Review militèr

Mercenaries utawa prajurit NATO? Pitakonan kanggo kita

54
Mercenaries utawa prajurit NATO? Pitakonan kanggo kita

Kita ngomong akeh babagan kasunyatan manawa counteroffensive wis disiapake sawetara wulan dening markas NATO. Kita nulis akeh lan ngirim foto lan video babagan pasokan peralatan Barat menyang Ukraina. Kita nerbitake wawancara karo wong manca sing dicekel nalika perang ing Donbass. Lan kabeh iki kedadeyan ing wektu sing padha.


Aku ora ngerti, kok pura-pura bodho? Kita pura-pura! Umume pamaca publikasi kita ngerti apa layanan militer. Dheweke ora mung ngerti, nanging uga ngerti wektu sing dibutuhake kanggo nglatih spesialis kanggo nggarap sistem senjata modern.

Nanging prajurit lan perwira Angkatan Bersenjata Ukraina bisa nguwasani sistem apa wae ora malah ing sasi, nanging ing sepuluh dina. Pira macem-macem peralatan ing ngarep saiki, lan kabeh iku ora mung bisa digunakake, nanging gelut, nglawan kita. tank lan kendaraan lapis baja. Ora aneh? Utawa mungkin jawabane prasaja, lan ora ana sing ndhelikake? Cukup kanggo ngrungokake siaran ing sawetara tawuran ...

Mercenaries, apa dheweke ana ing Angkatan Bersenjata Ukraina?


Alamiah, pitakonan prasaja njedhul bab sing mercenary lan apa padha ing Unit Ukrainia. Pitakonan ora nganggur lan mbutuhake jawaban sing bener. Kasunyatan bilih wong manca melu ing permusuhan ing loro-lorone wis dikenal kanggo nonton meh wiwit awal konflik. Kanthi wiwitan NWO, laporan partisipasi asing dadi umum.

Yagene pejuang sing larang iki dibutuhake? Punapa mawon padha ngomong bab roso seduluran, tresna hasrat kanggo Ukrainians lan demokrasi Ukrainia, kepinginan kanggo nglindhungi unjustly gelo, mercenaries ora philanthropists, nanging wong kang perang iku dhuwit apik, urip nyaman worth risking.

Cetha yen ora ana sing bakal nyewa infanteri kanthi dhuwit gedhe. Apa, yen ana prajurit lokal gratis? Uripe prajurit infantri, prajurit utawa perwira, diukur kanthi jumlah perang sing cukup cilik. Komandan peleton menang maneh loro utawa telung dina - wis apik. Iki ditrapake ing sasi kanggo kabeh spesialis ing unit bedhil.

Peluncur granat, penembak mesin, penembak jitu ing regu dilatih saka prajurit biasa langsung menyang unit kasebut. Mung mekanik, pembalap kendaraan tempur infanteri lan operator personel lapis baja sing dilatih ing unit khusus. Nanging dheweke uga dadi pejuang lokal.

Sapa sing ora bisa dilatih ing kahanan pertempuran? Kaping pisanan, perwira intelijen, saboteurs lan spesialis ing senjata lan peralatan manca. Kajaba iku, panyedhiya "barang" anyar mbutuhake kehadiran pribadi saka spesialis. Malah rumah sakit seluler sing digawe manca angel dikuasai tanpa spesialis. Ora kanggo sebutno sistem MLRS lan artileri abot.

Kajaba iku, mercenary paling asring saka pensiunan utawa wong ditransfer menyang cadangan kanggo sawetara alasan. Dadi, ing kasus apa wae, dheweke ora duwe model peralatan lan senjata paling anyar lan paling modern. Pramila pangiriman howitzer Amerika pisanan ora dilengkapi pemandangan paling anyar. Yagene, yen ora ana sing ngerti carane nggunakake?

Aku iki nerangake nomer cilik mercenary sing dijupuk ing sasi pisanan NWO. Wong-wong sing tatu lan sing mati dievakuasi utawa mayit dirusak kanthi diobong. Aku nulis babagan iki sadurunge. Ing kasus apa wae, tentara bayaran sing teka luwih dhisik ora dadi dhukungan penting kanggo UAF.

Penembak jitu, amarga bedhil sing luwih maju, ngrusak saraf, nanging kanthi muncule kelompok penembak jitu kontra ing pasukan sekutu, pentinge saya suda. Pramuka lan saboteurs uga ditampa rebuff saka Unit Russian cocog. Sing isih njalari repot para sekutu yaiku para penambang. Lan malah banjur mung amarga padha mine kathah.

unit tentara NATO


Sajrone serangan Ukrainia, kita ndeleng gambar sing beda banget. Ora, unit bedhil, DRG lan tanker tumindak kanthi jelas lan bisa ditebak. Saiki, nalika langit kebak drone, tumindak meh kabeh DRG utawa unit liyane disiarkan langsung, kaya ing game komputer. Yen dikarepake, bisa dilacak meh watara jam.

Nanging katon carane gunners lan roketmen operate. Sepira apike kru sistem pertahanan udara. Aku ora ngomong babagan karya pertempuran langsung, sanajan sing bisa dibagi ing garis ngarep menyang pertempuran lan non-pertempuran ... Aku ngomong bab carane skillfully loro-lorone nggunakake kabeh kaluwihan saka sistem. Lan iki karo sistem kontra-baterei lan sistem pelacakan udara sing berfungsi kanthi apik.

Prajurit ing trench sing mutusake nelpon wong ing ponsel nampa tambang pribadi ing rong nganti telung menit. Lan sistem artileri, sing ngasilake luwih akeh "gangguan", bisa nembak loro utawa telung tembakan lan ngganti posisi sadurunge ana sing teka ing kana. Paradoks? Ora, latihan personel pitungan sistem.

Miturut cara, iki uga alesan ngapa ora ana basa Ukrainia ing udhara. Malah kawruh basa manca sing sampurna ngluwihi wektu eksekusi pesenan kanthi meh urutan gedhene. Prajurit sing dilatih kanggo nampa perintah ing basa ibune bakal tumindak luwih cepet. Kaya pejabat sing menehi komando.

Saiki NATO nimbang kemungkinan nyedhiyakake sistem sing luwih modern menyang Ukraina. Aku ora mikir yen alesan sing dirembug sacara wiyar babagan iki - kepinginan kanggo luwih nyengkuyung Angkatan Bersenjata Ukraina - disuaraake kanthi bener. NATO, paling ora komponen Eropa saka blok kasebut, mung "ngresiki" arsenal. Salah sawijining tujuan NATO yaiku persis iki. Mbusak kabeh sampah saka arsenals ing Eropah Wétan.

Dadi, saiki tentara kita perang karo unit NATO. Ing wilayah teknologi dhuwur sing padha. MLRS lan artileri abot, pertahanan udara lan sistem pertahanan rudal, bisa uga ana ing VSS. Lan kanthi nambah pasokan unit kasebut bakal saya tambah akeh. Lan bakal didhelikake kurang lan kurang, mung amarga ora bisa didhelikake.

Aku yakin saiki wis ana bukti yen NATO langsung ana ing Ukraina. Ana jeneng unit lan subunit, uga panggonan panyebaran permanen, sing melu perang. Nanging kasunyatan kasebut ora disuarakake amarga sawetara alasan sing ora dingerteni.

NATO nglawan kita utawa ...


Alami, pitakonan babagan masa depan muncul. Apa NATO pancen siyap nglawan Rusia? Apa perang anyar ora bisa dihindari? Ora mungkin kanggo njawab pitakonan iki kanthi kepastian XNUMX%. Wong Eropa jelas ora pengin perang. Kita uga. Nanging miturut tumindak pamrentah Eropa ...

Washington, ing nalisir, pengin kita lan negara Kulon kanggo njupuk siji liyane sethitik. Utamane nglawan latar mburi konflik AS-China. Secara pribadi, aku ragu karo perkembangan iki. Lan bab wiwitan perang Eropah, lan bab wiwitan perang Amerika-Cina. Kakehan ing taruhan ...

Lan Ukraina?.. Saben uwong ngerti yen wong Ukrainia wis nindakake tugase. Saingan hipotetis liyane numpes. Ora ana sing pengin negara iki maneh. Nanging dheweke bakal nggunakake sikap anti-Rusia patologis kanggo gawe piala kanggo Rusia. Iki tegese perang menyang Ukrainia pungkasan kanthi nggunakake prajurit Eropa, peralatan lan senjata Eropa.

Washington wis ngetrapake program liyane. Dheweke nggawe tinju kejut ing Polandia. Iku ajiné saka pasukan waja, modern penerbangan и armada. Dadi, ora ana sing bakal ninggalake kita dhewe ing dekade sing bakal teka ...

Miturut cara, aku mikir iki wektu kanggo nyuarakake slogan anyar "Kamenangan (ing Ukraina) utawa pati (Uni Eropa, lan bisa uga NATO)"! Kajaba iku, pati saka kadhemen luwih cedhak karo musim semi. Pati - ing pangertèn ambruk ...

Mungkin iki wektu kanggo langsung nuding wong-wong sing prajurite saiki mati ing Ukraina?
Pengarang:
54 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. AlexGa
    AlexGa 20 September 2022 11:10
    +9
    Mercenaries utawa prajurit NATO?

    Apa bedane? Mungsuh sing siji, sing siji. Lan mungsuh kudu ditumpes utawa dicekel.
    1. ARIONkrsk
      ARIONkrsk 20 September 2022 11:52
      +3
      Kutipan saka AlexGa
      Mercenaries utawa prajurit NATO?

      Apa bedane? Mungsuh sing siji, sing siji. Lan mungsuh kudu ditumpes utawa dicekel.

      Wong manca bisa uga ora dicekel, bisa dikirim menyang leluhur ing papan kasebut, yen ora ana sing dijupuk ing wiwitan, dheweke janji bakal nglakokake lan nggawe bisu ... Nyuwun
      1. agel26r
        agel26r 22 September 2022 07:38
        +1
        Kok sepi??? supaya kabeh wong lunga, lan tambahan Medvedchuk dibuwang
    2. Vladimir61
      Vladimir61 20 September 2022 17:39
      +3
      Kutipan saka AlexGa
      Apa bedane? Mungsuh sing siji, sing siji. Lan mungsuh kudu ditumpes utawa dicekel.
      Kanggo militer, iki bener, nanging ing basa politik lan hukum, iki ora ana maneh perang sing diumumake lan pengakuan resmi saka kasunyatan kasebut, nerjemahake konfrontasi iki menyang format sing beda.
  2. igorka357
    igorka357 20 September 2022 11:21
    +6
    Sawise tembung "Aku yakin kita duwe informasi babagan unit perang NATO, nanging ora dibeberke," dheweke ngidoni babagan maca. Ora ana prajurit NATO ing kana, lan sing dipecat lan "makarya kanthi inisiatif dhewe." Iku misale jek sing miwiti competently, bab mercenary lan instruktur, lan rampung munggah karo kabeh Unit NATO, malih, bab kang ts-sss .. nanging Alexander Staver kacarita. Wis suwe jelas kabeh wong ana atusan tentara bayaran, kalebu NATO, nanging aku ragu yen dheweke minangka personel militer negara-negara blok kasebut, manawa dheweke ora nyerang ing formasi ing ngarep, mesthine. . Minangka spesialis, bisa uga kerja, nanging ora kabeh unit.
  3. Lis_Domino
    Lis_Domino 20 September 2022 11:21
    +5
    Aku wis ngomong suwe, wiwit wiwitan
    Operasi kudu cepet lan sekeras bisa. Lan saiki perang "nganti Ukrainia pungkasan" ora ditindakake dening Kulon, nanging dening PDB kanthi slowness, sawetara jenis Leopoldism. PDB sing ora ndemek "pusat pengambilan keputusan" amarga sawetara alasan sing surem. Iku PDB sing menehi wektu Kyiv kanggo mobilize, menehi wektu kanggo nglatih Angkatan Bersenjata Ukraina dening instruktur NATO. Iku sabenere GDP sing ndadekake iku bisa kanggo nyuplai senjata kanggo Kyiv. Ora jelas kenapa kabeh iki ditindakake - ora ana panjelasan sing logis. Muddy nindakake NWO kanthi tujuan sing ora jelas. Iku mung "non-sadulur" kita - sing, misale jek, bisa dididik maneh, lan wong lanang kita padha mati ing loro-lorone. Sapa sing bakal mangsuli iki?
    1. Evilillion
      Evilillion 21 September 2022 07:52
      -5
      Tegese, apa Putin kudu disalahake amarga Mykols, sing wis dikembangke 30 taun kaya bajingan, terus berjuang kanggo rezim sing disengiti dhewe?

      Babagan omong kosong babagan pusat pengambilan keputusan sing wis suwe ora ana ing Ukraina, utawa babagan carane kudu ngganggu mobilisasi ing negara paling gedhe ing Eropah, aku ora weruh alesan kanggo takon.
      1. chetvertak
        chetvertak 22 September 2022 01:44
        -1
        Nanging dheweke ora megat kita babagan 70-80% saka rearmament (modernisasi) peralatan militer? Lan dheweke uga nyoba megat kita karo Perjanjian Minsk. AP GDP, Kementerian Luar Negeri, Duma Negara, Kementerian Pertahanan, TALK SHOW wis megat kita amarga akeh perkara ...
    2. Ryusei
      Ryusei 27 September 2022 08:41
      +1
      Ora, dheweke ora bisa dididik maneh, dheweke diwulang kanthi apik ....
  4. sabakina
    sabakina 20 September 2022 11:24
    -6
    Mercenaries utawa prajurit NATO? Pitakonan kanggo kita
    Pitakonan apa? Apa tembung "polyanitsa" dilarang dening PBB? Bakal bisa ngomong, Aku takon sampeyan ngiwa, dijupuk. Ora, mangga belok nengen, tumuju parapet. Utawa kanggo parapet. Lha wong sing ditembak bakal seneng kaya ngono.
  5. Mikhail Drabkin
    Mikhail Drabkin 20 September 2022 11:25
    +2
    Pengarang:

    Mungkin iki wektu kanggo langsung nuding wong-wong sing prajurite saiki mati ing Ukraina?

    —-Mungkin sampeyan bener lan mantan lan saiki NATO layanan militer peralatan Western. Nanging, ora ana bukti konklusif.

    —- Bisa uga Angkatan Bersenjata Ukraina ngirim kontingen kanggo latihan ing 2021 lan sadurungé, ora kanggo sebutno 2022. Iki rada kamungkinan.

    —- Kanthi kabeh pakurmatan, preduli saka maksud, pesen umum muni sabdho ... minangka panjelasan: "Rusia perang karo quasi-NATO ... sing negara apes ing ngarep .."
    1. Ramzaj99
      Ramzaj99 20 September 2022 20:51
      -1
      Kutipan: Mikhail Drabkin
      —-Mungkin sampeyan bener lan mantan lan saiki NATO layanan militer peralatan Western. Nanging, ora ana bukti konklusif.

      Kabeh jaringan, kabeh publik sing crammed karo video karo Amerika, lan ora minangka bagéan saka Angkatan Bersenjata Ukraina, nanging perang dhewe, ing unit kapisah. Apa maneh bukti sing dibutuhake.
      [https://t.me/partizan1941/32579]
      1. Ritter Runkel
        Ritter Runkel 11 Oktober 2022 22:31
        0
        Liefern Sie Beweise, Leichen, Verwundete, Gefangene, Namen,irgendwas greifbares, klagen Sie in den Medien an, informieren Sie die Öffentlichkeit, aber keine vagen Behauptungen.
  6. Ingushetia
    Ingushetia 20 September 2022 11:29
    0
    Mungkin iki wektu kanggo langsung nuding wong-wong sing prajurite saiki mati ing Ukraina?

    Apa pitakonan sing bener? Kanggo sapa persis kanggo nunjukake? Apa sing bakal kelakon sawise nuduhake (yen iki durung rampung sadurunge)? Apa artikel gedhe iki?
    1. AAG
      AAG 20 September 2022 15:49
      0
      Quote: Ingushetia
      Mungkin iki wektu kanggo langsung nuding wong-wong sing prajurite saiki mati ing Ukraina?

      Apa pitakonan sing bener? Kanggo sapa persis kanggo nunjukake? Apa sing bakal kelakon sawise nuduhake (yen iki durung rampung sadurunge)? Apa artikel gedhe iki?

      Ketoke - yen cukup umum - iku worth, pisanan kabeh, kanggo mutusaké kanggo dhewe.
      Minangka kanggo pointing metu, - kedaden kaping pirang-pirang ... kanggo "Komunitas Donya" (yen kita ngomong bab wong, wahing !!!). Miturut cara, iku worth njlentrehake pangerten istilah "komunitas donya" ... Apa iki wayang US ing Kepemimpinan negara EU, kepala organisasi "internasional"? ...
      Katon akeh, dawa ilang.
      Dhuh, rekan, koyone ambane komentar sampeyan iki ana ing kurung pesen sampeyan: "... yen iki durung rampung sadurunge ... ".!
      ... Yen sampeyan ngomong babagan 2014 ...
      Mbok menawa aku salah paham karo komentar sampeyan ... Nanging, sanajan mangkono, coba evaluasi acara kasebut saka sudut pandang ... kaya aku - ora sithik ...
      hi
  7. avia12005
    avia12005 20 September 2022 11:31
    +6
    Suwe-suwe SBO, luwih akeh tiwas.

    Tinimbang ngremukake mungsuh, alon-alon nresep pertahanane. Kanggo luwih saka 7 sasi, ora ana operasi nyerang. Terobosan dina pisanan ora diitung.

    Yen SVO duwe tujuan kabeh, banjur pasukan lan sarana diparengake kanggo nggayuh. Nanging yen ora ana, lan kabeh pangarep-arep kanggo sawetara jenis "perjanjian", banjur kita bakal weruh gambar sing kita deleng.

    Kanggo nyelehake tentara, NM LDNR lan sukarelawan ing posisi sing padha dipeksa kanggo perang kabeh wektu karo mungsuh nomer unggul, lan ing wektu sing padha ngomong bab kamenangan , Fantasi utawa mblusukake disengojo masyarakat. Nanging, ana asumsi liyane - kita kabeh mung bodho.
    1. chetvertak
      chetvertak 22 September 2022 01:57
      -1
      Aku setuju karo baris pungkasan! Nalika kita wiwit ngomong metu ing komentar babagan dandan technical lan shortcomings saka iki utawa peralatan militèr, kita lali sing kita bisa tetep ing sawetara kategori tanpa peralatan ing kabeh pasukan lan karo Angkatan Udhara. Pranyata uga ana kekurangan petugas sing nggegirisi, lan uga ana kurang saka 100 ewu sing direncanakake kanggo 500 ewu prajurit kontrak. nanging iki kedadeyan mung saka 2016-18, nalika kabeh kudu dilebokake ing mobilisasi perusahaan pertahanan. Nanging panguwasa kita mutusake kanggo nyimpen dhuwit kanggo tuku senjata, peralatan, seragam kanggo pasukan darat. Kurs dolar wis diganti!
  8. Tagan
    Tagan 20 September 2022 11:32
    -6
    Iku NATO, dipimpin dening Fashington, sing nglawan kita. Nuances ing piranti.
    Iki katon jelas yen kita nggatekake pasokan peralatan, amunisi, intelijen, instruktur, lan latihan. Lan malah pranata saka ing kono. Maneh, pangembangan operasi militer. Ditambah konfrontasi politik lan ekonomi.
    Ukraina, ing kabeh crita iki, utamane nyedhiyakake "daging".
    1. Ingushetia
      Ingushetia 21 September 2022 15:38
      -6
      Iku NATO, dipimpin dening Fashington, sing nglawan kita.

      Lan ing tanggal 24, ana sing ngarepake liyane, yen ing 21 NWO ora ana maneh NWO?
  9. Engineer
    Engineer 20 September 2022 11:39
    + 12
    Sembarang artikel babagan mercenary kudu, ing teori, miwiti review dokumen sing nemtokake status mercenary, nanging kok kita kudu iki? Iki angel, lan bisa nyebabake kesimpulan sing beda banget tinimbang sing dikarepake penulis. Kita duwe kabeh miturut konsep "keadilan".
    Apa keganggu karo topik iki? Nah, iki uga bisa dingerteni, kepiye tentara Angkatan Bersenjata RF "regroup" ing ngarepe para ukrofasis? Lan ing ngarepe NATO, calico temen beda.

    Kanggo sing lali. Sajrone pengepungan Mariupol, mung propagandis kesed ora nulis babagan tentara bayaran lan instruktur NATO sing manggon ing kana. Nanging saiki Mariupol dijupuk lan .... Lan kasepen. Sing kikuk. Ora ana tentara bayaran, prajurit NATO lan perwira ing antarane para tahanan. Vzhuh, lan sasi sawise nyerah, pejabat intelijen Keen Eye lan wartawan Sharp Sniff nemokake krematorium ing ngendi Ukronazis ngobong kabeh penjahat manca sing dikutuk. Panyiapan jero mangan lan takon liyane.

    Lan yen bisa, banjur apa ora terus?
    1. Usher
      Usher 27 September 2022 20:30
      0
      Kutipan saka Engineer
      Sembarang artikel babagan mercenary kudu, ing teori, miwiti review dokumen sing nemtokake status mercenary, nanging kok kita kudu iki? Iki angel, lan bisa nyebabake kesimpulan sing beda banget tinimbang sing dikarepake penulis. Kita duwe kabeh miturut konsep "keadilan".
      Apa keganggu karo topik iki? Nah, iki uga bisa dingerteni, kepiye tentara Angkatan Bersenjata RF "regroup" ing ngarepe para ukrofasis? Lan ing ngarepe NATO, calico temen beda.

      Kanggo sing lali. Sajrone pengepungan Mariupol, mung propagandis kesed ora nulis babagan tentara bayaran lan instruktur NATO sing manggon ing kana. Nanging saiki Mariupol dijupuk lan .... Lan kasepen. Sing kikuk. Ora ana tentara bayaran, prajurit NATO lan perwira ing antarane para tahanan. Vzhuh, lan sasi sawise nyerah, pejabat intelijen Keen Eye lan wartawan Sharp Sniff nemokake krematorium ing ngendi Ukronazis ngobong kabeh penjahat manca sing dikutuk. Panyiapan jero mangan lan takon liyane.

      Lan yen bisa, banjur apa ora terus?

      Apa kudune? Dheweke nyekel sawetara wong Inggris lan mateni wong liya ing kana. Liyane mlayu utawa mati. Apa masalahe?
  10. papan serat
    papan serat 20 September 2022 11:44
    0
    Hmm, aku mikir sing penulis bener. Wektu wis ilang. 2014 bakal dadi sing paling apik. Nanging panguwasa kita wedi lan wiwit main game multi-move. Ical, saiki prajurit padha mati.
    1. Lis_Domino
      Lis_Domino 20 September 2022 12:23
      -3
      Ya, ora kejawab, nanging ana kesempatan - yen, minangka bagéan saka persiapan, klompok ing Transnistria pisanan tambah (kanthi pretext apa wae) lan sawise wiwitan NMD, kudu pindhah menyang tapel wates kulon lan njupuk kontrol railway lan dalan gedhe Chop Uzhgorod Mukachevo, ana ora dadi akeh wong lan sing ora njupuk - nafig bakal jotosan munggah.
      1. Ingushetia
        Ingushetia 21 September 2022 15:40
        -3
        ya ora kejawab, nanging ana kesempatan

        Aku wonder apa bakal kelakon kanggo "kaping pindho kasempatan"? Sawise kabeh, ora ana jenderal utawa pejabat sing nurunake CBO ing jamban sing ditembak nganti saiki.
    2. Lis_Domino
      Lis_Domino 20 September 2022 12:36
      +2
      Ya, padha ora wedi - padha mung blunted. Ana "wong wicaksana" Surkov sing ngusulake rong wilayah Ukraina (Donetsk-Lugansk) kanggo dijejali Ukraina kanthi hak veto aksesi menyang NATO. Mung pranyata (tiba-tiba) dheweke dudu sing paling pinter. "Mitra Kulon" ing atine mesthi ngguyu nalika menehi Poroshenko prentah kanggo mlebu perjanjian Minsk amarga 1. Ora ana wong ing Kulon (masing-masing, ing Ukraina) sing bakal nglakokake. 2. Negara-negara Kulon VERY NEEDED wektu - supaya banderregime duwe wektu kanggo brainwash bagean saka populasi Ukraina sing tau ngadeg kanggo tetanggan apik karo Rusia. Kita ora butuh perjanjian Minsk; ing 2014, sisih kidul-wétan Ukraina, Nikolaev, Odessa, kaya Crimea, bisa dicopot tanpa ditembak. Kulon mbutuhake persetujuan Minsk. Ana siji bebener prasaja sing pimpinan kita kudu MEMB lan nulis ing bathuk lan muni kaya iki - West / USA ora bakal menehi tandha persetujuan sing ora ono gunane kanggo awake dhewe. kaya iki - NATE. Yen sampeyan mikir sing nyekel Gusti Allah dening jenggot lan mlebu kabeh - kesalahan, njagong mudhun lan mikir bab ngendi sampeyan miber. Coba implikasi kanggo masa depan. Kanggo 8 taun padha matèni Rusia ing Donbass, diobong ing House of Trade Union ing Odessa - iki bagéan saka jalaran.
      1. chetvertak
        chetvertak 22 September 2022 02:09
        -1
        Montyan ngomong akeh babagan iki! Aku ngerti yen miturut Perjanjian Minsk, kita kudu nambah modernisasi peralatan militer! Nanging ora ana kedadeyan kaya iki wiwit taun 2016.
  11. roket757
    roket757 20 September 2022 12:13
    -1
    Aku ora ngerti, kok pura-pura bodho? Kita pura-pura! Umume pamaca publikasi kita ngerti apa layanan militer.
    . Ngerti apa layanan militer ... iki ora cukup !!! Ing politik, ing kabeh seluk-beluk acara, kasunyatan, kahanan, sing ana saiki, mayoritas dadi bingung, ilang lan ... umume, kita bocah-bocah, wong bodho sing wis podo sirahe menyang lapangan salah !!!
    Kene lompat-lompat, sana-sini!!! Nyoba kanthi bantuan kawruh, pengalaman urip lan ... ing umum, kita nyoba ngerteni lan adoh saka mesthi, kita bisa nggawe kesimpulan sing bener ... alas, sayange, kabeh kudu sinau, lan malah nggodhok ing lingkungan tartamtu, supaya miwiti liyane, kurang, ngerti apa mengkono lan apa!!!
    1. amunisi
      amunisi 20 September 2022 12:51
      -7
      Kutipan saka roket757
      Nyoba kanthi bantuan kawruh, pengalaman urip lan ... ing umum, kita nyoba ngerteni lan adoh saka mesthi, kita bisa nggawe kesimpulan sing bener ... alas, sayange, kabeh kudu sinau, lan malah nggodhok ing lingkungan tartamtu, supaya miwiti liyane, kurang, ngerti apa mengkono lan apa!!!

      Попытки разобраться своими силами .. и собственным умишком - путь в тупик .. и даже к гибели. Потому что - " человеку это невозможно , а для Бога всё возможно ! "
      -------------------
      Kita ora sinau saka leluhur kita .. nanging maneh lan maneh kita langkah ing rake padha - Kita nyoba kanggo ngatasi masalah karo tension pikiran kita .. lan kekiyatan muspra. Dadi awake dhewe .. ing kahanan sing paling bingung lan ora duwe pengarep-arep (nyatane).
      ----------------
      Lan leluhur kita padha nangis lan pandonga marang Gusti Allah lan Theotokos Maha Suci! Lan Gusti Allah (liwat intercession saka Theotokos Maha Suci), wis welas asih .. banjur kabeh wis diatur .. malah kahanan ngarep-arep wis ditanggulangi.
      1. roket757
        roket757 20 September 2022 12:59
        +1
        Ngarep-arep marang Gusti, nanging aja nganti otakmu kaku ... sinau, sinau lan sinau maneh !!!
        Aku ora bakal ngomong sing banjur bakal rampung seneng, sendok lengkap, nanging ana kemungkinan luwih saka bodho.
        1. amunisi
          amunisi 20 September 2022 13:07
          -3
          Kutipan saka roket757
          Ngarep-arep marang Gusti, nanging aja nganti otakmu bosok

          "Nanging aja nggawe kesalahan dhewe" - Ya! Dadi aku ora nulis babagan iki .. nanging aku nulis yen kita nggawe kesalahan dhasar nalika mung dening dhewe pasukan lan nalar nyoba golek dalan metu.
          ------------
          Iku kabeh diwiwiti karo iki .. lan bilai "perestroika" .. lan ing lan ing .. Lan luwih - liyane hopelessness. Perselisihan skandal .. lan saben "pinter" .. kaya ..
          1. roket757
            roket757 20 September 2022 13:55
            -1
            USSR dudu negara sing ora ngerti, nanging ... ana sing ora cukup kanggo wong, nanging ana sing akeh banget. Sembarang ekstrem mbebayani lan mbebayani, mula kedadeyan kasebut bakal kedadeyan.
            Aku pengin ngelingi pengamatan sing menarik ... kepiye carane wong sing maca, ngerti, ngelingi crita babagan Henry "The trust that burst" tuku scam standar kaya MMM lan liya-liyane ??? Matématika, ekonomi lan kabeh langsung dadi jelas !!!
            Nanging uga babagan umume masalah sing kesandhung wong nalika runtuh USSR ....
            1. amunisi
              amunisi 20 September 2022 14:17
              -7
              Kutipan saka roket757
              USSR dudu negara sing ora ngerti, nanging ...
              ... carane wong ... tuku menyang scam standar kaya MMM .... matématika, lan kabeh wis cetha !!!
              Nanging uga babagan umume masalah sing kesandhung wong nalika runtuh USSR ....

              Isaac Newton iku jenius .. malah dadi menteri keuangan Inggris. Nanging dheweke uga ilang meh kabeh rejeki ing scam primitif (20 pound .. dhuwit gedhe). sad
              Dear Victor! paling satus kaping Hercules .. paling satus kaping Newton .. yen Gusti Allah ora ngayomi manungsa, ora ana sing bisa nulungi.
              1. roket757
                roket757 20 September 2022 14:23
                0
                Dadi sho, apa aku duwe sih? Lan, aku, sawise kabeh, ateis - materialis, dudu militan, tenan.
                Nanging isih, aku nganggep yen genetika apik ... memori, penasaran, logika lan kewarasan, plus pendidikan Soviet dipercaya, iku kabeh komponen perlu kanggo urip normal.
                Aku ora tau menang apa-apa ing lotre, senajan aku wis tau tresnani saka omong kosong kuwi ... nanging padha menehi cukup sawetara lotre. Aku tau malah menang ruble!
                1. amunisi
                  amunisi 20 September 2022 14:42
                  -6
                  Kutipan saka roket757
                  Dadi sho, apa aku duwe sih? Oh, aku ateis - materialis,

                  Gusti Allah ngreksa .. utawa Mungkin ing kulawarga sampeyan duwe wong suci saka Gusti Allah lan buku pandonga, lan saiki dheweke nyuwun sampeyan .. ana ing Swarga. Aku ora ngerti .. lan aku ora bisa ngerti.
                  -------------------
                  Nanging aku ora ngomong bab iku! Ora bab iku. Iki Vanity lan departure menyang sisih.
                  Aku nulis yen mung ngandelake "kewajaran" sampeyan.. lan mung ing kekuwatane dhewe iku bakal cilaka!
                  Lan aku ngerti .. sing .. Mungkin один saka sing maca bakal mikir .. utawa bisa uga ora siji. ((
                  Ing taun 1941, kita duwe sawetara kaunggulan ing tank lan pesawat .. lan ing artileri. Nanging serangan sukses pisanan mung cedhak Moscow. Nalika kita duwe tank kurang lan pesawat lan liyane saka Hitler. Amarga wong wiwit ndedonga .. lan Theotokos Maha Suci nyuwun Putra lan Gusti Allah kita.
                  1. roket757
                    roket757 20 September 2022 15:21
                    0
                    Ikon disimpen ing omah, iki minangka kenangan kanggo wong sing ditresnani lan ditresnani ... nanging permen / suguhan kanggo brownie / Pemilik ana ing pojok sing sepi!
                    Dadi, aku ora nate nyampurake IMAN karo agama ...
                    Iman, iki normal, kanggo akeh, perlu, nanging agama lan kabeh atribut sing ngiringi, adoh lan langsung saka aku, ora menarik.
  12. Stirbjorn
    Stirbjorn 20 September 2022 13:15
    +2
    Cetha yen ora ana sing bakal nyewa infanteri kanthi dhuwit gedhe. Apa, yen ana prajurit lokal gratis? Uripe prajurit infantri, prajurit utawa perwira, diukur kanthi jumlah perang sing cukup cilik. Komandan peleton menang maneh loro utawa telung dina - wis apik. Iki ditrapake ing sasi kanggo kabeh spesialis ing unit bedhil.

    Peluncur granat, penembak mesin, penembak jitu ing regu dilatih saka prajurit biasa langsung menyang unit kasebut. Mung mekanik, pembalap kendaraan tempur infanteri lan operator personel lapis baja sing dilatih ing unit khusus. Nanging dheweke uga dadi pejuang lokal.
    Sawetara konsep banget outdated, mbokmenawa saka Perang Donya I, yen ora sadurungé. Penembak jitu sing apik, umume, saka Gusti Allah .. lan kanthi peluncur granat senapan mesin, kabeh ora gampang. Dhéfinisi kasebut cocog, kajaba mung kanggo milisi, utawa terbat, lan ora kanggo prajurit profesional. Aku bakal ngutip saka Highline lan Starship Troopers
    - Saben uwong mikir yen cukup kanggo duwe loro lengen, loro sikil lan sirah kethul - lan iku, iku prajurit. Inggih, apik kanggo pakan meriam. Mungkin sing bakal wis cukup malah kanggo sawetara Julius Caesar. Nanging dina iki prajurit nyata minangka spesialis latihan paling dhuwur, sing ing industri liyane bakal disebut "master". Kita ora duwe hak ngakoni wong bodho ing pakaryan kita.
  13. Evgeny_Sviridenko
    Evgeny_Sviridenko 20 September 2022 13:42
    +1
    Kasunyatan bilih kita ora nyiapake perang nuklir iku ala. Ora, karo rudal, warheads, operator ing Rusia, aku kabeh iku apik. Nanging sapa sing ngomong ing ngendi dheweke duwe papan perlindungan bom sing paling cedhak? Kaya USSR ambruk, uga kabeh sistem pertahanan sipil. Ing USSR, ing perusahaan liyane utawa kurang gedhe ana papan perlindungan bom ( "Azovstal", contone, ora bakal ngapusi sampeyan). Perusahaan "kardus" saiki saka panel sandwich uga bakal diunekake kaya sapi sing ilat. Dadi wong-wong (ora kaya manajemen puncak) mung menyang "swarga".
    1. vladimirvn
      vladimirvn 20 September 2022 15:32
      +1
      Lan sing kandha yen sampeyan duwe papan sing cukup ing papan perlindungan bom. Iku mung kanggo profesional elit lan terkenal
    2. patang puluh wolu
      patang puluh wolu 20 September 2022 16:08
      -1
      Sapa sing ngomong ing ngendi dheweke duwe papan perlindungan bom sing paling cedhak?

      Ora ana sing ngerti papan perlindungan kasebut, amarga iki rahasia negara.
      1. Evgeny_Sviridenko
        Evgeny_Sviridenko 20 September 2022 17:36
        +2
        Iku cetha sing rahasia, amarga padha ora bisa ngomong sing, minangka tansah, padha nyolong kabeh lan poherili?
  14. cemeng
    cemeng 20 September 2022 13:52
    -4
    Masalah mercenary ing Ukraina bisa ditanggulangi cepet banget, ora supaya umum supaya ora dijupuk tawanan lan sing, digunakake goyangake snot ing ajiné ing pengadilan, aku ora ngerti, aku ora pengin, lan ing umum perawat volunteer lan padha nyerahke gegaman dening pasukan, omong kosong ing cendhak am
  15. Max1995
    Max1995 20 September 2022 16:44
    0
    Kabeh iki mung ploy.
    "Game" kasebut mesthi dimainake paling ora rong ...
    PMC Wagner lan liya-liyane sing ndhaptar ing gunung - apa sukarelawan utawa?
    Apa ana wong manca sing ditawan: sukarelawan, tentara bayaran utawa tentara NATO?
    Jawaban iki wis dikenal kanggo dangu.

    Pensiunan dijupuk, utawa dibuwang saka layanan - bang, lan dheweke wis dadi sukarelawan. Utawa mercenary. utawa PMC,
    Utawa kabeh bebarengan ... Padha ngerti gegaman, padha wis nguwasani technique, nanging dhuwit ... ora bakal tetep luwe. Angka bayaran kasebut diumumake kanthi resmi kanggo para Wagnerite, lan sukarelawan saka Rusia, lan wong Siria, lan wong Brasil ....

    Lan liyane saka apa sing diterangake wis diwilang logis kanggo dangu, yen sampeyan mbusak cithakan saka manual "ora ana sing bakal ngadeg munggah kanggo Ukraina, kabeh wong bakal buyar, padha mati ing togns lan rauh bakal mungkasi, ora ana sing bakal menehi. gaman, ora bakal ana rezim bebas visa, kabeh wong bakal dicolong, lan lemak bakal mandheg "
  16. Ruslan_Karmanov
    Ruslan_Karmanov 20 September 2022 17:18
    +1
    Ya, ing sawetara media Amerika ing wulan Agustus, dheweke wiwit terus terang nulis -is-escalating-the-deep-battlespace-fight- against-russia) yen pasukan khusus Inggris ana ing Ukraina. Lan, miturut omongane uwong, dheweke mung melu "latihan" Angkatan Bersenjata Ukraina ing kana. Lan ora melu perang. Sampeyan ora bisa mriksa, nanging nyatane - apa bedane? Padha ing Ukraina, lan apa iki ndadékaké kanggo nggawe cetha Vietnam padha. Ing endi Amerika Serikat ing wiwitan karo penasehat, lan banjur perang lengkap.
  17. Zaurbek
    Zaurbek 20 September 2022 18:20
    -6
    Apa ngerti Varietas saka slops? Kita mung bingung dhewe.
    Warga Ukraina iku tawanan perang, Ora warga negara ora tawanan perang.
    Yen dheweke dadi prajurit NATO, kenapa nggawa dheweke dadi tawanan perang? Lan garis tipis antarane PMCs lan Tentara punika subtleties saka kontrak ... Kaya kita karo Wagner PMCs lan kontraktor. Nanging kita perang ing urutan padha, lan sing ing negara manca.
  18. yowis
    yowis 20 September 2022 20:37
    0
    Kaping pirang-pirang sampeyan bisa mbaleni narasi sing padha: tentara bayaran yaiku Angkatan Bersenjata Ukraina. AS lan NATO lagi perang. "Negara Ukraina" minangka simulacrum sing perlu kanggo para tentara bayaran sing padha.
  19. landasan pacu-1
    landasan pacu-1 20 September 2022 21:11
    -2
    Aku yakin dina iki kita duwe bukti yen NATO langsung ana ing Ukraina. Ana jeneng unit lan subunit, uga panggonan panyebaran permanen, sing melu perang.. Nanging kasunyatan kasebut ora disuarakake amarga sawetara alasan sing ora dingerteni.
    Mesthi, sampeyan bisa nggoleki kucing ireng ing kamar peteng sing ora ana. Utamane yen sampeyan pengin nerangake masalah serius sing kita alami ...
  20. Vicontas
    Vicontas 20 September 2022 21:57
    -3
    Aku bakal mbaleni maneh! Supaya NATO ora ngganggu Ukraina, perlu kanggo ngetokke salah siji, malah anggota blok sing paling kumuh! Dadi, ndeleng sisa-sisa, "pusat pengambilan keputusan" nyoba nasibe dhewe. Lan, kanthi bener guessed, padha nguripake raos poto-pengawetan bebarengan karo otak! Pasukan Ukraina? Kutub, Rumania lan Inggris! Iki minangka calon daur ulang. Iku bisa kanggo co-milih Balts, nanging aku suggest pulo Inggris cilik, pisanan, padha mrentah, lan iku seng di pengeni kanggo mencet "loteng", sing, pusat nggawe kaputusan - sirah! Serangan kanthi "Dagger" utawa "Zircon" sing ora bisa dicegat ing bangunan MI-6 lan Kementerian Pertahanan lan fasilitas militer - iki bakal dadi kejutan sing bakal nggawe otak sapa wae ing papan sing bener! Lan ora mung ing Inggris, nanging ing saindhenging NATO lan AS! Nanging luwih apik kanggo ngliwati Lisa saka Rute - sawise kabeh, ing kepala negara musuhan, iki cara paling apik kanggo ngalahake wong! Lan aja wedi Perang Donya Katelu - ndeleng apa sing kedadeyan karo salah sawijining "pemimpin", wong liya bakal nguripake buntute, lan enem enem bisa umume cipratan ing semak belukar! Utamane yen sampeyan ngomong yen "hadiah" sabanjure "sregep" isi! Nanging karo daya kasur kuwi, iki mung bisa dadi ngimpi! Sanajan perang wis ana!
  21. TEX-50
    TEX-50 21 September 2022 07:28
    +1
    Ana sing ngomong: "Ayo padha munggah!" Nem sasi wis liwati.
  22. Evilillion
    Evilillion 21 September 2022 07:49
    +2
    Mesthi, aku wildly nuwun, nanging ana definisi legal, lan ing wektu sing padha, aja lali bab personel militèr Soviet, utamané pilot, sing langsung melu ing permusuhan ing taun beda, kang USSR ora resmi partai. konflik kasebut.
  23. AVESSALOM
    AVESSALOM 21 September 2022 16:03
    -4
    Mbuwang wong manca luwih akeh, aja njupuk tawanan (sawise interogasi - kanthi biaya).Yen ora ana awak, ora ana bisnis.
  24. Tagan
    Tagan 21 September 2022 16:26
    -1
    Quote: Ingushetia
    Iku NATO, dipimpin dening Fashington, sing nglawan kita.

    Lan ing tanggal 24, ana sing ngarepake liyane, yen ing 21 NWO ora ana maneh NWO?

    Aku mikir opsi beda dianggep. Évakuasi populasi sipil saka Donbass diwiwiti luwih awal tinimbang wiwitan SVO.
  25. Kanca
    Kanca 22 September 2022 01:47
    0
    Mungkin iki wektu kanggo langsung nuding wong-wong sing prajurite saiki mati ing Ukraina?

    Kanggo miwiti, iku bakal apik kanggo nunjukaké wong-wong sing nggawe pribadi lan nggawe pancasan ing release dijupuk "Azov" lan mercenary manca.
    Ing dina iki aku maca yen papan karo sepuluh tentara bayaran Barat nggawe penerbangan Rusia-Arab Saudi.
    Nanging kita dikandhakake kaping satus yen ora bisa diijolake, mung pengadilan lan regu tembak. Kenapa sampeyan kudu ngapusi wong ing pasuryan?
    Lan saiki saben mercenary potensial weruh yen dheweke kejiret ing Ukraina, ora bakal kelakon kanggo wong, kang bakal digawa dening pesawat kanggo Arab Saudi utawa langsung menyang Ukraina.
    Apa isin, sial, apa isin!
  26. NicholasZ
    NicholasZ 22 September 2022 12:13
    0
    Lan sing lan liyane. Kanggo mbusak kabeh wong lan ngandhani kabeh wong carane mbebayani.
  27. Ilanatol
    Ilanatol 24 September 2022 13:49
    -1
    Kutipan saka: Lis_Domino
    Iku mung "non-sadulur" kita - sing, misale jek, bisa dididik maneh, lan wong lanang kita padha mati ing loro-lorone.


    "Ora sedulur" ora bakal bisa sinau maneh. Banderist sing apik yaiku Banderist sing mati.