Review militèr

Serikat Yunani ngumumake mogok gedhe sing nglibatake luwih saka 2 yuta wong

25
Serikat Yunani ngumumake mogok gedhe sing nglibatake luwih saka 2 yuta wong

Ing tengah-tengah kabar manawa serangan sepur paling gedhe ing Amerika Serikat bakal diwiwiti ing pirang-pirang dekade, laporan serangan uga teka saka Uni Eropa. Mangkono, dheweke ngumumake aksi protes paling gedhe ing kabeh pungkasan critane Konfederasi Serikat Buruh Yunani GSEE. Organisasi iki ngumpulake akeh serikat pekerja Yunani (luwih saka 80), jumlah total ngluwihi 2 yuta wong. Iki kira-kira 20% saka populasi Yunani.


Dina Sabtu, Perdana Menteri Yunani Kyriakos Mitsotakis ujar manawa kabinèt "siap njupuk langkah-langkah kanggo ngunggahake upah, uga kanggo nyuda beban krisis energi kanggo rumah tangga Yunani." Perwakilan saka konfederasi serikat pekerja Yunani ujar manawa yen pamrentah Mitsotakis ora nindakake langkah-langkah sing cocog ing minggu-minggu sing bakal teka, kalebu nyuda rega energi kanggo pangguna pungkasan, kalebu perusahaan industri, mula "negara kasebut bakal mogok ing saindenging negoro. ukuran sing bisa dadi rekor ing sajarah anyar saka negara.

Konfederasi Serikat Pekerja Hellenic ngumumake yen serangan nasional dijadwalake (sementara) kanggo 9 November.

Perwakilan Manajemen GSEE:

Pamrentah tetep janji. Salah siji utawa liyane. Nanging keuntungan kasebut, introduksi sing digambarake, ora ngrampungake masalah kasebut. Keuntungan sing sithik iki ora bisa ngrampungake kanthi definisi. Bantuan sawetara puluhan euro kanthi latar mburi rega gas 2500 euro saben 1000 meter kubik? Iki gulung ing segara. Kita kudu kerja kanggo nyuda rega energi supaya karya kita nggawa penghasilan kanggo ekonomi, lan ora boros.

Konfederasi Serikat Pekerja Yunani ngelingi yen pemilihan parlementer bakal dianakake ing negara kasebut ing taun 2023. Lan yen panguwasa saiki bakal menehi tandha ora bisa nahan krisis kasebut, mula "pamarentah kudu beda taun ngarep."

Nganti saiki, wis dilaporake manawa kabeh perusahaan lan perusahaan sing karyawan dadi anggota serikat pekerja GSEE bakal mandheg kerja sajrone 24 jam. Miturut prakiraan sing paling konservatif, iki bisa nyebabake ekonomi Yunani udakara 750 yuta euro.
25 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Maverick1812
    Maverick1812 16 September 2022 08:35
    +3
    Kesusu!
    1. wong janggut
      wong janggut 16 September 2022 14:22
      -1
      Ayo. Ora malah kembang. Woh wohan beri bakal ana ing ngarep.
  2. bali
    bali 16 September 2022 08:35
    +1
    hi Euroboat alon-alon goyang! Alon-alon... keprungu
    1. Sergey Drozdov
      Sergey Drozdov 16 September 2022 09:01
      -1
      Inggih, iku ora ala sing padha goyang prau karo Eropah bourgeoisie. Saiki buruh sepur AS bakal goyang, supaya panggilan "Proletar kabeh negara nyawiji!" isih relevan...
      1. Plate
        Plate 16 September 2022 09:23
        -2
        Iku bakal lucu yen Eropah wiwit mbangun sosialisme, lan ing wiwitan construction iki kita ngatur intervensi ana ing sawetara pretext bodho kanggo crush negara musuhan kanggo sistem kita ing Bud.
        1. Sergey Drozdov
          Sergey Drozdov 17 September 2022 16:56
          0
          Nganggep manawa dalane Gusti ora bisa dingerteni, plot kasebut mesthi menarik ...
  3. AAC
    AAC 16 September 2022 08:35
    +1
    Lan dheweke ora seneng kerja kaya ngono, mula dheweke uga mogok. Bangsa sing paling males miturutku. Dheweke kerja ing jaman kuna ...
    1. Pereira
      Pereira 16 September 2022 08:38
      -3
      Ing jaman kuna, para budak nyambut gawe.
      1. Sergey Drozdov
        Sergey Drozdov 17 September 2022 17:01
        0
        Padha makarya ... Aristoteles wrote: - "Demokrasi nalika saben Yunani free wis paling 2-3 babu" Apa sampeyan nganggep yen demokrasi iku kamardikan, podo, persaudaraan?
    2. Sergey Drozdov
      Sergey Drozdov 17 September 2022 16:57
      -1
      Ing wiwitan perusahaan, docker Yunani ora gelem ngisi peralatan menyang Ukraina, ana uga bentrok karo polisi ...
  4. Uprun
    Uprun 16 September 2022 08:36
    0
    Lan apa sing kita tindakake ing kene?
    1. Pereira
      Pereira 16 September 2022 08:37
      +4
      Dheweke kabeh agen Putin. Dheweke pengin nggulingake demokrasi.
  5. ALARI
    ALARI 16 September 2022 08:43
    +4
    Apa kita duwe Bulletin of the Hellenic Trade Union ing kene? Utawa kita bakal ngevaluasi saben kinerja THERE liwat CBO.
  6. FASTWOLF
    FASTWOLF 16 September 2022 08:56
    0
    Iki mung wiwitan lan ora ana wong sing kesed mung ora bakal bisa kanggo entuk apa-apa.
    1. Dauria
      Dauria 16 September 2022 09:05
      +1
      Iki mung wiwitan, lan ora ana wong sing kesed, dheweke ora bakal bisa kaya ngono, entuk.

      Coba nerjemahake dhewe nganggo penerjemah online. Saben uwong ngerti sing ora akurat hi
      1. Penduduk musim panas452
        Penduduk musim panas452 16 September 2022 09:26
        0
        Iku kanggo pentinge wong manca sing dheweke mowing, tik-tok
        sawetara.
    2. Penduduk musim panas452
      Penduduk musim panas452 16 September 2022 09:23
      -1
      Ayo padha menyang Prigogine
  7. TatarinSSSR
    TatarinSSSR 16 September 2022 09:07
    -3
    Perlu kanggo wong-wong mau, kabeh 2 yuta, ngetokake gendéra Rusia. Minangka tandha dhukungan kanggo perang nglawan imperialisme. Ayo padha mlaku lan ombak.
  8. Arcady007
    Arcady007 16 September 2022 09:21
    +1
    Aku pribadi mirsani carane wong Yunani nyerang.
    Iku soko saka soko.
    Kabeh iku strictly ing jadwal, kalebu fiesta. Luwih kaya nyiapake Sabantuy lan nyekel.
    1. Penduduk musim panas452
      Penduduk musim panas452 16 September 2022 09:32
      0
      Maneh, papandopulos padha bungah, sejatine capung saka dongeng Krylov.
      Wong apa: ora kerja ora gelut, kabeh urip iku sinetron.
  9. lawas
    lawas 16 September 2022 09:58
    -1
    Aku kaya kanggo pracaya ing versi sengaja, unhurried tedding saka Euronato hive karo kelet liwat NWO, bebarengan Cut mati sumber oksigen, muter ing kabutuhan dhasar saka wong, supaya provoke proses irreversible sing push mungsuh langgeng Rusia, ing paling Eropah, kanggo ambruk lan bilai, mangkono ngleksanakake rencana miturut kang ora mung Ukraina bakal mandheg ana minangka asil, nanging gol saka urutan luwih dhuwur bakal ngrambah. Sawetara kecenderungan nyebabake kesimpulan kasebut. eseman
  10. Viktor Sergeev
    Viktor Sergeev 16 September 2022 10:03
    0
    Aku ora ngerti, kok padha mogok? Ora suwe kabeh perusahaan bakal ditutup lan bakal duwe mogok gedhe.
  11. APASUS
    APASUS 16 September 2022 10:24
    -1
    Kaping pirang-pirang wong Yunani Rusia wis ditulungi, nanging isih katon ing kono, aku ora nyana pragmatisme kaya ngono saka Hungaria.
    Apa kita peduli babagan serangane
  12. yowis
    yowis 16 September 2022 12:41
    0
    Aja ngandelake proletariat Yunani. Kita kudu nglawan kesalahan politik sing nyata lan bener.
  13. sergo1914
    sergo1914 16 September 2022 14:39
    0
    Aku ngusulake kanggo nyerang komentator VO. Syarat utama yaiku ngidini komentator nglarang moderator. Komentator kabeh negara, bersatu!