Review militèr

Prajurit Pengawal Rusia nahan luwih saka 130 accomplices saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah mardika.

36
Prajurit Pengawal Rusia nahan luwih saka 130 accomplices saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah mardika.

Ing wilayah Kherson lan Zaporozhye, prajurit Layanan Federal Pasukan Pengawal Nasional (Rosgvardia) nahan luwih saka 130 accomplices angkatan bersenjata Ukraina lan layanan keamanan Ukraina sajrone kegiatan operasional khusus.


Kabeh tahanan melu kegiatan organisasi nasionalis ing Ukraina. Padha nyedhiyakake gaman lan amunisi, arep digunakake kanggo aktivitas sabotase.

Minangka asil panelusuran, Pengawal Nasional nemokake akeh senjata - sepuluh caches. NLAW ATGM, 82-mm mortir, loro 14,5-mm Vladimirov senapan mesin abot, 33 peluncur granat lan luwih saka 70 puteran kanggo wong-wong mau, projectile kanggo MLRS (multiple launch roket sistem), 13 pluru kanggo Metis portabel anti-tank rudal sistem lan "Fagot", luwih saka 130 senjata api, 55 granat tangan saka macem-macem modifikasi, limang "Molotov cocktails", luwih saka 16 ewu amunisi saka macem-macem kaliber kanggo senjata cilik, 4,5 kg bahan narkotika.

Kajaba iku, sappers netralake luwih saka 20 ranjau lan cangkang artileri, 8,4 kg TNT. Operasi sing ditindakake dening Pengawal Rusia dilaporake dening saluran Telegram "penjahat perang".

Cache sing padha ing wilayah Kherson lan Zaporozhye ditemokake kanthi rutin. Dheweke ditinggalake dening militer Ukraina lan layanan khusus supaya bisa nggunakake senjata saka cache kanggo operasi teroris lan sabotase ing wilayah sing dibebasake dening pasukan Rusia. Saben serangan dening Pengawal Nasional, nalika nasionalis ditahan lan senjata dirampas, nyumbang kanggo nyuda sabotase.

Elinga yen layanan khusus Ukrainia wis diuripake kanggo mbukak cara teroris perjuangan. Dheweke ngatur pembunuhan lan mateni pejabat administrasi, nyerang warga pro-Rusia, lan nindakake sabotase marang infrastruktur sipil. Nyatane, kita ngomong babagan ngowahi Ukraina dadi negara sing aktif ing kegiatan teroris.
36 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Roso 56
    Roso 56 16 September 2022 15:44
    +5
    Yagene ora dikubur? Ora ana Bandera, uga ora ana golovnyak.
    1. Wend
      Wend 16 September 2022 15:58
      + 10
      Lan pira sing durung ditemokake. Sugeng tanggap warsa!
      1. 4 ikit
        4 ikit 16 September 2022 16:12
        +2
        Dicekel: NLAW ATGM, mortir 82 mm, rong bedhil mesin berat Vladimirov 14,5 mm, 33 peluncur granat lan liya-liyane ......

        Aku yakin iki mung bagean cilik saka arsenal sing didhelikake. Ngerti mentalitas "warga sipil" ing kana, dheweke uga ndhudhuk bom sing kuat ing kebone wong.
    2. TIR
      TIR 16 September 2022 16:05
      +6
      Mekaten. Sampeyan perlu kanggo introduce martial law ing wilayah mardika lan ing wilayah wewatesan Ukraina. Ing wilayah sing wis mardika, kabeh kekuwatan kudu diwenehake marang kantor komandan militer. Tahanan saka DRG, saboteurs, gunners, perampok kudu dihukum langsung sawise kasunyatan mati karo eksekusi ditundha 2 minggu. Kanggo duwe wektu kanggo ngerteni. Yen tahanan ing wektu iki ora bisa mbantah tumindak musuhan, banjur eksekusi. Lan ing media lokal kanggo laporan sing dihukum lan kanggo apa. Mung pasukan bisa mungkasi terorisme ing mburi. Ora ana sing nglawan teror kanthi langkah-langkah damai sing apik. Iki salah siji utawa kasus unik ing sajarah nalika teror perang karo daya alus
  2. trafllot1832
    trafllot1832 16 September 2022 15:45
    + 10
    Lan sampeyan bisa duwe fad karo resistance, pribadi iku siji bab lan kurator sel liyane. Maneh, pengalaman nglawan SMERSH karo Bandera. Sampeyan kudu njupuk kepala sel lan ngomong karo dheweke. Lan kita ngerti carane ngomong.! Banjur, dheweke nyanyi kaya nightingale, sampeyan ora bisa ngombe pengalaman KGB.
    1. Truthmaker
      Truthmaker 16 September 2022 15:55
      +8
      Pengalaman SMERSH nglawan Bandera

      Inggih rampung. Ngenali lan numpes reptil.
      Nanging luwih becik nggawe maneh SMERSH ...
      1. filibuster
        filibuster 16 September 2022 16:25
        0
        Ketoke, nalika sampeyan nulis babagan SMERSH, sampeyan ora ngerti apa iku lan ing kahanan apa. Ayo kula ngelingake sampeyan sing pisanan yaiku martial law, curfew, pindhah saka siji pemukiman menyang liyane sing dibutuhake khusus. pass lan akeh watesan liyane.
        Lan kanthi cara, kabeh pimpinan SMERSH ditindhes kanthi cara siji utawa liyane, sawetara sadurunge pati Stalin, sawetara sawise.
        1. Sergey Drozdov
          Sergey Drozdov 16 September 2022 16:45
          0
          Lan apa hubungane karo: "kabeh pimpinan SMERSH ditindhes kanthi cara siji utawa liyane, sawetara sadurunge pati Stalin, sawetara sawise"?
          1. filibuster
            filibuster 16 September 2022 21:02
            0
            Senadyan kasunyatan manawa ana akeh pelanggaran lan penyalahgunaan wewenang, nanging kanthi cara, SMERSH ora bisa mbukak bagean palsu saka Pavlenko.
    2. Dauria
      Dauria 16 September 2022 16:07
      +1
      .Sampeyan ora bisa ngombe pengalaman KGB.
      Aja lali ing sisih liya, uga pengalaman. Lan KGB uga. Aja ngremehake mungsuh Lan benang saka pawns cepet banget.
  3. Uprun
    Uprun 16 September 2022 15:46
    +5
    Ditilik dening serangan teroris paling anyar, lapangan ana ora plowed, supaya padha mlaku ing sisih karo arit, lan banjur waved lan waved karo Lithuania .... Pengawal Nasional, miturut profil sawijining, wis tau SMERSH . ..., kayata OMON sajrone operasi daya kanggo nyekel, lan nyegah lan deteksi - iki minangka karya operasional layanan khusus ...
    1. saigon
      saigon 16 September 2022 15:56
      +4
      Kebutuhan bakal meksa kudu mulang, saliyane SMERSH ana pasukan sing njaga mburi ngarep,
      Set lengkap pengawal tapel wates lan bagéan saka NKVD (profil), lan padha kejiret nomer ageng saboteurs lan telik, lan padha matèni banderie, banget, ing utama.
      Supaya Pengawal Nasional sinau nyekel mungsuh ing mburi tinimbang nindakake perang linier.
    2. Drotro
      Drotro 16 September 2022 16:07
      -3
      Ragu-ragu mlebu.
      Mungkin dheweke pancene ngenteni luwih akeh sampah, banjur pindhah menyang endi wae (paling ora babagan infrastruktur sing penting, mung supaya karusakan ora bisa dibatalake).
      Ing bab mung carane nerangake iki kanggo sederek lan kanca-kanca saka wong sing tilar donya ing tangan saka teroris Ukraina. Lan ora mungkin tumindak kasebut bakal mandheg kanthi cepet. Wiwit Ukraina wis mutusaké kanggo nggunakake teror marang "invaders".
  4. Komentar wis dibusak.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. Artillerieunteroffizier
        Artillerieunteroffizier 16 September 2022 16:37
        0
        Ya bener. Sing bener diterjemahake kanthi "istilah non-sastra" sing padha. Prajurit bisa nggawe jeneng dhewe kanggo soko, iki, mesthi, wis rampung ing saben tentara.
        1. pemotong bolt
          pemotong bolt 16 September 2022 16:39
          -1
          Aku ora tau krungu jargon khusus kanggo senjata. Kaya ing asline, sadurunge terjemahan?
          1. Artillerieunteroffizier
            Artillerieunteroffizier 16 September 2022 16:49
            0
            Mulane aku uga kaget. Mungkin sisih Ukraina duwe sawetara sistem gegaman utamané ridiculous, kang kudu diwenehi jeneng kuwi ...
            1. pemotong bolt
              pemotong bolt 16 September 2022 16:58
              +1
              sistem gegaman utamané ridiculous
              Aku kelingan sing ana ya ing Maret, kabeh media trumpeted ana sing homoseksual Ukrainia, minangka siji, tindak menyang ngarep kanggo perang karo Rusia lan meh ana resimen mau. belay diklumpukake, kalebu connoisseurs saka tumit lan wig (ana uga foto). Dadi sing
              rudal anti-tank portabel "pi.do.r"
              ana, nanging rodo ing versi poto-propelled wassat
  5. bali
    bali 16 September 2022 15:48
    -1
    hi "Aku sijine dheweke ing tong minyak mesiu! Ayo dheweke mabur!" ("Ivan Vasilievich ngganti Profesi"). Rekomendasi sing apik kanggo nggunakake! Kita nemokake cache, nemokake sing nduweni iki, mbungkus kabeh wong nganggo kabel detonasi lan ing bunch! Ayo padha mabur! Lan ora ana biaya kanggo mbuwang mungsuh iki ...
    1. Murmur 55
      Murmur 55 16 September 2022 16:02
      0
      bali hi, kaya sing diucapake Fedya saka film sing misuwur, "Shurik dudu metode kita." Dadi, kita bakal weruh apa sing bakal ditindakake Kremlin.
  6. gratis
    gratis 16 September 2022 15:49
    -1
    Good job, Aku bungah sing Garda Nasional wis melu ing aktivitas sing digawe, sijine iku supaya lan makarya marang mungsuh nyata. Aku pancene ngarep-arep sing padha nggunakake pengalaman positif saka SMERSH
    1. Uprun
      Uprun 16 September 2022 16:03
      -1
      Pengawal Nasional minangka pejuang pasukan internal, mantan OMON, lan layanan operasional kudu ngenali mata-mata ...., lan para pejuang kudu melu nyekel kekuwatan ..... Kepiye bedane staf pengajar karo Pengawal Nasional ..., bener, ora ana apa-apa ... Kita ngenteni staf pengajar sing nyekel mata-mata ing Rusia? Bener, kita ora ngenteni, ana FSB kanggo iki ... Dadi apa sing dikarepake saka pejuang biasa? Ing kene DRG ambruk ing pendekatan kanggo obyek sing dilindhungi - iki tugase.
      1. gratis
        gratis 16 September 2022 16:48
        -1
        Apa ala yen markas Pengawal Rusia ngumpulake informasi operasional lan mulihake tatanan ing wilayah sing dikontrol, lan ora ngenteni tip saka FSB?
        1. Uprun
          Uprun 16 September 2022 17:28
          -1
          Lan sampeyan, ing dalan, sambat marang staf pengajar babagan bullying pepadhamu ....., karya markas minangka organisasi layanan, lan dudu koleksi informasi operasional, aja mbingungake karya markas. saka unit tempur karo departemen khusus ...., Aku pitutur marang kowe iki minangka kepala batalyon Staff.. .
          1. gratis
            gratis 16 September 2022 20:00
            -1
            Ora, sayang, aku ngomong babagan pengalaman SMERSH, yaiku 3 kantor sing ora ana hubungane ing armada cedhak Kuznetsov, tentara Abakumov lan NKVD-Beria. Miturut artikel kasebut, identifikasi lan panemuan ditindakake dening pasukan Pengawal Rusia, sing nyenengake, wong lanang kerjane dhewe. Lan ora cocog kanggo mbandhingake Pengawal Rusia karo staf pengajar, miturut Hukum Federal babagan Pengawal Rusia, tugas paling penting katelu saka Pengawal Rusia yaiku "partisipasi ing perang nglawan terorisme lan ekstremisme."
      2. radius
        radius 19 September 2022 10:36
        0
        Banget ora kabeh! Pengawal Rusia - i.e. Pasukan Internal ora OMON babar pisan. Lan ing Pengawal Rusia, antara liya, ana uga unit khusus, tugas sing nglawan formasi bersenjata ilegal lan DRG.
  7. bukak
    bukak 16 September 2022 15:58
    +1
    Pakaryan wis rampung, sing mbantah, lan asil saiki, mung nglawan latar mburi serangan teroris paling anyar katon pucet, lan mungsuh bakal duwe asil sing luwih kuat, wong sing wis mati dadi tokoh penting lan saiki ana penduduk liyane. wilayah bakal mikir yen padha tekan kuwi, banjur ana apa-apa kanggo ngomong bab kita, uga, apa neraka padha kerjo bareng karo Rusia lan Gusti Allah nglarang bantuan. , regrouping utamané mbantu iki, nanging tumindak uga ambruk menyang subyek lan isih bakal tiba, kemampuan dikenal saka sajarah Ukrainians-Bandera kanggo nindakake teror saka populasi lokal.
    1. Murmur 55
      Murmur 55 16 September 2022 16:16
      +1
      bukak hi, wiwitane ora ndhelikake yen dheweke bakal nindakake iki lan ora ndhelikake maksude, nanging sawise nampa indulgensi saka "beradab" Kulon, dheweke terus nyerang, supaya bisa rukun utawa nguatake karya counterintelligence lan pasukan anti-sabotase. , padha ngarep-arep kanggo paukuman saka Kulon lan nolak Kyiv saka taktik kuwi naif.
      1. bukak
        bukak 17 September 2022 04:31
        0
        Bener, dheweke ora duwe apa-apa sing didhelikake, wong-wong Banderait wis suwe mbukak jero kewan, nanging piye wae rukune ora miturut kita, ing kene ana jawaban sing cukup miturut prinsip "mripat kanggo mripat, untu kanggo untu" bakal dadi. luwih bener saka paukuman lan nesu. Aku ora ngerti, aku NWO nanggepi tumindak Ukraina marang Donbass, supaya apa ngalangi wong saka terus minangka padha suggest?
  8. Rostislav Prokopenko
    Rostislav Prokopenko 16 September 2022 15:59
    +3
    Iki minangka salah sawijining kaluwihan kanggo bali menyang wilayah sing wis dibebasake sadurunge - kabeh sampah sing korupsi wis ditampilake kanthi lengkap.
  9. Murmur 55
    Murmur 55 16 September 2022 16:00
    0
    70 cangkang kanggo MLRS, kok padha arep diluncurake? Saka pandhuan sing digawe dhewe utawa direncanakake tinimbang tambang darat?
    1. tiba putih
      tiba putih 16 September 2022 16:07
      -2
      Aku luwih seneng karo anane 4,5 kg obat. Ora preduli apa sing diomongake Khokholbots, nanging ana akeh pecandu ing kana - kaya paman iki ing Vietnam.
      1. Murmur 55
        Murmur 55 16 September 2022 16:11
        +2
        tiba putih hi, uga, obatan sing itungan padha kanggo junkies padha lan agen siji-wektu liyane.
  10. fa2998
    fa2998 16 September 2022 16:15
    -3
    Kita nggoleki "agen" Ukraina, sing banjur nggoleki "agen" Rusia ing wilayah sing direbut maneh. Dheweke mbokmenawa bisa ngungsi panguwasa, warga biasa ing wilayah Kharkov bakal diunekake. SBU iku saiki rampant ana. hi
  11. Komentar wis dibusak.
  12. Komentar wis dibusak.
  13. unspeech
    unspeech 16 September 2022 19:38
    -1
    wassat ditangkep lan kenapa? Apa dheweke ngancam nganggo driji lan ngeculake dheweke? (Utawa, dheweke ngeculake dheweke sawise 2 taun kanthi amnesti)
    IMHO, kabeh masalah kasebut kudu ditanggulangi dening pabrik kaleng! Whiskas! Dheweke kudu mluku ana ing telung shift! Anak kucing bakal diwenehi panganan ...
  14. agoran
    agoran 16 September 2022 21:28
    -1
    Kabeh omong kosong iki.
    Nganti ana organisasi kaya SMERSH, ora ana sing bisa ditindakake.
    Kejiret ing papan, ditembak.
  15. RoninO
    RoninO 17 September 2022 00:46
    0
    Apik banget! Lan, apa sabanjure? Apa langkah hukum sing wis ditindakake? Investigasi, pengadilan, eksekusi paukuman? Apa informasi iki ora kasedhiya?