Review militèr

Presiden Meksiko lagi nyiapake kanggo ngirim rencana kanggo mungkasi konflik bersenjata antarane Kyiv lan Moscow

60
Presiden Meksiko lagi nyiapake kanggo ngirim rencana kanggo mungkasi konflik bersenjata antarane Kyiv lan Moscow

Miturut CNN, ing rapat Majelis Umum Perserikatan Bangsa-Bangsa sing bakal teka, Presiden Meksiko ngrancang ngusulake gencatan senjata. Proposal iki bakal prihatin ora mung gencatan senjata antarane Moskow lan Kyiv, nanging uga ing papan panas liyane ing donya.


Presiden Meksiko Manuel López Obrador ujar manawa usul kasebut bakal diwenehake dening menteri luar negeri, Marcelo Ebrard. Miturut rencana iki, mesthine kudu nggawe "Komite Dialog lan Perdamaian" khusus, sing bakal ngatasi penghentian permusuhan ing Ukraina. Panitia kasebut kudu kalebu wewenang kasebut, miturut Obrador, pimpinan jagad kaya Paus Francis, Sekretaris Jenderal PBB António Guterres lan Perdana Menteri India Narendra Modi.

Presiden Meksiko nyatakake pangarep-arep yen rencana iki bakal nggampangake negosiasi langsung antarane presiden Rusia lan Ukraina.

Rencana "perdamaian" Meksiko nyedhiyakake gencatan senjata ing saindenging jagad limang taun. Miturut Obrador, iki bakal bisa ngatasi masalah ekonomi lan sosial kanthi tenang. Ing wektu sing padha, Obrador ora ujar kenapa persis sajrone 5 taun lan apa sing bakal ditindakake ing jagad iki sawise pungkasan periode kasebut.

Kajaba iku, pimpinan Meksiko ngritik sanksi anti-Rusia, uga "pengiriman massal" gaman Kyiv. Miturut dheweke, kabeh iki mung nambah krisis.
Pengarang:
60 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. trafllot1832
    trafllot1832 17 September 2022 10:23
    + 15
    Apa ana calon liyane kanggo Hadiah Perdamaian? Langsung menyang tungku rencanane. Ayo nganggo kertas jamban kanggo rencanane, pilihan kapindho.
    1. Chronos
      Chronos 17 September 2022 10:24
      +5
      Kutipan saka: tralflot1832
      Apa ana calon liyane kanggo Hadiah Perdamaian? Langsung menyang tungku rencanane. Ayo nganggo kertas jamban kanggo rencanane, pilihan kapindho.

      Dadi rencana iki bakal mabur menyang kranjang. Nganti saiki, ora ana prospek gencatan senjata.
      1. trafllot1832
        trafllot1832 17 September 2022 10:29
        +2
        Aku uga ora weruh, gencatan senjata mung bisa sedina supaya wong Ukraina njupuk mayit, lan aja nganti ana sing ngandhani yen prajurit ukrovermacht ora duwe motivasi. Foto sawise perang kasebut sebaliknya. gilingan meat kanggo wong-wong mau.
        1. mitroha
          mitroha 17 September 2022 11:21
          +5
          Aku percaya yen Presiden Meksiko ana ing pengaruh zat
          Panitia kasebut kudu kalebu wewenang kasebut, miturut Obrador, pimpinan jagad kaya Paus Francis, Sekretaris Jenderal PBB António Guterres lan Perdana Menteri India Narendra Modi.

          Ya, Guterres kaget banget. Mung Borrell sing luwih wibawa, Gusti ngapura aku
          1. trafllot1832
            trafllot1832 17 September 2022 11:26
            +1
            Guterres, sawise tembung Putin ing Samarkand babagan kesepakatan gandum, wis muter, nanging kabar mung dina Senin, babagan masalah iki. Panemuku ora bakal ditambah.
            1. Syurik70
              Syurik70 17 September 2022 12:06
              +2
              Apa wong Meksiko ngrokok dhewe utawa nggawa saka Kolombia?
              1. trafllot1832
                trafllot1832 17 September 2022 12:11
                0
                Paling kamungkinan Kolombia, Zabertstoy. Nanging bisa uga ana substitusi impor. Dealer Meksiko ing tanah air tumindak banget impudently.
          2. Cheshire
            Cheshire 17 September 2022 12:03
            +1
            Kutipan saka Mitroha
            Aku percaya yen Presiden Meksiko ana ing pengaruh zat
            Panitia kasebut kudu kalebu wewenang kasebut, miturut Obrador, pimpinan jagad kaya Paus Francis, Sekretaris Jenderal PBB António Guterres lan Perdana Menteri India Narendra Modi.

            Ya, Guterres kaget banget. Mung Borrell sing luwih wibawa, Gusti ngapura aku

            Ing kene luwih beda - Bodho Obrador yaiku dheweke nawakake Rusia lan 404 kanggo rembugan, ngerti kanthi lengkap manawa tumindake dipimpin saka Washington. Lan nawakake kabèh meksiko, negara sing wewatesan karo Amerika Serikat lan nyoba konflik karo Bidon. Dheweke duwe level pimpinan ing ngisor plinth, njupuk trek, johnson, prezik Brasil, sing ora ngerteni koronavirus ...
            1. Andriuha077
              Andriuha077 17 September 2022 21:36
              0
              Washington, liwat Meksiko, pengin mandheg wektu kanggo nambah Nazi lan senjata.
              1. Cheshire
                Cheshire 18 September 2022 08:26
                +1
                Pangadilan lumahing. Apa sampeyan ngerti persis apa sing sampeyan tulis? Présidhèn Meksiko nganggep dhèwèké minangka kritikus sing konsisten marang UWB. Yen sampeyan minangka kritikus lan perdamaian, sinau topik kasebut sadurunge ngomong babagan nggayuh perdamaian.
                1. Andriuha077
                  Andriuha077 18 September 2022 10:20
                  0
                  Minsk Khasavyurt.
                  Mexican ora bakal mungkasi shelling.
                  Lan iki mung bukti sing ana ing permukaan.
                  "Kanca pengecut luwih elek tinimbang mungsuh, amarga sampeyan wedi karo mungsuh, nanging sampeyan ngarep-arep kanca." (Leo Nikolayevich Tolstoy)
                  Lan saiki minangka papan kanggo nyaranake sinau luwih lanjut babagan topik kasebut.
      2. SKVichyakow
        SKVichyakow 17 September 2022 10:54
        0
        Kutipan: Chronos
        Kutipan saka: tralflot1832
        Apa ana calon liyane kanggo Hadiah Perdamaian? Langsung menyang tungku rencanane. Ayo nganggo kertas jamban kanggo rencanane, pilihan kapindho.

        Dadi rencana iki bakal mabur menyang kranjang. Nganti saiki, ora ana prospek gencatan senjata.

        Lan apa kita butuh? Kita wis cukup negosiasi gaya Minsk. Sampeyan perlu kanggo ngrampungake "nezdokhliks" nganti pungkasan.
        1. Wesker Gorlovka
          Wesker Gorlovka 17 September 2022 11:08
          -7
          Underdog iki gelut saben meter.
          1. SKVichyakow
            SKVichyakow 17 September 2022 11:22
            +3
            Kutipan: Wesker Gorlovka
            Underdog iki gelut saben meter.

            Lan saiki, njaluk gencatan senjata?
          2. mitroha
            mitroha 17 September 2022 11:29
            0
            Kutipan: Wesker Gorlovka
            Underdog iki gelut saben meter.

            Utamane nalika sawetara Aidar nembak saka mburi, sanajan dheweke wis miwiti njupuk nanggepi. Iku mung wiwitan
      3. Wesker Gorlovka
        Wesker Gorlovka 17 September 2022 11:06
        -5
        Gencatan senjata bakal teka nalika dheweke wiwit nandhang iki ing pitchforks ing Eropa.
      4. 41 KAB
        41 KAB 17 September 2022 11:06
        0
        Kutipan: Chronos
        Dadi rencana iki bakal mabur menyang kranjang. Nganti saiki, ora ana prospek gencatan senjata.

        Lan presiden ing penguin, tengen tapel wates lan wis warga kasur
      5. Warrior karo bedhil mesin
        Warrior karo bedhil mesin 17 September 2022 11:22
        0
        Amarga bla, bla, saka wong sing ora ngrampungake apa-apa.
      6. Jahat 55
        Jahat 55 19 September 2022 10:16
        0
        "Komite kasebut kudu kalebu wewenang kasebut, miturut Obrador, pimpinan jagad kaya Paus Francis, Sekretaris Jenderal PBB António Guterres lan Perdana Menteri India Narendra Modi" ... Kanggo sawetara alasan, dheweke kelalen kalebu wong sing netral kaya Presiden AS, perdana menteri Inggris lan karo dheweke nyanyi akeh saka macem-macem "badan" sing padha. hi
    2. marchcat
      marchcat 17 September 2022 10:26
      +6
      Presiden Meksiko iku optimis, nanging, utawa lagi sujud (ing pengaruhe pepadhamu)
      1. Chronos
        Chronos 17 September 2022 12:32
        +1
        Kutipan saka marchcat
        Presiden Meksiko iku optimis, nanging, utawa lagi sujud (ing pengaruhe pepadhamu)

        Dheweke sehat pikiran lan memori. Ora preduli yen rencana ora bakal ditindakake, nanging jejak sejarah bakal tetep. Mung presiden Meksiko yaiku PR.
    3. Silver99
      Silver99 17 September 2022 10:27
      +3
      Cukup saka peacekeepers iki kanggo kita Khasavyurt lan Minsky ora mimpin kanggo tentrem, nanging mung nyeret metu konflik. Saiki tembung kanggo senjata, wektu kanggo negosiasi bakal teka nalika salah siji saka pihak bleeds lan sisih liyane lenggah ing meja rembugan saka posisi kekuatan menang. Inggih, perang tansah rampung.
    4. yuriy55
      yuriy55 17 September 2022 10:31
      +1
      Kutipan saka: tralflot1832
      Mudhun karo rencana

      Kutipan: Chronos
      Nganti saiki, ora ana prospek gencatan senjata.

      Gencatan senjata apa sampeyan bisa ngomong karo penjahat perang? Mung pasrah lengkap lan tanpa syarat lan pengadilan.
  2. asu ajag88
    asu ajag88 17 September 2022 10:28
    +5
    Gd bakal karo dheweke Ukraina ... apa kang kurban kanggo Libya ... Suriah ... Irak
  3. isv000
    isv000 17 September 2022 10:28
    +4
    Rencana "perdamaian" Meksiko nyedhiyakake gencatan senjata ing saindenging jagad limang taun.

    Koyone panen kaktus wis mateng, tequila dadi mulya! wassat
    1. Silver99
      Silver99 17 September 2022 10:32
      +4
      Lan ora kuwat kanggo peacekeeper Mexican bali negara Texas kanggo awake dhewe ing meja rembugan, nyatane, iku wilayah asli? Bab sing padha ing enggal "tamahawks" bakal mabur ing sirahe.
      1. Luminman
        Luminman 17 September 2022 11:19
        +1
        Kutipan saka Silver99
        Lan ora kuwat kanggo bali negara Texas menyang peacekeeper Mexican

        Ora mung Texas, nanging kabeh California, New Mexico, lan Florida ... nglirik
      2. Warrior karo bedhil mesin
        Warrior karo bedhil mesin 17 September 2022 11:24
        0
        Mung iki wilayah asli saka India.
    2. trafllot1832
      trafllot1832 17 September 2022 10:34
      +1
      Sampeyan monster, nganti 1100, setengah jam liyane. Ana lemon lan uyah. hi ombenan
  4. Genry
    Genry 17 September 2022 10:30
    +4
    Bisa dimangerteni kaya mangkene:
    Satelit AS saiki ana ing wektu sing angel banget babagan ekonomi lan finansial, mula butuh ambegan kanggo nglawan krisis kapitalis, kanthi nambah pasokan senjata lan amunisi menyang Ukraina lan latihan personel militer kanggo operasi militer anyar nglawan Rusia. .
    1. MaxKruh
      MaxKruh 17 September 2022 10:52
      +1
      Biden, kayane, bubar ketemu karo wong Meksiko, banjur ana rencana kanggo sampeyan.
  5. taiga2018
    taiga2018 17 September 2022 10:32
    +3
    Ya, bener, ing limang taun ekonomi Kulon bakal mboko sithik ninggalake lenga lan gas Rusia, banjur bisa kanthi tenang ngrampungake Rusia ...
  6. Egoza
    Egoza 17 September 2022 10:32
    +2
    Rencana 'perdamaian' Meksiko njaluk gencatan senjata ing saindenging jagad limang taun

    Sajrone 5 taun iki, dheweke bakal nglumpukake gaman lan miwiti perang kanthi semangat anyar! Utawa apa dheweke mikir yen ing wektu iki kepala negara bakal ganti?
    Panitia kasebut kudu kalebu wewenang kasebut, miturut Obrador, pimpinan jagad kaya Paus Francis, Sekretaris Jenderal PBB António Guterres lan Perdana Menteri India Narendra Modi.

    Inggih, komposer! Ing kasus apa wae, kabeh inisiatif bakal nglawan Federasi Rusia.
    Apa Meksiko ngarep-arep yen Amerika Serikat bakal ngidini wong-wong Meksiko menyang wilayahe? Apa padha janji? Diapusi, kaya biasane.
    1. Petr_Koldunov
      Petr_Koldunov 17 September 2022 12:15
      +1
      Quote: Egoza
      Inggih, komposer!

      Ya, tim iki uga kesengsem aku!
      Paus bakal ngomong: "Pikiran lan pandonga kanggo tentrem-rahayu. Gréja Suci kanggo kabeh wong mandek geni."
      Guterres bakal ngomong: "Kita kudu gawe uwong yakin Rusia kanggo miwiti rembugan perdamaian. Nganti saiki, kita durung weruh gerakan kasebut saka Rusia, nanging kita kudu miwiti mbangun dialog sawise Rusia mandheg ngrusak kutha-kutha Ukraina."
      Lan Narendra Modi... ora bakal ngomong apa-apa! Dheweke bakal pro-musik teks netral ing tugas lan ora bakal metu kanggo ndhukung loro-lorone, tetep bener kanggo awake dhewe lan ideologi "loro sampeyan lan kita."
      Inggih, sing ing komposisi iki bakal bisa netral lan unbiasedly mirsani kapentingan Rusia?
  7. Horus
    Horus 17 September 2022 10:43
    +1
    Singkatipun, saben wong kudu mateni awake dhewe nganggo obat bius Meksiko lan dadi apikan nalika isih ana. Kabeh.
  8. rotmistr60
    rotmistr60 17 September 2022 10:44
    +1
    Sekretaris Jenderal PBB Antonio Guterres
    Apa iki tokoh otoritas? Kajaba iku, wong Meksiko mesthine ora nyoba ngupayakake awake dhewe. Ing endi Meksiko lan ing ngendi Ukraina, sanajan kasunyatane Pak Lopez mbokmenawa ora ngerti persis apa sing kedadeyan ing kana.
  9. faterdom
    faterdom 17 September 2022 11:10
    +2
    Apa dheweke koordinasi rencana karo Turki? Utawa paling ora Swiss?
    Apa babagan MANGATE?
    Kepiye babagan FIFA?
    Kanthi Guttaperish?
    Gangguan, mesthine kudu setuju ...
  10. Luminman
    Luminman 17 September 2022 11:16
    +2
    Ayo dheweke nyurung rencana kasebut menyang Zelensky lan Co. ing kothong ... nglirik
  11. yowis
    yowis 17 September 2022 11:19
    +2
    Ketoke, antarane Kiev lan Meksiko? Ing endi Meksiko, lan ing ngendi Moscow?
    "Negara sing salah diarani Honduras."
    1. Analis Don
      Analis Don 17 September 2022 11:27
      0
      Meksiko minangka kanca lan kolega kita!
      Sampeyan perlu kanggo nyelehake aksen kanthi bener.
      Meksiko minangka siji-sijine negara sing wewatesan karo Amerika Serikat sing nduwe pengaruh negatif marang Amerika Serikat.
      Iku perlu kanggo bantuan Mexicans "remake" Amerika Serikat.
  12. Magellan
    Magellan 17 September 2022 11:19
    +2
    Tinimbang "Minsk" bakal ana "Mexico City"?
    Ya, menyang neraka!
  13. Analis Don
    Analis Don 17 September 2022 11:42
    +1
    Presiden Meksiko dudu master negarane. Bagéyan saka kekuwatan ing negara kasebut kalebu kartel narkoba, dheweke duwe tentara dhewe. Negara iki cukup heterogen ing babagan pengaruh.
    Paus ing Meksiko nindakake perang "dheweke" karo kartel narkoba kanggo pengaruh ...
    1. Analis Don
      Analis Don 17 September 2022 11:44
      0
      Kita durung bisa ngerteni "subtleties" negara Meksiko, nanging bisa uga migunani kanggo kita.
  14. bandabas
    bandabas 17 September 2022 11:43
    +2
    Sadawaning sajarah manungsa, sayangé, mung ana siji rencana perdamaian - "Si vis pacem, para bellum." Dadi "peacekeeper" bisa sijine kabeh rencana ing sak panggonan.
    1. Analis Don
      Analis Don 17 September 2022 13:42
      0
      Wedi perang nuklir gedhe bisa mbantu planet metu saka krisis. Nanging pisanan sampeyan kudu ngajar hegemon kanggo ngrungokake swara saka negara liya, kalebu. lan Meksiko.
  15. gansales
    gansales 17 September 2022 11:51
    0
    Kajaba iku, pimpinan Meksiko ngritik sanksi anti-Rusia, uga "pangiriman massal" senjata menyang Kyiv.

    Thanks Meksiko!!! Kita bakal rauh teka menyang sampeyan kanggo ngrembug kabeh iki .. Lan karo peparingé, mesthi nglirik
    Ciwit Elang???
  16. avdkrd
    avdkrd 17 September 2022 11:53
    0
    Presiden Meksiko, nyiapake rencana? Napa ora Presiden Guadeloupe? gangguan. Sampeyan kudu melu Ethiopia lan Jamaika.
  17. Vasilenko Vladimir
    Vasilenko Vladimir 17 September 2022 11:58
    +1
    apa sih?
    dheweke bakal meksa ukrov ninggalake ideologi banderlozhey?
    mesthi ora
    banjur apa kabeh iki goyang saka udhara?
  18. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 17 September 2022 12:05
    +2
    Wong apik iku presiden, ketoke ... nanging alamiah ora ngerti akeh. Urip ing sawetara donya poni pink. Inggih, apa jenis rembugan lan gencatan senjata bisa ana karo Ukronazi non-manungsa iki?
  19. Okakakiev
    Okakakiev 17 September 2022 12:26
    +1
    Ing endi Meksiko lan ing ngendi Ukraina.
    Apa sanksi bisa ditindakake?
  20. Charik
    Charik 17 September 2022 12:28
    +2
    ya umume keajaiban yen wong-wong padha mandheg mateni jinise dhewe-dhewe, kaya ngono nalika urip ..... rtalian, ora ana alesan kanggo saling mateni.
  21. Mazunga
    Mazunga 17 September 2022 12:39
    +1
    Kneading serius))) Meksiko tansah cedhak karo wong Rusia, aku dhewe wong Meksiko ing jiwaku, uga, setengah bal
  22. unspeech
    unspeech 17 September 2022 12:43
    +1
    wassat macaque Mexican lagi dipromosekake ... Dadi aku ngerti resep kanggo tentrem langgeng ing Ukraina lan panggonan liyane! - Iki minangka rudal Rusia ing Meksiko! Ing wayahe bakal ana sepi lan lancar ...
  23. RoTTor
    RoTTor 17 September 2022 13:45
    -1
    Yagene dheweke ora duwe apa-apa?
    Ayo padha bali negara Meksiko dicolong dening Amerika.
    Pira pengungsi Ukraina sing ditampa Meksiko? - padha kudu wong kanggo ngganti sing mlayu menyang Amerika Serikat.

    Apa sing nggawe dheweke mikir yen kasangsaran Ukraina bakal suwe banget?
    Kulon bakal mateni negara parasit
  24. Mitia68
    Mitia68 17 September 2022 13:49
    -1
    Kholmogorov:
    Kita kudu ngremukake lan ngrusak Ukraina sanajan (ora mungkin) yen ora bisa nggabungake wong siji, sanajan kita kudu ngrusak kabeh pabrik sing wis dibangun ing daratan lan ngracun kabeh lemah ireng, sanajan kita duwe. kanggo ngethok tendon ekonomi kita lan kelangan akeh wong enom sing paling apik.

    https://t.me/holmogortalks/24528
  25. odometer
    odometer 17 September 2022 14:54
    +1
    Wektu Covid ngelingake ... Saben uwong kudu nglebokake limang sen eseman
  26. Metlik
    Metlik 18 September 2022 02:02
    0
    Rahayu wong kang padha rukun, awit bakal kasebut para putraning Allah
  27. RussianPatriot
    RussianPatriot 18 September 2022 09:17
    0
    arep menyang ngendi? Iki konyol.
    Meksiko iki luwih becik nglawan perdagangan narkoba ing negarane.
  28. Darurat
    Darurat 18 September 2022 10:12
    0
    Ayo dheweke nggarap rencana kanggo ngrampungake goblin lan gnome. Ana bakal luwih raos.
  29. alexey alekseev_2
    alexey alekseev_2 19 September 2022 07:01
    0
    Presiden ngomong omong kosong kaya ngono, mesthi, aku kanggo perdamaian donya, nanging aku realis ... Tsar Rusia Nicholas the First uga njaluk perlucutan senjata. Kepiye rampunge, elinga