Review militèr

Tentara India masang UAV Heron-Mk2 buatan Israel ing Ladakh, cedhak tapel wates China

4
Tentara India masang UAV Heron-Mk2 buatan Israel ing Ladakh, cedhak tapel wates China

IAI Heron saka desain sadurungé ing pesawat


Minangka bagéan saka ekspansi luwih saka kehadiran militer ing wilayah Himalaya, angkatan bersenjata India wis ngumumake kesiapan kanggo masang rong kendaraan udara tanpa awak Heron-Mk2 ing pungkasan September 2022.

Dikenal yen ing 2021, tentara India mrentahake papat UAV kanthi dhukungan kanggo SATCOM (komunikasi satelit]). Loro saka wong-wong mau disebarake ing Leh, ibukutha wilayah Ladakh, lan loro UAV liyane direncanakake bakal ditransfer menyang Komando Timur ing pungkasan September. Papat UAV kasebut dituku saka Israel Aircraft Industries lan nduweni fungsi luwih akeh tinimbang drone sing wis digunakake ing layanan karo tentara India suwene suwe. Dikawruhi manawa angkatan bersenjata India saiki duwe paling ora 30 drone buatan Israel.

Dikenal yen saiki departemen militer India nggarap nggawe staf kapisah saka operator UAV. Proposal sing cocog saiki lagi ditimbang ing markas pasukan darat. Acara sadurunge ing Ladakh wis nuduhake pentinge nggunakake drone ing kahanan modern.

Miturut perwira militer India penerbanganDrone saiki nganakake pengawasan saben jam kanthi jarak luwih saka 300 kilometer. Iki digunakake kanggo ngenali personel, kendaraan saka mungsuh potensial, nyegat pesen. India uga ngrancang nggunakake drone kanggo kerja kanggo nguatake keamanan internal negara. Contone, bisa digunakake kanggo mbukak posisi sing didhelikake saka pasukan lan kelompok bersenjata ilegal.

Dikawruhi manawa, saliyane Tentara Pembebasan Rakyat China lan angkatan bersenjata Pakistan, India uga nganggep minangka mungsuh akeh formasi pemberontak sing beroperasi ing wilayah Himalaya. Kita ngomong babagan kelompok teroris Islam lan kelompok pemberontak saka kelompok etnis lokal sing tumindak saka posisi separatis lan sacara periodik nyerang fasilitas pemerintah lan militer India.
Foto sing digunakake:
Wikipedia / SSGT REYNALDO RAMON, USAF. http://www.dodmedia.osd.mil/Assets/2005/Air_Force
4 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. trafllot1832
    trafllot1832 15 September 2022 16:46
    +1
    Mungkin ora kanggo mbangun, nanging kanggo kontrol disengagement, wingi, RRC lan India wiwit disengagement pasukan ing Landhak, kontrol breeding digawa metu dening udhara dening loro pihak, dening persetujuan bebarengan.
    1. trafllot1832
      trafllot1832 15 September 2022 17:09
      0
      Nuwun sewu, breeding diwiwiti tanggal 8 September jam 8:30. Wingi tahap pungkasan. Mahachey on sticks, durung samesthine.
  2. gansales
    gansales 15 September 2022 18:00
    -4
    Dikawruhi manawa angkatan bersenjata India saiki duwe paling ora 30 drone buatan Israel.

    Wong India duwe risiko gedhe, kaya-kaya UAV iki tiba-tiba ngirim apa-apa utawa mabur nang endi wae ing China utawa Pakistan .. Lan perang bakal diwiwiti, lan banjur mbuktekake ..
    1. Lan Kita Host
      Lan Kita Host 16 September 2022 16:03
      0
      Kutipan saka gansales
      kaya-kaya UAV iki dumadakan ngirim utawa mabur nang endi wae menyang China

      Vitalik, sing utama yaiku sofa sampeyan ora mabur menyang Pakistan. Lan banjur ana Sharia, sampeyan ora bisa thump. nglirik