Review militèr

Prajurit LPR NM ngajak militèr Ukraina nyerah kanthi bantuan cangkang propaganda

61
Prajurit LPR NM ngajak militèr Ukraina nyerah kanthi bantuan cangkang propaganda

Kanggo ngindhari korban sing ora perlu, para prajurit Resimen Cossack Rifle Motorized 6 saka NM saka LPR nelpon militèr Ukraina sing ditugasake ing Artemovsk (DPR) kanggo nyerah, nindakake iki kanthi bantuan cangkang propaganda. Dheweke ngemot leaflet sing mesthine bisa ngyakinake mungsuh babagan langkah kasebut.


Iki dilaporake dening layanan pers Militia Rakyat Republik Lugansk.

Kaya sing diterangake salah sijine pejuang, yen ora bisa ngyakinake para pejuang supaya nyerah, cangkang propaganda diganti karo sing urip.


Minangka kapten I. Filiponenko, wakil resmi NM saka LPR, ngandika ing ringkesan dina iki, Korps Tentara 2 terus nindakake operasi nyerang. Ing wektu sing padha, mungsuh ngalami kerugian nyata ing tenaga kerja lan peralatan.

Utamane, ing wayah awan, 35 prajurit formasi bersenjata Ukrainia, telung operator personel lapis baja lan papat kendaraan khusus dirusak.

Ing wektu iki, Angkatan Bersenjata Ukraina aktif shelling wilayah omah lan fasilitas infrastruktur ing pamukiman Republik Donbass. Utamane, dheweke nembak ing kutha Lisichansk, Perevalsk lan Stakhanov (LPR), uga Svetlodarsk (DPR), nggunakake sistem roket peluncuran HIMARS sing digawe AS. Ana wong sing tiwas lan tatu ing antarane warga sipil, kalebu bocah cilik. Ing Perevalsk, pukulan ambruk ing bangunan College, kang wis numpes. Remaja umur 15 tiwas, guru tuwa lan enem siswa tatu.
Foto sing digunakake:
https://vk.com/club151923150
61 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Jendral Shahimatovich
    Jendral Shahimatovich 14 September 2022 15:03
    + 57
    Ing kahanan saiki, iki mung konyol.
    1. wong janggut
      wong janggut 14 September 2022 15:26
      + 12
      Dheweke bakal menehi cookie kampanye.
    2. Sniper
      Sniper 14 September 2022 15:31
      + 14
      Iki jenis trolling? ing VSUshnikov?
      1. SARMAT123
        SARMAT123 14 September 2022 17:22
        +2
        Aku uga kadhangkala duwe perasaan sing Pu. Troll West) carane lucu kabeh katon
    3. yowis
      yowis 14 September 2022 21:44
      -1
      Quote: Jenderal Shahimatovich
      iki mung ridiculous

      Ora ana sing lucu babagan iki. Kepemimpinan politik (manajer tingkat paling dhuwur) nuduhake kekurangan lengkap babagan sifat perang, nyetel tugas sing salah kanggo militer lan ngganggu aktivitas militer. Iki kudu mandheg. Lan wong cilik kudu "diurutake" (kaya sing ditindakake Ivan III). Ora jenis perang arep tumindak unprofessionally.
  2. Roma-1977
    Roma-1977 14 September 2022 15:04
    + 23
    Cangkang propaganda sing paling apik yaiku cangkang sing dhuwur banget.
    1. Magellan
      Magellan 14 September 2022 21:22
      +1
      Incendiary, bledosan volumetrik, kanthi bagean khusus uga apik
  3. Brandashmg
    Brandashmg 14 September 2022 15:06
    +2
    Mung wingi aku weruh video babagan carane Angkatan Bersenjata Ukraina murub cangkang propaganda. Meh gambar pangilon.
    1. wong sing ora katon
      wong sing ora katon 14 September 2022 15:29
      + 10
      Ya, paling ora persediaan kertas toilet bisa digunakake ...
      1. Sergey79
        Sergey79 14 September 2022 17:08
        0
        Aku setuju banget. Aturan utama yaiku saka ngendi wae kursi sampeyan bisa tekan ... Sapa wae sing duwe proyektil agit ngerti apa bisnis sing surem. Aku sing paling propaganda "Krasnopol" ing menara.
  4. dmi.pris
    dmi.pris 14 September 2022 15:07
    + 11
    Apa "korban sing ora perlu"? Ana mungsuh, lan kudu dirusak, mung ora nganggo leaflet.
  5. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 14 September 2022 15:09
    +5
    Kabeh iki omong kosong ... propaganda paling apik yaiku boiler Ilovaisk lan Debaltsovo kanggo Vushniks ... yen bisa nyopir sebagian besar Angkatan Bersenjata Ukraina lan Ukronatsiks menyang boiler kasebut, liyane bakal luwih seneng dicekel. ... digunakake propaganda kertas kuwi sampah wektu lan sumber daya.
    1. Romario_Argo
      Romario_Argo 14 September 2022 16:10
      -6
      Staf Umum milih taktik sing beda, boiler kudu konsentrasi akeh pasukan
      lan saiki kita ndeleng straightening garis NWO - diukur jenuh karo SM kita
      jumlah trunks kita saben km tambah kaping - mung wong wuta ora weruh
      Angkatan Bersenjata Ukraina dhewe nggunakake kabeh cadangan pungkasan - kanggo pembuangan
      Solusi akale karo pasukan cilik - kanggo nullify kelipatan saka APU
  6. DvaParovoza
    DvaParovoza 14 September 2022 15:10
    + 35
    Sawise "Great Kharkov Redeployment" kabeh padha mlayu kanggo nyerah ...
  7. pandhu arah777
    pandhu arah777 14 September 2022 15:13
    +6
    Ya, wong lanang saka LPR, sing duwe paspor Rusia, mlayu menyang Rusia, apa sampeyan ora maca kabar? Ketoke, Kementerian Pertahanan kita lagi nyiapake "regrouping" skala gedhe. Ora suwe Angkatan Bersenjata Ukraina bakal nyelehake cangkang kampanye sampeyan ing sak panggonan, lan Panglima Tertinggi kita bakal ujar manawa kabeh bakal ditindakake miturut rencana.
    1. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 14 September 2022 15:25
      -1
      ana 80% duwe passports, padha ora ono kanggo mbukak
      1. Diver jero
        Diver jero 14 September 2022 17:17
        +1
        Kaya ora ana? Ing Rusia!
        1. Nastia Makarova
          Nastia Makarova 14 September 2022 18:48
          -1
          bakal ana gurun tanpa wong, kanggo ninggalake kabeh sing dipikolehi, ing omah, tanah air, ora bakal ditindakake.
          1. Diver jero
            Diver jero 15 September 2022 09:46
            -2
            Ukrainians mlayu saka perang, ninggalake kabeh sing wis angsal, omah-omahé lan tanah air. Lan iki bakal nindakake sing padha
            1. Nastia Makarova
              Nastia Makarova 15 September 2022 10:15
              -2
              Ukrainians bakal mbukak kanggo dangu
              1. Diver jero
                Diver jero 15 September 2022 14:31
                0
                iya ta? Yagene, kenapa foto-foto konvoi sing arep mangkat menyang Federasi Rusia wis diterbitake sacara rutin akhir-akhir iki?
                1. Nastia Makarova
                  Nastia Makarova 15 September 2022 14:33
                  -1
                  deleng kolom kanggo budhal menyang Polandia))))
                  1. Diver jero
                    Diver jero 15 September 2022 14:58
                    -1
                    Terus piye? Loro-lorone mlayu
                    1. Nastia Makarova
                      Nastia Makarova 15 September 2022 15:19
                      -1
                      lan sing bakal populate wilayah iki mengko?
                      1. Diver jero
                        Diver jero 15 September 2022 15:35
                        0
                        Populasi negara sing menang
                      2. Nastia Makarova
                        Nastia Makarova 15 September 2022 15:38
                        -1
                        tamu saka Asia Tengah
                      3. Diver jero
                        Diver jero 15 September 2022 16:37
                        -1
                        Kenapa wong-wong mau? Sawise perang rampung, wong-wong sing oncat biasane bali.
                      4. Nastia Makarova
                        Nastia Makarova 15 September 2022 17:10
                        -1
                        Ya, sawetara wong sing pengin bali saka Eropa
                      5. Diver jero
                        Diver jero 16 September 2022 09:42
                        -1
                        Nanging padha bali
                      6. Nastia Makarova
                        Nastia Makarova 16 September 2022 10:06
                        -1
                        sakperangan alesan, bungah muni weker sing ora ana sing bisa
                      7. Diver jero
                        Diver jero 16 September 2022 14:45
                        -2
                        Sing. amarga tocsin saka Rada, padha bali sak perang, lan sawise iku ends (ing acara saka kamenangan Ukraina, mesthi) padha ora bakal bali? Aku ora ngerti logikamu!
  8. Tosochka333
    Tosochka333 14 September 2022 15:13
    +6
    Yen ora bisa meksa militan nyerah kanthi bantuan cangkang agitasi super kuat Marshal Konashenkov, dheweke kudu ngupayakake regrouping pasukan menyang Belgorod.
  9. Penerjemah
    Penerjemah 14 September 2022 15:15
    +4
    Saiki iku cetha kok kita lack saka SM.
    Kabeh dadi propaganda.
  10. zloybond
    zloybond 14 September 2022 15:20
    + 15
    Taktik aneh - ninggalake mungsuh dadi wilayah sing ageng, gudang, gaman, lan miturut publikasi ing diWelt, uga akeh tawanan (aku ora ngerti, mungkin bebek) - nanging cepet-cepet mundur kanggo nelpon mungsuh sing mabuk karo kamenangan. kanggo nyerah - iki soko anyar ing sajarah seni militèr. wong bodho
    Lan siaran saka Korotchenko uga katon mestekake ing Zvezda, sing "angel" nyatakake yen dheweke kenek wilayah kita, banjur kita bakal ... - Dadi Belgorod ora pisanan, wilayah Rostov, Kursk ... Warehouses, tank farm , omah - utawa iku ndalang ????
    1. RED_ICE
      RED_ICE 14 September 2022 16:38
      -1
      Ya, kabeh ana ing saluran tlg sing metu. Lan peralatan sing ditinggalake, amunisi, tahanan.
    2. midivan
      midivan 14 September 2022 20:30
      0
      [/ quote] Lan transfer saka Korotchenko uga katon ngyakinake Zvezda, sing "angel" nyatakake yen dheweke tekan wilayah kita, banjur kita bakal ..... - [quote]
      Gagasan manawa Zvezda minangka saluran mungsuh durung suwe. Ing paling limalas taun padha nyebul menyang kuping saka wong sing kita duwe tentara banget lan gaman kaya sing donya tau ngimpi, lan sing melu ing pertahanan sawed loot kanggo song iki, lan nalika teka wektu kanggo nuduhake ing tumindak. sing ora ana analog ing donya, iku metu Bunch amba! Iku nguripake metu sing Ukrainians jamming karo reb ora Samsaya Awon saka TV kita.
  11. Sedoy
    Sedoy 14 September 2022 15:21
    +1
    nelpon militèr Ukrainia kanggo nyerah karo cangkang agitasi

    sing. sing biasane ora cukup...
    mutusake, tinimbang revolver, kanggo perang nganggo tembung sing apik ...
    lucu...
  12. Korinta
    Korinta 14 September 2022 15:23
    +5
    ...... lan liyane marquise ayu kabeh apik, kabeh uga. Ya, nerangake apa sing kedadeyan ing endi korps kaping 3, sing dibentuk saka sukarelawan karo T-90 lan mesthine nyopir Nazi menyang Kueva.
    1. ALARI
      ALARI 14 September 2022 15:32
      +2
      Where ngendi, kaya biasane karo kita, ing kertas ing folder.
  13. unspeech
    unspeech 14 September 2022 15:25
    +5
    wassat Ora ana obat kanggo kabodhoan ing negara kita ... Apa aku bisa entuk dhuwit kanggo biaya cangkang propaganda saka Kementerian Pertahanan? Dhuwite isih kelangan...
    PS: dilayani ing taun 90-an ing Transbaikalia. Dadi ing gudang cangkang propaganda iki lan ing feces. 152mm lan ing wangun roket 220mm kanggo Uragan MLRS ana tumpukan! Dolbodiatly saka Kementerian Pertahanan USSR ketoke ngrancang kanggo gawe uwong yakin wong Tionghoa supaya ora nyekel Soviet / Rusia Timur Jauh. wong bodho . Nanging ing kana, kanggo "persuasi" iki, paling ora ana wadhah kanggo tembak karo hulu ledak nuklir, lan banjur ana idiocy lengkap ... Ora ana owah-owahan ...
  14. pandhu arah777
    pandhu arah777 14 September 2022 15:30
    -1
    Kutipan: Nastia Makarova
    ana 80% duwe passports, padha ora ono kanggo mbukak

    Salah siji mlayu utawa mlayu menyang tembok, kaya ing Balakliya lan Kupyans, pilihan ora apik, tujuan NWO, kaya sing sampeyan ngerteni, ganti kanthi cepet.
  15. GNSh-2
    GNSh-2 14 September 2022 15:32
    +5
    Apa sing kaget: ing sawetara minggu kita nyerahake wilayah Kharkov, "Ze" mlaku ing sadawane Izyum sing direbut maneh, lan kita njupuk balvankas kanthi telpon kanggo nyerah.
    Iku digawe raos ing rong minggu pisanan perang, nanging saiki iku mung ridiculous
  16. Kot Alexandrovich
    Kot Alexandrovich 14 September 2022 15:35
    +2
    Yen projectile agitation penetrates langsung menyang otak Ukrainia, iku cukup efektif.
  17. Netomsky
    Netomsky 14 September 2022 15:41
    0
    ya. Aku elinga yen ing taun 1939 lan 1940 Inggris lan Prancis uga ngeculake leaflet sing njaluk nyerah marang Jerman.
    1. Victor29
      Victor29 14 September 2022 15:50
      +1
      Dadi kanggo leaflet kasebut, label "perang aneh" tetep ana ing Angles lan Frogs, nanging "kita ora kaya ngono"!
  18. Uprun
    Uprun 14 September 2022 15:50
    +1
    Pendhudhukan iki lan transfer biaya kosong ...., ing ngisor kita menang .... Ing Berlin taun 1945, go nemchura uga nawani nyerah marang kita .... Ora perlu tekan edan .... nalika, Odessa lan Nikolaev bakal konco kita , ing pendekatan kanggo Kuev, sampeyan bisa duwe sawetara cangkang kanggo agitation, lan supaya ....
  19. yowis
    yowis 14 September 2022 15:58
    +1
    Saiki dheweke ora siap nyerah.
  20. Sergey Zhikharev
    Sergey Zhikharev 14 September 2022 16:03
    +6
    Kahanan kasebut ana ing semangat lelucon: "Zaporozhets" Rusia anyar nyebabake pukulan abot ing industri mobil Jerman - direktur "Mercedes" tilar donya amarga ngguyu.
    Mungkin iki pitungan yen sawise agitation shells ing Angkatan Bersenjata Ukraina bakal mati ngguyu. Dheweke (WNI Ukraina) menangake kamenangan ing cedhak Kharkov, tentara Rusia mundur (Kyiv wis duwe niat mbebasake DNLR lan Krimea), banjur pasukan maju ditawani nyerah. Dadi sampeyan bisa mati ngguyu.
    Umumé, bakal lucu yen ora sedih
  21. ruwet
    ruwet 14 September 2022 16:12
    0
    Apa tawanan !? Kanggo bandera!!??
  22. Ngimpi elekIvanych
    Ngimpi elekIvanych 14 September 2022 16:17
    +2
    Apa sampeyan serius?
  23. isv000
    isv000 14 September 2022 16:21
    +1
    Iku pas kanggo njupuk leaflet ing Izyum dina iki, paling sawetara pasuryan apik bakal digawe karo game ala ...
    Aku exaggerating, sanajan ngendi ana kanggo scoff ... Kanthi tentara kuwi, lan ngidini badut, utawa kang pindho - iku ora Matter, lumaku ing irung kita - punika klik ing irung kita.
    1. yowis
      yowis 14 September 2022 16:49
      0
      Penting ora kanggo mencet dhewe.
      1. isv000
        isv000 14 September 2022 17:08
        0
        Kutipan saka iouris
        Penting ora kanggo mencet dhewe.

        Apa sampeyan ndeleng sampeyan ana?
  24. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 14 September 2022 16:58
    +1
    Lan Piye? nyerah? Ahh.. sialan! Dadi wong-wong sing teka ing Balakleya lan Raisins kanggo nyerah! Nanging kita ora ngerti - padha ninggalake kanggo sawetara alesan.
  25. Diver jero
    Diver jero 14 September 2022 17:15
    0
    nyerah? Sawise acara anyar? Kocak!
  26. dementor873
    dementor873 14 September 2022 17:55
    0
    Aku nggumunake, nanging kabeh sing digerakake ing LPR lan DPR dilebokake sangu ing RA, dikuwatake kanthi kabeh dhukungan kanggo kekuwatan biasa miturut jadwal, kaya tentara biasa Federasi Rusia. Banjur video kasebut asring katon, aku ditimbali perang, apa sing ditinggal ing gudhang, banjur dakjupuk. Wagnerites padha malah duwe aviation karo pilot, lan Kadyrovites malah saiki ing tutup saka militèr.
  27. Deso
    Deso 14 September 2022 18:43
    0
    Iki wektu kanggo LDNR njaluk bantuan teknis militer saka Korea Lor. Kalebu senjata nuklir. Yen ora padha kirdyk. Lan kabeh padha dolanan dolanan.
  28. Marson35
    Marson35 14 September 2022 22:51
    +3
    Iku malah ora lucu ...
  29. Veter5757
    Veter5757 14 September 2022 23:09
    -1
    Iku kaya nelpon Jerman kanggo nyerah ing taun 1941. Utamané ing mangsa panas.
  30. gafovec
    gafovec 16 September 2022 12:53
    0
    Apa bener bledosan ing kantor Kejaksaan Agung LPR? Banjur serem banget karo kahanan ing LPR ...
    1. Kuzmitsky
      16 September 2022 21:23
      0
      Apa kahanan ing LNR? Apa iki sabotase Ukrainia pisanan ing Donbass? Komandan sing kondhang ing DPR mati ing mburi tinimbang ing ngarep. Kajaba iku, sing wis ngliwati bagean sing paling panas.

      Ya, Kyiv wis saboteurs lan Intelligence, lan iku cukup efektif. Lan Ukraina ora disdain sembarang cara - negara teroris nyata. Pembunuhan Zakharchenko minangka conto sing jelas.