Review militèr

Drone serangan abot "Sirius" diuji kanthi macem-macem gaman

115
Drone serangan abot "Sirius" diuji kanthi macem-macem gaman

Drone Sirius pengintaian abot lan serangan, sing dikembangake dening perusahaan Rusia Kronstadt, bisa nggawa amunisi sing dipandu lan ora terarah. Iki dilaporake dening sumber ing industri pertahanan Rusia.


Minangka bagéan saka program test "Sirius" wiwit mabur. Drone wis diuji kanggo interaksi karo wong penerbangan, sistem lemah, uga nganggo lan tanpa macem-macem gaman. Durung dingerteni suwene tes kasebut, nanging militer pengin nampa conto serial Sirius wiwit taun 2023. Kebutuhan drone kasebut dituduhake kanthi operasi khusus ing Ukraina, kita butuh serangan UAV.

Drone pengintaian lan serangan Sirius anyar bakal bisa nggawa muatan ing bentuk bom lan misil sing dipandu lan ora digayuh, uga sistem optoelektronik.

- nuntun TASS tembung sumber.

Drone serangan Sirius minangka varian Orion sing luwih abot kanthi kontrol satelit lan kemampuan kanggo sesambungan karo pesawat berawak. Amarga equipping karo loro mesin "Sirius" wis sawetara luwih lan payload luwih. Nuduhake drone jarak jauh medium-altitude. Sacara struktural, iku pesawat kanthi konfigurasi aerodinamis normal kanthi fuselage tipis, sayap lurus sing amba lan wulu sing bentuke V. Pembangkit listrik kalebu rong mesin turboprop.

Wingspan - 23 m, dawa - nganti 9 m Bobot maksimum lepas landas - 2 - 2,5 ton (tentatively), kang 1 ton bahan bakar. Muatan - 450 kg (ing sling eksternal - 300 kg). Dhuwur pesawat - 7 ewu meter, kacepetan jelajah - 180 km / h.
115 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. lelik613
    lelik613 15 September 2022 18:01
    + 23
    Ora ing panggonan sing sampeyan nemu wong lanang.
    1. neworange88
      neworange88 15 September 2022 18:07
      + 10
      Pangiriman Sirius Sirius bakal diwiwiti taun ngarep.

      Kendaraan udara tanpa awak Sirius nduweni jembar swiwine 30 meter, dhuwure 3,6 meter, lan dawane 13 meter. Bobot lepas landas maksimum drone yaiku 5000 kilogram, bobot muatan maksimal 1000 kilogram, lan kacepetan jelajah 295 kilometer per jam. Suwene penerbangan Sirius kanthi muatan maksimal yaiku 40 jam. Ketinggian penerbangan maksimal yaiku 12000 meter. Drone bisa lepas landas saka landasan pacu sing dawane 1800 meter.
      "Sirius" dirancang kanggo patroli udara ing wilayah sing ditemtokake, pengintaian tambahan fasilitas lemah, pengintaian topografi wilayah kasebut, fotografi udara resolusi dhuwur, radar lan pengintaian elektronik, keterlibatan target lemah lan permukaan cilik, nggunakake kompleks penerbangan. senjata, sebutan target kanggo penerbangan lan artileri.

      https://anna-news.info/sostoyanie-rabot-po-razvedyvatelno-udarnomu-bespilotniku-sirius/

      Sadurungé, tanggal 27 Januari, Menteri Pertahanan Rusia Sergei Shoigu mriksa pabrik Kronstadt ing Dubna, sing dibangun khusus kanggo produksi UAV ukuran gedhe.

      Minangka bagéan saka perjalanan iki, Panglima Angkatan Udara, Jenderal Angkatan Darat Sergei Surovikin, ngandhani Menteri Pertahanan Federasi Rusia manawa kiriman serial drone serangan Sirius menyang pasukan bakal diwiwiti ing 2023. Surovikin uga nyathet yen jarak UAV anyar yaiku 3 km.

      https://russian.rt.com/russia/article/958997-bespilotnik-sirius-flot-rossiya
      1. Fregate
        Fregate 15 September 2022 23:12
        +2
        Kutipan saka: neworange88
        Sirius nduwèni jembar swiwi 30 mèter, dhuwuré 3,6 mèter, lan dawané 13 mèter, momotan 5000 jam. Ketinggian penerbangan maksimal 1000 meter.

        Miturut pendapatku, iki minangka ciri "Altius". Sirius, sanajan ing artikel iki, nduweni dimensi lan bobot liyane.
      2. Rzzz
        Rzzz 20 September 2022 09:16
        0
        Kutipan saka: neworange88
        Drone bisa lepas landas saka landasan pacu sing dawane 1800 meter.

        Apa padha guyon utawa soko? Boeing 737-500 sing dimuat kanthi lengkap mbutuhake landasan pacu 1700 meter.
        Lan fanerolet ukuran iki kudu njupuk saka platform aspal 300 meter.
    2. Victor_B
      Victor_B 15 September 2022 18:12
      + 16
      Ora ing panggonan sing sampeyan nemu wong lanang.
      Ing papan kasebut, kanggo pisanan ing sejarah perang modern, ana pertahanan udara modern.
      Buk lan S-300 kanthi gampang lan alami njupuk target ing dhuwur iki.
      Dadi, TESTING ANA manuk larang kuwi penerbangan siji arah.
      Sampeyan kudu nyoba ing situs tes, nalika nindakake peluncuran elektronik ing wektu sing padha.
      Lan mung banjur miwiti THERE, sawise nggarap taktik aplikasi.
      1. yuriy55
        yuriy55 15 September 2022 18:25
        -3
        Kutipan saka: Victor_B
        Buk lan S-300 kanthi gampang lan alami njupuk target ing dhuwur iki.

        Yen padha weruh. Ing kana, komposit menehi EPR "nol lan neraka" ... ngguyu
        1. Nexcom
          Nexcom 15 September 2022 18:30
          +7
          Polystyrene kuning ajaib Oleg Teslenko? ngguyu
          (ngakak)
          1. KCA
            KCA 16 September 2022 06:45
            0
            Ora, fiberglass biasa
        2. Maxim G
          Maxim G 15 September 2022 18:48
          +2
          Apa mesin lan elektronik uga komposit?
          1. yuriy55
            yuriy55 15 September 2022 18:54
            0
            Kutipan: Maxim G
            Apa mesin lan elektronik uga komposit?

            Sampeyan nelpon Biro Desain, padha bakal nerangake apa sing digawe saka komposit lan apa persentasi saka logam digunakake kanggo produksi elektronik lan mesin.
            Aku mung bisa ngira.
            1. Maxim G
              Maxim G 15 September 2022 19:03
              -5
              Ngawut-awut puteran, minangka akeh minangka 2, lan logam ing komposit bakal nggambarake sinyal radar.
              Lan mesin uga turboprop, bakal menehi radiation termal apik.
              Mobil dhewe gedhe.

              Umumé, ora tenant.
              1. Dauria
                Dauria 15 September 2022 21:15
                0
                Umumé, ora tenant.

                Ya, iki bisa dingerteni. Kaluwihan. Nanging saiki, paling ora posisi pertahanan udara bakal murup. Sampeyan kudu ngalahake dheweke mudhun. Banjur ing tundra bakal migunani kanggo ngitung kidang.
                1. Maxim G
                  Maxim G 16 September 2022 03:19
                  -1
                  Posisi pertahanan udara bisa dibukak nganggo UAV sing luwih cilik lan luwih murah, sawise kabeh, sampeyan bisa nggunakake roket kanggo MLRS utawa Tochka-U lawas, mesthi.

                  Plus, ora kaya UAV karo baling-baling pusher, fuselage ora sebagian nyamarke baling-baling, maneh visibilitas.
                  1. Dauria
                    Dauria 16 September 2022 11:03
                    +1
                    Posisi pertahanan udara bisa dibukak nganggo UAV sing luwih cilik lan murah

                    Ya, aku ora ngalem dheweke. Ing nalisir, aku - kanggo tentara, dinosaurus overgrown. Mesthine ukurane Orlan, utawa langsung MiG-15 kanthi kacepetan.
                    Nanging supaya perusahaan nggawe lan nyoba kanggo ngedol kanggo wong. Apa wae luwih apik tinimbang adol maneh kathok Cina.
                    1. Maxim G
                      Maxim G 16 September 2022 11:41
                      -2
                      Pitakonan ing kene yaiku kepiye teknologi keajaiban iki (ukuran MiG-15) lan apa gunane.
            2. Johnson Smithson
              Johnson Smithson 15 September 2022 19:17
              +3
              ana apa-apa kanggo nganggep, iki ora siluman
              mung Hunter rampung minangka siluman
        3. Starover_Z
          Starover_Z 15 September 2022 20:20
          +7
          Kutipan saka: yuriy55
          Kutipan saka: Victor_B
          Buk lan S-300 kanthi gampang lan alami njupuk target ing dhuwur iki.

          Yen padha weruh. Ing kana, komposit menehi EPR "nol lan neraka" ... ngguyu

          "Bayraktars" Turki katon entheng ing Ukraina. Lan "Sirius" bakal dadi luwih abot lan luwih lara, mula kenapa dheweke ora bisa entuk? Ayo padha nyopir ing papan latihan, ayo padha mabur ing Suriah, sinau, ndeleng apa lan kepiye.
        4. Alexander_Dneprovsky
          Alexander_Dneprovsky 16 September 2022 10:29
          +1
          Yen Elang ndeleng, Sirius mesthi bakal weruh.
    3. gratis
      gratis 15 September 2022 20:43
      +2
      Aku setuju, drone sing mudhun lan dandan ing perang luwih apik tinimbang mikir sadurunge perang sabanjure ora ana analog.
      1. Victor_B
        Victor_B 15 September 2022 21:48
        +1
        Quote: gratis
        drone luwih downed lan dandan ing perang
        Ing wektu sing padha, ora ana alesan kanggo karusakan, utawa reruntuhan bisa dipikolehi?
        We njupuk mati, burned linglang kayu sewelas, asil nol lan kita bungah?
        1. yuriy55
          yuriy55 16 September 2022 10:49
          0
          Kutipan saka: Victor_B
          Dheweke njupuk, ngobong lemon kayu sewelas, asil - nul lan bungah?

          ngguyu
          1. konstantin68
            konstantin68 17 September 2022 08:00
            0
            Kutipan saka: yuriy55
            linglang kayu sewelas diobong

            Lan ing Amerika, mesthi, dolar mung digawe saka emas, uga, utawa padha kasedhiya karo wong-wong mau.
            1. yuriy55
              yuriy55 17 September 2022 08:44
              0
              Kutipan saka konstantin68
              Lan ing Amerika, mesthi, dolar mung digawe saka emas, uga, utawa padha kasedhiya karo wong-wong mau.

              Amarga ora ana dhuwit ing stash, panyedhiya emas lan logam mulia liyane ora kuwatir. Kuwatir yen kertas ijo "ora ana gunane" iki bisa tuku kabeh sing dikarepake ing donya, lan KITA, kanggo awake dhewe, didhukung dening emas, logam mulia lan watu, lenga, gas lan barang liyane sing dikarepake, rubel, kanthi gambar sing wis rampung. kanggo nyenengake Elvira Sakhipzadovna lan pedagang dolar liyane sing nggunakake nol, kita nggoleki pedagang sing wani ing saindenging jagad sing ora wedi karo "pedhang sing ngukum" Pentagon.
              hi
  2. Sergio_7
    Sergio_7 15 September 2022 18:01
    -1
    Kabar iku mesthi apik! Nanging adoh saka produksi serial massal!
  3. Sasha saka Uralmash
    Sasha saka Uralmash 15 September 2022 18:02
    +3
    Karakteristik kinerja ora nyengsemaken! Nanging yen ora ana iwak lan kanker, iwak! Sampeyan perlu kanggo saturate pasukan karo wong-wong mau limang taun kepungkur!
    1. Sebostyuan
      Sebostyuan 15 September 2022 18:12
      +9
      Karakter massa dibutuhake, kaya ing IL-2. Ayo dadi luwih elek tinimbang analog asing, nanging akeh.
      1. FenH
        FenH 16 September 2022 06:03
        -2
        Kutipan saka Sebostyuan
        Karakter massa dibutuhake, kaya ing IL-2. Ayo dadi luwih elek tinimbang analog asing, nanging akeh.

        IL-2 iku mobil apik, Aku 100 bêsik bakal nggawa nix ing bagean siji saka ngarep. Sampeyan bisa ngremukake kabeh nimbali udhara karo Bunch, lan banjur nyebar tentara meriem, saperangan SU 35s kanggo tutup online. Apartemen sing padha ing Moskow Lan IL dhewe ora butuh elektronik sing pinter, lan luwih angel ngalahake dheweke tinimbang sing modern. hi
    2. moscowp
      moscowp 15 September 2022 18:37
      -4
      Ya, dheweke ora nulis ing artikel, sing nggumunake, babagan ora "duwe analog", "ora kalah karo analog paling apik ing donya". Dheweke ora duwe keberanian kanggo nulis babagan pembangunan sing digawe Amerika 20 taun kepungkur, lan Iran 10 taun kepungkur.
      Iku ora nganti lemak, iku apik sing paling padha nindakake soko. Saiki sinau carane nggawe massal!
      1. ramzay21
        ramzay21 16 September 2022 01:38
        -6
        Nganti saiki, dheweke durung nindakake apa-apa, nganti saiki dheweke wis ngentekake dhuwit akeh saka anggaran kita ing toko-toko pribadi sing ora bisa dimangerteni, sing ora bisa dingerteni sapa lan nampa model lan gambar sing ora nglawan.
        Nanging ing urip nyata bakal ana masalah karo mesin, paling karo bagean electrical, turbin lan peralatan bahan bakar, karo elektronik lan optik padha. Lan UAV iki dibutuhake paling ora 10 taun kepungkur, lan ora nalika katon sacara massal ing negara maju kaya Zimbabwe.
        1. Keong N9
          Keong N9 17 September 2022 07:26
          +1
          Lan mangkono iku. Kabeh "super-duper" "produksi" mudhun menyang jendhela klamben lan narik dhuwit: pisanan, rencana banter diumumake babagan "prodigy" sing "bakal", banjur tata letak "terus-terusan dianyari" nyeret watara pameran beda kanggo pasangan. taun, banjur ngalami sampel sing wis "rampung" kanggo taun, "modernisasi", maneh nyeret kanggo macem-macem pameran, lan pungkasanipun ... arah dikenali minangka outdated lan ora duwe bathi, project kasil ditutup ing sih saka " impor paralel”.
  4. Kuziming
    Kuziming 15 September 2022 18:05
    0
    Kita ngenteni lan ngarep-arep.
  5. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 15 September 2022 18:07
    + 10
    Sanggup - iku apik .... nanging supaya wis nggawa! Lan supaya dheweke ngebom Nazi ing kabeh dalan gerakane. Ayo wis rong atus utawa telung atus potongan wis dirilis! Banjur kira-kira pitung taun, kita wis mbantah babagan kepiye kuat lan pengaruh Orion, lan kepiye dheweke bakal nggedhekake kabeh wong sing nandhang kanker - lan kurang saka sèket wis dirilis ing wektu iki.
    Nanging kahanan saya ganti. Ora ana cara kanggo dadi rakus saiki!
    1. Chronos
      Chronos 15 September 2022 18:11
      +8
      Aku mung ora ngerti apa kanggo gawé baris saka salinan siji? Mungkin luwih apik kanggo nyiyapake produksi massal sing wis dikembangake lan diuji sadurunge?
      1. Johnson Smithson
        Johnson Smithson 15 September 2022 19:19
        +3
        lan ing endi artikel apa sing pengin ditindakake salinan tunggal?
        lan apa tanduran gedhe ing Dubna dibangun?

        mung telat dibukak kurang setaun, yen arep nyepetake, kene butuh buruh https://kronshtadt.ru/career/vacancies/dubna
        1. Chronos
          Chronos 15 September 2022 20:33
          0
          "Kronstadt" wis pepelats uga-worn, kang dirilis ing jumlah sawetara rolas. Nganti saiki, pangiriman skala gedhe ora dingerteni. Nanging model anyar ana ing dalan
          1. Johnson Smithson
            Johnson Smithson 15 September 2022 21:32
            +1
            iki dudu model anyar, wis ditampilake sawetara taun kepungkur,
            Pabrik gedhe banget dibangun ing Kronstadt, mbokmenawa durung digunakake nganti 10%, sanajan Orion nggawe toko-toko ana setengah kosong, lan akeh bangunan lan toko ing kana.

            Lan carane produksi lan pembangunan disambungake ing umum? wiwit Orion saiki nindakake, banjur perancang kudu lungguhan lan nindakake apa-apa anyar?
          2. ramzay21
            ramzay21 16 September 2022 01:43
            -3
            Dadi pangembangan anyar minangka sawmill utama. Dheweke janji bakal mbangun, nampa milyar, nuduhake model, nampa milyar liyane, ngaco mesin diimpor kanggo kerajinan plastik umpluk, ndamel liwat kuping babagan ora duwe analog ing donya lan nampa limang milyar. Nalika padha entek, dheweke maneh janji bakal mbangun lan nampa milyar .... lan banjur ing bunder. Kabeh wis digunakake kanggo kita suwene 20 taun, wektune wis biasa.
        2. KCA
          KCA 16 September 2022 06:55
          0
          Kita mbangun toko perakitan, tuku tanduran, DMZ
          1. Johnson Smithson
            Johnson Smithson 16 September 2022 07:33
            +1
            padha nulis sing total Komplek 50 hektar
            lan ing tata letak sampeyan bisa ndeleng sing amba
            Perusahaan Kronstadt wis ngrampungake pambangunan Pusat kanggo produksi kendaraan udara tanpa awak ukuran gedhe saka pesawat lan jinis helikopter ing Dubna.
            Komplek iki minangka situs industri tunggal kanthi total area luwih saka 50 hektar, ing ngendi bengkel produksi utama perusahaan Kronstadt lan Pabrik Mesin Bangunan Dubna sing dijenengi N.P. Fedorov.

            1. KCA
              KCA 16 September 2022 08:13
              +1
              Dadi aku nulis yen tuku pabrik, ana Raduga GosMKB, bakal ana perakitan UAV ing bengkel anyar, kabeh elektronik bakal digawe ing pabrik, sanajan kok bakal, dheweke wis nindakake.
              1. Keong N9
                Keong N9 17 September 2022 12:53
                -2
                Apa sampeyan ndeleng carane UAV "digawe" ing kana, ing "pabrik paling anyar" iki? Dheweke nuduhake carane menehi "produksi" iki menyang komisi. Ing meja kantor ing gembong miturut cithakan kanthi manual! ngethok profil. Banjur padha dilipat, maneh kanthi manual smearing karo lim lan glued karo clamping clamps. Iki minangka "produksi" ing tingkat Circle of Pioneers ing jaman Soviet. ngguyu
                1. KCA
                  KCA 18 September 2022 07:02
                  0
                  Lan carane sampeyan mikir bagean gabungan saka fuselage lan swiwi digawe? Ing conveyor? Ing Kulon, dheweke uga nggawe gagang, paling ora ing Boeing, paling ora ing Lockheed, fairings kanggo ICBM ing Uni padha nduwurke tumpukan mobil, Nanging, ana profil luwih prasaja, conthong ora swiwi.
      2. Floke
        Floke 30 Oktober 2022 00:52
        0
        А зачем турки после байрактара акинчи придумали? наверно чтобы более менее приличный вес брал на подвесе, да ближнее пво не доставало.
  6. elai
    elai 15 September 2022 18:08
    +8
    Masalahe yaiku, kaya sing dituduhake dening SVO, tentara kita kanthi kategori kekurangan peralatan pengintaian, uga ana bom, uga bom perencanaan sing didandani, kepiye Israel ngalahake Damaskus? saka 12 km dheweke nyelehake bom, dheweke ngrancang 90 km saka papan pelepasan lan tiba kanthi akurat lan didandani ing bagean pungkasan !!! kita mung perlu gegaman kaya iki, efektifitas bakal luwih saka nutupi biaya. Lan sarana intelijen bakal mbantu numpes mungsuh ing mburi.
    1. filibuster
      filibuster 15 September 2022 18:33
      +1
      Dadi kanggo iki, sampeyan kudu terus-terusan melu tentara supaya bisa dadi puncak kemajuan, kita duwe Shoigu minangka Menteri Pertahanan sajrone sepuluh taun lan ora jelas apa sing wis ditindakake kabeh iki, biathlon tank, Kuil, minangka kanggo kula, iki sampah dhuwit. Program UAV lan senjata presisi massa wis rampung gagal, kaya ora ana pesawat AWACS, komunikasi sing aman.
      Sing nggumunake, kepala Staf Umum uga wis 10 taun.
      1. cmax
        cmax 15 September 2022 21:59
        0
        Kutipan saka: filibuster
        Dadi kanggo iki, sampeyan kudu terus-terusan melu tentara supaya bisa dadi puncak kemajuan, kita duwe Shoigu minangka Menteri Pertahanan sajrone sepuluh taun lan ora jelas apa sing wis ditindakake kabeh iki, biathlon tank, Kuil, minangka kanggo kula, iki sampah dhuwit. Program UAV lan senjata presisi massa wis rampung gagal, kaya ora ana pesawat AWACS, komunikasi sing aman.
        Sing nggumunake, kepala Staf Umum uga wis 10 taun.

        Masalahe mbokmenawa luwih akeh. Dasar unsur meh kabeh diimpor. Sayange, saiki ing kahanan sanksi kuwi umume angel kanggo nganggep apa-apa. Kabeh perang menehi tendangan kanggo daya, lan mbok menawa bakal mengaruhi Rusia (ing cara sing apik).
        1. filibuster
          filibuster 15 September 2022 22:12
          -1
          Turkey iki ora alangan dening lack saka basis unsur kanggo nggawe UAVs, Iran, banget, ora duwe dhewe, sampeyan kudu ora isin kanggo tuku Kripik manca, kamera, mesin dening kabeh liya. Dadi, nyatane, kita ora duwe basis unsur dhewe utawa UAV dhewe.
          1. KCA
            KCA 16 September 2022 07:02
            +2
            Iran wis ngambung gusi karo China nganti pirang-pirang taun
            1. filibuster
              filibuster 16 September 2022 09:50
              +1
              Inggih, mesthine kita umume kudu dadi "sedulur", kita narik cabang pipa gas menyang China lan adol lenga, sepuluh taun wis monoton kanggo ngumpulake ewu UAV sanajan ing basis unsur Cina.
              1. KCA
                KCA 16 September 2022 10:00
                -1
                quadrics omong kosong bisa, nanging UAV serius karo mbukak ton ora
                1. filibuster
                  filibuster 16 September 2022 16:27
                  0
                  Ing China, ana chip, ana modul komunikasi, ana OLS, mesthine luwih murah tinimbang sing digunakake ing AS utawa Turki, nanging kabeh luwih apik tinimbang sing bisa ditawakake industri domestik.
                  1. KCA
                    KCA 17 September 2022 06:12
                    0
                    Oh, ternyata kita duwe OLS mundur? Iku misale jek sing padha dianggep paling apik ing donya nalika padha degradasi? OLS-35 kapan dadi mudhun?
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Johnson Smithson
      Johnson Smithson 15 September 2022 19:31
      +2
      ana sawetara, lagi dites
      https://warfiles.ru/182837-v-rossiya-poyavilsya-analog-amerikanskoy-vysokotochnoy-bomby-gbu-39.html
      1. Suomynona
        Suomynona 15 September 2022 19:34
        0
        Mangan lan dites iku rong perkara sing beda.
        1. Johnson Smithson
          Johnson Smithson 15 September 2022 21:07
          +2
          Dheweke nulis babagan tes 4 taun kepungkur, dheweke wis rampung.
          Saiki wis diproduksi massal. https://missilery.info/missile/9a7759
    4. ramzay21
      ramzay21 16 September 2022 01:49
      0
      Masalahe yaiku, kaya sing dituduhake dening SVO, tentara kita kanthi kategori kekurangan peralatan pengintaian, uga ana bom, uga bom perencanaan sing didandani, kepiye Israel ngalahake Damaskus?

      Yen kita milih penjamin lan kanca-kanca minangka kepala Israel suwene 20 taun, lan Shoigu minangka Menteri Pertahanan, banjur Israel ora bakal bisa ngasilake apa-apa lan ora bakal bisa perang, nanging Israel bakal duwe paling gedhe lan paling akeh. Istana Presiden larang, lan ora siji lan Rublyovka dhewe.
  7. Kabeh Weeder
    Kabeh Weeder 15 September 2022 18:08
    -8
    Motong liyane dana, militèr bakal weruh mung ing jumlah 6 saka kanggo parade lan pameran.
    Iki, mesthi, umume gagal lengkap, kaya sing dikandhakake dolanan UAV kanggo bocah-bocah - Jenderal Federasi Rusia
    1. Sotnik11.74
      Sotnik11.74 15 September 2022 18:16
      -3
      Nah, kok mung jenderal .. Ing forum kasebut, setengah saka anggota forum kasebut ujar manawa UAV minangka dolanan, lan amarga kita duwe pertahanan udara lan penerbangan, kita ora wedi lan ora butuh.
  8. Sotnik11.74
    Sotnik11.74 15 September 2022 18:14
    -8
    Ora jelas apa kabar.
    1. tukang ngapusi
      tukang ngapusi 15 September 2022 18:35
      +5
      Kabar kasebut meh padha - babagan aspek teknis CBO. Nanging SVO diwiwiti kanthi tekanan wektu, dipeksa lan cepet. NWO nyatakake oposisi marang rezim fasis lan ambruk sabanjure, utamane amarga kontradiksi internal. Cetha yen rezim kasebut mung minangka avatar, nanging saben dina telat nyebabake kahanan saya tambah parah. NWO bisa duwe asil positif, supaya iku disebut NBO, nanging karo bombing karpet, digunakake iku meh mokal. Sampeyan uga bisa kanggo ngrampungake NWO menang yen, kanggo siji alesan utawa liyane, kasur miwiti NWO marang maple, lan Bushmen marang Windsors. Wigati dicathet yen "siji alesan utawa liyane" bisa sacara teoritis, nanging mung gumantung ing siji bab - sing titik kalima dumunung ing siji-sijine kutub donya kapitalis multipolar, elang putih utawa bruwang coklat.
    2. trafllot1832
      trafllot1832 15 September 2022 18:45
      +1
      Kanggo sampeyan, mung muncul ing situs kasebut, tes wis luwih dhisik tinimbang jadwal.
  9. GNM
    GNM 15 September 2022 18:16
    +2
    Kebutuhan drone kasebut dituduhake kanthi operasi khusus ing Ukraina, kita butuh serangan UAV.

    Jago goreng: - Aku konfirmasi.

  10. gajah
    gajah 15 September 2022 18:17
    -6
    Katon modern. Nanging loro mesin rumit lan nambah biaya unit. 450 kg. - iku bab apa-apa!
  11. yuriy55
    yuriy55 15 September 2022 18:20
    +7
    Heavy pengintaian lan serangan drone "Sirius", dikembangaké dening perusahaan Russian "Kronstadt", karobisa nggawa amunisi sing dipandu lan ora dipandu.

    Ya, karakteristik kinerja iki wis dikenal kabeh wong sajrone sawetara taun.
    Bisa nggawa - supaya dheweke nggawa! Dheweke wis dienteni.
  12. KirKerk
    KirKerk 15 September 2022 18:21
    -10
    Aku kepingin weruh apa ora nggawe maneh mirip IL-2 padha, nanging minangka drone, sanajan ukuran massa suda. Lan miwiti churning wong metu massal. Pilots .... nanging muspra kita nglakokake macem-macem frags ing gludhug.))
    1. Ryaruav
      Ryaruav 15 September 2022 18:39
      +2
      kir, sampeyan temenan maca bahan sing salah babagan il-2, dirilis mung amarga produksi diadegake, ing babagan aerodinamika mobil ora makili apa-apa lan mung kanggo ngganggu wong sing buta huruf: pejuang film 87-400, apa sing bisa dakkandhakake. , maca dudu memoar nanging literatur lan statistik sing serius, ing kana sampeyan ora bisa ngidak-idak kerugian sanajan sampeyan pengin.
    2. Alexander_Dneprovsky
      Alexander_Dneprovsky 16 September 2022 10:42
      0
      Pikirane padha. Dheweke bakal ngalahake. Saiki kabeh teka kanggo ngrancang bom utawa grombolan UAV - ora katon kanthi beban 1-2 kg.
  13. Ryaruav
    Ryaruav 15 September 2022 18:29
    +2
    ngapunten iki kudune taun 2014
  14. Inquisitor
    Inquisitor 15 September 2022 18:33
    0
    Saiki mungkin ana sing bakal tuku, lan yen ora tuku, dheweke bisa nerusake pameran ...
  15. VasyaRules
    VasyaRules 15 September 2022 18:36
    -3
    Pawarta kayane ora ana apa-apa, nanging aku mung arep takon kenapa mung saiki? UAV iki dibutuhake 10 taun kepungkur
  16. AlOrg
    AlOrg 15 September 2022 18:37
    +2
    Penipuan liyane saka Kronstadt. Orion dilaporake bakal diprodhuksi wiwit taun 2019. Kacarita ing taun iki pabrik kasebut ngalih menyang mode telung shift, nanging jumlah produk sing dikirim menyang pasukan bisa diitung kanthi telung driji siji tangan. Kronstadt ora bisa nggawa conto kasebut menyang produksi massal. Ora ana mesin. Mula, kabeh laporan kasebut nyasarake kita supaya bisa nutupi kegagalan ing arah iki.
  17. sgrabik
    sgrabik 15 September 2022 18:39
    +2
    Ora ana wektu kanggo tes jangka panjang sing ora cepet-cepet, kenapa ora langsung nyoba langsung ing kahanan pertempuran, ing Ukraina, utamane amarga tentara kita butuh UAV sing wis ditunggu-tunggu kanthi jumlah sing akeh banget - pirang-pirang atus potongan, amarga iki. perlu kanggo langsung netepake produksi serial karo perlu ing atine.
  18. FreddiM
    FreddiM 15 September 2022 19:05
    0
    Ana sing weruh manuk iki mabur? Apa dheweke malah ngerti carane mabur?
  19. Ratmir_Ryazan
    Ratmir_Ryazan 15 September 2022 20:17
    -5
    Ing kono, ing Patriot, kabeh Bayraktar TB2 dirakit, apa bisa disalin lan diproduksi massal ?!
    1. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 16 September 2022 08:43
      +1
      spare parts saka kabeh ndonya ing baikatar
      1. Ratmir_Ryazan
        Ratmir_Ryazan 16 September 2022 12:32
        -1
        spare parts saka kabeh ndonya ing baikatar


        Dadi salin)). Inggih, padha tansah nindakake iku sadurunge, nanging saiki kok ora?
        1. Nastia Makarova
          Nastia Makarova 16 September 2022 13:02
          -1
          oh, kabeh ora gampang banget ing ekonomi kapitalis)))) Komplek industri militer uga nganggep untung
  20. Arcady007
    Arcady007 15 September 2022 20:22
    -1
    Yen militer pengin entuk asil ing umur 23, banjur ing kondisi SVO iki tegese asil kudu ing sasi.
  21. Chronos
    Chronos 15 September 2022 20:34
    +1
    Kangge, kamikaze Iran liyane mabur menyang posisi dill.
    1. nikolas 83
      nikolas 83 15 September 2022 20:55
      +2
      Iku misale jek sing Nikopol kenek dening Iran loitering UAV, mesin mung saka wong-wong mau tetep bensin sak bledosan.
  22. Ampere
    Ampere 15 September 2022 20:58
    -1
    Ing pantheon salinan siji teka? Anggaran wis dibagi kanggo implementasine proyek kasebut. Napa bebener babagan UAV saiki wis tekan copperheads? Diuji kanthi apik lan lulus komisi negara UAV ing wiwitan perang, kanthi jumlah sing tepat, pasang stream! Apa ana komisi negara profesional saiki? opo
  23. Mauser
    Mauser 15 September 2022 23:31
    -2
    Dolanan sing apik. Saiki sampeyan bisa ngontrol game online.
  24. wladimirjankov
    wladimirjankov 16 September 2022 00:31
    +1
    kanggo berkembang, banjur nyoba sawetara salinan siji lan sijine menyang produksi massal prabédan amba. Pitakonan babagan apa sing bakal diklumpukake tetep mbukak. Sawise kabeh, kita ora duwe apa-apa, kajaba awak lan badan pesawat. Ora ana mesin, ora ana sistem kontrol, ora ana komunikasi satelit sing aman, ora ana piranti opto-elektronik modern lan gaman presisi sing dipandu (rudal lan bom). Lan sing paling penting, ora ana basis elektronik sing bisa ditindakake kanthi massal. Amarga sanksi, kita ora bakal bisa tuku komponen elektronik ing jumlah sing dibutuhake sanajan ing sisih. Kita uga ora bisa ngandelake China. Yen dheweke ngirim barang, mula mung produk komersial, dudu militer. Alesan kanggo wektu tundha ing produksi massal serial UAVs modern Altius, Okhotnik, Orion, Sirius, uga pesawat A-100, SU-57, MS-21 AWACS, tank T-14, satelit remote sensing, panuntun dhumateng, komunikasi lan akeh liyane persis iki. Ora jelas apa lan kanggo sapa tenggat wektu lan janji sing diumumake kasebut. Nanging amarga ora tanggung jawab umum ing negara kasebut, dheweke diwenehake kanthi gampang lan tanpa paksaan. Banjur padha gampang ditransfer lan anyar diwenehi.
  25. Alex 2019
    Alex 2019 16 September 2022 09:51
    0
    "Suwene tes bakal tahan durung dingerteni, nanging militer pengin nampa conto serial Sirius wiwit taun 2023." Nganti 2023, dheweke ora mung duwe wektu kanggo nyoba, nanging proyek kasebut bakal sukses dicolong, kabeh dhuwit bakal dicolong, lan tentara bakal tetep nganggo prototipe, sing, ternyata, dirakit saka komponen sing diimpor.
  26. Vladimir Michaelovich
    Vladimir Michaelovich 16 September 2022 09:59
    +1
    Apa jenis teater kanggo Sirius sing diomongake badut iki. Ora ana teater kurang daya ing Federasi Rusia. Sajrone 30 taun, ora ana mesin turbin gas siji sing digawe. diasinake ing Kementerian Perindustrian lan Perdagangan kanthi struktur lobi. saka Rostec.
  27. Vladimir Michaelovich
    Vladimir Michaelovich 16 September 2022 10:00
    -1
    Kutipan: wladimirjankov
    Lan sing paling penting, ora ana basis elektronik sing bisa ditindakake kanthi massal.

    Ora ana mesin uga.
  28. Vladimir Michaelovich
    Vladimir Michaelovich 16 September 2022 10:07
    -1
    Kutipan saka Zoto
    3 UAV iki nganggo mesin APD-115T Rusia,

    Iki dudu mesin Rusia, nanging sing diimpor ... omong kosong liyane.
  29. megadeth
    megadeth 16 September 2022 10:28
    +1
    Aku dudu spesialis. ing UAV, nanging ana sing biasa-biasa wae, kita butuh UAV sing apik saiki! Apa, wong Tionghoa ora gelem ngedol barang sing migunani saka baris UAV sing kita butuhake?
    1. Nikolaevich I
      Nikolaevich I 16 September 2022 22:38
      0
      Kutipan saka megadeth
      wong Tionghoa ora gelem ngedol barang sing migunani saka garis UAV sing kita butuhake?

      Piye wae aku nemokake artikel ing ngendi penulis artikel kasebut "paraffinized" drone Cina! Dheweke ora mbantah anane solusi sing menarik ing UAV Cina, nanging dheweke nandheske kualitas produksi sing kurang ... angel banget kanggo ngoperasikake piranti China! Minangka penulis njamin, bubar kapentingan "donya" ing produk Cina wis suda; lan sawetara operator sing mboko sithik nyingkirake ...
  30. Alexander_Dneprovsky
    Alexander_Dneprovsky 16 September 2022 11:25
    0
    Yen wong ora mbayar manungsa waé kanggo kasunyatan - sawise "maneuvers" Izyumo-Balakleysky nomer ageng video saka drones UAV muncul ing jaringan. Iki nuduhake yen area maneuver oversaturated karo UAV. Yen Angkatan Bersenjata RF duwe kesadaran sing padha ing wilayah iki, kepiye perang pertahanan?
  31. Protey
    Protey 16 September 2022 18:29
    +1
    Terobosan Putin lan timnya sajrone pirang-pirang taun yaiku nyoba macem-macem conto. Kasunyatan manawa ora ana apa-apa ing seri kasebut ora dadi masalah, sing utama wis digawe, sing ora ana analog.
  32. Oleg . B.
    Oleg . B. 19 September 2022 13:37
    +1
    Wis ora lucu maneh. UAV kita mung ing TV ing ngarep padha ora. Lan mbokmenawa ora bakal suwe. Artikel kuwi mung mimpin kanggo siji pitakonan, padha dicolong lan sawed.
    1. Protey
      Protey 20 September 2022 19:37
      0
      Dites, dilapurake, gambar kasebut surem. Kabeh - sampeyan bisa nyelehake ing gudang sing adoh lan dilebokake ing arsip. Terobosan liyane wis ditampilake. Liyane ora ana kapentingan kanggo sapa wae. Ana akeh T-62s.
  33. minger
    minger 24 September 2022 20:52
    0
    Kutipan saka Nros
    Apa sampeyan nerus, utawa apa?


    Pigface? Wis cetha. Ora ana wong ing kene sing bakal ngandhani babagan militer. lol