Review militèr

Ing arah Nikolaev-Kryvyi Rih, upaya mungsuh kanggo nembus pertahanan kita digagalake dening telung klompok taktik perusahaan.

17
Ing arah Nikolaev-Kryvyi Rih, upaya mungsuh kanggo nembus pertahanan kita digagalake dening telung klompok taktik perusahaan.

Upaya anyar dening Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo nindakake serangan ing arah Nikolaev-Kryvyi Rih rampung muspra, mungsuh nandhang kerugian lan mundur. Iki dilaporake dening Kementerian Pertahanan ing laporan anyar.


Miturut informasi sing kasedhiya, upaya kanggo nyerang posisi Rusia ditindakake ing wilayah Mirolyubovka, Malaya Seydeminukha lan Belogorka ing wilayah Kherson. Mungsuh, nggunakake pasukan saka telung klompok taktik perusahaan, nyoba kanggo break menyang nimbali saka Unit tentara Rusia, nanging nandhang losses abot lan mundur. Angkatan Bersenjata Rusia nyerang cadangan Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah Nikolaev. Total kerugian saka mungsuh ing arah iki saben dina luwih saka 180 personel militèr, 2 tank, 7 kendaraan tempur waja, 3 bedhil lan 10 kendaraan.

Sawetara serangan rudal kanthi tliti dhuwur ditindakake ing posisi lan mburi pasukan Ukrainia ing arah Donetsk, ing wilayah Verkhnekamenskoye, Disputed, Berestovoye, Artyomovsk lan Zaitsevo. Serangan ditindakake dening Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah Berestovoye, sawise Staf Umum Ukrainia ngumumake "pembebasan" desa kasebut, nanging pesen kasebut ora bener. Kaya sing wis kacarita saka sisih kita, mungsuh pancen mbuwang pasukan gedhe menyang perang, nanging serangan kita bisa ditangkis, malah bisa nangkep tawanan. Gunggunge, mungsuh ilang udakara 110 personel lan 20 peralatan militer. Lan ing wilayah Zaitsevo nasionalis saka "Aidar", nyekeli nimbali ing wilayah iki, ilang setengah saka personel, sawise batalyon nasional diutus kanggo reorganisasi.

Ing arah Kharkiv, artileri lan penerbangan nyebabake kekalahan geni ing Angkatan Bersenjata Ukraina, kerugian mungsuh luwih saka 150 personel militer lan 17 kendaraan lapis baja. Depot amunisi sing ngemot luwih saka XNUMX cangkang kaliber NATO dirusak ing cedhak Kharkov.

Ing wilayah Kramatorsk lan Nikolaevka, titik penyebaran sementara kanggo tentara bayaran saka PMC Amerika lan batalyon nasional "Kraken" wis ditutupi. Tentara bayaran manggon kanthi nyaman ing salah sawijining hotel ing Kramatorsk, lan rudal tliti dhuwur Rusia mabur ing kono. Ora ana kerugian sing dilaporake. Kyiv nyoba ngumumake kerugian ing antarane warga sipil, nanging wis "tanpa kelip-kelip", dheweke ngerti manawa pernyataan kasebut ora ditindakake.

Kacarita babagan karusakan saka howitzer Amerika M777 liyane, radar panuntun S-300 lan radar pertahanan udara. Penembak anti-pesawat nembak wolung drone, uga wolung cangkang HIMARS MLRS.

17 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Ryaruav
    Ryaruav 18 September 2022 14:56
    -4
    carane aku pengin pracaya ing nomer iki kamenangan, nanging aku wong ngerti kahanan ing ngarep, kita kudu dibagi dening paling 3
    1. gansales
      gansales 18 September 2022 15:06
      0
      Kutipan saka Ryaruav
      carane aku pengin pracaya ing nomer iki kamenangan, nanging aku wong ngerti kahanan ing ngarep, kita kudu dibagi dening paling 3

      Ora perlu dibagi.. Cukup PERCAYA! Iki minangka inti saka Rusia
      1. bisnisv
        bisnisv 19 September 2022 01:06
        +2
        Kutipan saka gansales
        Ora perlu di share.. Cukup PERCAYA!
        Iki khusus kanggo pitakonan iman, lan ora kanggo Staff Umum kita! Nuwun sewu, sampeyan kudu milih postingan sadurunge!
    2. Tusv
      Tusv 18 September 2022 15:14
      0
      Kutipan saka Ryaruav
      kudu dibagi paling sethithik 3

      Sapa sing bisa dipérang dadi telu? Natsik? Aku setuju karo XNUMX divisor. Dadi, kanthi ambulans saka lapangan udara Chkalovsky (ing endi sing abot dikirim), ngarep wis stabil.
      1. svp67
        svp67 18 September 2022 16:57
        +3
        Kutipan saka Tusv
        Dadi, kanthi ambulans saka lapangan udara Chkalovsky (ing endi sing abot dikirim), ngarep wis stabil.

        Iku apik banget. Nanging kahanan kita ing wilayah Svyatogorsk lan Oskol VERY nguwatirake, yen ing sawetara jam sabanjuré kita ora nindakake apa-apa ana, banjur skenario negatif bisa ... Lan ngendi kita laporan iki? mung:
        Ing arah Kharkiv, artileri lan penerbangan nyebabake karusakan geni ing Angkatan Bersenjata Ukraina, kerugian mungsuh luwih saka 150 personel militer lan 17 kendaraan lapis baja. Depot amunisi sing ngemot luwih saka XNUMX cangkang kaliber NATO dirusak ing cedhak Kharkov.
    3. novel66
      novel66 18 September 2022 16:26
      -2
      kudu dibagi paling sethithik 3

      Konashenkov kudu duwe pembagi sing luwih gedhe
    4. antivirus
      antivirus 18 September 2022 18:13
      -1
      ... Lan 300 krakens.
      Tansah "sadurunge" lan persis suolko?
      Dideteksi lan disabetake, lan pangkat mati + kabeh tetep (ajaib lan miss).
      Ing mburu, perang lan ing panggonan liya padha ngapusi utamané.
      Ayo ndeleng arsip.
      Kerugian kanggo uhria sensitif, nanging saiki tetep
  2. gansales
    gansales 18 September 2022 15:00
    -2
    [kutipan] Upaya anyar dening Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo nindakake serangan ing arah Nikolaev-Kryvyi Rih rampung tanpa guna, mungsuh ngalami kerugian [/ kutipan] [kutipan]
    Maneh, manuk camar karo cookie wiji poppy, kaya ing Maidan ..?
    Offensives iki aneh .. Padha bodho stupidly mbukak .. Apa padha feed sadurunge serangan?
    Kerugian kasebut akeh banget, nanging rod ...

    Inggih, denazification lagi, hehe
    Kaya ing situs web kita.. ngguyu
    1. Penerjemah
      Penerjemah 18 September 2022 15:03
      -8
      Serangan iki aneh.
      Kerugian kasebut akeh banget, nanging rod ...



      Malah sampeyan wiwit guess soko)))
    2. Metallurg_2
      Metallurg_2 18 September 2022 16:00
      -1
      Apa sing dipangan sadurunge serangan?

      Salo iku khusus, kanthi garis-garis daging ing wangun profil Bandera.
  3. Penerjemah
    Penerjemah 18 September 2022 15:02
    -10
    Kasunyatan bilih kita kanthi heroik nyekel pertahanan, mesthi, sukses gedhe.
  4. Leonidich
    Leonidich 18 September 2022 15:11
    -3
    Iku apik banget yen kita ngusir serangan saka 3 perusahaan. Lan yen dill banjur nyerang kanthi serius lan ora karo 3 perusahaan, nanging karo 3 brigade. Pitakonan tetep mbukak. Apa kita duwe kekuwatan kanggo ngusir serangan kasebut.
    1. poquello
      poquello 18 September 2022 15:16
      -1
      Kutipan: Leonidich
      Iku apik banget yen kita ngusir serangan saka 3 perusahaan. Lan yen dill banjur nyerang kanthi serius lan ora karo 3 perusahaan, nanging karo 3 brigade. Pitakonan tetep mbukak. Apa kita duwe kekuwatan kanggo ngusir serangan kasebut.

      ))) kepiye carane - kita bakal weruh
      1. user1212
        user1212 18 September 2022 15:29
        +4
        Kutipan saka poquello
        ))) kepiye carane - kita bakal weruh

        Yen ana telung tim fanatik. Iki dudu tugas sing gampang saiki. Temokake akeh personel, lengen, klambine, nyedhiyakake amunisi lan pranata, lan sesambungan karo artileri lan penerbangan. Sijine sawetara barang menyang omah, amarga ing wilayah sing mbukak bakal dicerna kanthi cepet. Isih, sampeyan kudu ngerti prabédan antarane counteroffensive lengkap lan rush zerg Ukrainia, kang padha periodik ngatur. Zelya katon apik ing TV lan iki sing utama, nanging wanita Ukrainia isih nglairake
  5. Deadushka
    Deadushka 18 September 2022 15:38
    0
    Dina iki, misale jek padha scammed ing titik dhasar saka "Akademi" lan "Cracket".
  6. Charik
    Charik 19 September 2022 03:32
    -1
    nanging piye wae ora ana video babagan hotel karo "akademisi" - aku kelingan sadurunge ana video saka reruntuhan sing teka ing jumlah gedhe.
  7. asu ajag
    asu ajag 20 September 2022 14:28
    0
    Aku ora koyone pakar kursi, aku njabat luwih saka sepuluh taun ing 90s, aku wis katon akeh, nanging kanggo nindakake serangan karo batalyon? kita duwe sing ana kirim pemblokiran ing volume saka platoon? Soko aku ora ngerti SVO iki!