Review militèr

Dadi, apa sabanjure? Yen dumadakan "menang"

129
Dadi, apa sabanjure? Yen dumadakan "menang"



Tangi, negara gedhe ... saka sofas


Penulis cathetan kasebut ora mung wong tuwa - dheweke wis umur "ora cocog kanggo non-combatant". Nanging kasunyatan manawa kita duwe akeh utawa meh kabeh sing ana ing mburi kita ora nyuda hak milih. Sanadyan swarane wong nangis ana ing ara-ara samun.

Ing ara-ara samun demokratis, mesthi, ora ana sing peduli yen kembang api ing ibukutha sawise kekalahan abot ora mung omong kosong, nanging uga pitenah. Utamané considering carane saiki ing wilayah Kharkiv ing "Westerners" sing mulihake "dhawuhe dhewe."

Fasis-Nazi, aja padha ngerti istilah kasebut, mung wong SS lan bajingan Bandera ing taun 1941 lan 1942 kanthi jujur ​​nyebutake urutane "anyar". Lan sawise kabeh, wong ing panggonan sing padha, ing "alun-alun" saiki, dianggep bener. Lali kabeh, nganti Babi Yar lan Krasnodon.

Nanging, apa sing kita ngomong babagan "Pengawal Muda" lan Krasnodon - iki wilayah Lugansk, iki "Rusnya", iki tanah "pemisah". Kang, Nanging, Westerners, Nazi lan Kyiv tamba addicts kanggo sawetara alesan tenan pengin bali. Kanggo nyumerepi, supaya ngimpi babagan Gilyak lan Muscovite dadi kenyataan?

Moskalyaka wis ora pengin ngerti apa-apa bab NWO kanggo setengah taun saiki, kang kita, nyatane, nimbang perang sipil anyar ing Rusia. Takon - kenapa? Ya, amarga Ukraina ora dadi seger, nanging ora lungse proyèk anti-Rusia.

Yen Rusia ora bisa dikalahaké, padha kudu dipérang - misale jek sing Kanselir Jerman Bismarck mlaku-mlaku karo idea iki, lan Winston Churchill enom mesthi ora disdain. Elinga carane ngandika bab dheweke - kabeh iki nemokke dening Churchill ing 1918.

Nalika dikunci, dheweke enggal-enggal sujud nyembah marang Rusia - wis dadi perdana menteri, Inggris - kaya ngono. Lan banjur "dikunci" dening Nazi, sing saiki dadi sung babagan, yen ora ing London lan Kyiv, banjur ing Lviv lan nang endi wae ing antarane "Westerners", mesthi.

Kutukan saka Kharkov


Mudhun kanggo bisnis, pakar sofa. Mungkin kita bakal dirungokake ing Kremlin, ing ngendi dheweke ujar manawa ana owah-owahan gedhe. Ing kasus apa wae, para teknolog politik, sing gagal babagan dhukungan informasi saka SVO, kabeh sing bisa ditindakake, wis rampung dibusak. Apa ngenteni owah-owahan sing luwih apik iku pitakonan liyane.

Iki bakal dadi wektu kanggo ngresiki intelijen lan kontra intelijen, nanging kita bakal ngerti babagan iki mengko. Sawise Balakleya lan Izyum, mung pesenan karo medali dianugerahi Pengawal Rusia. Inggih, apa bab militèr ... Lan apa - militèr, misale jek, pancene duwe sethitik kanggo nyalahke kanggo.

Dheweke ora duwe pesenan normal nalika ana obrolan kosong ing Timur Jauh. Iki dudu sing sepisanan wong Rusia saya sehat ing cedhak Kharkov, lan akeh sing wis ditulis babagan iki (Apa kabeh dadi angel cedhak Kharkov). Miturut cara, iku ala near Kharkov luwih saka sapisan sadurunge.

Serangan balik pisanan ing mangsa 1941 gagal, nalika Jerman dibuwang maneh ing cedhak Moskow, lan Rostov direbut maneh, lan Tikhvin, sing mbantu Leningrad nahan blokade kasebut. Banjur ana mangsa panas 1942 lan nyoba kanggo Cut metu lis Barvenkovsky. Pasukan sing akeh dibangun - negara ora ngluku kabeh mangsa lan musim semi kanthi muspra, lan ana sawetara bantuan ing Lend-Lease, nanging wis diwiwiti.


Nanging, para komandhan wis adoh banget, lan kabeh wong pengin menang. Kita maju tank Jerman piyambak Cut kolom, lan supaya padha kudu muter bali menyang Stalingrad. Musim panas 1942 ora kurang angel tinimbang ing taun 1941, nanging negara kasebut wis bener-bener diatur maneh kanthi dhasar perang.

Banjur, sawise Stalingrad, nalika katon yen kita mung bakal maju, Field Marshal Manstein meh menehi kita jawaban - encirclement ora bisa, nanging Kharkov dijupuk maneh saka Rusia ing spring 1943 maneh. Lan ngarep stabil mung ing wangun Kursk salient.

Lan sawise kabeh, malah sawise Peperangan Kursk, sawise Prokhorovka, Jerman nyoba maneh kanggo ngranggeh Kharkov. Persimpangan Kharkiv kanthi strategis meh lengkap kontrol ing wilayah ageng, sing, kanthi tangan entheng Lenin lan kanca-kancane, tau direkam ing Radyansk Ukraina.

Minangka, Nanging, lan primordially Russian Donbass. Lan para pejuang kita kudu ngilangi akibat saka kemurahan satus taun kepungkur saiki.

Ing baris pungkasan


Saiki, sawise counteroffensive sing diumumake sacara luas dening Kyiv, dadi jelas kanggo kabeh wong yen ing wulan Februari kita mung dipeksa nyerang dhisik. Saben uwong, amarga ukrov wangkal, patron lan liberalisme karo pacifists ora perlu kanggo persuaded.

Saiki, nalika counteroffensive sing padha, kudu diakoni, nalika sukses, kita bisa dipeksa kanggo nanggepi sing luwih serius. Apa perlu kanggo ngelingi tembung presiden sing "kita durung miwiti." Lan supaya pers Western rant babagan bedhil kita lungse lan metu saka pluru.

Ing ngarep, kita, ora mung Nazi, wis cukup masalah lan kangelan, nganti kekurangan, ora, ora copters lan komputer, nanging rompi antipeluru dhasar. Lan akeh sing wis nulis skenario paling negatif. Persis miturut ndhikte Zelensky utawa Arestovich - babagan "demilitarisasi Rusia."

Lan apa - padha arep tekan Kremlin? Lan dheweke nawakake konsensus Washington, kanthi kekuwatan liberalisme sing padha. Ayo, kita ora bisa nyingkirake apa sing kita duwe. Lan sing paling awon kabeh skenario negatif kanggo Rusia mung bali menyang 1991.

Dadi, apa sabanjure? Agresif kanggo watesan, negara tetanggan, ing ngendi para pengungsi bali, ing ngendi puluhan ewu Ukrainia "rong atus" wis nggawe kamar. Umume, sing paling awon, dudu saka Nazi, lan umume wong Rusia dhewe.

Utawa ana wong sing kudu dielingake kepiye Rusia wungu sawise rakit, sawise Wektu Masalah lan sawise isin Perdamaian Paris sing mungkasi Perang Krimea. Apa pancene ora jelas yen Rusia ora bakal nyerahake Crimea utawa Donbas sanajan ing jeblugan kabeh NATO. Wangsulan karo apa - ana.

Lan ing kene sampeyan dudu Suriah utawa Serbia, lan kaya ngono, tanpa akibat, ora bakal bisa ngebom sapa wae. Lan ya, sanajan kita saiki wis ilang meh kabeh sing kredit saka dateng antarane pedunung wilayah Kherson lan Zaporozhye, malah antarane Luhansk lan Donetsk sedulur. Kita bakal bali, kita mesthi bakal bali.
Liyane bab iku sukses pisanan kita ing Ukraina padha embittered kakehan, nanging nesu Burns paling embittered pisanan. Ing negara kita, saiki aja nesu nesu, nanging nesu, sing mulya saka lagu.

Ing mburi garis abang


Nyatane, wong Rusia, wong Rusia ora duwe apa-apa kanggo njupuk saka Ukrainia, lan ora ndhelikake nesu marang dheweke. Kajaba, mesthi, dheweke dudu algojo. Ing negara kita, sanajan saiki, ora bakal ana wong sing mlumpat utawa ngucapake lagu babagan pembunuhan amarga "kuning-kuning".

Lan Kharkov sing dikutuk Allah ora asing karo kita, iki kutha Rusia, ing ngendi akeh sing wis dilatih kanggo sengit marang Rusia lan kabeh Rusia. Lan dheweke ngebom dheweke kanthi selektif mung kanggo alasan iki. Senajan perlu kanggo nambani malah incurable, lan malah kene ing Rusia.

Numpes virus Nazi, kaya antidote ngrusak racun ing awak. Kasep kanggo mbuktekake manawa fase penyakit sing beda wis teka. Garis abang ing mburi. Lan apa sing kedadeyan ing wengi Senin iki wis ora cukup kanggo kamenangan.

Napa ora ana pengulangan - apa kita nuduhake sawetara jinis humanisme maneh? Dadi sawise kabeh, kita njaluk tutugan saka counteroffensive nanggepi? Saiki sampeyan kudu mbayar luwih akeh kanggo kamenangan tinimbang ing wiwitan CBO. Iki ala, nanging ora ana sing bisa ditindakake, lan ora mung ing sisih wétan, nanging kabeh Ukraina kudu ditinggal tanpa listrik.


Sanajan tanpa bahan bakar, sisih wétan bisa uga cukup. Nanging ora ana sing kesusu ngrusak depot lan kilang minyak. Nanging kita bisa uga ora bisa. Lan ora kabeh bisa ditanggulangi dening infanteri karo artileri. Lan yen kita terus pura-pura yen kita ora ndeleng utawa ngremehake peralatan NATO, lan instruktur kanthi intelijen, nganti intelijen ruang, lan kabeh unit mercenary, kita bakal entuk luwih saka siji serangan balik.

Sauntara sing padha, mung kanggo sewengi, likuidasi Ukroenergy minangka sukses banget, ora kabeh misil mabur ing ngendi wae, lan akeh sing ditembak dening pertahanan udara Nazi, sing bisa ditindakake saka wilayah Moskow sawetara wulan. biyen. Dadi sampeyan kudu mencet lan mencet liyane. Kita mung ditinggal tanpa pilihan.

Lan saka rembugan, sing Mentri Luar Negeri kita ujug-ujug ngelingi kanggo sawetara alesan, sing, sampeyan ndeleng, iku pratandha ala banget, ora ana sing diarep-arep. Kita wis ngelingake iki saka Kiev. Saiki, sawise 20 September, dheweke janji bakal ngumumake apa wae saka Kremlin. Ya, ora suwe ngenteni, sanajan Nazi mung butuh telung utawa patang dina kanggo nglawan serangan balik, lan apa wae.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
kyiv.directspeech.net.ua, pro-tank.ru, cdn.bolnews.com
129 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Diana Ilyina
    Diana Ilyina 15 September 2022 16:08
    + 17
    Miturut informasi paling anyar, krungu ing minibus, saka sumber sing cedhak karo Kremlin, sawise 20 September bakal ... 21 September! Informasi kasebut 100 persen, Lavrov kanthi pribadi ngonfirmasi aku liwat telpon! ngguyu
    PS Kenapa penulis ing wiwitan artikel nulis dhewe minangka non-combatants? Podymov kayane ora umur 70 taun, dheweke isih cukup pas kanggo trenches, nanging luwih apik kanggo ngunggahake kritik saka sofa sing alus lan anget tinimbang saka trenches. Saka sofa, luwih katon ...
    1. Wend
      Wend 15 September 2022 16:14
      +9
      Penulis cathetan kasebut ora mung wong tuwa - dheweke wis umur "ora cocog kanggo non-combatant".
      Aku elinga ing Perang Patriotik Agung iku ora ngganggu, lan malah saiki ing umur Donbass ora alangan. Lan padha menyang milisi, lan padha munggah menyang mesin, lan padha menyang partisans. Saben uwong mbantu kanthi cara apa wae.
      1. Perse.
        Perse. 15 September 2022 16:51
        + 60
        Quote: Wend
        Aku elinga ing Perang Patriotik Agung iku ora babras
        Banjur tujuan lan tujuane luwih jelas, kekuwatane populer, lan ekonomi wis direncanakake.
        Contone, Ural Volunteer Tank Corps.
        Volunteer Tank Corps digawe ing wektu sing paling cendhak amarga kerja lembur sing ora dibayar lan tabungan pribadi saka pedunung ing wilayah kasebut. Luwih saka 70 yuta rubel diklumpukake. Penambang, metallurgists lan tukang tank Nizhny Tagil nggawe kontribusi gedhe kanggo pambentukan korps.

        Personil uga direkrut saka wong-wong sing kerja ing Urals. Calon dianggep lan disetujoni ing rapat kerja. Pilihan kasebut ketat, 9660 wong saka 115 ewu sing nulis aplikasi kanggo enrollment ing korps tank lulus. Ing Nizhny Tagil, 10,5 saka 544 sukarelawan dipilih.


        Saiki, pisanan sampeyan kudu ngerti carane oligarki kita beda-beda saka Ukrainia. Apa kabeh dadi murky karo SVO, carane kapentingan egois bisnis gedhe melu kene. Pungkasan, kenapa panguwasa kita ngidini Nazi mateni Rusia ing Donbass suwene 8 taun, kenapa dheweke ora langsung ngakoni DPR lan LPR, paling asring diarani "republik sing nyatakake diri"? Apa NMD diwiwiti mung nalika dadi mokal kanggo nindakake apa-apa, lan carane NMD ngrancang supaya "sarwa" sing wiwit meh podo Gamble karo kesempatan ora kejawab kanggo serangan nyegah? Ora kejawab kasempatan ing 2014, lan 8 taun ora cukup kanggo latihan, supaya prajurit saiki lagi diklumpukake dening kabeh donya kanggo peralatan lan quadrocopters? Mangkene pitakonan sing dakkarepake kanggo nampa jawaban, uga sapa ahli strategi sing apik, sing pengin njupuk Kyiv ing gop-stop, sanajan ana sing kasedhiya ...
        1. Wend
          Wend 15 September 2022 17:01
          -16
          Kutipan saka Perse.
          Quote: Wend
          Aku elinga ing Perang Patriotik Agung iku ora babras
          Banjur tujuan lan tujuane luwih jelas, kekuwatane populer, lan ekonomi wis direncanakake.
          Contone, Ural Volunteer Tank Corps.
          Volunteer Tank Corps digawe ing wektu sing paling cendhak amarga kerja lembur sing ora dibayar lan tabungan pribadi saka pedunung ing wilayah kasebut. Luwih saka 70 yuta rubel diklumpukake. Penambang, metallurgists lan tukang tank Nizhny Tagil nggawe kontribusi gedhe kanggo pambentukan korps.

          Personil uga direkrut saka wong-wong sing kerja ing Urals. Calon dianggep lan disetujoni ing rapat kerja. Pilihan kasebut ketat, 9660 wong saka 115 ewu sing nulis aplikasi kanggo enrollment ing korps tank lulus. Ing Nizhny Tagil, 10,5 saka 544 sukarelawan dipilih.


          Saiki, pisanan sampeyan kudu ngerti carane oligarki kita beda-beda saka Ukrainia. Apa kabeh dadi murky karo SVO, carane kapentingan egois bisnis gedhe melu kene. Pungkasan, kenapa panguwasa kita ngidini Nazi mateni Rusia ing Donbass suwene 8 taun, kenapa dheweke ora langsung ngakoni DPR lan LPR, paling asring diarani "republik sing nyatakake diri"? Apa NMD diwiwiti mung nalika dadi mokal kanggo nindakake apa-apa, lan carane NMD ngrancang supaya "sarwa" sing wiwit meh podo Gamble karo kesempatan ora kejawab kanggo serangan nyegah? Ora kejawab kasempatan ing 2014, lan 8 taun ora cukup kanggo latihan, supaya prajurit saiki lagi diklumpukake dening kabeh donya kanggo peralatan lan quadrocopters? Mangkene pitakonan sing dakkarepake kanggo nampa jawaban, uga sapa ahli strategi sing apik, sing pengin njupuk Kyiv ing gop-stop, sanajan ana sing kasedhiya ...

          Lan saiki tujuane wis jelas, ora kanggo oligarki, nanging kanggo negara. Kanggo Rusia dadi mandhiri, lan ora dadi tambahan bahan mentah, kaya sing ditindakake ing taun 90-an.
          1. parusnik
            parusnik 15 September 2022 17:58
            + 30
            Kanggo Rusia dadi mandhiri, lan dudu lampiran bahan mentah
            Ya, ayo nandur kentang lan tangi saka dhengkul. Nanging apa bab 30 taun, 30, Karl, negara iki diuripake menyang appendage bahan mentahan? Lan saiki apa jenis kraman lan ngomong kanggo West kolektif:
            "- Ya, aku mbalela! Aku mbalela! Lan sampeyan dudu raja sing paling gedhe, nanging mung sing pinunjul, lan ora liya! (c)"
            1. Wend
              Wend 15 September 2022 18:01
              -20
              Kutipan saka parusnik
              Kanggo Rusia dadi mandhiri, lan dudu lampiran bahan mentah
              Ya, ayo nandur kentang lan tangi saka dhengkul. Nanging apa bab 30 taun, 30, Karl, negara iki diuripake menyang appendage bahan mentahan? Lan saiki apa jenis kraman lan ngomong kanggo West kolektif:
              "- Ya, aku mbalela! Aku mbalela! Lan sampeyan dudu raja sing paling gedhe, nanging mung sing pinunjul, lan ora liya! (c)"

              Sampeyan salah, sajrone 30 taun negara kasebut ditarik saka katergantungan Kulon, mula luwih becik Karl tetep meneng ing kasus iki, sampeyan bisa lulus kanthi pinter)
              1. parusnik
                parusnik 15 September 2022 18:18
                + 17
                Sampeyan salah, kanggo 30 taun negara iki ditarik metu saka katergantungan saka Kulon
                Nanging kepiye Rusia dadi gumantung ing Kulon, sing ditarik metu sajrone 30 taun? Dheweke wiwit narik metu sawise tembung EBN ing Kongres Amerika "Gusti Allah mberkahi Amerika?" (c) Lan keplok ing Duma kanggo congressmen Amerika? Partners nganti 24 Februari, lan sawise ora negara loropaken?
                1. Tech_Orkestra
                  Tech_Orkestra 15 September 2022 21:02
                  +4
                  Kutipan lengkape kaya mangkene:




                  Nanging sakperangan alesan iki mercilessly Cut metu.
                2. Wend
                  Wend 16 September 2022 10:56
                  -3
                  Kutipan saka parusnik
                  Sampeyan salah, kanggo 30 taun negara iki ditarik metu saka katergantungan saka Kulon
                  Nanging kepiye Rusia dadi gumantung ing Kulon, sing ditarik metu sajrone 30 taun? Dheweke wiwit narik metu sawise tembung EBN ing Kongres Amerika "Gusti Allah mberkahi Amerika?" (c) Lan keplok ing Duma kanggo congressmen Amerika? Partners nganti 24 Februari, lan sawise ora negara loropaken?

                  Ya, sampeyan ora urip ing wektu kasebut, sing bisa disalahake, utawa sampeyan minangka Cossack sing salah ditangani. Ing kasus apa wae, negara kasebut pasrah ing taun 90-an. Ora butuh wektu akeh kanggo ngrusak negara, nanging kadhangkala satus taun ora cukup kanggo mulihake.
                  1. frog
                    frog 17 September 2022 13:31
                    -4
                    Luwih angel nyirnakake organisme sing sehat, ora kaya sing lara.
                    Elingi Fidel karo wong jenggot lan kesempatan. Lan asile. Lan ora kurang karismatik Che lan asil.
                    1. Wend
                      Wend 19 September 2022 10:07
                      0
                      Kutipan saka kodhok
                      Luwih angel nyirnakake organisme sing sehat, ora kaya sing lara.
                      Elingi Fidel karo wong jenggot lan kesempatan. Lan asile. Lan ora kurang karismatik Che lan asil.

                      Lan apa sing kudu dielingi. Sampeyan ndeleng pembangunan ekonomi lan wilayah Kuba, negara cilik, luwih gampang kanggo mundhakaken. Lan wiwit taun 60-an, Kuba digedhekake dening USSR. Sawisé runtuh Uni Sovyèt ing taun 1991, Kuba nandhang susah: ora ana dhukungan saka pihak Amérika utawa Uni Sovyèt, dhèwèké kudu mlebu rezim penghematan. amarga ngangkat larangan kasebut. Ing taun 1993, 1996 zona bebas ekonomi digawe ing Kuba. Mung ing taun 3, tingkat pertumbuhan PDB negara bisa ngluwihi tandha negatif, yaiku 2002%. Ing taun 1,8, pamaréntah Kuba ngidini aktivitas bisnis ing pulo kasebut. Wis ing 2010, luwih saka 2012 ewu wirausaha wis kadhaptar. Pengeluaran pemerintah ing 380 rada luwih dhuwur tinimbang revenue: $ 2015 milyar versus $ 2,9 milyar. Utang umum $ 2,7 milyar. Industri ekstraktif lan manufaktur Kuba ora dikembangake. Panggabungan ing PDB cilik: contone, industri ekstraktif mung 25,2%. Nanging pulo kasebut nduweni cadangan nikel sing akeh, ing babagan volume, Kuba rangking kaping 3 ing donya. Inggih lan td Dadi conto sing ora kasil. Sampeyan ngomong luwih angel ngrusak awak sing sehat ngguyu Lan elinga coronavirus, mowed mudhun loro sehat lan lara. Dadi ana akeh virus kasebut kanggo negara apa wae. Virus utama yaiku separatisme lan hawa nafsu kanggo kekuwatan, sing mengaruhi negara apa wae, kalebu Amerika Serikat. Pitakonan yaiku carane dheweke bakal ngatasi. Negara-negara Kulon kanthi kegilaan sing angel, nanging Rusia seneng karo separatis ing taun 1917 lan ing pungkasan taun 90-an. Hasile ketok.
                      1. frog
                        frog 19 September 2022 10:45
                        -1
                        Dear ...... Apa sampeyan bisa ngomong babagan liyane sing menarik babagan dheweke? Banjur aku ngerti sethithik babagan pulo iki ..... Sedhih wae ....
                        Kanggo wong sing duwe bakat khusus, sawetara pengagum Marxisme lan Leninisme ora maca kanthi apik. Ora maneh.
                        Lan, sabenere, bab kasunyatan sing dadi-disebut. "kahanan revolusioner". Lan nalika njupuk wangun, Fidel nakal sing mlumpat ing kono, sing, EMNIP, ora duwe trunks cukup kanggo kabeh "barbudos" kang, paling sawetara, nindakake apa. Ora suwe, Che sing paling karismatik ilang emosine, kanthi pengalaman lan dhukungan. Dheweke ngajokake teori-teori ..... Klasik wis ketinggalan jaman, jarene ..... Hasile wis ngerti.
                        Iku bab iku, ora luwih. Aku pribadi ngormati Fidel lan Ostrov. Dheweke duwe sawetara karakter kanggo sinau lan sinau ....
                        Nanging pidato ora babagan iku. Lan babagan kasunyatan manawa negara, kanthi syarat, gedhe, sampeyan bakal nyiksa kanthi nglanggar. Nanging yen ... ora cukup kelangan, kaya, contone, Batista kang Kuba - asil dikenal.
                        Nanging kanggo USSR kuwoso jaman pungkasan (lan ora mung)) sampeyan bisa ngomong dongeng kanggo shkolota. Aku - ninada, pliiiz ......
                      2. Wend
                        Wend 19 September 2022 11:41
                        0
                        Kutipan saka kodhok
                        Dear ...... Apa sampeyan bisa ngomong babagan liyane sing menarik babagan dheweke? Banjur aku ngerti sethithik babagan pulo iki ..... Sedhih wae ....
                        Kanggo wong sing duwe bakat khusus, sawetara pengagum Marxisme lan Leninisme ora maca kanthi apik. Ora maneh.
                        Lan, sabenere, bab kasunyatan sing dadi-disebut. "kahanan revolusioner". Lan nalika njupuk wangun, Fidel nakal sing mlumpat ing kono, sing, EMNIP, ora duwe trunks cukup kanggo kabeh "barbudos" kang, paling sawetara, nindakake apa. Ora suwe, Che sing paling karismatik ilang emosine, kanthi pengalaman lan dhukungan. Dheweke ngajokake teori-teori ..... Klasik wis ketinggalan jaman, jarene ..... Hasile wis ngerti.
                        Iku bab iku, ora luwih. Aku pribadi ngormati Fidel lan Ostrov. Dheweke duwe sawetara karakter kanggo sinau lan sinau ....
                        Nanging pidato ora babagan iku. Lan babagan kasunyatan manawa negara, kanthi syarat, gedhe, sampeyan bakal nyiksa kanthi nglanggar. Nanging yen ... ora cukup kelangan, kaya, contone, Batista kang Kuba - asil dikenal.
                        Nanging kanggo USSR kuwoso jaman pungkasan (lan ora mung)) sampeyan bisa ngomong dongeng kanggo shkolota. Aku - ninada, pliiiz ......

                        Lan ora ana sing ngandhani dongeng, iki kasunyatan sing kita urip nalika iku. Lan sampeyan uga bisa ngormati sapa wae, nanging revolusi apa wae mung nyebabake ambruk negara, perang sipil lan divisi masyarakat. Revolusi dudu cara kanggo ngrampungake masalah ing negara. Ya, sampeyan kudu sinau saka Fidel Castro karakter kayata pimpinan Ukraina, Moldova lan landak karo wong-wong mau) Lan miturut cara sampeyan ngomong, sampeyan isih kudu sinau babagan masalah kasebut)
                      3. frog
                        frog 19 September 2022 11:53
                        -1
                        Oke, ayo nyoba ngunyah .... Sanajan mamang ngoyak))
                        Lan ora ana sing ngandhani dongeng, iki kasunyatan sing kita urip nalika iku.

                        CHSH, Aku uga urip banjur. Lan ora mung aku. Lan aku ora nandhang sosis, mobil pribadi lan jins liyane. Nanging dupa, sing tuwuh saben taun, ora mung katon kanggo aku. Kajaba iku, aku seneng karo Uni sing wis tilar donya. Saka mung wong mati lara kanggo dangu, lan tanpa perawatan, alamiah mati. Sayange. Lan kanthi perawatan, bakal dadi entitas sing beda.
                        Lan sampeyan uga bisa ngormati sapa wae, nanging revolusi apa wae mung nyebabake ambruk negara, perang sipil lan divisi masyarakat. Revolusi dudu cara kanggo ngrampungake masalah ing negara.

                        Dadi, kanggo bakat ..... Kahanan revolusioner dibentuk dhewe. Kabijakan kepemimpinan sing ora apik. Banjur padha mung nggunakake.
                        Awit sampeyan ana deigned kanggo nindakake oratorio darmabakti kanggo Pulo, Aku weruh sing aku ngormati Fidel. Kanggo sethitik ngerti carane lan apa ana. Saka peserta, paling ora bisa, sayangé. Lan maneh, kanggo sing wasis, para peserta ing "konstruksi tentrem". Mulane, ora perlu ngutip buku referensi statistik ing kene, miturut statistik, kabeh uga apik karo kita ......
                        Cara njlentrehake (nganti sawetara) saya suwe saya ora ngetung. Luwih menarik apa sing diomongake wong kasebut. Lan banjur saka stands tembung ayu sing banjur mili, apa saiki pour. Banjur kita metu menyang donya nyata lan ndeleng ... "dheweke adoh banget saka wong", lan saka urip nyata banget.
                      4. Wend
                        Wend 19 September 2022 14:29
                        0
                        Kutipan saka kodhok
                        Oke, ayo nyoba ngunyah .... Sanajan mamang ngoyak))
                        Lan ora ana sing ngandhani dongeng, iki kasunyatan sing kita urip nalika iku.

                        CHSH, Aku uga urip banjur. Lan ora mung aku. Lan aku ora nandhang sosis, mobil pribadi lan jins liyane. Nanging dupa, sing tuwuh saben taun, ora mung katon kanggo aku. Kajaba iku, aku seneng karo Uni sing wis tilar donya. Saka mung wong mati lara kanggo dangu, lan tanpa perawatan, alamiah mati. Sayange. Lan kanthi perawatan, bakal dadi entitas sing beda.
                        Lan sampeyan uga bisa ngormati sapa wae, nanging revolusi apa wae mung nyebabake ambruk negara, perang sipil lan divisi masyarakat. Revolusi dudu cara kanggo ngrampungake masalah ing negara.

                        Dadi, kanggo bakat ..... Kahanan revolusioner dibentuk dhewe. Kabijakan kepemimpinan sing ora apik. Banjur padha mung nggunakake.
                        Awit sampeyan ana deigned kanggo nindakake oratorio darmabakti kanggo Pulo, Aku weruh sing aku ngormati Fidel. Kanggo sethitik ngerti carane lan apa ana. Saka peserta, paling ora bisa, sayangé. Lan maneh, kanggo sing wasis, para peserta ing "konstruksi tentrem". Mulane, ora perlu ngutip buku referensi statistik ing kene, miturut statistik, kabeh uga apik karo kita ......
                        Cara njlentrehake (nganti sawetara) saya suwe saya ora ngetung. Luwih menarik apa sing diomongake wong kasebut. Lan banjur saka stands tembung ayu sing banjur mili, apa saiki pour. Banjur kita metu menyang donya nyata lan ndeleng ... "dheweke adoh banget saka wong", lan saka urip nyata banget.

                        Sinau sejarah, kahanan revolusioner ora mbentuk dhewe, dibentuk kanthi biaya investasi finansial. A kraman kawangun dening dhewe, kang pungkasanipun katindhes. Lan sinau sejarah maneh!
                      5. frog
                        frog 19 September 2022 14:34
                        -2
                        Kaya sing wis dakkandhakake, Che uga percaya yen dheweke paling pinter ....
                        Kanggo investasi finansial lan liya-liyane - kampanye, dudu kanggo aku sinau sejarah ing kene ....
                      6. Wend
                        Wend 20 September 2022 09:27
                        0
                        Kutipan saka kodhok
                        Kaya sing wis dakkandhakake, Che uga percaya yen dheweke paling pinter ....
                        Kanggo investasi finansial lan liya-liyane - kampanye, dudu kanggo aku sinau sejarah ing kene ....

                        Ya mung kanggo kowe
            2. dmi.pris
              dmi.pris 15 September 2022 18:17
              + 31
              Miturut cara .. Negara Agung Rusia .. Nanging kita isih nyedhiyakake gas menyang Jerman .. Lan dheweke "Mars" menyang Ukraina. Saka sing mateni kita ...
            3. Popov Artyom
              Popov Artyom 21 September 2022 01:33
              -1
              Kajaba iku, sajrone 23 taun kepungkur, iki ditindakake dening wong sing padha sing dina iki arep nyritakake babagan kabeh negara, nanging turu luwih awal.
          2. solois2424
            solois2424 15 September 2022 18:13
            -6
            Kang menehi kritik dening minus, ana akeh Ukrainia-sympathizers ing situs.
          3. ARIONkrsk
            ARIONkrsk 15 September 2022 18:19
            +8
            Quote: Wend
            Kutipan saka Perse.
            Quote: Wend
            Aku elinga ing Perang Patriotik Agung iku ora babras
            Banjur tujuan lan tujuane luwih jelas, kekuwatane populer, lan ekonomi wis direncanakake.
            Contone, Ural Volunteer Tank Corps.
            Volunteer Tank Corps digawe ing wektu sing paling cendhak amarga kerja lembur sing ora dibayar lan tabungan pribadi saka pedunung ing wilayah kasebut. Luwih saka 70 yuta rubel diklumpukake. Penambang, metallurgists lan tukang tank Nizhny Tagil nggawe kontribusi gedhe kanggo pambentukan korps.

            Personil uga direkrut saka wong-wong sing kerja ing Urals. Calon dianggep lan disetujoni ing rapat kerja. Pilihan kasebut ketat, 9660 wong saka 115 ewu sing nulis aplikasi kanggo enrollment ing korps tank lulus. Ing Nizhny Tagil, 10,5 saka 544 sukarelawan dipilih.


            Saiki, pisanan sampeyan kudu ngerti carane oligarki kita beda-beda saka Ukrainia. Apa kabeh dadi murky karo SVO, carane kapentingan egois bisnis gedhe melu kene. Pungkasan, kenapa panguwasa kita ngidini Nazi mateni Rusia ing Donbass suwene 8 taun, kenapa dheweke ora langsung ngakoni DPR lan LPR, paling asring diarani "republik sing nyatakake diri"? Apa NMD diwiwiti mung nalika dadi mokal kanggo nindakake apa-apa, lan carane NMD ngrancang supaya "sarwa" sing wiwit meh podo Gamble karo kesempatan ora kejawab kanggo serangan nyegah? Ora kejawab kasempatan ing 2014, lan 8 taun ora cukup kanggo latihan, supaya prajurit saiki lagi diklumpukake dening kabeh donya kanggo peralatan lan quadrocopters? Mangkene pitakonan sing dakkarepake kanggo nampa jawaban, uga sapa ahli strategi sing apik, sing pengin njupuk Kyiv ing gop-stop, sanajan ana sing kasedhiya ...

            Lan saiki tujuane wis jelas, ora kanggo oligarki, nanging kanggo negara. Kanggo Rusia dadi mandhiri, lan ora dadi tambahan bahan mentah, kaya sing ditindakake ing taun 90-an.

            Kanggo nindakake iki, perlu kanggo ngresiki kabeh sisa-sisa kekuwatan, lan utamane moneter lan finansial, lan kanthi radikal ngganti dalan ekonomi.
            1. Wend
              Wend 16 September 2022 10:58
              -3
              Kutipan saka ARIONkrsk
              Quote: Wend
              Kutipan saka Perse.
              Quote: Wend
              Aku elinga ing Perang Patriotik Agung iku ora babras
              Banjur tujuan lan tujuane luwih jelas, kekuwatane populer, lan ekonomi wis direncanakake.
              Contone, Ural Volunteer Tank Corps.
              Volunteer Tank Corps digawe ing wektu sing paling cendhak amarga kerja lembur sing ora dibayar lan tabungan pribadi saka pedunung ing wilayah kasebut. Luwih saka 70 yuta rubel diklumpukake. Penambang, metallurgists lan tukang tank Nizhny Tagil nggawe kontribusi gedhe kanggo pambentukan korps.

              Personil uga direkrut saka wong-wong sing kerja ing Urals. Calon dianggep lan disetujoni ing rapat kerja. Pilihan kasebut ketat, 9660 wong saka 115 ewu sing nulis aplikasi kanggo enrollment ing korps tank lulus. Ing Nizhny Tagil, 10,5 saka 544 sukarelawan dipilih.


              Saiki, pisanan sampeyan kudu ngerti carane oligarki kita beda-beda saka Ukrainia. Apa kabeh dadi murky karo SVO, carane kapentingan egois bisnis gedhe melu kene. Pungkasan, kenapa panguwasa kita ngidini Nazi mateni Rusia ing Donbass suwene 8 taun, kenapa dheweke ora langsung ngakoni DPR lan LPR, paling asring diarani "republik sing nyatakake diri"? Apa NMD diwiwiti mung nalika dadi mokal kanggo nindakake apa-apa, lan carane NMD ngrancang supaya "sarwa" sing wiwit meh podo Gamble karo kesempatan ora kejawab kanggo serangan nyegah? Ora kejawab kasempatan ing 2014, lan 8 taun ora cukup kanggo latihan, supaya prajurit saiki lagi diklumpukake dening kabeh donya kanggo peralatan lan quadrocopters? Mangkene pitakonan sing dakkarepake kanggo nampa jawaban, uga sapa ahli strategi sing apik, sing pengin njupuk Kyiv ing gop-stop, sanajan ana sing kasedhiya ...

              Lan saiki tujuane wis jelas, ora kanggo oligarki, nanging kanggo negara. Kanggo Rusia dadi mandhiri, lan ora dadi tambahan bahan mentah, kaya sing ditindakake ing taun 90-an.

              Kanggo nindakake iki, perlu kanggo ngresiki kabeh sisa-sisa kekuwatan, lan utamane moneter lan finansial, lan kanthi radikal ngganti dalan ekonomi.

              Perlu, akeh sing wis ditindakake lan bakal terus ditindakake, nanging luwih dhisik sampeyan kudu ngrampungake operasi khusus lan numpes Nazisme.
          4. rtutaloe
            rtutaloe 15 September 2022 21:34
            + 17
            Kanggo wiwitan, luwih becik ninggalake WTO lan ora cepet-cepet menyang panguburan ratu Inggris. Lan ora jelas negarane sapa.
            1. mbayar
              mbayar 16 September 2022 01:57
              +8
              Kutipan saka: rtutaloe
              lan ora kesusu menyang pemakaman ratu Inggris.

              Nanging iki ratune. Nyuwun
          5. tsvetahaki
            tsvetahaki 16 September 2022 01:11
            +3
            Kanggo Rusia dadi mandhiri, lan ora dadi tambahan bahan mentah, kaya sing ditindakake ing taun 90-an.

            Lan saka apa ora bakal dadi tambahan bahan mentah? Kanggo 22 taun, mung lepen wis dibangun lan kaancam bakal punah, trampolin, impor substitusi lan "unparalleled ing donya" lan dumadakan metu saka apa-apa ???
            Kanggo nylametake lan menangake negara - ora ana cara metu, kita bakal nindakake.
            Nanging apa tegese kita ora bakal dadi tambahan bahan mentah tanpa NATO ing Ukraina? Akeh warga kita mung ngimpi babagan iki lan ditindakake, impene dadi kenyataan.
            1. Wend
              Wend 16 September 2022 11:13
              -1
              Kutipan saka tsvetahaki
              Kanggo Rusia dadi mandhiri, lan ora dadi tambahan bahan mentah, kaya sing ditindakake ing taun 90-an.

              Lan saka apa ora bakal dadi tambahan bahan mentah? Kanggo 22 taun, mung lepen wis dibangun lan kaancam bakal punah, trampolin, impor substitusi lan "unparalleled ing donya" lan dumadakan metu saka apa-apa ???
              Kanggo nylametake lan menangake negara - ora ana cara metu, kita bakal nindakake.
              Nanging apa tegese kita ora bakal dadi tambahan bahan mentah tanpa NATO ing Ukraina? Akeh warga kita mung ngimpi babagan iki lan ditindakake, impene dadi kenyataan.

              Ya, saka acara sing kedadeyan. Ora bakal ana sumber energi sing murah kanggo Kulon. Iki diomongake dening presiden kita!
              1. tsvetahaki
                tsvetahaki 16 September 2022 19:57
                0
                Ora bakal ana sumber energi sing murah kanggo Kulon.

                Dadi apa?
                Kita kudu tuku akeh barang, kita ora duwe dhewe. Apa sing bakal kita adol? Hutan menyang China? - ora bakal cukup.
                Apa kita bakal nindakake kita? Kanggo negara 140 yuta kanthi pendidikan lan basis industri sing rusak - 50 taun kanggo optimis. Republik gedhang cocog karo akeh kita, kita ora bakal ketegangan. Napa, contone, VAZ kudu nyekel munggah karo tingkat zapvdny, yen padha tuku tho ??
                1. Wend
                  Wend 19 September 2022 09:54
                  -1
                  Kutipan saka tsvetahaki
                  Ora bakal ana sumber energi sing murah kanggo Kulon.

                  Dadi apa?
                  Kita kudu tuku akeh barang, kita ora duwe dhewe. Apa sing bakal kita adol? Hutan menyang China? - ora bakal cukup.
                  Apa kita bakal nindakake kita? Kanggo negara 140 yuta kanthi pendidikan lan basis industri sing rusak - 50 taun kanggo optimis. Republik gedhang cocog karo akeh kita, kita ora bakal ketegangan. Napa, contone, VAZ kudu nyekel munggah karo tingkat zapvdny, yen padha tuku tho ??

                  Sampeyan wis 10 taun kepungkur ing pambiji Rusia. Akeh sing wis diprodhuksi lan ora mbutuhake tuku liwat gunung, supaya liyane ora mung bisa diganti, nanging uga diimpor.
              2. frog
                frog 17 September 2022 13:33
                -3
                Apa dheweke bakal menyang Timur saiki? Kang, ing bagean, kang bakal adol maneh menyang Kulon. Lan ya, Amerika Serikat, umume, ora peduli babagan rega sumber daya kanggo Eropa. Sing luwih larang, luwih apik ...
          6. Kumis Kok
            Kumis Kok 16 September 2022 04:18
            +8
            Kanggo negara??? Kanggo sapa? Wong utawa wong sing manggon "paling apik" ing negara, oligarki, pengusaha lan kabeh tentara wakil lan menteri? 8 taun ing Donbass nyeret metu proses ing podo karo ngowahi Donbass menyang zona lepas pantai, tuku munggah bisnis lan produksi. Utawa padha mbuwang ing chain saka kontrak unprofitable kanggo njaluk sawetara produk kita kanggo sen. Apa iki dudu negara sing, kajaba kepala "Supreme" sing lungguh ing dhampar, posisi lan posisi liyane mung pindhah ing bunder saka siji menyang liyane? Lan iki negara ngendi Kepemimpinan ditampa ing pembuangan, sanajan bagean, nanging paling saka superpower ambruk. Kanthi populasi, pabrik lan perusahaan sing akeh, meh kabeh produksi lan industri wis ilang. Populasi wis suda. Lan sajrone 30 taun, pimpinan duwe alesan kanggo panyebab stagnasi. Dadi mungkin masalah ana ing manual? Lan ing Ukraina, dheweke uga ngupayakake kabijakan sing ndhukung oligarki, nanging uga DINYATAKAN yen dheweke kerja kanggo RAKYAT. Dadi, chatter ing ngarepe pasuryan saka Pamilih, ana prakara apa wong arep, mbalela kanggo nyata (lan ora kaya ing Kyiv ing 2014). Kanthi miwiti NWO, kita menehi alesan SIGNIFICENT kanggo warga Ukraina wiwit percaya karo Propaganda sing wis ana ing kuping wiwit pungkasan taun 2013. Iku mung sing oligarki Ukraina lan Rusia ora nuduhake kliring. Lan wong-wong padha nandhang sangsara. Lan nalika wong-wong terus percaya "dheweke kabeh Nazi / Rusia, kita apikan lan alus, kita nyoba nggayuh katentreman, nanging dheweke ora ngidini, tegese iki minangka KEWAJIBAN kanggo mbela jagad kanthi senjata ing tangan kita. tangan."
            Bangsa Ukraina lan Rusia duwe asal-usul sing padha lan ora ana alesan kanggo mateni saben liyane. Nanging ana uga alasan lan pratelan kanggo wong "paling apik" ing kantor sing wis pirang-pirang taun nyiapake lemah, nyebabake permusuhan.
            1. Wend
              Wend 16 September 2022 11:14
              -2
              Quote: Mustachioed Kok
              Kanggo negara??? Kanggo sapa? Wong utawa wong sing manggon "paling apik" ing negara, oligarki, pengusaha lan kabeh tentara wakil lan menteri? 8 taun ing Donbass nyeret metu proses ing podo karo ngowahi Donbass menyang zona lepas pantai, tuku munggah bisnis lan produksi. Utawa padha mbuwang ing chain saka kontrak unprofitable kanggo njaluk sawetara produk kita kanggo sen. Apa iki dudu negara sing, kajaba kepala "Supreme" sing lungguh ing dhampar, posisi lan posisi liyane mung pindhah ing bunder saka siji menyang liyane? Lan iki negara ngendi Kepemimpinan ditampa ing pembuangan, sanajan bagean, nanging paling saka superpower ambruk. Kanthi populasi, pabrik lan perusahaan sing akeh, meh kabeh produksi lan industri wis ilang. Populasi wis suda. Lan sajrone 30 taun, pimpinan duwe alesan kanggo panyebab stagnasi. Dadi mungkin masalah ana ing manual? Lan ing Ukraina, dheweke uga ngupayakake kabijakan sing ndhukung oligarki, nanging uga DINYATAKAN yen dheweke kerja kanggo RAKYAT. Dadi, chatter ing ngarepe pasuryan saka Pamilih, ana prakara apa wong arep, mbalela kanggo nyata (lan ora kaya ing Kyiv ing 2014). Kanthi miwiti NWO, kita menehi alesan SIGNIFICENT kanggo warga Ukraina wiwit percaya karo Propaganda sing wis ana ing kuping wiwit pungkasan taun 2013. Iku mung sing oligarki Ukraina lan Rusia ora nuduhake kliring. Lan wong-wong padha nandhang sangsara. Lan nalika wong-wong terus percaya "dheweke kabeh Nazi / Rusia, kita apikan lan alus, kita nyoba nggayuh katentreman, nanging dheweke ora ngidini, tegese iki minangka KEWAJIBAN kanggo mbela jagad kanthi senjata ing tangan kita. tangan."
              Bangsa Ukraina lan Rusia duwe asal-usul sing padha lan ora ana alesan kanggo mateni saben liyane. Nanging ana uga alasan lan pratelan kanggo wong "paling apik" ing kantor sing wis pirang-pirang taun nyiapake lemah, nyebabake permusuhan.

              Sampeyan bisa perang kanggo negara liya, kanggo Ukraina utawa kanggo Amerika Serikat, apa sing luwih cocog karo sampeyan?
              1. Kumis Kok
                Kumis Kok 17 September 2022 12:31
                0
                Secara resmi, aku duwe hak kanggo perang kanggo kesejahteraan Ukraina, wiwit aku lair ing kana. Nanging aku duwe logika sing cukup kanggo ngerti - perjuangan kanggo "negara" saiki yaiku perjuangan kanggo para pemimpine. Lan aku padha sumelang ing bab wong, lan wong internasional lan arang duwe alesan kanggo sengit saben liyane!
                Persaudaraan buruh - lan ora ana liyane!
                1. Wend
                  Wend 19 September 2022 10:10
                  -1
                  Quote: Mustachioed Kok
                  Secara resmi, aku duwe hak kanggo perang kanggo kesejahteraan Ukraina, wiwit aku lair ing kana. Nanging aku duwe logika sing cukup kanggo ngerti - perjuangan kanggo "negara" saiki yaiku perjuangan kanggo para pemimpine. Lan aku padha sumelang ing bab wong, lan wong internasional lan arang duwe alesan kanggo sengit saben liyane!
                  Persaudaraan buruh - lan ora ana liyane!

                  Iki apik kanggo wong, aku lair ing Donbass, aku isih duwe sederek. sawetara ing wilayah mardika, liyane ing pendhudhukan saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Aku wis manggon ing Rusia wiwit umur 2, kanggo kula Ukraina iku Rusia. Iku mung Nazi lan Bandera sing kudu diilangi lan bakal ana tatanan lengkap.
                  1. Kumis Kok
                    Kumis Kok 19 September 2022 12:56
                    0
                    Inggih, yen nerangake klarifikasi, banjur aku saka Gorlovka, wilayah Donetsk. Lan apa sing diganti? Saking menika, kabijakan ingkang sakmenika taksih leren-leren kaiket kaliyan mupangat kangge para oligarki lan pejabat? Apa kita nindakake kabeh kanggo wong? Ing Ukraina lan ing Rusia, para pamimpin wis nindakake lan nindakake kabeh kanggo awake dhewe. Lan kasunyatan manawa Nazi muncul ing Ukraina mung minangka akibat saka kasunyatan manawa oligarki Ukraina mbutuhake aparat kekuwatane dhewe. Yen ana negara sing bener-bener populer, Nazi iki ora bakal metu lan ora bakal mulai nggodho warga menyang sisihe kanthi propaganda sing diapusi. Lan omong-omong, ing Ukraina saiki ana wong Ukrainia bersenjata minangka Nazi? Apa pancene nganti saiki ora ana sing ngerti yen 8 taun kita diprovokasi kanggo nyerang, lan pimpinan Rusia ambruk. Iku kedaden amarga muter menyang permissiveness. Kepemimpinan Ukrainia lan Rusia nuduhake bisnis kasebut. Iku mung Ukraina, ing ijol-ijolan kanggo keuntungan, njaluk bantuan saka bisnis Eropah gedhe. Lan Rusia ngira yen wis cukup "gedhe" kanggo ngalahake pepadhamu sing "sombong". Nanging pamaréntah Ukrainia, utawa Rusia, utawa Eropah, ora mikir babagan populasi lan pikirane. Dheweke mung pengin menang kompetisi. Lan apa sing dipikirake populasi (apa sing kudu dipikirake) bakal diterangake liwat propaganda. Kita bakal ing saben cara bisa nolak prabédan antarane budaya Ukrainia lan basa, padha bakal menehi ing "artificiality" saka Ukrainia. Dheweke bakal luwih akeh nyandhingake nasionalis karo wong-wong sing mung tresna marang negarane. Ing Ukraina, dheweke bakal menehi inspirasi babagan ambisi "kekaisaran" saben wong Rusia, yen kabeh wong Rusia mung pengin ngrebut tanah sabisa. Ing Eropah, dheweke bakal ngomong babagan Ukraina sing "ora duwe pertahanan" lan "ora lugu", sing diserang Pu pribadi amarga dheweke minangka diktator edan.
                    Ora ana sing bakal ngomong yen wong biasa ora butuh perang iki sadurunge utawa saiki. Para politisi lan oligarki dhewe teka kanthi "masalah" ing antarane awake dhewe, dheweke dhewe ngumumake lan dhewe-dhewe nimbali wong-wong mau kanggo nyembelih supaya "ngrampungake masalah kasebut." Ing wektu sing padha, nyurung saben wong sing ngomong yen tujuan lan kepinginan saka populasi ora ana hubungane karo tujuan lan kepinginan pimpinan babagan "Unpatriotisme lan pengkhianatan"
                    1. Wend
                      Wend 19 September 2022 14:26
                      -1
                      Quote: Mustachioed Kok
                      Inggih, yen nerangake klarifikasi, banjur aku saka Gorlovka, wilayah Donetsk. Lan apa sing diganti? Saking menika, kabijakan ingkang sakmenika taksih leren-leren kaiket kaliyan mupangat kangge para oligarki lan pejabat? Apa kita nindakake kabeh kanggo wong? Ing Ukraina lan ing Rusia, para pamimpin wis nindakake lan nindakake kabeh kanggo awake dhewe. Lan kasunyatan manawa Nazi muncul ing Ukraina mung minangka akibat saka kasunyatan manawa oligarki Ukraina mbutuhake aparat kekuwatane dhewe. Yen ana negara sing bener-bener populer, Nazi iki ora bakal metu lan ora bakal mulai nggodho warga menyang sisihe kanthi propaganda sing diapusi. Lan omong-omong, ing Ukraina saiki ana wong Ukrainia bersenjata minangka Nazi? Apa pancene nganti saiki ora ana sing ngerti yen 8 taun kita diprovokasi kanggo nyerang, lan pimpinan Rusia ambruk. Iku kedaden amarga muter menyang permissiveness. Kepemimpinan Ukrainia lan Rusia nuduhake bisnis kasebut. Iku mung Ukraina, ing ijol-ijolan kanggo keuntungan, njaluk bantuan saka bisnis Eropah gedhe. Lan Rusia ngira yen wis cukup "gedhe" kanggo ngalahake pepadhamu sing "sombong". Nanging pamaréntah Ukrainia, utawa Rusia, utawa Eropah, ora mikir babagan populasi lan pikirane. Dheweke mung pengin menang kompetisi. Lan apa sing dipikirake populasi (apa sing kudu dipikirake) bakal diterangake liwat propaganda. Kita bakal ing saben cara bisa nolak prabédan antarane budaya Ukrainia lan basa, padha bakal menehi ing "artificiality" saka Ukrainia. Dheweke bakal luwih akeh nyandhingake nasionalis karo wong-wong sing mung tresna marang negarane. Ing Ukraina, dheweke bakal menehi inspirasi babagan ambisi "kekaisaran" saben wong Rusia, yen kabeh wong Rusia mung pengin ngrebut tanah sabisa. Ing Eropah, dheweke bakal ngomong babagan Ukraina sing "ora duwe pertahanan" lan "ora lugu", sing diserang Pu pribadi amarga dheweke minangka diktator edan.
                      Ora ana sing bakal ngomong yen wong biasa ora butuh perang iki sadurunge utawa saiki. Para politisi lan oligarki dhewe teka kanthi "masalah" ing antarane awake dhewe, dheweke dhewe ngumumake lan dhewe-dhewe nimbali wong-wong mau kanggo nyembelih supaya "ngrampungake masalah kasebut." Ing wektu sing padha, nyurung saben wong sing ngomong yen tujuan lan kepinginan saka populasi ora ana hubungane karo tujuan lan kepinginan pimpinan babagan "Unpatriotisme lan pengkhianatan"

                      Ing endi sampeyan wis ndeleng negara wong sing sejatine? Ing wayahe, mung ana sawetara negara sing bisa diarani sing dipandu dening kabecikan kanggo negara lan wargane, lan salah sijine yaiku Rusia! Dheweke ora ngandelake oligarki, nanging ing profesional ing lapangan, akeh profesional sing wis suwe diremuk ing negara kasebut.
                      • Swara 17 taun, Putin nambah budget Rusia 22 kaping, mbuwang militer - 30 kaping, GDP - 12 kaping (Rusia mlumpat saka 36th ing donya ing syarat-syarat GDP kanggo 6th panggonan),
                      • Tambah cadangan emas lan ijol-ijolan manca dening 48 kaping!
                      • bali 256 celengan mineral kanggo yurisdiksi Russian (3 kiwa bali!).
                      • nyuwil "liberal" paling enslaving ing sajarah perjanjian enggo bareng produksi - PSAs (panjelasan ing ngisor iki)
                      • nasionalisasi 65% saka industri lenga lan 95% saka industri gas lan akeh industri liyane.
                      • ngunggahake industri lan tetanèn (kanggo 5 taun berturut-turut Rusia wis peringkat 2-3 ing donya ing babagan ekspor gandum, nyusul Amerika Serikat, sing saiki ana ing posisi 4th).
                      • mundhak gaji rata-rata ing sektor publik dening 18,5 kaping liwat 12 taun,
                      • Inggih, iku cukup trifle: Putin (yaiku dheweke) suda punah saka populasi Rusia saka 1,5 yuta wong taun ing 1999 kanggo 21 ing 2011, i.е. 71,5x.
                      • Kajaba iku, Putin mbatalake persetujuan Khasavyurt - saéngga mbela integritas Rusia, ngumumake NPO - kolom 5th lan nglarang para wakil duwe akun ing luar negeri, mbela Suriah, mandheg perang ing Chechnya. Penghapusan PSA dening Putin minangka prestasi gedhe! PSA minangka persetujuan INI sing Amerika wis ngrampok Rusia wiwit taun 90-an lan minangka gantine Yeltsin diwenehi utangan.
                      Iki sing diraih presiden kita, miturut pendapat sampeyan, ngandelake para oligarki ngguyu
                      1. Kumis Kok
                        Kumis Kok 20 September 2022 10:02
                        0
                        1. Indikator PDB ora nuduhake kesejahteraan populasi biasa. GDP minangka jumlah kabeh bathi finansial ing sawijining negara. Nanging iki ora ateges kabeh dhuwit disebarake kanthi rata. Utawa analogi karo "omah sing ana sing mangan daging lan sing liyane kubis, nanging rata-rata saben wong mangan gulungan kubis" ora ngerti sampeyan? Saiki Prancis, Inggris Raya lan Korea Selatan luwih murah tinimbang Rusia babagan PDB, nanging kualitas sumber daya umum (omah, infrastruktur), pasokan pangan lan kahanan upah ora luwih ala tinimbang kita. Malah luwih apik.

                        2. Tambah cadangan emas lan ijol-ijolan manca - considering carane didol saka separo kapindho 80s, nalika cadangan emas dadi langka, iku ora dadi angel kanggo nambah massa. Efek dhasar sing kurang. Ya, lan ing taun-taun pungkasan, luwih kerep ana kabar yen kita lagi ngedol emas kanggo transaksi sing ragu-ragu. "Thanks" kanggo sanksi, saiki sawetara negara mung ora nindakake bisnis karo kita. Lan kepiye cadangan emas lan ijol-ijolan manca iki mengaruhi urip warga biasa? Rega isih mundhak, umur pensiun wis diunggahake (lan yen kabeh apik banget karo kita, mula kenapa dheweke ngunggahake ???).

                        3. Namung celengan ingkang kathah-kathahipun sampun boten lumampah kados rumiyin, njagi pembangunan daerah saha kutha para pegawenipun. Lan saiki celengan iki diduweni dening pemilik pribadi lan persentase gedhe saka bathi tetep karo pemilik. Kabeh pabrik lan simpenan wiwit mbuwang penghasilane kanggo pembangunan sekolah, rumah sakit, perpustakaan, apa sampeyan mikir? Nanging jumlah jutawan ing negara kita, sanajan sawise wiwitan SVO, terus berkembang, sanajan luwih alon. Apa gunane "mulih" setoran yen ora menyang negara utawa pemilik umum, nanging kanggo pedagang swasta sing mung sugih dhewe.

                        4. Dheweke nasionalisasi produksi minyak lan gas kanthi cara sing sakperangan alesan kabeh ana ing tangan Rosneft lan Gazprom. Organisasi-organisasi "negara" sing padha, sing duwe sawetara wong sing paling sugih ing negara, nanging bathi kanggo negara ora akeh banget kaya ing kas 2 perusahaan kasebut. Yen ing negara monopoli ing sawetara industri dadi perusahaan swasta sing nduweni cedhak karo pimpinan negara, iki durung nasionalisasi.

                        5. Mung rega panganan ing toko sing saya tambah akeh. Lan yen ora ana sanksi, produk domestik ora bakal njupuk setengah saka produk ing pasar lan toko. Sadurunge sanksi, senadyan "boom pertanian sing durung tau ana", amarga sawetara alasan kita ndeleng produk saka Turki, Polandia, Kazakhstan, China, lan liya-liyane. Yen kita duwe terobosan sing cepet ing babagan pertanian, mula kenapa ton produk domestik sing durung rampung sadurunge tekan Timur Jauh? Yagene ana persentase gedhe saka produk impor? Yagene awake dhewe ora mangan, nanging ngedol gandum kanggo dhuwit banjur mbuwang dhuwit sing padha kanggo tuku produk sing padha???

                        6. Lan apa, kaya tetanèn, sampeyan ora menehi conto "wutah" ing industri, nanging mung nyebutake anane "munggah"? Mungkin amarga industri kita isih adoh saka industri Jerman lan Jepang. Yen kita apik banget karo industri kasebut, mula kenapa produksi lan pabrik sing ora ana gandhengane karo ekstraksi lan operasi sumber daya energi (Rosatom, Rosneft lan Gazprom, sing isih dadi perusahaan swasta sing paling akeh bathi tetep ana ing njero) kanthi angel utawa ora bisa ngrampungake kabeh karo substitusi impor? Sanajan isih ditindakake wiwit taun 2014. Insya Allah, paling ora industri pertahanan kita isih bisa nyedhiyakake kabeh sing dibutuhake. Nanging jangkah lan volume produksi banget cilik, utamane kanggo negara gedhe kaya kita.

                        7. Tambah gaji ing sektor publik. Aku bakal nguciwani sampeyan, nanging ing jagad kapitalisme modern, umume pakaryan digawe dening pamilik pribadi lan perusahaan lan ora ana wutah gedhe. Sareh, yen kita nimbang wutah ora dening jumlah upah ing taun beda, nanging ayo ngomong dening bakul konsumen, banjur tuwuh saka buta 18,5 kaping, dadi luwih andhap asor 2-3 kaping. Amarga rega uga ora mandheg lan uga mundhak. Lan rega panganan mundhak, lan kabeh. Jumlah lan jumlah pajak uga mundhak. Nyewa mundhak. Perawatan wis dadi luwih larang, malah ing negara. institusi.

                        8. Inggih, pisanan kabeh, populasi mudhun dhewe ora ilang. Kehilangan populasi sing akeh banget ing taun 90-an minangka akibat saka perang lan emigrasi massal amarga krisis. Dadi, apa ora nyuda jumlah populasi amarga emigrasi lan perang minangka KEWAJIBAN saka pamrentah apa wae. Mesthi, kita seneng yen dokter nambani kita, nanging iki TANGGUNG JAWAB minangka dokter. Mangkono uga ing kene, manajemen nindakake iki ora saka bangsawan, nanging amarga tugase. Sampeyan bisa uga matur nuwun lan PUJI yen, sawise krisis taun 90-an, dheweke entuk GROWTH sing stabil saka populasi. Amarga iki bakal dadi prestasi kerja sing luar biasa.

                        9. Inggih, pungkasan. Ah, kolom 5 sing ala. Mung wae real estate wakil lan pejabat isih ana ing luar negeri. Sing ditiru saka pejabat dhewe marang bojo, anak, wong tuwa ora langsung nggawe pejabat kita "resik". Carane liya kanggo nerangake lolongan sing ana ing wayahe nalika, sawise wiwitan NWO ing Eropah lan Amerika, padha wiwit njupuk adoh properti saka pimpinan kita. Sawise kabeh, carane iku? Wis pirang-pirang taun sadurunge dikandhakake yen ora ana real estate ing luar negeri, nanging ing kene ternyata isih ana. Ya, lan Putin minangka kanca sing apik, dheweke ora ngrusak negara ... 20 taun kepungkur (aku ora guyon ing kene, dheweke bisa nyetabilake kahanan ing negara kasebut ing pungkasan taun 90-an). Sawise stabil ing taun 2000-an, wutah bisa ditangani. Nanging ing taun 2000-an sing lemu, nalika rega lenga apik banget, pimpinan mung nutupi kanthonge. Ora ana sing nggunakake bathi kasebut kanggo mulihake industri, banjur nindakake substitusi impor, lan modernisasi infrastruktur umum. Ing panggonan iki, ing wektu sing gemuk, kita ngunggahake generasi anyar jutawan lan miliarder Rusia. Lan sampeyan ngerti yen GDP, minangka presiden, duwe kekuwatan luwih akeh tinimbang Perdana Menteri Inggris utawa Presiden Amerika Serikat? Ing Amerika Serikat sing padha, ana kongres sing duwe hak kanggo ngatasi keputusan presiden, lan mung kongres sing bisa nggawe sawetara keputusan. Nanging ing kene, presiden duwe hak paling akeh ing struktur kekuwatan negara. Presiden kita duwe hak legal lan kuat kanggo mbubarake lan reconvene parlemen, kanggo mbatalake pancasan lan hukum. Presiden Rusia duwe hak lan kontrol luwih akeh tinimbang Amerika. Lan mulane, "kolom 5" iku mung obrolan gangguan. Presiden wis suwe duwe kekuwatan kanggo ndandani kabeh. Ora ana sing ngganggu dheweke. Dheweke mung ora butuh, amarga dheweke minangka bagean saka ndhuwur sing urip ing kasugihan negara lan pajak warga. GDP ora "nyoba nglawan hama lan parasit ing negara", GDP mimpin wong-wong mau.
          7. yuriy55
            yuriy55 16 September 2022 09:26
            +7
            Quote: Wend
            Kanggo Rusia dadi mandhiri, lan ora dadi tambahan bahan mentah, kaya sing ditindakake ing taun 90-an.

            Setengah saka istilah pamaréntahan (sing mesthi) PDB nelpon oligarki Rusia kanggo nandur modal modal sing diekspor saka Rusia ing pangembangan ekonomi negara; terus-terusan ndhesek anggota RSPP kanggo ngembangake produksi domestik.
            Horseradish isih tuwuh ing ngendi dheweke seneng ...
            1. Wend
              Wend 16 September 2022 11:16
              -2
              Kutipan saka: yuriy55
              Quote: Wend
              Kanggo Rusia dadi mandhiri, lan ora dadi tambahan bahan mentah, kaya sing ditindakake ing taun 90-an.

              Setengah saka istilah pamaréntahan (sing mesthi) PDB nelpon oligarki Rusia kanggo nandur modal modal sing diekspor saka Rusia ing pangembangan ekonomi negara; terus-terusan ndhesek anggota RSPP kanggo ngembangake produksi domestik.
              Horseradish isih tuwuh ing ngendi dheweke seneng ...

              Sampeyan ora ngerti akeh babagan sejarah modern. Luwih saka sepisan, barang sing dicolong bali menyang negara minangka ijol-ijolan kanggo terus urip, lan dudu penjara.
              1. yuriy55
                yuriy55 16 September 2022 11:33
                +2
                Quote: Wend
                Sampeyan ora ngerti akeh babagan sejarah modern. Luwih saka sepisan, barang sing dicolong bali menyang negara minangka ijol-ijolan kanggo terus urip, lan dudu penjara.

                Mungkin ora nganti sampeyan pengin. Nanging aku ndeleng kanthi becik kenaikan rega barang lan layanan sing ora wajar, sing menehi alesan kanggo mangu-mangu babagan keruwetan hukum Rusia sing ana hubungane karo borjuis.
                1. Wend
                  Wend 16 September 2022 13:55
                  -2
                  Kutipan saka: yuriy55
                  Quote: Wend
                  Sampeyan ora ngerti akeh babagan sejarah modern. Luwih saka sepisan, barang sing dicolong bali menyang negara minangka ijol-ijolan kanggo terus urip, lan dudu penjara.

                  Mungkin ora nganti sampeyan pengin. Nanging aku ndeleng kanthi becik kenaikan rega barang lan layanan sing ora wajar, sing menehi alesan kanggo mangu-mangu babagan keruwetan hukum Rusia sing ana hubungane karo borjuis.

                  Dadi perlu kanggo ndeleng dinamika rega ora ing Ukraina, nanging ing Rusia. ngguyu Ing Mei, rega ing Rusia wiwit mudhun - kanggo pisanan wiwit Agustus 2021. Kanggo minggu saka 14 Mei nganti 20 Mei, rega konsumen, miturut Rosstat, mudhun 0,02%. Ing istilah taunan, inflasi mudhun nganti 17,5% dibandhingake karo 17,7% seminggu sadurunge.
                  Miturut pengamatan Rosstat, sayuran (timun, kubis, tomat, bit, wortel), endhog pitik lan gula pasir wis mudhun.
                  Sawise mundhak banget rega kanggo logam sing digulung, sing ana gandhengane karo pemulihan ekonomi global sawise kunci sing dawa, ing musim semi lan musim panas 2022, kahanan sing ngelawan kedadeyan. Prices wis dropped. Inggih, lsp.
                  Dadi ketoke sampeyan ora ndeleng dinamika rega kanthi sampurna. ngguyu
                  1. frog
                    frog 17 September 2022 13:36
                    -2
                    Miturut pengamatan Rosstat, sayuran (timun, kubis, tomat, bit, wortel), endhog pitik lan gula pasir wis mudhun.

                    Lumrahe. Wis tiba ing rega. Ana nuansa, tenan. Rega sade ekonomi pinggiran kutha ora owah. Ngomong, setahun kepungkur, nalika wortel ing Magnit regane satus, rega jual isih 18 ..... Lan kepiye FAS, kanthi aman? Dadi, sing lucu, ing posisi akeh ....
          8. haron
            haron 19 September 2022 11:37
            0
            Quote: Wend
            saiki tujuane wis jelas, ora kanggo oligarki, nanging kanggo negara. Kanggo Rusia dadi mandhiri, lan ora dadi tambahan bahan mentah, kaya sing ditindakake ing taun 90-an.

            Ya, yen sampeyan yakin banget karo apa sing sampeyan tulis, mula kedadeyane ora apik.
            Minangka appendage bahan mentahan, minangka "ora dikarepke" iku dadi metu sampeyan sadurunge wiwitan NWO. Saiki sampeyan dudu tambahan bahan mentah maneh. Kajaba iku, "oligarki" sing padha nampa tambahan saka "tambahan" iki. Kene Norwegia, sanajan iku appendage bahan mentahan Eropah, nanging dibagi income saka bahan mentahan antarane warga - asil "ing pasuryan." Maca babagan Dana Asuransi Sosial Norwegia, sing paling akeh penghasilan saka pertambangan dikurangi, lan apa sing ditindakake.
            Dadi ojo golek bebener lan makna ing dhasar sing palsu. Sampeyan dhasar diapusi.
        2. Sniper
          Sniper 15 September 2022 17:08
          + 41
          Ing umur 59 taun aku uga siap melu resimen karo anak-anak oligarki lan menteri, ngendi sing digawe, kirim alamat lan nomer telpon !!
          1. Wildcat
            Wildcat 15 September 2022 18:25
            0
            Ora ana alangan!
            Sampeyan kudu ora langsung munggah pangkat, nanging pisanan pindhah menyang Intelligence (ing New Square aran ... karo tampilan saka Lubyanka aran ), ana panas ing 11 09 2022:


            Cukup aja nyoba ngliwati Intelligence saka mburi, ana Casa Agava, ing ngendi pedunung Asia Tengah nyamar dadi wong Meksiko (lan wassat ), Old School - padha uga bisa wassat .... uga, CEC Federasi Rusia karo Kementerian Keuangan - mesthine ora bakal nglilani sampeyan ing kana .... aran
            1. 30 ing
              30 ing 15 September 2022 18:54
              + 17
              Rungokna! Nom-noman saiki ing peluru ing kono. Lan ing kene dheweke duwe hak nari lan urip. Iki urip enom, ora pikun nggrundel, ora bosen khutbah carane nindakake. Elinga dhewe! Utawa sampeyan ngucapake kabeh wektu - "Lenin tansah enom lan Oktober enom wis ngarep ..."? Ana Afghanistan, wong lanang kita perang lan mati, perang lan mati ing Angola, Suriah, Vietnam, lan kita perang ing akeh panggonan. Negara ing wektu iku ora nganggo mourning, ora nglarang lagu, ora mbatalake fashion show, wong enom nggawe lan nglairake anak ... Padha duwe lagu beda saiki lan tumindak beda. Ora ana lan ora bisa dadi klaim marang dheweke. Kabeh pitakonan kanggo organizers fun! - preian
              1. Wildcat
                Wildcat 15 September 2022 19:36
                +6
                hi
                Matur nuwun kanggo tembung sing angel nanging bener!

                Kaya sing dakkandhakake karo kancaku lan pacare, nalika sawetara minggu kepungkur aku ngajak dheweke mlaku-mlaku. Kajaba iku, sapa, yen ora kita, generasi kita, bakal ndhukung pabrikan domestik lan "panyedhiya layanan", kalebu bar lan restoran?
                Meh kabeh wong enom "ing olahraga", Aku ora bakal kaget yen ombenan non-alkohol (lan ing umum - "siji kaca saben sore"), lan pangan iku gaya urip sehat ngalangi.
                Lan pembayaran newfangled iki dening kertu, transfer lan tips dening kode qar? Endi dhuwit sekolah lawas kita?! Kepiye para bartender lan pelayan sing jujur ​​​​bisa entuk dhuwit? Isih sing duwe!

                Mung generasi kita sing ngerti tembung-tembung sing prasaja nanging bener iki:
                "Buka bareng kita"
                "Ngopi Karo Kita"
                "Lan iki kanggo sampeyan pribadi, matur nuwun"
                lan "Saiki njupuk wong metu."
                Mung kita bisa ngirim pengalaman kanggo generasi anyar!

                PS Sayange video ora diunggah, aku mung ninggalake tampilan subuh saka Intelligence menyang Detsky Mir ...


                Wanita Rusia PPS ing wektu iki minangka mukjizat sing apik lan romantis ... tresna
                1. Mikhail Drabkin
                  Mikhail Drabkin 16 September 2022 00:43
                  +4
                  30 wis,
                  kucing liar:

                  -
                  Wong enom padha gelut ... Padha mati ing Afghanistan, Vietnam, Suriah ...


                  —- Pira "pemuda Moscow" sing sampeyan kenal sing perang ing Ukraina - ora ketompo apa sing dijawab, dheweke nglawan saka kelas sosial sing ngelawan sampeyan, saka panggonan ing ngendi Tentara minangka lift sosial. Ngendi nguber kabegjan tegese metu saka mlarat lan ngurus kulawarga ... lan kanggo kang Tentara iku gaya urip sehat.

                  —-Peperangan sing sampeyan daftarake yaiku ekspedisi kuasi kolonial. Perang karo Ukraina iku kanggo eksistensi Rusia, kanggo kamardikan lan kadhaulatan.

                  —- Urip seneng lan suwe, apa sampeyan dadi tentara utawa ora. Aja dadi wong bodho sing sampeyan deleng dhewe, ngerti sapa lan ngapa para pemuda ing Tentara, lan perang ing Ukraina. Lan tresna Rusia ora padha karo patriotisme, nanging layanan tanpa kompromi.
                  1. midivan
                    midivan 16 September 2022 07:17
                    +4
                    [/ kutipan] - Pira sampeyan ngerti saka antarane "pemuda Moskow" sing gelut ing Ukraina [kutipan]
                    Aku ora bisa ngomong yen aku ngerti, nanging aku weruh loro, padha klien, aku ndandani mobil, mung sawetara sasi kepungkur loro "anyar" mobil muncul, BMW 7 punika model paling anyar lan Infiniti banget seger ... Dadi , kanca "boss", kita lagi makarya ing garasi, nerangake karo mata sing belay lan ngandika: apa sampeyan kelingan bocah sing menek menyang bolongan lan terus takon apa iku lan apa, nanging apa jenis omong kosong iki? Aku : lha eling... umure 25 taun + - ... jebule wong negri, piye SVO, mulih, tuku BMW kanggo bapake, lan Infiniti kanggo ibune. , nyewa sopir (dheweke nyritakake kabeh iki marang bos, aku dhewe ora seneng ngobrol ing karya), nanging aku tuku kru kanggo aku lan dadi sukarelawan ... Aku ora ngerti apa sing ditindakake. ing negara-negara sadurunge. Pamuter hoki liyane, uga udakara 25 taun, BMW 5 GT. Aku takon bos: kok mobil wis ngadeg karo kita kanggo sasi lan padha ora njupuk adoh. Pranyata dheweke uga tuku peralatan lan wis ana. Loro Muscovites. Pancen gawe kagetku. Ya, lan sawayah-wayah aku ngerti wong, padha mesthi ora pindhah ing safari, lanang prasaja, tanpa pamer. Kaya iki.
                  2. Wend
                    Wend 16 September 2022 11:24
                    -2
                    Kutipan: Mikhail Drabkin
                    30 wis,
                    kucing liar:

                    -
                    Wong enom padha gelut ... Padha mati ing Afghanistan, Vietnam, Suriah ...


                    —- Pira "pemuda Moscow" sing sampeyan kenal sing perang ing Ukraina - ora ketompo apa sing dijawab, dheweke nglawan saka kelas sosial sing ngelawan sampeyan, saka panggonan ing ngendi Tentara minangka lift sosial. Ngendi nguber kabegjan tegese metu saka mlarat lan ngurus kulawarga ... lan kanggo kang Tentara iku gaya urip sehat.

                    —-Peperangan sing sampeyan daftarake yaiku ekspedisi kuasi kolonial. Perang karo Ukraina iku kanggo eksistensi Rusia, kanggo kamardikan lan kadhaulatan.

                    —- Urip seneng lan suwe, apa sampeyan dadi tentara utawa ora. Aja dadi wong bodho sing sampeyan deleng dhewe, ngerti sapa lan ngapa para pemuda ing Tentara, lan perang ing Ukraina. Lan tresna Rusia ora padha karo patriotisme, nanging layanan tanpa kompromi.

                    Lan sampeyan bakal nglampahi wektu sethithik ngetik pitakon telusuran ing Yandex, sampeyan bakal ngerti sapa sing ana ing NWO lan sing tiwas.
          2. KELAS
            KELAS 15 September 2022 20:05
            +6
            Kutipan saka sniper
            Ing umur 59 taun aku uga siap melu resimen karo anak-anak oligarki lan menteri, ngendi sing digawe, kirim alamat lan nomer telpon !!

            Ing Ibiza!
          3. Wend
            Wend 16 September 2022 11:22
            -2
            Kutipan saka sniper
            Ing umur 59 taun aku uga siap melu resimen karo anak-anak oligarki lan menteri, ngendi sing digawe, kirim alamat lan nomer telpon !!

            Ora masalah. Hubungi kantor pendaftaran militer.
            Putrane Wakil Gubernur Okrug Otonomi Nenets Alexander Dudorov, Georgy Dudorov, tilar donya sajrone operasi khusus ing Ukraina.
            Kapten Khamkhoev tilar donya ing wayah wengi 20-21 Mei, dheweke dadi komandan perusahaan serangan udara Angkatan Udara lan njabat ing Ulyanovsk. Iki ponakan saka kepala Ingushetia, Mahmud-Ali Kalimatov.
            Keponakan Wakil Komandan Distrik Militer Kidul Rustam Muradov, 27 taun, Salman Suleymanov, tilar donya.
            Yen sampeyan wis ngenteni sawetara wektu ngetik pitakon panelusuran ing Yandex, sampeyan bakal ngerti yen ora mung anak-anak Wakil Gubernur NAO lan Distrik Kidul sing tiwas ing NWO.
        3. mbayar
          mbayar 16 September 2022 01:42
          + 11
          Kutipan saka Perse.
          Saiki, pisanan sampeyan kudu ngerti carane oligarki kita beda-beda saka Ukrainia.

          Aku padha sederek. Kadang meh sedulur kembar.
          Kutipan saka Perse.
          Pungkasan, kenapa panguwasa kita ngidini Nazi mateni Rusia ing Donbas sajrone 8 taun

          Padha ora mung ngidini, nanging padha nesu: "Yagene sampeyan miwiti gelut?". Lan padha nyerah, bakal nggabung Donbass, yen wis ora kaancam bakal punah, mundhut gambar lan mundhut saka dateng wong.
          Kutipan saka Perse.
          Apa wiwit SVO mung nalika dadi mokal kanggo nindakake apa-apa

          Amarga padha banget ora pengin. Padha categorically ora pengin lan malah ora ngidini pikirane. Inggih, yen aku kudu, banjur aku ora pengin karo laziness lan liwat ... Kanggo padha ora pengin nekat.
          Mulane "Ora bakal ana mobilisasi !!!".
          Kutipan saka Perse.
          lan carane NWO rencana supaya "sarwa" sing wiwit meh podo ngulandara karo kesempatan ora kejawab kanggo serangan nyegah?

          Nanging apa ana liyane sing ditindakake kanthi beda?
          "Impor substitusi"?
          Renaisans pesawat?
          Recovery saka produksi microchip?
          Tentara paling kuat nomer loro ing Rusia? ... Tanpa rencana mobilisasi lan cadangan seluler ... Tanpa komunikasi sing dipercaya, UAV, imager termal, kit pertolongan cemas individu normal ...
          Kutipan saka Perse.
          Ora kejawab kasempatan ing 2014, lan 8 taun ora cukup kanggo latihan, supaya prajurit saiki lagi diklumpukake dening kabeh donya kanggo peralatan lan quadrocopters?

          Lan meh 7 sasi "operasi khusus" masalah kasebut durung dirampungake.
          Kutipan saka Perse.
          Mangkene pitakonan sing dakkarepake kanggo nampa jawaban, uga sapa ahli strategi sing apik, sing pengin njupuk Kyiv kanthi mandheg, sanajan ana sing kasedhiya ...

          Pancen angel dipercaya manawa ana demensia klinis kaya ing Staf Umum ... sawise kabeh, paling ora dheweke kudu ngerti aritmetika kelas 1 - 3. Lan temenan padha ngerti.
          Nanging ana sing nyuwil akal sehat aritmetika sekolah dasar.
          Kenging punapa?
          Pitungan kanggo kudeta ing Kyiv?
          Nanging ora ana prasyarat waras kanggo iki.
          Lan kabeh wong ngerti babagan iki ... kajaba pimpinan militer-politik sing paling dhuwur?
          Dadi kok kaget yen ing wayahe kekalahan saka grup Kharkov, salam dibuwang ing Moskow lan Roda Iblis dibukak?
          Ora nggumunake yen presiden Wheel iki, nalika patemon ing Uzbekistan, diturunake status - dudu presiden negara (minangka kepala China) sing ketemu karo "tamu sing dikasihi", nanging mung perdana menteri. menteri.
          Lan saiki kita prédhiksi babagan tanggal 20 September ...
          Lan ing zona Federasi Rusia, rekrutmen ditindakake kanggo PMC "Wagner" ...
          Dadi apa sing dikarepake?
          HPP? Mobilisasi, sing isih bakal?
          Yen kabeh wis rampung ing tingkat intelektual sing padha karo kabeh sadurunge ...
          Iku mung godhok munggah.
          8 taun wis ngenteni iki ... akeh sing ora ngenteni ... Lan kanggo ndeleng ... kaya ... ruwet ...
    2. nikvic46
      nikvic46 15 September 2022 16:55
      +3
      Diana, sampeyan nyalahake penulis kanthi muspra. Bayangake apa hype sing bakal diwiwiti ing propaganda Ukrainia, ujare Rusia wis njupuk wong tuwa menyang tentara.
    3. Ryaruav
      Ryaruav 15 September 2022 17:04
      -10
      Ya, apa sampeyan perawat, nelpon Diana, narik prajurit sing wis tatu saka medan perang? ali carane
      1. Diana Ilyina
        Diana Ilyina 15 September 2022 18:04
        +4
        Durung ana wong sing ngrancang aku dadi tentara. Padha bakal nelpon kula, aku bakal lunga, malah minangka mantri, malah minangka sinyal, malah minangka sniper. Untunge aku ngerti nembak, matur nuwun kakangku, aku mulang. Kok seneng banget? tatu? Apa sampeyan nulis saka parit?
        1. Zoer
          Zoer 16 September 2022 22:07
          -2
          Putri pejabat liyane. Wah...
          Prigozhin nyoba nang endi wae.
    4. bioorganisme
      bioorganisme 16 September 2022 09:06
      0
      Amarga luwih gampang dadi "elang" kanggo sing ora kena mobilisasi. Sing luwih enom bakal perang kanggo dheweke. Lan bisa nulis artikel liyane babagan reruntuhan Washington sawise perang nuklir ...
    5. Zoer
      Zoer 16 September 2022 22:04
      -1
      Quote: Diana Ilyina
      Saka sofa, luwih katon ...

      Ora, luwih katon saka panggonan panglima lan Menteri Pertahanan, nanging ora ngomong apa-apa sing bisa dingerteni. Mung gelembung sing diijini.
  2. antivirus
    antivirus 15 September 2022 16:13
    + 15
    kita bongkar tembok....
    Mbangun pipa gas ing Mongolia - China
  3. Corona tanpa virus
    Corona tanpa virus 15 September 2022 16:16
    + 26
    Lha ... lan endi jawaban kanggo judhul artikel? belay Apa sing dikarepake penulis? )) Aku dhewe ora ngerti babagan apa artikel kasebut? aran
    1. 27091965i
      27091965i 15 September 2022 16:29
      +9
      Quote: Corona tanpa virus
      Apa sing dikarepake penulis? )

      Kharkov iku kutha sing dikutuk. Umumé, sapa sing seneng karo apa sing bakal dipilih saka artikel kasebut.
      1. TIR
        TIR 15 September 2022 17:03
        + 12
        Kharkov ora dikutuk. Dheweke minangka kunci kanggo kabeh wilayah. Apa ing Perang Donya II, apa ing NWO. Yen katon saka sisih kita, banjur kutha iku tombol kanggo kabeh Bank Kiri Ukraina, yen saka sisih mungsuh, banjur tombol kanggo kabeh kidul Rusia (saka Volgograd lan wates ing Kaukasus). Yen kita duwe Kharkov saiki, banjur gumantung ing kutha iki lan komunikasi, kita bisa njupuk kabeh nganti Dnieper. Ora ngerti iki pancen ora kompeten. Sampeyan perlu kanggo njupuk kutha iki ing sembarang biaya ing minggu pisanan NWO! Wiwit saiki, kanggo njupuk, sampeyan kudu nyelehake puluhan ewu nyawa para pejuang kita
        1. 27091965i
          27091965i 15 September 2022 17:42
          +5
          Kutipan: TIR
          Kharkov ora dikutuk

          Iki kanggo penulis artikel.
          Yen kita duwe Kharkov saiki, banjur gumantung ing kutha iki lan komunikasi, kita bisa njupuk kabeh nganti Dnieper. Ora ngerti iki pancen ora kompeten.

          Apa sampeyan nulis iki kanggo aku utawa kanggo Staf Umum?
        2. parusnik
          parusnik 15 September 2022 17:50
          +7
          Yen kita duwe Kharkov saiki,
          Lan yen kita duwe Odessa, Nikolaev .. kita bakal duwe Kharkov lan kabeh wilayah Donetsk lan kabeh liyane liberated ..
          1. bioorganisme
            bioorganisme 16 September 2022 09:07
            -1
            Yen kita duwe Lviv, kita bakal duwe Kharkiv lan Donbass ..
        3. zenion
          zenion 15 September 2022 18:12
          +3
          TIR. Dadi ora padha urip ing Kremlin, ora cokotan wong.
    2. LIONnvrsk
      LIONnvrsk 15 September 2022 16:34
      +7
      Quote: Corona tanpa virus
      Apa sing dikarepake penulis? )

      Mungkin iki:
      iku perlu kanggo ninggalake tanpa cahya ora mung wétan, nanging kabèh Ukraina.

      Nanging ora ana sing kesusu ngrusak depot lan kilang minyak.

      Dadi sampeyan kudu mencet lan mencet liyane.
    3. Zoer
      Zoer 16 September 2022 22:09
      -1
      Mbokmenawa penulis pengin ngomong yen vinaigrette minangka sajian favorit)))
  4. Komentar wis dibusak.
  5. wong sing ora katon
    wong sing ora katon 15 September 2022 16:24
    + 31
    Artikel minangka kumpulan ukara sing ora ana hubungane.
    1. Krasnodar
      Krasnodar 15 September 2022 16:37
      + 24
      Kutipan saka invisible_man
      Artikel minangka kumpulan ukara sing ora ana hubungane.

      Kenging punapa?
      Ringkesan obrolan Tabel antarane loro pensiunan.
      1. wong sing ora katon
        wong sing ora katon 15 September 2022 16:55
        + 12
        Aku isin malah takon kaca apa ...
        1. Krasnodar
          Krasnodar 15 September 2022 17:03
          +9
          Miturut artikel kasebut, kabeh wis mundhak.
    2. Sfurei
      Sfurei 15 September 2022 17:06
      + 10
      Aku setuju banget, loro babagan set proposal lan babagan obrolan loro pensiunan sajrone segelas teh! Padha nyampur kabeh lan "..kita didol .." lan "..utawa Mungkin kita bakal bang .." etc. lsp. Carane kesel artikel iki bab apa-apa!
  6. kor1vet1974
    kor1vet1974 15 September 2022 16:25
    + 16
    yen mercon ing ibukutha sawise asor abot ora mung omong kosong, iku pitenah.
    Ana lonceng tsar ing Moskow, meriam tsar .. saiki ana uga rodha tsar ..
    1. rtutaloe
      rtutaloe 15 September 2022 21:40
      0
      Tsar-Wheel saka Genotba.
  7. yuriy55
    yuriy55 15 September 2022 16:27
    -1
    Mung tembung "ngatasi" sing nggawe aku ndredheg.
    Ing kene, sawetara warga sipil wis menehi komentar babagan kritik kasebut. Aku "seneng": "Yen sampeyan pengin menehi kritik, angkat tangan lan menyang Donbass" (© Skabeeva)
    Iku bisa kanggo nggayuh Donbass karo gegaman ing tangan? Lan apa sing bakal ditindakake wong kesepian ing kana? Wanita kasebut ora nyekel bedhil mesin lan ana sing ora cepet-cepet njupuk senjata menyang Donbass ... Dheweke wedi sanajan nganggo mikropon ...
    *****
    Mung siji sing bakal dakkandhakake: "Yen sampeyan arep perang, mlebu dadi sukarelawan, siyap-siyap nuruti dhawuhe komandhan lan atasan, lan aja nyopot irung sipil menyang aturan perang. Perang nem sasi regane akeh.
    Aku nganggep proposal Ramzan Kadyrov bener.
    Aku nganggep slogan: "Kabeh kanggo ngarep, kabeh kanggo kamenangan!"Telat, nanging bener!
    Iki wektu kanggo mungkasi sabotase, spionase, ngiyanati lan nulungi Angkatan Bersenjata Ukraina ing titik, ngangkat moratorium lan nganggur ranting.
    Padha bandage tatu, clenched untu lan kanggo Victory!
    1. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Ryaruav
          Ryaruav 15 September 2022 18:03
          +4
          Siberian, kaya aku ngerti, saiki sampeyan ngalahake dheweke ing buntut lan mane, utawa sampeyan arep menyang kidang ing Siberia?
    2. Ryaruav
      Ryaruav 15 September 2022 17:16
      +9
      Siberian, mung siji pitakonan: apa kita nindakake perang? Kremlin ngandika ora, iki omong kosong, operasi khusus cilik, banjur apa pitakonan? supaya Kremlin Recruit saka dhewe lan wani mimpin menyang perang, ana BTG kudu direkrut sapisan kanggo ngidoni lan biasane anak ora luwih saka 45, nanging yen padha ngomong perang wis teka kanggo kita lan aku bakal pindhah menyang 63 sandi.
      1. yuriy55
        yuriy55 15 September 2022 18:02
        -1
        Kutipan saka Ryaruav
        Siberian, mung siji pitakonan: apa kita nindakake perang?

        Nyatane, kita perang karo NATO ing tangan Ukronazis. Apa sampeyan ora ngerti kenapa EU mutusake kanggo ngrusak Federasi Rusia ing kabeh biaya. Mangkene panemune salah sawijining presenter:
        "Kita nampa pratelan saka Kementerian Luar Negeri Federasi Rusia babagan pasokan rudal jarak jauh dening Amerika menyang Ukraina. Mangkene pangandikane Kamentrian Luar Negeri: "Yen Amerika Serikat mutusake nyuplai rudal jarak jauh marang Kyiv, dheweke bakal ngliwati garis abang lan dadi partai langsung ing konflik kasebut." Kula nyuwun pangapunten dhumateng rekan-rekan ingkang kinurmatan saking Kementerian Luar Negeri lan departemen liyane sing ngomong babagan nyabrang garis abang, nanging, terus terang, aku wis kelangan jumlah garis abang sing wis dilewati mungsuh. Lan kita nggambar sing anyar. Utawa kita ora weruh sing abang? Kita kabeh buta warna, ta? Norkin nesu.

        Apa iki ora wong sing "ngganggu" sing nganggo (lan nganggo) epaulettes?
        1. Alexander_Schlidt
          Alexander_Schlidt 15 September 2022 22:04
          +3
          Ngganggu yen kita ora bisa ngatasi, karo kabeh pamer kita. Saben uwong ngerti yen NWO, nanging ora perang. Saben uwong ngerti yen Barat ngluku kanggo kepentingane lan menehi kabeh sing bisa lan apa sing bisa digunakake saiki. Nanging kanthi pribadi, aku ora ngerti kenapa kita ora bisa ngalahake tim iki ing untu supaya gigi palsu ora bisa mbantu. Kadhangkala malah depresi ...
        2. bioorganisme
          bioorganisme 16 September 2022 09:10
          0
          Nyatane, kita perang karo NATO
          Mbayangno apa jenis medeni nalika NATO uga perang?
      2. zenion
        zenion 15 September 2022 18:22
        +4
        Ryaruav. Piye kabare saka sampeyan? Piye wae dheweke ora mikir. Saben uwong mbayangake kaya iki - kabeh wong nyatakake patriot. Lan padha mimpin lagu iki telung sasi. Dheweke mikir yen wong-wong bakal ngira kenapa dheweke butuh patriotisme lan ora ana bedhil sing cukup kanggo kabeh. Nanging wong-wong iku alon-alon, ora ngerti, kabeh dadi salah. Nanging wiwit awal wis jelas yen 40 yuta wong Rusia ora perlu, mula dheweke ujar. Dadi kudune padha ngerti yen bakal dieling-eling, saiki kowe dhewe ngerti. Mangkono pangandikane kang abang rambute, kang ilang milyaran nganti ana revolusi, banjur teka, karpet abang, ing sirahe mahkota kraton lan paling saiki bakal urip kaya manungsa. Masalahe, yen gendera dudu sing bakal ngadeg ing ngisore, lan lambang kasebut dudu manungsa, ing ngisor iki mbah kakung lan bapak kita ora perang nganti pungkasan, lan saiki wis akeh sing ora butuh. iku.
        1. Ryaruav
          Ryaruav 15 September 2022 22:42
          0
          Zinoviy, sampeyan ngangkat pitakonan sing angel banget lan lunyu (tahun 1941 lan taun 1979 ora kaya ngono, banjur tanah air kita ngomong lan kabeh wong lunga) saiki kahanan wis beda banget, nanging aku tetep karo pendapat sampeyan sanajan ora. cukup setuju
      3. 30 ing
        30 ing 15 September 2022 19:03
        +3
        Kutipan saka Ryaruav
        nanging yen padha ngomong perang wis teka ing kita lan aku bakal pindhah menyang 63 sandi

        pancen bener. Aku bisa migunani, yen ora dadi beban kanggo liyane. Wong Chernomorian ing Sevastopol ora seneng digali. Mulane, wis diatur posisi kanggo awake dhewe ing watu, padha perang nganti pungkasan .. Mung ora kesandhung lan ora kanggo kothong watu maneh. Mungkin nang endi wae kita bakal dig ing tightly ... Supaya ora kanggo mbukak, umur ora padha kanggo mlaku kanggo distillations, lan jantung ora narik dawa roto ... Lan ing rock, karo PC ing tangan, lan jejere kanca linuwih.. lan ora medeni mati... Medeni, nanging ora ana....urip. ombenan
    3. Komentar wis dibusak.
  8. 77 alex77
    77 alex77 15 September 2022 16:32
    + 15
    Sawetara omong kosong, aku umur 54, lan kaping lima ing kontrak dheweke nyoba mbujuk aku wektu iki aku ora bakal lunga, ayo Gref Matvienko turu
    1. Diana Ilyina
      Diana Ilyina 15 September 2022 16:51
      -4
      ngayun
      Iku lucu, nanging ngendi padha "vayuvaly" sadurunge, Aku mangu banget sing padha ing tentara ing kabeh.
      1. 30 ing
        30 ing 15 September 2022 19:06
        -1
        Quote: Diana Ilyina
        "wayuvali",

        Kados pundi? kene. ngguyu lol
    2. Ryaruav
      Ryaruav 15 September 2022 17:09
      0
      Alex bakal sajujure pitutur marang kowe nang endi wae sing bener, ing tangan liyane, sampeyan salah banget, ing umum, Aku 50/50 sampeyan bisa ndeleng vus apik utawa beluk, contone, ndandani kendaraan dilacak lan rodha, ora ana sing bakal. ngirim sampeyan nyerang
  9. IBRShB
    IBRShB 15 September 2022 16:36
    + 10
    Sakumpulan saran, dudu artikel.
  10. Sagetaus
    Sagetaus 15 September 2022 16:40
    +9
    Sayange kanggo Pugachevs lan perusahaan, mung kabeh katon apik kanggo dheweke, saiki dheweke lunga maneh kanggo perawatan. nangis
  11. Penduduk musim panas452
    Penduduk musim panas452 15 September 2022 16:43
    + 12
    Kesimpulan saka VVK: Penulis ora apik kanggo nindakake layanan analisis sofa.
  12. amatir
    amatir 15 September 2022 16:46
    +8
    Lan ya, ayo saiki ilang meh kabeh kredit saka dateng antarane pedunung wilayah Kherson lan Zaporozhye, malah antarane Luhansk lan Donetsk sedulur.

    Pak Podymov, kanthi artikel sing ambigu, ora tau duwe "kredibilitas". Lan sapa sing duwe tembung "WE" ora jelas.
  13. Metlik
    Metlik 15 September 2022 16:49
    + 11
    Sampeyan lali yen fasilitas panyimpenan lenga, infrastruktur, lsp. kagungane wong - lan ing Ukraina meh kabeh belongs kanggo partners Amérika kita. Yen lagi kena, pitakonan muncul - apa yen sawetara roket belongs kanggo port sing diduweni dening oligarki kita, utawa, Gusti Allah ora, pipa lenga diunekake munggah? Kepiye babagan akun ing luar negeri? Yen lagi kena?

    Nglilani wong dadi sampah iku masalah liyane. Dheweke ora dibutuhake dening sapa wae - ora dening pamrentah kita, utawa dening Barat.
    1. parusnik
      parusnik 15 September 2022 17:42
      +5
      lan ing Ukraina meh kabeh belongs kanggo partners Amérika kita.
      Lan oligarki Rusia, contone, Zaporizhstal Abramovich, Novitsky, galangan kapal Kherson lan bagean galangan kapal ing Nikolaev ..
      1. bioorganisme
        bioorganisme 16 September 2022 09:13
        0
        Dadi Federasi Rusia saiki wis kenek Abromovich?
  14. nikvic46
    nikvic46 15 September 2022 16:58
    +5
    Sampeyan ora bisa perang lan ing wektu sing padha mikir babagan dhuwit. Iki, utawa sing, utawa liyane.
    1. penasehat level 2
      penasehat level 2 15 September 2022 18:06
      +1
      ayo .. contone, babagan gelut tinju, malah ana film babagan topik iki ... lan spektakuler kanggo wong lan dhuwit - sing butuh! entuk...
  15. AB
    AB 15 September 2022 17:04
    +6
    Minangka, Nanging, lan primordially Russian Donbass. Lan para pejuang kita kudu ngilangi akibat saka kemurahan satus taun kepungkur saiki.

    Sapa sing ngerti yen sampeyan ("Penulis cathetan iki ora mung wong tuwa - umure wis "ora cocog kanggo non-pejuang") kabeh njeblug. Banjur ditindakake supaya negara tetep rukun. Lan iku perlu! Kedadeyan. Lenin banjur mbubarake eksperimen saka tsars lan roh jahat asing liyane kanggo misahake Rusia. Lan dheweke ora sambat babagan "bom atom".
  16. blunderbuss64
    blunderbuss64 15 September 2022 17:07
    +4
    Ing ara-ara samun demokratis, mesthi, ora ana sing peduli yen kembang api ing ibukutha sawise kekalahan abot ora mung omong kosong, nanging uga pitenah. Utamané considering carane saiki ing wilayah Kharkiv ing "Westerners" sing mulihake "dhawuhe dhewe."


    Mangkene apa sing ditulis babagan iki ing saluran YouTube Kremlinbot "Politver".
    Sugeng enjing, kanca-kanca, sakperangan alesan minggu iki kita ditulis maneh babagan Moskow sing gila, sing nganakake acara perayaan ing latar mburi NWO.
    Ing semangat: kok, ora bisa nggunakake budget kanggo tuku ngarep tinimbang Ferris wheel lan program budaya lokal?
    Jujur, acara kasebut ana ing sangisore radar, nanging sawetara kontemporer kita, kita weruh, duwe psikotrauma media, mula ayo digarap kanthi sedhela, mung kanggo sapa wae.
    Miturut katrangan akeh, ing tampilan populer, alokasi anggaran kanggo acara penting kaya mangkene: administrasi kutha numpak motor, dumadakan ngelingi yen seminggu ana preian gedhe ing wilayah kasebut - lan kepiye carane iku wiwit pumping dhuwit menyang tinimbang rumah sakit lan tumbas kanggo ngarep. Rubel, euro, dolar mili kaya kali, lan emas batangan tiba saka langit langsung menyang VDNKh.

    Saiki kepiye tenan.
    Anggaran taunan dikoordinasi ing awal taun utawa ing pungkasan sadurunge - lan ing endi wae ing papan sing padha, dana meh (nanging cukup konkrit) disebarake kanggo akeh program sing bakal digunakake anggaran iki.
    Cukup, jumlah lan kontrak kanggo perayaan dina apa wae ing kutha kasebut bisa ditindakake sadurunge wulan September. Lan wis mokal kanggo njupuk bali menyang budget kutha nang endi wae ing April-Mei-Juni.
    Sing, mesthi, acara ora bisa dianakaké, nanging ing kasus iki, miturut pikiran, pengawasan kudu teka sabanjuré lan takon menyang ngendi dhuwit lunga, kok nomer karo kontraktor tartamtu, subkontraktor lan biaya ditulis ing kertas. , nanging ora ana sing kedadeyan ing lemah? Endi pirantine, endi sesawangane, lan dhasar apa N. nampa dana anggaran rong wulan kepungkur?
    Sepisan maneh: ora ana dilema ing ngendi kanggo mbuwang dhuwit - kanggo liburan utawa kanggo tuku garis ngarep. Loro biaya iki ora tumpang tindih kanthi kronologis.
    Kita ngerti, ya, kanggo sawetara kontemporer angel kanggo narik gambar sing disederhanakake ing jagad iki menyang kasunyatan sing prosaic, ing endi wae wiwit nyuwek lan nyebabake rasa ora nyaman ing njero.
    We simpati. Donya iki pancen rumit lan ambigu, nanging ora bakal dadi luwih gampang lan luwih jelas, mula ora ana sing mbatalake latihan sirah, kanca-kanca sing ditresnani.
    Tanpa kepala sing dilatih, kacepetan ngetik ing keyboard mbebayani wong tinimbang mbantu.

    [Horde] - asli, ala, sampeyan
    1. zenion
      zenion 15 September 2022 18:27
      +3
      Bener, siji eksentrik takon marang Gusti - pageblug ing omahmu loro!
  17. Ivan2022
    Ivan2022 15 September 2022 17:11
    +2
    Iku ora prayoga kanggo puff metu pipi wong militèr sing njupuk sumpah ing USSR. Yaiku dhuwit recehan. Lan goyangake sing rambut abu-abu ing kene kanggo seneng-seneng ...... Padha ngiyanati Sumpah ing taun 1991 lan ing taun 1993. Telung puluh taun kepungkur. Lan saiki anak lan putu ngomong: "matur nuwun mbah ..."
    Gusti Allah lan Kaadilan ana ing Bumi. Sing pasti!!!
    1. Sovetskiy
      Sovetskiy 15 September 2022 20:17
      +1
      Kutipan: ivan2022
      ... Iku ora prayoga kanggo puff metu pipi wong-wong militèr sing njupuk sumpah ing USSR. Yaiku dhuwit recehan. Lan goyangake ing kene kanggo seneng-seneng karo rambut abu-abu sampeyan ...... Dheweke ngiyanati Sumpah ing taun 1991 lan ing taun 1993 ....

      Apa kita kabeh katon ngajeni Petrus 1st?
      "Sing sapa sumpah marang panji-panji sapisan, iku kudu tetep nganti mati. Yen dheweke lunga lan kejiret, mula dheweke bakal entuk jerat lan kelangan nyawane "Petrus I

      Kita wis sinau ngganti sepatu ing udara kanthi profesional nglirik
    2. sniperino
      sniperino 16 September 2022 00:19
      -2
      Kutipan: ivan2022
      Dheweke njupuk Sumpah ing taun 1991 lan ing taun 1993.
      Dheweke ora maca sumpah iki, sampeyan nulis omong kosong kaya ngono, dheweke ora dadi tentara babar pisan. Iku ngandika
      Aku tansah siyap, ing dhawuh saka Pamrentah Soviet, kanggo mbela tanah airku - Uni Republik Sosialis Soviet
      Aja ngatur kudeta militer ing telpon saka wong akeh, nanging ngomong metu kanthi prentah saka pamaréntahan Soviet.
      ngiyanati sumpah
      Miring wae...
  18. Altman
    Altman 15 September 2022 17:19
    +1
    Artikel kasebut ditulis kanthi cepet lan menehi fakta sing dikenal, sing ora ala. Nanging njupuk ahli strategi lawas sing ora duwe pertahanan banget ora wicaksana. Dheweke kuwatir babagan tanah air, mula aku melu-melu sabisa-bisa. Nanging logis sing njupuk saben mundur taktis, equalization saka sektor pertahanan minangka mundur. Penulis, kaya-kaya, nggunakake analogi saka Dr. Gebelse am , nanging ora ditrapake ing kene. Ahli strategi kursi iku wong sing wani, nanging wis tuwa lan lara.
    1. zenion
      zenion 15 September 2022 18:42
      +1
      Sampeyan ora bisa nyelarasake, mung mlengkung! Saben uwong ngelingi, katon ing film lan eling saka wong-wong sing perang. Nalika Jerman wiwit rata ing ngarepe, dadi cetha yen Jerman mundur, kita maju. Nalika Jerman wiwit tingkat ngarep wis ing Jerman dhewe, dadi cetha yen kamenangan wis cedhak. Pracaya utawa ora, nalika Tentara Abang leveled ngarep, iku khianat nyata. Sepupuku lulus saka sekolah tank lan bisa perang ing sisih wétan nglawan Finlandia. Lan padha ngirim wong kanggo ngawula ing negara Baltik, ora mung piyambak, nanging akeh perwira tindak karo wong, sing sinau tumindak anyar lan kemungkinan apa tank bisa nindakake. Mung tank anyar, tank kuwat. Dheweke lelungan saka Leningrad kanthi sepur biasa, lan liyane kudu teka ing papan layanan ing sepur khusus. Dheweke teka ing wayah sore sadurunge tanggal 22. Padha kaget ora ana sing weruh. Kita tindak menyang arah sing dituduhake dening ril. Kita teka ing barak, ora ana wong. Kita mutusake kanggo nginep ing wayah wengi. Ing wayah wengi, barak wiwit cangkang. Ical liwat alas. Kasunyatane tank kasebut didorong menyang papan siji, peralatan lan bahan bakar kanggo tank menyang papan liya. Dheweke mutusake kanggo ngebom kabeh. Lan iki carane kabeh tindak ing Ukraina lan kabeh cara kanggo Moscow. Saiki, crita sing padha. Cilaka nang endi wae.
  19. parusnik
    parusnik 15 September 2022 17:21
    +3
    Dadi, apa sabanjure? Yen dumadakan "menang"
    Dadi, apa sabanjure? Yen dumadakan ... padha ngomong A, ngomong B
    Lan dheweke ngebom dheweke kanthi selektif mung kanggo alasan iki.
    Ora mulane, amarga ana pabrik "lilin" Abramovich. Ora ana pabrik Abramovich ing Mariupol, Akhmetov ana .. Ya, Rusia manggon ing Mariupol, nanging ..
  20. Vladimir61
    Vladimir61 15 September 2022 17:35
    +2
    Ana sing ngomong yen ing urip tansah ana pilihan ... Lan kanggo tembung - "Kita kudu nyalahke!", Siji bakal takon - "Endi?", Lan liyane - "Sapa?". Lan sing milih "nyalahke" isih minoritas. Masalah liyane yaiku pendekatan kanggo kahanan saiki. Kita jelas ora pengin melu perang donya anyar, lan iki ora metu saka pengecut ing ngarepe Kulon, nanging kita kudu lan kudu nggawa NWO menyang kesimpulan logis. Mulane, aku nganggep proposal Ramzan Kadyrov babagan "mobilisasi diri" bener lan pas wektune. Sapa sing dadi mungsuh, sing pengecut, lan sapa sing dadi pahlawan bakal dirembug mengko!
    1. Alexander_Schlidt
      Alexander_Schlidt 15 September 2022 22:20
      -2
      Lho, opo iki omong kosong? Apa maneh mobilisasi diri? Kabeh iki kudu dipusatake, lan ora saka panguwasa regional, nanging saka Wilayah Moskow. Lan luwih-luwih, rekrutmen sukarelawan lagi ditindakake. Kahanane entheng. Rekrutmen menyang PMC uga ditindakake.
  21. Wildcat
    Wildcat 15 September 2022 17:36
    -3
    Dadi, apa sabanjure? Yen dumadakan "menang"
    - kepiye, apa sabanjure?
    Luwih - Pak Prigozhin sing dihormati bakal, mbok menawa, IMHO, Presiden Federasi Rusia "langsung sawise." Wiwit Pak Prigozhin nduweni hak kanggo nglakoni miturut Konstitusi Federasi Rusia lan, mbok menawa, dheweke bakal pengin.

    Lan kabeh amarga oligarki ora ngrungokake VV Putin.
    Dheweke ngandhani - njupuk aset menyang Federasi Rusia - dheweke ora ngrungokake. Lan ing ngendi aset saiki?
    Dheweke didhawuhi mbentuk batalyon sukarelawan. Lan ing ngendi batalione? Endi batalyon Sobyanin, contone?

    Lan nalika "kepriye, apa sabanjure" teka, pranyata sawetara wong duwe batalyon. Lan akeh, malah wong sugih, mung duwe dhuwit lan sawetara "kebon" - pengawal ing setelan "karo pistil" lan kaca tingal peteng.
    Iku bakal menarik banget kanggo ndeleng rembugan saka pengawal karo wong-wong iki sing saiki duwe senjata

    nanging aku pribadi ora penasaran.

    Inggih, pensiunan, malah wong-wong sing "ora cocok kanggo non-combatants" bakal bisa kanggo luwih ngrembug gagasan bab kepungkur lan mangsa saka Federasi Rusia. Ora mungkin dheweke duwe Internet kanggo iki, nanging sanajan ana ing Internet, dheweke kudu urip lan kerja piye wae.
  22. Nefilim
    Nefilim 15 September 2022 17:38
    +3
    Penulis cathetan kasebut ora mung wong tuwa - dheweke wis umur "ora cocog kanggo non-combatant".

    Kutipan saka artikel.
    Negara bingung sing kedadeyan ing pasien tuwa, sing diarani ing literatur manca kanthi istilah "kebingungan" utawa "delirium", isih tetep dadi masalah sing bisa didebat ing pirang-pirang aspek, sanajan meh setengah abad sejarah isolasi lan sinau.

    Kutipan saka review artikel saka jurnal khusus.
  23. Radikal
    Radikal 15 September 2022 17:51
    0

    Iku wektu kanggo ngresiki loro Intelligence lan counterintelligence ....

    Ora bakal bisa. Kanca-kancane. Utamane kanca sak kamar. Karakter iki ana ing ngendi wae - ing Duma Negara, saiki ing masyarakat sajarah. Penembake kita wis mateng ing endi wae kajaba posisi sing dikuwasani. Dheweke kaya ora kasengsem ing proyek iki. Lan asil katon nol. Aku ngira yen personel paling ora ngguyu, lan maksimal - ngremehake dheweke. Aku mikir sing padha ing badan intelijen militèr. Inggih, umume, ana degradasi badan sing dirancang, kanthi desain, kanggo ngenali ancaman marang negara, kanggo entuk informasi sing mbantu ngamanake negara, masalah sing kapisah - revolusi ilmiah lan teknologi. Kanggo sing ora ngerti - intelijen ilmiah lan teknis. Soviet, dheweke paling apik ing donya. Saiki ora jelas babar pisan. Aku ora ngomong bab gagal ing SVR. Ora ana wong kaya ngono ing USSR kanggo wektu sing cendhak, nalika mbukak jaringan ilegal kabeh! Lan kabeh apik, ta? Kahanan iki nuduhake yen kabeh ana ing omah bordil. Lan umume, kahanan ing negara kasebut nuduhake yen ... penjamin ing Timur Jauh, nonton liwat teropong pertunjukan sing nyenengake mripate, ora pengin mimpin pasukan. Aku bakal menehi jeneng mantan - GRU saka Staf Umum Kementerian Pertahanan Federasi Rusia, apa sing ditindakake? Apa sampeyan bisa entuk informasi babagan terobosan Kharkov? Yen padha nindakake, kenapa ora dileksanakake? Lan yen padha gagal, banjur mati karo nyudo Pundhak saka pangareping! Evil ilang. sad
  24. zenion
    zenion 15 September 2022 18:06
    +3
    Mung saiki aku ngerti yen Lenin saka Mausoleum nguwuh marang Yeltsin - ngrusak USSR dadi pamrentahan, lan njupuk bagian paling akeh kanggo sampeyan, sampeyan bakal dadi raja kita. Lan lambang minangka perlu karo scepter lan orb. Lan manuk garudha persis padha, nanging kanthi rong kepala, kaya sing kedadeyan karo wong-wong sing nyerang USSR. Mungkin kita bakal ngerti apa sing ditindakake dening Lenin utawa Stalin saka jagad liyane. Siji-sijine prekara sing dingerteni, dheweke wuta negara sing kuat lan ora ngidini dijarah, lan iki minangka balung ing tenggorokan. Sawise kabeh, negara iki, yaiku, seri, kudu dirusak lan dijarah, lan dheweke nindakake. Lan saiki dudu sing nindakake, nanging sing nggawe sing disalahake. Iku ngageti sing kabeh perang nglawan Jerman bebarengan lan Ukraina ora ana ing mburi, lan saiki iki digawe guilty saka kasunyatan sing USSR wis numpes dening panguwasa brainless. Lan wong-wong sing tanggung jawab iki dadi pahlawan sing malah nggawe museum kanggo dheweke. Pahlawan ambruk dianugerahi museum lan wong sing ora salah, yen ora, yen ana wong sing ngomong, dheweke dadi khan. Lan aja ragu-ragu!
  25. smaug78
    smaug78 15 September 2022 18:14
    +1
    Lan yen kita terus pura-pura yen kita ora ndeleng utawa ngremehake peralatan NATO, lan instruktur kanthi intelijen, nganti intelijen ruang, lan kabeh unit mercenary, kita bakal entuk luwih saka siji serangan balik.
    Ora jelas manawa penulis Ryabov ora maca apa-apa, nanging nulis ing salah sawijining situs. Sawise kabeh, ing cheers-mratelakake panemume, kabeh uwuh ing ndhuwur lan omong kosong
  26. Who Why
    Who Why 15 September 2022 18:23
    +1
    Nalika aku nonton (saka kursi) "teater perang" sing diarahake kanthi apik, mula aku duwe anggepan yen kabeh "operasi khusus" iki diwiwiti mung kanggo nggulingake Putin.
    Mesthi, siji tansah pengin mikir sing "munggah ana" padha ngerti luwih saka aku apa ing kursi, nanging kabeh wis painfully diputer metu kaya clockwork, lan iki asor near Kharkov lan nyoba balon saka nyoba saka Moscow timbalan. impute pengkhianatan kanggo Putin ....
  27. Knell Wardenheart
    Knell Wardenheart 15 September 2022 18:43
    +4
    Aku ora ngerti arti artikel kasebut, lan aku uga ora ngrasakake ide utama. Apa sampeyan kudu menang kanggo menang? Utawa apa sing apik nalika apik lan efektif nalika efektif?
    Aku ora mikir yen paling ora siji "Nazi" bakal mati saka kasunyatan sing ing siji artikel bakal disebut 10 kaping "Ukronazi", "fasis", "Roh ala Nazi" lan ing. Iku bisa dadi ayu kanggo dilute compote karo iki, nanging ora asli kanggo VO sawetara sasi pungkasan. Mungsuh iku utamané mungsuh, iku ora Matter sing ana lan apa werna kang disandangi ing. Tujuan militer NWO wis suwe banget, nanging saka ngunyah lan skolastik, kita ora nyedhaki dheweke. Lan kita ora nyedhaki dheweke ora amarga pertimbangan militer, nanging amarga politik. Pranyata isih akeh "pager" sing ora kena dicekel, akeh tali sing ora bisa ditarik. Lan saka ngeklik untu lan rotasi eyeballs ing arah iki, ora ana sing bakal owah.
  28. Dart2027
    Dart2027 15 September 2022 19:34
    +4
    Aku duwe saran prasaja kanggo kabeh sing njerit babagan mobilisasi - go volunteer.
  29. Ilnur
    Ilnur 15 September 2022 21:07
    +2
    padha umur sing

    Yen "Munggah negara gedhe", ing kene umur ora dadi masalah, nalika Perang Donya II, Tanah Air dibela saka enom nganti tuwa, ora preduli saka jender, sing ana ing ngarep, sing ana ing tanah sing dikuwasani dening penjajah. sing ana ing mburi. Lan saiki, yen perlu, mesthine. Ing sawetoro wektu, nalika kita pindhah menyang NWO, banjur, Aku, wong diwasa karo pengalaman urip kudu melu ing NWO, sing, ora mati, risking rashness, bakal ngetung risiko, lan tetep urip, lan ngalahake mungsuh . ..
    1. penasehat level 2
      penasehat level 2 16 September 2022 10:38
      +2
      njupuk menyang akun kasunyatan sing 90% saka losses mine-mbledhos, Aku ora mikir sing bakal muter peran amba
      Kutipan: Ilnur
      wong diwasa, karo pengalaman urip, sing, ora mati ing risiko vehemence, bakal ngetung risiko
      tambang utawa cangkang, meh ora peduli - kanggo petungan infanteri ..
  30. rtutaloe
    rtutaloe 15 September 2022 21:57
    +2
    Situs kasebut dadi sawetara jinis saluran kegilaan para pensiunan sing bobrok. Kajaba iku, ing artikel lan ing komentar. "Aku umure paling sethithik satus seket taun, nanging aku bakal njupuk bedhil lan pindhah menyang ngendi wae, bodice bakal migunani" - apa omong kosong? Kaping pisanan, apa ditemokake ing negara sampeyan sing dijarah. Kapindho, sing ana ing lapangan dudu prajurit. Sanajan ora, miturut hukum propaganda Rusia, prajurit. Ing kana, ana sing ujar manawa sampeyan tiba ing jurang, sawetara ikatan prajurit Rusia tangi ing sampeyan. Nanging, kanggo wong melek Sun Tzu bali ing abad kaping 4 SM. wrote sing: "Perang ora menang dening nomer, nanging dening organisasi." Lan semangat gelut sing ora didhukung dening skill lan latihan istirahat kanthi tamparan sing paling gampang.
    Lan organisasi, pendekatan sistematis ora katon ing tumindak penyelenggara Rusia. Nganti owah-owahan pamaréntahan, lan ana wong sing ngerti carane mrentah negara kanthi tangan hard ing arah sing bener, kabeh partisanism romantis iki pinasthi Gagal, malah yen minger mati sofas lawas ing swara adoh pisanan saka bedhil utawa artileri dhewe. Kabeh iki omong kosong lan bragging, edan lan idiocy.
    1. Penduduk musim panas452
      Penduduk musim panas452 16 September 2022 09:50
      +2
      Ana akeh provokator lan bot, bisa uga sing ditargetake sistem.
  31. Max1995
    Max1995 16 September 2022 00:06
    +2
    IMHO, kita wis urip ing kapitalisme suwene 30 taun, apa ana sing percaya karo macem-macem janji kekuwatan?

    Padha ora pracaya nganti tanggal 24, lan banjur padha pracaya? Ing kabeh dheweke announced? Lan banjur wiwit ngganti ing Go?
    Dadi saiki sampeyan kudu nulis panjelasan ing situs sing padha kok kabeh ora kaya sing dijanjekake, ora kaya sing dikarepake, amarga gambar sing ayu katon .... Kaya maneuver paling anyar utawa laporan Shoigu babagan teknologi anyar ...

    Imperialisme ana ing yard, lan menehi kritik dening slip saka panguwasa, nalika padha blurted metu saka sukses, gol cocog.
    Lan ora apa penulis prasaja ora saka "ahli nggodho" mbayangno
  32. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 16 September 2022 06:52
    -1
    Kutipan saka ARIONkrsk
    Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu ngresiki kabeh lebervot ing daya, lan utamané babakan dhuwit lan financial, lan radikal malih ngganti dalan ekonomi.

    Meh kabeh wong ing pamaréntahan mung pemain teknis. Nah, kaya tim konstruksi. Dheweke bakal mrentah lan bakal mbangun kraton utawa krematorium. Ana bebener lan amandemen - akeh sing nggunakake papan kerja kanggo keuntungan pribadi. Njupuk metu bata ana ing ngisor kothong utawa soko. Mung sing nduweni negara sing duwe kapercayan (apa wae) sing mindhah tumindak pemerintah menyang arah sing bener. Kapercayan para pemain kosong.
  33. Ivan2022
    Ivan2022 16 September 2022 09:49
    -1
    Quote: Mantan prajurit
    Mung sing nduweni negara sing duwe kapercayan (apa wae) sing mindhah tumindak pemerintah menyang arah sing bener. Kapercayan para pemain kosong.

    Ing - ing, aku mambu footcloths, mantan prajurit. Sapa sing ora peduli yen dheweke perang kanggo kekuwatan Soviet utawa kanggo Anti-Soviet. Kanggo ngiyanati sumpah, kaya rong driji ing ...... sing ditindakake ing taun 1991.

    Pitakonan UTAMA sampeyan "lali"?
    Apa sing nggawe "pemilik" - master? Ora ... nanging ... ora dhuwit.
    Kemampuan kanggo ngatur dhewe. Kemampuan kanggo mangerteni kapentingan umum. Kang dirumusake minangka gagasan manunggal. Iki minangka gerakan sosial lan partai politik.

    Dadi, Pak "prajurit", ing jagad modern ing negara apa wae partai politik njupuk kekuwatan negara. Dheweke dadi panguwasa. Iki digabungake karo ide sing ndadekake karya terkoordinasi saka pirang-pirang ewu pimpinan - pelaksana ing lapangan. Apa sing padha "nglakoni"? - soko sing mbutuhake umum, ora kapentingan pribadi.

    Lan yen primitif - "kanggo rampokan", kajaba ngrampok negara sampeyan, ora ana sing bisa ditindakake. Ora sosialisme utawa kapitalisme. Yen USSR diunekake, tegese mung siji, Federasi Rusia uga njeblug.

    Sampeyan mung ngerti carane ndeleng "master", nanging sampeyan dhewe ora tau lan ora bakal dadi master ing negara sampeyan. Takdirmu yaiku pungkasane lunga lan nyerah marang wong-wong sing ora duwe kabeh - FOR SALE.
    Amerika, Jepang, Cina, Kazakh, lan malah Ukrainia..... Sing mbayar sampeyan luwih.

    Heh ... Heh ... Ora ana Franklin, Lincoln lan Washington ing antarane sampeyan, mung ana Yeltsin cilik.
  34. Evilillion
    Evilillion 16 September 2022 09:56
    -4
    Sawetara jinis aksara sing ora ana artine. Apa sing dikarepake penulis? Apa serangan balik saka Angkatan Bersenjata Ukraina cedhak Kharkov, ora ana gunane lan ora entuk gol sing penting, bakal ngganti? (Kanggo sing ora ngerti, tujuane yaiku ngubengi lan nyirnakake grup kasebut, lan yen ora rampung, dheweke mung lunga lan entuk misil.)

    Utawa yen sampeyan dadi tentara, tangan lan sikil isih ana lan isih eling, lan sampeyan duwe kekuwatan, banjur sampeyan bisa menyang kantor pendaftaran militer lan pendaftaran?
  35. tukang watu
    tukang watu 16 September 2022 10:41
    -1
    Lan apa sing dijanjekake sawise tanggal 20? Aku ora krungu kabar iki, ngendi aku bisa maca?
  36. Altman
    Altman 16 September 2022 16:35
    0
    Penulis nangani artikel kasebut kanthi becik nganti nesu kabeh generasi. Nalika aku maca diskusi kasebut kanthi teliti, wong-wong nesu lan nesu. Ana akeh bebener ing nalar.
    Aku uga duwe rambut abu-abu, perang diwiwiti ing taun 1989, lan sanajan Gorbachev wis dikubur, dheweke ora pantes diajeni. Wong pengin owah-owahan cepet, kita ora ngerti yen kapitalisme bakal ngrampog wong luwih akeh tinimbang sosialisme. Dina iki kita entuk apa sing dikarepake?! am
  37. Wajar_12
    Wajar_12 16 September 2022 18:24
    0
    Ing negara kita, sanajan saiki, ora bakal ana wong sing mlumpat utawa ngucapake lagu babagan pembunuhan amarga "kuning-kuning".
    _____________________________________________________________________
    Sing bener iku bener!
  38. Ivan2022
    Ivan2022 18 September 2022 12:21
    -1
    Kutipan saka Altman
    Wong pengin owah-owahan cepet, kita ora ngerti yen kapitalisme bakal ngrampog wong luwih akeh tinimbang sosialisme. Dina iki kita entuk apa sing dikarepake?! am

    Urip manungsa kebak kontradiksi antarane apa sing dikarepake lan apa sing dikarepake. Sing pisanan ana ing sirah lan sing nomer loro ana ing kanthong.
  39. Yaroslav Tekkel
    Yaroslav Tekkel 19 September 2022 23:22
    0
    wong bodho. Marang kita padha Rusia. Wong-wong Kulon ora dikutuk - mung nesu amarga Kyiv lan Moskow ngalang-alangi mbangun "taman pondok ceri". Bakal padha perang banget kanggo kandhang, nanging kita ora tekan. Lan warga Rusia-speaking lan Rusia-mental perang. Mulane ora ana sing bisa ditindakake, mula kita njupuk kutha nganti pirang-pirang wulan, lan ilang sajrone sedina. Wong Rusia ora sampurna - dheweke bisa diintimidasi, disogok, lan diapusi. Iki wis kedaden ing sajarah. Sampeyan ora bisa nindakake apa-apa karo dheweke - ngilangke sikilmu nganggo bugagashenki. Mulane, nalika jam lima esuk dheweke ngerti yen negara dibom, surfing Internet kanggo mangerteni sebabe bom, lan, bebarengan karo reproaches sing adil, krungu moyoki "kita - hehe - kita bakal nuduhake sampeyan - hehe - decommunization nyata", banjur pindhah kanggo nuduhake hehe sing sing bakal nuduhake. Propaganda kita, diwiwiti saka sing utama, lan diakhiri karo kabeh jinis Simonyans, Keosayans, Kunguryans, Vargonians lan Slavs liyane, banget sethitik kanggo nggawe kanca Ukrainians, lan kakehan kanggo nggawe mungsuh.