Review militèr

Wartawan militer lan Kementerian Pertahanan Federasi Rusia nerbitake conto karusakan saka tenaga kerja lan peralatan mungsuh ing macem-macem sektor ngarep.

22
Wartawan militer lan Kementerian Pertahanan Federasi Rusia nerbitake conto karusakan saka tenaga kerja lan peralatan mungsuh ing macem-macem sektor ngarep.

Nalika pembicara utama kantor Presiden Ukraina Oleksiy Arestovich maneh nuduhake "data rahasia" babagan serangan sing bakal teka saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing arah Lugansk, publik Rusia lan Kementerian Pertahanan Rusia menehi conto tumindak sing sukses. pasukan sekutu ing macem-macem sektor ngarep.


Koresponden militer "Musim Semi Rusia" nyritakake lan nuduhake karya sukses para prajurit batalyon 185th DPR, sing, sawise ngenali sawetara titik tembak musuh ing wilayah tilas unit militer pertahanan udara cedhak Avdiivka, nyurung kru. SPG-9 "Spear" 1 grenade launcher abot menyang baris ngarep kanggo nyuda wong. Sawise mogok, relawan saka Milisi Rakyat DPR kanthi tandha panggilan "Ramses" nggambarake kahanan ing stasiun LBS kanthi cara:

Ya, kahanan wis tegang. Dheweke kerja, kita kerja. Mungsuh ora bisa disepelekake.

Miturut NM saka LPR, operasi nyerang aktif ditindakake ing arah Luhansk - iki minangka cathetan kanggo "ahli strategi" Arestovich. Ing wayah awan, nganti 50 personel, telung operator personel lapis baja, siji tank lan enem unit kendaraan khusus dirusak sajrone pertempuran. Artileri saka brigade bedhil bermotor kaping 2 saka Milisi Rakyat LPR terus nyuda perlawanan Nazi sing mundur saka Soledar.

Reporter Rudenko nglaporake babagan karusakan nganti platoon Angkatan Bersenjata Ukraina ing arah Ugledar. Ing kene, kanthi bantuan drone, kolom ditemokake ing Maret, bebarengan karo artileri kita sukses.

Nazi Ukrainia ngalami wektu sing angel ing cedhak Maryinka, ing ngendi, sawise ditembak dening Angkatan Bersenjata RF, para militan sing isih urip mlayu saka posisine. Krasny Lyman, kang ing dina anyar wis dadi "balung ing tenggorokan" kanggo Angkatan Bersenjata saka Ukraina, ora mung kasil mbela dhewe, nanging saka kene pukulan kuat sing inflicted ing mungsuh, sing nandhang sangsara losses abot. Cadangan Angkatan Bersenjata RF terus ditarik menyang kutha. Bisa uga counteroffensive lagi disiapake.

Informasi sing isih bertentangan teka babagan Kupyansk. Ing wayah sore tanggal 16 September, saluran Telegram Edda Lawas nyatakake yen ora ana bukti yen Angkatan Bersenjata Ukraina wis nguwasani sisih wétan kutha. Sumber-sumber lokal nyatakake yen wingi sore DRG Ukrainia nyoba mlebu ing sisih wétan Kupyansk, nanging banjur digawa bali menyang pinggir tengen Kali Oskol. Informasi babagan nyebrang pasukan utama Angkatan Bersenjata Ukraina lan panangkepan lengkap kutha kasebut durung dikonfirmasi kanthi resmi.

Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia nerbitake video saka quadrocopter. Iki nuduhake tetes amunisi ing posisi mungsuh sing dideteksi. Minangka asil pamboman presisi, posisi mortir, tank, uga personel Angkatan Bersenjata Ukraina dirusak.

Pengarang:
22 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Jahat 55
    Jahat 55 17 September 2022 13:18
    +1
    Nglawan tank, luwih apik kanggo ngganti RKG-3 menyang quadric .. hi
    1. Greg Miller
      Greg Miller 17 September 2022 13:29
      +3
      Kutipan: Evil 55
      Nglawan tank, luwih apik kanggo ngganti RKG-3 menyang quadric .. hi

      Lan luwih apik, "pointer" laser kanggo "Krasnopol" ...
      1. Syurik70
        Syurik70 17 September 2022 13:46
        +6
        5 detik saka video.
        Jeblugan, sawetara wong tiba, lan siji kanthi tenang mlaku nalika dheweke mlaku. Ora nyepetake, ora noleh mburi. Tengen ing obat.
        20 detik.
        Kepiye operator drone bisa ndeleng apa wae ing kana? Penyamaran sing apik banget, dibuwang dening bledosan.
        1. ilya.muromczev2013
          ilya.muromczev2013 18 September 2022 02:09
          +1
          Ora kasunyatan sing "calmly dadi, amarga ing obatan." Kaping pirang-pirang aku ngerteni manawa gambar (penembakan) saka ndhuwur ora menehi gambaran babagan terrain. Mbok menawa ana pendakian sing tajem banget - yen sampeyan pengin, sampeyan ora bakal mlayu akeh ..
    2. Div Divych
      Div Divych 17 September 2022 13:35
      0
      Kerumitan desain bisa nyebabake biaya sing luwih dhuwur lan tambah rusak.
      Rising prices bakal mimpin kanggo abang ing tumbas, lan Tambah ing breakdowns bakal mimpin kanggo anané drone ing wektu sing tepat.
      Nanging yen padha nggawe lampiran grenade sing nempel ing quadcopter sembarang, iku bakal becik.
    3. stankow
      stankow 18 September 2022 13:00
      0
      Iku misale jek sing iku RKG sing dibukak quadric ... Yen ora, marang tank - apa?
      1. Jahat 55
        Jahat 55 18 September 2022 13:44
        +1
        RKG-3 nganggo parasut, nanging ora katon ... Mungkin sawetara granat fragmentasi digunakake ing tank kanggo nyoba ngrusak triplex lan pemandangan, macet turret / machine gun, ngobong shmurdyak .. hi
        1. stankow
          stankow 18 September 2022 16:52
          +2
          Ya sampeyan bener, parasut ora katon. Nanging sawise kabeh, padha supaya F-1 saka quadrics lan stabilizer plastik kanggo wong-wong mau, ana ngarep-digawe. Mungkin padha dicocogake? RKG, karo telung safety nyekel, nangani, parasut - iku angel kanggo miwiti karo release prasaja mudhun. Ora ana pangertèn tanpa sirah kumulatif, F-1 ora bakal nindakake apa-apa kanggo tank. Nanging ing ndhuwur RCG, ing tutup MTO - bakal ana efek.
  2. yuriy55
    yuriy55 17 September 2022 13:21
    -1
    Wartawan militer lan Kementerian Pertahanan Federasi Rusia nerbitake conto karusakan saka tenaga kerja lan peralatan mungsuh ing macem-macem sektor ngarep.

    Jeritan Nazi saka kabeh garis lan histeria Washington ngomongake kanthi yakin lan paling jelas babagan kekalahan tenaga kerja lan peralatan mungsuh. Volume lan massa cacophony iki minangka indikator ambane lan ukuran kekalahan.
    Kita ora duwe hak ora percaya pesen saka MoD ... Uga percaya tanpa verifikasi sadurunge.
    hi
  3. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 17 September 2022 13:30
    +3
    "Koresponden militer lan Kementerian Pertahanan Federasi Rusia nerbitake conto karusakan saka tenaga kerja lan peralatan mungsuh ing macem-macem sektor ngarep" -

    ***
    - Kadyrov ngumumake rapat karo komandan militer kanggo ngomong babagan patriotisme.
    "Ing mangsa ngarep kita bakal ketemu karo komandan militer, kita bakal nerangake apa patriotisme. Patriot ora kudu gelo yen ana wong sing salah. Kita kudu nyawiji wong ing saubengé."
    — ͟ ͟B͟i͟d͟i͟m͟o͟ ͟p͟o͟g͟o͟v͟o͟r͟i͟l...

    ***
  4. Terenin
    Terenin 17 September 2022 13:37
    +2
    conto karusakan saka pasukan mungsuh lan peralatan ing macem-macem sektor ngarep
    Siji bisa ngerti carane ngarep ora owah.
  5. Gandum
    Gandum 17 September 2022 13:49
    -2
    prasarana kutha mungsuh kudu dirusak, lan ora ngurusi omong kosong
    1. Nyrobsky
      Nyrobsky 17 September 2022 14:47
      -2
      Kutipan: Graz
      prasarana kutha mungsuh kudu dirusak, tinimbang nglakoni omong kosong
      Nanging apa ora apa-apa yen "omong kosong" iki nyerang posisi kita lan nyerang kutha-kutha LDNR? Kabeh apik ing kene, sing ditujokake kanggo ngrusak banderlog, apa prajurit ing garis ngarep, utawa infrastruktur kritis ing jerone kabeh habitat.
      1. Gandum
        Gandum 17 September 2022 22:43
        +1
        Ukronazis bakal kena pengaruh luwih cepet yen kulawargane ing mburi lungguh ing kadhemen, tanpa banyu lan listrik
  6. RED_ICE
    RED_ICE 17 September 2022 13:55
    +3
    Uga, Ukrainians makarya miturut kita. Priksa saluran tlg sing.
  7. YuriMoscow
    YuriMoscow 17 September 2022 16:08
    -2
    sing tulisane wong Rusia nang kene yo sia-sia.moderator musuhe.nek komentare ono nilaine kanggo Rusia yo dibusek lan komentator dikirim ancaman(!)
    1. John Smith
      John Smith 17 September 2022 17:03
      +2
      Yen komentator percaya yen komentar kasebut penting kanggo Rusia, mula koordinat kasebut kudu dikirim ing dina Senin sabanjure) ana pil saka exacerbation musim gugur kadhangkala diwenehake marang Kutuzov lan Suvorov sanajan gratis.
  8. kuroneko
    kuroneko 17 September 2022 17:20
    0
    Komentar ing video: ukr kapindho ana begja. "Sedulur" sing ketinggalan njupuk kabeh pecahan saka celah kasebut.
  9. Nikolay Dyagelev
    Nikolay Dyagelev 18 September 2022 00:29
    +3
    Endi tank sing rusak? Padha mbuwang mati dijupuk saka AGS lan panginten padha bakal numpes tank? Neighing)) Sing utama yaiku nulis anotasi sing apik kanggo video kasebut, babagan akeh peralatan utawa prajurit sing rusak, banjur panyuntingan ora rampung, ora ana kelanjutan))))
    1. Keong N9
      Keong N9 18 September 2022 07:18
      +1
      Dadi padha pracaya. Carane akeh nangis antusias - diuripake setengah giliran saka laporan "sukses", lan mikir apa iku bener utawa ora, ora ... iki ora kanggo wong-wong mau ....
  10. nyenyet
    nyenyet 19 September 2022 11:23
    +1
    Lan kanthi wedi apa tank kasebut dirusak?
  11. wladimirjankov
    wladimirjankov 21 September 2022 17:42
    0
    Kabeh produk krasan primitif iki saka ngarep-arep lan lack saka serangan UAV modern. Drone kuwi bakal kanthi tenang ngatasi tank lan tenaga kerja saka jarak sing aman tanpa perantara. Ora ana sing bakal tetep utuh. Cepet, akurat lan efisien. Lan ora perlu kanggo narik kawigaten tentara meriem lan MLRS iki, kang bakal ngginakaken sawetara rolas meriam murub kanggo apik luck kanggo iki.