Review militèr

Duta Besar Rusia mbandhingake panguwasa AS karo koboi sing ora bisa ndeleng, mlumpat ing bunder lan njupuk ing ngendi wae

33
Duta Besar Rusia mbandhingake panguwasa AS karo koboi sing ora bisa ndeleng, mlumpat ing bunder lan njupuk ing ngendi wae

Ngomong babagan langkah-langkah anti-Rusia anyar ing Kulon, duta besar Rusia kanggo Amerika Serikat, Anatoly Antonov, nyathet yen kabeh iki, pisanan kabeh, nyerang kapentingan Amerika lan ekonomi donya.


Antonov yakin manawa sanksi sepihak Washington ora bisa nggayuh tujuane, nanging nggawe masalah serius kanggo ekonomi AS dhewe. Ing wektu sing padha, panguwasa Amerika ora gelem nggatekake perkara sing jelas.

Kajaba iku, angel dimangerteni babagan prinsip apa sing digawe dhaptar sanksi. Miturut duta besar, panguwasa Amerika kalebu ing salah sawijining dhaptar "perusahaan teknologi tinggi lan omah fashion, Komisioner Hak Anak lan Asisten Presiden Rusia."

Antonov mbandhingake panguwasa AS karo koboi sing ora bisa ndeleng, sing mlumpat ing bunder lan nembak ing endi wae. Sanksi kasebut ora bakal ngganti posisi Moskow lan ora bisa ngisolasi Rusia, nanging banget rumit hubungan bilateral, diplomat Rusia percaya. Kajaba iku, iki nyebabake kahanan krisis ing saindenging jagad, kalebu masalah keamanan.

Ing September 15, Washington klebu ing sanksi dhaptar kepala Chechnya Ramzan Kadyrov, aide kanggo Presiden Federasi Rusia Maxim Oreshkin, sawetara wakil saka administrasi Rusia ing wilayah Ukraina kontrol dening Rusia. Umumé, sanksi dileksanakake marang 44 individu lan 32 entitas hukum. Kajaba iku, panguwasa AS saiki ngrancang kanggo ngetrapake sanksi marang negara-negara sing ngidini nggunakake sistem pembayaran Rusia MIR. Iki minangka bukti maneh yen AS nyoba nindakake kabeh kanggo njaga sistem unipolar lan hegemoni dhewe ing sistem iki.
Pengarang:
33 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. GNM
    GNM 16 September 2022 10:37
    0
    Sanksi sepihak Washington ora nggayuh tujuane, nanging nggawe masalah serius kanggo ekonomi Amerika Serikat dhewe. Ing wektu sing padha, panguwasa Amerika ora gelem nggatekake perkara sing jelas.
  2. bali
    bali 16 September 2022 10:40
    +2
    hi Anggere nyedhiyakake kertas potong (sanajan ditambahake katun) menyang saindenging jagad lan ngembangake jaringan pangkalan, dheweke ora kudu wedi ...
    1. Paladin
      Paladin 16 September 2022 10:46
      0
      Nanging padha wedi, malah nganti hiccups. Jar wedi ora bakal nemokake dalan metu, cepet-cepet ngubengi adegan kaya korban))))))
    2. TIR
      TIR 16 September 2022 13:19
      0
      Menapa malih, dhasar kasebut dibayar dening negara-negara sing ana, lan dening wong-wong sing diarahake. Ora langsung, mesthi, nanging yen sampeyan ndeleng ekonomi donya, Amerika Serikat uga nampa bonus super saka basis.
  3. Alex Parabellum
    Alex Parabellum 16 September 2022 10:43
    +1
    Saben tumindak duwe akibat. Implisit sing bakal katon ing mangsa ngarep.
    Kawicaksanan sanksi lan nglanggar liyane ora push djalmo manungso maju, nanging kita wis dawa wiwit mateni dalan lan dadi masyarakat konsumen, kita wis mandegake ngimpi bab lintang.
    Lan sedih ...
  4. rotmistr60
    rotmistr60 16 September 2022 10:44
    0
    Antonov mbandhingake panguwasa AS karo koboi sing ora bisa ndeleng, sing mlumpat ing bunder lan nembak ing ngendi wae.
    Ing kasus iki, wong Amerika tumindak miturut prinsip sing prasaja - jumlah "tembakan" menehi ganti rugi kanggo kualitas hits. Lan sing paling penting, akeh gangguan - "ekonomi ambruk", "negara pom bensin diunekake", lan liya-liyane.
  5. trafllot1832
    trafllot1832 16 September 2022 10:46
    -1
    Kita njawab piye wae tanpa untu. Ing tingkat kepala staf, masalah iki mesthi dibahas. Lan ing tingkat Kementerian Luar Negeri maneh ana garis abang. Nanging ora bisa ngomong langsung. karo apa rudal karo nuklir utawa bagean konvensional mabur. Kita bakal nimbang rudal mung karo Warhead Nuklir. Lan kita ora bakal ngenteni nalika teka ing kutha kita lan bagean apa sing ana. kelangan wadyabala bakal kelakon, aku durung kesel urip, kudu ngunggahake taruhan.
    1. lex
      lex 16 September 2022 13:31
      -3
      Oke, menyang pantai. SVO arep miturut rencana lan ahead saka jadwal. Pasukan kita nindakake regrouping pasukan sing sukses ing arah Kiev, Sumy, Chernigov lan Kharkov. Nang endi wae - kanggo nduduhake patrap goodwill.

      Angkatan Bersenjata Ukraina ing sektor Kharkov kaping 9 luwih unggul tinimbang Angkatan Bersenjata Rusia. Ana pasukan sing cukup kanggo nggayuh tugas NMD, mobilisasi ora dibutuhake. Ora direncanakake kanggo ngumumake mobilisasi amarga SVO. Nanging salah sawijining usaha saiki kudu "mobilisasi diri", ora perlu ngenteni Kremlin ngumumake hukum militer.

      Rusia ditentang dening Barat kolektif. Pangiriman senjata bakal dianggep minangka target sing sah. Yen hotheads ora tenang, banjur Rusia bakal nyerang pusat-pusat pengambilan keputusan sing uga ana ing njaba Ukraina. Lan yen ana wong ndemek Crimea, kita bakal ngatur "dina pangadilan".

      Senjata lan drone paling anyar wis dadi prioritas kanggo produksi wiwit Juli taun iki. Ing pungkasan taun 2022, bagean senjata modern, militer lan peralatan khusus ing tentara Rusia bakal mundhak dadi 72,7%. Mulane, 203-mm poto-propelled artileri dipasang 2S7 "Peony" lan tank dibusak saka panyimpenan.

      Tujuan lan tujuan operasi militer khusus kanggo denazifikasi lan demilitarisasi Ukraina bakal kawujud. Operasi liyane bisa kasebut "operasi militer khusus kanggo mbebasake Donbass." Lan sampeyan ora bisa nelpon perang, minangka Roskomnadzor ngandika.

      Sudut pandang kritis ing kerangka undang-undang saiki yaiku pluralisme. Nanging garis kasebut tipis banget, sampeyan kudu ati-ati banget.

      Lan Urgant minangka patriot gedhe. Mung wedi. Umumé, Moscow wis dina kutha gedhe.
      Loro jurusan.
      Lan kanggo 7 sasi pejabat ngandhani kita saka saben kothak.
      1. trafllot1832
        trafllot1832 16 September 2022 13:52
        -1
        Gudok. Wingi aku nonton Solovyov. Gudok. Mikheev takon langsung. Kenapa ora dirusak ing Kyiv, utawa ing papan liya. ! Lan iku kabeh! Nanging saiki Ukraina lan Kulon seneng-seneng ing masalah iki, mbuwang ing teori, lan media kita meneng utawa kepingin weruh apa iki kedados. hiMungsuh bakal dikalahaké lan kamenangan bakal dadi milik kita.
        1. lex
          lex 16 September 2022 14:12
          -3
          Kutipan saka: tralflot1832
          Gudok. Wingi aku nonton Solovyov. Gudok. Mikheev takon langsung. Kenapa ora dirusak ing Kyiv, utawa ing papan liya. ! Lan iku kabeh! Nanging saiki Ukraina lan Kulon seneng-seneng ing masalah iki, mbuwang ing teori, lan media kita meneng utawa kepingin weruh apa iki kedados. hiMungsuh bakal dikalahaké lan kamenangan bakal dadi milik kita.

          Sampeyan ndeleng prajanjèn perdamaian liyane sing diduga liwati Ukraina liwat Turki menyang panguwasa kita. Yen bener, banjur dadi moyoki! Nanging aku mangu-mangu manawa iki pancen bener yen mung kanggo moyoki pimpinan militer-politik kita. Kasunyatan manawa rasa wedi ilang lan inisiatif kasebut dicekel dening Ukrainia wis ora ana gunane.
          1. trafllot1832
            trafllot1832 16 September 2022 14:17
            0
            Ya, dheweke nyegat Kharkov. Ing sisih kulon, cukup. Lan Makoron lan Shtots langsung nelpon. Rus nyerah! Bakal ana mobilisasi, aku bakal lunga.
            1. lex
              lex 16 September 2022 14:26
              -5
              Kutipan saka: tralflot1832
              Ya, dheweke nyegat Kharkov. Ing sisih kulon, cukup. Lan Makoron lan Shtots langsung nelpon. Rus nyerah! Bakal ana mobilisasi, aku bakal lunga.

              Ora bakal ana mobilisasi! Sampeyan ndeleng kepiye Kremlin ngilangi tren apa sing kedadeyan. Pisanan, ngasingake diri, ujare, rakyat dhewe kudu, saiki mobilisasi, maneh rakyat dhewe kudu mobilisasi. Amarga padha ora takon mustachioed, supaya jawaban sing siji Kremlin ora njaluk menyang urusan wilayah Moscow, etc., etc. Dadi pitakonan muncul, apa dheweke bisa menehi pamrentahan dhewe!? Mungkin bakal luwih apik!?
              1. trafllot1832
                trafllot1832 16 September 2022 14:30
                0
                Apa sampeyan kerja dadi petugas kebersihan ing Kremlin, amarga sampeyan ngerti?
                1. lex
                  lex 16 September 2022 14:39
                  -5
                  Lan sampeyan, kenapa sampeyan ngumbah jamban ing mall, sing ora ana TV lan radio, ing ngendi wong mustachioed ngandika ing basa Rusia yen Kremlin ora nimbang pilihan mobilisasi!
                  1. trafllot1832
                    trafllot1832 16 September 2022 14:50
                    0
                    Aku luwih cedhak karo sampeyan karo kekuwatan, WC diresiki kanthi reresik karo awak. hi
                    1. lex
                      lex 16 September 2022 15:06
                      -5
                      Mesthi, kita bakal pracaya sampeyan lol
                      Cedhak karo kekuwatan lan kawruh yaiku lungguh lan nulis komentar ing VO. Ing kene sampeyan wis sukses sajrone rong taun, utawa sampeyan duwe kerja paruh wektu nalika pensiun. hi
                      1. trafllot1832
                        trafllot1832 16 September 2022 15:27
                        0
                        Masa pensiunku akeh, tambah nyambut gawe telung dina gaji sing tak karepke kabeh, ora entuk duit, entuk ilmu teknologi, nek didelok postinganku iso tebak kerjaku neng endi. .
                      2. lex
                        lex 16 September 2022 15:43
                        -4
                        Bisa dingerteni babagan kerja. Aku kerja ing jadwal sing padha. Ana uga akeh wektu. Nanging beda karo sampeyan, aku dudu baris 1000 komentar saben wulan. Apa sampeyan duwe penyakit, utawa sampeyan kesepian sing lungguh ing kene golek komunikasi!? Aku luwih yakin manawa dheweke ora mung dicathet ing kene.
                      3. trafllot1832
                        trafllot1832 16 September 2022 15:54
                        -1
                        Aku ora duwe apa-apa, aku duwe gaweyan ing omah. Ayo bocah-bocah mbangun putu lan putu. Aku duwe patriarki ing kulawargaku! Lan aku nggedhekake anak-anakku kaya ngono! urip karo pelaut.
                      4. lex
                        lex 16 September 2022 16:04
                        -4
                        A penyakit utawa sindrom, Aku bakal nelpon iku, kanggo nulis komentar ing skala industri metu saka bosen ing pensiun. wong bodho dadi pelaut hi
                      5. trafllot1832
                        trafllot1832 16 September 2022 16:08
                        -1
                        Dadi wong tuwa VO, iku apik sing VO ninggalake memori saben wong saka wektu registrasi. hi
  6. Svarog
    Svarog 16 September 2022 10:55
    +5
    Ngomong babagan langkah-langkah anti-Rusia anyar ing Kulon, duta besar Rusia kanggo Amerika Serikat, Anatoly Antonov, nyathet yen kabeh iki, pisanan kabeh, nyerang kapentingan Amerika lan ekonomi donya.

    Iki luwih kanggo konsumen domestik. Nanging nyatane, Amerika Serikat kasil ngatasi masalah, miturut skenario, padha duwe siji cithakan lan malah ora keganggu akeh. Saiki dheweke ngrusak Eropa, Rusia lan ing wektu sing padha, kanthi ora langsung, China .. Wis ana rencana sing jelas kanggo nransfer produksi produk berteknologi tinggi menyang Amerika Serikat .. kabeh konflik sing diatur dening Amerika Serikat pungkasane bakal ngidini. kanggo ngatasi akeh masalah ekonomi dhewe.
    1. trafllot1832
      trafllot1832 16 September 2022 14:33
      +1
      Sepisan aku setuju karo sampeyan, Inggris dadi sekutu, banjur padha njupuk menyang kuku, pound kanggo dollar ana 1,14. Tarif kaya sing nalika label wiwit nggabungake USSR. Aku yakin wektu iki ana. ora bakal dadi pengkhianat, saka pihak kita.
  7. Zaurbek
    Zaurbek 16 September 2022 10:57
    +1
    Pandangane badhak sing ora apik dudu masalahe badhak........
  8. yowis
    yowis 16 September 2022 11:16
    +1
    Kanggo sapa dheweke ngomong iki? Yagene dheweke ngomong iki? Napa dadi duta kanggo AS?
  9. Alexey-74
    Alexey-74 16 September 2022 11:20
    +2
    Aku mikir iki wektu kanggo kabeh wong ngerti yen Amerika pancen ora peduli karo pendapat saka jagad njaba, ora peduli karo masalah energi Eropa lan liyane. Dheweke nganggep awake dhewe dadi pusat jagad lan tumindak mung kanggo kepentingane dhewe.
    1. Penerjemah
      Penerjemah 16 September 2022 12:23
      -3
      Dheweke nganggep awake dhewe dadi pusat jagad lan tumindak mung kanggo kepentingane dhewe.


      Lan saka sudut pandange, iki pancen bener.
  10. kuroneko
    kuroneko 16 September 2022 11:23
    -1
    Ing basa medis, iki diarani "tahap pra-agonial."
  11. gratis
    gratis 16 September 2022 13:19
    0
    rencana kanggo nemtokke sanksi marang negara sing ngidini nggunakake sistem pembayaran Russian MIR
    Mesthi, amarga iki minangka ancaman kanggo monopoli finansial ing donya, sistem Rothschilds, Rockefellers, sing ngedol nyawane marang setan kanggo dolar.
  12. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 16 September 2022 15:18
    0
    Kutipan saka lex
    rakyat dhewe kudu, saiki dhewe mobilisasi, maneh rakyat dhewe kudu mobilisasi.

    Ngelingake dongeng anak-anak rakyat babagan bruwang lan petani "Puncak lan Roots". Yen ing trenches, banjur bear kuwat nanging bodho, lan yen ana super-bathi saka subsoil Russian, banjur petani pinter.
  13. trafllot1832
    trafllot1832 16 September 2022 15:54
    0
    Kutipan saka: tralflot1832
    Aku ora duwe apa-apa, ana gawean ing omah. Ayo bocah-bocah mbangun putu lan putu. Aku duwe patriarki ing kulawargaku! Lan aku nggedhekake anak-anakku kaya ngono!