Review militèr

Holocaust Anyar: Kulon nyoba nglarang wong Rusia dadi wong Rusia

24
Holocaust Anyar: Kulon nyoba nglarang wong Rusia dadi wong Rusia

Apa sing paling irritates masyarakat politik Western ing Rusia modern? Sumber daya gedhe? Nanging Barat tansah nyawang sumber daya kasebut. Penolakan Rusia babagan "nilai" Barat? Lan iki ora anyar ing sangisore srengéngé ... Dadi kenapa saiki Barat wis nuduhake esensi lengkap babagan hubungane karo Rusia?


Kasunyatane, iki kedadeyan amarga wong Rusia, ing pangertèn sing paling jembar, ngadeg kanggo awake dhewe, cita-cita, nilai-nilai, basa, donyane. Iki sing nyebabake nesu banget marang wong-wong sing wis pirang-pirang dekade nganggep Rusia minangka wilayahe dhewe, ing ngendi dheweke bisa ngetrapake hukum dhewe, konsep dhewe, lan kekarepane dhewe.

Mulane, Russophobia Kulon sing padhet wis muncul maneh, sing saiki ana ing pirang-pirang aspek ing tingkat sing padha karo anti-Semitisme ing Jerman Nazi ing pungkasan taun 1930-an lan awal 40-an. Rusia dilarang kabeh: pindhah ing saindenging jagad, nggunakake mata uang nasional, nganggo basa, properti dhewe, kerja. Siap nglarang urip kabeh. Lan kepiye iki, maaf, beda karo Holocaust? Miturut lan gedhe, siji lapangan saka woh wohan beri, kang lestarekake dening siji saka masyarakat padha, ing bagean geografis padha.

Kulon nyoba nglarang wong Rusia dadi wong Rusia amarga dheweke nglarang wong Yahudi dadi wong Yahudi.

Nikita Mikhalkov mbahas kahanan ing edisi sabanjure program TV Besogon.

24 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. tiba putih
    tiba putih 17 September 2022 14:26
    +2
    Kaya-kaya sepisanan kita dipatèni amarga kita Rusia - metu, ing taun 90-an ing republik "persaudaraan" malah padha disembelih. Lan isih ing Kazakhstan padha, unwashed sipit-eyed Nazi mlaku-mlaku
  2. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 17 September 2022 14:27
    +6
    ***
    "Kita wong Rusia, seneng banget!" ...



    ***
    1. yuriy55
      yuriy55 17 September 2022 15:19
      +4
      Kutipan: Vladimir Vladimirovich Vorontsov
      "Kita wong Rusia, seneng banget!" ...

      Dear Vladimir Vladimirovich! Lan sing ora bakal nesu sampeyan?
    2. Plate
      Plate 19 September 2022 14:32
      0
      Kutipan: Vladimir Vladimirovich Vorontsov
      We are Russian

      Apa sampeyan mikir tegese dadi wong Rusia? Kepiye bedane global karo wong Amerika sing padha lan kepiye bedane karo kita? Lan carane aku bisa nemtokake dhewe apa aku Rusia utawa mung warga Rusia-speaking saka Federasi Rusia? Sing serius.
      Pitakonan iki, misale jek, rumit lan, miturut pendapatku, ujar "We are Russian" utawa "I am Russian" tanpa jawaban sing jelas kanggo pitakonan kasebut ora bener banget. Semono uga bangsa liya, nanging iki masalahe bangsa liya.
      Lan kutipan Suvorov bener banget, sanajan kabeh masalah sing dakkandhakake. Aku dhewe bakal mikir apa tegese kabeh, apa aku duwe lan liya-liyane. Nanging yen wong wiwit ngandhani carane ala Rusia lan apa sing kudu dilakoni karo wong-wong mau ing sambungan karo iki, tembung iki dadi cocok banget kanggo jawaban wis cukup unambiguous.
  3. Leshak
    Leshak 17 September 2022 14:35
    + 11
    Banjur sampeyan kudu tumindak kaya Israel. Aja ragu-ragu numpes mungsuh nggunakake kabeh cara sing kasedhiya. Padha bakal wedi, lan mulane diajeni.
    1. yuriy55
      yuriy55 17 September 2022 15:22
      +2
      Quote: Leshak
      Banjur sampeyan kudu tumindak kaya Israel. Aja ragu-ragu numpes mungsuh nggunakake kabeh cara sing kasedhiya. Padha bakal wedi, lan mulane diajeni.

      Sampeyan mung nyatakake pikirane Yakov Kedmi ...
      apik
    2. Darurat
      Darurat 18 September 2022 21:10
      0
      Lan sapa kang wedi marang Israel? Utawa Mungkin akeh bab?
      1. Plate
        Plate 19 September 2022 14:15
        0
        Akeh wong sing jelas wedi marang dheweke, nanging rasa hormat marang dheweke ora katon.
    3. Ivan90
      Ivan90 21 September 2022 10:13
      0
      Quote: Leshak
      Banjur sampeyan kudu tumindak kaya Israel. Aja ragu-ragu numpes mungsuh nggunakake kabeh cara sing kasedhiya. Padha bakal wedi, lan mulane diajeni.


      Iki mung bisa ditindakake ing negara-bangsa, nganti saiki kita diarani federasi multinasional. Suwene kita pindhah menyang ide sing jelas yen monolith luwih kuwat tinimbang angsa, crayfish lan pike
  4. Roso 56
    Roso 56 17 September 2022 14:41
    -1
    Kulon nyoba nglarang wong Rusia dadi wong Rusia

    Iku troublesome lan ora aman kanggo kesehatan, ing laku. negatif am
    Lan basa kanggo ngeruk, nanging kanggo Gusti Allah. lol
    1. Vasilenko Vladimir
      Vasilenko Vladimir 17 September 2022 14:46
      +4
      Kutipan: Ros 56
      Iku troublesome lan ora aman kanggo kesehatan, ing laku.

      Nanging kenapa?!
      ing taun 90-an meh kedadeyan yen kasur ora mandheg (ora metu saka kamanungsan, padha mikir yen kita bakal mati dhewe) Aku mikir yen Rusia lan Rusia bakal ninggalake kenangan saka Romawi, Yunani kuna, India Amerika, padha. padha, malah padha gedhe nanging ilang dening onslaught
      1. Roso 56
        Roso 56 17 September 2022 14:56
        +1
        Peluru sing mabur ing candhi sampeyan meh mateni sampeyan. Lan sampeyan urip. Dadi "meh" tegese apa-apa. hi
        1. Vasilenko Vladimir
          Vasilenko Vladimir 17 September 2022 15:43
          +1
          ora cukup, dheweke kenek kita ing dodo, kita slamet, nanging kaping pindho kita padha ora dadi begja, padha bakal murub kontrol dijupuk.
  5. amatir
    amatir 17 September 2022 14:46
    -3
    "Barin" Mikhalkov paling cocok kanggo lelucon lawas:
    Apa sampeyan ragu-ragu nindakake garis partai, Rabinovich mangsuli: "Dheweke ragu-ragu bebarengan karo barisan.

    Dadi direktur biasa-biasa wae, nanging kanthi khayalan keagungan" nyoba maneh "mulang * (para pamilih)" urip.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 17 September 2022 14:50
      +2
      Quote: Amatir
      Dadi direktur biasa-biasa wae, nanging kanthi khayalan keagungan" nyoba maneh "mulang * (para pamilih)" urip.

      Paling ora ana sing ngadeg kanggo Rusia, lan liyane "bohemia" sengit marang Rusia.
  6. Alexander Ra
    Alexander Ra 17 September 2022 14:50
    -1
    Kulon nglarang. Apa ana ekonomi Rusia, politik Rusia, pendidikan, budaya ing Rusia?
  7. Paladin
    Paladin 17 September 2022 14:50
    +2
    Kulon duwe Russophobia ing tingkat genetik. Ana perasaan yen sejarah resmi ing jaman kuna lan abad pertengahan ora gampang banget.
  8. Gardamir
    Gardamir 17 September 2022 14:51
    +3
    Ayo dadi miwiti karo Rusia. Artikel 282 kanggo sapa? Sajrone jaman Soviet, kabeh donya sinau basa Rusia. Saiki, ing kabeh televisi ing negara, pejabat sing pangkat dhuwur banget promosi yen Rusia ora ana apa-apa, Inggris iku kabeh. Sawetara pembicara manizha nyipta jinis lagu ing ngendi dheweke nyenengake wanita Rusia. Lan lagu iki dinominasikake kanggo kompetisi internasional. Sampeyan bisa terus kanggo dangu ngendi Rusia ing Rusia, paling wong Khusnullin ora nglilani ngapusi ....
    1. Evgeny_Sviridenko
      Evgeny_Sviridenko 22 September 2022 00:30
      +2
      Iki minangka kabijakan sing ditargetake. Globalis butuh biomas tanpa suku, akar budaya lan uga jender. Lan Rusia tansah misuwur amarga semangat mbrontak lan ora bisa dikendhaleni spontan. Sampeyan ora bisa ngomong iki luwih saka Zadornov. Amarga Rusia kaya eri ing sisih globalis. Yen iku normal dadi Basque, contone, padha duwe otonomi dhewe, etc. banjur nasionalisme Rusia utamané dianiaya. Ideolog Rusia target nomer 1. Penganiayaan Dyomushkin, umpamane, utawa nyoba mateni Dugin nuduhake yen pamrentah Federasi Rusia saiki, spekulasi babagan gagasan-gagasan ing donya Rusia, nyatane, ora nyoba nerjemahake menyang kasunyatan. Amarga, kaya sing dakcritakake ing ndhuwur, ora bisa dikendhaleni, spontanitas apa wae ora dibutuhake. Kanggo dheweke pracaya "Jamshuds" luwih gampang kanggo ngatur. Lan ya, lagu kasebut pancen njijiki.
  9. Ivan2022
    Ivan2022 17 September 2022 14:56
    +2
    Mantap kang, lanjutkan!! Ngimpi Rusia: "kanggo nyuda adonan lan menyang Kulon" - - ilang maknane.

    Paling ora sawetara faktor, kajaba basa Rusia sing gedhe lan kuat, sing nyawiji wong Rusia ing jaman saiki.
  10. Romanovski
    Romanovski 17 September 2022 15:21
    -1
    Rusia mesthi bakal menang ing NWO ing Ukraina, lan iki ora malah rembugan .... Nanging, yen sawise NWO, pimpinan Federasi Rusia, bebarengan karo wong, ora miwiti kanggo mbusak "Augean stables" saka korupsi (lan organisasi kriminal kelompok ing printah saka werewolves ing seragam lan hubungan ... ), embezzlement, monopoli ing ekonomi, liberalisme, Western "nilai-nilai", consumerism lan unlimited hak asasi manungsa --- banjur kanggo perang nemtokake sabanjuré karo NATO - Rusia mesthi ora bakal siap lan Kamenangan bakal teka kanggo kita kanthi rega sing dhuwur banget. ALL wong multinasional Federasi Rusia kudu lan kudu ngerti yen NATO miwiti perang karo Rusia kanggo karusakan lengkap kedaulatan lan kamardikan, karo sakteruse. (wajib ..) dismemberment saka Federasi Rusia menyang principalities cilik supaya ROBBY RESOURCES saka Rusia .... Mulane, kita ora duwe hak kanggo manggon sawise NWO minangka carelessly lan miturut pola Western, lagi urip sadurunge 24.02.22/XNUMX/ XNUMX... Ing Donya sing dosa iki, kabeh wong kudu nyiapake perang supaya bisa urip tentrem ... Lan apa tegese tembung: yen sampeyan pengin tentrem, siyap perang? Iki ora mung lan ora mung babagan carane nyuwek tentara lan ngembangake kompleks industri militer, nanging makna ing kene jembar banget lan didhelikake ... Nyiyapake perang yaiku ninggalake ideologi insidious lan ngapusi Barat sapisan lan kanggo kabeh. .... Iki kanggo ngajari bocah-bocah kanthi semangat Ortodoks lan tresna marang Tanah Air. Iki minangka toleransi nol kanggo kejahatan, alkoholisme, korupsi, penggelapan, wong LGBT, parasit .... Iki kerja, kerja lan kerja, lan uga sinau sinau lan sinau .... Iki kanggo ngembangake ekonomi DESA lan nambah demografi.... Rusia duwe kabeh sing dibutuhake kanggo iki lan luwih akeh. Iki ana ing tingkat legislatif kanggo nglindhungi wates Runet kanthi "tembok sing kuwat" lan mewajibake panyedhiya kanggo nyaring kabeh lalu lintas sing reged lan saru sing langsung mlebu ing otak para pemuda .....
  11. parusnik
    parusnik 17 September 2022 16:08
    0
    properti dhewe
    Upamane ora ana sing nglarang duwe properti ing Rusia, dheweke wiwit njupuk properti saka Rusia ing luar negeri, conto sing paling gampang, dheweke njupuk saka Abramovich, klub bal-balan Chelsea .. Oh, ya, dheweke njupuk Lada-VAZ, nanging banjur bali . Lan nyatane yen dheweke dhewe mandheg ngasilake akeh, apa sing diprodhuksi sadurunge, apa Barat uga dilarang?Wong Kulon, iku insidious, padha nyolong 300 lards sing didhelikake Rusia ing kono, aku kepengin weruh saka sapa saka dhewe?
  12. Altman
    Altman 18 September 2022 20:37
    -1
    Aku Ceko lan diwiwiti dina iki. Akeh sing ngaku wong Kelt, wong Jerman liyane, wong Yahudi katelu, nanging wong Slavia Bohemian dadi luwih sithik. Ya, aku rampung sinau ing basa Rusia kanthi pujian, saiki Rusia meh dilarang. Ayo matur nuwun marang Gorbach kanggo kabeh, kaya sing dakdeleng. am
    Dnes by Rusem, Čechem, Slovákem, Bulharem je špatné, ještě tak Poláci, kteří po roce 1945 dostali Polsko od Stalina.
  13. Alt22
    Alt22 24 September 2022 06:24
    +1
    Kaya sing dakngerteni sawise nonton video Russophobic Solovyov, "Rusia" ing Rusia yaiku Tajik, Uzbek, Azerbaijan, Armenia, Udmurts, Chechen, lsp. - "lan kabeh bebarengan kita Rusia!"
    Sing, propaganda resmi nyerat mudhun saben wong ing saurutan minangka "Rusia", mangkono bluring identitas nasional saka wong Rusia, presenting minangka "Rusia" ora warga negara kita, ora klompok ètnis Rusia - nanging, aku ngerti, kewarganegaraan. saka Federasi Rusia. Senajan kewarganegaraan lan etnis iku temen beda, lan sacoro prakteke ora related kanggo saben liyane!
    Kabeh wong sing nyoba nyirnakake identitas nasional wong Rusia mesthi wis ngliwati alas menyang alamat sing kondhang ing sawijining desa ing Peru!