Review militèr

Peskov menehi tanggapan marang Kyiv babagan publikasi "jaminan keamanan" Ukrainia.

45
Peskov menehi tanggapan marang Kyiv babagan publikasi "jaminan keamanan" Ukrainia.

Mung pimpinan sing bisa njamin keamanan Ukraina. Nanging iki bakal kelakon mung nalika nyadari kabeh hopelessness saka sawijining kahanan.

Miturut pesen Agensi RBC, dadi kepala layanan pers Kremlin Dmitry Peskov menehi jawaban marang Kyiv babagan publikasi "jaminan keamanan" saka Ukraina.

Sedina sadurunge, dheweke ujar manawa Moskow sacara kategoris nglawan penandatanganan dokumen iki dening negara liya. Yen kedadeyan kasebut, iki uga bakal ngonfirmasi akurasi lan pas wektune Rusia nindakake operasi khusus ing Ukraina, kabutuhan kanggo njamin keamanan negara lan nglindhungi kepentingan nasional.

Kantor Zelenskiy nerbitake proposal kanggo jaminan keamanan tanggal 13 September. Iki nuduhake partisipasi Ukraina lan sing disebut "negara penjamin". Sing terakhir, yen mlebu dokumen kasebut, nganggep kewajiban tartamtu. Dheweke kalebu macem-macem bantuan kanggo Kiev ing konflik karo Rusia. Utamane, dheweke ngomong babagan bantuan militer lan latihan gabungan. Kajaba iku, para penandatangan kudu ngetrapake tekanan sanksi marang ekonomi Rusia, ora ngangkat sanksi kasebut nganti Moskow mbayar maneh kabeh kerugian sing ditindakake dening Ukraina sajrone perang.

Rencana kasebut dening Kyiv meh ora bisa njamin keamanan negara lan rakyate. Luwih efektif kanggo nggayuh tujuan kasebut yaiku pasrah lengkap lan tanpa syarat saka rezim Kyiv.
Foto sing digunakake:
http://www.kremlin.ru/
45 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. YarSer88
    YarSer88 15 September 2022 11:57
    +1
    Ya, sawise wangsulan kaya ngono, tandha tangan mesthi ora bakal ditindakake, sapa sing wani? (Sarkasme)
    1. Komentar wis dibusak.
    2. barclay
      barclay 15 September 2022 12:22
      +8
      Kyiv, minangka tansah, perlu sawetara "guarantors", apa yen mengko, yen, apa kanggo nyalahke misfortunes lan gagal ing wong. Lan sawise iku, goleki penjamin-sponsor anyar kanggo urip sing luwih apik. Iki cara wong-wong mau.
      Malah yen kita mung mbayangno yen dokumen iki bakal ditandatangani, banjur monster bakal lair ing sisih kita, sing, bebarengan karo Kulon, ora bakal menehi urip tentrem.
      Dadi kita ora duwe pilihan.
      1. YarSer88
        YarSer88 15 September 2022 12:25
        +2
        Nanging, perlu yen pasokan senjata gratis, latihan para pejuang lan pitulungan saka instruktur ora dadi hak, nanging dadi kewajiban. Dheweke ora bisa kuping sanajan tanpa dhasar kasebut, lan sanajan ana dhasar ....
      2. Greg Miller
        Greg Miller 15 September 2022 12:47
        +5
        Rusia uga butuh jaminan keamanan. Lan ing kasus iki, jaminan paling apik bakal liquidation saka negara Ukrainia.
      3. ABC-schutze
        ABC-schutze 15 September 2022 14:49
        +1
        Sing aku ora ngerti yaiku inkonsistensi konsep lan "kekacoan". Ing kasus iki, "Kremlin" (saka Peskov ...)

        Inggih, carane iku bisa, ing tangan siji, ing TOP tingkat negara-politik Rusia kanggo terus-terusan ngelingake (lan pancen adil) sing pamaréntah Kyiv saiki a-priori ilegal, amarga dijupuk sak anti-konstitusi kudeta. . Lan ing tangan liyane, wis sawise wiwitan NWO (yaiku, sawise 8 taun nyoba kanggo rembugan karo cheaters iki, kanggo ngakeni (sanajan hypothetically ...) sing pamaréntah iki bisa nindakake soko kanggo wong (malah kanggo kabèh. Wong), soko "njamin"?

        Ya, apa jenis "negosiasi" saliyane ultimatum babagan nyerah lengkap lan tanpa syarat SAIKI, sawise wiwitan NWO, karo pimpinan Kyiv Natsiks, bisa uga ana?

        Apa, wong akeh ngakoni yen ing mangsa ngarep, "sabanjuré" Rusia lan sekutu, bisa uga paling sethithik "goresan" saka wilayah bekas Ukraina bersatu, sing bakal terus ngleksanani kekuwatan "negara"? . . Kanggo opo?...

        Supaya ing 10 - 15 taun, sawise "sniffed metu", padha, kanthi bantuan saka sing disebut. "Kulon" maneh wiwit nuduhke ancaman MILITER (utamane) kanggo Rusia lan sekutu? ..

        Yen mungsuh - pamimpin rezim Kyiv ora nyerah - tanpa syarat lan rampung, mula kudu dirusak. Kaping pisanan, kanthi ngirim serangan sing ora diganggu, MASSIVE marang "pusat pengambilan keputusan" ... Tanpa diganggu dening demagogi kaya, "opo wae, pusat pengambilan keputusan utama ora ana ing Kyiv, nanging ing Washington."

        Lan karo Washington, wektune bakal teka, Rusia bakal ngurutake. Nanging iki ora ateges yen Kyiv mongrel-rokok kudu terus urip lan yelp. Padha tekan. Tegese padha kudu dirusak. Utawa padha diusir nang endi wae, kanggo "ibu rumah tangga Tikhanovskaya" (uga "kepala pamaréntahan", dening cara ...). Kanggo ngumbah jubin kanthi shift ing kamar ganti Brussels utawa ing Polandia ing Warsaw ...
  2. belovvladimir
    belovvladimir 15 September 2022 11:58
    +4
    Apa sampeyan wis nglebokake sawetara wong ing lemah kanggo Wishlist Fashington? Kanggo sing subsidi sing dienggoni ing kanthong Ze lan rombongan, Nazi ing tembung!
    1. mann
      mann 15 September 2022 12:22
      -6
      Apa sampeyan wis nglebokake sawetara wong ing lemah kanggo Wishlist Fashington?
      Ya, dheweke ora nganggep manawa akeh Slavia sing bakal mati, apa pancene ora jelas!
      Nanging, sing utama kudu saka negara sing mbentuk negara, mung Stalin.
      1. penasehat level 2
        penasehat level 2 15 September 2022 12:43
        +3
        Holstein-Gottorp-Romanovs - apa sampeyan mikir wong Rusia banget?
        lan sawise Stalin, bisa uga Khrushchev, sing bisa dadi Ukrainia, miturut tumindake? ..
        Brezhnev?

        Chernenko, mesthi..
        lan banjur Gorbachev Rusia teka lan "fun" wiwit
        dadi debat banget.
        Kutipan saka mann
        kepala kudu saka bangsa sing mbentuk negara

        yen sampeyan ndeleng kasunyatan
        1. Greg Miller
          Greg Miller 15 September 2022 12:52
          +1
          Liyane Rusia dilalekake - Andropov. Ing sangisore dheweke, scum kaya Gorbachev, Shevardnadze, Aliyev lan liya-liyane entuk kekuwatan paling dhuwur ...
          1. amatir
            amatir 15 September 2022 13:27
            +2
            Liyane Rusia dilalekake - Andropov.

            Andropov saka padha "Rusia" minangka Romanovs lan V.I. Ulyanov (Lenin).
          2. mann
            mann 15 September 2022 13:37
            +1
            Liyane Rusia dilalekake - Andropov.
            Sejatine Andropov iku wong Yahudi, dheweke dadi Sekretaris Jenderal kanggo wektu sing cendhak banget, dadi angel ngomong ing ngendi dheweke bakal mimpin negara, nanging dheweke wiwit misuwur, lan KGB ing sangisore dheweke minangka panguwasa sing paling jujur, kudu diakoni. . Lan Shevardnadze ora dicalonake dening dheweke, nanging dening Gorbachev.
            Pranyata kewarganegaraan ora penting kanggo sekretaris jenderal ...
            1. Greg Miller
              Greg Miller 15 September 2022 14:25
              0
              Kasunyatan babagan Andropov minangka Ketua KGB luwih ngomong babagan sebaliknya - ora tau sadurunge utawa sawise dheweke, mula akeh pengkhianat muncul ing pangkat KGB, Kementerian Luar Negeri lan GRU, lan mung sawise Andropov lunga. ...
        2. Stirbjorn
          Stirbjorn 15 September 2022 13:02
          0
          Quote: penasehat level 2
          lan banjur Gorbachev Rusia teka lan "fun" wiwit

          banjur Yeltsin
        3. mann
          mann 15 September 2022 13:19
          +2
          Holstein-Gottorp-Romanovs - apa sampeyan mikir wong Rusia banget?
          "Sawise Peter Agung, Rusia banget apes karo tsars"
          lan sawise Stalin, bisa uga Khrushchev, sing bisa dadi Ukrainia, miturut tumindake? ..
          Brezhnev?
          Chernenko, mesthi..
          lan banjur Gorbachev Rusia teka lan "fun" wiwit
          dadi debat banget.

          Matur nuwun kanggo ora ngrampungake aku karo Yeltsin eseman
          Kayane pratelanku ora ditrapake kanggo sekretaris jenderal, mung kanggo presiden lan sebagian kanggo raja. eseman
          Aku kudu ngakoni yen statementku ora bisa dibantah. Emosi kesapu ...
    2. ABC-schutze
      ABC-schutze 15 September 2022 15:00
      0
      Mangkono uga ing jaman negara-bangsa, kira-kira rong atus seket taun kepungkur. Kanthi transformasi bangsa saka "nasional" dadi "politik", negara kudu dipimpin dening wong sing paling ngerti babagan kabutuhan obyektif pembangunan negara lan paling bisa njamin prestasi pembangunan sing wis ditemtokake. dayane.

      Nanging, ing wektu sing padha, bangsa sing mbentuk negara, kanthi OBJEKTIF, minangka panyengkuyung DASAR kanggo ngrampungake masalah, supaya bisa nggayuh tujuan pembangunan. Lan kapentingan lan peran, sabenere minangka negara-mbentuk negara, mesthi, ora kudu "digatekake" utawa tingkat. Nanging kepala negara sing CERDAS, sapa wae miturut warga negara, ora duwe "masalah". Dheweke bisa nggabungake lan mimpin saben wong sing dudu mungsuh negarane. Uga, ora preduli saka kewarganegaraan ...
  3. aku wani_perasan_
    aku wani_perasan_ 15 September 2022 12:02
    -3
    Buntu iku buntu, nanging ... kita tumindak kaya-kaya ngarep-arep.
    Misteri Alam!
  4. antivirus
    antivirus 15 September 2022 12:03
    -1
    Ditulis nganggo pitchfork ing banyu.
    Peskov mesthi dadi diplomat, nanging mantan.
    Apa babagan Slutsky?
    Ana sawetara prajurit militer sing bisa "damai" nyatakake awake dhewe. Kanggo nyurung pasrah
  5. Kabeh Weeder
    Kabeh Weeder 15 September 2022 12:04
    -1
    Lan apa posisi pimpinan Ukrainia?
    Apa maneh kahanan sing ora duwe pengarep-arep, yen sampeyan lagi lungguh ing bunker, mula dheweke mbukak macem-macem benjolan.
  6. Carlos Hall
    Carlos Hall 15 September 2022 12:07
    + 10
    Aku ora seneng karo Dmitry Peskov, aku mikir dheweke minangka bunglon sing bisa ngganti warna kapan wae gumantung saka sing paling cocog karo dheweke.
    1. Silver99
      Silver99 15 September 2022 12:12
      +5
      Aku uga ora percaya marang dheweke, aku ora percaya karo ketulusane, ora luwih saka tembung sing pinter. Aku percaya yen negarawan (pembawa rahasia negara) lan patriot sing tulus ora bakal ngidini kabeh anggota saka loro mantan lan kulawarga saiki duwe kewarganegaraan manca lan manggon ing Kulon lan saka wektu kanggo wektu nggawe statement umum sing ora kompatibel. kanthi patriotisme. Kanggo sing ora ngerti, maca sumpah sing diwenehake nalika dadi warga AS, kasedhiya umum ing Internet, akeh sing "menarik" (((
    2. Astra55
      Astra55 15 September 2022 12:18
      +9
      Peskov dudu bocah wadon sing kudu ditresnani.
      Dheweke nyatakake apa sing ora bisa dikandhakake Presiden kanthi status.
      1. Carlos Hall
        Carlos Hall 15 September 2022 12:35
        0
        Contone, nalika sampeyan ngomong yen kerugian Rusia abot? ngandika iki ing April. "Sekretaris pers Kremlin ngakoni" kerugian sing signifikan ing tentara Rusia "Aku bakal nyekel dheweke lan uga "Dmitry Palyuga"
      2. yuriy55
        yuriy55 15 September 2022 13:04
        +2
        Kutipan saka Astra55
        Dheweke nyatakake apa sing ora bisa dikandhakake Presiden kanthi status.

        Dheweke ora duwe hak kanggo resmi ngetokake pendapat dhewe a priori. Mung pangandikan lan dhawuhe Presiden.
    3. kulemin0025gmail.com
      kulemin0025gmail.com 15 September 2022 12:40
      -1
      Wah, aku uga ora seneng karo wong akeh. nglirik Kanthi biaya bunglon - apa sampeyan duwe anggepan? Utawa sampeyan duwe bukti sing solid lan objektif? eseman
      1. Carlos Hall
        Carlos Hall 15 September 2022 13:02
        -1
        Ayo ngenteni lan yen ana kedadeyan sing ala, kita bakal ngerti kanthi cepet.
        1. kulemin0025gmail.com
          kulemin0025gmail.com 15 September 2022 13:40
          +1
          Sapa sing bakal dadi ala? Peskov utawa sampeyan? eseman
    4. Penerjemah
      Penerjemah 15 September 2022 13:03
      -5
      Aku ora seneng Dmitry Peskov


  7. yowis
    yowis 15 September 2022 12:11
    0
    Kutipan: "Dheweke kalebu macem-macem pitulung kanggo Kyiv ing konflik karo Rusia." Pungkasan kutipan.
    Ekspresi "bantuan kanggo Kyiv" digunakake dening mungsuh.
  8. alexleony
    alexleony 15 September 2022 12:15
    0
    Ing wayahe, tujuan SVO kudu ing ngisor iki: akses menyang wates administratif wilayah LPR, DPR, Kherson lan Zaporozhye, woro-woro referendum, peralatan benteng ing tapel wates kasebut. wilayah sing dikuwasani, transisi menyang denazifikasi luwih lanjut.
    1. AdAstra
      AdAstra 15 September 2022 13:31
      0
      Nanging babagan denazifikasi lan demilitarisasi? Utawa sawetara ana pitung dina minggu lan aku pengin menehi tembung kraton, Aku arep njupuk maneh?
  9. Uprun
    Uprun 15 September 2022 12:17
    +1
    Lan apa sing bakal diganti ing intine sawise mlebu retroaktif saka apa sing wis ditindakake ....? Kok keju kabeh...
  10. Dmitrii
    Dmitrii 15 September 2022 12:27
    -1
    Kepiye kabeh katon kaya Perang Livonia Ivan the Terrible ... Ana luwih akeh masalah tinimbang keuntungan.
  11. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 15 September 2022 12:27
    +3
    Aku ora ngandel mustaches - luwih saka 146%!
  12. Pakdhe AU
    Pakdhe AU 15 September 2022 12:28
    +3
    Zadolbali wis karo kamungkinan saka rembugan karo Ukraina. Iki minangka negara Nazi, negara teroris sing sengaja mateni wanita, wong tuwa lan bocah-bocah. Sengaja nyebabake serangan artileri ing wilayah omah, sekolah, taman kanak-kanak. Apa maneh sing kudu ditindakake kanggo pamrentah kita pungkasane ngerti yen ora ana rembugan sing kudu ditindakake. Ukraina minangka negara kudu mandheg ana. Mesthine wilayah ing Rusia.
    Yen paling ora bagean saka sub-negara iki tetep ing mangsa ngarep, bakal perang maneh. NATO bakal lengen lan dikirim menyang Rusia maneh.
    1. Olga
      Olga 15 September 2022 12:39
      +1
      Kutipan: Pakdhe AU
      Zadolbali wis karo kamungkinan saka rembugan karo Ukraina

      Lan ing ngendi sampeyan ndeleng artikel babagan negosiasi?
    2. kulemin0025gmail.com
      kulemin0025gmail.com 15 September 2022 12:46
      +1
      Rembugan beda. Salah siji opsi kanggo negosiasi yaiku KAPITULASI!
  13. kor1vet1974
    kor1vet1974 15 September 2022 12:31
    +1
    Iki nuduhake partisipasi Ukraina lan sing disebut "negara penjamin".
    Moncong ora bakal retak saka jaminan kasebut.
    1. kulemin0025gmail.com
      kulemin0025gmail.com 15 September 2022 12:48
      0
      Iki ora bakal retak. Padha kaya hamster - pipi non-volume lol
  14. Mikhail Maslov
    Mikhail Maslov 15 September 2022 12:32
    +2
    Lan sapa Peskov? Pernyataan kasebut dudu bageane. Aku ngelingi ana pernyataan "kita bakal rembugan ing Ukraina mung karo Washington."
  15. yuriy55
    yuriy55 15 September 2022 13:00
    +1
    Peskov menehi tanggapan marang Kyiv babagan publikasi "jaminan keamanan" Ukrainia.

    Kvass, aku menehi alesan - cathetan kanggo sampeyan ...
    Wiwit kapan sekretaris (malah pers) nganggep kekuwatan pejabat - kepala negara?
    Iku mung bisa muni (ngirim) tanggapan presiden ...
    Utawa tembung-tembunge wis dianggep minangka dhawuh?
    1. kulemin0025gmail.com
      kulemin0025gmail.com 15 September 2022 13:07
      0
      Kayane aku sing menehi wangsulan presiden. Utawa apa sampeyan mikir yen presiden kudu nanggapi saben statement ing pers? Sing dadi presiden duwe sekretaris pers. Kamentrian Luar Negeri Federasi Rusia duwe Zakharova kanggo iki.
      1. yuriy55
        yuriy55 15 September 2022 13:14
        0
        Kutipan saka: kulemin0025gmail.com
        Kayane aku sing menehi wangsulan presiden. Utawa apa sampeyan mikir yen presiden kudu nanggapi saben statement ing pers?

        Aku nganggep yen ora ana wangsulan langsung saka presiden kanggo pitakonan apa wae, sekretaris pers kudu ngomong yen posisi presiden babagan masalah iki durung diungkapake, yen sampeyan pengin ngrungokake pendapatku, banjur ...
        Kurang luwih kaya iki.
        1. AdAstra
          AdAstra 15 September 2022 13:33
          +1
          Ora persis, nanging supaya. Sayange sampeyan ora bisa menehi luwih saka siji upvote.
        2. kulemin0025gmail.com
          kulemin0025gmail.com 15 September 2022 13:35
          0
          Aku Peskov ditakoni. Lan dheweke mangsuli, kanthi nggatekake visi presiden babagan kahanan iki. Lan yen presiden ora setuju karo kesimpulan Peskov, paling kamungkinan bakal ana refutation.
  16. 16112014nk
    16112014nk 15 September 2022 16:57
    0
    Andropov minangka ... Sekretaris Jenderal ... kanggo wektu sing cendhak ... Ing dheweke, KGB minangka panguwasa sing paling jujur

    Ing wiwitan taun 80-an, bojoku duwe pacar sing kerja ing KGB Khozu. Lajang, tanpa anak, nampa apartemen saka KGB. Aku lan bojoku teka kanggo ngunjungi dheweke. Lan kanca diundang tanpa kawruh kita loro Chekists menowo liyane. Wong lanang iku enom, ceria, felt saka tugas, felt saka ngendi wae, nanging saben duwe holster ing lengen, sanadyan tanpa pistol. Wektu taun kayane Mei, sing minangka preian. We ngombe botol anggur, lan iku anget njaba, siji bisa malah ngandika panas. Lan ana sing menehi ide - luwih becik ngombe bir saiki. Inggih, kuwi jenis abstrak, ora ngiket. Lan nyonya loro iki, supaya ngomong, "Petrov lan Bashirov" ditulis cukup khusus. Sing, tanpa mangu-mangu, lunga lan sawise 20 menit bali karo kothak bir Jerman. Aku kaget, aku takon - ngendi? Ya, padha ngomong, padha menyang toko paling cedhak lan tuku ing kono. Mekaten.