Review militèr

Panguwasa wilayah Kirovograd nuduh Rusia ngluncurake serangan rudal ing struktur hidrolik ing reservoir Iskra.

85
Panguwasa wilayah Kirovograd nuduh Rusia ngluncurake serangan rudal ing struktur hidrolik ing reservoir Iskra.

Saka wilayah sing dikuwasani rezim Kyiv, ana laporan serangan terus ing target kritis sing ana hubungane langsung karo kegiatan militer rezim kasebut. Utamane, ana laporan bledosan ing fasilitas infrastruktur ing wilayah Kirovograd.


Anak didik Kyiv ing wilayah kasebut, Andrei Raikovich, ujar manawa Rusia nyerang fasilitas infrastruktur kritis.

Raikovich nyatakake yen "tekane rudal mungsuh dicathet ing komunitas Petrovsky." Wilayah iki cedhak karo wilayah Krivoy Rog ing wilayah Dnipropetrovsk. Ing tlatah distrik Petrovsky wilayah Kirovograd ana sawetara struktur hydraulic, kalebu sing ngawula operasi saka reservoir Iskra.



Iki disambungake karo reservoir Karachunovsky ing Kryvyi Rih, bendungan-bendungan kasebut ditabuh kaping pirang-pirang kanthi nggunakake militer. penerbangan. Kabeh iki ndadékaké kanggo Tambah ing tingkat banyu ing Kali Ingulets, kang siji ndadékaké kanggo masalah serius kanggo pasukan keamanan Ukrainia mbangun nyebrang kali iki supaya luwih nyoba kanggo counterattack ing sisih kidul.

Panguwasa wilayah Kirovograd nyatakake yen serangan kasebut dikirim saka Tu-95. Informasi iki durung dikonfirmasi kanthi resmi.

Perwakilan rezim Kyiv ing wilayah Dnepropetrovsk lan Kirovograd ujar manawa upaya saiki ditindakake kanggo njaga sistem kanggo ngatur operasi struktur hidrolik kanggo nyegah degradasi lengkap kahanan banyu ing sawetara wilayah.
85 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. trafllot1832
    trafllot1832 15 September 2022 18:57
    +6
    Ukrovermacht uga duwe informasi babagan TU 22 liwat Segara Azov.
    1. gansales
      gansales 15 September 2022 19:07
      + 53
      Inggih, padha wanted perang ukronatsiki nyata? Terima dan subscribe..
      Wektu sampeyan wis rampung NATO sprei ..
      Rusia wis perang karo NATO ing wilayah sampeyan lan whining sampeyan ora penting maneh lan ora keprungu ing bom lan iki mung wiwitan ..
      1. Himalaya
        Himalaya 15 September 2022 21:32
        + 14
        Napa nyalahke Ukraina dhewe-shelling saka struktur hidrolik ing Rusia ???
        Aku ora ngerti
        1. gansales
          gansales 15 September 2022 21:37
          +7
          Kutipan: Himalaya
          Napa nyalahke Ukraina dhewe-shelling saka struktur hidrolik ing Rusia ???
          Aku ora ngerti

          Aku dhewe ora ngerti akeh. nglirik
      2. Himalaya
        Himalaya 15 September 2022 21:39
        -4
        Perang bakal diwiwiti persis nalika ALL infrastruktur wiwit metu kanthi sistematis, wiwit saka Kyiv lan wates. Nanging Rusia isih kurang kekuatan kanggo iki. Malah nyedhiyakake kontrol wates sing sithik. 1,5 - 2 yuta dibutuhake. Apa negara bakal bisa nyedhiyakake lan njaga akeh ing Ukraina?
        1. isv000
          isv000 16 September 2022 11:34
          +2
          Kutipan: Himalaya
          Apa negara bakal bisa nyedhiyakake lan njaga akeh ing Ukraina?

          Ing! Ing pinggiran!
      3. Fantazer911
        Fantazer911 15 September 2022 22:03
        + 12
        Iku kasunyatan glaring sing Rusia serangan ing pusat vital! Lan kasunyatan manawa ukrovermacht nyerang pembangkit listrik tenaga nuklir minangka norma, apa norma ninggalake Crimea tanpa banyu? Apa pakewuh kanggo Nihan Donbass lan nyiyapake wilayah benteng watara, utawa iku uga pakewuh kanggo Nihan stasiun pumping sing diwenehake Donbass karo banyu? Dadi, banjur kanggo sho, ing kasus iki, ora bakal bisa digunakake kanggo kita!
        1. isv000
          isv000 16 September 2022 11:44
          0
          Kutipan: Fantazer911
          dadi apa, nanging kanggo kita, ing kasus iki, iku ora GO!

          Gun!
      4. Glasgow
        Glasgow 16 September 2022 05:19
        +2
        Sampeyan bener, njaluk lan mlebu
      5. Wend
        Wend 16 September 2022 10:53
        +1
        Kutipan saka gansales
        Inggih, padha wanted perang ukronatsiki nyata? Terima dan subscribe..
        Wektu sampeyan wis rampung NATO sprei ..
        Rusia wis perang karo NATO ing wilayah sampeyan lan whining sampeyan ora penting maneh lan ora keprungu ing bom lan iki mung wiwitan ..

        Inggih, ayo padha matur nuwun marang pimpinane.
        1. isv000
          isv000 16 September 2022 11:47
          +3
          Quote: Wend
          Inggih, ayo padha matur nuwun marang pimpinane.

          Dheweke bakal mangsuli kita, ..., malah kanggo Sevastopol!
          1. gansales
            gansales 16 September 2022 16:40
            +2
            Kutipan saka isv000
            Quote: Wend
            Inggih, ayo padha matur nuwun marang pimpinane.

            Dheweke bakal mangsuli kita, ..., malah kanggo Sevastopol!

            Crimea wis dijawab kanggo Sevastopol! Saiki dheweke bakal mangsuli Odessa saka Segara Ireng, kita bakal ngilangi! Inggih, kanggo Donbass, kita bakal njupuk Kyiv ..
    2. Veter5757
      Veter5757 15 September 2022 22:36
      +5
      Padha dijupuk piyambak
      1. isv000
        isv000 16 September 2022 11:45
        0
        Kutipan saka Veter5757
        Padha dijupuk piyambak

        Topik iki kudu disedot lan digawa menyang PBB!
  2. GNM
    GNM 15 September 2022 18:57
    + 41
    Anak didik Kyiv ing wilayah kasebut, Andrei Raikovich, ujar manawa Rusia nyerang fasilitas infrastruktur kritis.

    1. Starover_Z
      Starover_Z 15 September 2022 20:26
      + 17
      Lan pirang-pirang taun dheweke njaga kabeh Crimea ing jatah banyu keluwen, apa sampeyan lali?
      Iki Kyiv karo banyu lan ora de-energized!
      1. mbayar
        mbayar 15 September 2022 22:16
        +9
        Kutipan saka: Starover_Z
        Iki Kyiv karo banyu lan ora de-energized!

        Miturut cara, banget muspra.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Himalaya
      Himalaya 15 September 2022 21:34
      +3
      Ngapusi jahat! Self-shelling lan fitnah Rusia
      1. Penggemar BSD
        Penggemar BSD 17 September 2022 08:50
        +1
        Lha, kowe ngomong opo?! Ing kana, AC panas banget lan njeblug!
  3. yuriy55
    yuriy55 15 September 2022 18:58
    + 35
    Panguwasa wilayah Kirovograd nuduh Rusia ngluncurake serangan rudal ing struktur hidrolik ing reservoir Iskra.

    LDNR wis wolung taun ujar manawa Angkatan Bersenjata Ukraina mateni warga sipil lan ngrusak kutha, mula kepiye?
    Sing sabar, mung nem sasi. Slamet ing mangsa lan sampeyan bakal dadi "kasenengan" ...
  4. dmi.pris
    dmi.pris 15 September 2022 18:58
    + 25
    Go sambat menyang "Sportloto"
    1. Nelayan
      Nelayan 15 September 2022 19:38
      +9
      menyang "Liga Reformasi Seksual", kaya sing diusulake dening Turki (kanthi cara!) Ostap Suleiman-Berta-Maria Bender-bey. Wong sing paling pinter! Worth listening! Kanggo kabeh kompleks kasebut adhedhasar nada seksual (miturut Freud) - uga, dheweke pengin ....
      1. Tochilka
        Tochilka 15 September 2022 20:07
        +5
        Kanggo adil, bapakku Ostap minangka subjek Turki. Piyambakipun nyebat piyambak minangka keturunan Janissari. eseman
        1. Nelayan
          Nelayan 16 September 2022 20:26
          +1
          Aku setuju, aku kelalen wayahe iki ... Aku wis suwe ora maca maneh "Indhu grumbulan panen mangsa, srengenge surup, kasebar sinar ing saindhenging donya amba, Romualdych tuwa sniffed footcloth lan wis disihir! " Sing paling menarik yaiku Word ora nate nggarisake siji ejaan Ilf lan Petrov kanthi abang ing teks iki !!!
  5. Napayz
    Napayz 15 September 2022 18:59
    + 19
    vfu lan shobla, nganti padha njupuk kabeh infrastruktur karo poto-shelling, padha ora bakal tenang
    1. Ivan Fokin_2
      Ivan Fokin_2 15 September 2022 19:08
      + 10
      Dheweke duwe misil saka sistem sing salah dhewe. sedulur
    2. trafllot1832
      trafllot1832 15 September 2022 19:12
      +9
      Obrolan antarane Stotz lan Putin dadi produktif! Kaya pasta. Lan dumadakan telpon muni. Sapa sing ngomong?
      1. fif21
        fif21 15 September 2022 20:27
        + 10
        Kutipan saka: tralflot1832
        Obrolan antarane Stotz lan Putin dadi produktif! Kaya pasta. Lan dumadakan telpon muni. Sapa sing ngomong?

        ngguyu Utawa bisa uga. Scholz nelpon Putin, lan sawise telung dering, dheweke krungu - ora cukup dana ing akun sampeyan nglirik
  6. trafllot1832
    trafllot1832 15 September 2022 18:59
    + 18
    Apike, kanthi nyuda tingkat reservoir, pembangkit listrik termal ora bakal kelangan kemampuan kanggo operate ing mode normal?
    1. Hariton Laptev
      Hariton Laptev 15 September 2022 19:26
      +7
      Mesthi wae bakal kalah. Pembangkit listrik termal utamane nggunakake gas, banyu dadi nomer loro.
      1. shapkin ushankin
        shapkin ushankin 15 September 2022 19:33
        +9
        Banyu dibutuhake kanggo cooling pancet saka boiler. Yen ora, boiler kirdyk ...
        1. Deso
          Deso 15 September 2022 19:42
          +4
          Dadi kanggo adhem ketel, banyu sing padha ora dijupuk saka kali. Dadi kirdyk sing padha bakal cepet teka ing boiler.
          1. shapkin ushankin
            shapkin ushankin 15 September 2022 19:50
            +8
            Ora, banyu biasa, uga, bisa uga disaring, bisa uga nganggo sawetara aditif ... Nanging butuh akeh, mula saben pembangkit listrik termal duwe reservoir ...
            1. PVV66
              PVV66 15 September 2022 20:09
              +4
              Banyu saka kali ngendhogake kondensor turbin.
            2. Deso
              Deso 15 September 2022 20:39
              +8
              Dadi ya, banyu. Nanging ora mung banyu, ora mung disaring, nanging uga disiapake khusus lan tanpa uyah lan oksigen. Liyane bab iku ana siklus meh ditutup. Kerugian penguapan mung ing menara pendingin. Nanging sanajan mangkono, konsumsi banyu akeh banget. Lan sampeyan ora bisa nindakake tanpa sawetara jinis kali ing cedhak. Kanggo pitungan mundhut banyu sajrone penguapan dadi meter kubik per detik.
        2. isv000
          isv000 16 September 2022 11:49
          0
          Kutipan saka shapkin-ushankin
          Banyu dibutuhake kanggo cooling pancet saka boiler. Yen ora, boiler kirdyk ...

          Kringet banter!
  7. g_ae
    g_ae 15 September 2022 19:00
    + 21
    Lan babagan Rusia? Apa bukti sampeyan! Air conditioners mesthi!
  8. gratis
    gratis 15 September 2022 19:02
    + 16
    Iki apik banget, yen karo Tu-95 iku tikel kaping pindho, yen ora, aku panginten raksasa bakal metu saka karya ing NWO iki.
    1. Deso
      Deso 15 September 2022 19:46
      +9
      Ya, kepiye carane dheweke ngerti yen iku Tu-95? Apa padha ndeleng wong ing wong? Mungkin dheweke isih kudu ngrokok kurang, amarga dheweke wis ndeleng bruwang ing langit.
      1. Tusv
        Tusv 15 September 2022 20:12
        +7
        Dadi wingi padha ngandika saka kothak Kita, Sing Bears lan Hakhashki atus pisanan sing nyerang. Dadi Nazi ora bisa ndeleng Tu - 95, amarga nalika lepas landas saka Engels, jarak Ha 101 bakal cukup kanggo kabeh pinggiran.
        1. Deso
          Deso 15 September 2022 22:54
          +4
          Dadi aku ngomong babagan iki. Apa sing bisa dideleng ana, kajaba glitches? Nanging ing nalisir, Aku mirsani carane 160th poked nang endi wae ing arah. Mungkin kebetulan, mungkin ora. Aku kene ing umum, mover aktif. Ing dina liyane aku weruh An-22, langka padha ing cara dhewe. Paling ora 1 isih ing layanan.
          Senajan aku bisa salah. Sampeyan ora ngerti, sesanti wis ora kaya biyen. Lan sapa sing bakal percaya marang critane simbah wuta? nglirik
          1. Tusv
            Tusv 15 September 2022 23:11
            +2
            Kutipan saka Rustic
            Apa sing bisa dideleng ana, kajaba glitches?

            Mekaten. Xa 101/102 Bear mung bisa digawa ing pylons, lan perjanjian internasional nglarang. Mung ing kompartemen internal. Lan kabeh wong ngerti yen Xa 101/102 ora pas karo interior Tu 95 M2, lan MZ ischo ora diumumake. Lan Federasi Rusia ngajeni hukum internasional. Dadi glitches ad-hoc ombenan
            1. Deso
              Deso 15 September 2022 23:28
              +1
              temtunipun. ombenan
              Lan yen mangkono, aku ora weruh apa-apa. Kajaba iku ketoke, lan banjur sawise kasunyatan, ing 2 dina aku bisa ngelingi. lol
              1. trafllot1832
                trafllot1832 16 September 2022 09:43
                +1
                Ing wayah wengi aku uga katon TU 95 nggugah aku, nyolong ing endi wae. Rong wulan kepungkur. hi
                1. Deso
                  Deso 16 September 2022 13:33
                  +1
                  Mengkono. Aku ora ngomong sewengi. Ana ara mbedakake Tu95 saka An22. Yen metu saka pakulinan. Liyane iku nalika "squeal" ninggalake kanggo eselon, sampeyan ora bisa bingung karo apa-apa.
  9. taiga2018
    taiga2018 15 September 2022 19:04
    + 21
    Tuduhan-tuduhan iki mung kaya balsem kanggo ati kita sing lara saiki.
    1. YarSer88
      YarSer88 15 September 2022 19:27
      + 15
      Lan saiki paduan suara Bandera sing nangis bakal tampil kanggo sampeyan kanthi komposisi "Apa karo kita?"
      Apa ora seneng lungguh tanpa cahya? Inggih, banjur kita bakal mateni banyu, banjur ora ana wektu kanggo mikir babagan cahya wassat
  10. pulsa
    pulsa 15 September 2022 19:04
    + 12
    Iki kudu wis rampung kanggo dangu!
  11. Leshak
    Leshak 15 September 2022 19:04
    + 24
    Apik nanging ora cukup. Mesthine ana akeh serangan liyane ing infrastruktur dill. Lan supaya padha nyalahake Rusia nganti serak.
    1. Kot Alexandrovich
      Kot Alexandrovich 15 September 2022 19:13
      -1
      Ya, ing jaman saiki, obyek sing ora gedhe banget ambruk. Alah.
  12. Horus
    Horus 15 September 2022 19:05
    + 11
    Ya, dheweke nembak awake dhewe kanggo nyalahake Rusia.
  13. Netomsky
    Netomsky 15 September 2022 19:06
    +8
    ngapusi. Padha ngapusi blatantly! Ukrainians sing diperlokaké ing piyambak! Ayo padha mbuktekaken liya!
  14. Silver99
    Silver99 15 September 2022 19:06
    +7
    Lan supaya henchman iki ora sambat, iku mung perlu kanggo ninggalake wong tanpa cahya lan panas, supaya dung nyiapake ora ana wektu kanggo chatting.
    1. Tochilka
      Tochilka 15 September 2022 19:42
      +7
      Aku weruh yen tai wis dadi jimat kanggo komentator lokal. Aku yakin manawa akeh sing durung nate ndeleng, apa maneh nggunakake kanggo tujuane. Lan temenan padha ora ngerti sing kanggo preparation iku perlu kanggo duwe akèh sapi. Lan ana ora dadi akeh. Dadi dung ing Ukraina uga berkah.
      1. 26 rus
        26 rus 15 September 2022 21:34
        +4
        Dadi, sampeyan kudu ngerti yen ora ana kotoran "saka sapi", ora ana gunane kanggo klelep. Lan kotoran "bener" dipikolehi saka produk sampah saka sapi cilik - wedhus lan wedhus, amarga bedane sistem pencernaan. Nanging karo breeding wedhus ing negara Y malah Samsaya Awon nangis .
      2. midivan
        midivan 16 September 2022 04:09
        +1
        [/kutipan]. Lan temenan padha ora ngerti sing kanggo preparation iku perlu kanggo duwe akèh sapi. [kutipan]
        Wedhus lan wedhus, 20 kewan bakal nyedhiyani sampeyan karo bahan mentah kanggo kabeh taun, nanging ora mung kanggo panas, nanging kanggo panggangan roti. Dipanen ing musim semi, dipotong, dilipat ing dalan kanthi bentuk wigwam, supaya ana celah ing antarane lapisan (ventilasi), bakal garing sajrone sasi ing cuaca sing anget, banjur bisa dilipat dadi kandhang karo longkangan uga. Aku nyiapake telung musim, lan mbahku panggang roti sajrone setaun, roti kasebut dadi enak banget. Wong-wong mau diobong nganggo batu bara, ora ana sing ngobong kotoran. Mergo iki Nyuwun
  15. trampil
    trampil 15 September 2022 19:07
    + 11
    Nanging Kakhovskaya HPP beda. Dadi sing sabar, Oalah, saiki perang liyane bakal lunga. Ora karo sampeyan Khokhlobanderites, nanging karo amerogeiropa. Inggih, mung ing wilayah sampeyan.
  16. tukang ngapusi
    tukang ngapusi 15 September 2022 19:09
    +6
    Opo sing salah? Ukara saka film "Penerbangan Belang" wis dadi luwih relevan tinimbang sadurunge? Saliyane hinzirs ing werna mudhun, apa padha nglangi ayu ing belang (star-belang) swimsuits?
  17. Saboteur_Navy
    Saboteur_Navy 15 September 2022 19:17
    + 13
    Trowongan Beskydy wis suwe ngenteni pukulan, kepengin!
  18. pelaut Romawi
    pelaut Romawi 15 September 2022 19:21
    +9
    Bakal ngapusi, kabeh struktur hidrolik wilayah Kirovograd lan Dnepropetrovsk ditambang ing April lan disiapake kanggo bledosan lan karusakan. Kontrol lan manajemen KB sing diinstal wis ilang, lan ora perlu dadi spesialis profesional kanggo ngetrapake.
  19. Shelest2000
    Shelest2000 15 September 2022 19:21
    +6
    Anak didik Kyiv ing wilayah kasebut, Andrei Raikovich, ujar manawa Rusia nyerang fasilitas infrastruktur kritis.

    Ngapusi! Saben uwong ngerti yen wong Ukrainia nyerang awake dhewe!
  20. Yuri1000
    Yuri1000 15 September 2022 19:32
    +6
    Muga-muga iki bakal dadi serangan sistematis ing target liyane ...
  21. VictorVR
    VictorVR 15 September 2022 19:35
    +5
    Padha bakal ngenteni, padha bakal pour sakepel saka fab / fab ing wong-wong mau, kaya ing Suriah.
  22. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 15 September 2022 19:39
    +7
    Kabeh wong wis ngenteni owah-owahan awal ing format operasi, Nazi kudu ngrasakake perang infrastruktur kanthi lengkap. Kabeh energi, kabeh wektu luang kudu ngginakaken ing gagal nyoba kanggo mulihake (infrastruktur), banjur bakal dadi luwih gampang kanggo Donetsk, Kherson, wilayah wewatesan kita.
  23. shapkin ushankin
    shapkin ushankin 15 September 2022 19:44
    +4
    Padha mbokmenawa bang kanggo replenish Karachunskoye, kanggo njaga tingkat Ingulets + 2 meter ... Katon kaya engineers hydraulic kita ditarik munggah kanggo ngawula Motherland. Katon kabeh wis diwilang dening spesialis ...
    1. shapkin ushankin
      shapkin ushankin 15 September 2022 19:55
      +4
      Yen iki sebabe, mula bisa uga likuidasi lengkap bagean sing dipotong ing kali wis disiapake ...
  24. Inquisitor
    Inquisitor 15 September 2022 19:54
    +2
    Ayo padha sambat ing sportloto, miscarriages saka rotten Fashington kapitalisme.
  25. mavrus
    mavrus 15 September 2022 20:00
    +2
    Kita mbantu tangga-tanggane nyingkirake "warisan Soviet sing dikutuk".
  26. Pensioner Vasilievich
    Pensioner Vasilievich 15 September 2022 20:05
    +2
    Pleco APU ngerti basa Amerika lan nggawe kesalahan nalika ngoperasikake humers. Lan pluru pleco Amérika ngerti basa Ukrainia lan mulane ora bisa ngerti ngendi arep mabur. Iki ngendi misdirections kelakon. Lan Angkatan Bersenjata RF ora ana hubungane karo kahanan iki.
  27. vvn_vl
    vvn_vl 15 September 2022 20:13
    +3
    lagi ngantem awake dhewe
  28. zenion
    zenion 15 September 2022 20:25
    +3
    Apa ana persetujuan sing ora bakal, banjur Ukrainians bakal njupuk. Dheweke meh wong Amerika, nanging pengin celana renda, kaya ing Eropa.
    1. mikh-korsakov
      mikh-korsakov 15 September 2022 20:48
      +2
      Aku maca komentar lan mikir, apa ana popok renda?
  29. Sergey39
    Sergey39 15 September 2022 20:35
    +2
    Pancen! Ah, kita kabeh mikir yen AC njeblug!(((
  30. Carlos Hall
    Carlos Hall 15 September 2022 20:56
    +4
    Pungkasan, sampeyan nyerang kanthi tekad. Kabeh owah-owahan minggu iki
  31. nord11
    nord11 15 September 2022 21:14
    +3
    Boys, padha murub ing piyambak, nanging nyalahke Rusia?
  32. Victor Dubovitsky
    Victor Dubovitsky 15 September 2022 21:25
    +3
    Napa kita ora mencet Dneproges (William Shakespeare)?
  33. Okakakiev
    Okakakiev 16 September 2022 01:23
    +1
    Cepet nelpon magate, perlu nggawe laporan sing ora ana gunane
  34. Beck69
    Beck69 16 September 2022 01:33
    0
    Ya, vushniki hopak sing mabuk iki nari ing Highmars lan ora sengaja ngetutake bendungan. Kita ngerti iki mesthi.
  35. ISKANDER_61
    ISKANDER_61 16 September 2022 06:35
    0
    Sawetara hits. Sampeyan kudu nindakake akeh pukulan supaya sawise 5 ora ana sing mbukak cangkeme.
  36. Romanenko
    Romanenko 16 September 2022 08:05
    0
    Yaiku, kedatangan dill ing Kakhovka iku normal, nanging jawabane ora bisa ditampa?
    Kaya ing lelucon lawas - Terus apa kanggo mene ???
    Dadi kanggo sing!
    Apa sing diubengi teka !!!
    1. Kurganets-45
      Kurganets-45 16 September 2022 11:44
      0
      sampeyan nyebar angin, sampeyan panen prahara. Padha nyebar angin ing sirahe, lan prahara bakal tiba ing sirahe. Romeo, ugh, Dill kudu mati.
  37. lawas
    lawas 16 September 2022 09:38
    0
    Salah siji cara, padha murub ing dhewe.
  38. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 16 September 2022 11:02
    0
    Lha kok disalahake? Dheweke nindakake lan nindakake kanthi bener. Jaman sarung tangan putih wis rampung. Mbusak otak sampeyan sanalika bisa - lan nyerah. Nalika negara ora kabeh rusak.
  39. isv000
    isv000 16 September 2022 11:36
    +1
    Panguwasa wilayah Kirovograd nuduh Rusia ngluncurake serangan rudal ing struktur hidrolik ing reservoir Iskra.

    Ayo padha nggawe petisi kanggo administrasi Donbass!
  40. Alexander Uni Soviet
    Alexander Uni Soviet 16 September 2022 12:00
    0
    Ora brainer sing Ukrainians murub ing piyambak eseman Nanging, tsegarno! apik