Review militèr

Kepala diplomasi Eropa nyebut sanksi kasebut minangka "diet" kanggo Rusia

30
Kepala diplomasi Eropa nyebut sanksi kasebut minangka "diet" kanggo Rusia

Watesan anti-Rusia ora bisa dicabut. Dheweke diduga duwe efek ngrusak ing Rusia, sanajan efek kasebut bisa dideleng ora langsung.

Mangkono ujare kepala diplomat Uni Eropa, Josep Borrell.

Kita negesake manawa sanksi marang Rusia bisa ditindakake. Kita ora bisa mbatalake nganti padha nggawa asil.

ngandika.

Kepala diplomasi Eropa nyebat sanksi kasebut minangka "diet" kanggo Rusia, mesthine tegese negara kita pungkasane kudu "nyuda bobot" akeh. Minangka Borrell nyathet, sawise dina "diet" pisanan, bisa uga ngrasa yen upaya kasebut muspra, amarga ora ana owah-owahan sing katon. Nyatane, diplomat percaya, ora kaya ngono, mung langkah-langkah sing ditindakake duwe pengaruhe kanthi bertahap.

Terusake analogi kasebut, dheweke nyatakake yen kanggo entuk asil sing dikarepake, ora kudu mandheg, nanging kudu terus tumindak ing arah sing padha.

Borrell ngajak negara-negara Eropa supaya terus meksa Rusia, supaya ora bisa pulih.

Yen sampeyan nyelehake kabeh kanthi cepet, kilogram bisa bali

- pejabat Eropa ngembangake topik "diet".

Dheweke uga muji Angkatan Bersenjata Ukraina, sing ngatur, miturut dheweke, kanggo entuk luwih saka samesthine saka wong-wong mau.

Pancen angel mbantah kasunyatan manawa sanksi anti-Rusia duwe pengaruh sing ngrusak. Nanging laku nuduhake yen padha nyebabake karusakan paling ora kanggo Rusia, nanging kanggo ekonomi Uni Eropah dhewe.
Foto sing digunakake:
Parlemen Eropa
30 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Ravik
    Ravik 14 September 2022 12:52
    +6
    Kanggo nyelehake sampeyan ing "diet Leningrad 41-42 taun" sampeyan bakal nyanyi kanthi beda.
    Yen mung kita bisa ngomong ...
    1. wong janggut
      wong janggut 14 September 2022 13:04
      +8
      Borrell bener: Eropa butuh diet keluwen. Lemu banget. am
      Iku wektu kanggo nransfer pembayaran kanggo gas lan sumber daya Rusia liyane kanggo Eropah menyang emas.
      Sawise Perang Sipil, USSR nggunakake emas lan seni kanggo tuku roti kanggo wong kaliren, amarga ora gelem mbayar utang kraton.
      Eropa, sing wis nyolong cadangan emas Rusia, nyatane nyatakake standar teknis, ngowahi mata uang kasebut dadi kertas jamban.
      Napa kita adol sumber daya menyang Eropa fasis kanthi rubel? Ayo padha mbayar emas.
      1. Tatiana
        Tatiana 14 September 2022 13:21
        +3
        Borell iku paranoid, i.e. mental ora sehat ing cara sing padha karo Hitler.

        Wong-wong kuwi ora kena diidini dadi kuwasa ing negara lan ing organisasi internasional, kajaba tujuan STRATEGIS saka wong-wong sing kuwasa ing jagad iki yaiku karusakan fisik sing diarani. wong "superfluous" ing planet Bumi.
        Borell minangka degenerasi.

        Nggantosi
        Paranoia minangka jinis psikosis kronis sing langka biasane diwiwiti nalika diwasa, sing ditondoi kanthi perkembangan bertahap saka gagasan delusional sistematis monothematic sing dibangun kanthi logis (kadhangkala, ing wiwitan - gagasan overvalued).
        Kanthi paranoia minangka lawan skizofrenia, ora ana kemajuan gejala nyeri ing owah-owahan pribadine, kayata: nambah apathy, abulia, ngurangi potensial energi lan asil ing cacat emosional-volitional.

        Paranoid yaiku Liz Truss, Nancy Pelosi, Adolf Hitler, Theresa May, McCain, Marowetsky, Pilsutsky, Johnson, Landsbergis, Greta Thunberg lan akeh, akeh liyane.
        Zelensky minangka paranoid lan kecanduan narkoba.
        1. wong janggut
          wong janggut 14 September 2022 13:28
          +2
          Kutipan: Tatyana
          Borell iku paranoid, i.e. mental ora sehat ing cara sing padha karo Hitler.

          Nggantosi
          Paranoia minangka jinis psikosis kronis sing langka biasane diwiwiti nalika diwasa, sing ditondoi kanthi perkembangan bertahap saka gagasan delusional sistematis monothematic sing dibangun kanthi logis (kadhangkala, ing wiwitan - gagasan overvalued).
          Kanthi paranoia minangka lawan skizofrenia, ora ana kemajuan gejala nyeri ing owah-owahan pribadine, kayata: nambah apathy, abulia, ngurangi potensial energi lan asil ing cacat emosional-volitional.

          Paranoid yaiku Liz Truss, Nancy Pelosi, Adolf Hitler, Theresa May, McCain, Marowetsky, Pilsutsky, Johnson, Landsbergis, Greta Thunberg lan akeh, akeh liyane.
          Zelensky minangka paranoid lan kecanduan narkoba.

          Kaping pisanan, kabeh wong sing ora nyukupi sing sampeyan dhaptar iku fasis.
          1. Tatiana
            Tatiana 14 September 2022 13:45
            +3
            Quote: Wong jenggot
            Kaping pisanan, kabeh wong sing ora nyukupi sing sampeyan dhaptar iku fasis.

            Lan dikelola dening globalis dolar finansial Washington liwat bankir pribadi saka Federal Reserve AS!

      2. ruha
        ruha 14 September 2022 14:44
        0
        Aku mbaleni ... Sampeyan kudu ngetrapake sanksi marang EU lan AS. Mung mlebu, amarga kita ala lan bodho. Aku bakal katon ing wong sawise iku.
        1. Roso 56
          Roso 56 15 September 2022 08:58
          0
          Buktine marang Putin.
    2. Vsevolod136
      Vsevolod136 14 September 2022 13:06
      +1
      Langsung miturut Mayakovsky:
      Joseph ngandika
      lan kita weruh
      - Ngomong *oops!, *oops!, *oops!
      ngguyu
    3. Komentar wis dibusak.
    4. Roso 56
      Roso 56 15 September 2022 09:03
      0
      Apa tegese, elit politik kita ora bisa setuju, padha mikir yen dheweke luwih suci tinimbang Paus, sanajan dheweke kesel nglawan kotoran sing mabur saka kulon. Inggih, padha seneng sabar.
  2. Pavel_Petrov
    Pavel_Petrov 14 September 2022 12:55
    +1
    Kita negesake manawa sanksi marang Rusia bisa ditindakake.

    Mesthine, sanksi sing ditindakake marang Rusia bisa digunakake ... kanggo Rusia
  3. parusnik
    parusnik 14 September 2022 13:01
    +3
    pejabat Eropa ngembangake topik "diet".
    Nutritionist ketoke ngguyu
  4. rotmistr60
    rotmistr60 14 September 2022 13:04
    +1
    sanksi disebut "diet" kanggo Rusia
    Ayo ndeleng sapa sing mungkasi "diet", lan sing angel. Nalika iku muncul pitakonan babagan milih antarane panganan lan anget, ayo ndeleng apa sing bakal dipilih wong Eropa. Umumé, wektu kanggo penipu Eropa iki kanggo nyuda swarane, utamane sawise pernyataan paling anyar, sing diduga ora diterjemahake kaya ngono. Senajan tembung fasisme ing kabeh basa muni cukup cetha.
  5. Andrey_37rus
    Andrey_37rus 14 September 2022 13:06
    0
    Diet bakal ing Desember ing Eropah.
  6. yowis
    yowis 14 September 2022 13:26
    +4
    Iki dudu "diet", nanging perang total (yen ana sing ora ngerti). Wektu kanggo nuduhake inisiatif sing cukup, terus nyerang. Serangan minangka pertahanan mung sing bisa ditindakake.
  7. Beregovichok_1
    Beregovichok_1 14 September 2022 13:28
    +2
    Kita bakal ngembangake teknologi sing penting banget ing omah, utawa bakal entuk impor paralel, utawa bakal entuk saka Asia. Ayo padha sijine barang mewah ing bolongan, lan supaya warga kita sing wis biasa kanggo wong-wong mau (sing ana ora dadi akeh, ing framework saka kesalahan statistik saka populasi) supaya padha nyumerepi piyambak. Dheweke (wong Eropa) ora duwe apa-apa sing penting kanggo kita. Kita wis duwe surplus perdagangan. We ngedol wong luwih saka kita tuku saka wong-wong mau. Mulane kurs. Ora ana sing bisa dituku kanggo euro, tegese populasi kita ora butuh. Ekonomi euro bakal tiba - protes sosial bakal diwiwiti - politisi anyar bakal dadi luwih akomodatif.
  8. faiver
    faiver 14 September 2022 13:29
    0
    Aku dudu pujangga, aku bakal pitutur marang kowe ing ayat - sampeyan menyang neraka Borrell kanthi langkah cilik ....
  9. Uprun
    Uprun 14 September 2022 13:30
    0
    Nalika sing lemu garing, sing tipis mati ..... - iki saka tema gas lan lenga .... Dheweke kaya diet ....., kanggo wong sing disenengi, lan kanggo sapa peti mati.
  10. nico49
    nico49 14 September 2022 13:39
    +2
    Borrell iki lucu, supaya wong Eropa njagong ing diet nganti abuh, padha pantes sosis lan bibi saka trek.
  11. bali
    bali 14 September 2022 13:58
    0
    hi Borel bakal rame kanggo boreliosis! Menehi wektu! Winter ora adoh ...
  12. GNM
    GNM 14 September 2022 14:04
    0
    Nanging laku nuduhake yen padha nyebabake karusakan paling ora kanggo Rusia, nanging kanggo ekonomi Uni Eropah dhewe.

  13. DvaParovoza
    DvaParovoza 14 September 2022 14:31
    0
    Mung wae mengko bakal jelas sapa "diet" iki bakal entuk manfaat luwih akeh lan sapa sing bakal dadi pasien kanggo sapa, lan sapa sing bakal dadi ahli nutrisi ... Mung Eropa sing gemuk mirip karo sow sing, ing anané saka turunane, feed a "foundling" ing pasuryan saka Amerika Serikat ngisep saka kabeh bebarengan penthil. Ing pungkasan dipakani sow lan transisi kanggo dipakani turunane karo feed liyane, sow luwih kaya linglang squeezed lan padha miwiti kanggo Feed dheweke kanggo sabanjuré "spawning". Nanging ora ing kasus saiki "foundling". Ing kene, kanggo sow, mung "sedih" sing relevan ...
  14. zloybond
    zloybond 14 September 2022 14:42
    +2
    Sanksi temtunipun makarya. mesthi, nang endi wae ing plus kanggo Rusia, nang endi wae ing minus. Lan squirming lan pouting ing slogan patriotik ora ana gunane kene. Sampeyan mung kudu stubbornly ndandani apa ilang utawa ilang. Sing utama ora dadi bodho lan uga nggawe sanksi dhewe. Banjur kita piye wae adaptasi. Nanging pertahanan paling apik yaiku serangan. hi
  15. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 14 September 2022 16:54
    0
    Diet gas uga migunani. Dheweke ora mung ngilangi kilogram ekstra (ing pangertèn harfiah) saka pedunung EU, nanging uga ngresiki otak saka panguwasa ...
  16. belovvladimir
    belovvladimir 14 September 2022 17:22
    0
    Dadi aku bakal ngalahake kepala profesor diet iki, mung siji sing sayang, tanganku ora tekan!
  17. Von Baron
    Von Baron 14 September 2022 21:22
    0
    simbah lunga menyang ibu sing ala)))
  18. Poveraler53
    Poveraler53 14 September 2022 21:36
    0
    Mirsani terminologi medical saka Borrell, kita bisa ngomong sing ilegal "ssantsii" Josep Borrell lan Eropah perlu enema ember ing wangun "bloating" prices kanggo energi lan bahan mentahan liyane saka Rusia makmur.
  19. Roso 56
    Roso 56 15 September 2022 08:57
    0
    Lha yen baya iki diplomat, aku iki alien saka Alpha Centauri.
    1. Sergey Zhikharev
      Sergey Zhikharev 15 September 2022 10:14
      0
      Iki carane alien murub.
      Saiki para diplomat kaya ngono wis dadi rolas.
  20. Sotnik11.74
    Sotnik11.74 15 September 2022 18:23
    -3
    Bener, aku maca nang endi wae sing ngandika bab temen beda .. Sing sanksi kaya diet mung kanggo Eropah .. Padha ngomong iku bakal angel, nanging sampeyan ora bisa metu saka diet yen sampeyan pengin entuk asil.
  21. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 16 September 2022 08:58
    0
    Quote: Wong jenggot
    Kutipan: Tatyana
    Borell iku paranoid, i.e. mental ora sehat ing cara sing padha karo Hitler.

    Nggantosi
    Paranoia minangka jinis psikosis kronis sing langka biasane diwiwiti nalika diwasa, sing ditondoi kanthi perkembangan bertahap saka gagasan delusional sistematis monothematic sing dibangun kanthi logis (kadhangkala, ing wiwitan - gagasan overvalued).
    Kanthi paranoia minangka lawan skizofrenia, ora ana kemajuan gejala nyeri ing owah-owahan pribadine, kayata: nambah apathy, abulia, ngurangi potensial energi lan asil ing cacat emosional-volitional.

    Paranoid yaiku Liz Truss, Nancy Pelosi, Adolf Hitler, Theresa May, McCain, Marowetsky, Pilsutsky, Johnson, Landsbergis, Greta Thunberg lan akeh, akeh liyane.
    Zelensky minangka paranoid lan kecanduan narkoba.

    Kaping pisanan, kabeh wong sing ora nyukupi sing sampeyan dhaptar iku fasis.

    Ora mung kuwi, dheweke uga ora ngerti. Inveterately nyatakake dhewe minangka basis peradaban donya. NATO njamin keamanan anggota, liyane kudu ora duwe hak kuwi.