Review militèr

1941. Apa kita bisa mbaleni?

121
1941. Apa kita bisa mbaleni?

Rusia 24 Februari, mbok menawa kanggo pisanan mutusaké kanggo tumindak ahead saka kurva. Lan banjur wiwit jaman anyar, kalebu ing ilmu militer Russian. Ancaman saka kidul pancen serius banget lan kudu diendhegake.


setengah taun cuaca ala


Nanging, asil separo pisanan saka NWO katon banget nguwatirake. Mekanisme "denazifikasi" wis kalem lan bakal beku rampung. Apa pancene perlu ing karakter Rusian pisanan nemu asor ngremehake supaya banjur teka menyang kamenangan? Lan ing takdir kita, 1945 mokal tanpa 1941?

Ing "ulang taun" setengah taun saka NWO katon ing cathetan relatif optimistis. Ing wulan Agustus, Angkatan Bersenjata RF kasil nolak serangan "epik" saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing arah Kherson. Mungsuh diputer karo pilihan saka arah serangan, nanging ing pungkasan ora guess tengen. Ana wayahe tegang - paratroopers kita pancen kudu ketegangan ing wilayah Sukhoi Stavka lan desa-desa ing saubengé.

Nanging "zahistniks" bisa nggawe mung "pipa" sempit ing pertahanan tentara Rusia, iku ora dadi luwih. "Pipa" pecah, lan asil kanggo crests umume dadi sedhih. Miturut prakiraan saka Kementerian Pertahanan Rusia, Angkatan Bersenjata Ukraina ilang kira-kira rong brigade lengkap kanthi bentuk tiwas lan tatu ing arah Kherson. Sing kapisan cacahe kurang saka patang ewu wong.

Iku bakal katon sing bisa kanggo exhale lan ngendhokke. Nanging ora ing kasus kita. Angkatan Bersenjata Ukraina "ora dikarepke" (kayane, mung kanggo printah kita) ngumpulake ajiné kuat ing sektor lor LBS lan kenek Balakleya, banjur Izyum lan Kupyansk. Lan ing wilayah Kharkov, unit mungsuh klempakan. Ana eselon kanthi peralatan lan tenaga kerja, instruktur Barat lan tentara bayaran. Cetha yen "furuncle" iki kudu cepet utawa mengko.

Iki kedadeyan ing 5 September. Lan mungsuh ngitung kabeh. Angkatan Bersenjata RF kudu cepet-cepet nransfer unit militer menyang kidul, menyang arah Kherson. We digawe iku ana, nanging ora bali. Kekurangan tenaga kerja sing tepat duweni akibat fatal kanggo tentara Rusia.

Malah sadurunge awal September, kabeh ana luwih utawa kurang stabil ing wilayah Kharkiv. Ana unit militèr biasa saka Angkatan Bersenjata RF kanthi peralatan abot lan artileri sing cocog. Nanging kanthi godhong kuning sing tiba pisanan, mung garnisun sing kasebar ing sawetara pemukiman saka bagean Pengawal Rusia lan mobilisasi saka DPR-LPR tetep ing garis ngarep.

Ora ana peralatan abot utawa artileri lengkap sing diwenehake marang dheweke. Kabeh iki katon sampurna dening mungsuh lan mutusake kanggo tumindak. Tumindak saka Angkatan Bersenjata Ukraina padha kuwat banget sing, maca ing warta saka wilayah Kharkov, siji bisa uga wis panginten sing ngarep wis ambruk saindhenging sektor. Rintangan heroik, contone, SOBR ing Balakliya ora bisa ngganti gambar maneh.

Mundur tentara Rusia meh dadi penerbangan. Siji-sijine episode positif yaiku mundur saka grup Izyum saka kawah sing direncanakake. Asil saka "terobosan Balakleyevsky" saestu tragis kanggo kita. Mung ing sawetara dina, mungsuh nyedhaki 80 kilometer.


Kira-kira 400 sq. wilayah kilometer karo sawetara kutha lan puluhan desa lan desa. Ya, kita kurang luwih bisa njaga kekuwatan militer. Nanging medeni liyane - iku ora bisa kanggo ngatur evakuasi massa sipil saka wilayah, kang nganti bubar iki kontrol dening Angkatan Bersenjata RF.

Tragedi wilayah Kharkiv


Ana wong bisa menyang tapel wates karo Rusia, nanging bagean pinunjul saka populasi ana ing trap nyata. Nanging pedunung ing wilayah Kharkiv wétan, kanggo sisih paling, ditampa tentara Rusia, lan vektor saka sentimen antarane wong wis diganti - "kita kanggo Rusia luwih." Lan akeh wis rampung ing syarat-syarat sipil.

Dadi, proses pendidikan radikal malih diganti - ing basis saka pendidikan Russian. Padha nyiapake guru sing bisa lan, sing paling penting, wiwit mulang generasi mudha kanthi cara anyar. Bisa normalake komponen kamanungsan lan keamanan sosial. Nanging kabeh iki tanpa mercilessly trampled mudhun ing sawetara dina.

Operasi punitive dening Ukraina mbukak cepet lan ora bakal mungkasi rauh. 90% saka populasi wis kontak karo wakil Rusia ing salah siji cara utawa liyane. Nanging mungsuh pisanan kabeh mlebu institusi negara, kantor paspor - lan ing kono sampeyan bisa langsung ndeleng "sing nglawan lan sing kanggo."

Sampeyan mung ora bisa mbusak "Budyonovka" saka sirah. Sing paling nglarani yaiku sanajan tentara Rusia bali menyang wilayah kasebut, bakal dadi "awu". Massa wong sing ana ing Rusia ora bakal ana. Dheweke bakal ditumpes.

Apa bisa kanggo mungkasi utawa mungkasi operasi punitive Ukraina ing wilayah Kharkiv? sebagian. Sampeyan kudu nyebul kabeh pipa, ngumpulake informasi apa wae lan ngrusak "tembok" ing jagad Barat kanthi cara apa wae. Bengok-bengok, nendhang podium ing PBB - nanging nuduhake lan mbuktekake sapa sing didhukung negara-negara Barat: penghukum lan pembunuh!

Apa bakal ditindakake? Aku wedi banget ora. Slogan "Rusia ora ninggalake dhewe" bisa tetep digulung ing gudang sing ora jelas. Nanging pimpinan negara kita kudu ngerti sing tanggung jawab kanggo wong-wong sing wis tamed, kanggo wong-wong sing wis dipercaya lan pracaya ing Rusia amba lan kuwat.

Yen panguwasa ora ngerti apa sing mentas kedaden ing wilayah Kharkiv, carane ekstensif asor saka donya Rusia wis kedaden ing kono, banjur iki bisa dadi persis sing "bata" dijupuk metu saka madegé sing bakal nggawa mudhun kabeh omah. omah Rusia.

Kanthi tembung liyane, kekurangan tenaga kerja, ora nggatekake gelombang informasi sing dikumpulake dening ajiné mungsuh sing kuat ing cedhak Kharkov, kekurangan karya pencegahan sing sistematis kanggo "denazify" infrastruktur mungsuh (ing wangun ngalahake persimpangan sepur, eselon kanthi peralatan lan tenaga kerja. , basa karo bahan bakar, etc.) - kabeh iki mimpin kanggo asil elek.

Menapa malih, ambruk ing ngarep dadi kuwat sing Angkatan Bersenjata RF malah ora wani cling kanggo Volchansk, kang dumunung meh ing tapel wates karo Rusia. Sanajan bisa ditindakake, kutha kasebut ora kena pengaruh gelombang pertama serangan Ukrainia.

Ora selangkah mundur


Tentara Rusia saiki ngalami periode nglarani mbangun garis pertahanan anyar ing pinggir banget wilayah Kharkov - ing sadawane Kali Oskol. Mung kali sing mili ing arah meridional iki bisa kanggo mbenerake tatanan perang lan miwiti mbela.

Kahanan kasebut, contone, sisih kulon Kupyansk kudu cepet-cepet ditinggalake, dene sisih wétan kutha, ngluwihi Oskol, tetep ana ing kontrol Angkatan Bersenjata RF (Muga-muga ing salawas-lawase). Data garing ngandhani volume owah-owahan.

Sadurunge wiwitan Angkatan Bersenjata Ukraina, watara 120 ewu wong manggon ing distrik Kupyansky. Sawise transisi wilayah wilayah ing kontrol militèr Ukraina, bab 60 ewu tetep. Umume pedunung dievakuasi menyang Rusia, liyane - menyang LPR.

Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, mesthi, ora ana ing swasana ati kanggo tugas kamanungsan. Wadyabala rusia sapunika ngantos sadinten, nanging ngantos dalu. Bagean sing paling mbebayani ana ing papan ing ngendi kali Oskol lan Seversky Donets gabung. Angkatan Bersenjata Ukraina langsung ngancam arep ngrebut Svyatogorsk.

Lan serangan ing kutha utama - Krasny Lyman wis sawetara dina. Ancaman njupuk dening Ukrainians gedhe. Nanging ing wektu sing paling angel, "macan tutul" lan sing digerakake saka LPR nyekel pertahanan. Ngajeni lan sujud marang wong-wong mau! "Pembela" terus nyerang kutha, malah ana upaya kanggo mbangun nyebrang ing Seversky Donets.

Liman pancen dadi kutha kunci ing lingkungan operasional sing diganti. Penangkapan kasebut bakal nggawe ancaman ngrebut wilayah LPR, sing bubar dibebasake dening upaya kasebut, aglomerasi Severodonetsk-Lysichansk. Prospek banget surem.

Apa pimpinan militèr kita bakal ngalami rethink babagan dalan NWO? Mugo mugo. Laju pembebasan Donbass mudhun saben wulan musim panas. Aplikasi kanggo mbebasake, contone, Seversk diumumake maneh ing tengah musim panas, nanging ora nate ditindakake. Lan saiki, aku wedi, umume dadi ora relevan.

Operasi militèr khusus mboko sithik pindhah menyang format defensif ing kabeh teater operasi. Nanging ora cocog karo tujuan sing wiwitane diumumake - denazifikasi lan demilitarisasi Ukraina. Ya, lan tumindak saka pertahanan ora cocok kanggo gol dianyari - mardika lengkap Donbass.


Kajaba iku, mungsuh ora turu sajrone nem sasi iki lan kanthi cepet dianyari, dilatih lan nampa peralatan militer saka luar negeri. Kyiv dileksanakake ora total, nanging mobilisasi Grosir lan, nyatane, digawe tentara siap tempur kapindho. Sawise kabeh, tentara Rusia, apa wae sing bisa dikandhakake, praktis "denazified" tentara Ukraina, sing mlebu konfrontasi karo Angkatan Bersenjata RF ing pungkasan Februari.

A rethinking nglarani uga dumunung ing kasunyatan sing kita kudu ngerti karo kang kita perang, apa jenis masyarakat Ukraina saiki konco Angkatan Bersenjata Ukraina. Lan akeh cara wis rallied lan perceives NWO minangka ancaman langsung kanggo eksistensi kabeh negara Ukrainia. Mbok iki faktor sing dadi nemen tambah pain ambang Ukrainians.

Miturut macem-macem prakiraan, sajrone nem wulan kepungkur, jumlah prajurit VSE sing tiwas lan tatu kira-kira 200 ewu wong. Nomer global! Iku kudu dingerteni, lan banjur wates saka tumindak NWO kudu mbatesi. Iku mung mokal kanggo njupuk kabeh Ukraina, lan, ketoke, iku ngluwihi daya kita.

Faktor serius kapindho yaiku peralatan maneh Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi bantuan pasokan AS lan NATO. Amerika Serikat, bebarengan karo Inggris, injeksi sawise injeksi, ditambahi pasokan senjata militèr konvensional lan teknologi dhuwur. Howitzer Amerika "777" dumadakan dadi meh simbol konfrontasi Ukrainia ing tataran saiki.

Senjata kita wiwit mburu, lan demilitarisasi saka "telung sumbu" dianggep minangka kamenangan cilik. Lan apa kita bisa ngomong bab "Hymars". Dheweke wis dadi sirah nyata kanggo Angkatan Bersenjata RF. Aja lali babagan "Harpoons" lan liya-liyane. Ing tembung liya, fase kapindho CBO kanthi jelas pindhah menyang spektrum teknologi dhuwur.

Saiki pitakonan minangka nderek - kang teknologi militèr bakal luwih efektif, kang bakal nunggang jaran. Ya, kita duwe "Kaliber" karo "Daggers". Nanging ana weker ing kene uga. Miturut macem-macem sumber, saka 11 rudal sing bubar ditembakake ing infrastruktur energi "alun-alun", lima sing kena dening pertahanan udara Ukraina. Iki uga mbutuhake rethiking.

Nalika sampeyan bisa ndeleng, ana akeh pitakonan. Dheweke mesthi mbutuhake owah-owahan ing format CBO. Dheweke ora bakal padha. Nanging sing utama ing kene ora ngiyanati wong-wong sing percaya lan percaya ing Rusia, lan ora ngiyanati wong-wong sing tilar donya ing tapel wates perang iki. Dheweke percaya yen negara kita bakal menang. Kamenangan penting kanggo Rusia.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
eadaily.com, mil.ru, bbc.com
121 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mythos
    Mythos 18 September 2022 16:08
    +9
    Sampeyan ora bisa ninggalake bagean saka tatanan anyar. Wong-wong Ukraina uga ngerti yen dheweke ana ing "apik" ing kasus kasebut. Ora ana sing pengin mati, sanajan mobilisasi massa lan kesusu ing ngarep wis nindakake tugase, wis akeh sing tiwas lan iki jelas dudu watesan. Bocah-bocah sing nyopir ing negara liya wis urip.
    1. Silver99
      Silver99 18 September 2022 16:19
      + 13
      Ana wayahe liyane sing ala banget, kalem saka serangan lan transisi luwih kanggo pertahanan pasif sadurunge periode Autumn-musim dingin kanggo akumulasi pasukan bisa nyebabake pambangunan garis pertahanan dening Angkatan Bersenjata Ukraina, padha uga ora. arep ngantuk lan ing spring bakal nyiapake lan rearm senjata NATO ing basis latihan, lan ora ana sangsi sing bakal menehi, paling kamungkinan bakal nampa pluru jarak adoh nganti 300 km lan F-16. Kabeh sing ilang kudu dijupuk nganggo getih anyar, siji-sijine perkara sing dakdeleng yaiku positif, ing wilayah sing ditinggalake ora bakal ana populasi sing setya marang kita, saka tembung SBU bakal ngresiki kabeh, lan sing tetep bakal dadi informer lan saboteurs, supaya sampeyan ora bisa nolak dhewe apa-apa ing pilihan saka geni serangan daging kanggo bombing karpet.
      1. Alex777
        Alex777 19 September 2022 17:53
        -2
        F-16 VFU ora bakal nampa. Rudal ing 300 km = Negara pihak ing konflik.
        Kahanan kasebut berkembang ing sawetara pesawat sing ora intersecting.
        Tanpa ndeleng kabeh gambar, angel kanggo netepake apa sing kedadeyan. Lan malah luwih
        nggawe pertimbangan nilai babagan peserta ing acara kasebut. hi
    2. Mikhail Drabkin
      Mikhail Drabkin 19 September 2022 05:20
      +8
      Mitos:
      Pengarang:

      Lan iku (masyarakat Ukrainia) wis rallied ing akeh cara lan perceives NWO minangka ancaman langsung kanggo orane kabeh negara Ukraina.


      —-Sapa sing bakal mangu-mangu... ora padu adu dhuwit utawa kepeksa.
      1. Sergei Nikiforov
        Sergei Nikiforov 20 September 2022 13:57
        -1
        Lan kita, kanthi iki, ing sadawane dalan, nyoba tumindak kanthi insentif kasebut
    3. pinter bokong
      pinter bokong 20 September 2022 10:40
      -4
      Wong Ukraina, kanthi bantuan propaganda, wis suwe nglumpukake perang nglawan agresor
  2. Nexcom
    Nexcom 18 September 2022 16:10
    +9
    Kepiye carane bisa nyegat keris? Kepiye carane iki bisa ditindakake?
    1. Harbinger68
      Harbinger68 18 September 2022 16:20
      0
      Kaya biasane, mbah karo jar saka cucumbers saka loteng
    2. grigorii
      grigorii 18 September 2022 16:28
      +2
      Ya, pancen aneh, kayane ora kudu. Pertahanan udara wis tuwa lan ora kena.
      1. Nexcom
        Nexcom 18 September 2022 16:31
        +4
        Dadi, aku ngomong babagan sing padha - ya, apa Amerika Serikat ora nyedhiyakake pertahanan udara hyper-rudal, sing durung duwe?
      2. dorz
        dorz 18 September 2022 19:11
        + 10
        Nalika sampeyan bisa ndeleng, ana akeh pitakonan.

        Ora ana jawaban siji.

        Yen panguwasa pengin kalah ing perang, drone utawa keberanian lan tekad tentara ora bakal mbantu.

        (paribasan Cina kuna).
    3. bisnisv
      bisnisv 18 September 2022 16:32
      + 14
      Kutipan saka Nexcom
      Kepiye carane bisa nyegat keris? Kepiye carane iki bisa ditindakake?
      Iku misale jek kula iku bab Kaliber, padha utamané dipigunakaké kanggo tujuan remot. Kang menehi kritik dening informasi, Dagger digunakake mung kaping pindho, siji - kanggo karusakan saka depot senjata disarèkaké ing wilayah Lviv.
      1. Nexcom
        Nexcom 18 September 2022 16:35
        +1
        Iki minangka tandha ala yen dheweke pancene wiwit nyegat Kaliber ...
        1. bisnisv
          bisnisv 18 September 2022 17:50
          +7
          Kutipan saka Nexcom
          Iki minangka tandha ala yen dheweke pancene wiwit nyegat Kaliber ...
          Wiwit sebutan target wiwit teka saka AWACS, sing terus-terusan tugas ing langit geyropes, kita wis masalah gedhe karo serangan karo senjata tliti. Sistem pertahanan udara independen dumunung ing rute rudal sing dituju, nanging kanthi radar dipateni, sing diuripake mung sawise konfirmasi peluncuran saka p lan n dos, mung kanggo wektu interception lan peluncuran rudal, banjur ganti posisi. . Ngomong apa sing sampeyan senengi, nanging pengintaian udara Nata apik banget, getun!
        2. Lykases1
          Lykases1 18 September 2022 21:23
          + 10
          Gusti, kaliber, kaliber! Apa bab wong-wong mau sing ora ngidini dheweke dibuwang? Dheweke mung mabur sithik lan angel ditemokake. Kajaba iku, padha bisa maneuver. Kabeh. Yen wis siyap kanggo nyerang, iku ora dadi angel kanggo njupuk mudhun. Sanadyan stinger, malah shilka.
          1. bisnisv
            bisnisv 19 September 2022 01:01
            +1
            Kutipan saka Lykases1
            Apa bab wong-wong mau sing ora ngidini dheweke dibuwang? Dheweke mung mabur sithik lan angel ditemokake. Kajaba iku, padha bisa maneuver.

            Inggih, plus punika artileri ora cukup, uga, plus iku tingkat karusakan iku dhuwur, lan plus iku ora ana liya kanggo kurang ajar hit ing kadohan kuwi tanpa risking nyawa tentara! Sampeyan bisa nembak apa wae kajaba pluru hipersonik, lan saiki - saiki. Nanging Shilka cukup angel - sampeyan kudu duwe katrampilan khusus kanggo nggarap tujuan sing padha.
        3. Vladimir M
          Vladimir M 18 September 2022 21:28
          +6
          Kaliber ora dadi target sing angel dicegat, utamane nalika ana peluncuran rudal tunggal. Kaliber dirancang kanggo peluncuran massal, mula pertahanan udara mungsuh mung ora bisa ngatasi.
      2. Mythos
        Mythos 18 September 2022 16:36
        +1
        Iki persis carane spesialis NATO karo kaca pembesar nggoleki sisa-sisa keris banjur. Nanging kasunyatane tetep dicegat dening komplek non-portabel, lan dudu 300 lawas, kemungkinan ana komplek lan langsung saka mburi.
        1. Nexcom
          Nexcom 18 September 2022 16:41
          +1
          ya, Amerika sing pouring informasi kanggo wong-wong mau ing wektu nyata. Mungkin sistem pertahanan udara Barat dipasang ing kana lan spesialis Kulon lungguh ing kana lan dudu wong Ukrainia Selyuk? Mungkin iki rahasia saka interceptions sukses?
          1. Popov Artyom
            Popov Artyom 18 September 2022 16:46
            -11
            1. Apa kowe wis weruh keris? Iki Iskander, dilereni soko tugas ing tataran pisanan - MIG-31.
            Iskander hipersonik?
            2. Deleng rudal hipersonik liyane - bentuke, proteksi termal, RD aliran langsung.

            Kesimpulan - keris dudu rudal hipersonik, yaiku peluncuran udara Iskander.
            Ya, padha nggantung mie ing kita, nanging ora pisanan, kita bakal slamet.
            1. Repellent
              Repellent 18 September 2022 16:58
              -2
              Kutipan: Popov Artyom
              Deleng rudal hipersonik liyane - bentuke, proteksi termal, RD aliran langsung

              Kanthi seneng. Seret gambar. Mung soko mabur, ora tata.

              Kutipan: Popov Artyom
              Hung kita mie, nanging ora pisanan, kita bakal urip

              Kampanye, sampeyan nyoba nggantung mie ... sampeyan muspra ya
              1. Popov Artyom
                Popov Artyom 18 September 2022 18:41
                -5
                Rusia, kanthi cara, duwe konsep swara hyper mabur, nanging iki dudu keris. Kabeh rudal hipersonik, apa Amerika, Rusia utawa Cina, meh padha kaya kembar, amarga hukum aerodinamika kanthi kecepatan kasebut mbatesi variasi tata letak.
                Yen sampeyan ngaku yen keris iku hipersonik, sampeyan ora weruh keris utawa sampeyan durung weruh misil hipersonik.
            2. Doccor18
              Doccor18 18 September 2022 17:05
              +5
              Kutipan: Popov Artyom

              Iskander hipersonik?

              Lan apa "hypersound"? Akeh sumber ngomong bab kacepetan luwih saka 5M, Iskander wis sethitik luwih saka 6M. Dadi luwih saka game konsep ...
              1. Popov Artyom
                Popov Artyom 18 September 2022 18:32
                -12
                Sampeyan ngomong babagan kacepetan ing tahap pungkasan penerbangan Iskander-M, rudal balistik. Ana video saka 2 lan 3 pluru ngengingi bendungan, padha fly ing kacepetan rudal cruise conventional, rodo alon. Mungkin iki Iskander-k, sing uga ora tau hypersound, mung analog saka tomahawk.
            3. TEX-50
              TEX-50 18 September 2022 17:26
              0
              Inggih, gumantung ing dhuwur apa kacepetan diukur. Yen 30 kilometer ing ndhuwur lemah, mula cukup hipersonik.

              Lan ya, peluncuran udara Iskander.
            4. IBRShB
              IBRShB 18 September 2022 17:41
              +3
              Popov Artyom Iskander mabur ing hipersonik ing sisih munggah saka lintasan, cedhak lemah kacepetan irungnya kanggo supersonik. Zirkon, paling kamungkinan padha. Mung warheads saka rudal strategis tekan bumi ing hypersound.
              1. Popov Artyom
                Popov Artyom 18 September 2022 18:44
                -5
                Hypersound digayuh dening rudal balistik ing bagean pungkasan sing curam ing lintasan. Ora preduli apa hulu ledak sing diduweni, ing loro kasus kasebut minangka obyek sing diluncurake abot sing tiba saka dhuwur sawetara kilometer.
                1. IBRShB
                  IBRShB 18 September 2022 18:54
                  +4
                  Popov Artyom ora sembarang. Kacepetan awal mlebu menyang lapisan atmosfer sing padhet penting. Tochka-U, contone, ora dianggep hipersonik, sing tegese ora tekan 5-6M sanajan ing bagean dhuwur. Luwih cedhak karo lemah, kacepetan mudhun kanthi cara apa wae.
            5. bisnisv
              bisnisv 18 September 2022 18:04
              +4
              Kutipan: Popov Artyom
              Kesimpulan - keris dudu rudal hipersonik, yaiku peluncuran udara Iskander.
              Lan miturut pendapat sampeyan, yen kacepetan roket dhewe kira-kira 8000 km / jam kanthi watesan hypersound ngisor 6000 km / jam, apa ora hypersound? Yen kita nambahake kacepetan MIG-29 nalika peluncuran roket, kita kanthi yakin bakal entuk hiper sing padha karo sampeyan ngapusi. Iku tetep kanggo mangerteni apa tujuan sampeyan nindakake iki, amarga iku uga disebut fitnah!? nglirik
              1. Popov Artyom
                Popov Artyom 18 September 2022 18:48
                -7
                1. Sapa sing kandha yen keris kuwi kecepatane? Apa sampeyan tau weruh dheweke? Aku weruh iku mung roket Iskander
                2. Apa liyane cepet-39, cepet-31k. Menapa malih, padha mutusaké ora kanggo mbaleni roket Iskander ing kabeh, padha mutusaké sing iku luwih gampang .. kanggo mbaleni wayahe. Akibaté, niche digawe ing fuselage wayahe pas stabilizer Iskander
                1. bisnisv
                  bisnisv 18 September 2022 21:55
                  +3
                  Kutipan: Popov Artyom
                  Apa liyane instan-39, cepet-31k.
                  Artyom, sampeyan jelas nggarap maneh dina iki, lan bisa uga wis rampung. Sampeyan ngomong omong kosong, nggarap dhuwit kanggo kerja bot kanthi ora jujur, dakkandhani nglirik . Aku mbaleni: sampeyan nulis omong kosong! Aku menehi saran supaya sampeyan ora mangsuli, nanging santai. hi
                  1. Popov Artyom
                    Popov Artyom 18 September 2022 22:49
                    -5
                    Sampeyan kudu sinau materi sadurunge nulis
                    https://youtu.be/jZ4a2ZE1jZ8
                    1. bisnisv
                      bisnisv 19 September 2022 00:55
                      +1
                      Kutipan: Popov Artyom
                      Sampeyan kudu sinau materi sadurunge nulis
                      Materiel ora ana hubungane, amarga sampeyan mangsuli yen sampeyan ora komunikasi ing jagad podo karo dobelku, nanging aku ora nulis babagan apa sing sampeyan sebutake ing jawaban kasebut. Aku duwe pakurmatan! hi
                      1. Sarboz
                        Sarboz 19 September 2022 01:44
                        -1
                        Kutipan saka bisnisv
                        Kutipan: Popov Artyom
                        Sampeyan kudu sinau materi sadurunge nulis
                        Materiel ora ana hubungane, amarga sampeyan mangsuli yen sampeyan ora komunikasi ing jagad podo karo dobelku, nanging aku ora nulis babagan apa sing sampeyan sebutake ing jawaban kasebut. Aku duwe pakurmatan! hi

                        Lan wong-wong mau sing ngajari supaya ora milih irung, dheweke sing bengok-bengok yen MO nuduhake kartun babagan senjata super. Dheweke dhewe nonton kartun bocah-bocah saka mahasiswa pascasarjana karo Elon ing sindrom Topeng lan kanthi mangkono sinau "materiel".
                        Kutipan: Popov Artyom
                        Kajaba iku, roket Iskander umume mutusake ora bakal dibaleni maneh

                        Ora ana komentar. ombenan
                      2. Popov Artyom
                        Popov Artyom 19 September 2022 04:06
                        -4
                        Sampeyan ora bisa maca malah nyampur model operator lan frantically nolak pigura Kementerian Pertahanan, sing langsung nyatakake yen produk iki minangka keris.
                        Crapped ing grumbulan uga?
                      3. Sarboz
                        Sarboz 19 September 2022 12:07
                        -1
                        Kutipan: Popov Artyom
                        Sampeyan ora bisa maca malah nyampur model operator lan frantically nolak pigura Kementerian Pertahanan, sing langsung nyatakake yen produk iki minangka keris.

                        Kutipan: Popov Artyom
                        Sampeyan ora bisa maca malah nyampur model operator lan frantically nolak pigura Kementerian Pertahanan, sing langsung nyatakake yen produk iki minangka keris.

                        Sampeyan ana ing CIPSE sampeyan ora peduli sing sampeyan mangsuli. Utawa sampeyan, kaya host Joe Biden, ngomong karo wong sing ora katon. Pikun? Tangi. Aku ora sebutno operator babar pisan. Lan sampeyan naif banget yen sampeyan adhedhasar kesimpulan "ilmiah" saka blogger bocah sekolah sing, kajaba foto, ora duwe apa-apa. Aku mbaleni, sampeyan utawa Elon Masked sampeyan ora weruh Dagger. Sampeyan wis ndeleng gambar saka video demo. Kanggo tujuan kasebut, manufaktur biasane nggunakake tata letak dimensi massa.
                        Kutipan: Popov Artyom
                        Crapped ing grumbulan uga?

                        Deleng, aja nindakake dhewe nalika miwiti kalibrasi maneh, kaya ing wiwitan operasi khusus. Lan Vadim ora mangsuli sampeyan, ketoke amarga ora ana apa-apa kanggo ngomong karo sampeyan. Sampeyan ora ngerti apa sing sampeyan tulis. Lan kepiye carane aku bisa ngomong karo sampeyan yen sampeyan nulis kanggo nanggepi dheweke. Apa sampeyan bisa njupuk pil?
                      4. bisnisv
                        bisnisv 19 September 2022 22:34
                        0
                        Kutipan: Sarboz
                        Sampeyan ana ing CIPSE sampeyan ora peduli sing sampeyan mangsuli.
                        Salam, Oleg, matur nuwun kanggo dhukungan, aku mangsuli dheweke dina iki, nggawe kesimpulan sing padha karo sampeyan - CIPSO ing tumindak. ombenan
                      5. bisnisv
                        bisnisv 19 September 2022 22:12
                        0
                        Kutipan: Popov Artyom
                        Crapped ing grumbulan uga?

                        Sampeyan bot sing lucu, jujur! Waca korespondensi kasebut kanthi teliti, sanajan iki jelas ora kanggo karya sampeyan. Aku wrote bab kacepetan Iskander - mung bot bisa pratelan sing iki ora kelakon, wrote MIG 29 tinimbang MIG 31, iki ora masalah, nanging mung kesalahan, nanging MIG 39 masalah. Aja nulis omong kosong liyane kanggo aku, aku njaluk ngapura kanggo mbuwang wektu sampeyan. Iku babagan statement sampeyan yen Iskander ora duwe kacepetan hipersonik, iki omong kosong, kaya kiriman sampeyan umume. Sampeyan dibayar kanggo apa-apa! hi
                      6. bisnisv
                        bisnisv 19 September 2022 22:06
                        -1
                        Kutipan: Sarboz
                        Lan dheweke ngajari supaya ora milih irung
                        Elinga yen saben jawaban kanggo bot iki, sampeyan bakal entuk telung minus kanthi otomatis! nglirik CIPSO ing tumindak! ombenan
                      7. Sarboz
                        Sarboz 19 September 2022 23:14
                        +1
                        Kutipan saka bisnisv
                        Elinga yen saben jawaban kanggo bot iki, sampeyan bakal entuk telung minus kanthi otomatis! CIPSO ing tumindak!

                        Tooting. Inggih, ayo padha downvote. Brigade! prajurit
                2. Sarboz
                  Sarboz 19 September 2022 01:38
                  -2
                  Kutipan: Popov Artyom
                  Sapa sing kandha yen keris kuwi kecepatane? Apa sampeyan tau weruh dheweke? Aku weruh iku mung roket Iskander

                  Inggih, mesthi sampeyan ora weruh Dagger. Sampeyan mung nonton sawetara video saka sawetara Masked Boy. Lan ngrungokake panjelasan abstruse. Ing video asli, MO kita nuduhake persis kaya sing dibutuhake kanggo nuduhake mitra kita. Sapa sing ngomong yen ing liontin iku Dagger, lan ora model massa-dimensi tartamtu saka Product, kanggo tampilan ing pameran, kanggo njupuk video kanggo partners?
                  1. Popov Artyom
                    Popov Artyom 19 September 2022 19:04
                    -2
                    Sampeyan nonton video liyane ing saluran penulis lan sampeyan bakal ngerti yen dheweke minangka perwira pertahanan udara, miturut jumlah kawruh lan latihan teoritis. Wong-wong kuwi sing pancene semangat banget babagan karyane kudu dirungokake kanthi teliti, siji jam kuliah video bisa ngemot informasi kanggo puluhan jam kuliah ing sekolah militer.
        2. bisnisv
          bisnisv 18 September 2022 17:54
          0
          Kutipan saka Mitos
          Nanging kasunyatane tetep dicegat dening kompleks non-portabel
          Dijawab sing luwih dhuwur, sampeyan bener, padha bisa digunakake
          miturut sebutan target Nata saka geyropa.
    4. SKVichyakow
      SKVichyakow 19 September 2022 10:22
      0
      Kutipan saka Nexcom
      Kepiye carane bisa nyegat keris? Kepiye carane iki bisa ditindakake?

      Aku ora Daggers sing dicegat, nanging rudal jelajah. Bisa dideleng saka sisa-sisa rudal jelajah sing mudhun sing bisa ngetung frekuensi.
  3. wong janggut
    wong janggut 18 September 2022 16:11
    +3
    Sing PBB, sing Liga Reformasi Seksual - ora ana bedane. Organisasi internasional mung sing ngrungokake posisi kita yaiku SCO lan BRICS.
  4. saigon
    saigon 18 September 2022 16:18
    + 13
    Akeh sing pinter, mung siji.
    Sing dikarepake, kanthi cara apa wae, sampeyan kudu njupuk kabeh wilayah - rintisan apa wae bakal musuhan karo Rusia.
    Aku ora ngerti siji bab ing ndhuwur kang awak padha narik kucing kanggo pisyun.
    1. paul3390
      paul3390 18 September 2022 16:25
      + 17
      ing nduwur awak padha narik kucing kanggo pisyun.

      Apa sampeyan yakin manawa tujuan nyata saka jinis operasi khusus cocog karo sing diumumake kanthi resmi? Amarga yen ora - umpamane, aku ora ngerti kabeh omong kosong sing kedadeyan ..
      1. KELAS
        KELAS 18 September 2022 19:17
        +9
        Kutipan saka paul3390
        Amarga yen ora - umpamane, aku ora ngerti kabeh omong kosong sing kedadeyan ..

        Iku mokal kanggo ngerti iki. Sampeyan mung bisa pracaya, lungguh ing sangisore duroizor.
  5. Mikhail Maslov
    Mikhail Maslov 18 September 2022 16:23
    +9
    Kabeh wis jelas lan bisa dingerteni. Iku mung ana ing siji pusat keputusan - Kremlin. Lan wis jelas yen saiki dudu Ukraina sing penting, nanging Ibu Rusia dhewe. Kita ora bakal bisa ngatasi dhewe, ora ana kudu ngomong babagan Ukraina.
  6. kursi
    kursi 18 September 2022 16:26
    +6
    Kanggo dangu kita kudu "nyuwek rambute ing sirah kita" sawise Gagal cedhak Kharkov. Ora jelas sapa sing dadi komando jenderal ing kana lan apa sing bakal kelakon saiki. Apa pancene "numpak" wektu iki ? Dheweke wis suwe nulis lan ujar manawa perlu ngenalake counterintelligence militer ing wilayah sing dikuwasani lan nggawe bisu ...
    1. Alf
      Alf 18 September 2022 21:10
      +2
      Kutipan saka sofa
      Dheweke wis suwe nulis lan ujar manawa perlu ngenalake counterintelligence militer ing wilayah sing dikuwasani lan nggawe bisu ...

      Apa sampeyan yakin manawa counterintelligence ora bakal narik benang saka wilayah sing dikuwasani menyang Kremlin? Sing padha wedi.
  7. Poru4ik
    Poru4ik 18 September 2022 16:30
    + 27
    Kepemimpinan negara ora tau kasengsem ing kahanan populasi sing nganggo basa Rusia ing bekas wilayah USSR. Sanadyan ing taun 90-an, utawa saiki ing 22. Yagene kabeh wong ujug-ujug percaya yen pimpinan (cathetan kepemimpinan kasebut, dudu negara) dumadakan dadi sibuk karo kahanan Rusia ing Ukraina. Sawise logika iki, perlu kanggo ngumumake operasi khusus sing ana hubungane karo negara Baltik, Kaukasus, lan Asia Tengah. Nanging ora! Apa SS ora mlaku ing Baltik, apa ora ana patroli basa ing Asia Tengah? Nanging, ora ana meneng, padha pura-pura ora ana kedadeyan. Ora ana gunane kanggo rembugan karo bekas pinggiran kutha, lan ora ana gunane, amarga padha dadi tambahan. Sampeyan perlu kanggo rembugan lan njaluk karo dirijen, lan ora tearfully mutter "kanca lan partners." Yen saiki sedulur Belarusia nyerbu negara kasebut kanthi slogan mbebasake Rusia saka dominasi "tanggung jawab sosial", apa wong tuwa lan enom ora bakal ngadeg kanggo mbela negara? Tangi, senajan ora kabeh, nanging tangi. Dadi wong Ukrainia mbokmenawa mikir yen perlu kanggo mbela negarane, lan ora ana gunane kanggo nglawan rakyat, iki minangka bebener sing wis suwe dikenal.
    1. NetKeys
      NetKeys 19 September 2022 08:11
      -4
      "Ora ana gunane nglawan rakyat"?
      Ing kasunyatan, Ukroreich (lan "kabeh donya beradab"), ing tingkat kapercayan agama, ndeleng titik ing perang nglawan wong ing Dobass. Lan uga marang kabeh Rusia. Lan malah sadurunge Februari 2022. Akibaté, umume warga Ukroreich pengin pembantaian kabeh wong Rusia. Lan kahanan iki, bebarengan karo NATO operasi mbukak, wis mandhek kanggo tolerable. Utawa aku kudu luwih sabar?
      Apa pilihan sampeyan? Kanggo ndeleng saka kadohan ing tentara methodical lan Nazi reresik Donbass sak taun iki, lan banjur ing rearmament saka Angkatan Bersenjata Ukraina-NATO cedhak tapel wates Crimea? Nggoleki panyebaran senjata anti-rudal lan serangan rudal ing cedhak tapel wates wilayah Belgorod, Rostov, Belarus? Lan mundhakaken tlapukan mung sawise penguatan cepet lan irresistible saka Ukro-Reich-NATO ing tapel wates? Banjur, aku wedi, metode senjata nuklir taktis bakal tetep nganggo transisi menyang panggunaan pasukan nuklir strategis.
      Ora Rusia sing nglumpukake Ukronazis nglawan awake dhewe. Dheweke wis nyawiji lan siap mental. Ukraina wis diowahi dadi negara teroris karo populasi sing, kanggo sisih paling, loro welcome teror lan melu ing karo twinkle, karo kesenengan.
      1. Poru4ik
        Poru4ik 19 September 2022 12:54
        0
        1) NATO nglawan Rusia tinimbang nglawan rakyat. 2) Apa sampeyan mikir yen Reich bakal luwih cedhak lan luwih mbebayani tinimbang Reich Tribaltic. 3) Apa sampeyan mikir yen Reich Asia luwih manungsa? Sampeyan bakal kenal karo statistik penurunan populasi ing bekas republik USSR, utamane Kaukasus lan Asia. Pira bocah, wong tuwa, wong wadon sing dicekel, dipateni, disiksa. Lan panguwasa isin nyingkiri mripate lan ora jelas mumbled bab urusan internal negara merdika. Utawa apa sampeyan mikir yen Rusia ing Ukraina luwih Rusia tinimbang ing Asia lan Kaukasus? Dadi, titik ing kene luwih ora pembantaian lan moyoki populasi Rusia, nanging ing geografi. Lan wong-wong kuwasa us-tentara saka menara lonceng dhuwur, iki cetha katon ing hubungan karo subyek dhewe.
  8. RoTTor
    RoTTor 18 September 2022 16:37
    + 15
    Sing tanggung jawab kanggo Gagal Tentara Abang ing mangsa panas 1941 dijenengi lan kaukum.
    Wong-wong sing biasa-biasa wae ngrancang lan nyiapake NWO urip, ing kantor lan ing umum.
    Ora kanggo sebutno kabeh wong sing turu liwat kahanan ing Ukraina wiwit 1941
    1. Meksiko.29
      Meksiko.29 18 September 2022 17:10
      + 10
      Sarujuk banget. Iki minangka salah sawijining kamenangan saka kesalahan printah. Nang endi wae kita duwe "kabeh apik", mung "maneuver lan regroupings". Dadi sampeyan elinga I.V. Stalin - saben kesalahan duwe jeneng, jeneng lan patronymic
      1. Yapet100
        Yapet100 18 September 2022 17:51
        + 12
        Lan rauh bakal udan, slush, lendhut ... Lan perang posisi sluggish bakal miwiti. Iku bakal dadi; Kabeh Sepi ing Front Kulon.
        Sing sedhih yaiku NATO ora bakal mbuwang wektu lan bakal nyiapake prajurit liyane kanggo mateni, lan bakal narik luwih akeh tentara bayaran ...
        1. UAZ 452
          UAZ 452 19 September 2022 09:40
          0
          Lan rauh bakal udan, slush, lendhut ... Lan perang posisi sluggish bakal miwiti. Iku bakal dadi; Kabeh Sepi ing Front Kulon.

          Nalika serangan kita mandheg, dheweke ujar saka kabeh wesi yen iki minangka kahanan sing objektif, lan kita uga ora bisa maju. Banjur Balakleya lan Izyum kelakon. Iku bakal nyenengake yen ternyata thaw mung nyegah tentara kita nindakake operasi aktif, lan mungsuh ora ana ing swasana ati kanggo "perang posisi sluggish." Ora kanggo sebutno kasunyatan sing ing kahanan saka total kaunggulan ing pengintaian lan target sebutan, lan muncul unggul ing dhuwur-tliti senjata, lan ing mangsa - ing sawetara artileri, "grinding" ora bakal ing sih kita. Sampeyan ndeleng, sawise pungkasan periode "kelemes", yen ana siji, kita ora bakal ninggalake pasukan kanggo fase aktif sabanjuré, sanajan mobilisasi diumumake - yen meriam artileri tekan dugout, iku mung luwih apik kanggo mungsuh yen ana peleton lungguh, dudu regu.
    2. kula 1970
      kula 1970 19 September 2022 09:59
      -3
      Kutipan saka RoTTor
      Guilty saka Gagal Tentara Abang ing mangsa panas 1941 jenenge lan diukum.

      Hmm?
      bener?
      Kang saka marsekal lan jenderal tentara - kajaba Pavlov - iki kaukum?
      Komisaris Rakyat, wakil, NGSH, wakile, intelijen?
      sapa?
      Utawa padha "ing omah"?
      Dheweke tamparan nyatane - Pavlov, sing ora mutusake apa-apa, lan iku ...
  9. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 18 September 2022 16:38
    0
    Ana laporan manawa tentara bayaran lan Ukronazi saka SBU nembak udakara 400 warga sipil sing setya marang Rusia sawise mundur saka pasukan kita ...
    sing tanggung jawab iki ... organisasi hak asasi manungsa internasional meneng babagan iki, njupuk banyu ing cangkeme.
    Siji panglipur yaiku Zelensky bakal enggal pindhah menyang distribusi ... Amerika bocor dheweke ... bubar Zelya katon wedi banget lan bingung ... sampeyan pengin urip ... mlayu menyang Rusia kaya Yanukovych ... paling ora nyimpen uripmu.
    1. Nexcom
      Nexcom 18 September 2022 16:52
      -1
      karo kang banjur dicolong lan kanggo Rusia? wassat
      iku ora mungkin ...
      1. Lech saka Android.
        Lech saka Android. 18 September 2022 16:57
        -2
        Lan apa sing luwih larang? ... urip utawa barang sing dicolong.
        Ing jagad liyane, rampokan kasebut durung migunani kanggo sapa wae. eseman
        1. Nexcom
          Nexcom 18 September 2022 17:08
          0
          Dadi kaya ngono. Mung Ze, nyadari carane akeh babos sing macet lan ora ana cara kanggo nggunakake, dheweke dhewe bakal mlumpat menyang daur ulang saka rakus. ya
          Banjur ing Rusia, ora mungkin urip sing tenang bakal sumunar kanggo dheweke .....
      2. KELAS
        KELAS 18 September 2022 19:24
        +6
        Kutipan saka Nexcom
        karo kang banjur dicolong lan kanggo Rusia?
        iku ora mungkin ...

        Inggih, ing pangertèn iki, padha bakal ngerti wong kene!
  10. Vladimir Sedov
    Vladimir Sedov 18 September 2022 16:44
    -19
    Kutuzov: Kanthi mundhut ibukutha, kita ora kelangan Rusia. Sing utama yaiku nylametake tentara. Dadi, taun 1812 utawa 1941 taun pira? Vsu, kaya mengkono, dirusak ing awal musim panas. Dina iki ana perang karo NATO, adhedhasar iki, lan tugas wis disetel.
    1. Alf
      Alf 18 September 2022 21:12
      + 10
      Kutipan: Vladimir Sedov
      Kutuzov: Kanthi mundhut ibukutha, kita ora kelangan Rusia.

      Apa Wong Tua ngomong babagan ninggalake St. Ing ngendi ibukutha Kakaisaran Rusia ing 1812?
  11. Komentar wis dibusak.
  12. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 18 September 2022 17:06
    -2
    Kutipan: Vladimir Sedov
    Dina iki ana perang karo NATO, adhedhasar iki, lan tugas wis disetel.

    Aku setuju ... nganti kita nyirnakake tenaga kerja nalika ngadhepi tentara bayaran NATO lan Ukronatsik, kahanan ora bakal owah ... kajaba negosiasi kapisah kaya Istanbul diwiwiti ing Kremlin.
    1. Nexcom
      Nexcom 18 September 2022 17:12
      +7
      Hmm, apa sampeyan yakin banget yen tentara bayaran Barat bakal entek? Ora, aku ngerti sing padha ora telas ... Nanging padha paling kamungkinan banget dofiga
      1. Stirbjorn
        Stirbjorn 18 September 2022 23:23
        +3
        Kutipan saka Nexcom
        Nanging padha mbokmenawa banget dofiga

        Iku mung titik ... mung mbandhingaké populasi ... lan padha ngirim ora meriam pakan, ing wangun kriminal, nanging dilatih pejuang.
  13. parusnik
    parusnik 18 September 2022 17:11
    -1
    Pranyata, kanggo ngreksa donya Rusia, ora kanggo nganakake referendum ing wilayah mardika, nanging kanggo nggawe Republik Rakyat Kherson, Zaporozhye, ing aliansi karo LDNR, pranyata mung Luhansk lan Donetsk, karo Rusia. perang kanggo donya Russian. Lan wektune Luhansk lan Donetsk mikir babagan manunggal.
  14. Tank destroyerSU-100
    Tank destroyerSU-100 18 September 2022 17:14
    +7
    Sayange, ana kurang optimisme. Zama regane rubel, nanging pukulan ... Kita gelut ing kene, kita ora gelut ing kene, kita mbungkus iwak ing kene, "ora kaya ngono," lan liya-liyane.
  15. Ivan2022
    Ivan2022 18 September 2022 17:14
    +6
    Minangka Leonid Brezhnev ngandika: "Jam Sejarah ora bisa mandheg."
    Jam tangan iki nuduhake yen pusat Peradaban donya mboko sithik pindhah menyang Timur, lan "patriot" Rusia kanthi sistematis, dasawarsa sawisé dasawarsa, nyumurupi cabang sing padha lungguh.

    Iku isih apik yen Kakaisaran nyatane ilang ora ing 1917, nanging ing 1991. Nanging proses dhewe, ketoke, ora bisa dibalèkaké. Rusia bisa ana mung ing wates Kakaisaran. Sing dirusak dening Rusia ing taun 1991.

    Utamane yen kita ngelingi sikap wong Rusia marang pendiri USSR lan Federasi Rusia lan masalah demografi sing ora bisa ditanggulangi ing kerangka gagasan babagan "wong Rusia sing mbentuk negara."

    Malah speaker Duma Negara, Volodin, ngandika: "Ana Putin, ana Rusia, ora ana Putin, ora ana Rusia." Pengakuan iki luwih nggegirisi tinimbang kabeh ramalan sing nggegirisi.
    1. Nexcom
      Nexcom 18 September 2022 17:46
      -6
      Galkin diakoni minangka agen asing ing 16.09. Kamentrian Kehakiman ngakoni.
      Proses reresik alon nanging mlaku. Pugachikha mbela Maximka, kaya, lan ngakoni dheweke minangka perusahaan, nanging dheweke mung getun karo kampanye nenek .... Sayange yen dheweke getun.
  16. bsk_una
    bsk_una 18 September 2022 17:15
    -14
    Dhumateng para pamimpin Amerika Serikat, Inggris. Salin menyang negara NATO sing ora ramah.
    Minangka akibat saka konflik ing negara tetanggan Rusia, Ukraina, kanggo nindakake organisasi militèr khusus kanggo denazifikasi lan demilitarisasi negara Ukraina, negara-negara NATO sing dipimpin dening Amerika Serikat njupuk sisih negara nasionalis Ukraina. Negara teroris iki, sing nggulingake pamaréntahan sing sah kanthi kekuwatan senjata, sanajan ana jaminan saka negara NATO sing padha, nggegirisi populasi LDNR sajrone wolung taun. Nalika pimpinan negara kasebut pindhah menyang Rusia kanggo perlindungan, NWO ngetutake. Nalika nyiapake serangan Ukraina ing Rusia, negara sampeyan miwiti pumping gedhe-gedhe negara karo senjata. Sajrone NMD, skala pengiriman senjata mundhak kaping pirang-pirang. Bubar, nalika perang ing wilayah Kharkiv, prajurit saka negara NATO wis wiwit perang massal ing sisih Ukraina.
    Pimpinan Amerika Serikat, Inggris, negara-negara NATO kanthi terang-terangan ngumumake karusakan saka Rusia minangka negara merdika. Iki tegese negara-negara kasebut maneh nggawe koalisi kanggo numpes Rusia.
    Saka sisih pimpinan Biden, peringatan diterusake yen nggunakake senjata nuklir ing Ukraina, kanthi konsekuensi sabanjure. AS dhewe minangka pelanggaran pisanan nggunakake senjata nuklir marang Jepang, sing nalika iku perang karo AS.
    Aku iki tumindak negara NATO sembrono lan kudu numpes.
    Ultimatum.
    Yen ana kiriman senjata luwih saka NATO sawise jam 24:00 tanggal 24 September 2022, Rusia bakal nggunakake Senjata Nuklir Taktis kanggo ngrusak kiriman logistik senjata ing wilayah Ukraina, dalan gedhe, sepur, lan lapangan udara sing bisa nampa pesawat saka negara NATO. .
    Yen iki diterusake kanthi tumindak musuhan maneh dening negara-negara NATO sing dipimpin dening Amerika Serikat lan Inggris, Rusia duwe hak nggunakake senjata sing luwih kuat kanggo mungkasi aktivitas anti-Rusia militer ing Amerika Serikat lan negara NATO liyane.
    Ultimatum iki bakal diterbitake ing kabeh media massa ing tlatah Rusia. Ultimatum kasebut ditrapake sawise diterbitake ing media Rusia. Ing tanggal 22 September 2022, kirim Ultimatum liwat saluran Kementerian Luar Negeri menyang kabeh negara ing saindenging jagad.
    Presiden Federasi Rusia ___________ tandha tangan
    1. Sagetaus
      Sagetaus 18 September 2022 18:04
      +2
      Kutipan saka: bsk_una

      Ultimatum.
      Yen ana kiriman senjata luwih saka NATO sawise jam 24:00 tanggal 24 September 2022, Rusia bakal nggunakake Senjata Nuklir Taktis kanggo ngrusak kiriman logistik senjata ing wilayah Ukraina, dalan gedhe, sepur, lan lapangan udara sing bisa nampa pesawat saka negara NATO. .

      Kanggo nggunakake senjata nuklir, sampeyan kudu paling sethithik bisa tumindak ing lapangan informasi, lan saiki, ing ngarep iki, Rusia kaya bayi sing ditendhang dening pejuang MMA. Sawisé iku, padha mung bakal mangan karo kabeh giblets, wetan ora bakal ngadeg jejere adoh saka dosa.
    2. skeptik2
      skeptik2 18 September 2022 23:42
      +5
      Aku kelingan: sampeyan kudu cemilan (c).
      Aku ngomong babagan senjata nuklir taktis.
  17. yuriy55
    yuriy55 18 September 2022 17:37
    -4
    Nanging sing utama ing kene ora ngiyanati wong-wong sing percaya lan percaya ing Rusia, lan ora ngiyanati wong-wong sing tilar donya ing tapel wates perang iki. Dheweke percaya yen negara kita bakal menang. Kamenangan sing penting kanggo Rusia.

    Ngelingi acara 1941, siji kudu ngelingi lan ora ngiyanati wong-wong sing tiwas ing perang getih, lan, sing paling penting, ora mbaleni kesalahane perang kasebut.
  18. Sergey Drozdov
    Sergey Drozdov 18 September 2022 17:57
    + 11
    Aku duwe perasaan yen ing sekolah lan akademi kita wis mandheg mulang paling ora dhasar Marxisme-Leninisme.
    Malah Lenin, kang sejatine sifate sipil wong, sadurunge storming saka Winter Palace, wrote kanggo kanca-kanca saka panitia revolusioner militèr cathetan cilik ("Saran saka wong njaba") babagan carane kasil nindakake pemberontakan ("operasi khusus"). ):

    “1) Ora tau! ora kanggo muter karo insurrection, nanging, miwiti, ngerti tenan sing kita kudu pindhah menyang mburi.

    2) Sampeyan perlu kanggo ngumpulake preponderance gedhe saka pasukan ing panggonan nemtokaken, ing wayahe nemtokake, yen mungsuh, sing duwe preparation lan organisasi paling apik, bakal numpes pemberontak.

    3) Sawise pambrontakan wis diwiwiti, wong kudu tumindak kanthi tekad sing paling gedhe lan tanpa gagal, tanpa syarat pindhah menyang serangan. "Pertahanan minangka pati saka pemberontakan bersenjata."

    4) Kita kudu nyoba kanggo njupuk mungsuh kanthi kaget, kanggo ngrebut wayahe nalika pasukane buyar.

    5) Sampeyan perlu kanggo entuk paling sethithik sukses cilik saben dina (bisa ngomong: saben jam, yen pitakonan saka siji kutha), njaga, kanthi kabeh cara, "kaunggulan moral" ""
    1. UAZ 452
      UAZ 452 19 September 2022 09:52
      +2
      Mbokmenawa, iki sinau ing universitas militer, nanging ora ing universitas kita. Kita ora duwe wektu - parade, rasukan ...
  19. TatarinSSSR
    TatarinSSSR 18 September 2022 18:04
    + 12
    Apa sing ora jelas ing kene? Ing Staff Umum, padha ngaco nganti kebekan. Gagal lengkap intelijen kanggo nganalisa kahanan ing Ukraina sadurunge wiwitan NMD, saka kene gagal persiapan lengkap, pitungan pasukan lan sarana sing dibutuhake, analisis reaksi lan pitulung saka NATO, wektu. , lan liya-liyane - kabeh sing ana ing Staf Umum diobong dening laporan palsu saka Komando Tertinggi, dheweke ngidoni wong-wong sing percaya lan nampa Rusia ing "wilayah sing dibebasake". Sing utama yaiku njaga bintang gedhe sampeyan ing posisi lan hak istimewa.

    Saiki, nalika pimpinan militer negara wis nindakake sing paling apik, lan presiden wis lulled dening laporan menang saka Staff Umum babagan "regrouping lan loro serangan nglarani preventif" ing kebingungan ketok, kaputusan wis ketoke wis digawe kanggo perang posisi saka pertahanan lan nunggu mangsa, cuaca kadhemen, beku Ukraina lan EU. Iki bakal nyurung Zelya lan Kulon menyang negosiasi lan, sampeyan ndeleng, kita bakal menehi tawaran, kaya Minsk 3. Iki NWO ....
    1. NetKeys
      NetKeys 19 September 2022 08:33
      -8
      Kita kabeh, saben kita, sing Presiden, sing Staff Umum, apik lan alus. Sing padha ngrancang. Kita duwe loro plus saka pendekatan kasebut, lan minus cepet. Kanthi pendekatan galak, dheweke bakal entuk plus cepet lan minus jangka panjang. Kene sampeyan njagong lan milih.
      Dadi ora ana sing kudu disalahake ing Staf Umum. Panglima super-liberal dhawuh supaya lembut lan apik ing nggunakake kekuwatan. Aku mikir yen Staf Umum, nalika ngrancang, njaluk 300-500 ewu personel militer kanggo miwiti. Kanggo duwe proporsi klasik saka pasukan ing nyerang. Lan dheweke ora mandheg takon saben wulan kanggo ngilangi kabeh upacara. Hawks padha di-push bali.
      Nanging ing LDNR padha ora mangu-mangu ing menit sing perlu kanggo tumindak marang ukroreich, minangka Tentara Abang tumindak ing 44-45 nalika nyebrang tapel wates USSR. Kanthi kaputusan kanggo mobilize masyarakat lan ekonomi.
      1. TatarinSSSR
        TatarinSSSR 19 September 2022 09:11
        +3
        Endi para "elang" sing disingkirake? Ing kantor saka gene. Markas Angkatan Bersenjata Federasi Rusia lungguh kabeh Gerasimov padha. Sampeyan ora bakal obah babar pisan. Kaya ing kantor komandhan militer liyane. Dadi soko sampeyan licik.
        Sampeyan malah bisa njaluk Pati Star. Nanging yen, sawise nampa penolakan, sampeyan terus nindakake pesenan bodho lan anti-Rusia ing wektu tentrem, tanpa protes sah, ngerti jalaran negatif kanggo negara lan tentara, perwira kuwi ora ana pakurmatan. Ana rasa wedi kelangan gelar lan jabatan.
      2. UAZ 452
        UAZ 452 19 September 2022 10:03
        +3
        Aku mikir yen Staf Umum, nalika ngrancang, njaluk 300-500 ewu personel militer kanggo miwiti.

        Kanthi kabeh keraguan babagan profesionalisme lan kompetensi Staf Umum kita, dheweke mung ora ngerti kasunyatan manawa ora ana ngendi wae kanggo njupuk pasukan sing padha tanpa mobilisasi. Nanging kasunyatan manawa yen pamilik lintang lan belang iki mangertos mokal kanggo nggayuh tujuane kanthi rasukan pasukan lan sarana sing bisa diakses, lan ora mbela panemu kasebut, mula nganggep pengkhianat sing dhuwur kanthi paukuman sing cocog - kasunyatan sing ora diragukan.
    2. Charik
      Charik 19 September 2022 22:00
      +2
      Gagal lengkap intelijen - paman iki? -
  20. Swasta SA
    Swasta SA 18 September 2022 18:10
    +8
    Ungkapan sing akrab "Kita ora ninggalake awake dhewe." Dheweke mbuwang rumah sakit tentara ing sangisore trek
    tank saka tentara Sepp Dietrich kang. Padha nilar Yugoslavia. Omong kosong karo NWO.
    Inggih, ayo padha ngganti kathok jero ing Staff Umum. Ing mangsa mangsa
    ing Tentara Soviet pindho.
    1. Evilillion
      Evilillion 19 September 2022 09:24
      -12
      Aku ora seneng, kita ora nyimpen ing Rusia. Utawa pindhah menyang ngarep lan pribadi nyekel ngarep.
  21. bioorganisme
    bioorganisme 18 September 2022 18:47
    -6
    Aku weruh henchmen NATO ing Kyiv bungah sing padha njaluk denunciations saka pedunung Izyum bab tanggi, kolega lan kanca-kanca kanggo panguwasa Rusia. Dheweke ujar manawa saiki gampang banget kanggo ngukum wong sing setya marang Rusia amarga denunciations kasebut.
  22. bandabas
    bandabas 18 September 2022 18:55
    +7
    Insya Allah, hacks kaya Shoigi lan Gerych bakal nyerahake liyane.
  23. odisey3000
    odisey3000 18 September 2022 21:22
    -16
    pengarang sergey osipov alarmist lan disinformer lan dianggo kanggo ukrofascists Ing perang, ora kabeh dadi lancar lan ora perlu kanggo ketegangan lan gupuh saiki, nanging opus analitis kuwi plunge pedunung tanah kelairan kita jembar menyang melancholy ireng lan ngrusak prestise lan gambar saka penjamin konstitusi, sing Shoigu lan aku durung perang tenan, lan nalika padha miwiti perang tenan, iku mbokmenawa rahasia militer kanggo kabeh populasi kita. , lan pungkasane ana wong sing nyabrang garis abang lan ing ngendi garis abang dumunung, uga, persis amarga kita ora weruh ing wilayah Bryansk lan Kursk, nanging ketoke iku Moscow lan Kremlin, mbokmenawa. Elingi carane Moscow mlaku nalika perang Chechen. kabeh wong ora peduli babagan Rusia liyane nganti dheweke miwiti partisan janggut njeblug omah lan, lah, perang ing Chechnya kanthi cepet lan kanthi cepet rampung kanthi kaget, nanging ora ana sing ngelingake saiki. Ya, kekuwatan kita jero banget. padha ora menehi peduli babagan dhewe, nanging penulis nyerat babagan sawetara warga apes ing wilayah Kharkiv. Dear penulis, sampeyan njaluk 8-100 km adoh saka Moscow lan sampeyan bakal weruh carane Rusia ora nilar dhewe, nanging sampeyan nyuwek dhewe babagan Ukraina. Panguwasa kudu ngerti yen oyod kabeh masalah dumunung ing Ukraina lan ora perlu ngguyu babagan tembung ketua Komisi Eropa Borel yen kabeh bakal diputusake ing medan perang, lan kita Kepemimpinan, disiksa dening masalah internal sing wis dadi liwat gendheng, durung ngerti lan pracaya laporan lan laporan wani storyteller Tuvan. lan tegese pimpinan negara kita kudu menehi perhatian khusus marang masalah iki, kabeh kanggo ngarep, kabeh kanggo kamenangan, mung kanthi cara iki lan ora liya, ora perlu nangis lan ngoles ing pipi sampeyan saiki ing kahanan iki.
    1. faterdom
      faterdom 18 September 2022 21:51
      +2
      Sadurunge transit - setahun.
      Yen Penjamin iki ora pengin menang, liyane bakal menang.
      Contone, Kadyrov, dheweke minangka potongan sing luwih cocok - dheweke bakal main catur kanthi cara dhewe: kanthi papan ing sirah.
      1. Konnick
        Konnick 19 September 2022 10:41
        0
        Contone, Kadyrov, dheweke minangka potongan sing luwih cocok - dheweke bakal main catur kanthi cara dhewe: kanthi papan ing sirah.

        Lan ide kasebut menarik
  24. Bai
    Bai 18 September 2022 23:28
    +5
    1. Perang bakal ilang. Nalika bunderan ngatur kanggo ngiyanati - prakara wektu. Elinga apa sing kedadeyan ing 24 Februari? Denazification saka ALL Ukraina. Apa saiki? Iku mung apa Putin ngandika ing TV - mardika mung Donbass.
    2. Nalika ndhuwur bakal dijupuk kanggo anak lan akun sing ing West - prakara wektu. Cukup, kabeh sing kedadeyan cocog karo Amerika Serikat. Loro-lorone Eropa lan Rusia saya ringkih.
    3. Anak mantu (sniper, pengintaian, pengalaman tempur) ketemu karo kanca saiki. Tatu, saka Ukraina. Alon-alon, nanging kita push. Saka 5 tawanan - 3 NATO.
    1. Konnick
      Konnick 19 September 2022 10:43
      +3
      Iku mung apa Putin ngandika ing TV - mardika mung Donbass.

      Iki dheweke ora mikir, lan ukara kasebut bisa ditandatangani.
      1. faterdom
        faterdom 19 September 2022 10:54
        +3
        Iki mantra Volodin: "Ora Putin - ora Rusia!"
        Kanggo kula, iku extremism, fetishism lan brahala.
        Rusia slamet malah sawise Ivan the Terrible lan Godunov, nalisir saka wishes banjur "Volodins lan Deripaskas".
        Lan sawise Putin bakal ana Rusia, aku mikir dheweke dhewe karo tangan loro. Nanging posisi ing saubengé dhampar minangka drama pribadi, lan dudu nasib Rusia, ora perlu ngapusi lan nggedhekake.
  25. Stirbjorn
    Stirbjorn 18 September 2022 23:28
    +6
    ora jelas kenapa NWO dibandhingake karo Perang Donya II kanthi terus-terusan ... nanging pimpinan kita kabeh ngakoni Kakaisaran Rusia ing jaman Nicholas II minangka ideal ... USSR lan Federasi Rusia saiki, negara sing beda banget. ing strukture, apa gunane mbandhingake, umume?! goleki analog ing jaman Romanov
    1. User_neydobniu
      User_neydobniu 19 September 2022 05:24
      +2
      goleki analog ing jaman Romanov

      Perang Donya I? Nanging ing kana, mungsuh luwih serius tinimbang Ukraina saiki, nanging umume kaya prentah kasebut ora ana gunane lan kekarepan politik padha.
      1. Stirbjorn
        Stirbjorn 19 September 2022 07:51
        +4
        Kutipan saka: User_neydobniu
        Perang Donya I? Nanging ing kana, mungsuh luwih serius tinimbang Ukraina saiki, nanging umume kaya prentah kasebut ora ana gunane lan kekarepan politik padha.
        Aku setuju, luwih cedhak ... miturut Schweik Hasek, ing umum, analogi langsung bisa digambar hi
  26. Komentar wis dibusak.
  27. DeGreen
    DeGreen 19 September 2022 06:47
    -6
    Sergey, nanging banget kanggo garis ngarep dhewe? Dadi kanggo ngomong, conto pribadi
  28. Konnick
    Konnick 19 September 2022 06:50
    +6
    Dina iki, warta RTR maneh nuduhake "kabrasi", lan uga ditambahake ing komentar manawa wilayah karusakan luwih gedhe saka kabriolet ...
    1. Evgeny_Sviridenko
      Evgeny_Sviridenko 19 September 2022 11:48
      -1
      UAV "Hunter" dijanjekake ing bagean wiwit 2023. Mungkin ana sing bakal owah?
  29. Trunk
    Trunk 19 September 2022 07:03
    +2
    Apike, kita bakal krungu jeneng "switchman" tanggung jawab kanggo pesawat kanggo Oskol? Apa bakal ana flogging demonstratif kanthi nyabut gelar lan regalia? Dheweke, infèksi, ngaco kabeh, sanalika Kepemimpinan Agung ninggalake kanggo latihan ing Timur Jauh! Iku positif kanggo Ukraina ing 2014, nalika birokrat lalai dijupuk ing tong sampah lan sprinkled karo ijo sarwa. Saiki kabeh padha ing langkah. Ing jurang Lan ing kene, sanajan penjamin ngumumake yen jagad iki tiwas, kita Rusia bakal pindhah menyang swarga, akeh pimpinan "sing" bakal ngenteni ing institusi liyane.
  30. Brandashmg
    Brandashmg 19 September 2022 09:16
    0
    "Kita bisa mbaleni" cukup ternyata, bola-bali.
    Jerman Hitler dipandu dening prinsip sing padha ing serangan pencegahan marang USSR ...
    Nah, Nazi uga nyebut awake dhewe "pembebas" saka "komisaris Yahudi"
    Dadi apik, bola-bali ...
  31. Evilillion
    Evilillion 19 September 2022 09:22
    -6
    Kaya wis kesel ngeluh iki. Kita kudu bungah yen padha ngobong cadangan APU meh tanpa kelangan sapa wae. Ora, whining terus babagan wilayah sing ora menehi apa-apa lan populasi, sing isih ora bisa dimangerteni carane sedih bali saka dill.

    Nanging "para patriot" rumangsa welas asih kanggo kabeh, sepotong tanah, wanita Ukraina, sing bojone saiki perang ing batalyon militèr, nanging dudu prajurit Rusia.

    Faktor serius kapindho yaiku peralatan maneh Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi bantuan pasokan AS lan NATO.


    Yen penulis malah rada kasengsem ing volume senjata sing ana ing Ukrainia sadurunge SVO, mula dheweke ora bakal nulis omong kosong kaya ngono. ora duwe kesempatan kanggo nglengkapi maneh. 20-1 howitzer ora 200-300.

    Sampeyan mung ora perlu kanggo pirembagan bab HIMARS, saka apa sing saben wong ngandika marang dheweke, ora dadi faktor pinunjul ing paprangan, utamané ing cahya saka kasunyatan sing tentara Rusia wis Welasan kaping liyane long-range senjata.
  32. Bronik
    Bronik 19 September 2022 09:23
    +2
    Kutipan saka Nexcom
    Kepiye carane bisa nyegat keris? Kepiye carane iki bisa ditindakake?

    Aku uga kaget. Sawise kabeh, ing pungkasan Februari, Konoshenko ujar manawa pertahanan udara mungsuh wis rusak. Ngerti - rampung!
    1. Charik
      Charik 19 September 2022 22:08
      -1
      Mungkin dheweke duwe kabeh, ora kabeh, kaya vodka sing kebak lan botol ora kabeh.
  33. realis
    realis 19 September 2022 09:55
    +1
    Iki nuduhake kabeh masalah sing wis ana, saiki pitakonane carane cepet bisa nemokake solusi lan isih ngrampungake operasi kaya sing dibutuhake Rusia.
    Aku mung wedi yen bakal angel ngatasi masalah intelijen lan aliran intelijen cepet menyang pasukan, lan tanpa iki bakal angel dikalahake.
    1. Sagetaus
      Sagetaus 19 September 2022 11:27
      0
      Quote: realis
      saiki pitakonan carane cepet bakal bisa kanggo nemokake solusi lan isih ngrampungake operasi minangka perlu Rusia.

      Welasan ahli militer ngomong babagan solusi sing jelas sing bakal mungkasi, nanging iki ora rampung. Sampeyan bisa maneh ngomong sing padha ora duwe informasi, nanging ramalan kayektenan saben wektu sakperangan alesan, lan Staff Umum salah saben wektu (sing ngerti!). Minangka sing duwe julukan kasebut, sampeyan ora bakal bisa mbandhingake sawetara fakta.
      1. realis
        realis 19 September 2022 14:56
        0
        Aku wis mbandhingake kabeh kanggo aku sajrone rong taun, nanging aku ora bakal wani nyritakake pendapatku, ora ana sing seneng. Nanging iki carane aku pancene ndeleng kahanan saiki lan ora weruh cara legal metu saka iku.
  34. Goldmitro
    Goldmitro 19 September 2022 11:28
    +3
    kekurangan tenaga kerja, ora nggatekake gelombang informasi sing dikumpulake ajiné mungsuh sing kuat ing cedhak Kharkov, kekurangan karya pencegahan sing sistematis kanggo "denazify" infrastruktur mungsuh (ing wangun ngalahake persimpangan sepur, eselon kanthi peralatan lan tenaga kerja, basis bahan bakar, etc) - kabeh iki mimpin kanggo asil elek.

    Pitakonan kasebut wis diunggahake kaping pirang-pirang ing tingkat sing beda-beda, lan tinimbang mangsuli saben dina, kita nampa informasi babagan jumlah peralatan militer sing rusak saka Angkatan Bersenjata Ukraina wiwit wiwitan operasi lan tanpa jawaban, nanging kepiye carane kabeh teka lan pindhah menyang garis ngarep lan wis klempakan ing kelompok mogok kanggo break liwat posisi kita? Lan kabeh iki kanthi dominasi ing langit Ukraina lan kekuwatan sistem artileri lan rudal "ora ana tandhingane"! Apa kita pengin nggiling kabeh peralatan NATO ing ngarep, quietly diwenehake kanggo banderlogs ing volume tau-tambah? Lan pirang-pirang nyawa prajurit kita sing kudu kita lakoni? Wis suwe banget, "denazifikasi" lan "demilitarisasi" Ukraina kudu diwiwiti kanthi solusi masalah kasebut!
  35. Evgeny_Sviridenko
    Evgeny_Sviridenko 19 September 2022 11:42
    +1
    Aku uga mikir yen intelijen kerjane apik, kaya penulis artikel kasebut. "Nggatekake gelombang informasi sing ajiné mungsuh sing kuat kumpul ing cedhak Kharkov." Pitakonan kanggo struktur sing luwih dhuwur.
  36. Komentar wis dibusak.
  37. Alexander_First
    Alexander_First 19 September 2022 13:34
    +2
    Minangka asil saka 30 taun pungkasan wis ditampilake, pimpinan ndhuwur negara wis paling primitif (guwa) konsep construction militèr. Kawicaksanan nyata Federasi Rusia ing bidang pangembangan kompleks militer-industri kanthi dominasi ideologi sektarian liberal lan pelobi minangka conto carane ora nindakake. We ndeleng asil. Kita mbaleni pengalaman sedih Kakaisaran Rusia. Propaganda khusus babagan populasi lan angkatan bersenjata Ukraina wis gagal. Asil iki bisa dideleng tanpa teropong. Meh ora ana wektu kanggo mbenerake kesalahan pidana. Kita kudu cepet-cepet.
  38. Kostadinov
    Kostadinov 19 September 2022 15:12
    +2
    Iku mung mokal kanggo njupuk kabeh Ukraina, lan, ketoke, iku ngluwihi daya kita.

    Yen nyerah tanpa syarat saka Ukraina ora mungkin, banjur bakal ana nyerah tanpa syarat saka Rusia. Dheweke bakal mlayu amarga Amerika Serikat mlayu saka Korea, Vietnam lan Afghanistan kanggo Rusia saka Ukraina ora mungkin. Mungsuh ana ing wates, ora ing samodra.
    Rusia 24 Februari, mbok menawa kanggo pisanan mutusaké kanggo tumindak ahead saka kurva.

    SVO nuduhake carane catastrophic idea kanggo ngalahake Jerman ahead saka serangan preventif ing mangsa panas 1941. Ing wektu sing padha, kahanan ing 1941 kanggo USSR iku incomparably Samsaya Awon saka Februari 2022 kanggo Rusia. Jerman banjur dadi 90 yuta negara kanthi industri militer paling apik, tentara paling apik ing donya, lan rong taun wis perang lan perang kanggo hukum militer.
    Ukraina ing Februari 2022 - 30 yuta wong, gumantung banget marang pitulungan njaba sing winates lan tanpa mobilisasi populasi. Rusia duwe populasi kaping 5 luwih akeh, industri militer maju, senjata gedhe sing ngidini sampeyan cepet-cepet mobilisasi sadurunge Ukraina.
    1941. Apa kita bisa mbaleni?

    Rusia saiki mbaleni 1941, nanging sayangé, saka sudut pandang militer .... ing peran Jerman. Ing wektu sing padha, rencana timbal luwih elek.
    Ing taun 1941, Jerman konsentrasi marang USSR meh kabeh mobilisasi pasukan sing bisa tempur, lan Rusia ing 2022 mung 15-20% saka tentara masa damai.
    Rusia dina iki kudu mbaleni kanggo 1941, lan 1945. Iku bakal mobilize pasukan, lengen lan nyiapake lan musataken nganti Januari 2023 lan mungkasi perang ing Mei lan terus parade ing Kyiv.
  39. Boris Sergeev
    Boris Sergeev 19 September 2022 19:15
    +1
    Kremlin ora ana hubungane karo "donya Rusia", yen Putin ora bisa ngilangi "musim semi Rusia" saka awake dhewe. Lan spring dadi "Crimean".
  40. Dmitry Karabanov
    Dmitry Karabanov 19 September 2022 20:20
    -1
    Nganti saiki, mung 1 pilihan sing katon: kanggo urip maneh I.V. Stalin. Pamrentah lan komando saiki nuduhake ora cocog.
  41. Tank destroyerSU-100
    Tank destroyerSU-100 19 September 2022 22:08
    -1
    Quote: Bronik
    Kutipan saka Nexcom
    Kepiye carane bisa nyegat keris? Kepiye carane iki bisa ditindakake?

    Aku uga kaget. Sawise kabeh, ing pungkasan Februari, Konoshenko ujar manawa pertahanan udara mungsuh wis rusak. Ngerti - rampung!

    Gosip babagan "mati" pertahanan udara sing metu saka Reich dadi gedhe banget. Ora kebeneran yen penerbangan kita tumindak "modestly", ora wani ngliwati garis ngarep.
  42. Tank destroyerSU-100
    Tank destroyerSU-100 19 September 2022 22:09
    +1
    Kutipan: Stirbjorn
    ora jelas kenapa NWO dibandhingake karo Perang Donya II kanthi terus-terusan ... nanging pimpinan kita kabeh ngakoni Kakaisaran Rusia ing jaman Nicholas II minangka ideal ... USSR lan Federasi Rusia saiki, negara sing beda banget. ing strukture, apa gunane mbandhingake, umume?! goleki analog ing jaman Romanov

    Analogi mung Perang Rusia-Jepang kanthi pangarep-arep "perang menang cilik".
  43. Tank destroyerSU-100
    Tank destroyerSU-100 19 September 2022 22:12
    +1
    Kutipan: Alex777
    F-16 VFU ora bakal nampa. Rudal ing 300 km = Negara pihak ing konflik.
    Kahanan kasebut berkembang ing sawetara pesawat sing ora intersecting.
    Tanpa ndeleng kabeh gambar, angel kanggo netepake apa sing kedadeyan. Lan malah luwih
    nggawe pertimbangan nilai babagan peserta ing acara kasebut. hi

    Aku njaluk sampeyan, yen Amerika pengin, padha bakal sijine kabeh, lan padha wanted kanggo wahing sing kita bakal tweet kene.
  44. Tank destroyerSU-100
    Tank destroyerSU-100 19 September 2022 22:14
    -1
    Kutipan saka Nexcom
    Kepiye carane bisa nyegat keris? Kepiye carane iki bisa ditindakake?

    Iku penulis sing dadi "Daggers" karo "Kaliber" dicampur.
  45. Tank destroyerSU-100
    Tank destroyerSU-100 19 September 2022 22:27
    0
    Kutipan: Sarboz
    Kutipan: Popov Artyom
    Sampeyan ora bisa maca malah nyampur model operator lan frantically nolak pigura Kementerian Pertahanan, sing langsung nyatakake yen produk iki minangka keris.

    Kutipan: Popov Artyom
    Sampeyan ora bisa maca malah nyampur model operator lan frantically nolak pigura Kementerian Pertahanan, sing langsung nyatakake yen produk iki minangka keris.

    Sampeyan ana ing CIPSE sampeyan ora peduli sing sampeyan mangsuli. Utawa sampeyan, kaya host Joe Biden, ngomong karo wong sing ora katon. Pikun? Tangi. Aku ora sebutno operator babar pisan. Lan sampeyan naif banget yen sampeyan adhedhasar kesimpulan "ilmiah" saka blogger bocah sekolah sing, kajaba foto, ora duwe apa-apa. Aku mbaleni, sampeyan utawa Elon Masked sampeyan ora weruh Dagger. Sampeyan wis ndeleng gambar saka video demo. Kanggo tujuan kasebut, manufaktur biasane nggunakake tata letak dimensi massa.
    Kutipan: Popov Artyom
    Crapped ing grumbulan uga?

    Deleng, aja nindakake dhewe nalika miwiti kalibrasi maneh, kaya ing wiwitan operasi khusus. Lan Vadim ora mangsuli sampeyan, ketoke amarga ora ana apa-apa kanggo ngomong karo sampeyan. Sampeyan ora ngerti apa sing sampeyan tulis. Lan kepiye carane aku bisa ngomong karo sampeyan yen sampeyan nulis kanggo nanggepi dheweke. Apa sampeyan bisa njupuk pil?

    Mbayangno carane cilaka dheweke bakal nalika "Dagger" padha mbukak bunker, lan ing sawetara detik sadurunge bledosan, bebarengan karo bubur gushing saka anus, otak bakal Pierce pikirane: "Iku bener hypersound." Lan kabeh iku pepeteng langgeng.
  46. Yaroslav Tekkel
    Yaroslav Tekkel 19 September 2022 22:38
    0
    Kira-kira 400 sq. kilometer saka wilayah


    Aku duwe kabar ala kanggo sampeyan ...
  47. Alexey Polferov
    Alexey Polferov 20 September 2022 11:23
    -2
    Lha kowe kok aneh kabeh. SVO ing Ukraina ora dadi tujuan, nanging minangka sarana kanggo entuk asil sing dikarepake. Tujuan saka NWO yaiku nyuda pengaruh NATO, sampeyan ndeleng kepiye Uni Eropa wiwit squabble ing antarane awake dhewe! Kaya laba-laba ing jar. Lan PDB nggantheng, nanging aku ora duwe apa-apa !!! pengin gas? mangga; lenga ora masalah; Aku apik... Lan sing paling penting, sing bener. Inggih, saiki kanggo kerugian: kita kelangan luwih saka kacilakan mobil lan kecanduan narkoba, apa sampeyan ora percaya? statistik kanggo mbantu sampeyan.