Review militèr

Bebaya Rusia paling anyar

155
Bebaya Rusia paling anyar



Mantra lan retorika


Kepemimpinan politik Rusia terus mbaleni mantra sing padha yen tujuan operasi khusus bakal diraih, lan Kyiv wis nyedhaki nyebrang garis abang.
Ing wektu sing padha, tumindak NMD ing Ukraina diganti sacara kualitatif mung sawise mundur paksa pasukan sekutu saka wilayah Kharkiv - ing sasi kaping 8 operasi khusus, serangan ing infrastruktur kritis Ukraina pungkasane diwiwiti.

Nanging, iki, miturut wartawan militer Rusia, sawetara wartawan lan pangguna Internet biasa, ora cukup. Zelensky ana ing Izyum, ngadeg lan cukup foto ing alun-alun tengah, sing bisa tekan MLRS Rusia. Ora ana jotosan. Pasukan Ukrainia terus golek peralatan sing ditinggalake lan depot amunisi, banjur isih duwe wektu kanggo ngrekam video sing "diidini". Kabeh panggonan iki dumunung ing zona karusakan saka MLRS Russian lan ditandhani ing peta taktik. Ora ana jotosan.

Rusia terus ajeg mbayar Ukraina kanggo transit gas kanggo Eropah, kang tegese dhuwit saka budget Russian langsung menyang musuh tuku senjata, peralatan protèktif, obat-obatan lan piranti liyane kanggo operasi pertempuran.

Ing wektu sing padha, akeh publikasi, kalebu manca (Bloomberg), nulis yen Rusia bisa nemokake pasar sing padha kanggo sumber energi, sing penting banget kanggo latar mburi panyiapan langit-langit rega lan embargo pasokan menyang Eropa. Uni, sing nunggu kita wis ing mangsa.

Apa kita wis nyiyapake pasokan menyang negara kasebut, nggulingake Eropa lan Ukraina sadurunge nyerah? Temenan ora.

Saliyane gas, Ukraina uga melu transit amonia Rusia liwat wilayahe menyang Eropa. Ing kene ora maneh yen kita ora ndhikte kahanan, nanging padha didikte marang kita. Zelensky (utawa ora cukup dheweke) nuntut mbebasake tawanan Ukrainia, lan mung banjur bakal nimbang kemungkinan transit. Apa dheweke ora sopan marang kita? ya wis. Apa ana respon sing prayoga? Pitakonan iku retorika.

Kanthi mundur pasukan sekutu saka wilayah Kharkov, karusakan anyar teka ing wilayah Belgorod (Rusia). Iki minangka sasi kaping 8 "operasi militer khusus". Warga sipil mati ing wilayah Rusia amarga serangan saka angkatan bersenjata Ukraina nggunakake senjata NATO.

Ora perlu dikandhakake, "perlindhungan warga Donbass" pancen apik banget supaya pasukan Ukrainia pancen bebas nindakake serangan teroris ing wilayah Donetsk ing sasi kaping 8 NMD lan taun kaping 9 pertempuran ing wilayah kasebut? Apa pemerintah wis nyoba ngowahi persepsi masyarakat babagan kedadeyan kasebut? Ora, "kabeh tujuan operasi khusus bakal kawujud, kabeh mlaku miturut rencana, Kyiv bisa ngliwati garis, nanging kita ngelingake yen iki ora bisa ditindakake."

Saben dina kita krungu retorika negara resmi, nanging mayoritas ora ngerti sebabe kabeh dadi kaya ngono. Ana sing percaya kanthi wuta, ana sing nuduh kabodhoan lan ngiyanati, ana sing mung ngenteni lan njaluk supaya ora cepet-cepet nggawe kesimpulan.

alasan


Ing artikel iki, aku nyoba nampilake visi babagan kahanan kasebut lan njlentrehake sethithik faktor sing bisa nyebabake.

Kaping pisanan, kudu diwiwiti kanthi ngerteni manawa ora ana operasi militer khusus sing saiki ditindakake ing Ukraina. Ana perang ing Ukraina, mbok menawa sing paling getih wiwit Perang Donya II. Nanging, iku ora pindhah karo Ukraina. Umumé, kabeh sing kedadeyan saiki ora babagan Ukraina. Ukraina ing kasus iki minangka meja kertu, papan catur, yen sampeyan seneng, ing ngendi game lagi diputer, asil kang ing kasus apa wae bakal owah-owahan struktural penting ing politik donya.

Bentrokan ing Ukraina minangka acara ing ngendi para elit Barat kolektif (asring ora ana hubungane karo presiden, kanselir lan perdana menteri negara-negara Uni Eropa) nyoba nggawe tatanan donya anyar, kanthi politik, ekonomi lan ideologi sing luwih gedhe. istilah kasetyan kanggo wong-wong mau) pengaruh, karo sumber daya liyane, karo dhuwit liyane. Rusia, ing tangan liyane, secara harfiah berjuang kanggo kaslametané - ora ana Rusia ing struktur tatanan donya anyar sing direncanakake dening Kulon. Ing kana, mungsuh nomer siji bakal (tetep, nyatane) China.

Kabeh iki ditulis ing dokumen doktrin Amerika Serikat lan Britania Raya, ing dokumen Kementerian Pertahanan, macem-macem layanan intelijen manca lan domestik, lan dokumen perusahaan militer swasta (Rand Corporation, USA). Iki wis suwe jelas lan jelas.
Ing wayahe ngerti yen saiki ana perang kanggo kaslametané Rusia kaya mengkono, pimpinan militer-politik Rusia uga bakal duwe rencana tumindak. Ing sawetoro wektu, ora ana pangerten apa persis sing kita lawan.

Apa sebabe kedadeyan kaya ngono? Politik donya wiwit owah ora saiki, ora ing 2014 lan ora ing 2008. Owah-owahan struktural ing pangerten politik donya wiwit sawise ambruk USSR ing 1991. Wekasanipun, iki mimpin kanggo owah-owahan ing kawicaksanan domestik saka sembarang negara.

Sembarang kekuwatan kudu nduweni kabeneran intelektual, sawijining set norma miturut populasi bakal bisa ngadili efektifitas utawa inefisiensi kekuwatan. Sawetara norma kasebut adhedhasar gagasan umum babagan sing apik, babagan urip sing apik lan carane mbangun - ing ideologi.

Kanthi wiwitan owah-owahan dhasar ing politik, pendekatan kanggo konstruksi ideologi uga owah. Yen kita ngelingi ideolog jaman biyen: Hitler, Lenin, Stalin, Mussolini, Mao - kabeh padha pracaya marang gagasan sing diwartakake. Tujuane tansah mbangun tatanan sosial tartamtu, ing negarane utawa ing saindenging jagad.

Saiki, apa ideologi sing diwutahake menyang kupinge wong akeh, para politisi dhewe ora percaya maneh, nggawe layar ideologi. Politik biyen dianggep minangka medan perang kanggo sumber daya lan utamane kekuwatan politik lan pengaruh politik ing wilayah kasebut. Ing sapunika, pangertosan politik sampun malih, tiyang dados langkung fokus ing awake dhewe lan lingkungan sing paling cedhak, lan ora ing bangsa, negara. Politik sing sejatine saiki yaiku bisnis. Politik sing kita deleng ing ruang informasi minangka pertunjukan.

Pancen kabeh pembuat keputusan ing politik donya modern nggawe dheweke ora adhedhasar gagasan babagan masyarakat ideal utawa kesejahteraan bangsane dhewe, nanging mung adhedhasar keuntungan pribadi utawa kolektif. Mung liwat prisma saka pemahaman iki saka apa sing kedados, siji bisa nerangake apa politisi sing nyiarake saka TV angel kanggo nerangake kanggo wong apa kedados. Dheweke ora butuh, dheweke lagi ngatasi masalah dhewe ing tingkat sing paling dhuwur, supranasional, sing ora bakal bisa digayuh utawa dimangerteni dening wong biasa.

Stephen Mann nyerat bilih politik minangka kelanjutan perang, nanging kanthi cara linguistik. Pendekatan iki bener ing konteks sejarah sadurunge. Saiki politik dadi bisnis, lan konflik militer minangka sarana kanggo nggayuh sukses komersial. Konsep negara (utawa negara-bangsa) ora nduweni subyektivitas politik sing sadurunge.

Conto sing jelas:

1. Tentara Rusia diwenehake drone dening wong sing peduli, dudu Rusia dhewe. Gagal negara ing kuwajibane.

2. Kanggo dangu ora ana pirembagan bab sawetara jinis proyèk nasional primordially. Kabeh proyek sing lagi ditindakake yaiku internasional, transnasional. Perjuangan sing diwenehake dening Ukraina kanggo negarane minangka proyek transnasional, sing kalebu partisipasi aktif luwih saka 30 negara lan mung minangka tataran kapisah saka proyek sing luwih global. Negara apa wae dianggep minangka bagean saka aliansi utawa blok.

Wong biasa wis biasa mikir babagan "sekutu" utawa "mungsuh". Gumantung ing organisasi. BRICS kanca, NATO mungsuh, CSTO dudu kanca utawa mungsuh, nanging mung kaya ngono.

Ora ana sing mikir babagan kasunyatan manawa Rusia, Amerika Serikat utawa negara liya nindakake dhewe. Sembarang garis politik donya tansah disusun bebarengan dening sawetara negara.

Saiki ora bisa maneh ngomong babagan konfrontasi militer negara nglawan negara minangka bagéan saka politik nyata, lan siji ora bisa ngetung kasunyatan sing pemimpin negara lan negara bakal muter peran sing padha ing 80 taun kepungkur.

Donya wis beda banget dibandhingake karo paradigma sing wis biasa. Operasi militer minangka kelanjutan saka politik, politik modern banget sing dadi urusane para elit. NWO dudu proses otonom sing kapisah saka pengambilan keputusan politik murni. Sanalika iku migunani kanggo para elit supranasional, iku bakal tetep, lan ora ana sing bakal ngganggu manawa prajurit sing percaya yen dheweke mati kanggo Tanah Air nganggo helm utawa ora.

Wiwit tengah periode wolung sasi kepungkur, Rusia wis nundha implementasine NWO, bola-bali nyatakake "slowdown", arang banget fleksibel lan malleable, minangka ternyata, "garis abang" lan "warning", sing "ora ana apa-apa. wis wiwit serius”.

Retorika kasebut, miturut pendapatku, mung bisa disebabake dening panrimo panrimo pribadi utawa kolektif kabeh wong sing nggawe keputusan, lan ora bisa tumindak kanthi otonom kanggo wong sing kepeksa manut. Nanging, yen iku ono gunane kanggo Kulon ing konteks panipisan saka Rusia dhewe, kang ndadékaké kanggo ambruk, iku ono gunane kanggo elit kita mung ing konteks pengayaan dhewe, nanging prolongation saka NWO ngrugekake kanggo negara Rusia dhewe.

Elit Rusia, sing khas saka mentalitas kita, main akeh banget lan lali apa sing kedadeyan umume lan kenapa kabeh diwiwiti. Sawise 24 Fèbruari, aliran dhuwit sing gedhé mili menyang tangané, ngrusak kasunyatan lan menehi Barat minangka wiwitan kanggo maju lan tatanan donya anyar. Sawise mundur saka wilayah Kharkiv, sawetara elit kita, utamane sing nggawe keputusan militer, wiwit ngeling-eling ing ngendi dheweke lan kepiye kabeh bisa rampung. Akibaté, Ukraina sacara sistematis wiwit mlebu ing Abad Pertengahan, amarga karya OTRK Rusia.

Penting kanggo elinga yen tugas kasebut ora mung kamenangan pasukan kita ing Ukraina, nanging uga babagan kaslametané Rusia ing tatanan donya global sing anyar. Sampeyan bisa ngomong kaya sing sampeyan seneng yen ana pamisah ing Kulon, nanging ora ana wong ing negara-negara Kulon, utawa umume pimpinane, ora ana hubungane karo politik nyata. Kulon kolektif isih kolektif. Iki dudu Scholz, Macron, Truss lan Biden, iki minangka kepala organisasi sing paling gedhe lan paling penting sing ana gandhengane karo fungsi masyarakat Kulon kayata: kepala dewan akademik, masyarakat geografis nasional, lembaga intelijen intelektual lan militer, lembaga analitik. , media. Wong-wong sing nyetel agenda lan kursus saben dina, nemtokake apa sing penting, apa sing apik lan apa sing ora, nggawe lan ningkatake gagasan ing masyarakat sing bakal entuk manfaat kanggo wong-wong iki.

Ing Rusia, daya diatur kanthi cara sing beda, ora adhedhasar struktur horisontal, nanging vertikal. Nanging, saiki subyek utama kekuwatan yaiku keuntungan pribadi lan kolektif para elit.

Status lan kekuatan Rusia


Rusia ngirim ora nyeret metu operasi khusus, ngirim ora nyoba kanggo katon resik ing mripate wong sing ora ngerti, ngirim ora njupuk menyang akun losses saka populasi sipil. Rusia berjuang kanggo kaslametané dhewe, ora mung kanggo kaslametané warga Donbass. Lan nalika elites Russian wis ora kebak delved menyang iki, nanging bungah ing influx ibukutha, sanadyan warga Donbass, utawa Rusia dhewe ora bisa ngomong bab perjuangan bener sukses kanggo hak kanggo urip.

Kamenangan ing NMD ora ateges kamenangan politik ing Barat kolektif, ora bakal numpes ancaman sing teka saka iku. Nanging, kamenangan bakal nuduhake West kekuatan kita, kang bakal mimpin kanggo nambah status Rusia ing donya.

Status lan kekuwatan minangka rong tembung kunci sing dingerteni jagad Anglo-Saxon. Pisanan sampeyan kudu ngalahake Kulon kanthi syarat, banjur ndhikte dhewe.

Panggunaan kekerasan fisik kanthi sakabehe ora nyegah pitulungan saka pikiran; mulane, wong sing nggunakake panganiaya iki, tanpa isin lan tanpa nyisihake getih, entuk keuntungan gedhe tinimbang mungsuh sing ora nindakake iki.
Otto von Clausewitz
Pengarang:
155 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Netomsky
    Netomsky 20 September 2022 04:45
    + 60
    Alesan kanggo kabeh sing diterangake ing artikel iku siji. Iku Putin sing tanggung jawab kanggo kabeh sing kedadeyan ing negara lan NWO minangka kepala negara lan minangka panglima paling dhuwur. Putin minangka Ukrainophile lan kanthi tulus nganggep wong Ukrainia minangka "wong persaudaraan" lan terus-terusan tumindak kanggo kepentingan Ukraina, sanajan kanthi biaya kapentingan Rusia. Apa Putin ora ngidini prodhusèn Ukraina nyuplai barang-barang sing bebas bea menyang pasar Rusia, saéngga nyedhot prodhusèn Rusia? Sanajan Ukraina ora tau dadi anggota EU kaya Belarus lan Kazakhstan, mung Ukraina sing dadi pangecualian. Apa dudu Putin sing mrentah pesawat lan mesin roket saka Yuzhmash lan Motor Sich, sanajan dheweke bisa pesen saka pabrikan Rusia? Yagene durung ana watesan visa kanggo mlebu warga Ukraina menyang wilayah Rusia? Natalya Vovk sing padha mlebu ing tlatah Rusia kanthi ora ana alangan lan kaya ora ana alangan ninggalake Rusia ing wayah wengi sawise mateni Dugina. Apa dudu Putin sing ora menehi ijin kanggo ngebom pembangkit listrik, jembatan lan fasilitas liyane sing penting kanggo infrastruktur Ukrainia? Kabeh mung kanggo kepentingan Ukraina lan Ukrainia, lan kasunyatan sing SVO wis nyeret ing 7 sasi amarga iki, lan prajurit Rusia dying saben dina, Putin ketoke ora peduli, kanggo wong panentu saka Ukrainians karo listrik, banyu lan panas luwih penting tinimbang nyawa prajurit Rusia . Iku Ukrainophilism Putin kang nggawa kita lan Rusia kanggo jalaran sedhih kuwi. Mbalik ing taun 2014, kabeh wilayah Novorossia (Kharkov, Luhansk, Donetsk, Zaporozhye, Dnepropetrovsk, Kherson, Nikolaev lan Odessa wilayah) kudu disambungake menyang Rusia, lan Putin, minangka penyayang setengah langkah lan nyenengake kabeh wong, mung mbatesi awake dhewe. Krimea. Lan saiki Putin ana ing dhaptar, denazifying Ukraina setengah ati, sanajan ing 24 Februari perlu kanggo numpes kabeh pembangkit listrik ing Ukraina, tanpa listrik ora ana komunikasi, banyu, panas, gas, transportasi lumpuh, amarga sepur listrik bakal. ora mlaku (95% saka sepur ing Ukraina iki minangka sepur listrik), transportasi dalan uga bakal mandheg, amarga stasiun bensin ora bisa digunakake tanpa listrik. Lan kabeh, NWO bisa rampung ing awal Maret kanthi kekalahan lengkap Ukraina. Nanging, Putin isih nyuplai gas marang Ukraina lan ajeg mbayar transit gas. Mung pasuryan tangan! Padha kaya nalika Perang Donya II, Stalin bakal nyedhiyakake Jerman karo lenga, tungsten lan sumber daya langka liyane kanggo Jerman.
    1. Konashenkov_Kraken
      Konashenkov_Kraken 20 September 2022 05:56
      +1
      Pancen bener, dheweke ngidini Maidan lan perang ing Donbass, nanging ora lali babagan kesalahane, dheweke nggawe sing anyar.
    2. Stas157
      Stas157 20 September 2022 07:06
      + 42
      Carane akeh artikel kaya iki
      wektu.

      Sawise setengah taun operasi ing Ukraina, liyane lan liyane pitakonan muncul, lan ngarep-arep kanggo (cepet) kamenangan liyane lan liyane khayalan.
      1. Reptiloid
        Reptiloid 20 September 2022 08:20
        + 16
        Kutipan: Stas157
        .... Sawise setengah taun operasi ing Ukraina, liyane lan liyane pitakonan muncul, lan ngarep-arep kanggo (cepet) kamenangan liyane lan liyane khayalan.

        Delengen apa! Para pamimpin negara-negara Eropah saiki banjur mbaleni maneh marang penduduke, yen kasusahan kudu ditindakake kanggo kamenangan Rusia, yen jaman kamakmuran wis rampung. Sing, padha nelpon kanggo kabeh wong kanggo nyawiji kanggo kamenangan liwat Rusia. Cekakipun, kados pundi rumiyin, tugas punika sami kaliyan ancasipun Hitler, supados rusia tumpes.
        Apa sing kita duwe? Kaya-kaya apik, tembung kasebut muni
        negara ora aran perang

        Lan negara kudu ngerti yen ana perang lan ora nganakake perayaan gedhe-gedhe kanggo ngurmati ora jelas apa, mutusake mbuwang sing ora perlu lan nyuda biaya iki ora jelas apa.
        Kabeh ----- kanggo Ngarep, kabeh ------ kanggo Kamenangan
      2. Akuzenka
        Akuzenka 20 September 2022 10:10
        + 12
        Ya, akeh cara bakal dadi "Tsushima" kanggo Federasi Rusia. Mung kanthi akibat bencana saka ambruk negara.
        1. tihonmarine
          tihonmarine 20 September 2022 13:11
          +3
          Kutipan saka AKuzenka
          Ya, akeh cara bakal dadi "Tsushima" kanggo Federasi Rusia. Mung kanthi akibat bencana saka ambruk negara.

          Senajan ana aspèk positif saka SVO.
          Bayangake tingkat lan ruang lingkup masochism ekonomi: wiwit taun 2005, wilayah Rusia wis tuku gas Rusia saka perusahaan Amerika Exxon Mobil kanggo dolar AS.
          Wilayah Khabarovsk nyingkirake perjanjian enslaving karo perusahaan Amerika Exxon Mobil luwih awal saka jadwal, miturut entitas konstituen Federasi Rusia wis tuku gas Rusia kanggo dolar AS wiwit 2005. Operasi militer khusus lan sanksi marang Federasi Rusia mbantu mbebasake anggaran saka ketergantungan dolar.

          Ing taun 2005, Wilayah Khabarovsk, diwakili dening Gubernur Viktor Ishaev, lan perusahaan Amerika Exxon Mobil, peserta ing proyek Sakhalin-1. Kontrak kasebut internasional, biaya gas, miturut dokumen kasebut, ora tundhuk karo peraturan negara Rusia, lan pemukiman diwenehake mung ing dolar AS.

          Kontrak kasebut rampung 20 taun. Meh mokal kanggo mungkasi - Exxon Mobil duwe pengacara sing apik banget. Ing acara mandap ing inisiatif saka Wilayah Khabarovsk, paukuman apik kudu mbayar. Ing 2015, rega gas Rusia kanggo Wilayah Khabarovsk tambah saka 7,5 milyar rubles kanggo 11 milyar rubles. Setaun sabanjure, wilayah kasebut mbayar Amerika rong milyar "ekstra", ing 2017 - milyar liyane ... gas kanggo Wilayah Khabarovsk.
          Nanging ing 30 Juni taun iki, Presiden Rusia nandatangani Keputusan babagan langkah-langkah khusus kanggo ndhukung bahan bakar lan kompleks energi sing ana hubungane karo tumindak ora ramah negara manca. Operator Amerika saka proyek Sakhalin-2 diganti karo Rusia, lan mung ing pungkasan minggu kepungkur konsorsium proyek Sakhalin-1 ngganti mata uang pambayaran kanggo Wilayah Khabarovsk saka dolar dadi rubel.
          1. Evgesha
            Evgesha 20 September 2022 14:18
            +9
            Muka tangan!!
            Apa ora aneh kanggo sampeyan ing umum kahanan iki karo Wilayah Khabarovsk ??
            Ternyata mung kahanan alam bébas - gas sing diprodhuksi saka kita netes, yaiku, properti kita karo perusahaan Amer, lan malah ing syarat-syarat (mata uang, rega, volume ... etc.). Nanging pariwara ing kabeh saluran THE POWER OF SIBERIA, sisih para imam, kekuwatan bokong, lan liya-liyane, terus tanpa wates.
            1. IBRShB
              IBRShB 20 September 2022 15:00
              +4
              Ternyata mung kahanan alam bébas - padha netes gas sing diprodhuksi saka kita ...

              dadi kayane saiki padha - produsen produk akhir tuku bahan mentah (logam, contone) ing ijol-ijolan internasional non-kita, kanthi rega donya. Boglaev asring ngomong babagan iki (saluran YouTube Rubezh).
          2. Reptiloid
            Reptiloid 20 September 2022 14:29
            +1
            Aku maca kabeh kanthi teliti. Ora ngerti. hi
            Nanging iki bisa uga ora
            .... masokisme ekonomi ....

            Iku mesthine minangka ragad sing diwenehake dening pengawas pasar ---- marang pedagang cilik sing ora kuwat
            Kutipan saka tihonmarine
            ....Nanging ing 30 Juni taun iki, Presiden Rusia nandatangani Keputusan babagan langkah-langkah khusus kanggo ndhukung kompleks bahan bakar lan energi sing ana hubungane karo tumindak ora ramah negara manca. Operator Amerika saka proyek Sakhalin-2 diganti karo Rusia, lan mung ing pungkasan minggu kepungkur konsorsium proyek Sakhalin-1 ngganti mata uang pambayaran kanggo Wilayah Khabarovsk saka dolar dadi rubel.

            Mbok menawa solusi liyane sing migunani kanggo negara kita bakal katon
          3. Akuzenka
            Akuzenka 20 September 2022 14:42
            +3
            Ya, ana sing positif. Nemtokake apa rega gas wis suda utawa tetep padha?
            1. alexvdv78
              alexvdv78 21 September 2022 02:40
              +4
              Minangka penduduk Wilayah Khabarovsk, aku bakal ngomong yen ora ana sing owah. Wiwit 1 Juli, kaya biasane, tarif wis tambah.
      3. ABC-schutze
        ABC-schutze 20 September 2022 11:50
        + 13
        Ora perlu ngarep-arep kamenangan "cepet" kanggo nyetel gol kasebut, sing diumumake dening Putin tanggal 24 Februari, lan, kanthi mangkono, mangerteni pasukan, upaya lan sarana sing OBJEKTIF kanggo ngatasi masalah sing dituju kanggo nggayuh tujuan sing ora bisa dibatalake. nyetel.

        Ing kasus apa wae, kanggo wong-wong sing "paling sethithik ing subyek" ...

        Nanging NON-CONFORMITY OBVIOUS KEPUTUSAN dijupuk dening TOP KEPEMIMPINAN POLITIK RUSIA, logika OBJEKTIF nganakake NWO lan kahanan dadi OBVIOUS (lan rampung inexplicable ...) wis saka phase dhisikan saka NWO ...

        Iki, pisanan kabeh, ing "slowing mudhun" saka sukses militèr saka Angkatan Bersenjata Rusia, tinimbang mbangun lan nyoba kanggo "politicize" proses denazification lan demilitarization saka Washington lan NATO instrument kanggo karusakan. Rusia, kanthi ngetik sawetara jinis "negosiasi" karo pimpinan rezim Kyiv Nazi, tinimbang karusakan DECISIVE saka pusat-pusat pengambilan keputusan lan pedunung (PAS ing arah "saka ndhuwur nganti ngisor", lan ora " kosok balene." Amarga karo Nazi kabeh jinis "azov - aidars - krakens" lan bandero-sampah liyane, lan MTR saka Angkatan Bersenjata Rusia, ing kerjasama karo sekutu dening pasukan DPR lan LPR, padha dhewe. , tanpa "instalasi politik", bisa sukses lan cepet ngerteni ...).

        Kajaba iku, "negosiasi" babagan "kahanan" saka Bandera Nazi sing didenazifikasi lan demiliterisasi ("nemtokake" wektu, panggonan, rute lan sarana kemajuan) ...

        "Penjelasan" sakteruse saka kabeh jinis "Medinsky - sandy" kanggo proses iki, CRIMINALLY DELAYED kanggo alasan OBJEKTIF UNEXPANDABLE) kanggo meh rong sasi, meh podho babble outright childish, kayata "kita pengin sing paling apik", utawa "nuduhake" sawetara jenis. saka "apik".

        Apa padha muncul? .. Sadurunge RUMAH shelling langsung ing wilayah Rusia karo pati lan bundhas saka warga Rusia? kanggo Rusia sak NWO, lan PRAKTIS CREATION OF A SISTEM LOGISTIK OPERASIONAL pangiriman kanggo Kyiv Nazi, menyang tlatah mantan united Ukraina senjata lan peralatan militèr lan sumber daya liyane kanggo counter NWO Russian? .. WITH AN wutah saka pangiriman iki ?..

        Ing kelanjutan saka "mantras" sing kita mung "nglakokake NWO" lan durung miwiti "kanthi kekuatan lengkap"? SCOPE OF STRIKING OF AF RUSIA ING ALL JENIS infrastruktur KRITIS lan pusat nggawe keputusan. saka Kyiv Natsiks INITIALLY PROPOSED sadurunge gol lan tujuan NWO ...
        1. ABC-schutze
          ABC-schutze 20 September 2022 13:40
          +4
          Terus topik...

          Sesuk, badut Kyiv, sing nglanggar peraturan sing diadopsi, bakal "ngomong jarak jauh" sadurunge Majelis Umum PBB. Sing nduweni, kanthi bantuan saka enem tembakau, "di-push liwat" kanggo pimpinan rezim Nazi, iki minangka "pangecualian kanggo aturan." Nanging, TANPA AJUSTIFIKASI kanggo "pengecualian" iki. Baru vote...

          Nanging saiki, apa worth iku kanggo Rusia, supaya tenang lan pasif, ing kahanan saiki, kanggo nampa "keputusan" sing? Washington ... Apa Pakdhe Sam menehi wong kesempatan kuwi, ing wangun "pengecualian"? . .

          Dadi apa saiki? ... Moscow, "nganti sesuk" isih duwe LOT wektu, supaya "dadi supaya pemilik saka pimpinan Kyiv Natsiks, tinimbang ngrungokake badut reprises ing Jendral. Majelis liwat "telephony remot", ngurmati "dheweke" ana memori" karo menit kasepen, nyuwek kuldi saka kursi. iPhones...

          Lan Rusia, tenang bisa ngelingake wong-wong sing "ngundang" pimpinan Kyiv saka rezim Nazi sing, AJ wiwit Februari 240, RESMI, OPENLY lan LEGALLY tumindak ing wilayah saka mantan united Ukraina operasi militèr kanggo "denazify" regime ngatur. ing kono. Lan yen ana wong sing duwe masalah pangrungu, mula iki mung masalahe ...
      4. DemikSPb
        DemikSPb 20 September 2022 22:19
        -2
        Wiwit 2021, program (RAND) wis dileksanakake kanggo fragmen masyarakat Rusia ing kabeh cara bisa. Mulane, diskusi kabeh gagasan sing bisa nyebabake konfrontasi ing masyarakat dibiayai. Klompok kanca ing situs iki, kayata Skomorokhov, minangka conto sing jelas. Nang endi wae ora bakal rampung sethitik, nang endi wae bakal ngapusi sethitik.
        Penulis dhewe paling kamungkinan ora nampa dhuwit langsung kanggo iki, nanging panitia mesthi dibiayai saka feeder iki.
    3. RATU atmosfir
      RATU atmosfir 20 September 2022 08:13
      + 26
      Wong tuku quadrocopter, helm, waja awak, walkie-talkie kanthi sumbangan saka wong biasa. Lan aku isin malah ngomong, FIRST AID KIT. Apa ana sing krungu manawa miliarder Rusia kanthi biaya dhewe nyedhiyakake sawetara perusahaan pejuang kita karo kabeh iki? Mateni warga sipil lan bocah-bocah saben dina. Dheweke terus-terusan ngethok wilayah kita, lan dheweke lungguh lan meneng. Lan dheweke uga nyatakake yen kita ora ngganggu pompa gas ing sisih kulon, lan iki cilaka Ukraina lan kulon dhewe.............
    4. Truthmaker
      Truthmaker 20 September 2022 08:32
      -20
      Apa Navalny dibebasake saka kunjara, utawa Chubais bali lan nggantung mie ing kuping!??
    5. Akuzenka
      Akuzenka 20 September 2022 10:08
      + 11
      Rusia terus ajeg mbayar Ukraina kanggo transit gas kanggo Eropah, kang tegese dhuwit saka budget Russian langsung menyang musuh tuku senjata, peralatan protèktif, obat-obatan lan piranti liyane kanggo operasi pertempuran.
      Aku wis suwe nulis yen militèr kita ngucurake getih kanggo nyukupi para oligarki. Ing tangan liyane, banget. Nanging, yen padha nguber rong gol: divisi pasar (dhuwit) lan karusakan saka Rusia, banjur "kita" mung siji - amarga saka pasar (dhuwit). Butuh dangu kanggo "kita" oligarki kanggo éling (22 taun) sing ing wayahe padha bakal nguripake saka wong becik menyang memangsan kanggo oligarki Western. Dadi wong-wong mau wiwit goyangake otot-otot sing gembur saka tentara sing didol lan dijarah.
    6. kula 1970
      kula 1970 20 September 2022 11:55
      -10
      Kutipan: Netomsky
      Apa Putin ora ngidini prodhusèn Ukraina nyuplai barang-barang sing bebas bea menyang pasar Rusia, saéngga nyedhot prodhusèn Rusia?

      Umumé, barang saka kabeh negara CIS kajaba Georgia wiwit taun 1991 diimpor bebas bea
      Kutipan: Netomsky
      Lan saiki Putin ana ing dhaptar, denazifying Ukraina ing setengah kekuatan, sanajan ing 24 Februari iku perlu kanggo numpes kabeh pembangkit listrik ing Ukraina, tanpa listrik ora ana komunikasi, banyu, panas, gas, transportasi lumpuh, amarga sepur listrik bakal. ora mlaku (95% saka sepur ing Ukraina iki minangka sepur listrik), transportasi dalan uga bakal mandheg, amarga stasiun bensin ora bisa digunakake tanpa listrik.

      Banjur kabeh wis rampung KITA(Ukraina - nakal) kanggo mulihake loot?
      Kutipan: Netomsky
      Padha kaya nalika Perang Donya II, Stalin bakal nyedhiyakake Jerman karo lenga, tungsten lan sumber daya langka liyane kanggo Jerman.
      - dadi 2 taun lan diwenehake - wiwit September 1939

      Kutipan: Netomsky
      Nanging, Putin isih nyuplai gas marang Ukraina.
      - iku ora becik kanggo ngapusi - wis suwe ora ana pasokan gas, sanajan kabeh wong ngerti sejatine "kuwalik"
      1. patang puluh wolu
        patang puluh wolu 20 September 2022 14:55
        +1
        Umumé, barang saka kabeh negara CIS kajaba Georgia wiwit taun 1991 diimpor bebas bea

        Aku bakal nambah cathetan cilik:
        Georgia ora tau dadi anggota CIS, siji-sijine ing ruang pasca-Soviet
    7. filibuster
      filibuster 20 September 2022 14:59
      + 10
      Ing mratelakake panemume, alasan kanggo degradasi Rusia, ing babagan ekonomi, militer lan budaya, ora amarga Putin ala, nanging wektune wis ilang. Dheweke, Patrushev, Naryshkin, Lavrov, lan liya-liyane, yen dirungokake, dheweke pancen adoh saka kasunyatan saiki, pangerten para pemuda jaman saiki (sing saiki umure 35 taun). Utawa ndeleng pamimpin fraksi Duma Zyuganov, Mironov, Nechaev, iki pancene minangka garis finish, kaya ing USSR nalika mati Brezhnev.
      Lan langsung aku bakal ujar manawa ora mung babagan umur, Trump lan Biden ngerti babagan tren kasebut sanajan wis pirang-pirang taun, lan Trump digunakake kanthi efektif nganti dheweke dibuwang dening sosial. jaringan. Mung yen Putin urip kanthi mentalitas sing beda, dheweke malah ngakoni yen dheweke ora nggunakake Internet, kabeh digawa menyang folder kasebut, lan Internet mung minangka kesempatan unik saiki kanggo para pejabat ing level apa wae kanggo mriksa akurasi lan relevansi informasi ing folder.
      1. kula 1970
        kula 1970 20 September 2022 15:31
        +1
        Kutipan saka: filibuster
        Sawise kabeh, Internet mung minangka kesempatan unik saiki kanggo pejabat ing tingkat apa wae kanggo mriksa akurasi lan relevansi informasi ing folder.

        Sampeyan pracaya ing kemampuan kanggo mriksa soko - nggunakake informasi Internet????
        Gunung informasi sing kudu digabungake ing tumpukan - supaya entuk paling sethithik gram bebener.
        1. filibuster
          filibuster 20 September 2022 17:52
          +6
          Contone, Putin dadi kasengsem ing rega bensin, rega susu, daging, padha nggawa wong Daddy, kang nuduhake rega saben liter bensin ing Moscow punika 10 rubles saben liter, 15 rubles saben kilogram saka entrecote, etc. , dheweke bisa online lan pindhah menyang situs web stasiun gas jaringan, toko kelontong lan mriksa nomer kasebut.
          Utawa, umpamane, sadurunge saben kunjungan Putin menyang pemukiman apa wae, ana reresik "umum" ing rute sing diusulake, nanging nggunakake Internet sampeyan bisa ndeleng kahanan saiki meh kabeh dalan ing kutha apa wae, lsp.
          Nanging iki kabeh kanthi syarat "rajane apik, boyars ala."
          1. DemikSPb
            DemikSPb 20 September 2022 22:21
            -2
            Iku tansah menarik kanggo ngomong karo interlocutor Putin. Sampeyan mbokmenawa njagong ing meja padha luwih kerep tinimbang Peskov?
        2. victor50
          victor50 21 September 2022 01:46
          +2
          Kutipan: my 1970
          Apa sampeyan yakin manawa bisa mriksa apa wae - nggunakake informasi Internet????

          Apa sampeyan wis nyoba ngaku? Lan yen padha nyoba, ana cukup skills lan kawruh? Utawa sampeyan mung mutusake kanggo ngadeg kanggo sing utama?
          1. kula 1970
            kula 1970 21 September 2022 08:06
            0
            Kutipan saka victor50
            Kutipan: my 1970
            Apa sampeyan yakin manawa bisa mriksa apa wae - nggunakake informasi Internet????

            Apa sampeyan wis nyoba ngaku? Lan yen padha nyoba, ana cukup skills lan kawruh? Utawa sampeyan mung mutusake kanggo ngadeg kanggo sing utama?

            А далеко ходить не надо - достаточно посмотреть количество потерь в ВОВ.И будет вам ГОРА абсолютно разных цифр с разбросом в миллион.И опять - вопрос kapercayan к источнику.

            У Путина temenan нет знаний интернет-аналитика - поэтому все опять сводится к папочке с цифрами
            Kutipan saka: filibuster
            ему все в папочках приносят
        3. Prasaja
          Prasaja 21 September 2022 20:33
          -1
          Kutipan: my 1970
          Apa sampeyan yakin manawa bisa mriksa apa wae - nggunakake informasi Internet????


          Троль это. Зря ведетесь.

          Воообще что то сайт ВО по посещению лиц с деструктивными намерениями по отношению к российской государственности зашкаливает.
      2. Prasaja
        Prasaja 21 September 2022 20:27
        -1
        Kutipan saka: filibuster
        а ведь интернет это просто уникальная возможность сейчас для чиновников любого уровня проверить достоверность и актуальность информации в папочках.


        ngguyu
        Да,и каждая кухарка может рулить страной, (прав на вождение страной не надо) достаточно по интернетам за информацией пробежаться.
    8. Perse.
      Perse. 20 September 2022 17:29
      +3
      Kutipan: Netomsky
      Iku Ukrainophilism Putin kang nggawa kita lan Rusia kanggo jalaran sedhih kuwi.
      "Ukrainorfilstvo", iki nalika Donbass nandhang sangsara kanggo 8 taun, lan kabeh aktivis saka "Spring Rusia" padha purged ing kabeh kidul-wétan Ukraina, apa iki sak angkara monstrous ing Odessa?
      Ing kene, luwih seneng karo "pipa" lan "oligarchophilism" ...
    9. Jus Oorfene lan prajurit kayu
      Jus Oorfene lan prajurit kayu 20 September 2022 21:04
      -3
      Iku Putin sing tanggung jawab kanggo kabeh sing kedadeyan ing negara lan NVO minangka kepala negara lan minangka panglima paling dhuwur.


      Ora bener. Dheweke tanggung jawab kanggo kamenangan, lan kekurangane para bawahan.

      Putin minangka Ukrainofil ...

      Aku tansah nganggep dheweke dadi wong munafik.
  2. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 20 September 2022 04:53
    +6
    Zelensky ana ing Izyum, ngadeg lan cukup foto ing alun-alun tengah.

    Lan ora ana satpam Inggris siji-sijia ing cedhak ... ing endi dheweke dumadakan ilang? eseman
    Cetha yen Inggris nguncalake cacing ing pancing kita ... pecking ... ora pecking ... pecking?
    Dheweke ora cokotan ... Anglo-Saxon saiki ngluncurake rencana B ...
    Sampeyan perlu kanggo ndeleng NWO ing Ukraina saka dhuwur beda.
    Yen katon saka ndhuwur, sampeyan bisa ndeleng carane Eropah alon lan mesthi plunging menyang telenging lam.
    Yen katon saka ngisor, sampeyan bisa ndeleng carane Amerika simmering kita kaya kodhok, uncalan liyane lan liyane senjata ngrusak ing Ukronazis, nglanggar garis abang siji sawise liyane ... Aku wedi padha ora mandheg nganti padha aran. ancaman kanggo wilayahe.
    Umumé, krisis kasebut mung diwiwiti lan kepiye pungkasane, mung Gusti Allah sing ngerti.
    1. Vladimir M
      Vladimir M 20 September 2022 08:28
      + 11
      Inggih, "Eropa mboko sithik klelep ing jurang kekacauan," banjur apa? Inggris lan AS minangka mungsuh utama kita. Maneh bakal nggawa Eropah iki "kanggo nangani", liyane "Hitler" bakal teka kanggo daya, padha bakal rapat umum kabeh Eropah watara wong lan sepisan maneh uncalan marang kita.
      1. Akuzenka
        Akuzenka 20 September 2022 10:12
        0
        dheweke bakal duwe "Hitler" liyane sing dadi kuwasa, nglumpukake kabeh Eropa ing saubengé lan mbuwang maneh marang kita.
        Kenapa?! Dheweke wis ana, Zelensky sing padha, lan dheweke main kanthi apik. Mung dheweke bakal mungkasi munggah kanti awon tho, tanpa opsi, preduli saka kasil saka confrontation karo Federasi Rusia. Sawise kabeh, dheweke ngerti akeh perkara sing menarik.
        1. Vladimir M
          Vladimir M 20 September 2022 11:00
          +1
          Inggih, apa Zee Hitler? tugas Ze mung kanggo perang kanggo Ukrainia pungkasan, nyebabake karusakan kanggo kita. Nanging "Hitler" bakal saka Eropah. Lan kasunyatan sing Ze manggoni peran 100% setuju, lan wis ora ono kanggo pindhah - kulawarga dicekel hostage dening Inggris lan bakal nindakake kabeh padha marang, preduli saka losses.
          1. nikel
            nikel 20 September 2022 22:46
            -2
            Ya, Eropah wis ora bisa Hitler. Ing kana, metastase Arab lan Negro lunga. Hitler kang?
            1. Vladimir M
              Vladimir M 20 September 2022 22:49
              +1
              Sawise Perang Dunia I, dheweke uga ngira yen Jerman ora bisa nindakake apa-apa, nanging ternyata kepiye.
              1. nikel
                nikel 20 September 2022 22:56
                0
                Lan sawise Perang Dunia II, wong Negro lan Arab manggon ing negara-negara Eropa? Reresik etnis dibutuhake kanggo nggawe Hitler anyar. Eropah siap kanggo iki (Aku ora nganggep Ruin dadi Eropah).
  3. gafovec
    gafovec 20 September 2022 05:10
    + 35
    "Serangan ing infrastruktur kritis" - aja ngomong ... Single serangan kanggo gambar ayu lan laporan menang sawise Kharkov disgrace. Ora ana repetisi. Lan kita ngrusak "benteng" lan "pusat pengambilan keputusan" lapangan kanthi puluhan lan atusan. Ora suwé ora ana sing nglawan
  4. Andrey Moskvin
    Andrey Moskvin 20 September 2022 05:42
    + 27
    Sepisan maneh, ayo nyopot celonone lan njamin awake dhewe ora perang karo sawetara jinis Ukraina, nanging kabeh blok NATO.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 20 September 2022 08:47
      +3
      Kutipan: Andrey Moskvin
      Sepisan maneh, ayo nyopot celonone lan njamin awake dhewe ora perang karo sawetara jinis Ukraina, nanging kabeh blok NATO.

      Carane aku arep ngomong ing tataran iki ing tembung Vladimir Vysotsky - "Ya, kita sifted dolanan, protyutukali, prozupili", nanging wektu kanggo bisa lan miwiti perang, miturut hukum perang. Lan sajujure nerbitake kabeh ing media, lan ora nggawe laporan sing menang ing forum. Ana Perang Patriotik, iku wektu kanggo njupuk kanggo diwenehake.
      1. skeptik2
        skeptik2 20 September 2022 12:49
        +3
        Yen sampeyan bisa entuk artikel kanggo tembung "perang", banjur pira sing bakal digantung yen "kabeh diterbitake kanthi jujur"?
  5. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 20 September 2022 05:46
    0
    Kutipan: Andrey Moskvin
    kita ora perang karo sawetara Ukraina, nanging karo kabèh blok NATO.

    Iku karo blok NATO sing kita perang ...
    aja lali yen intelijen, peralatan, seragam, amunisi, instruktur, pesenan, lsp. iku kabeh asalé saka NATO.
    Tanpa kabeh iki, Angkatan Bersenjata Ukraina mesthi wis dikalahake wiwit biyen.
    1. 2112vda
      2112vda 20 September 2022 07:15
      + 19
      Ya, kita ora perang karo NATO lan Ukraina. Kita duwe perang sing didhelikake karo oligarki kita, kleptokrat kita, kanggo kauntungan sing jelas, ngalahake wong Rusia. Sawise kabeh, Putin mung "nonton" saka kleptokrasi, mula kabeh iki "hangouts saka dek kepemimpinan sing berminyak." Sing pinter main patriotisme lan mie gantung ing kupinge. Yen sampeyan mikir yen komunis bisa ndandani apa wae, sampeyan pancen salah. Kudeta borjuis ing taun 90-an ditindakake dening pimpinan CPSU, lan ngrusak negara kasebut.
    2. User_neydobniu
      User_neydobniu 20 September 2022 07:19
      + 13
      aja lali yen intelijen, peralatan, seragam, amunisi, instruktur, pesenan, lsp. iku kabeh asalé saka NATO.

      Lha, sapa sing ngganggu jalur logistik sajrone 8 wulan kanggo ngrusak? Ora ana siji, kabeh diwatesi kanggo alesan, ujare, amarga Ukrainia Kulon sing tentrem ora bakal bisa numpak sepur listrik, nanging numpak sepur, iki ora bisa ditampa.
    3. parma
      parma 20 September 2022 07:53
      + 21
      Quote: Lech saka Android.
      Kutipan: Andrey Moskvin
      kita ora perang karo sawetara Ukraina, nanging karo kabèh blok NATO.

      Iku karo blok NATO sing kita perang ...
      aja lali yen intelijen, peralatan, seragam, amunisi, instruktur, pesenan, lsp. iku kabeh asalé saka NATO.
      Tanpa kabeh iki, Angkatan Bersenjata Ukraina mesthi wis dikalahake wiwit biyen.

      Apa jenis NATO sing sampeyan deleng ing kana? 20 MLRS, satus howitzer, rong atus tank lan telung operator personel wojo (maneh, tank lan operator personel wojo teka saka 60-70s)? Mungkin sawetara ewu sukarelawan liyane? Bab paling gedhe sing ditampa APU yaiku intelijen. Ya, iki penting banget lan kritis, nanging mung amarga kita nate digawa lunga karo macem-macem kompetisi lan forum, lali nggawe sistem pengintaian sing dibutuhake (kita ora ngasilake radar utawa satelit mabur) ... kanggo sasi kaping 7. operasi, malah Angkatan Udhara Ukraina isih mabur ing pesawat SOVIET sing (Aku ngelingake sampeyan ing wektu wiwitan NMD, ana meh satus pesawat tempur ing Angkatan Bersenjata Ukraina, lan iki njupuk menyang akun sing. sing lagi didandani lan ora bisa mabur) ... mutusake NATO kanggo campur tangan (saiki menehi sinyal sing jelas - bakal ana panggunaan senjata nuklir taktis - NATO bakal melu) kita bakal entuk "Kuwait 1991" dhewe ... teka ing NWO kanthi kira-kira alignment sing padha karo 080808 - ora ana sing siap, ora ana sing butuh apa-apa, mung Ukraina ora Georgia, populasi ora kaya ing kutha jutawan sing layak lan tentara ora ana ing 1,5 divisi ...
      1. adoh
        adoh 21 September 2022 02:51
        -1
        Apa jenis NATO sing sampeyan deleng ing kana? 20 MLRS, satus howitzer, rong atus tank lan telung operator personel wojo (maneh, tank lan operator personel wojo teka saka 60-70s)? Mungkin sawetara ewu sukarelawan liyane? Bab paling gedhe sing ditampa APU yaiku intelijen.

        plus liyane tank kanggo ndhuwur. liyane btr, lan
        - javelins, nlavs lan RPG liyane
        - MANPADS stinger - bab sewu, panah - ewu +
        - s-300
        - howitzer, traktor, mortir, amunisi kanggo wong-wong mau
        - radar anti-baterei
        - bedhil sniper, bedhil mesin,
        - optik imaging wengi lan termal kanggo personel
        - kit - optik resolusi dhuwur kanggo drone
        - serangan lan pengintaian drones
        - drone anti-tank loitering
        - kendaraan waja
        -helikopter
        - misil anti-radar lan anti-kapal
        - tambang anti-tank
        - rumah sakit, helm, waja awak, mobil medis, jatah garing
        - peralatan, bahan bakar, laptop, barang-barang
        - latihan manca spesialis, perawatan saka l / s
        - rotasi kontingen manca
        1. parma
          parma 21 September 2022 09:13
          0
          Kutipan saka Disant
          Apa jenis NATO sing sampeyan deleng ing kana? 20 MLRS, satus howitzer, rong atus tank lan telung operator personel wojo (maneh, tank lan operator personel wojo teka saka 60-70s)? Mungkin sawetara ewu sukarelawan liyane? Bab paling gedhe sing ditampa APU yaiku intelijen.

          plus liyane tank kanggo ndhuwur. liyane btr, lan
          - javelins, nlavs lan RPG liyane
          - MANPADS stinger - bab sewu, panah - ewu +
          - s-300
          - howitzer, traktor, mortir, amunisi kanggo wong-wong mau
          - radar anti-baterei
          - bedhil sniper, bedhil mesin,
          - optik imaging wengi lan termal kanggo personel
          - kit - optik resolusi dhuwur kanggo drone
          - serangan lan pengintaian drones
          - drone anti-tank loitering
          - kendaraan waja
          -helikopter
          - misil anti-radar lan anti-kapal
          - tambang anti-tank
          - rumah sakit, helm, waja awak, mobil medis, jatah garing
          - peralatan, bahan bakar, laptop, barang-barang
          - latihan manca spesialis, perawatan saka l / s
          - rotasi kontingen manca

          Но все это не войсковой контингент НАТО со своим вооружением. Это не НАТО, это поддержка, но весьма ограниченная. Иначе получается что Иран воюет на нашей стороне, а Китай вообще по обе стороны представлен (с обеих сторон есть китайские дроны, броники, медицина и куча другой продукции)
          1. adoh
            adoh 21 September 2022 10:25
            -1
            Иначе получается что Иран воюет на нашей стороне, а Китай вообще по обе стороны представлен (с обеих сторон есть китайские дроны, броники, медицина и куча другой продукции)

            ну так так и есть.
            нет только массовых поставок человеческих тел, но их заменяют укросолдаты. разницы никакой.
            допустим, зашло НАТО - что бы по-вашему изменилось бы? авиации было бы больше, а всё остальное уже на месте, доставлено.
    4. Akuzenka
      Akuzenka 20 September 2022 10:14
      +1
      Tanpa kabeh iki, Angkatan Bersenjata Ukraina mesthi wis dikalahake wiwit biyen.
      Iku ora kanggo iki sing baited dheweke kanggo dangu supaya dheweke cepet dikalahaké. Wektu ana ing sisihe, sayangé.
      1. tihonmarine
        tihonmarine 20 September 2022 13:00
        -3
        Kutipan saka AKuzenka
        Wektu ana ing sisihe, sayangé.

        Nanging uga kanggo Rusia, wektu wis entek, dheweke ora bakal bisa menehi panganan, banyu, lengen Kulon lan negara-negara Mamluk kanggo dangu. Ya, lan wong-wong mau alon-alon mlayu saka alun-alun.
        1. Akuzenka
          Akuzenka 20 September 2022 14:48
          +5
          Nanging uga kanggo Rusia, wektu wis entek, dheweke ora bakal bisa menehi panganan, banyu, lengen Kulon lan negara-negara Mamluk kanggo dangu. Ya, lan wong-wong mau alon-alon mlayu saka alun-alun.
          Aku bakal seneng setuju karo sampeyan, nanging logika ora ngidini. Kanggo nerusake impen paling manis saka Anglo-Saxon (Rusia perang karo Rusia), dheweke bakal mbayar. Iku mung kertas berwarna, lan wilayah kasebut dibebasake saka Rusia. Sumber daya lan nyerah bakal tetep. Perlu, dheweke bakal nggawa tentara bayaran luwih akeh lan mbayar kanthi murah. Dheweke bakal meksa Polandia, contone, utawa Jerman. Kanggo pamilik ing jaban rangkah, iku bahan bakar. Lan dheweke ora nuwun. Kita luwih cilik lan ora ana industri lan sing paling perlu kanggo produksi senjata modern, kabeh manca. Punika bantahan kula.
    5. tihonmarine
      tihonmarine 20 September 2022 12:52
      +1
      Quote: Lech saka Android.
      aja lali yen intelijen, peralatan, seragam, amunisi, instruktur, pesenan, lsp. iku kabeh asalé saka NATO.

      nggih.
      Lan sampeyan mung bisa ngomong utawa takon, "Apa Ukraina duwe dhewe yen lemak digawa saka Polandia?"
      1. Roso 56
        Roso 56 21 September 2022 07:16
        0
        Ну как что, а бандерлогия, это чисто их достижение. hi
    6. IvanSviridov
      IvanSviridov 25 September 2022 03:40
      -1
      Quote: Lech saka Android.
      Iku karo blok NATO sing kita perang ...

      А это было не очевидно 23 февраля 2022 г.?
  6. Komentar wis dibusak.
  7. godhong
    godhong 20 September 2022 06:07
    -10
    Akeh omong kosong, penulis ora duwe paragraf, mula elit, sapa wae, sing luput. lol
    Saliyane gas, Ukraina uga melu transit amonia Rusia liwat wilayahe menyang Eropa. Ing kene ora maneh yen kita ora ndhikte kahanan, nanging padha didikte marang kita. Zelensky (utawa ora cukup dheweke) nuntut mbebasake tawanan Ukrainia, lan mung banjur bakal nimbang kemungkinan transit. Apa dheweke ora sopan marang kita? ya wis. Apa ana respon sing prayoga? Pitakonan iku retorika.

    Ayo diwiwiti kanthi kasunyatan manawa Ukraina durung melu transit iki wiwit 24 Februari. Lan jawaban kanggo "panjaluk"
    Ze diwenehi ing wektu sing padha. Kanggo sampeyan, dheweke ora pantes mung amarga dheweke ora boorish lan saru?
    Panggunaan kekerasan fisik kanthi sakabehe ora nyegah pitulungan saka pikiran; mulane, wong sing nggunakake panganiaya iki, tanpa isin lan tanpa nyisihake getih, entuk keuntungan gedhe tinimbang mungsuh sing ora nindakake iki.
    Otto von Clausewitz

    "Nanging saiki kita duwe jaman perang mesin. Mesthine, jaman mesin mbutuhake ideologi militer anyar. Iku ora konyol kanggo njupuk pelajaran saka Clausewitz saiki. Stalin. ya
    1. patang puluh wolu
      patang puluh wolu 20 September 2022 15:08
      +1
      "Nanging saiki kita duwe jaman perang mesin. Mesthine, jaman mesin mbutuhake ideologi militer anyar. Iku ora konyol kanggo njupuk pelajaran saka Clausewitz saiki. Stalin

      Natasha, kanthi hormat marang Stalin, nanging karya von Clausewitz ora babagan potongan wesi ing medan perang. Sun Ji lan Vegetius nulis babagan perang sanajan sadurunge panemuan senjata api. Nanging nyatane, dheweke ora mung kalah, nanging uga entuk.
      Contone immortal:
      Sawetara sing lair wani; paling dadi liwat disiplin lan laku

      luwih relevan saiki, lan ora ing jaman legiun Romawi.
  8. bulgaria_
    bulgaria_ 20 September 2022 06:14
    +1
    Sawise maca artikel iki, aku wiwit ngerti - Vi (Rusia) wis ilang ing otak sampeyan. Banjur dheweke kalah ing urip nyata. Iki carane Artem Sheinin ngandika - "Karya kerja."
    1. kim
      kim 20 September 2022 07:02
      -5
      apa kabar gas? padha wrote sing Amerika Serikat bakal bantuan karo gas mirah
    2. bulgaria_
      bulgaria_ 20 September 2022 08:15
      0
      Ya, kita ora wedi karo gas, iku kanggo perusahaan oligarki. Ing Sofia piyambak, 300 ewu omah dibutuhake kanggo dadi panas. Nanging, iku apik sing padha mbantu kita karo AES. Saiki kita bakal nganggo glimmering energi sing murah ombenan
    3. Roso 56
      Roso 56 20 September 2022 08:37
      -9
      Aja ngomong gop nganti sampeyan mlumpat. Lan ora kanggo sampeyan, enem Western, kanggo ngadili kita.
      1. bulgaria_
        bulgaria_ 20 September 2022 09:21
        +5
        Ya, iki uga ditrapake kanggo sampeyan. Padha ngandika gop ing 24 Februari. Kita ngenteni lompat. Aku wis nonton The Big Game lan Wektu bakal ngandhani wiwit 24 Februari. Kejaba Abzalov lan Karine, wong liya ngomong kabeh gop wis suwe, nanging ... ora mlumpat. Kabeh wong ngungkuli awake dhewe. Sampeyan wis nglawan 5 lan 120 Hymers sajrone 777 wulan saiki. Lan apa sing bisa dakkandhakake saka AWACS - tahan satelit Mask uga. Lan aja bungah yen sampeyan ora nyedhiyakake gas kanggo kita. Putin mung bisa tekan dhengkul CijinPin. Kaya iki. Saiki sampeyan bakal India, Pakistan lan China, nunggu soko kanggo didol nang endi wae
        1. Roso 56
          Roso 56 21 September 2022 07:13
          0
          Какие же вы глупые, нв что надеетесь, на полосатых? А зря, будете летать как афганцы. А насчет продавать, так скоро первые на коленях приползете.
          1. bulgaria_
            bulgaria_ 21 September 2022 07:37
            +1
            Согласен, мьй всегда ползли. Но ..... здесь речь не идет о Болгария, а о Россия. Я моя Болгария давно отписал.
            1. Roso 56
              Roso 56 21 September 2022 07:43
              0
              А что Россия, стояла более 1000 лет и будет стоять, вот только выбирать будем тщательнее своих друзей-союзников. Уже ученые, а остальные будут за все платить по рыночным ценам, а кто-то совсем исчезнет в силу своей тупости.
              1. bulgaria_
                bulgaria_ 21 September 2022 09:35
                0
                Хочу только отметит что болгария созданна Аспарух лето 681 год. Так что....
                1. Roso 56
                  Roso 56 21 September 2022 10:16
                  0
                  Только не надо ля-ля, не было бы России, вас давно османы на шашлык бы пустили. Уж чья бы мычала. wong bodho
                  1. bulgaria_
                    bulgaria_ 21 September 2022 10:41
                    0
                    Да они и сейчас шашльйк делают. Не забьйвай с чья помощь Луканов на власт пошел. В его время наша турецкая партия создалась. А тьй что против турков? Они и вас на шашлик делают с Босфор. И не только. Что вьй сделали против турков в Сиррии? Давай не говори. Можно долго спорит.
  9. Pecinta Hiu
    Pecinta Hiu 20 September 2022 06:19
    + 17
    Politikus, maca-hucksters-pedagang, bakal tansah ngalahake tentara. Afganistan - ping pira padha perang kanggo Panjer, kaping pirang-pirang ninggalake dheweke? Ya, semangat kita padha keganggu ana, nanging matur nuwun kanggo sapa? Komandan batalyon, komandan kompi, komandan peleton, pribadhi lan sersan, resimen Rukhinsky, batalyon GRU. Iki (kita) ora menehi peduli babagan hucksters, padha ngrampungake tugas lan nylametake nyawane. Chechnya, ana umume hucksters ahead saka kabèh planet, ing kawitan. Saiki wis padha, Gusti Allah, yen sampeyan ora entuk bathi sing cukup, mantan pemilik Chelsea iki malah melu rembugan, ndudhuk margine. Hucksters wis infiltrated kabeh, padha ora Care babagan kapentingan Negara, padha nganggep piyambak negara. Enrages kabeh iki lan kabeh mau.
    1. kula 1970
      kula 1970 20 September 2022 12:02
      -1
      Quote: Kekasih Hiu
      Politikus, maca-hucksters-pedagang, bakal tansah ngalahake tentara. Afganistan - ping pira padha perang kanggo Panjer, kaping pirang-pirang ninggalake dheweke? Ya, semangat kita padha keganggu ana, nanging matur nuwun kanggo sapa? Komandan batalyon, komandan kompi, komandan peleton, pribadhi lan sersan, resimen Rukhinsky, batalyon GRU. Iki (kita) ora menehi peduli babagan hucksters, padha ngrampungake tugas lan nylametake nyawane.

      Sing, Komite Pusat CPSU lan Kamentrian Pertahanan USSR padha hucksters-pedagang? Nanging....
  10. Unknown
    Unknown 20 September 2022 06:20
    + 16
    Ing Rusia, daya diatur kanthi cara sing beda, ora adhedhasar struktur horisontal, nanging vertikal. Nanging, saiki subyek utama kekuwatan yaiku keuntungan pribadi lan kolektif para elit.
    Bener, kekuwatan ing Federasi Rusia meh padha karo kedadeyan sadurunge 17 Februari. Miturut konstitusi Yeltsin, presiden duwe kekuwatan kaya sing ora diimpiake Nikolashka, kaya saiki, kekuwatan kaya ngono ora bisa nindakake apa-apa, apa sing saiki, siji-siji.
    Ing kene warisan USSR pungkasane dibuwang, banjur Rusia bakal langsung tatu.
  11. Dimy4
    Dimy4 20 September 2022 06:25
    + 21
    Kabeh pitakonan Vova karo perusahaan apa sing kedadeyan ing negara kasebut.
  12. Mikhail Drabkin
    Mikhail Drabkin 20 September 2022 06:40
    +5
    Pengarang:
    Ing wayahe ngerti yen saiki ana perang kanggo kaslametané Rusia kaya mengkono, pimpinan militer-politik Rusia uga bakal duwe rencana tumindak. Ing sawetoro wektu, ora ana pangerten apa persis sing kita lawan.


    —-Kesadaran babagan inti saka fenomena ora ateges kasedhiyan cara kanggo ngganti ... kanggo mangerteni inti saka perang ora ateges ana rencana nyata kanggo kamenangan.

    —- Mung wong lara utawa wong kesed ora nulis bab perang karo Kulon amarga anane Rusia sing berdaulat, amarga statuse kaya ngono.

    —-Kabeh sing urip (yaiku bisa reproduksi), organik utawa ora (kayata organisasi, institusi ... peradaban) ngupayakake prediksi - kanggo owah-owahan sing nyumbang kanggo reproduksi diri. Anane owah-owahan kasebut ora ditemtokake.

    —- Pramila skripsinipun panyerat rencana kamenangan ora bisa dihindari nalika hakekat perang diwujudake - kleru: eling marang sipate penyakit ora ateges anane tumindak kanggo nambani.
  13. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 20 September 2022 06:49
    +1
    Kutipan saka bulgaria_
    banjur kalah ing urip nyata.

    Lan aja ngimpi ... Rusia dudu Bulgaria.
    1. bulgaria_
      bulgaria_ 20 September 2022 09:24
      +1
      Lan apa bedane saka 2014 - 2015? Ing kono padha langsung staggered, lan banjur? Ora Sofia dibom 8 taun. Dadi ojo ngomong. Lan kumpul lan priksa manawa watu kasebut ora tetep ana ing pucuk sampeyan. Sampeyan wis cukup pengkhianat kanggo dangu.
  14. Gardamir
    Gardamir 20 September 2022 07:32
    + 11
    Aku duwe pitakonan prasaja. Yagene kabeh iku diwiwiti? Iku kaya ngayun lan ora nggebug.
    1. Essex62
      Essex62 20 September 2022 08:22
      +6
      Maksude kenapa? Dhuwit mili kaya kali. Ana artikel babagan iki. Lan ing njero negara mundhak. Banjur wong-wong cilik wiwit bingung, ora nganggo pitakonan sing apik. Lan supaya padha mlebu Kyiv, ketemu karo kembang lan maneh wong kaya pegulat.
  15. AVESSALOM
    AVESSALOM 20 September 2022 08:17
    + 12
    Kaya ing taun 1916 Rusia ana ing pinggiran ... Maneh perang sing diwiwiti ing jingoistic lolongan. Maneh kekalahan ngisin-isini, kaya banjur. ngarep kanggo sing paling perlu Maneh, toko ngomong kosong ing Duma Negara ... Saben uwong ngerti carane rampung banjur Nanging ana prabédan gedhe - saiki ora ana partai, kaya Bolsheviks, bisa njupuk daya lan kurban. proyek alternatif, lan Kulon uga nandhang pelajaran saka jaman kepungkur, lan dheweke ora bakal nyerah, dheweke bakal rampung rampung. .
    1. Jus Oorfene lan prajurit kayu
      Jus Oorfene lan prajurit kayu 20 September 2022 21:12
      +2
      Kutipan saka AVESSALOM
      Kaya ing taun 1916 Rusia ing ambang ...

      Astrologer mbandhingake kahanan saiki karo perang Crimean.
      1. nikel
        nikel 20 September 2022 22:49
        -1
        Ing Krymskaya, kita ora duwe inti. Yen kita duwe senjata sing bisa ngrusak - ora ana sing bisa nusuk sirahe.
        1. IvanSviridov
          IvanSviridov 25 September 2022 03:51
          -1
          Ядерное оружие - не "палочка выручалочка". И с ним в арсенале вполне можно проиграть войну, если решения принимают некомпетентные люди.
          1. nikel
            nikel 26 September 2022 21:27
            0
            Как раз-таки - выручалочка. Только представьте какая орда попёрла бы на нас не будь его. Да что Россия. Даже на КНДР залупиться боятся. А вы тут пространно рассуждаете о незначительности ядерки.
  16. starik-an
    starik-an 20 September 2022 08:30
    -1
    Dadi aku entuk kesan yen SVO iki diatur kanthi tujuan siji - kanggo ngilangi aset illiquid gudang ing fasilitas panyimpenan militer. Akeh perkara sing wis basi, sing mbutuhake pembuangan kanthi nganyari sabanjure, ora anyar, luwih maju. Daur ulang minangka sampah dhuwit. Lan supaya - iku kabeh for sale, nanging dhuwit ditanggepi ing kredit, nanging ora ditanggepi, nanging tetep ing ngarep, kanggo Komplek militèr-industri lokal (NATO). Dheweke (dhuwit) isih bakal dialokasikan kanggo produksi sing anyar. Lan wis ing drum, Ukraina bakal menehi silihan iki utawa ora. Dheweke bakal menehi apa wae, sanajan apik kanggo NATO. ... Lan ing Ukraina, Rusia maju sethitik kanggo katon lan mandheg lan grinds kabeh iki kanggo dhuwit lan nyawa prajurit. Dheweke ngadeg tetep ... Amarga dheweke ora duwe tugas kanggo maju. Tugase yaiku mbuwang senjata NATO sing wis lungse. Iku cetha ngandika: "Demilitarization ..."
    Aku ora pengin "buta pracaya" iki, minangka penulis ngandika, nanging carane aku bisa nerangake kabeh iki?
  17. utara 2
    utara 2 20 September 2022 08:31
    +5
    Salah Putin luwih jelas. Nanging, apa sing dikarepake saka wong sing kanggo rong puluh lima taun perwira politik hammered menyang sirahe bab wong Ukrainia fraternal lan ing kabeh cara nyoba kanggo ngremehake wong-wong sing, ing limang atus taun, digawe sing mung ing status apa lan negara bisa Rusia - Kakaisaran ana. Kanthi kabeh tanah sawijining . Lan sing paling penting, sawise ambruk USSR, ing ngendi Putin dhewe ana ing jejere disintegrator utama Yeltsin lan Sobchak, sawise iku Putin dhewe duwe akeh wektu kanggo sinau lan njawab pitakonan utama tanpa pejabat politik - yen wong Rusia nganggep Ukrainians dadi wong fraternal, kang pracaya apa Ukrainians, wong Rusia, iku wong sedulur. Sajrone telung puluh taun kepungkur, ora ana sing krungu tembung saka Ukraina lan Ukraina, yen wong Ukrainia iku sedulur karo wong Rusia, sampeyan bisa mbayangno apa sing bakal kelakon sabanjure, lan bisa uga wis kedadeyan. , yen demokrat padha- Putin ngangkat munggah liberal ing Kamentrian Luar Negeri lan Wilayah Moscow. Wartawan Vitaly Tretyakov bener wingi nalika dheweke ujar manawa elit demokratis lan liberal ing Rusia ngremehake lan moyoki raja-raja Rusia sabisa-bisa, amarga elit banget iki ngangkat monarki asing lan bangga karo Ratu Inggris sing wis mati. . Lan dheweke nangis kaya ibune kabeh liberal wis tiwas ...
    Lan mulane, ing pamaréntahan iki, sing ora ngerti carane bali Rusia menyang tilas dalan, kang wis apik kanggo paling sethithik limang atus taun pungkasan, kita ora bakal weruh monumen Ivan the Terrible lan Joseph Stalin, bakal nutupi. Mausoleum Lenin karo tameng ing parade, kita ora bakal weruh potret Stalin, nanging kita wis ndeleng lan bakal weruh ing mangsa monumen kanggo Solzhenitsyn lan liyane. Aku ora bakal kaget yen monumen Gorbachev uga didegake ing Rusia.
    Lan ing Putin, sawise Crimea bali menyang Rusia, aku pancene pracaya, lan banjur ketoke ngelingi ceramah saka perwira politik bab wong-wong fraternal saka Rusia ... padha matèni loro sipil Rusia lan prajurit Rusia, lan yen howitzers lan meriam entek, banjur wong-wong iki bakal tuku saka mungsuh saka Rusia ... kanggo dhuwit sing daya Putin kanggo mbayar Ukraina kanggo transit gas kanggo Eropah, mangkono mungsuh saka Rusia
    1. Jus Oorfene lan prajurit kayu
      Jus Oorfene lan prajurit kayu 20 September 2022 21:18
      0
      Quote: utara 2
      Lan ing Putin, sawise Crimea bali menyang Rusia, aku pancene pracaya

      Iku ora dosa kanggo nggawe kesalahan, mung ing sistem demokratis sampeyan bisa milih maneh kepala negara, ing sistem otoriter mung ing kasus langka.
  18. starik-an
    starik-an 20 September 2022 08:32
    -4
    Kutipan saka sing ora dingerteni
    Miturut konstitusi Yeltsin, presiden nduweni kekuwatan kaya sing ora diimpiake Nikolashka

    Sampeyan ora bener. Présidhèn dudu raja lan kekuwatané luwih sithik tinimbang raja.
    1. Unknown
      Unknown 20 September 2022 12:52
      +3
      Kapethik saka: starik-an
      Sampeyan ora bener. Présidhèn dudu raja lan kekuwatané luwih sithik tinimbang raja.

      Apa sampeyan serius? Apa GDP duwe daya kurang? Tsar ora duwe Duma Negara dhewe, kanthi timbalan ing kanthong ....... Keputusan Presiden Federasi Rusia tanggal 21 Januari 2020 No. layanan lan lembaga federal sing ana ing badan eksekutif federal iki:

      Kamentrian Dalam Negeri Federasi Rusia
      Kamentrian Federasi Rusia kanggo Pertahanan Sipil, Situasi Darurat lan Penghapusan Akibat Bencana Alam
      Kamentrian Luar Negeri Federasi Rusia
      Badan Federal kanggo Persemakmuran Negara-negara Merdeka, Senegara sing Urip ing Luar Negeri lan Kerjasama Kemanusiaan Internasional
      Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
      Layanan Federal kanggo Kerjasama Militer-Teknis
      Layanan Federal kanggo Teknis lan Kontrol Ekspor
      Kamentrian Kehakiman Federasi Rusia
      Layanan Penjara Federal
      Layanan bailiff Federal
      Layanan Kurir Negara Federasi Rusia (layanan federal)
      Layanan Intelijen Asing Federasi Rusia (layanan federal)
      Layanan Keamanan Federal Federasi Rusia
      Layanan Federal saka Pasukan Pengawal Nasional Federasi Rusia
      Layanan Keamanan Federal Federasi Rusia
      Federal Financial ngawasi Service
      Agensi Arsip Federal
      Direktorat Utama kanggo Program Khusus Presiden Federasi Rusia (agensi federal)
      Administrasi Presiden Federasi Rusia (agensi federal)
      Kegiatan badan eksekutif federal liyane dikelola dening Pamrentah Federasi Rusia.

      Kagiyatan saben dinane presiden diwenehake dening administrasine. Ana uga sawetara komisi lan dewan ing Presiden ... Lan ora mung iku. Apa sing dudu raja, mula kita ora bakal ...
      1. Lech saka Android.
        Lech saka Android. 20 September 2022 13:45
        +1
        Kabeh kekuwatan iki bisa ambruk amarga siji ceri cilik.
  19. Roso 56
    Roso 56 20 September 2022 08:33
    +5
    Wis suwe jelas yen main catur politik ing ajang internasional luwih dadi prioritas kanggo wong sing paling peteng tinimbang nyelidiki saben dinane kutha lan desa. Ing kene getih lan karusakan, lan ing kana dheweke dadi sing pertama.
    1. IvanSviridov
      IvanSviridov 25 September 2022 03:53
      -3
      Kutipan: Ros 56
      игра в политические шахматы на международной арене для темнейшего гораздо приоритетнее

      Только он и в них играть не умеет. Хотя азартен.
      1. Roso 56
        Roso 56 25 September 2022 08:23
        0
        Как раз ошибаетесь, очень даже умеет, недаром считается одним из самых авторитетнейших людей в мире. Ведь запад потому и скулит, и гавкает, что он их переигрывает на две головы, а они ничего не могут поделать.
        1. IvanSviridov
          IvanSviridov 25 September 2022 08:38
          -2
          Думаю, каждый из нас имеет право на своё мнение. У нас очевидно разные критерии оценки успешности игроков.
  20. roket757
    roket757 20 September 2022 08:36
    +6
    Mantra lan retorika

    Kepemimpinan politik Rusia terus mbaleni mantra sing padha yen tujuan operasi khusus bakal diraih, lan Kyiv wis nyedhaki nyebrang garis abang.
    . Saiki ora ana sing bisa njlentrehake / mbuktekake kanthi wajar yen militer kita ora dicekel, mesthi wis menang ... nanging, kahanan sing saiki wis dadi MISI kepemimpinan politik negara. katon lan iki serius banget.
    Sanajan ... politisi iku wong licik lan ngerti carane ngilangi kabeh tuduhan ing endi wae, luwih murah ...
    Umumé, aku ora bakal ngomong sing bakal menarik kanggo ndeleng, nanging apa opsi liyane kita duwe???
    Nyana yen ing ndhuwur, dheweke bakal nyadari, ngenali, FIX soko ... piye wae aku ora percaya yen iki bisa.
    TAPI ... kita bakal weruh. Kanggo nindakake liyane ... nganti saiki, ora ana apa-apa.
    1. Reptiloid
      Reptiloid 20 September 2022 08:52
      -1
      Kutipan saka roket757
      Mantra lan retorika .........
      Nyana yen ing ndhuwur, dheweke bakal ngerti, ngerteni, Ndandani soko ... piye wae aku ora percaya yen iki bisa dadi ......

      Sugeng Victor hi dadi kenapa iki kabeh? Amarga, kaya sing dakmangerteni, wiwitan lan kelanjutan saka SVO nuduhake yen jumlah pengkhianat liberal ing ndhuwur, mantan turu, akeh banget lan tumindake katon ing pembangunan.
      Mulane kabeh kedadeyan kaya ngono.
      1. roket757
        roket757 20 September 2022 09:01
        +3
        Hi Dmitry prajurit
        Nyalahake kabeh pengkhianat nasional pancen trep ... nanging nyatane, kabeh luwih rumit. Aku wis nulis babagan topik iki lan ... sijine ing rak dhewe lan ngitung sing entuk manfaat.
        Dewan kudu dianggep saka kabeh sudut pandang lan sing paling penting, aja lali babagan aspek ekonomi. Mung fokus ing prioritas politik ora bener.
        1. Reptiloid
          Reptiloid 20 September 2022 09:31
          -2
          Wis ngono wae, Victor. Kita ngomong babagan macem-macem aspek, nanging ora babagan pengkhianatan. Kaya-kaya ora ana sing turu lan tangi. Lan aspek ekonomi, kaya sing sampeyan ucapake, ora muncul dhewe, saka awal, nanging minangka akibat saka pengkhianatan.
          1. roket757
            roket757 20 September 2022 11:54
            +1
            Lan carane nggawe prioritas?
            Ing jantung kabeh iku FINANCIAL INTEREST, pribadi utawa Komplek, siji ara! Konco kabeh pangolahan ana DIBS, VERY BIG DIBS!
            Unmercenaries sing omong kosong / ngiyanati metu saka "tresna / ora tresna seni" iku sawijining anomali, pangecualian sing ora bisa goyangake siji, gambar holistik!
            Masalah kita KOMPLEK, nanging diikat karo nenek sing padha, ing njero negara lan njaba!
            Punapa mawon sampeyan nelpon wong, intine padha!
            Meri lan kepinginan kanggo ngrampog bakal enriched ing beyo saka kasugihan alam kita!
            Ing wektu sing padha, mbusak serep saka utama, geopolitik, mungsuh ekonomi ... amarga. kompetisi ing wangun sing paling kuat.
      2. Dauria
        Dauria 20 September 2022 10:52
        +6
        wiwitan lan kelanjutan saka SVO nuduhake yen jumlah pengkhianat liberal, mantan turu, ing ndhuwur akeh banget.

        Sijine jaran ing ngarepe kreta. Lan pengkhianat-liberal, turu lan ora turu, bakal nguap. Wong-wong mau sing mrentah lan mrentah negara. Padha sarwa dumadi. Lan Putin minangka direktur sing ditunjuk. Lan, misale jek, dheweke entuk kekacoan, janji sing duwe bathi lan barang-barang saka usaha kasebut, lan nyopir menyang bolongan finansial. Ora mung iku, ana risiko nyata kanggo wong-wong mau dadi wong sing dibuang ing jagad iki, dikurung ing Rusia, ora wani nempelake irunge. Malah yen padha menang lan njupuk Ukraina. Lan carane bakal padha nindakake? Ya, mung rembugan kahanan kanggo awake dhewe, nyoba maju lan nyerahake wong liya.
        1. Reptiloid
          Reptiloid 20 September 2022 11:13
          -1
          Ngomong hi apa dheweke
          ..... macet.....

          recourse carane ngerti. Mungkin ing nalisir, sijine sadurunge pilihan? Cetha sing nggawe pilihan apa. Kemampuan kanggo njagong ing sawetara kursi ing wektu sing padha rampung. Aku pengin padha ndharat antarane kursi, lumpuh.
          1. roket757
            roket757 20 September 2022 11:57
            +3
            Kekuwatane sing sugih lan ngladeni, sing paling dhuwur, "sing dipilih" sabenere sing sijine ana ing kono!
            Ora ana cara liya !!!
            1. Reptiloid
              Reptiloid 20 September 2022 12:20
              0
              Victor, yen sampeyan ndeleng para elit saka macem-macem negara, kita bakal weruh carane ngidoni kepentingan negara lan bangsa. Ing kasus apa wae, ing EU, kanthi prentah saka Amerika Serikat lan ing Amerika Serikat, kanggo kepentingan TNC.
              Nganti saiki, aku durung bisa ngeling-eling negara sing nduweni elit sing solid lan patriotik.
              Siji bisa ngomong RRC, nanging duwe kesulitan lan hubungane dhewe, yen mung DPRK .....
              1. roket757
                roket757 20 September 2022 12:56
                +1
                Kita duwe, kanthi cara akeh, kaya ing papan liya!
                Tilas wong Soviet sing bisa uga duwe ilusi babagan sing paling dhuwur, nanging ing endi wae, iki wis dadi norma!
                Golek analogi ... nanging kenapa? Apa iki bisa menehi kita? Panutan... kanthi cara apa?
                Dadi, lawas, langgeng, AS EVERYHERE, AS EVERYTHING!!!
                1. Reptiloid
                  Reptiloid 20 September 2022 13:17
                  0
                  Sampeyan ngerti apa, Victor! Ing ngriki, katingalipun, para elit Inggris ngupados sabisa-bisanipun kangge ngrebut punapa ingkang namung kangge nagarinipun, namung mirsani kapinteranipun, kangge nyuwek-nyuwek sadaya tiyang, agresi, nepsu jajahan lan sumber daya. Agresi paling dawa nglawan Rusia, mesthi
                  1. roket757
                    roket757 20 September 2022 13:59
                    +1
                    Dadi wong sing sombong ora seneng karo sapa-sapa, luwih-luwih sing wis patah sungu luwih saka sepisan! Ing kene Rusia ana ing ngarep.
                    Miturut cara, dheweke ora seneng karo wong-wong sing nylametake dheweke saka kekalahan.
                    1. Reptiloid
                      Reptiloid 20 September 2022 14:35
                      +1
                      Dheweke tresna marang awake dhewe lan gelut karo kabeh wong, nanging ora bakal ngiyanati negarane ...
                      1. roket757
                        roket757 20 September 2022 15:15
                        0
                        Ayo padha ... menek, maneh kita mecah sungu, ora pisanan.
          2. Dauria
            Dauria 20 September 2022 12:48
            +4
            Kemampuan kanggo njagong ing sawetara kursi ing wektu sing padha rampung.

            Gambar sampeyan ora padha. Padha lungguh ing meja bunder, saben ing kursi dhewe. Ya, padha katon serong lan sengit saben liyane, padha siap cokotan. Nanging! Dheweke wis dikembangake lan sarujuk karo aturan utama - kita ora nggegirisi dhewe, sanajan kita pengin. Yen ora, kita bakal kelangan kabeh. Dheweke mbuwang kabeh sing ora setuju karo iki - Hodor, Bereza lan Gusinsky. Iki sing ditindakake. awake dhewe! Lan iku sing sijine Putin, lan ora "dibangun" mau. Lan suwene 20 taun dheweke ngatur dheweke dadi direktur, lan saiki dheweke nggawa caudle iki ing biara. Ora sengaja, mung kedadeyan. Lan tinimbang manunggal ing meja bunder, saiki ana gupuh lan kepinginan sing bisa dingerteni saka akeh supaya nyerahake kabeh wong sadurunge nyerahake sampeyan. Lan nyang-nyangan kanggo soko. Ora mungkin ana imperial lan negarawan ing kana. Dheweke ora pengin ana ing Korea Lor utawa Iran. Malah ayatola utawa sekretaris jenderal.
            1. Reptiloid
              Reptiloid 20 September 2022 13:06
              -1
              Ya, aku kudu mikir babagan.
              .... digawa ing sangisore biara ......

              ????? kabeh kahanan ditetepake dening wong liya. Yen mung GDP nindakake soko, nanging
              sing duwe Heartland ---- duwe donya

              Dheweke duwe persiyapan iki.
              Mungkin, sawetara kita, mesthi, ngarep-arep sing padha bakal bisa njagong metu quietly,,,,, iki ora bakal bisa, senadyan kasunyatan sing gedhe-gedhe kuwat ngancurake EU.
            2. Reptiloid
              Reptiloid 20 September 2022 22:28
              -1
              Kutipan saka dauria
              Kemampuan kanggo njagong ing sawetara kursi ing wektu sing padha rampung.

              Gambar sampeyan ora padha. Padha lungguh ing meja bunder, saben ing kursi dhewe. Ya, padha katon serong lan sengit saben liyane, padha siap cokotan. Nanging! ......

              Nanging, ora ketompo carane njagong ngubengi meja, iku ora stabil wassat ..... Aku bakal nulis kanggo sampeyan ing pribadi, sesuk.
    2. IvanSviridov
      IvanSviridov 25 September 2022 03:56
      -1
      Kutipan saka roket757
      Никто не сможет, сейчас, обоснованно объяснить/доказать, что если б наших военных не сдерживали, они б уже победили ...

      Военные бы просто не начали войну, не имея ресурсов для победы, не сделав необходимые приготовления, не имея союзников, на которых бы можно было опереться для международно-политического закрепления военной победы.
      1. roket757
        roket757 25 September 2022 05:19
        0
        Военные исполняют приказ ... либо им приходится менять политиков, которые ими командуют.
        1. IvanSviridov
          IvanSviridov 25 September 2022 05:26
          -2
          Так и должны выполнять. И это - фундамент этики российского офицерства. Но уж не надо тогда говорить о "военных сдерживали". Военные выполняли приказы. Не они определяют масштабы применения силы. Они действуют строго в заданных политическим руководством рамках.
          1. roket757
            roket757 25 September 2022 05:40
            0
            ??? ... т.е. приказ, сюда ходи, а туда не ходи, вдвоем или, а втроём не ходи ... это приказ, а здерживанием это никак не может быт?
            1. IvanSviridov
              IvanSviridov 25 September 2022 05:48
              -2
              Так а не факт, что военные рвутся решать нерешаемые задачи очевидно недостаточными силами. Что, военные придумали захватывать в феврале сорокамиллионную страну двумястами тысячами? Военному такая идея физиологически не могла придти в голову. Это было, есть и будет невозможной, фантастической задачей. А идея бросать силовой вызов НАТО не имея однозначной поддержки ни Китая, ни Индии, не имея и 10% производственных мощностей ВПК по сравнению с противником? Не проведя мобилизацию. Да ну. Несерьёзно это всё.
              1. roket757
                roket757 25 September 2022 08:50
                +1
                Kutipan: Ivan Sviridov
                Так а не факт,

                Так и я НЕ УТВЕРЖДАЛ, а предложил доказать/подтвердить версию! Не исключил м того, что ее могут попросту опровергнуть.
                Наши диванные споры они тем и характерны, что где то так всё примерно, на догадках, по диванному, короче.
                1. IvanSviridov
                  IvanSviridov 25 September 2022 09:04
                  -1
                  Тоже верно. Да и вообще, почти каждому социально-политическому факту можно дать несколько объяснений, не нарушая правил логики и не противореча известным материальным фактам.
                  1. roket757
                    roket757 25 September 2022 09:08
                    +1
                    Спорим, спорим, а истина может быть где то там, за углом ...
  21. kanca Che
    kanca Che 20 September 2022 08:59
    +6
    Kanggo ora ana komentar sing dawa, situs kasebut ora ngidini voting, lan yen aku nulis apa sing dakkira, dheweke ora mung bakal dilarang, nanging artikel kasebut uga bakal dijahit. Aku mung arep nembang: "Iki perang pungkasan lan indecisive kita ....". Putin ora mutusake apa-apa lan jenenge NOBODY. Siapke kirzachi, footcloths, topeng gas, anget munggah karo siji tembung.
  22. pamburu650
    pamburu650 20 September 2022 08:59
    +7
    Ana rasa kaya ngono yen sapi ngirim prajurit menyang penyembelihan. Ora ana teplyakov utawa copters, maneh jenis wong saka donya sumber ketok lan perlu dening thread.
  23. Evgeny Ivanov_5
    Evgeny Ivanov_5 20 September 2022 09:48
    -3
    Nalika kita nindakake pemilihan presiden? Iku bakal perlu kanggo Navalny kanggo milih.
  24. Commodore Arktik
    Commodore Arktik 20 September 2022 09:49
    -1
    siji bab sing ora jelas: Ya, oke, Pigfaces gelut - nanging wis dikenal lan ora didhelikake yen NATO lan Amerika Serikat mbukak senjata menyang Banderaites - lan Kita meneng! Kaya-kaya kudu! Sawise kabeh, nyatane, kita perang karo NATO lan Amerika Serikat - lan Rusia meneng! Aneh....
    1. Akuzenka
      Akuzenka 20 September 2022 10:25
      +2
      Iku kabeh babagan kertas ijo ajaib sing duwe daya "kita" disimpen ing bank-bank Barat. Sawise nggawe keputusan kanggo kepentingan negara (sing katon edan) lan "digayuh kanthi jujur" bakal dirampas. Kabeh iku banal, prasaja. Lan anak-anake uga ana. Sawise kabeh, bandit bisa nyolong getih. Dheweke duwe demokrasi.
      1. kula 1970
        kula 1970 20 September 2022 12:09
        -3
        Kutipan saka AKuzenka
        Iku kabeh babagan kertas ijo ajaib sing duwe daya "kita" disimpen ing bank-bank Barat. Sawise nggawe keputusan kanggo kepentingan negara (sing katon edan) lan "digayuh kanthi jujur" bakal dirampas.

        Sampeyan rada telat - kabeh wis suwe beku. Spanyol minangka sing pungkasan nglaporake udakara 270 yuta lan sawetara yacht - diblokir ing musim semi ...
        Kowe telat....
        1. Repellent
          Repellent 20 September 2022 12:14
          -8
          Kutipan: my 1970
          Kowe telat...

          Sampeyan break gambar donya supaya manis lan menowo kanggo mata kanggo pribumi lokal belay ngguyu
        2. Akuzenka
          Akuzenka 20 September 2022 14:50
          +2
          Beku ora ateges disita. Sing nduweni duwe pangarep-arep. Sanajan ora ana gunane, nanging isih dadi wortel kanggo kuldi. Logika kapitalis dianggo karo konsep liyane. Iki padha kejiret, ing iki padha elek.
          1. kula 1970
            kula 1970 20 September 2022 15:22
            -2
            Kutipan saka AKuzenka
            Sing nduweni duwe pangarep-arep.

            Dheweke ora duwe !!!
            Kaya kabeh kapitalis, dheweke ngerti banget - yen sampeyan duwe apa-apa digawa lunga - langgeng ya....
            1. Akuzenka
              Akuzenka 20 September 2022 17:19
              +1
              Dheweke ora duwe !!!
              Dheweke ora mikir. Deleng, "bohemia" duwe dana sing cukup gedhe ing akun manca lan ora beku. Kenging punapa? Nanging amarga padha telek ing Rusia. Lan sing duwe akun ndeleng. Lan nggawe kesimpulan. Sanalika dadi duwe bathi kanggo ngiyanati, sawise nampa bali "sajujure entuk", padha bakal nindakake. Lan aja ngomong babagan patriot - oligarki. Patriotisme kasebut diwiwiti saka dompet lan rampung ing kana.
              1. kula 1970
                kula 1970 20 September 2022 17:46
                0
                Kutipan saka AKuzenka
                Deleng, "bohemia" duwe dana sing cukup gedhe ing akun manca lan ora beku. Kenging punapa? Nanging amarga padha telek ing Rusia

                Sampeyan mbingungake bohemia pennies karo mayuta-yuta lan milyar wong serius.
                Boten kados bohemian - iku duwe bathi kanggo wong-wong mau kanggo ngulungaké - iku ora bakal bisa malah yen padha bali menyang ana (kang omong kosong alam bébas, padha ora dijupuk adoh kanggo sing) - kene padha bakal njupuk kabeh resik mudhun kanggo kathok dowo. ana kasus karo Berezovsky, contone, utawa karo Hodor ...
                Lan titik ing kene dudu patriotisme - titik kasebut ana ing "dompet" ...
            2. IvanSviridov
              IvanSviridov 25 September 2022 04:03
              -2
              Ну что Вы спорите? Людям нужна какая-то конструкция для объяснения наблюдаемого провала. Вы пытаетесь у двухлетки соску-пустышку отнять. Стыдно!
              1. kula 1970
                kula 1970 25 September 2022 08:48
                +1
                Kutipan: Ivan Sviridov
                Вы пытаетесь у двухлетки соску-пустышку отнять.

                Ну соска у двухлетних - перебор.Стары они для нее
  25. Max1995
    Max1995 20 September 2022 11:05
    +1
    Ana akeh artikel sing njlentrehake kepiye kedadeyan.
    Lan kepiye carane padha bungah-bungah ing "malang lunar" sadurunge?
    Aneh (utawa kosok balene, trolls Prigozhensky nindakake sing paling apik) yen populasi 24th lali carane padha diapusi kanggo kabeh iki 30 taun, lan langsung "pracaya" statements saka Kremlin (wis banjur mbantah).

    Bisa uga HPP kaya ngono - tinimbang "perang menang cilik" sing diciptakake lan dijanjekake dening media - operasi sing dawa. Ora kanggo apa-apa, wiwit umur 14 sampeyan mung bisa krungu: 2000 Armat, Petrel, Peresvet, Poseidon, Terminator, Uranus, Su 75, MIG 41, hypersound ing wangun awal ....
    Nalika "Kulon kolektif" isih ngaso ing saham senjata sing ora bisa digunakake lan ora pengin nandur modal ing balapan senjata anyar ....
  26. Ivan2022
    Ivan2022 20 September 2022 11:56
    +6
    Kabeh elit ing donya, kajaba Rusia, ngerti pentinge sumber daya manungsa dhewe.

    Inggih, Rusian ternyata padha karo bar saka drama Chekhov "The Cherry Orchard". Padha ngedol omah lan kebone, nanging lali marang abdine, lan dheweke wis seda, ditinggal ing omah lawas. Sing arep dibongkar.

    Iki minangka tradhisi kuna saka bangsawan Rusia, sing diadopsi dening keturunan mantan budak-budak, sing dadi "Rusia anyar".

    Akibaté, ora ana sing bisa nglindhungi "kréta elit", amarga wong-wong sing ringkih, ora rukun lan rusak ora luwih ala tinimbang sing duwe. Kasep kanggo nyekel slogan-slogan 80 taun kepungkur kanthi cepet. Padha dikhianati dening kabeh wong, bebarengan, 30 taun kepungkur.

    Sajrone Perang Dunia I, slogan "kanggo iman saka tsar lan tanah air" dibuwang ing tong sampah kurang saka 3 taun perang. Lan ngarep wiwit ambruk. Saiki lagi nahan pembayaran awis. Nanging yen mobilisasi perlu, kabeh bisa kedadeyan kanthi cepet.
  27. Sovetskiy
    Sovetskiy 20 September 2022 12:13
    +4
    Apa sebabe kedadeyan kaya ngono? Politik donya wiwit owah ora saiki, ora ing 2014 lan ora ing 2008. Owah-owahan struktural ing pangerten politik donya wiwit sawise ambruk USSR ing 1991.

    Kaya ngono, njupuk USSR lan ambruk? belay
    Siji "eksentrik" nyerahake kabeh blok CMEA menyang Kulon, bebarengan karo VD, dumadakan mundur pasukan saka Eropah Wétan menyang lapangan Rusia lan ngrusak kompleks pertahanan negara kanthi "konversi" lan "detente".
    Kanggo iku, telu "eksentrik" sing padha nglumpuk ing gelas "teh" ing Belovezhskaya Pushcha ora tau nerak konstitusi sing ditindakake nalika iku kanthi menehi tandha "perjanjian" karo tanda tangane?
    Kaya ngono lan kedadeyan?
    Lan saiki: "... iku bab kaslametané Rusia ing tatanan donya global anyar....".
    Apa ngomong. Rampung muter "kamardikan", kapitalisme, globalisme lan nilai-nilai Barat.
    Sapa sing butuh suplemen?
  28. kig
    kig 20 September 2022 12:30
    0
    Aku maca nang endi wae yen telung perkara sing lembut kanggo operasi militer sing sukses: rencana sing apik, dhukungan lan pasokan sing apik, lan semangat / motivasi pasukan sing dhuwur. Ketoke, ana sing ora bener. Utawa bisa uga bebarengan.
    1. IvanSviridov
      IvanSviridov 25 September 2022 04:06
      -1
      Мотивация весной была на уровне. Всё остальное......ну понятно. На одной мотивации далеко не уехать. Вот и не уехали.
  29. Nefilim
    Nefilim 20 September 2022 12:46
    -2
    Delirium sing nyenengake saka karakter situs web liyane The Dartz.
  30. Ivan2022
    Ivan2022 20 September 2022 12:49
    +6
    Kutipan saka kig
    Aku maca nang endi wae yen telung perkara sing lembut kanggo operasi militer sing sukses: rencana sing apik, dhukungan lan pasokan sing apik, lan semangat / motivasi pasukan sing dhuwur. Ketoke, ana sing ora bener. Utawa bisa uga bebarengan.

    Sawise ngenteni 8 taun sawise 2014, Rusia nyedhiyakake wilayah lan pasokan sing dikuatake kanggo Ukraina. Lan kanthi miwiti permusuhan luwih dhisik, dheweke menehi motivasi.+ $ 300 milyar liyane saka blok ekonomi pemerintah Rusia "lali" ing Kulon. Ya.... jebule ana sing ora bener
  31. yuriy55
    yuriy55 20 September 2022 13:19
    +1
    Nuwun sewu njawab pikirane wong liya. Aku mung ora rumangsa kudu mbaleni maneh. Yen kabeh iku bener - ngendi kanggo pindhah saka iki. Aku setuju lan ngadeg metu saka liyane saka kiriman:
    Kutipan: Netomsky
    Iku padha karo yen nalika Perang Donya II, Stalin bakal nyedhiyakake Jerman kanthi lenga, tungsten lan sumber daya liyane sing langka kanggo Jerman.

    Kutipan: Stas157
    Sawise nem sasi operasi ing Ukraina, liyane lan liyane pitakonan muncul, lan ngarep-arep kanggo (cepet) kamenangan liyane lan liyane khayalan.

    Kutipan saka Reptilian
    Lan negara kudu ngerti yen ana perang lan ora nganakake pesta gedhe-gedhe kanggo ngurmati sapa sing ngerti.

    Quote: Ratu Atmosfer
    Apa ana sing krungu manawa sawetara miliarder Rusia kanthi biaya dhewe nyedhiyakake sawetara perusahaan pejuang kita karo kabeh iki?

    Kutipan saka AKuzenka
    Butuh wektu suwe (22 taun) kanggo oligarki "kita" ngerti yen kanggo oligarki Kulon, dheweke bakal dadi mangsa saka wong lanang sing apik. Dadi wong-wong mau wiwit goyangake otot-otot sing gembur saka tentara sing didol lan dijarah.

    Kutipan: Vladimir M
    Inggris lan AS minangka mungsuh utama kita.

    Kutipan saka gafovec
    Pukulan tunggal kanggo gambar sing apik lan laporan sing menang sawise disgrace Kharkov. Ora ana repetisi.

    Kutipan: Andrey Moskvin
    Sawise maneh, kita "ngapusi awake dhewe", lan kita yakin yen kita ora perang karo sawetara jinis Ukraina, nanging kanthi blok NATO kabeh.

    Kutipan: 2112vda
    Kita duwe perang sing didhelikake karo oligarki kita. Kleptokrat kita jelas menangake wong Rusia.

    Quote: Kekasih Hiu
    Hucksters wis nyusup kabeh, padha ora peduli kanggo kapentingan negara. Dheweke nganggep awake dhewe minangka negara. Enrages kabeh iki lan kabeh mau.

    Aku mbenerake sawetara perkara, nanging maknane ora owah.
    hi
  32. Kostadinov
    Kostadinov 20 September 2022 15:01
    0
    Kutipan saka tihonmarine
    Nanging ing 30 Juni taun iki, Presiden Rusia nandatangani Keputusan

    Napa ngenteni suwe? Sanksi marang Rusia dienalake ing wiwitan NMD, lan sadurunge, sanksi uga ditindakake wiwit 2014.
  33. Fedor Severny
    Fedor Severny 20 September 2022 18:46
    -1
    Kanthi kabeh masalah sing ditulis dening penulis ing artikel lan komentar, aku mikir yen ora ana alesan sing cukup kanggo keprihatinan sing signifikan. Kaping pisanan, ora ana sumber daya kanggo sukses kasebut, sing dikarepake penulis lan komentator, lan iki diakoni. Nanging isih perlu kanggo miwiti operasi, lan apa sing luwih apik tinimbang apa-apa.
    Yen intervensi aktif NATO ing operasi kasebut kalem dening kahanan ekonomi, asil sing padha bisa ditindakake kanthi kerugian sing luwih cilik saka Rusia lan Ukrainia. Iki bakal cetha mung ing musim semi.
    Lan tumindak apa wae sing aktif luwih cenderung nambah kerugian lan nandhang sangsara, amarga, kaya sing dingerteni kabeh, ora ana sumber daya kanggo "operasi bedhah cepet" tanpa keterlibatan senjata sing ora disengaja. Putin kanthi bener ujar manawa bagean penting saka operasi kasebut yaiku nyuda jumlah korban (aku bakal nambah: kasangsaran). Lan kanggo iki sampeyan butuh taktik sing tepat. Alamiah, tanpa bali nyerah wilayah.
    Minangka kanggo solusi radikal, iku, contone

    "Pilihan radikal kanggo kita ngrebut inisiatif lan nyebabake kekalahan mungsuh"
    Sergei Glaziev nyaranake tanggal 17 September t.me/glazieview/2254 saliyane "Laporan Penulis menyang Klub Akademisi Izborsk Glaziev "Operasi kanggo Denazify Ukraina ing Konteks Perang Donya" t.me/glazieview/2252
    (minangka file Word), ing kaca sing dikutip ing kene
    trueinform.ru/modules.php?name=Laid&sid=71127
    aftershock.news/?q=node/1155452
    kutipan utama:
    "Pilihan sing paling radikal kanggo kita njupuk inisiatif lan nyebabake kekalahan mungsuh ditawakake dening analis terkenal Lifshults, sing sadurunge tanggal 24 Februari ndeleng kabeh eskalasi ketegangan ing bagean kekuwatan AS. lan elit finansial, sing ngetokake perang hibrida global. Kanggo netralake, dheweke ngusulake supaya kita mlebu koalisi karo Iran lan mblokir Selat Hormuz, ing ngendi 20% saka lenga donya diwenehake, kanthi mandhegake energi Rusia. ekspor menyang EU.Miturut petungan kang, iki bakal mimpin kanggo munggah 10-fold ing prices lenga donya, bangkrut saka energi Eropah, Metallurgical lan kimia perusahaan, jalaran kang bakal dadi longsoran telpon margin ing saluran kredit bank. , disusul karo ambruk kabeh sistem finansial AS-Eropa sawise ambruk sing ora bisa dihindari saka gelembung derivatif finansial sing tekan $ 2,5 quadrillion. Konsekuensi kanggo Uni Eropa lan AS bakal nyebabake krisis politik sing ora bisa dihindari ing negara kasebut lan nyuda semangat Russophobic.
  34. Tank destroyerSU-100
    Tank destroyerSU-100 20 September 2022 19:59
    -2
    Penulis bener. Masyarakat nunggu penghapusan Nazisme lan Reich metu, lan "elit" mung mikir babagan gesheft.
  35. Vicontas
    Vicontas 20 September 2022 21:00
    0
    Minangka folklor ngandika - "Dheweke ora ngganti jaran ing nyebrang." Mungkin. Nanging kuldi kudu diganti!
  36. Evgeny_Sviridenko
    Evgeny_Sviridenko 20 September 2022 22:07
    0
    "Dheweke ora butuh, dheweke ngatasi masalah dhewe ing tingkat paling dhuwur, supranasional, sing ora bakal bisa digayuh utawa dimengerteni dening wong biasa." Apa sampeyan yakin banget babagan iki kanthi ngunggahake kekuwatan meh menyang langit kanthi konstruksi lisan sampeyan? Kabeh wong Rusia mangertos lan mangertos, muspra kanggo ROOT saka maling lan mercantile inti saka panguwasa. Nanging apik banget yen ditulis: "Ing tingkat paling dhuwur, supranasional." wah..
  37. Sergio63
    Sergio63 20 September 2022 22:11
    -1
    Looking forward kanggo statement GDP!!!? Sampeyan perlu kanggo nindakake soko radikal malih, cukup kanggo narik kucing kanggo sak panggonan! Wektu kanggo ngumumake perang lan ultimatum !!! Yen ora, aku dhewe bakal menyang kantor pendaftaran lan pendaftaran militer minangka sukarelawan ....
    1. IvanSviridov
      IvanSviridov 25 September 2022 04:08
      -1
      Ультиматум кому и о чём?................
  38. Bronik
    Bronik 20 September 2022 22:29
    -1
    Rusia terus ajeg mbayar Ukraina kanggo transit gas kanggo Eropah, kang tegese dhuwit saka budget Russian langsung menyang musuh tuku senjata, peralatan protèktif, obat-obatan lan piranti liyane kanggo operasi pertempuran. Mungkin aku ora ngerti apa-apa? Ana sing bakal nerangake?
  39. Knell Wardenheart
    Knell Wardenheart 21 September 2022 00:20
    +2
    Artikel kasebut (lan sing padha, ana akeh) kanthi apik nuduhake kesalahpahaman lengkap babagan sebabe kabeh kedadeyan. Iki diarani "disonansi", lan ana ing komentar. Iki salah pangerten saka Massa. Potongan masyarakat.
    Kita kabeh ngalami disonansi iki nganti siji derajat utawa liyane nalika kekuwatan Angkatan Bersenjata, sing dipuji pirang-pirang taun, lan tekad para politisi kita, tabrakan karo apa sing kedadeyan saiki. Ing Ukraina. Yaiku, ing negara sing pirang-pirang taun, maneh, agitprop kita bengok-bengok saka saben wesi yen kabeh wis mati ing kono.
    Ora ana pungkasan ing ngarsane disonansi iki; ing upaya kanggo cling kanggo soko materi, dipercaya, iku ora bisa, amarga "gestures of goodwill" utawa "ngrancang regrouping pasukan."
    Apa sing bisa dakkandhakake.. nanging ora ana apa-apa. Ing sapunika taksih botên kenging dipun cêpêng, Pak.
    1. IvanSviridov
      IvanSviridov 25 September 2022 04:09
      -1
      Зачем так уж прямо людям неприятную правду говорить? Им же больно!
  40. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 21 September 2022 01:44
    -1
    Kamenangan ing NWO ora ateges kamenangan politik nglawan Barat kolektif,
    ora bakal numpes ancaman saka dheweke.

    -Bakal tegese kamenangan.
    -Bakal ngilangi ancaman kanthi akeh.
    - Tanpa kamenangan, lying mudhun bakal rampung mati. Ing urip nyata, paribasan mung kaya iki.
    - Masalah karo Ukraina, sapa iku, negara merdika utawa wayang, iku wektu kanggo mutusaké.
  41. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 21 September 2022 01:51
    -1
    Quote: Bronik
    Rusia terus ajeg mbayar Ukraina kanggo transit gas kanggo Eropah, kang tegese dhuwit saka budget Russian langsung menyang musuh tuku senjata, peralatan protèktif, obat-obatan lan piranti liyane kanggo operasi pertempuran. Mungkin aku ora ngerti apa-apa? Ana sing bakal nerangake?

    Liwat Ukraina ana transit gas kanggo sing mbayar, miturut syarat kita. Nanging paling kamungkinan, yen Ukraina ora mbayar transit, panampa gas bakal mbayar. Mungkasi ngundhuh menyang Eropa? Saget. Kita bakal ngethok Eropa, nanging kita uga bakal nandhang sangsara. Senajan carane supplier gas lan negara kita ngatur itungan, Aku wis ora khusus maca ngendi wae.
  42. Altman
    Altman 22 September 2022 00:09
    -1
    Если Россия проиграет, она просто распадется и на этих территориях появится новый Наполеон. Россия должна победить, это также оказывает влияние на соседние страны. Если Россия падет, падет и Европа. Я как-то не понимаю, почему войну называют кампанией, где Россия доказала, что где-то ошибка и вооружение у России хуже, чем у НАТО.
    Русс, ты мне очень нравишься, но, по крайней мере, приведи свою армию в порядок. am
  43. wladimirjankov
    wladimirjankov 22 September 2022 00:19
    -1
    Действительно много странного в проведении этой СВО. Очевидно что эта операция плохо спланирована, не подготовлена и не организована. Похоже Наша разведка, службы безопасности давали путину недостоверную информацию о реальном состоянии армии, экономики и общества на украине. Отсюда недооценка врага, шапкозакидательские настроения, как в финскую войну. Президент надеялся что будет также как с крымом. С цветами, с хлебом с солью и без крови. Мол быстро зайдем, поставим нужных людей, договоримся и выйдем. Но случился облом. И нужно было быстро менять планы, начинать воевать серьезно и по настоящему, решительно и без сантиментов. Но наш гарант вероятно оказался к этому не готов, как и наша армия и ее командование. И Путин все еще надеялся договориться с западом, воюя как он выражается "аккуратно" на цыпочках и в белых перчатках, связав к тому же армии руки. Все это привело к затягиванию операции, сдачи врагу инициативы и в конечном итоге к позорному разгрому нашей группировки под харьковым.
    1. IvanSviridov
      IvanSviridov 25 September 2022 04:13
      -1
      Kutipan: wladimirjankov
      Похоже Наша разведка, службы безопасности давали путину недостоверную информацию о реальном состоянии армии, экономики и общества на украине.

      Или Путин выбирал из получаемой информации то, что подтверждало правоту его собственной интуиции. Я не могу забыть как он перед телекамерами одёргивал начальника Внешней Разведки, робко, но внятно, предлагавшего не спешить с военным решением.
  44. vvn_vl
    vvn_vl 22 September 2022 09:54
    0
    а может начать с истоков: какие и чьи бизнес интересы препятствую проведению четкой операции на украине? а можно узнать, кто планировал эту операцию? если шойгу, то вопросов больше нет
  45. Kostadinov
    Kostadinov 23 September 2022 12:09
    0
    Война в епоху империализма неизбежна. Вероятно некоторие в России думали что США примут их как союзники в НАТО и они все вместе нападут на социалистическую державу КНР. Но как било во Второй мировой война началась не с нападение всех империалистических стран на СССР, а с драку между собой. На ету закономерность указал тогда Сталин.
  46. chekushka
    chekushka 25 September 2022 05:43
    0
    Блин, читал читал статью и ничего не понял :-/ Можно надёргать много цитат автора оттуда, но кто читал, хватит одной:

    Россия борется за свое выживание, а не только за выживание граждан Донбасса. И пока российские элиты не до конца вникли в это, а радуются притоку капитала, ни граждане Донбасса, ни сама Россия не могут говорить о действительно успешной борьбе за свое право на жизнь.

    Россия может и борется (хотя может ещё и начинала, если рассматривать именно народ), но откуда предположение, что элиты будут во что-то вникать? Вот реально, не призывая ни к чему, чисто исходя из логики, элиты с 91-года получали от всего только профит. Даже когда в 00-х направление начало разворачиваться и многие переобулись и остались при власти. Что им мешает переобуться обратно? Т.е. элиты надо менять, но на какие? На те у которых основа постоянное противостояние с Западом, Холодная Война 3.0? Во-первых, плавали знаем, это не имеет конца, а страну истощает. Но, не надо забывать, что мы теперь при капитализме, и новые элиты снова начнут получать профит, а народ шиш с маслом. Менять политический строй? А как, куда? Кто-нибудь представляет без "Мы старый мир разрушим..." И тоже уже проходили. Оставлять всё так как есть? Очевидно, что это уже не выход, да и возможно ли уже, в принципе? Вопросы, вопросы которые уже набили оскомину и никаких логичных ответов.
  47. akurat
    akurat 25 September 2022 12:31
    -1
    Много правильных слов, только чего делать-то? Вот объявили мобилизацию, в лучшем случае войска на фронт попадут через 3 месяца.