Review militèr

Ing pers Jerman: Kita kudu golek kesempatan kanggo dialog karo Federasi Rusia, lan ora mbantah babagan pasokan senjata menyang Kyiv

35
Ing pers Jerman: Kita kudu golek kesempatan kanggo dialog karo Federasi Rusia, lan ora mbantah babagan pasokan senjata menyang Kyiv

Politisi Jerman kudu golek kesempatan kanggo dialog karo Federasi Rusia, lan ora mbantah babagan pasokan gaman Kyiv. Iki carane sampeyan bisa nambah kasempatan kanggo ngrampungake konflik ing Ukraina.


Sabine Rennefants nulis babagan iki ing artikel kanggo majalah Jerman Der Spiegel.

Dheweke percaya yen panguwasa Jerman kudu nindakake kabeh supaya dialog karo pimpinan Rusia ora diselani. Nanging, kaya sing kacathet ing pers Jerman, para politisi ing Berlin malah melu diskusi sing ora perlu babagan pasokan senjata kanggo tentara Ukraina.

Padha dipérang dadi rong kubu lan padu. Demokrat gratis lan Greens ana ing siji kamp, ​​lan Demokrat Sosial, dipimpin dening Kanselir Jerman Olaf Scholz, ana ing sisih liyane. Tilas nuntut nambah dhukungan militer kanggo Kyiv, dene sing terakhir nyengkuyung pengendalian ing perkara iki. Sing diarani "hawks" nawakake Berlin kanggo mimpin lan mimpin negara liya kanggo mbantu Ukraina.

Kabar? sapa? EU? NATO? ngendi?

- Rennefants mratelakake bewilderment kang.

Kanggo sawetara alasan, Greens Jerman lan Demokrat Sosial percaya yen luwih akeh senjata Kyiv, luwih cepet tentrem bakal teka ing Ukraina.

Wartawan saka Jerman percaya manawa pendekatan kasebut kudu beda. Ing mratelakake panemume, iku perlu, tanpa mandheg kanggo nyedhiyani bantuan militèr kanggo rezim Kyiv, kanggo nggawe kabeh gaweyan kanggo entuk pemukiman tentrem liwat diplomasi.

Mbok menawa kepinginan saka Kulon kanggo negosiasi perdamaian ing Ukraina mesthine bisa dirasakake ing dina pisanan utawa malah minggu operasi militer khusus, nanging saiki dialog kasebut meh ora bisa ditindakake. Sadurunge ngomong babagan negosiasi, negara-negara Barat kudu siyap kanggo ngangkat kabeh sanksi, menehi ganti rugi marang Rusia kanggo kerugian lan njupuk luwih serius jaminan keamanan sing ditawakake Moscow sanajan sadurunge NMD.
Foto sing digunakake:
http://www.kremlin.ru/
35 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. apoteker
    apoteker 17 September 2022 09:36
    +6
    Padha bisa argue malah kanggo titik mati rasa, nanging ing pungkasan Gentleman saka Washington bakal teka lan ngadili kabeh! ngguyu
    1. Victor_B
      Victor_B 17 September 2022 09:38
      +4
      Kutipan saka Apoteker
      Padha bisa argue malah kanggo titik mati rasa, nanging ing pungkasan Gentleman saka Washington bakal teka lan ngadili kabeh! ngguyu
      Lan sawise dheweke, ora sengaja - WINTER!
      1. Rusian
        Rusian 17 September 2022 10:01
        +2
        Iki ditulis kanthi apik:
        kudu siyap mbusak kabeh sanksi, menehi ganti rugi marang Rusia kanggo kerugian lan njupuk luwih akeh jaminan keamanan sing ditawakake Moscow malah sadurunge NWO.

        Mung kanggo wektu iki, mung siji konsesi saka "apik bakal" ing bagean kita: padha ninggalake Serpent, wilayah Kyiv, Sumy, Kharkov. We tindak ing sisih paling ngarep menyang nimbali mati-mburi. Ing jangkah iki, kahanan bakal rauh didikte kanggo kita, lan ora kita kanggo wong
        1. Zakirov Damir
          Zakirov Damir 17 September 2022 11:48
          -1
          Kutipan: r_y_s_s_k_i_y
          Mung kanggo wektu iki, mung siji konsesi saka "apik bakal" ing bagean kita: padha ninggalake Serpent, wilayah Kyiv, Sumy, Kharkov.

          Sing paling penting yaiku dheweke ora nggawe bokong. Kabeh liyane bakal didandani. Muslim ing Rusia mesthi ora ngerti.

          Kutipan: r_y_s_s_k_i_y
          We tindak ing sisih paling ngarep menyang nimbali mati-mburi. Ing jangkah iki, kahanan bakal rauh didikte kanggo kita, lan ora kita kanggo wong

          Sampeyan ora kudu ndhikte. Sampeyan kaya wong saka guyon - "padha nemokake penyanyi, dheweke pengin nggawe dheweke nyanyi!".
      2. EVPATIY878
        EVPATIY878 17 September 2022 10:25
        -1
        Umum Frost bakal luwih bener, dheweke kudu ngelingi dheweke ing gen.
      3. ABC-schutze
        ABC-schutze 17 September 2022 16:58
        0
        Lan "master" wis dadi abdi-Euro, nyatane, wis "teka" ora perlu ...

        Dina iki, tawanan perang rezim pendhudhukan Amerika kanthi tag "Scholz" tur ing ngarepe personel kilang minyak sing dicolong, secara harfiah TWO DAYS AGO, saka Rosneft, dening boneka "pemerintah" kilang minyak Vaterland .. .

        Lan kanthi seneng marang wong-wong sing saiki, perusahaan kasebut "dijupuk" saka Rosneft saiki bakal ngolah minyak non-Rusia. Lan lenga teka saka Polandia lan Kazakhstan ...

        Ing babagan iki, ana pitakonan. Malah loro...

        Wiwit lenga Kazakh lumebu ing Vaterland, "kanthi cara apa wae", liwat wilayah Rusia (sanajan sampeyan nyoba kanggo push "drop by drop" liwat Segara Kaspia ...), Rusia, ing sambungan karo rampokan Jerman, bisa. ngandhani babagan owah-owahan ing "aturan game". Lan kanthi ati nurani sing resik kanggo ngumumake yen transit minyak Kazakh liwat wilayah Rusia bakal ditindakake mung kanthi syarat:

        - PEMBAYARAN ADVANCE ing RUBLES menyang AKUN Rosneft ing Rusia, ing sisih Jerman, sing diwakili dening PEMERINTAH FEDERAL (minangka tanggung jawab kanggo nyolong properti Rusia), lan ora saka sisih Kazakh;

        - pembayaran ing tarif TRIPLE.

        Yen pelanggan-konsumen Jerman ora netepi lenga Kazakh (lan tanduran Rosneft sing dicolong, saiki, aku ngelingake sampeyan, "manajer" Jerman wis "mrentah"), transit minyak Kazakh liwat wilayah Rusia ora bakal ditindakake. PERSIS FOR GERMANY. Apa sing bakal dilaporake dening pihak Kazakh babagan ...
        1. ABC-schutze
          ABC-schutze 17 September 2022 17:02
          0
          Miturut cara, liwat kang lenga pipelines lenga saka "wilayah Polandia" lumebu ing Vaterland, iku uga migunani kanggo kasebut kanthi teliti, kontrol. Kanggo nyegah pasokan kasebut yen digawe liwat wilayah Belarus. Lan yen kedadeyan kasebut, kahanan transit sing padha karo sing kasebut ing ndhuwur bakal diterusake ...
          1. ABC-schutze
            ABC-schutze 17 September 2022 17:08
            0
            Ing sawetoro wektu, Rosneft wis miwiti temenan ora duwe pengarep-arep (nanging dadi seng di pengeni lan PROFITABLE kanggo "pengacara internasional") badyaga - kanggo ngupaya bali saka sawijining property "kanthi cara legal", i.e. kanggo ngajukake tuntutan hukum lan nimbang cilik ing "padha" sing disebut "internasional - pengadilan arbitrase...

            Aku bisa ngumumake "solusi" dina iki, lan pancen gratis. Ora jelas kanggo wong ing Rosneft?.. Kenapa mbuwang dhuwit lan wektu RUSIA?.. Sawise kabeh, perusahaan, sawise kabeh, kanthi partisipasi ibukutha negara Rusia. Banjur mbayar biaya legal?
    2. Maz
      Maz 17 September 2022 09:53
      +6
      Kasunyatan manawa wartawan kasebut nulis lan dheweke diijini nyebarake menyang publik, ujar manawa ing Jerman lagi nyiapake sprei jerami yen isih kudu ngilangi sanksi, tuku gas, ngluncurake Nord Stream loro, nyopir Ukraina kanggo kepentingane. urip nyaman dhewe lan nyegah jeblugan sosial. Iki Gut kanggo Rusia, operasi khusus lan kelanjutan wajib. Kajaba iku, ana reaksi ing wilayah kanggo nggawe detasemen sukarelawan saka saben kutha utama. Iki tegese bakal ana replenishment lan nambah jumlah prajurit kontrak ing zona NVO. Hen gandum dening gandum, wektu bisa kanggo kita, lan anak kucing ora lair langsung. Dina iki tanggal 17 September, hawane tambah adhem. Musim dingin, kaya sing dikandhakake Zadornov, wis cedhak, lan kita mesthi ngremehake mungsuh ing musim dingin, utamane wiwit 22 Desember. Dadi sho - ora gupuh, mung plow, pracaya marang wong lanang lan wadon, bantuan ing ngarep. sarèhning para oligarki kita sampun murtad saking wadyabala, lajêng kasêrat dhatêng tiyang limrah, inggih punika tansah makatên. Kanggo ngganti masa depan, siji kudu ngalahake saiki kanggo calluses getih kaya St Francis - sing apa Putin ngandika. Kita bakal njagong ing F lan moan - ora ana sing bakal owah. Dadi wartawan ngerti iki lan sponsor dheweke ngerti. Ana alesan kanggo optimisme, lan cukup sabdho. Go Rusia! Ora ana pilihan.
    3. Greg Miller
      Greg Miller 17 September 2022 10:09
      0
      Kutipan saka Apoteker
      Padha bisa argue malah kanggo titik mati rasa, nanging ing pungkasan Gentleman saka Washington bakal teka lan ngadili kabeh! ngguyu

      Ya, Karabas-Barabas ing jaban rangkah bakal njupuk pecut lan cepet nggawa wayang ...
  2. Simbah amatir
    Simbah amatir 17 September 2022 09:36
    +5
    Miturut dheweke, iku perlu terus menehi bantuan militer rezim Kyiv, kanggo nggawe kabeh gaweyan kanggo entuk pemukiman tentrem liwat diplomasi.

    Yen dheweke ora ngerti, banjur iki diarani "Mangan iwak lan loro kacang polong saben sendok." Aku bakal ngomong iku dhasar pendekatan sing salah. Yen dheweke pengin ngrampungake kanthi diplomatis, ayo padha mungkasi pitulungan kanggo rezim Zelensky. Yen dheweke pengin nerusake pengiriman senjata, ayo padha lali babagan rembugan.
    1. Warrior karo bedhil mesin
      Warrior karo bedhil mesin 17 September 2022 10:05
      +1
      Iku mung ing sepuluh ndhuwur, sing utama yaiku ing ndhuwur dheweke mandheg "tuan-tuan", nesu yen dheweke isih peduli babagan populasi negara sing musuhan luwih saka nyawane wong enom kita ....
    2. Egoza
      Egoza 17 September 2022 10:08
      0
      Quote: Simbah amatir
      Yen dheweke pengin ngrampungake kanthi diplomatis, ayo padha mungkasi pitulungan kanggo rezim Zelensky. Yen dheweke pengin nerusake pengiriman senjata, ayo padha lali babagan rembugan.

      Rembugan karo sapa? Mung saka Jerman? Upaminipun Jerman mandheg nyediakke senjata. Lan liyane? Lan AS ora bakal mandheg.
      1. Simbah amatir
        Simbah amatir 17 September 2022 10:39
        +2
        Rembugan karo sapa? Mung saka Jerman?

        Paling ora karo Jerman. Yen padha mandheg nyediakke senjata, lan ing bali (contone, mesthi) padha nampa jumlah tartamtu saka gas, sampeyan bisa mbayangno apa sing bakal kelakon ing EU? ngguyu
        Umumé, iki dudu proposalku, iki arti artikel lan pernyataan wong Jerman. hi
  3. Mauritius
    Mauritius 17 September 2022 09:36
    +2
    Ing pers Jerman: Kita kudu golek kesempatan kanggo dialog karo Federasi Rusia, lan ora mbantah babagan pasokan senjata menyang Kyiv
    belay Pers Jerman sing ala. wong bodho Saiki mung kapitulasi, mesthi, ing syarat-syarat terhormat. (kita ora bakal ngalahake pasuryan)
  4. gansales
    gansales 17 September 2022 09:36
    0
    Politisi Jerman kudu nggoleki kesempatan kanggo dialog karo Federasi Rusia, lan ora mbantah babagan pasokan senjata menyang Kyiv.

    Wis kasep, freaks! Saiki "dialog" liyane bakal diwiwiti karo sampeyan ..
    Kabeh ngiyanati bajingan lan ana ing sangisore Amerika Serikat ..
  5. 41 KAB
    41 KAB 17 September 2022 09:38
    +1
    Ing mratelakake panemume, iku perlu, tanpa mandheg kanggo nyedhiyani bantuan militèr kanggo rezim Kyiv, kanggo nggawe kabeh gaweyan kanggo entuk pemukiman tentrem liwat diplomasi.

    Iki padha karo ndamu geni ing pangarep-arep, utawa bisa uga bakal mati, mbuwang kayu bakar ing wektu sing tepat. belay
    1. Navodlom
      Navodlom 17 September 2022 09:45
      +3
      Quote: 41 DAERAH
      mbuwang kayu bakar ing wektu sing tepat

      Mbuwang kayu bakar, nyritakake marang wong-wong pribumi Eropa sing goblok yen luwih akeh geni lan kumelun, luwih cepet para dewa bakal ngirim udan lan mateni geni.
  6. Mauritius
    Mauritius 17 September 2022 09:39
    +1
    ijol Rusia kanggo losses
    Kapitunan? "Aku takon: Pira gram?" Nyuwun Mbangun maneh karusakan ing desa lan kutha tapel wates. Lan sampeyan kudu nonton tangan Ltberastov kita, yen ora, bakal ngetung luwih akeh Polandia lan ..... Nyuwun
  7. trafllot1832
    trafllot1832 17 September 2022 09:43
    +1
    Lan apa sing kudu dirembug. Keputusan diplomatik ing Ukraina ing pikirane Barat minangka kapitulasi kita. Dheweke durung berkembang dadi dara perdamaian. karo kita, jagad iki rusak yen ora menang ing Ukraina.
    1. Astra55
      Astra55 17 September 2022 10:13
      +4
      Lan apa sing ditindakake Rusia kanggo ngalahake Ukraina?
      Aja gelut.
      Secara ekonomi, ora keselak.
      Oke karo Ukraina. Tanpa Barat, ora ana apa-apa. Mulane, bisa uga kita strangling Kulon kanthi pangarep-arep yen Eropa bakal beku ing mangsa? Aku ora yakin.
      Kepiye carane menang, apa sampeyan duwe pikiran?
      Utawa apa ana pangarep-arep kanggo mukjizat yen Angkatan Bersenjata RF, kanthi kabeh bodho, saiki bakal numpuk lan ngoyak Bandera menyang tapel wates Polandia?
      Iku ora mungkin.
      Lan Kulon ora turu lan saben dina ngompa senjata menyang Ukraina. Lan ora ana pangarep-arep kanggo kolom kaping lima ing Ukraina sawise kabeh regroupings. Sampeyan bisa nelpon Rusia supaya meneng lan ngrungokake Supreme, nanging kanggo Ukrainia, dheweke ndeleng kabeh kanthi cara sing padha - dina iki Angkatan Bersenjata RF teka, sesuk Angkatan Bersenjata RF ninggalake meneng, lan kenapa dheweke kudu ndhukung Rusia. duwe keluarga, anak, lan SBU jebule ora ono lan ora lunga...
  8. yuriy55
    yuriy55 17 September 2022 09:54
    +2
    Ing pers Jerman: Kita kudu golek kesempatan kanggo dialog karo Federasi Rusia, lan ora mbantah babagan pasokan senjata menyang Kyiv

    Apa sampeyan bisa menehi saran Scholz? Ayo dheweke duwe sawetara kewajiban kanggo Zelensky, supaya reparasi Polandia bakal remuk, malah (!!!) ngarep-arep kanggo safety emas Jerman ing Fort Knox ...
  9. Alex Nevs
    Alex Nevs 17 September 2022 10:05
    +2
    Nanging ora ana sing ngerti kenapa? obrolan antarane meja dawa kuwi.
  10. mann
    mann 17 September 2022 10:20
    +2
    Ing pers Jerman: Kita kudu golek kesempatan kanggo dialog karo Federasi Rusia, lan ora mbantah babagan pasokan senjata menyang Kyiv
    Aku ora ngerti kenapa omong kosong iki dikirim ing kene! Napa nuwuhake pangarep-arep sing ora perlu? Ya, luwih akeh bukti sing dibutuhake kanggo pungkasane ngerti yen Kulon minangka mungsuh sing sengit lan ora bakal tenang nganti dismembers Rusia! Sanadyan sanksi dicabut lan kapitunan diganjar, banjur maneh nae..t. Iki kudu dadi titik wiwitan! Kesempatan mung kanggo mulihake produksi lan ilmu pengetahuan kita. Nanging kepiye carane nindakake iki ing kahanan saiki lan "elit" sing biasa-biasa wae ...
  11. albert1907
    albert1907 17 September 2022 10:23
    +1
    Wigati dimangerteni yen Putin lagi rembugan karo sawetara, lungguh ing jejere, nalika Scholz lungguh ing sisih liyane meja dawa.
    1. Simbah amatir
      Simbah amatir 17 September 2022 10:42
      +1
      Ora saben wong seneng mambu liverwurst! aran wassat
  12. EVPATIY878
    EVPATIY878 17 September 2022 10:28
    +1
    Sapa ta pamarentah kang lemah “sosis ati” iki, mulane padha dikuwasani saka njaba, lan para antek ora nduweni panemu dhewe-dhewe, nasibe bisa nyukupi karepe sing duwe.
  13. Vic Vic
    Vic Vic 17 September 2022 10:33
    +3
    Aku narik kawigaten rincian foto saka rembugan antarane Putin lan Scholz.
    Kepiye Scholz lenggah: ing pojok kursi, sikil ing tiptoe, pose saka pemohon lan wong sing ora yakin karo awake dhewe lan posisine ...
  14. rotmistr60
    rotmistr60 17 September 2022 11:01
    +1
    perlu, tanpa mandheg kanggo nyedhiyakake bantuan militer marang rezim Kyiv, kanggo ngupayakake kabeh upaya kanggo nggayuh pemukiman kanthi tentrem liwat cara diplomatik.
    Ing kene wis dibungkus. Pranyata nyoba loro sampeyan lan kita. Aku wonder yen Moscow bakal duwe kepinginan kanggo pirembagan bab tentrem karo wong-wong sing bantuan perang terus? Sanajan, kaya sing dikandhakake, "kita mbukak kanggo negosiasi" lan Macron lan Scholz (iki kurang umum) nelpon Moskow lan njaluk soko, nanging ing pungkasan iki obrolan karo wong budheg lan wuta.
  15. yowis
    yowis 17 September 2022 11:17
    0
    Jerman nyiapake perang sing menang. Kira-kira taun ngarep. Banjur gas bakal mili gratis, lan Jerman bakal dadi hub.
  16. Vasyan1971
    Vasyan1971 17 September 2022 12:02
    +1
    Politisi Jerman kudu nggoleki kesempatan kanggo dialog karo Federasi Rusia, lan ora mbantah babagan pasokan senjata menyang Kyiv.

    Lan apa jenis dialog konstruktif sing bisa ditindakake ing kasus iki? wong bodho
    iku perlu, tanpa mandheg kanggo nyedhiyani bantuan militèr kanggo rezim Kyiv, kanggo nggawe kabeh gaweyan kanggo nggayuh pemukiman tentrem liwat diplomasi.

    Ya, ing, maksudku ...
  17. opuonmed
    opuonmed 17 September 2022 12:09
    0
    Sabine Rennefants ing artikel kanggo majalah Jerman Der Spiegel.

    akeh sing nulis lan kebijakan beda! nulis sing ora mutusaké apa-apa
  18. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 17 September 2022 12:24
    +1
    Pesene apik. Lan niat, uga ... Mung yen dialog karo Rusia, ing pangerten saka Kulon, dikte kanthi nada "peer" sing ketat kanggo siswa sing ora sopan, sing ngempet lan mbungkuk sirahe, manthuk lan janji bakal ditindakake. senin kabeh...
    Ing kasus apa wae, pancen kabeh kunjungan pejabat Barat menyang Moskow ing taun-taun pungkasan wis dadi "dialog" kaya ngono.
    Nanging, dheweke wis suda nganti 30 taun kepungkur ... mung ing taun-taun pungkasan, Moskow ora mandheg, ndeleng kanthi salah lan janji bakal nambah - lan ing tandha pisanan arrogance lan ndhikte kahanan kasebut, nyepak "duta perdamaian lan peradaban" sabanjure.
    Lan dheweke, CSH, ora ngerti kabeh! Padha teka "ing tentrem" - kanggo kurban kerah kehormatan digawe saka kulit apik, lan malah encrusted karo kaca paling ayu ... lan kita, kapets, ora matur nuwun!
  19. Mint Gingerbread
    Mint Gingerbread 17 September 2022 13:48
    0
    Ing tingkat iki, Jerman bakal rauh miwiti kissing Polandia ing bokong ngguyu Ketoke katon kaya runtuhe Eropa.
  20. yowis
    yowis 17 September 2022 20:50
    0
    Ayo kula ngelingake pers Jerman: "Lan Vaska ngrungokake lan mangan!" Lan dheweke ngrungokake "Deutschland, Deutschland Uber Alles!" (terjemahan: Ukraina liwat kumis!)