Review militèr

Ing Amerika Serikat, tembung "ayo ndeleng kepiye serangan balik Ukrainia" saka Presiden Rusia nyebabake diskusi

112
Ing Amerika Serikat, tembung "ayo ndeleng kepiye serangan balik Ukrainia" saka Presiden Rusia nyebabake diskusi

Ing Amerika Serikat, tembung Presiden Rusia sajrone konferensi pers ing Samarkand babagan acara ing Donbass lan Ukraina nyebabake diskusi. Elinga yen wartawan takon pitakonan, apa alesan kanggo containment aneh pasukan sing sak operasi khusus militèr lan apa dheweke (kepala negara) ngerti bab counter-offensive saka pasukan Ukraina near Kharkov?


Njawab pitakonan iki, Vladimir Putin sepisan maneh ngelingake yen Rusia nindakake operasi militer khusus lan ing kerangka operasi iki, Rusia mung bakal melu bagean saka komponen kontrak. Resonansi paling gedhe ing Kulon disebabake statement pinunjul saka Presiden Federasi Rusia sing kudu ngenteni lan ndeleng "carane counteroffensive iki bakal rampung."

Pamrentah AS dumadakan wiwit "ngelingake Rusia supaya ora nggunakake nuklir lan kimia gaman". Présidhèn Biden uga ngomong babagan masalah iki, sing dhéwé ngangkat topik senjata pemusnah massal. Menapa malih, wiwitanipun dipunandharaken bilih Gedhung Putih nanggapi kados mekaten dhateng pratelan Putin, lajeng ujug-ujug Biden ngucapaken tembung kasebut ing dina Minggu kepungkur - limang dina sadurunge pratelan presiden Rusia.

Nanging, tembung Biden babagan senjata nuklir lan senjata kimia saiki aktif dibesar-besarkan ing pers Amerika lan diwenehi "minangka peringatan saka administrasi AS yen ana agresi anyar marang Ukraina." Lan sawetara anggota kongres njaluk "kanggo njupuk kabeh langkah supaya Rusia ora bisa nanggapi kemajuan pasukan Ukraina."

Wartawan Amerika, saiki nulis yen "tembung Putin babagan kemungkinan konsekuensi kanggo Ukraina kudu digatekake." Ing wektu sing padha, Biden, mangsuli pitakonan saka wartawan lan kanggo sawetara alesan pracaya Rusia bisa nggunakake senjata nuklir ing Ukraina, ngandika dheweke durung bisa ngomong apa jawaban saka Amerika Serikat, nanging "Rusia mesthi bakal wong sing luwih gedhe dibuwang.”
112 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Komentar wis dibusak.
    1. mitroha
      mitroha 17 September 2022 08:53
      + 23
      CBO bisa ngganti peta donya, nanging ora Svaroga....
      1. gansales
        gansales 17 September 2022 09:01
        + 27
        Ing Amerika Serikat, tembung "ayo ndeleng kepiye serangan balik Ukrainia" saka Presiden Rusia nyebabake diskusi

        Lan ora mung ing Amerika Serikat .. Ana, ing situs, carane akeh howled ..
        Dheweke ngarep-arep yen Rusia dadi Khan, mundur, lsp.
        Ora ana hospoda, RUSIA wis konsentrasi Lan kabeh sing bisa ditawakake Kulon lan NATO .. ​​Saiki ayo miwiti! hi
        Bisa nyepak maneh..hehe
        1. Wesker Gorlovka
          Wesker Gorlovka 17 September 2022 09:10
          -17
          Lan apa sing kudu daklakoni? Ukrainia bisa teka menyang kita. DPR, Gorlovka.
          1. Vitaly161
            Vitaly161 17 September 2022 14:21
            +5
            bisa njupuk mesin ing tangan, nanging iku, salah siji opsi
            1. NOMADE
              NOMADE 17 September 2022 16:01
              +3
              Apa nulis tembung akeh? Ayo, ndhaptar regu sukarelawan!)
          2. VORON538
            VORON538 18 September 2022 04:32
            +3
            Wesker Gorlovka (Anton) Wingi, 10:11
            -13

            Ing Amerika Serikat, tembung "ayo ndeleng kepiye serangan balik Ukrainia" saka Presiden Rusia nyebabake diskusi
            Iki caraku ngilangi stres, aku ngrokok siji-siji, lan ngombe alkohol siji-siji.
            Lan sampeyan, karo booze, dasi munggah lan go ahead minangka sukarelawan! Senajan, misale jek kula, kene ukrotroll liyane nyerat "Yaiz Gorlovka" ngguyu
        2. Svarog
          Svarog 17 September 2022 09:28
          -20
          Kutipan saka gansales
          Ora ana hospoda, RUSIA wis konsentrasi Lan kabeh sing bisa ditawakake Kulon lan NATO .. ​​Saiki ayo miwiti!

          Wis 30 tahun wis fokus...asil konsentrasi ketok kabeh wong waras..nanging nekad percaya yen sing wis XNUMX tahun nglakoni kabeh...masih bisa. Lan perang alon mung migunani kanggo Amerika Serikat .. lan ora kanggo Rusia ing kabeh .. Aku mikir saben wong pracaya ngerti iki ..
          1. Oleg Barchev
            Oleg Barchev 17 September 2022 09:45
            + 13
            Kalambatan kasebut utamane amarga kudu nglatih pasukan ing kahanan pertempuran sing nyata, nyoba senjata anyar, mriksa cara taktis kanggo nindakake operasi tempur, ngenali kelemahane dhewe, nguji kemampuan lan kemampuan jenderal kita, lsp. Nanging sing dakanggep paling penting yaiku konsolidasi masyarakat ing upaya kanggo menang konfrontasi iki.
            1. Wesker Gorlovka
              Wesker Gorlovka 17 September 2022 09:50
              -17
              Ya, kabeh wong nindakake. Saiki sing paling penting yaiku nyegah gupuh. Yen ora, sanajan ing Crimea, dheweke panik.
              1. Repellent
                Repellent 17 September 2022 10:08
                + 14
                Oh, dheweke uga mbukak "kaleng":


                Kutipan: Wesker Gorlovka
                Apa dheweke bakal nyerahake kita kanthi gampang kaya iki

                Aja godhok.
                1. Wesker Gorlovka
                  Wesker Gorlovka 17 September 2022 10:10
                  -19
                  Ya, aku ora ngapusi. Aku rada kuwatir. Lan aku ndudhuk metu kanggo 15 taun.
                  1. Repellent
                    Repellent 17 September 2022 10:14
                    +7
                    Kutipan: Wesker Gorlovka
                    Rada kuwatir

                    Kasep kanggo cepet-cepet. Ana akeh sampeyan ing kene. Iku ya
                2. Wesker Gorlovka
                  Wesker Gorlovka 17 September 2022 10:11
                  -19
                  Iki caraku ngilangi stres, aku ngrokok siji-siji, lan ngombe alkohol siji-siji.
                  1. NOMADE
                    NOMADE 17 September 2022 16:02
                    +2
                    Lha, arep perang, kok ngaco sofa?)
          2. Terenin
            Terenin 17 September 2022 15:45
            +4
            Svarog, oke, sampeyan minangka Slava Kovtun lokal (omong-omong, ing ngendi dheweke saiki?) Lan kabeh apik nggunakake matriks, kaya
            Kutipan saka Svarog
            ngenteni kapan dadi sedih,
            Kutipan saka Svarog
            ketok kanggo kabeh wong waras.
            Kutipan saka Svarog
            Aku mikir saben wong sing percaya ngerti iki..

            Nanging, mulane sampeyan terus-terusan nelpon panguwasa Rusia kanthi tumindak lan nganggur
            Kutipan saka Svarog
            chip kuwi kita panuntun.

            Ya Allah, nglirik Stirlitz, copot Budyonovka lan parasut.

        3. iwak735
          iwak735 17 September 2022 10:35
          +1
          "Sampeyan bisa nyepak maneh..hehe"...
          Tendhang wit - sampeyan bakal ngalahake sikilmu!
          "Lan aku nawakake kabeh sing aku bisa menyang Kulon lan NATO"
          ... Apa babagan lenga, gas, titanium, lsp?
        4. pandhu arah777
          pandhu arah777 17 September 2022 17:19
          +1
          Kutipan saka gansales
          Ing Amerika Serikat, tembung "ayo ndeleng kepiye serangan balik Ukrainia" saka Presiden Rusia nyebabake diskusi

          Lan ora mung ing Amerika Serikat .. Ana, ing situs, carane akeh howled ..
          Dheweke ngarep-arep yen Rusia dadi Khan, mundur, lsp.
          Ora ana hospoda, RUSIA wis konsentrasi Lan kabeh sing bisa ditawakake Kulon lan NATO .. ​​Saiki ayo miwiti! hi
          Bisa nyepak maneh..hehe

          Rusia kelangan paling ora 1000 wong saben wulan mung tiwas, ing musim semi bakal ana 7-10 ton pejuang. kurang, lan Ukraina bakal mobilize lan West bakal olahraga lan lengen saperangan atus ewu liyane. Dadi ayo ndeleng kepiye fokus kita. Yen mobilisasi ora diumumake ing wektu, yen wong-wong iki ora dilatih, yen koordinasi ora ditindakake, mula musim semi kita bakal mabur kaya macet ora mung saka Kherson lan Zaporozhye, nanging uga saka LDNR. Yen Putin mikir yen mangsa bakal mbantu Ukrainia ngganti pikirane, banjur ing musim semi dheweke bakal kaget lan kuciwa.
          Yen saiki paling 100-150 ton wong mobilized padha klempakan ing sisih Belarus ing arah Kiev, tanpa malah ngenalke menyang musuhan, banjur iki bakal bantuan kanggo narik pasukan mungsuh ageng saka Donbass, bakal ngidini konsentrasi pasukan gedhe ing. siji arah lan mogok ing arah liyane. Ya, lan bakal ana cadangan kanggo nambal bolongan.
      2. Svarog
        Svarog 17 September 2022 09:29
        -13
        Kutipan saka Mitroha
        CBO bisa ngganti peta donya, nanging ora Svaroga....

        Aku seneng ngganti peta jagad lan sudut pandangku, nanging ora ana prasyarat, mung ramalan sing surem sing kedadeyan.
        1. Wesker Gorlovka
          Wesker Gorlovka 17 September 2022 09:35
          -20
          Lan carane aku ngandhani tangga-tanggane ing pasar ing wulan Februari, yen sawetara minggu mungsuh bakal buyar, bakal ana boiler anyar, nanging aku entuk tambang 20 meter, aku lunga kerja, ngubengi pojok, banjur cangkang. , mlaku menyang karya.
    2. SeregaBoss
      SeregaBoss 17 September 2022 09:11
      +5
      Apa sampeyan isih ing situs, lan ora ing markas lan pamaréntahan? Saben uwong butuh sampeyan ing kana, ing ndhuwur lan ing ngisor.
      1. seregatara1969
        seregatara1969 17 September 2022 09:22
        +6
        Amerika sengaja ora ngrusak senjata kimia! Mung padha duwe
        1. zloybond
          zloybond 17 September 2022 09:35
          +2
          Ora bisa dingerteni mung gurgling para diplomat kita babagan topik ngrampungake perjanjian liyane karo Amerika Serikat - babagan topik Rudal lan liya-liyane, nalika ora bisa nggayuh implementasine perjanjian senjata kimia Utawa kita butuh surat filkin kanggo kepentingane. saka paseksi - padha ngomong, kaya, kita digunakake, kita mlebu wong bodho Iki carane Amerika bakal nepaki persetujuan ing senjata kimia, lan sabanjuré kanggo ngrembug, digunakake padha mlebu Bunch saka kabeh lan ora ana apa-apa. hi
          1. Nyrobsky
            Nyrobsky 17 September 2022 10:28
            +2
            Kutipan saka zloybond
            Apa sing ora bisa dingerteni yaiku gurgling para diplomat kita babagan topik nyimpulake perjanjian liyane karo Amerika Serikat - ing topik rudal lan liya-liyane, nalika ora bisa nggayuh implementasine perjanjian senjata kimia.

            Dadi para diplomat kita ora ngangkat topik iki. Kabeh gurgling akhir-akhir iki asale saka sisih Amerika lan kanthi tujuan siji, kanggo mbatesi kemampuan kita ing wilayah sing kasur ora duwe wektu utawa ketinggalan. Kabeh miturut skema lawas - "pembungkus permen Rusia, permen kanggo kasur", ing wektu sing padha, dheweke uga negesake manawa Rusia bakal melu China ing proses iki, mula dheweke bakal setuju yen bungkus permen bisa dipérang dadi loro, lan Candy siji ara mung bakal kanggo kasur. Nanging para diplomat kita akhir-akhir iki ora krungu, lan wong Tionghoa kanthi gampang lan sipil ngirim dheweke kanggo gnaw sayuran, salah siji daikon utawa horseradish.
            1. zloybond
              zloybond 17 September 2022 21:41
              -1
              Dadi aku ujar - jawaban sing jelas lan bisa dingerteni - ngrampungake kontrak kasebut, teka karo sing anyar. Lan banjur padha nyebar verbiage. Cetha, cetha, béda, cendhak.
        2. Romario_Argo
          Romario_Argo 17 September 2022 09:44
          -9
          ana soko kanggo mikir bab kabèh werni
          Biden mung ora ngomong apa-apa
          ana kemungkinan dhuwur sing ana data Intelligence saka CIA sing
          Angkatan Bersenjata RF wiwit ngisi arsenal
          nyepetake produksi senjata kimia lan biologi
          ancang-ancang ditindakake kanggo WW3 skala gedhe
          1. Komentar wis dibusak.
        3. SKVichyakow
          SKVichyakow 17 September 2022 10:31
          +1
          Kutipan saka seregatara1969
          Amerika sengaja ora ngrusak senjata kimia! Mung padha duwe

          Utawa mungkin luwih gampang ngrusak meh kabeh infrastruktur kritis?
    3. landasan pacu-1
      landasan pacu-1 17 September 2022 16:21
      -4
      Nanging apa reaksi indikatif saka "penjaga" sing, ing owah-owahan ing platoons, nindakake layanan trolling angel: padha nampa Komando Pusat, regrouped, terus-terusan sijine "minuses" kanggo komentar obyektif lan nulis tanpa arti, nanging banget manteb ing ati " pesen patriotik". Lan mesthine nambah game jujur, kanthi tembung - pahlawan lan buruh ing ngarep informasi ... nglirik
  2. 9 PA
    9 PA 17 September 2022 07:33
    + 17
    Yen sampeyan katon ing counteroffensive kanggo dangu, banjur counteroffensive bakal miwiti kanggo katon ing sampeyan
    1. dmi.pris
      dmi.pris 17 September 2022 07:44
      + 14
      Tembung-tembung kasebut diarani "non-partner" .. Nanging kanggo MO kita, tembung kasebut kudu beda.
      1. Dinggo
        Dinggo 17 September 2022 08:18
        +1
        Mungkin sirah kudu dicopot dening wong

        Kaping pisanan, tali bahu ...
        1. Boris55
          Boris55 17 September 2022 08:51
          +7
          Kutipan saka Svarog
          Enteni minangka fitur kepemimpinan kita.

          Wektu ana ing sisih kita. Kulon sing ngira yen wong Rusia bakal nesu lan nggulingake Putin. Putus. Saiki wong-wong mau padha panen woh saka bodhone.

          Kutipan saka: dmi.pris
          Mungkin sirah kudu dicopot dening wong
          Quote: Dinggo
          Kaping pisanan, tali bahu ...

          Menehi kendali gratis, sampeyan bakal menehi Zhukov ing tanggal 41 ...
          1. Plate
            Plate 17 September 2022 09:02
            +7
            Kutipan: Boris55
            Menehi kendali gratis, sampeyan bakal menehi Zhukov ing tanggal 41 ...

            Ora, ora, kita ngerti yen ing tanggal 45 dheweke bakal njupuk Berlin.
    2. mitroha
      mitroha 17 September 2022 08:52
      +8
      Lan sawetara anggota kongres njaluk "kanggo njupuk kabeh langkah supaya Rusia ora bisa nanggapi kemajuan pasukan Ukraina."

      Sampeyan olèh ing baris ngarep. Dadi kanggo ngomong, dening conto pribadi lan carcass
  3. Sergey Kuzmin
    Sergey Kuzmin 17 September 2022 07:35
    + 21
    Vladimir Putin sepisan maneh ngelingake yen Rusia nindakake operasi militer khusus lan ing kerangka operasi iki, Rusia mung bakal melu bagean saka komponen kontrak. Resonansi paling gedhe ing Kulon disebabake statement pinunjul saka Presiden Federasi Rusia sing kudu ngenteni lan ndeleng "carane counteroffensive iki bakal rampung."
    Iki sing ditindakake Putin kanthi apik - yaiku kanthi tembung siji dheweke bisa "dilebokake ing kuping" kabeh "mitra" Barat! Isih, sawise tembung kasebut, tumindak sing efektif bakal ditindakake ing arah Kharkov sing padha ... ing umum, kabeh bakal apik banget! Lan umume - ing sadawane kabeh tapel wates Rusia-Ukraina, perlu nggawe zona penyangga 150 km kanthi mindhah pasukan Ukronazi saka tapel wates karo Rusia kanggo nglindhungi wilayah Rusia saka serangan Ukronazis.
    1. User_neydobniu
      User_neydobniu 17 September 2022 07:49
      -20
      Iki sing ditindakake Putin kanthi apik - yaiku kanthi tembung siji dheweke bisa "dilebokake ing kuping" kabeh "mitra" Barat!

      Iku ora Putin, uga rampung, iku media kita, uga rampung, padha menehi informasi kaya lol
    2. Letun
      Letun 17 September 2022 07:50
      -7
      Kutipan: Sergey Kuzmin
      Iki sing ditindakake Putin kanthi apik - yaiku kanthi tembung siji dheweke bisa "dilebokake ing kuping" kabeh "mitra" Barat!

      Lan ing ngendi sampeyan entuk ide yen dheweke nyelehake wong ing kupinge? Saka artikel iki? nglirik
      1. iwak735
        iwak735 17 September 2022 10:47
        -2
        Tembung, tembung, tembung maneh, mung tembung,
        Mung tembung.
        Tembung sing apik, impen sing nyenengake
        Wektu wis liwati, wektu wis liwati.
        Lirik T. Dolnikova lan G. Kutsenko - Tembung, tembung, tembung maneh.
    3. Krasnoyarsk
      Krasnoyarsk 17 September 2022 08:16
      + 21
      Kutipan: Sergey Kuzmin
      Lan umume - ing kabeh tapel wates Rusia-Ukraina, sampeyan kudu nggawe zona penyangga 150 km kanthi nyurung pasukan.

      150 km? Apa maksudmu? Apa 150 km. kanggo senjata modern?
      Kanggo ngamanake wilayah tapel wates Rusia, ora cukup kanggo njupuk wilayah Sumy, Kharkov, Chernihiv. Kita kudu njupuk kabeh Outskirts Bank Kiri. Nanging, maneh, bank kiwa bakal diancam, kanthi logis, dening bank tengen. Banjur apa? Mung ana siji cara metu - kanggo njupuk, ora ketompo carane angel, kabeh Outskirts. Wilayah wétan lan kidul njupuk menyang komposisi saka Rusia, lan supaya liyane saka pinggiran negara sekutu karo Rusia.
      Mergo iki. Nanging .., iki mung Wishlistku, lan Kremlin luwih ngerti.
      1. Leshak
        Leshak 17 September 2022 08:53
        +8
        Nanging .., iki mung Wishlistku, lan Kremlin luwih ngerti.

        Iki minangka kepinginan luwih saka setengah wong Rusia, lan ora mung sampeyan.
        1. Plate
          Plate 17 September 2022 09:36
          -5
          Quote: Leshak
          Iki minangka kepinginan luwih saka setengah wong Rusia, lan ora mung sampeyan.

          Aku ora mikir sampeyan bisa ngomong kanthi yakin. Ora ana riset sing ditindakake babagan topik iki.
      2. mitroha
        mitroha 17 September 2022 10:14
        0
        Kutipan: Krasnoyarsk
        Mung ana siji cara metu - kanggo njupuk, ora ketompo carane angel, kabeh Outskirts.

        Banjur Polandia bakal ngancam kita hi
        Aku mikir yen Jerman ora bakal ngancam kita, mula ora ana gunane kanggo mandheg keprungu
        1. kloner
          kloner 17 September 2022 15:25
          +1
          Nanging ing Polandia, sampeyan bisa mencet senjata nuklir yen sampeyan ngancam. Sing ora nuwun.
          1. mitroha
            mitroha 17 September 2022 16:50
            0
            Kutipan saka cloner
            Nanging ing Polandia, sampeyan bisa mencet senjata nuklir yen sampeyan ngancam. Sing ora nuwun.

            Apa aku wrote bab, sing ora bisa mungkasi sadurunge Jerman hi
        2. Krasnoyarsk
          Krasnoyarsk 18 September 2022 20:25
          +1
          Kutipan saka Mitroha

          Banjur Polandia bakal ngancam kita

          Kita ora asing karo ancaman Polandia.
          Kita ora bakal ndemek dheweke, lan yen dheweke, bodho, twitches, banjur NATO ora bakal nulungi dheweke (miturut Piagam), amarga dheweke bakal dadi aggressor.
      3. Sergey Kuzmin
        Sergey Kuzmin 18 September 2022 06:21
        0
        Mung ana siji cara metu - kanggo njupuk, ora ketompo carane angel, kabeh Outskirts. Wilayah wétan lan kidul njupuk menyang komposisi saka Rusia, lan supaya liyane saka pinggiran negara sekutu karo Rusia.
        Aku setuju karo kekarepanmu. Nanging aku ngomong babagan 150 km saka tapel wates Rusia - iki saiki lan kanthi cepet!
        1. Krasnoyarsk
          Krasnoyarsk 18 September 2022 20:28
          0
          Kutipan: Sergey Kuzmin
          Aku setuju karo kekarepanmu. Nanging aku ngomong babagan 150 km saka tapel wates Rusia - iki saiki lan kanthi cepet!

          Aku setuju banget karo sampeyan - "urgent".
    4. ramzay21
      ramzay21 17 September 2022 09:02
      -11
      Iki sing ditindakake Putin kanthi apik - yaiku kanthi tembung siji dheweke bisa "dilebokake ing kuping" kabeh "mitra" Barat!

      Yen sampeyan maca pers Barat, mula sampeyan bakal yakin manawa dheweke mikir ... yen Putin wis apik.
      Amarga dheweke milih wong sing ndhukung lan mbiayai Maidan minangka duta kanggo Federasi Rusia, mula dheweke ora nanggepi apa wae nalika negara liya nggawe Russophobes saka Ukrainia, banjur dheweke ngiyanati para pendukung kita ing Ukraina Kidul-Wétan, banjur dheweke ora nyerang nalika tentara Ukrainia ora siap tempur, banjur nyerang negara kasebut, sing rating presiden Russophobic mudhun ing ngisor plinth lan ....... yen sampeyan kudu tumindak kanthi tegas lan cepet .. ... dheweke njupuk sikap ngenteni lan ndeleng lan ngenteni rembugan.
      1. pemotong bolt
        pemotong bolt 17 September 2022 15:33
        -2
        nggawe Russophobes saka Ukrainians
        Nggawe coklat saka coklat ya .
      2. Terenin
        Terenin 17 September 2022 16:21
        +1
        Kutipan saka: ramzay21
        milih wong sing ndhukung lan mbiayai Maidan minangka duta kanggo Federasi Rusia,
        Lan sapa sing ora ndhukung Maidan? Iki nggawe cetha apa sing bakal dikarepake.

        Kutipan saka: ramzay21
        ora nanggepi apa wae nalika negara liya nggawe Russophobes saka Ukrainia,
        Putin mesthi ujar kanthi resmi manawa iki ora bisa ditampa.
        Lan, temenan durung wayahe kanggo njupuk langkah praktis. Kekuwatan ora cukup (sing saiki kita deleng).

        Kutipan saka: ramzay21
        bakal ngiyanati panyengkuyung kita ing Ukraina Kidul-Wétan,
        Ing ngendi dheweke ngiyanati nalika kita perang kanggo wong-wong mau ing kana.

        Kutipan saka: ramzay21
        ora bakal kenek nalika tentara Ukraina durung siap tempur,
        Sampeyan ngerti banget yen sampeyan perang malah banjur, adoh minangka kahanan ngidini. Lan, NATO bakal nindakake kabeh, kaya saiki lan apa lan karo sapa sing bakal kita perang?

        Kutipan saka: ramzay21
        banjur bakal nyerang negara kang rating saka presiden Russophobic wis tiba ing ngisor baseboard lan ....... nalika sampeyan kudu tumindak decisively lan cepet ..... kang njupuk Enteni lan ndeleng sikap lan ngenteni negosiasi.
        Apa sampeyan lali carane cepet kita maju ing minggu pisanan? Malah kakehan.
        Padha mbangun pasukane nganti pungkasan, nanging ora bisa ditundha maneh.
        Asil: Kita perang ing wilayah Ukraina, lan ora ngrebut maneh Crimea, Donetsk, Lugansk, Kursk lan Belgorod karo Rostov ...
        1. ramzay21
          ramzay21 17 September 2022 19:49
          -3
          Lan sapa sing ora ndhukung Maidan? Iki nggawe cetha apa sing bakal dikarepake.

          Yen dheweke milih Zurabov, wong sing mbiayai Maidan lan kanca Poroshenko, pimpinan Maidan, minangka duta besar Rusia ing Ukraina, tegese Putin dhewe ndhukung Maidan.
          Putin mesthi ujar kanthi resmi manawa iki ora bisa ditampa.

          Miturut dheweke, Rusia ngentekake 200 milyar dolar kanggo ndhukung Ukraina, tegese ana akeh pengaruh pengaruhe, kanthi tembung liya, dheweke bisa nyegah iki nanging ora. Saka niat jahat utawa bodho, iki pitakonan sing beda.
          Ing ngendi dheweke ngiyanati nalika kita perang kanggo wong-wong mau ing kana.

          Dheweke ngiyanati ing wiwitan kanthi mandheg ngomong babagan Novorossia, sawise Presiden Swiss nerangake marang dheweke apa sing bakal kelakon karo dhuwite, kanthi latar mburi 2 Mei 2014, banjur kanthi menehi tandha perjanjian Minsk. Mung wong wuta sing ora weruh
          Sampeyan ngerti banget yen sampeyan perang malah banjur, adoh minangka kahanan ngidini. Lan, NATO bakal nindakake kabeh, kaya saiki lan apa lan karo sapa sing bakal kita perang?

          Banjur kahanan kasebut bisa nindakake apa sing direncanakake ing 24 Februari lan tentara kita bakal bebas mlebu kabeh kutha lan Odessa, Kharkov, Nikolaev, Mariupol, Zaporozhye lan bisa uga wong liya bakal ketemu karo kembang lan ora nganggo peluru lan cangkang.
          Ing wektu iku, Angkatan Bersenjata Ukraina ora makili pasukan militèr ing kabeh, lan padha ora siyap kanggo njupuk, minangka acara ing Crimea nuduhake. Ing sawetara minggu, pasukan kita bisa ngrebut kabeh Ukraina tanpa perang, lan NATO bisa ngomong apa-apa, nanging ora bisa nindakake apa-apa. Lan dheweke, NATO ngerti banget iki. Mulane, tanpa nindakake iki, Putin kanthi jelas njupuk sisih NATO, menehi 8 taun kanggo nggawe Angkatan Bersenjata Ukraina dadi tentara sing siap tempur lan priksa manawa wong-wong sing ndhukung kita 8 taun kepungkur kanthi sukarela perang nglawan kita. Mung wong wuta sing ora weruh iki.
          Asil: Kita perang ing wilayah Ukraina, lan ora ngrebut maneh Crimea, Donetsk, Lugansk, Kursk lan Belgorod karo Rostov ...

          Aku weruh manawa minangka asil saka tumindak apik lan regrouping, kita manggoni wilayah sing luwih cilik tinimbang sing ditindakake sawise rong minggu pisanan. Salajengipun, dheweke mung bakal mudhun ing pimpinan ahli strategi sing apik lan ora ana marshal lapangan plywood sing paling apik saka pembawa pesenan.
          1. Terenin
            Terenin 18 September 2022 11:39
            +2
            Kutipan saka: ramzay21
            Yen dheweke milih Zurabov, wong sing mbiayai Maidan lan kanca Poroshenko, minangka duta besar Rusia kanggo Ukraina,

            Sampeyan banget panas ing kesimpulan, kaya Transcaucasian enom. am
            Aku ora mbantah manawa karya Zurabov sadurunge Maidan minangka kegagalan mutlak.
            Nanging, dheweke diangkat dadi duta kanggo Yanukovych lan duwe pengaruh marang Poroshenko minangka pimpinan sabanjure, tk. Zurabov minangka kanca cedhak pribadi Poroshenko.
            Cukup logis yen nalika hubungan antarane negara dadi panas, kanthi kemungkinan eskalasi militer (sing saiki kita deleng), hubungan informal sing paling dipercaya dibutuhake. Iki hukum diplomasi.
            Sing. Zurabov nduweni fungsi penting - komunikasi informal langsung antarane Kremlin lan Poroshenko.
            Banjur, nalika Kremlin "wrote off" Poroshenko, banjur Zurabov, minangka komunikator, "ngiwa" minangka rasah.

            Kutipan saka: ramzay21
            Banjur kahanan kasebut bisa nindakake apa sing direncanakake ing 24 Februari lan tentara kita bakal bebas mlebu kabeh kutha lan Odessa, Kharkov, Nikolaev, Mariupol, Zaporozhye lan bisa uga wong liya bakal ketemu karo kembang lan ora nganggo peluru lan cangkang.
            Ing wektu iku, Angkatan Bersenjata Ukraina ora makili pasukan militèr ing kabeh, lan padha ora siyap kanggo njupuk, minangka acara ing Crimea nuduhake. Ing sawetara minggu, pasukan kita bisa ngrebut kabeh Ukraina tanpa perang, lan NATO bisa ngomong apa-apa, nanging ora bisa nindakake apa-apa. Lan dheweke, NATO ngerti banget iki.
            Aku nganggep manawa argumentasi sing salah sing padha diwenehake dening intelijen kita (SVR, GRU ...) sing nyebabake kerugian sing signifikan ing dina pisanan NWO.


            Kutipan saka: ramzay21
            Mulane, tanpa nindakake iki, Putin kanthi jelas njupuk sisih NATO, menehi 8 taun kanggo nggawe Angkatan Bersenjata Ukraina dadi tentara sing siap tempur lan priksa manawa wong-wong sing ndhukung kita 8 taun kepungkur kanthi sukarela perang nglawan kita. Mung wong wuta sing ora weruh iki.
            Ya, Rusia mung ora duwe sumber daya kanggo muter game politik aktif ing arah Eropa (nglawan Amerika kanggo Uni Eropa), ndhukung Assad ing Suriah, meksa Turki supaya tentrem, ngawasi aktivitas provokatif saka limitrophes Baltik supaya bisa langsung perang. tentara bayaran NATO Ukrainia.

            Kutipan saka: ramzay21
            Aku weruh manawa minangka asil saka tumindak apik lan regrouping, kita manggoni wilayah sing luwih cilik tinimbang sing ditindakake sawise rong minggu pisanan. Salajengipun, dheweke mung bakal mudhun ing pimpinan ahli strategi sing apik lan ora ana marshal lapangan plywood sing paling apik saka pembawa pesenan.
            Iki minangka asil saka nggawe keputusan kanthi cepet adhedhasar data intelijen subyektif. wong bodho Sampeyan mbantah dhewe.
            1. Komentar wis dibusak.
              1. Terenin
                Terenin 19 September 2022 10:42
                0
                Maneh sampeyan tas sampeyan ...
                Aku wis ngomong
                Kutipan: Terenin
                Kekuwatan ora cukup (sing saiki kita deleng).
  4. AIK05
    AIK05 17 September 2022 07:36
    +4
    Saiki ayo padha guess lan gugup apa Presiden kita ing atine, muga-muga banderostan bakal ninggalake sungu lan sikil.
  5. Luminman
    Luminman 17 September 2022 07:38
    +1
    Bom neutron! Punika ingkang badhe dipunginakaken! Svidomites massal menyang Bandera, lan tanah lan real estate gabung karo Rusia ... nglirik
    1. Krasnoyarsk
      Krasnoyarsk 17 September 2022 08:19
      +1
      Kutipan saka Luminman
      Bom neutron! Punika ingkang badhe dipunginakaken! Svidomites en masse menyang Bandera,:
      bebarengan karo bocah-bocah (apa sing ditindakake marang sampeyan?) lan sing ora sabar ngenteni tekane pasukan Rusia?
  6. Silver99
    Silver99 17 September 2022 07:40
    -2
    Lan liya mung kanggo nonton lan ngidoni ((((kaya aku ngerti, ora ana omongan babagan nyerang lan ngrebut maneh wilayah sing ilang, saiki sing utama ora bakal kelangan luwih akeh).
  7. Dart2027
    Dart2027 17 September 2022 07:40
    +7
    Pitakonan yaiku carane akeh wong sing tiwas sajrone serangan balik iki. Utamané ing cahya saka sawetara statements sing biasane ora Ukrainians.

    Penulis Rusia sing kondhang, mantan wakil komandan batalyon Angkatan Darat DPR, Zakhar Prilepin, nyedhiyakake sawetara rincian babagan kahanan ing wilayah Kharkiv, sing ditampa saka sumber militer.
    "Wong saka Kharkov ngomong. Dheweke ora ana ing baris pisanan, kaya sing bakal dingerteni ing ngisor iki.
    - karya seni Russian gedhe. Ing ngarepku, truk pikap Ukrainia ditutupi saka tembakan pisanan, sing mlayu kira-kira satus kilometer ing dalan gedhe.
    - Angkatan Bersenjata Ukraina duwe macem-macem mesin lan peralatan sing akeh, sing ora ana pihak sing perang wiwit taun 2014.
    - Alasan kanggo mundur saka posisi kita kanggo akeh tetep ora bisa dingerteni. Ing ngendi kita ngadeg, ora ana ancaman ngubengi, lan bisa kanthi yakin nyekel pertahanan.
    "Kolom sing cukup serius ngliwati kita, sing uga bisa ngatur pertahanan, nanging kanthi tenang luwih maju.
    - Sajrone mundur, kita mutusake ora lunga kaya ngono (kita duwe komandan berpengalaman). Dheweke ngluncurake klompok maju ing dalan gedhe - dipotong lan ditawan.
    Akibaté, jumlah mungsuh sing cukup. Umume wong bayaran. Kabeh wong Inggris utawa Polandia.

    Sumber: https://rusvesna.su/news/1663078532
    1. asu ajag88
      asu ajag88 17 September 2022 08:24
      -2
      Prilepin minangka proyek Surkov ing sadawane dalan ... deleng kanthi luwih rinci babagan jinis patriot iki ... ana akeh pitakonan kanggo sapa dheweke tenggelam ...
      1. Dart2027
        Dart2027 17 September 2022 08:58
        +6
        Kutipan saka silberwolf88
        Prilepin sajrone proyek Surkov

        Aku elinga nalika akeh wong liberal kita direkam metu saka Kedutaan Besar AS, padha mbengok sing padha.
      2. Alexander Salenko
        Alexander Salenko 17 September 2022 09:01
        +6
        Lan sampeyan ndeleng pelajaran Rusia, kanggo sapa dheweke tenggelam ing kono?
    2. pamburu650
      pamburu650 17 September 2022 09:18
      -12
      Evening Vladlen katon, blogger paling nyukupi. Miturut dheweke, 50 wong tetep saka brigade pasukan sekutu. Ana akeh cadangan sing tiwas ing kana (((
      Lan ana infa saka pihak katelu sing sawetara jinis Cairan diwutahake saka copters ana, Burns abot.
    3. Inquisitor
      Inquisitor 17 September 2022 10:58
      +1
      Ewu 5 saka 30 mesthi mati lan 300x Ewu 10 paling ora -15 Ewu saka 30 setengah mesthi.
    4. pemotong bolt
      pemotong bolt 17 September 2022 15:36
      +2
      Umume wong bayaran. Kabeh wong Inggris utawa Polandia.
      Lan ora ireng siji belay Tentara bayaran sing dicekel mesthi ditampilake ing TV, lan BBC bakal nggawe ribut (yen Inggris), lan dadi bisu.
  8. Komentar wis dibusak.
  9. rotmistr60
    rotmistr60 17 September 2022 07:43
    + 11
    Pamrentah AS dumadakan wiwit "ngelingake Rusia supaya ora nggunakake senjata nuklir lan kimia"
    Para jenderal Amerika sing pensiun lan saiki wis ngomong babagan kemungkinan nggunakake senjata nuklir taktis dening Rusia kanggo minggu kaping pindho. Lan pungkasane, titik kuat provokasi Amerika liwat proksi-proksi kasebut sumunar - panggunaan senjata kimia. Pitakonan langsung muncul, apa kita kudu disiapake kanggo provokasi kasebut ing Ukraina? Aku sing iku perlu kanggo siap, diwenehi Wishlist Amérika lan kegilaan Ukrainia.
  10. belovvladimir
    belovvladimir 17 September 2022 07:51
    + 11
    Kasus sing menarik, lan wong buangan sing nggunakake bom nuklir ing Jepang, dheweke putih lan alus, Rusia ora bakal nggunakake senjata nuklir ing irunge, D. B. Miturut Lavrov!
  11. Bintang Eva
    Bintang Eva 17 September 2022 07:59
    + 13
    Senjata nuklir? Iki minangka kasus sing ekstrem, lan mesthi ora nglawan Ukraina. Ana akeh kemungkinan kanggo nindakake tanpa iku. Saiki kita kudu numpes listrik, gas, komunikasi, televisi. Sawise sampeyan bisa jembatan, bendungan. Sampeyan kudu ngirim Ukraina kulon menyang Zaman Batu, mula perlawanan ora bakal bisa ditindakake. Amerika Serikat wis nindakake kabeh perang wiwit karusakan infrastruktur sipil.
    1. Egoza
      Egoza 17 September 2022 09:23
      +4
      Kutipan saka Eva Star
      Senjata nuklir? Iki minangka kasus sing ekstrem, lan mesthi ora nglawan Ukraina. Ana akeh cara kanggo njaluk tanpa iku.

      Ana akeh kesempatan liyane kanggo aplikasi iku ora ing Ukraina, nanging ing panggonan temen beda, ngendi padha aran aman, "agar mati" segara. Banjur bakal tentrem donya. )))
  12. Saboteur_Navy
    Saboteur_Navy 17 September 2022 08:01
    +3
    Lying ing kursi, Aku sing kene iku mokal kanggo nindakake tanpa jotosan saka Brest kanggo Lutsk, lan jotosan iki bakal luwih cepet tinimbang mengko!
    Nganti rute pasokan saka Polandia dipateni, kekuwatan kabeh bakal saya tambah, aja lali babagan Lend Lease lan jumlah gedhe ...
    1. RVA
      RVA 17 September 2022 08:35
      +2
      Ora ketompo carane sawise jotosan iki wong-wong Polandia munggah menyang pinggiran kulon.
      1. Saboteur_Navy
        Saboteur_Navy 17 September 2022 08:59
        +4
        Yen padha menek, banjur luwih apik, NATO ora bakal bisa nulungi dheweke kanthi sah, lan saiki Polandia duwe tentara 130 ewu, kenapa menek ing kana?
      2. Alexander Salenko
        Alexander Salenko 17 September 2022 09:04
        -1
        Kanggo njaluk ngarep ing tapel wates wétan?
    2. Alexander Salenko
      Alexander Salenko 17 September 2022 09:04
      +2
      Apa sampeyan ndeleng Lutsk iki? Ora ana sepur langsung saka Crimea ing Ukraina, kutha sing bisa dikalahake. Inggih, ana rute ushatannaya menyang Polandia, lan malah TV Polandia nyekel. Mung iku dudu arteri. Cukup prakara liyane - Lvov.
      1. Saboteur_Navy
        Saboteur_Navy 17 September 2022 10:57
        +1
        Iki minangka arah saka tapel wates, lan ana kabeh sisih kulon, kanthi cara, ana rasa sing luwih akeh ngliwati Chop lan trowongan Beskid amarga bisa uga diganti arah ...
        1. Alexander Salenko
          Alexander Salenko 17 September 2022 11:05
          +1
          Sampeyan ora ngerti, ana aliran kargo, iku piye wae mbagekke lan Lutsk ora arah paling apik, Aku ora bakal ngomong kanggo Chop, Aku wis ora ana. Yen kita pirembagan bab Volhynia, banjur ana batu bara, mesthi, ora antrasit, nanging Nanging.
          1. Saboteur_Navy
            Saboteur_Navy 17 September 2022 11:25
            +1
            Sampeyan ora ngerti arah strategis iki saka nyerang, kanggo Lutsk, liwat Lutsk, iku kaya liwat Izyum kanggo Slavyansk lan Kramatorsk, Lutsk tombol ora mung kanggo Lviv nanging uga kanggo Rivne, Ivan Frankivsk lan liyane.
            Ngalahake saka Brest ngliwati Lutsk ora bakal bisa
  13. Normann
    Normann 17 September 2022 08:08
    +9
    Wong bodho apa sing nyeret kabeh operasi iki sajrone pitung sasi? Lan saiki, nalika padha menehi kupluk, padha pungkasanipun wiwit nglakoake, kok ora langsung dirusak infrastruktur? padha mikir bakal nyerah - kanggo mbangun wilayah bètèng kanggo wolung taun lan wisuh kepala populasi - ya, padha bakal nyerah ... saiki wis teka kanggo cahya sing kabeh ora dadi prasaja. Nalika prasarana transportasi wis rusak, mungsuh ngirim peralatan ing eselon sing mbukak, lan, astaga, ngguyu karo perintah sing cerdas.(((
    1. Alexander Salenko
      Alexander Salenko 17 September 2022 09:05
      -3
      Ana liyane sing luwih ngganggu aku, kepiye Izyum sing padha nyerah, apa pancene ora bisa nglumpukake pasukan sadurunge, kepiye counteroffensive ora kejawab?
      1. Inquisitor
        Inquisitor 17 September 2022 11:06
        +4
        Yen sampeyan bela saka 30 ewu sanajan karo pasukan gedhe, isih ana kerugian gedhe, yen ora ana sing nganggep ukromyaso kanggo wong, banjur kerugian gedhe kita ing wektu sing cendhak banget kontraindikasi, nanging mula dheweke ora ngebom kabeh 30 ewu iki. padha ora ngisi kabeh tambang ing cedhak.
    2. Ampere
      Ampere 17 September 2022 13:12
      -5
      Awakmu opo!? Dear, kabeh wong ngerti jenenge! Disebutake kanthi rutin. Ya, ya, iki HE, sing ora bisa diomongake kanthi ala ... Vovan De Mord (Cathetan Hogwarts) hi
  14. bsk_una
    bsk_una 17 September 2022 08:09
    +6
    Dhumateng para pamimpin Amerika Serikat, Inggris. Salin menyang negara NATO sing ora ramah.
    Minangka akibat saka konflik ing negara tetanggan Rusia, Ukraina, kanggo nindakake organisasi militèr khusus kanggo denazifikasi lan demilitarisasi negara Ukraina, negara-negara NATO sing dipimpin dening Amerika Serikat njupuk sisih negara nasionalis Ukraina. Negara teroris iki, sing nggulingake pamaréntahan sing sah kanthi kekuwatan senjata, sanajan ana jaminan saka negara NATO sing padha, nggegirisi populasi LDNR sajrone wolung taun. Nalika pimpinan negara kasebut pindhah menyang Rusia kanggo perlindungan, NWO ngetutake. Kanggo nyiapake serangan Ukraina marang Rusia, negara sampeyan wiwit ngompa gedhe-gedhe negara kanthi senjata. Sajrone NMD, skala pengiriman senjata mundhak kaping pirang-pirang. Bubar, nalika perang ing Kharkovskaya, prajurit negara NATO wis wiwit perang massal ing sisih Ukraina.
    Pimpinan Amerika Serikat, Inggris, negara-negara NATO kanthi terang-terangan ngumumake karusakan saka Rusia minangka negara merdika. Iki tegese negara-negara kasebut sepisan maneh nggawe koalisi kanggo karusakan lan transformasi negara Rusia.
    Saka sisih pimpinan Biden, peringatan ditindakake yen ana panggunaan senjata nuklir ing Ukraina, kanthi konsekuensi sabanjure. AS dhewe minangka pelanggar pisanan nggunakake senjata nuklir marang Jepang, sing nalika iku perang karo AS.
    Aku iki tumindak negara NATO sembrono lan kudu numpes.
    Ultimatum.
    Yen ana kiriman senjata luwih saka NATO sawise jam 24:00 tanggal 24 September 2022, Rusia bakal nggunakake Senjata Nuklir Taktis kanggo ngrusak kiriman logistik senjata ing wilayah Ukraina, dalan gedhe, sepur, lan lapangan udara sing bisa nampa pesawat saka negara NATO. .
    Yen iki diterusake kanthi tumindak musuhan maneh dening negara-negara NATO sing dipimpin dening Amerika Serikat lan Inggris, Rusia duwe hak nggunakake senjata sing luwih kuat kanggo mungkasi aktivitas anti-Rusia militer ing Amerika Serikat lan negara NATO liyane.
    Ultimatum iki bakal diterbitake ing kabeh media massa ing tlatah Rusia. Ultimatum kasebut ditrapake sawise diterbitake ing media Rusia. Ing tanggal 22 September 2022, kirim Ultimatum liwat saluran Kementerian Luar Negeri.
    Presiden Federasi Rusia ___________ tandha tangan
  15. Ural_engineer
    Ural_engineer 17 September 2022 08:12
    +3
    "Tembung Putin babagan akibat sing bisa ditindakake kanggo Ukraina kudu digatekake"

    Inggih, kados pundi, tiyang kedah tansah ngrungokaken tembungipun lawan. Nanging UWB ora tau bisa nindakake iki.
  16. trafllot1832
    trafllot1832 17 September 2022 08:16
    +3
    Aja ndemek wong tuwa, yen ora ana sing weruh ing omah putih, dheweke idu lan panggang pai ing kothak wedhi, dheweke duwe ujian tanggal 19.09.2022/XNUMX/XNUMX.
    1. poquello
      poquello 17 September 2022 11:00
      +1
      Kutipan saka: tralflot1832
      .Dheweke ujian tanggal 19.09.2022/XNUMX/XNUMX.

      nulis ing kertas
  17. faiver
    faiver 17 September 2022 08:16
    +5
    Pamrentah AS dumadakan wiwit "ngelingake Rusia supaya ora nggunakake senjata nuklir lan kimia"
    - sapa mooed, negara sing mung ditandhani dening nggunakake loro senjata nuklir lan kimia, warns liyane.
  18. asu ajag88
    asu ajag88 17 September 2022 08:21
    +1
    negara paling penting ing Donya, USSR / Rusia terus-terusan mbentuk agenda pidato presiden lan Amerika Serikat, kalebu ... kita bisa, sawise kabeh)))
  19. Jaket sing digawe panas
    Jaket sing digawe panas 17 September 2022 08:22
    +1
    kena sanksi? 11586 paket liyane?)
  20. Jaket sing digawe panas
    Jaket sing digawe panas 17 September 2022 08:24
    +1
    Kutipan saka Svarog
    Resonansi paling gedhe ing Kulon disebabake statement pinunjul saka Presiden Federasi Rusia sing kudu ngenteni lan ndeleng "carane counteroffensive iki bakal rampung."

    Ngenteni kuwi cirine kepemimpinan kita.. ora kesusu tekan ngendi-endi.. kelingan omongane pajak kudu diunggahake alon-alon.. tarif.. ojo kesusu ben warga ngelek lan ora keselak. .Lan akibate ya ..mlarat, urip nganti pensiun dadi masalah..nanging lumrahe ngluku golek pangan.. Ing kene kahanane bisa dideleng.. dienteni dadi sedhih, yen ora ana. bakal mung 1,5 yuta populasi mudhun.. ora bakal cukup..

    Apa sampeyan tau kerja kanggo panganan? sampeyan ora duwe apa-apa kanggo mbandhingaké karo.
  21. Roso 56
    Roso 56 17 September 2022 08:30
    +3
    Ing wektu sing padha, Biden, mangsuli pitakonan saka wartawan lan kanggo sawetara alesan pracaya Rusia bisa nggunakake senjata nuklir ing Ukraina, ngandika dheweke durung bisa ngomong apa jawaban saka Amerika Serikat, nanging "Rusia mesthi bakal wong sing luwih gedhe dibuwang.”

    Inggih, sapa sing bakal dadi, kita bakal weruh, nanging kenapa pikun tuwa iki entuk gagasan yen Rusia bakal nggunakake senjata nuklir ing Banderastan ora jelas. Inggih, yen sampeyan nggunakake senjata nuklir, banjur ing wilayah Zaluzhskaya (ngluwihi puddle) karo pusat ing Washington, supaya wong belang ora bosen lan ora isi sirah karo kabeh limo omong kosong karo jawaban.
    1. Egoza
      Egoza 17 September 2022 09:27
      0
      Kutipan: Ros 56
      nanging kok pikun tuwa iki njupuk Rusia bakal nggunakake senjata nuklir ing Banderastan, iku ora cetha

      "Apa sing ana ing pikirane wong sing waras, mula (ing kasus iki) wong pikun ana ing ilat." Dheweke ngimpi babagan iki.
  22. MSG363
    MSG363 17 September 2022 08:34
    +4
    Kutipan: Sergey Kuzmin
    Vladimir Putin sepisan maneh ngelingake yen Rusia nindakake operasi militer khusus lan ing kerangka operasi iki, Rusia mung bakal melu bagean saka komponen kontrak. Resonansi paling gedhe ing Kulon disebabake statement pinunjul saka Presiden Federasi Rusia sing kudu ngenteni lan ndeleng "carane counteroffensive iki bakal rampung."
    Iki sing ditindakake Putin kanthi apik - yaiku kanthi tembung siji dheweke bisa "dilebokake ing kuping" kabeh "mitra" Barat! Isih, sawise tembung kasebut, tumindak sing efektif bakal ditindakake ing arah Kharkov sing padha ... ing umum, kabeh bakal apik banget! Lan umume - ing sadawane kabeh tapel wates Rusia-Ukraina, perlu nggawe zona penyangga 150 km kanthi mindhah pasukan Ukronazi saka tapel wates karo Rusia kanggo nglindhungi wilayah Rusia saka serangan Ukronazis.

    Nah, apa sampeyan maca teks kasebut kanthi teliti? Lan ngandika, "mung bagean saka komponèn kontrak digunakake," kang tegese jumlah personel diwatesi kanggo watesan tartamtu lan mulane sampeyan kudu operate karo apa sing kasedhiya. Lan yen mangkono, banjur mundur ing sawetara wilayah tartamtu kanggo ngurangi kontak geni cedhak karo mungsuh unggul lan nggunakake pasukan long-macem lan liya, pamindhahan taktik rampung normal lan wiwit sawise wong AFU wiwit nandhang sangsara losses abot, mulihake status quo mung masalah wektu. Apa Putin Sejatine ngandika
    1. Alexander Salenko
      Alexander Salenko 17 September 2022 09:14
      +1
      Ora jelas apa sebabe sampeyan ditolak, pernyataan normal saka pendapat sampeyan, sing aku mung setuju.
  23. _mung
    _mung 17 September 2022 08:41
    +2
    Kisah liyane saka wong tuwa Joe ... Iku wektu kanggo ngganti kertu punched.
  24. Darurat
    Darurat 17 September 2022 08:44
    +1
    Biden isih mangsuli pitakon?! Aku dhewe? keprungu
  25. Keburek
    Keburek 17 September 2022 08:46
    -4
    "Kita kudu ngenteni lan ndeleng" kepiye counteroffensive iki bakal rampung." - Pancen, sampeyan ora perlu nindakake apa-apa - bisa uga kabeh bakal bisa ditindakake, lan yen ora bisa ditindakake, banjur ngenteni luwih suwe, lan baleni nganti pungkasan ...
    1. Alexander Salenko
      Alexander Salenko 17 September 2022 09:15
      +2
      Apa Putin ujar iki marang militer, utawa marang wartawan? Apa jenis ber? Minus sing pasti.
      1. Keburek
        Keburek 17 September 2022 11:09
        -3
        Aja kuwatir, tanpa sampeyan, NATO lan Kulon isih bakal ngilangi pirang-pirang yuta minus, sanajan PDB sajrone rong taun kepungkur ngatur 1.5 yuta minus sanajan tanpa ...
        1. Alexander Salenko
          Alexander Salenko 17 September 2022 17:13
          0
          Inggih, paling jujur ​​sampeyan sapa, aku ora sijine minus, sejarah bakal sijine minus.
          1. Keburek
            Keburek 17 September 2022 18:23
            -2
            Jujur, ing Federasi Rusia, muni kaya oxymoron, utamané sawise umur pensiun, lan kasunyatan sing negara ora utang apa-apa ... Padha ngomong yen PDB dina iki ndandani ZNPP maneh lan menehi listrik kanggo Ukraina, iku aku. ngerti, perjuangan kanggo kepentingan Federasi Rusia ...
            1. Alexander Salenko
              Alexander Salenko 19 September 2022 06:19
              0
              Dheweke ngomong ing crayfish Ryazan kanthi mripat kaya ngono, dheweke mangan lan ndeleng sampeyan.
  26. asetofenon
    asetofenon 17 September 2022 09:22
    +3
    kita kudu ngenteni lan ndeleng "carane counteroffensive iki bakal mungkasi."
    - Ibuku masak apik, mungkin ...
    Ngenteni ... ibuku
    - Ngenteni, ibumu
    - Ngenteni ... ibuku
    - Ngenteni ... ibumu
    - Ayo ngenteni
    - Ayo ngenteni
    - Ayo ngenteni
    - Ayo ngenteni

    Sampeyan bisa ngenteni wong sing ora ngenteni, nanging masak.
  27. poquello
    poquello 17 September 2022 10:37
    +2
    "Kanggo sawetara alasan, pracaya yen Rusia bisa nggunakake senjata nuklir ing Ukraina, dheweke kandha yen dheweke durung bisa ngomong apa jawaban saka Amerika Serikat, nanging "mesthi, Rusia bakal dadi pariah sing luwih gedhe"
    impen Demokrat, dheweke pancene pengin Rusia tekan Kyiv nanging ora kenek Washington lan pangkalane
  28. Inquisitor
    Inquisitor 17 September 2022 10:50
    +1
    Mungkin panggunaan senjata nuklir dibenerake, negara sing waras ngerti yen infeksi iki kudu diobong ing kasus apa wae kanthi nggunakake cara sing kasedhiya, lan dheweke ora peduli babagan hubungan lan dudu negara.
  29. Ampere
    Ampere 17 September 2022 13:03
    +1
    Vova ora kelangan ati, eseman, kabeh iku apik karo wong lan bakal. sedulur Siji bisa meri wong sing duwe jiwa gedhe, bapak BANGSA! Apa kita bakal menang karo dheweke? recourse
  30. ettore
    ettore 17 September 2022 13:11
    -1
    Ing wektu sing padha, Biden, mangsuli pitakon saka wartawan lan amarga sawetara alasan percaya yen Rusia bisa nggunakake senjata nuklir ing Ukraina, ujar manawa dheweke durung bisa ngomong apa tanggapan AS,

    Amerika Serikat bisa nyelehake bom atom maneh, ing Hiroshima lan Nagasaki. Japs wis biasa, dilatih, lan dheweke bakal mikir yen Rusia nindakake, mula Amerika Serikat bakal medeni kabeh wong maneh lan ora bakal perang karo Rusia.
  31. Ampere
    Ampere 17 September 2022 13:19
    -2
    Kutipan: Saboteur_Navy
    Iki minangka arah saka tapel wates, lan ana kabeh sisih kulon, kanthi cara, ana rasa sing luwih akeh ngliwati Chop lan trowongan Beskid amarga bisa uga diganti arah ...

    Yen trowongan dirombak, luwih becik nganggo sepur barang ing njero (rugi saka Ukrofascists ora dianggep, mbokmenawa, wis wektune kanggo mungkasi chewing snot), iki bakal dadi sinyal kanggo owah-owahan serius ing atine. warga Kremlin. apik Lan banjur viaducts kanggo boot! prajurit
  32. Langf
    Langf 17 September 2022 14:13
    -1
    Atusan ewu wong Jepang dipecat, banjur, kaya sing dikandhakake James Lucas, kira-kira 20 yuta wong ing saindenging jagad dicukur, lan ora ana sing dibuang! Wareg, lemu, legi, sanajan tanpa pakurmatan lan kalbu. Lan apa, iki sikil wedhus kanggo ngrungokake?! Ya, aku yakin manawa sapa wae sing nyebul kandang babi sing dicet iki kanthi tag "made in USA" luwih dhisik bakal entuk akeh pilihan kanggo masa depan sing dawa. Pasukan nglawan Nazisme global mung siji-sijine cara sing bisa mungkasi, lan kendala kanggo milih pasukan iki tegese bakal ngalahake sampeyan luwih dhisik.
  33. Kotisha
    Kotisha 17 September 2022 14:33
    -1
    Kaya biasane, ayo ngenteni lan ndeleng! Apa sing bakal kita deleng?
    Yen mung pelayan iki bisa dipeksa kanggo ngirim panguburan wong-wong sing, amarga dheweke, ora bakal bali! supaya wektu sabanjuré padha ora ngenteni, nanging tumindak decisively tanpa preduli kanggo "mitra" sumpah!
  34. Komentar wis dibusak.
  35. Kapany3
    Kapany3 18 September 2022 07:05
    0
    Kutipan saka Svarog
    Kutipan saka gansales
    Ora ana hospoda, RUSIA wis konsentrasi Lan kabeh sing bisa ditawakake Kulon lan NATO .. ​​Saiki ayo miwiti!

    Wis 30 tahun wis fokus...asil konsentrasi ketok kabeh wong waras..nanging nekad percaya yen sing wis XNUMX tahun nglakoni kabeh...masih bisa. Lan perang alon mung migunani kanggo Amerika Serikat .. lan ora kanggo Rusia ing kabeh .. Aku mikir saben wong pracaya ngerti iki ..

    Aku isin takon, nanging sampeyan mikir? Nanging, mikir lan kepinginan permen karet karo jins padha?
  36. Bronik
    Bronik 19 September 2022 03:14
    -1
    Kutipan saka gansales
    Ing Amerika Serikat, tembung "ayo ndeleng kepiye serangan balik Ukrainia" saka Presiden Rusia nyebabake diskusi

    Lan ora mung ing Amerika Serikat .. Ana, ing situs, carane akeh howled ..
    Dheweke ngarep-arep yen Rusia dadi Khan, mundur, lsp.
    Ora ana hospoda, RUSIA wis konsentrasi Lan kabeh sing bisa ditawakake Kulon lan NATO .. ​​Saiki ayo miwiti! hi
    Bisa nyepak maneh..hehe

    Pira sampeyan bisa fokus? "Sharovarniks-sharomyzhniks" ngalahake tentara superpower ing buntut lan mane. Mung siji pesawat isin ing arah Kharkov, apa iku worth! Aku ora ngandika sing ngarep, minangka ngadeg 3 km saka Donetsk, isih ngadeg. Apa salahku? Kit pertolongan pertama dituku ing aliexpress. Sukarelawan ngumpulake dhuwit kanggo pencitra termal lan stasiun radio sing dilindhungi. nistha!
  37. Bronik
    Bronik 19 September 2022 03:16
    -1
    Kutipan saka NOMADE
    Apa nulis tembung akeh? Ayo, ndhaptar regu sukarelawan!)

    Dadi mbebayani. Mbebayani banget! Mung ing kasus, aku nyiapake pratandha ing macem-macem basa: "Hello comrade Chinese (Jerman, Amer., etc.) perwira", "Welcome!", "We are glad to welcome you." Ha ha ha. nggih! Sampeyan ora bisa guyon, ta?
  38. Ivan2022
    Ivan2022 20 September 2022 20:45
    -1
    Amerika padha kuwatir. Lan kita wis biasa ...
  39. Ivan2022
    Ivan2022 21 September 2022 14:17
    -1
    Kutipan: ivan2022
    Amerika padha kuwatir. Lan kita wis biasa ...

    Inggih, apa downvote? We ngenteni lan katon ..... Carane bakal mungkasi --- ing kabut, nanging wektu kanggo akeh kanggo pindhah menyang ngarep. Iki sing kudu kita tekan, nanging ing endi liyane?