Review militèr

Wong sing padha ngomong karo wong sing padha ... Kepiye rekrutmen kanggo "musisi"

268
Wong sing padha ngomong karo wong sing padha ... Kepiye rekrutmen kanggo "musisi"
Sumber: saluran Telegram Reverse Side Of The Medal



Materi babagan tawanan sing teka kerja ing PMC "Wagner" langsung saka panggonan sing ora bisa dibebasake durung dikirim menyang arsip, amarga konfirmasi kasunyatan iki muncul, lan ora mung ing wangun crita tawanan, nanging uga. bukti video carane recruitment njupuk Panggonan. Aku ngakoni manawa sawetara sing daksinaoni saka video lan crita para tahanan minangka wahyu kanggo aku.

Contone, kasunyatan sing bisa dadi wong rampung hukum-abiding sawise mung nem sasi saka partisipasi ing NWO. Utawa kasunyatan manawa matine karyawan PMC kanthi otomatis ndadekake kriminal residivis ora mung wong sing jujur, nanging uga pahlawan sing pantes dikubur ing kuburan peringatan ing Tanah Air cilik. Aku sinau akeh perkara sing menarik saka pidato pemilik PMC ing ngarepe tahanan koloni rezim sing ketat!

Aku mbayangno aku ing posisi tahanan lan mikir babagan carane aku bakal tumindak ing kahanan iki. Apa syarate padha? Kesehatan utawa uripku nglawan prospek sing ditawakake Prigogine? Utamane menarik yen aku ana ing posisi tahanan sing, miturut sifate, luwih seneng BUR, SUS utawa kitsch ...

Materi sing metu ing VO nyebabake resonansi sing cukup gedhe ing antarane para pamaca, kalebu sing saiki "ing pemilik". Nanging ora ana konsensus babagan masalah menehi kesempatan para residivis kanggo ngilangi masa lalu liwat perang. Lan loro ing sisih siji saka kabel, lan ing sisih liyane.

Rekrutmen liwat mripate tahanan ...


Paling apik kanggo "ndeleng" proses rekrutmen liwat mata tahanan. Dheweke, amarga kasunyatane lagi ngalami tekanan terus-terusan saka sistem penjara, duwe sensitivitas tambah kanggo ngapusi. Ora percaya marang panguwasa ing kana dadi kronis.

Adegan tumindak minangka koloni rezim sing ketat ing salah sawijining wilayah tapel wates. Aku bakal ngutip sumber tanpa censorship.

Ayo dadi miwiti karo carane riko "musisi" dilengkapi. Ayo kula ngelingake sampeyan yen PMC minangka perusahaan militer swasta (!), sejatine manca (ing panggonan registrasi). Lan ora ana "musisi" sing pejabat dhuwur utawa wakil saka badan panguwasa paling dhuwur saka Federal Penitentiary Service.

"Kita dikandhani babagan kunjungan sing diarani" musisi "dina iki. Pergeseran tugas ora dirilis saka zona, kepala koloni njupuk tanggung jawab ing njaba jadwal. Wakil kanggo BiOR ngumpulake kabeh orderlies lan nonton, announced lengkap "mandheg" ing larangan, lan bali janji urip tanpa shmons lan komisi. Ora ana pegatan esuk, kabeh wong ngenteni ing barak nganti nedha awan kanggo tekane karyawan "uprava". Mula dheweke sengaja ngandhani narapidana lan inspektur junior.

Setuju, langkah-langkah kasebut ora ditindakake kaya ngono. Ora ana rahasia manawa inspektur duwe status tartamtu, miturut tumindak karyawan koloni. Lan kepala koloni sing tanggung jawab ing njaba jadwal umume minangka acara sing ora biasa. Ya, lan helikopter ing mburi pager institusi rezim minangka argumentasi serius kanggo "wong serius".

"Ngluwihi zona, dheweke ora sesambungan karo sapa wae, ora nggatekake sopan santun petugas lokal, malah ora konsultasi karo sapa wae ...
Perwira kita ora ngerti carane komunikasi karo wong-wong mau, padha ora mbusak tangan saka sirahe, padha salute, kaya ing tentara.

Nanging sing paling penting, para narapidana kaget amarga wong-wong sing teka dhawuh "ngunggahake kabeh wong". Iki tegese malah sing paling "pelanggar angkoro saka regime" padha disebut menyang layanan. Wong-wong sing, nalika ana komisi apa wae, ora dibebasake saka shizo, BUR utawa SUS.

"Dheweke mung ujar manawa kabeh wong kudu diangkat, sanajan kichu (sel penalti), SUS (detasemen ing ngendi para pelanggar regime nindakake hukuman) lan BUR (kamar jinis sel tunggal), yen ana. Ketoke, ing endi wae para penjahat ora digawa metu, mula dheweke nyelehake aksen saka ambang. "Cross" (unit medis), sebaliknya, dikandhani supaya ora ndemek.

Inggih, ceri ing kue babagan "musisi". Aku setuju, psikologis diitung kanthi sampurna. Fenomena "penghapus" kabeh dosa marang umat.

"Wong Wagnerite mlebu kemah dhewe, dipimpin dening Prigozhin. Kabeh ing kamuflase karo "wesi". Apik banget, pimpinane duwe rong bintang Pahlawan ing dhadhane. Zekov antri ing ngarepe. Dheweke ngomong tanpa wedi, adhep-adhepan. Dheweke ngomong kaya, kita ngrekrut wong kanggo mateni: pembunuh, perampok, kabeh wong dibutuhake.
Kaya, kita minangka grup sing diatur, paling ora bisa diarani. Panjenenganipun reproached sing piyambak nglayani wektu lan ngerti urip tahanan, lan saiki, katon ing wong, kaping pindho pahlawan. Para tamu njanjeni kamardikan, dhuwit, lan banjur padha mangkat kanthi tata cara.

Aku ora bisa negesake manawa para tahanan ndeleng Yevgeny Prigozhin. Mulane, kita bakal nggunakake wangun keraguan sing ditampa umum - "wong sing padha karo ...". Ing cara sing padha, Aku ora bisa ngomong sing iku "Wagnerites" sing teka. Sapa wae sing butuh banget bisa nyebut awake dhewe. Sanajan ... Administrasi koloni, kayane aku, ora kalebu wong bodho ...

Apa sing diomongake wong sing katon kaya Yevgeny Prigogine


Aku ngrungokake kanthi teliti apa sing dikandhakake "Prigozhin" marang wong-wong ing zona rezim sing ketat. Dheweke ngomong kanthi jujur, kaya wong lanang. Iki mbokmenawa mung muni bener nalika dealing with wong-wong sing dianggep utamané mbebayani. Aja ngapusi, ngomong ora mung babagan "manis" karya "musisi", nanging uga risiko karyawan.

“... Perang iku angel. On everyone ana Chechen lan ing cedhak ora padha. Konsumsi amunisi saya kira-kira loro setengah kaping luwih saka ing Stalingrad "...

Aku uga seneng yen aturan kerja kasebut kanthi jelas. Langsung lan cukup angel. Ora ana cara sing luwih apik kanggo ngilangi wong ala kanthi cepet tinimbang bebener. Senajan Prigozhin nyebut aturan iki dosa, iki hak. Paling ora ing pertempuran, iki pancen dosa gedhe:

“... Dosa sing kapisan yaiku ninggalke. Ora ana sing menehi bali, ora ana sing mundur. Ora ana sing ditawan. Nalika sampeyan dilatih, sampeyan bakal dikandhani babagan rong granat sing kudu sampeyan lakoni ... ".

"Dosa kapindho yaiku alkohol lan obat-obatan. Anggere sampeyan ana ing negara, sampeyan lagi ana ing zona perang."

"Lan dosa katelu yaiku perampok. Lan uga kontak seksual karo wanita lokal, flora, fauna, wong lanang lan sapa wae ... "

Aku ora ngelingi sing pejuang PMC padha dipuntudhuh saka Kadurjanan kadhaptar ing paling nang endi wae ngendi padha "sumuput". Iki tegese kanggo dosa "musisi", kaya sing kudu ana ing agama apa wae, wong dosa kudu diukum. Kabeh iku adil. Kabeh wong ngerti nasib mbesuk, yen ...

Cetha yen meh kabeh wong, utamane wong-wong sing, amarga sawetara kahanan, utawa saka karsane dhewe, melu kejahatan, pengin "mbenerake" apa wae ing uripe. Nanging ing kasus Wagner, iki ora tansah bisa. Wektu kanggo ngumpulake watu lan wektu kanggo nyebarake watu ... Sampeyan bisa ngumpulake nganti umur tartamtu. Ing pungkasan urip, sayangé ...

Mung wong lanang umur 22 nganti 50. Luwih tuwa mung ing kasus sing luar biasa. Inggih, cukup adil. Ing unit serangan, latihan fisik utamane penting. Apa babagan pangecualian?.. Kadhangkala, saliyane kanggo otot sing apik, sampeyan butuh pikiran sing apik utawa kawruh sing jero babagan subyek.

Disebut "Prigozhin" lan perang pisanan tawanan. Aku ora bakal ngomong babagan gelut iki, yen ora amarga sifat epik sing kedadeyan, mesthine, miturut critane penutur. Lan kanggo wong-wong sing ragu-ragu karo pilihan, iki push apik menyang PMCs.

"Tawanan pisanan sing perang karo aku, yaiku tanggal 1 Juli, serangan ing pembangkit listrik termal Ugledar. Regime sing ketat. Kambuh. 40 wong padha mlebu ing pariting mungsuh lan ngethok nganggo lading. Ana telu sing tiwas lan pitu sing tatu. Salah sijine sing tiwas umure 52 taun. Dheweke mati heroik ...

Banjur kabeh iku tengen ing bathuk. Tanpa tembung "snot" lan ayu.

"Kita mung butuh stormtroopers. 60% wong lanangku dadi stormtroopers. Sampeyan ora bakal beda karo kita. Sampeyan bakal dianggep padha karo wong liya. Kadhangkala malah luwih setya tinimbang karo wong-wong sing wis berjuang karo aku nganti pirang-pirang taun. Greyhound tetep dadi greyhound, lan sing menehi bali, tetep ana ing bokong ... "

Lan saiki sing paling penting, aku mikir. Sapa wae, dadi prajurit, milisi, penjara utawa narapidana, ora pengin perang ing salawas-lawase. Perang kudu mungkasi. Paling ora kanggo wong tartamtu iki. Banjur, sawise pungkasan perang pisanan, wong, mbok menawa, bakal pindhah menyang kaloro, katelu, papat ... Nanging pisanan kudu mungkasi.

"Sabanjure, sawise nem sasi, mulih. Nampa pangapunten. Sing pengin tetep karo kita tetep karo kita. Ora ana pilihan kanggo bali menyang zona maneh. Wong-wong sing teka menyang kita lan ngomong yen dheweke ora teka ing kono, kita nggawe tandha "deserter", lan sawise eksekusi kasebut diterusake ...

Aku sing paling tau krungu whistling dalan lan bledosan saka cangkang ing alas cedhak ngerti carane jujur ​​wong sing katon kaya Prigozhin ing obrolan karo tahanan. Iku jujur, lan carane melek dheweke ing bab recruiting personel.

Apa sing kedadeyan sawise "omongan ati-kanggo-ati" ...


Ayo bali menyang crita tahanan. Cetha yen sawise pagelaran sing apik banget, pikirane muncul ing pikirane para narapidana yen "mungkin nem sasi ana sing luwih apik tinimbang 5-10 taun isih ana ing kene" ... Lan wong-wong nandhang pernyataan persetujuan. Aku bisa mbayangno carane angel kaputusan iki. Nanging, ternyata ora dadi prasaja.

"Sajrone wolung dina sabanjure, markas nampa sekitar 700 lamaran. Iki rada luwih saka setengah saka kabeh koloni. Prosedur kanggo registrasi kaya ing ngisor iki: ing file pribadhi, sertifikat digawe ing wangun anyar - ngemot ora mung kutipan saka AKUS (PO FSIN), nanging uga nuduhake asal, iman, sambungan (informasi lengkap, dibutuhake. kanggo nuduhake nganti bener "anggota kulawarga" ing koloni ) lan informasi operasional rinci liyane. Kertas kasebut dikirim menyang Moskow.

Sing, sistem dianggo ing rong arah. Ing sisih siji, PMC milih stormtroopers sing dibutuhake, lan ing sisih liya, saka sing wis dipilih, panguwasa milih sing bisa ngetung kanthi realistis. Kanthi otomatis dadi wong sing "apik" ora gampang.

"Saka ing kana, ing kontrol sing ketat lan kanthi rahasia (kabeh dokumen ditampa lan disimpen ing aman saka Departemen Khusus - departemen akuntansi khusus, sing dumunung ing bangunan sipil ing njaba zona), "pardons" ditandatangani dening Panglima Tertinggi. kanggo 200 wong teka. Makalah-makalah iki ora digawa menyang zona, nanging iki pancen kedadeyan.
Minggu kasebut, sadurunge lampu mati, truk KamAZ militer teka ing koloni lan njupuk wong-wong iki. Dheweke, ternyata, saiki wis resmi gratis.

Maneh, miturut pengamatan saka tawanan, siji bisa nyimpulake sing PMCs utamané kasengsem ing. Iku penting. Sanajan, amarga isih ana 500 wong ing koloni sing pengin dadi pesawat serangan, lan ora utamane.

Sapa sing diapura miturut komposisi kejahatan lan apa sing bakal kelakon liyane?

"Sawetara wong dijupuk saka SUS. Luwih saka 50 wong dijupuk saka siji detasemen bebarengan. Kenging punapa? ora ngerti. Opera, Mungkin padha nulis soko. Kabeh padha biasane didakwo saka Kadurjanan marang wong, perdagangan ilegal gaman utawa wis layanan militer ing sasi. Kanggo liyane, ora ana sing teka, aku mikir, saiki iki cadangane.

Nanging kesimpulan


Aku wis nyatakake sikapku marang tawanan ing perang luwih saka sepisan. Aku ora bakal mbaleni. PMCs pancene paling ora sawetara cara kanggo bali menyang urip normal, ngilangi kejahatan. Mulane, tinimbang kesimpulan, aku bakal ngaturake siji maneh kutipan, sing diwenehake dening pimpinan redaksi. Bener, komentar iki ora teka ing kantor editor, iki minangka jawaban pribadi saka Yevgeny Viktorovich Prigozhin marang wartawan KP.

Dadi, jawaban saka protagonis materi babagan "kaya wong":

"Pungkasane, aku krungu formulasi sing wicaksana lan ringkes. Minangka ahli amatir, aku bisa ngandhani pendapatku. Kayane ana klompok wong sing ora dingerteni, sing mesthi ora ana kanggo kita kabeh, perang banget ing arah Bakhmut amarga alasan ing ngisor iki.
Kaping pisanan, dheweke dadi patriot lan ora bisa ngidini aib ing Tanah Air.
Kapindho, dheweke minangka profesional ing tingkat paling dhuwur lan akeh wong (kaya sing dakkarepake, ndeleng foto-foto saka rai sing diilhami) wis ngalami puluhan perang, nyiapake awake dhewe kanggo dina paling gedhe nalika Tanah Air sing ditresnani kudu dadi. dibela.
Katelu, misale jek kula, iku sejatine sifate saka pengamatan lan analytics dhewe, padha duwe sistem manajemen sing fine-tune kanggo rinci cilik, kang digawa metu, mbok menawa ora dening kapribaden paling penting, nanging ora rampung salah siji . ..
Aku curiga, adhedhasar pawulangan saka sasi, saiki lan mangsa, sing sing durung rampung ... ora nggunakake wangi Chanel lan ora dissect ing mobil kulit Nappa, nanging menek basements lan trenches kanggo njaga kahanan ing kontrol.
Ayo pindhah menyang pitakonan sabanjure. Mesthi, yen aku dadi tahanan, aku bakal ngimpi gabung karo tim sing ramah iki supaya ora mung bisa nebus utangku menyang Tanah Air, nanging uga bisa mbayar maneh kanthi bunga.
Lan komentar pungkasan: sing ora pengin PMC perang, tawanan, sing ngomong babagan topik iki, sing ora pengin nindakake apa-apa, lan ing asas sing ora seneng topik iki, ngirim anak menyang ngarep. Salah siji PMC lan tahanan, utawa anak-anake - mutusake dhewe.
Umumé, yen sampeyan ngringkes kabeh pitakonan sampeyan, apa sing kudu ditindakake para narapidana, PMC lan wong sing katon kaya Prigogine? Rusia wis mesthi, saiki lan bakal ana ing pangayoman sing dipercaya saka tentara Rusia.

Aku ora perlu komentar ...
Pengarang:
268 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mikhail Sidorov
    Mikhail Sidorov 19 September 2022 06:14
    + 22
    Tawanan ing artikel abot ing perang. Aku ora setuju karo keputusan iki.
    Kita "ora miwiti perang" (miturut Putin), wis klelep ing baseness kasebut.
    1. Stas157
      Stas157 19 September 2022 06:29
      + 30
      Aku panginten sing profesional militèr dhuwur padha gelut ing PMCs, nanging ternyata kriminal lan renegades sing mutusaké kanggo ngalahake mati istilah.

      Pitakonan. Kenapa mobilisasi mung nem sasi? Banjur sapa sing kudu perang? Donbass mobiles ora diijini kanggo mulih, nanging iki olèh.

      Pembunuh lan pemerkosa, sing naluri dhasar ora diwatesi dening apa wae lan malah dening hukum, bali menyang urip sipil, suwene bisa tahan nganti kekejaman anyar?
      Apa para korban kekerasan bakal marem karo panjelasan yen "wong jujur" saiki wis nindakake iki marang dheweke, sing tukang masak wis menehi indulgensi? Utawa kaya: "Ngerti - dheweke perang kanggo sampeyan."
      1. Mikhail Sidorov
        Mikhail Sidorov 19 September 2022 06:35
        + 19
        Pembunuh lan pemerkosa, sing naluri dhasar ora diwatesi dening apa wae lan malah dening hukum, bali menyang urip sipil, suwene bisa tahan nganti kekejaman anyar?

        Kita bisa njaluk klompok angkara diatur karo pengalaman pertempuran. Iku monstrous.
        1. Lech saka Android.
          Lech saka Android. 19 September 2022 06:47
          +4
          Kutipan: Mikhail Sidorov
          Kita bisa njaluk klompok angkara diatur karo pengalaman pertempuran. Iku monstrous.

          Iku bakal monstrous kanggo ilang perang iki ... banjur, tenan, ewu klompok kriminal diatur tanpa moralitas lan iman bakal tuwuh ing reruntuhan Rusia.
          Wong kita wis ngalami iki ing taun 1917 lan sajrone perestroika Gorbachev.
          1. Mikhail Sidorov
            Mikhail Sidorov 19 September 2022 06:54
            + 21
            Iku bakal nggegirisi kanggo kalah perang iki ...

            Supaya ora kalah, sampeyan kudu berjuang. Lan ora nyipta macem-macem cara lan cara perang sing ala.
            1. Lech saka Android.
              Lech saka Android. 19 September 2022 07:08
              -4
              Kanggo perang, sampeyan butuh wong sing siap perang lan ora nggawe slogan populis.
              1. Mikhail Sidorov
                Mikhail Sidorov 19 September 2022 07:27
                +8
                Kanggo perang, sampeyan butuh wong sing siap perang lan ora nggawe slogan populis.

                Apa slogan-slogan kasebut? Kita durung ngrampungake prasarana kritis. Apa kita bisa miwiti?
                1. Lech saka Android.
                  Lech saka Android. 19 September 2022 12:33
                  +1
                  Mulai...terusno.
                  Mung pisanan golek wong kanggo advance menyang wilayah mungsuh.
                  1. KVIRTU
                    KVIRTU 22 September 2022 19:29
                    0
                    Легко сказать, продвигаться...
                    Если разведка выходит на ротный, по сути, опорный пункт, а у них там под тыщу набито народа, пол полка.
              2. Stas157
                Stas157 19 September 2022 07:37
                +7
                Yen sampeyan nganakake penjahat kanggo operasi khusus kita, mula sampeyan kudu nindakake kanthi cara sing beda.

                Perang kanggo Motherland lan bali jeneng jujur ​​kudu hak sing narapidana (lan ora saben wong!) Kudu entuk (kanthi prilaku apik, artikel gampang), lan ora kesempatan kanggo ngalahake mati istilah pembunuh lan rudo pekso (ing angel. artikel). Lan ora kanggo setengah taun, nanging nganti pungkasan musuhan. Lan ora kudu koki. Donbass mobiles kudu diganti kanggo dangu, contone. Aku yakin manawa ora bakal kurang wong sing pengin melu pilihan kasebut.
              3. IvanSviridov
                IvanSviridov 19 September 2022 09:43
                + 10
                Penjahat ora "siap perang." Dheweke siyap kanthi cara apa wae kanggo ninggalake zona kasebut. Banjur ndeleng carane lan apa.
            2. Serg65
              Serg65 19 September 2022 08:48
              +3
              Kutipan: Mikhail Sidorov
              Supaya ora kalah, sampeyan kudu berjuang. Lan ora nyipta macem-macem cara lan cara perang sing ala.

              Apa invent? Iki wis diciptakake sadurunge sampeyan! Keputusan Plenum Mahkamah Agung USSR No. 2/3/u tanggal 22 Januari 1942, Ordo Jaksa Uni Soviet tanggal 16 Januari 1942 No. 04
              Pesenan nomer 227 tanggal 28 Juli 1942 mesthi bakal nyenengake memori sampeyan?
              1. Mikhail Sidorov
                Mikhail Sidorov 19 September 2022 09:01
                +7
                Apa invent? Iki wis diciptakake sadurunge sampeyan! Keputusan Plenum Mahkamah Agung USSR No. 2/3/u tanggal 22 Januari 1942, Ordo Jaksa Uni Soviet tanggal 16 Januari 1942 No. 04
                Pesenan nomer 227 tanggal 28 Juli 1942 mesthi bakal nyenengake memori sampeyan?

                Ora ana sing ditindakake. Ora ana perang resmi, ora ana undhang-undhang perang, senjata lengkap durung digunakake, ora ana mobilisasi.
                Pamrentah saiki wis ngritik cara-cara jaman biyen luwih saka telung puluh taun. Mbandhingake kahanan rada ora cocog.
                1. Serg65
                  Serg65 19 September 2022 09:49
                  -8
                  Kutipan: Mikhail Sidorov
                  Ora ana perang resmi, ora ana undhang-undhang perang, senjata lengkap durung digunakake, ora ana mobilisasi.

                  Apa sampeyan butuh perang resmi?
                  Apa sampeyan ngenteni darurat militer?
                  Aku nonton wong-wong baderokomunis ngenteni mobilisasi kaya manna saka swarga! Putin ora pengin mbaleni kesalahane Nicholas II, mula dheweke ora menehi kertu trump iki, mobilisasi, menyang tangan sampeyan!
                  Kutipan: Mikhail Sidorov
                  Mbandhingake kahanan rada ora cocog.

                  Saka apa? Ana kekurangan tenaga kerja ing kene ... sampeyan ora bakal menyang sukarelawan, sampeyan duwe tugas sing beda banget ing mburi!
                  1. Penggemar BSD
                    Penggemar BSD 21 September 2022 17:28
                    +1
                    Aja ndemek komunis! Aku komunis lan dina Setu aku wis arep nggawe kabeh kertas ing notaris ing kasus, lan banjur aku arep, lan iki senadyan posisi banget anget lan gaji karo bonus banget lan insurance medical Unlimited .. Sampeyan bisa dadi sapa wae, nanging nalika krisis eksistensial ngancam tanah air, sampeyan kudu lunga.
                    1. Serg65
                      Serg65 22 September 2022 07:36
                      +2
                      Kutipan saka BSD-Fan
                      Ты можешь быть кем угодно, но когда родине угрожает экистенциальный кризис, надо идти.

                      Именно так и должно быть!! apik prajurit
                      Kutipan saka BSD-Fan
                      Коммунистов не трогайте!

                      opo Они неприкасаемые?
                      Kutipan saka BSD-Fan
                      Я коммунист

                      Ну чтож...бывает...
                      А вам друг мой, удачи и живым вернуться домой!!!
                  2. 1939_1940
                    1939_1940 23 September 2022 08:39
                    -3
                    Ну как повторит Путин уроки Николая Кровавого? Пока всё чётко, по лекалам..
                    1. Serg65
                      Serg65 23 September 2022 09:19
                      +2
                      Kutipan: 1939_1940
                      Ну как повторит Путин уроки Николая Кровавого?

                      А что, уже есть Циммервальд2, или уже организуют Земгор?? Позавчера упустили вы свой шанс! nglirik
              2. mordvin 3
                mordvin 3 19 September 2022 09:12
                + 11
                Kutipan: Serg65
                Pesenan nomer 227 tanggal 28 Juli 1942 mesthi bakal nyenengake memori sampeyan?

                Mungsuh wis ngrebut setengah negara lan ora ana sing bisa mundur? Pasukan nutupi spanduk kanthi isin, kabeh ngarep-arep kanggo tentara bayaran lan tawanan? Sapa sing mbayar PMC lan menehi kekuwatan ing ndhuwur hukum?
                1. Serg65
                  Serg65 19 September 2022 09:51
                  -9
                  Kutipan: Mordvin 3
                  Mungsuh wis ngrebut setengah negara lan ora ana sing bisa mundur?

                  Vova, uga, kanggo setengah negara sampeyan duwe usus tipis, lan ora ana Lenin saka Khodarkovsky!
                  1. mordvin 3
                    mordvin 3 19 September 2022 09:59
                    +7
                    Kutipan: Serg65
                    Vova, uga, kanggo setengah negara sampeyan duwe usus tipis, lan ora ana Lenin saka Khodarkovsky!

                    Dadi kenapa sampeyan nyeret Urutan No. 227, sing digawa menyang saben pribadi? Wangsulana pitakon.
                    Kutipan: Mordvin 3
                    Sapa sing mbayar PMC lan menehi kekuwatan ing ndhuwur hukum?
                    1. Serg65
                      Serg65 19 September 2022 10:02
                      -11
                      Kutipan: Mordvin 3
                      Dadi kenapa sampeyan nyeret Urutan No. 227, sing digawa menyang saben pribadi?

                      Lan kanggo kasunyatan sing ana akeh baltuns ing Rusia, ora ana siji kanggo perang ngerti, kabeh wong ndhelikake konco rok wanita!
                      1. mordvin 3
                        mordvin 3 19 September 2022 11:14
                        + 15
                        Minangka penjamin favorit ngandika: "Kita durung miwiti." Dadi sing mbayar musisi?
                      2. frog
                        frog 19 September 2022 11:18
                        +8
                        Dheweke ora bakal mangsuli, sampeyan ora bakal nemokake aran Sing, bisa dianggep yen wong sing katon kaya Prigozhin mbayar. Sapa sing mbayar apa ...
                      3. mordvin 3
                        mordvin 3 19 September 2022 11:31
                        + 10
                        Kutipan saka kodhok
                        Sapa sing mbayar apa lan kanggo apa?

                        Iki sing paling menarik. Negara mbayar kontraktor, nyedhiyakake wajib militer, lan banjur PMC kanthi hukum dhewe. Yen sampeyan pracaya wong sing katon kaya Prigogine. Dadi aku kelingan wong lanang sing duwe perek, mirip karo Jaksa Agung.
                      4. Serg65
                        Serg65 19 September 2022 11:36
                        -9
                        Kutipan saka kodhok
                        Dheweke ora bakal mangsuli, sampeyan ora bakal nemokake

                        Pangarep-arep mati pungkasane.... opo Utawa mungkin Zyuganov nyeponsori "konser"?
                      5. frog
                        frog 19 September 2022 11:39
                        +2
                        Wong wadon iki wis seda. Kanggo Andreich, ana keraguan sing kuat. Komposer ora muncul ing wulan Februari. Lan padha kacathet ing ..... panggonan sing beda-beda. mambu luwih imperialisme ana, nanging pangadeg ora marang wong nglirik
                      6. Serg65
                        Serg65 19 September 2022 11:50
                        -9
                        Kutipan saka kodhok
                        nanging pangadeg ora ngandhani

                        Inggih, inggih, inggih, inggih .. Komintern bakal mbantu sampeyan! keprungu
                        Kutipan saka kodhok
                        About Andreich - mangu kuwat

                        Inggih, kang ngirim ora nglampahi dhuwit ing game, nanging kene persentasi atraktif!
                      7. frog
                        frog 19 September 2022 12:31
                        -1
                        Inggih, inggih, inggih, inggih .. Komintern bakal mbantu sampeyan!

                        Apa sisih aku? Ilyich ngukum imperialisme kanthi tembung-tembung sing ora sopan, nanging apa aku sing kudu disalahake? Kok digeret Comintern wedhus iki lol Aku wis cukup saka dosa-dosaku, supaya ibu kanggo wong-wong mau aran
                        Inggih, kang ngirim ora nglampahi dhuwit ing game, nanging kene persentasi atraktif!

                        Inggih, aku sethitik kasengsem ing income saka genzyug, amarga dullness ngocapake subyek))). Ya, lan dheweke ora bakal nglilani dheweke menyang bunder kasebut, ing kana kualifikasi mlebu ora sithik. Saka Pak Gundyaev - dheweke bisa uga nglirik
                      8. Serg65
                        Serg65 19 September 2022 12:39
                        +1
                        Kutipan saka kodhok
                        Kok padha nyeret Comintern wedhus iki

                        Dadi ing ngendi sampeyan, yen pangadeg sampeyan nggawe organisasi angkoro iki! Lan pandherekipun ditandhani dening promosi kekaisaran ... nuwun, komunisme ing Asia, Afrika lan L. Amerika!
                        Kutipan saka kodhok
                        amargi keprigelan ingkang babar pisan

                        Lan apa, gubernur-komunis ora ngeculake dheweke? Ibukutha Rashkin padha karo meja kas partai ... Aku ngira paling ora Partai Komunis Federasi Rusia wis cocog karo iki ... nanging ora ... recourse
                        Kutipan saka kodhok
                        Saka Pak Gundyaev - dheweke bisa uga

                        Gundyaev wis akeh beban kerja, biaya akeh kanggo ngganti Kementerian Luar Negeri Rusia ing negara-negara CIS, sampeyan ngerti!
                      9. frog
                        frog 19 September 2022 13:13
                        -7
                        Dadi ing ngendi sampeyan, yen pangadeg sampeyan nggawe organisasi angkoro iki!

                        Maestro, sampeyan ora kudu nggoleki kucing ireng ing volume sing ora ditutup, utamane yen ora ana volume. Aku ora duwe pakurmatan kanggo communoids, satus dina lan ora ana. Awit iku sing nyebul kabeh prestasi iki, prestasi, lan durung kurban karo kang kabeh wis mbayar. Dadi serangan nesu sampeyan ora malah "nandur kumbang", nanging mung "ditinggalake kanggo kefir".
                        Lan apa, gubernur-komunis ora ngeculake dheweke?

                        Saiki kita mbukak kabeh kanggo kabeh wong. Nanging, kaya sadurunge. Mung wangun sing bisa dicopot wis diganti, lan malah ora akeh. Kajaba iku, kaya sing wis dakkandhakake, aku ora nggatekake kabeh gubernur, preduli saka epistemologi, ana prabédan cilik, mung hiasan, aku bakal ngomong ....
                        Gundyaev wis akeh beban kerja, biaya akeh kanggo ngganti Kementerian Luar Negeri Rusia ing negara-negara CIS, sampeyan ngerti!

                        Wis katon, wis diganti. Dadi kanthi beban kabeh ...... halal. Lan kita jenis wiwit ngomong kanggo Ladies lawas, lan ora kanggo mbukak?
                      10. Serg65
                        Serg65 19 September 2022 13:21
                        +1
                        Kutipan saka kodhok
                        Wis katon, wis diganti.

                        Nanging aku serius, aku ora bakal ngomong kanggo kabeh CIS, nanging ing Asia Tengah Gréja Ortodoks nindakake kakehan kanggo penutur Rusia saka Kalashnikov lan Lavrov!
                        Lan kita miwiti kanthi iman ing mangsa ngarep! hi
                      11. frog
                        frog 19 September 2022 13:28
                        -1
                        Aku ora mbantah. Lan aku ora ujar manawa dheweke ora nindakake apa-apa. Boten kados sawetara. Nanging iki babagan dhuwit, ta?))
                        Saliyane apa sing ditindakake ing kana, lan apa - ing papan liya - kaya ngono .....
                        Ya, kabeh padha miwiti kanggo tembaga)))
                      12. Serg65
                        Serg65 19 September 2022 11:35
                        -4
                        Kutipan: Mordvin 3
                        Minangka garan favorit sampeyan ngandika

                        Ya, dheweke dudu Yeltsin sing paling disenengi ...
                        Kutipan: Mordvin 3
                        Dadi sing mbayar musisi?

                        Usmanov, Deripaska lan Rotenberg.... nglirik
                        Lan sampeyan, jiwa naif, mikir saka kanthong sampeyan? lol
                      13. IvanSviridov
                        IvanSviridov 19 September 2022 11:43
                        +1
                        Kutipan: Serg65
                        Usmanov, Deripaska lan Rotenberg....

                        Kenging punapa? Apa pancene ora cukup "ditutup" item anggaran kanggo njupuk dhuwit saka kanca? Ora miturut konsep. Lan Panglima minangka wong sing duwe konsep sing ketat.
                      14. Serg65
                        Serg65 19 September 2022 11:46
                        -8
                        Kutipan: Ivan Sviridov
                        budget ora cukup kanggo njupuk dhuwit saka kanca?

                        Kok dicopot, iki sumbangan sukarela....!
                        Kutipan: Ivan Sviridov
                        Ora miturut konsep

                        Konsep, iki karo komunis, nanging ing kene mung ana dorongan patriotik!
                      15. mordvin 3
                        mordvin 3 19 September 2022 11:55
                        + 11
                        Kutipan: Serg65
                        Usmanov, Deripaska lan Rotenberg....

                        Aku mung nangis. Wali saka donya Slavic.
                        Kutipan: Serg65
                        Ya, dheweke dudu Yeltsin sing paling disenengi ...

                        Aku ora nggawa kembang kanggo Yeltsin lan monumen.
                      16. Serg65
                        Serg65 19 September 2022 12:00
                        -6
                        Kutipan: Mordvin 3
                        Aku ora nggawa kembang kanggo Yeltsin lan monumen.

                        Nanging sampeyan terus nyuwek klambi kanggo dheweke lan kanggo taun 90an sing apik banget!
                      17. mordvin 3
                        mordvin 3 19 September 2022 12:13
                        +6
                        Kutipan: Serg65
                        Nanging sampeyan terus nyuwek klambi kanggo dheweke lan kanggo taun 90an sing apik banget!

                        Aja singsot. Aku kanggo sosialisme, dudu kapitalisme busuk sampeyan karo PMC iki.
                      18. Serg65
                        Serg65 19 September 2022 12:42
                        -3
                        Kutipan: Mordvin 3
                        Aja singsot

                        Vova, mesthi aku ngormati singsot artistik, nanging aku wis ngrekam tangisanmu babagan taun 90-an sing sampeyan tresnani banget ... sampeyan sosialisku! ngguyu
                        Miturut cara, Scholz padha kanggo sosialisme, apa sampeyan ora kanca?
                      19. mordvin 3
                        mordvin 3 19 September 2022 12:49
                        +5
                        Kutipan: Serg65
                        Vova, mesthi aku ngormati singsot artistik, nanging aku wis ngrekam tangisanmu babagan taun 90-an sing sampeyan tresnani banget ... sampeyan sosialisku!

                        Apa sing sampeyan tulis ing kana, apa sampeyan sclerosis? Aku nulis yen aku urip kanthi apik ing taun 90-an thanks kanggo direktur abang kita, sing dhewe ora nyolong lan ora menehi wong liya, lan nalika direktur liyane padha mbangun omah gedhong lan tuku geldings, dheweke numpak UAZ, manggon ing apartemen biasa. Lan kabeh iki saka warisan Soviet. Goleki entri sampeyan.
                      20. Serg65
                        Serg65 19 September 2022 12:53
                        0
                        Kutipan: Mordvin 3
                        Aku nulis

                        Inggih, ya ... sanalika sampeyan krungu yen ing taun 90-an wong saka kubus Magee menyang sikil Bush, dheweke langsung miwiti lagu babagan urip sing apik ing pabrik perbaikan mobil, amarga kabeh Rusia pas ing pinggiran New Moscow lan dadi. beda ora bisa!
                      21. mordvin 3
                        mordvin 3 19 September 2022 13:26
                        +8
                        Kutipan: Serg65
                        pas sampeyan krungu yen ing taun 90-an wong saka kubus Magee nganti sikil Bush, sampeyan langsung miwiti lagu babagan urip sing apik banget.

                        Aku uga wrote sing aku weruh carane liyane manggon, lan aku ora kaya iku kabeh. Aku saiki urip saka Rolton kanggo Doshirak, pepadhamu ing tumpukan uwuh ngumpulake komplong bir, nanging wong kaya sampeyan ora weruh telek iki, looking ing carane clunker impor pribadi ngadeg ing ngisor jendhela. Tetangga sing wis tilar donya ora duwe Internet, dheweke mesthi nulis marang sampeyan ing ngendi dheweke weruh kabeh kekacoan omah bordil saiki.
                      22. Serg65
                        Serg65 19 September 2022 13:34
                        -6
                        Kutipan: Mordvin 3
                        Aku saiki ngalih saka Rolton kanggo Doshirak

                        Adol telpon lan ora mbayar Internet, sampeyan bakal katon lan sampeyan bakal nyenengi sosis! Vova, saiki dudu wengi lan aku ora perlu maca dongeng ... apamaneh diksi sampeyan ora cocog ... tukang crita! ngguyu
                      23. mordvin 3
                        mordvin 3 19 September 2022 13:40
                        +8
                        Kutipan: Serg65
                        Adol telpon lan ora mbayar Internet, sampeyan bakal katon lan sampeyan bakal nyenengi sosis!

                        Lan apa sing bakal daktuku? Sekilo sosis kedelai kanggo sasi internet? Sapa sing butuh telpon bekasku, loro saka telu sing disumbang? Mangan sosis dhewe, amarga sampeyan ora mabuk ing taun 90-an, aja keselak.
                      24. Popov Artyom
                        Popov Artyom 19 September 2022 19:36
                        +3
                        Miturut cara, Amerika nyedhiyakake kita "sikil Bush" kanthi gratis liwat garis bantuan kamanungsan. Nanging manajer sing efektif kaya VV Putin, sing dadi ketua Komite Hubungan Luar Negeri ing kantor walikota St. Kanggo sapa bantuan kamanungsan, lan kanggo sapa barang.
              3. Dante
                Dante 19 September 2022 09:39
                + 13
                Apa invent? Iki wis diciptakake sadurunge sampeyan! Keputusan Plenum Mahkamah Agung USSR No. 2/3/u tanggal 22 Januari 1942, Ordo Jaksa Uni Soviet tanggal 16 Januari 1942 No. 04
                Pesenan nomer 227 tanggal 28 Juli 1942 mesthi bakal nyenengake memori sampeyan?

                Sampeyan bingung anget karo alus. Banjur, hukum militer lengkap ditepungi ing saindhenging negara, kanthi hukum perang sing cocog, ing ngendi tumindak ilegal, ing antarane militer lan ing antarane warga sipil, diukum kanthi kasar lan sakcepete. Sapa sing bakal ngukum saiki amarga nglanggar aturan / dosa sing disuarakake Prigogine, yen para penjahat dadi nesu lan ora mung ngubengi pasukan mungsuh, nanging uga warga sipil? Warnaks sing padha direkrut saka ITT liyane? Ojo ngece sandalku. Utawa sampeyan pengin nyelehake posisi kehormatan iki ing pundhake prajurit biasa? Ora dheweke ora bakal bisa ngatasi iki, nanging pitakonane: apa dheweke kudu nindakake sadurunge ngrampungake Angkatan Bersenjata Ukraina utawa sawise?

                Siji-sijine perkara sing rada tenang yaiku anané paling ora sawetara "filter", saengga kemungkinan besar pemerkosa lan pedofil ora bakal mlebu ing kategori "diampuni". Pitakonan liyane, minangka komentator bener nyatet ing ngisor iki, ing kasus, kita bakal njaluk lapisan saka "warga" sing frivolously hubungane karo huruf lan semangat saka hukum, nanging ing wektu sing padha duwe pengalaman pertempuran lengkap. Lan apa tegese kanggo kita kabeh, kita mung bisa guess.
                1. Serg65
                  Serg65 19 September 2022 09:54
                  +3
                  Kutipan saka Dante
                  Sapa sing bakal ngukum saiki amarga nglanggar aturan / dosa sing disuarakake Prigogine, yen para penjahat dadi nesu lan ora mung ngubengi pasukan mungsuh, nanging uga warga sipil?

                  Zeks wis gelut rong sasi, apa sampeyan duwe data babagan pembantaian warga sipil dening dheweke? Ora ana? Lha, angen-angenmu tetep dadi angen-angenmu!
                  1. Dante
                    Dante 19 September 2022 10:28
                    +5
                    Lha yen angen-angenmu tetep dadi angen-angenmu

                    Sergey, nanging sampeyan dhewe, njamin yen iki ora bakal kelakon ing kahanan apa wae? Secara pribadi, sampeyan, lan dudu wong liya, siap sumpah kanthi kesehatan lan rasa seneng wong sing dikasihi yen iki ora bakal kelakon?
                    1. Serg65
                      Serg65 19 September 2022 10:52
                      -7
                      Kutipan saka Dante
                      Sergei, nanging sampeyan dhewe, njamin yen iki ora bakal kelakon ing kahanan apa wae?

                      opo Apa bakal luwih gampang kanggo sampeyan saka jaminan pribadi? Ukrainians maneh nyanyi babagan jamban sing dicolong....lan sampeyan nyalahake aku?
                      Nanging kanthi serius, ora ana sing bakal menehi jaminan sanajan prajurit biasa ora bakal ngirik kabecikan wong liya! Iki perang, lan wis hukum dhewe! Nanging malah ing perang padha ora mbatalake paukuman .... yen padha kejiret, padha bakal bang dhewe, ora ana jaksa ing PMCs!
                2. IvanSviridov
                  IvanSviridov 19 September 2022 10:06
                  +4
                  Kutipan saka Dante
                  Sapa sing saiki bakal ngukum amarga nglanggar aturan / dosa sing disuarakake Prigogine
                  Lan iki sing bakal duwe wektu kanggo narik pemicu luwih cepet.
              4. Gardamir
                Gardamir 19 September 2022 14:12
                +8
                Iku lucu carane wong anti-Soviet seneng ngrujuk marang hukum Soviet yen cocog karo wong-wong mau.
                1. Serg65
                  Serg65 21 September 2022 07:44
                  +1
                  Pancen lucu nalika Banderokomunis nawakake panguwasa saiki kanggo ngrusak kabeh Soviet lan ora nggawe modal!
              5. stankow
                stankow 19 September 2022 23:27
                -1
                600,000 tawanan lunga menyang ngarep ing WWII. Lan 82,000 saka VOHR.
              6. Sergey Drozdov
                Sergey Drozdov 20 September 2022 18:25
                0
                Sampeyan kudu eling yen pesenan iki bisa tekan ngarep ZK nganti 2 taun.
          2. Gardamir
            Gardamir 19 September 2022 07:16
            + 14
            kalah perang iki.
            Ora perlu nggawe apa-apa, gunakake sudut pandang resmi. Iki dudu perang, nanging operasi khusus, lan kita durung miwiti .. Saiki, nyatane, sasi mengko, rembugan diwiwiti, Bucha, regrouping, perang posisional ora ana. Saiki malah latihan band profesional. Inggih, ing ngendi pitakonan kanggo njaga Rusia?
            1. Lech saka Android.
              Lech saka Android. 19 September 2022 07:27
              -2
              Perang bisa diarani apa wae sing disenengi ... iki ora bakal mandheg dadi perang ... sesuk NMD bisa dadi KVO ... sesuk Ukronat bakal diserang misil jarak cendhak Amerika ing pinggiran Moskow lan perang iki bakal entuk status sing beda.
            2. Tim
              Tim 19 September 2022 17:26
              +1
              Aku setuju karo sampeyan ing babagan 8-10 sasi, nalika padha bali saka NWO Ukraina, kene ing Rusia bakal teka maneh kanggo angker kita!
              1. Sergey Drozdov
                Sergey Drozdov 20 September 2022 18:33
                0
                Akeh contone, salah sijine yaiku:
                "Ing awal Januari 1943, Tentara 57th, minangka bagéan saka klompok serangan saka Front Don (diprentahake dening Letnan Jenderal, saka 15 Januari, Kolonel Jenderal K.K. Rokossovsky), melu ngubengi, mblokir lan asor saka pasukan mungsuh cedhak Stalingrad. Minangka bagéan saka tentara ana 60th (mantan 1) lan 61st (mantan 2) perusahaan pidana kapisah. pertahanan ing sisih lor ing pinggir wétan Kali Karavatka lan ing pinggir kidul-kulon kali Chervlenaya.Nanging, ing wayah wengi tanggal 57 Januari, perlawanan mungsuh uga rusak ing kene.Sajrone serangan serangan, para komandan platoon saka perusahaan penal kapisah kaping 64, letnan A.N. Shipunov, P. A. Zhuk, A.G. Bezuglovich, 11 penalis tiwas lan tatu. ."
        2. KELAS
          KELAS 19 September 2022 08:13
          + 19
          Kutipan: Mikhail Sidorov

          Kita bisa njaluk klompok angkara diatur karo pengalaman pertempuran. Iku monstrous.

          Iki mung siji bagéan saka masalah. IMHO, njaga klompok penjahat bersenjata ing ngarep sing ora nuruti para komandan, nanging bapak baptise, minangka pendhudhukan sing mbebayani banget. Kanggo njaga dheweke, pasukan dibutuhake, paling ora kurang saka tahanan kasebut. Jinis detasemen ing jaman Perang Donya II. Yen ora, dheweke bakal bodho "menyang jurang", lan malah menyang mungsuh. Ing kepinginan kanggo defend Motherland, mungkasi angkara, miwiti urip anyar, lan ing - Aku ora pracaya dicokot, kontingen salah.
          Lan siji liyane, legal. Wagner nyatakake yen kanggo desertion, marauding, etc - eksekusi. Sapa sing dipercaya lan ngidini toko pribadi (PMC) nyenengi eksekusi warga Federasi Rusia tanpa nyoba utawa diselidiki, miturut hukum apa? penjamin. Senajan, jujur, aku ora melas marang wong-wong mau, aku mesakake hukum.)
          1. mordvin 3
            mordvin 3 19 September 2022 08:55
            +5
            Kutipan saka AUL
            Sapa sing dipercaya lan ngidini toko pribadi (PMC) nyenengi eksekusi warga Federasi Rusia tanpa nyoba lan diselidiki, miturut hukum apa?

            Lan sing, ing umum, mbayar musisi?
            1. Popov Artyom
              Popov Artyom 19 September 2022 19:25
              -1
              Wajib pajak, sapa maneh.
              "Sukarelawan" njaluk kertu saka VTB, karo payer rahasia. Wong teka ing kantor bank "menehi printout" - "dilarang".
          2. IvanSviridov
            IvanSviridov 19 September 2022 09:47
            +6
            "Sapa sing percaya lan ngidini toko pribadi (PMC) nyenengi eksekusi warga Federasi Rusia tanpa nyoba lan diselidiki, miturut hukum apa?" Miturut hukum, padha ditembak ing Stalin. Saiki tingkat dhukungan legal kanggo tumindak ora bisa ditindakake maneh. Kita kudu tumindak miturut konsep.
          3. Popov Artyom
            Popov Artyom 19 September 2022 19:30
            +5
            Aku bakal ngomong liyane. Ora ana "PMC" ing Rusia. Kita ora duwe undang-undang babagan PMC! Mung CHOPs bisa digawe. Pitakonan - apa jenis kantor iki, sing pancen ILLEGAL diijini duwe senjata abot, kalebu tank lan pesawat, ora kanggo sebutno hak kanggo matèni wong extrajudicially?
            A video flashed ing cart dina liyane, karo penahanan saka "musisi" ing hotel ing Voronezh (sort). Kepiye dheweke ngganggu patroli bersenjata nganggo bedhil mesin lan waja, malah wiwit ngacungake ajiné. Lan iki dudu mantan narapidana (sing bakal nglilani dheweke ing Rusia manggon ing hotel). Apa sing bakal kelakon kanggo kita sawise pungkasan perang?
        3. Wildcat
          Wildcat 19 September 2022 09:39
          -2
          Kanthi hormat, sampeyan nulis rada salah, IMHO.
          Kita bisa njaluk klompok angkara diatur karo pengalaman pertempuran. Iku monstrous.

          Bener, preduli saka PMC, mesthine "Kita bakal entuk akeh klompok kejahatan sing diatur kanthi pengalaman tempur lan gaman nganti "kolektif sing bisa dipakai". Lan ora duwe masalah moral arupa "aja mateni", "aja nyolong", "aja nyiksa" ing jumlah apa wae."

          Babagan PMC, iki bakal dadi masalah paling cilik ing pangertèn iki.
          Dideleng saka "ulasan saka lapangan" "Lan apa sing bakal diarepake saka narapidana, padha mriksa lan, yen bisa, nggedhekake wates apa sing diidini - Inggih, kita kudu mbayar pajeg marang wong Yevgeny Viktorovich, biasane ora teyeng sawise iki. Wis ana eksekusi. " https://rostislavddd.livejournal.com/507409.html?view=comments#comments
          Ing babagan kontrol angkara, kita bakal menehi upeti marang wong Yevgeny Viktorovich, lan sing diampuni bakal diawasi dening struktur sing cocog, IMHO.

          Minangka laku (pungkasan Soviet lan awal Rusia) nuduhake, sayangé, nomer paling gedhe saka pitakonan bakal ing baris beda, antarane sing sadurunge ora melu / ora melu. Wong-wong sing "ora nemu awake dhewe ing urip" lan bakal "kejiret" dening kejahatan. Wong-wong sing wis siyap (lan s/k, untunge, ora dadi kagungane), duwe motivasi, nanging ora duwe kepinginan kanggo "hunch bali kanggo sen kabeh urip" (nonton film Rimbaud 1). apik utawa kene: https://www.rosbalt.ru/piter/2011/08/18/880458.html).
          Kedadeyan uga, ing wiwitan ana wong sing diunekake, banjur diunekake pengetan: "Tanggal 10 Nopember 1994 Likhodey tilar donya amargi bledosan bom ing lawanging griyanipun piyambak, pengawalipun V.N Nurin seda kaliyan piyambakipun. Dheweke disarèkaké ing kuburan Kotlyakovsky ing Moscow. Kalih taun salajengipun, tanggal 10 November 1996, nalika acara pengetan ing kuburan Likhodey, bom njeblug, mateni 14 wong lan ciloko liyane 26. Antarane sing tiwas ana randha Likhodey, Elena Krasnolutskaya, direktur keuangan yayasan kasebut."
          Mesthine, sacara statistik, kaya ing klompok sosial apa wae, ora bakal dadi puluhan persen, nanging kanthi total isih akeh ....

          Babagan gagasan dhewe: yen ing 24.02 pasukan wiwit ketemu karo kembang, ora bakal ana pitakonan.
          Nanging saiki pilihan kasebut wis disuaraake maneh, ora karo kabeh Ukraina, nanging kanthi "nglindhungi wong Donbass", lan yen sampeyan ndeleng kertu database, sampeyan bisa mikir babagan pitakonan "sing и suwene Apa bakal dadi garis pertahanan ing pinggir Kali Oskol?"
          Dadi keputusan karo s / c ora saka bosen utawa urip sing apik, nanging saka kabutuhan kanggo ngrampungake masalah ing kahanan sing ora dikarepake. Sapa sing duwe gagasan sing luwih apik - sampeyan bisa ngirim menyang alamat "PMC sing ora ana". Ing sawetoro wektu, ora ana gagasan sing luwih apik, IMHO, bakal kaya saiki, "amarga" minangka salah sawijining wong sing pinter banget.

          Lan mesthi "ulasan saka lapangan saka wong sing misuwur": "Wayne Howell 18 September 2022, 13:02:38 UTC Iki salah siji kesalahan utawa pilihan pungkasan. Aku sing ing pungkasan bakal ana liyane minuses saka pluses. Ulasan babagan dheweke nganti saiki cukup negatif. ...... Paling asring nyerang pesawat, nanging miturut review, kontingen kasebut ana masalah, dheweke ngalahake akeh. " https://rostislavddd.livejournal.com/507409.html?view=comments#comments
          1. Engineer
            Engineer 19 September 2022 09:55
            +3
            Kepiye iki cocog:
            Ing babagan kontrol angkara, kita bakal mbayar pajeg kanggo wong Evgeny Viktorovich

            Lan iki:
            Ulasan babagan dheweke nganti saiki cukup negatif. ...... Paling asring nyerang pesawat, nanging miturut review, kontingen kasebut ana masalah, dheweke ngalahake akeh.

            ?
            1. Wildcat
              Wildcat 19 September 2022 10:19
              -2
              hi
              Hmm, pitakonan sing ora dikarepke saka sampeyan.
              Wangsulan: Bab ingkang utama iku ora setuju, iku beda.
              Kutipan pisanan ujar manawa wong EB mungkasi kejahatan kanthi eksekusi.
              Ing kutipan kapindho, indikasi "masalah" lan review negatif, nanging iki ora ana maneh babagan prilaku, nanging babagan kemampuan pertempuran.
              Yen sampeyan bingung karo titik ing tengah-tengah tembung "svolo.byat", iki ditindakake supaya ora nggunakake kosakata saru (tinimbang titik, huruf "e").
              1. Engineer
                Engineer 19 September 2022 10:31
                +2
                Apa padha beda?
                Pesen sing sepisanan nyatakake yen kejahatan ditindhes, yaiku disiplin didhukung dening eksekusi.
                Kapindho yaiku ana masalah sing jelas babagan disiplin.
                Apa bisa dingerteni manawa pelanggaran sing paling serius bakal dihukum, lan liyane kudu ditindakake?
                1. Wildcat
                  Wildcat 19 September 2022 10:45
                  +1
                  Ok, wis bener karo kutipan pisanan.

                  Kutipan kapindho ora ngenani masalah disiplin, nanging babagan kemampuan tempur.

                  Apa bisa dingerteni manawa pelanggaran sing paling serius bakal dihukum, lan liyane kudu ditindakake?
                  hmm, iki pitakonan angel. Artikel iki ngemot tembung "Sampeyan bakal dianggep padha karo wong liya. Kadhangkala malah luwih setya tinimbang karo wong-wong sing wis berjuang karo aku nganti pirang-pirang taun."Kaya ing laku - nalika sing pisanan metu ing pangapunten, kita bakal sinau saka wong-wong mau.
                  1. Engineer
                    Engineer 19 September 2022 11:05
                    +2
                    Ing kene pitakonan iku interpretasi saka frasa "kontingen masalah, ana akeh svolo.byat." Aku mutusake manawa iki babagan disiplin, nanging aku ora bakal ngeyel.
                2. ahli ilmu
                  ahli ilmu 19 September 2022 14:47
                  -5
                  yaiku, disiplin didhukung dening eksekusi.

                  Cetha kanggo kula sing sawetara sing ngrembug munculé masalah bisa karo partisipasi conscripts ing operasi militèr. Aku mung ora weruh wong iki pangerten sing kriminal iki menehi idin ora mung kanggo poking owah-owahan menyang kanthong langgeng miskin lan apes Ukrainians sesuk ing perusahaan anget, nanging kanggo njaluk peluru utawa ambruk loro dening Nihan.
        4. Popov Artyom
          Popov Artyom 19 September 2022 19:24
          +2
          Bener, geng-geng taun 90-an kedadeyan kaya ngono. Atusan ewu wong sing lunga liwat Afghanistan, konflik lokal lan hot spot (lan saka sisih beda) Hung watara ing negara. Wong sing ora marem sing pengin urip apik lan ora pengin "bongkok kanggo pittance". Sing "musisi" saiki sawise perang bakal menyang pabrik kanggo 30 ewu kanggo bisa?
      2. pemotong bolt
        pemotong bolt 19 September 2022 06:41
        +4
        profesional militèr dhuwur, nanging nguripake metu dadi kriminal lan renegades
        Ing Belgia, dheweke bisa mbatalake rekaman pidana lan nutup kasus kasebut yen sampeyan setuju gabung karo tentara. Iki dicritakake marang aku dening kenalan, wong Prancis, sing ngomong karo dheweke nalika latihan bebarengan. Ana praktik sing padha ing AS. Iku ora worth ngomong bab Legiun Prancis, ana wong asing penjahat diwenehi kasempatan kanggo dadi wong Prancis terhormat.
        1. Andrey saka Chelyabinsk
          Andrey saka Chelyabinsk 19 September 2022 06:58
          + 18
          Quote: pemotong baut
          Ora worth ngomong babagan Legiun Prancis, ana penjahat manca sing diwenehi kesempatan dadi wong Prancis sing terhormat.

          ya wis. Mung ora sawise nem sasi, nanging sawise pirang-pirang taun layanan impeccable
          1. pemotong bolt
            pemotong bolt 19 September 2022 07:01
            +2
            Mung ora nem sasi mengko
            Lan sawise telung (lan Interview) utawa ciloko, banjur kanthi otomatis. Nanging wong-wong iki umume wong manca, ora mung kriminal.
            1. solar
              solar 19 September 2022 10:53
              +9
              Nanging wong-wong iki umume wong manca, ora mung kriminal.

              Calon Legiun wis suwe ngalami pemeriksaan, kalebu rekaman pidana. Yen ing wektu sing padha (utawa wis sak layanan) iku dadi metu sing nindakake sawetara jinis Kadurjanan serius, padha bakal tilar langsung.
              Kabeh wong direkrut ing baris ing wiwitan orane legiun, saiki layanan ing kono prestisius lan ora kekirangan calon kanggo dangu, ana pilihan.
        2. Komentar wis dibusak.
        3. ahli ilmu
          ahli ilmu 19 September 2022 14:21
          -9
          Napa kita butuh Belgia, Prancis lan AS? Sajrone Perang Donya II, kita duwe batalyon pidana karo penjahat. Katon yen kahanan karo NWO ana ing wektu sing padha karo Perang Dunia II. Mula, "ukuran" padha.
          1. Sergeyj1972
            Sergeyj1972 20 September 2022 13:18
            0
            A kriminal bisa mungkasi munggah ing perusahaan penal, nanging ora ing batalyon penal, ngendi pejabat offending njabat.
      3. vitvit123
        vitvit123 19 September 2022 07:28
        0
        Dheweke njupuk 200 wong, 500 tetep.
        Pranyata kanggo setengah taun, karo "pancing", supaya sawise nem sasi pisanan, kaloro bakal pindhah, cadangan, kang menehi kritik dening kahanan, isih prayoga ana.
      4. IvanSviridov
        IvanSviridov 19 September 2022 09:41
        +1
        Aku loro-lorone ngerti yen Rusia ora kasengsem ing kasunyatan sing ewu kriminal serius lan utamané serius mengko bakal bali ing status wong free. Panguwasa kemungkinan bakal mbuwang kontingen iki sajrone sawetara wulan. Lan kontingen, ketoke, ngarep-arep kanggo ngindari piye wae.
      5. Pavel73
        Pavel73 19 September 2022 11:02
        -6
        Kaping pisanan, dheweke bakal dipilih. Sapa wae sing bisa nindakake apa wae ora dibutuhake ing kana. Kapindho, iki minangka respon paksa kanggo tumindak sing padha saka mungsuh. Yen mungsuh ngrekrut penjahat kanggo perang, kita ora duwe pilihan nanging tumindak kanthi cara sing padha. Yen ora, para penjahat bakal mateni wong sing taat hukum. Lan kaping telune, yen dheweke lunga menyang mungsuh utawa ora, gumantung marang apa sing bakal ditawakake mungsuh iki, lan kepiye para penjahat bakal nemoni dheweke ing kana. Ora ana sing apik, ora mangu-mangu. Lan padha ngerti.
        1. IvanSviridov
          IvanSviridov 19 September 2022 11:13
          0
          Kutipan saka Pavel73
          Yen mungsuh ngrekrut penjahat kanggo perang, kita ora duwe pilihan nanging tumindak kanthi cara sing padha.

          Lan saka apa iki?
          1. Pavel73
            Pavel73 19 September 2022 11:21
            -5
            Waca ndhuwur. Saka kasunyatan manawa wong lanang sing taat hukum lan wong sing ora salah kudu dilawan para penjahat mungsuh.
      6. Krasnoyarsk
        Krasnoyarsk 19 September 2022 16:15
        -1
        Kutipan: Stas157

        Pitakonan. Kenapa mobilisasi mung nem sasi? Banjur sapa sing kudu perang? Donbass mobiles ora diijini kanggo mulih, nanging iki olèh.

        Nalika aku nindakake pakaryan kanggo ngilangi akibat saka kacilakan Chernobyl, ana salah siji saka kita sing wis ngladeni wektu. Sanalika dheweke ngandhani petugas khusus babagan iki, dheweke langsung dikirim menyang omah.
        Aku duwe pitakon - kenapa kita, warga sing taat hukum, kerja jujur, duwe, aku duwe bocah cilik loro, bocah-bocah, kudu ngorbanake kesehatane, lan kabeh wong jahat ora?
        Aku pracaya yen kabeh "ZK", preduli saka artikel, bisa melu ing SVO. Mbentuk saka wong-wong mau kapisah, yaiku serangan, unit.
        Elinga sejarah WWII. Perusahaan penal uga dibentuk saka sukarelawan "ZK".
      7. Edik
        Edik 19 September 2022 17:26
        0
        Kutipan: Stas157
        Stas157 (Stas)

        Sing ora ana putra utawa ana lan dheweke gelut?
        Kutipan: Stas157
        Aku panginten sing profesional militèr dhuwur padha perang ing PMCs

        Ana akeh kaya ing PMC Wagner sing ngliwati Suriah.
      8. bisnisv
        bisnisv 19 September 2022 21:57
        -2
        Kutipan: Stas157
        Pembunuh lan pemerkosa, sing naluri dhasar ora diwatesi dening apa wae lan malah dening hukum, bali menyang urip sipil, suwene bisa tahan nganti kekejaman anyar?
        Mbales kiriman pisanan, lan kene sampeyan! eseman Yen kasebut kanthi teliti maca artikel, banjur metu saka 700 wong padha dikirim 200 - sing, mung 28,5% padha dikenali minangka pas - ora dadi luwih, kang ngandika saka pilihan serius, lan ora ngarep-arep kanggo kasempatan. Kadurjanan serius ora mung rudo pekso lan pembunuh, kaya sing sampeyan pikirake, lan perang kasebut luwih cepet tinimbang zona, sapa ngerti - dheweke ora bakal ngapusi sampeyan.
      9. Nyrobsky
        Nyrobsky 19 September 2022 22:36
        0
        Kutipan: Stas157
        Aku panginten sing profesional militèr dhuwur padha gelut ing PMCs, nanging ternyata kriminal lan renegades sing mutusaké kanggo ngalahake mati istilah.

        "Aja sumpah tas lan pakunjaran" - apa sampeyan krungu iki? Dina iki sampeyan ana ing omah, lan sesuk sampeyan kerja lan pancen ora gelem ngalahake wong ... lan ing kene sampeyan kalebu wong sing diarani renegades. Rezim sing ketat ora ateges pembunuh lan pemerkosa lungguh ing kono tanpa pangecualian. Maling sing padha kambuh (sawetara wong mlaku miturut artikel sing padha) wis dadi residivis.
        Kutipan: Stas157
        Pitakonan. Kenapa mobilisasi mung nem sasi? Banjur sapa sing kudu perang? Donbass mobiles ora diijini kanggo mulih, nanging iki olèh.
        Iki, ing sadawane dalan, istilah kontrak minimal kanggo kontingen iki. Ana wong bakal mbatesi awake dhewe ing kontrak pisanan lan pindhah menyang "kabebasan" ing pungkasan, wong bakal ngluwihi lan tetep kanggo kontrak liyane, lan wong ora bakal bisa kontrak pisanan amarga transisi menyang "rugi irretrievable". Ing asas, syarat kanggo prajurit kontrak saka kategori warga liyane padha.
        Kutipan: Stas157
        Pembunuh lan pemerkosa, sing naluri dhasar ora diwatesi dening apa wae lan malah dening hukum, bali menyang urip sipil, suwene bisa tahan nganti kekejaman anyar?
        Sampeyan bisa uga kaget, nanging saben dina puluhan (ratusan) tahanan dibebasake kanthi bebas utawa sawise nglakokake ukuman, lan luwih akeh sajrone amnesti. Akeh sing ora tekan panggonane lan ora sithik sing bali, nanging ana sing nyambung lan bali kanthi tujuan bali menyang urip normal.
        Kutipan: Stas157
        Apa para korban kekerasan bakal marem karo panjelasan yen "wong jujur" saiki wis nindakake iki marang dheweke, sing tukang masak wis menehi indulgensi? Utawa kaya: "Ngerti - dheweke perang kanggo sampeyan."
        Apa sampeyan duwe statistik babagan jumlah wong sing ora duwe kapercayan sadurunge, nanging sing wis ngalami titik panas lan duwe "sindrom perang" wis nindakake kejahatan lan dipenjara? Lan ana kuwi, nanging padha lungguh ing basis umum tanpa iki kene - "Ngerti - kang perang kanggo sampeyan." Iki, mbok menawa, wis liwat perang, ing nalisir, ora bakal bali menyang zona, amarga padha bakal miwiti kanggo ngerti urip ing cara temen beda lan "romance pakunjaran" bakal fly mati saka wong-wong mau. Dadi, kabeh iku kondisional.
      10. 72jora72
        72jora72 19 September 2022 23:05
        0
        Banjur sapa sing kudu perang?
        Mungkin sampeyan? Ora pengin mlebu kontrak? Mine ends ing Oktober, punika subиjahitan, lan njupuk Panggonan sandi.
      11. ZeeD
        ZeeD 20 September 2022 19:25
        0
        Ayo diwiwiti kanthi kasunyatan manawa sampeyan ora ngerti sapa sing "dijupuk" dening PMC.

        Kaya conto: wong tuku sertifikat medis palsu utawa kertu lelungan. Padha nyekel dheweke. Iki minangka PELANGGARAN KRIMINAL - pemalsuan dokumen. Dheweke bakal duwe rekaman pidana. Dheweke dadi bandit sing kondhang lan ora ana iman maneh?
        Wong nampa pembayaran sosial sing gedhe banget sajrone sawetara wulan nalika nyekel dokumen. Iki uga artikel saka KUHP - padha?
        Wong lanang padu lan nyuwil munggah karo cah wadon, lan dheweke ngumumaké rudo pekso - ing umum, artikel utamané serius saka KUHP. Apa dheweke uga monster saiki? Lan yen kanggo rong conto pisanan, sampeyan ora dilebokake ing kunjara - mung rekaman pidana lan denda (uga, bisa uga penahanan utawa liya-liyane), banjur kanggo varicose katelu sampeyan bisa njagong kanthi lengkap. Lan ana akeh conto. Maneh, kanggo gelut karo TTP, utawa pembunuhan sembrono, sampeyan bisa lungguh kanthi apik.

        Dadi, ora perlu langsung nguwuh "byada-pazor". Menapa malih, kurang saka katelu saka wong-wong sing pengin dijupuk ana - kang tegese padha dipilih miturut sawetara kritéria lan kasebut kanthi teliti, tumata "ndhuwur".
      12. TIR
        TIR 20 September 2022 21:28
        0
        Lan saiki elinga carane apik iku kabeh wiwit ing Februari - serangan rudal, pesawat lan helikopter, lan nyerang atusan kilometer dina. Lan pira banjur ana mundur. Sing patrap karsa becik, alignment saka ngarep. Nyatane, operasi kasebut dibangun miturut skenario Crimean. Kajaba iku, rencana serep yen ana rebuff ora dianggep. Sing paling penting ing perang, yaiku ngrebut kutha-kutha utama, ora digatekake. Kabeh operasi iki dibangun ing ngulandara. Malah kolonel saka Perang Donya II bakal nggawe operasi iki luwih nyata. Inggih, kita ora duwe Shaposhnikovs modern, Zhukovs lan Rokosovskys. Lan sing, terus rencana kabeh straightforwardly. Kita ora malah teknis siap kanggo perang iki, apamaneh moral. Miscalculations lan masalah sing diidentifikasi nyoba ndhelikake utawa nggawe kamenangan. Yen ora ana blogger ing lapangan, kita kabeh bakal lungguh ing genangan
    2. Lech saka Android.
      Lech saka Android. 19 September 2022 06:42
      +4
      Aku ora ngerti, aku ora ngerti ... iku mbokmenawa luwih apik kanggo menehi narapidana pilihan kuwi ... salah siji kanggo bosok ing pakunjaran kabeh urip utawa bali kamardikan risking urip kanggo kabecikan negara ..
      Saben uwong duwe moral dhewe ing kene ... luwih apik tinimbang ngirim wajib militer sing umure 18 taun ... isih bocah lanang nganti mati.
      Bakal kurang tragedi ing kulawarga.
      Perang umume minangka bisnis sing reged lan salah ngomong babagan moralitas kanthi sarung tangan putih.
      1. Stas157
        Stas157 19 September 2022 06:58
        +9
        Quote: Lech saka Android.
        iku luwih apik kanggo menehi tahanan pilihan kuwi

        Tahanan kasebut milih kanthi nindakake kadurjanan. Apa sing ditindakake narapidana Ukrainia sing dibebasake mengko wis ditulis. Apa sampeyan mikir narapidana Rusia, sawetara kriminal liyane, luwih apik?
        1. Lech saka Android.
          Lech saka Android. 19 September 2022 07:14
          -8
          Tawanan Ukrainia dianjurake kanggo mateni warga sipil ... lan kita, miturut artikel kasebut, bakal langsung dieksekusi kanggo iki ... aja bingung cutlets karo lalat.
          1. Mikhail Sidorov
            Mikhail Sidorov 19 September 2022 07:29
            + 11
            lan kita, miturut artikel, bakal ngadhepi eksekusi langsung kanggo iki ... aja bingung cutlets karo lalat.

            Sapa sing dadi priyayi kaya E. Prigozhin kanggo mutusake sapa sing kudu urip lan sapa sing kudu mati. dosa...
            Kita ndeleng Gusti Allah.
            Kita manggon ing negara, ora ing geng.
            1. Popov Artyom
              Popov Artyom 19 September 2022 19:38
              0
              kita manggon ing aturan kanggo dangu. Dadi, ing band.
          2. Engineer
            Engineer 19 September 2022 07:39
            +9
            Ora mung miturut artikel, nanging mung miturut omongane Pak Prigozhin. Iku utamané menarik carane kontrol bakal digawa metu ing PMC tertutup, ngendi, ing Kajaba iku, narapidana perang ing Unit kapisah.
            1. Gardamir
              Gardamir 19 September 2022 07:58
              +3
              kepingin weruh carane iku bakal kontrol
              Sapa sing peduli. Prigogine "dheweke" sampeyan ngerti sapa. Miturut cara, aku wonder kok loro lintang.
              1. Engineer
                Engineer 19 September 2022 08:19
                +6
                Aku ngerti sapa.
                Miturut cara, aku wonder kok loro lintang.

                Siji Pahlawan Federasi Rusia, siji Donetsk utawa Lugansk.
                Ketoke, kanggo Severodonetsk. Puncak pisanan iklan Wagner teka sabenere kanggo perang Lisichansk-Severodonetsk.
                https://md.tsargrad.tv/news/jekspert-rasskazal-kak-bojcy-chvk-vagner-veli-boi-za-severodoneck-i-za-chto-ih-bojatsja-vsu_564886
                Pertempuran rampung ing tanggal 4 Juli, lan ing 4 Agustus, Prigozhin wis menehi penghargaan anyar ing ngarep kontingen IK.
                Senajan padha bisa menehi mung kanggo "dawa layanan" lan kasetyan. Kaya dono-akademisi utawa Kiriyenko.
              2. IvanSviridov
                IvanSviridov 19 September 2022 09:52
                -2
                Siji kanggo layanan apik. Kapindho kanggo pijet.
        2. Pavel73
          Pavel73 19 September 2022 11:10
          0
          Penting kanggo nimbang saben kasus kanthi individu. Aku duwe kanca cilik saka narapidana sing dadi wektu kanggo grup (!) rudo pekso (!!), karo nyolong mobil. Kajaba iku, dheweke nampa istilah kasebut luwih akeh tinimbang wong liya, amarga dheweke njupuk kabeh nyalahke lan nutupi kanca-kancane. Sanajan korban dhewe ngaku yen dheweke ora ndemek dheweke. Lan kabeh partisipasi dheweke mung nyolong mobil, amarga dheweke mung siji saka kabeh perusahaan sing ngerti carane nyopir mobil. Ing wektu sing padha, kanthi alam, dheweke dudu maling utawa maling. Iku mung kulawarga iku dysfunctional, lan tanpa kanca dheweke ora bisa nindakake. Kaya ngono aku mlebu geng.
      2. Mikhail Sidorov
        Mikhail Sidorov 19 September 2022 07:02
        0
        Bakal kurang tragedi ing kulawarga.
        Perang umume minangka bisnis sing reged lan salah ngomong babagan moralitas kanthi sarung tangan putih.

        Kaputusan kanggo melu narapidana ing operasi militer ngremehake para pejuang kita. Kepiye carane para pejuang Pengawal Rusia, Omon, SOBR, kanthi harfiah "wingi" nahan dheweke, lan saiki padha gelut bebarengan?
        1. pemotong bolt
          pemotong bolt 19 September 2022 07:08
          +2
          pejuang saka Pengawal Rusia, Omon, SOBR
          Saka pengalaman pribadi, mung aparat penegak hukum ora ngalami rasa wedi lan gething marang "klien", ora kaya wong kutha.
          1. Mikhail Sidorov
            Mikhail Sidorov 19 September 2022 07:18
            +4
            Saka pengalaman pribadi, mung aparat penegak hukum ora ngalami rasa wedi lan gething marang "klien", ora kaya wong kutha.

            Saka pengalaman pribadi. Aku duwe kenangan sing beda karo pernyataan lan sikap karyawan marang "klien". hi
            1. Lech saka Android.
              Lech saka Android. 19 September 2022 08:13
              -1
              Inggih, contone, apa jenis statements digawe, contone, kanggo almarhum Kolonel Budanov ... uga, sampeyan ngerti, dikutuk dening negara kita?
          2. Sing nyetir pesawat
            Sing nyetir pesawat 19 September 2022 07:38
            +6
            Quote: pemotong baut
            pejuang saka Pengawal Rusia, Omon, SOBR
            Saka pengalaman pribadi, mung aparat penegak hukum ora ngalami rasa wedi lan gething marang "klien", ora kaya wong kutha.
            Apa mantan pejabat penegak hukum lan saiki dadi pengungsi saka Federasi Rusia nemokake semangat kerabat ing para penjahat? Mungkin kuwi sebabe sampeyan ana, ing London, sing ora ana ekstradisi?
            Ana loro raos ing topik, amarga kita ora duwe perang, nanging NWO, lan mulane sembarang cara ilegal bakal menehi munggah malah luwih lawlessness. Ing kahanan perang ngumumaké, padha cukup ditrima, ana kritéria lan moralitas liyane. Pemain catur kita mud, lan sawetara padha lungguh - mula tumindak muddy. Aku kelingan carane sawetara sasi kepungkur kita ngukum Khokhlostan kanggo mobilisasi penjahat, lan saiki kita dhewe ing ... sad Aku pracaya ora mung kabeh "sukarelawan" iki bakal bali ing nem sasi, juragan ora perlu iki toothy lan ngalami massa ing alam bébas. Kaya ngono, sethithik, kanggo editorial bravura.. nglirik
            1. Gardamir
              Gardamir 19 September 2022 08:02
              +4
              kita ngutuk Khokhlostan kanggo mobilisasi para penjahat, lan saiki kita dhewe ana ing iki.
              Iki dudu sing sepisanan. Contone, padha ngguyu ing Garda Nasional, banjur dhawuh saka ndhuwur kanggo nggawe Garda Nasional ing Rusia. Miturut cara, miturut hukum, Pengawal Nasional Rusia diarani, lan dudu Pengawal Rusia.
              1. patang puluh wolu
                patang puluh wolu 19 September 2022 13:40
                -2
                Kutipan: Gardamir
                miturut hukum, diarani Pengawal Nasional Rusia, dudu Pengawal Rusia

                Miturut hukum, Pengawal Rusia minangka jeneng singkatan resmi saka Layanan Federal Pasukan Pengawal Nasional Federasi Rusia.
                Sampeyan bisa nelpon Layanan Federal ..., Pengawal Nasional utawa Pengawal Rusia. Iku bakal padha bener. Nelpon "Penjaga Nasional" iku salah.
                1. Gardamir
                  Gardamir 19 September 2022 14:08
                  0
                  Artikel 1. Pasukan Pengawal Nasional Federasi Rusia lan tujuane
                  Pasukan Pengawal Nasional Federasi Rusia (sabanjuré diarani Pasukan Pengawal Nasional) minangka organisasi militèr negara sing dirancang kanggo njamin keamanan negara lan publik, nglindhungi hak-hak lan kabébasan manungsa lan warga negara.

                  Hukum kasebut diarani FEDERASI RUSIA

                  UNDANG-UNDANG FEDERAL

                  BABAD WARISAN WARGA NASIONAL FEDERASI RUSIA
                  1. patang puluh wolu
                    patang puluh wolu 19 September 2022 14:22
                    +2
                    Saben wektu bab sing padha. Aku ora ngerti apa sebabe sampeyan tetep ing bodho sampeyan? Paling ora, dheweke nuduhake "Pengawal Nasional" ing sumber resmi (lan dudu Pengawal Nasional, nanging Pengawal Nasional, sing sampeyan sebutake ing ndhuwur).
                    Punika paragraf 1 Art. 1 UP RF "Ing Layanan Federal Pasukan Pengawal Nasional Federasi Rusia"

                    Layanan Federal Pasukan Pengawal Nasional Federasi Rusia (Rosgvardia) minangka badan eksekutif federal sing tanggung jawab kanggo pangembangan lan implementasine kabijakan negara lan peraturan hukum ing bidang kegiatan Pasukan Pengawal Nasional Federasi Rusia (sabanjure diarani minangka Pasukan Pengawal Nasional), ing bidang perdagangan senjata, ing bidang aktivitas keamanan pribadi, ing bidang aktivitas detektif swasta lan ing bidang keamanan pribadi.

                    Pengawal Nasional minangka komando pusat lan badan kontrol pasukan Pengawal Nasional.

                    Kanggo ngrampungake tugas-tugas sing ditugasake kanggo pasukan Pengawal Nasional lan njamin aktivitase, Pengawal Nasional nggawe: unit struktural aparat pusat Pengawal Nasional; badan teritorial saka Pengawal Rusia; unit militèr saka pasukan Garda Nasional; unit (badan) Pasukan Pengawal Nasional ing ngendi wong-wong sing nduweni pangkat polisi khusus ngladeni (sabanjure diarani unit (badan) Pasukan Pengawal Nasional); organisasi saka Garda Nasional.



                    Iki minangka gambar saka situs web resmi Pengawal Rusia. Ayo mriksa metu. Ing endi Garda Nasional?
            2. pemotong bolt
              pemotong bolt 19 September 2022 16:34
              +1
              sampeyan ana, ing London, ing ngendi ora ana ekstradisi
              Aku asline warga Latvia.
              nemokake roh kerabat ing penjahat
              Aku duwe kesempatan kanggo ngobrol akeh karo wong sing wicaksana.
              Mantan penegak hukum
              Banjur mung duwe kesempatan kanggo ngobrol akeh lan karo wong sing wicaksana ing sisih liya.
          3. Popov Artyom
            Popov Artyom 19 September 2022 19:40
            -2
            Apa sampeyan ngerti pendapat para narapidana? Mesthi, padha beda-beda, nanging uga akeh ideologis.
            1. pemotong bolt
              pemotong bolt 19 September 2022 19:47
              +1
              akeh ideologi.
              Ideologis - ing pangertèn nolak / aueshnik? Ing kasus iki, miturut konsep, wis sarujuk kanggo proposal kanggo perang, kang dadi "abang", pengkhianat kanggo idea maling. Lan kanggo "dheweke" dheweke ora duwe dalan.
              1. Nyrobsky
                Nyrobsky 19 September 2022 22:51
                -2
                Quote: pemotong baut
                akeh ideologi.
                Ideologis - ing pangertèn nolak / aueshnik? Ing kasus iki, miturut konsep, wis sarujuk kanggo proposal kanggo perang, kang dadi "abang", pengkhianat kanggo idea maling. Lan kanggo "dheweke" dheweke ora duwe dalan.

                Mbiyen. A narapidana abang bakal yen kerjo bareng karo administrasi, ora ana "konsep" bab perang, amarga. ora sethithik ing zona lan sing perang. Miturut maling ing hukum, Mungkin amarga. padha ora kudu kulawarga utawa anak, lan padha ora bisa, vpadlu. Nanging perang iku kaya mengkono, nalika penjajah teka kanggo ngethok sirahe, banjur maling bakal njupuk trunks, ngendi konsep bakal pindhah.
                1. pemotong bolt
                  pemotong bolt 19 September 2022 23:32
                  +1
                  ora ana "konsep" babagan perang
                  "Dheweke nganggo tali bahu - abang" - iki minangka salib ing karir kriminal. Negara - lan apa wae - dianggep mungsuh. Nanging ya, ora kabeh wong manggon ing kono miturut konsep.
                  1. Nyrobsky
                    Nyrobsky 19 September 2022 23:49
                    0
                    Quote: pemotong baut
                    "Dheweke nganggo tali bahu - abang" - iki minangka salib ing karir kriminal.
                    Iki yen tali Pundhak Cop utawa Fsinovsky, nanging iki ora ditrapake kanggo tentara, kajaba kanggo bahan peledak mesthi. Kanggo wong-wong mau, zona kasebut kapisah, yaiku, "abang". Aku ora ngerti, mungkin ing luar negeri, miturut konsep umume, kabeh tali bahu ora dianggep dhuwur, aku ora bakal mbantah.
                    1. pemotong bolt
                      pemotong bolt 19 September 2022 23:59
                      +3
                      luar negeri kanthi konsep
                      Ing luar negeri, umume, ora ana "konsep" kaya ngono - mantan pulisi ing Inggris lungguh karo wong liya. Sikap marang militèr ing lingkungan Zekov katoné "dudu iwak utawa unggas."
                      zona kapisah, yaiku, "abang"
                      Saka ing kono, recruiting legionnaires bakal .. luwih prayoga, utawa soko.
                      1. Nyrobsky
                        Nyrobsky 20 September 2022 00:46
                        -1
                        Quote: pemotong baut
                        luar negeri kanthi konsep
                        Ing luar negeri, umume, ora ana "konsep" kaya ngono - mantan pulisi ing Inggris lungguh karo wong liya. Sikap marang militèr ing lingkungan Zekov katoné "dudu iwak utawa unggas."
                        zona kapisah, yaiku, "abang"
                        Saka ing kono, recruiting legionnaires bakal .. luwih prayoga, utawa soko.
                        Nanging sapa ngerti, bisa uga lagi rekrut saka kana. Ngapa ora? nglirik
        2. Lech saka Android.
          Lech saka Android. 19 September 2022 07:12
          -9
          Kutipan: Mikhail Sidorov
          Kaputusan kanggo melu narapidana ing operasi militer ngremehake para pejuang kita.

          Lan sampeyan takon pejuang iki.
          Apa dheweke siap ribut lan mati sawayah-wayah ... ngerti yen ibu-ibu, bojo, anak-anak ngenteni dheweke ing omah ... uripe.
          1. Mikhail Sidorov
            Mikhail Sidorov 19 September 2022 07:22
            +5
            Lan sampeyan takon pejuang iki.
            Apa dheweke siap ribut lan mati sawayah-wayah ... ngerti yen ibu-ibu, bojo, anak-anak ngenteni dheweke ing omah ... uripe.

            Yen pejuang iki teka kanggo mbela Tanah Air, aku ngerti apa sing bakal dijawab.
            Yen teka kanthi alasan liyane, dheweke bakal ndhukung pendapat sampeyan.
            Aku yakin yen konsep kayata Dignity and Honor durung dadi lungse ing antarane pasukan keamanan.
          2. IvanSviridov
            IvanSviridov 19 September 2022 09:55
            0
            Quote: Lech saka Android.
            gelem nebus dosa-dosane kanthi regane nyawane
            Apa padha SIAP kanggo iki? Utawa kanggo "miring" saka zona, entuk senjata lan ninggalake Rusia? Mungkin padha duwe kapentingan egois dhewe?
            1. Krasnoyarsk
              Krasnoyarsk 19 September 2022 16:32
              -2
              Kutipan: Ivan Sviridov
              Quote: Lech saka Android.
              gelem nebus dosa-dosane kanthi regane nyawane
              Apa padha SIAP kanggo iki? Utawa kanggo "miring" saka zona, entuk senjata lan ninggalake Rusia? Mungkin padha duwe kapentingan egois dhewe?

              Sawetara ora, lan sawetara uga duwe. Pitakonan kabeh - lan wong sing duwe kepentingan egois, apa bisa ditindakake?
              Aku maca akeh komentar, umume mung ksatria murni.
              Ora ana hubungane karo kasunyatan perang.
              Yen salah siji saka banci iki, ora nggawa lan welas asih, mati, mesthi bakal nyurung tangane sing nylametake mung amarga sing nylametake yaiku "ZK". Dadi?
            2. Popov Artyom
              Popov Artyom 19 September 2022 19:45
              -2
              Kanthi rekrutmen massal, mesthine, kasus pembelotan uga bakal diwiwiti.
              Saben uwong ngerti banget yen iki minangka "batalyon pati". Dheweke ora duwe hak kanggo nolak misi tempur, ora ketompo carane monstrous lan ridiculous. Mung ana siji pilihan - kanggo mati. Lan saka realisasi pilihan kasebut ing wayah wengi luwih peteng, dheweke bisa metu menyang zona netral ing wayah wengi luwih peteng. Ing Tentara Abang nalika Perang Donya II, umpamane, ing hubungane karo iki, pengawal tunggal lan rahasia ing garis ngarep dilarang. Mung ing saperangan. Kanggo mlayu bebarengan - iku perlu kanggo setuju, resiko dhuwur.
        3. vitvit123
          vitvit123 19 September 2022 07:33
          +1
          Iki ing pangertèn kanggo nylametake nyawa prajurit kita, asor? Tegese, yen ana wong mati kanggo prajurit, apa iki asor? Sial, lan kita ora ngerti kapan kita ..
          Muga-muga ana wong sing nindakake misi kanggo aku, lan aku lungguh ing pvd, malah entuk dhuwit, nanging kita ora nate ngimpi babagan rasa seneng kasebut ..
        4. Stas157
          Stas157 19 September 2022 09:22
          +6
          Kutipan: Mikhail Sidorov
          Kaputusan kanggo melu narapidana ing operasi militer ngremehake para pejuang kita. Kepiye carane para pejuang Garda Nasional, Omon, SOBR kudu ngatasi keputusan kasebut padha secara harfiah "wingi" nahan wong-wong mau, lan saiki padha perang bebarengan?

          Para penjahat perang ngrusak ukara. Apa sing bisa dirasakake dening prajurit SOBR, OMON, Garda Nasional sing padha gelut bebarengan ... bisa uga ana paukuman?
        5. Okolotochny
          Okolotochny 19 September 2022 11:13
          -3
          Secara harfiah "wingi" sedulur-sedulur pseudo-komunis sampeyan ing VO nyenyamah karyawan Pengawal Rusia ing artikel, nelpon kabeh jeneng ... lan "praetorians" (iki paling ora mbebayani) lan julukan liyane. Deleng utamane ing artikel kanggo dina preian BB lan FSVNG, tanggal 27 Maret. Iki pisanan.
          Kapindho - ora seneng narapidana perang??? Dadi apa masalahe? Kabeh sing dianggep sedulur komunis, dipimpin dening Stasik, menyang kantor pendaftaran militer lan sukarelawan. Apa sampeyan ngelingi lagu kasebut? Relawan Komsomol. Dadi buktikake "cita-cita" lan "prinsip" sampeyan kanthi tumindak? Lan sampeyan ora duwe. Sampeyan mung duwe siji prinsip - Zvizdet karo utawa tanpa saka sofa.
          1. Stas157
            Stas157 19 September 2022 11:48
            +3
            Kutipan: Okolotochny
            Dadi buktikake "cita-cita" lan "prinsip" sampeyan kanthi tumindak? Lan sampeyan ora duwe. Sampeyan mung duwe siji prinsip - nelpon kanthi utawa tanpa alesan saka sofa

            Apa sampeyan duka banget, kaya korban? Apa sampeyan ngarep-arep kabeh apik? Sugeng dina!))
            1. Okolotochny
              Okolotochny 21 September 2022 09:29
              +2
              Stasik, saluran diitung. Pethikan lan kalimah kang moncèr nganggo tembung brainless slogan. Sampeyan ora bisa luwih. Ing mobilisasi kabeh wong akeh.
          2. User_neydobniu
            User_neydobniu 19 September 2022 11:50
            +4
            Sukarelawan anggota Komsomol". Dadi buktiake "cita-cita" lan "prinsip" sampeyan kanthi tumindak?

            Supaya padha ora Hurray-zaputintsy, nanging mung sampeyan. Dadi para patriot kudu dadi sing pertama mbelani kepentingan oligarki lan elit penguasa. Nanging kabeh patriotisme sampeyan marang Edru rampung karo njerit ing VO)
            1. Okolotochny
              Okolotochny 21 September 2022 09:28
              +3
              A dekrit wis announced kanggo sampeyan lan liyane saka stasiks, saiki ayo kang ndeleng sing worth apa. Saiki camarilla sampeyan bakal nambah taco. Stalin nindakake perkara sing bener karo sampeyan - bengok-bengok ing tembok.
          3. 72jora72
            72jora72 19 September 2022 23:12
            -2
            Kabeh sedulur sing dianggep komunis, dipimpin dening Stasik, menyang kantor pendaftaran militer lan sukarelawan.
            Ora, dheweke bakal melu moralisasi ing sofa pertempuran.
      3. IvanSviridov
        IvanSviridov 19 September 2022 09:50
        0
        Ora ana wong (meh) ngomong babagan moralitas. Nanging apa bedane LEGAL antarane detasemen penjahat bersenjata sing digawe saiki lan geng biasa?
      4. AdAstra
        AdAstra 20 September 2022 20:28
        0
        Kahanan "busuk" asring luwih apik tinimbang bocah-bocah ing taman kanak-kanak utawa sekolah.
    3. IVZ
      IVZ 19 September 2022 07:07
      0
      Yen kita ora ndemek etika ... uga, nanging isih, yen kita ora ndemek, kita entuk replenishment kanggo unit elit sing nindakake tugas banget beboyo lan larang ing syarat-syarat mundhut tamba. Ing wektu sing padha, kita nyuda jumlah narapidana lan biaya pangopènan. Sing njijiki kanggo awake dhewe, nanging bener. Minangka kanggo prilaku pasca perang saka kontingen iki (nyebul gendheng saka wong biasa) sawise perang, kita bakal weruh.
      1. BlackMokona
        BlackMokona 19 September 2022 08:47
        +4
        Kutipan: IVZ
        Yen kita ora ndemek etika ... uga, nanging isih, yen kita ora ndemek, kita entuk replenishment kanggo unit elit sing nindakake tugas banget beboyo lan larang ing syarat-syarat mundhut tamba. Ing wektu sing padha, kita nyuda jumlah narapidana lan biaya pangopènan. Sing njijiki kanggo awake dhewe, nanging bener. Minangka kanggo prilaku pasca perang saka kontingen iki (nyebul gendheng saka wong biasa) sawise perang, kita bakal weruh.

        Apa sing kudu dipikirake? Bakal ana pirang-pirang penjahat sing hardened kanthi latihan militer profesional, pengalaman tempur, sambungan sing apik karo penembak lan kontak sing padha ing PMC, uga tentara, supaya bisa entuk barel militer sing dibutuhake. Donya kriminal bakal nggegirisi saka stormtroopers iki sing ngatur divisi pengaruh anyar lan nggawa pesenan ing kutha-kutha.
        1. isih
          isih 19 September 2022 09:37
          +1
          Paling kamungkinan ing enem sasi ora ana sing bakal ditinggal urip. Pembuangan...
          1. BlackMokona
            BlackMokona 19 September 2022 09:38
            0
            Kutipan saka Steels.
            Paling kamungkinan ing enem sasi ora ana sing bakal ditinggal urip. Pembuangan...

            Yen kabeh wong wis dibuwang, banjur cepet banget wong-wong mau bakal miwiti kanggo mbukak ing sisih mungsuh karo kabeh Unit, perwira shooting, lan wong-wong sing ana ing zona wis diwenehi kabar bab apa.
            1. IvanSviridov
              IvanSviridov 19 September 2022 10:12
              +1
              Nanging alternatif kanggo "pembuangan" yaiku bali menyang Rusia para bandit sing diatur dadi kelompok informal sing dilatih nggunakake senjata sing terkoordinasi. Ora kanggo sebutno sing nomer tartamtu saka tong minyak bakal ilang sak musuhan ing cara paling apik tenan. Panguwasa sing adil saka wong-wong kuwi isih bakal "ngombe" yen perlu.
              1. BlackMokona
                BlackMokona 19 September 2022 10:19
                +3
                Kutipan: Ivan Sviridov
                Nanging alternatif kanggo "pembuangan" yaiku bali menyang Rusia para bandit sing diatur dadi kelompok informal sing dilatih nggunakake senjata sing terkoordinasi. Ora kanggo sebutno sing nomer tartamtu saka tong minyak bakal ilang sak musuhan ing cara paling apik tenan. Panguwasa sing adil saka wong-wong kuwi isih bakal "ngombe" yen perlu.

                Panguwasa sing wicaksana ora bakal nggedhekake urks. Menapa malih, padha diwènèhaké wektu mung 6 sasi, temenan SVO bakal nyeret ing kanggo wektu akeh maneh. Dadi, sampeyan kudu rutin ngeculake wong akeh anyar menyang negara kasebut. Supaya aliran anyar ora mungkasi ing ngarep.
      2. IvanSviridov
        IvanSviridov 19 September 2022 09:57
        -2
        Kutipan: IVZ
        Ing wektu sing padha, kita nyuda jumlah narapidana lan biaya pangopènan.
        Aku wong narapidana uga ngerti iki lan bakal tumindak ing basis saka obviousness sing padha ora samesthine kanggo bali urip.
    4. g1v2
      g1v2 19 September 2022 18:47
      +2
      Eh, kowe wedi. Kepareng. ngguyu Ing Perang Donya II, kothak paukuman perang. Lan adus getih. Kepriye kahanane saiki? Negara kasebut butuh infantri serangan. Ora ana rahasia maneh kanggo sapa wae yen nganti 10 persen kontraktor ing sawetara unit wedi lan ngilangi kontrak. Padha teka menyang tentara kanggo hipotek militèr lan pensiun ing 40, lan ora kanggo perang. belay Inggih, kabar apik yaiku wong-wong sing saiki bakal dadi tentara lan Pengawal Nasional bakal ngerti manawa dheweke kudu perang. Tch telek diilangi. Senajan ora bakal natoni kanggo ngenali wong iki ing kothak paukuman.
      Aku duwe sikap positif kanggo rekrutmen ZK kanggo regu serangan. Cara sing apik kanggo menehi wong kesempatan kaping pindho lan nglamar kanggo entuk manfaat negara. Kajaba iku, bakal mbongkar koloni sethithik.
      Apa yen ora dirilis? Sewulan latihan, banjur 5 sasi serangan. Pira persentase wong sing slamet sawise 5 sasi perang serangan? Minangka Vysotsky sang - "sing peduli babagan urutan, nanging mayoritas peduli babagan menara." Inggih, sampeyan ora seneng gagasan - pindhah dhewe kanggo badai posisi benteng saka Saloreikh. Sapa sing ora diwenehi? Unit lan subunit sukarelawan dibentuk ing kabeh wilayah. Nyuwun
      Siji-sijine sing kudu dingerteni yaiku iki minangka langkah sementara. Sampeyan perlu kanggo nambah SW dening 2 kaping. Iki dudu perang pungkasan, lan sampeyan kudu duwe tulang punggung profesional sing dilatih sing bisa nglawan lan ngubengi sapa sing bakal tuwuh.
    5. bisnisv
      bisnisv 19 September 2022 21:26
      -2
      Kutipan: Mikhail Sidorov
      Tawanan ing artikel abot ing perang. Aku ora setuju karo keputusan iki.
      Ya, sampeyan ngenteni kanthi categoricalness! Saka 700 pelamar, 200 sing dipilih - apa sampeyan ngandhani apa-apa? Lan ora saben wong sing disalahké miturut artikel serius - ora kanggo aku ngomong babagan iki, iki kasunyatan sing kondhang. Aku pilihan wis arep ing akeh, lan yen kita uga njupuk menyang akun ngendi narapidana dikirim lan kanggo apa waé, banjur ing kasunyatan iku ora dadi ala. Sampeyan ora plus utawa minus, pendapat apa wae kudu dihormati.
    6. Mikhail Drabkin
      Mikhail Drabkin 20 September 2022 00:11
      +1
      Mikhail Sidorov:
      dicemplungake ing ngisor iki


      — Apa sampeyan kaget? Lan kasunyatan sing Chechens wis digawe tentara manut siji wong ora ngganggu sampeyan ing paling sethitik?

      —- Iki perang pisanan saka kapitalis Rusia, tanpa ideologi dominan. Ing ngendi sekolah ora ngajari, dheweke ora mulang "apa sing apik lan apa sing ala" ... Sampeyan ngomong karo sing lair sawise taun 80-an, mesthine ora bakal kaget ..

      —-Pondasi kapitalisme ngandhut loro penggerak dhuwit lan pamrih. "Agung lan langgeng" dudu bahan bangunan kapitalisme.

      —-Sawise abadi "njupuk kekuwatan menyang tangan sampeyan dhewe", ora ana sing kudu kaget sawise asil 7 wulan, sayangé.
    7. Pilat2009
      Pilat2009 20 September 2022 09:26
      -1
      Kutipan: Mikhail Sidorov
      Tawanan ing artikel abot ing perang. Aku ora setuju karo keputusan iki.
      Kita "ora miwiti perang" (miturut Putin), wis klelep ing baseness kasebut.

      Lan kepiye carane bisa dipercaya wong kaya ngono? Dadi sampeyan, A. Staver, apa sampeyan bakal pengin pengintaian karo pembunuh residivis?
    8. Andrey72
      Andrey72 20 September 2022 12:40
      0
      Chechen sing kapindho yaiku nganggo narapidana lan dihukum. Aku ora ngelingi nggawe tragedi iki.
  2. Bobik012
    Bobik012 19 September 2022 07:09
    -2
    Ayo bali menyang crita tahanan
    Saka ing kono, ing kontrol sing ketat lan kanthi rahasia (kabeh dokumen ditampa lan disimpen ing aman saka Departemen Khusus - departemen akuntansi khusus, sing dumunung ing bangunan sipil ing njaba zona), "pardons" ditandatangani dening Panglima Tertinggi kanggo 200 wong teka. Makalah iki ora digawa menyang zona

    Narapidana sing apik banget ... ngguyu
  3. samarin1969
    samarin1969 19 September 2022 07:13
    + 12
    Apa badai nesu ana sing kriminal Tornado dibebasake saka pakunjaran. Nanging Federasi Rusia tindak kanthi cara sing padha. Apa ora luwih gampang kanggo "wong sing katon kaya ..." kanggo nyuda "proyek" internasional lan nransfer ewonan profesional nyedhaki tanah air?
  4. ALARI
    ALARI 19 September 2022 07:26
    +5
    Nanging apa hak korban, padha duwe hak kanggo paukuman adil saka nerak?
    1. Lech saka Android.
      Lech saka Android. 19 September 2022 08:00
      -9
      Kutipan saka ALARI
      Nanging apa hak korban, padha duwe hak kanggo paukuman adil saka nerak?

      We wis ewonan hukuman urip ... padha urip seneng urip sing padha njupuk saka korbane ... manungsa ora bisa dingerteni, sial ... padha didhukung pajak dening sanak sedulure sing dipateni dening ghouls iki. .
      Dadi luwih becik ora ngomong babagan keadilan ing kene.
      1. ALARI
        ALARI 19 September 2022 08:11
        +4
        Sampeyan bener babagan penjara seumur hidup lan aku bakal nindakake. Nanging paling ora padha lungguh lan nandhang sangsara. Nanging aku nganggep undang-undang kasebut kaya saiki lan ora ana panebusan getih. Ing negara kita, mung pengadilan bisa mbatalake utawa ngganti ukara, banjur sawetara wong padha ngganti hukum lan massively cancels legal sentences.
        1. isih
          isih 19 September 2022 09:39
          +3
          Kutipan saka ALARI
          Sampeyan bener babagan penjara seumur hidup lan aku bakal nindakake. Nanging paling ora padha lungguh lan nandhang sangsara. Nanging aku nganggep undang-undang kasebut kaya saiki lan ora ana panebusan getih. Ing negara kita, mung pengadilan bisa mbatalake utawa ngganti ukara, banjur sawetara wong padha ngganti hukum lan massively cancels legal sentences.

          Apa tegese mbatalake ukara kasebut? Kabeh padha diapura dening Kang Maha Agung. Banjur urip lan nyawane dadi kagungane Pak Prigozhin suwene nem sasi
          1. IvanSviridov
            IvanSviridov 19 September 2022 10:14
            0
            Kutipan saka Steels.
            Banjur urip lan nyawane dadi kagungane Pak Prigogine nem sasi

            Ing teori. Lan tanpa basis legal.
          2. solar
            solar 19 September 2022 19:12
            +1
            Kabeh mau diapura dening Kang Maha Agung. Banjur urip lan nyawane dadi kagungane Pak Prigozhin suwene nem sasi

            hukum apa sing nyedhiyakake iki?
            1. Nyrobsky
              Nyrobsky 19 September 2022 23:11
              0
              Kutipan saka solar
              Kabeh mau diapura dening Kang Maha Agung. Banjur urip lan nyawane dadi kagungane Pak Prigozhin suwene nem sasi

              hukum apa sing nyedhiyakake iki?

              Kontrak.
              1. solar
                solar 20 September 2022 11:43
                -2
                A kontrak kanggo nyawa ora kanggo bagean kadonyan.

                Lan kontrak kanggo urip uga ora diwanti-wanti dening KUHP.
                1. Nyrobsky
                  Nyrobsky 20 September 2022 12:14
                  0
                  Kutipan saka solar
                  Kontrak kanggo nyawa ora ana ing sisih bumi, ya, lan kontrak kanggo urip uga ora diwanti-wanti dening KUHP.
                  Yen kita bali saka ranting babagan nyawa lan moralitas kanggo kasunyatan atos, banjur baris ngisor Kontrak. ya
                  1. solar
                    solar 20 September 2022 12:41
                    -1
                    Ana kontrak, nanging ora mungkin urip lan nyawa dicathet minangka subyek :))
        2. IvanSviridov
          IvanSviridov 19 September 2022 09:59
          +6
          Inggih, miturut crita, kabeh padha njaluk ngapura ing ngarep. ngguyu
        3. g1v2
          g1v2 19 September 2022 18:48
          -2
          Pardon ora ditandatangani dening Prigogine. Lan dheweke ora bisa mbatalake apa-apa. Dheweke ngandika cukup kanggo titik. Yen sampeyan ora seneng, ngirim anak menyang trenches.
          1. ALARI
            ALARI 19 September 2022 18:59
            -1
            Tegese, para durjana saiki wis duwe garpu lungguh, utawa nem sasi kabeh kaprawirane bakal sirna. Aku ora seneng lan incompetence ora bisa didandani karo urip sapa.
            1. g1v2
              g1v2 19 September 2022 23:48
              -1
              Yen dheweke urip nem sasi iki, kabeh bisa ditulis kanggo dheweke. Sampeyan meh ora bisa mbayangno apa setengah taun gilingan daging. Aku mbaleni. Yen sampeyan ora seneng, sampeyan bisa ngganti nalika nyerang trenches mungsuh.
              1. Popov Artyom
                Popov Artyom 20 September 2022 03:36
                -3
                Aku bakal ngganti karo patriot sing wis njerit babagan perlu perang karo Ukraina kanggo 8 taun saiki. Kedaden, perang ing! Ayo, wektu sampeyan wis teka.
                1. g1v2
                  g1v2 20 September 2022 11:25
                  +1
                  30 taun kepungkur, nalika serikat pekerja ambruk, saya jelas yen kita bakal perang karo Ukraina. Sajrone 30 taun iki, kita wis ana ing ambang perang kaping 4. Iku mung kanggo sampeyan, kabeh kedadeyan dumadakan. Kaya kabeh apik lan dumadakan perang. belay
                  PM bengok-bengok wong utawa ora, nanging 30 taun kepungkur wis jelas yen perang ora bisa dihindari. Oalah, kakang iparku nembe mlebu kontrak. Senajan dheweke ora njerit. nglirik
              2. ALARI
                ALARI 20 September 2022 07:38
                0
                Aku ora miwiti gilingan daging iki, mula ora perlu ndhelikake aku lan anak-anakku.
        4. Pilat2009
          Pilat2009 20 September 2022 09:28
          +1
          Kutipan saka ALARI
          Sampeyan bener babagan penjara seumur hidup lan aku bakal nindakake. Nanging paling ora padha lungguh lan nandhang sangsara. Nanging aku nganggep undang-undang kasebut kaya saiki lan ora ana panebusan getih. Ing negara kita, mung pengadilan bisa mbatalake utawa ngganti ukara, banjur sawetara wong padha ngganti hukum lan massively cancels legal sentences.

          Presiden bisa ngapura sapa wae, anggere petisi kasebut
          1. ALARI
            ALARI 21 September 2022 20:35
            -1
            Iki sikile wong sing butuh sikil. Bener. Dadi kudu liya.
    2. Popov Artyom
      Popov Artyom 19 September 2022 19:49
      -4
      Kajaba iku, saka gaji narapidana, dheweke dibayar ganti rugi ing kasus pidana. Lan kanthi pangapunten, kabeh langkah paukuman pidana dibusak saka narapidana.
      1. Nyrobsky
        Nyrobsky 19 September 2022 23:16
        0
        Kutipan: Popov Artyom
        Kajaba iku, saka gaji narapidana, dheweke dibayar ganti rugi ing kasus pidana. Lan kanthi pangapunten, kabeh langkah paukuman pidana dibusak saka narapidana.

        Apa sampeyan mikir kaya ngono? Pratelan kasebut dudu istilah, miturut pengadilan iku pribadi lan saka kabeh sumber penghasilan, yaiku, "saka lan kanggo mbayar maneh."
        1. Popov Artyom
          Popov Artyom 20 September 2022 03:34
          -1
          Kompensasi kanggo kerusakan minangka bagean saka paukuman, bagean saka tanggung jawab pidana Pardon exempts saka tanggung jawab ing kabeh, kalebu rekaman pidana. https://epp.genproc.gov.ru/ru/web/proc_26/activity/legal-education/explain?item=61162816
  5. Engineer
    Engineer 19 September 2022 07:36
    + 26
    Kabeh babagan crita iki apik banget.
    A pesawat saka narapidana ngiring dening rong minggu sinau. Dongeng babagan rong granat lan "gagal dicekel" - tentara bayaran sing ditawan - Wagnerites sing dipenjara wis ditampilake dening pihak Ukrainia. Crita lampu kucing babagan nglereni mungsuh nganggo piso ing parit.
    Mesthi, dalan mbukak kanggo kabeh jinis abuses - yen sampeyan duwe jumlah tartamtu, sampeyan bisa setuju karo struktur Pak Prigogine lan manggon tanpa mencorong kanggo setengah taun, kang kadhaptar minangka anggota saka database, lan sawise. nem sasi sampeyan bisa resmi dirilis.
    Apa iku kaendahan?

    Inggih, kue kanggo Cherry - kriminal residivis, terdakwa ing akeh skandal karo sumber pangan kualitas kurang kanggo sekolah lan tentara, tak tentara dhewe, mung dikontrol dening wong lan nampa gelar Pahlawan Rusia. Kuwi tegesé cedhak karo awak penjamin.
    1. IvanSviridov
      IvanSviridov 19 September 2022 10:02
      +3
      Kutipan saka Engineer
      yen ana jumlah tartamtu, bisa uga setuju karo struktur Pak Prigozhin

      Ora bisa! Korupsi ing Rusia? Dadi nakal? Lan carane PMC bisa nindakake iki tanpa status legal? ngguyu
      1. Engineer
        Engineer 19 September 2022 10:07
        +9
        Ora bisa! Korupsi ing Rusia? Dadi nakal? Lan carane PMC bisa nindakake iki tanpa status legal?

        1. g1v2
          g1v2 19 September 2022 18:50
          -7
          Apik banget, kaya kentut saka nem Saloreikhov sing diobong. Mangga aja mandheg. sedulur
    2. Komentar wis dibusak.
  6. nikvic46
    nikvic46 19 September 2022 07:44
    +4
    Aja sumpah tas lan pakunjaran, nasib muter wong supaya dina iki ana wong nunggang jaran, lan sesuk bisa dadi kutup ing pager, aku ora bakal ngukum utawa setuju karo iki. Aku bisa uga ora setuju karo film kekerasan, nanging padha lunga lan dilebokake ing stream. Sampeyan ora ngerti apa sing bisa kita ora setuju, ora ana sing takon.
    1. Lech saka Android.
      Lech saka Android. 19 September 2022 08:04
      -12
      Sawetara anggota forum mung ora ana ing tekanan urip lan mbantah saka sudut pandang normal, kahanan sing ora kaku.
      Aku elinga nalika kampanye Chechen, wong sing ora duwe omah digawa menyang tentara ... lan wong sing ditolak dening masyarakat kita perang kanthi apik.
      Dheweke wisuh, scrubbed, panganan wong ... menehi makna urip lan dheweke dadi pejuang sing apik.
      1. 72jora72
        72jora72 19 September 2022 23:54
        -3
        Aku elinga nalika kampanye Chechen, wong sing ora duwe omah digawa menyang tentara ... lan wong sing ditolak dening masyarakat kita perang kanthi apik.
        Kanggo sawetara alasan, "ahli" lokal lali sing antarane milisi 14-15 ana nomer ageng ZKs, loro mantan lan dirilis saka zona Donbass. Kita malah guyon...layanan paling nuntut ing Donbass punika abang saka tato .
        P.C. Akeh wong-wong iki isih njabat ing Korps.......
  7. Boris55
    Boris55 19 September 2022 08:06
    -13
    Kutipan: A. Staver
    Salah siji PMC lan tahanan, utawa anak-anake - mutusake dhewe.

    "Pisanan mikir bab Motherland, lan banjur bab sampeyan dhewe"

    Ora ana sing anyar. Saben uwong perang ing Perang Donya II - loro lan liyane, lan liyane. Apa wae, ora bener. Mung bebarengan kita bakal ngalahake mungsuh. Kabeh getih warnane padha.
  8. odometer
    odometer 19 September 2022 08:29
    +3
    Iku elek kanggo ndeleng carane negara mabur menyang telenging sad
  9. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 19 September 2022 08:40
    -6
    Kutipan: curvimeter
    Iku elek kanggo ndeleng carane negara mabur menyang telenging sad

    Negara mabur menyang jurang ing Gorbachev lan Yeltsin ... banjur ana hopelessness lengkap.
    Saiki sampeyan bisa urip luwih utawa kurang ... ora ana sing mati keluwen.
    1. Boris55
      Boris55 19 September 2022 08:56
      -9
      Quote: Lech saka Android.
      Negara kasebut mabur menyang jurang ing ngisor Gorbachev lan Yeltsin.

      Iki babagan Ukraina ngguyu
  10. nikvic46
    nikvic46 19 September 2022 08:45
    -9
    Sawetara PMC bingung karo Batalyon Penal, sing diatur setahun sawise wiwitan perang. PMC duwe tarif sing luwih dhuwur. Penangkaran ora kalebu kanggo wong-wong mau. Salah siji utawa.
    1. Boris55
      Boris55 19 September 2022 09:02
      -7
      Kutipan saka: nikvic46
      Sawetara PMC bingung karo Shtrafbat

      Kanggo nduwe gambaran sing jelas babagan apa sing kedadeyan, sampeyan ora kudu ndeleng tembung sing diarani fenomena iki utawa sing, nanging inti saka fenomena iki.
    2. Gvardeetz77
      Gvardeetz77 19 September 2022 09:35
      + 10
      Panangkaran ora kalebu kanggo wong-wong mau.

      Dideleng dening video saka sisih liya, ora dikecualekake maneh ...
      1. nikvic46
        nikvic46 19 September 2022 12:35
        +4
        Anatoly lan liya-liyane. Koe ketoke wong melek, tapi omonge kaya bocah. Aja bingung wong-wong militèr sing mlebu wajib militer karo sing dadi anggota PMC. Sing terakhir ora tundhuk karo hukum panangkaran internasional. Iki wong lanang, ora ana wong, malah ora ngakoni negara apa sing dilawan.
        1. Gvardeetz77
          Gvardeetz77 19 September 2022 13:36
          +5
          Kutipan saka: nikvic46
          Anatoly lan liya-liyane. Koe ketoke wong melek, tapi omonge kaya bocah. Aja bingung wong-wong militèr sing mlebu wajib militer karo sing dadi anggota PMC. Sing terakhir ora tundhuk karo hukum panangkaran internasional. Iki wong lanang, ora ana wong, malah ora ngakoni negara apa sing dilawan.

          Babagan "hukum panangkaran internasional ora ditrapake" Aku setuju, mesthine iki ditrapake kanthi lengkap kanggo PMCs lan ora saka zona, amarga padha ora dadi anggota FOGV, dheweke ora sah sanajan ing negara kita. Nanging istilah "kaping pindho lawless" isih bisa Applied kanggo replenishment anyar PMCs, amarga padha nampa kamardikan, siji bisa ngomong, "miturut konsep."
          Mungkin iki minangka langkah sing perlu, bisa uga ora, wektu bakal ngadili, nanging kasunyatan manawa paling ora 2 tumindak hukum dibutuhake: ​​ing PMC lan amnesti "eksklusif", mesthine, yen ora kaya suku Tumba-Yumba , dening Gusti Allah.
      2. Popov Artyom
        Popov Artyom 19 September 2022 21:52
        -3
        padha ditahan, nanging ora duwe status tawanan perang lan ora bisa.
        Iku kaya partisans ing Perang Donya II. Mateni prajurit ing sly? Dadi, bandit, tembak utawa gantung.
    3. solar
      solar 19 September 2022 11:14
      +8
      Foto-foto mantan penjahat sing wis nyerah wis diterbitake ing media Ukrainia. Pitungan iku prasaja - yen lenggah kanggo dangu, banjur ing Ukraina ngarepake bakal dirilis luwih cepet saka panangkaran, ana apa-apa kanggo ilang. Lan ora arep kanggo resiko kulit
      1. Hitriy Zhuk
        Hitriy Zhuk 19 September 2022 13:51
        +2
        "Media Ukraina" iki wis sinonim karo pasien madhouse sing wis nyekel ing Internet.
      2. g1v2
        g1v2 19 September 2022 18:52
        -1
        Apa isih ana sing pracaya media Ukraina saliyane enem pro-Kulon? Serius? belay Piye kabare hantu Kuev? nglirik
    4. Popov Artyom
      Popov Artyom 19 September 2022 21:50
      -1
      Miturut cara, dheweke ora dadi pejuang (sawise kabeh, dheweke ora kalebu ing Angkatan Bersenjata RF?) Lan dheweke ora bakal dadi tawanan perang. Miturut hukum internasional, dheweke minangka bandit bersenjata, sing bisa diadili miturut artikel sing relevan lan ora ana sing bakal ngganti.
  11. alexey alekseev_2
    alexey alekseev_2 19 September 2022 08:56
    -12
    Kita ora dadi sing pertama nggunakake pelajaran ing operasi khusus, Ukrainians ngeculake kabeh penjahat lan dicukur, malah sing paling frostbitten.
    1. ASAD
      ASAD 19 September 2022 16:28
      +2
      Lan apa, kabeh sing Ukrainians nindakake kanggo nyalin? Ora let suwe padha nuduhake Wagnerian, dheweke nggawe tawuran ing hotel, limang wong polisi lagi wae coped. Lan nalika ana atusan, ewu bakal bali?
      1. frog
        frog 19 September 2022 17:09
        -2
        Kabeh ora perlu, kit pertolongan cemas lan HARMs kanggo miwiti nglirik . Banjur kita bakal weruh, HIMARS modis bisa aran
  12. Stirbjorn
    Stirbjorn 19 September 2022 09:20
    +4
    Kanggo kabeh idealists kursi sing pracaya lungguh wong, akeh gruel, lan ora menowo karo video saka Osechkin, bab adat ing zona, aku bakal Quote saka Schweik
    Saiki, mung ngelawan: prajurit paling ala, sing ing wektu tentrem ora bisa metu saka ditahan, dadi sing paling apik ing perang. Aku elinga pribadi saka kompi XNUMX marching Silvanus. Kajaba iku, kedaden sing ora dina iku paukuman. Ya, paukuman apa! Aku ora isin nyolong kreuzer pungkasan saka kanca. Lan nalika dheweke perang, dheweke dadi sing pertama ngethok alangan kawat, njupuk telung tawanan lan nembak siji ing dalan, - dheweke ujar, dheweke ora menehi inspirasi marang aku. Angsal mêdal salaka agêng, lintang kalih dipun jahit, manawi botên dipun gantung ing salêbêting Dukel Pass, sampun dangu wontên ing platun. Lan mokal ora kanggo nyumerepi dheweke sawise perang. Sawise dheweke dadi sukarelawan kanggo pengintaian, lan patroli saka resimen liyane nyekel dheweke ngoyak-oyak mayit. Padha ketemu watara wolung Watches lan akeh dering ing wong. Digantung ing markas brigade.
    1. Hitriy Zhuk
      Hitriy Zhuk 19 September 2022 13:49
      0
      Inggih, padha duwe plus gedhe - sawetara wong melas.
      A jenis mundhut sing ora soko sing bakal rampung ilang.
    2. Pilat2009
      Pilat2009 20 September 2022 11:43
      +1
      Kutipan: Stirbjorn
      Kanggo kabeh idealists kursi sing pracaya lungguh wong, akeh gruel, lan ora menowo karo video saka Osechkin, bab adat ing zona, aku bakal Quote saka Schweik
      Saiki, mung ngelawan: prajurit paling ala, sing ing wektu tentrem ora bisa metu saka ditahan, dadi sing paling apik ing perang. Aku elinga pribadi saka kompi XNUMX marching Silvanus. Kajaba iku, kedaden sing ora dina iku paukuman. Ya, paukuman apa! Aku ora isin nyolong kreuzer pungkasan saka kanca. Lan nalika dheweke perang, dheweke dadi sing pertama ngethok alangan kawat, njupuk telung tawanan lan nembak siji ing dalan, - dheweke ujar, dheweke ora menehi inspirasi marang aku. Angsal mêdal salaka agêng, lintang kalih dipun jahit, manawi botên dipun gantung ing salêbêting Dukel Pass, sampun dangu wontên ing platun. Lan mokal ora kanggo nyumerepi dheweke sawise perang. Sawise dheweke dadi sukarelawan kanggo pengintaian, lan patroli saka resimen liyane nyekel dheweke ngoyak-oyak mayit. Padha ketemu watara wolung Watches lan akeh dering ing wong. Digantung ing markas brigade.

      Omong kosong apa sing digantung kanggo ngobrak-abrik mayit? Ya, nalika perang, meh kabeh wong duwe jam tangan Jerman utawa kotak rokok utawa pistol. Wong mati ora butuh.
  13. Max1995
    Max1995 19 September 2022 09:57
    +7
    ya wis. Sadurunge, iki ditulis babagan negara-negara Kapitalisme.
    Lan saiki kita duwe Imperialisme.
  14. tTshka
    tTshka 19 September 2022 10:02
    +1
    Dene aku, mulane yen padha kersa, ayo padha perang, TAPI ....
    Cetha manawa artikel lan kambuh sing serius kudu disaring lan ditinggalake ing bunk ...
    Lan nem sasi ora cukup. Inggih, yen mangkono, banjur paling ora nerjemahake menyang "kondisi khusus", ing mburi database
  15. COJIDAT
    COJIDAT 19 September 2022 10:03
    -6
    Topik kasebut ora jelas, nanging yen ana wong sing kejam sacara patologis, peran pesawat serangan mung cocog kanggo dheweke, lan luwih becik ngeculake uap menyang mungsuh.
    1. Master2030
      Master2030 19 September 2022 10:29
      +6
      Iku luwih kamungkinan kanggo ngeculake uap menyang komandan lan kolega.
  16. desimal
    desimal 19 September 2022 10:09
    -2
    Ing tembung, edition anyar saka Dirlewanger Brigade. ora
    1. Hitriy Zhuk
      Hitriy Zhuk 19 September 2022 13:45
      +1
      Apa iki ora bisa dianggep minangka batalyon penal aneh?
      1. desimal
        desimal 20 September 2022 09:44
        +2
        Kanthi pangerten sing, minangka wong Kristen, aku tansah pracaya ing nebus individu, kabeh gumantung carane padha digunakake. Yen ana Strafbataillon, prajurit kasebut kudu digunakake kanggo mbusak ranjau, nyerang target sing angel digayuh, utawa mbela posisi saka pasukan serangan sing akeh banget. Yen digunakake minangka prajurit biasa sing entuk remisi sawise nem sasi layanan, misale jek aku salah. Saben uwong nyebutake Perang Donya II, nanging iki beda-beda kahanan, ora ana mobilisasi, kerugian ora padha. Yen sampeyan kudu ngrekrut nakal, mbok menawa mbaleni nglanggar, banjur sampeyan scraping ngisor tong minyak.
        1. Pilat2009
          Pilat2009 20 September 2022 11:46
          -1
          Kutipan saka Decimalegio
          Kanthi pangerten sing, minangka wong Kristen, aku tansah pracaya ing nebus individu, kabeh gumantung carane padha digunakake. Yen ana Strafbataillon, prajurit kasebut kudu digunakake kanggo mbusak ranjau, nyerang target sing angel digayuh, utawa mbela posisi saka pasukan serangan sing akeh banget. Yen digunakake minangka prajurit biasa sing entuk remisi sawise nem sasi layanan, misale jek aku salah. Saben uwong nyebutake Perang Donya II, nanging iki beda-beda kahanan, ora ana mobilisasi, kerugian ora padha. Yen sampeyan kudu ngrekrut nakal, mbok menawa mbaleni nglanggar, banjur sampeyan scraping ngisor tong minyak.

          Sampeyan ora kudu ngeruk ing ngisor tong minyak. Ing Rusia, malah mobilisasi durung diumumake, ora kaya ing Ukraina. Bedane liyane yaiku batalyon penal ora sukarela.
          1. desimal
            desimal 20 September 2022 12:03
            0
            Sa adoh aku ngerti, tawanan ndhaptar kanthi sukarela lan iki dudu batalion pidana. Banjur wong-wong iki bakal dilebokake ing pangkat PMC bebarengan karo pejuang liyane. Apa sampeyan mikir iki bener???? Bener, ana sawetara kadurjanan, maling dudu pembunuh utawa pemerkosa, nanging yen sampeyan pengin duwe kanca kriminal ing jejere sampeyan sing mlebu mung kanggo nyuda paukuman ??????
  17. FoBoss_V
    FoBoss_V 19 September 2022 10:10
    + 10
    Aku elinga carane ing Februari Maret kabeh wong ngguyu lan nggegirisi nalika ing Ukraina padha wiwit Recruit wong saka koloni. Banjur otonocho, mikhalych ...
    1. Stirbjorn
      Stirbjorn 19 September 2022 11:15
      -4
      ya kaya "adu jago"
    2. Hitriy Zhuk
      Hitriy Zhuk 19 September 2022 13:44
      -8
      Padha ora mung "njupuk adoh", ana soko ing tingkat "padha dirilis everyone lan menehi wong trunks" (uga, padha wrote sing).
      Padha freaked metu saka iki.

      Iki mesthine ana ing tali.
  18. Master2030
    Master2030 19 September 2022 10:22
    + 15
    Antusiasme kirik sing ditahan saka penulis babagan rekrutmen bio-sampah kanggo bisnis serius, kanthi gampang, nggumunake. Kasunyatan kasebut ngomongake siji bab, ing Rusia ana masalah banget, banget, banget serius karo mbangun-up saka angkatan bersenjata ing ngarep, lan nggunakake biasa-biasa wae saka "jenderal" uga aggravates kahanan. Malah nalika Perang Donya II, penjahat ing ngarep minangka pangecualian. Saiki, siji kolega saka VO nelpon ing komet njaluk mobilisasi, minangka asil, kanggo-13, marang-40. Wong-wong iku "prajurit", sial.
    Nanging umume, rekrutmen ikan kecil Zonovsky, lan malah dalan tikus sing nasar, nuduhake yen mung prospek kanggo Rusia yaiku mobilisasi umum.
    Aku kelingan tembung saka film "Swara Bulan": "Aku ora perlu sabab suci."
    1. 72jora72
      72jora72 20 September 2022 13:33
      -1
      Anak kirik sing ditahan saka penulis babagan rekrutmen bio-sampah
      Sampeyan bakal nonton basa sampeyan, Pak. (Lan mandheg maca Goebels ing tutup).
      1. Master2030
        Master2030 21 September 2022 08:08
        -1
        Apa sing sampeyan tindakake ing ngisor kemul? Lambe ditarik?
  19. Santa Fe
    Santa Fe 19 September 2022 10:31
    + 12

    Kasunyatan "pengampunan" kasebut kanggo tawanan sing disalahake utamane serius tegese negara kasebut nglanggar hukum dhewe.
    1. g1v2
      g1v2 19 September 2022 18:55
      +1
      Angger-anggering Toret ditulis dening wong ing basis saka selaras karo kasunyatan lingkungan. Yen angger-anggering Toret ora netepi, banjur dibuwang menyang tong sampah lan sing anyar diadopsi. Iki dudu sapi suci.
      1. mordvin 3
        mordvin 3 19 September 2022 19:53
        0
        Kutipan saka: g1v2
        Yen angger-anggering Toret ora netepi, banjur dibuwang menyang tong sampah lan sing anyar diadopsi. Iki dudu sapi suci.

        Lan ing ngendi hukum iki, miturut pemilik perusahaan bisa nyewa tawanan kanthi amnesti sakteruse lan hak ditembak amarga nglanggar disiplin tenaga kerja?
      2. Popov Artyom
        Popov Artyom 19 September 2022 21:57
        -3
        Bener, nanging ing ngendi "hukum anyar" iki? Rusia wis dadi tiron saka negara - kabeh wis rampung ing telpon saka ndhuwur, lan ora miturut hukum.
  20. smaug78
    smaug78 19 September 2022 11:55
    -2
    Penulis, kabeh sing sampeyan jelasake ing artikel kasebut minangka nglanggar KUHP. Ing gilingan sapa sing sampeyan tuangake banyu?
    1. bk0010
      bk0010 19 September 2022 12:29
      0
      Kutipan saka smaug78
      Penulis, kabeh sing sampeyan jelasake ing artikel kasebut minangka nglanggar KUHP. Ing gilingan sapa sing sampeyan tuangake banyu?
      iya ta? Artikel apa? Telpon nomer kasebut.
      1. smaug78
        smaug78 19 September 2022 14:09
        +1
        Mulai karo mercenary lan apa sampeyan bisa narik kawigaten zk. Kadospundi cariyos ingkang kados makatên punika dipun damêlakên, ing pundi panguwasa jajahan sami ningali.
        1. bk0010
          bk0010 19 September 2022 16:04
          +2
          Kutipan saka smaug78
          Mulai karo mercenary lan apa sampeyan bisa narik kawigaten zk. Kadospundi cariyos ingkang kados makatên punika dipun damêlakên, ing pundi panguwasa jajahan sami ningali.
          Oh, maksud sampeyan ... Aku panginten sampeyan tegese nulis artikel iki minangka kejahatan.
        2. Pilat2009
          Pilat2009 20 September 2022 11:50
          0
          Kutipan saka smaug78
          Mulai karo mercenary lan apa sampeyan bisa narik kawigaten zk. Kadospundi cariyos ingkang kados makatên punika dipun damêlakên, ing pundi panguwasa jajahan sami ningali.

          Tentara bayaran ngrembaka ing kabeh negara.Legiun Asing Prancis ora kajaba.
          1. smaug78
            smaug78 20 September 2022 22:38
            -3
            Apa sampeyan bisa menehi conto babagan merekrut ZK ing Prancis?
  21. landasan pacu-1
    landasan pacu-1 19 September 2022 12:50
    +4
    Kasunyatan babagan rekrut kontingen khusus kasebut menyang NWO akeh banget. Nalika sadurungé padha nulis bab kahanan sing padha ing Ukraina, ana badai nesu lan moyoki. Lha saiki wis beda...
  22. Komentar wis dibusak.
  23. Adagka
    Adagka 19 September 2022 13:07
    +7
    Kutipan: Okolotochny
    Secara harfiah "wingi" sedulur-sedulur pseudo-komunis sampeyan ing VO nyenyamah karyawan Pengawal Rusia ing artikel, nelpon kabeh jeneng ... lan "praetorians" (iki paling ora mbebayani) lan julukan liyane. Deleng utamane ing artikel kanggo dina preian BB lan FSVNG, tanggal 27 Maret. Iki pisanan.
    Kapindho - ora seneng narapidana perang??? Dadi apa masalahe? Kabeh sing dianggep sedulur komunis, dipimpin dening Stasik, menyang kantor pendaftaran militer lan sukarelawan. Apa sampeyan ngelingi lagu kasebut? Relawan Komsomol. Dadi buktikake "cita-cita" lan "prinsip" sampeyan kanthi tumindak? Lan sampeyan ora duwe. Sampeyan mung duwe siji prinsip - Zvizdet karo utawa tanpa saka sofa.

    Miturut analogi sampeyan, sing pisanan ing kantor registrasi lan pendaftaran militer ora kudu dadi komunis, nanging anggota unit kasebut, saliyane, dheweke wis sinau carane mlaku ing rangking kanggo milih, bakal migunani ing ngarep.
    Tentara liyane bakal metu (sanajan ora jelas menyang ngendi sing pertama) ...
    Nanging ana sing ora weruh antrian ing registrasi militer lan kantor pendaftaran kasebut macet ing palung anggaran.
  24. Meksiko.29
    Meksiko.29 19 September 2022 13:41
    +4
    Aku ora nuduhake semangat, para narapidana bakal nampa pengalaman tempur lan wong-wong sing isih urip banjur bakal bali, lan jelas ora kabeh wong bakal njupuk dalan koreksi. Konflik mabuk sing padha nalika digawa metu saka zona NVO bakal mesthi, nanging yen nganggo gaman ...
  25. Hitriy Zhuk
    Hitriy Zhuk 19 September 2022 13:42
    -2
    Kanthi kontrol sing tepat, iki bisa dideleng minangka varian panebusan kanthi getih.

    We manggon ing masyarakat ngendi "mowing" meh wani.
    Lan ing kene padha lungguh nganggur.
    Dadi padha mati utawa entuk manfaat. Lan kanthi sukarela.
  26. Komentar wis dibusak.
  27. DienBienPhu
    DienBienPhu 19 September 2022 17:20
    0
    Iku wektu kanggo nindakake soko kanggo nebus
  28. DeadPahom
    DeadPahom 19 September 2022 18:34
    -2
    Kanthi solidaritas karo sing nesu! Sawise kabeh, apa sing kedadeyan? Sawise limang nganti sepuluh taun dikunjara, kita njaluk saka mantan tahanan full-fledged hukum-abiding warga sing pindhah menyang panggangan roti, munggah kanggo lathe, dadi tukang bangunan trampil, Doctors lan guru. Lan sapa sing bakal entuk masyarakat sawise nem wulan ing garis ngarep? Sing jelas yen bali menyang omah, dheweke bakal mateni warga sipil kanthi semangat sing tikel. Aku yakin manawa ana studi ilmuwan Inggris babagan topik iki.
  29. realis
    realis 19 September 2022 19:48
    0
    Perang ora mlaku-mlaku ing taman karo bocah wadon. Wong-wong sing arep tekan kono kudu duwe kesempatan kaya ngono, lan luwih-luwih ana insentif sing arupa pengampunan. Good luck kanggo kabeh sing perang,
  30. odisey3000
    odisey3000 19 September 2022 20:58
    -4
    Dear, apa padha nuduhake ketoke recruitment saka narapidana kanggo PMCs, liyane palsu ngirim ukrofascists saka departemen operasi khusus lan dibuwang menyang weteng saka Internet lan ngangkat munggah dening strategists kursi .. Aku mung ora ngerti sing ing a publikasi sing dihormati ora ana sing bakal nindakake sensor internal kanthi ngeculake materi kasebut On the air, publikasi sing dihormati ngutip dheweke, lan ing ngisor iki komentar kaya ngono. Apa jenis narapidana, maniac, pedofil lan kanibal lan kriminal sing sampeyan tulis ing PMCs? recruitment menyang perusahaan militèr ajeni iki. Sampeyan kudu piye wae menehi hasil karo penulis libel iki lan mangerteni sing penulis iki dianggo kanggo. Ngidini nulis sawetara Urut saka Wishlist katon nang endi wae., Dipasang ing Kyiv., Lan pouring lendhut. ing perusahaan militèr iki kang pejuang sing dying kanggo Rusia iku perlu kanggo Ngurutake metu panguwasa wewenang piye wae lan pabrik kang pseudo-patriot iki pour banyu ing, misale jek kaya kang rooting kanggo Motherland.
    1. Popov Artyom
      Popov Artyom 19 September 2022 22:00
      +1
      Outpouring buta huruf sampeyan minangka isi palsu kanggo nggawe kesan yen Rusia ora duwe otak.
    2. Pilat2009
      Pilat2009 20 September 2022 11:53
      +1
      Kutipan saka: odisey3000
      Dear, apa padha nuduhake ketoke recruitment saka narapidana kanggo PMCs, liyane palsu ngirim ukrofascists saka departemen operasi khusus lan dibuwang menyang weteng saka Internet lan ngangkat munggah dening strategists kursi .. Aku mung ora ngerti sing ing a publikasi sing dihormati ora ana sing bakal nindakake sensor internal kanthi ngeculake materi kasebut On the air, publikasi sing dihormati ngutip dheweke, lan ing ngisor iki komentar kaya ngono. Apa jenis narapidana, maniac, pedofil lan kanibal lan kriminal sing sampeyan tulis ing PMCs? recruitment menyang perusahaan militèr ajeni iki. Sampeyan kudu piye wae menehi hasil karo penulis libel iki lan mangerteni sing penulis iki dianggo kanggo. Ngidini nulis sawetara Urut saka Wishlist katon nang endi wae., Dipasang ing Kyiv., Lan pouring lendhut. ing perusahaan militèr iki kang pejuang sing dying kanggo Rusia iku perlu kanggo Ngurutake metu panguwasa wewenang piye wae lan pabrik kang pseudo-patriot iki pour banyu ing, misale jek kaya kang rooting kanggo Motherland.

      Layanan penet PMC Wagner ora mbantah video kasebut kanthi pidato Prigozhin sadurunge
  31. Vasya Vaskin
    Vasya Vaskin 19 September 2022 22:35
    0
    Alami, ora ana sing bakal nglilani dheweke lunga sajrone nem wulan. Padha bakal perang nganti perang rampung.
    Ing wektu iku, ora ana wong sing isih urip saka tahanan sing direkrut.
    Ditilik saka gambaran perang pisanan, umume perang nganggo lading, kaya batalion penal ing aliansi.
  32. Okakakiev
    Okakakiev 19 September 2022 22:42
    +1
    Pidhato eloquent lan persuasif. Tahanan, minangka wong sing wis siyap ngliwati wates, bisa dadi pejuang sing apik. Ing Perang Donya II, sawetara wong perang heroik. Sawetara mowed. Iku faktor manungsa
    1. futurohunter
      futurohunter 20 September 2022 10:25
      +1
      Akèh-akèhé saka mantan penjahat sing perang heroically ing Perang Donya II, lan malah nampa penghargaan, bali menyang aktivitas pidana biasanipun sawise perang.
  33. tsvetahaki
    tsvetahaki 19 September 2022 23:27
    +2
    Ayo pindhah menyang pitakonan sabanjure. Mesthi, yen aku dadi tahanan, aku bakal ngimpi gabung karo tim sing ramah iki supaya ora mung bisa nebus utangku menyang Tanah Air, nanging uga bisa mbayar maneh kanthi bunga.

    Iki ora humor? Apa ngimpi nebus utange menyang Tanah Air???
    Utawa tinimbang 10-15-25 taun, bali sawise setengah taun, entuk pengalaman pertempuran, dadi pahlawan, ngatur klompok angkara heroik diatur? Kanthi risiko kesehatan sing luwih murah tinimbang sawise 10-20 taun ing koloni? Kanggo bali enom lan sehat - kita duwe losses cilik :), wong dilindhungi - utawa ing 10 taun iku DIJAMIN bali wrecked karo tuberkulosis?
    Kepiye carane sampeyan bisa yakin ...
  34. Kanca Kim
    Kanca Kim 20 September 2022 00:26
    -1
    Kutipan: Tim
    ing bab 8-10 sasi, nalika padha bali saka NWO Ukraina, kene ing Rusia bakal teka maneh kanggo angker!

    Yen soko bakal kelakon ing syarat-syarat wutah saka angkara, banjur paling kamungkinan ing tingkat kesalahan statistik.
    Nanging pamrentah ora nutup mata babagan tingkat kejahatan sing ditindakake dening para migran.

    78% rudo pekso ing Moskow ditindakake dening para migran (miturut Petrovka 38).

    Pembunuhan, perdagangan narkoba, rudo pekso bocah, wanita tuwa (elinga rudo pekso lan pembunuhan nenek cedhak Sergiev Posad) - kabeh iki minangka karya para migran.
    Nanging pers, loro resmi (Solovtev, Kiselev) lan liberoid (Rain, Sobchak-jaran, lan sapiturute) padha solidaritas kanggo nyepetake kasunyatan egregious iki.

    Para narapidana dèrèng wangsul saking ngajêng, lajêng mêngsah, kadosdene ing papan ingkang dipun cêthèkakên sêmbaripun sasaminipun.
  35. gromit
    gromit 20 September 2022 00:36
    -4
    Secara resmi, sampeyan dadi tahanan sing mbebayani banget sing lolos saka koloni.
    Dina iki - luwih apik narapidana ing trenches tinimbang anak-anakmu.
    Lan sesuk - ora ana wong, ora ana masalah, utawa sampeyan pengin mlaku ing jejere anak sampeyan?

    Iku apik kanggo mikir sadurunge nindakake kaya iki.
    1. Popov Artyom
      Popov Artyom 20 September 2022 03:41
      0
      Ora, padha njaluk ngapura.
      Nanging kabeh padha ngebom lampus. Sembarang penolakan, nyingkirake - eksekusi. Iki pancene batalyon penal, saka ngendi sampeyan ora bisa ninggalake kanggo nem sasi. Mulane, ora ana sing ngurus lan nglilani wong-wong mau menyang ngendi dheweke bakal wedi ngirim personel militer biasa. Dheweke isih bakal nuduhake awake dhewe ngluwihi kekejeman lan kekejeman. Escalation saka panganiaya ing unit padha tansah burst metu dening sikap marang kasunyatan lan liyane.
      1. gromit
        gromit 20 September 2022 09:29
        -2
        Nganti saiki, pardon mung diwenehake sacara anumerta utawa amarga cacat. Aku ora pracaya ing atraksi loman saka negara. Iku bakal rauh dadi cetha sing mung dina nalika sampeyan mbukak kanggo serangan diitung ing "setengah taun". Yen perang rampung ing 3 sasi, apa sampeyan bakal nglilani sampeyan? Lan yen terus nganti 3 taun, apa dheweke bakal nglilani sampeyan?
        Nanging, sampeyan bakal seneng banget karo musisi nganti sampeyan nglanjutake kontrak lan lunga menyang Republik Afrika Tengah, lan saka ing kono sampeyan bakal mlayu.
        1. Popov Artyom
          Popov Artyom 20 September 2022 15:42
          -2
          pardons teka saka Moscow, lan padha supaya metu saka zona ing "jaminan" kanggo Wagner.
          1. gromit
            gromit 20 September 2022 16:30
            -2
            Iki mung ing film Hollywood. Presiden lungguh lan nulis wong bebas))
            Aku luwih percaya yen sing setuju ditransfer menyang koloni sing kapisah ing tapel wates karo Ukraina. Lan saka ing kono wis dipasrahake marang Wagner, tanpa dokumen.
            Sing, ngerti penyayang domestik kanggo nutupi bokong, Aku pracaya. Yen ana apa-apa - Layanan Penjara Federal ora ana hubungane, narapidana dhewe bisa lolos.
            Lan "warga sing katon kaya wong liya" ora ana hubungane.
            Umumé, ora ana sing duwe apa-apa lan ora tanggung jawab apa-apa.
            Tahanan mlayu dhewe, dheweke mlebu ing zona NMD, dheweke nemokake senjata sing ditinggalake dening Angkatan Bersenjata Ukraina, dheweke dhewe nyerang Angkatan Bersenjata Ukraina, dheweke mati.
            Zek wis rampung, dadi kaya narapidana.
            1. Popov Artyom
              Popov Artyom 20 September 2022 18:16
              -1
              Sampeyan ora maca artikel kanthi apik, ketoke. Mangkene pangandikane saksi mata:

              Kutipan: Zek

              "Saka ing kana, ing kontrol sing ketat lan kanthi rahasia (kabeh dokumen ditampa lan disimpen ing aman saka Departemen Khusus - departemen akuntansi khusus, sing dumunung ing bangunan sipil ing njaba zona), "pardons" ditandatangani dening Panglima Tertinggi. kanggo 200 wong teka. Makalah-makalah iki ora digawa menyang zona, nanging iki pancen kedadeyan.
              Minggu kasebut, sadurunge lampu mati, truk KamAZ militer teka ing koloni lan njupuk wong-wong iki. Dheweke, ternyata, saiki wis resmi gratis.
              1. gromit
                gromit 20 September 2022 18:28
                -1
                Aku maca artikel kanthi apik.
                "ing kontrol ketat lan ing rahasia, disimpen ing aman pardon", kang ora ana siji wis weruh, nanging padha temtunipun pracaya sing padha ana.
                Lan serfs pitados bilih pejabat ala nyolong lan ndhelikake layang kraton ing pambusakan langsung saka serfdom lan ditokake free tanah kanggo saben wong kanggo nggunakake pribadi.
  36. Old_Major
    Old_Major 20 September 2022 07:43
    -6
    Artikel omong kosong. Penulis jelas seneng fantasi lan seneng karo gagasan sing murah. PMC - kantor sing rada gampang mlebu tinimbang sekolah militer. Lan penulis luwih nindakake supaya - kanggo saiki PMCs minangka yard wacana kanggo kabeh jinis kriminal. Katon kaya artikel sing dibayar.
    1. futurohunter
      futurohunter 20 September 2022 10:22
      +2
      Ing panggonan komandan PMC, aku mesthi ora bakal njupuk kriminal, preduli saka artikel. Paling ora, sampeyan duwe risiko ngganggu misi tempur, disiplin lan rampokan sing kurang, lan, paling ora, ditembak ing mburi nalika perang. Lan ora perlu tembung pompous. Wong ora mung entuk tenggat wektu
  37. Mazunga
    Mazunga 20 September 2022 07:47
    -2
    apik luck kanggo lanang, iku pilihan apik kanggo metu saka trip bisnis))) nem sasi nanging ora luwih saka tag, lan yen sampeyan patang puluh taun lan padha nulis tiket kanggo 20 taun, banjur sampeyan ' maneh wis mulih, mesthi, kok ora mlumpat sadurunge lonceng, mung kuldi sing lungguh))) ing kasus apa wae saka zk, prajurit sing luwih apik bakal luwih apik tinimbang unit personel bazaar sing ditapis, ora ana wong sing gelut nganti pungkasan ( iki musisi sukarelawan lan bagean kapisah saka pasukan kita kaya Pengawal Rusia), lan ana wong bejat miturut pilihan 500, sanajan iku bass pindho karo pengalaman))) uga, ya, padha ora ngomong apa sampeyan kudu. moto ing soraket kanggo apartemen lan pensiun)
  38. Alexander X
    Alexander X 20 September 2022 08:33
    -3
    Wong-wong padha kaparingan kalodhangan kanggo ngumbah kadurjanan nganggo getihe dhewe. Iki tobat paling aktif! Lan tegese wong-wong iki wis siyap kanggo urip sing jujur, mbayar nyawane, yen dumadakan ora beruntung. Lan saliyane mratobat, dheweke bakal nggawa keuntungan sing nyata. Tinimbang wis ngladeni wektu, kanggo njupuk munggah lawas ... Aku sarujuk inisiatif Prigogine.
    Nanging para aktivis hak asasi manungsa saka St Petersburg, sing bubar ngirim statement menyang Kejaksaan Agung babagan ilegalitas rekrutmen kaya ngono kanggo perang, nisthaku. Padha pengkhianat. Padha sijine teken ing gembong saka usaha apik
    1. Jager
      Jager 20 September 2022 13:43
      +1
      Aku pancen ora ngerti, apa hubungane mratobat lan apa sing ngalangi sampeyan njupuk sing lawas sajrone nem wulan?
  39. Brandashmg
    Brandashmg 20 September 2022 09:50
    +1
    Kaya sing dikandhakake, nyopot salib, utawa nganggo celana ...

  40. futurohunter
    futurohunter 20 September 2022 10:19
    +1
    Cho t Aku mangu ... Padha njaluk menyang zona ora mung kaya sing, nanging kanggo tartamtu "kasus". Mesthi, ana persentase cilik wong sing acak (kanggo "ngluwihi pertahanan diri", lsp). Nanging pitakonan muncul: kepiye manawa PMC njupuk wong sing nglanggar hukum, lan paling asring sengaja? Apa ombone bakal padha bener tindakake pesenan, bakal padha miwiti gelaran ing antarane piyambak, bakal padha njarah-rayah lan nindakake Kadurjanan perang, lan sawetara malah bisa cacat ing sisih mungsuh? Psikologi narapidana lan psikologi profesional militer rada beda. Lan titik kene ora malah ing artikel "bener". Sanajan artikel kasebut ditulis dening "pangareping editor," aku duwe keraguan serius babagan iki ... Lan, kanthi cara, nalika Perang Patriotik Agung, akeh mantan penjahat sing ana ing ngarep. Sajrone perang, padha jujur ​​perang, nanging sawise perang ... padha bali menyang "kerajinan biasanipun". Lan akeh liyane karo senjata
  41. 123_123
    123_123 20 September 2022 10:33
    +1
    Kutipan: Stas157
    Aku panginten sing profesional militèr dhuwur padha gelut ing PMCs, nanging ternyata kriminal lan renegades sing mutusaké kanggo ngalahake mati istilah.

    Pitakonan. Kenapa mobilisasi mung nem sasi? Banjur sapa sing kudu perang? Donbass mobiles ora diijini kanggo mulih, nanging iki olèh.

    Pembunuh lan pemerkosa, sing naluri dhasar ora diwatesi dening apa wae lan malah dening hukum, bali menyang urip sipil, suwene bisa tahan nganti kekejaman anyar?
    Apa para korban kekerasan bakal marem karo panjelasan yen "wong jujur" saiki wis nindakake iki marang dheweke, sing tukang masak wis menehi indulgensi? Utawa kaya: "Ngerti - dheweke perang kanggo sampeyan."

    Ya, aku kepengin weruh apa sing bakal ditindakake para penjahat sajrone nem sasi. Karo wong-wong sing tetep urip lan ora bakal tetep ing pangkat PMCs. Apa dheweke bakal bali menyang wong normal lan dadi ancaman kanggo masyarakat? Wayahe iki ora bisa dimangerteni.
    1. sirah
      sirah 20 September 2022 11:04
      0
      bakal ana sawetara wong ... sawetara wong saben atus ... padha dijupuk ana kanggo iki.
  42. futurohunter
    futurohunter 20 September 2022 11:02
    +2
    Ya, aku kelingan. Aku njabat ing Tentara Soviet ing batalion konstruksi. Dadi, ing "kontingen" kita ana sawetara wong lanang sing semi-kriminal lan mantan kriminal. Lan apa aku weruh? Nyoba kanggo mutusake ing endi wae "miturut konsep", disassembly, "mriksa" kanggo pamula, nyolong, mung meanness dhasar (hey, ngendi pakurmatan militèr ?!), nyoba dening wong kanggo dadi "godfather" lan miwiti "enem", chefir lan umume nggoleki sing saka kanggo mabuk lan "smear" lan "charms" liyane saka donya pidana. Kanggo akeh, tentara minangka kesempatan kanggo ora mlebu penjara. Lan ing hazing, omong-omong, "sedulur-sedulur sing ora kriminal" sing paling akeh sing kudu disalahake. Lha, kepiye sampeyan seneng karo "pejuang" iki?
  43. Nitarius
    Nitarius 20 September 2022 11:03
    0
    Kasunyatan sing negara .. digawe iku bisa! iku wis apik ... lan ana, minangka Gusti Allah bakal!
    1. Jager
      Jager 20 September 2022 13:40
      -1
      Lan ing ngendi "negara" umume?
  44. sirah
    sirah 20 September 2022 11:03
    +2
    Ing bagean pungkasan, penulis bingung titik 1 lan 2 ing panggonan. Padha perang supaya uga amarga FIRST, lan iki bab utama: SINGIH-TINGKAT PROFESIONAL MILITER. saka wayahe nggawe, kabeh konflik militèr, ora ana siji dijupuk ana, aku ngerti, supaya bisa ngomong, saka "wong pisanan". Sing saiki direkrut ing zona wis ora ngadeg jejere saben sasi, malah loro ancang-ancang ora bakal padha cedhak. Kanggo minyak wangi sing larang lan mobil sing apik, aku uga bisa nguciwani sampeyan, dheweke duwe kabeh iki, uga real estate, kalebu ing luar negeri. Mesthine, ora kanggo wong-wong sing "wis seminggu ora setahun", nanging kanggo wong-wong sing wis pirang-pirang taun, sing wis duwe jabatan, lsp. Bener, kanggo mobil sing apik, apartemen, minyak wangi lan liya-liyane sing padha menyang PMC, dheweke kerja ing kana ora kanggo upah minimal lan ora kanggo 200 rubel.
  45. Kmon
    Kmon 20 September 2022 12:41
    -2
    Hmm. Nalika tawanan hard-serving bali saka perang, rakulino kanggo njupuk lan matèni ... Iku bakal kaya ing 90s.
    1. Plumbarius
      Plumbarius 20 September 2022 17:53
      +1
      Lan sapa sing ngandhani sampeyan bakal bali? Wong sing padha karo Prigogine ora janji apa-apa babagan iki ...
  46. Komentar wis dibusak.
  47. Jager
    Jager 20 September 2022 13:33
    0
    Perang bakal mungkasi. Lan ing ngendi para tahanan sing duwe pengalaman tempur bakal lunga?
    Wong sing wis rusak psyche lan masalah dadi perang, ing ngendi kadhangkala "gendheng" bisa gampang pindhah metu saka wong temen kuwat. Pitakonan - kenapa? Utawa kita wis entek prajurit kontrak, cadangan militèr, segara enom lan isih cukup pas pensiunan militèr lungguh metu celonone ing pangayoman? Apa SVO iki umume ngirim tawanan ana karo tentara yuta ??? Apa sing ditindakake PMC iki ing negara kita, lan nyatane, kanthi sah, minangka tatanan bersenjata ilegal, kanggo layanan sing umume kita duwe istilah? Utawa kaya karo coronavirus - misale jek ana epidemi, nanging kaya-kaya ora ana, kaya-kaya ana karantina, nanging kaya-kaya ora ana sing ngenalake ...
    Kepiye Yegor Letov,
    “Tegese sinau nembak,
    Iku tegese bali lan urip kaya spring
    Biasane gampang mateni...”.
    1. Popov Artyom
      Popov Artyom 20 September 2022 18:19
      -4
      Ora ana sing pengin mbela clique kleptokrasi Putin, sing penting. Sukarelawan diklumpukake nem sasi, direkrut kanggo 2 divisi saka kabeh Rusia. Saiki dheweke bakal nyoba perang kanthi paksa kanggo oligarki kanthi mobilisasi parsial. Kayane ing wulan Oktober ora ana kantor registrasi lan pendaftaran militer sing ora diobong.
  48. igorka357
    igorka357 20 September 2022 16:42
    +2
    Dhuh Gusti, apa kang dadi omong kosong, nguningani jatining narapidana, mangkana iku, dudu dening pangrungu, lan luwih-luwih wong narapidana rtsd, lan wong kang, kaya kang kapangandikakake ing prahara lan shiz.. banjur pracaya marang aku. , kang bakal Feed sampeyan bebener sing perlu, nanging bakal ana siji bab ing sirah, bab utama ing sisih, lan malah karo gedhe, lan banjur kita bakal weruh .. RCC ora bakal nyuwek vena kanggo wong. , sembarang kerjasama karo administrasi iku zapad kanggo wong kuwi. Padha Cut trenches karo lading, nanging padha mbokmenawa turu ing trenches, utawa padha tanpa senjata? Clownery dening Gusti Allah.
    1. Popov Artyom
      Popov Artyom 20 September 2022 18:21
      -3
      Dadi ya, dheweke katon nyerah. Nanging iki ora nyegah wong-wong mau saka recruiting lan nglaporake replenishment sukses kanggo ndhuwur.
  49. igorka357
    igorka357 20 September 2022 16:47
    0
    Ahhh, dadi iki Staver, nah, tukang crito isih padha, dheweke duwe divisi NATO sing gelut ing Ukraina, mung dheweke dilaporake babagan iki ..
  50. Plumbarius
    Plumbarius 20 September 2022 17:47
    -1
    Aku tansah mikir yen masalah militer kudu dirampungake dening militer, nanging nalika dheweke menyang Zona lan nyewa tahanan ing PMC ... siji wayahe bisa nyuda grup liyane. Antarane militer, ana cukup "hucksters" karo epaulettes, lan liberal sing duwe wewenang lan akses kanggo informasi rahasia lan ana ing printah saka unit khusus. Mulane, NWO saiki lagi ... kanggo ngusir kadhemen saka awak, sampeyan kudu anget suhu ing kamar mandi ... nanging iki minangka kesimpulan pribadi lan aku ora ngetrapake sapa wae ...