Review militèr

Edisi Barat: Selat Denmark bisa dadi papan konfrontasi anyar antarane Kulon lan Rusia

30
Edisi Barat: Selat Denmark bisa dadi papan konfrontasi anyar antarane Kulon lan Rusia

Bloomberg cathetan sing ora gelem ngawal tanker Russian karo lenga liwat Selat Denmark minangka pilot Danish fraught karo bilai lan meh podho game roulette Russian, awit iku ora dikenal nalika bakal murub.


Selat Denmark minangka salah sawijining koridor donya sing paling penting kanggo transportasi minyak lan barang liyane. Selat kasebut nyambungake Segara Lor lan Baltik lan dadi outlet menyang Samudra Atlantik.

Dalan banyu sing sempit iki macet banget karo puluhan tanker minyak sing ngliwati saben dina. Yen ana force majeure ing kene, rega BBM donya sing wis dhuwur bakal mundhak luwih dhuwur.

Nglawan latar mburi ketegangan ing donya ing wilayah Selat Denmark, jumlah kapal perang saka macem-macem negara saya tambah akeh.
Selat kasebut minangka koridor penting kanggo pasokan minyak Rusia menyang pasar donya, sing njaga stabilitas finansial ing Rusia. Iki, mesthi, ora nyenengake akeh mungsuh Western Moscow, sing bakal seneng kanggo mblokir arteri iki.

Koridor banyu iki ambane mung patang kilometer ing sawetara panggonan. Iku bisa dadi chip tawar-menawar ing confrontation antarane Kulon lan Rusia, lan Selat dhewe bisa dadi panggonan kanggo confrontation kuwi, Bloomberg negara.

Sampeyan kudu eling ing kene yen ing Desember, salah sawijining langkah anti-Rusia Uni Eropa kudu ditindakake - larangan kanggo nyedhiyakake layanan maritim kanggo kabeh wong sing ngekspor minyak saka Rusia. Watesan kasebut bisa nyebabake ketegangan ing Selat Denmark. Beda karo papan liyane, asring ana prahara, jerone cethek lan pesisir watu. Kahanan kasebut meksa kapal gedhe nggunakake layanan pilot Denmark. Sawise introduksi watesan, layanan kasebut ora bakal kasedhiya kanggo tanker Rusia. Mesthi, siji bisa ngliwati Selat tanpa bantuan saka pilot Denmark, iki fraught karo kacilakan ing sembarang wektu.

Mangkono, ing Kulon padha arep meksa Rusia kanggo ngedol lenga ing prices murah, lan liyane donya kanggo tuku ing prices iki. Elinga yen negara-negara GXNUMX ngembangake rencana kanggo mbatesi rega minyak Rusia supaya bisa nyuda keuntungan saka adol Rusia, sing uga mbantu negara kasebut kanthi tenang nolak sanksi Barat.

Ing laku, kanggo ngleksanakake plans saka Kulon ora supaya gampang. Miturut hukum internasional lan perjanjian sing ditandatangani ing taun 1857, Denmark wajib ngontrol lan mesthekake manawa kapal-kapal liwat selat kasebut aman. Nanging, Barat wis bola-bali nedahake yen, nalika nguntungake, mula ora ngerti babagan hukum lan perjanjian internasional.
Pengarang:
30 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. SKVichyakow
    SKVichyakow 17 September 2022 16:05
    +6
    Aku Denmark dhewe ora pengin pesisire kebanjiran lenga.
    1. Syurik70
      Syurik70 17 September 2022 16:19
      +4
      Ya, lan tanker sing kebanjiran ing banyu cethek bakal mbayar tikel satus kanthi mundhak rega minyak.
      Denmark dhewe sing kudu disalahake amarga ora menehi pilot. Banjur ana kapal Amerika liwat, lan GPS kapal tanker mati.
      1. tihonmarine
        tihonmarine 17 September 2022 17:27
        0
        Quote: Shurik70
        Ya, lan tanker sing kebanjiran ing banyu cethek bakal mbayar tikel satus kanthi mundhak rega minyak.

        Lan apa akibate, sawise tumpahan minyak, fauna lan flora bakal ilang nganti pirang-pirang dekade. Kutha-kutha ing wilayah kuthah mung bakal mati, kabeh Sabuk bakal rampung, lan kabeh pemukiman ing bank-bank kasebut.
        1. ramzay21
          ramzay21 17 September 2022 19:09
          +1
          Ana piranti sing wis ana ing kapal lan prau wiwit abad kaping 20 sing diarani chartplotter; bisa nuntun kapal apa wae liwat selat, nemtokake lokasi ing sawetara sentimeter, nuduhake cethek lan fairways lan mbukak dalan.
          1. Revolver
            Revolver 17 September 2022 20:13
            +5
            Kutipan saka: ramzay21
            Ana piranti sing wis ana ing kapal lan prau wiwit abad kaping 20 sing diarani chartplotter; bisa nuntun kapal apa wae liwat selat, nemtokake lokasi ing sawetara sentimeter, nuduhake cethek lan fairways lan mbukak dalan.
            Sauntara kuwi, kapal terus mlayu menyang cethek lan watu.

            Kerikil sing nyuwek pinggir Costa Concordia ing taun 2012 malah ora ditandhani ing peta. Bab liyane, kapten ora kudu nyedhaki pesisir kanggo metu.
            1. Wilayah-25.rus
              Wilayah-25.rus 18 September 2022 08:16
              +2
              Bab liyane, kapten ora kudu nyedhaki pesisir kanggo metu.
              Ing kene aku meh padha. Ora ana chartplotter sing bisa level faktor manungsa. Sanajan ..... pribadi, ing pertengahan 90-an, aku kerep numpak kapal kargo garing lawas menyang Segara Pedalaman Jepang lan bali liwat Selat Kammon (Antara pulo Honshu lan Kyushu). Dadi, umume, ing papan sing paling sempit, ambane luwih saka 600 m. Lan iki jembare selat lan dudu dalane !!!! Lan lalu lintas ana kaya ing Nevsky Prospekt. Lan padha lunga ora mung tanpa carplotter, lan malah tanpa GPS, lan tanpa pilot! )))
              Saka kene panggonan iki.
          2. Wilayah-25.rus
            Wilayah-25.rus 18 September 2022 08:21
            0
            sing ngadeg ing kapal lan prau wiwit abad kaping 20
            abad rong puloh diwiwiti ing 1900 (yen ana) wassat Lan yen nyatane, AIS dipasang ing paraheadku mung ing taun 2005. Radar kasebut ... digunakake Furuno lan Pechora lawas. Aku ora ngelingi apa-apa bab chartplotters malah ing awal 21. abad. Aku krungu mesthi, nanging piranti kuwi ora nyawiji ing kabeh kapal.
            1. dsk
              dsk 18 September 2022 10:04
              0
              Tanker minangka "kembang", balon uji coba.
              Kabeh dadi kasunyatan manawa Amerika Serikat (NATO) bakal nutup Selat Denmark kanggo Angkatan Laut Rusia, kaya Bosphorus ...
              1. Roso 56
                Roso 56 18 September 2022 12:57
                -1
                Inggih, inggih, inggih, inggih, Putin ora ngandika muspra - supaya padha nyoba. Tutupe rusak.
          3. tihonmarine
            tihonmarine 19 September 2022 10:08
            0
            Kutipan saka: ramzay21
            sembarang kapal liwat Selat sembarang, nemtokake lokasi karo akurasi sawetara centimeters, nuduhake cethek lan fairways lan paves dalan.

            Mung wae, sawayah-wayah kapal lan kapal kandas, ananging kadhang-kadhang klelep. Lan kacilakan lan kedadeyan kasebut ora kurang saka nalika ora ana GPS lan peta elektronik.
            Sailor anteng.
  2. yuriy55
    yuriy55 17 September 2022 16:10
    0
    Edisi Barat: Selat Denmark bisa dadi papan konfrontasi anyar antarane Kulon lan Rusia

    Lan tetes raja Denmark ora bisa dadi alesan kanggo konfrontasi antarane Kulon lan Rusia? belay
    Ing kono ing Kulon padha wiwit mimpin cara urip sing ora salaman karo wong-wong kuwi.
    1. Revolver
      Revolver 17 September 2022 20:19
      0
      Kutipan saka: yuriy55
      danish king irungnya

      Apa hubungane karo resep campuran batuk sing wis lawas?
      1. yuriy55
        yuriy55 18 September 2022 03:46
        0
        Quote: Nagant
        Apa hubungane karo resep campuran batuk sing wis lawas?

        Alasan ora dibutuhake - iki minangka patologi Eropa murni.
        Mula: Selat Denmark ... tetes raja Denmark ...
        Ngerti ta? Utawa menehi amunisi?
        A humor sethitik:
  3. trafllot1832
    trafllot1832 17 September 2022 16:12
    + 16
    Nggunakake layanan pilot Denmark minangka penasehat. Ya, lan akeh kapten kita duwe ijin kanggo navigasi Selat Denmark dhewe. Kapten, bener yen ora. Kita tansah berlayar tanpa pilot. keprungu
    1. isv000
      isv000 17 September 2022 18:14
      +8
      Kutipan saka: tralflot1832
      Nggunakake layanan pilot Denmark minangka penasehat. Ya, lan akeh kapten kita duwe ijin kanggo navigasi Selat Denmark dhewe. Kapten, bener yen ora. Kita tansah berlayar tanpa pilot. keprungu

      ya Persis. Topi kita mesthi ngliwati Skagerrak dhewe, lan aku uga, ing setir, yen jam tanganku ... aran
    2. GNM
      GNM 17 September 2022 18:53
      +2
      Nggunakake layanan pilot Denmark minangka rekomendasi

      Aku ora lunga menyang Denmark, pilot Finlandia, nalika mimpin tanker kita, seneng nyenengi vodka, sing barmaid nggawa ing tray. Lan para kapten biasane wis ngerti dalan sing dilewati.
  4. parusnik
    parusnik 17 September 2022 16:13
    +5
    Ketegangan bakal tambah nganti kabeh mandheg, simpul diikat.
  5. yowis
    yowis 17 September 2022 16:14
    +5
    Terjemahan menyang basa Rusia: lan Baltik bakal diblokir (lan Bosphorus). Perang ora kanggo sampeyan mangan lobio.
  6. Plate
    Plate 17 September 2022 16:30
    +6
    Ora cukup ing subyek artikel. Aku kelingan artikel Engels, sanajan iku wis outdated kanggo 90-100 taun. Soko babagan kabijakan manca tsarisme Rusia. Russophobic, nanging pikirane lucu wis ditulis: yen Rusia njupuk Selat Denmark lan Turki, iku bakal dadi invincible dening sembarang cara. Mung nuduhake apa sing dadi pikiran.
  7. Arcady007
    Arcady007 17 September 2022 17:15
    +1
    Ana pilihan kanggo mbukak saperangan tanker lan nutup wacana iki kanggo kabeh wong. Denmark bakal dadi sing pertama lolong, banjur kabeh liyane tanpa gas saka AS.
    1. lelik613
      lelik613 17 September 2022 17:21
      0
      Tanker mung ora bakal diijini menyang Selat, wis nyetel bodho Greta lan sing duwe pisyun ijo.
    2. Revolver
      Revolver 18 September 2022 08:43
      0
      Kutipan: Arkady007
      Ana pilihan kanggo mbukak saperangan tanker lan nutup wacana iki kanggo kabeh wong. Denmark bakal dadi sing pertama lolong, banjur kabeh liyane tanpa gas saka AS.

      Ana uga Terusan Kiel, Aku ora ngerti bab tanker lan operator gas, lan dreadnoughts Hochseeflotte digunakake kanal iki ing Perang Donya. Aku ora ngerti yen ana terminal gas ing Jerman ing sisih kulon Selat, nanging yen ana, padha ora tundha construction kanggo puluh.
      1. Arcady007
        Arcady007 18 September 2022 09:26
        0
        Dadi ing kana, saliyane Jerman, uga ana Polandia lan kulit liyane. Kang bakal dipeksa kanggo tuku shortages saka Jerman. Lan iki minangka topik konflik ing NATO. Lan kita butuh.
      2. ZAV69
        ZAV69 18 September 2022 09:45
        0
        Dreadnought saka Perang Donya I yaiku 20-25 ewu pamindahan. Lan tanker punika 140 ewu pamindahan.
  8. U-58
    U-58 17 September 2022 17:18
    +1
    Mesthi, ana hukum lan peraturan maritim.
    Nanging kapal-kapal Angkatan Laut piye wae ngliwati iki lan kabeh selat liyane.
    Ana arah sailing, ana, pungkasanipun, pengalaman.
    Dadi ora kaya masalah gedhe.
    Apa maneh, sampeyan bisa ngirit dhuwit akeh kanggo biaya kabel.
  9. mann
    mann 17 September 2022 17:37
    0
    Iki saka seri: Aku bakal nyuwek mripatku, supaya ibu maratuwa duwe mantu bengkok.
  10. Vladimir Postnikov
    Vladimir Postnikov 17 September 2022 17:42
    0
    Lan yen tanker karo lenga Rusia isih lenggah ing rocks lan keno geni, iku uga mokal kanggo mateni. Ora ana layanan lenga Rusia! Yen ora, Marquise sing ayu, ...
  11. Darurat
    Darurat 17 September 2022 17:42
    0
    Luwih becik Hudson utawa Teluk Meksiko.
  12. maksimal 1987
    maksimal 1987 17 September 2022 18:02
    -1
    Quote: piring
    njupuk Selat Denmark lan Turki, iku bakal dadi invincible dening sembarang cara. Mung nuduhake apa sing dadi pikiran.

    apa kita bakal nelpon yen mangkono? Aku propose jeneng Comrade A.A. Zhdanov
  13. nordscout
    nordscout 17 September 2022 18:41
    +1
    Kanggo nanggepi kegiatan sing jelas provokatif ing Denmark, apa bisa ditrapake sanksi sing nyukupi, babagan pengaruhe? Yen "arsenal" kita ora duwe countermeasures "cocog" karo Denmark, isih ana pilihan kanggo latihan sing luwih serius lan telaten kanggo navigator pandhu arah jarak adoh, latihan reguler ing simulator, kanggo ngatasi Selat Denmark, dhukungan navigasi sing luwih serius ( Tambah ing rasi lintang navigasi spasi), sistematis (lan dipercepat) dhukungan hidrografi (kartografik) (nganyari luwih rinci lan kerep nganyari peta laut lan sinoptik) ... Ora mungkin kahanan karo EU, ing kabeh babagan hubungan, nambah ing 10 - 15 taun sabanjure ....