Review militèr

Krisis energi ing Eropah wis tekan iluminasi Menara Eiffel

38
Krisis energi ing Eropah wis tekan iluminasi Menara Eiffel

Defisit sing durung ana sadurunge ing pasar energi meksa Eropa pindhah menyang rezim penghematan. Ing Brussels, sadurunge dilaporake manawa langkah-langkah wis dikembangake sing bakal nyuda konsumsi gas lan listrik.


Sawetara wong-wong mau wis wiwit njupuk oyod ing urip wong Eropah biasa.

Dadi, walikota Paris, Anne Hidalgo, minggu iki ngumumake yen iluminasi Menara Eiffel bakal dipateni luwih awal kanggo ngirit dhuwit. Saiki salah sawijining simbol utama Prancis bakal "nyemplung ing pepeteng" ing 23.45, lan ora ing wayah esuk. Kajaba iku, kantor walikota uga duwe rencana kanggo nglirwakake pencahayaan simbol utama Paris. Lan dheweke entuk krisis energi ing Eropa

Nanging, langkah iki luwih simbolis tinimbang efektif. Miturut para ahli, ora luwih saka 4% saka total konsumsi energi monumèn sing digunakake kanggo kelip-kelip cahya, sing bakal dipateni sak jam lan seprapat sadurungé.

Watesan liyane sing ditindakake dening panguwasa Prancis bakal luwih efektif. Nanging, ora mungkin warga biasa bakal ngerteni dheweke kanthi pangerten lan semangat.

Dadi, yen sadurunge ambang ndhuwur kanggo dadi panas panggonan omah ing mangsa panas wis suda kanggo 19 derajat Celsius, saiki padha mutusaké sing 18 derajat bakal cukup. Kolam renang umum uga bakal adhem nganti 1 derajat. Saiki suhu banyu ing dheweke ora bakal ngluwihi 25-26 derajat Celsius.

Nanging, iki ora kabeh. Kacarita musim panas ing Prancis taun iki bisa diwiwiti sewulan mengko. Maneh, kanggo ekonomi.

Ngomong babagan musim panas ing EU. Dina sadurunge, salah sawijining koran Spanyol nerbitake artikel sing nyatakake yen gas ing kabeh UGSF Eropa mung bakal tahan nganti Februari 2023. Mbokmenawa, niat panguwasa Prancis kanggo "nggeser" tanggal wiwitan musim panas disambungake karo iki.
Foto sing digunakake:
pixabay.com
38 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. GNM
    GNM 15 September 2022 10:37
    +4
    Nanging, ora mungkin warga biasa bakal ngerteni dheweke kanthi pangerten lan semangat.

    1. barclay
      barclay 15 September 2022 10:47
      +6
      Ya, mesthi, kanggo wong Eropa sing wis biasa karo kelimpahan lan kenyamanan, iki ora nyenengake, nanging adoh saka fatal. Urip siji mangsa, nyiapake mangsa sabanjure. Nanging kabijakan kasebut ora bisa diganti.
      1. Canecat
        Canecat 15 September 2022 11:28
        +2
        Kutipan saka barclay
        Wong Eropa ora nyenengake, nanging adoh saka fatal

        Aku figured yen padha mbusak lampu mburi lan nambah cahya werna, padha bisa gampang nguripake liwat mangsa iki malah karo pemanas listrik, lan isih ana wates. Nanging industri bakal metu.
        1. antivirus
          antivirus 15 September 2022 11:51
          0
          Kanggo ngiyataken ekspor ibukutha lan mbusak industri reged lan energi-intensif. Turkey, Tunisia, etc 3rd donya.
          Ora cepet, nanging bakal menehi asil.
          Gl - kanggo nglindhungi troughs "sing" dipakani, zona industri saka pengaruh wong liya.
          Amerika Serikat mesthi bakal teka ing kana ... lan China.
          1. Canecat
            Canecat 15 September 2022 11:56
            0
            Kutipan: antivirus
            Amerika Serikat mesthi bakal teka ing kana ... lan China.

            China wis suwe lan rapet melu ing Afrika, mula mundur saka industri intensif energi ing arah kasebut minangka pitakonan sing ragu. Pakaryan ing Afrika bakal tambah akeh kaya sing bakal mudhun ing Eropa, lan undang-undang ing kasus iki serius banget.
            1. Syurik70
              Syurik70 15 September 2022 15:49
              0
              Kanggo wong Eropa sing wis biasa karo kelimpahan lan kepenak, iki ora nyenengake, nanging adoh saka fatal. Urip siji mangsa, nyiapake mangsa sabanjure. Nanging kabijakan kasebut ora bisa diganti.

              "Revolusi ora digawe dening wong luwe.
              Revolusi diatur dening wong sing cukup panganan, sing wis sawetara dina ora diwenehi panganan "

              (c)
              Ing kene kita bakal weruh.
              Iku isih gumantung banget babagan carane Rusia bakal nindakake perang informasi.
              Yen nuntut paukuman pidana kanggo resumption saka hubungan perdagangan karo sita lengkap saka properti saka wong-wong sing aktif nyedhiyakake Nazi, iku bakal teka kanggo akeh beku sing ala ora Rusia, nanging politisi.
        2. zloybond
          zloybond 15 September 2022 17:04
          0
          Umumé, nari karo pot ngubengi masalah gas lan energi ing Geyrop ora bisa dingerteni. Kenapa warga kita kepeksa melu masalah wong liya??? Apa kita kudu padha sumelang ing bab wong-wong mau? We kudu numpak kaya ing Maidan???? Ing Rusia kudu ana vakum mutlak babagan topik masalah Barat !!! Mesthine ana indifference lengkap kanggo masalah kasebut ing Rusia !! Ing Rusia, ana sing kudu ditindakake kajaba nyedhot sepira apik utawa ala! hi Aku ora ngerti kenapa negara umume mbuwang sumber daya lan mbayar wong kanggo ngrembug pilihan wong liya. wong bodho
          1. Sergey Zhikharev
            Sergey Zhikharev 16 September 2022 14:05
            0
            Nalika iku politisi bakal tanggung jawab kanggo masalah dhewe, banjur ora bakal ngomong babagan kegagalan tanggane.
            Banjur, sawise kabeh, wutah inflasi, pengangguran, lawang reged kudu diterangake ora dening intrik saka Rusia / Amerika / Eropah, nanging kanggo nggoleki antarane negara. Lan kanggo nyebarake saka mimbar yen kabeh masalah negara kudu disalahake kanggo populasi / rakyate dhewe sing kebak akibat.
      2. nordscout
        nordscout 15 September 2022 14:22
        +1
        Barclay! Komentar sing bener lan pas wektune! Wong awam domestik, media domestik, pejabat ing kabeh tingkat lan malah saka wesi, kanggo apa sasi padha ora mandheg "ngumbah balung" saka lenga lan gas EU "masalah" lan carane EU bakal "mati" tanpa lenga lan gas kita. Nanging, isih adoh saka mangsa, lan, mbokmenawa, EU bakal slamet saka "kelaparan lenga lan gas" ... Mbokmenawa, bakal ana losses tartamtu lan inconveniences ing EU, nanging padha ora bakal pindhah menyang barricades lan bakal. ora "menehi gelombang emigrasi" menyang Rusia ... Nanging bakal nglampahi mangsa ing Spanyol, Mesir, Turki - "subcutaneous financial lemak" lan pensiun prayoga, padha bakal diijini kanggo nindakake iki. Lan kita kudu miwiti ngrembug lan ngrampungake masalah internal kita, sing "ing ndhuwur atap." Siji "cunningly ngandhut" SVO - apa iku worth, utamané ing wayahe ... Ya, lan karo konsolidasi lan masalah idiological - a "pipa" ... Shadow saka post-perestroika "indifference", nepotisme, nyolong, ing meh kabeh eselon panguwasa, roams negara. Lan kita kabeh "nyedhot untu" babagan EU ...
  2. Tochilka
    Tochilka 15 September 2022 10:37
    +1
    penasaran langsung ambruk - iki mung kanggo warga sing taat hukum?
    Apa sing kudu dilakoni karo akeh kethek liar sing teka ing jumlah gedhe?
  3. Paul Siebert
    Paul Siebert 15 September 2022 10:40
    + 11
    Aku kena "spesialis" politik Barat ...
    1. aszz888
      aszz888 15 September 2022 10:56
      +1

      Paul Siebert
      Dina iki jam 10:40
      ANYAR
      +4
      Aku kena "spesialis" politik Barat ...

      kaya iki -
      nglirik
    2. trafllot1832
      trafllot1832 15 September 2022 11:34
      +4
      Lan aku kaya bajingan, kanggo 2014 iki hoopoes ing 2024 stadion tanpa cahya.
    3. Plate
      Plate 15 September 2022 12:52
      +1
      Aku ora ngandel yen ana sing bisa ngomong kanthi serius. Aku iki sawetara jenis lelucon internet.
      1. Optimus Prime Kab
        Optimus Prime Kab 15 September 2022 13:25
        0
        Ing taun 2004, nalika Maidan pisanan mlumpat ing Kyiv, aku uga mikir yen iki guyon. Nanging aku temen maujud sing kabeh mung diwiwiti! Lan iki ...... ! Carane kabeh spun ....... Lan padha ngomong omong kosong kaya getih sing metu saka kuping. Sampeyan dhewe ndeleng kabeh.
        1. Plate
          Plate 15 September 2022 18:26
          +1
          Iku salah siji bab ekonomi lan politik kanggo nindakake kabeh limo omong kosong, ing ngendi ana akeh macem-macem teori sing mbantah ing akeh panggonan. Bab liya kanggo ngomong omong kosong babagan hukum fisika, sing ora dibantah dening sapa wae lan diakoni kabeh wong.
  4. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 15 September 2022 10:40
    +4
    Krisis energi ing Eropah wis tekan iluminasi Menara Eiffel

    ***
    - "Eropah ing Peteng" ...



    ***
    1. uav80
      uav80 15 September 2022 14:04
      0
      Moga-moga enggal dadi kaya mangkene, apa ora sengaja Babak Najafi vangan ... nglirik


  5. Kot Alexandrovich
    Kot Alexandrovich 15 September 2022 10:40
    +2
    Lan kenapa dheweke bakal miwiti dadi panas mung sasi mengko? Apa ekonomi iki? Ing t kanggo 3-4 sasi - iku efektif!
    1. Talon
      Talon 15 September 2022 11:15
      +1
      ing kene umume ora pati jelas babagan musim panas sing diomongake, ing Eropa lan ing Prancis utamane meh ora ana pemanasan pusat, saengga kabeh iki ana hubungane karo institusi lan papan umum.
    2. Canecat
      Canecat 15 September 2022 11:35
      +1
      Sighting ... bakal nyuda biaya, ngitung tabungan ... nanging dina ora bakal ditambahake nganti Januari
  6. Utawa aku
    Utawa aku 15 September 2022 10:40
    +2
    . Kajaba iku, kantor walikota uga duwe rencana kanggo nglirwakake pencahayaan simbol utama Paris. Lan dheweke entuk krisis energi ing Eropa

    Iku tetep banget cedhak karo Eropah lan pilihan iki -

  7. kor1vet1974
    kor1vet1974 15 September 2022 10:46
    +2
    Dadi ing mode ekonomi, kabeh warga Eropa bakal dadi jutawan.
  8. Komentar wis dibusak.
  9. rotmistr60
    rotmistr60 15 September 2022 10:48
    +1
    langkah-langkah sing dikembangake sing bakal nyuda konsumsi gas lan listrik
    Ya, kita wis krungu babagan langkah-langkah kasebut, sing pungkasane bakal nyebabake kasunyatan manawa wong Eropa bakal dadi grimy, mambu, bisa uga ala, nanging kanthi bangga dheweke "solidaris" nglawan Putin. Inggih, padha ora manca yen elinga nalika padha miwiti kanggo wisuh kanggo nyata (ing perlu). Roma kuna ora dianggep.
    1. Tochilka
      Tochilka 15 September 2022 10:55
      +2
      sing, Eropah nyata ora bakal dibedakake saka "Eropah sing entuk cukup saka sampeyan"? ngguyu
  10. Komentar wis dibusak.
  11. kanggo
    kanggo 15 September 2022 10:57
    -1


    19 derajat seneng!
    Masalah sing padha karo banyu adhem.
    aturan Vekselberg.
  12. Komentar wis dibusak.
  13. yowis
    yowis 15 September 2022 11:03
    -3
    Aja ngarep-arep dheweke nyerah. Siapke kanggo pindhah tentara.
    1. Egoza
      Egoza 15 September 2022 11:20
      +1
      Kutipan saka iouris
      Siapke kanggo pindhah tentara.

      WHO? Padha? ora kanggo urip! Dheweke duwe barang-barang cilik sing cukup - Ukraina, Polandia, suku-suku kanthi agregat, Rumania, bakal mbabarake wong-wong sing teka kanthi jumlah gedhe ... Wong Inggris lan Prancis, kaya biasane, mung bakal nelpon.
      1. Plate
        Plate 15 September 2022 12:51
        +1
        Quote: Egoza
        Padha? ora kanggo urip!

        Ing sajarah, Prancis padha isih prajurit. Sajrone periode interwar, pasifisme ngrebut dheweke. Dadi sawise WWII, nalika ngurutake hubungan karo koloni sing metu, dheweke ora nandhang sangsara maneh.
  14. IVZ
    IVZ 15 September 2022 11:14
    +1
    Kanggo jujur, pikirane wiwit ngunjungi. Apa iki ora kampanye kanggo nanem gething marang Federasi Rusia antarane populasi EU lan ing wektu sing padha, mbok menawa, kanggo kalem lan miwiti raos sawetara jenis gloating antarane warga Federasi Rusia, kang uga bisa digunakake kanggo mbentuk gambar negatif saka Rusia.
    1. evgen1221
      evgen1221 15 September 2022 14:22
      +2
      Ora, ora persis tujuan asli. Nanging salah siji saka bonus sing ora dikarepke sing penake kanggo elit Western saka kabeh gerakan iki mesthi. Lan dheweke bakal njupuk kauntungan saka iki, amarga pola pikir, mentalitas lan meh 100 taun propaganda sing kabeh ala saka Rusia.
  15. GNM
    GNM 15 September 2022 11:37
    +1
    Artikel sing menarik babagan topik iki:
    Apa iku ono gunane kanggo kita tundha NWO. Perlu yen untu beracun Eropa tiba.

    Pungkasan konflik ing Ukraina bakal ngidini Kulon bali menyang masalah ngurangi sanksi ing pasokan gas kanthi eskalasi konflik bebarengan karo wong karo Rusia ing papan liya.
    Pengurangan sanksi bakal ngidini Eropa nyuda posisi lan ngarahake luwih akeh dana kanggo produksi utawa tuku senjata saka njaba lan menyang angkatan bersenjata umume, nanging apa kita butuh?
    Ayo padha mbengkongaken masalah lingkungan sosial, amarga mbutuhake resolusi prioritas defisit.
    https://cont.ws/@user3885/2375767?gold=
  16. Pavel57
    Pavel57 15 September 2022 11:41
    +1
    Apa sampeyan wis nyoba mateni elevator ing menara?
  17. ngelawan28
    ngelawan28 15 September 2022 11:46
    +1
    Ngomong babagan musim panas ing EU. Dina sadurunge, salah sawijining koran Spanyol nerbitake artikel sing nyatakake yen gas ing kabeh UGSF Eropa mung bakal tahan nganti Februari 2023. Iki mbokmenawa alesan ngapa niat panguwasa Prancis kanggo "nggeser" tanggal wiwitan mangsa panas
    Prosesi obor Kyiv, utamane para pembawa obor kanggo mbantu walikota Paris. Ana (ing Paris) saiki wis cukup (Ukrainians), utamané jumpers dhuwur. apik ombenan
  18. solar
    solar 15 September 2022 12:42
    0
    Kolam renang umum uga bakal adhem nganti 1 derajat. Saiki suhu banyu ing dheweke ora bakal ngluwihi 25-26 derajat Celsius.

    Sampeyan bisa ndeleng langsung, beku sadurunge mata.
    Sing bisa dipikirake - ing blumbang banyune 26 derajat! :))
  19. uav80
    uav80 15 September 2022 13:58
    +1
    Iki pancen aneh, amarga ing Prancis rega saben mW wis mudhun meh 100 € dibandhingake karo wulan sadurunge.
  20. nordscout
    nordscout 15 September 2022 21:04
    -1
    Mungkin iku cukup kanggo "grink" babagan "beku" (potensial) EU? Pracayaa, dheweke bakal slamet ing musim gugur - musim dingin - musim semi tanpa gas lan minyak ... Ya, dheweke bakal ngalami kesulitan, malah masalah serius, nanging bakal slamet! Dheweke ora bakal mlebu barikade lan ora bakal nggawe revolusi sosialis ... Ora wong padha, ora upbringing padha, ora padha ideologi "tren", lan ora ana siji kanggo katon munggah kanggo. Ana siji "standar", nanging "rampung" amarga ngiyanati kepemimpinan lan shortsightedness saka populasi "negara - standar" ..... Inti egoistic saka wong Western ing werna, digawa munggah, ing wong-wong mau, dening luwih saka siji dasawarsa saka "cara Western gesang", kamakmuran lan supaya saben dinten - kabeh iki "nullified", ing wong-wong mau "sosialis lan komunis" wiwitan. " lan prinsip, "ndesak" kanggo reorganisasi sosial masyarakat ... Lan "indifference" ideologi lan politik pasca-perestroika marang bekas republik Soviet, negara-negara bekas komunitas sosialis, uga negara-negara berkembang ing Afrika, Asia lan Amerika Latin, "nyingkirake" utawa "netralake" republik kasebut. lan negara, "sowing" ing rasa ora percaya, ati-ati, skeptisisme marang postulat sosialis lan internasional ing kepemimpinan lan bangsa. Lan, asring, "tumindak" kita ing hubungane karo wong-wong mau (negara-negara) minangka pengkhianatan terus terang saka prinsip internasionalisme (Yugoslavia, Kuba, Vietnam, lan liya-liyane), gagasan Marxisme - Leninisme ..... Iki minangka asil surem saka "perestroika", bangunan kapitalisme ing Rusia kanthi "wajah manungsa" ... Ya, lan dekade pungkasan "gerakan awak" ing arah iki - durung ngalami owah-owahan kardinal. Fasis Ukraina minangka conto sing jelas babagan iki lan asil sing nggegirisi saka "indifference" iki .. Mungkin "indifference" wis dadi sifat nasional? Persiapan NWO sing lagi ditindakake, tumindak sing diarani "Tahap" (kanthi negosiasi sing ora bisa dingerteni, kanthi fasis sing jelas, budhal aneh saka Angkatan Bersenjata kita saka cedhak Kyiv, saka wilayah Chernihiv lan Sumy ing sangisore "sikep" saka goodwill") ndadékaké kanggo pikiran sedih babagan terus "indifference" nasional .... Lan pungkasan, sing disebut "regrouping pasukan kita" ing téater operasi Kharkov - konfirmasi liyane sing "inferensi kabeh-tingkat" saiki, luwih urip tinimbang kabeh urip ... Dadi, bisa uga, pungkasane, kita bakal fokus ing negara kita, masalahe, sing "luwih dhuwur tinimbang atap", kita bakal mulai "diobong nganggo wesi panas" indifference, selfishness, birokrasi "lawlessness", bribery lan korupsi, ing kabeh eselon panguwasa, ngukum pengkhianat, mata-mata lan saboteurs. Pungkasan, ayo miwiti nyritakake bebener marang wong-wong kita, lan nyebutake barang kanthi jeneng sing cocog, lan ora nggawe definisi "timur" sing apik babagan kamenangan lan kekalahan ... Rusia ora perang karo Ukraina, nanging karo kabeh EU, kalebu AS lan Inggris ... Kita ora duwe hak kanggo ilang - kaya sing dipertaruhake - anane Rusia, peradaban Slavia! Kontingen TNI sing winates, polisi DPR, LPR lan PMC "Wagner" - ora bakal nguwasani "skenario" iki. Perlu kanggo nggabungake kabeh pasukan lan sarana Negara ing sekitar Perang Pembebasan iki. Slogan lawas nanging perlu "Kabeh kanggo ngarep, kabeh kanggo Kamenangan!" kudu dadi saben dina - nemtokake saka sing Maha Agung menyang karyawan biasa, buruh, petani. Lan mungkasi "mecah untu" babagan Eropa "potensi beku". Ayo dadi apa sing kudu. Iki pilihane...
  21. Elvina Volkova
    Elvina Volkova 24. november 2022 11:28
    0
    Apa Prancis duwe musim panas? Aku manggon ing Walanda, sampeyan bisa panas malah ing mangsa panas, saben wong nyetel suhu ing apartemen kang kudu maintained. Lan yen ana, banjur ditundha amarga musim gugur sing anget, lan ora amarga ekonomi. Ing Walanda, +20 ing sasi September lan Oktober, ing Prancis mesthi luwih anget. Ing +20 lan ing Rusia padha ora panas, ing Ufa lan St. Yen ing Eropah kita dipandu dening +3, mula ora ana pemanasan, iki suhu rata-rata ing mangsa.