktober, Lend Lease. Posisi Amerika saiki (ing wiwitan ora ana pernyataan kasebut) yaiku nyebabake kekalahan lengkap ing Federasi Rusia.
    Aku ora ngerti kepiye kahanan bakal didandani, nanging ing kene kita kudu "perang" kanthi serius, nggawe kesimpulan adhedhasar asil 7 wulan.
    1. Ivan Ivanov
      Ivan Ivanov 11 September 2022 18:03
      0
      Kanthi serius lan kanthi keterlibatan sekutu, ora ana cara liya.
  22. Fizik13
    Fizik13 11 September 2022 18:02
    -5
    Negosiasi - TANPA MASALAH!
    Penyerahan umum Ukraina, TRIBUNAL kaya ing Jerman fasis.
    Kontrol penuh dening RUSIA ing kabeh wilayah Ukraina, tanpa gantungan kaya Polandia, AS, Inggris ...
    1. BlackMokona
      BlackMokona 11 September 2022 18:05
      +2
      Kutipan saka Fizik13
      Lan apa subyek rembugan sawise bali menyang 91? ora kanggo sebutno njamin kinerja Iku njijiki sing kita uga ngomong bab rembugan.

      Dadi, sawise proseers massive, padha ora malah kasengsem ing bali menyang posisi ing wiwitan NWO. Kyiv malah ora arep rembugan.
      1. poquello
        poquello 11 September 2022 19:24
        0
        Kutipan saka BlackMokona
        Kutipan saka Fizik13
        Lan apa subyek rembugan sawise bali menyang 91? ora kanggo sebutno njamin kinerja Iku njijiki sing kita uga ngomong bab rembugan.

        Dadi, sawise proseers massive, padha ora malah kasengsem ing bali menyang posisi ing wiwitan NWO. Kyiv malah ora arep rembugan.

        saiki vyser ing Donetsk lan Kherson bakal mungkasi maneh, song bakal diganti
    2. Drotro
      Drotro 11 September 2022 18:18
      +2
      Ora ana ketegasan ing politisi Rusia.
      Iku katon luwih kaya kabeh wong bakal bodho nggabung.
      Mung setengah saka Sakhalin diwenehake marang Rusia-Jepang. Apa sing arep sampeyan korbanake saiki?
      1. Protey
        Protey 11 September 2022 19:39
        -2
        Kutipan saka Drotro
        Apa sing arep sampeyan korbanake saiki?

        Donbass lan LPR. Wis ketok yen pasrah dheweke lagi disiapake.
        1. Drotro
          Drotro 11 September 2022 19:57
          -3
          Donbass, LPR lan malah Crimea, kabeh sisih ngelawan, lan nimbang Ukrainia.

          Nalika Amerika Serikat provokasi Jepang tanggal 07 Desember 1941, Jepang paling ora duwe senjata nuklir. Saiki Rusia duwe. Kahanan kasebut saya tambah kaya tenang sadurunge badai.
          Iku mambu saka sawetara jenis wong angel.

          Aku mangu-mangu yen Rusia bakal sungkem lan nampa kabeh kondisi Barat tanpa perlawanan. Pernyataan polar kuwi angel dibayangake. Senajan kabeh bisa diarep-arep saka wong kita, diwenehi statement anyar Lavrov. Kita wis suwe diajari supaya ora kaget apa-apa)
          1. Protey
            Protey 11 September 2022 20:01
            0
            Kutipan saka Drotro
            Aku mangu-mangu yen Rusia bakal sungkem lan nampa kabeh kondisi Barat tanpa perlawanan. Pernyataan polar kuwi angel dibayangake.

            Sampeyan kudu mbayangno. Kita pancene pracaya kanggo sawetara wektu sing pamaréntah kita jumeneng pisanan kanggo nimbali kapentingan nasional ... Njaluk siap kanggo njupuk padusan kadhemen lan sink maneh menyang wektu saka kang kita ateges ora menek metu wiwit agêng-80s.
            1. Drotro
              Drotro 11 September 2022 20:34
              -3
              Kita minangka generasi sing ilang, sing sepisanan wis biasa kanggo mbangun komunisme, banjur kabeh iki nyabrang lan diidak-idak. Kehancuran taun 90-an ora nyebabake optimisme babagan kekuwatan militer kita. Lan durung suwe aku sinau buku gambar babagan helikopter (saka seri ing 2005-2006).
              Lan iki ditulis ing teks kosong kita duwe sawetara MI-28s, lan malah liyane MI-28Ns. Lan umume, dheweke ora nindakake apa-apa khusus, lan loro produksi skala gedhe ora direncanakake. Aku yakin yen kita militer ing bokong lan pertahanan paling apik yaiku njeblug senjata nuklir ing panggonan kita supaya Bumi bakal retak.
              Nanging sial, tanggal 24 Februari, aku nembe ngalami udan adhem. Ngendi dheweke entuk pasukan kanggo miwiti operasi. Umumé, aku ora ngandel siji gram yen konfrontasi skala gedhe kasebut pancen bisa ditindakake. Panginten kabeh padha, apa iku pamer. Lan yen operasi bakal mengaruhi, banjur mung Donbass.

              Lan wiwit iku, sawetara sampah sing ora bisa dingerteni saben dina.
              Mungkin sing paling apik yen kita mudhun maneh ing lemah, swiwine dipotong lan jagad iki mung bakal ngetung amarga kita duwe senjata nuklir. Dadi saiki dudu udan sing adhem, nanging mung ngilangi khayalan)
  23. Warrior StillTot
    Warrior StillTot 11 September 2022 18:04
    -3
    Kutipan saka Gpn27
    Sing nggumunake, nalika nyerang Crimea, kita bakal duwe kekarepan sing cukup kanggo nggunakake senjata nuklir, utawa ing wektu kasebut bakal ana kekacauan kaya ing taun 1917, lan Rusia bakal ambruk.


    Bakal ana mobilisasi umum, amarga saiki ana ing dill. Nanging banjur Ukraina iki minangka negara ora bakal ana
    1. freddyk
      freddyk 11 September 2022 18:14
      -1
      Kutipan: Warrior MoreTot
      Bakal ana mobilisasi umum, amarga saiki ana ing dill. Nanging banjur Ukraina iki minangka negara ora bakal ana

      Lan apa mobilisasi umum bakal menehi? Apa kita ngisi Ukraina karo mayit? Apa sampeyan ndeleng kepiye LDNR sing dimobilisasi berjuang?
    2. poquello
      poquello 11 September 2022 19:25
      -2
      Kutipan: Warrior MoreTot
      Bakal ana mobilisasi umum, amarga saiki ana ing dill.

      ora bakal - ana cukup pasukan
      1. gunnady
        gunnady 11 September 2022 20:05
        -1
        mung pasukan iki mlaku nganggo tumit sparkling
        1. poquello
          poquello 11 September 2022 20:14
          +1
          Kutipan saka gunnady
          mung pasukan iki mlaku nganggo tumit sparkling

          Inggih, pisanan, padha ora mlaku maneh, wis mlayu, lan sareh, ing proses nyekel, pasukan dill sijine sawetara ewu kekuatan.
          1. gunnady
            gunnady 11 September 2022 20:49
            -1
            Ya, Gusti Allah ngalang-alangi, dadi, mung kabeh tokoh iki mung ing tembung. Saka arah Kherson, ana kira-kira rolas video kanthi tank Ukraina sing rusak, nanging ora ana apa-apa saka Kharkov.
            Lan kanthi logis, ora jelas ing ngendi mungsuh ing kahanan iki bisa ngalami kerugian gedhe. Nalika panyerang nembus ngarep nganti luwih jero, kerugian para pemain pertahanan kudu kaping pirang-pirang luwih gedhe. Tuladhane yaiku 1941.
            Lan pungkasane, yen mungsuh pancen ngalami kerugian sing abot, mula kenapa serangan Ukrop ora mandheg, lan awake dhewe kepeksa mundur saka wilayah Kharkov?
            1. poquello
              poquello 11 September 2022 21:54
              0
              Kutipan saka gunnady
              ora ana apa-apa saka Kharkov.

              ya? Aku ora nggoleki dheweke, nanging aku entuk dill - kira-kira limang bbm nalika dill nyopir, wilayah Balakleya
              Kutipan saka gunnady
              Lan kanthi logis, ora jelas ing ngendi mungsuh ing kahanan iki bisa ngalami kerugian gedhe.

              saka arta i vks
              Kutipan saka gunnady
              Lan pungkasane, yen mungsuh pancen duwe kerugian gedhe, mula kenapa serangan dill ora mudhun,

              total 12 tyg saka 50 - ora mengaruhi, isih ana kurang saka kita, supaya iku perlu kanggo ketemu ing garis trep
  24. Victor fm
    Victor fm 11 September 2022 18:04
    0
    Lan sing jago utama ing coop pitik Ukraina?
    1. Nexcom
      Nexcom 11 September 2022 18:50
      0
      sing paling banter (c) lol
  25. bombong
    bombong 11 September 2022 18:05
    0
    Lha, alhamdulillah wong-wong kuwi bodho.
    Ing tingkat iki, ing nem sasi ukuran tentara kita bakal malah metu. Banjur ora ana gunane ngomong.
  26. Carlos Hall
    Carlos Hall 11 September 2022 18:06
    +9
    Iki duwe logika dhewe. Dheweke bisa ngekspor sereal nalika Kulon nyoba ngrusak ekonomi Rusia. Padha njupuk liyane lan liyane senjata saka Kulon lan liyane kuat senjata Lan Rusia isih durung ngangkat driji kanggo mungkasi aliran iki. Dheweke wis nggerakake kabeh populasi umur konsep, lan Rusia arep menang karo 180 prajurit ing lemah, kanthi nganggep jumlah kasebut isih ana. Kabeh langkah sing perlu ditindakake kanggo mesthekake yen Ukraina menang perang kanthi cara siji utawa liyane, lan Rusia ora pengin njupuk langkah siji kanggo mbalikke tren iki. Aku mbaleni apa sing dibutuhake. 000- Mungkasi pasokan senjata menyang Ukraina ing ancaman pangembangan nuklir ing Korea Lor lan Iran 1 mbusak bosok. Ngilangi incompetence lan ngilangi kolom kaping lima. 2 kanggo nggunakake kekuwatan lengkap tentara, kalebu wajib militer lan kabeh senjata ing arsenal Rusia. Padha duwe wektu kurang lan kurang, nanging padha arep mungkasi munggah kaya Uni Soviet
    1. nik-mazur
      nik-mazur 11 September 2022 18:26
      +6
      Kutipan saka Carlos Sala
      mobilisasi kabeh populasi umur militer, lan Rusia arep menang karo 180 prajurit ing lemah.
      Apa, kanthi cara, bajing histeris lan kabeh-prossalshchiki categorically lali - nganti saiki, klompok Rusia saka 150 ewu wong, paling, perang ing footing witjaksono karo kabeh tentara Ukrainia, replenished karo limang gelombang mobilisasi lan didhukung. dening kabeh kolektif Kulon. Lan kanthi rasio sing ora padha (siji nganti telu? siji nganti lima?), Grup kita nguwasani seperlima negara sing rada gedhe, nyuda sapratelune ekonomi lan numpes meh kabeh senjata abot.
      Objectively, asil apik banget kanggo pasukan winates kuwi.
      1. Penerjemah
        Penerjemah 11 September 2022 18:44
        -6
        kanthi rasio sing ora padha (siji nganti telu? siji nganti lima?), grup kita nguwasani seperlima negara sing rada gedhe,


        Kaya sing dicritakake ing ndhuwur - goroh ditutupi potongan bebener)))

        Kita ora njupuk kaping lima, lan apa sing ditindakake ditindakake utamane ing wulan Februari kanthi cepet.
        Kherson, Mariupol - iki kabeh asil saka dina pisanan NWO, nalika Ukrainians mung ora duwe wektu kanggo nindakake apa-apa ana. A asil apik kanggo wong-wong mau, karo pasukan winates.
        Lan ing sisa nem sasi, ana ora dadi luwih positif ing sisih kita, lan pasukan sing, ing nalisir, mung mundak akeh, supaya ora perlu kanggo pirembagan bab senjata numpes uga.
        1. nik-mazur
          nik-mazur 11 September 2022 19:22
          +3
          Kutipan: Penerjemah
          Kita ora njupuk kaping lima, lan apa sing ditindakake ditindakake utamane ing wulan Februari kanthi cepet. Kherson, Mariupol - iki kabeh asil saka dina pisanan NWO
          Mariupol karo swoop ing dina pisanan? Oh inggih. Lan apa bedane carane njupuk?
          Umumé, putri pejabat biasa, kaya aku ngerti? Tulis saka ̶d̶i̶v̶a̶n̶a̶... tank ing mburi kanca mati?
        2. Smoke_in_smoke
          Smoke_in_smoke 11 September 2022 20:25
          0
          Kutipan: Penerjemah
          kang padha njupuk, iki rampung utamané ing Februari karo swoop.
          Kherson, Mariupol kabeh asil dina pisanan NWOnalika ana mung uk-ry ora duwe wektu kanggo nindakake apa-apa.

          Nanging sapa sing mulang lan ngawasi sampeyan?
          Malah bocah ngerti babagan perang kanggo Mariupol.
          Minus. Lemu.
      2. Protey
        Protey 11 September 2022 19:37
        0
        Kutipan saka: nik-mazur
        Apa, kanthi cara, bajing histeris lan kabeh-prossers lali - nganti saiki, klompok Rusia saka 150 ewu wong, paling ora, perang ing sikil sing padha.

        Lan apa neraka kanggo perang ing syarat sing padha? Apa iki jenis tandhing priyayi?
        1. nik-mazur
          nik-mazur 11 September 2022 19:46
          0
          Kutipan saka Prometey
          Lan apa neraka kanggo perang ing syarat sing padha?
          Pitakonan sing aneh: kenapa pasukan sing luwih cilik kudu berjuang kanthi posisi sing padha karo pasukan sing unggul?
          Contone, supaya perang ing wektu tentrem, tanpa resiko khusus, tanpa overloading ekonomi. Utawa sampeyan mesthi mbutuhake mobilisasi, hukum militer lan "pesona" liyane saka perang lengkap?
          1. Protey
            Protey 11 September 2022 19:57
            0
            Kutipan saka: nik-mazur
            Utawa sampeyan mesthi mbutuhake mobilisasi, hukum militer lan "pesona" liyane saka perang lengkap?

            Sing luwih apik - kanggo mobilize 500 ewu ing ngarep lan sijine saperangan atus Enterprises ing pijakan perang, nanging ing kasus iki, nepaki gol sing diumumake ing saindenging jagad sajrone nem wulan, utawa ngunyah snot sajrone sawetara taun, mbuwang sumber daya sing padha, nanging ing pungkasan ora ana apa-apa?
            1. nik-mazur
              nik-mazur 11 September 2022 20:33
              0
              Kutipan saka Prometey
              Kang luwih apik
              Pitakonan kaya ing guyon babagan referendum: Apa sampeyan kanggo sosialisme utawa kanggo kekacoan?
              Nanging, pitakonan bisa dilebokake kanthi cara sing beda: apa sing luwih apik, ketegangan kanthi sekuat tenaga, nempatake ekonomi ing kanker lan resiko bledosan saka tenaga, utawa kanggo nggayuh tujuan kanthi alon lan tanpa ketegangan?
              1. Protey
                Protey 11 September 2022 21:23
                0
                Kutipan saka: nik-mazur
                entuk gol tanpa kesusu lan tanpa tegang?

                Nah, kepiye carane sampeyan entuk?
      3. gunnady
        gunnady 11 September 2022 20:34
        -1
        grup kita njupuk kontrol saka kalima saka negara rodo amba
        ora kaping lima, nanging 15%, sawise mundur saka wilayah Kharkov, malah kurang tetep.
        nyuda sapratelune ekonomi
        ambruk ekonomi Ukrainia ora ngancam mungsuh kanthi apa wae, kabeh ekonomi NATO ana ing pembuangan
        numpes meh kabeh gegaman abot
        Mungsuh ngrusak kreteg ngliwati Dnieper ing wilayah Kherson, meh saben dina ngrusak depot amunisi kita, lan pungkasane, ing sawetara dina, pasukan Angkatan Bersenjata RF metu saka wilayah Kharkov. Lan kabeh iki tanpa gaman abot, oh carane!

        bajing histeris lan kabeh-prossalshchiki categorically lali - nganti saiki, klompok Rusia saka 150 ewu wong
        "Bajing histeris lan bajing kabeh" wis setengah taun nguwuh-uwuh yen ora mungkin bisa ngalahake negara 40 yuta, nglakokake perang total nglawan kita, kanthi tentara tentrem.
        Mula Carlos Sala takon kepiye
        Kutipan saka: nik-mazur
        Kutipan saka Carlos Sala
        Rusia arep menang karo 180 prajurit ing lemah
        ?
        Mesthi, sampeyan ora bakal mangsuli pitakonan iki, amarga ora ana jawaban sing nyenengake. Iku luwih apik kanggo dhaptar prestasi limang sasi kepungkur lan nelpon asil. Nanging iki dudu asile. Paprangan saiki lagi rame. Lan asil penengah kaya ing ngisor iki - Angkatan Bersenjata Ukraina wis dadi kuwat sajrone NMD, Angkatan Bersenjata Federasi Rusia - luwih lemah. Saiki Angkatan Bersenjata Ukraina bisa nindakake operasi serangan gedhe, lan Angkatan Bersenjata RF kurang pasukan sing ngarep ambruk ing sawetara dina.
        Secara objektif, ing perang total, sing duwe tentara sing isih ana ing pungkasane menang.
        Sapa sing bakal kentekan pasukan sadurunge - sing nindakake mobilisasi, utawa sing perang karo tentara masa damai - minangka pitakonan retorika.
        1. nik-mazur
          nik-mazur 11 September 2022 20:56
          0
          Kutipan saka gunnady
          Sapa sing bakal kentekan pasukan sadurunge - sing nindakake mobilisasi, utawa sing perang karo tentara masa damai - minangka pitakonan retorika.
          Bayi, apa sampeyan nulis tanpa mikir lan tanpa maca apa sing ditulis?
          Sajrone nem sasi perang, Ukraina nindakake limang mobilisasi kanggo ngimbangi kerugian, lan tentara Rusia sing gedhe-gedhe ora melu perang, amarga Rusia isih nggunakake mung bagean saka Angkatan Darat. Dadi tentara sapa sing luwih cepet?
          1. gunnady
            gunnady 11 September 2022 21:15
            -1
            tentara Rusia gedhe malah ora melu ing memungsuhan

            lan ketoke ora bakal melu. Wilayah Kharkiv wis nyerah, nanging "sebagéan gedhé tentara Rusia" durung mlebu ing permusuhan. Apa mayoritas iki ana ing kabeh? Lan yen mangkono, nalika dheweke bakal miwiti gelut, nalika dill bakal njupuk liwat Donetsk lan Lugansk?
            1. nik-mazur
              nik-mazur 11 September 2022 22:15
              -1
              Kutipan saka gunnady
              wilayah Kharkiv wis liwati
              Dheweke pengin - padha njupuk, padha pengin - padha nyerahke. Kita kudu njupuk maneh. Pitakonan iku rega. Yen tentara Ukrainia siyap ngganti prajurit kanggo meter persegi, banjur kenapa ora setuju ...
    2. cmax
      cmax 11 September 2022 18:44
      -3
      Kutipan saka Carlos Sala
      Iki duwe logika dhewe. Dheweke bisa ngekspor sereal nalika Kulon nyoba ngrusak ekonomi Rusia. Padha njupuk liyane lan liyane senjata saka Kulon lan liyane kuat senjata Lan Rusia isih durung ngangkat driji kanggo mungkasi aliran iki. Dheweke wis nggerakake kabeh populasi umur konsep, lan Rusia arep menang karo 180 prajurit ing lemah, kanthi nganggep jumlah kasebut isih ana. Kabeh langkah sing perlu ditindakake kanggo mesthekake yen Ukraina menang perang kanthi cara siji utawa liyane, lan Rusia ora pengin njupuk langkah siji kanggo mbalikke tren iki. Aku mbaleni apa sing dibutuhake. 000- Mungkasi pasokan senjata menyang Ukraina ing ancaman pangembangan nuklir ing Korea Lor lan Iran 1 mbusak bosok. Ngilangi incompetence lan ngilangi kolom kaping lima. 2 kanggo nggunakake kekuwatan lengkap tentara, kalebu wajib militer lan kabeh senjata ing arsenal Rusia. Padha duwe wektu kurang lan kurang, nanging padha arep mungkasi munggah kaya Uni Soviet

      Lan kok penjamin meneng. Aku arep metu kanggo wong, Aku bakal ngomong soko. Kanggo nggawe cetha apa ing ndhuwur ing sirahe. Amarga kita durung miwiti, kita uga bisa ngrampungake. Meh kabeh sisih lor negara kasebut bali sajrone seminggu. Iki rencana opo???? Rencanane ala, utawa tangane para pemain ing ndhuwur tuwuh saka papan sing salah.
      1. Smoke_in_smoke
        Smoke_in_smoke 11 September 2022 20:27
        -1
        Kutipan saka cmax
        Rencana kasebut ala utawa para pemain ing ndhuwur tangan tuwuh metu saka panggonan sing salah.

        Luwih elek, sirah.
    3. Protey
      Protey 11 September 2022 19:38
      -4
      Kutipan saka Carlos Sala
      lan Rusia arep menang karo 180 prajurit ing lemah

      Ana 90 ewu sing isih ana ing pangkat.
      1. nik-mazur
        nik-mazur 11 September 2022 19:51
        +2
        Kutipan saka Prometey
        Ana 90 ewu sing isih ana ing pangkat
        Iki salah siji saka loro:
        a) utawa padha laporan kanggo sampeyan, lan sampeyan bocor informasi layanan kanggo masyarakat, risking tali Pundhak lan malah kamardikan;
        b) utawa sampeyan minangka whistleblower (mbok menawa ing sangu).
        Sing nomer loro katon luwih mungkin ...
        1. Protey
          Protey 11 September 2022 19:54
          -2
          Kutipan saka: nik-mazur
          Iki salah siji saka loro:

          Lan sampeyan ora kudu guess. Etung dhewe yen sampeyan bisa. Ora perlu pendidikan militer sing luwih dhuwur.
          1. nik-mazur
            nik-mazur 11 September 2022 20:28
            +2
            Kutipan saka Prometey
            Ngitung dhewe
            Apa sing kudu diitung?
  27. IBRShB
    IBRShB 11 September 2022 18:09
    0
    Pilihan mundur tentara Rusia menyang posisi tanggal 24 Februari ora cocog karo rezim Zelensky maneh.

    Ha! Lan nalika Zelensky cocog karo pilihan iki? Inggih, iku wektu dhuwur kanggo Kaliber golek target ing Kyiv. Aku nawakake stasiun sepur lan bandara Boryspil.
  28. Penerjemah
    Penerjemah 11 September 2022 18:09
    -11
    Sing bener Reznikov ngandika!
    Sampeyan kudu nyuwek Kremlin ing buntut lan ing mane, supaya padha wiwit pindhah, nganti kabeh wilayah wis disebarake karo sadurunge nyeret saka goodwill.
    Nganti pitik jago pecks ing sak panggonan, kabeh bakal rampung setengah dhengkul.
    1. Repellent
      Repellent 11 September 2022 18:28
      +4
      Kutipan: Penerjemah
      Sing bener Reznikov ngandika!

      Sampeyan, iki ... terus terang, aja tiba ngguyu

      Cetha yen sampeyan bisa disposable, kaya jarum suntik kasebut ... nanging sampeyan bakal manggon ing kene ing kabeh ora suwe ya
      1. Penerjemah
        Penerjemah 11 September 2022 18:46
        -9
        Disposable kene mung sampeyan.
        Pisanan, sinau maca ngluwihi baris pisanan.
        Aku yakin sawise iku malah bakal teka kanggo sampeyan sing angel ora setuju karo kula.
      2. Nexcom
        Nexcom 11 September 2022 18:52
        +3
        padha ora wedi banget. ndhaftar maneh lan bisnis banjur ... tsipso.
  29. NOV. ANDR.
    NOV. ANDR. 11 September 2022 18:10
    +1
    Banjur Ostap nandhang sangsara !!! Umumé, ing cahya saka acara anyar, padha bisa saged !!!
  30. Victor Dubovitsky
    Victor Dubovitsky 11 September 2022 18:11
    +4
    Kutipan saka sniper
    Jujur .. ing tingkat iki aku ora bakal kaget. Kanggo metu menyang wates negara ing taun 1991. Ana sing kudu diganti, nanging aku ora ngerti apa.

    Sampeyan mung kudu nambah jumlah pasukan. Cetha yen ora cukup. Wong lanang saka LDNR utamane digulung ing bledug. Kita narik kabeh saka situs menyang situs. Mbukak siji arah, banjur liyane. Kesalahan bisa uga ana ing kene. Persenjataan cukup kanggo kabeh wong. Napa ora SETUJU karo mlebu sukarelawan Korea? Lan aja nyilih amunisi artileri biasa saka wong-wong mau supaya batang kasebut murub, lan ora kaya ngono. Yen sampeyan mutusake ora melu wajib militer, sampeyan bisa ngontrak sukarelawan. Yen sampeyan ora kejawab wektu kanggo saturate pasukan nganggo gaman modern, drone, wengi lan lonceng lan singsot liyane, mula sampeyan kudu ngremukake geni. Ora ngétung lan ora nyimpen. Mesthi, miturut gol, njupuk kabeh menyang neraka.
    1. Grigory Remarque
      Grigory Remarque 11 September 2022 18:42
      -1
      Ing mratelakake panemume, salah siji dina iki Supreme kudu ngomong, ngumumake perang ing Ukraina, nggawe statement kanggo populasi Ukraina. Ayo ngomong yen ing 48 jam sampeyan ninggalake wilayah pinggiran, ora masalah Polandia, Rusia, iku urusan sampeyan. Sawise kadaluwarsa, serangan bom roket bakal diluncurake. Pusat pengambilan keputusan, gardu trafo, pembangkit listrik termal, pipa gas, sistem komunikasi seluler lan tetep. Nyatakake saben kendaraan kanthi kapasitas muatan luwih saka 10 ton minangka target militer, ngumumake serangan ing interchanges sepur lan ngelingake kemungkinan nggunakake senjata nuklir taktis. Ngumumake mobilisasi sebagean saka VUS sing dibutuhake, hukum militer ing negara kasebut. Yen ing paling setengah iki announced, Aku bakal pracaya ing beyim kuwat saka pimpinan kita.
      1. Tolstoy21
        Tolstoy21 11 September 2022 19:51
        -1
        Iki ora bakal kelakon, nanging alien bakal mabur lan nulungi kita ngrusak Ukrainia
    2. nik-mazur
      nik-mazur 11 September 2022 21:02
      +1
      Kutipan: Viktor Dubovitsky
      Napa ora SETUJU karo mlebu sukarelawan Korea?
      Iki ide sing aku seneng banget. Rembugan karo Juche kanggo ngganti, sebutno, teknologi nuklir utawa rudal kita kanggo rong atus ewu sukarelawan kanggo nglawan imperialisme AS.
  31. Tagan
    Tagan 11 September 2022 18:13
    +2
    Kutipan: Odessa-17
    Pernyataan kasebut saka Kyiv saiki bakal muni saben dina, Yen A tentara Rusia ora bakal miwiti counteroffensive lan ora bakal ngusir wadyabala Ukraina bali.

    Nuwun sewu, sing aku pribadi banget ragu. Sampeyan mlayu, nilar peralatan akeh. Rekrutmen kanggo tentara ing basis kontrak - disrupted. Ora ana sing pengin dadi tentara, ing ngendi sawetara peternak reindeer ora nggatekake sing jelas. Pasukan republik meh dirusak (maksudku pejuang personel sing berpengalaman). Wong-wong sing kejiret nalika mobilisasi - Kamentrian Pertahanan RF malah ora bisa menehi wong waja, ketoke kabeh dhuwit menyang pihak ing Moscow. Pypa ngalahake kabeh wong, sanajan kabeh wong ora ngerti babagan iki.

    Apa sampeyan wis nindakake perkara sing migunani kajaba tantrums? Inggih, supaya duwe hak bebas nyebar tuduhan lan slop kaya ngono. Cewek bosen...
  32. Komentar wis dibusak.
  33. Tagan
    Tagan 11 September 2022 18:20
    +2
    Kutipan saka DVB
    Saka sudut pandang strategis, Rusia wis kalah perang ...
    Lan ya, pitakonan ora ana maneh babagan Donetsk. Pitakonan iku apa kita duwe cukup testosteron kanggo defend ing paling Crimea.

    Sampeyan? ))
    Sing mbela, ora nongkrong, kaya kowe.
  34. FemiA
    FemiA 11 September 2022 18:21
    +4
    Pak. Putin, mandheg ragu-ragu. Mungsuhmu ndeleng iki minangka kekirangan. Sampeyan kudu kandel ngluwihi tembung utawa sampeyan bakal kelangan Rusia. Sampeyan kudu ketemu langsung. Sampeyan kudu perang karo ALL sampeyan duwe, ora ana maneh nyekeli!
    1. Tosochka333
      Tosochka333 11 September 2022 19:15
      -5
      Bagus banget.
  35. dimasik-nl
    dimasik-nl 11 September 2022 18:21
    -3
    Wiwit ing kahanan tartamtu iki, Ukraina luwih kuwat tinimbang Rusia, dheweke bisa nggawe pernyataan kasebut. Yen Rusia ilang Kherson ing mangsa cedhak, banjur Wishlist bisa nambah malah luwih.
    1. Protey
      Protey 11 September 2022 19:34
      0
      Kutipan saka: dimasik-nl
      Wiwit ing kahanan tartamtu iki, Ukraina luwih kuwat tinimbang Rusia

      Iku ora kuwat saka Rusia. Dheweke gelut, ora nindakake operasi khusus. Sing kabeh prabédan.
  36. EGP
    EGP 11 September 2022 18:23
    +1
    Aku dudu ahli, nanging misale jek ora bisa nyegah mobilisasi. Inggih, utawa asor. Alah.
  37. bandabas
    bandabas 11 September 2022 18:23
    +1
    Iku wektu kanggo badut cair lan atasan kanggo nuduhake panggonan sing bener.
  38. Tagan
    Tagan 11 September 2022 18:26
    +3
    Kutipan: Navodlom

    Mamang pribadi sampeyan pancen ora ana peran.
    Sampeyan wong asing ing Rusia.
    Murah palsu provokasi kaya iku.
    Ing wangun sing paling ala.
    Deleng nalika sampeyan duwe alasan.

    Kita kudu nonton setan-setan iki sedhela. Kabeh cara sing kasedhiya digunakake.
    1. Repellent
      Repellent 11 September 2022 18:40
      +5
      Kutipan saka Tagan
      kabeh cara sing kasedhiya digunakake

      Dadi, wong Sumeria ngerti manawa ora ana alesan liya kanggo troll ... mula dheweke bubar.

      Aku wis nonton dina Sabbat iki, wis suwe, aku kudu ngakoni, aku ora weruh iki. Nyuwun ngguyu
      1. godhong
        godhong 11 September 2022 19:45
        +2
        Quote: Repellent
        kene padha metu pungkasanipun.

        Kanthi dhukungan aktif saka centenarians lokal, apa ora break adoh? ya Dheweke wingi preinan.
  39. SepiDon2
    SepiDon2 11 September 2022 18:28
    -2
    Mungsuh ing kuwasa, ay tangi. Yandex homegrown dhewe ing layanan kartografi ora gelem nuduhake Crimea minangka wilayah Rusia!!!



    Lan saiki sing paling lucu .... Google Amerika nuduhake Crimea minangka bagéan saka Rusia tanpa garis burik lan tandha kontestasi!

    1. pemotong bolt
      pemotong bolt 11 September 2022 19:10
      0
      homebrew Yandex
      Adhedhasar ing Walanda.
    2. Ivan Pchelin
      Ivan Pchelin 11 September 2022 19:16
      0
      Bukak Google Maps liwat VPN. Dheweke mung nuduhake Crimea Rusia. Lan Yandex kadhaptar ing Holland, maca babagan iki
      1. SepiDon2
        SepiDon2 11 September 2022 19:26
        -4
        ora ketompo ngendi iku kedhaftar! Dheweke kerja lan entuk dhuwit ing Rusia !!! Server ing Rusia! Apa Roskomnadzor duwe tangan cendhak kanggo mbengkongake?
        1. stelltok
          stelltok 11 September 2022 20:01
          0
          ora ketompo ngendi iku kedhaftar!

          Apa hubungane karo iki?
          Kabeh luwih gampang.

          "Yandex.Maps" bakal mandheg nuduhake wates negara kanthi skala gedhe
          https://ria.ru/20220609/karty-1794328743.html
    3. nik-mazur
      nik-mazur 11 September 2022 21:09
      +2
      Kutipan: TihiyDon2
      Yandex ing layanan pemetaan ora gelem nuduhake Crimea minangka wilayah Rusia
      Apa sampeyan delusional? Apa, nafig, contestability? Ing Yandex-maps cetha ditulis: Republik Crimea lan kabeh jeneng mung ing Rusia. Garis burik misahake Crimea Rusia saka Oblast Kherson, sing sauntara Ukrainia, ing ngendi jeneng kasebut ana ing basa Ukrainia lan Rusia.
      Senajan, kasunyatan sing Yandex ora nuduhake wates negara, mesthi, bodho nemokke.
  40. Warrior StillTot
    Warrior StillTot 11 September 2022 18:28
    -4
    Kutipan saka freddy
    Kutipan: Warrior MoreTot
    Bakal ana mobilisasi umum, amarga saiki ana ing dill. Nanging banjur Ukraina iki minangka negara ora bakal ana

    Lan apa mobilisasi umum bakal menehi? Apa kita ngisi Ukraina karo mayit? Apa sampeyan ndeleng kepiye LDNR sing dimobilisasi berjuang?


    Bakal menehi akeh, ngarep lengkap, kauntungan kuantitatif. Kanthi mobilisasi umum, kabeh perusahaan bakal kerja kanggo kepentingan Kementerian Pertahanan, keputusan kasebut wis diadopsi ing tingkat pemerintah, lan bakal kerja awan lan wengi.
    Ya, iku bakal dadi gilingan daging, nanging banjur kita bakal ngulu lan bakal diwenehi kanggo kita minangka "kamenangan" kayata "regrouping" lan "sikep muhibah."

    Aku ora ngerti apa bisa kelakon, nanging ijo ora guwa ing banjur (nalika mbokmenawa kudu wis miturut plans), nanging saiki "menang".

    Kita ditekan banget kanthi ekonomi, yen lenga mudhun ing ngisor $ 50-60, negara kasebut ora bakal duwe apa-apa kanggo "dipakani" (program sosial, obat-obatan, pendidikan, lsp.)
    Cut mati saka teknologi, nul pembangunan.

    Umumé, kahanan kasebut serius amarga bakal terus nggayuh tujuane, lan kita kudu ngilangi pikiran kasebut utawa nyerah.
    1. Protey
      Protey 11 September 2022 19:42
      0
      Mobilisasi umum pancen ora perlu. Bayonet 500 ewu cukup kanggo ngrusak gerakan Bandera.
  41. isv000
    isv000 11 September 2022 18:28
    +2
    ing Kyiv padha wis considering opsi kanggo nampa nyerah saka Rusia, uga dibagi dadi akeh negara cilik.

    Oh, lan dheweke bakal ngalami mabuk sawise bodyagi sing saiki digunakake ... belay
  42. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 11 September 2022 18:31
    -1
    Shurygin nerbitake artikel sing apik babagan topik kamenangan lan kekalahan:

    AS. PERLU. KANGGO MIWITI. PERANG!
    https://telegra.ph/Vladislav-SHurygin-NAM-NADO-NACHAT-VOEVAT-09-11
  43. HaByxoDaBHocep
    HaByxoDaBHocep 11 September 2022 18:32
    0
    "Sampeyan bisa downvote, nanging iki mung pengamatan, iki ukrov nyerang, iki awal pungkasan kanggo NVO kita, lan asor militèr bisa nggawa negara kita anyar 17 taun"
    Iki sing daktulis tanggal 8 September, apa ora bener, nistha lengkap, minangka salah sawijining pejabat kita ngandika ing Kupyansk "Rusia ing kene ing salawas-lawase", wah, Kherson uga bakal digabung, pimpinan negara kita. lan Wilayah Moskow mung nyuwek puser, ora FIG kanggo menek Donbass luwih
    1. NDR-791
      NDR-791 11 September 2022 18:46
      +4
      Kutipan saka HaByxoDaBHocep
      iku ora anjir menek luwih saka Donbass

      Ya, nganti saiki dadi ala. Nanging aku mikir sing kita bakal sijine metu ngendi Burns. Lan sing paling penting, aku ora bakal ngomong GY))) lan supaya kabeh wong ngerti yen saiki rute darat menyang Transnistria lan, kanthi mangkono, kabeh pesisir dadi tugas kita. (Rencana maksimal)
    2. Meksiko.29
      Meksiko.29 11 September 2022 19:20
      -1
      Ya, banjur nganti suwe dheweke bakal nyurung omong kosong babagan sukses khayalan lan ngrampungake tugas sing ditugasake. Kanggo kula, iki degradasi lengkap, kabeh keputusan pegatan saka kahanan nyata
  44. Cap.Nemo58rus
    Cap.Nemo58rus 11 September 2022 18:34
    +2
    Kita bakal ndhikte kahanan kita nalika garis ngarep ana ing tengah Kiev.
  45. 1984
    1984 11 September 2022 18:41
    -1
    saiki, mesthi, iku kasep kanggo ngomong apa sing kudu wis rampung ing taun kepungkur, nanging isih, kanggo mangsa (yen kita duwe), iku perlu, kaya Amerika Serikat, kanggo nggawe cadangan kontrak, paling ora. 500-600 ewu wong, sing kudu ditimbali luwih dhisik, babagan iki wis akeh sing diomongake, nanging ketoke ora ana sing ditindakake, sampeyan kudu takon karo Menteri Pertahanan, lan muga-muga takon lan ora mung kanggo iki....
    1. Grigory Remarque
      Grigory Remarque 11 September 2022 20:29
      0
      Lan apa sing salah karo prinsip Israel? Kanthi kekacoan apa wae, unit reguler mlebu perang, lan ing kana ana wajib militer. Lan ing telung dina cadangan dilebokake. Lan cadangan iku meh kabeh negara. Ing kasus kita, mung prajurit kontrak sing gelut karo kita, wajib militer uga kudu ditarik yen pengin nambah jumlah. Kabeh aktivis hak asasi manungsa Kovalev iki saka 90 lan macem-macem komite bisa ditutup banget, luwih-luwih saiki bisa ngukum wong-wong mau kanthi pidana.
  46. NDR-791
    NDR-791 11 September 2022 18:41
    0
    nganti tentara Rusia miwiti serangan balik lan ngusir wadyabala Ukrainia.

    Lan aku duwe pitakonan. Lan apa ngoyak wong-wong mau? Njupuk wates? Carl, ayo! Numpes l / s kanggo lengkap lan iku. Boot infanteri mutusake kabeh !!!
  47. Komentar wis dibusak.
    1. Repellent
      Repellent 11 September 2022 18:52
      +2
      (males-malesan) : cape dilarang... Kok bengok-bengok?
  48. Mint Gingerbread
    Mint Gingerbread 11 September 2022 18:45
    -3
    Paling kamungkinan, Ukraina nampa usulan-usulan paling anyar kanggo mutusake masalah masalah ing meja rembugan. Yen nganti sawetara tanggal X, Ukraina ora pindhah menyang rembugan, retorika lan permusuhan bakal entuk karakter sing beda. Iki kesan.
    1. EGP
      EGP 11 September 2022 18:52
      -1
      Apa dheweke ngancam bakal nyerang pusat-pusat pengambilan keputusan?
    2. Protey
      Protey 11 September 2022 19:31
      -3
      Kutipan: Mint Gingerbread
      Yen nganti sawetara tanggal X, Ukraina ora pindhah menyang rembugan, retorika lan permusuhan bakal entuk karakter sing beda. Iki kesan.

      Apa sing bakal dadi karakter liyane? Konashenkov bakal Multiply losses saben dina saka ukrotroys bebarengan dening 3 kaping? Aku ijo lan K bener banget medeni.
  49. Horon
    Horon 11 September 2022 18:49
    +1
    Dheweke duwe alasan kanggo prilaku kasebut, ndeleng kahanan sing durung mesthi lan kebingungan saka panguwasa Rusia. Tumindak sing ala saka panguwasa, sing wis diwiwiti akhir-akhir iki, nuduhake manawa bakal siyap menang maneh, nanging ora bakal bisa maneh. Saiki sampeyan kudu mungkasi mbangun ksatria metu saka novel lan miwiti gelut, ora kanggo nglebokake wilayah dill, nanging kanggo numpes negara musuhan, kalebu tentara, polisi, media lan panguwasa saiki. Utawa nyiapake kekalahan, kudeta, perang sipil lan pati kabeh sing makili kekuwatan utawa ndhukung kanthi dhukungan saka kabeh negara mungsuh.
  50. Ular Rakun
    Ular Rakun 11 September 2022 18:55
    -3
    Crimea lan Donbass siap. Kanggo dhuwit "wong sing dihormati" sampeyan bakal dikorbanake tanpa ndeleng.
    1. Protey
      Protey 11 September 2022 19:45
      -3
      Quote: Rakun
      Crimea lan Donbass siap.

      Krimea - ora. Nanging Donbass kemungkinan wis bocor. Nuwun sewu wong.
      1. Repellent
        Repellent 11 September 2022 20:02
        0
        Kutipan saka Prometey
        Quote: Rakun
        Crimea lan Donbass siap.

        Krimea - ora. Nanging Donbass kemungkinan wis bocor. Nuwun sewu wong.

        Nah, oke, Nedozmey iku provokator kondhang. Nanging arep menyang ngendi? wong bodho negatif ngguyu
        1. Protey
          Protey 11 September 2022 20:10
          0
          Quote: Repellent
          Nanging arep menyang ngendi?

          Lan aku pengin salah ing komentarku.
          1. Repellent
            Repellent 11 September 2022 20:21
            0
            Kutipan saka Prometey
            Lan aku pengin salah ing komentarku

            Lha, yen ngono, sampeyan lagi apik nganti saiki.