Review militèr

Ing wilayah Sukhoi Stavka, perusahaan pengintaian pasukan operasi khusus Angkatan Laut Ukrainia meh dirusak.

89
Ing wilayah Sukhoi Stavka, perusahaan pengintaian pasukan operasi khusus Angkatan Laut Ukrainia meh dirusak.

Ing arah Nikolaev-Kryvyi Rih, perusahaan pengintaian saka Pusat Marinir Angkatan Operasi Khusus (SOF) 73rd Ukraina, khusus disebarake ing wilayah iki, diserang dening pasukan Rusia. Bentrokan kasebut dumadi ing wilayah Sukhoi Stavka.


Miturut informasi sing kasedhiya, perusahaan pengintaian saka 73rd Marine Center saka SOF Ukraina ditransfer menyang wilayah pertempuran saka pangkalan militer ing Ochakiv. Tugas pasukan khusus angkatan laut Ukrainia ana kanggo nindakake pengintaian posisi tentara Rusia ing wilayah pemukiman Sukhoi Stavok ing arah Kherson, ngendi perang galak ing awal September.

Pengintaian pindhah menyang arah posisi Rusia, nanging ditemokake. Miturut saluran TG Military Chronicle, kita kesawang mungsuh kanthi bantuan saka Komplek ndjogo optik-elektronik Ironia, saged ndeteksi wong ing kadohan saka 3 km, lan peralatan - 7 km. Militer Rusia ngatur penyergapan, ing ngendi perusahaan pasukan khusus angkatan laut Angkatan Laut Ukrainia rampung.

Perlu dicathet yen pasukan khusus Ukrainia nyoba metu saka tas geni, diatur dening kita, lan malah nemokake sawetara papan perlindungan ing cedhak dalan 2 km saka Markas Sukhoi. Pasukan terjun payung Ukrainia saka ODSHB kaping 46 nyoba nutupi, nanging pengebom garis ngarep Rusia SU-34 teka ing arah iki, sing ngebom posisi Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi bom FAB-250 lan FAB-500. Iki nyebabake mundur bala bantuan saka OSHB kaping 46, ninggalake pasukan khusus angkatan laut siji-siji karo kita.

Akibaté, mungsuh ilang sawetara kendaraan tempur infanteri lan nganti 120 personel militèr, utamané saka 73rd MTR Naval Center.

Pusat Kelautan MTR kaping 73 nglatih para saboteur angkatan laut, perenang tempur, lan liya-liyane, nanging wiwit taun 2014, para pejuang pusat kasebut umume beroperasi ing darat. Komando kasebut narik kawigaten para pejuang kanggo nindakake kegiatan pengintaian. Tugas sing padha mesthine ditindakake ing arah Kherson, nanging penyergapan lan tumindak militer Rusia mungkasi karir luwih akeh prajurit Angkatan Laut Angkatan Laut Ukrainia.
89 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Carlos Hall
    Carlos Hall 14 September 2022 18:20
    +2
    Kherson wis sukses dibela nganti saiki. kerugian Ukrainia padha abot. Nanging, sayangé, Rusia kaya ora duwe tenaga kanggo mbela kabeh fronts ing wektu sing padha. Disproporsi 1/6 gedhe banget ing skenario penguatan militer Ukraina dening Kulon. Senajan sawetara wong enlightened, utawa sawetara eccentrics utawa kolom kalima, ngandika sampeyan bisa
    1. Sergey Kazarin
      Sergey Kazarin 14 September 2022 18:33
      + 22
      Luwih gampang ing Kherson, ana steppe sing terus-terusan lan wilayah sing jarang pedunung. Ora ana papan sing bisa didhelikake lan sampeyan ora bisa ndhelikake ing mburi pendhudhuk sing tentrem. Yen ing awal banget padha nyerang ing wilayah sing jarang pedunungé, lan ora Donbass lan Kyiv, banjur Ukraina wis suwé ing kontrol.
      1. tihonmarine
        tihonmarine 14 September 2022 19:49
        +1
        Kutipan: Sergey Kazarin
        Luwih gampang ing Kherson, ana steppe sing terus-terusan lan wilayah sing jarang pedunung. Ora ana papan sing bisa didhelikake lan sampeyan ora bisa ndhelikake ing mburi pendhudhuk sing tentrem.

        Perang kanggo Kherson: kahanan ing sektor Andreevsky ing 16.30 September 14, 2022.

        Sawise upaya sing ora kasil kanggo nyerang Bruskinsky, komando Ukraina ing sektor Andreevsky mulihake kemampuan tempur unit kasebut. 46 wong teka ing Belogorka lan Sukhoi Stavok kanggo ngganti Oembr kaping 25 sing wis lunga kanggo pasokan maneh. Saiki, pasukan teknik lan sapper nguatake posisi pertahanan.
        Artileri Rusia lan MLRS, bebarengan karo pesawat pengebom Angkatan Udara Rusia, meh terus-terusan nyerang "usus" ing wilayah kasebut, ngrusak tenaga kerja lan peralatan mungsuh.
        Sajrone 15 jam kepungkur, luwih saka sepuluh tank lan XNUMX kendaraan tempur lapis baja disebarake liwat lintasan sing diadegake menyang wilayah Bereznegovatoy kanggo pemugaran.

        Perang kanggo Kherson: kahanan ing sektor Olginsky ing 16.45 September 14, 2022
        Personil lan peralatan militer saka brigade 60 saka Angkatan Bersenjata Ukraina nglumpukake ing wilayah Knyazevka lan Topolinoye minangka persiapan kanggo nyerang Novovoznesenskoye. Ing wektu sing padha, loro perusahaan saka batalyon 97 saka brigade 60 lan sawetara tank saka brigade 17 planning kanggo badai benteng ing Arkhangelsk.
    2. dmi.pris
      dmi.pris 14 September 2022 18:33
      + 19
      Ana sumber daya, nanging ora siyap, ora bersenjata, ora dilatih. Iki mbutuhake wektu lan kemauan politik. Lan kabar kasebut apik.
      1. 4 ikit
        4 ikit 14 September 2022 18:46
        -2
        perusahaan pengintaian saka 73rd Marine Center saka SOF Ukraina ditransfer menyang wilayah pertempuran saka pangkalan militer ing Ochakiv.

        Soko Inggris ora nglatih pramuka iki kanthi becik.
        SU-34, sing ngebom posisi Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi bom FAB-250 lan FAB-500.

        Sayange kanggo bom lan sumber Su-34 ing "militer" iki, CBT "suns" uga pas.
        1. Beck69
          Beck69 15 September 2022 01:36
          0
          Lan apa babagan Inggris? Kaca bodho kanggo persis minggu, padha saiki negara Rusia 1995, nalika padha shoved saka boplov Russian menyang marine saka Armada Pasifik kanggo pitulungan. Nanging kabar kasebut positif.
          1. tatarin1972
            tatarin1972 16 September 2022 06:51
            0
            Pasukan Pasifik dikuwatake karo penyelam pengintaian kanthi MRP-42, Ensign Dneprovsky dadi Pahlawan Rusia, sacara anumerta. Kabeh unit Korps Marinir banjur dikuwatake karo pramuka saka MCI.
      2. gansales
        gansales 14 September 2022 19:00
        + 11
        Kutipan saka: dmi.pris
        Iki mbutuhake wektu lan kekarepan politik, lan kabar kasebut apik

        Aku setuju Dmitry ..! Kemauan politik kita ora cukup! Kabeh, ora preduli kepiye kedadeyan .. Ya, padha nggebug pembangkit listrik termal, iki mesthi bakal mandhegake euforia saka rendezvous sethithik..
        Ora ketompo carane nyepak aku, nanging tetep SVO bakal terus miturut tujuan sing dituju..
        1. trafllot1832
          trafllot1832 14 September 2022 19:18
          +3
          Sawise 6 rawuh ing Krivoy Rog, iki kedadeyan, sapa sing bakal nerangake?
          Informasi sing bisa dipercaya, 100%. Mung kita durung ngirim.
          1. stelltok
            stelltok 14 September 2022 19:26
            -2
            Informasi sing bisa dipercaya, 100%. Mung kita durung ngirim.

            Waca forum iki yen sampeyan kasengsem. Kabeh jawaban kanggo kabeh pitakonan ana. Iku tansah.
            https://glav.su/forum/5/2417?page=1914
            1. gansales
              gansales 14 September 2022 20:47
              +5
              Kutipan saka stelltok
              Informasi sing bisa dipercaya, 100%. Mung kita durung ngirim.

              Waca forum iki yen sampeyan kasengsem. Kabeh jawaban kanggo kabeh pitakonan ana. Iku tansah.
              https://glav.su/forum/5/2417?page=1914

              Langsung lan tansah? Ana sing mambu kaya lemak babi karo bawang putih.. ngguyu
              1. stelltok
                stelltok 15 September 2022 09:18
                0
                Langsung lan tansah?

                Ana informasi luwih akeh tinimbang kene.
          2. gansales
            gansales 14 September 2022 20:44
            +5
            Kutipan saka: tralflot1832
            Informasi sing bisa dipercaya, 100%. Mung kita durung ngirim.


            Mbok padha ora bakal lay metu .. Rusia dipeksa kanggo tumindak miturut standar NATO. Rusia pengin sing paling apik, nanging ketoke dheweke ora setuju lan tentara bayaran NATO mlayu menyang Ukraina ..
            Ayo padha teka saiki yen bisa..
    3. isv000
      isv000 14 September 2022 20:00
      +5
      Kutipan saka Carlos Sala
      Nanging, sayangé, Rusia kaya ora duwe tenaga kanggo mbela kabeh fronts ing wektu sing padha.

      Sala dibutuhake? Ing Rusia, pisanan kabeh, padha perang karo skill lan ora karo nomer. Lan niat...
      1. gansales
        gansales 14 September 2022 20:56
        +5
        Kutipan saka isv000
        Sala dibutuhake? Ing Rusia, pisanan kabeh, padha perang karo skill lan ora karo nomer. Lan niat...

        Aku setuju, nanging aku mikir ing kene dheweke bakal miwiti nyopir sampeyan saiki, babagan rombongan lan sorak-sorai ..
        Apike, nanging Svido-NATO, ora bisa nggawe boiler lan sejatine ora ana tawanan, uga kerugian gedhe !!!
        Yen ora, bakal ana euforia kanggo kabeh jagad .. Ora ana tawanan lan boiler !!! Malah kabeh media mungsuh ora bisa nuduhake apa-apa!
        Nanging kerugian saka All-NATO luwih gedhe tinimbang sing diiseni sadurunge serangan, iku menarik banget .. Mutiara gemblung lan rod ing euforia, preduli saka losses ..
        Ana akeh perkara menarik sing bakal diungkapake, sawise kabeh pembantaian iki..
    4. Kutipan Lavrov
      Kutipan Lavrov 14 September 2022 20:42
      -6
      Kolega, sampeyan bisa njlentrehake telung pitakonan:
      1. Ngendi sampeyan entuk data babagan imbangan pasukan lan sarana, lan kanggo bagean saka garis kontak sampeyan nyedhiyakake data?
      2. Minangka kauntungan ing artileri lan aviation wis dijupuk menyang akun;
      3. Kepiye carane ora bisa mbukak lan njupuk tindakan mbales ing kahanan sing mungsuh mundhak 6!!!! kauntungan singkat?
      1. Carlos Hall
        Carlos Hall 14 September 2022 22:07
        0
        Kanca. Aku ngomong babagan jumlah pasukan, saka jumlah prajurit. Kauntungan saka artileri Rusia ora bisa dipungkiri. Nyatane, iki minangka cara utama kanggo ngukum tentara Ukrainia. Kauntungan saka artileri Rusia umume dijaga, sanajan artileri Ukrainia wis dikuatake lan ditingkatake. Kanthi gati kanggo penerbangan Rusia, kita durung weruh kontrol langit Ukrainia, utawa nggunakake bom abot kanggo laminate ngarep. Jaringan lan kekurangan sing dituduhake dening Pak - Pak Sergey Zotov
        1. Kutipan Lavrov
          Kutipan Lavrov 14 September 2022 22:18
          -5
          1. Aku ora yakin manawa basis sistem pertahanan udara S-300 Ukrainia digabungake karo sistem NATO. Turki, contone, gagal. Nanging apa wae bisa, aku ora siap ngomong manawa.
          2. Bom abot, apa iku? Aku ora ngerti babagan apa.
          3. Aku ora ngerti, kanggo isin, sing Sergei Zotov iku.
          4. Sampeyan isih durung mangsuli pitakonan utama - carane / kok sampeyan ora mbukak / ngatur countermeasure efektif kanggo penyebaran prajurit mungsuh unggul? Ora cukup "pembom abot"? Lan kanggo sapa maneuver pasukan lan sarana diciptakake? Suwene anggone mbangun? Sejam utawa loro, yen transfer pasukan ora bisa ditindakake?
    5. wuh wuh
      wuh wuh 14 September 2022 22:57
      -4
      Ukrainia teka banget cedhak karo kutha Kherson.
      Dheweke bubar ngrebut desa Kiselevka, sawijining titik penting ing cedhak dalan gedhe lan sepur.
      Luwih Chernobaevka, luwih pinggiran kutha.
      1. Nastia Makarova
        Nastia Makarova 15 September 2022 08:21
        0
        padha ora tekan ngendi-endi
  2. Mbah Mozai
    Mbah Mozai 14 September 2022 18:22
    + 33
    "Ironi, bisa ndeteksi wong ing jarak 3 km, lan peralatan - 7 km." Pramila kanggo ngumumake, apa sing dideleng, sapa sing ndeleng, ing jarak apa sing bisa kita deleng lan apa sing ora ..
    1. Magog_
      Magog_ 14 September 2022 18:43
      +7
      Ironi bisa uga ana ing kasunyatan manawa sumber informasi kita beda banget ... Apa sampeyan ora ngakoni ide kasebut?
    2. VitaminBF3 mg
      VitaminBF3 mg 14 September 2022 18:59
      0
      Shhh-Parameter underestimate kita prajurit
    3. Komentar wis dibusak.
  3. kventinasd
    kventinasd 14 September 2022 18:22
    + 30
    Mung ing Krivoy Rog, pembangkit listrik termal liyane ditindakake.

    1. Drotro
      Drotro 14 September 2022 18:26
      -6
      Sugeng sonten
      Infa saka ngendi?
      Lan saiki lan kanggo mangsa ngarep - ayo nyambung menyang sumber, plz.
      1. Carlos Hall
        Carlos Hall 14 September 2022 18:49
        +5
        Iki wis dikonfirmasi. Iku ing Twitter nang endi wae. Pasokan banyu dipotong lan uga komunikasi
        1. Drotro
          Drotro 14 September 2022 19:01
          -4
          Ngerti, matur nuwun.
      2. Negruz
        Negruz 14 September 2022 18:51
        +2
        Lan saiki lan kanggo mangsa ngarep - ayo nyambung menyang sumber, plz

        Lan sampeyan sapa?
        Pangguna minggu "resep"?
        1. Drotro
          Drotro 14 September 2022 19:00
          0
          Sadurunge Kharkov sampah, aku wis cukup kanggo maca.
          Sadurunge, aku nggoleki informasi ing YouTube, saiki ora mungkin ana. Kabeh wis kebak ukronasionalisme lan peremogi.

          Aku takon kanthi bener, tanpa menehi.
          Miturut pendapatku, informasi apa wae kudu dikonfirmasi dening sumber.
          Armor uga ngandika: perwira counterintelligence ing wektu kita ngirim ora dipercaya sapa. Kula saged. Haha.
          - Damn kita kaping sewu, Gruppenfuehrer.

          Lan ing negara kita, wiwit cilik, padha diwulang supaya ora ngandel marang sapa wae lan ora ana apa-apa. Suwe-suwe, aku bakal biasa lan ngerti sapa sing bisa sampeyan gunakake.

          Kita bisa ngobrol kanthi pribadi yen sampeyan nganggep aku minangka pangguna sing salah.
          1. Negruz
            Negruz 14 September 2022 19:12
            +1
            Aku mikir - lan aku siap ngrembug babagan "urip" - ora takon...
            1. Drotro
              Drotro 14 September 2022 20:10
              -5
              Nulis padha ing mburi - plz.
              Lan iki ora sopan kanggo sampeyan?

              Sampeyan koyone manggon ing sawetara masyarakat liyane. Ing ngendi saben wong padha sujud lan nyopot topi kanthi wulu.
              Kula gadhah rencang-rencang ingkang mboten remen ngaturaken matur nuwun, mangga, matur nuwun, nuwun sewu.

              Kosok baline. Infa lan ngisor sumber - iki minangka tandha linuwih lan ora ana sing perlu takon / njlentrehake lan sujud.
          2. AAG
            AAG 14 September 2022 20:29
            -3
            Kutipan saka Drotro
            Sadurunge Kharkov sampah, aku wis cukup kanggo maca.
            Sadurunge, aku nggoleki informasi ing YouTube, saiki ora mungkin ana. Kabeh wis kebak ukronasionalisme lan peremogi.

            Aku takon kanthi bener, tanpa menehi.
            Miturut pendapatku, informasi apa wae kudu dikonfirmasi dening sumber.
            Armor uga ngandika: perwira counterintelligence ing wektu kita ngirim ora dipercaya sapa. Kula saged. Haha.
            - Damn kita kaping sewu, Gruppenfuehrer.

            Lan ing negara kita, wiwit cilik, padha diwulang supaya ora ngandel marang sapa wae lan ora ana apa-apa. Suwe-suwe, aku bakal biasa lan ngerti sapa sing bisa sampeyan gunakake.

            Kita bisa ngobrol kanthi pribadi yen sampeyan nganggep aku minangka pangguna sing salah.

            Ya, ora, - nganti "saiki" kanggo sampeyan ora muncul.
            Kajaba, mbok menawa, iki: "... Lan ing negara kita wiwit cilik padha diwulang supaya ora ngandel marang sapa wae lan ora ana apa-apa ....".
            Setuju, pitakonan dadi relevan - pira umur sampeyan, saka ngendi sampeyan, ... uga. lan sosial status...menarik.
            Pracayaa, tanpa nyerbu ruang pribadi sampeyan, aku nyoba mangertos interlocutor (bisa uga mungsuh, bisa uga sekutu).
            Komunikasi liwat pribadi ... IMHO: kadhangkala migunani. Nanging! Ketoke, wong "ngapusi" sumber daya umum ora (ora akeh) kanggo ... ngerti wong, "entuk dhuwit", negesake awake dhewe ...
            Muga-muga ana tujuan liyane sing luwih apik? ...
            hi
        2. Komentar wis dibusak.
        3. Kutipan Lavrov
          Kutipan Lavrov 14 September 2022 20:45
          -6
          Apa "argumen sing motivasi banget" kanggo nanggepi tawaran sing adil)))
          Ya, langsung menyang opsi makutha: "Apa sampeyan wis dilarang ing Google?", "Tuan-tuan njupuk tembung sing!", lan mesthi - "dheweke dhewe" ora pinter "!".
          Lan aku bakal ngandhani sampeyan rahasia cilik, dibandhingake karo akeh kolega ing situs kasebut, sampeyan dhewe isih ana ing grup nursery, supaya nyimpen ambisi sampeyan. Lan kudu ngormati interlocutors, amarga saben wong padha kene, preduli saka periode registrasi. Lan njupuk tembungku, bubar akeh akun "anyar" sing muncul kanthi alesan.
          Ngomong-ngomong, aku kelingan carane sampeyan nelpon administrasi kanggo nerbitake data saka wong-wong sing minus ing sawetara artikel .... - mulane, iku ora kanggo sampeyan, pacangan kanggo ngalahake wong kene, kanggo ngremehake wektu ngginakaken ing situs. )))
          Ikhlas (ora) hi
      3. tihonmarine
        tihonmarine 14 September 2022 19:45
        +2
        Kutipan saka Drotro
        Lan saiki lan kanggo mangsa ngarep - ayo nyambung menyang sumber, plz.

        "Lan tombol kanggo aman ngendi dhuwit," goleki Internet ing pucuk driji, lan ora nuntut.
        1. Drotro
          Drotro 14 September 2022 20:24
          -6
          Sialan.
          Dheweke takon, dheweke ora njaluk.

          Lan kanggo nggoleki kabeh ing Internet dhewe - sampeyan bisa tiba ing depresi abot sing ora alkohol bakal bantuan kanggo njaluk metu saka iku.
          Ing kene ing VO mung ana wong sing luwih utawa kurang nyukupi, kajaba wong-wong sing kerja kanggo dhuwit (salah siji cuaca kabeh wektu, utawa kabeh-rounders ora ketompo). Iki mung bisa diabaikan.
    2. Carlos Hall
      Carlos Hall 14 September 2022 18:44
      + 15
      Yen dheweke terus nindakake kaya saiki lan kaya tanggal 11 ing saindenging wilayah Ukraina lan lumpuh industri lan kutha-kuthane, mula perang bakal rampung sadurunge Desember kanggo Rusia.
    3. kventinasd
      kventinasd 14 September 2022 18:48
      + 15
      Ngapunten kanggo salah pangerten sethitik. Iki informasi sing bener.

      Pengebom strategis Rusia Tu-95MS nyerang ing Krivoy Rog kanthi misil X-101, - klompok operasional pasukan Angkatan Bersenjata Ukraina "Kakhovka"
      Jeblugan kasebut ditindakake ing fasilitas strategis ing Ukraina.
      ▪️Pasukan Rusia nyerang fasilitas infrastruktur - bendungan cedhak kutha Krivoy Rog
      ▪️Saperangan rudal nyerang ing ngisor garis banyu bendungan ing sebrang Kali Ingulets
      ▪️ Akibat tabrakan, bendungan rusak parah, tingkat banyu ing Inuglet mundhak
      ▪️Saiki pasukan rezim Kyiv, sing makarya ing arah Kherson, ora kudu meksa kali sing cethek, nanging penghalang banyu sing kuat.
      ▪️Unit musuh sing wis nyabrang kali bisa uga dipotong saka pasukan utama.
      1. 30 ing
        30 ing 14 September 2022 19:22
        +8
        Kutipan saka kventinasd
        ▪️ Akibat tabrakan, bendungan rusak parah, tingkat banyu ing Inuglet mundhak
        ▪️Saiki pasukan rezim Kyiv, sing makarya ing arah Kherson, ora kudu meksa kali sing cethek, nanging penghalang banyu sing kuat.
        ▪️Unit musuh sing wis nyabrang kali bisa uga dipotong saka pasukan utama.

        Padha bisa, ya! hi Pranyata mikir, ngrancang lan ngleksanakake!
      2. Harald
        Harald 14 September 2022 21:06
        0
        Pengebom strategis Rusia Tu-95MS

        Akhire, pengebom jarak jauh! Lan sabanjure karo pamboman wilayah lan napalm utawa thermite. Geni ing kolom lan papan kumpul lan ora ana artileri abot kanthi ewonan proyektil sing ora diarahake.
      3. YanniKounnar
        YanniKounnar 14 September 2022 21:08
        0
        L'eau par définition s'écoule combien d'eau il yat il en amont du barrage and pendant combien de temps ce haut niveau se maintiendra ?

        yandex
        Banyu miturut definisi mili saka pinten banyu ing hulu bendungan lan suwene suwene tingkat dhuwur kasebut bakal dijaga?
        1. Prasaja
          Prasaja 14 September 2022 23:42
          +1
          Ing steppes dataran Kherson bakal kebanjiran lan bakal ngadeg kanggo sawetara minggu. ing kana, owah-owahan elevasi ing saluran lemah, kudu cukup nganti musim udan.

          kemiringan kali 0,32 m/km (ing sisih ndhuwur tekan 1,2 m/km). Kacepetan aliran kali ing bukaan ora pati penting, ing riffles 0,2–0,5 m/s (0,72–1,8 km/jam).
  4. 2ya19
    2ya19 14 September 2022 18:22
    +4
    Apa sampeyan nemokake cara liya kanggo nganakake pengintaian, kajaba carane pindhah ing wong akeh?
    1. Serg4545
      Serg4545 14 September 2022 18:26
      -6
      Kutipan: 2ya19
      Apa sampeyan nemokake cara liya kanggo nganakake pengintaian, kajaba carane pindhah ing wong akeh?


      Pengintaian ing pertempuran?
      1. Kot Alexandrovich
        Kot Alexandrovich 14 September 2022 18:54
        +3
        Ora kanthi gelut, nanging kanthi gelut (eng). basa
    2. Brandashmg
      Brandashmg 14 September 2022 18:28
      +5
      Mbok menawa "kabar" iki diciptakake dening wong sing adoh saka kasunyatan tentara.
      Dadi dheweke ngirim "pengintaian spetsnaz" menyang pengintaian, lan malah ing peralatan, lan ngliwati steppe.
      1. GELEZNII_KAPUT
        GELEZNII_KAPUT 14 September 2022 18:38
        +3
        Kutipan saka Brandashmg
        ya ing steppe

        iya lagu... ngguyu
      2. Gvardeetz77
        Gvardeetz77 14 September 2022 22:37
        +2
        Kutipan saka Brandashmg
        Mbok menawa "kabar" iki diciptakake dening wong sing adoh saka kasunyatan tentara.
        Dadi dheweke ngirim "pengintaian spetsnaz" menyang pengintaian, lan malah ing peralatan, lan ngliwati steppe.

        Menapa malih, perusahaan ilang minangka akeh wong sing ora tansah ing detasemen, ketoke penulis njupuk Staff saka perusahaan infantri motorized, lan pasukan khusus marine bakal kurang.
    3. gratis
      gratis 14 September 2022 18:49
      -3
      Jerman ing Perang Donya II "kanggo basa" uga tindak karo perusahaan, yen kita padha kesawang, padha uga supaya padha nyedhaki lan sijine kabeh perusahaan ing netral.
  5. Rusik.S
    Rusik.S 14 September 2022 18:24
    -4
    Ana sing tiba ing Stavropol. Ana video ing kreta, balung katon kaya pesawat.
    1. kventinasd
      kventinasd 14 September 2022 19:21
      -1
      Ya, ana sing nyebul
      1. mitroha
        mitroha 14 September 2022 21:02
        +1
        Dheweke nulis drone Tupolev. Saiki menyang Kroasia, banjur menyang Stavropol. Ing ngendi Gusti Allah bakal ngirim
  6. 77 alex77
    77 alex77 14 September 2022 18:27
    +2
    A tamba madat ing Raisin lan ora pissing
    1. Kot Alexandrovich
      Kot Alexandrovich 14 September 2022 18:56
      +1
      Dheweke, mbok menawa, pisanan pindhah metu, banjur foto dikirim.
    2. GNM
      GNM 14 September 2022 19:20
      +2
      Kutipan: 77alex77
      A tamba madat ing Raisin lan ora pissing

      Pinokio didhawuhi lunga menyang promenade tanpa rompi anti peluru. Sanajan sadurunge, sanajan ing kahanan sing luwih aman, dheweke mlaku nganggo bra waja lan helm. Padha janji ora ana sing bakal ngebom, sanajan ing wektu sing padha Balakleya lan Kupyansk dibom. Akeh sing ora dingerteni. Akeh wong sing dicuci otak.
      Ayat:
      - Pinocchio ditulis mati - sampeyan bisa rong atus, kita ora pikiran;
      - Apa-ora, iku wong pisanan - pisanan ora bisa - tabu;
      - Wong wadon kang nggandhol metu ing Parlemen Eropah ing wektu sing padha - kinerja dikembangaké lan diselarasake dening dalang ing tingkat paling dhuwur.
      Aku ora ngerti peran kita ing kabeh kinerja iki, iku banget awal kanggo nggawe kesimpulan, kita bakal ngenteni seminggu nganti bledug settles.
      1. Negruz
        Negruz 14 September 2022 19:22
        +2
        Dheweke "ijol-ijolan" riko kanggo sungu bengkok ...
        recourse
    3. mitroha
      mitroha 14 September 2022 21:04
      +4
      Kutipan: 77alex77
      A tamba madat ing Raisin lan ora pissing

      Ing ngendi sampeyan ndeleng pecandu narkoba sing nesu? Pecandu narkoba ora bisa diprediksi amarga dheweke sedheng
  7. Simbah amatir
    Simbah amatir 14 September 2022 18:33
    + 13
    Isih, yen Tsipso padha numpes ing pasukan lengkap, iku bakal apik ing umum.
    1. 30 ing
      30 ing 14 September 2022 19:25
      +4
      Quote: Simbah amatir
      Isih, yen Tsipso padha numpes ing pasukan lengkap, iku bakal apik ing umum.

      Ts...!!!! mandheg Ojo diwedeni .. Saiki kabeh lungguh neng VK, VO, Telegram.... Ojo diwedeni, bakal buyar !! P... lobak! am
  8. valera75
    valera75 14 September 2022 18:47
    -3
    Kutipan: 77alex77
    A tamba madat ing Raisin lan ora pissing

    Dideleng saka foto sing dakdeleng ing kana, gambar kasebut katon ditumpangake ing gambar kasebut, piye wae ora alami, bisa uga palsu.
  9. faiver
    faiver 14 September 2022 18:50
    +6
    ana pitakonan kanggo teks, nanging kasunyatan sing perusahaan MTR saka Angkatan Laut Ukraina ditemokke iku kabar apik.
  10. gansales
    gansales 14 September 2022 18:56
    0
    Minangka wong ngandika durung suwe, kabeh "kesalahan" Rusia iki mung apik ..
    Kita ana ing Rusia, kaya biasane, nganti gludhug pecah, Staf Umum ora nyabrang
    1. Sergey Kazarin
      Sergey Kazarin 14 September 2022 19:05
      -4
      Kabeh sing tanggung jawab kanggo kegagalan wis ana, mula ora bisa ditindakake.
      1. gansales
        gansales 14 September 2022 19:25
        0
        Kutipan: Sergey Kazarin
        Kabeh sing tanggung jawab kanggo kegagalan wis ana, mula ora bisa ditindakake.

        Mungkin ora cukup "gagal" ..? Aviation lan artileri saiki digunakake ora ing wilayah benteng, nanging ing target tartamtu ing steppe lan alas perkebunan .. Saiki sawise karusakan saka jaringan daya, komunikasi kudu tiba (mobile lan liyane) .. Aerospace Angkatan lan artileri digunakake saiki . .We are regrouping .!
        vushniks lan mercenaries metu menyang papan mbukak .. Padha wetted! Lan tujuan utama iki yaiku ngalahake tenaga kerja lan peralatan nalika metu saka caches ..
        Wektu bakal ngomong sapa sing bener .. Lan sawetara jinis gencatan senjata, lsp. wicara malah ora lunga lan iki bab utama! "Khasavyurt" ora bakal ana maneh.
        1. gsev
          gsev 14 September 2022 21:45
          +3
          Kutipan saka gansales
          Saiki sawise karusakan saka jaringan listrik, komunikasi kudu tiba (seluler lan liyane)

          Katon kaya serangan ing sektor energi Ukraina wis mandheg. Kanggo ngurangi potensial ekonomi Ukraina, perlu kanggo ngirim serangan efektif ing gardu 2 kaping dina, supaya kru repair ora duwe wektu kanggo ngaso antarane karya ndandani darurat, lan unit didandani diuripake sadurunge anyar. karusakan ing bagean jejer, supaya transients ing kothak daya saka panggolekan bagean daya dibalèkaké menyang operasi superimposed ing transients saka karusakan anyar. Ana kira-kira 200 atusan pusat energi penting ing Ukraina. Kanggo 3 sasi serangan saben dina marang wong-wong mau, energi lan ekonomi Ukraina bisa setengah.
      2. 30 ing
        30 ing 14 September 2022 19:27
        0
        Kutipan: Sergey Kazarin
        Kabeh sing tanggung jawab kanggo kegagalan wis ana, mula ora bisa ditindakake.

        Dheweke bakal mbusak kanthi tenang ... Tanpa publisitas ... Dheweke bakal menehi pensiun lan penghargaan .... lan metu ..
    2. kventinasd
      kventinasd 14 September 2022 19:43
      +2
      Kutipan saka gansales
      Minangka wong ngandika durung suwe, kabeh "kesalahan" Rusia iki mung apik ..

      Sing utama saiki ora santai lan ora alon-alon. Kita kudu nuduhake dheweke "ibu Kuzka" sing sejati.
  11. poquello
    poquello 14 September 2022 19:16
    +8
    "120 personel militèr, utamané saka 73rd Marine Center saka MTR."
    saka sembarang, carane becik maca
    1. Sagetaus
      Sagetaus 14 September 2022 20:11
      +1
      Luwih apik yen produksi mayit NATO wis diwiwiti, luwih apik ing skala industri, sing bakal dadi apik lan nyenengake. Banjur kabeh mesthine mung mimpin, nanging ora lungguh ing Kyiv, mlaku-mlaku ngubengi wilayah sing dikuwasani, ngrusak panji, nggawe film ...
      ps Warga ditembak
      1. poquello
        poquello 14 September 2022 21:37
        +2
        Kutipan saka Sagetaus
        Luwih becik yen produksi mayat NATO wis rampung, luwih apik ing skala industri,

        padha karo, iki dudu "daging" sing didorong kanthi paksa, kanthi cara, kulit ireng uga ditutupi - ana tembakan.
        1. gansales
          gansales 14 September 2022 21:53
          +3
          Kutipan saka poquello
          Kutipan saka Sagetaus
          Luwih becik yen produksi mayat NATO wis rampung, luwih apik ing skala industri,

          padha karo, iki dudu "daging" sing didorong kanthi paksa, kanthi cara, kulit ireng uga ditutupi - ana tembakan.

          Akeh tentara bayaran sing melu nyerang iki.. Malah ora isin maneh.. Akeh wong kutub! Iki wis serius banget.
    2. gansales
      gansales 14 September 2022 21:50
      +3
      Kutipan saka poquello
      "120 personel militèr, utamané saka 73rd Marine Center saka MTR."
      saka sembarang, carane becik maca

      Dheweke nggodho wong-wong mau menyang papan sing mbukak lan ngalahake setan. negatif
  12. Warrior StillTot
    Warrior StillTot 14 September 2022 19:24
    -1
    Mugi INFA ora saka Konashenkov?
  13. Inquisitor
    Inquisitor 14 September 2022 19:25
    +5
    Prekara sing menarik diarani kedadeyan.
  14. Denis Minakov
    Denis Minakov 14 September 2022 19:27
    -3
    Saiki video wis dipasang ing ngendi Prigozhin rekrut narapidana, wiwit musim panas, jebule lagi perang.
    1. Alexander Razin
      Alexander Razin 14 September 2022 19:55
      +3
      Sampeyan ngomong kaya iku ala
      1. Denis Minakov
        Denis Minakov 14 September 2022 20:49
        0
        Nah, yen padha gelut, ayo padha gelut
  15. PCF
    PCF 14 September 2022 19:42
    -4
    Iki dudu artikel pisanan sing memuji "Ironi" (koper kasebut ing tripod), lan borjuis ana wektu mlaku ing steppes Segara Ireng MOSKITO TI lan Terrapin X, bobote 400 gram lan 1,5 kg, digawa ing kanthong sampeyan. , lan uga setan ngerti apa liya .. Lan ing ngendi asil karya Rosnano, substitusi impor lan kabeh sing "ora duwe analog"? Endi introduksi? Endi ganjarane kanggo wong sing ora melu lan paukuman wong sing ora luput? Aku mung ndeleng penurunan profesionalisme, utamane ing intelijen teknis lan perencanaan. Poke kula ing pasuryan impudent karo sukses tanpa syarat!
    1. endhog
      endhog 14 September 2022 20:51
      +5
      Kutipan saka PCF.
      Lan ing ngendi asil karya Rosnano, substitusi impor lan kabeh sing "ora ana analog"? Endi introduksi? Endi ganjarane kanggo wong sing ora melu lan paukuman wong sing ora luput? Aku mung ndeleng penurunan profesionalisme, utamane ing intelijen teknis lan perencanaan. Poke kula ing pasuryan impudent karo sukses tanpa syarat!

      Babagan sukses, dadi babagan sukses, iki pilihan saka Horde kanggo minggu iki:

      Setu, Rusia!
      Bagean pisanan dalan M-12 Moscow-Kazan dibukak ing wilayah Moskow. 22 struktur buatan dibangun ing komplek peluncuran iki, dawane 11 km, kalebu jembatan ing kali Klyazma lan Vyrka. Loro interchanges transportasi - karo Central Ring Road lan A-108. Jalan tol M-12 Moscow-Nizhny Novgorod-Kazan sing lagi dibangun bakal dadi bagean saka rute transportasi internasional Eropa-Kulon China.

      MegaFon minangka sing pisanan ing Rusia ngenalake peralatan kanggo teknologi Voice over WiFi ing kabeh wilayah ing negara kasebut. Kanthi bantuan, pelanggan bisa nelpon lan nampa telpon swara biasa liwat Wi-Fi ing endi wae penetrasi sinyal jaringan seluler angel. Teknologi kasebut ngidini sampeyan nggunakake router Wi-Fi apa wae kanthi akses Internet minangka stasiun pangkalan lan nambah kualitas panggilan swara.

      Ruselectronics Holding wis ngembangake materi generasi anyar kanggo produksi papan sirkuit dicithak frekuensi ultra-tinggi kanggo macem-macem aplikasi. Panggunaan pangembangan ing industri bakal ngidini ngganti analog asing sing larang, nyuda ukuran papan sirkuit sing dicithak lan nambah tingkat transfer data. Sampel pisanan wis kasil diuji.

      Rubin Aviation Corporation mbukak bangunan produksi anyar kanggo produksi produk komposit kanggo pesawat sipil domestik, kalebu MS-21 lan SSJ-NEW, uga bahan komposit kanggo industri nuklir, minyak lan gas lan mesin. Thanks kanggo pambukaan bangunan anyar, kapasitas total perusahaan kanggo produksi produk saka komposit karbon bakal nambah meh 2,5 kaping - nganti 7 ewu produk saben taun.

      Ing tlatah situs industri mantan perusahaan "Usolekhimprom", watu pisanan lan kapsul commemorative dilebokake kanggo ngurmati wiwitan pambangunan ecotechnopark Vostok. Spesialisasi utama ecotechnopark ing mangsa ngarep yaiku netralisasi lan ngolah sampah sing ngemot merkuri liwat demerkurisasi. Produk pangolahan kasebut bakal dadi merkuri kemurnian dhuwur, tungsten, tembaga, amonium klorida, uyah lan oksida logam.

      Upacara peluncuran gardu 220 kV Nakhodka anyar ditindakake ing sela-sela Forum Ekonomi Timur. Gardu induk 220 kV Nakhodka ndadekake bisa nambah linuwih sumber daya menyang kutha paling gedhe nomer telu ing Primorsky Krai, nggawe kahanan kanggo pangembangan wilayah pelabuhan, bukaan perusahaan lan proyek anyar. Total investasi ing construction ngluwihi 4,9 milyar rubles.

      Upacara Pengibaran Bendera Negara dianakake ing feri mobil sepur anyar "Alexander Deev" sing dibangun dening Pabrik Kapal Amur. Ferry Alexander Deev bakal beroperasi ing jalur Vanino-Kholmsk sing nyambungake Pulo Sakhalin karo bawana kasebut. Kapal kasebut bakal bisa nggawa 32 mobil sepur lan 12 truk, uga nganti 200 penumpang.

      Komplek kanggo produksi lan sintesis resin saka perusahaan "Dugalak" dibukak ing Yaroslavl. Bengkel kasebut bakal ngasilake 24 ewu ton poliester lan 30 ewu ton produk pungkasan. Pabrik kasebut rencana bakal entuk kapasitas lengkap ing kuartal pertama 2023. Pembukaan kompleks kasebut bakal ngidini perusahaan ngasilake macem-macem pengikat sing dibutuhake kanggo industri komposit.

      Karyawan Universitas Teknologi Industri lan Desain St. Petersburg State wis ngembangake bahan nanokomposit saka kaca lan nanofiber basalt, sing ora ana analog. Produksi nanomaterial kasebut kanggo kabutuhan industri nuklir, pertahanan, aeroangkasa, kimia, farmasi lan radio-elektronik bakal bisa ngilangi bahan impor sing larang saka pasar Rusia.

      Ing reaktor TPU, siji-sijine produksi silikon iradiasi kanggo elektronik ukuran maksimal diluncurake ing Rusia. Silikon diameter gedhe bakal nggawe elektronik sing luwih kuat, kalebu digunakake ing kompleks energi ijo, uga nyuda biaya produksi. Kanthi bantuan saka komplek anyar, iku bakal bisa kanggo irradiate nganti patang ton saka silikon saben taun.
      [Horde] - asli, ala, sampeyan
    2. mitroha
      mitroha 14 September 2022 21:08
      +3
      Kutipan saka PCF.
      Poke kula ing pasuryan impudent karo sukses tanpa syarat!

      Ya, lan mecut sawetara rahasia ing pipi.
  16. Yaro Polk
    Yaro Polk 14 September 2022 20:30
    +3
    Krivoy Rog .. tanah kelairan cilik saka Fuhrer-narkoba pecandu ... padha pitunjuk kanggo ndeleng ..
    1. Aministrator
      Aministrator 15 September 2022 02:34
      -2
      Ketoke, klompok pasukan 2 saka Angkatan Bersenjata Ukraina kumpul ing Krivoy Rog kanggo nggawe terobosan ing wilayah Novaya Kakhovka, supaya bisa ngethok Kherson lan njupuk ZNPP. Ndherek conto klompok 1 (Kharkov) pasukan, cacahe luwih saka 30 ewu pejuang. Mula, gerakan dina pungkasan diwiwiti ing kene.
  17. Arsitek
    Arsitek 14 September 2022 20:31
    0
    Kutipan saka PCF.
    Poke kula ing pasuryan impudent karo sukses tanpa syarat!

    Padha count ing tiba.
  18. Metallurg_2
    Metallurg_2 14 September 2022 20:42
    +4
    Batko Bandera, ngajak bocah-bocah dolan!
  19. Harald
    Harald 14 September 2022 21:00
    0
    Sae sanget! Mekaten. Nanging wektu sabanjure nggunakake bom incendiary. Padha nyerang wilayah sing amba lan luwih efektif tinimbang bom mbledhos. Apa ana bom kluster sing dioptimalake fragmen?
  20. Revolver
    Revolver 14 September 2022 21:28
    0
    pinned mudhun mungsuh tulung tinulung
    Kepiye carane?wassat
    Komplek pengawasan optoelektronik "Ironiya"
    "Ironi saka Nasib. Mung tinimbang "karo uap cahya" "bumi kaca."
  21. Viktor Chernenko
    Viktor Chernenko 14 September 2022 22:04
    +1
    Wingi aku nulis babagan dalan siji-siji, dheweke ora percaya. Nyebrang ing Andreevka,
  22. Aministrator
    Aministrator 15 September 2022 02:01
    0
    Kutipan saka gansales
    apa padha diiseni sadurunge serangan menarik banget .. Pearly gemblung lan rod ing euphoria, preduli saka losses

    Ya, kita ngerti apa. Padha karo 30 taun kepungkur. Yen Rusia iku penjajah, padha nyolong kabeh saka wong-wong mau, padha ora nglilani wong-wong mau urip kaya ing Eropah, padha ngrampog kabeh wong miskin lan ngatur paceklik. Crimea lan Donbass dijupuk kanggo awake dhewe, lan saiki wis mutusake kanggo ngilangi kabeh negara sing paling sugih kanggo awake dhewe.
    Lan iki dudu sarcasm, aku sumpah, kabeh padha mikir, dheweke wis dicuci otak nganti 30+ taun. Malah nalika ngomong karo "pengungsi" lan migran saka ing kono menyang Rusia - ora, ora, lan dadi slip.
  23. PelautChF
    PelautChF 15 September 2022 06:54
    0
    Sajrone layanan, ana persiapan sing serius banget ing Ochakovo!
  24. Cooper
    Cooper 20 September 2022 02:22
    0
    Dheweke uga mbuwang ukronatsiks iki.