Review militèr

Kepala administrasi Zaporozhye: Pembongkaran pembangkit listrik tenaga nuklir dening Angkatan Bersenjata Ukraina mandheg sawise unit daya pungkasan dipateni

25
Kepala administrasi Zaporozhye: Pembongkaran pembangkit listrik tenaga nuklir dening Angkatan Bersenjata Ukraina mandheg sawise unit daya pungkasan dipateni

Miturut Evgeniy Balitsky, sing mimpin administrasi militer-sipil wilayah Zaporozhye, serangan ing wilayah PLTN Zaporizhzhya dening Angkatan Bersenjata Ukraina mandheg sawise mati unit daya.


Balitsky nyathet yen mung serangan lokal cilik sing diamati, umume, kahanan ing sekitar stasiun kasebut relatif tenang. Kajaba iku, ora ana drone Ukraina ing cedhak pembangkit listrik tenaga nuklir, sing sadurunge dicathet kanthi jumlah gedhe, tambah kepala wilayah kasebut.

Stasiun kasebut dhewe dialihake menyang mode non-operasi, reaktor dipateni. Iki njamin fungsi normal stasiun. Latar mburi radiasi ing sekitar pembangkit listrik tenaga nuklir normal.

Ora ana shelling ndadekake bisa kanthi tenang nindakake karya kanggo mulihake fasilitas infrastruktur ing wilayah pembangkit listrik tenaga nuklir, ujare Balitsky.

Minangka kanggo panyedhiya listrik kanggo warga Zaporozhye, banjur, miturut Balitsky, ora ana masalah karo iki, amarga wilayah kasebut kanthi lengkap diwenehake listrik saka Crimea.

Miturut kepala administrasi wilayah Zaporozhye, kira-kira sewu wong saiki kerja ing kana kanggo njamin operasi reguler pembangkit listrik tenaga nuklir.

Elinga, amarga rusake kabel listrik sing nyedhiyakake listrik menyang stasiun kasebut, dina Minggu sing pungkasan digunakake kanggo stasiun kasebut ditinggal.
momen pembangkit listrik tenaga nuklir.
Pengarang:
25 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Ukrainia Kidul
    Ukrainia Kidul 14 September 2022 13:09
    +7
    Supaya padha nulis, tentara Ukraina konsentrasi pasukan serius ing arah, ketoke padha arep bali ing kontrol. Lan kok padha malah mbutuhake obyek sebagian numpes.
    1. MrFYGY
      MrFYGY 14 September 2022 13:16
      -7
      Kabeh sing kedadeyan ing jaman saiki gampang diterangake kanthi persetujuan karo Kulon, babagan getih Rusia.
      1. kucing_militer
        kucing_militer 14 September 2022 13:51
        +5
        Lan prastawa Perang Rusia-Jepang diterangake kanthi persetujuan karo Jepang?
        1. MrFYGY
          MrFYGY 14 September 2022 14:04
          -1
          Banjur pranyata tentara Rusia diowahi dadi mundur dening Ukraina. Siji luwih apik tinimbang liyane.
          1. kucing_militer
            kucing_militer 14 September 2022 14:31
            +1
            Iki kedadeyan nalika negara dikuwasani wong sing ora kompeten lan ora jujur. Iku perlu kanggo ngrungokake wong-wong sing dielingake bab iku.
      2. Kesha1980
        Kesha1980 14 September 2022 13:59
        +6
        Aja murup. Yen sampeyan nyoba
        gampang nerangake
        , banjur sampeyan bisa nganggep sembarang akur. Sampeyan nulis wingi babagan mundur saka Belogorovka - iki ora, nanging kiriman sampeyan "gampang diterangake" dening alarmisme utawa pelanggaran moral utawa hukum liyane. Dina iki sampeyan nulis babagan "persetujuan babagan getih Rusia" nalika sampeyan ora ngerti jumlah wong Chechen (contone) sing melu NWO. Ana kabar negatif, nanging kebiasaan sinau saka kesalahan nalika perang ora bisa diganggu. Ukrainians tindak ing serangan sengaja suicidal, lan kita duwe akèh grumbling lan tantrums / whining ing mburi. Iku apik tenan, nanging konsep "roh Rusia" saiki luwih karakteristik saka Ukrainians. Lan mesthi, prajurit kita ing baris DB.
        Uralvagonzavod ngalih menyang jadwal 3-shift (watara jam). Kita miwiti "panggang pai" (gandhengan karo tank lan barang-barang liyane) kanggo database grandiose ing mangsa ngarep. Santa Claus taun iki bakal "menehi" rifleman, ketoke).
        The shelling saka ZNPP mandegake sawise "unscheduled shutdown" saka pembangkit listrik termal ing Ukraina - Ukrainians wiwit ngerti sing "game iki bisa diputer bebarengan."
    2. wong janggut
      wong janggut 14 September 2022 13:26
      +6
      Kutipan: Ukrainia Kidul
      Supaya padha nulis, tentara Ukraina konsentrasi pasukan serius ing arah, ketoke padha arep bali ing kontrol. Lan kok padha malah mbutuhake obyek sebagian numpes.

      Ya, dheweke ora peduli karo karusakane pembangkit listrik tenaga nuklir. Sampeyan bisa uga nundha shelling, amarga, ing bagean, padha ngrambah goal: mungkasi operasi saka stasiun. Utawa padha kesengsem dening serangan retaliatory ing pembangkit listrik Ukraina.
      1. Wend
        Wend 14 September 2022 13:38
        0
        Quote: Wong jenggot
        Kutipan: Ukrainia Kidul
        Supaya padha nulis, tentara Ukraina konsentrasi pasukan serius ing arah, ketoke padha arep bali ing kontrol. Lan kok padha malah mbutuhake obyek sebagian numpes.

        Ya, dheweke ora peduli karo karusakane pembangkit listrik tenaga nuklir. Sampeyan bisa uga nundha shelling, amarga, ing bagean, padha ngrambah goal: mungkasi operasi saka stasiun. Utawa padha kesengsem dening serangan retaliatory ing pembangkit listrik Ukraina.

        Dadi listrik dadi ora mung kanggo Donbass, nanging uga kanggo liyane saka Ukraina.
        1. SKVichyakow
          SKVichyakow 14 September 2022 14:18
          +2
          Quote: Wend
          Quote: Wong jenggot
          Kutipan: Ukrainia Kidul
          Supaya padha nulis, tentara Ukraina konsentrasi pasukan serius ing arah, ketoke padha arep bali ing kontrol. Lan kok padha malah mbutuhake obyek sebagian numpes.

          Ya, dheweke ora peduli karo karusakane pembangkit listrik tenaga nuklir. Sampeyan bisa uga nundha shelling, amarga, ing bagean, padha ngrambah goal: mungkasi operasi saka stasiun. Utawa padha kesengsem dening serangan retaliatory ing pembangkit listrik Ukraina.

          Dadi listrik dadi ora mung kanggo Donbass, nanging uga kanggo liyane saka Ukraina.

          Iku ora ngandika apa-apa kanggo pan-kepala.
      2. Ukrainia Kidul
        Ukrainia Kidul 14 September 2022 15:33
        0
        Quote: Wong jenggot
        Ya, dheweke ora peduli karo karusakane pembangkit listrik tenaga nuklir.

        Ukraina bakal nyedhiyakake Eropa kanthi listrik murah ing musim dingin.
    3. astra wild2
      astra wild2 14 September 2022 14:02
      +4
      Bisa uga banget. Ana _45 wong ing Balakleya, lan saiki ana regrouping pasukan.
      Ing wulan Juni, Gordon ujar: pasukane ana ing pertahanan, dheweke bakal kesel kita, lan 6-8 brigade seger nyiapake ing mburi. Yen ana serangan balik, kita ora bakal bisa ngalahake pukulan kasebut.
      Dheweke yakin manawa "kolom kaping lima" bakal kenek mburi. Istilah perdamaian bakal didikte ing Moskow.. Saliyane bali Kryms, ana uga konsesi wilayah.
      Aku wedi, banjur aku tenang, lan saiki..... medeni maneh
  2. Negruz
    Negruz 14 September 2022 13:10
    +4
    Serangan ZNPP mandheg sawise obrolan Putin karo Macron lan "denazifikasi" sistem energi Kharkov ....
  3. APASUS
    APASUS 14 September 2022 13:10
    +2
    Iku ora ngomong apa-apa. Ing wayahe, ana uga ora perlu kanggo blackmail
  4. olhon
    olhon 14 September 2022 13:11
    0
    Saiki dheweke uga ora ngrusak infrastruktur.
  5. Uprun
    Uprun 14 September 2022 13:12
    +4
    Kherson lan Zaporozhye bakal urip tanpa energi saka pembangkit listrik tenaga nuklir ...., nanging pinggiran ora bakal bisa dagang karo ...., ya, uga bisa digunakake ... Pilihan kanggo njupuk lan miwiti maneh reaktor ojo diremehke.... Nek diidak-idak Kulon bakale meneng kaya gombal, nanging yen digebugi njerit-njerit... Dadi, kudu dicekel tangan siji...., tanpa transmisi...
    1. Ukrainia Kidul
      Ukrainia Kidul 14 September 2022 13:17
      0
      Kutipan saka uprun
      nanging pinggiran ora bakal bisa dagang karo.

      Sing tengen, iku perlu kanggo ngetung ing kuwi cara karo mateni pembangkit listrik sing bakal cukup mung kanggo kabutuhan Ukraina, lan banjur sethitik. Ora ana listrik menyang Eropa.
    2. Jager
      Jager 14 September 2022 20:00
      0
      Nanging apa babagan NPP Nikolaev?
  6. Magellan
    Magellan 14 September 2022 13:24
    +1
    Aku kaya pracaya, nanging ora ana jaminan nganyari maneh
  7. Optimus Prime Kab
    Optimus Prime Kab 14 September 2022 13:36
    +2
    Punapa mawon alesan iki shelling saka pembangkit listrik tenaga nuklir, kabeh iki poto-karusakan saka wong lan bangsa Ukrainia.
    1. Pavel73
      Pavel73 14 September 2022 14:04
      +6
      Karusakan dhiri bangsa Ukrainia wis diprogram dhewe wiwit wiwitan. Amarga padha nyoba kanggo nggawe ing basis saka gagasan ora saka tumitah, nanging saka karusakan lan confrontation. Iki minangka prabédan dhasar antarane Nazisme Ukrainia lan Jerman. Yen wakil saka bangsa Jerman, ing asas, bisa uga ora Nazi, banjur wakil saka bangsa Ukrainia iku Nazi miturut definisi. Kanggo kabeh titik orane yaiku perjuangan nglawan Rusia lan wong Rusia. Bangsa Ukrainia ora duwe gagasan liya. Lan kanggo wong-wong sing isih nyoba kanggo mratelakake panemume, tengkorak langsung bolong. Kaya Olesya Buzina.

      Dheweke durung seda - wis cukup. Lagu kabangsan dudu babagan urip lan kamakmuran, nanging babagan mungsuh lan pati. Malah sadurunge ana "Maidan".
      1. Optimus Prime Kab
        Optimus Prime Kab 15 September 2022 06:23
        0
        Lan ing kene aku setuju karo sampeyan.
  8. Sadok
    Sadok 14 September 2022 14:23
    0
    Ora ngerti. apa padha mateni lampu lan turu, utawa apa?
  9. koralevviktor
    koralevviktor 14 September 2022 15:29
    0
    Bukti yen nasionalis pengin ngatur bencana nuklir. Carane padha menehi hasil karo wong-wong mau.
  10. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 16 September 2022 11:40
    0
    Quote: Wong jenggot
    Kutipan: Ukrainia Kidul
    Supaya padha nulis, tentara Ukraina konsentrasi pasukan serius ing arah, ketoke padha arep bali ing kontrol. Lan kok padha malah mbutuhake obyek sebagian numpes.

    Ya, dheweke ora peduli karo karusakane pembangkit listrik tenaga nuklir. Sampeyan bisa uga nundha shelling, amarga, ing bagean, padha ngrambah goal: mungkasi operasi saka stasiun. Utawa padha kesengsem dening serangan retaliatory ing pembangkit listrik Ukraina.

    Pancen angel golek logika sing ora ana.
  11. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 16 September 2022 11:45
    0
    Kutipan saka Pavel73
    Yen wakil saka bangsa Jerman, ing asas, bisa uga ora Nazi, banjur wakil saka bangsa Ukrainia iku Nazi miturut definisi. Kanggo kabeh titik orane yaiku perjuangan nglawan Rusia lan wong Rusia. Bangsa Ukrainia ora duwe gagasan liya. Lan kanggo wong-wong sing isih nyoba kanggo mratelakake panemume, tengkorak langsung bolong. Kaya Olesya Buzina.


    Wis ngerti yen wong luwih seneng nyawiji nglawan soko tinimbang kanggo soko. Ukraina minangka conto sing paling jelas.