Review militèr

Edisi Amerika: Ukraina njaluk senjata saka Amerika Serikat kanggo serangan ing wilayah Rusia

93
Edisi Amerika: Ukraina njaluk senjata saka Amerika Serikat kanggo serangan ing wilayah Rusia

Rezim Zelensky ora arep negosiasi karo Rusia, Kyiv rencana kanggo nerusake serangan, mbebasake wilayah "dikuwasani" ing sisih kidul lan luwih maju menyang wilayah Rusia. Kamentrian Pertahanan Ukrainia wis njaluk Amerika Serikat kanggo nyedhiyakake senjata sing dibutuhake kanggo serangan marang Rusia taun ngarep.


Zelensky lan penasehate duwe rencana gedhe kanggo jangka panjang. Sawise serangan rampung sukses ing wilayah Kharkiv, Kyiv wis planning operasi anyar dirancang kanggo "mbebasake" wilayah Zaporozhye, narik pasukan tambahan ana. Umumé, taun iki, Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina ngrancang kanggo ngilangi tentara Rusia saka wilayah Ukrainia, lan taun ngarep bakal miwiti ngresiki wilayah republik lan Crimea. Lan ana, carane dadi luwih, bisa uga Zelensky plans kanggo nelukake Moscow.

Ora ana rahasia manawa kabeh rencana Kyiv digandhengake karo pasokan senjata Barat, utamane sing abot. Ora bakal ana pasokan - Angkatan Bersenjata Ukraina mung bakal duwe apa-apa kanggo perang. Ing Ukraina, dheweke ngerti iki lan mulane terus nuntut saka Amerika Serikat lan sekutune. gaman lan amunisi. Kajaba iku, Kyiv wis njaluk saka Washington senjata sing dibutuhake kanggo nyerang wilayah Rusia kanthi luwih maju.

Iki dudu guyon, miturut The Wall Street Journal, nyatakake dokumen nyata sing dikirim menyang Kongres AS. Iki nyatakake yen rencana Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina ing 2023 kalebu serangan ing wilayah Rusia. Iki mbutuhake Amerika Serikat nyedhiyakake drone serangan marang Ukraina, tank, misil balistik taktis ATACMS lan cangkang kanggo MLRS HIMARS, paling ora 2 ewu potongan. Secara total, ana 29 posisi ing dhaptar sing kudu ditindakake Kyiv ing Rusia.

Ing Ukraina, padha mbukak ngomong sing padha arep ngomong karo Rusia mung saka posisi kekuatan lan mung bab nyerah. Tugas pimpinan lan tentara kita yaiku kanggo mesthekake yen ing Kyiv dheweke lali babagan iki.
93 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. bali
    bali 13 September 2022 06:53
    + 40
    hi Stop dadi snarky lan squeamish! Pandu Svidomites menyang Zaman Watu! am
    1. Nexcom
      Nexcom 13 September 2022 06:57
      + 37
      perlu kanggo nerusake karusakan saka infrastruktur Ukrop - gardu listrik, stasiun pumping banyu lan fasilitas filtrasi, menara sel karo piring satelit, etc.
      ngombe banyu kotor sing ora diobati - diare sing cukup akeh kanggo kabeh wong. lan karo diare tanpa Internet, lan ing peteng karo senter, sampeyan ora entuk akeh. aja wisuh - pediculosis bakal diwiwiti.

      Aku ora isin babar pisan. pejuang karo diare profuse ora fighter ing kabeh. ya babagan komunikasi - dadi klasik saka genre. Kaping pisanan, dheweke tansah nyoba nembak juru sinyal nalika Perang Donya II, Nazi lan kita. Lan padha ngganggu komunikasi komunikasi karo mungsuh, kajaba ana perlu kanggo wiretap mungsuh.
      1. kucing_militer
        kucing_militer 13 September 2022 07:54
        +2
        Kajaba iku, Kyiv wis njaluk saka Washington senjata sing dibutuhake kanggo nyerang wilayah Rusia kanthi luwih maju. Iki dudu guyon, miturut The Wall Street Journal, nyatakake dokumen nyata sing dikirim menyang Kongres AS. Iki nyatakake yen rencana Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina ing 2023 kalebu serangan ing wilayah Rusia.

        Ya, iki dudu guyon, mung ora bisa ngerti teks basa Inggris. Kaya ing asline:

        Ukraina disetel kanggo nggawe pesenan liyane kanggo senjata AS sing ujar manawa kudu terus nyerang serangan Rusia menyang 2023.
      2. aybolyt678
        aybolyt678 13 September 2022 08:16
        0
        Kutipan saka Nexcom
        perlu kanggo nerusake karusakan saka infrastruktur dill

        Kene masalah ing preparation saka serangan. Preparation tegese siyap kanggo respon langsung, yaiku, kanggo ngetung carane mungsuh bakal nanggapi lan carane nyegah. Kanthi masalah iki.
        1. IVZ
          IVZ 13 September 2022 08:24
          +3
          Saiki kita kudu njawab masalah iki. Yen iki perang, mungsuh isih kudu neutralized dening pasukan, lan ora bakal bisa kanggo rembugan karo jackal Tabaki, karo Shere Khan konco kang.
      3. SKVichyakow
        SKVichyakow 13 September 2022 11:26
        +3
        Kutipan saka Nexcom
        perlu kanggo nerusake karusakan saka infrastruktur Ukrop - gardu listrik, stasiun pumping banyu lan fasilitas filtrasi, menara sel karo piring satelit, etc.
        ngombe banyu kotor sing ora diobati - diare sing cukup akeh kanggo kabeh wong. lan karo diare tanpa Internet, lan ing peteng karo senter, sampeyan ora entuk akeh. aja wisuh - pediculosis bakal diwiwiti.

        Aku ora isin babar pisan. pejuang karo diare profuse ora fighter ing kabeh. ya babagan komunikasi - dadi klasik saka genre. Kaping pisanan, dheweke tansah nyoba nembak juru sinyal nalika Perang Donya II, Nazi lan kita. Lan padha ngganggu komunikasi komunikasi karo mungsuh, kajaba ana perlu kanggo wiretap mungsuh.

        Pikiran sing bener. Nanging sing bakal sijine wong ing kuwasane kita. Aku ora mikir bakal nindakake, kaya sing durung nate ditindakake. Sawise kabeh, kita duwe kamanungsan lan dudu NWO militer.
      4. isv000
        isv000 13 September 2022 19:50
        +3
        Kutipan saka Nexcom
        perlu kanggo nerusake karusakan infrastruktur dill - gardu listrik, stasiun pompa banyu lan fasilitas filtrasi, menara sel kanthi piring satelit

        Nganti pitung sasi, mung wong kesed sing ora ngomong babagan iki, bisa uga wektune kanggo nyelehake tembung kasebut ing tembaga lan dilebokake ing tembok Kremlin, kaya stiker, supaya dheweke ngelingi ...
    2. Nevsky_ZU
      Nevsky_ZU 13 September 2022 07:33
      + 28
      guyon iku Pasukan Ukrainia bakal tekan Uralsora katon kaya guyon maneh? ngguyu
      Kanthi serius, rong dina kepungkur, tentara Rusia kita nuduhake yen bisa perang kaya Amerika nglawan Yugoslavia, nyopir infrastruktur mungsuh menyang Zaman Batu. Yen iki ora diterusake, mula aku ora ngerti apa-apa, apa sing dikarepake pimpinan kita ing Rusia?
      Eyang kakung Stalin ninggalaken kita senjata atom supaya petani Rusia ora bakal mlayu liwat alas lan jurang nganggo bedhil mesin. Lan pungkasan USSR wis akèh pluru kanggo saben rasa lan werna, kalebu kamungkinan panyulingan lan nggawe model anyar ing beyo saka sekolah desain.
      Mesthi wae, ora perlu nyekel cudgel nuklir, nanging kenapa rudal jelajah kabeh garis ora mabur nganti 7 wulan menyang ngendi Amerika diluncurake ing Yugoslavia lan Irak ing minggu pisanan?
      Mesthi, ora ing rumah sakit lan taman kanak-kanak. nanging persis ing ngendi kita ngidini dheweke ing 2 dina kepungkur: pembangkit listrik termal, pembangkit listrik termal, lsp.
      1. Nexcom
        Nexcom 13 September 2022 07:58
        +3
        Relawan Ural kita. Ing karya bojone, loro bojone nom-noman ninggalake dadi sukarelawan. Anake sedulur adoh kita gelem. Kanca kita sukarela. Dheweke kabeh luwih enom tinimbang aku. akeh. dadi ora mungkin Ural bakal ngidini dill nyekel Ural. Sayange, aku wis tuwa ...

        PS wis nulis - kabeh wong ing umur 50 ing Urals wiwit nampa agenda mobilisasi - kayata kamp latihan kanggo 2 sasi. Aku wis ngirim bukti karo link lan gambar.
        1. Nevsky_ZU
          Nevsky_ZU 13 September 2022 08:10
          +3
          Kutipan saka Nexcom
          Relawan Ural kita. Ing karya bojone, loro bojone nom-noman ninggalake dadi sukarelawan. Anake sedulur adoh kita gelem. Kanca kita sukarela. Dheweke kabeh luwih enom tinimbang aku. akeh. dadi ora mungkin Ural bakal ngidini dill nyekel Ural. Sayange, aku wis tuwa ...

          PS wis nulis - kabeh wong ing umur 50 ing Urals wiwit nampa agenda mobilisasi - kayata kamp latihan kanggo 2 sasi. Aku wis ngirim bukti karo link lan gambar.

          Apik banget yen Pusat Yeltsin ora ngrusak sampeyan ing kana.
          1. Nexcom
            Nexcom 13 September 2022 08:12
            +5
            akeh kita marang EB-tengah. sayangé, panguwasa, Russian Academy of Sciences, lan sebagéyan ing Universitas Federal Ural, panguwasa ndhukung papan perlindungan iki kanggo covens .... alas.

            PS ya, ing Urals kita nelpon iku: EB-Center. Lan cocog karo inisial, lan minangka singkatan, pitunjuk kasebut uga cetha. ngguyu
      2. mojohed2012
        mojohed2012 13 September 2022 08:07
        +8
        Ural bakal gampang digayuh yen PDB lan Staf Umum nerusake operasi polisi kasebut marang tentara NATO sing gedhe-gedhe sing dilengkapi karo untu.
      3. aybolyt678
        aybolyt678 13 September 2022 08:18
        +3
        Kutipan: Nevsky_ZU
        Yagene rudal jelajah kabeh garis ora mabur sajrone 7 sasi ing ngendi Amerika diluncurake ing Yugoslavia lan Irak ing minggu pisanan?

        Kanggo apa? padha ngenteni. Dheweke ora ngenteni ana sing mabur. Mulane, ultimatum nuklir dibutuhake, kabeh bakal teka.
        1. dhokter
          dhokter 13 September 2022 08:45
          0
          Kanggo apa? padha ngenteni. Dheweke ora ngenteni ana sing mabur. Mulane, ultimatum nuklir dibutuhake, kabeh bakal teka.

          Lali babagan senjata nuklir. Yen kita aplikasi, banjur NATO bakal ngirim menyang wong-wong mau.
        2. Sasha saka Uralmash
          Sasha saka Uralmash 13 September 2022 09:37
          +5
          Ya! Bakal luwih gampang kaya ngono! Kita butuh bal wesi Kim! Dheweke ora duwe real estate lan sedulur ing Miami!
        3. Nyrobsky
          Nyrobsky 13 September 2022 10:10
          +6
          Kutipan saka: aybolyt678
          Kutipan: Nevsky_ZU
          Yagene rudal jelajah kabeh garis ora mabur sajrone 7 sasi ing ngendi Amerika diluncurake ing Yugoslavia lan Irak ing minggu pisanan?

          Kanggo apa? padha ngenteni. Dheweke ora ngenteni ana sing mabur. Mulane, ultimatum nuklir dibutuhake, kabeh bakal teka.

          Ing tlatah Ukraina ana kira-kira 50 trowongan sepur, sing paling akeh dumunung ing wilayah Lviv, ing ngendi senjata didorong meh saben jam lan shuttles politik saka EU lan AS digantung. Kaping pisanan, ora bakal ala kanggo ngowahi dadi sing ora bisa dilewati supaya bisa nyepetake proses nyediakake senjata saka "mitra" sabisa-bisa. Ngetok stasiun lan kanvas dudu tugas sing disyukuri. ngganti trek railway rusak karo anyar njupuk sawetara dina, nanging karo trowongan, fun karo pemugaran bakal nyeret kanggo sasi. Pesawat ora nggawa akeh. Listen to howls saka Kulon lan, gumantung ing pancasan padha nggawe kanggo luwih ndhukung ukroreich, muter metu ultimatum. Supaya bisa dirungokake, kita kudu pindhah saka deklarasi maksud, nyatakake keprihatinan lan bebaya menyang implementasine praktis saka ancaman kita. Dheweke mung ngerti kekuwatan.
      4. Mikhail Sidorov
        Mikhail Sidorov 13 September 2022 08:42
        +1
        Eyang kakung Stalin ninggalaken kita senjata atom supaya petani Rusia ora bakal mlayu liwat alas lan jurang nganggo bedhil mesin.

        Aku wis nulis wiwit Maret, babagan pikiran sing padha.
        Ora kanggo simbah-simbah kita ngwutahake getih, kringet lan luh, nggawe senjata nuklir, supaya anak putu mati amarga "senjata konvensional." Amerika butuh ultimatum, kudu nyoba senjata nuklir ing wilayah sing ora bisa dilayari ing Samudra Pasifik (luwih cedhak karo Amerika). Dheweke ora nanggepi. Aplikasi Tiao menyang hub logistik ing Polandia lan Romania.
        1. aybolyt678
          aybolyt678 13 September 2022 09:43
          0
          Kutipan: Mikhail Sidorov
          Aplikasi Tiao menyang hub logistik ing Polandia lan Romania.

          umume ing solidaritas. Nanging aku mikir sing perlu kanggo aplikasi salah siji ing Western Ukraina utawa langsung ing Amerika, nanging pisanan ultimatum bab maksud. Miturut pendapatku, Amerika Serikat mung wedi karo permusuhan ing wilayahe
          1. Mikhail Sidorov
            Mikhail Sidorov 13 September 2022 10:09
            +1
            utawa tengen Amerika,

            Aku yakin manawa samubarang ora bakal ngluwihi tes lan ultimatum kita. Langsung ing kodhok saka "mitra" bakal mili.
      5. sagitovich
        sagitovich 13 September 2022 21:54
        0
        Apa Amerika bakal nggawa listrik ing tongkang, kanggo baterei?
    3. yowis
      yowis 13 September 2022 11:04
      +1
      Kutipan saka Dos
      Stop dadi snarky lan squeamish!

      Kanggo miwiti proses pidana?
    4. ABC-schutze
      ABC-schutze 13 September 2022 12:38
      0
      Saiki, "perspektif Kyiv Natsiks sing paling cedhak (wong-wong sing cukup beruntung bisa urip saiki ...) yaiku nggoleki bolongan anyar ing omah-omah tikus, miturut serangan sing wis jelas ora bisa dihindari lan terus-terusan, MASSIVE. Angkatan Bersenjata Rusia ing "pusat pengambilan keputusan". Ing ALL, nalika wilayah sing dikuwasani dening pedunung omah tikus Kyiv ...
    5. isv000
      isv000 13 September 2022 19:47
      0
      Kutipan saka Dos
      hi Stop dadi snarky lan squeamish! Pandu Svidomites menyang Zaman Watu! am

      apik Kabeh sing pengin wis mutusake karo sapa. Liyane bisa adaptasi lan panemune violet. Gun!
  2. Virtual_II
    Virtual_II 13 September 2022 06:54
    -12
    Ya, saiki dheweke wis rampung lan bisa ditindakake kanggo tujuan kasebut.
  3. Alex2048
    Alex2048 13 September 2022 06:56
    +5
    Zelensky lan penasehate duwe rencana gedhe kanggo jangka panjang.

    Nalika kita nindakake NWO kanthi manungsa, dheweke bisa mbayar ...
    Ora ana rahasia manawa kabeh rencana Kyiv digandhengake karo pasokan senjata Barat, utamane sing abot. Ora bakal ana pasokan - Angkatan Bersenjata Ukraina mung ora duwe apa-apa kanggo perang.

    Aja kuwatir, bisa uga nalika teka, kita dhewe, kaya ing wilayah Kharkov, ora ninggalake "hadiah".
  4. sergo1914
    sergo1914 13 September 2022 06:56
    + 31
    Hmm ... Ing cahya saka acara anyar, iku ora cetha maneh negara kang dipimpin dening "badut", lan kang "master saka multi-pindhah".
    1. mojohed2012
      mojohed2012 13 September 2022 08:10
      +7
      Kene pemilihan kotamadya. Suoro dietung, "ajaran ing wetan" wis mati, Ferris wheel mbukak. Kabeh seneng. Nanging ing sisih kulon ana ambruk lan cidra.
      GDP ora ngerti apa sing kudu ditindakake. Ora ana sing bakal nerangake marang aku Rusia saka Urals - kanggo apa dheweke miwiti operasi khusus yen, minangka asil, ing ngarep gedhe kita mundur ing wiwitan tanggal 24 Februari? Apa maneh jaran nganggo sandal yen durung tekan jembatan, teu, pembangkit listrik tenaga air, gudang, infrastruktur nganti 4 wulan.
      Kanggo sapa kita nyimpen? Persis! Kanggo NATO.
      1. Astra55
        Astra55 13 September 2022 08:55
        + 13
        Aku ngerti yen sawise gagal opsi A kanthi owah-owahan kekuwatan ing Kyiv ing dina pisanan operasi khusus, ora ana pilihan B, amarga Rusia ora bisa "mangan" Ukraina. Mesthi, sampeyan bisa numpes, nanging banjur apa karo kabeh kabecikan iki.
        Mulane, kabeh pangarep-arep ana ing Lavrov.
        Lan padha ketoke nuntut maneh Crimea lan mbongkar jembatan.
        Ing kene padha lelayaran.
  5. Juragan
    Juragan 13 September 2022 06:57
    + 15
    Yagene ora ana serangan ing panggonan sing ana pimpinan utama Ukronazi ing negara kasebut? operasi rampung langsung. Aku isih ora ngerti apa sing ditarik.
    1. antivirus
      antivirus 13 September 2022 07:01
      +1
      Padha narik, padha narik, padha ora bisa narik metu.
      Babagan mbah kakung
      1. yuriy55
        yuriy55 13 September 2022 07:36
        -1
        Kutipan: antivirus
        Padha narik, padha narik, padha ora bisa narik metu.
        Babagan mbah kakung

        Ya, kita ngerti yen iki babagan mbah kakung lan mbah, lan dudu babagan kru pesawat karo pramugari sing kacilakan lan metu ing pulo sepi. lol
      2. Smoke_in_smoke
        Smoke_in_smoke 13 September 2022 07:38
        +5
        Kutipan: antivirus
        Padha narik, padha narik, padha ora bisa narik metu.
        Babagan mbah kakung

        Ing tunggal: simbah narik simbah;
        ing jamak: simbah narik simbah.
        ngguyu
    2. Nexcom
      Nexcom 13 September 2022 07:01
      +3
      Padha bakal nabrak kokain Fuhrer, lan padha bakal langsung sijine liyane kanggo ngganti. Ketoke ide kasebut yaiku kokain Fuhrer nyusup ing dhengkul kanggo menehi pasrah nalika kabeh wis diumumake ....
    3. bali
      bali 13 September 2022 07:02
      +4
      hi Banjur ora bakal jelas - sapa sing mbayar transit gas ...
      1. Nexcom
        Nexcom 13 September 2022 07:11
        +9
        Mungkin iki wektu kanggo ikatan karo transit iki ing umum? piye wae wildly: padha perang karo kita, lan kita menehi wong gas.

        PS kita ing Ekaburg wiwit nampa dokumen saka registrasi lan pendaftaran militer kanthi jeneng Agenda Mobilisasi. Padha teka kanggo wong nganti 50 taun. Jinis laporan babagan biaya kanggo 2 wulan.
        1. bali
          bali 13 September 2022 07:16
          +1
          hi Bisa uga banget! Latihan MOB saka cadangan NVO ora mbatalake!
          1. Nexcom
            Nexcom 13 September 2022 07:19
            0
            hi iya kok bisa?
            Punika link - kabeh wis ditulis lan foto ana. Ana fluff.
            Kabeh iku nyata.

            https://www.e1.ru/text/politics/2022/09/13/71648345/
        2. Pecinta Hiu
          Pecinta Hiu 13 September 2022 09:23
          +2
          Aku mikir iku (agenda) ora bisa dihindari. Kados ingkang kadhawuhaken, kita nggiling wadyabala mungsuh kanthi meriem, ngayomi prajurit kita, kanthi alon. Pecandu narkoba lan Anglo-Saxon ora ngurus daginge (Khokhlyatsky), mula bodho bakal mbuwang massa. Carane akeh padha bisa, karo populasi malah 30 lyams, 5 persen, padha bisa bebas, lan iki 1,5 yuta. kene malah "maxims" overheat. Iki kanggo wiwitan, lan ing kana Saxon bakal miwiti nyediakake anyar, lan abot (senjata) Iki (Saxon) Bejo sing nang endi wae, adoh, padha thinning metu populasi. Mulane, sampeyan ora bisa nindakake tanpa "infantry" anyar. Opsi kapindho, kaping pirang-pirang, kaping 50, yaiku nindakake apa sing ditindakake wingi (serangan ing pembangkit listrik termal), nanging, amarga sawetara alasan, pimpinan politik kita ora pengin iki. Apa sing ditahan ora jelas.
  6. rotmistr60
    rotmistr60 13 September 2022 07:02
    +6
    Ukraina njaluk senjata AS kanggo serangan ing wilayah Rusia
    Lan, sayangé, diwenehi pasokan apa sing ora diumumake kanthi resmi, dheweke bakal menehi.
    arep ngomong karo Rusia mung saka posisi kekuatan lan mung bab nyerah
    Nanging, mbokmenawa wektune kanggo njupuk sarung tangan putih lan njupuk serius pamblokiran saluran kanggo sumber senjata lan infrastruktur Ukraina.
  7. Paladin
    Paladin 13 September 2022 07:05
    -1
    Ing Ukraina, padha kabuka ngomong sing padha arep ngomong karo Rusia mung saka posisi kekuatan.

    Kakek Krylov nulis babagan Moska lan gajah ... Nanging ing Ukraina saiki klasik liyane ana ing tren. Pancen rampung banget, nanging iki sekunder kanggo badut, sing utama kanggo dheweke yaiku reprise saiki, utamane yen tarub sing nyaman wis dibangun ing Italia lan ana omah sing aman ing Inggris.
  8. Boikot
    Boikot 13 September 2022 07:12
    +2
    Tugas pimpinan lan tentara kita yaiku kanggo mesthekake yen ing Kyiv dheweke lali babagan iki.
    Sing utama yaiku pimpinan kita kudu ngerti iki. Kepinginan lan sumber daya ana, nanging ora ana kekarepan politik. Ing meja karo ajiné lan takon "suwene suwene" iku bakal perlu kanggo komandan-in-chief, nganti padha elinga pangareping persuader.
    1. bali
      bali 13 September 2022 07:18
      +4
      hi Iku wektu kanggo ngresiki "watu putih" saka jenderal! Iku nyengsarakke akeh wong pegatan ana!
  9. IgorPushkino
    IgorPushkino 13 September 2022 07:15
    -1
    Miturut RUSSIA-24 ing wayah esuk ana pesen: ing $ 20 saben barel minyak kanthi diskon. Kita urip, wis rugi.
    PS Nalika kita bakal nutup tapel wates saka Brest kanggo Uzhgorod?
    1. Evgeny Goryainov
      Evgeny Goryainov 13 September 2022 07:39
      +1
      Sampeyan mbokmenawa misunderstood, diskon iku prabédan antarane Brent lan Urals. Lan iki ora ateges mundhut. Saiki lenga kita kira-kira 70 greenbacks.
    2. IgorPushkino
      IgorPushkino 13 September 2022 07:56
      0
      Aku pengin ngerti: kenapa downvoted? Aku ora peduli karo kontra, aku mung mikir apa sing daktulis salah? Babagan tapel wates? Utawa properti umum?
    3. ASAD
      ASAD 13 September 2022 08:03
      -1
      Diskon $20 amarga kargo tanker sing luwih murah.
  10. asu ajag88
    asu ajag88 13 September 2022 07:16
    +6
    paling kamungkinan, senjata kuwi wis dikirim ... panjalukan resmi supaya ... busur
  11. ramzay21
    ramzay21 13 September 2022 07:20
    +1
    Banjur kita kudu ngganti kepemimpinan sing bodho lan pengecut. Wis cetha yen Putin ora bisa menang NWO, mung bisa nyerahake kabeh.
    Kita butuh tumindak sing tegas lan angel banget lan ora ngunyah snot.
    1. Horon
      Horon 13 September 2022 08:44
      -1
      Alas, panggantos saiki ora bakal menehi apa-apa, iku luwih kamungkinan kanggo mimpin kanggo saluran saka republik lan paling kamungkinan Crimea. Bakal luwih gampang kanggo sing anyar kanggo ngrujuk kesalahane sadurunge lan mbungkus konflik Rusia-NATO. Sawise iku, propaganda bakal nerangake marang kita carane saiki kudu mbayar lan mratobat, mratobat lan mbayar.
      1. ramzay21
        ramzay21 13 September 2022 09:19
        -3
        Alas, panggantos saiki ora bakal menehi apa-apa, iku luwih kamungkinan kanggo mimpin kanggo saluran saka republik lan paling kamungkinan Crimea.

        Lha kok langsung wae? Kita duwe wong-wong sing wis nuduhake awake dhewe saiki, contone Aksyonov, mesthi ora bakal nyerah apa-apa utawa dheweke bakal rampung, lan minangka pimpinan Crimea, dheweke ngrampungake masalah kanthi cepet. Ana uga Strelkov lan Tsarev, padha uga ora duwe pilihan kanggo draining. Malah Lukoshenko bakal dadi apik kanggo kita saiki.
        Mesthi, sampeyan bisa ngenteni nganti liberal lan oligarki ngrusak Putin lan nggawa kita versi Yeltsin 2.0. yaiku Navalny. Banjur Rusia bakal ambruk dadi republik kaya USSR.
        1. Horon
          Horon 13 September 2022 10:09
          0
          Liberal uga bakal ngrusak wong liya, amarga dheweke wis ndhaptar kanthi lengkap ing kuwasa. Lukashenka ora nuduhake awake dhewe minangka patriotik marang Rusia, para penembake dipromosekake akeh banget, nanging ing wektu sing padha ing 14 dheweke ora nuduhake awake dhewe minangka politisi, tegese dheweke kudu njupuk penasehat, nimbang liberal sing padha, karir lan opportunists sing Spinning ana lan saiki. Aksyonov bisa ngganti sepatu nalika dheweke nampa jaminan keamanan dhewe. Kajaba iku, pelamar apa wae mbutuhake dhukungan saka kalangan tartamtu sing ngontrol sawetara bagean ekonomi, layanan pemerintah utawa gerakan sosial, sing tegese dheweke kudu ninggalake. Saiki padha diimbangi karo tokoh Putin, mbusak angka iki, kita bakal entuk redistribusi kekuwatan liyane. Ing asas, dheweke wis ana ing ambang.
          1. ramzay21
            ramzay21 14 September 2022 04:31
            -1
            Liberal minangka mungsuh utama kita ing njero negara, dheweke wis dadi pimpinan sajrone 30 taun lan mung wong sing angel lan ideologis sing sengit marang dheweke lan, kaya sing wis dingerteni kanthi bener, duwe kekuwatan lan wewenang, bisa ngrusak dheweke.
            Kita ngomong babagan simpati lan visi kita, lan Aksyonov lan Strelkov lan Tsarev, lan malah Lukashenka, iki mung obrolan babagan sapa sing bakal dadi Presiden sing paling apik.
            Yen kita ngomong babagan kasunyatan, mula siji-sijine kekuwatan ing negara kita sing bisa ngrusak kekuwatan liberal yaiku tentara, lan aku ngarep-arep banget yen ing antarane jenderal utawa perwira bakal ana patriot sing bakal nindakake iki, Rusia ora duwe pilihan liyane slamet.
            Yen liberal menang, banjur Rusia bakal pecah dadi sawetara negara, kita bakal dirampas senjata nuklir lan iki bakal dadi pungkasan.
            1. Horon
              Horon 14 September 2022 09:27
              +1
              Liberal lan panemune wis nyebar ing endi wae, kalebu ing lembaga penegak hukum. Liberal saiki duwe sumber daya ekonomi lan politik. Kabeh operator saka views liyane salah siji bobot banget sethitik, utawa wayang saka pasukan politik padha sing saiki ing kuwasa, nanging ngawula kanggo ngalihake manungsa waé lan, yen perlu, discredit gagasan sing padha ndhelikake konco. Iki minangka sistem Amerika sing nggawe oposisi, nalika "oposisi" digawe mung minangka tutup kanggo kursus utama, gangguan saka pasukan oposisi lan ngilangi ketegangan sosial kanthi ilusi partisipasi ing adopsi kursus kasebut. Bener, kita isih nindakake kanthi kasar, nanging ...
              1. ramzay21
                ramzay21 14 September 2022 10:01
                -1
                Ora ana liberal ing tentara, utamané ing unit pertempuran, lan padha bakal duwe akeh pitakonan kanggo liberal lan panguwasa sawise SVO, ora ketompo carane ends. Secara pribadi, aku mung ngandelake iki. Lan Strelkov saiki dadi populer ing antarane wong-wong militèr lan non-leberistically minded.
                Kanggo kula, malah Strelkov, malah Lukashenka, nanging ora chewer snot saiki, wis kesel nalika, ing biaya akeh nyawa, meh entuk kamenangan, nistha iki wis pour mudhun jamban kanggo 20 taun saurutan.
                1. Horon
                  Horon 14 September 2022 10:09
                  +1
                  Padha ana. Minangka kanggo unit pertempuran (melu ing database), mesthi, iku ora, nanging ing printah sumber, layanan related kanggo pesenan negara lan tumbas, uga ing layanan khusus, ana cukup - sayangé.
                  1. ramzay21
                    ramzay21 14 September 2022 10:15
                    -1
                    Yen lagi, mung ing markas Moscow lan wilayah mburi adoh. Liberal ora bakal pindhah menyang zona perang sanajan minangka pengawal mburi, amarga uga bisa dipateni ing kono
                    1. Horon
                      Horon 14 September 2022 10:21
                      0
                      Liberal ora bakal pindhah menyang zona perang sanajan minangka pengawal mburi, amarga uga bisa dipateni ing kono

                      Dheweke ora bakal pindhah menyang zona database dhewe, amarga padha "nglawan perang", perang kita, nanging ing ngendi ana dhuwit, ana kaya cacing ing manure. apik
                      1. ramzay21
                        ramzay21 14 September 2022 11:00
                        -2
                        Sampeyan ora bisa mbantah. hi
  12. yuriy55
    yuriy55 13 September 2022 07:31
    0
    Ing Ukraina, padha mbukak ngomong sing padha arep ngomong karo Rusia mung saka posisi kekuatan lan mung bab nyerah.

    Wektu kanggo Rusia nyatakake yen pasokan senjata lan partisipasi tentara bayaran dening NAT0 ngancam kedaulatan wilayah Rusia. Kanthi kabeh akibat sing bakal ditindakake kanggo para peserta lan pelamar.
    Iku wektu kanggo mesthekake yen ora ana ngendi wae lan ora ana sing ngumumake. Kanggo neraka karo wong-wong mau - kuburan humpbacked bakal ndandani iku.
    1. Boril
      Boril 13 September 2022 10:42
      +1
      Wektu kanggo Rusia nyatakake yen pasokan senjata lan partisipasi tentara bayaran dening NAT0 ngancam kedaulatan wilayah Rusia.

      Padha ngomong apa? Wiwit kapan, wilayah negara resmi nyatakake "sawijining" ing wilayah negara liya, apa tabu kanggo mungsuh? Kaya-kaya ing tlatah Ukraina, iku bisa lan perlu kanggo bom, nanging kanggo kita, ora cara ?!
  13. Sergey39
    Sergey39 13 September 2022 07:31
    +1
    Kita kabeh analis kursi lan komentator, kajaba Cossack sing salah ditangani, kudu ndeleng statement wingi 12.09.2022/XNUMX/XNUMX dening J. Kedmi lan mikir!
    1. ASAD
      ASAD 13 September 2022 08:04
      0
      Lan apa sing ana ing ringkesan? Internet alon.
  14. Bintang Eva
    Bintang Eva 13 September 2022 07:42
    +9
    Pamrentah kita ora nyerang pusat-pusat pengambilan keputusan, dheweke ngenteni NATO nggawe pertahanan rudal lan pertahanan udara, mula ora ana gunane kanggo njupuk. Umumé, kabeh langkah-langkah perintah kita ditindakake kanthi wektu tundha, apa sing ditunggu-tunggu ora jelas. NATO wis suwe dadi partai konflik, mung pesawat sing ilang. Mungkin iki wektu kanggo miwiti nggawa rasa ora nyaman ing Eropa? Bisa njeblug pipa minyak lan gas ing perairan netral saka Norwegia nganti Eropa. Pangalihan gedhe. NATO wis berkembang ing sisih wétan, kenapa kita isih tundhuk karo larangan senjata nuklir? Napa ora miwiti ramping munggah penyebaran Panjenengan? Kenapa doktrin kasebut defensif? Apa kita padha ngenteni kaya wedhus sing arep disembelih? NATO menehi senjata liyane lan liyane ngrusak, nanging ora langkah siji wis dijupuk dening Rusia, sanajan garis abang wis dawa wis nyabrang. Politisi kita wis wani ngumumake dhewe, nanging pancen ora duwe bal kanggo nindakake kanthi bener. Ing Ukraina sisih kulon, listrik, gas, lan liya-liyane isih bisa digunakake, dipateni, sawise dikirim senjata saka kulon menyang wetan, senjata bakal saya rumit.
  15. NSV
    NSV 13 September 2022 07:59
    +5
    Kita padha begja ... kita nindakake regrouping !!! Apa Staff Umum pinter kita duwe, lan landak karo dheweke! Iku dadi medeni kanggo mangsa, kanggo bocah-bocah ....
  16. Uprun
    Uprun 13 September 2022 08:00
    +1
    Iku wektu kanggo kampanye kanggo njupuk "sarung tangan putih" .... lan miwiti kabeh padha "ing cara diwasa" ... Kabeh target statis ...., iku nganti Kaliber, kreteg, stasiun sepur lan interchanges, pembangkit listrik, pusat komunikasi ... Pil pait, nanging tanpa sampeyan ora bisa nambah kesehatan ...., lan bakal luwih gampang kanggo garis ngarep kita ....
    1. solar
      solar 13 September 2022 08:16
      -2
      Mung wong wuta ora bakal weruh sambungan antarane serangan wingi ing fasilitas energi ing Ukraina lan panjalukan kanggo senjata jarak adoh. Dadi iki tumindak siji-wektu, banjur paling kamungkinan bakal menehi roket.
      Lan yen sampeyan nindakake apa sing diusulake, Tomahawks bisa uga katon ing Ukraina, lan ora mung misil kasebut.
      1. Uprun
        Uprun 13 September 2022 08:21
        -1
        Sing belang-belang bakal nyuplai senjata kanggo target ing wilayah Rusia, kabeh wis wayahe .... yen kita nyetop Nikolaev lan Odessa, senjata nuklir taktis bisa uga ana ing kono ... Aku ora bakal kaget apa-apa. ...
        1. solar
          solar 13 September 2022 08:36
          +1
          siji cara utawa liyane padha bakal sijine senjata

          senjata iku senjata beda. lan serangan sistematis ing target sipil minangka dalan langsung kanggo ngembangake jangkauane
          1. Boril
            Boril 13 September 2022 10:49
            +1
            senjata iku senjata beda. lan serangan sistematis ing target sipil minangka dalan langsung kanggo ngembangake jangkauane

            Sampeyan bener! apik Fasilitas sumber daya striking lan struktur ndhukung urip liyane, nyatane, iku diakoni saka helplessness saka Rusia bakal entuk kamenangan ing paprangan. Iki mbukak lawang kanggo pangiriman menyang Ukraina, kanggo sistem senjata jarak jauh, sistem pertahanan rudal / pertahanan udara, senjata nyerang abot, pesawat, lsp. hi
            Kepemimpinan politik lan militer Federasi Rusia wis njupuk langkah liyane sing salah.
  17. Dmitry_Russia
    Dmitry_Russia 13 September 2022 08:05
    -2
    Hmm ... Gusti Allah pareng menehi kanggo wong-wong mau. Mesthine bakal angel banget ing jagad iki, nanging KEKUATAN lan KEMENANGAN RUSIA BAKAL KITA!
  18. roket757
    roket757 13 September 2022 08:13
    +2
    Ora rahasia manawa kabeh rencana Kyiv ana gandhengane karo pasokan senjata Barat,
    . Malah ora lucu ... sing peduli karo rencana wong ???
    Paus manca / minke duwe rencana, lan kabeh liya minangka ekspresi saka rencana kasebut.
    Pitakonan mung, apa pimpinan kita wis siyap ngleksanakake RENCANA KITA utawa bakal ana maneh "gestures of good will" lan sampah liyane???
  19. Lis_Domino
    Lis_Domino 13 September 2022 08:16
    +7
    ditembak, lampu dipateni sawetara jam, wong Ukrainia ndandani lan nguripake ...
    bungah "pungkasane diwiwiti ing wong diwasa, saiki kita bakal nuduhake wong-wong mau" cukup kanggo 20 menit
    lan iku kabeh? Svidomye terus meksa kita 200 ewu, misale jek lagi nyiapake kanggo "maneuvers" sabanjuré amarga ora ana bantuan kanggo wong-wong mau lan kaunggulan numerik saka Angkatan Bersenjata Ukraina durung ilang.
    ngomong-ngomong kepala terus nyebarake yen "tujuan operasi bakal diraih" apa mung aku sing mikir yen ana sing salah?
  20. Perse.
    Perse. 13 September 2022 08:19
    +4
    Ukraina njaluk senjata AS kanggo serangan ing wilayah Rusia
    Dina iki jam 06:51

    Saiki wis mulai nesu. Polandia wis ujar manawa Rusia "ora bisa ngatasi Ukraina."
  21. Horon
    Horon 13 September 2022 08:20
    +3
    Tugas pimpinan lan tentara kita yaiku kanggo mesthekake yen ing Kyiv dheweke lali babagan iki.

    Apa pimpinan kita ngerti babagan iki? Siji entuk kesan yen kepemimpinan kita wis ilang karo kasunyatan lan urip ing jagad fiksi dhewe. Nyuwun
    1. ramzay21
      ramzay21 13 September 2022 09:22
      +2
      Apa sampeyan saiki weruh? Wis 10 taun manggon ing kana, yen ora luwih.
  22. Vladimir Sedov
    Vladimir Sedov 13 September 2022 08:22
    +1
    Inggih, iki ora ing sembarang gerbang. Iku babagan keamanan negara. Sampeyan kudu metu menyang Amerika lan wara-wara ing wangun ultimatum (lan, mesthi, ora mung) sing kabeh transportasi Amérika karo gaman bakal numpes. Perang wis ana, mung sentuhan ekstra. Yen ora ngerti, tembak mudhun, tenggelam, lan pungkasane nggawa operator rudal menyang Teluk Karibia, yen ora ngerti.
    1. solar
      solar 13 September 2022 08:47
      0
      lan suwene bakal padha manggon ana yen padha nglelebke transports Amérika?
      Iku kudu selaras karo kasunyatan ...
    2. ramzay21
      ramzay21 13 September 2022 09:30
      -1
      Inggih, iki ora ing sembarang gerbang. Iku babagan keamanan negara. Sampeyan kudu metu menyang Amerika lan wara-wara ing wangun ultimatum (lan, mesthi, ora mung) sing kabeh transportasi Amérika karo gaman bakal numpes.

      Apa kanggo numpes? Kita ora duwe armada sing siap tempur, yen karo Ukraina iku numpak kapal sing ora ana guna kanggo ngikat sistem pertahanan udara, mula ora bakal bisa nglawan armada Amerika.
      Yen ora ngerti, tembak mudhun, tenggelam, lan pungkasane nggawa operator rudal menyang Teluk Karibia.

      SSBN kita ora bisa kanthi aman ninggalake pangkalan kita, ing metu langsung dijupuk dening MAPL Amerika lan Inggris kanggo ngiringan lan ora ana sing bisa ngusir, MPK wis dadi kuno lan RTO sing dibangun ora duwe apa-apa kanggo ndeteksi, Mi- 14s padha decommissioned ing panjalukan saka Amerika, lan MAPLs kita mung sawetara, contone, mung ana loro ing Armada Pasifik, siji kang Kuzbass wis ora bisa nyilem lan kudu didandani. Apa sampeyan ngomong babagan sawetara lelungan menyang Karibia.
      Program penerimaan militer wis rampung, bebener urip sing atos wis diwiwiti.
    3. Boril
      Boril 13 September 2022 10:51
      +1
      Sampeyan kudu metu menyang Amerika lan wara-wara ing wangun ultimatum (lan, mesthi, ora mung) sing kabeh transportasi Amérika karo gaman bakal numpes.

      Iku kaya nyurung kursi sing digantung ing gantungan! wong bodho
  23. Victor fm
    Victor fm 13 September 2022 08:26
    -1
    Kesalahan pimpinan kita yaiku amarga sawetara alasan perang mung karo Ukraina, lan ora karo blok NATO. Kita simulasi. Mula, keputusan strategis sing dhasar salah, lan isin ing kabeh aspek. Nanging ing pungkasan, kita isih bakal nemoni permusuhan karo NATO, kaya biasane telat.
  24. papan serat
    papan serat 13 September 2022 08:33
    +4
    Kabeh padha, aku kaget ing foresight saka Sergei Kuzhugetovich, ibukutha kudu dipindhah menyang Irkutsk utawa Krasnoyarsk. Sawise kabeh, wong ngerti apa sing diomongake, sanajan sadurunge wiwitan NWO. Lan perlu kanggo ngevakuasi Belgorod lan kabeh wilayah. Kanggo Moscow kabeh, ayo padha ngujo kabeh saka Ferris wheel anyar, kamulyan ibukutha kita.
  25. ratoborets
    ratoborets 13 September 2022 08:42
    0
    The Anglo-Saxon wis mambu getih ... saiki tangan bakal pour menyang Ukraina kaya kali.
    Kaya sing kasebut ing ndhuwur, "Drive Svidomites menyang Zaman Watu!"
    Sampeyan perlu kanggo mateni pembangkit listrik termal / pembangkit listrik termal ing sisih kulon lan ing tengah Ukraina: Burshtynska, Dobrotvorska, Kievska, Ladyzhynska, Trypilska.
  26. uralex
    uralex 13 September 2022 08:53
    0
    Umumé, taun iki, Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina ngrancang kanggo ngilangi tentara Rusia saka wilayah Ukrainia, lan taun ngarep bakal miwiti ngresiki wilayah republik lan Crimea.

    Tanpa partisipasi NATO saka Angkatan Bersenjata Ukraina, mokal kanggo mujudake rencana kasebut - lan iki wis dadi Perang Dunia Ketiga sing lengkap ...
  27. Serega1
    Serega1 13 September 2022 08:59
    -1
    Nalika bakal numpes kabeh sing disambungake karo listrik ing Ukra? Apa mbuwang wektu? Ora ana sing bisa diajak.
  28. Arcady007
    Arcady007 13 September 2022 09:12
    -2
    Wiwit Zelensky takon, banjur padha bakal menehi.
    Dugaan kasebut ana ing Zelya, kanthi pendidikan teater, luwih apik ngatur pasukan tinimbang parade Staf Umum.
  29. Penerjemah
    Penerjemah 13 September 2022 09:41
    -4
    Secara total, ana 29 posisi ing dhaptar sing kudu ditindakake Kyiv ing Rusia.


    Washington nyerahke Kyiv dhaptar 29 posisi sing dibutuhake Kyiv kanggo serangan marang Rusia.
    Dadi luwih bener.
  30. GNM
    GNM 13 September 2022 10:29
    0
    Ing Ukraina, padha kabuka ngomong sing padha arep ngomong karo Rusia mung saka posisi kekuatan.

    Kanggo ngilangi omong kosong iki, kita kudu nggunakake kekuwatan sing kita duwe.
  31. Yuri Siritsky_2
    Yuri Siritsky_2 13 September 2022 11:54
    0
    Iki minangka perang manikur.
  32. yowis
    yowis 13 September 2022 13:13
    0
    Pitakonan mung nalika bakal ditrapake. Panganggone senjata kudu menehi ora mung efek militer, nanging uga politik. Tujuane perang yaiku kanggo ngganti tonggak sejarah.
  33. dimbasic
    dimbasic 13 September 2022 13:24
    -1
    yen sawetara sasi kepungkur aku bakal ngguyu karo kabar iki, saiki aku ora bakal kaget apa-apa
  34. Nesu66
    Nesu66 13 September 2022 21:09
    -2
    Apa lolongan babagan nyaring ngangkat media kita? Aku kudu ngomong terus terang, Rusia nilar Rusia lan saiki Rusia dipatèni dening Bandera.
    Apa sampeyan ora ngerti babagan iki, para jenderal sing nyerahake kutha-kutha kasebut?
  35. Altman
    Altman 14 September 2022 20:02
    0
    Rusia duwe gaman kanggo nyerang tanah Amerika. Untunge, Amerika ngerti iki. Ya, aku bakal ngyakinake bocah-bocah ing Kyiv babagan iki. Iki "kopi sing kuwat" am
  36. Panikovsky
    Panikovsky 14 September 2022 20:24
    0
    Lan yen pesawat kita bakal nyumerepi wong-wong mau, kaya ing Suriah, numpes simpul sepur, gardu, sepur ing Maret, mung jalur sepur, kita ora bakal nyerah Balakleya, utawa Kupyansk, utawa Izyum. Yen ngarep wis dicekel dening unit reguler Federasi Rusia, lan dudu benteng platun lan divisi DPR sing gagah nanging lemah, wong kita ora bakal dibuwang supaya dipangan asu.