Review militèr

Laksamana Rear Amerika: Angkatan Laut AS ora duwe dana anggaran sing cukup kanggo nindakake perang ing rong arah

15
Laksamana Rear Amerika: Angkatan Laut AS ora duwe dana anggaran sing cukup kanggo nindakake perang ing rong arah

Anggaran Angkatan Laut AS diwatesi, dana langka, lan prioritas kudu diganti kanggo entuk asil. Iki nyatakake ing wawancara anyar dening Charles A. Williams, mantan Asisten Sekretaris Angkatan Laut kanggo Energi.


Wicara Rear Admiral Williams ngemot informasi yen Angkatan Laut AS mbutuhake restrukturisasi dhasar, amarga infrastruktur angkatan laut saiki mbutuhake dhuwit luwih akeh kanggo pangopènan tinimbang sing dialokasikan kanggo tujuan iki. Nyatane, ternyata jumlah multi-nilai sing nandur modal ora cocog karo efektifitas pasukan Angkatan Laut. Mulane, miturut logika pejabat Amerika, supaya efisiensi luwih dhuwur, luwih akeh dana dibutuhake ...

Charles Williams uga menehi komentar manawa AS ora bisa perang maneh ing rong sisih - karo Rusia lan China. Saka mungsuh kasebut, miturut dheweke, China mesthine kudu dadi sorotan.

Ayo langsung menyang nomer. Saiki, Angkatan Laut AS duwe 296 kapal, sing 39 ditandhani kanggo dinonaktifake amarga kondisi teknis sing ora apik. Kongres AS nuntut penyebaran 355 kapal nglawan, masing-masing, 355 unit China. armada. Nanging, ing mangsa ngarep Beijing ngrancang kanggo ngowahi angka iki dadi 420. AS nyoba ngupayakake China babagan iki.



Ing marine penerbangan bab dadi luwih rumit. Kesiapan kurang saka 70% (kaya sing dikandhakake, kita bakal duwe masalah ...), infrastruktur rusak banget lan mung 50-70 persen sing dijaga. Minimal Departemen Pertahanan mbutuhake tingkat layanan 80 persen. Sawetara bangunan rusak amarga umure lan didandani kanthi cepet lan kudu dibongkar. Biaya kanggo menehi ganti rugi kanggo mundhake tingkat banyu ing Pantai Timur nambah masalah. Kanggo ngatasi masalah pangopènan sing ditundha mbutuhake pendanaan sing padha karo biaya kapal induk nuklir.

Dana anyar uga dijaluk kanggo latihan, ndandani, mbongkar peralatan lan ngisi pasokan. Portofolio pesenan laut kira-kira meh setengah triliun dolar. Lan jumlah kasebut, kaya sing dikandhakake ing departemen militer Amerika, ora cukup kanggo mbentuk armada sing bisa "perang ing rong front." Ing wektu sing padha, isih durung jelas apa angka sing tepat sing dikarepake para pejabat departemen iki kanggo nambah anggaran Angkatan Laut AS. Kanthi napsu finansial sing akeh banget, jumlah kasebut bisa dadi astronomis sanajan dibandhingake karo angka pendanaan sing saiki ana ing Angkatan Laut AS.
Pengarang:
15 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Nexcom
    Nexcom 15 September 2022 18:38
    +6
    lan kok pen sadurunge njabut maneh whines sing ana lack saka budget? bakal padha nyetak.
    1. Mythos
      Mythos 15 September 2022 19:28
      +2
      Supaya padha whine babagan, padha pengin dhuwit kanggo mesin print liyane lan menyang kanthong tengen. Lan siji-sijine padha ngakoni yen ora ana pasukan kanggo perang ing 2 ngarep, nanging iki ora langsung nyatakake yen wis ana 1 ngarep.
      1. boni592807
        boni592807 15 September 2022 19:55
        +3
        Mitos (Dmitry), Dina iki, 19:28, NEW - "...padha ngakoni yen ora ana kekuwatan kanggo perang ing 2 front, nanging iki kanthi ora langsung nyatakake yen wis ana 1 ngarep ...."

        Sapa wae sing ngelingake Fed, "percetakan" Amerika Serikat, bener. keprungu
        Apa padha kudu FRONT, angger ana wong Papua siap "bungkus permen" lan hak dilat "pemilik" boot. basa - nalika ana - Ukrainians, banjur, psheks karo Baltik "punah", lan ana cukup "dhuwit-maha" "geese alam bébas" ing Donya. am . Deleng video sing metu "manca" legiun kalebu. Izum lsp.
        Pengalaman "Saxon arrogant" ing babagan kemampuan kanggo nggunakake - srakah, ala, inti kewan, kalebu "Papua", luwih saka cukup. keprungu Kita ndeleng carane ing sadawane perimeter Federasi Rusia, lan ing Federasi Rusia ora "ngunggahake" lemah prawan. keprungu Saka laporan Kementerian Dalam Negeri lan FSB babagan "tamu" saka mantan "fraternal", menyang "karya" ukrov ( putri Dugin).
        Pitakonan sampeyan - "Kapan, kita bakal miwiti kanggo REAL!? Utawa ngenteni nganti "goreng" gagak ... negatif
        Mungkin cukup dadi "pemasok sing bisa dipercaya", lan elinga kewajiban miturut Konstitusi Federasi Rusia!? prajurit
        Ora ana "pro" normal, cukup kanggo "nyumerepi" koekakerov ora . Saiki ora ana wektu kanggo sopan santun, njupuk Kvachkov, sing liwat - Afghanistan, Chechnya, Suriah lan panggonan liyane ngendi padha "ngomong" karo "kasur" lan lackeys ing cara diwasa ..
  2. kventinasd
    kventinasd 15 September 2022 18:42
    +1
    Amerika Serikat ora duwe cukup kanggo nindakake perang ing rong arah

    Karo wong Papua - mbok menawa.
    Yen padha cokotan karo mungsuh witjaksono, malah siji saka wong-wong mau bakal cukup kanggo duwe masalah gedhe kanggo AS.
    1. trafllot1832
      trafllot1832 15 September 2022 18:49
      +2
      Kanthi kakuwasan nuklir loro, AS mung duwe siji kesempatan kanggo mati ing geni nuklir.
  3. Nelayan
    Nelayan 15 September 2022 18:47
    +1
    Dheweke bakal nyithak dhuwit, nanging mesthi ora duwe senjata sing cukup ... luwih gampang kanggo wong-wong mau karo China - kanggo mine (utawa mung ngalangi kapal) loro selat lan China bakal layu ing blokade segara ing setahun, nanging kita nawakake rute perdagangan liwat Rusia kanggo nggawe utama. Ya, lan China duwe 10 kluster gedhe, 8 sing ana ing zona pesisir lan gampang ditabrak pesawat AS, lan kluster kasebut akeh banget karo industri lan gudang sing mbledhos, saengga kanthi serangan sedina AS bakal nggulung maneh 30 taun. biyen. Nanging dheweke mesthi ora bakal bisa ngatasi Rusia, amarga kita duwe luwih akeh rudal kanthi senjata nuklir tinimbang China, lan industri kasebut luwih akeh, lan ora bisa nyedhaki kita saka banyu kanggo nyerang kabeh wilayah, lan pertahanan udara minangka urutan gedhene (bisa uga pesenan gedhene) luwih apik tinimbang China. Dadi disiksa nguntal bledug, Yankees karo Anglo-Saxon.
    1. kventinasd
      kventinasd 15 September 2022 19:12
      +1
      Kutipan saka Fisherman
      amarga kita duwe luwih akeh rudal kanthi senjata nuklir tinimbang China

      Mung China dhewe sing ngerti pirang-pirang hulu ledak nuklir sing diduweni. Aku mikir sampeyan ora kudu ngremehake kabisan industri militer, kanthi menehi tandha babagan carane ngrusak kapal perusak lan kapal liyane sajrone sawetara dekade, lan kanthi hypersound dheweke uga nyusul Amerika. Lan mangan karo China kanggo Amerika Serikat uga kaya pati.
      1. Nelayan
        Nelayan 15 September 2022 19:43
        +1
        nomer pas warheads - mesthi, nanging ana cara pitungan lan cukup akurat, supaya Yankees operate karo wong-wong mau. Lan pangrusak lan kapal perang liyane - sing paling "makarya" padha cap miturut proyèk Soviet ing panuntun dhumateng specialists kita dhewe, karo dandan, mesthi, miturut wektu. Kanggo hypersound, kabeh peserta ing lomba hipersonik duwe keraguan serius babagan "penemuan" independen saka jinis rudal anyar dening wong Tionghoa ... Nduwe cemilan karo RRC ora fatal, nanging ana risiko serius kanggo ilang hegemoni finansial. , nanging padha ora bisa pindhah kanggo iki, iki basis saka "iman" .
  4. GNM
    GNM 15 September 2022 18:48
    0
    Saka mungsuh kasebut, miturut dheweke, China mesthine kudu dadi sorotan.

    ... Kanker kanggo tangan Yunani - tsap! (Saka)

  5. yuriy55
    yuriy55 15 September 2022 18:48
    +2
    Laksamana Rear Amerika: Angkatan Laut AS ora duwe dana anggaran sing cukup kanggo nindakake perang ing rong arah

    Lha, sialan! Ati-ati, asu mbungkuk! 80 taun nyetak lan cukup kanggo kabeh, banjur apa - cat entek utawa kertas?
    Mungkin mitra wiwit pinter lan ngerti manawa nyedhiyakake dolar kanthi sumber daya lan nilai materi minangka karusakan laten ing negarane dhewe? Apa isih bakal nalika lenga, gas, logam, emas, lan liya-liyane, ora ana regane maneh ing ijol-ijolan London lan New York ing pound lan dolar ... wassat Apa sing sampeyan ngasilake yaiku apa sing bakal sampeyan adol kanggo dolar sampeyan.
  6. karton
    karton 15 September 2022 19:13
    +1
    Lan uga kanggo ngusir serangan alien kanthi kiamat zombie
  7. YarSer88
    YarSer88 15 September 2022 19:36
    0
    Anggaran militer AS sebanding karo anggaran militer ing saindenging jagad. Yen ora cukup, aku duwe kabar ala, nanging kabeh wong wis ngerti kabar iki. wassat korupsi? Ora kowe
  8. gendéra lawas
    gendéra lawas 15 September 2022 20:12
    -2
    Kapabilitas tonase lan tempur kapal luwih penting tinimbang jumlah panji. Ing babagan armada, China kurang saka Jepang, lan luwih-luwih Amerika Serikat. Ora ana gunane kanggo nggawe palung tanpa pertahanan udara lan pertahanan anti-pesawat (Aku ora ngomong babagan China). Kita bakal duwe masalah.
  9. Arcady007
    Arcady007 15 September 2022 20:20
    0
    Nalika ora cukup dana kanggo njaga pasukan ing kekaisaran, iki nuduhake pungkasane.
  10. zenion
    zenion 15 September 2022 20:27
    -1
    Dheweke ngakoni yen ora cukup dana kanggo rong ngarep, mung ana papat lan ora bakal melu, nanging bakal mbantu kanthi cara apa wae. Dheweke janji bakal ngirim peti mati menyang kabeh ngarep, mung ing Rusia sampeyan kudu tuku kayu.
  11. Komentar wis dibusak.