Review militèr

Boeing ngumumake uji coba sukses interaksi tanker drone MQ-25 Stingray karo macem-macem jinis pesawat berawak

12
Boeing ngumumake uji coba sukses interaksi tanker drone MQ-25 Stingray karo macem-macem jinis pesawat berawak

Juru bicara Boeing ngandhani majalah Defense News babagan uji coba sukses interaksi drone tanker MQ-25 Stingray karo macem-macem jinis pesawat berawak. Pengujian UAV ditindakake maneh ing musim semi ing laboratorium sing digawe khusus kanggo tujuan kasebut. Demonstrasi virtual kasebut mbuktekake manawa sawetara jinis pesawat Angkatan Laut AS bisa nindakake misi pengawasan ing MQ-25 Stingray lan entuk gambar wektu nyata saka iku.


Demonstrasi kasebut kalebu sawetara kasus panggunaan lan skenario operasi potensial kanggo MQ-25:

- lepas landas saka kapal induk ing komando stasiun kontrol kapal;

- UAV nglaporake menyang stasiun babagan lepas landas sing sukses;

- salah siji saka telung jinis pesawat Angkatan Laut njupuk komando drone saka stasiun pangkalan, njupuk kontrol lan ngirim paramèter MQ-25 kanggo ngrampungake tugas.

Sajrone tes kasebut, dibuktekake manawa pesawat tempur F / A-18 Super Hornet Block III lan pesawat patroli maritim P-8A Poseidon, uga pesawat komando lan kontrol lanjutan Northrop Grumman E-2D Hawkeye, bisa koordinasi tumindake. stasiun kontrol lemah lan drone sak wektu operasi iki.

Juru bicara perusahaan ujar manawa laboratorium seluler kalebu kokpit Super Hornet Block III nyata sing ngidini sampeyan nuduhake carane pilot bisa ngontrol drone lan ndeleng gambar sing dijupuk ing wektu nyata.

Komando Angkatan Laut AS ngrancang nggunakake MQ-25 ora mung minangka tanker, nanging uga kanggo pengintaian lan tujuan liyane. Minangka drone refueling kudu miwiti mlebu layanan karo angkatan laut penerbangan paling ora 2025.

Perwakilan Boeing ujar manawa perusahaan kasebut aktif nggarap paket piranti lunak UAV supaya bisa ngembangake multifungsi lan nambah interaksi karo pesawat berawak saka kabeh kelas.

Kita kudu mikir babagan pembangunan lan produksi, kita kudu ngluwihi program sing wis ditemtokake, amarga iki perlu kanggo perjuangan strategis ing Laut China Kidul.

- ngandika wakil saka perusahaan.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
situs web Boeing
12 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Jsem_CZEKO68
    Jsem_CZEKO68 17 September 2022 17:43
    +3
    Světová válka bude moc rychlá, nebude čas doplňovat palivo za letu!
    1. trafllot1832
      trafllot1832 17 September 2022 17:59
      +1
      Utawa mungkin, piye wae, tanpa. Saben uwong kudu kelangan, urip, ing omah, sanak-sedulur. USA bakal gantung diri yen dolar kobong. Ora bakal ana perang, bakal ana redivision jagad lan aku ngerti sapa bakal njupuk rap, nanging iki ora Rusia.
    2. Yura
      Yura 17 September 2022 18:02
      0
      Kutipan saka Jsem_CZEKO68
      Perang donya bakal cepet banget, ora ana wektu kanggo ngisi bahan bakar nalika penerbangan!
      Bisa.
    3. Sniper
      Sniper 17 September 2022 19:54
      +1
      Iki wektu kanggo Boeing miwiti nyoba nanocoffins. Padha bakal migunani kanggo wong-wong mau.
  2. trafllot1832
    trafllot1832 17 September 2022 17:46
    -4
    Punika flyer, dheweke ora pengin pindhah menyang nyilem menyang panggonan departure! .Aku sabar, aku bisa ngenteni.Lan apa maneh sing bisa ditindakake dening Pemburu kita?
    1. Zheka-Filimonov
      Zheka-Filimonov 17 September 2022 22:31
      +1
      Apa sing bisa ditindakake dening pemburu?
      Menarik

      Enlighten
  3. isv000
    isv000 17 September 2022 18:37
    -4
    Nalika AI cemlorot ing keg iki - bakal nyenengake! Saka dhuwur sawetara kilometer ...
    1. Letun
      Letun 18 September 2022 17:16
      0
      Kutipan saka isv000
      Nalika AI cemlorot ing keg iki - bakal nyenengake! Saka dhuwur sawetara kilometer ...

      Ing kene kita nindakake perkara sing bener, supaya ora nindakake apa-apa. Lan ora ana sing bakal cemlorot, ora AI utawa tong minyak. apik
  4. sedoj
    sedoj 17 September 2022 21:39
    -2
    Hmm .. Wong khusus mabur ing tanker Amer, tiba ing gulu pengisi konco pilot kanthi barbell. (F-35). Lan aku banget kasengsem ing carane ngisi bahan bakar bakal njupuk Panggonan ing cilik saka drone. Utawa dheweke minangka drone ing irung, lan ing mburi - amarga ana operator sing ana ing lantai, dheweke bakal tetep. ngguyu
  5. TatarinSSSR
    TatarinSSSR 17 September 2022 21:52
    0
    Maca iki, ing endi wae, kepala desainer UAV Okhotnik nangis ...
  6. cmax
    cmax 17 September 2022 22:12
    0
    Inggih, nyambut damel kanthi tumindak, dudu tembung.
  7. Bekasov Artem Andreevich
    Bekasov Artem Andreevich 19 September 2022 12:10
    0
    Konsep sing cukup cukup katon kanggo panggunaan lan kontrol tanker UAV dening macem-macem jinis kiriman kontrol udara (pesawat) ing layanan karo armada operator Amerika. Interaksi kasebut ndadekake bisa nambah macem-macem jinis pesawat 1,5-2 kaping: serangan, patroli lan pengintaian. Pitakonan nglawan mungsuh sing kuwat ing kahanan perang elektronik lan ngirim serangan EM ing target sing ana gandhengane tetep mbukak.